Det händer på Instagram

I ❤️ This girl! ☝🏻☝🏻☝🏻

Alltså, JÄKLAR vad snygga Nattis tatueringar är!!!

Någon är lite trött och jetlaggad  🥳

ÄLSKLING! HÄR ÄR VÅRA OUTFITS FÖR HELGENS SLÄKTKALAS!!!!!

Inspirerad av Margaux Dietz bröllops-dräkt?

Annica spelar även på Summerburst – kul!
Är det någon av er som sett henne live?

Är det ändå inte drömmen? En soffa av Eldorado-burkar?

Now THAT’S my kind of camping!

Jag ÄLSKADE Beverly Hills när det begav sig men vet inte om jag vill förstöra min bild av det genom att kolla på den här nya serien…
Någon mer?

Ingen bebis än i Floria!

Laila Bagge räddar en korvvagn men glömmer kvar sin plånbok.

KÄMPA BOSSE!

Det måste man väl få som nybliven mamma? Eller?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – Adoptera mig UnderbaraClara!

Är det inte fint så säg, att det bara behövs ett hundratal anmälningar till KO innan de börjar reklam-markera? 😉

Fler kvinnor som backar Kenza i amnings-gaten.

Båda, med tanke på att ingen av dem har puffar eller simring på sig? Jag själv lärde mig simma på Gran Canaria efter att ha hoppat ur min simring – som låg kvar på poolkanten – medan jag själv sjönk till botten som en sten. Blubb blubb!
För inte är det väl Lovisa? 😉

Paow tar en trip down memory lane…
Ser ni vem bild ett och tre föreställer?

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte att CW kommit undan med att ha medverkat i Nemos podd fastän hon själv kritiserat Gudrun Schyman för att ha varit med i FV:s podd. Varför har du aldrig lyft det, Cam Cam? Du som göra såna seriösa ”granskningar”.

  Svara

   Eller hur CW (som annars ska kommentera allt) kunnat komma undan med att total radioskugga på Alexa Wolf? Är det kanske så att de mån som hjälpt CW i karriären inte är intressanta att Metoo:a på någon an hennes plattformar?

   Förövrigt är det sjukt mycket mer respekt att vara cykelbud än spinninginstruktör. Äcklig arbetarföraktande jämförelse, otippat att CW likat den.

   Svara

   Detta är en helt vanlig blogg, inte public service. C väljer väl fritt vad hon skriver och inte skriver om?

   Svara

    Klart hon gör. Men hon profilerar sig som en blogg som bevakar och granskar _sociala medier_ och vill väldigt gärna framhäva att hon är seriös? En granskning är per definition objektiv. Det här börjar bli löjligt.

    Hon får väl rebranda? Så slipper hon bli upprörd över att etablerad media inte tar henne på allvar. Klart att Camilla skall få ha en skvallerblogg om hon vill, klart att hon får lov att hyckla – men då när hon inte framställa sig som en bevakande/ granskande makt.

    Svara

     Jag är inte upprörd. Du kan vara lugn. Jag har massor av kontakt med annan media som du inte känner till och som jag är helt nöjd med. 😊

     Svara

      Vad bra.

      ” Jag kan VISST cykla, -och jag har en häst- i smyg”

      Du har iaf varit rätt upprörd över det tidigare om jag inte minns fel? Varför svarar du inte på de relevanta frågorna ovan, utan bara på det som träffade ditt ego?

      Men det här är alltså fortfarande en blogg som granskar och bevakar sociala medier? Eller?

      M

      Om man försörjer sig på att påtala andras hyckleri, får man väl ta frågor om sitt eget?

      Svara

      Hur kändes det när du insåg att CW ljög om att Gardet var toppform och lät dig göra bort sig själv totalt genom att skriva ett raljant inlägg?

      Svara

       Snälla sluta med din personliga vendetta här på bloggen, det är verkligen sjukt tråkigt att läsa och det verkar vara få som är intresserade trots att du eldar på. Bara ge upp. Snälla.

       Svara

        Jag håller faktiskt med Är.

        Svara

         Håller också med ÄR!

         Svara

        Håller med Anna!
        Är/ verkar ha en skruv lös!

        Svara

         Ok, jag tar åt mig av kritiken och skall genast anpassa mina åsikter och hur/var jag framför den pga att Anna ber så snällt och 3-4 personer jag inte känner håller med henne.

         Jösses 😂👌

         Svara

          Ja, bra om du kunde lära dig någongång!

          Svara

       Är framför sina åsikter precis som alla andra här. Jag tycker dessutom att det mesta är väldigt vettigt och sakligt. Hen använder även sitt nick under samtliga kommentarer till skillnad från vissa andra.

