Bianca Ingrosso blir åthutad på Facebook efter nekad äggröra

Åh, dessa snöflingor, dessa influencer med makten i sin hand i form av hundratusentals följare på Instagram.
Tänk om de kunnat använda den makten till någonting produktivt, men nej. Istället använder de makten till att beklaga sig över att inte få specialbeställa saker på restaurang, saker som inte ens finns med på menyn.
Bianca blir alltså mäkta irriterad över att inte få beställa äggröra när restaurangen erbjuder omelett och rafsar direkt till sig telefonen för att låta hela världen få veta om denna oförskämdhet.

Men Bianca är inte den enda med sociala medier, och nu går Jesper Borgenstam ut och försvarar den restaurang som Bianca hänger ut, och förklarar samtidigt varför det inte ”bara är att göra äggröra” när en kändis ber om det. (Borgenstam arbetar alltså inte på den uthängda restaurangen)

Ps. Jag fick den här smått komiska, men ack så ilskna kommentaren i morse som jag bara måste visa er.

Du är så efter med dina inlägg att t o m Aftonbladet hinner före. Detta inlägg tillförde verkligen ingenting. Skärp dig.

Visst är det märkligt att Aftonbladet med sina mängder av anställda och en nattredaktion ibland hinner före mig med vissa saker?
Min nattredaktion består på sin höjd av mig själv, när jag vaknar för att gå på toaletten och tar med mig telefonen för att använda som ficklampa på vägen dit för att inte snubbla på hundben och annat djävulskap.
Bara för det så tidsinställer jag det här inlägget till kl 15 – trots att jag skriver det kl 10.45. Inte bara därför utan också för att det inte ska komma två inlägg om Bianca back to back. Så jag är på hugget, kära kommentator men bara lite mer strategiskt planerande med mina inlägg än att bara ösa ut dem. PÅ HUGGET! 🙂

Tack för tips!

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jesper, inte Jonas, står det 😊

  Svara

   Kan man vara ”namn-dyslektiker”? Jag får alltid namnen fel…

   Svara

    Dessutom heter han Borgenstrand…

    Svara

     Rätt nära var det ändå.

     Svara

      Vilken röra

      Svara

  Osmakligt att hänga ut en restaurang när man inte kan specialbeställa???

  Svara

   Men hela hon är
   Osmaklig av all hybris

   Svara

    Så löjliga och bortskämda de är. Spyr.

    Svara

  Det var det mest klockrena svar jag läst, bortskämda unge Bianca.

  Svara

   Alltså formuleringarna 😂 skrattade rakt ut når jag fick upp bilden av 100 ängsliga men samtidigt krävande och uppmärksamhetstörstande influencers sittandes på samma restaurang. Och sista piken är fantastisk.

   Svara

    Håller med. Får utbrott av hennes sociala medier, GÅR mig på nerverna

    Svara

  Ät maten som finns eller gå hem.

  Svara

  Tips till Bianca: beställ en omelett, skär i massa småbitar. Voila, du har en äggröra 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Haha, skrev något liknande i det förra inlägget men fick höra att det faktiskt blev ”mosad omelett” då. Det vet alla som är det minsta matkunniga.

   Har inte kommit över det sen dess. #trauma

   Svara

    Jäklar vilket trauma för dig! 😂

    Svara

    Fast va fan. Nog kan en restaurang fixa att göra äggröra. Det är ju inte precis som hon beställer stekt anka som ska komma från Kina. 😂

    Svara

     Detta är en mycket populär restaurang som oftast inte har bord, som gäst har man även en tidsbegränsad sittning. Är det fullknökat med gäster under en brunch vill väl köket koncentrera sig på att få ut beställningarna enligt sin meny så snabbt som möjligt och inte börja joxa med specialvarianter hur simpla de än må vara.

     Svara

      Eller så hanterade de bara Bianca precis som de borde. Hon har inte gjort något som förtjänar specialdaltande.

      Hade drottning Elizabeth eller Bono bett om äggröra hade man säkerligen fixat det!

      Svara

      Är typ tudelad.. tycker man som gäst självklart ska hålla sig till menyn men å andra sidan var hennes önskan väldigt enkel och med de hutlösa priserna som tas på såna ställen borde de ju kunnat gjort det..

      Svara

       För de ”hutlösa” priserna du betalar för din mat ska råvaror köpas in, lokalhyra betalas, bestick, glas och tallrikar köpas in och diskas, kocken ska ha betalt, servisen ska ha betalt, bartendern ska ha betalt, diskarn ska ha betalt, städaren ska ha betalt, arbetskläder ska tvättas, dukar ska tvättas, servetter ska tvättas, tandpetare ska köpas in, el ska finnas i lokalen så den blir både varm och upplyst – och så att ugnar och spisar fungerar såklart etc etc ..

