Är det ett hot eller ett löfte?

Det har ju varit så oerhört mycket klagomål här inne, under den senaste tiden, om huruvida min blogg blivit oläslig och dålig bla bla

Spontat kände jag att NI behövde kanske lite semester från mig?

Jag kan ju inte vara den som förstör DIN/ERAN semester med oläsliga texter, smygreklam och groteska selfiebilder.

Är jag tillbaks lite för ”tidigt” hojta till, då kan jag ge er en veckas frånvaro till? Eller vänta tills ”vanligt folk” är tillbaks från sina semestrar i augusti?

Jag är beredd på att kompromissa och lägga mig platt? Era ord är min lag.

Är det oläsligt.Då skiter jag att att bjussa in er. Ingen ska ju behöva må dåligt pågrund av mig, och något så ytligt som en blogg.

Till er andra härliga vänner som ”läser mig, med en nypa salt” jag HAR saknat er.//Magdalena Graaf

Magdalena Graaf skriver ett inlägg på sin blogg efter att ha varit frånvarande i dryga veckan.
Hon misstänker skarpt att det var vissa av hennes läsare som behövde en paus från henne, och hon frågar dem om hon ska fortsätta den. Om det är så att läsarna behöver en till veckans avgiftning så kan hon tänka sig att gå dem till mötes och återigen äntra radioskugga. Deras ord är hennes lag och hon är beredd att göra detta för dem, snäll som hon är.

Vad tror ni?
Skriver Magdalena så här för att hon verkligen tror att några av hennes läsare behöver en längre paus från henne (WE WERE ON A BREAK!!!!!) eller är det månne för att fiska efter kommentarer som de här nedan?
Smörja egot en smula?

Jag menar, det är väl alltid trevligt att folk saknat en när man varit borta, eller hur?

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, trafik blir det ju i alla fall! Läser inte den bloggen längre då jag tycker ngt i tonen har förändrats till det sämre.

  Svara

  Du kan göra likadant nu när folk gnäller om hur få (?) inlägg du gör på sommaren!

  Svara

  Jag skulle önska en vecka tomt på nya inlägg här inne. Känns som att flera av de som kommenterar behöver lite ledigt härifrån på allvar. Lite distans till allt. Senaste dagarna har varit värre sandlåda än någonsin.

  (Fritt för den som vill att ta åt sig)

  Svara

   Ja det har varit lite obehagligt. Känns som nån/vissa blivit utsläppet från psyket eller påsläppt från modd.. Så konstiga kommentarer…

   Svara

    Håller med, speciellt igår var det någon som kom med väldigt märkliga kommentarer, kändes inte friskt, om konspirationsteorier och att Camilla hade en personlig agenda mot just hen..paranoid much?

    Svara

     Ja herregud.. Sen påstod hen att hen bara trollade och skrev trams.
     Camcam, tänker att detta kunde vara nåt att titta på, kanske moderera eller så. Just nu är inte bloggen rolig att läsa pga vissa stollar och jag tror du kommer tappa läsare på det.

     Svara

      Redan gjort. 🙂

      Svara

       Ah, så en av de få som trollar tillbak mot allt ovett som slängs på mig sätts i modd men att jag blir kallad för sinnesrubbad låter du stå kvar!!

       Hen trollade för att visa på exakt hur orimligt allt jag får över mig är, det var allt. Dessutom så ger du ju nu vatten på kvarn om att du har något emot hen när du sätter en block.

       Jag tar detta som att du är helt ok med allt som sägs om mig ang diagnoser, maskin, sinnessjuk mm och att det är viktigare för dig vad som sägs om någon utsida än dennes insida.

       Svara

        maskin skulle vara manisk…

        Svara

        Det du nämner måste jag ha missat. Vilket inlägg står det på? Jag kollar på en gång när jag ser ditt svar.

        Svara

         Men snälla det skrivs likande ang min mentala hälsa om mig flera gånger i veckan och det har pågått i flera år.

