”Pdotter” wants to make America great again?

Kul, ett spex eller Trump-supporter på riktigt? 
Vem vet – men själv hade jag på min höjd lagt en spya i en sådan röd keps…

Vi är alla olika, eller vad säger ni?
Kul?

Tack för tips!

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Denna människa är en wannabe på alla plan.

  Svara

  Du vet att det var rätt många som röstade på Trump va? Kommer kanske som en chock men han är trots allt folkvald…

  Svara

   Rätt många idioter*

   Svara

    Varför kallar du människor som röstar på Trump för idioter?

    Svara

     För att de är rasister, medvetna och omedvetna.

     Svara

      På vilket sätt är de rasister?

      Svara

    Är man idiot för att man inte tycker som dig?

    Svara

     Nej, däremot om man är vuxen och inte kan skilja på orden du och dig 🙃

     Svara

      Jag bor inte i Sverige så kan medge att jag tappat svenskan brutalt de senare åren 😉

      Svara

      Är det vad som krävs för att vara en idiot?

      Svara

      Wow föresten. Jag blir nästan lite mållös över ditt sätt att prata på. Du kallar folk som flyttar utomlands och har fyra språk gående konstant i huvudet, att man därför snubblar på svenskan man inte använt sig riktigt av på år – för idioter. Glad jag inte skattar för sådana som dig längre i alla fall.

      Svara

      Du visste inte att ”du” och ”dig” är ”pronomen”?

      Svara

     De är rasister, medvetna och omedvetna.

     Svara

   Precis. Jag gillar Trump! Men vänsterfolk umgås ofta bara med andra vänsterfolk och förstår därför inte att det finns folk med andra åsikter än dem.

   Svara

    Vad är det du gillar med Trump?

    Svara

     Jag tycker att han har sunda värderingar.

     Svara

      Exempelvis? Hans kvinnosyn?

      Svara

       Handelskrig med Kina?

       Svara

        Trumps handelskrig mot Kina stöttar jag fullt ut. Man är genuint efterbliven om man lallar runt i den svenska välfärdsbubblan och vägrar ta in vilken vidrig smutsig diktatur som Kina faktiskt är. Varför gullar vi med en stat som torterar oliktänkande, censurerar fria medier, inskränker människors frihet varje dag? VIDRIGT. Han har min fulla support i allt som rör att försvaga diktaturen Kina.

        Svara

         Läs på om svensk stålindustri.

         Svara

          Eller läs på om diktaturen som hellre hade fängslat oss utan rättegång än låtit oss husera under anonymitet fritt på nätet såhär? 🤷🏼‍♀️

          Svara

      Som hans syn på folkvalda politiker som råkar ha annan hudfärg än han själv eller? Eller hans syn på vad som är ok att göra med kvinnor? Eller alla lögner och inkorrekta uttalanden han gör? Kalla mig petig men jag förväntar mig att politiker faktakollar sina uttalanden innan de uttalar sig….

      Svara

       Det handlar inte om att de har en annan hudfärg, de handlar om att de försöker försvaga amerikanska intressen och det finns fog att ifrågasätta deras lojalitet gentemot det amerikanska folket.

       Svara

       Men var ärlig. Häng med om vad det handlade om. Det handlar absolut INTE om deras hudfärg. Läs på lite om Ilhan Omar och hennes uttalanden om Antifa och Al Queda t.ex. Eller om AOC.

       Klart folk ogillar honom om ni tror på allt svensk press skriver. Övervägande vänsterfolk i svensk media. Häng med lite i amerikansk politik istället. Utfrågningar i kongressen och annat. Kom igen! Slit er från den här sidan. Hur jag kom in här är ett mysterium, jag häpnas av nivån och konceptet.

       Han är absolut inte mot invandring t.ex. Däremot ILLEGAL invandring. BIG difference! Det var även Bush och Obama, men då gnälldes det inte. Och ICE facilities t.ex. som det är mycket snack om. Obamas idé, men då var det ingen som klagade.

