Dubbelt upp med Bianca Ingrosso

Att en enda liten bokstav kan ställa till det så…
Vilken tur att hon förtydligade så ingen trodde att hon menar ”hora”…

Jag tycker det är trevligt när influencerna stöttar varandra och deras individuella projekt. Väldigt bra reklam för Hannalicious nya kollektion att Bianca både bar och uppmärksammade den.
Är det smygreklam? Nej, det skulle jag inte vilja kalla det eftersom Bianca förmodligen blir klädd av en stylist och inte har någon egen vinning på att skriva detta.
Jumpsuiten är snygg men ser ut att ha en väldigt högt riskfaktor för camel toe – särskilt som den är vit.
Är du modig?

Här kan du se klippet. 

Bianca har även varit med i TV 4s Nyhetsmorgon där hon bland annat avslöjar att hon går till en terapeut för att lära sig ”göra det som Bianca vill och det Bianca mår bra av”, någonting hon tycker är svårt eftersom hon då inte har tid att ”please’a” alla andra, vilket är det hon alltid gjort.
Terapeuten är lite att ”ingen ska få trampa på Bianca” men Bianca vill samtidigt inte att folk ska tycka synd om henne för hon behöver ganska lite för att återhämta sig. 20 minuter om dagen, så är hon på banan igen.
Ibland kan hon bli trött av att vara så öppen om vissa saker, som sin bulimi då hon genom att prata om den blir någon slags förebild, något hon kanske inte alls hade tänkt på eller räknat med när hon öppnade upp sig.
Tyvärr har hon också fått höra att människor fått en ätstörning tack vare (eller pga skulle jag vilja säga) att hon pratat om det, men det är så det är säger Bianca.

Hon avslöjar också att hon flyttat hem till mamma nu medan hennes nya lägenhet renoveras.
Tidigare bodde hon hos pojkvännen Philippe, men med tanke på att de både inte längre följer varandra på Instagram och att Bianca var på en resa utan honom nyligen så kan man kanske ana att det är en liten fnurra på tråden.
Följarna har frågat men verkar än så länge inte ha fått några svar.

När det kommer till Philippe, som dumpat henne ett antal gånger nu så har jag bara en sak att säga:
Bibbzan! Lyssna på din terapeut!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vita kläder är positivt- går ju aldrig att få dem urtvättade i färgen så kallat.

  Vita kläder är negativt- chokladfläckarna syns så nedrans tydligt.

  Beträffande de yttre delarna av kvinnans könsorgan, kan tänka att man måste har rätt proportioner på över och underkropp för att hantera en sån stram sparkdräkt.

  Svara

   Om man ser ”konstig” ut i yogabyxor, tajts eller motsv finns det goda möjligheter att få bättre proportioner.
   Big business med intimkirurgi fast det pratas det än mindre om än andra kroppsjusteringar.

   Svara

    Bara skära bort lite så man passar i kläderna utan att få kommentarer. Hu om det syns att en kvinna har ett kön?

    Svara

    Nu menade jag fel proportioner mellan över och underkropp. Och med fel menade jag fel i relation till plagget. Man kan också säga att plagget är fel. Hade aldrig funkat på min långa överkropp.

    Jag förespråkar inte operation för att kunna ha tajta kläder som skall pressas upp i underlivet. (Men med det sagt, det är såklart upp till var och en)

    Svara

     Känns enklare att tillverka en trosa med hård botten som motverkar kameltå än att ta till operation 🙈

     Svara

      Och billigare 😂

      Svara

      Fast då gäller det att behålla trosan på i alla lägen 🙂

      Svara

      Mot en mildare kameltå funkar trosskydd finfint (Y)

      Svara

       Med risk för svamp eller torrt underliv, skippa trosskydd snälla

       Svara

   Läste om en tjej i USA som gick på festival i en vit jumpsuit där någon spillde vin på henne. Hon ville vara kreativ och eftersom allt var gratis så tog hon och hennes kompis minst fem vinflaskor och hällde upp det i handfatet på toaletten där hon doppade sin jumpsuit så hon fick en lila jumpsuit. Det var det smartaste någonsin haha.