         Bara idag under inlägget om Anna Books så skriver en Lovisa och under tråden om LD så skriver LD själv det till mig.

         Detta är alltså bara idag…

         Svara

          Du har mig veterligen inte raderat en enda elakhet som skrivits om eller till mig.

          Svara

       Gud vad skönt!
       Kan inte se hur personen försvarade eller bevisade nån poäng ang. THR, det var snarare massa paranoida tankar om att du Camilla tog bort och la tillbaka hens kommentarer med mera? En massa larv helt enkelt.

       Svara

        Nej men det kunde jag. Hen rullade runt i och slängde tillbak samma skit som jag får dagligen oavsett vad jag skriver.

        Det är ju lite kul att nu när ”motparten” beter sig på samma vis så öppnas vissas ögon.

        Svara

         Hehe, vad sysslar ni med idag då?

         //Du vet nog vem

         Svara

          Så busigt! #skaffaannanhobby

          Svara

          😉

          Svara

    Mia, Mia. Den känslan du beskriver är väl inte ny? Jag tycker man länge fått intryck av att många som skriver här, kan ha någon form av mental begränsning. Blivit utsläppta från psyket, som du skrev.

    Kanske några som varit dömda till rättspsykiatrisk vård för något brott, har hittat hit efter frisläppandet. De kanske känner igen miljön här, som liknande den inom rättspsykiatriska vården.

    Svara

   Tror det skulle vara jätte bra med en paus för den här bloggen.
   Har läst flera kommentarer under en tid tillbaka där någon skriver att den påverkas negativt av klimatet här inne, att hen borde ta en paus men inte kan, att hen ”måste” gå in för att ta fel av dramat men egentligen påverkad negativt av det osv. Och de kommentarerna får alltid en hop med gillamarkeringar, så jag antar att det nog ändå finns en del personer som känner så eller liknande.

   SÅ mycket tjaffs bland kommentarerna nu, många verkar inte må helt bra och använder den här bloggen som sin verbala spyhink. Blir tydligare nu under semestern när många har semester och inte kan fly från sina problem på samma sätt som när de jobbar.

   Svara

    Morgonkaffet har nog inte riktigt kickat in än sett till antalet felskrivningar i den lilla textsnutten 😅

    Svara

     Tog fyra minuter innan du bevisade Los poäng…

     Svara

      Det är väl samma Lo?😅😂

      Svara

    Jag tycker att det är jätteroligt när de här kommentarerna kommer!

    Det är väl klart att det kan finnas de som kommenterar här som inte mår bra, absolut. Men det finns en ganska komisk tro på att bara för att folk sitter och driver med vissa bloggare och så vidare – så skulle den som gör det ”ha problem” eller dylikt. Inte alls. Personen tycker så, helt enkelt och så är det inte mer med det.

    Däremot förhåller det sig så här:

    Att insinuera att någon skulle ”må dåligt”, ”ha problem” eller dylikt är ett lika klassiskt som sätt att debattera. Genom att få det att låta i princip som om motparten vore sinnessjuk eller åtminstone ”inte helt frisk” blir det den säger inte att ta på allvar. Klassiskt – som sagt. Och hur lätt som helst att genomskåda för den som inte är född i går.

    Ett välment tips:

    Har man något att säga här, gör det med respekt inför andra som kan ha en annan uppfattning än ni själva, oavsett vad den personen sedan tycker. Annars är det ni som behöver hjälp.

    Svara

     Instämmer till fullo. Det är den billigaste varianten att försöka misskreditera någon i syfte att deflektera från det som sades från början samt en sorts ärekränkning i syfte att göra allt hen säger icke trovärdigt.

     Dessutom en ren skymf mot dem som faktiskt skulle ha någon av diagnoserna/ inte är frisk, när det används som förolämpningar.

