Följarna sågar Calle Schulmans samarbete med Bynk!

Att Calle Schulman försöker slå i oss att han lever så till den milda grad på marginalen att han tvingades ta ett privatlån hos företaget Bynk för att inte gå i personlig konkurs är ju riktigt komiskt. Privatlån kan vara enklare att få än ett banklån, men skillnaden är att företag som Bynk har rena ockerräntor och summan som ska betalas tillbaka riskerar att öka med väldigt många procent.
Nog för att reklaminläggen ska ha en personlig touch för att attrahera följarna, men det här är väl ändå att dra det hela lite väl långt?  Det finns fler alternativ än privatlån eller personlig konkurs. Att måla upp sig själv som någon som lever från lön till lön när det knappast kan stämma är fult. Fult och lätt att genomskåda, men vem vet? Han kanske fick feeling?
*börjar omedelbart nynna på Samir & Viktors dänga*

Följarna är dock inte nådiga utan går HÅRT åt Calle bland kommentarerna som försvarar sig med näbbar och klor.
Ta gärna en titt på bilden längst ner där Calle först skriver att han publicerar det här inlägget bara för att han gillar Bynk. I nästa andetag frågar han en läsare om det inte framgick att han skrev inlägget i samarbete med Bynk? Och så undrar han varför man ibland irrar omkring smått förvirrad inne på han konto?

 

Skönt att höra att Calle är på rätt köl igen. 
De där överraskande CSN-inbetalningarna kan vara en bitch. Men jag undrar hur mycket pengar det kan röra sig om med tanke på att Calle enbart pluggat ett ynka år? (enligt det här inlägget, men han kan ju så klart ha pluggat vidare sedan dess)

Och Calle!
Det heter inte byrå, det heter AGENCY ju!!!!! 😉

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  modigt av honom att gå ut med att han haft det tufft ekonomiskt.

  Svara

   Även om det är 100% påhittat? 🤔

   Svara

    förlåt, det var ett skämt men det framgick inte 🙂

    Svara

     Haha jo, det framgick. Älskar såna kommentarer fast de går inte hem hos alla.

     Svara

     Älskar ironi på nätet.

     Svara

   Har Calle färgat skägget?????

   Svara

   Alltså det finns ju många anledningar till att man måsta låna pengar. Även om han är en känd profil så är han ju inte mångmiljonär och det är ju inte vårt ansvar att döma om han vill låna pengar oavsett vart han lånar dem? Om han så vill göra reklam för banken är väl inget att bli tokig över. Om han sedan inte har använt lånet utan bara gör reklam iallafall. Vilken influenser gör inte det? Det är kanske 1 av 1000000 som verkligen gillar och använde den produkt de är sponsrad av. Aningen värre då med alla folkkära artister som gör casinoreklam som man verkligen förlorar pengar av. Men i slutändan är det ju ändå upp till var och en om man vill köpa produkten. Känner du dig tvingad att ta ett lån hos Bynk nu då Calle säger att lånet är bra, eller?

   Svara

    Jag vill helst göra som IL: reklam för Cavalet men använda Asaklitt från Clas Ohlson

    Svara

  Gjorde inte svägerskan Amanda samma samarbete och menade att hon tagit ett lån för att köpa en utesoffa till lyxhuset på Gotland? Trovärdigheten borde de jobba på, bägge två. De verkar inte känna sin målgrupp i alla fall, Amanda följare blev lika upprörda som Calles.

  Svara

   Ingen moral öht.

   Svara

   Men exakt!! De är ju inte kloka, fattar absolut att man vill tjäna pengar men till vilket pris som helst??? Detta är ju pinsamma lögner och omoraliskt. Fåntrattar!

   Svara

  DETTA tycker jag är äckligt och hemskt att man normaliserar. Lån till skitsaker. Värre än reklam för fillers och andra skönhetsingrepp.

  Svara

   ah, är det något calle inte behöver så är det väl fillers i läpparna

   Svara

   Brukar bli sånt jävla liv i kommentarerna när folk gör fillers lr förstorar brösten osv. Att det är sååååååå sorgligt att tjejer känner sig ”tvungna” att göra sånt, att det är sååå hemskt att influencerbrudar normaliserar ingrepp osv.

