Dagens dumstrut går tiiiiiiill…….

…influencern Mimmi Kapell som inte bara gör smygreklam för sina 138 ooo följare på Instagram, utan hon har även den dåliga smaken att göra det för ansiktsfillers.
Det här är bland det värsta jag vet jag och HÄR ÄR VARFÖR – om någon nu råkat missa det.
Kommer vi snart få höra det gamla vanliga att ”jag försöker inte få någon annan att vilja ändra sina utseenden…blablabla…”
JASSÅ? ÄR DET DÄRFÖR DU AGERAR VANDRANDE REKLAMPELARE FÖR SKITEN?

Återigen står jag först i kön att anmäla det här till Konsumentverket och för att smygreklamen handlar om just plastikkirurgiska behandlingar så tilldelas hon även en liten Bloggbevakisk dumstrut.
SKÄMS som gör reklam för sådant här!

Edit – Den som letar riktigt noga och länge med förstoringsglas kan skönja ett ad i vitt i det högra hörnet. 

KLICKA HÄR!

Tack för tips!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur många brukar klicka på länken och anmäla smygreklamen som tas upp i dessa inlägg?

  Svara

   Jag har gjort det nån gång

   Svara

   Aldrig gjort och lär aldrig göra, bryr mig för lite.

   Svara

   Jag gör ibland, jag brukar också informera folk som gör smygreklam att det är olagligt och hur de ska göra det på rätt sätt

   Svara

   Nix, bryr mig exakt noll om att anmäla smygreklam. En gång har jag anmält en reklam till RO men det var ”utanför” den här bloggen.

   Svara

   Jag har gjort det fem gånger kanske. Uppskattar snabblänken!

   Svara

  Jag har gjort det en gång, var någon energi dryck, och det gjorde jag bara för att Camilla fick ett sånt arrogant svar tillbaka från företaget när hon frågade dem om det var ok att den som gjorde reklam för dem inte reklammarkerade.

  Svara

  Kan inte för mitt liv förstå hur någon över huvudtaget kan följa influencers som enbart fokuserar på utseende och konsumtion.

  Svara

   Eller hur? Och så tycker folk att Ebba von sydow och risiga Emilia De Poret inte är lika illa men de känns nästan ännu värre med allt skräp de visar upp. Ja, skräp är det!

   Svara

    Risiga Emilia de Poret? Fräsch kommentar.. internet är en sämre plats tack vare såna som dig B.

    Svara

    Håller med ang Ebba. Det är bara reklam, reklam, reklam hela tiden. Och ett jäkla desperat tjatreklam om hennes senaste kokbok. Slutat följa pga det.

    Svara

     Älskar Ebba, men har slutat följa för det blev verkligen enbart reklam. Synd för jag tycker hon verkar så go

     Svara

      Samma här

      Svara

    Emilia är ju jättehärlig. Vad är det för fel på henne?

    Svara

     Överklassf…a

     Svara

      SB är ju likadan i så fall. Du kanske borde acceptera människor istället än att använda sådana grova ord.

      Svara

      Måste man vara luspank, menar du?

      Svara

       Överklass behöver inte alltid betyda pengar

       Svara

      Har du gått Livets hårda skola?

      Svara

       Nej, har du?

       Svara

  Är det smygreklam om det står (Ad) högst upp i högra hörnet? Undrar genuint vad som räkans som smygreklam!

  Svara

   Med tanke på att jag inte sett det, trots att jag jobbat med bilden ett tag så skulle jag säga att det där inte räknas. Men tack för uppmärksammandet. Vilken hökblick! 🙂
   Någon annan som inte sett det vita ordet ad?

   Svara

    Jag hade aldrig sett det om jag inte hade fått det utpekat för mig iaf! Tveksamt om det är tillräckligt va…

    Svara

     Samma här.