     Men det fungerar tyvärr. Det tar bort uppmärksamheten på ursprungsåsikten till att handla om personen istället och då glömmer de flesta vad som var poängen från början.
     Mao det går över från att handla om sakfrågan till att handla om personen.

     Billigt och fult men effektivt.

     Svara

      Ser fram emot den dagen då du börjar skriva med respekt och inte med fullt av nedlåtande härskartekniker. Eftersom du instämmer kanske det börjar idag?!

      Svara

       Du inser att du just gjorde allt jag skrev om ang ovan? Du pratar om min person istället för sakfrågan och det dessutom genom att misskreditera mig.

       #ironi

       #visst den skulle komma 😉

       Svara

        Jag skrev inget om din person, jag skrev om sättet du brukar skriva på. Visste också att du inte skulle kunna hålla dig från att svara, och inte kommer kunna hålla dig från att svara på detta med för att (och NU kommer något om din person) du förefaller ha orimliga problem med att låta saker bero.

        Svara

         Jag ser ingen härskarteknik, nedlåtenhet eller orespekt gentemot dig från TRH 🤔 jag har lagt ytterst lite, kanske ska säga, ingen energi på detta med att någon eller några typ mobbar ut TRH eller varför, men ser inget elakt i just denna kommentaren 🤷‍♀️ snarare är det du, Anonym, som är otrevlig just nu.

         Svara

          Ohh, Lindome. Har du inte varit försvunnen ett tag? Nicket i alla fall eller har du myglat som ”Anonym”. 🙂 🙂

          Svara

           Jag kommenterar när jag känner att jag har något att säga, typ 😊🙌 ibland är jag ointresserad ett tag, ibland hänger jag här ofta 🤷‍♀️ tycker ”Anonym” är tråkigt, då kan man ju inte veta om man diskuterat något med någon förut liksom 🙌 men jag smyger här dagligen, inte haft någon intressant/ointressant input på länge bara 😊 Sen är kommentarsfältet här så himla otrevligt nu för tiden, så tycker inte det är kul att skriva 🙄 men kul att du sett mig 🙈😍

           Lindome:
           Jag tror nog att du har varit inne för länge hos Anna Book, hehe. Behöver jag förklara varför?

           Ta det nu rätt.

         Jag förstår nu hur det hela går till. Du förstår inte ens vad det är du själv skriver. Jo du skriver om min person och du forsätter dessutom.

         Ha det!

         Svara

          Anonym 19.21 😂😂🙈🙈 det är nog värre med andra som förstår vad du menar, jag är van vid det här laget #judgedforlife

          A.B hälsar BAM BAM

          Är inte ens stolt över att vara därifrån jag är men kom inte på något annat nick, alla mina blev ”stulna” hela tiden 😂😂

          Svara

         Bäst att ignorera THR… Hen kommer aldrig ge sig, bara skriva längre och längre svar och inte ta till sig nåt du säger.

         Svara

          Med all rätt. Har aldrig sett TRH skriva något nedlåtande eller otrevligt, däremot ibland ställt ”provocerande” (as in försöker vidga andras perspektiv) frågor om ett ämne eller varit lite jävligt tillbaka NÄR någon varit dryg . Däremot ser jag dagligen TRH utsättas för otrevligheter av diverse anonyma för att hon diskuterar, argumenterar och inte alltid håller med den andra. Inte ovanligt att det dyker upp bara hon skriver att svar är i mod, hur fanken nu det kan provocera någon?! Känns mer som att ni har blivit trampade på tårna pga att du/ni inte har kunnat argumentera i sak och inte heller klarar av att hantera att någon ifrågasätter. Det är i alla fall så det framstår när ni så fort ni får syn på en kommentar från TRH direkt ska börja förminska och göra er ”roliga” på hennes bekostnad, helt utan anledning.

          Är faktiskt riktigt trött på hur flera här behandlar henne, hade det varit IRL hade det klassats som ren och skär mobbning.

