Paow diss mot Lisa Anckarman och hennes vänner

Bildkälla: Svenska Bloggare

Vad gör man när man har lite småtråkigt hemma med sina katter? Man hittar någon influencisk kollega att dissa och snacka lite småskit om baserat på rykten. 
(Nej, det är alltså inte mig själv jag pratar om, trots både katter och en enorm roll som just influencer.)

Vem har som vana att bråka med folk på Instagram?
PAOW så klart!
Hon dissar både Lisa Anckarman, hennes kollektion, hennes glittriga pynt och hennes bilder – från ingenstans verkar det som, sin vana trogen.
BAAAM liksom! Som en verbal Anna Bookisk fot i röven!

Än så länge har inte Lisa bemödat Paow med ett svar, men jag har i alla fall ställt frågan till henne. 🙂

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, det har helt klart gått överstyr när alla ska vara vakna i pridetåget 😄

  Svara

   De är ju ändå att föredra ett vaket tåg! 😂

   Svara

   Utveckla gärna!

   Svara

   Nakna menar hon ju om någon inte förstod det. Sen så nämner ju inte Paow Lisa A mer än att många använt hennes rabattkod.

   Okej så någon har tråkigt då när hen dissar och snackar/skriver småskit om andra baserat på rykten, vet någon annan som ofta skriver skit, spekulerar, vinklar vrider och häcklar andra – misstänkt att personen har tråkigt och är bitter – personen har för vana att bråka med folk online.

   Svara

    Fan vilken kul människa du är! Du måste föröka dig!

    Svara

     haha jag förstod faktiskt inte att det skulle vara nakna. Tack anonym 11:50 🙂 Anonym 12:02 är oförskämd och oskön, bry dig inte om hen 🙂

     Svara

      Det ska vara vakna, direkt översättning av uttrycket woke

      Svara

  Tror Paow att hon är unik på nåt sätt? 😅

  Svara

  Jag tycker att Paow har rätt dock.

  Svara

   Håller med! SÅ mycket diss mot Lisa var det ju ändå inte? Snarare mot alla basic bitches, där undrar man ju vem eller vilka hon främst har i åtanke.

   Svara

    Ursäkta en gamling (30) men vad är en basic bitch? 🤔

    Svara

     Någon som desperat vill hänga med i trenderna och därför ser ut som precis alla andra. Inget eget eller unikt över sin stil och uttryck.

     Svara

    Men hon är ju själv en basic bitch? Wt-versionen

    Svara

    Ganska stor diss är det väl ändå att mer eller mindre säga att någon är en fake ass-bitch som kommenterar allas IG-profiler med gumman för att sedan snacka skit om dem. Låter ju som ett ganska patetiskt beteende.

    Svara

     Jag tolkade det som att hon menar alla andra ”basic bitches” och inte Lisa när hon skriver ”och vi vet att du kommenterar GUMMAN på alla dina ’vänners’ bilder” ? I så fall är det ju såklart en större diss. Men jag kan såklart ha fel 🙂

     Svara

      aha, sant! så var det nog 🙂 tack!

      Svara

      Dock är de ju ej fel att va basic bitch eller? Brukar ju inte betyda att man just är en bitch ba jäkligr basic hehe

      Svara

       nej, men hela det där fake-beteendet är la inte nått man skyltar med 🙂

       Svara

   haha ja, men vem kommer på tanken att posta allt man ”har rätt om” på instastory inför hundratusentals följare?!

   Svara

   Jag också. Tydligen kan vem som helst kalla sig stylist? Har kollat på några ”Lisa stylar” avsnitt och är allt annat än imponerad, hon gör ju bara kloner av sig själv och sin konstiga ”stil”. Kan rave party meets trucker ens kallas stil?

   Svara

    faktiskt också tänkt på den här ”influencerstilen”. Typ neonfärger, fisknät, korta luvtröjor, lack osv. Går folk runt så irl? Eller är det bara en instalook?

    Svara

     hehe det är en genuin undran så någon får gärna svara 🙂 där jag bor går man inte runt så, men tänker typ i sthlm? är det ganska vanligt att folk går klädda sådär?

     Svara

      Ja ganska många ungdomar gör det! Gymnasieåldern liksom!
      Jättekul för oss som var med om det riktiga 90 och 00 talet 💁🏻‍♀️

      Svara

      Ingen över 20 går runt och ser ut på det sättet. Kidzen är dock all in på år 1999, så det är rätt kul att beskåda, som sagt, för oss som växte upp på 90-talet och är själva inte lastgamla 😀

      Känns som att ens barndom kommer tillbaka lite för tidigt.

      Svara

  På tal om pride, var det inte förra månaden redan? Varför igen?