     Svara

    Hon placerade nog (ad) strategiskt på det ljusaste stället på bilden så att den skulle vara väldigt lätt att missa men samtidigt kunna säga att Jag har visst skrivit ut (ad)!!!

    Svara

  Jag förstår inte varför det ska vara så svårt för ”influensers” att reklammarkera på rätt sätt. Är det bara ignorans eller är de dumma på riktigt?
  Och att folk går på reklamen och använder koder och rabatter är för mig en gåta.

  Svara

   De vill inte visa hur köpta deras liv är = pinsamt

   Svara

  Blir lite full i skratt och kommer ofta att tänka på Hyacint Bucket när jag läser Universums blogg. Som exempel senaste inlägget som inleds med hur väldigt viktig och vilket fint jobb hennes kompis i vanlig ordning har. Jfr the one with room for a ponny.
  Saknar helt relevans för inlägget vad jag kan se. Har tänkt på det tidigare att många inlägg inleds med personens cv vilket sedan saknat helt relevans.

  Svara

  Älskar Hyacint!!!
  Man kan liksom inte sluta titta trots den höga skäms faktorn 😁

  Svara

   Hon är bäst! Älskar hur hon vill att hennes efternamn ska uttalas för det leder till att hela hennes namn är en hyacintbukett 😂

   Svara

    Omg jag har totalt missat att hela hennes namn blir blombukett – Hyacint Bouquet. För jag var så road av att hon ändrar uttalet fr Bucket till Bouqueeeeet. 💐 Mindblowing 😂😂😂

    Svara

     Jag vet det är hur kul som helst! Fan jag måste kolla på den här serien nu 😂😂😂

     Svara

  Avskyr de där evinnerliga rabattkoderna! Jag betalar hellre fullt pris än gynnar nån influensa. Nu menar jag rent generellt och inte just gällande fillers.

  Svara

   Är du nya Berith? 😊

   Svara

  Hon glömde läpparna! Det syns ju alldeles väldigt tydligt att hon fyllt i överläppen med, den där typiska kanten säger allt. Kanske inte så lätt att hålla reda på alla fyllningar…..

  Svara

   Det är så fult!

   Svara

  Camilla! Tycker alla ansikten smälter ihop i en å samma look då jag vet inte vem som är vem.. Så.. För mig som har noll koll på hur de har folken såg ut INNAN ingrepp och gillets mm så hade jag uppskattat ett sånt inlägg. Eller blir d att uppmuntra då deras ’nya’ utseende är nutidens goalz för många?

  Svara

   Låter som en kul idé!

   Svara

   Ja det hade varit så kul!

   Svara

  Detta är ju INTE smygreklam? Det står ad och hon ger en rabattkod?? Det är TYDLIG reklam? Och om vissa vill ändra sitt utseende för att trivas med sig själv vad är då problemet med det? Vi köper nya skor och lackar om våra bilar? Bara för att DU inte vill göra dessa förändringar behöver man inte HATA på dem som vill det! Dagens DUMSTRUT går till BLOGGBEVAKNING.SE. SKÄMS på dig för att du sprider HAT istället för KÄRLEK!

  Svara

   Hej Mimmi!

   Svara

   Precis. CC har själv gjort botox, fillers och fixat tänder… men hon måste ju nischa in sig på något för att verka viktig, bra och som att hon ”uträttar” något när hon i själva verket uppviglar till hat och mobbing.

   Svara

    Hon uppmanar inte andra till att göra det.

    Svara

    Och det har hon väl gjort av medicinska skäl och inte för att se ”bra” ut. Och det är en jävla skillnad.

    Svara

     Säger hon ja 😉 som så många andra. Fillers gör man av utseendemässiga skäl, av estetiska skäl inget annat.

     Svara

   Oh gud.. 🤦🏼‍♀️ Jobbigt när man blir ifrågasatt tydligen!

   Svara

  Finns det några vettiga influencers över 30? Känns som alla är typ 25. Är själv 29 och vill följa såna som är i samma situation dvs barn, satsar på karriär och tränar mkt + i samma ålder eller äldre.