          Imponerad över dig TRH som orkar och vill även tillägga att jag nog inte är ensam om att gilla dina kommentarer <3

          Svara

           Håller med dig K-Town, men har aldrig läst kommentarerna tillräckligt noga för att våga säga att det TRH skriver alltid är rumsrent (sorry TRH, np offence alls). Däremot blir jag illa till mods som fan när jag ser bemötandet gentemot TRH och det, bland annat, gör att jag inte är lika aktiv här längre. Inte roligt, öht.

           Tack till er båda och trevligt att höra att någon ser mig som jag själv uppfattar mig. 💕🌸💕

           Jag läser allt jag ser som TrH skriver och det har jag gjort i mer än ett år. Dessutom har jag själv skrivit till TrH vid några få tillfällen. Mycket trevligt!

           Jag ser ett mönster och det är att de som är vänliga mot TrH får vänlighet tillbaka och så skulle det uteslutande vara i den bästa av världar. Jag skriver inte mer än så.

           Vänlighet föder vänlighet. 💕

      Jag tror inte att den som är genuint lycklig och nöjd med sin tillvaro har ett behov av att vara elak mot, håna eller trycka ner någon annan. Varken irl eller online.

      Svara

      Är det inte du som ber folk att köpa en glass eller insinuerar att de sovit dåligt ibland?

      Svara

       Eller ifrågasätter deras intelligensnivå (ja, trh det har du gjort när vi diskuterade rökning. Antingen var jag pårökt eller hade låg intelligens)

       Svara

     Om du syftar på bla min kommentar så ser du att jag skrev kändes inte helt friskt, dvs beteendet, inte kändes helt frisk, dvs personen, stor skillnad på beteendet och personen

     Svara

      Kämpa!

      Svara

      13:05: Har du någon utbildning inom psykiatrin, eller?

      Svara

       Nä och därför skrev jag kändes, inte var. Hurså, tog du åt dig?

       Svara

     Men det handlar inte om att ha andra åsikter utan långa svammeltrådsr med osammanhängande paranoida teorier mitt i natten. Vissa saker antyder att något inte är friskt, det är ingen härskarteknik.

     Svara

      Om alla som inte beter sig helt friskt skulle diskvalificeras från att få skriva här så skulle det inte lämna många kvar.

      Och allt paranoid som skrivs om mig och har skrivits i flera år är det tydligen inga problem med och ingen som blockas för.

      Men det är många som sagt det förut; det görs skilnad på person och person av CamCam.

      Svara

       Naaw stackarn. Ändå fortsätter du hänga här, dag ut och dag in?

       Svara

        Det hoppas jag att TRH fortsätter med! 😊

        Svara

         Kommer aldrig ge mig. 💕🌸😘

         Svara

   Var ju exakt likadant förra semestern, såväl lika elakt som bittert. Tar semestern fram det dåliga ur människor, mår folk sämre eller finns det mer tid att utagera sina dåliga ege skaper och projicera whatever som nu projiceras på andra?

   Jag har så svårt att se hur en människa som mår bra i sig själv och är nöjd med sitt liv skulle ha behovet att vara elak via anonyma kommentarsfält. En människa som är tillfreds gör inte så? (och såklart följer upp det med att inte ta ansvar för sina handlingar utan istället skylla på hur lättkränkta och känsliga snöflingor alla är. Fast samtidigt förstår jag att det är jobbigt att behöva ha självinsikt till att inse att det är en själv som är en rätt oskön och elak person. Det är såklart lättare att skylla på att andra överreagerar i sann härskarteknik-anda).

   Svara

    Finns det inte något annant forum där du kan skriva dina djupa ”analyser” om andra människor?

    Svara

     Men stick någon annanstans du ist! ❌

     Svara

     Tycker detta forum passar perfekt för Prisonbeautys djupare analyser 😊

     Svara

  Typiskt krenkt medelålders kvinna som söker bekräftelse.