       Tagit hem trupper från mellanöstern. Är det också dåligt?

       Förljugenheten är monumental. Läs på! På riktigt!

       Och hela världen ska vara tacksam att inte Hillary vann. Hon hade nog krigshetsat för fullt. Dessutom har hon en del att förklara angående Clinton Foundation och annat.

       Svara

      Kan du ge exempel Lovisa. Inte för att dissa dig men uppriktigt nyfiken på vilka värderingar du menar.

      Svara

       Ja verkligen samma. Har nog inte hört någon säga att de gillar Trump av den anledningen. Så verkligen nyfiken.

       Svara

        Jag tror faktiskt att Lovisa Lo bara skriver här för att provocera och skapa debatt. Tycker mig se ett sådant mönster efter att ha läst kommentarsfältet på denna blogg i några månader. Hon kastar ur sig en kontroversiell åsikt och ser hur många som hugger på det.

        Svara

         Ja hon har skrivit att hon inte förstår folk som skiljer sig och om jag inte minns fel är hon abortmotståndare också.

         Tar henne absolut inte seriöst och tycker vi borde ignorera henne som vi borde med Stollis.

         Svara

          Går väl dock i Trumps linje

          Svara

          Moget att ignorera meningsmotståndare. Men ja, jag är emot abort och tror på äktenskapet. Och gillar Trump. Det är korrekt.

          Är dock emot mobbare och förstår inte hetsen mot ”stollis”.

          Svara

           Jag är verkligen inte emot abort och tror inte direkt på äktenskapet, men jag är vuxen nog att acceptera att andra människor inte tycker precis som jag i allt till skillnad från många andra här. Både Lovisa och ”Stollis” har precis lika mycket rätt till att tycka som de gör, så som ni tycker som ni gör. Varför ignorera dom som tycker olika som er? Är det inte dom ni borde vilja diskutera och byta åsikter och tankar med ?

           Precis. Jag har vänner som är veganer, har gjort abort, har skiljt sig, röstar på SD, röstar på mp, är lågutbildade, är miljonärer, är muslimer och kristna och ateister. Älskar att umgås med dem och diskutera politik, religion och feminism. Jag är inte feminist. Jag är kristen. Jag är en massa saker. Det gör mig varken korkad eller till en idiot. Alla tycker olika och det gör oss intressanta.

           Lovisa Lo, det förvånar mig att du har så många vänner med andra åsikter än du själv. Du brukar nämligen inte alltid vara så saklig här i kommentarsfältet utan snarare bitsk och otrevlig.

           Dessutom skrev jag bara att sådana so. t.ex. du och Stollis borde ignoreras. Sa inte att ni är dumma i huvudet och bör portas 🙂

      Han är en rasistisk idiot.

      Svara

      Du skämtar? Han är rasist, håller på att starta ett världskrig, fjäskar med diktatorn i Nordkorea, och lägger sig i rättsfall i andra länder. Att många har röstat på honom är ju inte någon kvalitetsstämpel direkt.

      Svara

       Va håller det på att bli ett tredje världskrig?!? HERREGUD varför varnar inte media om det här???? Måste kolla upp närmaste skyddsrum

       Svara

      Send them home?

      Svara

      Så här tänker jag.

      Jag tycker inte Trump har sunda värderingar. Jag tycker han verkar helt kass som människa.

      Han har dock inte bara genomfört dåliga saker i USA. Han har rättat till en del saker som tex Obama aldrig borde gjort, tex ingå ett avtal med Iran. Han har varit bra för Amerikas ekonomi i stort och fått lite stopp på Kinas exploderade snabba erövring av resten av välden tex deras exploatering i flera länder i Afrika.

      Trump är en lös kanon och hela världen är en mer orolig plats med honom vid rodret. Men avfärda inte precis alla han gjort för det.

      Svara

       Helt rätt att inte avfärda Trump. Som det ser ut nu blir han med största sannolikhet omvald 2020. Däremot tror jag inte att han lämnar efter sig något större avtryck i den amerikanska folksjälen. Det som amerikanerna kallar “legacy”.

