Therese Lindgren köper sommarstuga

Therese Lindgren och hennes sambo har köpt en sommarstuga för nätta 2 800 000 kr. Therese tog ut en aktieutdelning i slutet på juli så man kan ju tänka att en del av den gått till den här investeringen.
Therese och Anders kommer fortfarande bo kvar i sin lägenhet i Stockholm men åka till stugan på helger och semestrar med sina hundar.

En annan influencer som länge varit på jakt efter en sommarstuga i närheten av Stockholm är Kenza.
Hon har flera gånger skrivit om hur budgivningen dragit iväg och ställens blivit för dyra, men en stuga för 2 800 000 kr borde hon väl ha råd med, trots att det inte riktigt går som tåget för Ivyrevel? 
Tur för Therese att det inte blev en influencisk budgivning då hon och Anders endast behövde öka på med 5000 kr från utgångspriset på 2 795 000 kr.

Har ni sommarhus någonstans? Eller ett ställe ni gillar att återvända till? (Sommarhus? Sommarstuga menar jag…låter mindre som ett palats…hehe..)
Gillar ni att åka till samma ställe år efter år eller föredrar ni att semestra på olika ställen? Tält? Jag tycker det är mysigt att tälta – men inte att bo på camping –  men undrar verkligen hur det skulle gå med en Amstaff. Jag har en känsla av att hon skulle kunna tulta iväg med hela tältet utan att blinka om det kommer typ en rolig våg att jaga… 😉

203 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svara

   Fast nu var väl inte helt gränslös 🙈

   Svara

   Jag måste säga jag håller med henne.

   Svara

    Jag med.
    100% pro att amma offentligt och jag gör det själv med min 4 månaders bebis, men jag har en (tunn) sjal över mitt bröst och bebis om jag sitter väldigt öppet eller som igår när vi var på middag hos min mans kusin där vi var fler än bara ”närmsta” familjen. Jag vill inte heller ha två läckande tuttar bredvid mig när jag äter/fikar/vad jag nu gör, varken från en kvinna eller man – bröst som bröst, jag vill fortfarande inte se dina och inte heller vill jag bjuda på mina 🙂

    OBS! Självklart kan man titta bort och självklart finns det situationer då man måste amma och inte har möjlighet att ”täcka” med något och jag skulle aldrig tycka att kvinnan i fråga då ska sätta sig i skamvrån eller klämma in sig på en kissig toalett för att amma – Pratar nu rent generellt när det är enkelt att bara slänga över något, en servett om inte annat! 😂

    Svara

     Ja nu har du en liten fyramånaders. Kom igen när den bebisen är lite större och bestämmer sig för att den verkligen inte tänker acceptera någon jä*la servett över sig vid måltid. Min yngsta blev tokförbannad, kastade omkring med hela kroppen (så att man verkligen inte kunde hålla sig ”diskret” bland folk) och slet av den lilla snuttefilten eller vad man nu försökte fästa lite fint över axeln. Mer av en högljudd tuttshow där kan jag lova. Däremot sätter jag mig ändå inte nära okända och ammar men det är ju för att jag själv inte är bekväm med det. Men att det ”är såååå lätt att bara räcka över lite” stämmer inte. Och mitt barn hade fysiskt svårt att lära sig äta och vägrade flaska så amning var 100% mat förbi ettårsåldern. Då gör man lite vad man måste..0

     Svara

      Jag har en son på 7 år också Lova, som jag ammade tills han var 1.5 år 🙂 Det framgick inte texten då det bara är min 4 månaders som jag ammar just nu. För mig(!) gick det jätte bra att amma min son till 1.5 år även med en sjal över eller min cardigan/vad som nu fanns nära till hands, och vi slutade endast för att jag(!) tyckte att han blivit tillräckligt gammal rent åldersmässigt.

      Sen skrev jag också att det självklart finns situationer då man inte har möjlighet att täcka med något samt ”pratar nu generellt NÄR det är enkelt att bara täcka med något” – Du kanske missade den biten i din iver att bli kränkt? 😂

      Svara

       🙏🙏 bra skrivet 😃

       Svara

   Ja det är märkligt att göra frågan till ”kvinnohat”. Folk hade nog tyckt att det var ännu mer obekvämt med en man som ammade offentligt 🙂

   Svara

   Right on!

   Svara

   Jag var verkligen helt ombord på den här krönikan. Tills att hon skammade sin vännina och hennes barn till något onaturligt. Då tappade jag fakiskt respekten. Min åsikt eller andras är inte viktiga när det gäller andras amning punkt slut enligt mig. Trött på debatten ärligt talat. Amma om du vill offentligt, låt bli om du inte vill och ge fan i att ha en åsikt om andras amning. Vad är grejen egentligen…

   Svara

    Jag tycker inte hon skammade som väninna och jag tror du missförstod. Hon tyckte väninnan var olämplig som ammade en 4-åring offentligt när det inte var nödvändigt. Hon skammade inte vänninan för att hon ammade 4-åringen.

    Svara

    En 4-åring som knäpper upp morsans tröja och suger offentligt??????
    Nej, bara nej.
    Vill man ge sitt barn klippkort hos psykolog i framtiden, varsågod, gör det i hemmets lugna vrå.
    Men jag hade tappat hakan om jag såg det ute på ett cafe.

    Svara

     Finns dock inget onaturligt med att bli ammad som 4-åring. Den naturliga avvänjningsåldern, om vi inte hade sociala normer och praktiska omständigheter att förhålla oss till, är 2,5-7 år.

     Svara

      Men då kan väl du amma din 7-åring i skolmatsalen. Jag förutspår inga problem.

      Svara

       Hur kom du in på skolmatsal??

       Svara

        För att sjuåringar går i skolan?

        Svara

         Fast varför skulle en sjuåring behöva amma mitt på dagen när hen är i skolan?
         Det är troligtvis ganska få 1,5 åringar som får besök på förskolan för amning mitt på dagen men ändå ammar på kväll/natt så varför skulle inte en 7 åring kunna göra lika?