  Varken mer eller mindre.

  Och nu är hon bekräftad. Bumsfilibabba så var cirkeln sluten.

  Svara

   Kränkt*

   Svara

    Kreeeeenkt!!!

    Svara

    *krenkt
    /krenkt

    Svara

   Vad har hennes ålder med saken göra?

   Svara

    Jag beskrev henne.
    Då har det med saken att göra.
    Mvh kreeeenkt.

    Svara

  Men vilka kommentarer! Hoppas de överdriver rejält. ”Har saknat ihjäl mig efter dig”. ”Mitt liv blir grått och trist”. ”Annars har man inget att längta efter”. ??
  Det är ju inte som att de träffar personen (saknat DIG) utan bara läser nåt den skrivit.

  Svara

   Svårt att veta vad som är ironi och vad som är uppriktigt menat bland kommentarerna på Magdalenas blogg 🤔

   Svara

    Svårt i allmänhet tycker jag, finns mycket underligt folk 😄 Tror det mesta är ironi och fejk men sen nej, folk tycker verkligen så…

    Svara

  Jag tror hon försöker vara rolig. Platt fall as usual – om man inte är typen som gillar buskis.

  Svara

   Håller inte med alls. Hon har fått mycket kritik (vissa är kanske av samma personer som neggar här inne med sina dissande gnälliga kommentarer), hon har lackat ur och vill vända på det.
   Det tar verkligen på krafterna att få negativa kommentarer.
   Tycker hela detta inlägg på BB är trist och tråkigt faktiskt, insinuant.

   Svara

  Tycker de som verkar friska (🙃) och kommenterar på M:s blogg om att den mest innehåller samarbeten har till fullo rätt. Det är ju sådär kul… Och i övrigt är det lika/likartade foton som just nu mest går ut på att bekräfta att M är nöjd med att vara smaaaaal!! Och även där kränga varor. Sina egna. Så de flesta kommentarer rätt relevanta så M får nog finna sig i ”gnället” om hon vill tjäna pengar på bloggen!

  Svara

   Kunde inte hålla med dig mer.
   Den bloggen har sjangserat å det grövsta och Maggan mentala ålder tycks ha avstannat för länge sen och torde ligga nånstans runt 15-16-åldern, med ett enormt behov av uppmärksamhet.

   Svara

  Älskar läsarna hos Maggans blogg, ett gäng sektmedlemmar som avgudar bekräftelseknarkaren Pastor Magdalena. Måtte hon aldrig stänga kommentarsfältet. 🤪

  Svara

  konstigt att nån vill samarbeta med henne. Hon är så grinig i sina svarskommentarer. Tål inget.

  Svara

  Varför är folk intresserade av att läsa om hennes vardag? Vad gör hon som är värt att läsa om? Undrar alltså på riktigt 🙂 Har själv gått in nån gång och läst, men verkligen inte fastnat.

  Svara

   Vad gör Blondinbella som är intressant? Kenza? Kissie? Paow? Gabriella Joss? Jag undrar också🤔🤔🤔

   Svara

    Blondinbellas lyxiga liv älskar jag att följa. Hennes kladdigt sminkade ansikte är ljuvligt för ögat.
    Och igår var det födelsedagsfest för en av hennes anställda. På restaurangen fick födelsedagsbarnet en tårta med brinnande tomtebloss i!!
    Fabulous, Vilken arbetsgivare och vän!