   Svara

    Lär luktat ”gott”

    Svara

    Smart färgmässigt men så obehagligt att ta på sig en dyngsur jumpsuit som dessutom luktar vin

    Svara

    I call bullshit. Satt hon på toan och väntade på att kläderna skulle torka först eller kröp hon i en blöt jumpsuit. Hur luktade hon resten av kvällen?

    Svara

     Såg bilder på detta igår på twitter så den existerar i alla fall. Oklart hur hon luktade dock.

     Svara

      Man ska inte tro på alla historier man läser i media 😂 oavsett vilka bilder som finns.

      Svara

     Hon torkade den under de där handdukstorkarna som finns haha.

     Svara

   Hej du vackra tösabit. Du var ju så söt och unik med dina vackra läppar! Kramisar till dig och din söta och vackert sjungande mor, och ni är båda toppen! Ps jag och min man går alltid och ser när din mor uppträder i Stockholm. Hälsningar från Hälsingland Teve, byn som ligger 11 km söder om Järvsö. Stina och Kjell +50

   Svara

  Men orka bry sig om Bianca och Philippe är ihop eller inte. Så boring.

  Svara

  Att få en ätstörning av att någon annan pratar om det känns som en bortförklaring. Det kan trigga, visst, men att vara helt frisk och sen läsa om att någon haft bulimi och sen få det känns orimligt.

  Svara

   Vi lever i en snöflinge-epok. Alla vill sticka ut och folk har väl insett att det är svårt att vara potistivt-unik så de väljer den negativa uppmärksamheten. Så blir det när alla vill sybas och höras 24/7. Folk gråter ut över minsta lilla. Herre så skämmiga vissa kan vara. Dock kanske vissa triggas av bilder och uppmaningar i tidningar/nätet men att triggas av ordet är ju lite för mycket. Klart vi ska kunna diskutera bulimi utan att 2/3 får återfall kan man tycka. Livet är en förbannad balansgång där folk tar illa upp på alla sidor. Du går på en skör tråd och folkmassan försöker dra ned dig. Hjääälp!

   Svara

   09:21 fast en människa med ätstörning kanske inte tycker och känner som du. Där har du skillnaden.

   Svara

    jag har ätstörningar och håller med 09:21. Tycker det är en oerhörd förenkling av en komplex(a) sjukdom(ar) att säga att man kan ”få” det av en annan människa. I kärnan av en ätstörning finns inte bara en enkel vilja om att vara smal, det är inte en bantningsmetod, det handlar om kontroll och ångest, och det tror jag kommer någon annanstans ifrån än från Bianca. Sen precis som 09:21 säger så en befintligt ätstörning kan såklart triggas, men sjukdomen uppkommer inte bara för att nån pratar om det.

    Svara

     Precis vad ovan säger, ätstörningar är mer komplexa än så (är op) och finner det löjligt att folk trivialiserar ätstörningar till den grad att man kan få det av en person. Har också ätstörningar

     Svara

    Jag har en svår ätstörning och har många vänner och bekanta som har haft/har. Kan garantera att ingen av dem anser att det skulle bero på att en influenser eller motsvarande varit öppen med sin sjukdom. Hade de trott det hade deras sjukdomsinsikt och kunskap om ätstörningar varit väldigt, väldigt dålig.

    Det kan finnas en mycket liten triggerfaktor, men absolut inte orsak och inget Bianca ska lastas för. Det är oändligt mycket viktigare att prata öppet om bulimi eftersom det är förknippat med enorma skamkänslor, än den lilla ”risk” man tar att någon inte klarar av att någonsin höra det pratas om.

