Anna Books son ljög om lägenheten i Spanien för han lärt sig att man inte ska skryta

Jag misstänker att Anna Book raderat ett gäng kommentarer då några av hennes svar saknar frågor, men det är relativt enkelt att från hennes text gissa sig till vad de handlat om.
Nämligen lägenheten i Spanien som hennes son berättat i en livesändning tillhör hans farfar och att familjen får låna den varje år.
Detta stämmer alltså INTE enligt Anna, utan Antonio ljög om saken eftersom hans föräldrar lärt honom att inte skryta, men att det var en vit lögn för att skydda familjen.
Vilken duktig ponke, va?!!

Jag fattar inte varför Anna – helt uppenbart – verkar ljuga för att skydda sin son?
Det är ju nästan än mer puckat än att HAN skulle ljuga för att inte skryta. Annas avslöjande försvarstal om att det är hon och familjen äger lägenheten är ju i så fall samma styrt som sonen lärt sig att inte göra, men rekar även ut honom som en lögnare. Hur är det till hans fördel? Borde kanske familjen komma överens om en gemensam historia som alla sedan ska hålla sig till? Det blir ju lite konstigt om barnen ljuger för att inte skryta när mamma Book sedan basunerar ut ”sanningen” på sin blogg.
Varför är det så till den milda grad viktigt för Anna att det är HENNES lägenhet och inte svärfaderns?
Han ägde ju enligt utsago majoriteten av deras gamla lägenhet i Solna så det är väl inte helt otippat om man skulle äga även denna bostad?

Ps. Låt kommentarerna handla om Anna Book och dessa lögner, och inte om sonens tidigare förehavanden. Tack på förhand. 

261 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Anna ljög även om sitt deltagande i tjejmilen för några år sedan. Hon postade en bild där hon poserade med nummerlapp.
  Dock inte hennes startnummer, det kom aldrig till start.
  Det nummer hon hade existerade inte sagda år.

  Känns som att Anna har många problem förutom lögner om lägenheter. Har ju varit husrannsakan hos henne också.

  Svara

   Pga sonen. Inte Anna.

   Svara

    Inte pga sonen. Denna gången

    Svara

     Var det inte kronofogden som gjorde en utmätning hos henne ? Inte en husrannsakan ?
     Skillnad på det , men gissar på det första …. kronofogden . Men kan ha fel 😕

     Svara

      Nu senast var det husrannsakan iaf på grund av ett grovt brott som gjorts i en annan stad.

      Svara

       Annan stad än Annas stad? Varför görs det då inte husrannsakan i DEN staden?

       Svara

        De letade väl något där någon bodde. 🤦‍♀️

        Svara

         Förstod du inte att jag försökte vara lite rolig? Jag är faktiskt inte riktigt så dum.

         Svara

     Hur vet du det och vad vet du mer ?

     Svara

    Hon har faktiskt fler barn, lite farligt att peka ut när man inte vet. Oförskämt att anta!!!

    Svara

    Var inte A den gången utan den äldsta.

    Svara

     Vilken källa har du ?

     Svara

   Jag tror att Anna behöver bestämma sig lite för hur hon ska ha det… Hon bloggar, instagrammar, har timslånga lives och deltar i vartenda program som finns på tv. Samtidigt verkar hon avsky varenda människa som på något sätt ställer frågor om det hon själv postar på sociala medier eller gör i tv. Hon kallar människor som ställer frågor eller vill diskutera för ”smuts” och ”nyfikna parasiter” och blockerar. Hon följer sina deltaganden i offentligheten på ett osunt sätt genom att sitta och diskutera och försvara varenda medverkan i olika sammanhang. Simpla nöjesprogram som Stjärnhoppningen slutar liksom också i långa försvarstal om hur hon borde vunnit och att hon minsann var så himla medmänsklig som lånade ut ”sin” häst till andra deltagare. Jag fattar att hon fått utstå mycket oförtjänt skit under årens gång, men samtidigt verkar hon inte vilja resa sig och ta av sig offerkoftan själv heller. Det blev övertydligt i t.ex Arga snickaren. Mycket av det hon lägger upp på t.ex Instagram är tillrättalagt just för att hon vill söka *bråk* och få undrande kommentarer – samtidigt som hon inte kan hantera det överhuvudtaget. Jag tror att hon skulle må bäst av att stänga ner ”offentligheten” och göra annat, prioritera sig själv och sin familj PÅ RIKTIGT, kanske jobba med något annat, försöka hitta den riktiga lyckan bortom all tillrättalagd verklighet som kommer ut på sociala medier. Jag ömmar för henne på riktigt, det är tydligt att hon inte mår bra i offentligheten.

   Svara

    Jag tycker faktiskt oftast synd om henne även om jag inte alls tycker om henne som person-man kan faktiskt göra det. Hon skulle må bra av att ta en rejäl paus från sociala medier, lugna ner sig, få hjälp för sitt psykiska mående, sortera ut sitt liv och sina prioriteringar. Mycket är väl från början mammans fel, hon uppmuntrade inte Anna att ha en ”plan B” i livet, dvs att utbilda sig och ha andra saker i livet än att vara känd till varje pris.

    Svara

  Märkligt svar, hennes son är väl vuxen?
  Okej om han varit 7 men nu är han väl typ 19?

  Svara

   Det var en gammal film, flera år gammal, där han pratade om lägenheten och förklarade läget.

   Svara

    Inte så gammal, två år sedan kanske så han var ju inget barn direkt då heller, och varför skulle han ljuga om just det.

    Svara

   Kan tycka det är otroligt löjligt att man inte får ta upp sonens ”förehavanden” som är offentliga och utdömda – alltså ren fakta svart på vitt, men spekulationer på andras liv, rena spekulationer som inte har sin grund i någon riktig fakta, går utomordentligt bra att snaska runt i.
   Att lisma för tex LD, CW i diverse frågor går bra kvinnorättsfrågor/hur män som behandlar kvinnor som skit går bra, men riktiga karlasvin ska tydligen det inte belysas. Varför behandlas CW:s (med all rätt) anklagelser här på ett stöttande sätt, medan sonens ”förehavanden” inte får tas upp?
   Nä, han är inte en ”influencer” men stroppar man runt glatt på flera bloggar, instagrams för uppmärksamhet så kanske man tills sist får det också.

   Svara

    Jag håller med om att det är absurt, men det är ju inte pga den här bloggens egna idé utan pga en lag som säger att det är så. Så om du vill ändra på det får du gå via politiken tyvärr, en enskild blogg kommer nog inte vilja bryta mot lagen på egen hand. Inte värt det.

    Svara

     Blir nyfiken. Vilken lag tror du säger detta?

     Svara

      Förtal, vilket det också är. Det är illegalt att utmåla någon offentligt som brottsling oavsett att han är dömd, då han inte anses vara av allmänhetens intresse.

      Svara

  Märkligt sammanträffande att svärfadern får bo i familjens hus i Märsta samtidigt som majoriteten av familjen semestrar i Spanien, samma vecka … Kaaaaan det ha ett samband?