    Svara

     Kladdig kan du vara själv 😏

     Svara

     Och ikväll tar Bella med Marisol till Elton Johns fundraising. Det kan man kalla personalvård!
     Undrar om gästerna får träffa legenden över huvud taget eller om det finns ett gäng andra människor som kommer att ta hand om gästerna och skydda Elton från kontakt med folket?
     Det står om ett gäng ”event chairs” bl a JP Gaultier, Juilia Roberts och Katy Perry så det blir mycket för Bella att smälta.
     Starstruck så det smäller om det.
     Kanske kommer också Orlando Bloom förbi om Katy Perry är där? Då kan Bella gå fram och fråga ”Do you remember me, Orlando?” varpå ett pinsamt ögon blick utspelar sig innan Orlando fattar att det är Victoria Silvstedt som kladdat på sig för mycket 🙂

     Svara

   Tycker det är jätteintressant att läsa om andras liv, men det handlar ju också om att följa blir kanske inte lika intressant om man bara går in och läser en blogg nån gång, men man fastnar ju för vissa bloggar och då blir det att man följer, då vill man följa.
   Jag uppskattar verkligen de bloggar som uppdaterar minst en gång om dagen gärna två el tre. Man kan bli besviken när det går dagar eller längre utan uppdateringar, men det får man såklart förstå och finna sig i också.
   Instastorie är ju ännu mer kul att följa, skulle önska att MG var mer aktiv där, hon och hennes syrra är inte så aktiva på IG. Bella är väldigt intressant och kul att följa måste jag säga, hon uppdaterar bra.

   Svara

   Hon skriver på ett drastiskt och rätt så dråpligt sätt. Skriver bra! Korta kärnfulla meningar.
   Delar känslor och tankar.
   Känns som en riktig person, inte bara yta.
   Människor gillar sånt.

   Svara

  Kenza skulle ju inte dela med sig av bilder på sin son för att värna om hans integritet, men det verkar ju ha runnit ut i sanden. Ser man till hennes likes på instagram är alla bilder på henne under 50 0000, medan alla bilder där sonen syns är typ 150 000. Blev det för svårt att motstå likeden måntro eller har hon gjort en moralisk helomvändning?

  Svara

   Sa hon inte att det är när han blir äldre, för nu ser han ut som vilken bebis som helst?

   Svara

    Hon sa i podden att hon kanske skulle lägga upp en bild i början, för att de ser ut som vem som helst då. Nu är han ju över en månad och både blogg och insta fortsätter peppras av massvis med ansiktsbilder på barnet.

    Svara

     Det är väl tyvärr så att en bebis innebär miljontals kronor i potentiella samarbeten, och när den möjligheten presenterar sig så är det svårt för många i den här branschen att tacka nej. Man skulle önska att fler på riktigt bestämde sig för att inte exploatera sina barn, och sedan höll sig till det fullt ut oavsett de ekonomiska konsekvenserna.

     Svara

   Men jäklarns vad söt han är. Däremot har hon inte strykit den beiga klänningen i Nelly samarbetet på insta. O M G hade det varit Bella så hade alla Bella-haters slutat shoppa på Nelly nu. Så oseriöst samarbete 😅

   Svara

    Det ligger betydligt mer bakom valet att bojkotta företag som kopplas ihop med Bella än en skrynklig klänning. Betydligt mer!

    Svara

  Klart att hon fiskar ”jag-har-längtat-ihjäl-mig” – kommentarer.

  Jag har svårt för henne.

  Skriver i affekt och beter sig som en fjortis.

  Svara

  Idag har LD creddat en annan konstnär som hon hämtat inspiration från (typ härmat rakt av snarare). Hon kanske fick kalla fötter efter gårdagens inlägg? Undrar från vilka fler hon kopierat, jag menar hämtat inspiration ifrån? På hennes storys.

  Svara

   Hur man än gör så gör man fel. ”App app du creddar inte!!” och sen ”hahaha du creddar bara för att jag sa det!”

   Svara

    Ähh, du fattar precis vad jag menar. Lite som folk som t ex försöker mygla med skatten, blir upptäckta och börjar plötsligt deklarera alla möjliga sidoinkomster som de bara råkat glömma tidigare eller så är det lite som handen i kakburken ect. Det är rätt uppenbart i det här fallet att det är någon form av damage control. Det är inte direkt att hon nu skriver med hänvisning till hennes inlägg häromdagen där hon fick kritik om utebliven hänvisning till en konstnär, utan hon får in det i sina storys sådär lite helt apropå.

