Annica Englund flyttar till Kanada med sin nya, hemliga pojkvän

”Till alla dom som korsat Atlanten, visat att det går…världen tittar på, ända från New Delhi till Moskva… När vi gräver guld i USA Kanada”

Annica Englund packar alltså ner det käraste hon har (Stitch) i en koffert och flyttar till Kanada, som den ”internet-nomad” som hon faktiskt är. Så länge hon har en dator och wifi så kan hon arbeta från hela världen, vilket gör hennes kärleksflytt så mycket enklare än om hon behövt säga upp sig för att söka ett nytt jobb i Kanada. Jag kan ingenting om kanadensisk immigration men sådant brukar inte vara helt enkelt, men det underlättar säkert att hon immigrerar tillsammans med en redan etablerad emigrant, tror ni inte?
Man måste våga våga lite ju och jag gillar hennes inställning till alltsammans.
För vad är det värsta som kan hända? Egentligen?
Att det inte funkar! –  och att Annica får flytta tillbaka till Sverige. Det är inte riktigt som att hon riskerar att hamna i en bur på den mexikanska gränsen, för att långsamt förvandlas till knaperstekt bacon av solen.

Att bygga en relation med en människa som är på ena sida Atlanten och jag själv är på den andra är inte omöjligt, men det kan bli svårt. Och om det känns så rätt, varför ens tveka? Funkar det inte, nej då är det bara att åka hem. Men jag har aldrig någonsin känt mig så rätt i livet tillsammans med en person som jag gör med honom så ja… jag drar. Jag åker med honom och är livrädd samtidigt som jag är ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i.
[…]

Till en början var jag så rädd men jag kommer ju inte lämna Sverige för gott. Vi kommer bo där mellan september till april och sedan är vi i Sverige över sommaren, så jag missar i princip den tråkigaste perioden i Sverige.

[…]

Det har vart lite vemodigt att berätta eftersom jag vill hålla min relation utanför sociala medier men det hade kanske vart lite konstigt om jag bara drog iväg och inte sa varför. Men nu vet ni. Och jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig. Det är så många gånger jag har hört människor pratat om killar och man bara tänkt “finns det ens sådana där killar?” Men ja, dom finns och jag är så glad att jag är en av dom som kommer att få spendera mitt liv med en person som får mig att må bra och som älskar mig för den jag är. //Annica Englund

Till skillnad från förhållandet med Marcelo så har Annica – den här gången – valt att hålla sin pojkväns identitet utanför sina sociala medier, och det kommer jag också göra till den dag hon själv vill berätta. (Ja, det skrivs på andra sidor så det här är helt enkelt hur jag ser på saken.
Jag ser gärna att även ni respekterar det. Tack på förhand (till er) och stort grattis till kärleken och lycka till. (Till Annice och Mr Lovalova)

Vågar man gissa på att Stitch kommer behöva ett sånt här litet kit nu? Jag kan brodera egna och sälja dem i min fiktiva webbshop, visst visst? 😉

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det komiska i att hon inte kunde stanna för länge och hälsa på familjen i Östersund eftersom hennes jobb minsann inte kunde göras var som helst när någon påpekade det 😂
  Stor del av hennes jobb handlar ju om samarbeten för produkter hon får hemskickade/får testa och det borde ju funka även i Kanada, så det borde ju gå bra att jobba därifrån.
  Glad att hon tar med sin hund denna gång och inte som förra gången hon stack med en kille hon blev förälskad i, då hon övergav den och aldrig träffade den igen 😢

  Svara

   Men har man samarbeten som bygger på stt visa upp produkter så hade de väl antagligen skickats till hennes hemadress/möten i Stockholm osv. Så det är ju skillnad på att välja att flytta och att hälsa på någon.

   Svara

    Jo fast en vecka borde det väl iaf funka att vara där uppe för den sakens skull…

    Svara

     Känns lite sorgligt att hon övergett allt i sitt ”gamla” liv – hund, alla vänner mm. Borde det inte funka med åtminstone EN enda av hennes gamla vänner från ÖSD..? Och inte heller Xenia som var med när hon träffade killen och stått varandra så nära. Eller Elin, Ellen, Billy mfl. Känns som hon är väldigt mkt me, me, me i sina relationer, iaf så som d framstår i bloggen.