       Svara

        Blablabla jag fattade inte alls det! Grejen är bara att det är väldigt enkelt att bara göra en omelett, speciellt om de tar 150 spänn för samma jäkla två ägg. Inte som att kocken kommer kosta mer eller spisen gå sönder.

        Svara

        Och framför allt ska de ha en stor vinstmarginal

        Svara

       Eller så gör man det hemma själv…

       Svara

      Men just populära restauranger är framgångsrika för dom gör det där lilla extra för kunden.

      Svara

       Men dom ändrar inte menyn när det är brunch.

       Svara

     Vad är det du inte förstår 16.21?

     Svara

      Skämtar du. 😂😕

      Svara

     Du äter inte ofta på restaurang va?

     Svara

   Bianca verkar ju tro att det är så man gör äggröra.. Så varför gjorde hon det inte bara på sin egen tallrik då? För övrigt vill jag strypa folk som tror att äggröra är ägg som är omrört. NEJ. NEJ. NEJ. Gå hem.

   Svara

    Fast vad är det då?

    Svara

     Kolla Gordon Ramsays äggröra 😍

     Svara

  Älskar p.p.s:en. Så sant, så sant. Biancas äggröra låter typ världens sämsta.

  Svara

  Ni som aldrig jobbat i restaurang kommer aldrig förstå hur många bortskämda snorungar (oavsett ålder) som finns på denna planet.

  Så jävla pinsam du är Bianca.

  ”Hänt på resturang” är det som fick mig att överleva mina år i branschen. Att man tillsammans med likasinnande kunde skratta åt alla puckon

  Svara

   Låter som du jobbar i fel bransch? 🙄

   Svara

    Haha ja. Jag har bytt. Men är man i behov av pengar så är man..

    Svara

     Det är sant!
     Jag tror att det inte är så sunt att arbeta för länge inom servicesektorn. Till slut får man helt enkelt nog och orkar inte med alla jobbiga människor. Har själv arbetat i butik tidigare, och hjälp vad mycket jobbigt folk det finns ändå! 😅

     Svara

      Här är en som jobbar på bibliotek 🙋🏻‍♀️ Du ska bara veta vilka frågor vi får, sånt som gemene man tycker är självklart att fråga/begära på bibliotek.
      Några exempel:
      • Jag vill ha en kopia på mitt specialanpassade ifyllda andrahandskontrakt, men det ska inte stå något ifyllt på kopian 🧐
      • Min unge är för sjuk för att vara på förskolan, kan du vakta honom medan jag går upp till vuxenavdelningen och slösurfar en timme? 🙄
      • Jag ska resa till Kanada och inte komma tillbaka. Jag har 160k på banken, hur mycket får jag ta med mig i cash in i Kanada? 💰
      • Du ska skriva mitt cv annars är det ditt fel om jag inte får något jobb och då får du stå för det när jag fortsätter på bidrag. 💸
      Alltså jag ska skriva en bok tror jag.

      Svara

       Jag har jobbat i butik och kan sååå relatera. Alla dessa konstiga kommentarer och frågor, skryt om hur mycket pengar hen har på banken eller i cash, folk som blir arga för att man inte tänker tänja på reglerna bara för deras skull, när dem förväntar sig att man ska vara kundtjänst oftast för att slippa undan telefonkön, aaand the list goes on and on 😂

       Svara

       Haha… kanske folk misstar bibliotek som något inom samhällsservice för alla möjliga problem! 😊

       Svara

        Japp så är det. Och det värsta är att banker, arbetsförmedlingen, f-kassan och många andra instanser säger ”gå till biblioteket, de kan hjälpa dig”.

        Svara

         Haha, jag har jobbat både på kassan och arbetsförmedlingen. Har aldrig varit med om att någon sagt så…

         Svara

          Kanske bara händer runt ”mitt” bibliotek då. En gång hade jag en besökare som på riktigt trodde att jag kunde ge hen svenskt medborgarskap. De hade sagt på migrationsverket att hen kunde få hjälp hos oss.

          Svara

          Oftast ska de ha hjälp med att skriva ut blanketter osv.

          Svara

           Ja! Nu senast var det en som ansåg sig vara avlyssnad hemma och kom till bibblan o krävde att få använda telefonen för det hade polisen sagt att man kunde få hos oss (enligt hen).

