Bonnier vill verkligen inte(!) att jag ska få tag på Isabella Löwengrips statistik

När Isabella Löwengrip sparkades från United Influencers och flyttade bloggen till Tailsweep så garanterade Daniel Troyse – Head of Influencer på portalen att de skulle vara helt öppna med hennes alla siffror eftersom transparens är extremt viktigt för dem.
Här kommer ett utdrag ur den mailkorrespondens som ägt rum mellan mig och Bonniers ”Head of Influencer”. I några fall har jag struntat i att ta med mitt ursprungliga, första mail då man ändå förstår utifrån Daniels svar vad jag frågat om.
Svaren från Troyse tar längre och längre tid att få och slutligen, efter mitt mail den 14 november, slutade han svara helt .

Kika igenom konversationerna mellan mig och Daniel Troyse som är ”Head of Influencer” på Tailsweep, som i sin tur ägs av Bonnier Media.  Efter dessa mail kommer det en avslutande slutkläm som i alla fall JAG fann högst intressant när den damp ned i inkorgen.


Eftersom Daniel Troyse som ”Head of Influencer” lagt locket på i frågor som rör Isabella Löwengrips statistik så testade jag att vända mig till en annan person på Bonnier, och då jäklar tog det hus i helvete.
Följande mail skickades ut till mängder av chefer på Bonnier – alltså ett mail där det klart och tydligt står att man absolut inte får lämna ut någon som helst statistik till mig. (Eftersom jag enbart frågat efter Isabellas så är det inte raketforskning att räkna ut vilken influencer jag frågat om.

Enligt det här mailet så ska alla sådana frågor gå via….gissa?……DANIEL TROYSE PÅ TAILSWEEP! SÅ KLART!
Människan som inte längre svarar på mail om de innehåller frågor om Isabellas statistik.
BAAAM!! – Och så är vi tillbaka från början, med ingenting annat i ryggsäcken än aningens mindre respekt för Bonnier och dess obefintliga transparens.
Läs själva.

436 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”teknick”

  Svara

   Tecknik

   Svara

    Teknik

    Svara

     Poesi

     Svara

      Poise

      Svara

       Puss

       Svara

        Paus

        Svara

        Pussa

        Svara

         Pussy.

         Svara

          Punkt.

          Svara

           Trekantssmörgås

           Vad gör vi?

           Samvetsfrihetförordningsregleringsperson

           Kassaskåpssprängningsdagar

    stattistick

    Svara

     Isabella statisk.

     Svara

    Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910. 😀

    Svara

     Illemor. Ljufsall. 12131415161717181910

     Svara

    Lillemor. Ljufsall😇. 12131415161617181910kr

    Svara

   Släpp din besatthet av att försvara henne 😂

   Svara

    Camcam är inte besatt av Isabella. Däremot är Isabella helt besatt av sig själv som lever i sin förljugna värld.

    Svara

   Jag vill veta Blondinbellas statistik. Om hon nu har så bra siffror som hon säger, då har hon inget att dölja.

   Svara

   Det är inte bara Camilla som är nyfiken på siffrorna. Jag vill också veta! Och många många fler som läser här på bloggbevakning.

   Svara

   Det är inte Camilla som är ”besatt”, det är många av både Isabellas läste men också läsare här på BB som genuint vill veta varför Isabella vägrar släppa statistik som styrker hennes egna ord.

   Vi är många som misstror Isabella, du är inte representativ för oss alla.

   Svara

   11:44 Oavsett så har min trovärdighet och respekt för Bonniers dalat avsevärt sedan lång tid tillbaka. Tidigare haft prenumerationer på deras olika Magazines. Men det var då det.

   Svara

    Bonnier har ett finger med i spelet i det flesta medier i Sverige och de är svåra att undvika… Måste säga att DN:s annonsammarbete med Blondinbella inte direkt gjorde att jag tvivlade på DN men deras två fjäskande artiklar gjorde att de sjönk i anseende. Men jag har fortfarande största respekt för Peter Wolodarski eftersom jag kan hålla två tankar i huvudet samtidigt. Och mitt förtroende för Allt om Mat berörs inte det minsta av Blondinbellas samröre med Bonnier….

    Svara

     Bonnier lever i en sluten sfär. Innehar en stor makt eftersom ”dom har ett finger med i spelet i de flesta medier i Sverige”. Vi ser lite olika på det, för mig är det ett hot mot demokratin.

     Svara

      Oj! Hur då? (Uppriktig fråga alltså, kalla mig gärna trög, eller möjligtvis lite trött, men jag ser inte kopplingen.)

      Svara

       Du ser inte det problematiska med att ett företag och dess dotterföretag har så stort ägande och därmed kontroll över ett lands olika mediekanaler? De kan alltså styra vad som ska få utrymme men också vad som inte ska få det. Mycket obehagligt.

       Svara

        Jag ser det problematiska också hur denna blogg och fb startar och sprider rykten som vissa sen tror är sanningar, och att denna blogg genom vinklade inlägg kan påverka och uppvigla till hat och drev, att folk blir som hjäärntvättade, paranoida och besatta av att hitta fel, sätta dit, smutskasta och sänka. Mycket obehagligt.

        Svara

   Domainstats Spam Flags
   4 / 13 flags found
   Low Majestic Trust Flow in relation to the number and power of backlinks. Very large amount of linking domains but low Majestic Trust Flow and low relation between Citation Flow and Trust Flow. Very large amount of linking domains but low Majestic Trust Flow. Part of Majestic top million but Alexa Global Rank is 0.

   Är algoritmerna besatta eller är det en synkad online hejjarklack som spattar?

   Svara

    Algoritmerna och statistiken talar sitt tydliga språk.
    Den gamla influensans hysteriska fans skriker NEJ i ren desperation.
    när sanningen sköljer in i våg efter våg

    Svara

    Jämför Isabellas blogg med bloggbevakning så har isabellas blogg betydligt mycket mer länkar, länkande domäner etc. Men en sak har bloggbevakning mer än isabella och det är synligheten online på nätet.

    2200 DomainStats Organic Visibility Score +266

    Bellan ser ut att ha sett bättre dagar s.a.s.

    Svara

   Varför ska hon ”släppa” det? Uppenbart sitter en person (Daniel) på en maktposition och ljuger. Är det ok att göra det? Nej jag tror faktiskt inte det. Total transparens? Nej inte det minsta! Han får ju hålla sitt ord eller förklara sig.

   Svara

   Ja, bra krönika, bra att hon påminner om rasismens alla olika ansikten. Jag blir ofta förfärad och helt uppgiven över den syn på judar som många från Mellanöstern har tex.

   Svara

    Inte judar, Israeliska medborgare.
    Judar står närmre Islam än Kristendom, tex.

    Vissa idioter tror att alla judar = zionister. De är bara ignorabta då även Koranen tydligt talat om för oss muslimer att judar är våra ”syskon” och ska skyddas och leva fritt inom våra territorium.

    Muslimer och judar levde sida vid sida 1400 år innan staten Israel med dess hatagenda lyckades tvätta bort förnuftet.
    Judar skyddades av muslimer och vice versa. Riktigt tråkigt detta då jag älskar judendom och judar.

    Svara

     Men detta måste ju tas bort? Den härkommentaren är ju rasism om något – ”Staten Israel med dess hatagenda …” – snacka om att du är hjärntvättad. Jag skiter väl i vilka koranen anser är deras syskon, man ska väl för fan alltid beskydda sina medmänniskor oavsett religös eller geografisk tillhörighet?

     Svara

      Det är väl inte rasism att säga de. Israel sysslar med apartheid, förtryck och brott mot mänskliga rättigheter.

      Svara

       Fast personen sa hatagenda. Du skriver något annat i din kommentar.

       Svara

       Hur ett land politiskt drivs är en fråga, där finns ju mer att önska i väldigt många länder från ett humanitärt perspektiv – detta har ju dock inget att göra med judar och zionister som hänvisas till i denna kommentar. Varje troende i Israel kan ju inte ställas till svars för den politik som drivs av ett fåtal personer och röstats fram av en delmängd av befolkningen. Med den logiken så kan du ju behandla ca 80 % av världens befolkning som skit bara för att de råkar vara född i ett land vars ledning i din mening bedriver dålig politik. Det är absolut rasism att dra en hel folkgrupp över en kant på det viset som görs ovan.

       Svara

   Mycket bra! och det stämmer, jisses vad rasistiska vissa är trots att de själva lär ha mött rasism mot den egna folkgruppen.

   //också mörkhyad

   Svara

    HUR är det här nyheter undrar jag mest? Som svart tjej, född och uppväxt i Sverige, har jag både utsatts och bevittnat rasism främst från grupper som kommer från Mellanöstern! Den svenska smygrasismen är ingenting jämfört med en arg syriansk mamma som skriker n-ordet (among other words) och uppmanar sitt barn att rasistiskt trakassera en för att vi hamnat i ett ganska harmlöst verbalt tjafs med något av hennes barn (vi vara alla barn, runt 12). Bara ett exempel av tusen. Dessutom, intressant att Elaine tar sin syrianska vän som exempel på främlingsfientlighet bland invandrargrupper. Tror faktiskt många svarta människor i Sverige har värre erfarenhet av mellanösterngrupper snarare än svenskar när det gäller rasism.

    Svara

     Alltså… tänker du verkligen på syrianer/assyrier? Det är en kristen etnisk grupp utan något ”hemland” så att säga. Jag känner en hel hög av dem och INGEN av dem har den synen på mörkhyade eller någon annan grupp. Däremot är de ibland fientligt inställda till muslimer, då de utförde en folkmord på syrianerna/assyrierna för typ 100 år sedan (Shato de Seyfo).

