Margaux Dietz och Viktor Frisk i kyss på Instastory

Att kyssa sin kompis på munnen när man är i en relation eller som Margaux – gift – och sedan publicera det hela på Instastory är kanske inte en helt bra idé när man är en stor influencer.
Oavsett om hennes man bryr sig eller inte – detta förtäljer inte historien – så kommer många människor GARANTERAT bli upprörda, och så även här.
Sidan Svenska Youtubers har publicerat ett gäng kommentarer där man inte ser med blida ögon på den här typen av beteende, och bland kommentarerna undrar någon ifall Margaux och Jakob kanske har en öppen relation.
Som sagt – SÅÅÅÅÅ onödigt att publicera även om det bara rör sig om en oskyldig puss som ingen av de inblandade bryr sig särskilt mycket om.
Jag tror knappast Margaux hade godkänt en publicering av det om hon vetat att det skulle uppröra hennes man.
Förhoppningsvis fick hon frågan från Viktor innan han tryckte på ”publicera”.

Vad hade ni tyckt om er partner hade publicerat eller varit med på en sådan bild/video när hen var ute, oavsett läggning på den kyssande vännen?
Ta även in omständigheten att det varit på ett konto med hundratusentals följare, med de spekulationer som riskerar att följa om vännen är en känd influencer?
Jag tvivlar på att någon är så jäkla dum att de publicerar sådana här bilder eller filmen om det DE FACTO är otrogen, utan det känns mest bara så jäkla onödigt med tanke på snacket som givetvis kommer gå.
Jag menar, jag sitter ju själv och skriver det här inlägget om det, eller hur?

Tack för tips!

341 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men kära nån, det är ju knappt en hemlighet att Victor är homosexuell. Och varför är det tabu att pussa en kompis oavsett läggning?

  Svara

   Mem vartfan ska vi dra gränsen? Ska man få gnugga kön som vänner också utan att vissa får lov att säga ifrån?

   Svara

    Frågan är mest vilka ”vissa” är i så fall.

    Svara

     Vi normala som inte uppskattar om vår partner är intim med någon av motsatt kön.

     Svara

      Men det får man väl leva efter själv om man vill. Man kan ju inte bli upprörd om andra lägger upp en helt oskyldig puss, det är ju upp till dem.

      Svara

       Jag är upprörd över att det normaliseras. Snart lär väl folk tycka jag är galen som inte vill få snaps med min partner och en kvinna med tungorna i halsen på varandra.
       Jag vet att folk swingar, har öppna förhållanden, lever i polygami m.m men det är inte ok att se ned på oss som anser detta vara opassande -för oss.

       Det är arrogant att anta att alla vill leva efter samma regler och förutsättningar i sina förhållanden. Du skulle bara veta hur många pekpinnar jag får pekade emot mig när jag påstår att jag inte har manliga vänner. Som om jag vore en jäkla hedning som avfärdat självaste Gud.

       Folk får göra som de vill- detta gäller oss alla! Även vi ”icke-fritänkare”

       Svara

        Jag citerar dig, ja ”det är arrogant att anta att alla vill leva efter samma regler och förutsättningar i sina förhållanden.” Du gör som du vill och slutar nu ge pekpinnar till andra 🙂

        Svara

         fast hon gav väl ingen pekpinne, hon svarade ju på en kommentar som frågade varför det är tabu att kyssa vänner 🙂 därmed inte sagt att inte viktor o margaux får göra det 🙂

         Svara

          Ja, men varför skulle ”vissa”, som inte har med förhållandet att göra eller på något sätt är inblandad/känner parterna, bry sig? Då lägger hon ju sig i för att det inte ska ”normaliseras” så att hon som är ”normal” slipper dela ”normaliteten” med de ack så lössläppta abnorma.

          Summan av kardemumman; låt ”normala” som inte vill pussa vänner eller ”gnugga kön” (lol) med sina vänner fortsätta med deras obefintliga beteende (inte som att någon ifrågasätter bristen av vän-pussande bilder på deras sociala medier misstänker jag) och låt de ”onormala” fortsätta diktera sina egna liv och vad som är ok/inte ok i deras relationer och förhållanden och därmed publicera vän-pussande bilder om de vill 🙂

          Svara

           Nä jag tror att hon syftade på att det lät på översta kommentaren med sitt ”kära nån” som att alla borde va ok med att sin partner pussade andra tjejer och det är det som hon inte vill ska normaliseras. Att alla ska tycka att man är löjlig om man inte låter sin kille pussas med vänner. Sedan får såklart andra göra vad de vill utan att ha åsikter om andra. Inget mer än så 🙂

           ”inte som att någon ifrågasätter bristen av vän-pussande bilder på deras sociala medier misstänker jag”

           finns väl ingen som är så ifrågasatt i det här kommentarsfältet som luring. folk som driver om att hennes kille inte får gå utanför dörren, gå på aw, sitta brevid nån på bussen osv.

        Alltså det finns skillnad på puss och puss. Hur den ges! Gav senast en av mina allra äldsta och bäst vänner som råkar vara en kille en stor fet puss på munnen för att vi satt och hade en dialog om hur mycket vi har går igenom tillsammans och hur glada vi är att vi är vänner. Inte fan vill jag byta ut min pojkvän mot honom för det och inte heller brydde sig varken hans eller min partner om det ( som för övrigt befann sig i samma lägenhet) allt handlar ju om vad du har för relation till den personen. Pussar du aldrig på dina föräldrar ?

        Svara

         Vän=/= förälder.

         Svara

          Puss som puss.

          Svara

           Sätt på din farsa då om sex som sex.

           Endast en riktigt korkad individ jämför en puss med sex. Ännu mer korkat är att du blandar in föräldrar i det hela.

           det var ju inte luring som blandade in föräldrar i det hela. det var ju kommentaren hon svarade på.

           Jag menar på att det finns pussar och pussar. Du pussar din partner på ett sett och man kan vissa sin vän på ett vänskapligt sätt på samma sätt som man pussar sina föräldrar på ett sätt.Att dra det till sex med föräldrar är ju helt befängt från Lurings sida och det verkar inte bättre än att man vill ha sista ordet i denna diskussionen. Alla är tillåtna att ha sin egna åsikt om detta och i min omgivning och umgängeskrets är det inget konstigt att man kan ge någon en puss av en speciell anledning. Självklart går vi inte runt och pussar på varandra hela tiden.

           Fast det är luring som är äcklig nog att jämföra att pussa en förälder med att ha sex med dom. Säger ju en del om hen.

        LOL, det är inte ok att se ner på oss som inte är så? Asså INGEN ser ner på hetero mono-par. Vi är ju själva normen och allt som inte är som vi är ju det som anses avvikande. Detta var fan spännande, ett kränkt hetero som vill kunna vara mono! Tror faktiskt inte att du får fler pekpinnar än de som lever annorlunda, som får hot, hat, blickar på stan etc. Snälla nån alltså, detta var ändå höjden av kränkhet.

        Svara

         Våra problem är inte mindre för att andra lider mer. Hur kommer det sig att jag ska behöva förklara detta?

         Svara

         Hetero monoförhållanden är inte tabu, men svartsjuka och att inte vilja att ens partner har vänner av motsatt kön är i allra högsta grad tabu

         Svara

         finns väl ingen som är så ifrågasatt i det här kommentarsfältet som luring. folk som driver om att hennes kille inte får gå utanför dörren, gå på aw, sitta brevid nån på bussen osv.

         Svara

        Luring:
        När jag läste din mening ”…jag är galen som inte vill få snaps med min partner…” tolkade jag ordet ”snaps” som en sån där man dricker. Det tog ett tag innan jag fattade att du menade en snap-bild… 😅
        Märks att jag börjar bli gammal… 😖

        Svara

         Haha! Sommaren är en förrvirrande årstid.

         Svara

        Är det en slump att du inte har några killkompisar eller är det ett aktivt val?

        Svara

         Aktivt. Jag känner ingen gemenskap med män på kompisplanet. Har haft killkompis(ar) men det slutar aöltid med att de försöker tänja på gränserna. Jag är över 30 och har varit killkompisfri i mååååånga år.

         Svara

          Tråkigt att höra. Att ha killkompisar gör livet lite rikare. På samma sätt som livet bli rikare av att ha vänner som är homosexuella och från andra länder och kulturer.

          Svara

      Fast varken Margaux eller Viktor är väl din partner så det är ju inget du behöver kommentera i så fall.

      Svara

       Det är tonen på kommentarerna jag regarerar på. Skiter i Margaux och Viktor fullständigt. De kan lägga upp en p-rulle utan att få en reaktion från mig.

       Svara

        Tycker dock att det är du som kommer med tonen. Första kommentaren handlade om en puss och du gick till att gnugga kön.
        Och nu swingers osv.

        Jag respekterar att du inte vill få vissa beteenden normaliserade, men i det tror jag det ligger en osäkerhet. Att du vill slippa se sånt och slippa att din partner ser sånt för att typ bli lockade. För varför skulle andras beteenden störa dig så mycket?

        Svara

         Självklart ligger osäkerhet bakom. Det är inte kul att se sin partner kyssa en annan, oavsett kön. Det väcker känslor av oro och osäkerhet då man inte riktigt vet hur detta beteende ska tolkas. Ligger det känslor bakom? Är det på skoj? Förstår han inte hur skämmigt det är för mig att se detta/veta att våra vänner sett detta?

         Det är trist att första kommentatoren försökte normalisera beteendet med en ”herregud, är ni dumma som inte låter er partner pussa en vän oavsett kön”-attityd

         Svara

          Då förstår jag hur du menar. Jag tror att så länge man är överens om vad man har för gränser i sin relation så borde det inte vara något problem vad andra par sysslar med. Jag skulle inte uppskatta om min kille kysste en tjejkompis på munnen och jag vet att han inte skulle uppskatta om jag kysste en killkompis på munnen (oavsett sexuell läggning). Men Margaux och Jakob kanske har en annan överenskommelse. Andra par har öppna förhållanden eller är okej med kyssar mellan vänner.

          Svara

           Ja, så är det säkert. Vi är olika och söker vanligt vis partners som delar våra värderingar och åsikter.

           Tack för din förstående ton, du har bra EQ!