  Svara

   Olika i olika städer/länder. I Stockholm var det förra veckan/helgen.

   Svara

    Aha, okej det var simpelt xD. Men tack 🙂

    Svara

  Igår frågade någon om situationen i Uppsala. Fyra våldtäkter/våldtäktsförsök sedan i fredags:

  https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-utsatt-for-valdtaktsforsok-i-uppsala/

  Svara

   Börjar verkligen kännas hopplöst nu.

   Svara

    Så har det varit länge 😢

    Svara

     Inte om du frågar Betnér:

     Svara

   Plus den (de?) där galningen i Rågsved. Fem överfallsvåldtäkter i landet förra helgen. Tog en genväg hem på söder förra veckan och stötte på en påtänd snubbe som defintivt gjort nåt om inte mina två kompisar dykt upp runt hörnet.
   Ja det börjar kännas åt helvete i det här landet.

   Svara

    Ett stort problem är öppenvården och nedstängningen av mentalsjukhus. På mentalsjukhusen bodde de med olika behov och nedsättningar förr. De hade rutiner, bra mat, vård och tillsyn dygnet runt. Sedan skulle staten spara pengar och vårdtagarna fick små lägenheter och skulle i princip klara sig själva. Många tog livet av sig eller dog på andra sätt. En hel del blev hemlösa och började med droger. Och idag har vi en enorm utanförskap av psykiskt och mentalt sjuka som inte får hjälp och stöd.

    Svara

     Visst. Och ett stort antal invandrade män som planlöst driver runt

     Svara

      Ja. Men många av de invandrade männen lider av svåra trauman, ptsd, drogberoende och mentala problem.

      Jag jobbade som jurist på migrationsverket ett tag under flyktingkrisen och väldigt många av de ensamkommande männen hade svåra psykiska skador och utåtagerande beteende, trakasserade handläggarna sexuellt och var djupt deprimerade och pressade hemifrån. De hade också mått bra av att låsas in på institutioner istället för att släppas ut i samhället direkt efter avslag.

      Svara

       Ja, och därför tar dem allt det med sig och gör på andra? För att de har lite trauman? Nä.

       Svara

       De hade mått bäst av att vara kvar i sina hemländer. Nu ska vi lida för att de tagit sig hit och därmed är vårat problem for life, inte ok.

       Svara

        Jag har en vän från Irak. Han stack därifrån när hans hus och bil blev bombade. Men visst, han skulle må bäst av att vara i sitt hemland, där han antagligen skulle bli mördad.
        (Nu har han äntligen fått uppehållstillstånd visserligen, men tidigare fick han avslag på avslag för att de tyckte att ”det är säkert att åka tillbaka”. Ja åk dit själva då och kolla läget?)

        Svara

         Problemet är att man inte har resurser (eller erfarenhet) av att ta hand om så, i många fall, traumatiserade eller sjuka för den delen, människor i en större utsträckning.
         Jag själv bor vid en liten skogsdunge där det dagligen hänger ”pojkar” som knaprar Tramadol med vodka hela dagarna och kvällarna, för att de dels säkert har trauman som de skulle behöva seriös hjälp med att bearbeta, och dels får driva runt planlöst.
         Hade det funnits någon verksamhet som gett dem en introduktion till svenska samhället, normer, språket, vård och kanske en utbildning eller hållbar sysselsättning så hade det sett annorlunda ut.
         Sverige har tappat allt det där med möjligheter och förutsättningar till integration, det finns eller läggs iaf inga resurser på det som det gjordes förr.
         //Invandrare som kom på 80-talet

         Svara

         Förstår att din vän flydde. Samtidigt så lider miljoner människor av diverse, hur många ska vi ta hit tycker du? Hur många människor med trauman ska vi råka ut för bara för att kunna slå oss för bröstet och kalla oss humana?
         Även om vi låste in alla som är så skadade att de ger sig på oss med våld, så är det du jag och alla andra arbetare som betalar väldigt dyrt för det. Det tar upp enormt många vårdplatser på olika instanser och bidrar till att våra medborgare står utan vårdplatser.
         Jag förstår att människor behöver hjälp, men vi kan inte hjälpa hur många som helst. Det är inte ekonomisk hållbart vilket i sin tur gör att de mest traumatiserade eller desperata drar runt och våldför sig på oss.
         Jag är en av dom. Grovt misshandlad av en afghan. Han har misshandlat över 20personer sen han kom hit. Han har kostat samhället flera miljoner och han kommer bara kosta pengar i resten av sitt liv eftersom han förmodligen aldrig kommer få lämna rättspsyk.

