Bianca förnekar sex med A$AP Rocky

 

Alla ni som skrivit kommentarer och skickat mig bilder på dessa konversationer från Twitter om att Bianca skulle ha legat med A$AP Rocky när han var här kan nu äntligen få ert så hett eftertraktade inlägg. Heeeeeeerre ya go! 🥳🥳🥳

Bianca Ingrosso förnekar alltsammans och skriver att hon aldrig ens träffat Mr Rocky. Bianca och Philippe hade väl avföljt varandra innan A$AP Rocky landade på svensk mark – något det spekulerats kring i media är en indikation på att allt inte är som det ska mellan dem? (Enligt er avföljde de varandra efter festivalen, så tack för svaret på min fråga.)

Tack för tips dårå! 🤩

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Attans att det inte var Bellas!

   Svara

    😡

    Svara

   Det kanske förklarar varför hon kastade sig in i gravid- och babybloggandet istället för att avveckla den delen när de utökade familjen.

   Svara

    Fast hon har väl försökt bli gravid rätt länge? Inget man ”kastar sig in i”.

    Svara

     I hennes podd sa hon väl att de började runt bröllopet (då alek ville vänta tills efter bröllopet) vilket var 2 år sedan, det är inte länge.

     Svara

      Fast jo, två år av försökande varje månad är länge.

      Svara

       De började försöka kring bröllopet sommar 2017, sommar 2018 blir hon gravid vilket innebär 1 års försök och det är inte ovanligt länge. Däremot så fick hon en tråkig diagnos som sannerligen förvärrade hela deras kamp! Och för alla som vill bli gravida så känns varje månad som en evighet!

       Svara

    Konstig kommentar. Påstår du att hon skulle ha skaffat barn för att ta bort fokuset på att bolaget går dåligt? Låter ju helt galet.

    Svara

     Tidigare har Kenza sagt att hon skulle sluta blogga när hon fick barn, vilket nu inte hände utan numera är det bara bäbis bäbis bäbis på hennes blogg. Inget fel i det dock!

     Svara

      Har du aldrig ändrat dig om något? Eller är du exakt samma person som du var för 10 år sedan?

      Svara

       Grejen är väl att Kenza snart är 30, då kanske de flesta börjar dra sig tillbaka och satsa på en seriös karriär snarare än att blogga livet ut.

       Kenza har förändrats mycket – från att vara noga med privatliv och integritet, hon postade inte ens bilder på sin familj och namn på pojkvänner och kompisar förr. Nu lägger hon ut bilder på sin son hejvilt. Märks att företaget går dåligt.

       Svara

   Inte konstigt, Ivyrevel har tråkiga bikbok-fjortis kläder. Förlåt med Kenza har ingen känsla för stil, förstår inte hur hon är modeinfluencer.

   Svara

   Det är ju UPPENBART att Bianca och ASAP aldrig har träffats, än mindre legat med varandra. De följer nämligen inte varandra på Instagram.

   Svara

    haha

    Svara

   Jo, men det förklarar nog att hon som varit så privat till och med lägger upp sin förlossning.

   Svara

  Du är så efter med dina inlägg att t o m Aftonbladet hinner före. Detta inlägg tillförde verkligen ingenting. Skärp dig.

  Svara

   Varför så tråkig ton?

   Svara

   Fast vet du vad? Jag och många med mig läser inte Aftonbladet eller Expressen. Så för oss är det ”nyheter”.
   Så skärp dig själv du.

   Svara

   Skärp dig själv. F ö e jag övertygad om att Bianca smugglades in av fängelsepersonal, säker källa.

   Svara

    Säker källa😂😂😂
    Vem? Polaren eller? Got it!

    Svara

     Bianca smugglades in en resväska av ett fängelseband. Min kompis sa att hon hört det från säkra källor.

     Svara

      Hahaha. Fattar ju nu att du bara driver😂

      Svara

       Först nu alltså?

       Svara

    😂

    Och ”fängelsepersonal” 😂😂

    Svara

    Alltså på riktigt?
    Hur kan du ens tro att detta är sant!

    Sånt jävla skitsnack, tycker synd om Bianca!