           Vanligtvis*

          Men det låter som att du får lösa det här i din relation Luring. Inte ge dig på andra som inte har med saken att göra. Det är ju inte margaux och victors fel att du och din partner har det som NI har det och det verkar vara vad problemet här handlar om.

          Svara

           Som sagt, de får gärna ladda upp en p-rulle utan att jag bryr mig. Det är bara attityden som är störande. Att vi är helt dumma i huvudet som ser problematiken i en kyss mellan vår partner och en vän.

           Uppenbarligen så bryr du dig ju

       har ni missat att Camilla ställde en fråga i sitt inlägg där hon undrar vad vi tycker? vad vi hade tyckt om vår partner gjorde så?

       Svara

     Helt klart behövs en moralpolis i Sverige! Annars spårat det ut fullständigt. Det fungerar ju bra söderöver så varför inte här.

     Svara

      😂😂😂

      Svara

      Du är så fruktansvärt rädd för hur folk ser på livet i andra kulturer att du helt tappat verklighetsuppfattningen i ditt sökande efter friheten och modernitet. Du springer förbi instinkt, biologi, historia, statistik, människosyn och samhällsstruktur. Spring ned i graven for all I care men du är inte bättre än folk ”längre söderut” för att du har 3 killkompisar.

      Samma skrot och korn men på motsatt ände av skalan.

      Svara

       Forlat mig Luring men du kanske borde fundera lite over ditt kontrollbehov? Det verkar inte endast stracka sig till din relation och partner utan aven margaux, victor och rent allmant folk som inte tycker och lever som du?

       Svara

        det har hon aldrig sagt.

        Svara

        Jag orkar inte: jag skiter i Margaux och Viktor. De får fan kn*lla på film on de så vill. Jag vill bara inte att folk ser ned på oss som väljer att INTE leva som Margaux och Viktor. Tydligt? Ska vi ta det ytterligare en gång?

        Usch, intelligensen på vissa av er är häpnandesväckande låg.

        Jag må vara kontrollerande (i ert tycke) men hellre det är DUM.

        Svara

         Alla som inte tycker som du är dumma. Mm ok.

         Svara

          nej men alla som säger att hon har sagt massa saker som hon inte alls har sagt eller läser in saker som inte står och sedan hånar henne, de är i mitt tycke ganska dumma.

          Svara

          Men du väljer ju att missförstå.

          Svara

         Alla ni som reagerar starkt på Luring vill jag påminna om ÖS när någon som var singel frågade om hur hon skulle få ligga lite fick som råd att ta en vän.

         Detta visade mig att steget från vän till kk inte verkar så längt borta för mänga.

         Många vittnade också om att de inte haft en enda vad vän av motsatt kön som det sedan inte visade sig vara k*t eller kär i henne.

         Svara

          Amen!

          Svara

          Fast det är lite en annan frågeställning. Vad jag personligen reagerar på är att Luring verkar ha väldigt starka åsikter om vad som är moraliskt rätt eller fel för andra.

          Svara

           det har hon ju varit jättetydlig med att hon inte alls har åsikter om. det är ju bara andra som påstår.

           Men det spelar val ingen roll vad man sjalv pastar att man har for asikter om man samtidigt blir upprord over att folk ”normaliserar” ett antal pastadda beteenden genom att leva som dem vill eller i detta fall lagga upp en pussbild…?

           Men omg. Hon har ju aldrig sagt att ”folk ”normaliserar” ett antal påstadda beteenden genom att leva som dem vill eller i detta fall lagga upp en pussbild”

           Hon har sagt att de får lägga upp precis vilka bilder de vill och att andra får leva precis som de vill. MEN, hon tycker att man normaliserar genom att skriva som första kommentaren som skrev typ ”kära nån, varför skulle man inte kunna pussa en kompis när man är i ett förhållande?”. Den personen fick det att låta som att man är löjlig om man inte låter sin kille pussa sina tjejkompisar. DET tycker hon är fel. Vidare så driver ju folk med Lurig och tycker att HON är konstig som inte vill att hennes kille ska ha tjejkompisar eller pussa andra tjejer. DET tycker hon är fel.

           Summa summarum så tycker hon att alla får göra vad de vill och det ska vara accepterat även att vilja ha sin kille ifred, likaväl som att folk pussar på vem de vill när de är i ett förhållande. Hur är det konstigt?

          faktiskt ganska sant. beror ju på hur nära vänner såklart. man kan ju ha manliga bekanta eller vänner, det tror jag absolut.

          Jag har själv flera killkompisar, två väldigt nära, men helt ärligt så har de ju varit intresserade allihopa. Hade jag föreslagit att vi skulle göra något intimt så hade det hänt alla dagar i veckan. De är dock väldigt med på noterna att det aldrig kommer att hända något och jag själv är inte intresserad för fem öre. Hade jag skaffat en pojkvän hade jag inte sagt upp vänskapen, men jag hade inte haft dem lika nära. Umgåtts tillsammans med gemensamma vänner, men inte själva på samma sätt som nu (beroende på vad vi ska göra). Min pojkvän hade jättegärna fått ha tjejkompisar, men jag hade inte varit helt bekväm med att han hade nära tjejvänner som han umgicks ofta med på tumanhand som hade ett intresse för honom. Därför skulle jag inte göra det själv heller, oavsett vad min kille tyckte.

          Svara

           Klokt svar, jag förstår hur du tänker och känner ogen mycket av det du skriver. Finns folk som låter sin partner resa iväg med sin tjejkompis. Helt sjukt i mina ögon men helt normalt i deras. To each their own. Det är väl mest attityden som stör.

           Det är samma här. Jag var själv hård med att jag ska ha kvar mina killkompisar men helt ärligt var det inte en enda som inte försökte något till sist eller var tvungen att uttrycka sina känslor för mig. Har därför inga killkompisar och vägrar ha det längre då jag blivit besviken så många gånger. Dock tycker jag det är så fint att se andra få de relationerna till något helt annat. Har dock hört för många skräckhistorier där nån säger ”åhhh min bästa killkompis” som det sen visar sig är en till och från kk.. vadå kompis?

          Det var EN som sa det. Vill man tolka det som att alla ligger med sina vänner så varsågod.

          Svara

           Det var inte det jag sade. Varsågod!

         Förlåt men jag tycker fan det har spårat med attityden mot denna luring. Läser så mycket påhopp i kommentarerna där folk påstår att hon skrivit saker som jag inte kan läsa nånstans. Herregud, man behöver inte hålla med, men att göra något till vad det inte är för att kunna hoppa på nån är sjukt.

         Svara

          Tack för detta inlägg!

          Svara

       Say what?
       Är man en omoralisk flicka nu för att man har 3 killkompisar?
       Går man emot ”instinkt, biologi, historia, statistik, människosyn och samhällsstruktur” för att man lever med människor av det motsatta könet utan att låta bli att röra vid dem på normalt vänskapligt sätt.
       Jag var med dig där ett tag lite högre upp i kommentarsfältet men inser nu att du har problem.

       Svara

        Nej, men att se ned på människor för att de lever på ett annat sätt är dumt.

        Den som skrev kommentaren var nedvärderande och kränkte rent ut sagt varenda kvinna som kämpar för sina rättigheter dagligen. Hånar de som inte får ha killkompisar istället för att visa sympati.

        Längre ”söderut” har folk annat synsätt och ser på det jag radade upp (+kultur och religion) från sitt eget perspektiv. Att jämföra hur det ser/har sett ut i Sverige med typ Sudan är det dummaste jag läst. Sen att bunta ihop halva jordklotet är en annan femma..

        Svara

        Kommer ett svar
        Förlåt för otydlighet. Moddad.

        Svara

        Men gud vart har personen skrivit det? Hon har väl inte skrivit att nån är omoralisk för den har tre killkompisar? Vad är grejen med att hoppa på denna människa för den råkad tycka annorlunda? Herregud!!

        Svara

       Jo det är bättre här! Gå in på un.org och läs. Sen kan du copy and paste svaret.

       Svara

    Varför ska ”vi” dra gränsen nånstans, sköt dig själv, typ?

    Svara

     Jamen ge det svaret till de som ser ned på oss mer traditionella? Varför ska vi som gör det människor gjort i urminnes tider behöva försvara oss så gort fritänkarna kläcker en färsk idé om hur det bör se ut med samspelet mellan könen?

     Det är alltid vi som inte vill att vår partner ska snappa pussar med sin tjejkompis som ska försvara vårt synsätt och aldrig de som revolutionerar samhällets normalisering av dynamiken i ett förhållande som står till svars.

     Jag är bara trött på att vi anses vara bakåttänkande för att vi inte följer varje lust som faller vår väg.

     Svara

      Jag förstår inte ditt argument? Du menar typ att du har rätt leka moralpolis och lägga dig i andras relationer eftersom du själv blivit i frågasatt av sk ”fritänkare.” Det låter inte logiskt alls i mina öron.

      Svara

       men hon sa ju inte vad viktor o margaux får göra eller inte. hon la sig inte i någons relation.

       Svara

      Jag förutsätter att du trollar?

      ”Det människor gjort i urminnes tider” är ju just att vara otrogna? Det har ju bara varit en kort period (runt typ slutet av 1800-talet och stora delar av 1900-talet) där det varit socialt förväntat att vara monogam.

      Historiskt sett har det varit normen att ha älskare/älskarinnor parallellt med sitt äktenskap. Homosexualitet har ju inte heller varit en så stor grej – i urminnes tider sett alltså.

      Svara

       Precis, ”urminnes tider” = 1850-1950?

       Svara

       Ursäkta var någonstans då? Och i vilka klasser då? Och menar du också på att det var ok för kvinnor?

       Det var inte precis alla som gifte sig med en partner som var utvald åt dig utan så var det bara hos dem där pengar och mark hade någon betydelse.

       Så sej det är och var inte varit det normala att shoppa runt efter behag. Det normala har varit att bli sårad när ens partner bedrar en.

       Och om du vill ha en referens till om det var ok, vare sig för män eller kvinnor att vara otrogna så har ni tre religoner vars böcker ni kan hänvisa till. Judendom, Islam och Kristendom.

       Och on ni vill så kan ni också vitta gott om referenser i resten av världen också att man förväntas vara trogen vare sig man lever i mångäktenskap eller parrelation.

       Svara

        Vitta = hitta

        Svara

        Trh är på hugget! Helt rätt!