     Svara

      Menar inte att ifrågasätta dina upplevelser, men blev bara förvånad när du skrev att du fått det bemötandet från syrianer då det skiljer sig så pass mycket från min uppfattning av dem! 🙂

      Svara

       Syrianer/assyrer, precis som perser, anser sig tillhöra MÖ ”överklass”. De ser ned på alla! Kurder hatar väl mörkhyade mest men till kurdernas försvar så hatar ”vi” alla.

       Jag har insett att rasister är lite som djurplågare. De går bara på människor som redan är utsatta och förnedrade. De är arga och tar ut sin ilska på oskyldiga människor utan ett försvarsnät.

       Svara

        Okej, det är inte den uppfattningen jag har fått av dem i alla fall! ☺️

        Svara

         Nej, de flesta är fantastiskt fina människor. De som skriker högst är de som hörs tyvärr.

         Svara

        Beskriver helt Vanessa Lindblad där! Bäst störst och vackrast tror hon sig vara.

        Svara

       Ja, exakt dem. De attackerar ursprung, hudfärg, utseende. Inte religon. (Av det jag sett under mitt liv och jag har sett ganska mycket).

       Svara

        Du menar inte syrier? Syrier och syrianer är två olika och många uppfattar inte detta!
        Syrier är oftast muslimer och syrianer kristna!

        Svara

         Nej! Jag menar verkligen syrianer. Har aldrig haft svårt att särskilja på syrianer och syrier eftersom dessa grupper har olika modersmål. Såklart kan syrianer och araber ha arabiska som gemensamt språk på grund av att de lever i samma region men av egen erfarenhet talar syrianer ofta på sitt modersmål vilket är enkelt att skilja från arabiskan. Och då har jag inte ens arabiska som modersmål själv.

         Svara

       Den stämmer. Den stämmer minst lika mycket när det gäller hela arabvärlden. Det är bara tydligt eftersom syrianer/assyrer inte längre ser sig som invandrare och således tror att de står över andra grupper och därför fått för sig att man behöver se ner på dessa grupper för att inte själv ses som den lägre. (ursäkta lång mening) mvh/assyr

       Svara

       Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910

       Svara

      Jag har flera syrianer på min arbetsplats, vi har goda relationer men deras syn på vår städpersonal är vidrig. De flesta är mörkhyade men oavsett härkomst så är det syrianerna som verbalt spottar efter städarna och hånar dom när de tror att ingen annan hör.
      Ingen annan ”grupp” beter sig så illa som dom gör och då har vi anställda från världens alla hörn (eller över 70länder iallafall).

      Svara

       Om du inte gör/har gjort något åt saken är du faktiskt en del av problemet. Jag hoppas verkligen du inser det. Vad fruktansvärt horribelt att trakassera intet ont anande människor vars enda brott är att arbeta för sitt leverne :/

       Svara

      Vad fan har syrianer och olika folkgrupper med detta inlägg att göra?? Kommentera inte om folkgrupper under Isabella Löwengrip statistik!!

      Svara

      Finns ju idioter i alla länder och bland olika folkgrupper tyvärr. Har inte att göra med religion el etnicitet, utan vilka kunskaper man har.

      Svara

   Jag är själv från norra Mellan Östern och kan intyga att rasismen mot mörkhyade är fruktansvärd. De lever isolerade och får aldrig gifta in sig i en icke-svart familj. Det är en stor skam att dra hem en mörkhyad.

   Det gör mig så förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har haft tusentals diskussioner med rasister men de anser inte att det är rasism utan naturens gång. Alla ska hålla sig till sina lika. Det är nästan lika illa som att dra hem en nordeuropeisk ateist.

   Det går inte frammåt. De drar med sin smutsiga syn hit.

   Assyrer/syrianer hatar muslimer.
   Muslimer hatar judar.
   Alla hatar mörkhyade.
   Kurder hatar araber.
   Kristna araber/kurder håller sig för sig själva då de ses som konstiga som tror på 3 gudar.

   Osv.

   Detta är civilationens vagga och tusentals kulturer/religioner och massa raser lever inom samma område vilket resulterar i problem. Dessa problem följer med till Sverige. Man borde kunna reboota männisnor…

   Svara

    Fast oftast beror dessa folkgruppers (oftast överdrivna) hat på tidigare händelser. Typ syrianer/assyrier. De hatar ju muslimer för att de utsattes av ett hemskt folkmord av dem, kurder gillar väl inte heller muslimer och araber av samma anledning… 🤷‍♀️

    Svara

     Det är som ett spindelnät. Alla har något gemensamt med alla men hatar samtidigt varandra av diverse anledningar.

     Mörkhyade+araber+kurder+perser = muslimer.
     Dock hatar alla mörkhyade för att de ser annorlunda ut.

     Assyrer+kurder+syrianer+kristna+judar = hatar araber p.g.a. förtryck. Samtidigt delar de samma hemland och tvingas leva sida vid sida (Irak tex) vilket inte var något problem under Saddams styre då han skrämde vettet ur alla.

     Sunni+judar+krsitna =älskade Saddam för att de var hans små kelgrisar. De hatar idag varandra då sunni anser att de blev förådda av judarna som bara flydde till Israel och lämnade sina medmänniskor i sticket (judar i Irak var rätt rika).

     Sunni + shia =muslimer men hatar varandra få shia känner sig förtryckta av sunni och kurder.

     Kurder+perser+turkar= icke-araber med annorlubda kultur och mycket gemesamt men hatar varandra p.g.a. kurdfrågan.

     Assyrer/syrianer/syrier hatar kurder men kurder ”räddade” dem från IS och gav dem asyl i kurdistan. Kurder anser att de kristna är otacksamma parasiter.

     Osv i all evighet. Mörkhyade kommer undan rätt ok med tanke på att de blir kränkta men inte mördade som r edsternade grupper.

     Svara

      Påståëndet att en fråga inte har något svar är i sig självt ett svar på meningens grundläggande påstående med sin radda av delpåståënden.
      -Så är påståendet kreativt?

      Svara

     Vad spelar det för roll?

     Svara

      Kan faktiskt förstå det djupa hatet de har när de sett sina släktingar mördas brutalt. Det här är inte ett hat som direkt försvunnit genom åren, från båda parters sida.

      Svara

      Lättare att hata och skapa sig en syndabock för att rättfärdiga sitt vidriga tänk. Kärlek, medmänsklighet och omtanke kräver arbete, självinsikt, acceptans och förståelse.

      Svara

       Syndabock? Deras hat mot muslimer baseras ju på en faktiskt händelse, som ännu inte är erkänd av Turkiet där folkmordet skedde i stort. Vad finns det att acceptera och förstå med ett folkmord? 🤔 Sedan rättfärdigar det ju inte direkt att man för över det här hatet till de yngre generationerna, men kan faktiskt förstå att de generationerna som upplevde och påverkades av det här inte förlåter.

       Svara

        Jag talar om människor som skapelse och inte assyrer. Ursäkta att det inte var tydligare.

        Dock kan man ju rättfärdiga rasismen mot vita i USA med din logik. Deras förfäder slavade under den vita människan =får hata vita människor flera sekel senare.

        Svara

         Fast det är skillnad, tycker jag i alla fall. En bättre jämförelse vore folkmordet på judarna. Inte hade jag förväntat mig att de människor som upplevde och drabbades av det skulle förlåta nazisterna. Sedan skrev jag tydligt att det inte är rättfärdigat att föra över det här hatet på de yngre generationerna. 🙂

         Svara

         Fast det är en dålig jämförelse. En bättre jämförelse vore folkmordet på judarna, vilka jag verkligen inte förväntar mig ska förlåta nazisterna. Speciellt inte de som fick uppleva det. Sedan skrev jag tydligt att det inte är rättfärdigat att föra vidare hatet till de yngre generationerna! ☺️

         Svara

          Fast hatar verkligen judar tyskar? Hade ingen aning om att Israel och Tysklands relation var så dålig

          Svara

        kommentera istället om vad inlägget faktiskt handlar om? Det är ingen som bryr sig om folkgrupperna och rasism m.m.. så håll den skiten för er själva

        Svara

         lugna ner dig, det pågår en diskussion här…

         Svara

        Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910

        Svara

     Men kurder är muslimer, så vad menar du med att kurder inte gillar muslimer? LOL

     Svara

      Förlåt, skrev fel. Kurder ogillar turkar och araber, och vice versa.

      Svara

      Finns yazider, kristna, judiska och zoroastriska kurder också. Majoriteten är sunni muslimer men en rätt stor minoritet är icke-muslimsk.

      Svara

    Alldeles syrianska läkare vi har på jobbet är muslimer.

    Svara

     Syriska, syrianer är alltid kristna (om de inte konverterat).

     Svara

  Det som är märkligt i allt det här, är att han säger att de ska dela infon under ganska lång tid, när de uppenbarligen aldrig tänkt dela den.
  Däremot är det egentligen inte alls något konstigt att de inte delar med sig av den infon till parter det inte berör, men det kunde de meddelat dig från första början.

  Svara

   Det är självklart Bella herself som satt stopp för detta.

   Svara

  Hur fick du tag i mailet som skickades ut bland de anställda på Bonnier?

  Svara

   Hej Daniel

   Svara

    😂❤

    Svara

     Aldrig har ett ”Hej X” passat så bra in och aldrig har jag fått så många likes. Bra dag i Ninas värld.