     Svara

      Men sånt avgör man väl själv? Du har ju ingen aning varför dom relationerna inte funkar eller om hon ens hade bra relationer när hon bodde där. Sen tappar man ju lätt kontakten med folk när man byter stad. Man är inte skyldig att ha samma umgängeskrets hela livet liksom.

      Svara

      Hade hon kännt att hon ville stanna där längre så hade hon väl gjort det? Bara för att det är en självklarhet för dig att spendera flera dagar med familjen eller ha kvar barndomsvänner så är det inte så allas liv ser ut. Och det är helt ok!

      Svara

       Nä det e inte helt ok för ibland måste man sätta sina egna behov åt sidan och göra saker för andra.

       Svara

        Så man måste stanna och hälsa på sin familj i hur många dagar då, för att det ska vara okej?

        Låter som att du är en aning bortvald och bitter.

        Svara

         Det handlar väl inte om nån särskild tid utan att fara lite nu och då när man har möjlighet, OM man nu vill träffa dem vill säga.

         Bortvald och bitter för vad menar du? Har superfin kontakt med min familj 🙂

         Svara

          Jag har också superfin kontakt, enligt våra mått mätt, med min familj, och ändå händer det att vi inte pratar på flera veckor. Träffar min pappa 1-2 gånger per år, hörs av några gånger i månaden, men vi har ändå bra kontakt, enligt våra mått mätt. Om någon måste eller vill åka hem tidigare vid ett besök p.g.a jobb eller egentligen vad sjutton som helst så är det inget vi tar personligt, för vi vet ju att vi alla i familjen har varsitt liv på eget håll. Det har absolut noll att göra med hur mycket vi bryr oss om varandra eller älskar varandra. Så är det i vår familj, och i er familj är det annorlunda, men det är inte din familj som sätter standarden 🙂

          Svara

        Men hon var ju där och hälsade på? Så fattar liksom inte varför du klagar. Man måste inte hälsa på sin familj en hel vecka för att bevisa att man sätter andras behov före sina egna ibland 😝

        Svara

        Det är liksom inte själviskt att åka hem 😂

        Svara

      Hon är extremt ytliga och självcentrerad som person. Dessutom snor hon idéer och blogginläggskoncept från andra bloggare hela tiden. Svårt att se att detta kommer hålla speciellt länge.

      Svara

   Nu gör hon det här valet och du Ankan behöver inte älta något mer om det. Tror nog det är omtumlande nog för henne.
   Även att du sitter och tjaffsar på hennes blogg, tramsigt.

   Svara

    1. Tror inte hon bryr sig om vad en anonym lirare på nätet tycker om hennes livsval.
    2. Är inte hela poängen med ett kommentarsfält, särskilt på en svallerblogg, att skriva sina tankar om inlägget?

    Svara

     Men varför måste du sprida sån negativitet och försöka få fram att hennes val är fel?
     Du måste verkligen vara bortprioriterad i din vänskapskrets eller hos din familj för att komma med sådana pekpinnar.
     Och som du själv skriver..Hon struntar nog blankt i vad du tycker. Bara tråkigt för andra att läsa.

     Svara

      Oj vad finns det för samband mellan att kommentera en bloggare och att vara bortprioriterad?
      Har gott om vänner och familj 🙂 ❤️ och förstår inte vad det har med detta att göra..?

      Svara

     Skriver man sina tankar och åsikter i en skvallerbloggs kommentarsfält får man ju också räkna med att folk ger dig respons 🙂 dessutom känns det rätt märkligt att ha åsikter om andra människors privatliv på det sättet. Du vet ju faktiskt inte vilken typ av relation hon har till sin familj/vänner eller hur de fungerar ihop. Och det är inte upp till dig och avgöra hur ofta och länge de bör ses 😝😝

     Svara

      Självklart räknar jag med det!
      Nu är det ju inte en anonym jeppe utan en person som har som levebröd att bl a skriva om sitt liv så tycker inte det är jättemärkligt att läsare har åsikter om det nej.
      Inte upp till mig att avgöra men jag kan ändå ha åsikter om det 😉

      Svara

  Vågar man inget så vinner man inget!

  Häftigt steg hon tar, älskar människor som följer sina drömmar!

  Läste precis Terese Lindgrens stories och kunde aldrig tro att hon var introvert. Hon frågar sig hur man överlever som introvert i en extrovert värld.
  Det var så mycket i hennes text som kändes träffande.
  Tyckte det kunde vara värt att göra ett inlägg om.