         Svara

          Du ställer en jättebra fråga hur många ska vi ta emot?
          Svaret är enkelt – Vi kan inte ta emot fler människor än vi klarar av att hjälpa utan att det får konsekvenser för de nyanlända och våra befintliga medborgare.
          Problemet är att ALLA partier politiserar en humanitär fråga istället för att hitta gemensamma lösningar.
          Den gamla klyschan det är dags att bli en del av lösningen och inte problemet känns dessvärre väldigt relevant.

          Svara

         Visst så länge han inte våldtar så

         Svara

       Varför skickas de inte hem direkt vid avslag? Verkar ju som utvisningsbeslut är helt verkningslösa!?

       Svara

        Därför att regeringen med C i spetsen införde ”gymnasieamnestin” vilket innebär att tusentals vuxna män med utvisningsbeslut får stanna i Sverige om de pluggar.

        Svara

       Men vad fan? Så om de mår dåligt ska vi kvinnor gå runt rädda hela tiden? Är så jävla trött på detta daltande med våldtäktsmän och övriga galningar. Lås in dem, utvisa dem, men sluta ta deras parti hela tiden. ”Ååååh de mår dåligt ååååh de har ångest”, näää de är bara inte vana vid att se en icke täckt kvinna och därför går det åt helvete.

       Svara

       Så vi ska ta konsekvenserna av att de mår dåligt?

       Svara

       Dem ska vi behålla!!!!

       Svara

      Våldtäkter och sexuella trakasserier fanns inte innan invandrarna kom. Det var ingen som blev våldtagen på 1960-talet, 1800-talet eller under vikingatiden. Och alla vi som växte upp långt ut på landet utan invandrare och blev sexuellt trakasserade av Johan, Lars och Erik har bara inbillat oss och ljuger.
      Allt är invandrarnas fel! Och tv-spelen! Och milleniegenerationen!

      Svara

       Det har kraftigt eskalerat, inget snack om saken. Så trött på såna här infantila invändningar.

       Svara

        Finns fler än en orsak till det. Bland annat att begreppet våldtäkt utökades för ett par år sedan till att innefatta mer än vad det gjorde innan. Fler brott klassas alltså som våldtäkt idag än för 15 år sedan. Sen är det bevisat att information om ett brott leder till fler anmälningar, informerar man exempelvis om våld i nära relationer så kommer anmälningarna att gå upp då fler vågar anmäla och fler inser att de är ett offer. I och med festivalerna för några år sedan så gjorde man stora satsningar kring just våldtäkter och således ökade också antalet anmälningar. Man kan inte se statistiken och peka på en enskild orsak. Finns ofta mer bakom.

        Svara

         Varför är det så fruktansvärt att anta att om det kommer hit tusentals ensamkommande män från länder med ganska kass till fruktansvärd kvinnosyn och dåliga framtidsutsikter, att det faktiskt är en stor anledning till ökade våldtäkter (exempelvis överfallsvåldtäkter, tror inte ”ökad anmälningsbenägenhet” gäller där)? Det är en rimlig följd, och det är inte rasistiskt. Förstår verkligen inte.

         Svara

          Jag säger bara att det finns FLER orsaker till den ökade statistiken. Jag säger alltså inte att ökat flyktingmottagande inte alls påverkar statistiken, jag säger bara att man inte kan peka på en enskild sak. Något som jag tycker är viktigt att tänka på när man tolkar all form av statistik.

          Svara

     Ja och finns psykiskt sjuka som kan ställa till det för andra. Hur kan Sverige dra ner på vård. Ett stort misstag är det.

     Svara

      Det drogs väl ned på vården för den var inte vårdande utan mer frågan om förvaring, som jag kommer ihåg det.

      Ibland finns det inte så mycket att göra…

      Svara

       Men allt börjar ju bli sämre, priserna för läkarbesök har höjts, högkostnadsskyddet för medicin har höjts, vårdpersonal berättar om hur jobbigt det är.

       Och om det nu endast var för att det bara var förvaringsplats är väl bättre än inget ifall det här är resultatet? Och varför inte prioritera att lägga pengar på att förbättra det istället för att skita i det?

       Att säga att inget går att göra är helt enkelt inte sant.

       Så tänker jag 🙂

       Svara

        Ja minns så väldigt väl när ja satt och snackade med en rehabilitieringsläkare och hävde ur mig – det kan alltid bli bättre
        -Nej, det kan inte alltid bli bättre sa han med en allvarlig min. Det blev tyst en stund innan han fortsatte att berätta om sitt arbete ….

        Tror att anledningen till att de stora mentalsjukhusen stängde var justatt människor inte blev bättre. Det var tänkt att något annat skulle till i dess ställe, men där kanske det inte gick lika bra. Sedan kan man ju alltid undra om det är bästa att sjuka bor med sjuka och krinimella bor med kriminella, det smittas och lärs ut … Så hoppas att vi kommer tillrätta med dagens problem bättre än tidigare, men jag har faktiskt inte sett någon statistik eller vettig uppföljning …

        Det finns så många typer av galenskap, värst är den där man skapar en aura av att vara fullt frisk och styr och rular i världen.

