Kärlek, kärlek, kärlek…

I ett sms till Nöjesbladet beskriver Badran sina känslor för Sundqvist, och hur paret gått från ett ”öppet förhållande” till att vara ”tillsammans”.
”Jag tycker att hon är så jävla underbar”, skriver han.

Amors pilar viner kors och tvärs på sociala medier just nu och kärleken blomstrar – i alla fall för några av våra kära influencers (and more).
Samir Badran är slutligen exklusiv med den tjej han postat bilder på sedan ett tag tillbaka – Julia Sundquist – och Annica Englund öppnar äntligen upp lite grann kring den kille som fått den ”matlagningshatande” Annica att vilja hänga mer i köket.

Från Annicas blogg

Hurra för kärleken, eller vad säger ni?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det han hockeykillen?

  Svara

   Det tror jag, det var inte så svårt att lista ut ☺️

   Svara

   Vem är hockeykillen? 🙂

   Svara

    Börje Salming kanske? Han med kalsongerna.

    Svara

     Alla andra går utan💁‍♀️

     Svara

      Nej, kanske inte men Salming har egna kalsonger.
      Precis som Björn Borg 🙂

      Svara

       Dom andra sportkillarna lånar kalsonger?

       Svara

        Ja, det är vanligare än man tror.

        Svara

    Det lär ju vara Mika, han håller på med musik också.

    Svara

     Fyfan vad avis jag blir isf

     Svara

      Vadå känner du honom? Verkar han som en härlig kille? 🙂

      Svara

       Bättre än Åberg och co.

       Svara

     Yep, det är E 🙂

     Svara

   Den som tog foto är värdelös på att fotografera, hon fick mitt sitt halva ben!

   Svara

   Vilken slapp jäkla röv? Hört talas om squats eller? Hade aldrig vågat visa upp en plaskröv sådär på en strand ännu mindre på pojkvännens insta! 🤯

   Svara

    Vidrig kommentar

    Svara

    Fy vilken avskyvärd kommentar! Inte konstigt att (unga) kvinnor känner sådan utseendehets. Jag tycker fö hennes röv ser fantastisk ut. Det verkar ju Samir också tycka.

    Svara

     Behöver han ju inte alls göra. Är väl insidan som gör att han vill vara tillsammans med henne. Han behöver inte älska hennes röv för det. Tror ni verkligen att er parter älskar precis allt med er? Naivt i så fall.

     Svara

    Trollunge.

    Svara

  Fan vad jag är svartsjuk. Jag har alltid älskat min kille oerhört mycket, men på sistone har jag lidit av en så grov svartsjuka att jag helt och hållet har tappat bort mig själv och honom.

  Någon som har tips mot svartsjuka? Jag håller på att förstöra mig själv och min relation helt och hållet på grund av min sjukliga svartsjuka. Alla tjejer han pratar med eller anställer som företagare är ett stort hot och jag har gråtit och svurit i flera dagar efter att han anställt en snygg och trevlig tjej, trots att jag själv är väldigt högtutbildad, är utåtriktad och ”snygg” i vanlig mans ögon.

  Jag skäms för att erkänna min svartsjuka, men tacksam för all hjälp! 😉

  Svara

   Skulle förstås börja hela meningen med att skriva ”Fan vad jag är avundsjuk på Annikas känslor”. Precis så har jag alltid känt, tills han har gett upp nästan hela sitt liv för att satsa på sitt bolag, och nästan umgås med folk där mer än mig.

   Ps. Jag vill inte stå ivägen för hans drömmar, så det finns inte på kartan att be honom om att ge upp sina drömmar (bolag).

   Svara

   Kan det vara sa att du har en anledning till svartsjukan?

   Svara

    Nej, inte alls. 🙁 Han uppdaterar mig dagligen om allt som sker och han är väldigt mån om att inkludera mig i nästan alla beslut han gör, trots att jag inte alltid håller med om dem.

    Svara

     Men låter sjukt tråkigt oavsett om han uppdaterar dig. Han måste ju prioritera dig också, annars är det något som inte stämmer.