  Svara

   Eller ”våga våga” som är Camillas egenpåhittade uttryck 🙌🏻

   Svara

    Sant! 😀

    Svara

  Jättekul för Annica, härligt med kärlek och visst ska man våga men det verkar ha gått så fort, de har väl inte varit ihop så länge och hon som just börjat son musikkarriär här och flyttat in i ny lägenhet, men den kanske hon hyr ut en tid nu då. Hoppas allt blir toppen, lycka till och grattis!

  Svara

   Ja den ska hyras ut september-april. De kommer tillbaka april/maj beroende på hans jobb och då ska hon (eller de?) bo i lägenheten i Stockholm över sommaren

   Svara

    Hoppas hon har en generös förening som tillåter det bara

    Svara

     De är skyldiga då längre utlandsvistelse utgör ett godtagbart skäl enligt lag.

     Svara

      Good to know! Min förening förbjuder andrahandsuthyrning 🙁

      Svara

       Det har de inte rätt att göra, så du kan lugnt hyra ut om du har godtagbara skäl till det. /Jurist

       Svara

        Exakt så! 👆🏻

        Svara

        Föreningen KAN neka även om du har ett godtagbart skäl och då måste du gå via Hyresnämnden.

        Svara

         What she/he said 👆🏼

         Svara

        Man kan visst neka för styrelsen har egna stadgar ifall du missat det!

        Svara

         Svensk lag står över egna stadgar… om du skulle ha missat det

         Svara

          Beror på om paragrafen är dispositiv eller inte. Om paragrafen är dispositiv går villkor i ett avtal (stadgarna skulle kunna ses som vilkor) före paragrafen i.o.m att den är dispositiv.

          Mvh,
          Jurist drop-outen 😂

          Svara

      Beror väl på vad som står i just deras stadgar?

      Svara

     Tror säkert hon har kollat upp det och fått klartecken innan hon flyttar 🙂

     Svara

     Det ska nog inte vara några problem med föreningen 🙂

     Svara

   Äh man måste väl inte ha varit tillsammans väldigt länge innan? Speciellt inte med långdistansförhållanden, anser jag. Träffade själv en brittisk man och sen blev det 6 mån med att flyga fram och tillbaka plus oändliga Skypesamtal. Det var inte tillräckligt, vi ville sova bredvid varandra, krypa ner under en filt o kolla film eller bara äta middag ihop.

   Vi flyttade ihop i London 6 mån efter att vi träffats för första gången. Hade det inte funkat så hade det ju faktiskt bara varit att dra hem igen. Men det var 10 år sedan nu ☺️

   Svara

    Jag vill också bo i Londooooooooooon

    Svara

     London är inte vad det brukade vara, sedan 2016 typ har London blivit en riktig skidstad på alla sätt och visen. Lyxen, charmen, allt är borta. Brexit tog död på London

     Svara

      Äsch vilken löjlig kommentar. Jag älskar London före och efter brexit (brexit som alltså inte ens inträffat än).

      Svara

      Haha va? Kan du ge nåt konkret exempel vilken lyx och charm som försvann 2016?

      Svara

   Så less jag blir på folk som tycker saker går för fort. Hur ska man göra för att det ska vara okej för dig?

   Jag och min man flyttade ihop efter att ha dejtat i fyra dagar, många beklagade dig och sa att vänta bara tills vardagen kommer. Såhär 9 år senare antar jag att vardagen fortfarande inte kommit då vi fortfarande är gifta. Visst ja, vi förlovade oss efter en månad och gifte oss efter 9 månader.

   Svara

    Men de andra 99% som gjorde samma sak är skilda nu.

    Svara

     Och det har du statistik på? Förstår inte varför ska man vara så otroligt negativ jämt? Det går för fort, de kommer ändå skilja sig osv osv. Även om folk väntar 5 år innan de flyttar ihop, gifter sig efter 7 år så finns det ju ingen garanti att det håller för evigt.

     Varför inte bara leva här och nu och låta folk göra som dom vill utan dessa pekpinnar så fort något inte är ”normalt”. Jag lovar, livet blir roligare om man inte gör som alla andra tycker.