           Och alla som kommer och säger att banken har hänvisat dem till oss och nu ska vi hjälpa dem med deras bankärenden via internet… För att inte tala om de som ska ta körkort och tror att jag är typ trafikverket (nej jag kan inte svara på frågor om synkontroll osv) Och tusen andra grejer som inte riktigt hör till bibliotekets uppgifter. Dock tror jag ändå vi kommer lindrigt undan jämfört med de som säljer nåt (butiker/matställen osv) Men när folk säger att ”det verkar så lugnt och skönt att jobba på biblioteket ”, då fnyser jag inombords.

         Jobbar på f-kassa och har heller aldrig hört någon ens nämna ordet bibliotek. Inte ens på rasten i privat syfte, haha. (jag gillar för övrigt att gå till biblioteket med min son när det finns tid)

         Svara

          V är det inte bättre på restaurang än på försäkringskassan?

          Svara

       Jag jobbar i delin på ICA och det finns på riktigt kunder som tror att jag har provsmakat exakt alla produkter i hela butiken, eller ännu värre; tror att det finns provsmak på alla varor bakom delidisken så att DE ska få testa. Man ba aaa vänta en sekund ska bara hitta den bostongurkan du vill smaka i nån av kylarna här bakom

       Svara

      Så sant. Jobbade inom servering på en fin restaurang under ett antal år och blev bara mer och mer less på folk. Droppen var när en gubbe på 60+ kom in och ville att vi skulle laga mat åt honom och hans sällskap efter ett Tommy Myllymäki recept han hade med sig? 😂 Samt att han hade med sig egna öl i en korg han ville dricka till maten och blev väldigt förvånad när han inte fick det och titta på mig som att det var JAG som var dum i huvudet. Trodde fan inte det var sant alltså. Sa upp mig efter det och har inte jobbat som servitris sen dess men kan fan än idag bli irriterad på den där jävla gubben fast det är flera år sen. Usch.

      Svara

       En del gubbar är sååå jobbiga!
       Minns från butiken deras mästrande ton och evighetslånga förklaringar om något helt irrelevant!
       Usch! 😅

       Svara

       Jag jobbade i kundtjänst på ett varuhus när det kom in en rikskänd skådespelare. Han (äldre man, ja) vägrade bli betjänt av mig eftersom jag var ”för ung” utan bad istället att min kollega skulle hjälpa honom. Det han inte visste var att jag jobbat där i 6 år, och min äldre kollega började för två veckor sedan…🙄 Det var dessutom nån simpel sak som återköp han skulle göra. Har fortfarande svårt att se hans filmer/TV-serier utan att bli irriterad 😆

       Svara

        Ge oss en ledtråd 😋

        Svara

      Samma skit i min bransch. Massor av ungar som klagar på för mycket film och föräldrar som kräver att deras skitungar ska lära sig något i skolan. Kan inte alla bara vara nöjda över att jag ser till att ingen skadar sig allvarligt medan föräldrarna jobbar. Bortskämda skitföräldrar och kunskapstörstande ungjävlar…

      Svara

    Du har aldrig arbetat på finkrog i Stockholms innerstad tror jag. Det handlar inte om att man valt fel bransch, det handlar om att bli respekterad som människa även på arbetstid.

    Svara

     Nej det har jag inte. Men däremot fin butik i Sthlm innerstad. Och kanske är det samma klientel som hänger på båda, sjukt jobbiga oavsett. Och jag jobbar inte kvar i servicesektorn. ☺️

     Svara

     Nej, men en finkrog ute i skärgården däremot.

     Ju finare desto värre i mitt tycke. Bästa jobbet jag haft var en sliten kvarterskrog. Supermysiga gäster 9 gånger av 10.

     Svara

      Stämmer bra! Snobbar som tror sig stå över personalen och gärna vill dryga sig!

      Svara

      Snobbar/rika människor=värsta sortens gäst. Branschfolk=bästa sortens gäst! 📢😉

      Svara

     Och jag är en lugn kund. Men tyvärr finns det personal som är skitsur och det vill man ju inte när man betalar för något.

     Svara

  ”Gillar inte omelett, men äggröra.”
  ”Gillar inte avlånga potatisar, men runda.”
  ”Gillar inte rullad pannkaka, men vikt.”
  ”Gillar inte gurkstavar, men gurkskivor.”

  Svara

   HAHAHAHHA

   Svara

   Låter som min 3-åring. Ostskiva på macka är orimligt äckligt medans en rullad ostskiva i handen är på gourmet-nivå. Eller när hon säger att plättar smakar blä och ber om pannkakor istället… 🙄

   Ska genast börja respektera hennes märkliga matpreferenser så jag inte blir uthängd på insta om några år.