        Svara

         Det var enbart för att spara pengar. Psykiskt sjukdom smittar inte. De allra, allra flesta hade det bra på mentalsjukhusen. De hade resurser dygnet runt, fick bra mat, omvårdnad och vård. Idag bor de ensamma, ofta helt isolerade i någon sunkig lägenhet med öppenvård en gång i månaden och någon stressad vårdare som hjälper med de mest banala sakerna 30 minuter om dagen. De kommer inte ut i naturen, har inga vänner, och tillslut flippar en eller annan.

         Svara

          Ja det är typ så jag tänker 🙂

          Svara

           Hade vi haft kvar den gamla ordningen med mentalsjukhus hade personer med funktionsavvikelser fortfarande spärrats in och passiviserats. Idag har behandlingsformerna utvecklats både vad gäller terapi och psykofarmaka. Att instruktionerna avvecklades i sin gamla form har väldigt lite med logiken ”sinnessjukdom smittar inte” att göra. Det var en reform som skedde över hela västvärlden som var en konsekvens av forskning inom psykiatrin.
           Tyvärr är okunskapen fortfarande väldigt hög vad gäller psykisk ohälsa. Vill du läsa lite om Sveriges mörka historia om hur vi historisk behandlade våra ”mentalsjuka” kan du läsa om Vipeholmsexperimentet.

           @Syster Yster: Jag vet inte till hur stor utsträckning det såg hemskt ut förr, men däremot bara för att det gjordes dåligt förr betyder det inte att det ska vara på samma sätt nu. Och sådana ställen ska inte vara för personer som är annorlunda, utan i så fall för de som inte kan vistas i samhället utan att vara en fara för andra och sig sjäv.

           Sen var det inte mitt påstående att sinnessjukdom inte smittar så det resonemanget kan jag inte svara på (lol nu låter det som att jag säger att det smittar, men ni som hängt med förstår att det inte är vad jag menar xD)

           🙂

           Clean your room…
           Gillar ditt nick! Vet att det inte var du som sa sinnessjukdom smittar inte ber om ursäkt att det kunde uppfattas så.
           Reformen som sådan att montera ner de gamla institutionerna, både inom psykiatrin och geriatriken (långvården) är bra beslut. Sedan håller jag med om att den vård som erbjuds är långt ifrån tillräcklig. Stort ansvar har lagts över på kommunerna utan att ge dem de resurser de behöver för att kunna bedriva adekvat vård. Psykiatrin har tyvärr aldrig varit ens en liten valfråga i vårt land, samtidigt som den innebär stora kostnader samhällsekonomiskt och mänskligt lidande.

           @Syster Yster / 14:35:

           Hehe tack! Det är bra visdomsord 😀

           Det är ingen fara, jag tänkte mest att jag inte kan svara på den biten.

           Jag har inte tänkt på det här så mycket förrän idag. Jag tror jag hade velat se något som liknar ålderdomshem för personer som inte kan vistas i samhället. Jag är inte insatt i det här, men då har de ju någonstans att bo och har omsorg dygnet runt.

           Sen tror jag inte att det i så fall påverka antalet våldtäkter nämnvärt, det är ju inte tänkt som hem för traumatiserade personer som gör medvetna val, utan det är väl snarare de som inte förstår sina val… Eller hur jag nu ska uttrycka mig.
           För att knyta ihop med tidigare ämnet alltså 🙂

         Precis, därför är Sveriges rättssystem där man tror man kan ”vårda” folk som ex tänder på att mörda och våldta barn och göra de friska bara helt sjukt. Vissa människor ska inte vara ute i samhället, speciellt inte när de förbrukat sin rätt gentemot andra. Vissa ska hållas inlåsta på livstid.

         Svara

          Håller med i sak ang. brottstyp men sen vi började med riktig kriminalvård har återfallsförbrytare minskat (statistik, kriminalvårdens hemsida). De behandlingar som finns är enligt mig riktigt, riktigt bra (jag gick en i grupp och en enskild), likaså de två senare jag sen fick gå på frivården. Det fick mig inte bara att öppna ögonen inför hur egoistisk min kriminalitet var utan också få bukt med mitt missbruk. Ang. sexualbrott och liknande är jag skeptisk till om det går att vårda, men där håller jag nog med om bryter safe than sorry.

          Rolig grej, det första vi fick lära oss på gruppbehandlingen på frivården var innebörden av ordet respekt. Varför? För att majoriteten kriminella tror det betyder något helt annat än vad det gör och att det är dåligt att ha respekt för någon, för då skulle det innebära att man är rädd för personen.