   Svara

    Därför att det är det.

    Svara

     Fast nä, det är inte hemskt att folk blir mer nöjda med sig själva. Finns ingen som blir tvingad att göra ingrepp, det är upp till var och en.

     Svara

      Men snälla.. människan funkar inte så, isåfall skulle reklam inte fungera på oss.

      Svara

       Då får man skylla sig själv om man inte kan tänka sj och gör ett ingrepp man ångrar.

       Svara

      Djupgående analys.

      Svara

    Förstora brösten är väl ett ganska stort ingrepp?

    Svara

     Bara för att det är ett stort ingrepp betyder det väl inte att det är hemskt?

     Svara

      Alltså jobbigt om man ångrar sig. Har väl hänt att några influensers opererat om brösten för de inte varit nöjda med storleken. Lätt göra om man är sponsrad..en vanlig sate får kanske ta ett lån för att ha råd göra om dem.

      Svara

       Jag ångrade min operation, som tur var hade jag en förstående kirurg som tog ut dom gratis.

       Det ÄR ett stort ingrepp, mycket kan gå fel under och efter op.
       Och man vet aldrig hur man reagerar kroppsligt eller psykologiskt.

       Är så nöjd med mina bröst nu, helt naturliga och helt perfekta!

       Svara

  Är det vanligt att använda kreditkort? Vad är fördelen förutom lite cashback eller rabatt? Känns som att det ändå försvinner med tanke på ränta och förmodad överkonsumtion.
  På Calle låter det som att han inte har något sparande öht, inte har koll på kreditkortsinköp och inte har råd med semester. Känns ju lite konstigt att jag, som frissa, har bättre ekonomi än Calle.

  Svara

   Jag och min sambo använder AMEX SAS Eurobonus-kort för alla våra gemensamma avgifter, men sen betalar vi av hela summan varje månad, så man inte betalar någon ränta. Och vi har så klart kontroll över utgifterna också, så man inte hamnar i skiten genom att leva över sina tillgånger. Fördelen är att vi då får poäng för alla våra köp och kan använda dessa poäng till att köpa en flygresa för halva poängen en gång om året, vilket vi tycker är fett nice (Och en flygresa om året är väl ändå okej fortfarande?). Det är fördelen.

   Svara

    Vi använder också kreditkortet till våra gemensam utgifter för att smidigt kunna dela på det i slutet av månaden, istället för att hålla koll på våra egna kort vilka utgifter som är gemensamma och vilka som är ”egna”.

    Svara

    Okej, så ni har alla utgifter på kreditkortet och betalar av den när lönen kommer? Jag är bara nyfiken så du inte missförstår. Undrar vad kreditkortsbolagen tjänar på detta? Känns lite orimligt att de bara delar ut flygbiljetter.

    Svara

     De tjänar på alla som inte har möjlighet att betala av i slutet av månaden.

     Svara

     Amex tjänar pengar på avgiften de tar ut av handlarna för att vara anslutna.

     Svara

     Jag och min sambo kör samma upplägg. Men vi får poäng vi kan spendera på hotellnätter istället (både i landet vi bor och utomlands) och det är inte ett Mastercard kort så inte amex. Avgiften är låg och så länge man betalar av månadens inköp varje månad när lönen kommer så betalar du inte mer än kortavgiften per år.
     Det kreditkortsbolagen tjänar på är tyvärr de som inte betalar i tid. Tycker bara man ska ha detta upplägg om man är ekonomiskt lagd och inte lever över sina tillgångar.

     Svara

     Yes, vi betalar av allt när fakturan kommer (så det blir ju egentligen en månad efter då månaden löper t ex 3/7-2/8, och den fakturan betalar man alltså 26/8). Men det kräver som sagt att man har koll på sina utgifter och sin ekonomi.
     Precis som någon annan skrev så tjänar de så klart pengar dels på avgifterna det kostar att ha kortet och det det kostar för butiker att ta emot kortet, men också på de av sina kunder som inte klarar av att betala.