       Svara

       Trump har bara ”dopat” USA:s ekonomi. Inget som kommer att stå sig. Man kan inte föra handelskrig mot allt och alla och tro sig långsiktigt vara vinnare…

       Svara

      Då har du inte sunda värderingar. Helt ärligt så är det bland de konstigaste anledningarna jag har hört.

      Svara

    Känner spontant att väldigt många som inte är vänstermänniskor också kritiserar Trump.

    Svara

     Ja, till att börja med alla liberaler…många av de översätts väl till typ moderater i Sverige. Att påstå att enbart vänstern har problem med Trump är lite konstigt.

     Svara

   Dock fler som röstade på Hillary.

   Svara

    Ja, där har du väl korruption av något. De där dokumenten visar ju allt om vad hon gör bakom stängda dörrar. Menar du alltså att det vore bättre att då ha henne än Trump som i alla fall är öppen med det mesta/visar sig mer transparent och är någorlunda ärlig – kontra HC?

    Svara

     Nä. Inte så stort fan av HC heller. Men tror verkligen inte Trump är särskilt transparent eller ärlig. Att vägra ha presskonferenser och kommunicera genom twitter är ju inte en så transparent grej att göra.

     Svara

     Vad har han varit ärlig med? Ge ett exempel. Han har dragit tusentals dokumenterade lögner. Han ger sina inkompetenta barn jobb i vita huset. Han ger sina miljardärpolare toppjobb. Han har anklagats för att ha våldtagit en 13-åring (och ett antal vuxna kvinnor). Han har byggt hela sin karriär på att ljuga och han blev inte transparent 2016.

     Svara

     Men alltså Trump ärlig och transparent? Hur? Har han visat sina tax returns än? Pratar han om att han är den människa i USA som förlorat mest pengar någonsin? Har han pratat med Mueller, som försökte i ett år få till en intervju ang ryssarnas inblandning i valet? Är alla Trumps påståenden på twitter ärliga och faktagranskade, eller har han ljugit över 10.000 (!) gånger sedan han blev president?

     Svara

     Kan du ge nåt exempel på hur Trump varit transparent och ärlig?

     Svara

   Exakt. Det var inte direkt en handfull människor, utan nästan halva landet. Ska vi införa nån slags körkort för att få rösta tycker ni andra…? För att vissa av er anser att de vet lite bättre, har lite mer rätt. Det är farligt att tänka så, även om det ibland är frestande. Grejen med demokrati är väl lite att alla ska få tycka till…!

   Du ska inte behöva ha en PhD i alla möjliga ämnen, eller vara superinsatt i alla moderna debatter, för att få rösta. ALLA får ha en åsikt, och jag tycker personligen att man ska respektera den rätten och acceptera oliktyckande.

   Men det är ju superinne och trendigt att hata Trump, så att. Vit hemsk man, liksom. Känns lite naivt ärligt talat. Även om jag inte själv röstat på mannen har jag ändå en stor förståelse för de som gjorde det; han har BRA grejer OCKSÅ. ALLA partier har sina svaga och starka sidor. Jag röstar t.ex. M, men kan ändå se massor med bra grejer i sossarnas politik. Alla vill ju väl i slutändan, det är mest vägen dit som skiljer…

   Svara

    Du kan inte säga att nästan halva landet röstade på Trump. För det första, endast 55.7% av de röstberättigade röstade i presidentvalet 2016. Av dem röstade 46.1% på Trump och 48.2% på Clinton. Clinton fick flest röster…. Men inte ens hon fick hälften av landets röster eller ens hälften av alla röster. Och att den person som fick färre röster vann visar bara hur knäppt USA:s system är.

    Svara

     Fast nu är ju det deras sätt att räkna röster på som räknas, varför ska vi här i ett pytteland lägga oss i deras röstningsförfarande och förfasas över det. Även att de har lågt valdeltagande, inte heller något för oss att förfasas över.