          Svara

     Lovisa Lo – jag kämpar med att förstå din koppling mellan våldtäktsproblematiken och nedstängningen av ”mentalsjukhus”. I den grupp människor som hade varit institutionaliserade enligt den gamla ”mentalsjukhusprincipen” är en försvinnande liten del som begår våldtäkter. Helt korrekt som juristen skrev från Migrationsverket är att många flyktingar är traumatiserade och tunga missbrukare. De utlokaliseras snabbt till Sveriges kommuner som då ärver att sörja för rehabilitering av missbruk och trauman. En uppgift som ingen kommun har tillräckligt med resurser att lösa. Det tar sig utlopp i ofredande, våld och sexuella övergrepp. En annan väldigt stor grupp är våld och övergrepp i nära relationer och här är mörkertalet stort.
     Polismyndigheten och rättsväsendet har till uppgift att utreda och väcka åtal där det finns tillräckligt med bevis för att det ska vara meningsfullt att väcka åtal. Både när det gäller misshandel med undantag då för Asap Rocky, och våldtäkt och ofredande skrivs fallet av innan bläcket på anmälan ens hunnit torka.
     Slutligen vad gäller den gamla mentalsjukhusmodellen som du menar på var en trygg miljö för patienterna finns det många som inte håller med dig och det finns mycket dokumenterat om den misär och systematiska övergrepp som dessa människor dagligdags utsattes för. Jag tycker inte att samhället har lyckats med att ta hand om alla människor som behöver vård. Samtidigt har där skett stora förbättringar och fortfarande finns mycket kvar att göra.

     Svara

      Det var jag som skrev kommentaren om migrationsverket också. Glömde bara fylla i mitt nick. Kämpa på du. Många av de som begår övergrepp, främst överfallsvåldtäkter, har kontakter med öppenvården och kämpar med psykiska problem och utanförskap.

      Svara

       Ja det är en liten del av de som skulle varit institutionaliserade som begår våldtäkter. Men en stor del av de som begår våldtäkter och sexuella övergrepp hade varit institutionaliserade.

       Svara

       Lovisa Lo- tråkigt att du känner att du behöver ta till en otrevlig ton. Ingen mening att fortsätta en dialog med en person som inte vill.
       Lycka till och ha en bra dag.

       Svara

        Otrevlig ton? Vardå?

        Svara

         Lovisa Lo jag inledde med att jag kämpar med att förstå orsakssambandet mellan våldtäkt och konsekvenserna av den psykiatriska vårdreformen.
         Ditt svar, ”kämpa på du”. En verbal smocka som tydligt signalerar ”jag tänker inte slösa min intelligens på någon som uppenbart inte kommer att förstå”.
         Du behöver inte förklara något för mig om du inte vill. Jag fattar.
         Enda anledningen att jag ställde dig frågan var att du häromdagen i en kommentar berättade att du värdesätter diskussioner med andra som inte gjort samma val som du.

         Svara

         Svar i modd

         Svara

   Är på riktigt rädd för att gå ut på kvällarna.
   Har blivit förföljd flera gånger på vägen hem

   Svara

    Hemskt! Vart bor du?

    Svara

    Det är hemskt att människor känner sig otrygga och inte vågar gå ut. Det finns åtgärder som kommunerna kan och är skyldiga till att göra. En sådan är bra belysning i parker och gångstråk. En annan är att ha ordningsvakter vid utsatta ställen. En fastighetsägare som arbetar aktivt med trygghetsfrågor är Jernhusen (som äger många av landets tågstationer). Det har skett stora förbättringar på Stockholms Central vilket också visar sig i de resenärsundersökningar som görs vart annat år. De åtgärder som gjort är att bygga bort nischer och prång där det går att gömma sig, förbättrad belysning och väktare som syns och som inte bara håller ordning utan även hjälper resenärerna med div praktiska frågor.

    Svara

     Ja och så har vi juristen där uppe som skyller på att snubbarna mår dåligt och därför våldtar dem. Men visst afghanerna mår dåligt, här får du en kvinna att våldta så ska vi hjälpa dig. Usch.

     Svara

    +1, jag går inte längre än till och från busshållplatsen ensam. 🙁

    Svara

  Paow mår inte bra, det är sen gammalt. Gör som min mamma sa när nån var elak mot mig i skolan ”var bara glad och låtsas inte om det så slutar hon”

  Svara

   Hon la ut i sina stories kort efter dessa att hon mår dåligt, inte kommer upp ur sängen om dagarna, känner sig deprimerad och dricker för mycket.. jag kan tycka synd om henne och känna igen mig, men det kanske bara är jag. Depression är ett monster.