       Om du absolut vill klaga på någon, gör det då åtminstone på någon som förtjänar det. Personen som hela tiden återkommer med sina elaka kommentarer om andras utseende, förhållanden, kroppar osv, vore en bra kandidat.

       Svara

    Men M, det är väl ingen som tror att det här är public service? Det är ju dock inte bara public service man kan ge feedback till liksom. Jag tycker att det är märkligt att Cissi Wallin i princip inte ifrågasätts på den här bloggen, särskilt med tanke på hur hårt Camilla går på andra. Är det bara jag som minns vilka vidriga saker Camilla vräkte ur sig om Tyra när hon var sjuk?

    Svara

  Är det någon annan som också har problem med instagram? Bilder och stories bara laddar. Snyft.

  Svara

   Nej men med modd här.

   Svara

  Har Kissie helperuk? Det ser ut som om hon hängt av sig den och ligger i sängen mörkhårig? Ser jag fel? Är jag helt ute och cyklar?

  Svara

   Blondinbella har lånat ut peruken nu under semestern 😂

   Svara

    Jag trodde efter en snabb blick på bilden att det var Bella som stod där i hörnet 😂

    Svara

     Haha, jag med. Bella goes Sia.

     Svara

   Japp ! Bilden borttagen från hellmers insta ! Kolla upp camcam

   Svara

    Åhhhh, utropstecknet ska komma direkt efter meningen!

    Svara

     Nej .

     Svara

      Jo.?

      Svara

    Den är inte borttagen. Finns i stories.

    Svara

  Egentligen inget nytt under solen och den där wowkänslan har försvunnit. Alla generationers mammor tänkte ungefär desamma fast man inte ”berättade” det för hela världen. Gäsp, känns som om allt går i samma spår

  Svara

  Känns som att Bella skriver om det där med första simtagen för att provocera/komma åt Odd. Han har ju tävlingssimmat och jag läste tidigare att den var viktigt för honom att barnen lärt sig simma osv.

  Nu ”missar” han ju Gillis stora moment. Känns som enda rimliga anledningen att skriva ut det på en blogg, för seriöst, vad är underhållningsvärdet på det för oss bloggläsare?!

  Svara

   Men snälla….

   Svara

   Så är det säkert! Tror inte hon drar dig det minsta för att ge honom små tjuvnyp så snart hon kan, eller så har hon ett uppdämt behov av att visa sig som en duktig mamma

   Svara

    Uppenbarligen är ni minst två som ser barns framsteg som en personlig seger, och skulle bli ledsna/sura för er egen skull om ni inte fick den. Föräldrar som blir stötta för att ni får bilder av framstegen skickade till er, istället för att glädjas med och för era barn.

    Så jag tar tillbaka det där med ”få föräldrar skulle”. Helt otroligt 😱

    Svara

     Nu dillar du igen…
     Det är Bella som ger tjuvnyp till Odd och inget annat
     Suck!

     Svara

      Men LÄGG NER!!! Det är DU som försöker smutskasta och häckla Bella, inget annat. Suck!

      Svara

       Så häckla är ditt nya ord..

       Svara

        Men smutskasta lever kvar 😅

        Svara

      😂😂😂😂

      Svara

      Sjukt hur du försöker vända allt ALLT Bella gör till fel och till något dåligt. Hon kan inte gör något rätt enligt dig/denna blogg. Och försvarar någon henne så blir den påhoppad. Lika bra att Bella helt slutar blogga och instagramma för det är fel på allt hon skriver, vad hon än skriver eller lägger upp för bilder så är det fel.. – eller nej förresten hon har rätt att blogga men ni som stör er kan ju i bästa fall sluta läsa. Ni hittar fel i allt och finns inget fel så vrider ni det till fel, ni hittar på fel. Allt är tydligen pikar och provokationer, fel på samarbeten och fel på allt ALLT… Sjukt är det. Det är ett skrämmande fenomen mer än influencers och eventuell smygreklam och sprättben.

      Svara

       Du vet kanske inte hennes bloggstrategi? Excelark?
       Hon har berättat otaliga gånger i olika media om sin strategi och den går enbart ut på att provocera.
       Så du behöver inte oroa dig för Bella för hon är helnöjd när det skrivs om henne, de är så hon tjänar sina pengar och kan därmed hyra hus i 5 veckor i Frankrike

       Svara

        Men detta är ingen provokation ändå? Ni vill dock gärna få det till att det är för att pika odd men det får ni erkänna är långdragna spekulationer.

        Svara

         Tror du måste sätta dig in lite mer i Bellas strategi innan du uttalar dig. Blir så pinsamt naivt annars

         Svara

          Och Du måste sätta dig in lite mer i CCs strategi, eller det är du väl redan iofs, du är en del av den strategin gissar jag. Du bör också lära dig att skriva punkt vilket du ofta missar i din iver och i dina skiitkommentarer om Bella.