     Svara

      Kan tycka att det är mer intressant att ställa frågan hur han lyckades vinna valet. Det är inte första gången i USAs historia som en kandidat vinner valet utan majoritet.

      Svara

    Om du tror att folk hatar honom för att det är INNE, så har du inte varit särskilt uppmärksam. Försök att följa med nyheterna från USA lite istället för att bara tänka ”han säger som det är höhö”.

    Svara

   Han är inte folkvald. Han fick långt ifrån en majoritet av rösterna. Han vann eftersom elektorerna var flest i de stater han vann och USA är ett valsystem som inte bygger på att den med flest röster vinner. Han gynnades också av att USA har ett valsystem som gör det svårare för minoriteter och socialt utsatta att rösta och att tusentals röstlokaler under det senaste tio åren har stängts ner, framförallt i fattiga, svarta områden.

   Att hävda att Trump är folkvald är naivt och bygger på okunskap.

   Svara

    Klart att han är folkvald. (Jag är ingen Trumpfantast men man måste ju kunna vara ärlig). Sen om du har ideer om hur USA ska förbättra representation och röstr äkningssystemet så varsågod men självklart är han folkvald i ett demokratiskt val oavsett om man gillar resultatet eller ej.

    Svara

     46.1% röstade på Trump och 48.2% på Clinton. Clinton fick flest röster…. Trump är inte folkvald. Folket valde Clinton. Elektorerna valde Trump.

     Svara

      Men det här argumentet är riktigt löjligt. USA är en federation, inget litet Sverige. Som sagt, jag är ingen Trumpanhängare men hade någon amerikan velat ändra på representationen vid rösträkningen så har man ju alla möjligheter att driva igenom det politiskt. Före valet men inte efter…Även vi som inte gillar vad Trump står för måste ju kunna respektera att han är folkvald enligt det system som råder i USA.

      Svara

       Hahahaha, bara att ändra? 😂

       Svara

        Självklart kan du ändra på ett lands lagar, även konstitution, politiskt? Även i Sverige kan du ändra i RF enligt de speciella regler som gäller för regeringsformen. Vad menar du?

        Svara

       Men suck.. ”Folkvald enligt det systemet”… USA har inte ett system som gagnar folkets röst, det är väl ändå ganska tydligt? Det blir liksom inte mer rätt för att du vänder och vrider på det. /L

       Svara

        Nivån idag…nej, det är inte uppenbart bara för att man ogillar valresultatet. Jämför med rösterna i EU rådet. Om man är polack kommer man tycka det är orättvist att Sverige har så många röster i förhållande till folkmängd men man vill skapa garantier för att små stater inte blir överkörda av polacker i exakt varje röstning.

        Svara

    Det är du som har okunskap. Förstår du vad ordet folkvald betyder?
    Trump är folkvald.
    Han valdes enligt USAs lagar och system. Därför är han president.
    Tror du han skulle få vara det om han inte var folkvald?
    Herre gud. Man får tycka olika men bli inte så förblindad av hat att du inte kan acceptera verkligheten sådan som den är.
    (Nej, jag hejar inte på Trump.)

    Svara

     Folkvald betyder inte att någon valts enligt ett lands lagar och system. Då kan du väl kalla Kim jong un folkvald. Folkvald betyder såklart att folket valt någon, vilket man inte kan hävda i det här fallet. USA är ett sånt korrupt u-land på många plan.

     Svara

      Va? Vad i hela världen pratar du om?

      Svara

      Men är du medveten om att Sverige har en riksdag? Inte handuppräckning per kvarter?

      Svara

      Har alltid tyckt att han Marcus som dyker upp i TV 4 i valtider och ”pedagogiskt förklarar” saker som mandatfördelning är sjukt tradig men man förstår ju att han faktiskt behövs.

      Svara

    Varför skulle det vara svårare för minoriteter och socialt utsatta att rösta? Man behöver ju inte ens ID för att få rösta i usa. Var ligger tröskeln lixom menar du?