    Svara

     Hahahaha

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Men gud vad löjligt. Nej Bianca har nog inte varit i fängelset och inte smugglats in där. Nej men Asap var här några dagar innan han hamnade i fängelse så helt omöjligt skulle det inte vara att de träffats. Säger inte att de har det men det är ingen omöjlighet.

    Svara

     Han var aldrig i fängelse

     Svara

   Godmorgon!
   lite återkoppling:

   Om ditt syfte var att visa upp ett dåligt ”handling och konsekvens tänk”, så lyckades du.
   Om ditt syfte var att vara elak så lyckades du också.

   Om ditt syfte var att tillföra någon form av konstruktiv kritik så misslyckades du.
   Om ditt syfte var att stärka din egen självkänsla och lyfta dig själv så tror jag också att du misslyckades.

   Svara

   Åh nej, du menar inte att Aftonbladet med sina mängder av anställda och en nattredaktion ibland hinner före mig med vissa saker? Det ÄR väl ändå en katastrof? 😩😩😩😩

   Svara

    CamCam: Ang nästa inlägg så att man vet var gränsen går. Om det på Gruploov tas upp grejer om stiftelsen, vilket det har, är det ok eller inte att fråga om det kan ligga något i den betraktelsen? Mao var drar du gränsen?

    Svara

     Så länge det är uppgifter från en anonym källa utan minsta tillstymmelse till bevis som backat upp det hela så är jag inte jätteintresserad av det, och jag skulle uppskatta om det inte diskuterades här. 🙂

     Svara

      Ok

      Svara

   Hur många jobbar på Aftonbladet/Expressen? Sätt det i proportion till hur många som driver Bloggbevakning…

   Svara

    Äsch du hann före själv 😆😘

    Svara

    Same same

    Svara

  Folk är så sorgliga 😂😂

  Svara

   Jag tror att dessa personer hemskt gärna vill försöka få till samma typ av ”cancel culture” som råder bland tex. amerikanska Youtubers. Om det finns nåt som följare gillar mer än att se att det går bra för influencers så är det att se dem falla. Helst hårt och förudmjukande också 🙄

   Svara

  Så ruttet att folk inte skäms 😡

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Fantastiskt! Det är sådana som du/ni som gör att rykten uppkommer och sprids. Att folk är så dumma på riktigt 😩

   Svara

  Ingenting om hur Bianca hängde ut en stackars restaurang pga dom inte ville ändra menyn från omelett till ”äggröra”?

  Svara

   Jo. Helt rätt. Vad är det för servicekänsla? Låter som en allt för snobbig kock som inte underlåter sig att möta kundens önskemål. Inte så bra för affärerna.

   Svara

    Det skulle vara ohållbart i längden om alla ville ha olika specialare.

    Svara

     Ja herregud. Läs Hänt på Restaurangs inlägg på facebook för en fin sammanfattning om varför det så klart inte kan fungera så. /mvh mångårig resturang-arbetare

     Svara

     Sjukt dålig stil att hon tar till sin instagram så fort hon är minsta missnöjd. Samma sak med uber som hon hänger ut med jämna mellanrum. Sluta åk med dom då?

     Svara

      Jepp. Men hon har väl knappast råd med taxin stackarn. 😢 Och restaurang har hon väl ej råd att unna sig så ofta heller så fattar verkligen att hon blir besviken när hon ej får EXAKT det hon själv hade tänkt sig! Fy på er alla dumma uberchaffisar och kockar där ute som slavar ihjäl er för pisslön och inte gör exakt så som alla (super viktiga übermänniskor) vill!😭

      Svara

     Ja hon lever verkligen i sin fantasibubbla och verkar sjukt divig

     Svara

     Hahaha, specialare? Det är ju ÄGG! Jobbigt för kocken att föra exakt samma sak fast endast röra om lite extra, förstår verkligen ansträngningen.

     Svara

      Typ lika jobbigt som att någon ber om att få dressingen på sidan om. Sen att folk jämför det med att gå på subway och be om helstekt gris är ju bara löjligt.

      ”Men tänk om aaallaaaa skulle??” Lol

      Svara

       Hahahahaha, men eller hur😂

       Svara

       Det är verkligen inte samma sak att spritsa en dressing i en kopp istället för ner i en bunke som att göra två helt olika rätter – även om de båda innehåller ägg så är det precis vad de är – två helt olika rätter.