     Svara

     Men gör han dig lycklig? Eller kommer oron från att han är sitt bästa jag med alla andra och anstränger sig mer med alla andra osv osv?

     Svara

   Brukar du vara svartsjuk? Har ni varit ihop länge? Försöka svara på vad det är som verkligen ligger till grund för din plötsliga svartsjuka, och om detta mönster (att du blir svartsjuk) har varit återkommande tidigare i ditt liv och dina relationer.

   Svara

    Vi har varit tillsammans i 7 år. Jag har varit svartsjuk tidigare men inte på en så sjuklig nivå som nu. Jag tror att det kan bero på min barndom, då jag aldrig blev bekräftad hemma och därför alltid fick kämpa för uppmärksamhet (oftast genom att vara bäst på allt jag gjorde). Tack för svar 🙂

    Svara

     Okej så det är någon annans fel att du är svartsjuk. Rimligt.

     Svara

      Sa hon ju inte. Självklart påverkar vår uppväxt hur vi beter oss i förhållanden.

      Svara

      Ja, många gånger är det ”någon annans fel” att man beter sig som man gör. Läs lite psykologi och kom tillbaka sen.

      Svara

      Öh, det skrev hon ju inte.

      Svara

      Tror inte att hon skyller sin svartsjuka på någon, utan försöker se en förklaring. Människor är komplexa, vi reagerar och skapar tankemönster som är baserade på vad vi varit med om förr. Så det kan väl fullt rimligt vara på grund av en annan människas beteende som svartsjukan uppkommit, även om det inte enbart är av den orsaken den finns.

      Svara

     Trist och fel om du inte blev bekräftad hemma. Tror tyvärr att det inte är så ovanligt. Kram till dej. ☺

     Svara

     Jag känner igen mig i det här. Jag har förstått först i vuxen ålder att min uppväxt gjort att jag fått väldigt prestationsbaserad självkänsla. Och känner även lätt stark svartsjuka pga det.
     Boka tid för att prata med beteendevetare eller dylikt, det är tungt att bära och lösa på egen hand ❤️

     Svara

      Håller med! Brukar tipsa om Schematerapi. En väldigt bra bok som man kan börja jobba med på egen hand heter ”Lev som du vill och inte som du lärt dig”. Där får du en introduktion av metoden och även en del tips om hur du kan börja jobba med olika delar. Vet att titeln kan låta lite klyschig men rekommenderar den varmt.

      Svara

     Hjärntumör?

     Svara

   Svartsjuk. Jag tycker du ska prata med din kille om det. Är det bra förhållande kan man prata om allt.

   Svara

    Jag har pratat med honom om det, men han tycker att det är fullkomligen oberättigad och löjligt att jag är svartsjuk, då han alltid har haft tusen procent tillit till mig och han har trott jag hade samma till honom. Han blir oerhört ledsen när jag berättar om min svartsjuka och tar nästan illa upp, då han känner sig påhoppad och som att jag påstår att han har gjort någonting fel (det tror jag innerst inne inte att han gör, men jag är rädd att han ska attraheras mer av någon annan, eller fascineras, mer av någon annan än jag). Han påstår att han inte förstår vad denna svartsjukan bottnar i, då han tycker att jag är det absolut bästa som någonsin har hänt honom samt att jag skulle vara den snyggaste, roligaste, snällaste och smartaste personen han känner.

    Svara

     Rekommenderar att du börjar i terapi för att bearbeta din svartsjuka och ta itu med de känslor av att inte duga, som följt med dig sedan barndomen. Det är inget fel eller konstigt att gå i terapi. Tvärtom, det är starka människor som går i terapi, eftersom det krävs mycket för att kunna vara introspektiv och öppna sig för en annan person. Det finns inget starkare än att kunna öppna upp sig för en terapeut, eftersom man i dessa stunder är riktigt sårbar. Det viktiga är att man hittar en terapeut man klickar med och känner sig trygg med. Har man många trauman i bagaget är inte KBT rätt terapiform. Det finns många andra former av terapi. Det gäller bara att hitta rätt. Lycka till.