     Svara

   Ja, är nog vanligt att använda kreditkort om man har kontroll över sin ekonomi. Dels ingår en automatisk försäkring då det är kreditgivaren som står för risken vid ex utebliven leverans av varor eller om flygbolag går i konkurs (detta gäller alltså enbart kreditkort, ej debet). Därutöver är det smidigt att alltid ha pengar tillgängliga utan att behöva flytta runt på konton när man vill spendera, samt lättare att hantera en oregelbunden inkomst men regelbundet spenderande. I min budget i Excel ser jag när pengabrist (likviditetsbrist) kommer uppstå flera månader i förskott och kan då ta ett beslut om det är värt att ligga lite back på kreditkortet den månaden (tex om man har en stor inkomst månaden efter) eller om det är dags att försöka få in lite mer jobb och/eller spendera mindre fram tills dess. Helt utan att behöva sälja aktier eller ansöka om lån. Men om man är en sån som shoppar upp hela kreditkortet varje månad och aldrig hinner ikapp med betalningarna är det kanske bra att låsa in kreditkortet eller säga upp det helt.

   Svara

  Kollade in Amanda Schulmans instagram nu. Hennes sommarhus på Gotland osv – vilken dålig smak hon har?!

  Svara

   Haha ja. Jag har inte så jättebra smak heller men tycker det är helt fascinerande att se henne verkligen vräka pengar på sina boenden och göra dem fulare och fulare.

   Svara

   Tycker du? Jag tycker det ser mysig ut och gillar både ladan och det tillbyggda uterummet med öppen spis. Delar iofs inte alls hennes smak gällande textilier, men tycker allt annat ser härligt ut!

   Har inte mycket till övers för någon av Schulmans, men gillar deras sommarhus.
   Men vi är alla olika och gillar förstås olika.

   Svara

    Ja själva huset har ju enorm potential. Men möblerna! Färgvalen! Textilierna! Vaserna etc!

    Svara

     Haha, förstår vad du menar även om jag gillar möblerna (förutom de randiga fåtöljerna).

     Och har man varit med ett tag undrar man över hennes tvångsmässiga behov att byta kuddar stup i kvarten 😅
     Som hon låter sy upp. Och tröttnar på lika fort.

     Svara

     Hennes smak känns väldigt vuxen, lite överklasstantigt.

     Svara

      Ser ut som ett fult hotell när det kunde varit så mysigt!

      Svara

      Kanske exakt den känslan som skall uppnås?

      Svara

     Allt ser ut som hämtat från Zara Home. Tycker hennes dåliga smak avspeglar sig i Daisy Grace kläderna också.

     Svara

      Ja, väldigt mycket ’soffkudde’ över många av plaggen.

      Svara

   Amandas inredening ser ut som en bättre ställd gammal pensionäs på östermalm, som på vurmar för svenst tenn, dammigt instängt, näsan i vädret.

   Svara

  Vadå överraskande CSN??? Jag har betalat av i 10 år och summan har alltid varit densamma… Hur kan man plötsligt få betala ett större belopp nån gång? Kan någon förklara.

  Svara

   Är inte det årliga beloppet baserat på inkomst? Han kanske tog ut en rejäl lön ett år (borde dock kört utdelning i stället men kanske inte hade tid att vänta) och därmed fick en rejäl ökning. Men, hur hög kan den vara?! Dessutom om han bara tog studielån ett år.

   Svara

    Njae. Jag tjänar mer och mer för varje år som går efter examen men betalar mindre och mindre till CSN.

    Svara

     Du kan ju välja att betala av mer…

     Svara

      Absolut men det är ju inte vad som diskuteras

      Svara

      Fast om man själv väljer att betala mer så kan det ju knappast vara en överraskning. Jag tror Calle har hittat på vad han tror är en rörande story om en tillfällig ekonomisk kris men misslyckades lite med att hitta rätt ton om jag säger så.

      Svara

       Dom har höjt mitt CSN flera gånger då jag ökat min årliga inkomst 😱

       Svara

        Inte min. Har mer än dubblat lönen de senaste fem åren men betalar fortfarande samma??