       Svara

        Två olika rätter som är ungefär exakt lika (o)jobbiga att tillaga. Skulle nog säga att röran till och med är lättare.

        Även spaghetti och makaroner är två olika saker, är det jobbigt att koka makaroner i stället för spaghetti bara för att det är olika saker?

        Svara

         Ja, om det på menyn står köttfärsås och spagetti och sen kommer en liten snöflinga som vill ha makaroner istället – det ställer till det i ett storkök. Att koka en portion pasta tar trots allt tid.

         Svara

          Hur kan det ställa till det om du ändå har makaroner i köket? Är det mer värt att hävda sin meny än att ha en nöjd kund?

          Svara

           Ja, för annars får en annan kund vänta på sin mat. Det finns ju en meny av en anledning, i synnerhet vid lunchtid när många gäster ska serveras samtidigt. Hade hon fått vänta hade hon lipat över det. Läs gärna på Hänt på restaurangs på facebook. Där står väldigt lugnt och fint varför man inte alltid kan få som man vill.

           Och oavsett. Om man inte får som man vill. Alltså……måste man gråta ut på instagram? Till vilket syfte? Hon är på väg samma håll som andra stora influensers om hon inte kommer ner på jorden..dagens unga byter idoler lika snabbt som de byter mobilskal. Here today gone tomorrow.

           Jag ser fortfarande inte hur det kan leda till att någon annan får vänta om de tillagar en äggröra i stället för en omelett. Om hon hade bett om ett långkok i stället för omeletten så visst.

           Men lets agree to disagree. Vi kommer nog inte längre här.

           Såhär är det:
           En omelett tar längre tid att laga än äggröra.
           Den behöver några minuter på varje sida – under de minutrarna hinner kocken starta en annan maträtt, en till omelett eller springa och hämta den där laktosfria grädden han glömde i kylen.
           En äggröra behöver mycket mer uppmärksamhet, nästan 100% från början till slut för att få den tillräckligt bra.
           Då hinner kocken inte göra så mycket mer än att fokusera på äggröran.
           De tappade minutrarna kan vara absolut avgörande för hur vida andra bord behöver vänta för länge på sin mat eller inte.

           Det har du iof en poäng i.

           Men ni har missat att det här är en brunch, som dom ska äta.
           Vet ni vad brunch är?
           Man beställer inte mat på en brunch, man plockar från det som står på bordet.

         Det handlar inte om att det är fysiskt jobbigt, för det är det inte.
         Det handlar om att man kan störa hela arbets-flowet med en sån grej.

         Ja, att koka makaroner på 3 minuter istället för spagetti på 10 kan röra till det riktigt ordentligt.

         Jag förstår att man kan tro att om man vill byta till något som är ”lättare”/går fortare att laga så skulle det ju bara underlätta för kockarna, men så är det inte.
         Det finns en plan och ett inarbetat sätt att utföra en service på för att så många gäster som möjligt ska bli så nöjda som möjligt under så lång tid som möjligt.

         Svara

          I restaurangen jag arbetade på (som servitris men ändå) så var allas fokus att göra kunden nöjd och man gjorde allt man kunde för det. Där var kunden prioriterad högre än ett flow i köket. Det värsta som kunde hända var att en kund lämnade restaurangen missnöjd.

          Svara

           Alltså att flowet störs är ju det som gör att andra gäster får vänta = fler missnöjda gäster. Det har ingenting att göra med att kockarna ska ha det så ”lättarbetat” som möjligt – utan just precis det, att gästen (och då ALLA gäster i restaurangen) ligger i fokus.
           Hellre att neka en persons specialkost när man inte riktigt hinner med och ha 1 missnöjd gäst än att acceptera den och ha 20 missnöjda gäster.

           Då behöver rutinerna ändras i den restaurangen om det innebär att alla andra gäster blir missnöjda om det kommer in en gäst som har ett önskemål likt Biancas.

           Det må så vara!
           I en drömvärld skulle man ju alltid hinna med och kunna tillgodose allas önskemål.
           Jag försöker bara ge en liten, liten inblick i varför ett – så till synes lätt önskemål – inte alltid går att lösa.