          Svara

           Dina konspirationsteorier om CC når nya höjder. Eller hur Stollis?!?

           Inte bara i elaka kommentarer om Bella hon missar punkten. Och hon missar den inte så ofta längre efter att flera ggr blivit upplyst om att avsaknaden av bla punkten, avslöjar henne. Nu försöker hon ofta ändra sitt sätt att skriva på andra sätt men misslyckas totalt 🙄.

           Hennes sätt att skriva och hennes inskränkta åsikter och kvinnosyn avslöjar henne lika minst mkt.

          Jag är en av de som anser att Bellas framgång är skapad av såna som du som letar, sprider och ger luft till Bellas ickeprovokationer. Detta kan inte räknas till en provokation, det är ni som gör det åt henne, helt gratis. Så vem är naiv?

          Svara

           Tror det är värre för dig som stödjer Bella okritiskt, vem vet vad mer du stödjer då?

           🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

       Är det inte lättare att du slutar läsa/argumentera med folk som är kritiska till blondinbella om det är så hemskt för dig att läsa?

       Svara

        Detta har man ju försökt påvisa för Stollis i månader. Inget biter 🤔

        Svara

         Stollis heter liksom inte Stollis för inte om man säger!

         Svara

        Eller så kan du sluta skriva elaka kommentarer om Bella om precis varje liten detalj du kan komma på eller fantisera ihop. Har du konstruktiv kritik- framför gärna den. Men alla småsinta, väldigt elaka och bittra kommentarer om Bella gör att man mår illa när man läser dem.

        Man skriver inte så om någon, helt enkelt.

        Svara

    Odd kräver att barnen veckopendlar med flyg och nu har han missat att lära Gillis att simma!
    Jag trodde att det var just simning Odd och Gillis höll på med på den extra pappadagen på måndagarna.
    Men de sitter kanske och spelar tv-spel istället för att vara på badhuset…

    Svara

     Tröttsamt
     Du tror väl inte för 1 sekund att de är Bella som lärt han simma? Nej, då blir frisyren förstörd, de är barnens inhyrda nanny som hjälpt till. Men så klart att B försökte ta åt sig äran, hon har ju faktiskt betalat!

     Svara

      Din kommnenar är också tröttsam 12:47 Det är väl Gillis själv som lärt sig simma, sen kanske det är med hjälp av både sin mamma och sin nanny. Hur försökte B ta åt sig äran? Det gör hon väl inte för att hon skriver att G lärt sig simma, men klart att du vinklat det så. Suck alltså..

      Svara

       Nu får du sluta sucka och komma med något eget konstruktivt snart!

       Svara

   Men alltså snälla…. Jag jobbade när min son tog sina första steg, han var hos sin morfar då. Självklart skickade morfar en film till mig, jag hade blivit sur om han inte gjorde det.
   Han på även upp filmen på Facebook.

   Vad är det för typ av förälder som på riktigt skulle kunna känna något annat än glädje över sitt barns milstolpar? Över att barnet är stolt och glatt? Tror du verkligen att Odd är en så missunnsam person? Det tror inte jag

   Svara

    Du verkar ta åt dig personligt

    Svara

     Va? Hur?

     Svara

      Du babblar ju om dina egna erfarenheter som ingen här är intresserad av! 🙄

      Svara

       Det är en ganska vanlig syn dock, bland normalt fungerande föräldrar.

       De här spekulationerna är så överstyr.

       Svara

        Vilket är en vanlig syn? Dina privata stories?

        Svara

         Nä, att man inte blir stött för sin egen del över ens barns framsteg.

         Svara

          Men vem blir det? Du?

          Svara

       Det är en ganska vanlig syn dock, bland normalt fungerande föräldrar.

       De här spekulationerna är så överstyr.

       Hur tog jag åt mig menar du? Jag berättade bara hur normalt fungerande föräldrar tänker kring sånt här.

       Svara

        Men ingen är intresserad av vad du beskriver som ”normala” föräldrar

        Svara

         Men kommentarer om vad folk är intresserade av och inte är intressant tycker du?

         Förlåt, jag glömde att ert största nöje är att spekulera kring andras -Bellas- föräldraskap Trots att ni har noll insikt i det. Och att ni blir galna om någon har synpunkter på era helt galna teorier 😂

         Svara

          Det är EN person som skriver de flesta elakheterna om Bella. Det verkar vara personens stora nöje hela dagarna.

          Svara

           – Älskling, jag vet inte hur jag skall kunna berätta detta.. Men Jonte lärde sig cykla idag
           – Va?! Såg du det? Hur fan kan du göra så här mot mig?!! Vet någon annan om det här?!