        Svara

    De ändrade systemet för sådär 10 år sedan. Det är inte baserat på din bruttoinkomst längre.

    Svara

     Det kan ju fortfarande inte kommit som en ’överraskning’ för C dock?

     Svara

  Intressant att CalleS tydligen har CSN-skulder, har han studerat? Vad? Och hur länge för att fortfarande behöva betala ner?
  Men, det finns väl inget mindre överraskande än CSN-inbetalningarna?
  Samma summa samma datum år ut och år in…

  Svara

   The never ending story..

   Svara

   Reagerade också på CSN, samma summa varje månad och skulle man drabbas av akut minnesförlust så är det ju bara att logga in på Mina Sidor och kolla.

   Så klart de flesta får oväntade eller oväntat höga räkningar någon gång eller använder kreditkort på en extra stor utgift , men CSN är knappast i kategorin ”oväntat hög utgift”.

   Svara

    Exakt så. Han ville nog lägga in en ”snygg” utgift istället för att skriva att ”jag köpte för många helrör på avbetalning” eller ”har överskridit min ekonomi pga mkt spel på nätcasinon” (exempel bara, innan någon hoppar på). CSN är ju en bra utgift, betyder ju att han studerat, mycket också eftersom utgiften var skyyyyhög. Alltså, vilket BS.

    Svara

  Spelreklam samt denna typen av reklam är den värsta eftersom de riktar in sig på de som ofta redan har dålig ekonomi pga av olika orsaker.

  Dessutom har han fel, med dagens låga räntor kan man snarare göra investeringar såsom köpa sig en bostad med hjälp av banklån snarare än att det skulle vara negativt att vara i skuld såsom han vill få det till.

  Ta andra privatlån!

  Svara

   Absolut, men samtidigt finns det situationer där dessa banker faktiskt hjälper. Att hamna hos kronofogden stänger ute folk. Du kan inte handla vissa saker, få ett abonemang, ta ett lån etc. Vad händer om du försöker komma på rätt fot igen – men din bil går sönder och du är beroende av den för att komma till jobbet. Vem lånar ut pengar då?

   Försvarar inte deras ränta, men förstår att det är en risk dessa företag tar att låna ut till personer som har det dåligt ekonomiskt.

   Svara

    Det är just pga dessa lån människor hamnar i en dålig spiral där de hamnar ännu djupare i skuld med ännu större skulder hos kronofogden.

    Har du skulder är inte snabba privatlån lösningen. Särskilt inte för de som drabbas värst som försöker klara sig från en månad till en annan.

    Svara

    Det är tack vare att dessa skitbanker godkänt min sambos låneansökningar som gjort att han kunnat bekosta sitt spelmissbruk (trots dålig ekonomi). Banker med ockerräntor lever på spelberoende, deras reklam finns sida vid sida. Någon gång kanske de också kan rädda en normalt sinnad ekonomisk person och betala en tillfällig kronofogde-räkning som man missat.
    (I vårt fall har kbt, spelstopp, låta allt förfalla till kf och såsmåningom få skuldsanering räddat vårt förhållande. Aldrig mer! Kram till er som upplevt detta)

    Svara

   Ta aldrig privatlån skulle det stått!!

   Svara

  Återbetalningen till CSN baseras på inkomst, vinst på försäljning av bostadsrätt och hus tas också med i beräkningen, så det kan såklart bli högre summor, MEN då har man också haft en rejäl vinst eller inkomst. Det borde inte vara ett problem om man har en normal ekonomi och tar ansvar, vilket man bör göra om man är förälder. Bättre att låna hos sin bank än i en app där räntan kan bli nästan 20 %! Dessutom i snabbinställningen i appen går det bara att ställa in återbetalningstiden på minst tre år för att månadssumman ska verka liten!

  Svara

   Dessutom får man ju en betalningsplan varje år? Och man kan köra månadsinbeltaning. Nej där försökte han nog verka mer utbildad än han är..