     Svara

     Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910

     Svara

   Hahahahahaha tror du på riktigt att hon kommer svara på det? Varför skulle hon avslöja sina källor. People are stupid…

   Svara

   Camilla ÄR en av de anställda på Bonnier. Hon jobbar undercover som Danny Troisy i hipsterskägg och sitter på kontoret längst ner till vänster i korridoren, fjärde våningen.

   Svara

    Det är sant
    Min systers kusins exfru fick höra det av någon som läste det på internet i en bok

    Svara

     Läste det på internet i en bok 😂 Love it!

     Svara

   Det är olagligt att fråga en journalist/skribent om dess källor!

   Svara

    För myndigheter och allmänna organ ja, inte för random kommentatorer på en blogg.

    Svara

    Va? Kan väl inte vara olagligt _att fråga_?

    Svara

  Ja jisses. Egentligen vill jag säga: Vad trodde du? Isabellas statistik är ju hemligare än … nej jag finner ingen liknelse, faktiskt. Så hennes miljontals följare är och förblir hemliga.

  Svara

   Donald Trumps skattedeklarationer kanske 🤔😉

   Svara

    Tror ta mej tusan att de kommer att läcka innan Bellas siffror 😉

    Svara

   Dom skjuter ju sig själva i foten med sitt agerande. Det blir ju helt uppenbart att något inte stämmer…

   Svara

    Ja Bonnier koncernen kommer säkerligen gå omkull eftersom de inte delar ILs statistik till Camilla.
    Tror verkligen det har stor påverkan på dem.

    Svara

     Var nog knappast det anonym 09:41 menade med att de skjuter sig själva i foten – självklart påverkar det dom inte som koncern, men dom skjuter sig själva och Isabella i foten pga det visar att det uppenbart är något fuffens med hennes siffror, that’s all. Dryga dig inte när du inte förstår kommentaren från första början.

     Svara

      🤦🏼‍♀️

      Svara

    Fortsätter du att sitta som klistrad vid BB kanske CC kommer med ett riktigt scoop en dag! Kul, men frågan är väl vad ska du göra med informationen när du väl får den? Sitta och mysa lite och liksom väsa ”vad var det jag SA!!!”
    Jag är verkligen inte above skvaller själv, men förstår verkligen INTE den här besattheten vid Isabella L? Vad är grejen? Vem fan bryr sig om hennes siffror? På riktigt! Jag läser nåt här inne men 30 sekunder senare är det som om det aldrig hänt, jag går alltså inte runt och funderar på diverse influencers ekonomi, trovärdighet, moraliska kompass, föräldraskap osv osv… det känns ju på riktigt patetiskt att folk engagerar så så pass?!

    Svara

     Har man betalar för reklamexponering för 1,5 miljoner kr men istället får för 260 000 pers så är det en JÄVLA massa pengar. Det är även 1.5 miljoner ub som hon använt för att få in sina produkter i olika affärer. I mina är det ganska grova övertramp, värda mkt pengar.

     Svara

      De falska siffrorna står alltså inskrivna i avtal med kunder. Då borde du kunna visa enbart den delen av avtalen i bloggen. De företag, du skriver ”affärer” i plural, som i så fall blivit utsatta för bedrägeri som detta då rör sig om, borde inte motsätta sig att endast delen där 1,5 miljoner nämns publiceras här? De borde ha polisanmält detta om det är så det ligger till, det är allvarliga brott. Finns det polisanmälningar?

      Svara

       Om IL eller Bonnier skriver ett avtal med en kund och anger felaktiga siffror kan det vara fråga om bedrägeri. Kunden kan då lämna in en stämningsansökan till domstol. Troligen finns dock en klausul i avtalet att tvist i första hand ska lösas via skiljeförfarande ofta för att bevara sekretessen i avtalsförhållandet. Det finns dock även andra fördelar. Det flesta företag visar inte upp sina avtal till en större krets. De flesta företag berättar inte heller om sina eventuella tvister för utomstående.
       Det jag tror många syftar på avseende ILs siffror är att hon är oförsiktig med hur hon redovisar och kommunicerar sina siffror. 1,5 miljoner unika besökare på bara bloggen enligt intervju med Breakit nov 2018, verkar ha blivit den uppgift som ifrågasätts. En siffra som inte stämde med uppgifter från United Influencers. Då ändrade hon sig till att det är den totala siffran på alla hennes kanaler.
       Då uppstår en trovärdighetsfråga. Det var inte 1,5M på bloggen utan alla kanaler sammanslaget. Jag tror inte nödvändigtvis att IL medvetet ljuger utan tror snarare att det är en fråga om att hon inte har koll och pratar utan att ha alla fakta på bordet. Oavsett är skada redan skedd. Faktum är att det är lättare att ha att göra med en part som ljuger än någon som inte har koll.

       Svara

        Fast en väldigt stor del av anmälda brott som bedrägeri/ekobrottsroteln arbetar med rör ju just företags ekonomiska brottslighet.

        Kan skiljedomsinstitutet hantera brott som grovt bedrägeri och utdöma fängelse? Jag tycker det låter väldigt märkligt. Det blir ingen negativ publicitet för det drabbade företaget.

        Hursomhelst borde Camilla som ovan skriver att Bella använt de felaktiga siffrorna i ”flera affärer” borde kunna visa upp del av de avtal det gäller. Det är ju ingen källa som behöver skyddas då den i så fall är den som utsatts för brott. De har ju i så fall utsatts för bedrägeri eller grovt bedrägeri av Bellas företag.

        Svara

         Det är avtalsbrott som löses enligt skiljeförfarande dvs civilrättsliga mål. Bedrägeri mig veterligen faller under brottsbalken och avgörs alltid i allmän domstol. Det seriösa företag vill undvika är att konfidentiella handlingar ex avtal inte offentliggörs.
         Jo avtal skyddas av företag för att inte konkurrenter ska få tillgång till uppgifter som de kan dra nytta av. Sådan information kan vara prissättning, antal följare, målgruppsanalyser.
         Företagsvärlden är väldigt olik influencer världen. Drama, svepande formuleringar, personligt tyckande och utfall i media är ovanligt. De flesta är dessutom mycket kompetenta inom sina områden.
         Jag har väldigt svårt att tro att något företag skulle stämma IL för bedrägeri för att hon svamlar om hur många unika besökare hon har på sin blogg. Man gör helt enkelt inte affärer med henne. Så enkelt är det.

         Svara

          Camilla skriver ju att Bella HAR ANVÄNT kraftigt överdrivna siffror i samarbeten med företag. Bedrägeri är när man lurar någon annan för egen vinnings skull. Det är ju vad Camilla hävdar att Bella gjort. Både i tidigare inlägg och i det här inlägget.

          Ett företag som på detta sätt luras med falska siffror har blivit utsatta för brott och skulle med all säkerhet polisanmäla detta. Särskilt om siffrorna som Camilla påstår skiljer sig med ca 800 000-1 000 000.

          Camilla har tidigare skrivit att hon inte kunde avslöja sin källa när hon blev ifrågasatt angående sitt påstående att Bella ljugit om besökssiffrorna i kontrakt med företag. Nu skriver hon dessutom att Bella uppgett falska siffror i flera affärer. Varför då inte visa upp de delar av avtalen där de falska siffrorna anges? Det är ju en allvarlig anklagelse att Bella begått flera allvarliga brottsliga handlingar, och då tycker jag att man ska kunna redogöra för varför man anklagar någon för att ha begått brott. Annars ska man väl inte publicera sådana påståenden överhuvudtaget?

          Svara

      Det är bedrägeri om något polisanmäler henne för ekobrott så kommer sanningen komma fram!!!

      Svara

   Area 51 är ingen plats för aliens, det är helt enkelt där de förvarar Isabellas statistik!

   Svara

  Eftersom de vet att du vill ha statistiken för att kritisera IL är det väl ingen överraskning att de helst inte vill dela den med dig?

  Svara

   Hade statistiken bekräftat det Bella säger hade det väl inte varit några problem? Nu bekräftar de ju bara att den inte gör det.

   Svara

    Ljuvligt. Umeåborna måste ha slutat läsa bloggen eftersom statistiken absolut inte får komma ut.

    Ps. Är det inte dags för IL att sluta skriva blogg på svenska nu? När skulle det ske enligt henne?

    Svara

    Verkligen!

    Svara

    Amen!

    Svara

    Spelar det någon roll? Bonnier är inte dumma, de lämnar såklart inte ut information som de vet kommer försöka användas mot dem?

    Svara

     Om allting är ok så finns det ju ingenting Camillla kan använda mot dem! Detta är ju bara ett problem om siffrorna inte stämmer med vad som kommuniceras.

     Svara

      Nej, hon menar bloggläsare. Det skriver hon i sin insta-bio. Till de som konfronterar henne med denna lögn hittar hon plötsligt på att hon menar blogg+sociala medier. Men blogg+sociala medier gör henne inte störst ändå – Kenza har 500 tusen fler totalt på dessa kanaler. Anna Nyström (tror jag att hon heter) har 8 miljoner följare på Instagram så hon är långt större. Bella är helt enkelt en medium-small influencer.

      Svara

       Exakt! Det här har ju rapats igenom flera gånger och ingen får ihop till 1,5milj läsare hur man än pusslar med Isabellas kanaler.

       Svara

     ”… mot dem”?!
     Snälla utveckla detta. Om siffrorna stämmer så skulle det ju få tyst på alla som tvekar, el?