     Svara

      Det kan man och gör jag men är samtidigt realist 👍🏻

      Svara

      I värsta fall får man väl flytta isär om det inte funkade bara 🤷‍♀️ och det kan man ju göra även om man väntade i 4 år innan man blev sambo. För det skiter sig för många, även de som väntar. Men man kan ju ha kul på vägen dit i alla fall. Och mitt vad det är så sket det sig inte, och tänk vad man då hade gått miste om ifall man fegat 😊😊😊

      Svara

  Åh vad roligt för henne! Det verkar gå bra för henne nu på alla möjliga vis och det förtjänar hon verkligen. Blir riktigt avis när hon berättar om sin kärlek! Obs, ej på ett missunnsamt vis haha. Ska bli kul att börja följa hennes blogg igen 🙂

  Svara

   Hej Annika 🙈

   Svara

  Hon har precis lagt ett nytt inlägg om allt. In och läs det så kanske ni pessimister blir klokare.

  Svara

   Vilka pessimister?

   Svara

  Jag tänker på det här jättebråket i big brother (2006 tror jag, Norge och Sverige). När Jessica har norska flaggan på marken och sedan virat runt sig. (Norges nationaldag) och en av de norska tjejerna blir skitförbannade och det blir storbråk. Jessica klipper flaggan och lotsas spotta i protest för att norska tjejen säger att man inte respekterar (eller något) folket som går under flaggan om man sätter den på marken/låter den nudda mark samt har den på sig.

  Svara

   Apropå?

   Svara

    Skulle gissa på att anonym syftar på bild nr 2 där flaggan delvis ligger på marken.

    Svara

     Aa precis. Kom å tänka på just de då. Just att flaggan också innehåller färgen röd och annica var med i big brother.

     Svara

     Även om alla här uppenbarligen inte förstår det så ska man respektera en flagga. En flagga ska aldrig nudda märken.

     Svara

   På tal om att någon ska flytta till Kanada?

   Svara

    Eftersom att det handlar om en flagga i mitt inlägg och annica har en flagga så borde du kunnat tänka längre än så.

    Svara

     Ditt inlägg? Är du Camilla? Eller menar du din kommentar?

     Svara

   Ojj…vad respektlösa alla vinnare i stora mästerskap måste vara då….

   Svara

  fan vad jag hade velat se Marcelos min när han fick veta det där.. Don’t ask me why hahaha

  Svara

   Jag med! Hans ärliga reaktion och inte den fejkade fasaden. Alltså, hon är snygg, framgångsrik och nu flyttar hon till Kanada till sin kille som är hockeyproffs!! Karma, Marcelo, du får nöja dig med en andra säsong i PH.

   Svara

    Tyvärr tror jag inte han bryr sig speciellt mycket, han verkar inte vara den typen

    Svara

     Tror han är typen som låtsas att han inte bryr sig, men innerst inne bryr han sig massor

     Svara

      Precis! På tal om Marro.. Igår hade hans tjej live på ig, och helvete vad man kunde skära med kniv i luften där. Marro satt helt tyst och ögade henne när hon liva. Och så tog hon telefonen åt sidan hela tiden och viskade till honom ”jag har inte sagt nåt..” ”jag pratar inte om det”

      Alltså jag har varit i ett sånt förhållande. Och jag tror starkt på att han har henne i ett järngrepp. Stackars tjej!

      Han va så jävla sur alltså. Obehagligt!

      Svara

     Är inte han typen som på riktigt tror att han är bättre än ett hockeyproffs. Är han inte så narcissistisk att han tror A bytt ner sig utan att veta nåt om vem de andra är?

     Svara

    Jaaaaaa, hahaha! 😂

    Svara

   Jag tror han är glad för hennes skull. Allt är inte i vitt eller svart.

   Svara

    Vet du vem han är?
    Vet du vad han gjort?

    Svara

     Att vara i ett förhållande är frivilligt!!

     Svara

   Han kommer gräma sig något kopiöst över hela situationen.
   Han bryr sig mer än vad han kommer visa.

   Svara

   Hi hi, samma här 🙊 Och en snabb googling bort avslöjar vem den nya killen är, tror det svider ännu mer för Marcelo att det är en väldigt framgångsrik kille dessutom 😜

   Svara

    Klart att det svider..där sitter han i en liten lya som han kunnat köpa pga Annicas generositet då hon lånade honom pengar till insatsen..han hankar sig fram som hissmontör och överårig såpadeltagare,är tillsammans med en ung naiv brud som han kan manipulera som han vill,det snackas om att han roar sig på annat håll också…Annica å andra sidan har nyss köpt sig en större lägenhet för e g n a pengar…är framgångsrik i sitt arbete och har nu hittat en riktig Hockeyhunk och flyttar till Canada….ojojoj…Lilla fröken Peña har nog magknip utav avund just nu! 🙂

    Svara

     Hon lånade frivilligt ut pengar till honom. Och var tillsammans med han i flera år också. Så mycket måste dom ha gemensamt. Vad en del av hennes läsare är naiva.