           De är knappast en som skriver om Bella här, snarare hundratal

           NEJ det är inga hundratal men Du försöker få det att se ut så. Stört.

           Exakt så är det faktiskt. En person skriver majoriteten av alla insinuerande elaka kommentarer under massa olika namn.

           Kollade upp detta när det påpekats förut och det blev då uppenbart att så är fallet. Sjukt 😒!

         Du är ovanligt bitter o otrevlig. Personen i fråga ville bara ge lite bakgrund till sin åsikt. Chill.

         Svara

          ChillPill

          Svara

       HAHA – det har aldrig slagit dig att ingen här överhuvudtaget är intresserad av någon annans åsikter? Överhuvudtaget.

       Svara

       Nog tycker jag om spets men där blev det lite för mycket. Kom ihåg när jag lärde mej simma och fick visa upp för klassen. Vad glad jag var.

       Svara

   Nja, säg inte det. Berith var lyrisk som vanligt!

   Svara

    Soliga Berith!

    Svara

   Oj är det också att komma åt Odd och provokation 😂 Men alltså snälla 12:18 🤦‍🙄 Ja han har säkert sagt ” Isabella du får INTE låta Gillis lära sig simma när han är hos dig för det vill inte jag missa, det vill JAG lära honom” eller inte … Alltså 😅 Det är fler bloggare som skrivit ut på blogg och instagram när deras barn lärt sig simma, inget konstigt även om det inte är underhållning för dig. Sluta med konspirationsteorierna och galenskaperna!

   Svara

    Sluta själv med ditt gapande! Konspirationsteorier?!? Är du även privat Palmemordsspanare? 😅

    Svara

     Är det något fel på det?

     Svara

      Ja, de är stollisvarning.

      Svara

    😂😂 håller med dig! Så jävla sjukt.
    Alla influencers skriver om sina barns framsteg i utvecklingen. Det är väl en helt normal och sund sak att göra!

    När hon inte nämner sina barn är hon världens sämsta förälder och när hon skriver om dem så gör hon det för att ”komma åt deras pappa”

    Camillas hejarklack är verkligen something else.

    Svara

   Barnen? Det var väl Bella som just lärt sig simma.

   Svara

    😂

    Svara

   Bara för att Bella skriver att Gillis lärt sig simma så behöver det inte vara sant att det skedde just nu. Han kanske lärde sig simma i våras, men det passade i blogg-strategin att nämna det nu. Bella har själv sagt att allt som står i bloggen är planerat. Tror inte på något jag läser där.

   Svara

    Helt sant! Msn bör ta allt hon skriver med en näve salt!

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Lika tröttsamt är det med alla hjärntvättade Bellafans och deras konspirationsteorier att det är CC som skriver inlägg och att de bara är en negativ till Bella osv. Dessutom alla deras uppmaningar att folk ska söka psykvård! 😕

    Svara

     Fast varför skulle det vara ”hjärntvättade Bellafans” som tror/märkt att CC skriver en del kommentarer, helt ologiskt, det har inget med Bella att göra! Det är ju du CC som är den som hjärntvättar.

     Svara

      Nu tror jag att du får använda dig av ditt eget favorit uttryck och söka vård! Inte hälsosamt att reta upp sig så på bloggkommentarer från okända människor.

      Svara

     Intressant att en kommentar som inte var elak togs bort hmm… Det stod inget om att söka vård vilket f ö CC brukar uppmana vissa till. Det stod att CC troligtvis skriver en del kommentarer själv för att få igång kommentarsfältet och för att smutskasta Bella. Och det stod att barnen brukar ha puffar annars men nu stod på land och kan ha tagit av… – märkligt att det togs bort, men teorier och elakheter om Bella får stå kvar.

     Svara

      Ja, och ännu märkligare att du orkar bry och engagera dig.

      Svara

       Att C fortsätter skriva hånfullt om Bella är anmärkningsvärt. Nu genom att skriva att de står vid poolen utan armpuffar och antyda att de inte tas hand om på säkert sätt.

       Camillas ord om att ändra tonen, inläggen och kommentarerna om Bella verkar även för tredje gången vara tomma. En dag klarade hon av det. En enda dag.

       Svara

    Tror cc är lika ”besatt” av pengar som hon anklagar bella att vara.

    Svara

    Det är jag som är 12:18, jag är inte CC och jag har heller inte skrivit några fler inlägg/kommentarer i denna tråd (så alla andra Anonym är alltså inte jag).

    Svara

    Den stora frågan är – Kan mellanmänsklig kosmetika och makeup påverka den feministiska konflikthanteringen och dess härskartekniker.
    -Vad tror du?
    -Finns det någon större påverkansmöjlighet, eller förtigs den av suppresiva krafter i maktfältet?