    Svara

   Men kanske att någon som är fet (jag har rätt många kilo som ska bort) blir inspirerad till att ta steget till ett sundare liv. Måste man alltid vinkla det negativt?

   Svara

    Sundare liv och bulimi går ju hand i hand.

    Svara

     På vilket sätt går ett sundare liv och bulimi hand i hand? På samma sätt som fetma och diabetes? Aha, beröringsskräcken för att fetma inte skulle vara OK? För det är det inte. Eller du menar att jag ska fortsätta vara fet, ”för att det är den jag är”? Sluta.

     Svara

      Jag tror inte att Anonym 09:41 var seriös när hon skrev att sundare liv och bulimi går hand i hand

      Svara

       Ah, då förstår jag. Tack.

       Svara

      Varför skulle inte fetma kunna vara ”ok”? Hata inte dig själv. ❤️

      Svara

       För att det är ohälsosamt. Det är också en ätstörning på samma sätt som anorexi/bulimi. Överätning eller hetsätning ligger bakom fetman. Alla har vi olika kroppar, vissa är naturligt smala och andra lite rundare trots hälsosam livsstil. Men FETMA är inte normalt.

       Svara

        Stor skillnad på hetsätning och att äta för stora portioner och röra på sig för lite!

        Svara

        Gränsen för fetma är ändå ganska låg enligt BMI, kanske inte är som man tänker sig. Man kan vara hälsosam ändå, beror på mkt annat. Väldigt ohälsosamt att hata sig själv dock.

        Svara

         Jag lider av fetma enligt bmi. Har nyligen varit till läkare av andra orsaker och fick beröm för mina bra värden. Han sa till och med att det syntes på mina värden att jag var ”extremt vältränad” vilket stämmer då jag tränar hårt minst fem dagar i veckan och går minst 10 000 steg/dag utöver det. Kul att det åtminstone syns på insidan att jag mår bra.

         Svara

        Du kan ju ändå vara ok även om det nu skulle vara ohälsosamt. Alla människor är ok och får finnas ❤️❤️

        Svara

   Kan ju vara så att någon ser hur snygg Bianca är, hur framgångsrik, populär och smal. Samtidigt alla dessa bilder/filmer på allt som beställs in och då testar för det verkar ju inte SÅ hemskt i deras ögon .

   Svara

   Bianca var vacker och är smal och snygg i alla kläder.
   Så klart det finns osäkra småtjejer som tar efter det beteendet som hon berättar om att hon har, i hopp om att se likadan ut.

   Svara

    Det ger inte en ätstörning

    Svara

  Det här känns som en typisk och ganska elak kommentar. Fattar att det är meningen att det ska vara humor men den är spekulativ, dömmande och visar på typiskt översitteri.

  ”När det kommer till Philippe, som dumpat henne ett antal gånger nu så har jag bara en sak att säga:
  Bibbzan! Lyssna på din terapeut!”

  Svara

   Håller med SaraF. Blir definitivt mer översitteri än humor. Det kanske är svårt, men det går att skriva roligt med mer finess.

   På både dator och iphone har alla kommentarer här 1-2 kommentarer och de blir inte fler om man ger en, och sedan uppdaterar och tittar. Så var det igår em och kväll också.

   Svara

   Ja, man får lite ”lilla gumman-vibbar” av inläggets sista stycke!

   Svara

   Precis, och dessutom vet hon väl inte om det är Philippe som dumpat eller vad anledningen faktiskt är.

   Svara

    Ja, jag tycker Philippe får mer skit än Bianca… Bianca då? Respektlös gentemot honom genom att prata så öppet om deras förhållande, som exempel.

    Svara

     Skit ska skit ha.

     Svara

   Vi vet egentligen ingenting om deras förhållande, så onödigt att ens spekulera kring. Livet är inte superlätt jämt.