    Svara

   Hahah men va? Hennes stilikon är Kali. En hinduisk gudinna. Ingen konstnär 😂

   Svara

    Aka Isabell Granlund!

    Svara

    Men hur skulle en gudinna kunna va en stilikon? Du kan inte mycket om konst va? 😂🤣🥳

    Svara

     Kan väl en gudinna visst vara, i ett ”populärkulturellt” konstnärligt sammanhang.
     Och även i ett existentiellt konstnärligt sammanhang.

     Svara

     Haha okej Anonym, Kali är en konstnär, ingen hinduisk gudinna. Smartskaft

     Svara

  Antingen har hon världens otur eller är världens klumpigaste, hon råkar ut för olyckor/blessyrer hela tiden. Nu senast bränt sig på ett avgasrör?

  Svara

   Säkert lite disträ. Jag kan lätt som en plätt stänga köksskåpet med (bokstavligen) den andra handen inne i skåpet. Typ lite då och då. När hjärnan inte hinner med att skicka ut alla signaler. Och det är bara en konstig grej jag gör.

   Svara

    Jag blir så fascinerad över sånt här. Hur kan man inte märka saker? Jag har en kompis som är sån, snubblar på trösklar, fastnar i saker och fortsätter gå tills hon ramlar, tappar allt hon håller i mm. Själv känner jag bara att hur kan man inte lära sig eller vara uppmärksam efter en gång…Jag kommer aldrig få veta tror jag, eftersom det inte är något som händer mig😅

    Svara

     Jag är också förbryllad. Men det har blivit lite bättre. Ett tag kunde jag stå med handen på ett bord/bänk och sen när jag började gå från platsen liksom släpade jag handen över bordet och rev ner saker i dess väg. Glömde att lyfta och ta med mig hela kroppen. Men det var ett tag sedan nu…

     Svara

     Är det mig du skriver om?

     Svara

    Jag är likadan

    Svara

   Jag är alltid skadad, blåslagen och dylikt. För att jag är extremt klumpig och lyckas alltid med saker som andra tycker är ofattbara.

   För övrigt tycker jag att Maggan är lite lustig, bitsk humor som verkar passera en del läsare. Har träffat på henne ett par gånger och tycker hon verkar vara en härlig person. Hade lätt blivit hennes vän. Dock har jag lite svårt för bloggen då det är så mycket bilder och annat fluff så läser den sporadiskt.

   Svara

  Tyckte verkligen om Maggans blogg förr, hon verkade ödmjuk ,snäll och rolig! Nu har något konstigt beteende smugit sig på…

  Svara

  Tycker det var riktigt bra skrivet av Magdalena haha hon är jäkla fyndig ibland alltså. Jag saknade också inlägg av henne, jag gillar att läsa bloggar och kan bli besviken när bloggare inte skriver på flera dagar eller veckor, tycker det blivit fler och fler som låter det gå dagar mellan inläggen så de som uppdaterar en gång om dagen uppskattar jag. Blir ofta besviken om någon inte skrivit på länge och så plötsligt kommer ett inlägg.. ett trist inlägg hmm hehe men Magdalena gör ofta intressanta och längre inlägg med mycket bilder vilket jag gillar mer än långa texter.

  Sen är det ju klart att de måste få ta en paus om de vill nån dag el helg då och då, ja en vecka också. Följer man bloggar så känns det ju som ens vänner och när det är tyst länge så känns det nästan som att bli sviken av en vän, eller är det bara jag som känner så?

  Svara

   Är nog väldigt bra om du inte låter bloggar/bloggare ta en så stor del i sitt liv att det känns som att bli sviken av en vän om de inte bloggar.