    Eller är reflektionerna på den slipade stenens pärlhalsband som Metoo TM och copyright feminism det som slutlitligen vinner priset kring hals och nackdelar?

    Svara

     Ja. Eller nej. Kanske.

     Svara

      Urvalsmöjligheternas invända utsägelser, ack så sällsamt tuggar folkabussen på för höga växlar i uppförsbacken **Chucha Chucka** men hackar den tjockoljan i blommornas blod eller hackar den ödets beseglan i den outgrundliga bubblan?

      Tjockolja från blommornas blod till petroleumcrackerns molekulära petrol, till hacket i bubblan & backen.

      Svara

   Har du barn själv? Då borde du veta att båda föräldrarna sällan är med i barnens alla ”första”. Speciellt inte om man är skilda

   Svara

   Känns otroligt långsökt att hon skulle ha någon annan än sig själv i åtanke när hon publicerar något. Det står ”mamma- och familjeinnehåll” på publiceringsschemat för idag bara. Hon följer sin sociala medier-strategi. Inget annat.

   Svara

   Gillis? Ska inte han börja skolan till hösten? Han kan nog simma sedan ett tag, skulle tro att det är Sally som lärt sig simma.

   Svara

    Va? 😂

    Svara

    Sally är väl knappt 4? Då kan väl inga barn simma?

    Svara

     De flesta är motoriskt redo att lära sig simma runt fyra års ålder, med god vattenvana och träning är det absolut möjligt. Om barn inte lärt sig innan sex års ålder är det oftast för att de inte gått på simskola/ tränat med en förälder som har koll på att lära ut simning men kan i vissa fall bero på rädsla eller sen mognad motoriskt.

     Sen är det en del föräldrar som anser att barnen kan simma bara de kan ta sig fram i vattnet och nöjer sig så. Det blir en stor besvikelse för barnen när de ska göra simtest i skolan och inte har rätt teknik för att bli godkända.

     Om Odd är simmare är det troligt att han har högre krav på teknik för att anse att barnen är simkunniga än vad Bella har.

     Svara

   Big moment och stora moment är inte samma sak. Gud vad jag blir trött.

   Svara

   Lugn bara lugn. Men tanke på att pappa Odd har sina barn och speciellt Gillis en stor del av deras barndom så lär han uppleva detta många gånger till. Detta och även andra framsteg som uteblir för Bella då hennes tårtbitar för barnen snabbt blir uppätna.

   Svara

  Madeleine Ilmrud föröker hålla sig relevant som vanligt.

  Svara

   Och förökar sig som vanligt.

   Svara

  Johanna N har så jäkla rätt! Patetiskt hur såkallade influencer ser sig som entreprenörer. Stoltserar och försvarar sig när andra sätter sig emot att influenser som skriver på ett papper för att sälja skal från Kina titulerar sig som entreprenörer. Ett hån mot riktiga entreprenörer

  Svara

  korvvagn… va?!

  Svara

   Laila B är väl inte känd för att vara speciellt intelligent person

   Svara

    Fattar inte – började hon sälja korv? Bara sådär? Är inte det lite annorlunda?

    Svara

     Hon ville säkert vara lite wild and crazy, sen glömde hon plånboken…ooops…

     Svara

    Inte du heller LL.

    Svara

   Jag har varit och hört Roxy spela och tyckte hon var bra. Hon väntar ju barn nu. Grattis.

   Svara

    Hej Roxy! Ingen bryr sig.

    Svara

  Ja angående Paows bilder – första bilden är Sara Bolay och den tredje Jasmine Lil jaz eller vad hon nu heter och kallar sig.

  Svara

   … Vilka?

   Svara

   Jasse ser jag att det är men Sara Bolay? Snacka om att ha bakat om ansiktet isåfall, finns inte ett spår av forna Sara kvar ju. Lite kul att se ändå när som var helt okända. Stämmer nog ganska bra när Paow beskriver hur hon blivit utnyjjad av ”vänner” då dom endast använt Paow som ”språngbräda” för att bli kända.

   Svara

  Cissi borde inte kritisera andra när hon själv inte visar någon som helst respekt för de som blivit patreons till Gardet. Gardet utlovade granskande journalistik, nu ljuger Cissi och hävdar att de aldrig sagt att de skulle ägna sig åt det. Att Gardets styrelse är helt upplöst med bara henne själv kvar, anser hon inte heller att de som betalar pengar till Gardet har rätt att veta. Istället ljuger hon även om det och påstår att inget speciellt hänt.

  Cissis avslöjas hela tiden med lögner i syfte att skydda eller framhäva sig själv. Hennes instagram går knappt att läsa längre då den är så full av manipulation och lögner att man mår illa.

  Svara

   Sluta läs den då. Problemet löst.