         Svara

         Helamning och delamning är inte samma sak

         Svara

      Jo, det är faktiskt onaturligt i västvärlden. Finns ingen anledning att amma ett barn som kan gå. Det finns en gräns för vad man som mor tror är nödvändigt för barnet. Och vad man borde tänka över:är det jag eller barnet som vill fortsätta? Inte svårt.

      Svara

       Det går inte att amma ett barn som inte vill. Dvs frågan om vem som vill fortsätta amningen har bara ett svar: för att barnet vill. Inte svårt.

       Svara

        Fast då tar du bort det faktum att det är ett samspel mellan mor och barn. Om barnet känner av om mamman vill eller inte.

        Svara

       Varför just när de börjar gå? Är det den magiska gränsen?

       Svara

       Min äldsta son började gå vid 7 månader. Ammade på som vanligt trots att han slet på skosulor vid den åldern. 😉 Finns väl forskning på att barns hjärnor bygger mer massa ju längre de ammas? Jag brukar själv dock tröttna strax före tvåårsåldern varje barn, då börjar en trötthet smyga sig på mig och jag avvecklar tutteriet.

       Svara

        Nä, finns en kohortstudie från Brasilien som visar, citat , ”De som hade ammats i minst 12 månader fick 4 enheter bättre resultat i intelligenstesterna än de som ammats i mindre än en månad.” Med samma logik räcker det med ett halvår, vilket är vad vad 14% av svenska mammor gör, dvs helammar, 50% ammar delvis till 6 månader, 25% vid ett års ålder delammas.
        Hade större massa byggts av amning vore det en fysiologisk sensation.

        Svara

       Amning är ju inte bara MAT! Ammar min 19-månaders ännu. Det är mer trygghet, tröst & somna så än MAT. Mat äter hon med gaffel, men vägrar napp så jag är hennes napp. Helt naturligt! Vill inte ta bort det från henne riktigt ännu..

       Svara

     😂

     Svara

    Jag gillar också att tälta. Rest mycket. Men gillar Mallorca mest. annars finns det ju massa platser jag vill åka till. Tex Mexiko och Sardinien. Och maldiverna. Hong kong skulle vara häftigt att resa till.

    Svara

    I vissa typ centrum finns det amningsrum. Jag vet inte tex om islam tillåter offentlig amning? Intressant det här med hur olika religioner ser på det här med amning utanför hemmet.

    Svara

     islam tillåter amning offentligt sålänge du täcker dina bröst om du sitter med män som inte är din man/bror/pappa. Och med täcker menas en amningssjal tex.

     Svara

   Gränslöshet är väl aldrig ok? Att blanda ihop långtidsamning med läckande tuttar och stora barn som skriker efter bröst på restaurang är så jävla fel. Hur ofta händer det liksom? Det är som att säga att man inte gillar homosexualitet, för att man inte vill se män sätta på varandra på café.

   Fyfan vad arg jag blir.

   Svara

    👏👏👏

    Svara

    Fast det blir ju inte konstigt att diskussionen hamnar där för när någon, tex Henrietta, frågar andra var de drar sin gräns när det slutar vara ok att visa brösten offentligt och om man tex jag frågar om man kan tänka sig att vi alla har gränser och att vi alla behöver visa hänsyn åt båda hållen vare sig man vill att det ska vars helt fritt eller sitta hemma på kammaren, får till svar, typ skit du i det. Det har du inte att göra med. Stanna hemma om det inte passar.

    Så om det inte går att diskutera och komma fram till någon sorts konsensus om hur man borde göra för det mesta och att det är olika beroende på åldern på barnet mm, ja då kommer man blanda allt i en salig röra i sin artikel för vi har inte börjar att kunna närma oss att erkänna att vi alla, ja precis alla, nog har en gräns när vi tycker att det borde vara stopp och att de som inte vill sitta vid fikan tillsammans med två utdragna läckande tuttar också förtjänar att bli bemötta med respekt.

    Respekt är något som går åt två håll och inte något som en part kan kräva.

    Svara

     Jag tycker det finns så mycket som är värre. Jag har aldrig sett en 3/4 åring amma offentligt eller på något sätt stötande. Värre är slemharklingar, folk som megafräser näsan eller filarna naglar offentligt. Men det ser man aldrig debattartiklar kring.

     Svara

      Det finns alltid saker som är värre. Tex en kärnkrafts olycka som ger både cancer, HIV och löss.

      Vad är din poäng? Är det ok att jag trampar på din fot för det är någon annan dom får en kniv stucken i magen? Ska jag strunta i att respektera att du för ont i foten för det är någon annan som dör av sitt knivstick?

      Strata du en debatt om dem som filar naglarna på t-banan, tror HannaP redan har gjort det och hon tycker det är ok, ifall det är det du vill prata om. Jag tror dock inte att det är någon som känner att de absolut måste fila sina naglar offentligt och inte något som stoppar dem från att leva ett liv, tillskillnad från dem som inte känner att det är ok att amma offentligt pga att andra nötter är gränslösa när de gör det.

      Men starta du den debatten men kanske inte under en annan där den inte hör hemma så som amning för då förhindrar du ännu mer nådd förståelse och ett samhälle där det slutar att vara ett problem med att amma när man behöver det.

      Svara

       Det jag säger är att gränslöshet aldrig är ok. Oavsett om den kommer i form av nakna tuttar, slemharklingar eller annat. Gränslöshet blandas ihop med långtidsamning. Går fint att långtidsamna utan att vara gränslös och att vara gränslös utan att långtidsamma. Men det behöver jag ju knappast informera dig om…

       Svara

       Visste inte att löss och HIV orsakad av kärnkraftsolyckor 🤔😂

       Svara

        *orsakas

        Svara

         Nu tror jag du får läsa igen och tänka ett varv till 😄😉

         Svara

          ”Tex en kärnkrafts olycka som ger både cancer, HIV och löss”. 😂

          Svara

     Spelar det någon roll var alla vi drar den gränsen? Någon tycker att det är äckligt att amma på tunnelbanan, men barnen på tunnelbanan kommer att ammas ändå. Någon tycker att det är äckligt att grannen ammar sin 4 åring, men grannens unge kommer att ammas ändå. Förstår du min poäng? Våra gränser är bara relevanta när det är vi själv som ammar.