   Svara

  Jumpsuiten var riktigt ful. Den får modellen att se gravid ut, tänk oss som har ett BMI på typ 24. V-ringningen är exakt på pricken där det varken är elegant eller sexigt, bara tråkigt. Bältet ser ut som ett såntdär knäppe Amerikaner hade på hattarna när de röjde runt på kontinenten och kallblodigt mördade indianer. Benen är för vida och formlösa. Färgen är en ful vit. Den är för kort, hade varit finare om benen var långa istället. Ärmarna är sådär konstigt varken korta eller långa men alldeles för vida. Och så den uppenbara kameltån.

  Så, nu har jag spytt galla och är redo att vara positiv resten av dagen.

  Svara

   Jag tyckte den var snygg! Hade gärna haft den, men då hellre i någon annan färg än vitt då jag inte är en sån som kan hålla vita kläder fläckfria en hel dag.

   Svara

   Hoppas det hjälper.

   Svara

    Det gjorde det 🙂
    Var ute och gick med kaninen. Log hela vägen till gläntan. (Ja, jag går min kanin)

    Svara

   Man får inte säga ordet indian längre

   Svara

   Indianerna var minsann lika bra (om inte bättre) på att kallblodigt mörda vita kvinnor och barn, så förstår inte alls varför du var tvungen att dra upp en sådan liknelse.

   Svara

  Terapeuten har naturligtvis rätt, ingen ska trampa på Bianca.

  Svara

   Variant på ”Nobody Puts Baby in a Corner” 🙂

   Svara

  Aldrig haft problem med kameltå, men har nog ”rätt” längd och proportioner på över-och underkropp för t ex en jumpsuit.

  Svara

  Vad exakt är det Bianca gör som är så krävande att hon måste återhämta sig?
  Är det jobbigt att äta lunch på uteställe varje dag och bara driva omkring samt få betalt för det?

  Jag börjar bli rejält trött på alla influencers som pratar om hur hårt de arbetar, när det enda de egentligen gör är att leva som rikemansungar har levt i alla tider, med enda skillnaden att får betalt för det.

  Svara

   Jag är sjukskriven och gör ingenting om dagarna men måste stänga in mig och återhämta mig om jag tex pratat i telefon med någon, kollat en film, träffat någon över en fika etc pga att det tar så mycket energi

   Svara

    Kan ju då bero på att du har någon typ av sjukdom eller liknande 10.08
    Och du har väl kanske ingen tanke på att bli bloggare och ta åt dig ”massa jobb”?

    Svara

     Absolut men menar att det helt enkelt kan vara en del av hennes personlighet att hon behöver återhämntning efter att ha gjort något som inte ses som så krävande

     Svara

   Jag har också lite svårt för den typen av klagomål. Inte för att jag inte fattar att det kan vara svårt att vara så synlig, bli kritiserad, vara allmänt gods. Men influencer känns som ett i allra högsta grad självvalt jobb, och man har valt det för att man vill ha den typen av uppmärksamhet, minus de negativa aspekterna. Det är inget kall på samma sätt som andra yrken kan vara, för det är rätt innehållslöst och innebär främst ett fokus på den egna personen. Andra yrken finns det ett samhällsintresserad i att folk väljer och stannar kvar i, även om de jobben innebär nackdelar (tex läkare, lärare, socialsekreterare, sophämtare, polis etc). Men influencergrejen är inte ett sådant yrke. Man skulle alltså kunna välja ett annat yrke och inte vara fullt så offentlig, om man anser att nackdelarna överväger fördelarna. Det gör att jag har svårt att tycka synd om dem när de klagar, de kan få allt det jobbiga att upphöra imorgon om de önskar.

   Svara

    Du får det att låta som att läkare, lärare, socialsekreterare etc volontärarbetar..

    Svara

    Har en varit med om jobbiga saker under uppväxten så blir en mer sårbar. Folk som inte har den erfarenheten brukar inte förstå.

    Svara

     ”En” vad är det för jävla dialekt?
     Har en varit med om jobbiga saker blir en mer sårbar. vad betyder det?