  Svara

   Jaså där ser man, men han hade ju lägenhet på Östermalm fick hon det att låta som? Komiskt också att hon fått det att låta som och fått en del att tro att det är dem själva som gjort om/byggt om garage till sovrum MEN det gjordes ju av de förra ägarna, fast Book har tydligen fått bilder på före och efter som hon visat upp.

   Någon som vet vad Felicia gör nuförtiden, hon är inte särskilt aktiv på soc medier för att vara influencer, och inte är hon med familjen i Spanien heller verkar det som? Hennes expojkväns kompis verkar ha fått åtta år idag.

   Svara

    Det har han, men den är uthyrd om jag förstått saken rätt. Han är skriven där iallafall.

    Svara

   Nej. Antagligen ville han bo där för Anna har inrett det så snyggt. Han tyckte ju att varenda rum i huset var det bästa han sett 🙄

   Svara

    Ja där var det inte så fult att skryta, för hon berättade ju baaaaara vad svärfar sa.

    Svara

   Men hallå, Anna har världens snällaste svärfar som köper henne ett hus och lånar ut sin lägenhet på spanska solkusten när hon vill. En sån svärfar vill jag också ha, var hittar jag honom?

   Svara

    Det kanske är en svärmor du behöver?

    Svara

     Anna har en son som är ledig har jag hört…

     Svara

  Gillar inte att hon alltid svarar i affekt. Det är likadant på hennes live på Insta, ofta i affekt. På något sätt sorgligt ändå.

  Svara

   Älskar att hon alltid svarar i affekt! 😇

   Svara

   Hon hugger som en cobra.
   Det är alla taggarna ut på en gång. Och hon förlorar sååå mycket på det.
   Konstigt att hon inte kan förstå det.

   Svara

    Kobra*

    Svara

  Funderar starkt på borderline.

  Svara

   Väldigt tröttsamt att alltid få höra att alla, speciellt kvinnor, som beter sig så som Anna bok gör uppenbarligen har borderline, om ni faktiskt visste vad den diagnosen handla om så skulle ni inte bara kasta ur er sådana påståenden. Borderline handlar om rädslan att bli övergiven, alla känslor känns 10 gånger starkare & oftast uppstår den pga trauman som hänt under barndomen. Vänligen försök att visa lite respekt till dem som kämpar arslet av sig att ens orka med vardagen innan ni uttrycker era fördomar om oss. MvH tjej med borderline

   Svara

    Bra att du förklarade, Anonym 22:46. <3

    Svara

    Med all respekt men varför skulle inte Anna Book kunna ha den diagnosen?

    Svara

     Jag har diagnosen borderline med.
     Att hon svarar affekt är inte riktigt så man reagerar. Jag tror folk sett för mycket tv och tror borderline ser ut på ett sätt som ingen känner igen sig i

     Svara

     Det kanske hon har, kanske inte. Men det är en trist trend att måla ut alla kvinnor som har vissa beteenden som ”borderline”-de kämpar med sina problem som oftast uppstått genom trauman i barndomen. Det är ungefär som att alla på sociala medier plötsligt är experter på narcissism trots att många har ringa erfarenhet av skillnad mellan att ha vissa narcissistiska drag och narcissistisk personlighetsstörning.

     Svara

  Vad spelar det för roll att farfar äger lägenheten? Lyxigt att få låna den under somrarna. Märklig sak att ljuga om… fattar inte vad Anna sysslar med😂

  Svara

   Fattar vi någonsin vad Anna Book sysslar med?

   Svara

   Ja, det kan man ju fråga sig. Det är väl en prestigesak för henne, svårt att framstå som riktigt glamorös och som om man lever the ”high life” om man lånar svärfars sommarboende kanske.

   Svara

  Hon verkar ju inte visa så många bilder på insidan av lägenheten heller. 🤔🤔🤔

  Svara

   Mysteriöst!

   Svara

   Och av det lilla man får se så är inredningen väldigt annorlunda från hennes hus i Sverige.

   Svara

   Förmodligen för att den inte är så lyxig som hon önskat och vill göra sken av. Troligt.

   Svara

  Hon är ju inte riktigt vettig

  Svara

  Men jösses haha.. så det är bättre att ljuga än att skryta alltså hehe… Fast sonen har väl skrytit lite om annat efter det, så han verkar ha lärt sig både att skryta och ljuga, och mamma Anna är ju ganska bra på både att skryta och ljuga. Nåja. Jösses alltså…

  Svara

   Han slängde ju sig med ordet HERRGÅRD när han beskrev deras nya hus. Det var svårt att höra dock för han tuggade tuggummi frenetiskt samtidigt.
   Men herrgård … nej.

   Svara

    Han både lyxskryter och lyxljuger, med andra ord ”lyxbluffar” 😂

    Svara

   Ja jädrar i mig. Märstamorsan som gett skrytsamhet ett ansikte, Anna Utaf Book tycker det är fult att skryta?
   Är det inte just det hon gjort i alla intervjuer de senaste +20 åren? Alla bilder på dyra parfymer, dyra kläder, dyra möbler osv.
   Skrytsam? Inte vår ödmjuka, blyga lilla viol heller.

   Svara

  Varför skriver du inte om att Therese Lindgren gör så sjukt mkt botox?

  Svara

   Men är det någonting Therese själv går ut med och brukar ta upp?

   Svara

    Kollar på många av hennes videos men aldrig hört hennes säga något om det. Kan tycka att det är skönt att hon skippr det. Den öppenheten tror jag inte bidrar till något bra ändå.

    Svara

    Hon gick väl ut på sin blogg och ”erkände” att hon hade använt sig av botox?

    Svara

   Inte intressant, om det skrivs om alla som botoxar sig, så blev det Botoxbevakning och inte Bloggbevakning 🙈

   Svara

   Alla influencers använder botox. De flesta av dem är dessutom opererade från topp till tå, fettsugning av mage och lår sen in med fettet i rumpan, implantat här och där och en sjuhelsikes massa filler i facet. Therese är mycket konservativ jmf med sina kolleger.

   Svara

  Åh- Anna borde verkligen ha ngn typ av fördröjning på sin svarsfunktion…hon verkar ha samma impulskontroll som en 3åring!

  Svara

   Ja. Alltså när man skriver och frågar hur många tecken man får skriva och sedan följer upp det med både utrops- och frågetecken … ja då är det kanske ett för mycket.

   Svara

  Det är väl fint att äga något där nere nu? Janni och Jon äger ju hus där, likaså wahlgrens, perelli och flertalet andra ”kändisar” och Anna vill väl inte vara sämre hon. Verkar nästan som att Läckberg är sugen på att köpa något efter sin semester där, började följa Rikard (?) deler på instagram när hon kom hem och verkade trivas väldigt bra där under semestern?

  Svara

   Klart att Läckberg och Simon måste ha det också, de vill nog inte vara sämre, särskilt inte Simon skulle jag tro 😉 De ska väl bräcka Perrelli och ha en villa i samma mått eller större, lyxigare och dyrare, Läckberg är väl ännu rikare liksom.