    Svara

     Röstdeltagandet är vanligtvis lägre bland dem, så även i Sverige. Det är alltså inget unikt för USA.

     Svara

     1. Valet ligger inte på en helgdag, dvs de som behöver jobba 2-3 jobb kanske inte har möjlighet att få ledigt länge nog för att rösta, speciellt när: 2. Vallokaler stängs i områden med många socialt utsatta (svarta, latinos etc) så de måste ta sig långt med dålig lokaltrafik, och 3. Köerna har i vissa fall varit så långa att vallokalerna hunnit stänga innan all hunnit rösta, samt 4. Vissa nekas ändå att få rösta utan ID.

     Svara

     Det finns väldigt intressanta dokumentärer som tar upp just det här, hur väldigt många människor blivit exkluderade från valet. Testa att googla om du är genuint intresserad. /L

     Svara

   Ja, många röstade tyvärr på Trump. Tre miljoner fler röstade på Hillary.

   Svara

    Alla borde se ”the Great hack” på Netflix, en intressant skildring om valet i USA. Det får en att tänka efter rejält!

    Svara

     Du vet att Netflix uttryckligen säger sig ha en agenda va?

     Svara

      Vad för agenda säger de sig ha?

      Svara

       Netflix har inte en enda konservativ produktion på menyn, Obama är signerad att samarbeta med Netflix, i deras BOD sitter tidigare medarbetare ur Obamaadministrationen. De har uttryckt sig vilja arbeta för ”mångfald” i den politiska meningen. USA är ju redan diversifierat så mångfald i detta sammanhang betyder left wing policies.

       Svara

      Oavsett om Netflix har en agenda eller inte är dokumentären sevärd. Mycket av innehållet i dokumentären har bekräftats av helt andra källor i olika reportage. Tom DN hade en låg artikel för ca 8-10 månader sedan.

      Svara

       Lång

       Svara

       Du menar agendasättande DN? 🙂 Som även de uttryckt att de sätter en agenda över neutral nyhetsrapportering? Ja det är bra att söka sig till olika flöden, och vara jämlikt kritiskt tänkande, tänker jag.

       Svara

        Det var i DN som jag såg den första artikeln i svensk media. Därav hänvisningen. Såg din kommentar avseende Netflix. Det är rätt uppenbart att de inte företräder det konservativa etablissemanget. Det betyder dock inte att deras produktioner är inkorrekta. Oavsett vilken politisk åskådning man har finns det anledning att oroas över hur information om oss utvinns och hur den används.

        Svara

    Electoral votes!

    Kom igen! Läs på!

    Svara

   Fast det är väl ändå så att färre ”democrats” röstar än ”republicans”?

   Svara

    Nej, men republikanerna håller på med gerrymandering. Dvs de separerar valdistrikten på så sätt att de kan behålla makten.

    Svara

     Kanske mest intressant med gerrymandered är att det faktiskt har varit olagligt i väldigt många år. Ändå förekommer det.

     Svara

   Dessutom med ett Sverige som tappar så mycket och har en regering som skohornat sig till makten, så blir det obalanserade fokuset på Trump lite märkligt. Det är nästan som att svensk media VILL byta fokus av någon anledning..

   Svara

    Ni får tänka på att USA bara har två parti att rösta på. Många röstade på Trump bara för att de är Republikaner och inte vill stödja en Demokratisk ledning. Att säga att alla som röstade på han är kvinnohatare och rasister är att ta i även om jag håller med om att Trump inte är någon vidare president.

    Svara

     Dels lyckades Trump mobilisera republikanska soffliggare. Men det han lyckades absolut bäst med var att få osäkra demokrater att inte rösta på Hillary.

     Svara

   Det var många som röstade på Hitler också…

   Svara

   Nej, han var framröstad av electorerna, inte direkt av folket. Hade man fått på hur folk röstade hade Hillary vunnit med 2%. Dessutom utöver det var det knappt 60% av alla röstberättigade som fick sin röst räknad så att säga att det ens finns någon som egentligen blir folkvald i USA är diskutabelt.