  Svara

   Jag kan börja blogga om du vill 😉 är 27, gymmar och kör badminton när jag kan och är frälst av yoga, borde skaffa barn så snart som möjligt. Däremot är jag inte så brydd om jobb, hade gärna varit hemmafru 😂

   Nä men skämt åsido. Jag hade också velat hitta någon intressant, ärlig och mogen person att följa. De enda bloggar jag blir någorlunda glad av att läsa är Paulas och Fokis.

   Svara

    Hur kan man vilja vara hemmafru? Sätt värde på dig själv och (försök) att aldrig hamna i en situation där du är beroende av någon annan.

    Svara

     Jag förstår såklart att du inte var helt seriös, men ändå

     Svara

      Nej jag är helt seriös 🙂 jag hade gärna varit hemma med mina framtida barn. Speciellt om jag då slipper sätta dem på förskola.

      Nog hade det säkert varit trevligt att komma ut och göra något ibland. Men jag tror ändå jag skulle trivas ifall inte det skulle gå att lösa 🙂

      Svara

       Jag är hemmafru och sätter värde på mig själv. Jobbar hellre för mitt eget hem än för en random chef? När jag är klar med sysslorna hemma har jag dessutom tid att plugga på distans, läsa, laga avancerade middagar, vara med barnen, träna och måla. Sånt som jag inte hade tid för när jag jobbade. Är utbildad jurist men livet som hemmafru är verkligen livet för mig och min familj. Barnen mår bra, jag mår bra och min man mår bra!

       Svara

        Och som du säkert vet om du brukar läsa mina kommentarer så tror inte jag och min man på skilsmässor. Vi är gifta och kommer så att förbli. Vi har råd att leva såhär och vi kommer ha råd att bli pensionärer också. Det är inte synd om mig. Tvärtom.

        Svara

         Vadå inte tror på skilsmässa? Om han ligger runt med andra kvinnor, ger dig könssjukdomar och spelar bort alla era pengar. Tror du fortfarande inte på skilsmässa då?

         Svara

          Nej jag tror fortfarande inte på skilsmässa då. Konstigt va? Tänk vad olika människor kan vara. I ett sådant scenario tror jag på terapi.

          Men min man har inga sådana tendenser. Vi har varit gifta länge och har tre barn ihop. Skulle han bli spelberoende nu så skulle jag bli väldigt orolig och se till att han fick hjälp.

          Att han skulle ligga runt och få könssjukdomar låter bara befängt. Det är min man du skriver om. Varför skulle han göra det? Gör din man det? Det måste ju ändå höra till ovanligheterna… då är det väl lika troligt att jag skulle göra det?

          Alltså vi har ett välfungerande äkenskap och flera barn ihop. Vi är lyckliga, kära, vi älskar varandra och är en familj.

          Svara

           Kul för er!
           Men även för de käraste och lyckligaste kan livet ta vändor som man inte kan styra över

           Alltså får sektvibbar när jag läser ”tror inte på skilsmässa”. Herregud exemplet ovan är ju gjort för skilsmässa.

           Hate to break it to you, men att frivilligt sätta sig i en kvinnofälla och vara ekonomiskt beroende av en man är så korkat. Även om du inte vill skiljas vid en eventuell otrohet så kanske han vill. Och då står du där. Hoppas för guds skull att du pensionssparar och har pengar på ett konto som är ditt, för att man delar lika vid en skilsmässa är inte sant.

           Jag hoppas att din partner pensionssparar till dig så du blir ekonomisk kompenserad oavsett vad som händer i livet. Mina kompisar som är hemmafruar får avsättningar till pensionssparande på 50-100.000 kr i månaden. Var smart om du ska vara hemma och sätt dig inte i en ofördelaktig situation! Önskar dig all lycka!