   Svara

    Tror inte Läckberg är rikare än Perrelli. Hon tillsammans med sin man äger ju flera otroligt dyra fastigheter.

    Svara

  Lyxigt? Sådär. Lägenhetskomplex med gemensam pool. Inte jätte. Men Märsta-Anna vill gärna få det att låta bättre än det är.

  Svara

   Kan inte låta bli att tycka det är sjukt kul med den här ”Märsta-grejjen”. 😂

   Svara

    ”It’s Bouquet!!”

    Svara

     Anonym 23:29
     Klockrent.

     Svara

    Eftersom att det har visat sig att alla som driver om saken ang var hon bor har fel så instämmer jag.

    Skrattar riktigt mycket åt dem som håller fast vid minsta halmstrå att få håna när det i själva verket bara är tom luft det håller fast i. 😂

    Svara

     Är det Sigtuna?

     Svara

   Ännu en lyxbluff 😉 Hon lyxbluffar. Är det inte lyxskryt så är det lyxbluffar eller snyftbluffar. 😂

   Svara

  Anna som enligt egen utsago är SÅ duktig på (och intresserad av) inredning…
  Märkligt då att ”hennes” lägenhet i Spanien är inredd som en typiskt uthyrningslägenhet av enklare slag. Inga personliga tillhörigheter alls och möbleringen består av ett ihopplock udda möbler. Finns inte en pinal i den lägenheten som liknar Annas stil.

  Svara

  Sonen (som inte alls blev ”utfrågad av nyfikna parasiter” det är skitsnack – ) gjorde just det Booken påstår att hon lärt honom att inte göra. Han SKRÖT som 17!!!

  Han sa bl a ”grejen är att farfar hyr ut både hus och lägenheter och vi kan välja vad vi vill ha. Nu har vi valt en lägenhet för den ligger närmare stranden. Vi kan spela hög musik till kl 3 på natten ingen bryr sig….”
  Han fortsatte skryta ett tag till 🤥 om ”polarna han skulle hänga med vid poolen” ….

  Annas svar är som vanligt helt knasigt. Something is wrong!!!

  Svara

   Precis så.

   Svara

   Det kanske var någon som bröt sig in i hennes bil, tog telefonen, svarade på kommentarer på bloggen och sedan bröt sig in i bilen igen och la tillbaka telefonen?
   Eller vänta. Vad är sannolikheten att det skulle hända _två_ gånger…

   Svara

   Så det är alltså inte en och samma lägenhet dom åker till varje år?
   Dom får alltså låna någon av lägenheterna alltså?

   Svara

   Ja, haha. Det hade varit betydligt mindre skrytsamt att bara säga ”ja, vi har en lägenhet” och sedan lämna ämnet.

   Svara

  I samarbete med Albert Isabella Löwengrip

  Som jag nämnt tidigare så har jag inte det starkaste självförtroendet inom matematik, och att lära ut det till barnen är en utmaning. Att Gillis redan nu förbereder sig inför skolstart i höst gör mig glad. Jag ser fram emot att följa hans skolgång och att se honom utvecklas. Är det något jag önskat under mina år i skolan skulle det vara att ha en hjälpande hand med matten. Någon som tar sig tiden att gå igenom varje matteuppgift på ett pedagogiskt sätt – enbart för mig.

  Albert Blogg 1
  Jag tycker det är problematiskt hur många grundskoleelever som inte får godkänt i matematik under nationella prov. Det går verkligen åt fel håll. Alla har inte den ekonomiska möjligheten att få privat läxhjälp eller privat hemskolning – som kan vara en bidragande faktor till resultaten i skolan. Matteläxhjälpen Albert skapades initialt i syftet att kunna stötta dessa familjer. Grundarna Arta och Salman såg hur många skolelever som hade svårigheter med just matematik – och utvecklade Albert. Det värmer otroligt. De kommer själva från enkla förhållanden, som jag själv, där det inte fanns möjlighet till den läxhjälp på samma sätt som det finns idag.

  Albert Blogg 3
  Därför är jag ett sånt stort fan av digitalisering – som hjälper fler i samhället att komma åt tjänster som läxhjälp. Såna bolag älskar jag att stötta. Albert hjälper till att lägga grunden inom matematik för dagens skolelever – med effektiv inlärning! Med endast 30 minuter i veckan kan Albert ge effekt hos barnen, de yngsta barnen får lära sig matematik på ett roligt och pedagogiskt sätt, och de äldre barnen får möjlighet att förbereda sig inför matteprov.

  Svara

  Varför gissa diagnoser på folk?

  Svara

   Vissa är faktiskt bara knäppa.

   Svara

    Knäppa eller ej….
    Vissa människor gör ALLT för att hålla sig krampaktigt kvar i media.
    Biggest looser?
    Hon gjorde en fett och magoperation INNAN programmet. Fick dom andra deltagarna det utgångsläget ? Nej
    Hon uppger vissa pladtikoperationer i media,,,, men glömmer hälvten. – Vad Alla tidningar missat och gått på är att dom plastikop hon uppgett.
    Men det finns dokumenterat även armoperationer för att ta bort fett.
    Hur kunde hon vinna Biggest Looser? Mkt orättvist för dom andra som slet UTAN pladtikoperationer INNAN programstart.
    Vissa människor hat gjort Noll i sitt liv men gör ALLT för att få klamra sig fast i tidningar . Ger gnällintervjuer om sjukdomar i åratal. Tänk dom som har tex Cancer!!!!

    Anna Book gjorde en enda torftig sång när hon var ung.
    Thats it. Sen försöker hon forts vara kvar i tidn med näbbar och klor.
    Allt detta EVIGHETSTJAT hon ger oss om hennes olika vikter..Gode Gud. Är det en förebild för unga tjejer.
    ?????? Operera dig till MAX sätt in skalfasader i munnen så man ryggar tillb av det starka vita ljuset. Onaturligt. Alla dessa operationer. Var den du är Anna. Låtsas inte du är en berömd sångerska. Det enda du är känd för är opetationer och allt ditt prat i intervj om sjukdomar.

    Svara

     Jag tror knappast många unga tjejer ser Anna som en förebild iallafall ( och det finns många mindre lyckade ”förebilder” överallt). Hon är lite för gammal för att vara en förebild för yngre, hennes fans (att döma av kommentarer på hennes IG och blogg), verkar mestadels vara medelålders till äldre kvinnor.

     Svara

  L skriver: 23 juli, 2019 kl. 17:21
  Hur mycket tjänar du på detta samarbe/blogginlägg?? Tycker det är synd att redan nu uppmuntra små barn skärmtid när man kan lära sig ”matematik” på ett naturligt roligt sätt i kontakt med en människa. Just sayin’….

  V skriver: 23 juli, 2019 kl. 17:13
  Hur stöttar du Albert när du uppenbart får betalt för detta?