        Aldrig varit med om denna nivå av naivitet och inskränkthet.

        Svara

       Invändning i väntar i modd.

       Svara

      Jag håller med dig! Min man och jag är precis likadana, inga vänner av motsatt kön. Detta val är ej överenskommet. Han var så innan vi träffades och jag var likadan. En puss på munnen är inte okej. Däremot kindpussar vi pga kulturen i våra resp. ursprung.

      Svara

       Exakt samma här!
       Det kan lätt låta som att han hade 30 tjejkompisar som jag tvingade honom lämna för min skull, men så är det inte. Lätt att sura och ge sig på okända människor när man inte har helhetsbilden. Detta brister från mitt håll också.

       Svara

        Men en fråga, jag är genuint intresserad och inte dömande.

        Men hade du några vänner av motsatt kön när ni träffades och sa du upp bekantskapen med dem i så fall?
        Eller är det så att du aldrig haft det?

        Har större förståelse för er ”regel” om det aldrig varit ett problem pga det inte funnits några vänner av motsatt kön.

        Själv har jag otroligt många manliga vänner och har känt de flesta av dem i över 25 år, skulle aldrig säga upp bekantskapen med dem för att en partner bad mig. 25 år av minnen och erfarenheter betyder mycket för mig och har delvis format mig till den jag är.

        Svara

         Jag hade en manlig vän som jag sa upp relationen med när jag och min nuvarande partner började umgås på riktigt.

         Detta var lätt för mig då kompisen var avundsjuk och försökte förföra mig så fort jag förklarade att det inte är aktuellt att hänga varje dag.

         Min kompis hade alltid varit intresserad av mig men levde på som vanligt då jag var singel. Så fort någon hade stake att bjuda ut mig och prata framtid med mig då blev han helt annorlunda i sitt bemötande. Jag hade noll problem att tacka för vår tid eftersom min partner var seriös och såg en framtid med mig.

         Kompisen var dock en fin vän så länge kag var singel. Hjälpte mig finansiellt, var ett stöd och jag kunde lita på honom.
         Kunde ringa mitt i natten och förklara hur sugen jag var på typ Max så kom han förbi och körde dit mig (bodde utomlands). Förstår nu att han var i vänzonen…
         Jag förstår verkligen att vissa varit vänner i många år och anser vännen vara en familjemedlem, detta har varken jag eller den typ av partner jag söker mig till i våra liv.

         Jag inleder inte relationer med män som har tjejkompisar. Ingen chans. Det är orättvist och rent av elakt av mig att tvinga någon som tycker om mig lämna sin trogna vän. Slutar alltid illa.

         Alla mina killar har haft 0 killkompisar. Jag hade bara en killkompis när jag var singel 6 år. Han ville mer men jag sa ifrån. Skulle inte orka med stötar från en kompis om jag har en partner jag älskar. Det är bara jobbigt. Alla killar är villiga att ligga med en, det insåg jag när varenda kille på högskolan som jag fikade med/hade grupprpjekt med eller la till på fb tydligt visade. i
         Insåg sanningen.

         Svara

          Har en helt annan förståelse om det nu är så att du aldrig kunnat ha en platonisk relation till en man.

          Svara

           Och det är väl också väldigt få förtunnat.

           Jag är ”tyvärr” skapt såhär och det är även min partner. Vi söker oss till våra lika för att det är bekvämare än att ge sig på okänt territorium.

           Tror de flesta gör så.

           Svar till TRH; jag har och har alltid haft en helt platonisk relation till alla mina manliga vänner. De är ju mina vänner just för att vi inte har något sexuellt intresse av varandra. För mig krävs så mycket mer än att någon är av motsatt kön för att jag ska bli kär vilja ha något mer än vänskap. Och ja, de känner likadant. De hade nog tyckt jag var helt dum i huvudet om jag föreslog något annat 😂

           12:29

           Ärligt sagt, good for you.

           Men min tanke är att du är en av de få förunnat snarare att att du är normen.

           Man är ju inte attraherad av varje person av motsatt kön (om man är hetero) så att alla vill ligga med en tror jag inte på. Synd för er.

           har inte sagt att ALLA vill ligga med mig, men alla mina nära killkompisar har varit intresserade. Vilket jag iofs inte tycker behöver vara jättekonstigt. Om man har en bästa kompis av ett annat kön så klickar man ju uppenbarligen med den och har en bra kemi, det är ju inte helt sjukt att attraktion uppstår hos någon av parterna, tror att det är ganska vanligt.

           Detta fick mig för övrigt att tänka på en killkompis som frågade mig

           ”tror du att en tjej och kille kan vara bara kompisar?”

           Fick lite dåliga vibbar med tanke på att jag tyckte att det var det jag och han var. Svarade i alla fall ja, att jag skulle kunna det i alla fall och frågade sedan honom vad han tyckte själv. Då svarade han något i stil med

           ”ja, det tror jag, men bara om tjejen är ful”

           haha blev lite stelt. kände att ok, nu sa han antingen att han är intresserad av något mer eller att jag är ful 🙂

          Denna manlige ”vän” var en kille som ville ha en relation med dig men som du friend-zonat.
          Antingen förstod du inte hans signaler eller så förstod du mycket väl men tyckte det var trevligt att ha honom svansande omkring dig.
          För all del, du är inte ensam om detta beteende.
          Många tjejer låter sig bjudas, pysslas om och uppvaktas av hoppfulla män som är för mesiga för att inse faktum och dra.
          Jag är förvånad att du erkänner att du t.o.m. låtit dig bli hjälpt finasiellt av denne stackare som du höll varm tills du träffade någon du verkligen ville vara med.
          Skäms du inte?

          Svara

           Fast man kan ju märka allt eftersom. Han sände kanske inte ut några signaler att han var intresserad förrän hon träffade någon annan och han ändrade sitt beteende. Har varit med om det själv.

           Men snälla! Om hon gjort klart för han att de är vänner och han inte vågar förklara att han är på en annan planhalva förutom att bli svartsjuk är det väl inte hennes problem?!

           Kränkt man?

          Väldigt intressant att läsa om någon som har så motsatt inställning som en själv.

          Personligen hade jag undvikit killar som INTE har tjejkompisar. För mig är det nämligen ett tecken på att killen ifråga inte enbart ser tjejer (och därmed även mig) som sexobjekt. Ett sundhetstecken helt enkelt. Min erfarenhet är nämligen att killar som bara har killkompisar verkar ha problem med att se tjejer som personer.

          Själv har jag flera killkompisar, varav en som jag seglar med minst en gång om året. Vi är då själva ute på sjön flera dagar i sträck. Är verkligen glad att min sambo inte sagt ett ord om detta.
          Min sambo har i sin tur alltid umgåtts i mixade gäng och haft flera tjejkompisar. Faktum att han har en kvar som han var smått inne på att försöka dejta innan vi blev ihop. Har noll problem med det, vet att han inte är intresserad av henne idag.

          Men tänker att jag kanske ska omvärdera min syn på killar utan tjejkompisar då, om det trots allt är så pass vanligt som det framstår här.

          Svara

           Du fattar ingenting. Män är bara vänner med kvinnor som de finner sexuellt attraktiva. Detta är en absolut sanning. Att naiva kvinnor inte vill förstå det, det är en annan femma.

         Kommer svar i modd 🙂

         Svara

        Din man får inte ha homosexuella vänner heller då?

        Svara

         Han ”får” ha vilka vänner ha vill, men han får samtidigt fatta ett beslut om vem som är viktigast- jag eller dem.

         Som svar: han är ingen riktig gay-älskare. Han tycker att de bör få leva ifred och harmoni men långt ifrån honom. Trist att vi ska halka in på detta nu.

         Svara

          Men ”långt ifrån honom”? Mind blown….
          Jag har nyheter till din man: Han HAR redan såna där läskiga gaypersoner i sin närhet redan.
          Sad.

          Svara

          Okej.. Ni verkar förtjäna varandra.

          Svara

          Varför ska de leva långt ifrån honom? På vilket sätt stör det honom om ”gay-personer” lever i närheten av honom?

          Svara

           Han är ett homofobt arsle. hth

           Ja det verkar ju så. Han skulle bara veta hur många gays som rör sig i hans närhet.

           Såna som honom får gärna leva ifred och harmoni men gärna så långt bort från mig som möjligt.

           Sluta nu. Lurig lever i ett annat land. För allt vad ni vet så är hans inställning väldigt liberal jämfört med övriga landsmän.

           Jag tycker inte om folk som försöker fördöma andras fördomar genom att vara lika inskränkta själva som dem de vill läxa upp.

           Så etik och moral är relativt?
           Om jag reser till ett land där det är OK att döda en kvinna som legat med någon utanför äktenskapet så gör jag det utan att det besvärar mig?
           Ojoj. Tänk om tänk rätt.

           12:41
           Ville först skriva nej på den frågan men måste tyvärr skriva ja. Ja det är relativt.

           Om du är uppvuxen i ett land där du får höra 24/7 hur fel det är. Vilken sjukdom de är mm så är det stort att lyckas vara mer öppen än så. Ingen är fri från hjärntvätten från övriga samhället. Och du kommer inte få den människan att komma än längre till dig och dina värderingar genom ATG inte förstå var hen kommer ifrån och varför hem tänker som den gör.

           Om du bor i Sverige har du haft tur att växa upp med ännu öppnare värderingar. Men du verkar inte ha förstått att alla inte har samma förutsättningar eller bakgrund och där är du den som inte är öppen utan den inskränkte.

           Moral och etik finns inga absoluta rätt och fel. Du och jag kan tycka och ha samma men vi har inte mer rätt än någon som tycker motsatsen än vi gör.

           Vi kan bara gå till dig och mig. Jag är liberal med mina tankar om etik och moral och jag gissar på att du har en annan politisk inställning. Vem av oss har mer rätt när vi är nere på tom de små detaljerna ang moral och etik?

           Jag talade om väldigt grundläggande aspekter av moral och etik.
           Som inställningen och behandlingen av homosexeuella och kvinnor i samhället.
           Som helt uppenbart behandlas som djur och andra klassens medborgare i vissa delar av världen.
           Du gissar att jag har en annan politisk inställning än du.
           Ja, om du inte kan skriva under på så enkla saker som ovan nämnda har vi säkerligen olika inställningar.