        Låter som en dröm! ❤️

        Får jag fråga vad ni tjänar tillsammans? Jag är rädd att jag och min sambo inte skulle få det att gå runt ekonomiskt 😔😔

        Svara

         Det är det och jag är sjukt tacksam för att vi har möjlighet att leva såhär. Min man tjänar 55.000 så efter skatt ca 37. Jag har lite roliga småjobb (skriver artiklar i en tidning, ställer ut tavlor ibland osv och då får jag kanske in en tusenlapp i månaden) främst är jag ju hemma med barnen som vi inte vill ha på dagis. Som det är nu så tar jag dessutom ut 1-2 dagar föräldrapenning i veckan också. Så sammanlagt har vi ca 40.000kr tillsammans varje månad. Så som sagt, är väldigt tacksam för att vi har råd att leva såhär! När vi fick vårt första barn och vi bestämde oss för att jag skulle vara hemma så tjänade mannen bara 30, och jag tog ut fler dagar föräldrapenning. Det funkade också!

         Svara

          Hoppas han inte träffar ngn ny på jobbet…

          Svara

           Märklig kommentar. Klart jag hoppas att han inte gör det. Jag älskar ju honom. Som tur är så delar vi samma värderingar kring äktenskapet och livet. Om du menar att du hoppas att han inte ska lämna mig för en kollega så behöver du inte oroa dig. Vi är gifta. Om du menar att jag skulle bli utblottad ekonomiskt så behöver du inte oroa dig för det heller. Vi är gifta och delar därför 50/50 vid en skilsmässa. Jag är inte oförmögen att jobba, vi har valt att leva såhär. Skulle jag av någon hemsk anledning bli ensamstående med barnen så kommer jag självklart att börja jobba igen.

           PS om du verkligen är orolig för min framtid om min man skulle skilja sig så kan du engagera dig politiskt. Sambeskattning samt betald föräldraledighet som är pensionsgrundande vore toppen.

           Att beskattningen

           Att sambeskattningen försvann gynnar alla kvinnor som vill arbeta och vara självständiga och ska absolut inte tillbaka. Hur någon kan önska det är för mig obegripligt. Visst får du vara hemmafru om du vill, men att gå bakåt i tiden när det kommer till kvinnofällor är ju absurt. Då ser man bara till sin egen situation och inte till det bästa för alla kvinnor.

           Man delar inte 50/50 vid en skilsmässa i alla fall. Vet en närstående som blev i stort sett barskrapad för mannen hade pengarna på sina konto, inte på hennes konto. Har man skulder så räknar man av pengarna som finns på eget konto och sen delas resten. Se om ditt eget hus även om allt är bra just nu och ni är lyckliga!

          Okej, tack för svaret 🙂

          Jag antar att så länge man har det mest grundläggande så handlar inte allt om pengar. Min sambo studerar till dataingenjör (ej civilingenjör) så lönen kommer ju inte vara direkt dålig. Men då vill vi ha typ 5 barn också 😅

          Nåja det löser sig. Jag hoppas att det går att undvika förskola i alla fall i några år.

          Kul att hitta likasinnade här i kommentarsfältet!

          Svara

          Men hur överlever en hel familj på den lönen?! Jag är ensam och tjänar 50000 innan skatt. Och skulle aldrig dela den inkomsten med någon. 😂

          Svara

         Jo man delar lika. Jag är utbildad jurist så jag har koll. Läs äktenskapsbalken.

         Kan dock avtalas bort genom äktenskapsförord, men det har inte vi. Din väninna kanske hade det. Eller så blev hon lurad.

         Svara

          De fick hjälp av jurist via tingsrätten, så kanske du som behöver uppdatera dig lite.

          Svara

           Sen när får man hjälp av en jurist via Tingsrätten hofsplufs vid en bodelning? Lovisa Lo har helt rätt.
           Din vännina blev nog ganska lurad, eller hade han, som i mitt fall testamenterad enskild egendom.