  Svara

   Fantastisk hjälp. Som barn hade jag själv extremt lätt för matte men det är inte alla förunnat! Att ha en hjälp didigtalt är fantastiskt. Själv älskar jag allt som har med siffror och excel att göra!
   Bra initiativ!
   //Berith numera bellas nr rövslickare och fjäskare efter läsare till sin egna lilla blogg.

   Svara

  ivana84 väntar nu sitt 5 barn 🙂 In och gratta henne 😉

  Svara

   Nej tack, Ivana.

   Svara

   Jag har en finne i örat

   Svara

    Berätta mer!

    Svara

    Seriöst, en finnes utveckling i örat är ta mig tusan fascinerande! 😄

    Svara

   Men snälla sluta spamma om ditt sjukt tråkiga och ointressanta instagramkonto.

   Svara

   Ingen bryr sig om ivana/du väntar på barn.

   Svara

   Är ”Ivana 84” någon man borde känna till Och bry sig om eller?

   Svara

  Undrar mest vad G T F A betyder?

  Svara

   Get The Fuck Away 😁

   Svara

   Get The Fuck Aut

   Svara

    Haha ja! Jäkla konstigt stavning på out men ska lätt börja använda den.

    Svara

   get the f*ck away skulle jag gissa

   Svara

   Hon menade mest troligt Get The Fuck Out men glömde i ilskan att det inte heter Aout… eller så har hon noll koll.😂

   Svara

  Emma. Sluta använd diagnoser på detta sätt. Läs på!!

  Svara

   Äh sluta vara så skitnödig! Klart som fan kvinnan har en diagnos.

   Svara

    Ska vi ta och gissa vad Emma har för diagnos.

    Svara

     Jag har en jävla massa ångest.

     Svara

      Emma. Din ångest får du inte bort genom att skriva som du gör om diagnoser. Ut och träna istället och om du skriver, skriv något snällt. Du är snäll egentligen. Punkt!

      Svara

       Ja, jag är en snäll människa.
       Att jag undrar vad Anna har för diagnos har inget med min snällhet att göra.

       Svara

        Att skriva att någon är galen? Är det snällt?

        Svara

    Emma. Anledningen till att människor får en diagnos eller flera är för att hjälpa dem. Inte det motsatta.

    Ju fler som använder ordet diagnos på fel sätt, desto fler som inte vill ha en sådan och desto färre som fåt hjälp till att må bättre och bli förstådda.

    Svara

     Det förstår jag väl. Min sambo har diagnos, mina barn, min förälder.

     Jag förstår ändå inte varför vi inte får spekulera, det är ju en nöjesblogg.

     Svara

      Emma, du skriver att flera i din släkt har diagnoser. Intressant att du då skriver som du gör. Så ge gärna din bild av varför ordet
      diagnos ändå används som det gör av dig.

      Inte elakt menat, jag bara undrar hur du tänker då det redan är tufft för många att ordet används på ett negativt sätt allt oftare.

      Svara

       Att sätta diagnoser på folk är väl att kategorisera människor? Att skapa kontroll och få förklaring på sånt man inte förstår.

       Jag har flera diagnoser.
       Anna e knäpp bara det är hennes diagnos.

       Svara

     Hahahah, ja för ni kan väl ändå inte mena att Anna verkar frisk?

     Svara

      Joanna och Emma, den hårda stil många har är det många som inte tål vare sig i kommentarsfälten eller IRL.

      Många skulle må så mycket bättre om attityden hos folk förbättrades.

      Svara

       Och jo, Johanna och Emma och många fler med er. Det spelar roll hur vi uttrycker oss på nätet och hur vi uttrycker oss i fikarummet på jobbet eller vid köksbordet.

       Det spelar roll. Stor roll. Men jag menar inget illa mot er eller andra, men det har större betydelse än vi ofta tror. <3

       Svara

        Antecknat.

        Svara

  https://www.instagram.com/elma.ny/ Hetare än Isabella löwengrip och smart ekonom 😉 😀

  Svara

   Kan du inte bara köpa följare istället för att fiska här?

   Svara

   Darling, helt fel ställe att göra reklam på.

   Svara

   Varför ett konto med selfie på varenda bild och samma ansiktsuttryck samt ingen text? lika kul som att se färg torka ungefär…

   Svara

  Har ej bellis privat chaufför i Frankrike? Varför springer barnen o Lovisa o Ida mot en mindre bil på flygplatsens parkering? Vem kör 🐵

  Svara

   Vem bryr sig? 🤔

   Svara

   Varför inte ringa och fråga, då kan du få sinnesro.

   Svara

    Anonym ingen bryr sig. Du verkar helt besatt av Bella. Sluta följ henne så slipper du spendera så mycket tid på att sitta här och skriva ot om henne i varenda inlägg. Gör något roligt!

    Svara

   Bella dearest, ingen som bryr sig, särskilt inte sedan du började gräva efter guld på det sätt du gör.

   Svara

    Tror du på riktigt att Bella själv skrivit det här? Verkar ju vara en del som bryr sig en hel del, vissa verkar besatta.

    Svara

    Hennes intresse för guldkula/guldkulor får en helt ny innebörd. Flickan som lekte med guldkulorna. 😂

    Svara

   Lovisa el Ida körde nog, de hämtade ju upp B och barnen på flygplatsen, så de springer väl till bilen de skulle åka i. Tycker du de borde haft större bil, eller tycker du de borde åkt limousin?

   Svara

  Släng ner ett Alfapet i en hatt, skaka lite och ta sedan upp en näve så har du en bra diagnos.

  Svara

   Ha, ha!

   Svara

  Kan inte det gå att kolla upp, alltså adressen i Spanien, vem som äger/står skriven där? Så ser man svart på vitt om det är svärfadern eller inte

  Svara

   Inga problem.
   Du beställer bara en ”Nota Simple” på det lokala ”Registro de propiedad” kontoret i den kommunen där fastigheten ligger. Kostar typ 7-8 Euro.

   Svara

   Någon på Flashback har kollat upp ägandet, Vicente är skriven som boende på adressen i Torremolinos…lägligt att han just innan familjen åkte ner kom på besök till Sverige och förmodligen bor i Märsta medan familjen är i hans lägenhet. Lägenheten på Östermalm, där Anna påstår att han bor, är uthyrd i andra hand. Så han bor i Torremolinos, i den lägenhet Took/Stolledanos kallar ”Segunda Casa”.

   Svara

   Någon på Flashback har kollat upp ägandet, Vicente är skriven i lägenheten i Torremolinos-så han äger den. Lägligt nog kom han ju till Sverige strax innan Stollendanos åkte ner till ”Segunda Casa” så han bor väl i Märsta i herrgården medan familjen huserar i hans lägenhet.

   Svara

    Fan, tog sådan tid för kommentaren att publiceras så jag postade två ggr. Sorry.

    Svara

  Är det nått fel på lajkfunktionen?