    Jodå. Vettigt folk vet att det inte är rimligt att begära av en restaurang.

    Svara

     Äggröra är ju verkligen skitsvårt att göra 🙈

     Svara

    Vad är det för servicekänsla? SERVICEKÄNSLA?? Det är tydligt att du inte jobbat på restaurang iallafall. Helt okej att fråga om det finns möjlighet att få scrambled istället för omelett! Däremot jävligt douchigt beteende att hänga ut nån restaurang/kock för att det inte gick att fixa. Precis som att det säkert är helt ok för Bianca om jag frågar henne när jag ser henne på gatan om det är ok att vi tar en selfie, men hon har även rätt att säga nej tyvärr om hon inte har tid! (Eller Bianca kanske inte förstår att det bara tar någon sekund av hennes tid att ta en selfie och borde därför bara ställa upp på varenda en ALLTID OAVSETT!?)

    Svara

     Jag arbetar inom service sedan 12 år thank you very much.
     Mitt intresse ligger i att min kund ska gå hem nöjd och glad.
     Om ngn kommer till mig och ber om hjälp med att ändra lite i rutinen så ordnar jag såklart med det. DET ÄR MITT JOBB.
     Hur tror du annars verksamheter går runt och får gott rykte? Jag säger inte att man som kund får lov att ändra en meny men om man ber om att få en omelett ändrad till rör så ordnar man det, det är inte naturvetenskap liksom, inte heller är omelett någon slags nobelmiddag som ska äras.

     Svara

      Och jag i 20+ i Sthlms innerstad. Det är inte konstigt att man som kock säger nej till sånt. Läs Hänt på restaurangs fina sammanfattning på facebook om varför kockens svar är rimligt. Men fråga kan man ju alltid. Hänga ut, not so much.

      Svara

      Ok. Du kanske inte jobbar på ett ställe där det blir jävligt körigt då under t.ex lunchrusch? Som jag skrev, absolut ok att fråga och självklart kan de flesta kockar fixa äggröra utan problem! Poängen var att det inte alltid går att fixa till specialbeställningar när som helst, och det är pinsamt att Bianca dessutom skriver ”hur man gör en äggröra” när hon inte ens vet hur man gör en! Visar gaaaanska så tydligt på hennes inställning till servicepersonal, och vi alla som jobbat med kundservice vet nog precis hur illa behandlad man kan bli.. Man kan lära sig mycket om en människa baserat på hur hen behandlar sin servitör (eller städare, kock, chaufför blabla..).

      Men kan personligen inte säga att jag blev ett dugg förvånad.

      Svara

       Håller med om att uthängningen var larvig och onödig. Jag håller dock inte med om att en kunds önskan rubbar ett bra kocklags rytm i köket. Om så är fallet så behöver de gå igenom rutiner och kunskap. Erfarna kockar klarar av att göra fler saker samtidigt och har en plan för dessa enkla (för det är just enkla) förfrågningar. Om restauranger är så orubbliga i sitt kök så är det en negativ utveckling som sker. Jag har dock aldrig stött på et endaste kök som inte klarar av att möta kunders önskemål som är så här minimala. Faktiskt. Att inte vilja och att inte klara av är olika saker.

       Svara

        Ett bra kocklag ja. Ett kockLAG kan nog trolla fram både en, fem och tio olika äggrätter utan problem. Problemet är att det oftast inte är något lag där i köket utan en-två genomsvettiga kockar som ska köra ut x-antal portioner mat inom en viss tid. Självklart varierar det där men de flesta kockar gör redan 10 saker samtidigt och jobbar under ruschen nonstop (troligt utan att ha en paus på hela dagen), om det sen börjar rulla in specialbeställningar till höger och vänster så faller allt! Så ser det tyvärr ut på många ställen och det är då verkligen inte kockarnas fel. 🙂

        Svara

      Om en kund hade varit missnöjd med priset på en vara, hade du bara ändrat det då? Vad är det annars för servicekänsla, kunden i fokus!

      Svara

     Men jag hade dock inte hängt ett företag nej, håller med där. Men att hon är missnöjd med bemötandet, det köper jag.