   Svara

   Det minsta man kan kräva av den som har betalande läsare är att vara uppriktig med vad de betalar för, och vad som sker med ”produkten” vid plötsliga förändringar. Kan de inte uppfylla det som utlovats bör de återbetala de pengar de tillskansat sig på felaktiga grunder.

   Det som Cissi håller på med kan polisanmälas som bedrägligt beteende, dvs bedrägeri. När hon inte levererat granskande grävande journalistik som de utlovade mot monetärt stöd, ljög hon sedan och påstod att de aldrig lovat något sådant. Cissi ljög även om att Gardet fortfarande står stadigt, när sanningen var att hela redaktionen, utom hon själv, lämnat.

   Cissi skulle nog behöva bli polisanmäld för att tas ned från de höga hästar hon tror sig befinna sig på, tack vare sin alltför godtrogna, välmanipulerade, följarskara. Hon kommer då dock att upprepa samma svar hon ger på all kritik, nämligen valfritt alternativ av följande;
   att hon är kvinna, att hon är en ”gapig” kvinna, att hon är en ”mäktig” kvinna, att anmälaren är en daddysgirl, att anmälaren går patriarkatets ärende, att rättsväsendet godtar anmälan enbart pga att hon är kvinna, härskartekniker som tex den om att hon egentligen är ett ufo som planerar att destruera hela jorden, osv osv.

   Jag hade haft betydligt större förståelse för om detta skulle ha fått Camilla att skriva ett upprört hånande inlägg, än någon C-kändis som fuskat med reklam?

   Svara

  Du borde kolla in vad ”Swebliss” just postade på sin story om Alexander Pärleros. Sexuella trakasserier av Johanna om du frågar mig!! Trodde verkligen inte detta om honom. Usch.. Men varför reagerar ingen annan influenser? Man blir ju obekväm.

  Svara

  Jag som riktig friluftsmänniska blir så jävla provocerad av det här påhittet ”glamping” på riktigt alltså.

  Svara

   Det är väl bra om fler får upp ögonen för naturen och friluftsliv? Man måste ju inte ligga och frysa på ett stenhårt liggunderlag för att ha en trevlig vistelse och njuta av blåbärsplockning och fågelsång.

   Svara

    Nu har jag varken stenhårt liggunderlag eller ligger och fryser för jag har bra utrustning till det jag gör. Och ja, jag är all for att fler får upp ögonen för friluftsliv men jag blir också provocerad av okunskapen hos folk som tror att det bara är att dra på sig ett par sneakers och en Kånken och ge sig ut och ”vandra” för att få fint content till sina konton. Paula har aldrig slagit mig som speciellt intresserad av friluftsliv.

    Svara

     Nä, det är ju därför dom glampar. Barnen ville jättegärna sova i tält, men de vuxna tyckte att det kändes jobbigt, så då blev det någon kompromiss.
     Dessutom är det väl knappast någon som hävdar att det är friluftsliv att bo på camping.
     Att fler kommer ut i naturen och rör på sig ser jag bara som positivt, även om de gör det i sneakers och kånken. Det gör ju inte din friluftsupplevelse mindre trevlig.

     Svara

     Nu kan man alltså bli kränkt över att folk vill gå ut i naturen? 😂

     Svara

      Älsk på din kommentar

      Svara

     Är det du som tidigare blev kränkt av att folk nu reste till Tjernobyl efter teveserien och du ville inte längre åka dit för att folk skulle tro att du var en av dom och inte att du velat åka dit länge?

     Svara

      Nej.

      Svara

   ”Blir så jävla provocerad”, hahah lugna ner dig för fan!

   Svara

   Jag är också friluftsmänniska, men kan inte se några problem med detta? Var på ett liknande ställe förra sommaren. Supermysigt och en ny upplevelse. Det ena behöver ju inte utesluta det andra.

   Svara

   Alla är inte gjorda för att vandra, slå upp tält, laga mat över öppen eld, mm, då är det väl inge fel att det kommer alternativ så man kan välja 🙂
   Själv föredrar jag att bygga eget vindskydd (äger egen skogsmark) eller t.o.m att sova under öppen himmel i sovsäck, riktigt härlig känsla enligt mig.

   Svara

  Kissies peruk ! Inlägget borta på hellmers insta

  Svara

   Men alltså det är inte Kissie som brukat använde peruken i sitt vardagsliv liksom, hon har för övrigt hårförlängningar/extensions. Snälla nån, galningar här… hon efterfrågade för övrigt en peruk på sin instagram nyligen, ser ut som att det fick tag på en iaf.

   Svara

    Om det är så vrf är inlägget då borttaget?

    Svara

     Det är kvar. Bilden ligger i Andreas stories. Den försvinner om ett par timmar dock (i skrivande stund har den varit uppe i 21 timmar av 24).