     Och det är inte ett problem att det inte finns någon entydig gräns. Kvinnor går inte runt förvirrade på gatan och är osäkra på om de får visa upp sina bröst trots att de inte ammar för tillfället. Och det är inte ett problem att kvinnor inte vet om det är okej att amma sin katt på restaurangen. Det är en ickediskussion.

     Svara

      Jag har skrivit här förut när det har varit uppe. Mitt barn blev livshotande sjuk när han var 5 månader. Matintroduktion eller flaskmatning funkade inte. Jag fortsatte amma. Fick välja att fortsätts amma eller sätta sond när han var 8 månader. Jag ammade. Helammade i nästan två år, då mitt barn också började må bättre. Fortsatte 1,5 år till. Amningen blev extremt viktig för oss. Den var närhet, trygghet, näring, tröst för mitt barn och en möjlighet för mig att ge mitt barn en bubbla av lugn.

      Skulle jag ha valt sondmatningen? För att samhället tycker amning är äckligt när barnet kan gå och prata? Istället för att ge extra skydd och kärlek till mitt barn?

      Jag har aldrig ammat på café, men i otaliga sjukhusrum, uppvak och läkarbesök. Jag hoppas ingen blev stött för att jag inte tänkte på deras välmående.

      Svara

       Diskussionen handlade ju dock om amning på café, släktmiddagen osv. Att du ammar på sjukhus, för att ditt barn behöver det för att överleva, kan ju inte i närheten jämställas med vad artikeln utgår från. Utan då hamnar man ju på en annan nivå.

       Svara

     Du, Trh, jag har av någon anledning fått för mig att du är en gapande sjw och feminazi – men du är riktigt saklig i dina argument.
     Du anklagas för att googla fram alla svar men dina egna reflektioner är inte googlingsbara och vet du vad- de är riktigt välformulerade, sakliga och väl igenomtänkta.

     Fortsätt såhär. Vi är nog många som uppskattar ditt input i stora som små frågor.

     Henrietta brukar också komma med bra svar (om jag inte blandat ihop Moa och Henrietta…hmmm…).

     Svara

      😊🌸

      Svara

   Jag håller också med. Alltså det har inget med brösten i sig att göra, men om nån bekant hade dragit ur sitt bröst framför ett helt sällskap (menar då inte nära vänner, vem bryr sig då) och börjat amma hade jag faktiskt tyckt det var lite opassande. Det handlar om respekt för andra. De som ser något sexuellt i bröst som ammas är bara sjuka, så det är inte det jag pratar om, finns inget sexuellt för mig med bröst, speciellt inte när nån ammar, utan att vissa saker helt enkelt inte alltid behöver göras framför andra OM DET GÅR att undvika.

   Svara

    Om det inte har med bröstet att göra, vad är det du tycker är opassande med amningen?

    Svara

     alltså hade jag suttit i ett sällskap med säg min man och hans vänner och typ några bekanta hade jag aldrig tänkt tanken på att ta fram tutten och amma framför dem. Inte för att någon skulle göra något, utan för det helt enkelt är opassande om man kan göra det på en mr privat plats. Sen menar jag absolut inte att folk inte ska få amma offentligt, men eftersom hon som skrev krönikan pratade om ett sällskap så håller jag med helt, det är bara opassande och har inget med sex att göra.

     Svara

      Nej inte med sex, men du säger att det inte har med _bröstet_ att göra så jag undrar vad det har att göra med då. Om det inte har med bröstet att göra, har det med själva matningen att göra (skulle du exempelvis kunna ge flaska i sällskapet), eller något annat?

      Svara

  Min familj har sommarlägenhet i Alanya I Turkiet. Eller ja, den används ju året runt. Hade aldrig velat slösa flera miljoner på en stuga i Sverige.

  Svara

   Det är för jäkla skönt att alla tycker olika, eller hur? 😁

   Svara

   Fräscht att stödja en diktatur…

   Svara

    Precis som man stödjer kvinnoförnedring när man åker till Saudiarabien t ex?

    Svara

     Ja exakt. Jag åker varken till Turkiet, Saudi, UAE eller Thailand i semestersyfte. Överlag tycker jag man ska vara kräsen med vilka länder man väljer att spendera sina pengar i. Det finns många fina länder man kan resa till som inte innebär att man ger turistinkomst till diktaturer.

     Svara

      Ja, folk är aningslösa. Eller ignoranta, och strör pengar över diktaturer utan att reflektera. Ofta för att det är ”billigt”. Eller fint väder 😨

      Svara

      För det går ju så bra för befolkningen i Nordkorea och Iran med alla sanktioner. Bojkott hjälper väldigt sällan de som lider av diktaturer.

      Svara

       08.55// Tror du på allvar att inkomster från exempelvis turism skulle gå till befolkningen i en diktatur? Sanktioner och bojkott påverkar de med makten eftersom det är de som roffar åt sig pengarna. Befolkningen som lider får inte ta del av pengapotten, oavsett hur stor den är.

       Svara

      För att inte tala om Israel…

      Svara

   Och jag hade aldrig velat slösa på jordens resurser genom att flyga varje år till ens sommarställe.

   Svara

    🏅

    Svara

    Flyger faktiskt dit i snitt 4 gånger om året 😉.

    Svara

     Var det någon som frågade?

     Svara

      Nope, ville bara påpeka det 🤷

      Svara

     3 gånger för mycket…

     Svara

     Orka skryta om att man förstör vår planet

     Svara

     Det blir minst 8 flygningar ifall du inte kör flyg med mellanlandning i Istanbul. Då blir det fler start och landning.

     Svara

      Men hon lär väl flyga direkt till antalya?varför Landa i Istanbul för att sen flyga vidare till antalya?