   Svara

  Tycker det är fjantigt när man som vuxen ifrågasätter en persons kanske politiska åsikt såhär. I alla fall med kritik. Hon får väl tycka Trump har de mest passande åsikterna om hon vill, likaså som du eller andra (många i Sverige) får tycka B Sanders är mer passande. Man tycker olika men det känns befängt att nästan på något sätt ”anklaga” henne för att kanske vara supporter av den som faktiskt vann det amerikanska presidentvalet. Dessutom har han inte startat krig (som de tidigare presidenterna har).

  Svara

   Varför skulle det vara fånigt att ifrågasätta någon åsikt? Är det inte genom att ifrågasätta åsikter som den politiska utveckligen gått framåt genom århundradena?

   Svara

    Kanske sättet det gjordes på? Förlöjligande och hånande utan motargument? Blir så billigt då, men seriösa inlägg är väl önskvärt såklart. Lite lätt politiskt friktion så där, är bara önskvärt som du säger.

    Svara

   Fattar inte varför hon i Sverige går runt med en make america great again keps. Så jävla wannabe american (rövslickare) så det finns inte.

   Svara

    Kan väl hålla med om det. Saken är den att Trump inte är den första och troligtvis inte den sista presidenten som har sagt just den meningen… /L

    Svara

   Det du menar är attt du vill att folk inte ska kritisera dig medan du får kritisera andra.

   Svara

    Jag förstår inte vart du missuppfattat. Men det verkar höra till att ”tolka till sin fördel” som Trump-hatare fastän texten inte ens finns skriven.
    Har du någorlunda svenska-läsförståelse så ser du att jag kritiserar hur man trycker ner en annan person pga dens åsikt. Det känns befängt enligt mig. Vare sig personen vill rösta på B Sanders, HC eller DT. Tycker jag olika brukar jag i alla fall fråga ’hur det kommer sig’ få höra deras sida av saken och således kanske få en annan bild, en annan förståelse. Oftast ändrar det inte min åsikt, men jag har vett nog att acceptera samt inse hur vi alla är olika.
    För att vara ett så ”accepterande” land som Sverige, så anser jag nog mera idag 2019 som jag blickar mot landet att alla lever i en slags box och ställer man sig utanför den här så ska man pekas mot och svartmålas.

    Svara

  I 2 storys efter står det ju att hon driver?

  Svara

  För några år sedan så klädde hon och hennes kille ut sig till Trump och Hillary på Halloween så tror nog hon bara använder kepsen igen på skämt. Finns ju rätt liten anledning att stå på Trumps sida politisk som svensk och icke amerikansk medborgare eller?

  Svara

   Jag har också en som ett skämt. (Gick på Halloweenparty med den visserligen). Men Ellinor verkar vara mer av karriär/entreprenör/runtheworld-tjej (typisk moderattjej typ mao) än rassetölpsexist?

   Svara

  Blir så trött på att så många svenskar ska kasta så mkt skit på Trump! Förstår inte hur man kan vräka ur sig så mkt nedlåtande saker om en person som är VALD prestident i ett annat land. Precis som om Sverige och vår regering är så mkt bättre!?
  Blir så provocerad över att svenskar sitter o kräker på Trump och fortsätter diskutera rättigheter för ett tredje kön och plastsugrör på snabbmatsrestauranger medans Sverige har flera allvarliga problem som många tror att man kan tiga ihjäl.
  Tror inte att ”Man ska inte kasta sten i glashus” eller ”Sopa rent framför din egen dörr” har passat bättre.
  Att inte bli dömd och särbehandlad för sin politiska tillhörighet eller åsikt är ett minne blott i Sverige tragiskt nog!

  Svara

   Fast usa är ett stort land och har mycket makt, därför bryr jag mig om vem som blir president och inte. Handlar ju inte om att Sverige har bra politik?