   Svara

    Ja! Glömde influencer-/3-åringspreferensen:
    ”Gillar juice i grön kopp, men inte i blå.”

    Svara

    Gulligt ändå med små krångliga 3-åringar! 😊

    Svara

     Haha jag minns den tiden då man absolut inte kunde äta ett trasigt kex! Eller så inbillar jag mig bara att jag gör det.. Hur som helst, det gick absolut inte att äta.

     Svara

      Vi fick ”laga” min lillebrors skorpa som gått itu med tejp, bara för att få lite lugn och ro, när han hade sitt värsta 2,5 års trotsutbrott! 😅

      Svara

       Det hade inte varit enklare att ge honom en ny? 😂

       Svara

        Eller låta honom vara utan?

        Svara

        Det är möjligt att det var den absolut sista skorpan, eller egentligen spelar fet ingen roll för är man i trotsålderb måste exakt DEN skorpan lagas. Inte alltid logiskt! 😅

        Svara

    Fast plättar och pannkakor smakar faktiskt olika. Plättar är gott och pannkaka smakar apa xD

    Svara

     Men då är jag också norrlänning och plättar är såna man steker och pannkaka är den man sätter in i ugnen 🤔

     Svara

      Nej, det är alltså exakt samma smet som är stekt i olika storlekar. Ugnspannkaka är inte alls samma 😊 då hade jag valt plättar isf!

      Svara

      Jag är oxå norrlänning. pannkakor är stora runda vanliga platta, plättar är exakt samma fast små. ugnspannkaka är i ugn. exakt samma smet 🤔

      Svara

       Då bor du i Umeå eller söderut, vi som bor längre norrut äter plättar eller småplättar. Pannkaka har alltid passerat ugnen 😊

       Svara

        Nej de gör ”vi” inte. iaf inte i västmanland 😉

        Svara

         Men Västmanland ligger inte i Norrland?

         Svara

    Osten har dock din 3åring rätt i. Mycket godare ensamt. På macka med smör på smakar osten inte likadant.

    Svara

     Det är ju också sant… 🤔

     Svara

     Absolut om hon nu hade ätit det tillsammans. Men hon plockar ju av ostskivan, tar en tugga och säger att den är äcklig och hellre vill ha en ostrulle. Hon gillar inte smör så osten får ingen smak av den heller.

     Svara

    Fast plättar och pannkakor smakar inte lika. Säger jag fortfarande fast jag är 35+. 😊

    Svara

     Nej precis, plättar har mer stekyta i förhållande till smet om man jämför med pannkaka. Likadant med köttbullar och pannbiff. Stekyta är det godaste ju 😋

     Svara

    Min treåring ville ABSOLUT INTE ha dumplings. ”Knyten” däremot, gick fint! Vi brukar även säga att allt är gjort av korv – för det älskar hon. ”Jag vill inte haaaaa pannbiffar!”
    ”Men det är korvpannbiffar!”

    Svara

   😂😂🤣🤣

   Svara

   Det är lite bebis över Bianca.

   Svara

  Bortskämda kändisungar som tror att alla ska dansa efter deras pipa.
  Men bra svar av Jesper.

  Svara

  Det är inte svårt att slänga ihop en äggröra, men det är principen. Gör de saker utanför menyn för Bianca så börjar folk tro att de kan beställa det också. Blir de nekade blir folk sura för att influencers och kändisar blir särbehandlade. Bättre att alla håller sig till menyn. Punkt.

  Svara

   Vad tror du hade hänt om hon fått äggröra? Att det kommit en hord av kunder som ville ha långkokt renhjärta och risotto på fridlysta svampar, eller?

   Svara

    Va i hela friden har det med saken att göra när det handlade om äggröra?

    Svara

     🚀

     Svara

     Tycker det personen skrev var relevant. Du missar poängen helt.

     Svara

  Nu ber hon om ursäkt i sin story, eller iallafall rekommenderar restaurangen igen

  Svara

   Hade som ägare gärna sett att hon inte återkom.

   Svara

    Alltså seriöst, hon är så pass bra på marknadsföring att de ur en affärssynpunkt hade kunnat tillgodose henne med en äggröra. Visst, ingen ska behandlas annorlunda, men det är en äggröra.

    Svara

     VA? Finns du på riktigt?

     Svara

      Nej, jag bara låtsas att jag finns.

      Svara

   Men lägg av, vi ska älta det här nu!!! 😂

   Svara

   Nja, ber om ursäkt är att ta i. Hon skrattar mer åt att folk ”inte förstod att hon skämtade.” Ödmjukhet har aldrig varit Biancas starka sida.