      Svara

       Flyger inte alltid till Antalya, utan reser även runt till andra ställen i Turkiet dit direktflyg inte går från Sverige. Väljer dock även ibland att flyg med Istanbul som mellanlandning när jag åker till Antalya för att ha möjligheten at flyga business med Turkish Airlines och samtidigt samla poäng för fler resor.

       Svara

     Fräscht att skyta om att du diggar diktaturer och förstör planeten. Riktigt bra kombo där!

     Svara

      Fast vart skrev jag att jag diggar diktatur? Ogillar både nuvarande och förgående regering, men ändå bor jag i Sverige.

      Svara

       Sen när blev Sverige en diktatur? 🤔

       Svara

        Läs om läs rätt.

        Svara

         Skriv om, skriv rätt.

         Svara

          Anonym 23:11 skrev ju inte att Sverige är en diktatur!? Hur är läsförståelsen hos vissa här alltså.

          Svara

   Jag hade aldrig velat ha en lägenhet i Turkiet. Hade 1000 gånger hellre haft en sommarstuga i Sverige 😍

   Svara

    Reser inte till diktaturer. Och vill ännu mindre äga något där…

    Svara

     Dracula har ju sitt slott i transylvanien i rumänien.

     Svara

      😂😂😂😂

      Svara

      Och..?

      Svara

   Oj…slösa miljoner på en stuga i Sverige? Nej det behöver du verkligen inte.
   Och jag skulle aldrig i livet åka till Turkiet.

   Svara

    Men varför håller ni på? Varför är det viktigt för er att berätta för någon som säkert älskar sitt ställe i Turkiet att ni ALDRIG skulle åka dit eller ha ett sommarställe där?
    Turkar är btw dom snällaste människorna på denna planeten!

    Svara

     De vill ha en medalj för att de är så väldigt medvetna.

     Svara

     Tar åt mig av kommentaren, visst är vi turkar underbara 🙂

     Svara

     Har aldrig träffat en trevlig turk.

     Svara

      Inte jag heller

      Svara

     Handlar inte om turkar utan deras regim. Läs på! Barnfängelser, dödande av kurder och en diktator som slagit ner ett uppror mot en diktatur. Men jag hoppas att det turkiska folket ska resa sig och skapa en demokrati. Den dagen reser jag dit…

     Svara

     Älskar verkligen mitt ställe i Turkiet och är glad att familjen valde att köpa lägenhet där istället för i Sverige. Är tacksam för att jag fick tillbringa 2-3 månader där varje sommar som barn och hänga på stranden och i havet varje dag istället för att hänga i en stuga. Tack och lov att smaken är som baken 😊.

     Svara

      Visst men du är antagligen invandrare och har mer ”anknytning” dit än en etniskt svensk. Obs, jag är inte svensk, är från Ryssland, men ser inte direkt hur mycket en etniskt svensk har gemensamt med ett väldigt varmt muslimskt land. Säger inte att svenskar inte kan bo där, menar bara att det är mer troligt att de väljer t ex Spanien just pga att de har lite mer ”västvärldstänk”.

      Svara

       Jag är inte invandrare. Min pappa, ja. Mamma, nej. Mamma är etnisk svensk. Jag är både född och uppvuxen i Sverige.

       Svara

       Haha jag och min familj är svenskar. Vi har lägenhet nära Istanbul..

       Svara

   Ska köpa lägenhet utanför Istanbul. Riktigt bra investering inför 2023.

   Svara

   Själv skulle jag aldrig sätta min fot i Turkiet.

   Svara

   Denna hamnade visst på fel ställe i kommentarerna, här kommer den igen.

   Det härliga här i livet är ju att smaken är som baken.
   Jag åker årligen till Turkiet, har gjort det i 25 år, ibland en gång om året, ibland fem gånger om året. Ibland direktflyg ibland med mellanlandning.
   Jag är delvis turk men stöttar sällan presidenten. Jag är delvis svensk men stöttar sällan vår statsminister.

   Anser jag att Turkiet är en diktatur? Nej. Anser jag att fängsla människor utan anledning är rätt? Nej.
   Anser jag att det finns saker som är bättre i Turkiet än i Sverige och vice versa? Absolut.

   Inget land är perfekt. Eller rättare sagt, ingen regering/system.
   Kommer alltid finnas bra och dåliga saker. Många av er skulle aldrig stödja Turkiet ekonomiskt, precis som jag t ex aldrig skulle stödja UAE. När vi ändå är inne på kvinnoförnedring, i Alabama, USA, är abort förbjudet. Tror inte många har det i åtanke när man åker dit.

   När det kommer till flygandet. Ja, jag flyger. Jag flyger flera gånger om året. Självvalt och jag är medveten om vad som sker. Men jag kommer inte sluta flyga. Det går fort och jag har flygning och flygplatser som stort intresse. Har man dessutom ett distansförhållande och har fyra timmars flygtid mellan varandra så är inte tåg, buss osv ett alternativ.

   Svara

  Vi har, men hyr ut den mycket under året så den betalar alla sina omkostnader och lite vinst. Känns skönt att den används.

  Svara

  Så trött på henne

  Svara

   Jag älskade Therese förut, men det känns lite som hennes glans börjar bli matt. Hon är verkligen duktig på det hon gör, det tänker jag inte neka. Tycker inte hon känns så genuin längre och i mitt tycke att det lite för mycket anspelning på sex i hennes videos.

   Svara

    Dels det men också bara intetsägande. Har så svårt för hennes klädstil, jag älskar mode så de säger väl mer om mig än om henne, men tkr den verkligen är nja.

    Svara

    Jag tycker det känns som om hon spelar dummare än vad hon är. ://

    Svara

     Ja och så förklarar hon allt numera, som att hon utgår från att följarna är bakom. Jag är trött på det.

     Svara

   Jag också. Hon har blivit tråkig. Eller så har jag växt upp och hon håller sig kvar i sin yngre målgrupp.