     Svara

    Oh Stollis-Stollis 🎶

    Svara

   Inlägget finns kvar. Det finns på hans stories.

   Svara

  Varumärkesskydd är INTE samma sak som patent.

  Svara

   Nej men det registreras hos patentverket och är ibland faktiskt ett bättre skydd än ett patent beroende på vad man vill skydda.

   Svara

    Patentverket finns inte. Du menar Patent- och registreringsverket (PRV).

    Svara

     Ja det var det jag menade, men skrev bara ut den delen med patent pga invändning.

     Men det hade kanske varit tydligare att skriva ut hela och feta patent… 💁‍♀️

     Svara

      Du kan väl skriva så att vi andra dödliga förstår vad du menar. Hur svårt kan det vara liksom?

      Svara

       Det var ett försök att förenkla eftersom att folk verkar hänga upp sig på onödiga grejer och för mycket text. Men uppenbarligen så brukar ni ju förstå ändå eftersom att ni frågar mig om hur jag menade korrekt. 😉

       Tex om du googlar på patentverket så kommer du få fram info om PRV. Jag lovar. 🙂

       Svara

        Tänkte bara att du minsann ska rätta alla jämt, och jag är en bitter kärring så jag rättar gärna dig.

        Svara

         😅

         Svara

  https://youtu.be/LysDCkS4Vz0

  Här säger Bella att hon når ut till 20 miljoner människor runt om i världen. Är inte det en liten överdrift?

  Svara

   😂😂😂😂 förlåt men hon lider av något, på papper alltså. Kan inte vara friskt att ljuga SÅ.

   Svara

   Hjälp!!!
   Och vad torr i munnen hon är, blir väldigt mycket smackande… 😬

   Svara

   Når ut ja – hon säger når ut inte att 20 miljoner följer henne varje dag, så nej är väl kanske inte direkt en överdrift.

   Svara

    Att ha räckvidd på 20 miljoner är inte det lättaste. Självklart har hon inte det.

    Svara

     Hennes blogg går att läsa i många länder.

     Svara

      Ja, alla länder med tillgång till internet kan koppla upp sig och kolla på hennes blogg. Så kanske hon inte har miljoner utan miljarder följare?

      Svara

   Det var fem år sedan.
   Tror att de flesta av dessa 20 miljoner har slutat att följa henne nu.
   Men skämt åsido, det är förstås en helt befängd siffra.

   Svara

    Tyvärr inte i Bellas huvud. Jag tror hon tror på sina lögner själv och omger sig bara med personer som gör det samma. Kritiker göre sig icke besvär

    Svara

   Hon har storhetsvansinne! 🤪

   Svara

  Så bra att så många koncentrerar sig på det viktiga i livet
  -Vad annat kan man göra?

  Svara

  Att titulera sig ”komiker”, när man heter Johanna Nordström är som att anse att Aftonbladet är mer säker källa för sjukdomar än pubmed.

  Svara

   Vad skulle du titulera henne som då?

   Svara

   Hon jobbar ju med standup, vad annars ska hon kalla sig då tycker du? Du personligen måste ju inte tycka att hon är rolig för att hon ska kunna kalla sig komiker.

   Svara

    Tror ändå att vara rolig för flertalet är en komikers största uppgift

    Svara

     Flertalet av vad?
     Besökare som lyssnar på dig? Sveriges befolkning? Europas befolkning? Världens befolkning? Folk med tillgång till internet?

     Och gäller det för alla yrkesgrupper?
     Man kan inte titulera sig som lärare förrän flertalet av befolkningen tycker att du är bra?
     Du kan inte titulera dig som läkare om du inte behandlat flertalet av befolkningen?
     Du kan inte kalla dig för affärsbiträde förrän flertalet av befolkningen handlat av dig?
     Man blir inte en riktig flygvärdinna förrän du serverat X antal drinkar ombord på ett plan?
     Kan man inte titulera sig fotograf förrän flertalet av befolkningen tycker att dina fotografier är fina?
     Man blir inte en riktig musiker förrän man har X antal nerladdningar på Spotify?

     Svara

      Nästan alla de yrken du nämner kräver någon typ av utbildning. När man slutfört utbildningen har man ju per se rätten att titulera sig det man utbildat sig till.
      En komiker utbildar sig inte till komiker och det finns därmed ingen självklarhet i yrkesrollen.
      Vänd på frågan istället – får man kalla sig vad man vill utan att kunna leva upp till det eller visa upp något underlag?
      Är jag en komiker för att jag skojar med mina vänner?
      Är jag fotograf för att jag fotar min katt då och då?
      Är jag ekonom eftersom jag kunskap om pengar?

      Nah.