   Svara

    Ja vi påverkas ju i allra högsta grad av de politiska beslut som tas i usa.

    Svara

    Hur blir du särbehandlad för din politiska åsikt?

    Svara

    Du får gärna bry dig om USA:s politik, det va lixom inte det jag kommenterade. Det är inlägg likt Camillas som jag vänder mig emot. Att folk ”spyr” på kepsar och Trump och folk som ens skulle andas något om att det kanske skulle gilla eller stötta Trump.
    Har inget problem alls med att man intresserar sig för andra länders politik och diskuterar sakligt om verkliga problem.

    Svara

   Så jävla sant.

   Svara

  Nivån på vissa inlägg…

  Svara

  Jag stör mig så mycket på att Zara Larsson ska tycka och tänka så mycket kring amerikansk politik och Trump generellt. Zaras följarskala från USA är minimal och musiken lyckas hon inte alls med där borta.

  Svara

   Vänta va? Måste man ha lyckats i usa och ha många följare där för att få tycka något om deras politik?

   Svara

    Nej så klart inte. Men hon uttalar sig som hon är stor på marknaden där borta, typ så fort det är val där borta. ”Don’t forget to vote” ”Don’t vote for Trump”. Hon når inte ut till amerikaner och talar som hon är ”en av dem”.

    Svara

     Jag ser fortfarande inget fel med det.

     Svara

   Får man inte ha åsikter om ett annat lands politik? Särskilt när det är ett av de största länder som påverkar oss och världen oerhört mycket?

   Svara

    Hur påverkas du av amerikansk politik?

    Svara

     Den svenska stålindustrin påverkas av Trumps tullar, Sverige har en export för ca 90 miljarder varje år till USA. Påverkas denna påverkas hela vår ekonomi och i längd våra jobb och tillväxt. Då USA är en stark krigsmakt påverkar deras relationer med länderna runt oss oss mycket (t.ex. kalla kriget)

     Svara

     Högerextremism sprider sig.

     Svara

     Frida: Alla i hela välden påverkas väl av amerikansk politik, liksom att vi påverkas av Kina och Ryssland.

     De stor makterna påverkar oss alla, tycker du inte?

     Svara

   Alltså någon annan får rätta mig om jag missförstått för jag har inte den bästa av koll på Zara men har hon inte lyckats tom bättre i US än i Sverige?

   Svara

    Tänkte också på det, hon har ju lyckats extremt bra i USA 🙂 Sen tycker jag väl iofs att hon får uttala sig politiskt ändå om hon vill så orkade inte ta upp det.

    Svara

     Vad menar du med extremt bra?

     Svara

    Nej! Absolut inte. Hon har bortprioriterat Sverige för en USA-satsning som aldrig lyckats. Hon släppte Lush Life där typ 4 gånger och ingen snappade upp på den. Hon har ignorerat Allsång på Skansen och Nyhetsmorgon i flera åra tid för att det jag antar skulle kännas som ett misslyckande att återvända dit. Inte ena hennes senaste låt toppar några listor. Hon byter nog skivbolag och manager snart. Talang har hon dock men lyckas inte riktigt.

    Svara

     Fast när jag var i USA en sommar för typ 3 år sen gick hennes låtar på alla radiostationer heeeela tiden. Även det där ”Hey this is Zara Larsson and you’re listening to ….. fm”

     Svara

      Förmodligen för att det var då de försökte pusha hennes musik via bla radio till att bli nånting? Hör du nån från USA prata om henne idag eller några hits av henne som spelas?

      Svara

       Jag bor i USA sen 15 år nu och jag hörde Zara på radion senast idag samt att de gjorde reklam med henne som ett av dragplåstren för en stor musikfestival i Vegas, så visst vet folk vem hon är.

       Svara

     Fast vänta hon kom med på Billbord top 100 med den låten och det är att lyckas + hon har spelat på och kommer spela igen på WOW i Sverige.
     2016 så hade fyra kvinnliga soloartister har toppat Billboards danslista sedan den lanserades för drygt sex år sedan; Lady Gaga, Britney Spears, Ariana Grande — och Zara Larsson.