   Svara

   Slutade följa henne för ett år sedan typ.. Det mesta började anspela på sexighet mer och mer. Kollade igenom några av hennes senaste filmer förra veckan, och har inte skett någon förändring :/ Kan inte förklara det – men ibland känns det som om hon går in i ett konstigt mode när hon ska vara så sensuell och sexig?! Syftar på filmen där hon skulle berätta icke-populära åsikter. Är liksom van att se henne lättsam och rolig. Sen vissa filmer känns hon som en annan person som slänger med håret, knappt ler, tänker på hur hon sitter och ska vara sååå ljuv och sexig. Fattar ej grejen :/

   Svara

  Varför undrar du om dina läsare har sommarhus eller ej? Sjukt ointressant.

  Svara

   För att få kommentarer

   Svara

    Japp.. ungefär som när bloggare (”influencers”) frågar läsarna skitsaker för att få aktivitet i kommentarsfältet. Som att de bryr sig om våra svar.

    Svara

  Dummer det är väl intressant att veta. Husvagn här är att föredra.

  Svara

  isabella löwengrip blev nu sponsrad av Lexus 3 bilar har hon numera. Att företagen väljer att göra samarbeten med henne som är en lögnare är för mig en gåta.

  Svara

   Det är ännu mer än gåta för mig hur hon som är så dålig (ja faktiskt totalt kass) på att göra kreativa och genomtänkta samarbeten ska starta någon form av konsultbyrå inom pr??? Hennes senaste samarbete med Lexus är så dåligt (precis som exakt alla hennes andra samarbeten). Inga närbilder på interiören eller exteriören. Hon säger att bilen känns premium, på vilket sätt då? Bilen är tydligen miljövänlig också, men på vilket sätt? Ja, jag får ge henne att hon säger att bilen är rymlig så att antingen stora barnfamiljer eller stora team (hehe) får plats.

   Lycka till med ”byrån” Bella, du lär behöva det!

   Svara

    Finns ingen i hennes närhet som kan säga ”nej” eller ”vänta litet nu”, de får snabbt sluta. Kvar blir fjäskande ja-sägare, och då blir det som det blir. Tror nog att åttamånaders-regeln (så lång tid det tar innan ett Bella-projekt kantrar) är applicerbar också i New York. Efter det, då blir det jobbigt.

    Svara

   Jag fattar inte hur Lexus kan sponsra henne med en bil. Alltså, hur mycket mer säljer de egentligen för hon råkar ha en Lexus? Det känns inte direkt som att Lexus behöver en avdankad svensk B-bloggare för att vara poppis.

   Svara

  OT men är det någon som kan förklara hur man kan se hur många läsare en blogg har? I detta fallet skriver jag om Kenza i en skoluppgift och vill gärna ha med hur många läsare hon har.

  Svara

   Du kan googla ”hur ser man hur många läsare en blogg har”.

   Svara

  Är det nya tider för inläggen nu, har du ändrat tider, tätt mellan inlägg idag? Obs det är ingen kritik, inte menat att det är något fel på det alltså bara undran.

  Thereses hus ser jättefint ut, härligt ställe, mysigt. Kul för dem.

  Svara

   jag slängde in ett extra bara för att busa lite med er… 😉

   Svara

    Inget love inlägg för paow när hon förlorat sin madicken?

    Svara

     Usch bölade mig igenom hennes instastory

     Svara

    Så detta inlägg kom inte upp för att leda dina läsare bort från inlägget om Redgert nedan (som du precis ändrade) då du hade fel? Så genomskinligt.

    Svara

     Att radera inlägg är det bästa sättet att undvika att inlägget visas vid en googling. Därför tog jag bort inlägget istället för att bara peka om det.

     Jag inleder även inlägg med följande ord: Jag hade tydligen HELT fel i min lite småraljanta gissning.
     Med andra ord försöker jag inte sopa någonting under mattan utan erkänner på rak arm att jag hade fel…

     Svara

  Jag säger såhär: jag behöver ingen semester, jag behöver bara åka till stugan!

  Svara

  Vad kul med huset. Syrran och hennes kille har ju hus där dom bor hela året på tranarö. Härligt ställe. Och deras hundar trivs ju såklart med naturen. Härligt att kunna åka med deras båt också.

  Svara

   Varför skriver du som att alla redan vet att din syrra har hus på Tranarö?

   Svara

    Varför skriver du en fråga kring varför hen skriver om en systers hus?

    Svara

     Varför skriver du en fråga kring varför hen frågar hen om varför hen skriver om en systers hus?

     Svara

    Haha för det är mitt sätt jag skriver så. Ok.

    Svara

   Vadå ”ju”? 😅

   Svara

    Stooor petpeve för mig när folk använder ”ju” fel 😂

    Svara

     Ja samma här! Minns att Dessie gillade att använda det i tid och otid, som när hon skrev ”min kille har ju Porsche” eller ”jag har ju så blont hår” när hon beskrev sitt berömda blonda hår som bara hon fötts med, haha. Tycker det låter lite skrytigt med ett extra ”ju” alternativt drygt?

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ursäkta, men vad är ditt problem?

    Svara

     Vad skrev Hanna? *Nyfiken i en strut*

     Svara

    Tråkigt att du skrev fam istället för, vad jag förmodar, ett kraftigare uttryck, när du ville vara lite cool och frän så här en måndagskväll på din inrökta bittra förortsbalkong

    Svara

    Camilla uppenbarligen. ”Har ni sommarhus någonstans? Eller ett ställe ni gillar att återvända till?”

    Svara

     Jag vet inte om vederbörande är ny här men dialog med och mellan läsarna är lite den här bloggens grej. Haka på, vetja! It’ll be fun! Wiiie!

     Svara

  Har turen att både ha lägenhet i stan, hus vid kusten och råd att resa. Men jag fattar att alla inte har den möjligheten så då är det kanske inget ”val” som är idé att fråga om..?

  Svara

   Wow grattis. Kul för dig.