     Svara

   Jag tror många av dem har problemet att det som andra har som hobby är deras jobb, de får helt enkelt för mycket tid med sina egna tankar och att känna efter. Jag är själv psykiskt obalanserad, och det värsta jag kan göra är att ta långledigt utan en massa planerade aktiviteter, eftersom det tillåter mig att gå in i min ångest och tycka synd om mig själv.

   Jag säger inte att jag (eller någon annan) inte ska känna efter, jobba med sina problem etc, men jag har insett att jag mår bättre om jag drar ner tempot i perioder, men inte kopplar av helt mer än några dagar i följd.

   Svara

   Fast Bianca arbetar ju med både sminkmärket, poddar, är med i wahlgrens värld osv så tror nog hon behöver göra en del om dagarna.

   Svara

    Innehåller poddarna hon medverkar i redaktionellt material menar du, eller är det bara att hon pladdrar på?
    Wahlgrens världs ska ju vara autentiskt så det kan inte vara mycket mer jobb än att hon går runt och driver.

    Svara

  Men orka bry sig om kameltå?! Är det så hemskt verkligen. Alla har ju en kropp.
  Sen tror jag visst den där dräkten kan vara fin på större storlekar. Bältet markerar tex midjan.
  Men aja vad vet jag.. Har ju missat det hemska i att visa kroppskonturer..

  Svara

   Precis!

   Svara

   Men det är väl inte kroppskonturerna som är felet utan just att det är väldigt fult? Och kanske lite väl intimt? Vill ni se män i tights som visar exakt pungens form?

   Svara

    Camel toe är väl också att nåt sitter för tight/högt upp så det skär in, så f*ttan delas åt två sidor så att säga? Inte att konturerna på sidan visas. Som om att ha för lite bh så man får dubbeltuttar. Ser väl inte så välsittande ut helt enkelt.

    Svara

  Heter inte snubben Phillipe? Hur fel det än låter…

  Svara

   Salomon Phillipe Cohen
   enl folkbokföringen

   Svara

    Snyggt namn! 👍🏻

    Svara

    På riktigt, har du kollat upp det eller du kanske känner honom privat?

    Svara

     Hur kan man ens bli chockad över att någon kollat upp det? 😂 det är ju så lätt att göra. Och vem har inte kollat upp någon då och då på typ ratsit osv. Ingen jättesynd direkt.

     Svara

      Bra att kolla upp om man undrar ju?

      Svara

      Nej verkligen ingen synd, tänkte mest att, varför liksom?
      Hur kan det vara intressant hur pojkvännen till en bloggare stavar sitt namn? Finns det inget vettigare/roligare att göra än att kolla upp det?

      Svara

       Vet inte var synd…kom ifrån. )
       Skulle stå att det verkligen inte chockar mig.

       Svara

       Är du säker på att Bloggbevakning är rätt blogg för dig?
       Du verkar inte vara särskilt intresserad av bloggare.
       I det konkreta fallet så svarade jag helt enkelt på en fråga om vad en person heter.
       Och ja, jag kollar ofta upp både personer och företag med hjälp av tillgängliga söktjänster.
       Helt naturligt tycker jag.

       Svara

        Och jag tycker det är lite obehagligt att ta reda på en bloggares pojkväns hela namn.

        Svara

         Men va?

         Svara

         Frågan gällde om han heter Phillipe eller Philippe.
         Hade jag vetat att det skulle bli diskussioner så hade jag förstås avstått från att ange något mer än det korrekta tilltalsnamnet. Eller helt struntat i att svara.
         Jeezz 🙁

         Svara

    Jude. Tycker om judar.