     Svara

     Fast jag tycker han tar det fel. Det är inte löjligt utan jobbigt för dej. Hade en kille berättat för mej att han är svartsjuk skulle jag ha ett samtal (eller flera) där jag försöker göra honom tryggare och vi tillsammans fixar till så att läget blir bättre.

     Svara

      Fast om nu svartsjukan är helt obefogad, och han inte alls gjort något som gett anledning till svartsjuka, vad ska killen göra? Isolera sig helt? Aldrig nånsin prata med någon av motsatt kön? Det är faktiskt hennes eget ansvar att jobba på det, inte hans ansvar att ”göra henne tryggare”. För hur ska man tillsammans kunna fixa till något som faktiskt inte verkar finnas?

      Nu verkar tjejen här vara medveten om sina problem och förhoppningsvis är hon ingen våldsam person, men tänk på alla de svartsjuka män som kontrollerar sin kvinna (ta Martin Jonsson som slog ihjäl Lotta Rudholm t.ex.) så att de till slut gör allt för att han inte ska känna sig hotad, även om det inte finns någon anledning.

      Hade själv en vän vars man misshandlade henne och var orimligt svartsjuk, där fick man inte ens skoja om att hon t.ex. tyckte att nån hollywoodkändis var snygg för det kunde trigga. Det löjliga var att han var otrogen så ofta han kunde, medan hennes energi gick åt till att överleva… Nu var detta extrema exempel, men det är inte ok att lägga över ansvaret på ”offret”, dvs partnern, det är inte hens ansvar att göra dig så trygg att din irrationella svartsjuka försvinner, det är ditt…

      Svara

     Kan det vara som så att du får mindre av hans uppmärksamhet nu när han bygger bolag? Att du inte känner dig lika prioriterad som innan?

     Svara

     Hm… att han blir irriterad när du vill prata om din svartsjuka hade varit en stor röd flagg för mig. Om han vore en reko bra man borde han velat hjälpa dig komma över dina svarta tankar.
     Nä förlåt men jag tror han döljer nåt. Han vill inte prata om det för han vill helt enkelt inte behöva ljuga. Också.

     Svara

      Levt med en svartsjuk man tidigare och jo- det är irriterande, man blir irriterad!

      Irriterande att bli misstrodd. Irriterande över avsaknad av tillit. Man blir irriterad över att man själv blir paranoid, tex raderar sms som inte alls innebär nåt men för att slippa diskussion. Inte kunna/våga prata med människor då man är rädd att bli sedd – hellre isolera sig så man slipper konfrontation som saknar grund.

      Man blir irriterad av att konfronteras med lögner, svartsjuka och inbillning. Tack och lov lyckades jag bryta mig loss.

      Svara

     Fast vänta här nu. I en relation måste man kunna prata om allt,
     även det som är mindre kul så som din svartsjuka. Svartsjuka känner många då och då och ifall den är befogad eller inte spelar knappt någon roll då känslan i sig äter upp en.
     Han menar att han litar på dig och du därmed borde lita på honom, det är inte alltid så enkelt. Ibland kan man känna svartsjuka trots att man litar på sin partner- det är en känsla och vi människor känner känslor vare sig vi vill eller inte.
     Igen, HAN blir ledsen över din svartsjuka. Förlåt men nu handlade väl det här om dig först och främst? Du måste kunna prata med din partner om någonting tynger dig utan att han blir ledsen och börjar försvara sig med att han inte gjort något.

     Så, han tycker att dina känslor är löjliga? Vilken vuxen människa säger så till ens partner när den öppnar upp sig om något son gör den ledsen? Den attityden hjälper knappast.

     Jag har själv varit i relationer med män som dessa och jag blev galen. Först med min nuvarande förstår jag vilken skillnad bra kommunikation gör. Vi bråkar aldrig, har någon något på hjärtat så sitter vi ner som två vuxna människor och båda får prata och båda lyssnar. Vilket problem man än har så kan det bli löst på nolltid om man bara LYSSNAR på vad den andra har att säga istället för att komma med ett försvarstal.
     Hade han bar lyssnat på hur du känner, satt sig in i din situation och inte gått i försvar samt sagt till dig att informera honom varje gång dessa vidriga känslor smyger sig på så hade de säkert försvunnit.