     Svara

      Det är ju helt uppenbart varför Camilla vill ha den här informationen. För att kunna sätta dit henne, knappast i ett försök att rentvå hennes namn eller få tyst på kritiker.

      Svara

       Och det framgår med all tydlighet i mailet till honom också.

       Svara

      Om någon hade spridit ett rykte om att jag inte har lika mycket pengar på banken som jag sagt, och krävt att få se ett kontoutdrag så jag kan visa att jag minsann inte ljuger, hade jag bara sagt sköt ditt och dra åt helvete.

      Svara

       Men om du levde på att handla med andras pengar hade saken kommit i en annan dager. Hennes statistik kan inte anses vara privat eftersom hon till viss del lever på den och marknadsför sig själv genom dem.

       Svara

        Hon visar väl upp den när det skrivs avtal om samarbeten? Eller vet vi att hon även då döljer siffrorna? Alltså VET, inte antar.

        Svara

         Det har redan kommit fram i ett tidigare inlägg på Bloggbevakning att kunder får veta att Bella har 1.5miljoner bloggläsare – med andra ord ljuger Bonnier och Bella vilket kan vara olagligt då drt handlar om ekonomiska samarbeten.

         Svara

          Det är vad Camilla nu skriver att Bella gjort i flera affärer. Detta är i så fall bedrägeri/grovt bedrägeri, som då borde ha polisanmälts.

          Svara

           Någon som kontrollerat om Bellas företag polisanmälts?

           Camilla skriver att Bella angett siffran 1,5 miljoner unika besökare istället för de enligt Camilla faktiska besökarna, 280 000 i ”flera affärer”.

           Camilla påstår alltså att Bella begått flera allvarliga bedrägerier och bör då kunna redogöra för vad hon grundar de grova anklagelserna på. Visst har hon en ansvarig utgivare, men så grova anklagelser kan inte publiceras utan förklaring.

        Shit va enkelt det är att photoshoppa…🙄😂
        Sätta dit en nolla eller 3 för mkt för att visa en hög besöksstatistik?!

        Svara

         Ja det är väl lika lätt att ta bort några nollor i Photoshop om någon annan med tillgång till siffrorna skulle vilja göra det, så vad är din poäng?

         Svara

       Men är du en offentlig person? Skriver du offentligt ut vad du har på ditt bankkonto och får därefter olika jobbuppdrag pga det? Troligtvis nej. Muppig jämförelse.

       Svara

        Poängen är ju att de inte ligger i Bonniers intresse att visa sina siffror för Camilla. De vet vilka syften hon har, att Camilla skriver om dem kommer inte leda till något gott oavsett vilka siffror de visar upp. De tycker förmodligen mest att hon är en pain.

        Svara

         Folk här verkar tro att det handlar om offentliga myndighetsuppgifter som man bara kan kräva ut hur som helst. 🤦‍♀️

         Svara

          Ka det lät ju så i Daniels första 5 Mail?!?! 😂🤷‍♀️
          Siffrorna skulle ju offentliggöras…för att plötsligt inte göras det. 🙈

          Svara

         En pain med en stor blogg…

         Svara

      M

      Svara

     Camilla har redan i ett tidigare inlägg påstått som en sanning att Bella angett starkt överdrivna siffror i kontrakt med företag. Hon sa sig ha bevis för det. Men om man anklagar någon för något brottsligt, i detta fallet bedrägeri, måste man kunna visa belägg för det.

     Exempelvis skulle inte en tidning med utgivningsbevis anklaga Bella för att upprepade gånger ha utfört en handling som är brottslig, utan att redogöra för varför man skriver det. Då skriver de i så fall ingenting om det.

     Svara

    Precis. Ett sånt icke-svar är en bekräftelse på att hon ljuger om siffrorna. Hade allt varit i sin ordning hade de mer än gärna publicerat statistiken för att bevisa att Camilla har fel. Det är alltså inte bara blondinbella som är en lögnare och bedragare, men hela Bonnier. Proffsigt.

    Svara

   Anonym 08:56 – tror inte för en sekund att Bonnier vill hindra CG från att kritisera IL genom att inte lämna ut statistik. Orsak till att inte lämna ut statistik om någon influencer de har samarbeten med är rent affärsmässiga.
   Statistiken delas med kunder och affärspartners och är konfidentiell information. Att dela denna information med allmänheten innebär att de då även ger konkurrenter tillgång till information som de kan dra nytta av.

   Svara

    Varför sa han inte det från början istället för att förhala och ljuga? Alla andra influencers finns på Ocast och det intygade han dyrt och heligt att Isabella också skulle göra eftersom de tror på total transparens.

    Svara

     Jag håller med. Hade han bara sagt det från början att det inte är något de delar förutom med kunder så hade det inte varit så konstigt, men att ”ångra” sig efter månader med mailande fram och tillbaka verkar bra skumt.

     Svara

     Antagligen för att han är van att förhala och ljuga. Detta pga av det faktum att influensans virala siffror ifrågasätts för lite och för att lögnerna och dimridåerna tenderar att gå hem. Speciellt med en digital hejjarklack som skor sig…

     Svara

     Hej Camilla – Jag håller helt med dig. Undrar också varför han inte från början informerade om att de inte lämnar ut den typen av uppgifter. Jag förstår till 100% att du ruttnade på att få icke svar från honom. Jag hade själv efter påtryckning blivit irriterad och tydligt markerat det i mina mejl. Varför slösa på din tid när det aldrig funnits en intention att lämna ut uppgifterna till dig till att börja med.
     Oavsett om siffrorna görs tillgängliga för en större publik eller inte, kvarstår det faktum att om IL friserar siffrorna så att faktabaserad statistik som Bonnier lämnar ut till sina kunder är lägre än ILs önsketänkande kommer detta att påverka eventuella kunders beslutsprocess.
     Som jag skrev hade jag blivit förvånad om de hade lämnat ut statistik och tycker därför att det är väldigt konstigt de valde att hålla dig på sträckbänken. Det jag även motsatte mig emot var att personen som skrev det inlägg jag svarade på påstod att de inte lämnar ut informationen för att den skulle användas till att kritisera IL. Ett löjligt argument.
     Bra och intressant inlägg som väcker relevanta frågor runt influencer marketing.

     Svara

      Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910. Lillemor. Ljufsall. 121314151617181910

      Svara

     Daniel Troyse kan inte ens stava, vad kan man förvänta sig utav honom. Han är uppenbart dålig på sitt jobb, Bonnier kan inte rekrytera in head of anything som inte ens kan stava rätt på majoriteten av orden i ett mejl samt delge totalt falsk information om Bonniers riktlinjer.

     Svara

    Vems konkurrenter pratar du om? Det är absolut inte konfidentiellt så att en byrå inte får prata om ILs siffror, eller att det gör till eller från för dem att vara öppna med dem. Eller missförstår jag det du skriver?

    Svara

     Siffror och information brukar absolut varar konfidentiellt avtalade i näringslivet så länge ett företag samarbetar med eller anställer en person. Du får till exempel inte berätta för allmänheten vad ditt bolag tjänade under Q1, eller vad era kostnader och intäkter är. Bellas kostnader och intäkter är ju henne statisk. Det är väl märkligt att andra influences har sin statistik på Ocast, men inte hon.

     Svara

   Alltså…head of influencer. Skämskudde på den titeln.

   Svara

  Seriös bransch, ni som jobbar inom PR och marknadsföring.. hur ser ni på framtiden för influencer-marketing? Man ser mer och mer negativa reaktioner på kampanjer på sociala medier, är det fortfarande något som är prioriterat i budgeten? Det verkar ljugas om statistik och det enda sättet att mäta kampanjer verkar vara via kampanjkoder och affiliatelänkar – ger det verkligen avkastning? // Nyfiken som arbetar utanför branschen

  Svara

   Håller helt med. Det är märkligt att företag satsar på influencermarketing när det inte finns några siffror på om det verkligen fungerar.

   Svara

   Jobbar på en av Sveriges största byråer och tyvärr är det så att många litar alldeles för mkt på den infon man får utan att göra egna efterforskningar. Vi jobbar sällan längre med influensers och det känns ärligt lite avmättat. Då ska det vara någon som passar heeelt perfekt för projektet och också kan lyfta det

   Svara

   Jag jobbar inom branschen och kan säga att det inte är så mycket pengar som läggs på Influencer marketing som på andra mediakanaler. Kanske görs det oftare In house, men hos oss är det en raritet att vi jobbar med Influencers och då (som du säger) det är svårt att mäta och presentera för kund att det öht ger någon effekt. Jämför detta med Facebook och Bannerannonsering då man kan få ut exakt hur många som sett det samt interagerat.

   Mvh Jobbar på Mediabyrå

   Svara

   Hej! Jag jobbar med influencer marketing ibland i mitt jobb och då ber vi alltid om en printscreen på statistiken från den aktuella influencerns following och dessutom en printscreen på kontots senaste story (efter 24 h), på så vis kan vi se hur många av följarna som aktivt har varit inne (utesluter inaktiva/fake). Om vi har anledning att tveka på statistiken begär vi ibland ut lösenordet till personens instagram så att vi själva kan bekräfta statistiken. Vidare kan man se på antal likes/kommentarer i förhållande till följare samt öppet analysera eventuella fakekonton via diverse verktyg osv osv.
   Företag är fortfarande otroligt villiga att lägga pengar på influencer marketing, men de är mer måna nu än tidigare att inte enbart stirra sig blinda på antal följare/läsare utan även vilken typ av följare, och de ställer också högre krav på hur kampanjen utformas.