           Kan inte svara anonym 19.23 så svarar här istället.

           Vet ej om den exakt rätta titeln var jurist, men de fick hjälp via tingsrätt för att de ej kom överens. Så det är inte hufsplufs utan det tog väl ett halvår eller mer innan de fick den hjälpen. Och man får väl anta att tingsrätten kan sin sak?
           Ingen testamentets egendom eller äktenskapsförord. Och ja, vi blev alla ganska chockade över att det gick till såhär.

     ”Hemmafru” kan man ju istället säga att man önskar bli ”ekonomiskt oberoende och kunna säga upp sig” 😃 Hase gärna gjort så, samma sak, men med den relevanta skillnaden att jag inte är beroende av någon annan eller dennes pengar 🙂

     Svara

      Ja men jag hade gärna varit hemma och skött hus och barn medan min sambo jobbar. Så ekonomiskt oberoende hade varit trevligt (tror jag) men inte alls ett krav.

      Svara

     Vad är det för fel med att vara beroende av någon annan? Vi är flockdjur, vi ÄR beroende av varandra. Jag och min man är beroende av varandra. Våra barn är beroende av oss. Vi är beroende av våra föräldrar och de är beroende av oss. Inte ekonomisk då, men vi behöver alla känna oss älskade, behövda, uppskattade… vi är beroende av varandras styrkor och erfarenheter. Jag är beroende av min mans inkomst och han är beroende av mig för att ta hand om barnen och hemmet. Tillsammans är vi ett fantastiskt team. Ensam är INTE stark.

     Svara

      Lovisa Lo
      Bästa inlägget jag läst någonsin här inne🧡

      Svara

      Och min man blev beroende av en annan kvinnas f*tta.

      Svara

       Hahaha skön kommentar

       Svara

       Otur för din man som förlorade dig. Jag har aldrig varit med om otrohet, eller ens blivit dumpad. Det måste kännas hemskt.

       Svara

      Han är beroende av dig för att ta hand om hem och barn? Ja.. vissa män är verkligen handlingskraftiga..

      Svara

       Ja eftersom han jobbar väldigt mycket. Hade det varit jag som jobbade så hade jag varit beroende av antingen hans hjälp eller statens. Han är väldigt handlingskraftig. Under mina graviditeter har jag varit sjukskriven och då har han skött om både mig och barnen. Vi är ett team och båda är väldigt handlingskraftiga.

       Svara

    Hur tänker du kring pension? Iom att din pension blir väldigt låt medans din man får full.

    Svara

     Eftersom jag räknar med att vi kommer vara gifta tills döden skiljer oss åt så kommer vi ju fortsätta ha gemensam ekonomi även när vi går i pension. Vi sparar pengar separat till det.

     Men det är ett problem för många! Både jag och min man är politiskt aktiva i ett parti som vill införa både sambeskattning och pensionsgrundande inkomst för föräldraledighet. Jag tycker att det borde vara en självklarhet att föräldrapenningen är pensionsgrundande! Det är ett heltidsjobb att ta hand om hem och barn och det borde anses lika värdefullt som att jobba på kontor.

     Svara

      … tycker det är ganska deprimerande att kvinnor (och män) känner sig tvugna att jobba och lämna bort sina barn tidigare än de egentligen vill på grund av ekonomiska skäl. Familjen är det viktigaste vi har och den borde värderas högre. En trygg familj ger trygga barn och det ger ett tryggare samhälle. Som gravid, mamma eller pappa ska man inte behöva känna att man ”sviker” samhället om man väljer att prioritera familjen framför karriären. Att värna och vårda sin familj är också ett jobb.

      Svara

       Okej, ponera att han blir svårt sjuk, funktionsnedsatt, dör om 30 år?Lämnar dig? Kärleken dör? Vad händer då?