     Svara

      Håller med. Han ska lyssna på dig och inte försöka manipulera dig genom att göra sig själv till offer, vilket han gör för att han av någon anledning vill slippa prata om det du känner.
      Stå på dig vännen.

      Svara

     Att vara svartsjuk är ett utmärkt sätt att se till att din partner lämnar dig. Svartsjuka förgiftar en relation och stöter bort partnern, det blir en självuppfyllande profeti. Du måste ta tag i dina problem och göra något åt det, det är inte din partners jobb att anpassa sig efter din svartsjuka. Steg ett är att erkänna att du har ett problem och det har du redan gjort, bra! Steg två är att lösa problemet, förslagsvis genom att kontakta en psykolog som kan hjälpa dig att reda ut dina känslor. Det är viktigt att du förmedlar till din pojkvän att du förstår att det är du som har problem och inte han, och att din svartsjuka inte är kopplat till något han gör.

     Svara

   Skulle vilja veta vad han gjort (eller inte gjort) för att få dig känna såhär?

   Svara

   Hej,

   Känner igen mig såååå mycket. Lider oxå av svartsjukeproblematik som och skäms något fruktansvärt (skammen är nästan, bara nästan, värst enligt mig). Jag går i terapi för det just nu och det blir långsamt bättre men det tar tid. Det absolut bästa verktyget jag fått med mig hittills är hur jag uttrycker min svartsjuka eller osäkerhet. Tidigare så har jag kunnat fälla helt absurda kommentarer, fråga ut på ett misstänksamt sätt, anklaga, startat bråk osv you name it. Men nu, istället för allt sånt så MÅSTE jag utgå ifrån mig själv, typ: nu blir JAG orolig att du skriver med någon annan, till exempel, eller nu känner JAG mig rädd att du inte älskar mig osv. Alltid utgå från dig själv och börja meningen med ”jag känner mig orolig, rädd, nervös” osv. Min sambos uppgift är då att bekräfta att han hört och förstått min oro/rädsla och säga något som säger emot den, typ: Jag hör att du känner dig orolig att jag skriver med någon annan, men det gör jag inte/ jag hör att du är rädd att jag inte älskar dig men så är inte fallet för jag älskar dig väldigt mycket. Utmaningen sen är efter hans bekräftelse att man inte får ställa några följdfrågor utan måste lita på hans ord. Dock behöver jag ofta samma bekräftelse om och om igen, men nästa steg i terapin är att minska på det. Men bara denna lilla ändring i vår kommunikation har iallafall hjälpt oss att prata lugnare, min sambo känner sig inte anklagad och vi tar oss förbi problemen betydligt mycket snabbare än tidigare.
   Hoppas det kan hjälpa dig lite och rekommenderar starkt terapi. Sen så får vi båda jobba på att inte skämmas för det! 🙂 <3

   Svara

   Det som funkat för mig är att, i teori och tanke, vända på steken.
   Det skulle ju lika gärna kunna vara du som är otrogen eller hittar någon ny, ellehur? Om han jobbar mycket så kanske han borde vara lite orolig att du träffar någon annan med mer tid att ge, ellehur?
   Och sist men inte minst, tänka på att det finns andra fiskar i havet. Ponera att han lämnade dig för en snygg tjej på jobbet, vilka dörrar öppnar det för dig som nybliven singel? 😉 någon gammal flamma du skulle kontakta?

   *obs, säger inte att du ska -göra- något av det här! Det är bara en tankelek för att vända spelbrädet!

   Svara

   Det som funkat för mig är att, i teori och tanke, vända på steken.
   Det skulle ju lika gärna kunna vara du som är otrogen eller hittar någon ny, ellehur? Om han jobbar mycket så kanske han borde vara lite orolig att du träffar någon annan med mer tid att ge, ellehur?
   Och sist men inte minst, tänka på att det finns andra fiskar i havet. Ponera att han lämnade dig för en snygg tjej på jobbet, vilka dörrar öppnar det för dig som nybliven singel? 😉 någon gammal flamma du skulle kontakta?