   Svara

    Ojdå säger du samma sak till dem som är beroende av denna blogg och hänger här dagarna i ända och som kräver 4-6 inlägg per dag annars går de under, och de har behov av att leta fel, kränka och mobba i grupp, och beklaga sig för och få råd av okända på nätet. Bättre att se bloggare man följer som vänner än som hatobjekt och spyhinkar.

    Svara

     Ja jag skulle säga samma sak om de sagt samma sak ja. Och påpeka onödiga elaka kommentarer om andras utseende osv, det brukar jag göra. Det här kommentarsfältet har varit sandlåda senaste dagarna.

     Det kanske inte framgick i det jag skrev förut, men man är alldeles för engagerad i bloggares liv om det känns ”som att bli sviken av en vän” om det inte kommer inlägg på ett tag. Det är som ett bevis på att du behöver skifta fokus till DITT liv istället, som du lever med riktiga personer. Menar inget illa med det.

     Svara

  Ngn som vet vart gula klänningen är ifrån?

  Svara

   Undrar också! Så fin!

   Svara

    H&m! ❤️❤️

    Svara

     Tack! 😍

     Svara

  Duktigt ändå av henne att gå ner 24 kg enbart med hjälp av nyttig mat och träning och nyttiga piller. Vilken livsstilsförändring hon måste ha gjort, hon var väl ganska förtjust i både alkokhol och onyttig mat. 🙄

  Svara

   Eh, vad sägs om att hon har haft en ballong i magen och tack vare den gått ned i vikt….

   Svara

    Ballong i magen? Man måste ha ett visst BMI för att bli opererad även utomlands, och Maggan var inte uppe i den vikten.

    Svara

     Nej det stämmer ej, det är ingen operation. Men man behöver pengar för att köpa en sådan ballong, kostar typ 40-50 tusen tror jag eller mer. Möjligt att hon haft en sådan, mycket som tyder på det men vet ej.

     Svara

      Har en bekant som åkte till Thailand och fick en sorts ballong nedförd i magsäcken. När önskevikten är nådd tas den upp igen…ingen operation, och man får betala allt själv.

      Svara

    Behöver oxå gå ner. Ballong i magen? Vad är det?

    Svara

     En metod som inte används i Sverige då den visat sig vara kontraproduktiv. Under den begränsade tid du har den i magsäcken, för att inte känna dig hungrig, har studier visat att den töjer ut magsäcken. När ballongen måste tas bort behöver du äta en större mängd för att få mättnadskänsla.

     Svara

      Bara att googla så hittar man en hel del ställen i Sverige som utför den metoden. ”Med den så kallade ORBERA-ballongen fås en viktminskning som är tre gånger större än med bara diet och motion. I många fall går patienten ned 15–20 kg på ett halvt år”.

      Svara

    OM hon har opererat in en ballong och p g a den rasat i vikt så blåljuger hon ju sina fans rätt upp i ansiktet. Så här svarar Maggan på en av alla kommentarer angående hennes stora viktnedgång: ”Ja alla har olika föresättsättningar. Olika kroppar och omsättning.
    Jag kommer säkert snart in i klimakteriet själv?! Då kanske min kropp förändras. Gör mig inget.
    Jag har inte gjort något speciellt. Mer än att skaffat mer balans i livet”

    Svara

   Glöm inte cig och ev adhd-medicin, dämpar aptiten rejält båda två.

   Svara

  Win win tror jag. Magdalena behöver nog en paus från trista kommentarer med. Lite semester är skönt och behövs för alla och envar.

  Svara

  Jag blir helt matt bara av att läsa om allt den där familjen gör hela tiden, varje dag. Fattar inte hur dom orkar?!

  Svara

   De gör det för att de är med i tv. Det är inte deras verkliga liv som visas utan ett flängande runt för det blir omöjligt att visa en tv-serie med en mamma som ligger i sängen med en treåring bredvid sig med napp i munnen dag och och dag in

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.