   Svara

    ”Gör du som du alltid gjort, får du vad du alltid fått”. Make a Change! ❤

    Svara

    Tycker inte synd om Paow för fem öre. Hon är en vidrig och empatistörd mobbare.

    Svara

  Anna Bookisk fot i röven???

  Svara

   Baam baam baam!

   Svara

    Hon spårar nu också i otrevligheter i kommentarsfältet på hennes insta. Någon lämnar en lite ironisk menande kommentar om alkohol och Anna går i gång fullständigt. Ibland är hon väldigt obalanserad.

    Svara

     Hon är minst sagt lättkränkt och då tyvärr även ett ”roligt” offer att reta upp

     Svara

  Eftersom jag är inte så insatt i Camillas korståg, hur och varför kom Anna Book med i in i bilden?(

  Svara

   Hon hittade väl inget sätt att få in Isabella Löwengrip i inlägget och tog det näst bästa

   Svara

  Du hade ju dock likväl kunnat skriva ett lite halvdissigt (förlåt, roligt) inlägg om samma sak som Paulina skriver om.
  Enda skillnaden är väl egentligen att du legitimerar de (roliga)dissar som du portionera ut, genom att du gjort det till ditt jobb samt kallar det för granskning 🤷🏽‍♀️

  Svara

  Om någon är en basic b*tch så är det väl ändå Paow? Tatueringar, stora läppar och gula Blend typ.

  Svara

   Visst men paow har ju druckit konstant sista 7 åren typ vit 1/2 dgr i veckan ! Tror fan man mår dåligt ! Hon har kompisar 24/7 hela tiden runt sig !

   Svara

  Förstår mig inte på den där stilen alls heller, förstår vad hon menar. Känns som de tjejerna som går klädda så inte har någon egen stil alls utan försöker så mycket så att det ska verka som det

  Svara

   Fast det har väl alltid varit så att alla ser nästan likadana ut beroende på vad som trendar?
   Tonåringar klär sig lika och har alltid gjort, 20-åringar klär sig ungefär som varandra samma sak med 30,40,50- åringar.
   Väldigt få personer som på riktigt har en unik stil.

   Svara

    När jag gick på högstadiet var vi likadana allihop. Tajta, låga jeans med bootcut, två eller tre linnen i olika färger (ja, samtidigt. Det var lager på lager), spikrakt hår och såna där boxarskor. Jag kallade mina jämnåriga för ”modeoffer” och körde de alternativas uniform istället, med palestinasjal och converse.
    I skolkatalogen var det sida efter sida med små kloner.

    Svara

     haha just det, lager på lager var ju bland det sjukare man körde. liksom whyyy?

     Svara

      Haha hade också glömt lager-på-lager!
      Nu är det bara jobba-på-lager haha

      Svara

     Å jag trodde det bara var min lantisskola som körde lager på lager linnen. Såg era tjejer ut som tigerkakor i håret också? Det gick en trend (än en gång, lantistrend antagligen) att ha mörkt ”underhår” och ljust/platinablont övre lager..

     Svara

     Vi hade Fruit of the loom tröjor lager på lager. Underst skulle det vara en med luva och över den, i annan färg, en utan luva. Jeansen syddes in från insidan av ena knäet till nästa, så att de blev superlåga och bakfickorna hamnade långt ner, halft på rumpan, halft på baksidan av låret. Sen skulle de klippas upp i sömmen längst ner vid foten så att de föll sådär coolt över skejtskorna.

     Svara

  Vadå alla ska vara vakna?? Som i andligt vaken?

  Svara

   Nä, hon menar säkert som i woke.

   Svara

   Nakna

   Svara

  Håller faktiskt med Paow för en gångs skull. Upplever ”influenservärlden” som väldigt ytlig och falsk. Det smöras och gulligullas hit och dit – allt för att synas/märkas.
  Tror att majoriteten av dem i själva verket är rätt ensamma. De ”vänner” dom har är bara deras ”vänner” när kameran är framme 😏

  Svara

   Särskilt som instagram gör att andra större konton syns som kommentarer under bilderna i flödet. Har en a/b/c-kändis kommenterat hos en a/b/c-kändis så syns det direkt, man behöver inte söka igenom alla 3323 kommentarer som finns. Gratis marknadsföring av sig själv genom att verka ”gullig”. Det är väldigt genomskinligt och patetiskt.

   Svara

    Ja! Detta är så löjligt! Varför är det så att deras kommentarer syns först?

    Svara

  Det är inte ofta man är nöjd över att inte förstå någonting efter att ha läst en text. Nu är jag nöjd. Hejdå.

  Svara

  Ot
  Bella försöker provocera i sin blogg genom att nämna att barnen ska äta Nutella på mackan! Så löjlligt!