   Svara

    Tack för svaren från er båda! Intressant!

    Låter sunt att man som köpare/ kund iallafall blivit liiite mer kritisk.

    Svara

    De bolag som Mogi/afashonistasguide samarbetar med verkar inte bry sig om att göra den här typen av kontroller… snacka om pengar i sjön. 😳

    Svara

     Det är inget företag som inte ber om antingen inlogg till Google Analytics samt Instagram eller print screens där dom ser vilken period de avser samt innan en kampanj. Så bara för att ni sitter och ljuger om bloggare här inne gör inte det ni säger till en sanning.

     Svara

      Sen är statistik inte det enda som man ser på, kan tänka mig att ex Paow i omgångar haft bra statistik, men det betyder inte heller att man vill jobba med henne. Det handlar om vad personen står för, vad läsarna kommenterar, allmänna artiklar etc som spelar stor roll om man väljer hen eller inte.

      Svara

      Please… jag vet att folk hatar när man säger detta men….Hej Mogi/Johan!
      Btw..varför taxerar du så lite i inkomst i bolaget trots alla fantastiska samarbeten?

      Svara

   Vi säger nej till det mesta i influencerväg på företaget jag arbetar för. Jag väntar fortfarande på något slags verktyg, mått, bevis, på att investeringen betalar tillbaka sig med råge. Dessutom anser jag att även de mest etablerade influencers vi har gör usel marknadsföring för de varumärken de promotar. Varför ska man betala dyrt för att någon med flackande/uttråkad/ointresserad blick hasplar ur sig illa skrivna floskler om hur ”unikt” och ”bäst” något är när man kan köpa professionell, smart och snygg marknadsföring skapad av proffs på kommunikation? Jag tror faktiskt de flesta som följer influencers är smartare än att de verkligen tror på att de äääälskar produkterna de tar grova pengar för att visa upp.

   Svara

    Intressant. I vilka kanaler exponerar ni den professionella, smarta och snygga marknadsföringen sen? Antar att klassisk TV-reklam är mer död än influencer marketing?

    Svara

     Har du varit ut på internet de senaste åren?

     Svara

      Oj vilket onödigt drygt svar! 11.42

      Svara

     Tror du att det är de enda alternativen Anonym 11:18? Influencers eller TV-reklam?

     Svara

      Varför svarar ingen på frågan istället för att vara otrevliga gentemot Anonym 11:18?

      Svara

   Skäms för att skriva det men jag förknippar hela den här influencer branschen som så B. Allt från hur de som arbetar med det svarar i sina mail, hur de uttrycker sig och agerar, och bara hela grejen i sig känns så himla oproffsig.

   Svara

  Trumpella kör vidare med sina fake news och administrationen gör allt för att dölja det. Förstås säljer de mer när media köper att hon har en mycket större plattform än vad hon de facto har, och ingen vill ju förlora pengar…

  Svara

   Trumpella heheh.

   Svara

  Är Charlotte M den nya Pingis? Tror inte IL skulle klara av det pågående bolagsbyggandet utan henne.

  Svara

   Håller med, hon är väl en av få i ”teamet” som har lite erfarenhet? Var har Marisol tagit vägen?

   Svara

    Sopsorterar, köper in ekologiskt, förhandlar med SJ.

    Svara

     SJ???? Nu skämtar du väl.
     Trumpella åker inte tåg.

     Svara

  Hänt.se har gått ut med att Bianca och Alice podd ska lägga ner?

  Svara

   Har hänt gått ut med det eller inte? Förstår inte ditt frågetecken 🤔

   Svara

    Dom har gått ut med det. Borde kanske skrivit ”Hänt.se har gått ut med att Bianca och Alice podd ska lägga ner, stämmer det?”, sorry! 🙂

    Svara

     Men vadå ”stämmer det”? Först gör su ett påstående sen frågar du om det stämmer. Det finns ju en video i artikeln där Bianca förklarar.

     Utdrag:

     Hur blir det med podden då, kommer ni att fortsätta med den?

     – Det vet jag inte faktiskt, nej, säger Bianca Ingrosso.

     Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast läggs på is

     På frågan varför de inte kommer fler avsnitt av podcasten berättar Bianca Ingrosso att hon vill försöka skala ner på jobb som handlar om hennes privatliv.

     Sanningen om familjen Wahlgrens kärleksliv
     Läs mer
     – Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger hon.

     Video: https://www.hant.se/bianca-ingrossos-chockbesked-efter-succen-darfor-stoppas-podcasten/

     Svara

      Oj, vad ska Alice göra då?

      Svara

       Hon är ju ingenting utan Bianca.

       Svara

   Hänvisa ALDRIG till hänt. Det har aldrig varit en bra källa och kommer aldrig vara en bra källa. Är en skvallerblaska.

   Svara

    Nej, sant. Det var dock en intervju (videoformat) med Bianca där hon själv säger att den antagligen kommer försvinna.

    Svara

   Hoppas verkligen att podden ska läggas ner!

   Svara

   Ja hon säger ju i videon att den KANSKE inte kommer vara aktuell nästa är. Vad är frågan egentligen?

   Svara

  Den där Daniel verkar vara en skärpt kille. Baserat på hans sätt att skriva (ser ut som en tioåring författat de texterna) och hans LinkedIn-sida, där han inte lyckats hålla isär fälten för titel och företag 🤔

  Svara

   Tecknicken kanske retat!

   Svara

    Isabella statiskt.

    Svara

    HAHAHA! Tack för dagens första asgarv

    Svara

   Haha, ännu ett stjärnskott till Drömfabriken!

   Svara

  Kejsarens nya kläder. Ingen vill ju vara den som säger det.

  Svara

  Troligtvis Bella-administrationen som har gått ut med att de absolut inte får skicka siffror till dig. Mycket fånigt och märkligt. Dessutom verkar hela organisationen i inlägget vara oerhört oproffsigt, när man i flera månader ljuger om att siffrorna ska offentliggöras och sedan ensidigt avslutar all typ av dialog. Mycket märkligt beteende.

  Svara

  Tecknicken kanske retat!

  Svara

  Varför avslöja att deras kassako säljer annonser på falska siffror?

  Svara

  Vore ju intressant att veta om de uppgifter de kan tänka sig att lämna till ” etablerade kund och byråkontakter” är fejksiffror….
  Blir helt stum av häpnad över hur hon manipulerar sin omgivning till att dansa efter hennes pipa.
  Någon måste gräva djupare än djupt när det gäller denna donna. För här ligger mer än en hund begraven.

  Svara

  Vilken luftslottsbyggare. Hur trovärdigt blir det? Men går det så går det, frågan är hur länge. Så går det när man gapar efter mycket. Mycket vill ha mer. Head of flosklers här men jag bara hatar ljug och överdrifter för att ta sig fram.

  Svara

  Alltså.. jag tycker detta är så himla obehagligt. Trumpland delux.
  Mörka och skryta med fakesiffror och lögner generellt.
  Är detta ens möjligt? Får ångest och oro av sånt här. Är mentalt stabil alltså, men känslan och synen av att hon genomför detta rakt framför ögonen på hela svenska folket.. och siktet inställt på världen (!?) ger mig kalla kårar. På riktigt! Jag kan inte skaka av mig det och bagatellisera det som ”en bloggare med hybris”. Kan någon hjälpa mig? Visst är IL övergående.. visst försvinner hon ur rampljuset snart som en pinsam händelse, som tårtgeneralen, som Bert Karlsson…
  Som.. som.. Vadsomhelst. Detta måste få ett slut!!

  Svara

   Med ärlighet uppnår man förtroende som på sikt leder till framgång.
   Vet inte om detta gäller för Isabella.
   Det känns som att hon är mästare på att manipulera och dupera sin omgivning för att lyckas. Se bara här, denna person som inte vill dela med sig av statistik. Varför anstränga sig så om det inte har något att dölja?

   Sen är personer inget värda den dag hon hoppar på ett annat tåg.

   Vet inte om hon kommer bli världens mäktigaste affärskvinna eftersom hon saknar kunskap och tålamod att bygga upp ett företag långsiktigt.

   Det hon sysslar med är varumärkesbygge men det har hon lyckats solka ner sista åren.

   Jag hoppas att hon ändrar inställning och blir en person att lita på. Äskande hennes blogg förr och hoppas att hon tar vid, vid det som faktiskt gav henne framgång från början.

   Bloggen är ju hennes styrka.

   Svara

    Nu ljög hon från början också, och det va det som gav henne framgång enligt henne själv.

    Om man ser sanningen, så hoppas du egentligen att hon ska ljuga mer/fortsätta ljuga/ljuga bättre.

    Om du förstår hur jag menar☺️

    Svara

     Nej det gör jag inte! 😂

     Skrev ju att jag hoppas att hon blir en person man kan lita på.

     Att hon ändrar inställning!

     Förhoppningsvis mognar även hon och vill bli en bättre människa 🙏🏻

     Svara

      Jag syftade bara på sista meningen😛😂

      Håller med dig, och förstår hur du menar.

      Svara

       🤗🤗 Aha ok!!

       Ja nää men ärligt talat det enda som gått bra enligt henne själv 😉 Är ju faktiskt bloggen!

       Åtminstone förr. Jag förstår verkligen inte varför hon lägger så lite energi på sin blogg/Instagram och att interagera med sina följare. Att enbart blogga på engelska..

       Vad kommer hon ha kvar sen när hon kört allt i botten?