   Svara

  Märkligt att inte en restaurang kan svänga ihop lite äggröra, har aldrig haft bekymmer med det, vare sig i Sverige el utomlands.

  Svara

   Du har aldrig jobbat i restaurangbranschen va?

   Svara

    Jo jag har det, alltid nöjda gäster.

    Svara

    Och i lunchtid?

    Svara

   Du missade helt poängen med det här inlägget.

   Svara

   Håller med

   Svara

   Såklart de högst troligen kan göra en äggröra och hade hon frågat en annan dag kanske hon hade fått ett annat svar men nu fick hon ett nej och så enkelt är det.

   Svara

  Hur kan man använda en plattform med hundratusentals följare till att klaga på tillredningen av ägg? Hur kan man ha följare över huvud taget om man använder sin plattform till att klaga på tillredningen av ägg?

  Det är hit vi har kommit på I-landsskalan. Man försöker skapa en storm på sociala medier för att man fick en omelett istället för äggröra…

  Inte konstigt att den där Jesper passivt aggresivt hälsar med djävulsdrycken Fernet. Man märker att han är arg…

  Svara

   Ja, jag noterar också att jag stavat fel. Kommer straffa mig själv genom att piska mig med enris.

   Svara

    Bra där Victor! Du föregår som gott exempel! 😃

    Svara

  Pinsamt beteende. Märks att hon är så ofantligt bortskämd och kan heller inte tänka till en gång extra innan hon öppnar munnen (eller i detta fallet telefonen).

  Svara

   Ja, bortskämd är bara förnamnet. Samma person som lät riva ut ett helt nytt kök för att få ”sätta sin prägel” på det.

   Svara

    ..och som klagade på att det tog 40 minuter att få sin mat från hungrig.se ”trots att restaurangen ligger så nära”. 🙄

    Svara

   BIANca borde skämmas!!
   Varför beter man sig så? Varför vill man visa alla vilket ouppfostrat vrak man är som inte förstår att man faktiskt inte är mer värd än någon annan?
   Skriva ner en restaurang på det viset.
   Gå hem och gör din egen äggröra, tycker inte du har något ute på restaurang att göra.

   Svara

  Det ser ut som Nathalie (nattstad) filmar samtidigt som hon kör, såg det nyss på hennes snapchat.

  Svara

   Hon har lärt sig hur hon ska kunna synas här 😅

   Svara

  OT; rätt spännande att se när Måns Zelmerlöw och hans blivande fru när de har Bachelor vs Bachelorette party. Måns verkar gå rätt städat till medans ciara gör allt det där förlegade som strippor och dylikt. Undrar bara hur folk reagerat om Måns tagit bild på en kvinnlig strippa tillsammans med sina vänner och lagt ut. Vilket liv det blivit.

  Svara

   Svensexa och möhippa*
   Det är väl dessutom typ den enda gången jag kan tycka det är okej med strippor.

   Svara

    Ciara är engelska så hälften rätt

    Svara

     Fast i Storbritannien kallas möhippa för ”hen night”.

     Svara

      PÅ RIKTIGT?! 😂😂😂

      Svara

    Vad är det med en möhippa/svensexa som gör det okej att köpa kvinnors kroppar?

    Svara

     De säljer ju sina tjänster så varför inte?

     Svara

     Och män, som det i detta fall gäller.

     Svara

      fattar inte varför man ens vill ha det på sin möhippa/svensexa? Vad är grejen? Är man så desperat att man bara måste se en snubbe naken en gång till.. herregud.

      Svara

   Är inte jätteinsatt men visst är hans fästmö britt? Har en fd kollega från england som berättade att det mer eller mindre var standard på både möhippor och svensexor där, fortfarande. Så det kanske är kulturellt. Enligt henne var det inte heller helt ovanligt att man var otrogen på sin möhippa och det räknades inte eftersom det var sista kvällen som singel.

   Svara

    Lite märkligt att vara singel fram till man gifter sig…

    Svara

    Jag är less på sånt tänkt. ”jag är tekniskt sett inte gift ännu, så då är jag inte otrogen”. Man har ju redan lovat sig åt någon annan…

    Svara

     ja och man har väl varit tillsammans? haha får man då vara otrogen när man bara är ”sambo” med någon? vad sjukt alltså.. vilka desperata människor

     Svara

  Jag är neutral till Bianca – dvs jag varken hatar eller älskar henne. Äger någon sminkprodukt av henne osv. Men att hon använder sin stora plattform för att klanka ner på en restaurang eller klaga om en omelett eller äggröra tycker jag är så konstigt. Finns det inte något viktigare som hon kan sprida på sin story? Något hon brinner för eller något? Jag vet inte.. det känns bara konstigt. Jag använder min plattform till att sprida kunskap om något jag brinner för och känns viktigt och jag önskar att fler gjorde det.