  Svara

   Har samma fråga, like-funktionen är knas. Kan bara se 1 eller 2 likes på ett inlägg 🙃

   Svara

    Hos mig ser det ut som vanligt. Allt mellan 0 och över 100 likes

    Svara

  Fast det är ju ingen hemlighet att föräldrarna påstår att det är deras lägenhet så då är det konstigt att han inte säger samma. Hellre ljuga än skryta?

  Svara

  Men vad är det med folk att fiska följare här?följ mig också, svenne.svensson 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ l

  Svara

   Väntar du barn?

   Svara

    Det får du veta om du följer

    Svara

    Jag har hundvalp.. komsi komsi 😂

    Svara

  Hon blir sååå arg, ett riktigt spektakel…det är som att gå förbi en olycka, man kan inte vända bort blicken

  Svara

  Så pinsamt att hon inte har någon som helst impulskontroll. Varför är det så pinsamt att svärfar äger lgh? Ingen kan ju på riktigt tro att Anna har råd med något, hon har ju inte haft någon karriär som skulle leda till pengar att tala om..

  Svara

   Hon har väl komplex för att majoriteten av familjen inte har någon inkomst att tala om.

   Svara

   Anna bryr sig nog inte om att det finns noll logik i att familjen skulle kunna leva ”lyxliv” med herrgård och egen (lyx)lägenhet i Spanien på en fast inkomst (Robertos). Hon verkar leva i en illusion där ingen fattar detta och alla köper hennes falska bild av hennes liv. Misstänker jag.

   Svara

  Fasr helt uteslutet är ju inte ett ägande, för 20 år sedan kunde man köpa lägenheter i Spanien hyfsat billigt, och är nu Annas svärfar spanjor har han säkert haft bra kontakter och de kan ha kommit över lägenheten billigt. De kanske köpt den på avbetalning av svärfadern, därav sonens svar att farfar äger bostaden.

  Svara

   Men noll inredningsbilder? Tror inte det.

   Svara

    Tittar man på insta ser man flera foto och personliga ägodelar i bakgrunden. Tror hon skrev i nått inlägg att hon inte alls var nöjd med inredningen i lägenheten och därför inte visade upp den. Möblerna som syns på insta är mörka och tunga och inte speciellt moderna. Men vad vet jag?

    Svara

     Såg ett foto på Annas mamma på hörnbyrån…

     Svara

      Men bild på morsan har hon väl med sig överallt. Det kan dessutom vara så att de har en del personliga saker där som läggs undan när semestern är över.

      Svara

       Och i julgranen.

       Svara

     Lätt att ta med lite foton och ställa fram så det ska se ut som det är endast deras eget place. Hon skrev ju ett inlägg nu på insta om att de vill göra om men det är bara funderingar – antingen var det nog ett försök till att få fler nya möbler av möbelföretag eller så var det ett sätt att göra smygreklam, eller så var det kanske för att övertyga/lura i att det visst är deras egen lägenhet.

     Svara

    snart kommer massa fiiiiina inredningsbilder utav lgh i spanien, åhh taaaack va glaaaaa jag bliiir. För anna läser ju både här o på flashback

    Svara

   Bra försök 19:53 hehe… Ja säkert därför sonen säger att vi kan välja mellan att låna lägenhet eller hus.. då verkar det ju som om de avbetalar till svärfadern… Andra brukar också säga att andra äger deras saker el bostäder som de köpt på avbetalning.. eller inte. Tror att både sonen och modern ”lyxskryter”, tror ingen av dem var helt ärliga i detta.

   Svara

   Om lägenheten är familjen Took/Stolledanos kan man ju tycka att hon borde inreda den lika mycket enligt hennes egen smak som hon gjort med ”herrgården”, speciellt med tanke på hur viktigt ”segunda casa” tydligen är för henne. Men svärfar gillar nog inte hennes smak, och han har sista ordet…pga att lägenheten är hans.

   Svara

  Anna borde fokusera på att dra in pengar till familjen och vara ett bra exempel inför sina barn. Inte bete sig som 15 på sociala medier. Fan, det är synd om henne ändå. Känslomässigt omogen och låg intelligens

  Svara

   Inte ens en 15-åring beter sig som hon gör.

   Svara

  Fast vänta nu. Föräldrarna kan inte lära ungarna vad som är rätt eller fel i övrigt men lära dom att inte skryta om lägenheten i Spanien, det kan dom?
  Att vifta med vapen och stulna märkesprylar i sociala kanaler, det är inte skryt?
  Att försöka skryta om att man bor i Sigtuna när man i själva verket bor i Märsta, det är inte att skryta och ljuga samtidigt?

  Lägenheten är asful. Felicia har visat delar av den på både bild och i lajvar, hade den varit fin hade Anna skrutit om den helt besinningslöst precis som hon gör med sitt IKEA-hem i den utbyggda sommarkåken ute på vischan.
  Felicia vill inte åka till lägenheten då det är rätt jobbigt att dela rum och våningsäng med sina två syskon när man närmar sig 30 bast.
  Anna skryter om allt hon tror är värt att skryta om, varför skulle hon annars checka in på Östermalm så fort hon hälsar på någon där eller bara råkar köra igenom stadsdelen?

  Anna, du kommer aldrig sluta ljuga, du kommer aldrig bli tagen på allvar och dina stackars barn färgas så enormt mycket av dig och du fattar ingenting. Det är så jävla sorgligt och jag tycker ärligt talat synd om dom alla tre.

  Svara

   ”Ungar ni får absolut inte skryta om lägenheten i Spanien, hör ni det, inte lyxskryta!! Lyxbluffa går bra däremot” 😉 😆 🤣

   Svara

   Tyckte din kommentar var jättebra, förutom den delen där du skriver att lägenheten är asful. Jag har inte sett den, men tycker det var lite ledsamt att läsa då det är väl en äldre människa som äger den? Det är väl hennes farfars, eller sonens farfar? (Sorry, läste ej vems farfar)

   Svara

    Annas svärfar, dvs barnens farfar. En gammal man som förmodligen inte har ett jätteintresse av inredning-vilket är förståeligt.

    Svara

  Varför kan inte kommentarerna handla om sonens tidgare förehavanden. Han är ju myndig nu och har gjort en offentlig livesändning.

  Det är svårt att veta vad som gäller, för Bloggbevakning ändrar i regelverket lite då och då.
  Jag behöver inget svar från bloggen och för att använda Bloggerskans egna ord: Tack på förhand.

  Svara

   Det har väl inget med inlägget att göra?

   Svara

    Nederst i inlägget skriver Bloggbevakning:
    ” Låt kommentarerna handla om Anna Book och dessa lögner, och inte om sonens tidigare förehavanden. Tack på förhand. ”

    Så jag anser nog att min kommentar, 20:15, har relevans och kopplar till vad som står i inlägget.

    Relevans: https://www.synonymer.se/sv-syn/relevans

    Svara

   Du får det ändå. Det spelar ingen roll om han är myndig. Att skriva om det jag tänker att du syftar på riskerar att vara förtal. Därför.

   Svara

    Alltså, för att ha varit på nätet i så många år, är du förvånansvärt lättprovocerad. Se min kommentar i det ljuset, hehe.