  Svara

   Det verkar ju ha funkat på dig.

   Svara

   Och du gick rakt i fällan?

   Svara

    Nej, tvärtom! Jag gick inte i fällan

    Svara

     Jo för det verkar ju provocera dig att hon försöker provocera (även om du inte blev provocerad av nutellamackan i sig), annars hade du ju bara struntat i henne. Du skrev att hon var löjlig, du skrev om henne och deltar i att folk fortsätter att prata om henne.

     Svara

      Du verkar ha nappat på hennes bete också 😂

      Svara

       Jag läser inte och har aldrig läst hennes blogg eller några av hennes sociala kanaler. Är inte provocerad över något 🙂 Jag svarade på en kommentar, men jag svarar inte på fler kommentarer om henne än om något annat 🙂

       Svara

      Varför ska vi sluta att prata om Bella?
      Hon är ju en av få som verkligen kan underhålla. En av Sveriges roligaste personer och troligen därför att hon själv inte är medveten om det. Heja!

      Svara

       Ja! Håller med! Bella är alltid kul att läsa om och diskutera!

       Svara

       Jag skrev aldrig att folk ska prata om henne, ni får prata om henne så mycket ni vill 🙂 Personligen tycker jag inte att hon är ett dugg rolig 🙂 Tror för övrigt att hon är medveten om bra mycket mer än vad du verkar tro, det är väl en del av hennes trolleri

       Svara

   Varför är det så provocerande för Dig? Många, barn som vuxna äter Nutella, t o m med sked direkt från burken.

   Svara

    😍

    Svara

    Jag skrev att Bella försöker provocera genom att nämna Nutella, vilket var löjligt
    Äter själv Nutella med sked, då ingen big deal

    Svara

     Nutella-Bella!

     Svara

     Varför skulle hon försöka provocera för att hon nämner Nutella? Hon har nämnt Nutella många gggr och Nutella är inget provocerande. Du blir väl provocerad vad hon än skriver, vad kan/får hon skriva utan att du blir provocerad eller anser att hon försöker provocera? Alltså på riktigt så verkar du ha problem, din besatthet verkar ha gått lite för långt.

     Svara

      Herregud tagga ner lite med dina hobbypsykologiska små analyser, de är bara amatörmässigt. Du verkar gå igång en del själv, kanske något som du behöver söka för? Vad vet jag 🤷🏼‍♀️

      Svara

   Jag fick ibland Nutella på mackan under mina barndoms semestrar. På vitt franskbröd. På lördagar kunde vi till och med få Kalaspuffar! :O hör och häpna!

   Svara

    Orosanmälan!

    Svara

     Det får man verkligen hoppas!

     Svara

    Mina föräldrar sa att Nutella inte fanns att köpa i Sverige, jag fick en burk någon enstaka gång någon varit utomlands (aka Norge eller Danmark) – blev jag lurad?
    (Detta var 70-tal/tidigt 80-tal.)

    Svara

     Jag är född 1989, så jag kan inte uttala mig om hur det var innan dess, men när jag var barn köpte vi alltid Nutella och påläggschoklad (den gula asken) när vi var i Danmark. Min mamma är dansk, så vi var ju där rätt ofta. När mormor kom hade hon med sig Nutella och godis och när vi åkte till henne hade vi med oss limpor med cigg, haha. Som en subtilt sätt att försöka döda varandra. 90-talet var…annorlunda.

     Svara

     Finns föräldrar som försökt förneka för sina barn att det finns något som heter godis.
     De vägrar att gå in i butiker med barnen eftersom där finns som alla vet kopiösa mängder med plockgodis som är svårt att inte se. Hemskt.

     Svara

   HUR är det provokation? Huuuuur??????

   Svara

    Nutella innehåller palmolja…

    Svara

    Jaaaa, är man på rätt humor så kan vad som helst provocera en, t o m Nutella mackor.

    Svara

   Tänk om barnen hade fått Nutella på mackan i en ”privatget”!
   Vilket liv det hade blivit 🙂

   Svara

    Pålägg, vågar inte ens tänka tanken🤣

    Svara

    Jag vill också ha en privatget! Kan gå i trädgården och äta upp alla mina träd och studsa runt på stenblock. Åh! 🐐 💕

    Svara

     Haha, jag med! Har försök övertala min man men han vägrar. En privatget och en alpacka!

     Svara

    Nu la Blondis isf ut en bild på barnen ritandes på planet, inte en privatare utan främsta/första raden på ett SAS-plan, så mycket för det privatjettandet.