       Jag har 2 barn och de var hemma tills de var 1,5 år. Men det var för att jag ville. De går mån-tors 10-15 för att jag MÅSTE få vara vuxen och socialisera med vuxna människor några timmar per dag, annars hade jag blivit galen. Men det är ju utifrån ens egna preferenser. Det som passar för dig kanske inte passar för mig.

       Svara

        Ja om något händer som gör att han inte kan jobba så får ju jag jobba istället. Förstår inte problemet. Jag är utbildad jurist och jobbade på byrå innan vi fick vårt första barn. Studerar även på fritiden så jag har många möjligheter.

        Vid dödsfall så ärver jag honom och vi har båda livförsäkring. Jag skulle om något få det bättre ställt ekonomiskt om han dog.

        Men jag vill leva mitt liv med honom och jag hoppas vi får ett långt liv tillsammans. Sjukdomar och sorger kommer ju med all sannolikhet inträffa. För oss som för andra. Men vi har en bra grund att stå på, både ekonomiskt och äktenskapligt. Vi kommer klara det.

        Svara

       De flesta barn trivs alldeles utmärkt på förskolan med sina kompisar
       Barn som vart hemma fram till skolstart brukar få en smärre chock då och är inte vana att umgås i grupp

       Svara

        Jaså brukar de?

        Nej barn som varit hemma länge får ingen chock. De träffar ju andra barn även om de inte går på dagis. Öppna förskolan, på badhuset, på rytmik, hos kompisar, hos kusinerna, på lekparker, på museum, på sagostund på biblioteket, när man är i parken osv. De lever ju inte isolerade med mamma och pappa. Skillnaden är att en förälder är med dem istället för en dagispersonal.

        Både dagis och hemma har säkert sina fördelar. Men ingen forskning visar att det är sämre att vara hemma med mamma eller pappa som 1,5-åring än på dagis.

        Svara

         Jag pratar inte främst om små 1,5 åringar utan mer om 4,5 åringar

         Svara

         Jag tror barn säkert kan ha kul på dagis, och är de äldre är det kanske inte lika hemskt att bli ”övergiven” varje dag av sina föräldrar. Men jag tycker att det som de lär sig där är skit och det är också en stor anledning till att jag inte vill lämna mina barn dit.

         Svara

          Vad lär de sig där som är skit?

          Svara

      Det är med andra ord Sd som ni engagerar er i? Ja det partiet jobbar ju stenhårt för att få tillbaka kvinnorna till spisen – och inte bara de som vill vara hemmafruar utan i förlängningen alla kvinnor.

      Svara

       Nej det är inte SD.

       Jag tycker att varje familj ska ha möjlighet att välja själv hur man vill göra.

       Jag tror på familjens värde och alla de styrkor en familj besitter.

       Svara

       SD står inte för något längre, så nej jag röstade på ett annat parti sist.

       Svara

       Lär ju vara KD med sin extremt trevliga kvinnosyn

       Svara

   Tänker spontant att om man har barn, tränar mycket och satsar på karriären har man inte tid att vara influencer.

   Gå in på valfritt arbete och kasta en sten i personalrummet så lär du träffa åtta andra träningsglada 35-åringar med barn. Tycker att det är det enda folk tjatar om. Barn och träning.

   Svara

    Tänkte också det efter att jag postat min kommentar 😁🙈 men de behöver inte vara influencers per se men typ ha en instagram som de uppdaterat ibland iaf. Och ha en karriär som inte bara är insta/blogg osv utan tänker mer klassiskt som typ göra karriär i näringslivet.

    Svara

   Jag! Är 35 och fotbollsdomare. Har ävenen målsättning nu att springa milen på 45 och femman på tjugo minuter. Så det kommer bli ännu mer träning nu. 🙂 Just det, ett av mina största intressen är pilates och har höga drömmar kring det. Sen pluggar jag också så skriver lite om det med. Kika in vettja. 🙂

   Svara

   Tycker Helen Torsgården är väldigt vettig (osäker på hur gammal hon är dock? Men hon måste ju vara nära 30 i alla fall 🙂 )

   Svara

  Att så många UNGA och redan vackra tjejer väljer att göra sånt här! Säger inte att man måste när man äldre men i den åldern? Inget har ju hunnit ”försämras” (tolka mig rätt nu..)
  Mvh, tant på 35.