     Svara

      Javisst, hon lånade ut pengar till honom. Vad har det med saken att göra? Han ska väl för fasen betala tillbaks pengarna. Och du, bara för att de var tillsammans flera år gör väl inte saken bättre.
      Tycker han ska skämmas över hur han har betett sig.

      Svara

      Min tanke var att han inte ens hade haft sin lägenhet utan Annica och hennes lån till insatsen…pengar han tydligen haft svårt för att betala tillbaka…han är en looser och hon skall vara överlycklig över att hon blev av med honom!

      Svara

   Jag följer honom på ig och han har varit väldigt inaktiv sedan Annica kom ut med det här. Inte en enda insta story eller inlägg. Säger inte att det måste bero på Annica, men man vet ju aldrig 🙂 Han brukar ju annars vara väldigt aktiv där.

   Svara

    inte ens något om att de hämtat hem sin hund. Ja något är mysko. Hahaha.

    Svara

  Hoppas det blir bra. Det är svårare än man tror att flytta utomlands. Hur kär man än är.. man saknar många vanliga saker som är självklara hemma. Men Kanada är kanske mer likt hemma än typ Marbella.
  Och hon verkar inte jättemycket kontakt med familjen eller supertajta vänner.
  Med tanke på hennes mående och ångest hoppas jag det blir bra. Förändringar är jobbiga om man inte är stabil. Menar inget illa, har bara egna erfarenheter av flytt och mående och allt som kommer till.

  Svara

  Så himla härligt! Jag flyttade också till ett annat land för kärleken, var livrädd men också så förväntansfull. Hade samma inställning ”det värsta som kan hända är att det inte fungerar och jag får flytta hem och vara nära föräldrar och vänner igen”. Och om det är det värsta så känns det mindre läskigt 🙂

  Svara

  Fast det är ju Marcelos förtjänst hon kom till Stockholm..hon följde ju bara med honom till hans föräldra o bodde där efter B.B.

  Svara

   Vadådå?

   Svara

   Ja o titta vilket liv hon har lyckats skapa – utan honom!

   Svara

    Men ändå har hon ångest och magproblem. Att ha oengar är inte likamed att vara lycklig.

    Svara

   Hur tänker du nu? Eller svarar du på något längre ovanför?

   Svara

   Om man ska vara sån så känns det som att det är Annicas förtjänst att Marcelo ens är kvar i ”rampljuset”. Hon verkar ju varit den drivna av de två och han åkte nog en del räkmacka där.

   Svara

  Wow! Önskar henne varmt lycka till! <3

  Svara

  Grattis till Annica.

  Mer lammkött åt folket! 👌🏻👏🏻

  Svara

  Oj oj en snygg OCH rik kille hon skaffat sig. Hockeykillar tjänar mycket mycket pengar. Verkar som att Annica gillar sportkillar, hon har väl berättat att hon träffat en del fotbollskillar innan. Undrar hur de träffats? Var det inte hon som en gång i tiden sa att hon vill bli Hollywoodfru? I så fall verkar hon vara lite på gång med det nu 😉 Bara att gratulera. Lycka till!

  Svara

   De träffades nog ute förra året, vet att hon väldigt öppet i sina kanaler då skrev att hon skulle till ”wall för att hockeykillarna är där” även om det säkert är äkta kärlek kan jag inte låta bli att tycka att det är lite äckligt att så uppenbart JAGA killar i en viss grupp för att man kanske vill uppnå något på det (playmakers kanske?) Men, leve kärleken 😉

   Svara

  ” Det är inte riktigt som att hon riskerar att hamna i en bur på den mexikanska gränsen, för att långsamt förvandlas till knaperstekt bacon av solen.”
  HAHAHAH fan vad olämpligt, och kul skrivet!!!

  Svara

   Haha, tyckte också den var fett rolig

   Svara

  var är öppet spår?

  Svara

   Men braaaa då är det inte bara jag som undrar

   Svara

  Nej Anna, vi tänker inte titta på dina stories.