   Svara

    Japp! Nöjd med det. Tackar som frågar… ☺️ (Skrev också att alla inte har samma förutsättningar. Men visst är det s k värdelöst vetande, som det mesta i detta inlägg)

    Svara

   Vad jobbar du med? 😬

   Svara

  Har ärvt en stuga av mina svärföräldrar. Har renoverat och grejat i två år. Men är där i snitt två helger i månaden och i princip hela semestern så vill ha det fint omkring mig. Ligger i skogen vid en sjö men bara tio minuter från stan.

  Svara

   Trasthagen?

   Svara

  Förstår inte riktigt det här med att tex ha hus i Spanien och liknande. Om jag nu ska flyga till ett annat land så vill jag upptäcka olika länder/platser och kulturer, inte samma gamla område som invaderats av skandinaver, engelsmän m.m. som köpt hus. Var i Playa Flamenca/Torrevieja för två somrar sedan i en kompis hus. Var ju fler som talade andra språk än vad det var spanjorer samt typ fish & chips på alla restauranger. Möjligen att jag skulle uppskatta det när jag blir pensionär 🙂 Vårt landställe som ligger 30 min bort är mitt paradis på jorden och jag är där någon helg i månaden. Tur vi alla har olika preferenser 🙂

  Svara

   Man vill åt klimatet. Att det är solsäkert.

   Svara

   Exakt så!

   Svara

   Hade jag köpt hus i Spanien hade det varit ett ”vanligt” hus. Inte ett som ligger i ett community med turister. Spanien är stort! Och hade inte heller köpt sommarställe i ett stugområde. Fattar inte grejen.

   Svara

   Väldigt skönt att ha ett andra hem utomlands faktiskt.

   Svara

  Min familj har ett ställe vid en stor sjö med en stuga var åt min syrra, brorsa och mig. Vi delar ett paradis och är där så ofta vi kan. Vintertid får vi gå på isen eller åka skoter. Bästa platsen på jorden utan el, vatten och usel mobiltäckning. ❤️

  Svara

   Låter som en mardröm!

   Svara

   Lät bra fram till sista meningen

   Svara

  Vi har två lantställen i familjen (på min sida).
  Och ytterligare ett som vi (jag, min man och barnen) har tillgång till då och då under året. Finns både fördelar och nackdelar. Bland fördelarna finns känslan att man bygger traditioner och ger barnen barndomsminnen. Det känns fint att ha en gemensam historia. Skönt också att kunna ha det mesta på plats, resa med minimalt med packning. Man vet ju vad man har där och vad man kan behöva ta med.

  När det kommer till nackdelarna handlar det väl mest om dåligt samvete när man planerar annat på semestern. Och det är otroligt mycket att fixa med. Det är alltid något hål som behöver lagas. Lite ironiskt det där eftersom lantställen är något folk tror man åker till för att slappa och vila upp sig 😅

  Svara

  Min familj har ett sommarställe ute i skärgården. Ungefär 45 minuters bilfärd så det är möjligt att åka dit efter jobbet en solig sommardag. Superhärligt, jag älskar att vara där.🏡

  Svara

  Min familj har sommarhus på en ö. Jag är där så ofta jag kan. Sitter just nu och funderar på att flytta dit permanent.

  Svara

  Har två stugor i familjen (en från min mammas släkt och en från min pappas släkt). Har aldrig bott nära några kusiner eller övriga släktingar men genom att spendera somrarna på dessa ställen har jag byggt upp en bra relation med mina kusiner! Har många fina sommarminnen från stugorna. Dock får jag lite ångest över att tänka mig att jag kommer ha två stugor att ta hand om i framtiden, och ännu fler om jag råkar hitta en man i samma situation….

  Svara

   Måste du behålla båda om det skulle ge ångest? Kan du inte släppa en och försöka se det som att stället har gett många fina minnen som du ändå har kvar? Att det nu får ge fina minnen till någon annan. Eller är du alldeles för bunden till stället för att göra det? Kanske någon av kusinerna vill ha ena ?

   Svara

    En är jag redan delägare i, den andra kommer jag ärva. Ja visst kunde jag sälja min del till andra släktingar (främst min bror då vi ska dela) men det är inte så enkelt då det är släktställe och helt ärligt kommer min bror inte ha råd att köpa ut mig :’) men jag är nog ändå glad över möjligheten till två fina sommarställen. Blir mycket att sköta om men det klarar man väl av… 🙂

    Svara

     Men sälj till nån helt annan då. Man måste inte sitta och hålla på ”släktställen”.

     Så sunkigt att äga stuga med typ syskon.

     Svara

  Stuga säger vi, men vi är från Norrland. Är man från söderut så säger man sommarstuga 🙂 Våran ligger i fjälls. Och med våran menar jag mamma och hennes sambo. Supermysig egenbyggd liten stuga ^^

  Svara

   Jag är från norrland och jag säger sommarstuga och vinterstuga beroende på när på året den nyttjas.

   Svara

   Från Jämtland ursprungligen. Jag säger viste! Sommarviste och vinterviste.

   Svara

    Då bor du alltså i Sapmi

    Svara

     Stämmer. 😊

     Svara

  Ot! Med tanke på sommarstuga eller semesternoende. Ida och pärlan köpte ju en lägenhet i marbella nyligen, och redan har det varit skit snack om grannarna där.. Där det var Alex och wargens fel från första början! Men inte ens det kan dom svälja och ta emot. Utan skylla på alla andra direkt. Och hur är det möjligt att man blir ovän med alla grannar som dom två? Dom måste ju va jävliga grannar om dom blir ovän med alla direkt!? Fattar inte..

  Svara

   Varför var det A*Is fel? Ge gärna exempel!

   Svara

   Lyssnade du ordentligt på podden? Dem erkände att dem hade gjort fel. Men att det är dåligt av grannarna att gå runt och prata till andra grannar istället för att prata direkt med Ida och Alex.