    Svara

     Ja, det var ju så löjligt genomskinligt när Bella la upp bilden från mars på Instagram i måndags:
     https://www.instagram.com/p/B0yJYVIibwS/
     Flyger de från Arlanda och barnen får pannkakor på vippen så är det reguljärt – i detta fall med SAS.
     Privatflyg och affärsflyg går (oftast) dagtid från och till Bromma.
     Bromma och Grafairs terminal är ju en av vinsterna med att inte flyga reguljärt från Arlanda.

     Svara

      Där kan vi tala om provokation, Nutella mackor når inte på samma nivå.

      Svara

      Vadå löjligt genomskinligt? Hon läger ofta upp gamla bilder, det gör många, inget konstigt liksom och hon försökte inte låtsas att hon just då flög ett privatjet – varför skulle hon det. Vad som är löjligt är er sjuka besatthet och leta fel och konpirationsteorierna. Släpp Bella lite, det börjar bli löjligt nästan obehagligt. Du Pluto verkar vara vaken dygnet runt för att skriva skit om Bella här, verkar faktiskt sjukt. Släpp henne lite och gör något annat av ditt liv.

      Svara

       Okej Stollis!

       Svara

       ”hon försökte inte låtsas att hon just då flög ett privatjet – varför skulle hon det.”
       Är du allvarlig med denna fråga eller vill du bara provocera?

       Svara

       Har du NOLL självinsikt Stollis? Sjukdomsinsikt?

       Svara

  Margaux nöjer sig inte med att vara influencer nu vill hon också vara entreprenör! (Känns detta igen?)
  https://www.breakit.se/artikel/21214/bloggstjarnan-startar-bolag-med-e-handelsjatte-och-koper-in-sig-i-techbuddy

  Svara

   Jag såg att det inte var ett par miljoner tydligen som Margaux tänker investera.
   ”I dagarna har hon gjort sin första större investering. Margaux Dietz kommer att köpa 2.000 aktier i den pågående nyemissionen i Techbuddy. Totalt handlar det om en investering på 100.000 kronor.”
   100 000 kr är väl vad en influencer får för att hålla upp en schampoflaska?

   Svara

   Jag tror dock att Margaux kommer bli framgångsrik i sitt ev. entreprenörsskap. Hon är transparent och öppen. Hennes image är likable och bygger inte på provokation och lögner. Hon boostar inte siffror för att sälja för hennes varumärke är såpass starkt att det inte behövs. Kvalitet före kvantitet.
   Bella däremot är hennes raka motsats och till skillnad från M, som gör mig genuint intresserad av att se vad hon tar sig för, så ger Bellas uttalanden och affärsidéer endast en känsla av avsmak. Båda bygger en karriär som är beroende av deras personliga varumärke/marknadsvärde, men bara en av dem verkar kunna dra nytta av det.

   Svara

  Det måste vara fler än jag som undrar vad som hände med TV-Jesus!?

  Svara

   Något som jag totalt missat, upplys mig gärna. TV-Jesus är ett okänt begrepp för mig.

   Svara

    Tror faktiskt inte det går. 😬😂

    Och allt här på bloggen är raderat. 😊👍

    Svara

     haha exakt så, hur ska man ens förklara. Tror att TVn var allsmäktig o skulle komma o ta oss typ eller något liknande. Undrar verkligen vad för slags person som låg bakom detta. Tänk er att det verkligen sitter en fysisk person o kommenterar sånt där. Liksom är det ett barn? en vuxen? en man? en kvinna? vad har hen för hobbysar?

     Svara

    En toker som kommenterade hej vilt om en TV, personen kallade sig TV-jesus. Alltså det var helt spårade kommentarer. Kan typ inte ens återge något.

    Svara

     Inte en tv. Alla tv-apparater 😉😂

     Svara

      haha just det! hade för övrigt en utförligare förklaring, men den fastnade i modd. har väl spammat loss för mycket här idag 🙂

      Svara

       Ser fram emot den.😊 Både roligt och tragiskt på samma gång. Jag hoppas på att det var ett troll men kan också varit någon som var mycket sjuk.

       Svara

     Ok, tack för att du svarade, m a o kan vi konstatera att jag inte har missat något viktigt i mitt liv.

     Svara

      Stämmer bra. 😉😊

      Svara

   hahaha. faktiskt så var det så sjukt att det typ var roligt.

   Svara

  Svara

   Orutinerat att köpa knark av langare.

   Svara

    Inte alla kan använda Darknet.

    Svara

     Det är inte särskilt svårt för den som är motiverad.

     Svara

    Orutinerat att köpa knark om man bryr sig om vad andra tyvker. Skit kommer alltid upp till ytan förr eller senare

    Svara

  Ot
  Bella och barnen är tillbaka i Frankrikehuset 🙄

  Svara

   Ok

   Svara

   BREAKING NEWS

   Svara

    Ja, det är intressant! 😊

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.