    Svara

  Ändå intressant att varken Joakim Lundell eller Isabella Löwengrip, trots enorma följarantal, är på topp tre lyssnarlistan (varken direktsänt eller podden) för sommarpraten när halva säsongen gått.

  https://www.dn.se/kultur-noje/har-ar-arets-popularaste-sommarpratare-hittills/

  Svara

   Lundells målgrupp är väl typ 12åringar, lyssnar de verkligen på Sommar i P1?🤔

   Och vad gäller Blondinbella…well, Umeå har kanske svikit henne🤷‍♀️

   Svara

    Jag har lyssnat på 2st Sommarprogram i år.
    Isabellas och Joakims. Jag är inte 12 år och jag är inget ”fan” av någon av dom.
    Men just därför ville jag lyssna.

    Svara

   Det beror ju på vilka som fått mest reklam också, många olika personer har ju pushat, hyllat och gjort reklam för vissa avsnitt, som de två som toppar poddlyssningar enligt dn. Plats tre för podd innehas troligtvis av Löwengrip el Lundell, såg att Löwengrip länge toppade, hon hade överlägset mest lyssningar och Lundell hade många också. De har ju inte lagt ihop siffror utan visar bara direktsänt och just topp två på podd. Varför inte plats tre? Jag tror det beror på Löwengrip och Lundell som gjort att sommar i P1 är så stort i år. Alla pratar sommar i P1, aldrig varit så tidigare.

   Svara

    Det har väl alltid pratats om sommar i P1!?

    Svara

     Nej det har aldrig varit så stort och populärt tidigare, aldrig varit så omtalat tidigare.

     Varför visar de inte den som sammanlagt har flest lyssningar? Varför visar DN bara topp två på podd? Ligger IL på tredje plats då kanske 😉

     Svara

      Jasså? Baserar du det på en känsla eller vet du att det är mer omtalat än innan? Jag undrar alltså på riktigt då jag själv upplever att det är ungefär samma snack i år som förut.

      Svara

       (Att det skulle vara mer omtalat i år alltså, inte hur många som lyssnat)

       Svara

       Ja det tycker jag med

       Svara

       Det säger SR själva, det har deras chef gått ut och sagt inte någons personliga känsla alltså nej hehe. Det märker man dessutom eller har du sett alla skriva om sommarprat på sina instagram tidigare, eller här? Nej inte va. Det är ju mer uppmärksammat i år, dels pga att de firar 60 år men också pga deltagare.

       Svara

        Att det skrivits mer om här beror väl på att Bella pratat. Är ju hennes prat som diskuterats här. Och ja, bland de jag följer på Instagram så brukar det omtalas ungefär lika mycket som i år. Men det beror väl på vilka man följer.

        Har srs chef alltså sagt att det omtalats mer eller att det lyssnats mer?

        Svara

         Det enda jag hittar att programchefen sagt är: ”Poddsiffrorna är smått surrealistiska. Samtidigt behåller vi våra fm-siffror vilket betyder att vi fått en större publik. Ämnen som hjärnforskning, terrorism, döden och flykten från en flyktingförläggning har lockat mest till lyssning”, säger programchef Bibi Rödöö i ett pressmeddelande.

         Från dn.

         Svara

        Ja det handlar ju om att det nu inte bara är skådespelare / kändisar/ politiker i medelåldern som pratar.
        Att man tar in reality”stjärnor” och B kändisar som ungdomar har koll på gör ju att just ungdomar hittar programmet.
        Det viktigaste är väl inte hur många som har lyssnat, utan att programmet är bra tänker jag.

        Svara

   Bra! Ingen borde lyssna på dem! 😄😄

   Svara

    Känner inte alls igen mig. Det är alltid en stor hype i media och vänkrets både före och under sommarpraten.

    Svara

   Är väl inte så konstigt egentligen. Man vet ju redan så mycket om dem och de har inte rätt målgrupp för att locka alla typer av lyssnare.

   Svara

    Det är precis som i melodifestivalen. Det räcker inte att vara stor på youtube för att vinna där för det är en så stor målgrupp som kollar och som är i massa olika åldrar. Jag hade blivit mer förvånad om Isabella eller Jocke hade haft dom mest lyssnade sommarpraten än nu.