           Nu gör du antagen utan någon som helst grund dessutom genom att inte läsa vad jag skrev.

           ”Du och jag kan tycka och ha samma men vi har inte mer rätt än någon som tycker motsatsen än vi gör.”

           Jag tycker alltså precis samma som du gör, men jag förstår att alla inte gör det och varför de inte kan det.

           Jag skulle kunna avsluta med något spydigt här ang din typiska representation du konfirmerar här, men jag låter bli. Idag iaf.

          Trist att halka in på detta? Trist att din man har så pissig inställning till folk som inte är precis som han. Ryser- ”långt från honom”

          Svara

          Ursäkta?! WTF liksom! Dom får finnas men långt i från honom??? Ni borde ju för tusan bosätta er någonstans långt utanför samhället. Tragiskt att det idag 2019 fortfarande finns människor som tycker så här.

          Svara

          Detta är vanligt i forna Sovjet. Han menar inte ”långt” som i avstånd utan som att han inte vill ha gay-vänner. Han är VÄLDIGT liberal och ”gay-vänlig” jämfört med folket som bor i landet vi bor i.

          Jag har en bekant som är bög. Vi bor på olika kontinenter men skriver på FB. Min man vet om detta och har inga problem med det alls. Hans bror hade, å andra sidan, dumpat mig för att ens acceptera en homosexuell människa över huvud taget. Världen är annorlunda utangör Norden, det kan jag lova. Just detta är superdåligt och jag ville därför inte gå in på det.

          Trh verkar dock ha förstått den röda tråden i mina svar, hon kan nog förklara gör er som inte riktigt greppat mitt tankesätt. Hon är bättre på att formulera och utrycka sig än vad jag är.

          Svara

           Nejdå. Jag tycker du gör ett bra jobb. Det är de som läser det du säger som inte gör ett lika bra jobb.

           Forna sovjet. Ja då är han verkligen liberal jämfört med hans landsmän. Och ni som inte förstår det kan ju läsa på om vilka lagar som tas mot homosexuella där samt förstå nagellacket på den svenska höjdhoppetskan när hon var i Ryssland och tävlade.

           Ju längre ner i kommentarsfältet jag kommer äcklas jag mer och mer av dig, din man och nu även din mans bror.
           Ni är vidriga människor. Stanna där ni befinner er.

           12:44
           Har du någonsin varit utanför länderna i väst? Har du ens satt din fot utanför Sverige utan att ha rest till ett mini-Sverige på charter?

           Tack Trh!

           Det är skrämmande hur lite människor i Sverige verkar veta om omvärlden. Det är JÄTTETRÅKIGT att folk ser ned på homosexuella/mörkhyade/judar/ateister/muslimer m.m vad kan man göra? Jag försöker ge en pisitiv bild genom att förklara att folk är fria att leva med vem de vill så länge båda är med på det. Det tar tid men vi ligger väldigt långt bak på den fronten, tyvärr.

           Kobstigt att folk blir chockade efter allt anti-gay propaganda som Ryssland sysslat med på senare år. Slår folk ens på tvn? Läskigt.

           Jaja, vi är äckliga och förtjänar varandra, jag och min man. Tur att vi hittat varandra!

           Raring, sluta anta så mycket. Du försöker verka så vidsynt och liberal och härlig men du ett inte ett smack om mig.
           Jag råkar vara ”rasifierad” (brukar betyda att man har automatiskt rätt i diskussioner som jag förstått det). Och jag har växt upp i ett annat land med betydligt mer skev kvinnosyn än Sverige.
           Har aldrig varit på charter.
           Har du fler fördomar du vill vädra?

           Nej också därför jag frågar.

           Spännande att någon som är rasifierad och uppvuxen i ett annat land med dålig kvinnosyn kan låta så vit och naiv ang sina privilegier, ja du har också dem som att du bor i Sverige.

           Men undantag bekräftar ju som bekant reglen.

           Raring!

          Jag skulle tro att min son som är gay vill leva jävligt långt ifrån din bigotta man också.

          Svara

          Haha hej luring! Du är inte etnisk svensk eller hur? Dina åsikter är helt normala i 99% av världen, Sverige är bara lite annorlunda på det planet. På gott och ont! Jag är halv svensk halv rysk men har bott utomlands halva livet så jag förstår verkligen. Bott i Spanien i 9 år och här är en killkompis automatiskt en ”potentiell pojkvän”. Men som sagt, Sverige är unikt med sitt tänk.

          Svara

           Detta 👆

           Fast va? En annan icke etnisk svensk här som också bott utomlands ”halva” livet. Med all respekt men det stämmer INTE att Lurings tänk skulle vara representativt (!?) eller att de som inte håller med är ”unika etniska svenskar i Sverige.”

           Vilket uselt argument. Ska genast berätta för min utländska släkt att de inte tycker att jag borde umgås med killkompisar när jag har pojkvän. De verkar ha missat det. Men de kanske bara är undantaget på 1 % iofs.

           15:58

           Suck! Det är inget argument. Det är ett försök att få folk att se att andra inte tänker på samma sätt. Rätt eller fel, vem är vi att bestämma annat än i våra egna relationer?

           Och jag är nyfiken på hur många länder av världens ca 200 som har samma inställning som Sverige har? Utanför Norden så vet inte jag många men jag blir glad om ni kan rätta mig till att ha fel.

           Installning till exakt vad? Huruvida man kan ha vanner av motsatt kon eller homosexualitet? Vad exakt pratar vi om nu nar vi ska jamfora ”installning i Sverige” med ”installningen i 200 andra lander”.

           16:14
           Nej du har helt missat vad vi pratar om.

      Jag håller med. Jag tycker inte att tjejer med korta kjolar ska få åka med bussen heller.

      Svara

       Du skämtar? 😂😂🤦🏼‍♀️

       Svara

    Spontant 1, neeeej!!!
    Vafan sysslar de med. M är gift!!! Och mamma därtill. Inte 16 år!!

    Spontant 2, Viktor, lämna gifta kvinnor ifred!!!
    Hångla med vem som helst men inte gifta kvinnor/mammor!!

    Svara

     Men Viktor är ju homosexuell, det är som att pussa sin tjejkompis. Big deal! Tror inte att hennes man blir speciellt upprörd över det….

     Svara

      Han är BI, inte homosexuell.

      Svara

    Vadå ”ska man få”, finns inga regler. Det är upp till varje par att dra sin gräns 🙂

    Svara

    Gränsen får väl varje enskild själv dra, tillsamnans med sin partner. Det är knappast vi andra som ska dra gränsen för vad som är okej för andra par att göra /inte göra.

    Svara

    De är inte kåta på varann, bara sjukligt uppmärksamhetskåta. Samma sak som när fjortistjejer hånglar med varann för att få uppmärksamhet från killar.

    Svara

    Han är så gullig😙

    Svara

   Han är väl bi? Eller?

   Svara

    Ja, det är han.

    Svara

   Han har väl gått ut med att vara bisexuell?

   Svara

   Viktor var tillsammans med aina lesse så han gillar kvinnor med.

   Svara

    Och Alicia Agnesson (fr tv-serien Vikings bla).

    Svara

   Han är väl bi dock ? 🙂 gillar både tjejer och killar 🙂 inte bara homosexuell. håller inye han på med nån äldre kvinna från lets dance t.ex?

   Svara

    Håller på med nån äldre från lets dance hahaha nej tror inte han håller på med Martina Haag, tror de bara är vänner. Hon och Marqaux verkar vara hans bästisar typ.

    Svara

   Viktor är bisexuell.

   Svara

    Då får han väl inte vara vän med någon, man eller kvinna, enligt Luring här ovanför?

    Svara

     (och nedanför och ÖVERALLT i detta kommentarsfält! Luring alltså…)

     Svara

      En riktig luring hihihi!

      Svara

   Han är tydligen bi.

   Svara

   Victor är väl ändå Bi och inte homosexuell?

   Svara

   Fast Viktor är bisexuell.

   Svara

   Rättelse, han är bisexuell.

   Svara

   Helt missat att han gått ut med att han är gay, när gjorde han det?

   Svara

   Han är bi

   Svara

   Jag vet inte om Victor har gått ut och sagt något annorlunda, men senaste jag hörde var att han är bi.

   Svara

   Haha!!! Han är BISEXUELL, inte homosexuell.

   Svara

   Victor är väl bisexuell ?

   Svara

  Jag hade verkligen inte tyckt om det! Jag vill inte att min man ska pussa en kompis alls.

  Svara

   Det känns som att ”vän-stämpeln” är något slags frikort här på BB.
   Snackas om att det är onormalt att inte ha vänner av andra kön, ok attt resa iväg själv med dessa vänner, sova över hos dem, fika med dem, gå på spa och weekends m.m.

   Nu ska vi lägga till pussar på denna lista som redan är smockfull med kramar, gos och mys. Nej! Det är fan inte ok för mig om min sambo börjar pussa sina tjejkompisar (som han inte får ha om han vill vara med mig) eller kollegor på munnen- eller någon annanstans. Herregud.

   Snart blir väl ”vän” och ”kk” synonymer.

   Svara

    Uppfattar jag det som att din man inte FÅR ha kvinnliga kompisar, om han vill fortsätta vara med dig?

    Svara

     JA! Så är det i vår relation!
     Frågor får du ställa till någon annan som orkar besvära sig att förklara och försvara sina val inför dig och ditt anhang, för det tänker inte jag.

     Svara

      Oj, hej muntergök 👋🏻 Min fråga krävde egentligen bara ett ja eller nej.
      Känsligt ämne kanske 🤷🏼‍♀️

      Svara

       Jourline: Är det så konstigt efter att hon haft större delen av kommentarsfältet emot sig och det på ett väldigt ickevänligt och oförstående vis?

       Jag gillar dig och hur du brukar skriva men sätt din fråga i kontext med allt övrigt som sagts så förstår du kanske att det inte var så lätt att förstå ifall din fråga var neutral utan en åsikt gömd bakom. Framförallt som att du skrev får med stora bokstäver.

       Tror inte ämnet är känsligt för Lurig men att hon tagit illa upp över hur folk skriver här framförallt deras bemötande av henne.