  Svara

   Hon kanske inte brinner för något?

   Svara

   Nej Sam det är inte konstigt. Det är sjukt korkat.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Men hon är ju inte otrevlig och jag upplever det heller inte som att hon klagar, hon har ju en skratt-emoji tillagd. Hade hon inte skrivit restaurangens namn hade ingen brytt sig, eller? Nej, detta tycker jag har fått större uppmärksamhet än vad det förtjänar och vad Bianca förtjänar, är alla följare bittra för att semestern är slut och måste ta ut sin ilska på något så löjligt? 😅

  Svara

   Håller med!
   Tycker nog restaurangen är mer dryg ändå!

   Svara

    Det är ju inte restaurangen som har svarat.

    Svara

    Restaurangen? Hur kan dom vara dryga för att dom nekade att göra en rätt, endast till Bianca?

    Svara

   Inte otrevlig? Skratt-emojin får henne snarare att framstå som dryg och otrevlig än något annat. Trött på dessa bortskämda skitungar som Bianca som alltid ska få sin vilja igenom oavsett vad och så fort inte det händer ska det hängas ut på sociala medier inför tusentals följare. Tycker därför det bara är bra att detta sjukt dåliga beteende uppmärksammas och inte bara går folk förbi. Inte för att hon, tyvärr, nog kommer lära sig någonting av det eller få ett konsekvenstänk (för det har ju inte hänt hittills i alla fall), men det visar i alla fall på att folk inte tolererar sådant omoget beteende.

   Svara

   Wow, tänk om en emoji kunde betyda exakt det man tror den betyder. För mig är skrattemojin i det där sammanhanget en hånskrattande gul plupp. Inte en ”tihi oj så knasigt av bästrestaurangen som gjorde så 😂” utan en ”fy fan vilken töntrestaurang detta är 😂”

   Svara

   I den texten upplever jag att den används för att hånskratta.

   Svara

  Jag vill ha intelligenta och intressanta influensers, men på menyn fanns bara massa snorunge till kändisar och annat trams. Vad besviken man blir. Kan man få in notan? Hejdå.

  Svara

   Sofia Wood, Krickelins, Johanna Bradford?

   Svara

  Säger väl mer om Bianca som inte kan lägga 5 minuter på att själv göra en äggröra

  Svara

   App app app…. det har jag sett på Wahlgrens värld att hon brukar göra minsann!

   Svara

  Haha nu skriver hon att det mest var menat som ett litet skämt!! Hmm. Ja det var kul.

  Svara

   Skämt! I helvete heller att det var.

   Svara

    Det kan hon ju tro att folk går på.
    Bortgjod, bebisBianca.

    Svara

  Får känslan av att det är typ lite osämja i Biancas kompisgäng, får känslan av att det tyvärr skurit sig mellan henne och Alice.

  Svara

   Jo, inte kommit något nytt poddavsnitt denna veckan.. nog av samma anledning..

   Svara

   Ja det känns onekligen så.. Att Alice hamnar lite i skymundan medan Bianca, Lovisa och Lucas klickar bättre. Sen är jag skämmigt nyfiken på vad som hänt mellan Bianca och Philip.

   Svara

    Tycker det verkar vara tvärtom, alltså att Bianca är den som hamnar lite utanför🤔

    Svara

     Undrar varför liksom?

     Svara

    Nja fast Alice, Lucas och Lovisa har ju hängt, men får känslan av att det skurit sig mellan Bianca och några. Visst kan vara så att podden utgår även denna vecka, som förra, pga brist på tid och andra måsten men njaa.. kan saker och ting ha med ett visst rykte att göra… Mycket på en gång och i samma veva liksom.

    Svara

   Alltså Alice Lucas och Lovisa har alla ett jobb tack vare Bianca. Ingen av dem hade klarat sig utan hennes popularitet som dragkraft.

   Svara

  Absolut att Aftonbladet har en nattredaktion och du kan inte hålla koll på allt. Men i bland är det väldigt sent och har redan kommenterats 2 dagar i kommentarerna. I sociala medier händer ju saker nu, efter ett par dagar är vissa saker inte lika relevant( för dom som bryr sig och kommenterar)

  Svara

   Okej, tack!