   Svara

   Nej. Inkomst och eventuella vinster spelar endast roll under tiden man får studiemedel. Återbetalningen baseras på skuld, ränta och återbetalningstid. Antingen så har Calle begärt om att få sin studieskuld nedsatt under en tid pga låg inkomst och sen inte meddelat att lönen gått upp. Eller så har han nyligen tagit studielån utan att ha rätt till det.

   Svara

  Men det där är ju rent trams. CSN är väldigt ”klockade”. Någon månad kanske man får betala något mer. Det vet man i så fall om innan. Det är inga astronomiska summor även om man tjänar mycket och har gjort bra affärer. Det räknas ut på årsbasis och man får alltid en plan för hela året.

  När det gäller Amex så är dom väldigt generösa har jag upptäckt. Om man glömmer att betala en månad skickar dom bara en ny räkning med dubbla kontoutdrag. Man kan släpa en månad där. Visserligen får man en påminnelseavgift men dom driver en ju inte direkt i konkurs. Denna snubben gör ju även reklam för Amex…varför hänga ut dom som elaka bovar som står redo att sätta honom i konkurs för en månads släpande faktura.

  Svara

   Nja. Nu vill inte jag försvara Calle i detta, men CSN kan vara rätt omedgörliga. Har själv en femårig utbildning och slutade mitt välbetalda jobb för att driva eget för något år sedan. De fungerar säkert otroligt bra så länge man inte gör det för komplicerat för dem. Förra månaden fick jag en påminnelse som gällde för förra året på grund av att de hade räknat fel på min inkomst – 22 000 kr mer ska jag betala i år + ränta + påminnelseavgift trots att jag hela tiden har varit transparent med dem. De erkände till och med att de hade gjort fel, men att de inte kunde göra så mycket nu. Vad jag vet driver Calle också eget.

   Svara

  OT: Men hur trovärdigt är det när Elsa i början av sommaren gör reklam för Yves Rochers fantastiska produkter (då med påföljande tvål-i-havet-gate) och nu efter sommaren är hennes hår så risigt och slitet att hon behöver Yves Rocher-produkter för att få ordning på det, hmm…

  Svara

   tycker både elsa och sandra är sämst när det kommer till samarbeten, de ska bara kränga på att de absolut bara gör samarbeten med märken som de använder själv – aldrig i hela livet att de använder något av det. I den bemärkelsen tycker jag BB är bättre då hon iaf åtminstone inte hymlar med att hon använder annat än de hon gör reklam för

   Svara

   Någon påpekade att förra året skulle hon minsann bara använda Urtekram i håret eftersom hon ville värna om ön. Den kommentaren rök snabbt.

   Svara

   Är det ens någon (förutom influencers hehe) som använder Yves Rocher? Har aldrig fattat hur dom kan gå så pass bra att dom har råd att ha så många egna butiker.

   Svara

    Många år sedan jag använde produkter från YR så det kan ju ha blivit bättre, men då var upplevelsen att de var ganska dyra och tog slut med en gång eftersom de bara rann ut i handen och vidare ner i avloppet 😂

    Svara

    Min mormor 😅

    Svara

    Jag gör det! De har bland annat en ansiktsrengöring och toner som jag gillar. Och en jättebra handkräm! Kanske gör det mig till en mormor

    Svara

   Tror Elsa fick frågan om det här för någon månad sedan, och då sa Elsa att hon använder YR på Gotland men inte i Sthlm haha.

   Svara

  Alltså trovärdigheten på detta samarbete är ju katastrof… Värsta jag sett

  Svara

  Alla dessa influensersamarbeten börjar kännas så cringe. Man säger sig ÄÄÄÄLSKA en produkt och visar upp den lite fjantigt som när Bella drar Cavalet väskan fram och tillbaka fastän vi alla vet att det inte fanns en enda sån väska med på bilden från packningen som skulle med till Frankrike. Jag bara spyr på att folk kan sänka sig/sitt varumärke så lågt att de gör en massa skitreklam bara för att tjäna pengar för att få el disponera gratisprylar-bilar-båtar. Så sjukt ovärdigt.