    Du tror nog inte att jag i förväg visste ungefär hur du skulle svara?

    //Februari 2016 – vad startade då? Det kan ha varit sista veckan i januari, jag tar fritt ur minnet.

    Svara

     Ehhh va?

     Svara

      Kan du inte skriva ut vad det är som du inte förstår. Blir lite svårt att svara annars. Ska man svara som till en idiot eller som till en normalbegåvad?

      Svara

       Ha, ha! Dagens bästa!

       Svara

       Aww blev du sårad? Skickar en styrkekram!

       Svara

        Man blir väl inte sårad av en töntkommentar. Fick bara lust att trycka til Anonym 21:07.

        Svara

    Nu kom en del av mina tidigare kommentarer fram igen. Först syntes de, sedan försvann de och nu syns de igen.

    Leker du, för att du kände igen mig från förr. Du har ju gjort så tidigare med mig och real Hmm, på skoj och för att trigga igång oss. Det gör inget, för det tål vi.

    Ursäkta att jag svara för dig också real Hmm, men enligt flera ”Anonyma” skriver du som ”Anonym”, särskilt på natten när alla andra sover. Konpirationsteoretiker, haha. Jaa, du har nog läst det själv.

    Svara

     *Konspirationsteoretiker, s föll bort. En länk till något att läsa. Finns mycket mera
     om man Googlar.

     https://www.metro.se/nyheter/i-huvudet-pa-en-konspirationsteoretiker-DS_C6ZbaWZL

     Svara

     Annabell, are you back?

     Svara

      Nää. Förklara vem Annabell är.

      Svara

      Nää. Förklara vem denna Annabell är.

      Svara

      Eller bara någon som glömt ta sin medicin..

      Svara

       Aha, du fattade att jag raljerade över att en del som skriver här är sjukliga konspirationsteoretiker.

       Svara

    Men är det inte mycket som riskerar förtal här inne då? Nu vill jag inte spekulera om Annas son, men varför är det just förtal? Men saker om IL, hajen, nya mannen, etc är inte risk för förtal?

    Svara

     Precis så. Själv har jag slutat göra sådana jämförelser som du beskrev (helt korrekt). Det kommer bara undanglidande svar och typ goddag yxskaft.

     Svara

    Vada förtal? Han har ju blivit straffad? Vore ju annat om han inte fatt sitt straff annu.

    Svara

     Nej, det är ingen skillnad. Det som avgör är allmänintresset, inte sanningshalten.

     Svara

     Det spelar ingen som helst roll om det är sant eller inte när det kommer till förtal.

     Svara

   Det där får du ägna dig åt på ”en annan sajt”. Räcker bra.

   Svara

  Bokens iq=kokosboll

  Svara

   IQ badboll

   Svara

   Jaha, men det intelligenta som ”Anonym” och ”Feta Gris” skrev är vad?

   Svara

  Anna till gossen: Älskling. Om du pratar om lägenheten i Spanien får du inte skryta och säga att vi äger den. Folk blir så avundsjuka. Säg att den är del i en fastighet som din farfar äger som vi får låna bara.
  Senare
  Anna: what??!? HUR kan ni tro att vi inte äger lägenheten?!?!?! SJÄLVKLART var det min son som ljög! Ni kanske borde gå någon annanstans istället för att vara här och sprida hat och smuts. GTFA! 🤶🗣🦷

  Svara

  Bella om läxhjälpen Albert: ”Grundarna Arta och Salman såg hur många skolelever som hade svårigheter med just matematik – och utvecklade Albert. Det värmer otroligt. De kommer själva från enkla förhållanden, som jag själv, där det inte fanns möjlighet till den läxhjälp på samma sätt som det finns idag”

  ”Enkla förhållanden”, really Bella?

  Svara

   Helt sjukt hur hon förvränger. Stackars hennes föräldrar.

   Svara

    Men snälla, förvränger? Hur är det att förvränga och varför stackar föräldrar? Vad är enkla förhållanden för er? Bella är väl inte uppväxt i lyx och överflöd. Enkla förhållanden är väl typ bo i lägenhet och lägre inkomst. Men visst enkla förhållanden kan väl tolkas lite olika för olika personer men det brukar inte menas slummen liksom. Jag tycker snarare att det är Bella som ofta förvrängs och vinklas här.

    Svara

     Hennes pappa har en juristexamen och de hade det gott ställt när hon växte upp, hon åkte ju t o m på utlandssemester. Den som tycker det är enkla förhållanden lever i en fantasivärld. Hade du uppskattat om din dotter ljugit om hur ni hade det i er familj?

     Svara

      Men snälla… sluta. Enkla förhållanden kan det väl anses vara även om de åkt på utlandssemester. Det är många som anser att de lever under enkla förhållanden men ändå åkt på utlandssemestrar. Vad vet du om hon ljuger om sin familj? Hade du uppskattat att folk påstår att du ljuger? Hur är det att ljuga om sin familj att säga att man kommer från enklare förhållanden där läxhjälp inte fanns, alltså läxhjälp är dyrt och det fanns inte sådana appar på den tiden? Hon är uppväxt i lght i förorten och föräldrar skilde sig, sen att pappan senare blev jurist och flyttade in till ett finare område. Sjukt hur folk ska leta fel och vända allt hon gör el säger till fel och skamma henne för vad som helst. Galet.

      Svara

       För 20 år sedan hade man inte råd att åka utomlands om man levde under enklare förhållanden, jag vet inte hur gammal du är men det såg lite annorlunda ut då.

       Svara

       Lever man ”under enkla förhållanden” har man inte råd att åka utomlands, man har inte ens råd att ha semester i Sverige. Har man råd med det, lever man inte under enkla förhållanden. Enkelt.

       Svara

        Exakt! Det här att så många ska ”lajva fattig barndom” nu för tiden.

        Svara

       Nej, om man har råd med utlandssemestrar lever man under genomsnittliga lägre medelklassförhållanden minst. Men som någon sa, det är väl lockande att lajva ”fattig barndom” för då verkar man mer self-made och som någon som trotsat alla odds. Betald läxhjälp hade inte medelklassen heller för 20 år sen och mer. Det var nästan alltid föräldrar som fick sköta det. Att vara skild och bo i lägenhet behöver inte av nöden betyda att man inte helt saknar resurser. Med reservation för att jag inte vet mycket om BB’s liv, bara reflektioner från egen erfarenhet.

       Svara

        Ett ”inte” för mycket smög sig in i min kommentar, ska vara:att bo i lägenhet och vara skild behöver inte betyda att man helt saknar resurser.

        Svara

  Helt sjukt att sonen utmålas som lögnare hellre än att sanningen om bostaden kommer fram. Och detta med att lära barnen att inte skryta är skrattretande. Hennes sociala medier består ju inte av något annat än just skryt. Det är kollage på märkesjulklappar, långa återberättelser av andras beröm av henne, hennes familj och hennes hem, etc etc etc. Herregud. Jag blir helt matt.

