En uppdatering om inlägget som låg här tidigare

EN UPPDATERING:
Jag hade tydligen HELT fel i min lite småraljanta gissning här nedan om vad Daniel nya företag ska syssla med (enligt Daniel själv via mail), och ingen är mer lättad än jag.
Injektioner på postorder är alltså inte det nya och förhoppningsvis något vi slipper se i alla fall ett tag framöver. Hans företag kommer inte syssla med e-handel utan det är Margauxs företag som inte har något med Daniels att göra. Rätt ska vara rätt.

Då får man väl istället vänta med spänning på vad som FAKTISKT menas med ”Injektionsbehandlingar och transplantationer av kosmetisk och medicinsk karaktär” för det här under var min enda gissning.

För att inte företagets enda träff på Google ska bli mitt inlägg så tar jag bort det, men vill gärna förklara varför för er.
Jag försöker bli en schysstare Bloggbevakare helt enkelt.. Som en vis kvinna en gång sade: Ju större du blir, desto schysstare måste du vara och det är aldrig försent att börja – särskilt inte som jag tydligen hade helt fel den här gången. 

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var ett bra beslut. Jag tror att du tjänar på att bli snällare samt inte skriva ut osanna saker, saker du antagit. Jag tror nämligen om att du fortsätter som du gjort tappar du trovärdighet.

  Svara

   Jag håller med dig! 🙂

   Svara

   Gissningen lät absurd, iallafall för den med kunskap inom sjukvård. Nu ska han väl förmodligen hålla på med olika sorters injektionsbehandlingar och förmodar jag hårsäckstransplantationer. Finns inte så mycket annat att transplantera i skönhetsväg utan op-möjligheter.

   Trovärdigheten i den här bloggen är ju tyvärr redan förstörd. Dels pga den alltid hånande tonen i, och mängden inlägg om Bella, dels pga att skvaller tenderar att presenteras likt sanningar.

   En skvallerblogg kan ju inte samtidigt utge sig för att granska. Granskningar ska vara objektiva, och det är inte många inlägg i den här bloggen.

   Men som skvallerblogg fyller den sitt syfte med råge 👍🏻! Hoppas att du lyckas hålla en högre nivå i inlägg om Bella samt kommentarer, nu framöver. Tycker om din humor jättemycket när den inte är så elak/hånande.

   Svara

   Hamnade i modd- igen. Kan du inte ta bort alla vanligt förekommande ord från din modd-lista.

   Svara

   *slow fucking clap*

   Svara

  JA!! Bra där, riktigt bra där. Äntligen. Tror det finns en riktigt lysande framtid för den här bloggen om tonen ändas. Det finns ju en anledning till att halva Flashback är här och häckar numer.

  Mindre elaka, bittra inlägg och bloggen kommer bli bättre!

  Svara

  Var kan man se info om hans nya företag?

  Svara

  Ska bli spännande att se vad det handlar om, ”transplantation” låter ju spännande, men när jag tänker på kosmetisk tänker jag hårtransplantationer? Och sen dras tankarna (om vi släpper transplantation) till kosmetisk tatuering osv, för mig faktiskt 😊

  Svara

   Ps! Cam, hoppas din nya, lite snällare attityd sprider sig till kommentarsfältet och vissa taggar ner lite, saknar hur kommentarerna var i början med roliga, intressanta och visa diskussioner 😁🙌

   Svara

    Hoppas jag med 😀

    Svara

   Redgert har ju gjort en hårtransplantation för några år sedan och nu ska han börja sälja produkter till håret som är anpassade för transplanterade bland annat

   Svara

  Det låter som ett klokt beslut!
  //Berith

  Svara

  Jag tännker spontat att det är intravenösa vitaminer som är stort i USA som många kändisar håller på med där. Alltså vitaminer/boosters via dropp…

  Svara

   Injektionsbehandlingar syftar på fillers, botox och liknande.

   Intravenösa injektioner eller intravenösa dropp kallas inte ”injektionsbehandlingar”. En injektionsbehandling syftar till injektion i huden i syfte att åstadkomma någon form av lokal effekt.

   Intravenösa injektioner får i Sverige bara ges av läkare och sjuksköterskor.

   Svara

  Bra där 👍

  Svara

  Och nu tar vi varandras händer och sjunger ”we shall overcome” 😂😘

  Svara

   Gärna för mig

   Svara

  Jättebra beslut och inställning! Och super att du också resonerar kring det så att fler kanske börjar fundera på vilken ton de använder.

  Svara

  Tänder kanske?

  Svara

  Eh du kanske ska maila personen ifråga först innan du väljer att smutskasta dens företag. Hoppas du lärt dig något.

  Svara

  Men att sälja botox i sin form av injektioner faller ju på sin orimlighet. Jag läste ditt inlägg som att det skrevs som ett skämt då det omöjligt kunde vara sant, enligt mig. Skrattar gott också då jag läser kommentarer som inte förstår ironi eller det som skrivs mellan raderna.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.