   *obs, säger inte att du ska -göra- något av det hät

   Svara

  kul när det går bra för andra 🙂

  Svara

   Men sugigt när det går piss för en själv 😂

   Svara

   Bitter much?

   Svara

    hahah nej, jag var genuin

    Svara

    Var väl ingen som lät bitter 😝

    Svara

  Åh vad jag längtar till jag kan känna så, senaste tre åren har bara varit totalt nitlotter med killar som bara inte kan vara ärliga med vad de vill. Men blir ändå glad över att se andra och veta att det en dag kommer ske för mig med.

  Svara

   Samma hääär. Någonstans hittar nog både du och jag våra guldkorn. Heja oss! Och alla andra, tjoho🤗🕺

   Svara

    Verkligen heja oss!! Och alla andra ❤️

    Svara

   Ja… varför har dom så svårt att säga vad det är dom vill?! Man vill ju kunna anpassa sig efter situationen… Tror den senaste jag träffade misstolkade allt till att jag nog ville alltför mycket

   Svara

  Håller med. Längtar oxå otroligt mycket efter en fin man att hålla om och längta till.
  Blir inte avundsjuk eller missunnsam men önskar att det någon gång kunde vara min tur.
  Antar att det bara är att vänta.
  Snart så…
  Kärlek till alla.

  Svara

   Och jag längtar efter precis samma sak, fast med en kvinna.

   Svara

  Härligt för Annica, grattis.

  Är det bara jag som tycker att Samirs nya tjej är väldigt lik Sigrid, som en brunögd, brunhårig version av Sigrid, kanske något yngre. Trodde Samir skulle vara singel ett tag och inte gå in så fort i nytt förhållande, lite förvånande, trodde han ville vara singel men allt kan ju hända. Tror för övrigt att det är något mellan Sigrid och Robin B.

  Svara

   Sa det i början på Lets Dance säsongen. Sigrid verkar ha en dragningskraft som drabbar alla killar hon dansar med. Sa att jag bävade för Robin då han har fru och barn. Alla tyckte jag var tramsig.

   Svara

    Robin är ju singel!

    Svara

     Eller?

     Svara

    Fast Robin bröt ju upp med sin fru/ flickvän innan Lets Dance drog igång.

    Svara

    Vadå bävade för honom? Han har väl en egen vilja oavsett vad Sigrid skulle ha för magisk dragningskraft?

    Svara

     Haha bävade, låter som att du ogillar Sigrid och ja det lät tramsigt. Tycker Sigrid verkar vara en väldigt trevlig, äkta och bra tjej på alla vis. Söt, snygg och naturligt vacker är hon också, såå fin figur… vet många killar som tycker hon är Sveriges snyggaste tjej. Tänkte direkt att hon och Robin skulle passa och vara ett fint par och att de nog faller för varandra, när man sen hörde att han gjort slut med sin tjej just innan lets dance satte igång… det verkar som att de träffas, de umgås en del men visst kanske bara är vänner men jag tror nästan på mer än så. Hur snygg är inte Robin, jäklars så snygg han har blivit.

     Svara

      Sorry, men sigrid är en idiot. Kändiskåt, puckad och inte särskilt härlig alls. Har känt henne länge.

      Svara

    Håller med dem om att du låter väldigt tramsig. Robin var singel innan lets dance drog igång. Och han och Sigrid är väl inte tillsammans?

    Svara

  Är sådär riktigt nykär i en kille nu som är detsamma i mig, både läskigt och såå mysigt. Unnar alla den känslan och ska försöka att njuta och inte oroa mig för att bli sårad etc…!

  Svara

   Exakt!! Våga vara sårbar även om du blivit sviken tidigare. Jag vågade dejta igen efter en jobbig relation med otrohet från hans sida, och jag träffade världens underbaraste kille. 🙂

   Svara

    Glad för din/er skull 🙂 Du har åtminstone ett rent samvete och sånt tycker jag alltid är en slags trygghet om den andra beter sig illa.

    Svara

  Jätteviktigast med stjärten i fokus! 😉 Kan hon ha dragit in bikinitrosan själv eller var det Samir och hjälpte till, måntro? Så det blev riktigt rätt?

  (Mvh LESSPÅSTJÄRTAR!!!!!)