  Svara

   Ja gud dessa berömberättelser. Giv mig styrka, det är så mycket av den varan.
   Sen berättar ju sonen gärna om lemstorlek, visar vapen och kallar hus för herrgård och allt detta har skett efter han deklarerade ägarförhållandena kring Spanienlägenheten. Dessa ting rör sig ju i häraden kring skryt kan jag tycka.

   Svara

    Oh shit, lemstorleksvideon hade jag helt glömt. Eller kanske förträngt.

    Svara

     För faan. Länk, länk, länk. Så slipper jag googla, tack.

     Svara

      Jag trot den är borta då underbarnet kastats ut från IG pga för lite skryt och för mycket ryggrad.

      Svara

      Flashback-tråden om Anna. Där finns den. Nedsparad för evigt.

      Svara

  Förlåt för ot men har precis öyssnat klart på del 1 av rättegångspodden om instagram-badkars-mordet. Fy fan så sorgligt. Någon mer som hört? Vad tänker ni?

  Svara

   I morgon är det onsdag.

   Svara

    Ot om sociala medier och influencers är väl ok? Ser alltid ot om Bella tex under andra inlägg.

    Svara

     Är man gulgrävande rikspajas så är man en ständig underhållare.

     Svara

      Men likväl är man ot

      Svara

       Det finns en liiiiiten skillnad mellan någon pod och IL.

       Svara

        Ok, som sagt… Ot om sociala medier och influencers är okej. Så har det varit sagt tidigare. Fallet har även haft egna inlägg på den här bloggen. Men scrolla vidare om det stör dig.

        Svara

   Har inte lyssnat och vet inte om jag pallar. Är så känslig nu så kommer gråta som ett barn tror jag.

   Svara

    Ja verkligen känslosamt att höra hennes familj och vänner berätta. Ska bli intressant att höra delarna med hans version, även om man vet på ett ungefär hur det kommer att låta.

    Svara

   Inte än! Tack för påminnelsen, har saknat Nils.

   Svara

  Så CamCam allt detta får stå kvar om Anna men du har raderat saker som enligt vad jag såg var betydligt mildare och dessutom sant ang LD.

  Att slänga med diagnoser både på dem som kommenterar här och dem du skriver om är inger som du har problem med.

  Det har skrivits betydligt värre saker om bla mig här på bloggen, inget som är sant, som du låter stå kvar. Och nu här också om Anna.

  Det är värre enligt dig att kommentera någons utsida en deras mentala förmågor eller andra direkta personangrepp om deras personlighet.

  Vad är egentligen viktigast, utsidan på någon eller dess inre? Vad värderar du högst?

  Ibland blir jag riktigt trött på dig.

  Svara

   Ingen tvingar dig att läsa bloggen, the real besserwisser.

   Svara

    Hur vet du det? Kanske sitter någon och håller en pistol mot mitt huvud just nu…👻

    Svara

     Det hade äntligen kunnat förklara det maniska kommenterandet från din sida!

     Svara

      😄😄😄
      Lovisa, du vinner internet idag!

      Svara

    👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara

    Hehehe

    Svara

   @ real Hmm:
   Nu kan du skicka emojin med långfingret till Anonym 23:53.

   Jag gör det istället. Du Anonym 23:53: Kan du dra röva i koks? Tack på förhand.

   Svara

    Dra röva i koks? Dra röven i kokain eller vad menar du? Vad händer när man gör det? Konstigt formulerad förolämpning

    Svara

   @ real Hmm:
   Det slog mig just, när jag stod och rörde i köttfärsen, att det kanske är någon annan som modererar kommentarerna. Någon som inte är så van vid detta. Bloggerskan kan vara bortrest och får hjälp av någon betrodd. Inlägg går ju att tidsinställa, men vid moderering måste man sitta och kolla vad som skrivs. Är hon på resande fot, blir det en dålig semester om hon hela tiden måste sitta och glo på kommentarerna. HSB har visserligen svarat lite i kommentarsfälten idag. Kanske för att uppehålla skenet.

   Ovanstående med anledning av att jag tidigare skrivit om konspirationsteoretiker. Härmed sällar jag mig till de nötterna, hehe.

   Svara

    Haha, jag försår att du roar dig men jag tror inte mycket du skriver stämmer. Webbsidan lever ett eget liv ibland tycks det. 😉😊

    Jag tror jag vet varför CamCam raderade tidigare men jag tycker inte det håller och jag ser ingen konsekvent genomtänkt kompass.

    Svara

     Men det är något annat i den här tråden om Anna som nu försvunnit. Inte för att det gör något, det var nog rätt bra tom. Men märkligt att det försvann och ovan får stå kvar.

     Svara

      @ real Hmm:
      Ditt 00:59 fanns inte när jag skrev mitt nedan, 01:02, som var svar till ditt 00:34. Ska jag älta det en gång till? Kanske med ännu mera klockslag.

      Svara

       Hahaha, nä tror fortfarande att det är CamCam själv. 😉

       Svara

        Förresten taaaaack för alla skratten i den andra tråden. Tårarna bokstavligt rinner på mig. 😁😅🤣

        Svara

         Jag har skrivit så mycket trams ikväll, så jag kommer inte ihåg allt. Hos mig är det texten som runnit helt sanslöst tydligen.

         Du läs det härunder, 01:18. Min avslutning på det vi skrev igår natt om blockering osv.

         Svara

          Gjort och svarat på. 😊👍

          Svara

     Nä, för det kanske är någon med mindre erfarenhet som vikarierar för henne. Därför är raderandet inte konsekvent och genomtänkt.

     Svara

     Vi får ta det där från igår med att blocka någon. Du skrev igår: ”Å andra sidan, skulle någon utan ett ord blocka mig så hade jag plankat in.”

     Det är ju det som är min uppfattning att Bloggbevakning gör. De som frågar om varför de blivit blockerade från att kommentera, har nog inte fått någon förvarning eller något besked om blockningen. De åker bara på en block utan vidare förklaring. Hade de fått besked någonstans, ex. via e-post, hade de väl inte frågat om varför de blivit blockade.

     Så för mig verkar det som att Bloggbevakning gör precis som du beskrev som fegt igår: Bara blockerar utan ett ord. – Inte alltid, men det händer ganska ofta.

     Svara

      Absolut! 😉👍

      Då blir frågan vad som är syftet med blocken. Att hen ska lämna helt eller om hon bara vill ha koll på kommentarerna. Den som skrev ang multipla nick misstänker jag är samma som upprepat blivit ombedd att lämna.

      Och i vilket fall så är jag helt ok med att vi har olika syn i frågan. 😊

      PS Se mitt tack längre upp kl 01:18👆

      Svara

       Har sett och svarat på.
       Jag förstår att folk tror att vi är samma, när jag försöker kopiera ditt skrivsätt. Hojta till när/om det blir för pinsammt. Syftet är att sätta griller i huvudet på trollen. 🙂 🙂

       Svara

        *pinsamt, med bara ETT m.