   Svara

   Lusten att skriva: Men starta en egen bloggbevakning om du inte är nöjd med det som skrivs blev så stor att jag inte kunde hålla mig och faktiskt skrev det.

   Svara

  Vem är Jesper Bogenstrand? Jag är kär.

  Svara

   Ja, jag var tvungen att googla honom för han var så rätt på det med influensers. Mums! (älskar att han fick in det också).

   Svara

  Jag jobbade på en restaurang i Stockholm och så en dag kom Amadeus Häggkvist med entourage in. Domederade och lekte Catenacci, var otrevlig, hotade att ringa ägarna att få mig sparkad för jag inte dansade efter deras pipa, la sten i maten för att få den gratis etc etc. Detta var innan han fyllt 18 och alkohol skulle de ha men jag sa ifrån och då fick jag verkligen höra. Tänkte hur ska jag nu på ett lagligt och lämplig sätt hämnas? Lösning: vi satte på Carola medley på hela uteserveringen resten av lunchen. De skyndade därifrån efter tredje låten som jag har för mig var främling. Den dagen var kul, der glömmer jag aldrig!

  Svara

   Vad hemskt! Me med sådan pappa är inget omöjligt! 😬

   Svara

   Haha underbart!

   Svara

   Alltså.. Du är min nya idol! 💯🤩

   Svara

   Men va!? Han som verkar så trevlig, ordentlig och gullig men skenet kan bedra… fast å andra sidan ska och kan man inte lita på allt vad folk skriver här och på fb för många hittar på och tycker det är kul bara med påhitt och sjuk ryktespridning, det konstiga är att en del tror på allt de läser på fb trots att det så uppenbart är fake och uppenbart att någon ljuger och hittar på – för hur kan någon veta allt om flera olika personer liksom hahaha hur olika personer tänker och tycker haha så stört. Galenpannor mest som hänger där haha tokstollar.

   Svara

    Well that escalated quickly.

    Svara

  Det enda jag kan tänka när jag läser detta är: vilken diva.

  Svara

  Har inte Bianca lagt ut en bild på en omelett den 4 augusti på instagram och skrivit ”Typ det bästa jag vet”? 😀

  Svara

  Kan det inte vara så att Bianca var hungrig och därför lite extra grinig? ☺️

  Svara

   Det kan vara en förklaring, men det är ingen ursäkt.

   Svara

    Det tycker jag.

    Svara

     Så om man är hungrig får man bete sig hur som helst? Legit.

     Svara

   Är hon fem år? Alltså, hur världen ska gå runt med när snow flakes är vuxna är ett mysterium.

   Svara

   Och då ska en restaurang skitas ner?

   Svara

   Anonym 16:21 Uppriktig fråga – du är inte vuxen? Tonåring?

   Svara

  För en tid sedan tyckte jag att Bianca var helt grym som en driven, stark kvinnlig entreprenör som verkade ta sin verksamhet på största allvar. Nu blir det bara mer och mer patetiskt med hennes urflippade podd där hon försvarar ASAP Rocky och tycker att svensk lagstiftning suger, alla upp- och ihop-brott med sin sambo/pojkvän/ej-ihop-alls-kille och så sådant här helt osmakligt beteende på insta, skäms å hennes vägnar över hur det har gått utför de senaste månaderna.

  Svara

   Då farligt är det väl ändå inte? Herregud vilken moralpanik! Finns det verkligen inget viktigare att hetsa upp sig för än Bianca?
   De tar sig löjliga proportioner!

   Svara

   Låt henne skämmas för sig själv.
   Problemet med henne är att hon vill synas och höras. Heeela tiden. Hon har kommentarer om allt men hon har inte koll. Hon vet inte vad hon pratar om.
   Och då är det bäst att vara tyst men det förstår inte Bianca. Det är därför hon gör bort sig hela tiden.

   Svara

  Det här märkliga patetiska hatet folk har till Bianca och allt hon gör är så märkligt.. Jag antar att det bara är den typen av folk som väljer att kommentera nedlåtande om andra människor som ”man ser” då de flesta vettiga människor inte kommenterar instagram, fb eller bloggar alls. Har aldrig kommenterat en blogg tidigare men efter att ha följt den här patetiska hatstormen på fb, instagram och här så kände jag att det var dags nu. Restaurangen serverar äggröra på sin frukostmeny. Det är inte helt otänkbart att man då tror att det även skulle vara möjligt att få beställa på brunchen. Jag hade personligen beställt efter menyn men känner absolut inget behov av eller det minsta provocerad till att skriva en massa trötta saker som bortskämd, blåst och talanglös om en hårt arbetande ung tjej som skrev en story på instagram. Är väl samma personer som taggar sina polare i memes som ”Don’t talk to me when I’m hungry” men som nu helt plötsligt har blivit restaurangbranschens aktivister. Rannsaka er själva för fan.