     Svara

    Är ju jätterimligt. Ska gå ner till pizzerian på hörnet o be dom steka pannkakor till mig nu

    Svara

     Pizza och pannkakor är ju inte överhuvudtaget samma sak som omelett och äggröra…. man får tycka vad man vill om biancas önskemål och val att sedan hänga ut restaurangen på IG. Men varför börja jämför äpplen och päron?

     Svara

      Men exakt. Hur dum får man vara🤦🏻‍♀️, du kan gå till din pizzeria och be de baka in en kebabpizza tex, även om det inte står på menyn så kommer de att fixa detta för dig, DET är att jämföra en omelett med röra, inte pannkakor.

      Svara

       Ja på min pizzeria är det tex fullt möjligt att be om en pizza med tonfisk och ädelost på trots att den kombon inte står på menyn. Varför? De vill ha nöjda kunder som kommer tillbaka och de har tonfisk och ädelost i köket redan. Blir liksom inte extra jobb för dem.

       Svara

        Fyyy vilken äcklig pizza

        Svara

    Helt bisarrt att tänka att ”det bara är att göra en äggröra”.
    Ja, hon har ju rätt – det går förmodligen snabbare att slänga ihop en äggröra än en omelett, men i praktiken blir det helt fel i ett restaurangkök.

    När gästerna kommer och slår sig ner för att äta sin brunch vid 12.30 har kockarna varit på plats för att förbereda maten sen 08.00. Förbereda maten de har på menyn, maten de vill servera, maten de är stolta över. Dessutom finns ett speciellt flow i köket som gör att allting fungerar, det är inte alltid helt lätt att laga mat till 100 personer samtidigt – men eftersom man lagt ner tid och tanke på att komma fram till det ultimata arbetssättet fungerar det oftast utan några större problem.
    Ska man dock börja tillgodose all specialkost hela tiden kommer det bli kaos, även om det bara är att ”göra en äggröra istället på äggen” – det fungerar inte så.

    Det är redan mycket knepigare att stå i ett kök när ökningen av gluten- och laktosintolerans skjutit i höjden och att fler och fler väljer en vegetarisk eller vegansk kosthållning.
    Ofta finns det alternativ på menyerna för dessa, det finns ofta ett glutenfritt bröd om man ber om det och ibland får man tänka till lite extra för att faktiskt kunna ge en vegan en likvärdig upplevelse som en köttätare – men så är det bara.
    Är du allergisk/intolerant/har pannbenet för att klara av en kosthållning som räddar livet på djur och kanske till och med vår planet så löser kockarna något, nästan alltid.

    Om du däremot inte ”tycker om omelett” – ÄT NÅGOT ANNAT. Eller gå någon annanstans. Kolla menyn INNAN om du är så picky med mat. Eller stanna hemma och gör din egen äggröra. Och häng för guds skull inte ut restaurangen bara för att kockarna faktiskt kanske inte hade tid att ”bara göra en äggröra”.

    Svara

     EXAKT.

     Svara

     PREACH! 👏🙏👩‍🍳

     Svara

     Bästa idag!!!

     Svara

    Det man gör istället för att hänga ut restaurangen:

    – Beställ omeletten
    – Mosa med gaffel

    TADAA, ÄGGRÖRA!

    Svara

     Det blir inte alls äggröra utan just mosad omelett! En stor skillnad om man är det minsta matkunnig!

     Svara

      Nee det är inte samma. Men enligt Bianca är det ju i princip same-same så det var väl ett supertips till henne! 🤩

      Svara

   Jag har också jobbat i restaurang en gång i tiden och man kan bli GALEN på folk som vill beställa saker som inte finns på menyn, men att göra äggröra istället för omelett är ju buslätt. Lite service minded måste man faktiskt vara i den branschen, jag hade också blivit sur som kund. Däremot att ta bort mandeln från Magnum mandel som jag blivit ombedd att göra lite knepigare.

   Svara

    Instämmer! Tar 60 sekunder i pannan ganska exakt.

    Svara

     Nejdu, en äggröra ska tillagas långsamt på låg värme. Annars blir den fan svinäcklig!