       Peace ✌️ 🌸

       Svara

        Förstår vad du menar, men min kommentar la jag 4 min efter lurigs kommentar…”mina” anhängare hade inte kommit så långt då i sitt ifrågasättande.
        Jag även skrev nedan, i en fristående kommentar ”tur att man får göra som man vill” …så anser jag att frågan är neutral.

        Svara

         Ja jag såg det. Det längre ner. Men Lurig kanske inte hade gjort det. Och hon var ju i försvarsställning redan från början. Har hon hängt här så visste hon ju att det skulle komma mothugg ang den åsikten.

         Jag hade inte heller tolkat din kommentar som neutral även om jag förmodligen hade försökt svara på den som att det var det.

         Jag har dock mindre invändning på din kommentar 09:17 än på ditt svar 12:34.

         Skit samma. Det var inte meningen att du ensam skulle få stå till svars mot tonen mot Lurig.
         Förlåt för det! 💚

         Svara

          Fina Trh! Har alltid likeat dina kommentarer och fick höra ”fjäska mer” m.m för att jag alltid höll med dig förr haha!

          Svara

           Haha, hade ingen aning men tack 💕😘

          Ingen större skada skedd 💙

          Svara

        ”större delen av kommentarsfältet emot sig”?
        Större delen av detta kommentarsfält består av Luring…

        Svara

         …och TRH, men det är ju sakernas vanliga tillstånd.

         Svara

      Du måste förstå förvirringen…
      Bestämmer DU att han inte får ha kvinnliga vänner, Dvs han skulle vilja ha, men FÅR inte. Eller är det ett gemensamt beslut mellan er? Jag skiter egentligen i vilket, det är er relation!
      Men du måste förstå att, skriver du ”får inte” och i en annan mening ”vuxet beslut”…så kan väl karln ha tjejkompisar och ta ett vuxet beslut att stanna vid just vänner?!

      Svara

       Nu kanske jag inte borde svara för någon annan, men så här förstår jag det.

       Han får göra vad han vill. Hon varken kan eller vill hindar honom. Hon val inta att han sk gå emot sin fira vilja utan att han ska vilka samma som hon. Och vill han inte det kommer med konsekvenser och om jag tolkar det rätt så blir det att deras förhållande avslutas. Inte konstigare än att allt vi gör kommer med en konsekvens på ett eller annat vis.

       Det är alltså mer en fråga om att vara tydlig och öppen med hur man vill ha det än att förbjuda någon. Lite samma som att du kanske är tydlig med att det ok att ha ett frikort eller motsatsen, det är inte ok alls. Det är nog inte mer komplicerat än så.

       Svara

        Hon vill inte att han ska gå emot sin fira vilja utan att han ska vilja samma som hon….*

        Svara

        Om man läser igenom svaren i trådarna från Luring, så uppfattar jag det inte så som du beskriver det.
        Kan, det gör hon uppenbarligen.
        Hindrar, gör hon uppenbarligen också för han ”får” inte.
        Fri vilja, med att ha någon som säger att man inte får, den delen går inte ihop den heller.
        Och nej jag behöver inte acceptera, jag vill bara förstå hur man kan (om?! nu så är fallet) förbjuda någon något, för indirekt är ju det hon gör. Konsekvenstänk i all välmening, men förbud i ett förhållande med vuxna människor?
        Är det ett gemensamt beslut så är det fel att skriva ”får”.
        Då är det som viket beslut som helst i en relation.

        Svara

         Hur hindra man någon som vill samma sak som en själv? Enligt henne så tänker han på samma sätt.

         Och hur skulle hon kunna hindar honom? Hota med pistol? Ta barnen med sig och sticka?

         Hon kanske bara använde fel ord tänker jag? Men jag ska sluta att svara för någon annan nu. 🙂

         Svara

          Helt ok att få svar från dig 🙋🏼‍♀️
          Kul att diskutera olikheter på en bra nivå…

          Svara

           🌷💕

          Hur hindrar människor sina partners från a utnyttja sin fria vilja? Det finns många sätt, från mer vardagliga till att bryta ner någon genom psykisk misshandel. Kontroll och ultimatum eller hot (”om du gör si eller så så…t ex lämnar jag dig”) är ofta varningssignaler.

          Svara

          Säger absolut inte att detta gäller i lurings relation nu. Men att isolera sin partner genom att på olika sätt få denne att bryta med vänner och familj är ett vanligt sätt att få mer kontroll över sin partner i destruktiva relationer. Våldsamma män använder det knepet ofta. Den enda man har kvar sen är partnern och man har inga vänner att vända sig till. Han gör det sällan med våld utan genom att vända vännerna mot henne.

          Svara

           Instämmer helt, men det är en helt annan fråga tänker jag. 💚🌸

           Nja, du frågade ju hur man kunde hindra någon eller hur!? Och det gör folk hela tiden utan att hota med pistol.

           (Och att hindra någon från att träffa sina vänner är i alla fall för MIG en varningsklocka i en relation, men observera att jag säger ”för mig”)

           Förstår din invändning men nej. Jag pratar om i en frisk relation. De som är normen för de allra flesta (som tur är).

           Är du i en frisk relation och normalt funtad kan du inte hindra din partner från något hen verkligen själv vill. Du kan ge val det är allt.

           Och som sagt, om vi ska tro på Lurig så har hon inte hindrat någon alls. Hon säger att om han vill vara med henne får han inte ha kvinnliga vänner.

           För mig är det ingen skillnad på det eller ställa ultimatum på att man inte vill att ens partner ska ha alkoholister eller andra sorters vänner som kan störa i ens relation. Det är inte samma som att säga noll vänner.

           Som sagt, för mig är det varningsklocka att hindra någon från att ha vänner. Jag pratar inte om elaka vänner eller vänner som på andra sätt är dåliga utan om att hindra sin partner från att ha vänner av ett specifikt kön. Det tyder på en svartsjuka som jag själv inte skulle acceptera. Jag väljer vilka vänner Jag har, det gör inte min partner åt mig. Men igen, jag pratar om mig själv nu.

           ok 🙂

         men det är väl precis samma sak som att de flesta personerna inte är okej med att deras partner inte ligger med andra? det är ju också att hindra folk i så fall.

         Uttrycket vad man ”får” göra är väl ganska relativt. Min kille FÅR ju göra vad han vill, vill han ligga med någon annan så FÅR han ju såklart det, men då vill inte jag vara med honom. Därav får han ju göra ett val vad han tycker är viktigast. För mig går den gränsen vid att det inte är ok att ligga, kyssas, flörta med någon annan. För Lurig går den vid att hennes killar inte ska ha en nära relation med en annan tjej. Inget konstigare än så. Tycker hennes kille att det är konstigt så behöver de inte vara tillsammans.

         Svara

     Blir också lite orolig för Lurings partner. Är det okej om nån av motsatt kön sätter sig bredvid hen på bussen eller måste partnern gå av och promenera då?

     Svara

      Du behöver nog inte vara orolig för Lurings partner, han är nog fri att gå om relationen inte passar. Man sätter själv villkoren på vilken någon får vara ihop med en, det är varken konstigt eller fult. Sen är det ju upp till den andra parten om den anser att det är värt att offra det som måste avstås.

      Svara

       Fast det kan man ju inte förutsätta (ser att Luring har svarat men tänker generellt nu), finns många exempel på osunda relationer där den ena parten inte tillåts ha vänner och inte kan/vågar lämna pga psykiskt/fysiskt våld och hot. Tycker det är bra att människor reagerar på uttalanden kring vad ens partner får och inte får göra.

       Svara

        Men hon har ju skrivit att det är från båda hållen, att de har samma värderingar. Chilla.

        Svara

         Ja, jag vet. Avsåg inte Luring speciellt utan tänker mer generellt.

         Svara

         Jag sa också att vi var två i förhållandet som hade samma värderingar till folk som frågade.

         Aldrig mått så dåligt & var så instängd. Så glad att jag tog mig ur.

         Svara

          Ja jag hoppas att mina nära reagerar om min partner börjar kontrollera mig på det viset.

          Svara

      Orolig? Tror du jag håller honom under mordhot? Han är fri att lämna. Samma gäller mig. Träffar han en pangbrud som han bara måste få umgås med trots att det gör mig ledsen då får väl han fatta ett vuxet beslut? Samma om jag skulle träffa världens finaste kille.

      Svara

       Den typen av regler och makt över din partner är nog inte sund i längden. 🙂

       Svara

        Haha! Ge dig! Han har aldrig haft kvinnliga vänner så det är ok. Du kan sova gott inatt.

        Svara

         Nej, det ar klart. Lever man sa ar det val en enorm provokation att se en kvinnlig influencer (sot ar hon ocksa…) ge en puss till sin manliga van. Dags att dra en kollektiv grans sa din man inte blir inspirerad och tror att det ar ”normalt” nar han inte far ha kvinnliga vanner alls.

         Svara

          Asså sluta nu.

          Svara

           Jag var helt serios. Alltsa klart det ar darfor Luring blir provocerad av den har har bilden oavsett hon ar medveten om det eller ej.

           Snälla, har ni ingen läsförståelse. Hon har tydligt sagt att hon skiter i bilden. Däremot frågade Camilla vad vi tycker och vad vi tyckt om det var vår partner. Vidare frågar folk i kommentarer varför det ska vara fel på att pussa en vän och fortsätter att ifrågasätta Luring. Det är det hon svarar på och är provocerad över.

           Jag håller inte ens med henne, men jag kan ju läsa vad hon skriver.

          Men shit, ni är ju ännu värre än denna luring när ni påstår saker om hennes man medan ni ber henne att inte lägga sig i margauxs förhållande. Ni ör ju hundra gånger värre.
          Ser inte att hon gjort något sånt alls utan berättat vad gäller för henne men det provocerar visst er något så sjukt.
          Jag håller inte med henne i allt hon skriver, men vad finns det egentligen att hålla med om? Alla väljer reglerna för sitt förhållande, och jag skulle tro att hennes man är precis likadan.

          Svara

           Hade ditt antagande om att partnern är likadan och gillar det här varit lika enkelt om Luring varit en man och partnern en kvinna? Eller har du förståelse för att frågor om kontroll som övergår i misshandel dyker upp?

        Fast det låter mer som en form av överenskommelse i förhållandet? Dessutom verkar det ganska vanligt att man känner sig obekväm ifall ens partner skulle ha vänner av motsatt kön. Det känns inte naturligt. Särskilt inte de vänskaper som uppstår efter att man blivit tillsammans.