  Svara

   Fast det var väl visst Cavalet-väskor de hade, allihop, det såg man ju på bilden från packningen som skulle med till Frankrike. Just det var väl ingen skitreklam iaf. Fattar inte varför vissa måste ljuga en massa om IL och hitta på historier om henne. Så sjukt.

   Svara

    https://www.isabellalowengrip.se/2019/07/06/st-tropez-2/
    Väskorna på bilden är Asaklitt (Clas Ohlsons märke) och Away.
    Är någon av väskorna Cavalet?

    Svara

     Ojdå så du har kollat upp vad det är för väskor på en bild? Du är otrolig. Men så bra då att de använder billiga resväskor och inte bara lyx och Loui Vuitton eller nej just det då kan man vända det till att Bella inte har råd och skratta HAHA eller till att det är ickehållbart med billiga resväskor. Usch usch och haha.
     Men en av väskorna är ju Cavalete iaf hon har ju visat upp den både i Frankrike och Sverige så hon har uppenbarligen använt den iaf eller testat. Så inget större fel på just det samarbetet iaf. Isåfall är det väl fel på all reklam, all typ av reklam eller. Alla samarbeten och all reklam är ovärdig?

     Svara

      Rekommenderar dig att ta semester härifrån ett tag. Du verkar inte riktigt vara vid sunda vätskor.

      ”Usch usch och haha”?
      Vad är du, 11 år gammal?

      Svara

       Sunda väskor?

       Svara

      Louis Vuitton

      Svara

     Bra sett, tycker jag. Vore jag Cavalet skulle jag dra in spons. Eller så är de så smarta att hon bara får låna väskorna för iginlägg

     Svara

   Uppenbarligen fungerar det som marknadsföringskanal, i och med att företag fortsätter att investera i influencersamarbeten. Huruvida det är bra för influencern i frågas varumärke är ju dock en helt annan femma hehe.

   Svara

  Undrar om han verkligen skrev den texten själv? Fick den nog färdig.

  Svara

   Ofta brukar någon skrivkunnig på företaget skriva den text som ska med i samarbetet. I synnerhet om det är detaljer som är viktiga att få rätt.
   Ibland uppmanas influencern att göra om den så den blir mer personlig under förutsättning att vissa egenskaper och fakta ändå kommer med.

   Svara

  Alltså, inte för att vara sån men CSN skickar ju ut alla årets fakturor i början av året i typ Januari. Brukar vara ganska få överraskningar under resten av året då?

  Svara

  Schulmanklanen börjar verka helt desperata, som om de VÄRKLIJEN ska suga ut allt som går innan de är förpassade till före detta- förvaringen. SMS-lån, spelreklam och rea på tjuuuusiga Daisy Grace-kollektionen med 80%. Men smakar det så kostar det, senaste semestern för A&A i Portofino på hotell Splendido gick nog på några hundratusen med tanke på att endast ett dubbelrum där kostar ca 20 000 kr natten och de var ju fem personer. Äta ska man ju göra också. Och dricka fint.
  Känns som att mycket hänger på att Alex nästa bok som han skriver på blir minsta lika stor som den senaste.

  Svara

   Lina von Heidenstam, som är Amandas bästa kompis, är miljardär och var med på resan. Skulle gissa att hon betalar när de ska på gemensam semester.

   Svara

    Ånej! Bara för att man rik som ett troll behöver de inte betyda att man är generös!

    Svara

     Verkligen inte, enda sättet att behålla sig rik på ärvda pengar är att dra in på utgifterna. Annars: förvärva, ärva, fördärva.

     Svara

    Vem vill få allmosor av sin kompis, känns inte värdigt.

    Svara

   Alex älskar att lägga pengar på dyra hotell, han har berättat att han är dålig på att spara också.

   Svara

  Ot men är det bara jag som är lite förvånad över hur Kenza vågar går ut med bebis och hund själv när hon har en stalker som härjat i trakterna? Snacka om modig, jag hade skitit på mig.

  Svara

   Har också tänkt på det men antar att hon inte vill leva i rädsla. Men läskigt ändå.

   Svara

    Just den stalkern som hon skrev om är från Italien (ja, han reste hit).