     Svara

      Tre ägg på medelvärme i en panna tar 60 sekunder. 😊

      Svara

       3 ägg, salt, peppar, smör och lite grädde i kastrull på låg temperatur. Omröres med trägaffel. Toppas med klippt gräslök eller persilja så blir det en kulinarisk njutning som heter duga. 🙂

       Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Den där kommentaren var inte okej.

   Svara

    Inget är ok med detta 😡

    Svara

   Men Jimmie. Ska du inte baka lite spettekaka och ta en folköl ist?…Bye…

   Svara

    Lite fel på landskapen där. 😉

    Svara

     Ah, skånska som skånska tänkte jag😂

     Svara

      Jag pudlar. Jag trodde Jimmie var från Blekinge , men har är tydligen född i Skåne och uppvuxen i Sölvesborg.

      Svara

      Han är ju dessvärre bleking

      Svara

       Same shit! 😜

       Svara

        Ah, du kommer från Östersund alltså. 😁

        Svara

         Japp!

         Svara

          Haha, ja det förklarar ju en del. Du vet inte ens var du själv bor. Blir tufft att hålla reda på resten av landet då också. 😉

          Svara

          Mer skämt i modd

          Svara

           Can’t wait

           Tror dessutom att du narras lite och kommer egentligen från Stockholm. 😉

           Nix, är från Luleå. Men bor i södra Norrland i Hudik nu.

           Ah, var det någon annan som svarade japp åt dig? 😊

           Skäm inte ut norra Sverige nu med att tycka allt är same same. Lika illa som de som kommer från söder om Östersund tycker att det och allt över är Norrland. 😉🌸

           Nej jag glömde fylla i namnet men det är jag.

           Äsch, jag tar det inte så allvarligt. Är van att ”Norrland” endast är Norrbotten och uppåt. Även här i Hudik som tillhör Norrland så pratar de om hur norrlänningar minsann är si och så och att de ska upp till Norrland över jul. Det är som att de har glömt var i landet de befinner sig.

           Jag skämtade också. 😊

           Ja men det är det jag menar. Det är så illa hur norra Sverige anses vara ett. Alltså 50% av landet.

           Jag tror de i söder är lika ”vana” vid det. Att de minsann är si eller så. Och jag gissar på att många från Skåne inte vill bli förknippade med Jimmie samma som att många i norr inte vill antas rösta på V och Ohly. (Sjöstedt är för sympatisk för att ta som jämförelse). 😉

           Gick dessutom in och kollade nu. Skåne och Norrbotten hade samma resultat i riksdagsvalet. S blev störst och SD tvåa…

   Camillla, ta bort kommentaren!

   Svara

    Bättre att radera hela inlägget.

    Svara

     Varför då?

     Svara

  Intelligensreserven har haft årsmöte…suck! Folk är såå attans puckade! En fjant outar B o svansen m microvett hänger på o ”vet” minsann ”allt”…jäkla skönt vara okänd o slippa tramsa m puckon!

  Svara

   Verkligen.
   Var det bara jag som dessutom fick invärtes klåda av att se hur ungdomarna fullständigt lynchar det svenska språket..? :/
   It’s sad, för att använda deras uttryck.

   Svara

    sad såsadd

    Svara

   Du bör nog kolla upp vad som menas med intelligens/begåvningsreserv innan du använder uttrycket. Ditt uttalande tyder iaf på att du inte tillhör den skaran.

   Svara

    Man kan använda det ironiskt också…

    Svara

     Det är främst så det används ju

     Svara

    Nej DU borde nog kolla upp. Begåvningsreserven är idioterna, de sista man tar till…

    Svara

  ”Fast jag vet sanningen för min kompis sa”…. 😂

  Svara

  Men herre min mildaste…FINNS det så här sorgliga människor😭…hur kan man hjälpa dessa till ett eget liv att försöka sköta om?

  Svara

  Härligt, sprida högstadierykten på sociala medier. ”Säkra källor” javisst. Låt henne ligga med vem hon vill, förstår inte ens syftet med att sprida detta rykte?

  Svara

   Klart hon får ligga med vem hon vill men hon var i ett förhållande då – om det nu har hänt att hon låg med någon annan vilket man kan misstänka – om hon och Asap varit så är det naturligt att det finns ett intresse då det är två kändisar, så inte så konstigt egentligen. Men det är konstigt att ett sådant rykte uppkommer om det ej är sant.