        Svara

         Jag tror att kvinnor normaliserar betendet för att de vill ha killkompisar och uppmärksamhet från alla håll och kanter. Det bottnar i osäkerhet, anser jag.

         Typ hålla alla dörrar öppna.

         Svara

          Du låter väldigt osäker och svartsjuk.

          Svara

           Precis! Lurings beteende verkar ju sjukligt osäkert. Vill din man bara vara med dig så länge han aldrig någonsin kommer i närheten av andra kvinnor?

           Det tycker inte jag. Hon skrev ju att han får dra om det inte passar, är det att vara osäker? Jag tror helt enkelt att luring kommer från en kultur där det inte ses som helt ok att ha vänner av motsatt kön om man tidigare inte haft det.

          Håller helt med dig.

          Svara

          Eller så vill tjejer ha killkompisar för att man klickar? Jag tycker det är bra att ha vänner som inte är av samma kön, från andra kulturer än en själv och andra sexuella läggningar, det ger ett breda perspektiv och kan ge dig in-puts som du aldrig tänkt på innan.

          Svara

          Har du aldrig haft en kompis som är man? Låt oss säga att jag har 2-3 st killkompisar som jag haft sen grundskolan, hängt under tonåren, hängt efter gymnasiet, och hållit kontakten sen dess (är nu 30), jag har familj och barn och dom har familjer och barn. Skulle du anse då att jag har kvar mina killkompisar för att få uppmärksamhet?

          Svara

           Hur hade du nu känt om jag svarade på detta med; oj, är detta en känslig fråga för dig? Vet du med dig att det kanske inte är så oskyldiga dina relationer med dina manliga vänner?

           OBS! Enbart en övning i retorik.

           Känsligt nej.
           Bara att jag tycker extremt olikt om en person anser att man söker bekräftelse och vill ”hålla dörrar” öppna om man har vänner i motsatt kön…

           Som sagt det var inte en ärlig fråga utan bara att jag ville visa på hur det låter med viss retorik.

           Förlåt igen om du kände dig singled out. 💚🌸

           Verkligen helt ok 💙

           Och visst är det så!

          Va? Så bisexuella kan inte ha några vänner någonsin av något kön?

          Svara

           Japp så är det, själv fick jag skicka brev till alla och förklara att nu när jag är ihop så får jag sluta med det här att låtsas va kompis för uppmärksamhet. Dock fick jag behålla katten så det var ju bra.

    Klart man kan ha vänner av motsatt kön?!

    Svara

     Folk här är så ”fria” när det kommer till förhållanden. Allt är nästan tillåtet! Men när det kommer till deras egna vetifan hur nice det egentligen vore. 😂😂😂

     Svara

      Jag skulle aldrig begränsa min kille på det viset. Han får ha tjejkompisar. Jag får ha killkompisar. Skulle han säga ”du får inte ha killkompisar” så skulle jag avsluta relationen, jag vill inte ha någon med ett sådant kontrollbehov. Tror inte alls på sådana ultimatum. Jag ser mina vänner som familjemedlemmar jag valt och jag umgås inte med mina ex utan mina killkompisar (de få jag har) är rena vänner som jag vill ha i mitt liv. Klarar han inte av det klarar han inte av att vara med mig.

      Svara

       Får han vara otrogen? Annars är det väl ett kontrollbehov det också? Att han inte får sätta på den han behagar, menar jag.

       Du drar gränsen vid sex/pussar kanske, jag drar den vid vänner. Hoppa av din höga häst, du är också kontrollerande om du inte är i ett helt öppet förhållande.

       Svara

        Guess what, öppna förhållanden har också regler och gränser 😉 tror du pratar om kk-relationer

        Svara

         Så det är helt naturligt för mig att ha regler också.

         Svara

          Får han gå på after work? Anmäla sig till en kvällskurs? Gå på gymmet? Finns ju kvinnor överallt han kan råka interagera med.. hemska tanke. Bäst att låsa in honom helt.

          Svara

           Nu dummar du dig bara. Säger mycket om din intelligens om du inte kan förstå hur en sann vänskapsrelation och jobbaktiviteter inte är synonymer.

           Jag undrar. Tror du att det är ovanligt att kollegor är otrogna med varandra?

        Hahahahhaha omg du måste vara ett skämt?

        Svara

        Men luring jag håller med dig om mycket, dock förstår jag inte, men är du så rädd att din man ska vara otrogen eller att han ”vill ha” andra? Jag tänker ju att när nån älskar nån vill denne ju inte ha andra hur många andra än är runt honom/henne. Sen att ni i ert förhållande valt att inte ha vänner av motsatt kön för ni aldrig haft det förstår jag, det är inget ovanligt.

        Dock trodde jag du menade att det är av anledningen att ni helt enkelt aldrig haft det och så skulle det bli konstigt om du plötsligt släpade hem en ny manlig kompis, inte att det handlade om rädsla för att han ska vara otrogen?

        Svara

        Jag som skrev kommentaren 09:58 är inte samma anonym som resterande anonyma. Så om du Luring tror att du varit otrevlig mot en och samma person så tror du fel.

        Om han får vara otrogen? Om vi har ett seriöst monogamt förhållande där man älskar varandra: Nej. Har man valt att vara med varandra väljer man varandra.

        Ser inte hur det är samma sak som att förbjuda andras vänner?? 🤷🏻‍♀️

        Svara

       Jag skulle se det som en enorm varningsklocka om han inte tillät mig att ha manliga vänner.

       Och jag skulle aldrig någonsin kräva av en partner att han inte hade några kvinnliga vänner. Jag vägrar leva med någon som jag litar så lite på.

       Svara

        Herregud vad folk är dömande här. Jag har inte heller vänner av motsatt lönndom jag skulle umgås med själv. Har aldrig haft, kommer aldrig ha. Samma med min pojkvän och tjejer. Det är ingen regel men vi båda uppskattar det och skulle tycka det var skumt om den andra umgicks på egen hand med någon av motsatt kön. Så funkar vi båda, därav har vi samma värderingar och älskar vår relation. Ni kan prata om vad som är ohälsosamt om det kommer från ETT håll. Ni måste inte utgå vad som är hälsosamt för er med er partner. Folk är olika.

        Svara

         Lönndom = kön som
         -.-’

         Svara

         Jag pratar om hur jag ser på det, och hur jag skulle reagera. Precis som luring pratar om hur hon ser på det. Hon utgår från sin relation och jag utgår från min. Vi tycker olika och jag har bara sagt hur jag ser på det, inte vad som är rätt eller fel i världens alla relationer.

         Svara

          Förstår det, men läser man hör blir hon attackerad för att typ psykiskt misshandla sin man men det kommer ju inte från ett håll menar jag. De har båda samma värderingar.
          Om en person har naturligt för att ha vänner av det motsatta könet och partnern förbjuder det – då kan va prata om vad som är ohälsosamt.

          Svara

           Nån som vet vad hennes man egentligen tycker? Hittills vet vi ju bara vad Luring tycker att han tycker.

         Jag tycker det är helt sjukt hur denna luring blev påhoppad och tillsagd att inte predika när hon bara berättade om sitt förhållande, medan alla andra typ kräks på alla som inte tycker som de själva gör.

         Svara

    Kvinnliga vänner ska han väll ändå få ha. Tror inte på att begränsa sin partner

    Svara

     Jag har ett svar i modd sedan typ 20 min. Pallar inte dubbelposta.

     Svara

     Exakt. Vill han vara otrogen så är han det oavsett hur mycket man begränsar och sätter regler. Frågan är väl om man vill leva i en relation där man måste begränsa sin partner för att man inte litar på honom.

     Svara

    Tänk om min bästa killkompis sambo hade varit som du (kontrollerande, egoistisk och med ultimatum). Hade hon varit som du hade hon förstört en femton år lång vänskap pga ren egoism. Tack och lov är hans sambo tvärtom. Hon är helt fantastisk och pushar för att jag och min vän ska få kvalitetstid bara vi två och visar noll kontrollbehov eller svartsjuka. Tur att alla inte är som du på den punkten.

    Svara

     Puh! Det var nära ögat! Tur, hörredu!

     Svara

    Wooow stackars din man…

    Svara

     Men ärligt talat, så viktigt och fantastiskt är det väl inte att ha tjejkompisar? Hade det varit viktigt för honom hade han väl blivit ihop med någon annan tjej?

     Svara

      Hade du sagt samma sak om Luring var en man och pratade om sin fru/GF? Bara att dra om polare vore viktiga, liksom? Bra att folk reagerar.

      Svara

       Fast luring pratar ju lika mycket om sig själv. Hon har inga killkompisar, hon vill inte ha några killkompisar, hennes man är inte ok med att hon har killkompisar. Så fantastiska är inte män heller, det finns liksom inget egenvärde i att ha vänner av motsatt kön.

       Svara

     Fast mannen är väl exakt likadan. Tror han också gått i taket om hon fick nån ny killkompis levererad.

     Svara

  Ja eller så kan folk bara bli lite mer laid back. Tycker inte alls det är onödigt att lägga ut. Två kompisar som pussas, är det verkligen något att reagera på?
  Så löjlig sak att bli upprörd över.

  Svara

   Om det är två singelkompisar så nej, då är det inget att reagera på

   Svara

  Vill inte ens att min man lägger ut bilder när han och jag pussas.

  Svara

  Definition otrogen eller ej, men att kyssa/pussa någon annan än sin partner tycker jag inte att man gör. Finns andra sätt att visa sin uppskattning eller kärlek till sina vänner.
  Men vilken tur att alla får göra som dom vill 😬

  Svara

  Med tanke på hur klängiga Margaux och Viktor är på varandra hade jag inte varit glad om även en puss lades ut. Det mesta i deras beteende mot varandra känns väldigt opassande

  Svara

  Ber i förväg hemskt mycket om ursäkt för att jag OT:ar tråden. Sorry! Men om någon har lust, får ni jättegärna hjälpa mig.