       Önskar att hon tar sig en tankeställare, mognar och inser att trovärdighet är hennes viktigaste byggsten för att nå framgång.

       Sen önskar jag att hon värnar om sina svenska följare som stöttat henne och varit störta delen av hennes framgång. För känslan jag får är att hon sviker alla när de inte längre behövs.

       Svara

        Helt ärligt så tror jag att Isabella är sjuk, störd, alltså att hon på riktigt, inte bara spelar utan har tappat kontakten med verkligheten totalt samt är helt oförmögen att ta in intryck, logiska sanningar eller ens är förmögen att se/ta in hur urbota vansinnigt och löjeväckande hon beter sig.
        Jag lämnade en kommentar på hennes blogg i går, men mina kommentarer godkänns aldrig / ((

        Om jag vågar, så lägger jag in den här…

        Svara

         Hon är en narcissist!

         Svara

          Lägg ner för fan

          Svara

         Hur var det nu med att spekulera i psykisk ohälsa? Igår otillåtet ang Paula. Idag- tillåtet ang Bella.

         Svara

    Hon lär ju inte sluta blogga på svenska nu
    När hon inte kan jobba och vara i New York som hon skrev idag på 4/5 veckor!
    Vilket magplask! Hon har ju skrivit att de kör ändå via Löwengrip! Varför hyr man en bostad innan saker och ting är klart!
    Inte ett ljud om Kyle? Skönt för tjejerna de får rå sig själva det är tydligen inte bara att tro att man ska flytta över till New York och samtidigt bo kvar i Sverige! Hon kan få nej om hon inte har ett tillräckligt seriöst förankrad företags ide som behövs i USA!

    Svara

     Ja, VAD kan det bero på att hon har en bostad i NYC så där utan vidare? Frågetecknen hopar sig!

     Men jag förstår inte det här blogginlägget. Det enda som får mig att lyfta ett ögonbryn är att påståenden om den judiska staten Israels ”hatpropaganda” tillåts står kvar – men det kanske beror på bemötandet hos Bonnier-koncernen?

     Jag menar att det vid det här laget är fullständigt ointressant hur många eller få följare IL har. Hon ska ju dessutom ”bo i NYC” och ”blogga bara på engelska” och vara ”ready for an office day” (lol).

     Japp ni läste rätt, jag har för första gången på många år varit inne på Hennes Höghets blogg eller Instagram (minns inte vilket det blev). Hon hade just då 14 kommentarer under ett inlägg, varav en utgjordes av en länk till en internetsida där unga kvinnor tar av sig kläderna på såväl över- som underdel så att hugade män kan köpa in sig. Det är ju onekligen rätt tragiskt, om ni förstår hur jag menar.

     Hon är ingenting längre, i alla fall inte i Sverige. Och om hon sen kan bli det någon annanstans så lär det inte bero på egen förmåga. Förlåt för hårt uttalande, men det är så det är.

     Svara

   Försök komma ihåg att det här egentligen inte påverkar dig alls.

   Svara

    Det var positivt tänkande för de anställda!

    Svara

     Är Anna V anställd av Blondinbella?

     Svara

   Jag hade exakt samma känslor som dig. Jag tyckte om IL för några år sedan och även hennes produkter (hade alltid typ 4-5 av hennes skönhetsprodukter i mitt badrumsskåp o använde dem dagligen). Men, illamåendet över hennes leverne, duperande och uppenbara mentala issues gjorde mig iskall inuti. Ibland undrar jag om hon finns på riktigt eller bara är en fembot. Var nyss på Tekniska museet och såg då en asiatisk robot som var läskigt lik en människa som satt inuti en glasmonter. Fick EXAKT samma känsla i kroppen som med IL…

   Hursomhelst, mitt knep att slå mig loss denna trafikolycka som IL är (dvs jag vill inte men måste titta på den) är att jag nu helt slutat köpa hennes produkter (la nog ner en tusenlapp i månaden tidigare), har sålt mina Flattered skor på Tradera etc och slutat läsa hennes blogg, instagram etc. Vill jag veta hennes förehavanden kan jag läsa Bloggbevakning. Har även fått två vänninor att göra detsamma. För syvende och sist så föder vi alla robot-monstret så fort vi går in på hennes sociala medier!!!!! Varenda gång jag gått in där, varenda ggn säger det ”klirr” i IL’s kassa. Jag mår ärligt talat så mkt bättre av att ”IL-avgifta” mig. Om jag måste ta mig ett återfall så går jag bara in på Bloggbevakning och får en lite dos galenskap fast då med redan förspända kritikerglasögon 😂 Win-win 😜

   Svara

    Haha illamåendet gjorde dig iskall inuti?

    Svara

     😂🥶

     Svara

    Jag såg ingen smutskastning av Blondinbellas produkter i Gretas kommentar. Bara att hon slutat köpa dem. Du själv verkar lägga ner väldigt mycket tid på att försvara Blondinbella dock…

    Svara

     Var exakt tycker du att hon försvarar Isabella.
     Tror du har lite svårt med läsförståelsen.
     Hon har kommenterat din kommentar. Ingenting annat.
     Du måste lära dig se skillnaden.

     Svara

    Oj Greta, det var inte illa. Att köpa skönhetsprodukter från Löwengrip för 1000:- i månaden. Om jag hittar en produkt som jag gillar, så köper jag den utan att veta om ägaren till bolaget ljuger eller talar sanning. Inte intresserad av det.
    Bara intresserad av om produkten är bra.

    Svara

     Och vissa av oss slutar köpa produkter av andra skäl också än bara produktkvalité. Jag köper tex inget från Barilla då deras ägare har sagt att de använder pengarna de får i utdelning till anti-HBQT-kampanjer. /Någon som inte är Greta men håller med henne

     Svara

    12.31- Så sant.

    Svara

    Ett hundratal kommentarer under detta inlägget. Camilla du ser det ju också. Varför reagerar du inte på den här personen alls, när du gick på den som du döpte till ”stollis” riktigt hårt? För att Stollis försvarade Bella, och den här personen är elak mot henne?

    Svara

  Ja kolla bara hur lite kommentarer hon nuförtiden får på sina inlägg, hon verkar ha tappat massor av följare.

  Svara

   Jag går inte ens in på hennes story längre. Det brukade vara mitt guilty pleasure, men nu känner jag bara… meh.

   Svara

    Jag hade hennes blogg som favorit på startskärmen fram till för ett halvår sedan, slutat läsa bloggen helt och inte saknat den ett dugg.. Kan lika gärna klicka mig in på IKEA och titta på bilder där, mer intressant än hennes blogg. Hennes instagram har jag aldrig följt, ser inget intresse då hon varken är rolig eller utseendemässigt inspirerande. Next!

    Svara

  Det har väl varit ett inlägg här för ett tag sedan där presentationen som Bella skickar till kunder visades? Framgick det inte siffror där som var lägre än vad hon officiellt går ut med?

  Svara

  Jobbar inte ILs bästis Sheila på Bonnier med influencer marketing…

  Svara

   Hon har slutat!

   Svara

   Vad har hänt med Shiela egentligen? Hon stängde hastigt sin blogg, har lämnat Bonnier, nämns inte i Bellas blog (är hon kanske en av besöken till huset som avbokades i somras?) Nån som vet?

   Svara

    Jag vet bara att hon hastigt bytt jobb. Set skrev hon om på Instagram för några dagar sedan.

    Svara

     Bytte hon verkligen ”hastigt” jobb eller bytte hon bara?

     Svara

    Och med dom andra två på lidingö, martina och michaela (hette dom så?)

    Svara

   Senaste på Sheilas Instagram:
   ”Jag hoppar! Tack för all ny kunskap Bonnier, magiska kollegor och otroliga kunder. Nu ska jag byta spår helt. Det är spännande, läskigt och helt ljuvligt på en och samma gång. Nu ska jag leta efter mig, både på och av yogamattan. Visst är ni med mig?!”
   Hon ska tydligen leva på och av yoga.
   Lycka till får man väl säga då.

   Svara

  https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/15/morgon-i-parken-och-visum/

  Enligt blogginlägget så är inte Isabellas visum klart.

  Svara

   Nej, då är det nog så också. Vad är anledningen till att du länkar till inlägget?

   Svara

    Det är väl inget konstigt att den som kommer med ett påstående också länkar till källan?
    Är du orolig för att det är klickfiske? Då behöver du inte klicka för egen del 🙂

    Svara

     Personen undrade nog vad poängen med kommentaren var 😝 och inte så bokstavligt som du tolkar ddt

     Svara

    Bra att ta med källor, tycker du inte?

    Svara

    Skifta fokus från Bellas statistik såklart

    Svara

   Och hon fick rådet att inte återvända till NY under processen på 5-6 veckor! Där sprack hennes planering för hösten.

   Svara

    Skönt, då slipper hon lägga pengar på ”geten” och kan ägna sig åt att bli gravid med sin miljardär i stället 😂👍

    Svara

     Hennes planer brukar ju hålla högst åtta månader åt gången, så inga problem där.

     Svara

    Förmodligen tar processen ännu längre än några veckor. Lite kul att advokaten rådde henne till att inte återvända till landet innan, hur skall detta sluta? Blir det ingen flytt till New York i höst? Enligt Isabella verkade ju allt vara klappat och klart. Är detta ännu ett spel för gallerierna som inte blir av? Rubriker i alla tidningar och så platt fall, åter igen.