  Svara

   ”en hårt arbetande ung tjej”

   Upplys mig för jag tycks ha missat: När och hur har Bianca Ingrosso arbetat hårt?

   Svara

    Pratar du inte om Bella nu? Bianca jobbar hårt.

    Svara

     Nej.

     Svara

     Allt, precis allt, i Biancas karriär styrs och regisseras av andra människor. Hon är en galjonsfigur och ett ansikte att nå ut med och hela succésagan handlar om att rätt människor varit inblandade. Jag ogillar henne absolut inte och tycker att hon är riktigt kul framför kameran. Naturligt kul liksom. Men det är inte hon som jobbar hårt. Det gör alla de människor som jobbar bakom och runt henne, och som skapat allt det som bär hennes namn.

     Svara

   Linn så du har förstått det som att själva frågan gjorde Bianca till diva?

   Svara

   Fråga om det går att få äggröra får hon ju göra men det är agerandet när hon får ett nej som folk reagerar på.

   Svara

  Efter att ha sett Wahlgrens värld har jag fått en positiv bild av Bianca. Skojig tjej men enormt mkt humor. Denna typ av utspel från hennes sida är dock riktigt onödig. Verkligen ett bra sätt att framställa sig själv som allt annat än ödmjuk.

  Svara

   *med – ej men

   Svara

  Om man går in på Tripadvisor och kollar upp restaurangen där, så ser matbilderna väldigt smarriga ut och man får samma kändla när man läser deras frukost och brunchmenyer! 😋

  Svara

   *känsla

   Svara

  ”När människor med makt slutar att lyssna på folk, då är det daga att byta ut dom”

  Svara

  Dags*

  Svara

  Hon är en bortskämt snorunge och restaurangen har inget servicetänk. Dålig kombi helt enkelt.

  (Och hans svar är löjligast av allt. Ja, tänk om hundra influencers kommer.. tänk om 10 000 kommer?? En miljard???)

  Svara

   🤦🏻‍♀️

   Svara

   Du förstår att det inte var någon på restaurangen som svarade?

   Svara

    Ja, det skrev jag väl inte att jag trodde heller?

    Svara

   Jag tycker också det här blivit en höna av en fjäder.

   Svara

  Så sjukt roligt inlägg på så många sätt!

  Svara

  Att Bianca hänger ut restauranger och företag är inget nytt, mins max för inte så länge sedan.. när man har 1 miljon följare.. vad är det då som driver en person till att skriva ut och lägga energi på att bli arg och irriterad, lägga tid och energi på småsaker som att bli nekad en äggröra.. dags att växa upp?!

  Svara

  Den när gästen säger att hon inte tål gluten och man fixar och ber köket att göra glutenfria varianter på förrätt och huvudrätt för att sen få höra jag tar en profiteroles till efterrätt 🤦‍♀️

  Svara

   Har ni inte något glutenfritt på menyn?

   Svara

  Så himla bortskämt. Alltså det är pinsamt.

  Svara

  Pernilla är minst lika pinsam…

  Svara

  Centurion Vidalista 60 mg are yellow, almond in shape, film-coated tablets and with their 36 hour effectiveness are often to referred to as ”The Weekend Pill”. Like Cenforce (sildenfil) and Vilitra (varandefil), Vidalista (tadalafil) is also recommended as an ’as needed medication’, however unlike the other PDE5 inhibitors Vidalista is the only one of the three medications that is also offered as a once-daily treatment and can be prescribed in 28 easy to swallow and leaving no aftertaste, 2.5mg daily dosage tablets.

  Svara

  Ni missade att hon fick äggröra 😉

  Svara

  Jag förstår inte vad som är grejen att hänga ut en restaurang på instagram inför en miljon följare. Anser att detta är ett maktmissbruk. Helt okej att fråga personalen på restaurangen om man vill ha något eller ändra på något i menyn men säger de att det inte går så får man acceptera det. Bianca måste (och även andra personer) måste lära sig att ta ett nej och även inse att man inte kan få som man vill här livet. Jag själv jobbar inte/ har aldrig jobbat inom restaurangbranchen men kan ändå trots det förstå att det kan vara tufft och att det är mycket att göra samt att man ska ta hänsyn till massor av kunder.
  Jag förstår fullt ut varför tjejer och killar blev arga på henne.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.