  Svara

   ”Älskling, kan du testa att dra ut min bikini ur dajmkrysset, den har fastnat igen.”

   Svara

   Kärlek är finare än finast men VARFÖR I HERRANS NAMN måste den obligatoriska STJÄRTEN exponeras samtidigt?!?!? Är detta så ofantligt viktigt?? Så bortom allt tvivel nödvändigt?? Skulle universum implodera utan STJÄRTBILD????

   Svara

    För att det är stjärten han fallit för. Så jävla vidrigt sätt att komma ut med ett nytt förhållande. Skit i hur ansiktet ser ut eller vem personen är. Here is DAT piece of ASS he’s tappin’!
    Urk.

    Svara

     Varför skulle det vara mer okej att falla för någons utseende i ansiktet än hens röv? Båda är ju delar av kroppen, dvs bara utseende, yta…

     Svara

      Jag föredrar då iaf när killar säger jag har ett vackert ansikte än tuttar och röv… 🙂 Och när jag faller för nån, faller jag inte bara för utseendet utan personligheten också.

      Svara

      Om jag skulle presentera en ny partner för omvärlden, med ett foto, skulle det inte vara en bild av partnerns stjärt och inget ansikte…..

      Svara

  Hurra för kärleken
  Nu vill jag också bli älskad!!
  🙂

  Svara

   Bara om du visar din STJÄRT först!!! (Eller….?)

   Svara

  Så fint med kärlek!
  Idag kom min man hem från jobbet och ropade ”var är du, jag har saknat dig så mycket!” trots att han bara varit borta i sex timmar, haha. Det är sånt som får endorfinerna att pumpa.
  Mer kärlek åt alla!

  Svara

   Åh blev så glad över att läsa det, så fint ❤️

   Svara

   Aww så gulligt haha!

   Svara

   Gud vad fint. vilken härlig man du har. ☺

   Svara

  Längtar tills man själv får känna den känslan igen 💕

  Svara

  Längtar också efter den känslan!!
  Är precis i starten av en relation nu men känner inte det där underbara, så det är väl bara att avsluta och börja om igen 😀
  33 år men hoppas fortfarande på att hitta ”han den där”

  Svara

  Så glad för deras skull! 🙂 Tycker det är fint med kärlek som får mogna lite. En gång blev jag störtkär i en kille på första dejten, han gjorde allt perfekt och det var helt magiskt. Sen blev han successivt lite… typ sämre? Inte alls den där personen han var de första veckorna. Inte alls lika gullig, rolig och omtänksam. Killen jag är tillsammans nu var jag inte såld på med en gång, tog flera månader (!) innan jag började känna nånting och nu är jag superkär och går runt på moln!

  Svara

  Åh, jag skjutsade min karl till Arlanda idag, han ska jobba i Kina i ett helt år! Eftersom jag har ett år i skolan följde jag inte med… Vi ses ett par månader i jul istället (heja distanskurser). Men fan, vad jag önskar att utbildning var irrelevant för livet!

  Sedan 09 i morse har jag rensat förrådet, lekt tetris därinne (det fulla förrådet blev halvfullt), och börjat rensa i lägenheten. Vad ska jag göra fram till jul? 😂

  Svara

   Skolan, går du på gymnasiet?

   Svara

    Haha nej, på högskolan! 🙂

    Svara

     😅

     Svara

  Någon som vet vad som händer med Emelie Walles? 😭 Läste på hennes blogg och mår så dåligt efter ha läst hennes text, följer henne på Insta men klicka in på hennes blogg och läste för nått har hänt henne. Nån måste ju veta vad?

  Svara

   Tror hon ska skilja sig, hon har inte haft hennes ring på sista tiden när jag kollat hennes instastorys. De skiljde ju sig förra sommaren men blev tillsammans igen. Men sånt blir sällan bra, så jag tror att det är verkligheten har kommit i kapp dom. Jag hörde att hennes man var otrogen förra sommaren, men dom sa att det bara var ett rykte, men vem vet?
   Eller så är nån sjuk, något allvarligt är det iallafall..