    Svara

     Det är dock så man brukar göra. Det är standard att inte resa in och ut ur USA under tiden man ansöker om visum, speciellt om det är ett arbetsvisum för då har man redan talat om att man tänker jobba och reser man då in på sitt ESTA t.ex. så verkar det troligt att man skulle kunna tjuvstarta med detta under väntetiden.

     Svara

    Jag undrar om hon inte vetat om hur det ligger till med visumet hela tiden 🤔 det är nog bara bra content att visa bilder på en lägenhet men sedan får hon inte visum så då kan hon inte hyra den. Låter ganska bekant, som dyra kontorslokaler där säkerheten brast för några månader sedan 🤭

    Svara

     Fick samma misstanke så fort jag läste rubriken om visumet. 😏

     Svara

     Tänkte exakt samma – allt i samma ljuganda som vanligt och vips så var hon kommit ur lägenheten hon inte har råd med och företaget som inte gör något – allt pga någon annan 😁

     Svara

   Om hon behöver en advokat för att fixa visum har hon väl fått avslag på sin ansökan?

   Detta kan bli en följetång…

   Svara

    Du har rätt dålig koll. Ett arbetsvisum i USA är inget formulär att fylla som man kan tro. Jag har själv L1 Visa och all dokumentation skrevs av advokat, det åtföljs sedan av personlig intervju på Amerikanska ambassaden. Det är mao en rätt kostsam historia att få arbetsvisum

    Svara

     Fast IL ska väl fortsätta på sitt turistvisum?

     Svara

      Nej

      Svara

      Det hoppas jag verkligen inte. Det vore otroligt opassande.

      Svara

     Frågan är varför Bella inte startade den processen för ett halvår sedan.
     Eller också kanske hon gjorde det och det gick inte som hon trodde.
     Och någon muta var inte aktuell denna gång. Mutan avvisades precis som på tivoli 🙂
     Alla (inkl jag) som påpekat det där med visum här och i Bellas blogg under de senaste månaderna har fått mothugg.
     Försvarare har skrivit att ”Bella har säkert visum under kontroll”, ”Bella har redan fått visum”, ””Hon kan åka på ESTA och jobba” osv.
     Nu visar det sig att det inte var så enkelt. Hon får akta sig så hon inte blir portad. Man måste vara sanningsenlig och uppriktig i kontakterna med myndigheter i USA. Och idag går de t o m igenom vad man skrivit på sociala medier när man söker visum. Och i Bellas fall finns det ju material att läsa 🙂

     Svara

      Som med hennes skillsmässa. Alldeles för många ja- säger i närheten av henne. Hon säger säkert detta måste ni ordna snabbt. De försöker med genvägar,de vågar inte säga emot. Sen biter de sig själva i svansen och göra om och göra rätt.

      Svara

      Ja frågan är om hon ens har haft för avsikt att vistas där på halvtid, då borde hon varit mer påläst om hur det förhåller sig med tillstånd. Kanske bara var en bra story som gick att mjölka så här långt. Jag låter elak, det är inte min mening, men jag tänker att det här är substitutet för klonen som skulle bo i New York.

      Svara

     Tack för ditt svar! Ja, jag hade dålig koll!

     Svara

    Jag anlitade en advokat för mitt visum, inte för att jag fått avslag innan utan för att det är sjukt krångligt och petigt. En ruta fel i papperet eller ett ord yttrat fel och du får avslag och får börja om processen igen. Vilket kostar pengar och tid. I usa är det en djungel när det kommer till dokument relaterat till visum + en massa administrativa utgifter så att anlita en advokat som såg till att allt var där och rätt på en gång kändes tryggt och givet!

    Svara

  Amen!

  Svara

  Amen på det!

  Svara

  bra att du ligger på där Camilla!
  Isabella har en lång historik att visa och redovisa vad hon vill, hur hon vill. Vilket flera gånger visa sig passa utomordentligt dåligt med verkligheten.

  Svara

   Sanningen och verkligheten är Bellas värsta fiende 🙂

   Svara

  Camilla, jag respekterar det du försöker göra när du gräver efter den här sortens information och det arbete du lägger ner på att granska Blondinbella och andra influensers som myglar både med reklammarkeringen och statistik. Men en reflektion, du skulle vinna mycket respekt på att formulera dina mail mer neutralt och vänligt. Om jag fick dina mail ovan skulle jag direkt gå i försvarsställning och inte vilja hjälpa dig. Din ton är krävande, anklagande och du anklagar indirekt honom för att vara oärlig. Han kanske är oärlig men du borde dölja din uppfattning om den du mailar bättre. Som ordspråket säger, you catch more bees with honey.

  Och andra reflektion, du kommer ses mer som en seriös bloggbevakare om dina inlägg var mer seriösa. Istället för att hugga på och skämta om minsta lilla misstag en influenser gör, lägg kraft på de större frågorna.

  Svara

   Håller inte med om detta ett enda jota!
   Ett företag måste hålla måttet och framförallt hålla vad de lovar när det gäller öppenhet osv. Visst kan det vara svårt och påfrestande för ett falskt företag att leva upp till sina yttre påklistrade finesser. Visst kan det uppfattas som krävande.

   Men de flesta rimliga företag skulle bara uppskatta nyfikenheten kring företaget och dess tjänster & produkter.

   Svara

    Läs kommentaren igen. Personen påstod inte att camcam skulle sluta fråga/vara nyfiken, bara tänka på hur hon formulerar sig 🙂

    Svara

     Du har min uppmärksamhet.
     Visst kan man alltid formulera sig annorlunda, men hur formulerar man sig bäst till någon som uppenbart inte har för avsikt att redovisa sanningen öppet. Tycker gott att det finns ett stort utrymme här för att mer rakt ut ifrågasätta hur den yttre policyn stämmer med realiteten osv. 🙂

     Tycker däremot att svaren och svarsreaktionerna påvisar en tydlig brist på en vilja till öppenhet och att detta inte kan skyllas på förfrågningen. Men det kanske bara är jag … ?

     Svara

      Man får formulera sig seriöst om man vill framstå som seriös. Att vara dryg, blanda in smileys osv hör inte hemma i ”jobb”mail. Vill man ha något får man slicka lite röv, man kan ju inte bete sig illa mot den personen man behöver hjälp av. Säger sig självt.

      Svara

       Varför rader-ar du krit-ik mot ditt sätt att uttrycka dig i mejl-en?

       Och varför rader-ar du påståend-en om att dina in-lägg om B-ella förstört ditt anse-ende och ryk-te?

       Svara

   Håller med dig. Tänkte på en gång att hon framstår som väldigt oseriös. Jag hade hållt på informationen enbart för att jävlas i hans ställe om jag fick sånna mail.

   Svara

    Man kan ju också tycka att det ligger i marknadsförarens intresse att föra ut sanningen och faktan om den produkt man försöker marknadsföra och inte ifrågasätta den som försöker få fram fakta (vilken flera gånger visat sig vara behäftad med såpass stora felaktigheter att den ”faktan” kan kallas lögn)

    Det finns ingen automatiskt rätt för Influencers med marknadsföringspacket att marknadsföra rena lögner och fortfarande ha någon rimligt rykte. Själv hade jag inte alls vart lika mild som Camilla i tonen (men det kanske gjort mig olämplig i sammanhanget? Vad vet jag…)

    Svara

     Ja, det hade gjort dig väldigt olämplig i sammanhanget. Han har ingen skyldighet att lämna ut statistiken, vilket innebär att man får fjäska lite för att få den. Du är inte speciellt street smart va? Du verkar ha svårt att förstå den sociala biten.

     Svara

      Men nu verkar detta med hur mejlen formulerats inte spela någon som helst roll. Om siffrorna verkligen är toppen och höga så hade han lämnat ut dem eftersom detta hade varit bra reklam. Genom att inte lämna ut får vi helt enkelt utgå ifrån att de är mycket lägre än vad som sägs från Bonniers/IL. Självklart.

      Svara

       Hur vet du det? Han kanske inte kan/får det? Han skriver ju det. Han kan inte innan de är officiella på ocast. Kanske står i avtalet med influencern, i det här fallet Bella, att de inte diskuterar saker som rör personen med utomstående?

       Svara

       Ja men ännu viktigare i ett sånt fall att fjäska och smeka medhårs när man kontaktar honom då.

       Svara

        Precis!

        Svara

        Sant .

        I mina ögon är dock han och Camilla lika kassa på att skriva mail…🤷‍♀️ Men Camillas innehåll är mest intressant. Därför följer jag också den här bloggen.

        Svara

      Sanningen att säga så ser jag nog Camillas jobb som att vara inköpare, eller att presentera data för andra inköpare dvs marknaden. Och som inköpare är man nog mer van att ställa krav på att veta vad man får utan att ens sociala kompetens ifrågasätts.

      Det gäller väl journalistiska uppgifter i allmänhet etc. Socialt osmidigt av ett större företag som påstår sig vara intresserad av öppenhet att inte visa just öppenhet. Speciellt mot en viktig företrädare för just marknaden…

      Svara

       Men om inget företag är intresserad av den information Camilla försöker gräva fram har väl inte Bonnier någon som helst nytta av att lämna ut den till henne

       Svara

        Rådata från Google Analytics är nog intressant för de flesta som vill köpa samarbeten med influencers.

        Svara

         Ja men i så fall begär de väl informationen direkt från influencern, vad ska de med Camilla till?

         Svara

          Tja vad ska man med vederhäftig marknadsinformation till? Översikt inför ett beslut kanhända?