        Svara

        Will do! Men med tanke på ”anonyma” och vad de skriver så har vi ett stort spelrum att svänga runt i innan vi ens är nära. Tror inte ens det är möjligt att spela i deras liga. 😉😌

        Svara

   The real hmm, ibland fattar jag inte att du orkar. Jag läser ibland och funderar på om det är så här lågstadiefröknar känner sig när de hela tiden måste uppfostra. ”Näe,så säger vi inte till varandra.” Förvisso är det rätt uppenbart att anonym 23:53 aldrig skulle skriva sådär till dig om hen inte trodde att hen har folk som håller med. Hela kulturen är så obehaglig tycker jag. Hur som helst, jag hoppas att det rinner av dig som vatten på en gås, du har ju i alla fall substans i det du skriver till skillnad från, ja, alla som skriver liknande kommentarer till dig.

   Svara

    😘💕🌸👍

    Svara

  Svara

  Jag följer inte Anna så hänger inte riktigt med, vem äger lägenheten? vad har sonen ljugit om?

  Svara

   Anna påstår att hon och hennes man äger lägenheten själva men allt pekar på att den i själva verket ägs av svärfadern. Sonen sade själv att det är ”farfars lägenhet” i en Instagramsändning. Anna påstod sen att han ljugit när han sa det, eftersom hon ”lärt honom att inte skryta”…

   Svara

   Rättelse, det var inte på Instagram han sagt detta, utan jag tror det var Periscope eller liknande. Videon finns här: https://youtu.be/IWBtFdephWs

   Svara

  Anna har alltid ljugit och därför blivit av med vänner på löpande band och har större delen livnärt sig på att agera dramaqueen. Varför vet jag att hon ljuger? Så fort läsare ”träffar en öm punkt” går hon i taket och det värsta är att hon ger tillbaka och lägger sig på en lägre nivå, precis som man själv gjorde när man själv var 11-12 år. Skillnaden är att hon har stannat i utvecklingen. Hon blir arg när människor har rätt. Hon säger sig kunna ta kritik, men måste absolut jobba med den biten. Hon tar allt, precis allt som kritik pga hennes låga självkänsla och brist på självinsikt. Tycker du något, så missförstår hon och lägger sig på en mycket låg nivå eller så blir du blockad.

  År efter år säger hon att det är dags att tänka på sig själv. Jag kan inte räkna åren och gångerna jag hört det.
  Hon tycker inte att man ska skryta, men synar man henne så lägger hon gärna ut dyra saker, parfymer, inredning. Får barnen paket så fotar hon gärna paketet där det står GANT.
  Det är tandblekningar, löshår otaliga skönhetsingrepp som exponeras. Är inte detta skryt? Gör vad du vill med din kropp, men lägg inte ut det till allmän beskådan. Vi har ett ansvar när det kommer till kommande generationer. Att lära dom att man duger precis som man är. Något är väldigt skevt när unga tjejer köper bröst istället för att ta körkort och botoxar sig redan när de är kring 20 år (!!!!)

  Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att Anna lever i en bubbla. Maken försörjer familjen och hans inkomst (som går att kolla upp i taxeringskalendern) kan knappast försörja familjen med all denna galna konsumtion. Vad Anna gnetat ihop under åren har ju publicerats otaliga gånger.
  Att hon inte tar vilka samarbeten som helst stämmer inte heller. Hon fiskade efter massa samarbeten genom att tagga ställena där hon köpte inredning till huset. Med hennes humörsvängningar har jag svårt att se att någon skulle våga samarbeta.

  Lyssna gärna på monologen i Nemos podcast om ni tvivlar på att vi har att göra med en människa med 3 mil lång offerkofta och en total avsaknad av självinsikt. Så fruktansvärt sorgligt ~ på riktigt.

  Har barn i precis samma åldrar som henne. De har klarat sig alldeles utmärkt utan märkeskläder, 59 mobilskal från Kina, bredda smörgåsar och mitt försvar i ur och skur. De får stå upp och ta ansvar om de gör fel och har sommarjobbat/helgjobbat sedan de fyllde 17 år. Ja, vi har pengar och skulle kunna låta dem slippa undan, men jag vill att de ska lära sig att ingenting kommer gratis. Jag skulle dock aldrig få med två av dem på solsemester dock, vilket inte beror på att vi saknar kärlek inte står varandra nära i familjen, utan snarare att de lever egna liv med vänner och detta är något jag verkligen uppmuntrar.

  Den här efterhandskonstruktionen där sonen påstås ljuga (när han talar sanning) är så genomskinlig att man häpnar. Att låna en lgh eller att äga kvittar väl? Det säger väl ingenting om dig som människa?

  Smart kommer en artikel: ”Jag har ljugit för mig själv” JA! Det HAR du verkligen.

  Svara

  Off topic men är det bara jag som har lagt märke till alexandras (kissie) photoshopade bild på sin frukost, som hon har lagt upp på sin instagram? Blåbären ser ju helt inklippta ut och det gör även det i skålen. Hon åt säkert en knäckemacka och drack ett glas o’boy till frukost egentligen 😂

  Svara

  Den 12/7
  carolinejansson85Redo för fredagsmys 
  i den mysigaste dressen från @dennismaglic 
  Trevlig

  Den 23/7
  carolinejansson85I samarbete med @dennismaglic 
  Vill jag bara påminna om rabattkoden ’CAROLINE15’ som ger dig 15% på allt (även rean) Jag bor i princip i denna mjukisdress, sååååån favorit 💁🏼‍♀️ _____________________________________________________________

  Svara

   Samma bild på samma skitfula byxa och magtröja.
   Utrblivem samarbetemärkning första gången.

   Svara

  ”Barn ljuger”. Låter som att sonen är 4 år.

  Svara

  Hur gammal är han? Han är väl vuxen för bövelen?

  Svara

   Han är 19.

   Svara

  Humorn i att de nu kollar möbler på nån variant av Jysk, för att uppgradera spanienlägenheten. Älskar stolarna med guldhandtag (ser ut som handtag), stilrent och modernt. Jag ska också lägga till lite gulddetaljer hemma så vi ser förmögna ut. Uppenbart att hon läser här.

  Anna: det spelar ingen roll att det inte är ni som äger lägenheten. Om du inte hade gjort en grej av det, hade det inte heller blivit en grej. Ingen bryr sig. Var och varannan svensk lånar boende av vänner och familj under semestertider.

  Svara

   Rättelse, Jysk-butik med förkärlek för sammet, guld och spegelglas.

   Svara

  Kul att bli uthängd som lögnare på sociala medier… av sin egen mamma!
  Hon är ju på riktigt inte klok den där människan.

  Svara

  Känner ett strikt tvångsmässigt behov av att skriva här, för jag har lärt mig som barn att man inte ska ljuga om lägenheter i Spanien. Allt annat går dock bra. (ok lite ironi dåråh)

  Svara

  Kan ni inte ge tusan i att skriva om allt annat?
  Håll er till inläggen
  Skit också i vem som äger vad?
  Den som är utan synd kan kasta första stenen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.