   Svara

    Usch hoppas verkligen inte han varit otrogen mot henne.. Var kom dom ryktena ifrån?
    Känns hemskt att spekulera, men det berörde mig verkligen att läsa hennes blogg 😭 Mår själv dåligt och har panikångest precis som henne och brukar bli peppad av att läsa hur hon tar sig igenom sin vardag med ångest och så är hon helt knäckt nu..

    Svara

  Jag urkar när jag tänker på vilken färg hennes baddräkt har där bak när hon tar av sig den 😣

  Svara

   Men hur torkar du dig i röven egentligen??

   Svara

    Torka på du och dra in ett vitt plagg mellan skinkorna och ligg och skav ett tag. Återkom om plagget fortfarande är vitt.

    Svara

     Torkar du dig ordentligt så är det inte ett problem. /stringbäraren som vet hur man torkar sig efter ett toalettbesök

     Svara

      Fy fan så vidrigt äckligt med kläder som skaver i analen!

      Svara

     Aldrig nånsin har jag haft ett brunaktigt streck på mina trosor, oavsett om det är string eller brazilian. Tycker du verkar ha märklig inställning till hygien.

     Svara

     Jag har också alltid string och får aldrig fläckar. Hoppas ni får ordning på er rövtorkning! Styrkekramar

     Svara

      Jag älskar tjejer som använder string och tycker det är det absolut sexigaste och finaste som finns! Speciellt ni som alltid har det. Sara: det är inte så att du är singel och skulle vilja träffa en kille, möjligtvis? 🙂 Dig skulle jag gärna bjuda ut…;)

      Svara

   Så du brukar inte torka bort allt förstår jag.

   Svara

    Se ovan!

    Svara

    Det är ju fortfarande ett skitigt hål på insidan och med värme och gravitation och rörelse så dras saker nedåt och utåt oavsett hur mycket du gnuggat din anal.

    Svara

   Fyfan vad äckligt! Tvättar mig efter varje bajsbesök och även om jag inte gör det hittar jag aldrig något på mina stringtrosor. Usch.

   Svara

  Förutom för Bianca då…
  läste i hennes kommentarsfält att hon varit med Asap…
  Jag känner för henne på något sätt, utan att ens veta vad som hänt.

  Svara

   Äh vad vet de som kommenterar om det? Bara spekulationer utan substans!

   Svara

    Men hur har dessa spekulationer uppkommit? Ligger kanske någonting i det, något verkar ju ha hänt just runt Lollapozza iaf, och det känns väl nästan som om det skulle kunna handla om otrohet eftersom hon inte säger något om det.

    Svara

   Haha! Bianca och asap?? Nice. Tycker bara det är bra att hon blir av med den där rövhatten Filip.

   Svara

  *insert puking emoji here*

  Svara

  Alltså på tal om kärlek – måste bara få lätta på mitt hjärta lite…
  Är i en relation sen många år, och då och då dyker det ju upp andra människor som man blir attraherad av. Det brukar vara känslor som går över ganska snabbt (oftast när man lär känna personen lite mer haha) så tycker inte att det är ett jättestort problem.
  MEN, nu där emot, har jag blivit så himla attraherad av en kollega och denna gång har tankarna börjat spinna iväg alltså. Vad i helvete gör jag ifall känslorna utvecklas? Ifall vi fattar tycke för varandra? Hur navigerar man? Ska man totalt ignorera en sådan här person för att skydds sitt förhållande, eller ska man hålla ett öppet sinne och se vad som sker?
  Om jag nu skulle få starkare känslor för denna person, så gör det ju inte mina känslor för min partner mindre? Hur gör man då?

  Gud vad jag hoppas att detta visar sig vara gammal hederlig nyfikenhet som lägger sig precis som tidigare gånger… vilka jäkla dilemman annars

  Svara

   Jag är gift sedan 20 år och har varit i en situation EN gång då jag har varit oerhört attraherad av en kollega. Det pågick i ett halvt år innan han bytte jobb. Inget hände mellan oss, jag försökte mitt bästa att vara korrekt och dölja mina känslor men tyckte om att fantisera om honom ibland
   Jag skulle alltså råda dig till att ta det lugnt och inte flirta och spä på attraktionen.
   Till saken hör att min man har haft ett förhållande med en kollega och det gjorde så fruktansvärt ont att bli sviken. En smärta jag aldrig vill orsaka någon annan. Det är flera år sedan och förlåtet sedan länge men minnet av smärtan finns kvar.