   Svara

    Kan du inte berätta här? Så slipper jag lyssna igen en podd som inte är i min smak

    Svara

    Jag lyssnade, och absolut om det verkligen är så att dom pratat riktigt illa om dom så är det inte ok. Men jag tror det är en stor missuppfattning från deras aida! Det är ett annat språk, och det är nya människor som nyss flyttat dit, att våga komma fram och klaga rakt ut kan va jobbigt och dom kan lätt bara ha frågat dom andra grannarna om lådorna störde dem också? För de gav inga raka svar om det i podden. Däremot la dom allt på grannarna, hörde just och just i podden att dom insett själva vad dom gjort. De som inte vet vad det handlar om, var att dom hade lämnat stora kartonger utanför lägenheten i veckor utan att flytta på dom. Det är inte bara denhär händelsen, dom har problem hemma med grannarna också, liksom Alex själv medger att han blir ovän vart han än flyttar? Förstår inte varför.

    Svara

     Plus att Alex redan fått ett grann jäng på marbella utskickade därifrån pga att dom hade fest. Förstår inte varför man flyttar till lägenhet om man stör sig på folk så mycket..?

     Svara

     Tack snälla för sammanfattningen! Att lämna kartonger, pressbud och annat verkar vara naturligt för svenska influensers. Alltifrån Tunis till Margaux

     Svara

      Ja verkligen! 🙄 Så tröttsamt. Folk ska bara förstå dom, och alla ska leva efter dem.. Så jävla trött på den mentaliteten!

      Ja, detta har varit nåt jag reagerat på tydligt den senaste tiden, och det slog mig nu i senaste avsnittet att dom är osams med grannarna både i Sverige och i mallorca. Så märkligt! Dramatiken när dom berättat domhär händelserna är till deras fördel till hundra procent såklart – oavsett vad som hänt. Därför kan jag inte ta på allvar allt dom säger riktigt.

      Svara

       Ah, Sverige med. Vad är det för konflikter här? Samma ang kartonger?

       Svara

        Det jag minns var att de i Sverige hade dom problem med att grannarna tyckte dom skulle städa efter sig när de hade slängt ut granen och det var fullt med barr i hela trapphuset. Där koka det för Alex som fan. Och sen blev det en stor grej av det hela för att Alex tyckte det var orättvist, så de blev mer eller mindre uthängda!

        Sen trodde dom att grannarna i Sverige inte tycker om dem för att dom aldrig är med på talko dagarna för att dom är vegetarianer.. Så jäkla löjligt. Och allt måste ju in i podden såklart! 💁🏼‍♀️

        Svara

  Det behöver ju inte vara antingen eller. Vi har ett litet året runt hus i Järvsö där vi är många helger per år, på flera lov osv, vi bor ca 10 mil därifrån. Vi brukar också ta en solsemester utomlands en gång om året och varvar ”stiglivet” med kortare resor inom Sverige på sommaren, weekends i Sthlm, Gbg osv. Vi bor i småstad så storstad är roligt ibland.

  Svara

  Staffar är riktiga camp(ing)hundar. Mitt favoritskämt när jag hade en staffe. Hon älskade att campa!

  Svara

   Du kommer från Göteborg?

   Svara

    Haha näe norrland faktiskt 🙃

    Svara

  Camilla sorry för OT i denna tråd.

  Det härliga här i livet är ju att smaken är som baken.
  Jag åker årligen till Turkiet, har gjort det i 25 år, ibland en gång om året, ibland fem gånger om året. Ibland direktflyg ibland med mellanlandning.
  Jag är delvis turk men stöttar sällan presidenten. Jag är delvis svensk men stöttar sällan vår statsminister.

  Anser jag att Turkiet är en diktatur? Nej. Anser jag att fängsla människor utan anledning är rätt? Nej.
  Anser jag att det finns saker som är bättre i Turkiet än i Sverige och vice versa? Absolut.

  Inget land är perfekt. Eller rättare sagt, ingen regering/system.
  Kommer alltid finnas bra och dåliga saker. Många av er skulle aldrig stödja Turkiet ekonomiskt, precis som jag t ex aldrig skulle stödja UAE. När vi ändå är inne på kvinnoförnedring, i Alabama, USA, är abort förbjudet. Tror inte många har det i åtanke när man åker dit.

  När det kommer till flygandet. Ja, jag flyger. Jag flyger flera gånger om året. Självvalt och jag är medveten om vad som sker. Men jag kommer inte sluta flyga. Det går fort och jag har flygning och flygplatser som stort intresse. Har man dessutom ett distansförhållande och har fyra timmars flygtid mellan varandra så är inte tåg, buss osv ett alternativ.

  Svara

   Well – du har fel. Punkt. Du får tycka vad du vill men Turkiet är en diktatur. Precis som Kina och Thailand så absolut inte ”bättre” att resa dit, om det kan vara en tröst. I Sverige behöver man inte stötta (?) sin statsminister för här har vi (ännu så länge) demokrati. Något som många bara kan drömma om globalt.

   Svara

    Våra politiker här i Sverige kan ju dock knappt styra ett land. Förra regeringen privatiserade allt som gick att privatisera vilket försämrade vården markant som ett väldigt bra exempel och vår nuvarande regering sitter mest och rullar tummarna…

    Svara

    Lite utbildning i vad en diktatur innebär skulle nog sitta fint. Mig veterligen är AKP demokratiskt framröstade i Turkiet av den turkiska befolkningen precis som dom också nyligen förlorade de största mång miljonstäderna i kommunalvalen och vackert har fått backa undan.
    Lite märkligt bara när svenskar skriker diktatur till höger och vänster, slår sig för bröstet men ingen ifrågasätter att Sveriges tredje största parti, framröstat av svenska befolkningen i demokratiskt val, inte accepteras in i riksdagen?

    Svara

     Eh … dom sitter väl där, vad jag vet?

     Svara

   Håller med dig i mycket förutom ditt stycke om Turkiet. Fakta är inte subjektivt. Att säga att du inte tycker att Turkiet är en diktatur är som att säga att du inte tycker att vi är släkt med apor.