  Jag har senaste dagarna haft sådan ofantlig ångest. Jag lider av extrem svartsjuka (skrev lite om det här tidigare), som beror på väldigt låg självkänsla och får därför en del ångestattacker dagligen. Detta har eskalerat helt under sommaren och jag kan knappt låta min man åka och jobba för jag skakar av ångest över det faktum att andra kvinnor är där. Det bottnar självklart i att jag hatar mig själv så mycket och att jag känner mig värdelös. Trots att jag anses för att vara ”snygg”, framgångsrik och högutbildad. Jag ser verkligen mig själv som den sämsta, tråkigaste, fulaste och värsta människan i världen.

  Har ni tips på böcker, Youtubevideos eller psykologer som jag kan prata med? Den här ångesten börjar bli helt och hållet outhärdlig. 🙂

  TACK! Ps. Sorry igen (jag vet att jag hade kunnat posta det här på Familjeliv eller andra platser, men jag känner att det finns så mycket kompetenta personer härinne, som inte finns på andra sidor).

  Svara

   Vårdcentralen kan slussa dig vidare efter ett kort samtal med en sjuksköterska.
   Lycka till!

   Svara

    Tack <3 Ska jag bara ringa in och berätta att jag har flera ångestattacker dagligen och behöver remiss till en psykolog, eller hur förklarar man detta? 🙂

    Svara

   Kontakta 1177 eller en psykolog på ”Kry” som kan lotsa dig vidare.

   Svara

   Det är nog bäst om du pratar med psykolog eller vården.
   Kom ihåg att din man har valt att vara med dig och älskar dig. Att ni älskar varandra. Ta hand om dig och försök tänka snälla tankar om dig själv.

   Svara

   Håller med om att du bör söka hjälp i vården. Vill du ha snabbare hjälp så fundera över om du har råd att spendera ett antal tusen själv på att träffa en psykolog privat. Kostar en del men tyvärr är det en del köer i vården så det kan dröja månader innan du får träffa någon. Jag betalade själv när jag behövde hjälp med mitt mående/beteende och det var verkligen en investering i mig själv och min framtid. Hoppas att du mår bättre snart, det är hemskt att ha ångest. Kram ❤️

   Svara

   Läs boken svartsjuka av Nancy friday.

   Sök kbt terapi via vårdcentralen

   Titta på Ted talks om självkänsla, svartsjuka och kommunikation

   Prata med din partner

   Min svartsjuka har inte gått så långt ännu, men upplevde mig själv skadligt svartsjuk vid ett tillfälle under semestern och har direkt sökt hjälp och blivit rekommenderad den boken.

   Kom ihåg att din partner är med dig pga att du är den du är och det du ser som dina brister ser antagligen hen som dina fina specialitéer <3

   Svara

   Vet att flera har sagt det men vill bara vara en till som understryker det: kontakta vården! Ring och förklara dina besvär så kommer du få träffa en psykolog förr eller senare.

   Ditt värde ligger inte i att du är snygg, skön, högutbildad och att du har en kille. Det sitter så mycket djupare än det.

   /en annan som kämpar med dålig självkänsla

   Svara

   Ladda ned appen Mindler så får du ett samtal med psykolog inom 24 timmar! Kostar bara 100 kr och jag har fått sån bra hjälp av dem i både akuta situationer och uppföljning. (lider av panikångestattacker och grav ångest).

   Svara

   Kontakta vården då det inte låter som något du bör ta hand om själv. Det låter rätt allvarligt. Sen hoppas jag att din man inte gett dig anledning att känna såhär. För om du med handen p hjärtat kan säga att han inte bidragit 1% så fine, men har han bidragit så se över den mannen med.

   Svara

  Efter vad man läst om hennes egen karl och deras konflikter i äktenskapet, som hon själv gått ut med, så är det uppenbarligen iaf inte så perfekt som sociala medier visar… ger det ett par år till.
  Dock gör nog denna puss varken till el från.

  Svara

   Vad för konflikter syftar du på?

   Svara

    De hade problem nu under småbarnsåren pga det jobbiga kring det, trötthet mm, enligt en tidningsintervju.. Minns inte om de var skilda åt en tid men lät iaf rätt turbulent.
    Sen var de ju även oense inför barnskaffandet. Låter inte som nån bra kombo

    Svara

     Vad var de oense om kring skaffandet av barn?

     Svara

      Han ville ju inte så hon var själv genom halva graviditeten

      Svara

       Hmm ja, det sliter nog på en relation. Tror dock inte det är helt ovanligt att den icke-gravida partnern kan få lite panik och känna att nej, jag vill inte vårt perfekta liv ska förändras men att hen sen tänker om när graviditeten blir mer påtaglig och då ändrar sig och vill vara delaktig.

       Svara

        Fast så var det inte i det här fallet, han ville inte ha barnet först. De pratar öppet om det i Kila stadigt som finns på svtplay.

        Svara

       Om han inte ville ha barn, varför skaffade han det med henne?
       Och hon, varför ville hon skaffa barn ihop med en man som inte ville ha barn?

       Svara

        De ”skaffade” väl inte på det viset, hon har väl skrivit någonstans att hon glömde ett piller och det blev räckte för en graviditet?

        Svara

   Har också fått den känslan från de få klipp jag sett med dom på youtube. Tyckte också att det var skitkonstigt att han lämnade allt bröllopsplanerande till henne och i princip sa ”vi ses på bröloppet”. Hade blivit sårad om min kille var så oengagerad att han inte brydde sig öht.

   Svara

  Men dom vill väll ha reaktioner till varje pris. Så är en del bloggare. Så trött på det.

  Svara

  Allt beror ju på sammanhang. Om det hade varit ett ex, en främling, osv så hade det inte varit okej. Jag har fått en puss av en manlig vän på fyllan(som sen kom ut som gay) och min sambo brydde sig inte om det. Hade han gett sin bästa vän, som råkar va kvinna, en puss på fyllan skulle jag inte bry mig. Jag vet ju att det inte är något som hotar vår relation. Ett riktigt hångel känns mer respektlöst dock.

  Även om det skulle tas bilder och visas för en miljon följare. Vad vet dom om vår relation?

  Svara

  En kindpuss känns ju helt acceptabelt som vän-vän men inte munpuss/kyss ens om det bara är på ”skoj”såvida man inte är i ett öppet förhållande tycker jag.

  Svara

  Är det bara jag som känner mig lite illa till mods om jag ser någon som är i förhållande och som beter sig på ett opassande sätt/otrogen? (Menar alltså på ett sätt som jag anser är opassande och som jag hade blivit ledsen över om det var min kille som betedde sig så)

  Svara

   Men det är inte din relation det handlar om! Du har liksom ingen aning om vad Margaux och hennes man har för samtal kring otrohet och intimitet och de har heller ingen skyldighet att redovisa det för dig. Du har ingen rätt att döma vad som är ”opassande” vad gäller andras relationer.

   Svara

    Förlåt men vad svarade du på? Inget av vad 09:26 undrade om iaf.

    Jag tyckte mer ditt svar var att täppa till käften på någon som inte tyckte som du istället för att möta det hen frågade om.

    Hen ville ha bekräftat om att inte vara ensam. Det var allt.

    Svara

     TRH. Jag kommenterar fenomenet att känna sig sekundärbedragen och att det inte är ok att säga att andra beter sig ”opassande” när hen inte vet vad som är opassande i deras relation. Det ligger lite väl nära gränsen till att skambelägga kvinnor som har en annan syn på reltioner och/eller sexualitet.

     Nej jag svarade inte på någon fråga. Väldigt ofta kommenterar även du här utan att för den delen ha svarat på en fråga.

     Svara

      Det kanske jag gör. Det är upp till er att bedöma. Men om där är en fråga ställd så försöker jag iaf hålla mig till den eller utveckla den.

      Jag bara uppfattade ditt svar som väldigt dömande samt att du berättade för henne hur hon borde känna och tycka. Varför har du mer rätt till det än hen har? Dessutom när hen erkände sig som svag?

      Ville du få fram samma så tycker iaf jag att du kunde sagt det på ett helt annat sätt. Jag gissar på att ditt svar fick hen att känna sig rätt tillplattad. Vad tror du?

      Svara

       Jag tycker inte det är dömande att säga ifrån när någon annan dömer. Som försvar för alla kvinnor som inte ska behöva förhålla sig till vad andra än just deras partner känner inför att de ger en kompis en puss. Kvinnor har fått nog av att inte få vara fria och behöver inte begränsas av tredje part

       Svara

        Klart att det kan vara. Betor ju på hur man utrycker det.

        Och jag såg inget dömande från ts. Och hen är inte ensam om att anse att en puss på minnen är lika med otrohet så det var inte heller att döma utan att konstatera.

        Men nu var min fråga en annan. Tror ni inte att ts kände sig tillplattad av det svaret?

        Om det var avsikten så fine, men i det här fallet tyckte iaf inte jag att det var på sin plats utan förståelse borde passar bättre.

        Svara

         Dessutom tror jag inte ts gör skillnad på om det är en kvinna eller man, men det är bara vad jag tror.

         Svara

   Nej, jag vet ju ingenting om gränserna i deras relation. Vad jag tycker är opassande eller otrohet är därför inte relevant.

   Svara

  Så länge Margaux man är okej med det så ser jag inget problem. Däremot hade inte jag velat att min man pussade en kvinna på munnen och jag vet att han inte hade velat att jag gjorde det. Så det beror väl helt på vad man är överens om för gränser i relationen.
  Sen om Margaux godkänt att Viktor publicerar tycker jag på ett sätt är rätt irrelevant, hon vet att kameran är där och de väljer att pussas så jag förutsätter att hon är med på det hela och då tycker jag inte att det är Viktor som gör fel.

  Svara

  Kan vi bara sluta moralisera över hur andra definierar sin gränser och låta folk ta ansvar för sina egna relationer.

  Folk verkar ta det personligt, känna sig sekundärbedragna.

  Svara

   Agree. Hur kan man bry sig så mkt om detta? Låt folk leva som dom vill.

   Svara

   Ja!!
   Instämmer till fullo.
   Tänk att människor har så svårt att känna av var gränsen går för deras känslor vidare till nästa persons känslor.

   Det är precis som om de här personerna består av känslor i flytande form som liksom glider över på andra personer och till slut så kan de inte skilja på om de är deras känslor de känner eller om de är någon annans.

   Svara

   vi kanske ska tänka så om allt? sluta bry oss om andras företag osv

   Svara

    Fast varför ska vi lägga oss i andras relationer?

    Svara

     varför ska vi lägga oss i andras företag? vilka som slutar exempelvis?