      Svara

       Mja, det enda yrket som egentligen kräver en utbildning är läkare. För alla de andra exemplen behöver man egentligen inte ha utbildat sig. Man kan fortfarande jobba som lärare utan en lärarutbildning (obehörig lärare), flygvärdinna behöver du egentligen ingen utbildning till. Visa mig gärna utbildningen du måste gå för att bli ett affärsbiträde, fotograf och musiker.

       Innan du ställer nya frågor så kan du se till att svara på de som ställts. Taktiken med retorikien att svara med en annan fråga funkar inte här.

       Svara

        Aa okej så då kan vem som helst kalla sig komiker då? najs!!

        Svara

         Kränkt över att hon kallar sig komiker?

         Svara

          Inte direkt. Tycker det snarare är komiskt hihih.

          Svara

           Dåså, varför sådan hangup på vad hon kallar sig? Kalla dig vad du vill själv om det gör dig glad.

         Jag skulle vilja påstå att ”komiker” är en yrkesmässig titel.
         Det som skiljer yrkesmän från lekmän/amatörer, är att man kan får betalt som yrkesman.

         Så, jag skulle vilja påstå att man kan titulera sig som komiker när man har det som proffession. Alltså, när man får betalt för att göra gig.

         Likadant med titeln modell, skådespelare, fotograf, butiksbiträde, lärare, programledare, musiker, marknadsförare osv osv

         Svara

         Jag tycker man ska sluta med att säga att man ÄR något något yrke. Annars ÄR man ju ingen om jobbet försvinner och man blir arbetslös.
         Bättre att säga att man jobbar som/med…. (sätt in valfritt yrke).

         Svara

          Jag tycker att alla ska sluta vara snöflingor

          Svara

        Lärare är ju ett legitimerat yrke men…

        Svara

         Annars är man ju inte lärare. Man är lärar-vikarie i mitt tycke

         Svara

          Jag är anställd som lärare men i ett land där man inte behöver legitimation än. Är jag lärare då?

          Svara

        Är du dum eller låtsas du bara..? Det finns gott om yrken som kräver utbildning och legitimation. Inom vården en hel räcka (sjuksköterska, fysioterapeut etc), apotekare, farmaceut, frisör (japp – hade aldrig gått till någon utan utbildning), jurist, lärare, busschaufför, konditor, tågförare etc etc..,

        Svara

         Försöker du provocera med flit nu? Såklart finns det extremt många yrken som kräver utbildning, men i exemplena som gavs i inlägget du svarade är det bara läkare som man behöver utbildning för att få utöva.

         Frisör, jurist, lärare, busschufför, konditor behöver du dock inte en utbildning för innan du får utöva yrket oavsett hur mycket du vägrar vända dig till någon utan. Och apotekare är en form av farmaceut, så du kanske ska ge lite bättre exempel. Typ revisor, advokat, civilingenjör???

         Svara

      Flertalet av publiken såklart! Är det ingen som skrattar blir komikern karriär kort.

      Svara

       Okej, så man kan fortfarande kalla sig för komiker fastän ingen i publiken skrattar?
       Det är först när ingen vill boka upp en, när karriären är slut som man slutar vara en komiker?

       Svara

        Herregud, vad spelar det för roll egentligen? Kul att hon kallar sig för något!

        Svara

       Jag var och kollade på Johanna och tre andra komiker på en stand-upklubb i min stad någon gång i våras. Folk skrattade hysteriskt under Johannas gig. Jag tyckte nog hon var sämst utav de fyra komiker som uppträdde men hon var rolig tycker jag.

       Svara

   Vad ska man heta för att få vara komiker då?

   Svara

   Det är väl ändå fullt rimligt att anse att man kan titulera sig ”komiker” när man har en agentur i ryggen?
   En agentur som dessutom är inriktad på ståuppkomik.
   Eller? Är det ändå orimligt tycker du???

   Svara

    Men då är ju alla influencers entreprenörer också ju?! De har ju kontraaaakt med ”arbetsgivare”!

    Svara

     Vad menar du nu? Entreprenör är en person som tar en idé från skiss till verklighet. Någon som förändrar strukturer osv.
     Fast å andra sidan är ju egentligen exakt precis det som influencers gör just nu..

     Svara

   Vet inte om du har rätt för jag känner inte till denna Johanna men du var åtminstone rolig! 👍🏻👍🏻👍🏻

   Svara

  Tycker inte nattis tatueringar är särskilt snygga alls.

  Svara

   Innan jag jag gick in här tyckte jag att de var jättefina. Nu när jag läst ditt väldigt konstruktiva och givande inlägg har jag helt ändrat uppfattning!
   Tack för att du vidgar mina vyer med din otroligt positiva attityd och extremt öppna sinne!
   Väldigt mycket tack för ditt bidrag

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.