   Svara

    Haha, va? Så du menar allt skvaller om alla kändisar som ständigt påstås är otrogna, är sant? För har ryktet uppkommit så är det ju konstigt om det inte vore sant 🤷‍♀️
    Såklart, allt som står på internet är ju sant.

    Svara

     Nej skriver inte att det är sant, men att det är konstigt att ryktet uppstått, och att folk är mer nyfikna när det handlar om en så stor kändis och då skvallrar mer. Var det så otydligt verkligen. Nej allt som står/skrivs på internet, här och på fback är verkligen inte sant men tyvärr är det många här som tror det.

     Svara

      Alltså du är pinsam. ”Konstigt att ryktet uppståt?” Hur kan det vara konstigt, de flesta som följer henne är snorungar som älskar att koka ihop drama. Det räcker med en kommentar på IG så är det ute. Och även om hon hade det, vem bryr sig? Philippe är en skit ändå så hon kan lika gärna vara otrogen innan hon dumpar honom.

      Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Tack! Jag kände också för att göra detta OT-inlägg. Svårt att se att allt är hitte-på. Uppgiften om att hon inte gjort brösten gör ju att man blir lite osäker. Jo visst, hon är spruträdd. Hon tog inte den sponsrade TBE-vaccinationen samtidigt som barnen p g a det, men ändå.

   Svara

    Fullständigt otrovärdig är den som skriver. Jag är långt ifrån ett B-fan men den så kallade källan är genomskinlig, fattar inte att människor går på det. Människan skriver absolut inget nytt, allt är uppsnappat från skvaller och sen har egna slutsatser dragits som bara är rent hittepå. Jag tycker det märks tydligt när en källa är trovärdig och jag har noll feeling att denna är det.

    Svara

   Nu hänger jag inte med?! Varför fick inte den kommentaren vara kvar?

   Svara

  Camilla, kan du inte skriva lite om svensken JellyDevote? Hon är ”stor” på instagram och har någon slags träningsschema, typ ”gå ner snabbt på 21 dagar” eller något sånt. Alltid massa hets att folk ska köpa. Varje dag ska hon börja träna, men varannan dag är hon i soffan och mår dåligt. Det är okej att må dåligt men ja..
  sen hänger hon ut företag som inte klappar henne medhårs. Äh okej, jag stör väl mig bara på henne. Vore kul om du kollade upp henne för du kanske ser något jag inte ser

  Svara

   Haha jag stör mig på det med 😂

   Svara

  Sandra Beijer är singel igen, skriver hon på sin blogg.

  Svara

   Okej?

   Svara

   Undrar vem hon legat med då…

   Svara

  Någon skrev det om Asap här redan för flera veckor sedan. Nej de hade inte avföljt varandra innan, det skedde just efter det. Säger inte att det är sant att de legat men du har lite fel. De avföljde varandra just efter det, just efter Lollapalooza tror jag.

  Svara

  Nu är jag 34 och följer inte Bianca eller har något intresse av ASAP Rocky, men jag kan inte förstå varför varför varför ”alla skulle behöva avfölja Bianca” på grund av att hon har legat med någon?

  Svara

   Verkligen. Det finns liksom många rimliga anledningar till att avfölja B, men vem hon har legat med är ej en av dem.

   Svara

  Jag har inte haft sex med Bianca eller A$AP Rocky
  Har faktiskt aldrig träffat någon av dem.

  intygar härmed också att jag aldrig fantiserat om någon av dem sexuellt

  Svara

   I did not have sexual relations with that rapper!

   Svara

  Finns det överhuvudtaget något bildbevis på att Bianca ens har träffat ASAP?
  Tror de bara är elaka folk som vill starta illasinnade rykten för att deras egna liv är så innehållslösa.
  Sen kanske Bianca må vara divig men det har ju inget med saken att göra. Tyckte isåfall att restaurangen verkade dryg tillbaka. Men det är verkligen inget ovanligt i Stockholm att personalen är dryg, gäller framför allt butiker. Vanligt att personal inte tittar upp och hälsar när de kommer in en kund. Jämför med te x London, där de verkligen kan service.