    Svara

     Tror Bianca var den enda som på riktigt lyckades ta med sin publik till sommar i p1. Hennes sommarprat blev väl det mest lyssnade förra året.

     Svara

   Talar bara för mig själv nu men jag är inte supersugen på att lyssna på ett sommarprat med någon vars historia jag har hört tusen gånger. Vissa har stor Instagram, blogg, eget teveprogram, egen podd, skrivit bok, varit med i Skavlan, Parneviks, renees brygga etc etc etc. De sommarpratarna lockar mig inte. Detsamma gäller exempelvis Gardell som pratat flera somrar förut. Det känns uttjatat och som att jag redan hört det redan. Då är jag mer intresserad av de som är lite mindre och inte har samma plattformar att prata om sig själva.

   Svara

    Nej, jag känner samma som du. 😊

    Svara

   Lyssnat på båda och tyckte båda var intressanta. Trodde jag skulle störa mig på Bella eftersom jag inte klarar av hennes stories men hon var faktiskt riktigt bra. Förstår vad hon menar med sin barndom, den var inte enkel.
   Joakim fick jag kämpa lite med, dialekten är hemsk =|

   Svara

   I Sydsvenskan var Isabella iaf på tredje mest lyssnade podd. Förmodligen låst artikel dock: https://www.sydsvenskan.se/2019-07-23/han-ar-popularaste-sommarprataren-hittills

   Svara

  Jag tror att influencer världen automatiskt gör alla till narcissister då fokus blir så stort på den egna personen och man känner ett krav att ständigt leverera/sälja ut/visa upp sitt liv och sig själv. En sociala medier bubbla som man fastnar i och helt naturligt blir stressad av för man hinner inte med livet utanför bubblan. Ett helt nytt samhällsfenomen som människor måste tackla vilket leder till psykisk ohälsa och att man känner sig otillräcklig då man ständigt jämför sig med andra.

  Svara

   Du har nog rätt där. Titta bara på hur många influencers som mår psykiskt dåligt.
   Och ingen lägger av för ingen kan tänka sig ett ” vanligt” jobb.
   Gratisutskick, event, selfies selfies selfies och gratisresor och pengar in så klart.
   Då skiter man hellre i sitt mående….

   Svara

    Fast de skriver om psykiskt dåligt mående för att få uppmärksamhet och sympatier, det ger alltid positiv publicitet att skriva om det. Jag tror inte de flesta mår så dåligt som de ibland låtsas, skriver och vill ge sken av. Jag blir både förbannad och ledsen när jag ser hur en del ska låtsas att de varit djuupt deprimerade, djuupt utmattade och funderat på självm*rd. Tror många som påstår att de varit djupt utmattade inte riktigt vet vad det innebär, de fattar inte ens vad det är och det blir som ett slag i magen på de som verkligen varit där, men de vill få framgång genom att hävda det. Så tror inte de mår så dåligt alla ggr som de vill ge sken av.

    Svara

   Om du tror det så kan du inte ha koll på vad en narcissist är.

   Svara

  Fixa gärna like-funktionen!

  Svara

   Gillaknappen funkar på min platta men inte på min dator, hur kommer det sig?

   Svara

    Ser du någon som fått mer än en like?

    Jag tycker annars att det varit mycket lugnare nu när like inte funkar som den ska = 👍😊

    Svara

     Lugnare? Det har inte avhandlats något, för många här triggande ämne, (läs Bella). Därför är det lugnare.

     Att ta bort like-funktionen leder tyvärr till att långa rader med kommentarer i form av ” +1, exakt, precis” osv, kommer göra återinträde i kommentarsfältet. Den ökning av antalet kommentarer det skulle generera, är möjligtvis positiv för Camillas statistik, men skulle verkligen försämra användarvänligheten.

     Svara

      Det är inte det jag syftar till med lugnare. Det jag syftar till kommer alltid oavsett ämne eller hur många kommentarer det är i övrigt.