  Svara

  Jag fick jättejobbiga biverkningar av Botox som jag tog mot glabella/bekymmersrynkan. Skulle aldrig göra om det igen!! Det var svårt att hitta negativa upplevelser kring botox på internet då man hittar endast alla positiva berättelser. Biverkningarna ska vara få också men sen när man söker ordentligt hittar man många som blivit riktigt dåliga av botox tex.

  Svara

   Vad fick du för biverkningar? Ska själv på konsultation nästa vecka..

   Svara

    Jättedålig syn i flera veckor, så obehagligt, svimningskänsla, svaghet, yrsel. Kraftig huvudvärk länge.
    Nu kommer jag inte på alla biverkningar men mådde verkligen inte bra.
    Kontaktade stället där jag varit och de sa att det var normala biverkningar.
    Bara för att det inte är allergiska reaktioner som svullnad eller andningssvårigheter så gör man ju inget. Det var bara stå ut med det.

    Svara

     Aj då.. gick allt över eller lider du av något än?

     Svara

      Åh nu såg jag din fråga😊 det gick över som tur!

      Svara

       Tack för svar. Och skönt att det gick över även om det verkar vara obehagliga biverkningar att ha tillfälligt också.

       Svara

     Låter riktigt hemskt
     Men Botox är ju ett starkt nervgift. Skulle aldrig frivilligt spruta in det i mitt ansikte
     Vem vet vad som händer i kroppen flera år framåt för alla som använt giftet. Dessutom är skönhetsindustrin helt oreglerad så vilken klåpare som helst kan ta på sig en vit rock och låtsas veta vad den håller på med.

     Svara

      Jag håller med! Jag var hos en läkare och hade kollat upp mycket innan men ändå så gjorde jag det då jag trodde inte det var någon fara då det även används mot migrän svettningar osv. Men nä ångrar att jag gjorde det.

      Svara

    Det kanske funkar på dig. Jag är rätt svag i övrigt i kroppen så borde tänkt att det inte passar mig. Men jag är glad att biverkningarna inte blev bestående som det kändes ett tag!

    Svara

   Vad fick du för biverkningar?

   En intressant aspekt i skönhetadjungeln.

   Svara

    Jag gör fillers i läppar, nasolabiala vecken och under ögonen. Sist jag gjorde under ögonen fick jag suddig syn på ett öga i nån vecka. Fick även nervryckningar i samma öga i några veckor. Inte konstant men ganska ofta varje dag i 2-3 veckor. Sen försvann båda sakerna.

    Svara

     Herregud, sluta genast med dessa injektioner innan du får permanenta skador. Är säker på att du är jättefin som du är! ❤️🧡💛💚💙💜

     Svara

  Fast smygreklam är det ju inte. Tycker det finns värre saker, som att mobba t ex är än värre tycker jag nog. Finns andra som gör annat som är omoralisk och fel och som borde skämmas lika mycket och få en dumstrut.

  Svara

  Hon ser ut som fjortisarna gjorde på gymnasiet 2007. Idominsalva på läpparna.

  Svara

   Nivea var det som gällde på 80-talet!

   Svara

    I Berlin finns det stora Niveabutiker! 😃

    Svara

  Vem är detta ens? Hon måste ju ha köpt följare?

  Svara

   För att du inte vet vem hon är? Ok. Logiskt.