   Svara

   Jag har känslor för min sambos kompis, snygg som satan och militär 😍

   Svara

    Oj, berätta mer! Hur hanterar du detta? Hur går dina tankar?

    Svara

   Jag skiljde mig från min dåvarande man, och är idag gift och har två barn med vår gemensamma kompis… Känslorna för nuvarande gick liksom aldrig över (vi var vänner i ca tre-fyra år innan) så efter en blöt utekväll då jag nästan passerade en gräns tog jag tag i saken och separerade från min man..
   För att göra en lång historia kort så slutade det väl ändå, kompisen och jag matchade perfekt, och mitt ex träffade en ny skitgullig tjej och fick barn även han 😊 (sidnot är att jag och mitt ex inte lyckades få barn trots flera års kämpande, med varsin ny partner blev det barn för oss båda 😁)

   Svara

  Tack för råden, det låter riktigt riktigt hemskt att bli förd bakom ljuset sådär, det vill jag såklart inte heller orsaka min partner..
  Å andra sidan känner jag också att ”man har bara ett liv” och det kan ta oväntade vändningar

  Gud vad jag har spårat iväg på det här, förhoppningsvis så har det lagt sig under min semester.. men.. alltid bra att reda ut sina ”principer” i förhand tänker jag

  Svara

  Stort grattis till dem!

  Svara

  Glad att dem är glada, men samtidigt, kan dem inte hitta någon utanför ”kändis” kretsen? Känns som dem gör slut med en ”kändis” bli tsm med någon annan ”kändis” och så håller det på.
  Klart man inte rår för vem man blir kär i, men tror det är svårt för 2 ”kändisar” att kombinera sina liv då dem både behöver focusera mycket på sig själva för att hålla sig ”inne/kända”

  Svara

   De.

   Svara

   Hon är väl en ”nobody”? Eller?

   Svara

    B-kändis. Vart med i bigbrother, och efter det blogg, youtube och andra sociala medie grejer. Så hon behöver focusera på att göra saker och få bra bilder/video för att fortsätta vara ”inne”. Sedan har hon vart med i mycket drama, dock var ju hennes ex M en idiot så förhoppningsvis blir det mindre drama, för samir behöver inte mer drama i sitt liv.

    Svara

  Kul för dem osv. Men kan inte hjälpa att bli lite matt på killar som Samir som gör slut och menar att de behöver tid för sig själva och jaddijaddi..sen går det tre veckor så har de hittat någon ny och helt plötsligt passade en relation skitbra in i livet ..

  Svara

   Han känns väl inte som en snubbe med så där jättemycket impulskontroll och förmåga till eftertanke. Så det känns väl inte som en surprise direkt.

   Svara

   Fast att säga sånt kan ju vara ett sätt att försöka göra slut snällt.

   Svara

  Vet ingen som hintat sin nya kärlek så mycket som Annica. Herregud vad hon har sått för spekulationer😂 äntligen har allmänheten reagerat. Det är hon värd efter detta hårda jobb med att få upp ett intresse hos läsarna.

  Svara

   Får du ingen respons hos Annica så du måste skriva här och fiska kommentarer…Ellen lilla.

   Svara

  DETTA ÄR Mina tester HUR JAG FÅR LÅN FÖR ADOIF-LÅNFÖRETAG.

  mitt namn är brenda harri är från Brasilien, jag är en ensamstående mamma med två barn, jag vill tacka herr adoif för att jag lånat ett lån på 200 000 $ utan dröjsmål eller stress, för mig att starta ett eget företag han ger mig min lån på 23 timmar fick jag mitt lån utan dröjsmål, om du behöver en riktig och sanningsenlig låneledare e-post mr adoif via [adoifloans@gmail.com]
  är nöjd nu med
  min familj jag kan nu mata mina barn och ta väl hand om dem

  FRÅN BRENDA.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.