      Din övriga analys håller jag inte med om kommer ske och är i vilket fall att föredra enligt mig.

      Svara

      Precis Lucy! Märks redan att det är fler kommentarer. Fler personer kommenterar att de håller med och liknande, när det inte går att like:a.

      Svara

   Jaaa fixa den tack!!

   Svara

  Extremt ful och osmickrande jumpsuit. Spelar liksom ingen roll hur fin kropp man än har, den kommer sitta lika illa i alla fall.

  Svara

  Nja fast jag tror det är smygreklam, tror inte Bianca gör något utan att få betalt. Samma när hon lade upp en produkt av Emma S. Du skriver ofta om Hannalicios kollektioner för nakd, det är bra reklam också, bra för henne och det företaget 😉

  Så du tycker det är trevligt när influencer stöttar varandra och varandras projekt okej, och bara ibland som det är smygreklam?… Så att skriva ner vissa personers projekt och företag ogillar du eller? … hmm… men du tycker även det är trevligt när en del dissar vissa andra eller?

  Svara

   Ja, måste man tycka allt som är PK och rätt hela tiden eller? 😉 camcam är inte mer än mänsklig. Hon behöver inte ha rättvisemärkta åsikter gällande allt och alla.

   Svara

  Bianca måste sluta vara Philippes dörrmatta….vad är det för fel på henne som kommer springandes så fort han vill ha det lite roligt……? Han kommer ju att dumpa henne om och om igen !

  Svara

   Det är inte alltid lätt att vara kär. Det är lätt att bli desperat istället för att acceptera att man förlorar hela framtiden med den man älskar annars.

   Svara

   Det där vet du ju inget om så det är så onödigt att spekulera i andra människors kärlek.
   Även om det är en influenser.

   Svara

  På tal om Bianca, såg någon kvinna som skrev på Biancas instagram att hon är sååå stolt och glad att hennes dotter på snart tio år ser upp till Bianca och har henne som förebild. Alltså… Varför vill man att en tioåring ser upp till en 24-åring som pratar offenligt om sitt sexliv och sina fyllor, som konsumtionshetsar och lever lyxliv? – Jag tänker att det blir en stress och kan ge ångest om dessa barn tror att alla kan leva så, att alla kan köpa chanelväskor, fixa sitt yttre, äta på restauranger varje dag, resa… En tioåring kanske inte förstår att alla inte kan få det så hur mycket de än ser upp till en sådan person. Nä det blir skevt tänker jag. Fattar inte… Inget ont om Bianca men varför vill man att barn ser upp till henne?

  Svara

   Eller hur??

   Svara

   Nej precis som man inte skulle vilja att ens tioåring skulle följa Jocke och Jonna.
   Vuxna influencers är inga bra förebilder för barn.

   Svara

   Men Bianca reser faktiskt inte alla mycket i syfte för semester.
   Och hon JOBBAR mer än att vara en influenser… Caia, Wahlgrens värld, podd (utöver instagram och youtube)

   Hon åker till Spanien och Italien, Italien pga/tack vare Caia och Spanien för hon har sin pappa där.

   Jag upplever henne som väldigt jordnära och ”en av oss” trots framgång…

   Svara

    Vaaaaaa….????? @B

    Svara

     Vad var det du inte förstod?
     Av det JAG har sett så upplever jag Bianca som jordnära.
     Jag upplever inte att hon reser tvärs över hav konstant.
     Jag upplever att Bianca på riktigt JOBBAR mer än att bara dokumentera sitt liv.

     Sedan att hon är öppen om sitt sexliv… Gissa vad? ALLA pratar om sex, folk har sex och det är fullt naturligt sen kan tycka att man ska hålla det privat men det är inte vår rätt att bestämma vad någon annan ska hålla privat.

     Svara

  Varför har Alice och Bianca avföljt varandra på Instagram?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.