  Svara

  Öppet spår?

  Svara

  Nyfiken på vilken hockeykille det gäller?

  Svara

   Nej inte särskilt.

   Svara

   Jag vill veta!

   Svara

    En snabb googling bort 💪🏼

    Svara

     Bra där! Tack!!

     Svara

     Fick ju inte ens upp något.

     Svara

  Håller med ”Ankan” om att det ändå är något uppenbart fel på Annicas förhållningssätt till sina nära. Folk VERKLIGEN kommer och går (och Daniel Paris den enda som består). Fine om hon och Xenia ”gjort slut”, det är sånt som kan hända – men Ellen B verkar ju kastats under bussen i samma veva?

  Sen tycker jag det är lite komiskt att annica verkar ha missat att det är låångt mellan Kanada och typ Rättvik eller annan svensk håla där hon bokas för sina gig? Ska hon sluta dja eller byta svenska hålor mot kanadensiska hålor nu? För just det jobbet går ju inte att sköta på distans 🤷🏼‍♀️ Men det kanske inte är någon som grämer sig över det heller 😬🤷🏼‍♀️

  Svara

   Vad hände egentligen med Xenia?

   Svara

    Någon skrev på hennes blogg att Xenia och Annicas fd PT Kalle börjat dejta, och att det skurit sig pga av det. Jag vet inte om det är sant.

    Jag gissar att det delvis har att göra med att Annica la ner podden de hade tillsammans.

    Svara

   Men varför är det bara Annica som ska fara land och rike runt och träffa vänner och familj?
   De kan väl ta sig tid att komma till henne. Tycker inte allt bara ska läggas på hennes axlar.

   Svara

    Det gör dom ju också! Men kanske inte så lätt för hennes farmor att resa.

    Svara

     Jisses Ankan vad du tjaffsar över något du inte har med att göra. Du kan överhuvudtaget inte påverka Annica i hennes beslut att göra något. Så lägg din energi på dina egna förhållanden istället.

     Svara

      Har du missat att det är det vi göra på denna blogg – diskuterar bloggare? 😂
      Du behöver inte oroa dig för mig och mina relationer, dom går finfint! 🙂 hur ser det ut med dina?

      Svara

  Nya kärleken tjänar motsvarande 40 mille per år enligt en snabb googling. Undrar om hon hade nöjt sig med en vanlig svensk knegare i Farsta? 😂 Money talks…

  Svara

   Klart att det svider..där sitter han i en liten lya som han kunnat köpa pga Annicas generositet då hon lånade honom pengar till insatsen..han hankar sig fram som hissmontör och överårig såpadeltagare,är tillsammans med en ung naiv brud som han kan manipulera som han vill,det snackas om att han roar sig på annat håll också…Annica å andra sidan har nyss köpt sig en större lägenhet för e g n a pengar…är framgångsrik i sitt arbete och har nu hittat en riktig Hockeyhunk och flyttar till Canada….ojojoj…Lilla fröken Peña har nog magknip utav avund just nu! 🙂

   Svara

   Det var ju precis det gjorde när hon träffade Marcelo..knegare från Farsta..

   Svara

  *Emigrera. Inte immigrera

  Svara

  Tydligen så har hon blivit sedd i gävle för ett tag sedan men en man, möjligtvis att denna pojkvän är en gävlekille som spelar hockey i Kanada. Ngn som har en idé om vem det kan vara isf?

  Svara

   Men hur har du det med läsförståelsen? Camilla har tydligt och bestämt skrivit att hon undanber sig spekulationer och namn här på Bloggbevakning.

   Testa googla, om du nu kan det…

   Svara

  Åh hon som inte gillar kallt åh vinter och inte sport alls , blir bra det när han skall iväg på arbetsresor åh hon inte kan följa mä ha ha ha

  Svara

   Avundsjuk????😂😂😂😂

   Svara

   Oj vad avundsjukan och och missunnsamheten lyser igenom här..Annica har ju visat sig vara en hejare på den mesta sport hon prövat på,Hon är en gammal fotbollstjej och vass i skidbacken…Med det driv och den sociala kompetensen hon har så klarar hon nog sig själv ska du se..

   Svara

  Välkommen till Kanada. Jag flyttade också hit för kärleken rätt så snabbt och spontant och har stannat i 7 år. Kanada är ett bra land!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.