     Och då vet jag inte ens hur stor låten med Guetta 2017 blev, men stor blev den väll?

     Jag känner inte till många andar artister som lyckats bättre, svenska eller inte, i USA än det?

     Hon kanske inte är så relevant just idag men sådan kommer och går.

     Svara

      Jag kan nämna typ 100000 artister som lyckats bättre än Zara, vill du ha en lista?

      Svara

       Hahah, ja bara för att se dig jobba ihop en lista på tiotusen så tackar jag ja. 😉

       Le lite. Det är inte så allvarligt det här om Zara eller?

       Svara

        Hihi 😀

        Svara

        Hundra tusen till och med 😄 kan nog ta en stund

        Svara

        Hon säger väl t o m 100 000 och inte fjuttiga 10 000.

        Svara

         Missade de en nolla där helt rätt tack. Men jag hade också nöjt mig med 10 000. 😉

         Svara

       Vad definierar du som att lyckas som artist?

       Svara

        Tja tex komma med på Billbord flera gånger och få göra en stor låt med Guetta som slår över hela världen. Och du?

        Svara

         Jag menade anonym som inte tyckte att zara lyckats och att tusentals lyckats bättre 😊 är intresserad av vad hen anser är att lyckas.

         Svara

          Ok 🙂

          Svara

  Jag har en sån keps fast det står ”make America gay again” istället 😁🏳️‍🌈

  Svara

   ”Kul”

   Svara

    Kul 😊❤🧡💛💚💙💜

    Svara

   👍🤞♥️

   Svara

  Du kan inte säga att nästan halva landet röstade på Trump. För det första, endast 55.7% av de röstberättigade röstade i presidentvalet 2016. Av dem röstade 46.1% på Trump och 48.2% på Clinton. Clinton fick flest röster…. Men inte ens hon fick hälften av landets röster eller ens hälften av alla röster. Och att den person som fick färre röster vann visar bara hur knäppt USA:s system är.

  Svara

   Jag förstår dock tanke med elektroröster för det känns inte riktigt rättvist att en stat som är helt annorlunda och med mycket större befolkning än tex Alaska så som Kalifornien har ska kunna köra över dem och få så mycket inflytande över dem att deras röster drunknar.

   Tex skulle Kalifornien kunna med sin större befolkning kunna rösat för att naturen i Alaska ska offras för att de skull kunna få bättre vattentillgångar.

   Och lite samma system är det ju också i, EU att länder har mandat efter hur storlek.

   Svara

  Aldrig hört talas om henne.

  Svara

  Förstår inte riktigt varför du skrivit detta inlägg..? Ellinors instastory är närmare ett dygn gammal och hon skriver i bilden efter detta klipp med kepsen att hon är ”100% ironisk med äckelkepsen”… vilket du borde ha sett eftersom du lagt upp inlägget nu (och inte för 23 timmar sedan). Nog för att det inte finns så mycket att skriva om på sommaren, men detta var rätt lågt tycker jag!

  Svara

   Inlägget var förmodligen förinställt, allt skrivs inte exakt den sekund hon lägger upp.

   Svara

    Nej, men totalt ointressant med old news.

    Svara

  Det är intressant att folk kräks så mycket på Trump, har aldrig hört samma hat över Saudiarabiens kungahus tex.

  Svara

   Nöjd med den jämförelsen?

   Svara

  MAGA!

  Svara

  direkt efter att hon publicerade bilden var hon noga med att kepsen var ett skämt.

  Svara

  Alltid roligt när svenskar utan insyn i USA uttalar sig om Trump, speciellt eftersom de pga sin ignorans tror att Trump tar åt sig av liknande saker.
  Han spelar er och håller utanför ert blickfång samtidigt på att ta kommandot i presidentvalskampanjen.

  Men lycka till med popularitetssökandet. Ni har ingen substans och ni vet det längst inne.

  Svara

  MAGA

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.