    Svara

   Hade det varit bb hade folk sagt att hon inte har en stalker utan ljuger 😒

   Svara

    Undrar varför..kanske för att hon ljugit innan?

    Svara

    Så går det när man hela tiden ropar ”Vargen kommer!”

    Svara

  Att det finns kvinnor som går igång på dessa bröder…

  Svara

   🤮

   Svara

  Även om det var fel av Calle sa är ju vissa av kommentarerna hemska. Bara för att man tycker nagon gör fel behöver man väl inte uttrycka sig sa illa? Da är man väl inte mycket bättre själv.

  Svara

  Snackar vi influencers och skulder/lån räcker det med att studera Catrin Hedlund – ett mer avskräckande exempel känner i alla fall inte jag till.

  Svara

  Jag tittade lite snabbt och såg bara Ronny i Ronny och Ragge… Håret! Skägget med begynnande polisonger! Jeansskjortan!
  En snus på det där så hade man aldrig sett skillnad 😂

  Svara

  Han kan inte ha CSN-lån eftersom han inte verkar veta hur återbetalningen fungerar.

  Svara

  Hur kan csn ens komma med en oväntad inbetalning när man får en avbetalningsplan årsvis? Skulle skriva bra försök Calle att låta folklig men det var inte ens ett bra försök

  Svara

  Analysera gärna Sanne Alexandras blogg med hur mycket reklam hon lägger upp

  Svara

  I översta rutan; Näst sista kommentaren till / om Calle ”Fanns en period där han ändå hade viss moral och självrespekt”.
  Var det när han var producent för kungarna av Tylösand? Kör ihop sig när Csn lånet ska betalas, kör det ihop sig när man åker till Afrika, Usa, Italien, också? Han tar på sig offerrollen för att han måste betala tillbaka studielånet precis som alla andra. Att låna för att betala tillbaka lån, verkar inte smart. Han säjer att konkurs är alternativet
  Han välbetalde bror Alex borde hjälpa honom om han inte klarar ekonomin, skulle Alex låta Calle gå konkurs? Calles inlägg är lömskt, han ska vara hyggliga killen samtidigt som han gör reklam för att man ska ta lån för konsumtion. Man MÅSTE inte åka på lyxiga resor om och om igen.

  Svara

  Vilka lögner av CS! Han har noll koll på studielån! Sen påstår han att han fick problem då han missat att betala den förra räkningen…

  1) Man har en avbetalningsplan
  2) OM man har studieskuld så har man oftast autogirering = man missar inte att betala.
  3) Jag har pluggat i drygt fem år och betalar av cirka 600 kronor per månad… Missar man att betala i flera år kanske man får problem… Inte om man missat ”den förra”.

  Nej! Alla borde bojkotta bynk och förresten allt schulmans gör reklam för.

  Svara

  Såg en annons på Facebook att fotbollsfrun Josefin lustig gör reklam för något låneföretag. Känns inte jätteautentiskt direkt och som att potentiella kunder kan identifiera sig med henne vars man drar in miljoner varje år…

  Svara

  Inte särskilt trovärdig story! Tvingas han ljuga för pengar, så får han nog ta och steppa upp lite för att lura oss på ett smartare sätt.
  Att boka en semester när man saknar pengar till det?! Idag ska våra shopping-behov tillfredsställas PRONTO! Helst igår.
  Vad hände med att spara, sukta, drömma och längta? Så mycket roligare när man nått målet och unnat sig resan eller vad det nu kan tänkas vara.
  Märker det på mina barn också.
  Om de fått spara ihop till något är lyckan större än om det bara kom gratis utan ansträngning.
  Det ska bli spännande att se hur den generation som växer upp nu klarar livet.
  Bortskämda materiellt, inte behövt längta och vänta, osedda av föräldrar där mobilen verkar vara viktigare än att uppleva nuet med barnet. Så sorgligt att se.
  Naturligtvis gäller detta inte alla!
  Men jag ser det i mitt yrke och förfasas.
  Vad håller vi på med?
  Vad lär vi våra barn?
  Tänkvärt.