   Svara

    Aldrig hört talas om henne heller. Vi är nog rätt många…

    Svara

  Fan vad jag blir trött på alla som ska försöka motverka utseendefixering med kommentarer som ”hur ser hon ut?”, ”fy så fult”, ”usch” etc.
  Hur tänker ni?
  Att hon och andra gör smygreklam är gräsligt för det ändamålet. Markerad reklam är gräsligt det med för detta ändamålet. Folusera på det istället för att hoppa på hur de ser ut, varför tror ni att de hamnade i den där stolen för början? Jo för att folk konstant tjaffsar om hur folk ser ut. Tröttsamt och dumt.

  Svara

   Yada yada…

   Svara

    Men ist för att känna dig träffad av kommentaren så kanske du ska ta den till dig då du uppenbarligen kände sig träffad? Fast nu kommer du ju komma med en kommentar som säger att du inte alls känner dig träffad utan att man som influencer får ara beredd på påhopp om sitt utseende antar jag. Oavsett så ligger det en poäng i det som skrivs. Ist för att kritisera normen och se djupare och förstå varför folk faller för den här skiten så hoppar man på personer specifikt. Det hjälper ju inte oavsett. Men det säger mkt om den som hoppar på hur andra ser ut.

    Svara

     Du tog tydligen illa upp.

     Svara

  Kanske du som ska ha dumstrut?

  Svara

   Varför?

   Svara

  Mimmi är expert på att göra både smygreklam och fiska samarbeten och gör det dessutom rätt öppet. Har följt henne ett tag och det är rätt irriterande.

  Svara

  Så blåsta argument hon har i sin instastory nu 🤦🏼‍♀️ ganska så uppenbart att det var sin egen kommentar här ifrån som hon repostade med..

  Svara

  Ot
  Bella flyger hem från Frankrikehuset

  Svara

   I privatget? 🤣😂🤣

   Svara

    😂😂😂
    Hoppas inte, låter inte så bekvämt 😃

    Svara

  Fast du har ju fel på ett grundläggande plan i ditt ogillande av influencers. Du skriver, rödmarkerad länk, ” Det är ok med smågrejer typ mascara men vad händer när influencern blir levande reklampelare för kirurgiska kroppsingrepp”. På ett ungefär. Och drar därefter slutsatsen att det fungerar ungefär på samma sätt. Nej det gör det inte. Visst kan det väcka nyfikenhet hos de som aldrig förut tänkt tanken men steget därifrån till att verkligen göra ett sånt ingreppen när det grundläggande behovet inte finns där från början är ju avsevärt stort. För de som känner sig missnöjda med sitt utseende och tänkt tanken nångång på en kroppsförändring kanske får en pusch att ta reda på mer och framförallt fakta om risker och följdverkningar och annat av betydelse. Det är så folk i allmänhet fungerar men du verkar ju totalt ha missat den biten. Vad gäller parfymer och sånt, dagligvaror följarna är väl förtrogna med, kan dock influencern ha den impulseffekt du tycks tro även gäller för kroppsförändrande kirurgiska ingrepp. Lite infantil verklighetsuppfattning skulle jag säga.

  Svara

   Vad är syftet med reklam?

   Svara

    Att synliggöra för en potentiell marknad. Att skapa själva marknaden är nåt helt annat och betydligt svårare än vad reklam förmår. Är man så dum så man springer iväg och kroppsförändrar sig kirurgiskt för att bästa kompisen gjort det och säger det är toppen så lär man få det jävligt jobbigt i livet hur som helst. De allra flesta människor fungerar inte så menar jag.

    Svara

  Ok fillers i hela nunan, heja va sunt.
  Man undrar hur mycket av det här som senare kommer till dotterns vetskap.. så beklämmande

  Svara

  Väldigt många bilder med ungen i duschen. Varför har hon ett så stort behov av att posta det på instagram?

  Svara

   Hon postar tyvärr allt hon kan, på allt hon kan! Finns ingen gräns där. Hon är ett konto som dom flesta andra perfekta influencers. Inget man kan relatera till öh! Och att mata på om dessa injektioner till så många.. Orkar inte.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.