  Svara

   Du kan inte ha varit i många butiker i Stockholm

   Svara

    Nej, absolut inte! Har bara bott här hela mitt liv. Men du kanske är bättre informerad? Eller så har du aldrig varit utomlands och har noll att jämföra med.

    Svara

  ASAP Rocky satte på Lady Dahmer också. Säker källa!

  Svara

   Ja det var en trekant som spelades in. Säkra källor!

   Svara

  Du höll inte på med skvaller sa du?

  Svara

   Hur är detta skvaller? Jag skriver först om det efter att Bianca själv bemött det.

   Svara

    Fast att lägga ut alla kommentarer där folk spekulerar och anklagar henne för att ha haft sex med honom är väl skvaller? Om du inte var ute efter mer skvaller och spekulationer i kommentarsfältet hade du bara skrivit
    ”Folk har anklagat Bianca på sociala medier att hon haft sex med en amerikansk rappare, Bianca dementerar nu dessa uppgifter. Slut.”

    Svara

     Aha, du tänker så… Jag ville mest visa vad det är för rykten Bianca pratar om.

     Svara

      Mhm

      Svara

    Det har ju tillåtits att sprids dessa rykten i kommentarsfältet här.

    Svara

     Jag har tagit bort alla jag sett, så jag hoppas verkligen inte att jag missat något som stått kvar. Jag har även moddat hans namn.

     Svara

      Har du någonsin funderat på att ta hjälp av moderatorer i kommentarsfältet? Ibland upplever jag att kommentarer raderas men först när det kommit ett par inlägg efter och intresset för just det kommentarsfältet dött. Då är ju skadan skedd redan om du förstår hur jag tänker. Förstår ju att du inte kan sitta 24/7 och ha koll, och jag menar inte att du ska ha moderatorer utan undrar bara om du tänkt något kring det?

      Svara

       Det har jag absolut tänkt på, men det är ingenting jag vill ha i nuläget. 🙂

       Svara

      Ja men det är bra att du sätter ned foten, för det är lätt att dras med av allt som skrivs bland kommentarerna som skapar nyfikenhet. Det har varit enormt stort fokus på Isabella här på bloggen.

      Jag ser gärna att du skriver om andra typer av influensers där allt inte handlar om drama. Det finns många inom inredning t ex som är kul och spännande att följa.

      Svara

   Ja senaste inlägget är verkligen konstigt utformat.

   Svara

    Rättar mig själv: menar ogenomtänkt mer än konstigt.

    Svara

  De avföljde varandra dagen efter Lollapalooza, festivalen ASAP spelade på. Get your facts straight!

  Svara

   Min mening är skriven som en fråga, så tack för svar! 😉

   Svara

   Han spelade inte på Lollapalooza, han spelade ju på Smash?

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Det är väl bra att de håller sig där? Eller vill du Mrs S att de ska fortsätta kommentera här? Blir det ensamt att inte ha något att få skriva om din idol?

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Du verkar lite besatt av C… lite som att du vrider och vänder och så vidare….

     Svara

     Riktigt lågt att anklaga Camilla såsom du gör. Det är en sak att kommentera vad andra skriver och en annan att komma med direkta anklagelser som om de vore sanningar. Hur kan DU veta detta om C?

     Svara

     Du verkar besatt av att smutskasta och sänka C, vinklar och vrider allting för att håna och häckla henne. Sjukt. Vuxna människa. Sök vård.

     Svara

  Jag har legat med Asap, varje kväll i 18 år! Allt som står på internet är sant!

  Svara

   Du har väl också varit död i ett och ett halvt år?
   /Läst det på internet

   Svara

  En äggröra görs Aldrig i en stekpanna utan i en kastrull.

  Svara

   Herregud! Vad löjligt skrivet. Så om man bara råkar ha en stekpanna hemma får man då inte enligt dig laga äggröra?!? 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Har alltid lagat äggröra i stekpanna, fight me.

   Svara

    Pröva då att göra det i en kastrull så ska du se att det är skillnad.

    Svara

  Är det nån som vet vad som pågår mellan Bianca och Alice då? Ingen podd på två veckor…?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.