  Svara

  Hej, vänligen kontakta phillip_woolridge@yahoo.com om du behöver någon typ av lån med en ränta på bara 3%

  Svara

  Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån för att reglera din skuld eller betala av dina räkningar eller starta ett trevligt företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker / andra finansinstitut? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning, till exempel: kontakta vår lånekonsulent Mr.Arthur Wolfe förfrågningar; E-post: arthurwolfeloans@gmail.com

  Svara

  Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal säkerhet för att få finansierade för att vi har en A+ -betyg i finansieringen. Frank Loan Services (FLS) har genom åren varit högt rankad som ett av de bästa onlineföretagen med en billigare ränta. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (713-389-6778) eller e-post: k.frankloans@gmail.com

  Svara

  behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  Svara

  Bra dag
   
  Eaglehomemortgage [E.H.M] FINANCE är ett finansiellt företag som specialiserar sig på att tillhandahålla; Inteckningar, personliga lån, investeringslån, skuldkonsolideringslån, billån, semesterlån, skollån, kommersiella lån, utrustningslån, nöd- / vindfallskostnader och projektlån. Vårt lånerbjudande sträcker sig från $ 10.000,00 (Min) till $ 500.000.000,00 (Max) med en låg ränta på 2%. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss nedan:
  namn:
  adress:
  telefon:
  Lånebelopp:
  Lånets varaktighet:
  Lån Syfte:
  Tack vare våra snabba lån gör E.H.M FINANCE lån lättare, bekvämare och billigare. Chief Financial Officer (CFO) Executive Offices – E.H.M FINANCE GROUP. Internationell investerare och lån – E.H.M FINANCE e-post: kontakta oss @ eaglehomemortgage909 @ gmail.com Detta erbjudande är officiellt och lagligt. Vi ser fram emot ditt svar.

  Svara

  Behöver du ekonomiskt stöd? eller behöver du något lån? Om så är fallet, här är din hjälp, vi är här för att göra dina drömmar till verklighet för att få ett lån. Vi ger ut alla typer av lån som utbildningslån, företagslån, hemlån, jordbrukslån, personligt lån, autolån och andra goda skäl med en överkomlig ränta på 3%. Kontakta oss nu på (marcosrobertloanfirm@gmail.com) för mer information.

  Svara

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  Svara

  Hej alla där ute, jag hoppas ni alla är okej ??? Mina namn är fru Elodie Yannick, jag kommer från Belgien Liège, för några veckor sedan blev jag sugad in i en dålig ekonomisk situation och jag behövde ett brådskande lån för att betala mina räkningar och komma på fötterna ekonomiskt på grund av min nuvarande ekonomiska situation min bank vägrade att ge mig ett lån så att jag inte hade något annat alternativ än att leta efter ett lån utan säkerhet online, under min forskning var jag ett offer för bedrägeri och jag tappade nästan 1,250 € och jag var i mer besvär och jag nästan gav upp förhoppningar om att få ett lån tills jag hittade ett online-inlägg som inlägget var ett delat vittnesbörd från fru Melissa Nicholas från Kansas States som vittnar om hur hon fick 350,000.00 dollar från Kathy Finance Inc. efter att ha läst inlägget bestämde jag mig för att kontakta Kathy Finance Inc. via e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com) kontakt delad i posten, min osäkra lånebegäran på € 120,000.00 godkändes inom 48 timmar efter min begäran och deras låneränta är 2% mitt lån betalades in på mitt bankkonto utan utelämnande .

  Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet och också råda lånesökarna där ute att vara mycket vaksamma eftersom det finns många bedragare där ute med det enda syftet att bedra de oskyldiga lånesökarna, så ni måste vara försiktiga och vaksamma .. för de som behöver ett lån Jag rekommenderar Kathy Finance Inc, du kan kontakta företaget via e-post: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Tack för att du läste mitt vittnesmål, jag önskar er lycka.

  Din,
  Elodie Yannick.

  Svara

  Behöver du ett brådskande lån för att täcka dina skulder eller behöver du ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella byråer? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Det här är Ocean Finance-inteckningar. Vi erbjuder lån till de som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Utbudet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.