     Svara

      Det kan jag också tycka är irrelevant att lägga sig i. Måste väl inte vara det ena eller det andra.

      Svara

       håller med, men det är ingen som ifrågasätter att vi diskuterar sånt.

       Svara

    Fast nä hallå, att ”tänka så om allt” ?

    Att låta andra människor ansvara för sina egna relationer samt gränssättningar är inte jämförbart med ”allt” som du skriver. Är ju ett rätt så vitt begrepp.
    ”Allt”alltså

    Svara

     jag menade ”allt” som i ”allt som vi inte har med att göra”. Ganska mycket som avhandlas i den här bloggen med andra ord.

     Svara

    Håller med. Förstår inte varför just denna grej är något som inte får diskuteras men allt annat får, från hur någon pratar och vilket det ”normala” är för en frånskild mamma osv… men här får folks åsikter inte diskuteras. Konstigt.

    Svara

    Då börjar vi med Bella. ”Det är inte normalt att en mamma festar på sin lediga vecka!”. Vi har inget med det att göra, hon väljer själv. Bellas hår, skratt, prat, haka, adhd, normala beteenden och tankesätt hon inte kan anses inneha, osv…

    Svara

  Hon vet väl att hon kommer få mycket reaktioner, likes, besök när sådant läggs ut. Det är ingen slump direkt att hon låter Viktor publicera det där.

  Svara

  Jag tycker du överdriver, Camilla. Det här ser ju ut som en platonisk puss. Inte i närheten av de bilder som cirkulerade på Bianca och hennes vän (stylist?) som såg riktigt intima ut.

  Svara

  Spelar det någon roll vad vi utomstående tycker om detta? Huvudsaken är väl att de det faktiskt berör är ok med det.

  Regler i en relation är ju något man kommer överens om i den relationen, inte någon universell lag.

  Svara

  Jag ser det nog såhär.. Jag är bisexuell, pussar mina tjejkompisar på munnen men skulle aldrig pussa en killkompis på munnen av den enkla anledningen att min sambo är man.
  Hade sambon varit kvinna hade jag inte pussat tjejkompisar men kunnat pussa killkompisar.

  Svara

   🤔

   Svara

   Fast varför?

   Svara

    Varför jag pussar mina tjejkompisar eller varför jag inte pussar en kompis av samma kön som min sambo?

    Svara

  Blir mörkrädd av alla moralpoliser här inne? ”Det normaliseras!!!!”
  Herregud, man får väl göra exakt vad man vill så länge det är lagligt och är ok med alla inblandade.

  Svara

   Den kommentaren var ang pekpinnarna mot att inte tycka det är ok i ens egen relation. Typ ”men herregud vad löjligt”. Nej, alla är olika. 🙂 håller helt med att ”så länge det är ok med alla inblandade” är det enda som räknas i en relation.

   Svara

   Ja, men det gäller väl omvänt också för den där personen som är moralpolis i sitt förhållande. Varför kan folk klanka ner på henne men alla andra ”har rätt att göra vad de vill”?

   Svara

  Ja du…hon får gärna slicka honom där solen aldrig skiner vad mig anbelangar.

  Svara

  Nä varför för skulle jag bry mig om det, förstår inte hur man kan ha så mycket åsikter, om folk man inte känner och förmodligen aldrig kommer att träffa heller. Det ställs diagnoser, hemska uttal om utseende och ja nästan vad som. Behandlar ni era vänner och bekanta likadant?

  Svara

   Ligger ju i själva influenserkulturen, de tjänar pengar på att andra har åsikter om dem och att vi bryr oss om vad de gör och inte gör

   Svara

    Då bidrar jag inte med mycket 🙈

    Svara

  Skilsmässa direkt . Respektlöst
  Oavsett om de betyder något eller inte så hade jag tyckt att min man inte respekterar mig. Som ett hån där folk kan skratta åt hans fru

  Svara

  Nästa veckans alla dagar träffas dom och super. Hur det kan vara roligt är mer konstigt än en kompiskyss på fyllan. Är man full nästan lika mycket som nykter syddas gränser och förståndet bort.

  Svara

  Jag ser pussar son intimt, därför pussar jag inte vem som helst. Och om jag och min partner har olika åsikter om det så kommer vi bara att skada varandra mer än vad vi älskar varandra. Vissa saker är man för olika på.

  Svara

  Eller så skiter man vi vad alla andra tycker och kör sin grej, så länge det inte upprör ens partner 🤠

  Svara

  Fun fact: Paret Liebermann Dietz är inte ens gifta.

  Svara

   Så dom hade en vigsel utan att gifta sig?

   Svara

    Så med andra ord så gjorde Margaux bröllopet som ett PR trick då dom i själva verket aldrig gifte sig..

    Svara

    De är inte juridiskt gifta. Källa: ratsit

    Svara

   ?

   Svara

   Det är ju typ avhandlat i kommentarsfältet här sedan länge

   Svara

    Och ändå läser jag varje dag. Vad var slutsatsen?

    Svara

  Nej.. jag hade inte kunnat ta att min kille går ut och pussar någon annan tjej på munnen.. wtf. Säg vad ni vill men för mig finns det en gräns regardless av vad för syfte man har. Det är respektlöst gentemot sin partner. Såhär: killen själv vet vad för syfte han har, kanske är helt vänskapligt MEN jag kan ju aldrig riktigt veta vad han tänker, hur fin och djup relation man än har till varandra. Inte heller kan jag veta personen han pussats intentioner. Varför ens utsätta någon man älskar för dessa vidriga tankebanor, helt onödigt.

  Svara

  Tips! Influencer Lovisa Alcen i Gävle säljer sänggavel från ett samarbete på Blocket!! Så jäkla skamligt…oanvänd!

  Svara

  Jag har reagerat på att Margaux verkar vara ute och festa väldigt mycket, flera kvällar i veckan. Visst hon är ung men hon är nygift och småbarnsmamma, känns det inte lite konstigt att gå ut och iväg så mycket från sin man då? Han kanske är okej med det eller så känns det kanske egentligen inte så kul för honom att hon är ute och festar så mycket. Tänker om det var han som gick ut och festade så ofta och om han pussade/kysste andra tjejer – då hade det nog reagerats på annat sätt? Men nu kanske de själva är okej med det och så trygga i varandra, vem vet.

  Svara

   Han kanske går ut och festar. Vad vet vi om det?

   Svara

   Men vad har det för betydelse om man är ute och festar som nygift? Så fort man är gift ska man liksom stanna hemma eller vad menar du? Jag kanske inte är så gammalmodig av mig men har svårt att se hur förhållandet behöver ändras om man är gift eller ej…

   Svara

   Sluta! Hon är ju väldigt sällan ute och mycket med Arnold. Låt henne ha lite semester och roligt innan sommaren är över.

   Svara

   Reagerat samma att hon ofta är ute och festar, har funderat på detta själv, gift småbarnsmamma här också, men har dåligt samvete ifall jag går och festar en gång på några månader, men sedan kollar jag på hennes Instagram och hon är flera gånger per vecka ibland, sedan är hon nu som då på semester utan barnet och flänger runt. Så har försökt själv bli bättre på att inte få dåligt samvete av att gå med tjejerna på middag osv !

   Men hon har inte haft sin vigselring på på de senaste bilderna 🤔

   Svara

   Reagerat också på det. Självklart måste man få gå ut o ha kul men det känns som hon är ute flera dagar i veckan och reser mycket också. Känns hon är mer ute o reser o festar än hemma.

   Folk får såklart göra som de vill. Jag bara stör mig på just henne med tanke på hur uppmärksamhetskåt hon är.

   Svara

  För mig personligen så hade jag aldrig accepterat att min sambo pussar en annan på munnen, på samma sätt som han inte hade accepterat att jag hade gjort det.
  Med det sagt så har jag inte en jäkla aning om vad Margaux och hennes man har för upplägg mellan varandra – och jag har inte med det att göra. Är det inte okej så lär det väl uppdagas men fram tills dess så är det väl ändå ingen idé att spekulera?

  Svara

  Hur hade Margaux sett på om Jacob gick och kysste en tjej som är bi?

  Svara

   Du får fråga henne. 🙂

   Svara

    Tänker inte klicka mig in på hennes blogg för att fråga 🙂 Hon är den mest uppmärksamhetstörstande influensern utav dom alla.

    Svara

     Tror det blir lite svårt att få svar på din fråga härinne.

     Svara

      Förväntar mig inget svar..

      Svara

  Fast varför ska Viktor fråga om ok först innan han lägger upp? Skulle svaret vara nej så borde hon överhuvudtaget inte pussat honom.

  Dont’t do the crime of you can’t do the time 🤷‍♀️

  Svara

  influencers är väl = anspelningsindustri som styr & väcker känslor tack vare att övermänniskorna styr undermänniskorna i slaggklasserna.

  Svara

  Jag vet inte riktigt vad jag tycker, själv hade jag nog inte gjort det iaf.
  Sen så har ju V och M ”syskon relation” verkar det som, så är typ mer okej då kanske.

  Svara

   Kysser man sina syskon?

   Svara

  Är det bara jag som aldrig pussar mina kompisar? Oavsett kön. Det hände väl när man var 14 att man pussades med någon tjejkompis för att vara lite cool inför killar, men i vuxen ålder hade det känts mycket märkligt 😅

  Svara

  Känner mest – vem fan bryr sig? Är dessutom ingen hemlighet att han är gay.

  Svara

   Han är gay ja. Men det är inte hon.

   Svara

  Intressant diskussion. Håller med om att svenskar är otroligt inskränkta och intoleranta mot människor som inte är lika öppna och medvetna och in tune med hur man ska vara.

  Men förstår inte varför margaux ska begränsa sina uppdateringar utifrån andras förhållandenormer? Syftar på: ”SÅÅÅÅÅ onödigt att publicera även om det bara rör sig om en oskyldig puss som ingen av de inblandade bryr sig särskilt mycket om.” Öh varför? Och. Uppenbarligen engagerar det och hon livnär sig på engagemang.

  Och till Luring: jag är i princip din åsiktsmotsats om detta på ett personligt plan men jag förstår dig. Det är nyttigt för folk här att du delar med dig.

  Svara

  Hade inte brytt mig. Alla pussar är inte sexuella.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.