   Svara

    Fast nä

    Svara

  Har ett vinterhus istället, i Spanien. Tillbringar 6-8 månader där.

  Svara

  Jag bor i en villa i norrort och jag vet flera ställen som är till salu för betydligt lägre summor upp mot Norrtälje men även Österåker. Allt handlar väl om läget nära havet kan jag tro, men det är ju nära även om du måste gå 100 meter tänker jag.

  Svara

  Jo. Har sommarstuga på en egen liten ö ute i skärgården 😊 älskar att fara dit ensam

  Svara

  Vilka länder är okej att resa till enligt er godhetsknarkare här inne?

  Svara

   Skåne

   Svara

    Önskar Skåne var ett eget land. Men kanske Nimis då 😍

    Svara

   Norrland.

   Svara

   Godhetsknarkare – ett ord som bara SD-folk häver ur sig när de vet att de har fel…

   Svara

  Det är fasen lika mycket börda som dröm med sommarstuga.

  Bor i hus, visserligen nyproduktion. Det är så mycket måsten med ett hus. Ogräs, behandla trall, kontroll av kamin och slam osv. Sen när semestern kommer och man tror sig ska vila upp sig. Nä då ska man ut till sommarstugan. Tvätta båt, måla staket, fixa stenkista mm.

  Ett gott råd till er som tycker att det är drömmen med sommarstuga. Ha lägenhet om ni vill ha sommarstuga. Det är idyllen på kvällarna. Hårt arbete varje dag. Vi har turen som bor i Uppsala och har sommarstuga i Öregrund. Men vet ni vad! Hur varmt det än blir och att det blåser från fel håll så är det OMÖJLIGT att bada. Havet sjunker markant i temperatur. Förra året var det runt 35 i luften och havet var ca 14.. Hua!

  Svara

  Vi har en ”sommarstuga”, vi är här året runt. Älskart

  Svara

  Jag har de ultimata sommar- och vintervistena!
  Det ena har familjen nästan två mil privat väg till. Nästan alla har egna stugor. Finns ett större boninghus byggt tidigt 1900-tal. Kommer tyvärr förbi turister regelbundet och vill titta men oftast är de trevliga.
  Vi har eget fiske och jakt. Helt underbart.

  Ett annat ställe kan man behöva ta helikopter för att ta sig ut. Isolerad plats med endast en stuga. En liten kamin finns som enda värmekälla. Stearinljus behövs när det skymmer eller är natt. All kommunikation med omvärlden sker via radio.

  Sedan finns det två hemman. Ett har jag i egen ägo men nyttjas av en familjemedlem. Många samlas där vid jakt. Slakteri finns och förvaring för arbetsfordon. Även en större stuga för jagande vänner och vissa närmare jaktgäster. I salen brukar alla samlas för jaktmiddagar, musik och festligheter. En stor öppen stenspis finns där man kan få in en spädgris eller valfritt för stekning. Oslagbart vid julaftnar! 🎅

  Sist så finns det lite fler ställen tillhörande olika delar av familjen där man samlas men dessa ovan är fan bäst. ❤

  Svara

  Jag har ej sommarställe själv än men mina föräldrar har en stuga i Bohuslän och en villa i Italien, i Abruzzo området. Om de har kvar dem när det blir tal om arv så kommer jag att sälja dem (har inga syskon). Jag har inget behov av att äga på det sättet utan hyr hellre, mindre ansvar, dessutom gillar jag inte att åka till samma plats varje år utan vill upptäcka nytt. Ser det som rätt osannolikt att jag kommer ha ett eget landställe när jag blir äldre men kan också se tjusningen och mysfaktorn i det 🙂

  Svara

  Är ju jättehärligt att ha sommarställe men jag tänker mest på hur mkt jobb det är. Mamma har ett litet sommarhus och det enda hon säger är hur mkt hon har att göra. Hela semestern går åt att fixa saker, såpass att man behöver en till semester efter. Nja, då hyr jag hellre ställe eller tar mina slantar och lägger på valfri resa.

  Svara

  Går in på denna blogg ibland och märker att det nästan alltid är off topic i hela kommentarsfältet. Varför skriver man om något helt annat än det som inlägget handlar om? Störigt!

  Therese Lindgren… det som jag personligen tycker är svårt med henne är att hon är lyckad och glad hela tiden. Allt i hennes liv är fantastiskt och mysigt. Hon delar med sig av åsikter som sägs vara opopulära men är bara tramsiga typ ”jag gillar överkokt pasta”, massa clickbaits med nakenhet. Hon känns inte trovärdig för mig även om hennes videor håller hög kvalitet i övrigt.

  Svara

   Vad är det som är off topic i detta kommentarsfält?

   Svara

    Första kommentaren handlar om amning vilket diskuterades helt vilt i mängder av kommentarer?

    Svara

   Håller med! Fattade knappt vad detta inlägg handlade om efter alla kommentarer om amning och diktaturer. För övrigt är det stora OT i VARENDA inlägg, så otroligt tröttsamt.
   Kan Camilla kanske börja radera dessa kommentarer som det utlovades i ett helt inlägg för ett tag sen?

   Svara

    Bloggrelaterade OT är ju tillåtna. Så det är tillåtet att diskutera en bloggares amning men inte en läsares amning. Typ.

    Svara

     Jo tack, men tycker fortfarande att det framkommer en massa andra OT, som inte handlar om bloggare.
     Sen vore det väl trevligt om man kunde spara TEX Kenzas amning till ett annat inlägg än om Thereses sommarstuga.

     Svara

      Förekommer* inte framkommer

      Svara

   Ja, hennes thumb nails ser ut att vara anpassade för småbarn tyvärr och massa click bits-rubriker… Rätt trist.

   Svara

  Har ingen sommarstuga men drömmer om ett sommarhus utanför Halmstad. Vill ha ett större hus än en stuga, men ingen stor villa. Gärna enplanshus med högt i tak och stora fönster. Och man ska även kunna vara där när som helst på året om man vill.

  Svara

  Varför står det i Thereses bio på IG att hon är florist??? 😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.