          Svara

           Bloggbevakning är inte vederhäftig marknadsinformation

        Hur skulle ett företag annars kunna grunda sina inköpsbeslut och samarbeten på objektiva data annat än genom att få dem? Resten är beslut på strikt känslomässiga grunder och sådana kan vara ypperligt sociala men knappast affärsmässiga för köparen per logik & automatik

        Svara

         Ärligt talat, just i bevakningen kring Blondinbella gör ju Camilla knappast ett opartiskt och seriöst intryck. Hade jag velat haft relevant information inför ett affärsbeslut är det knappast bloggbevakning jag skulle vända mig till.

         Svara

          I avsaknad på det statliga institutet för influencah och dess bedrägliga marknadsprägel får vi nog stå ut med många källor små.

          Små små källor som är såpass kalla att de inte förställer sig inför företag och influensans glamoursmitta bara för att vara socialt korrekta inför företag som ljuger och frisserar siffrorna. Men också har en historik av just det lögner och lockande locktänger vilka frisserar just den lockelsen. Har du något bättre på gång? så visa…

          Svara

           Vad yrar du om? Inget seriöst företag kommer förlita sig på bloggbevaknings blogginlägg när de fattar viktiga affärsbeslut. Vill de ha statistik och underlag vänder de sig rimligtvis till influencern i fråga. Det är helt verklighetsfrånvänt att tro att bloggbevakning skulle ha någon slags allmännytta. Det är vanlig hederlig underhållning och har så vitt jag vet aldrig utgivit sig för att vara något annat än just underhållning

           Precis 19.03!
           Detta är ju en skvallerblogg, kan inte förstå hur någon kan tro att info från den här bloggen tas seriöst av någon, allra minst av företag. Herregud.

           Naaaaaaa..you would be surprised if you knew. 🙂

       Om du verkligen har Aspergers så förstår jag att du inte riktigt greppar de finare nyanserna i hur man formulerar sig i ett professionellt sammanhang.

       Dessutom, han Daniel jobbar på Tailsweep nu, men var jobbar han om ett halvår? Eller två år? Du vet aldrig vilken nytta du kan ha av en vänligt inställd kontakt om några år… Varför skapa fiender när du kan skapa allierade?

       Svara

        Håller verkligen med dig om att den grundläggande regeln för all kommunikation är att var öppen och ärlig. Tycker inte alls att dimridåerna har någon finess eller behöver bemötas med någon finess.

        Det är en möjlighet för Blondinbella och Bonniers att presentera vad de har. Och de visar verkligen ingen finess i att presentera sina tjänster eller produkter.

        Svara

        Hey, why the drive by 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

        Dra inte in Aspergers i det här. Jag har Aspergers och känner ett antal andra med samma diagnos, har aldrig någonsin upplevt svårigheter i att formulera mig i professionella sammanhang. Jag greppar lika mycket nyanser som du. I skrift är det inga problem alls (även om vissa kanske upplever svårigheter face to face så att säga).

        Svara

         Jag nämnde Aspergers eftersom Monica Lewinsky i sitt användarnamn av någon outgrundlig anledning länkar till en sida om Aspergers.

         Svara

          Hon länkar till vita huset och kim il sung eller vad han heter i nordkorea, med flera andra url men du verkar ha valt just asperger för att det passar med din föreställningsvärd kan jag tro. trumpen och fången i fördummande fördommar?

          kanske alla isabellas fans är lika hänsynslösa och fördomsfulla?

          Svara

           Ja många av Blondinbellas fanatiska anhängare verkar tyvärr vara utan finess. När de med näbbar och klor förösöker ifrågasätta all kritik direkt och indirekt.

    Jag startade både trevligt och proffsigt som du kan se, men efter att blivit ljugen rakt upp i ansiktet i över ett år så har jag ilsknat till. Enligt Daniel Troyse skulle ju Bellas statistik börja synas efter 2 veckor redan eftersom att ”de värdesätter transparens SÅ högt”…

    Svara

     Fast varför? Du ser ju bara dum ut och förstör framtida kontakt? Han ändrar ju inte sitt beteende bara för att du beter dig barnsligt.

     Svara

      Vi får väl se hur det blir med den saken… 🤓

      Svara

       Fast hur ska vi se hur professionellt du formulerat dig i början när du själv valt att inte publicera alla dina mail.

       Svara

     Isabellas hejjarklack online vill nog inte direkt kommunicera fakta, men det mesta annat går bra.

     Svara

     Jag skrev orginalkommentaren ovan. Jag tycker att man kan formulera sig bestämt och förmedla vikten i det man säger och att ens tålamod är slut utan att vända det mot personen själv. Du saknar fingertoppskänsla i hur du uttrycker dig gentemot folk i skrift och jag tror du skulle vinna mycket på att formulera dig mer neutralt.

     Svara

   Håller med dig helt!!

   Svara

   Till anonym 09:44 –
   Flies. Inte bees. 🤷‍♀️🐝🐝🐝

   Svara

    Beror på vart du är uppväxt… Ordspråket skiljer sig åt mellan dialekter av engelska. Personligen tycker jag bin och honung är mer logiskt än flugor och honung.

    Svara

     Nää totalt ologiskt med bin.

     Dras ens bin till honung?! 🤔

     Svara

      Yes det gör dom👍

      Svara

     Bin tillverkar honung, och vatför skulle man vilja fånga dom?

     Svara

  Bella kommer tydligen inte att kunna åka tillbaka till USA nu under ”5-6 veckor” eftersom hennes visum inte är klart.
  Vet inte hur det förhåller sig med Charlotte för hon behöver väl också visum – i synnerhet som det är hon som ska bo i New York medan Bella ska pendla.
  Mycket märkligt att inte ta itu med visum före alla andra arrangemang som ”agency”, stiftelse, kontor, lägenhet…
  Och att ett visum för arbete i USA inte är någon enkel historia borde vara allmänt känt. Dessutom höll Bellas ”kusin” Isolina på med sin visumansökan länge och väl trots att hon redan bott i USA och pluggat där.
  Jaja, nu kan Bella under sina barnfria veckor åka Balder på Liseberg, bada i den snart färdiga poolen och tuffa ut till Fjäderholmarna med den lånade båten och äta stekt strömming under sensommaren sista veckor.

  Svara

   Isabella skriver att Charlotte är ”medborgare” på bloggen. Har hon dubbelt medborgarskap kanske?

   Svara

    Louise är amerikansk medborgare står det.
    Det kan vara om man är född i USA eller har en förälder som är amerikansk medborgare.
    Antar att Louise också har svenskt medborgarskap.

    Svara

     Då måste hon ha ändrat inlägget för först stod det bara ”medborgare”

     Svara

      Det står ”För Louise del är det okej, hon är medborgare.”
      Det betyder väl att Louise inte behöver visum eftersom hon är amerikansk medborgare?
      Vad skulle det annars betyda?

      Svara

   Det kanske slutar med att hon struntar i NYC för det var så struligt med allt..?

   Svara

    Haha jaa tänk om allt varit tänkt så från början!!

    Svara

     ”Jag har ju egentligen aldrig varit intresserad av någon annan marknad än den svenska, så glad över att vara tillbaka i Sverige” haha

     Svara

      😂👌

      Svara

   Är säkert planerat. Hur det inte gick att få visum och nu måste lägenheten sägas upp och det blev inget med USA. Smart!

   Svara

    Hon var ju så OTROLIGT taggad på att flytta in i lägenheten, nämnde det säkert fem gånger den senaste veckan. Hon kanske är en sådan person som sätter mål och när hon väl uppnått dem är det inte lika roligt längre. Att ha en lägenhet i NY i några dagar kanske räcker? Typ som det lyxiga kontoret som ”inte passade”.

    Svara

   Kanske är det ett grepp att få fler besökare och kommentarer? ”VAD VAR DET VI SAAAAA”. Kanske hon har allt under kontroll men skriver så för att hon vet att det genererar klick och kommentarer. Vad vet vi egentligen utifrån vad denna illusionist visar upp?

   Svara

   ”Åka Balder” – hahaha!!!!!

   Svara

   För övrigt kan jag meddela att Balder faktiskt ÄR ute och åker. Rekommendationen för aktien är just nu övervägande ”sälj”. Kanske har åkattraktionen himself problem med att hålla kusen uppe.

   Edit: Kursen, menar jag förstås!

   Svara

  Läser på Löwengrip Invests hemsida:

  ”Som pionjär i bloggbranschen, med över tolv års erfarenhet som Nordens största bloggare, har Isabella Löwengrip lyckats bygga upp en enormt trovärdig plattform där följarna genuint litar på det som kommuniceras. De inlägg hon gör får en otrolig genomslagskraft, vilket är värdefullt i både varumärkesspridning och marknadsföringssyfte.”

  Haha ok…

  Svara

   Hahahahah, alltså typ motsatsen till sanningen. Fy farao. Komiskt though

   Svara

   Är det inte så då? Att hennes följare gör det? Vi som hänger här och inte gillar henne är ju inte hennes följare. Är ju trots allt en naiv skara som faktiskt litar på henne och följer henne som inte syns här.

   Svara

    Jag är en av hennes följare, och jag litar inte på ett ord av det hon säger! Skulle även påstå att jag är en ganska trogen följare. Har så svårt att inte gå in på hennes blogg för att läsa om vad hon hittar på 😂

    Förr, för några år sedan, blev jag inspirerad av henne och nu läser jag mest hennes blogg för att det är så kul att få båda sidorna, dvs bloggbevakning vs Blondinbella

    Svara

     Samma här.

     Svara

     Samma här 😀

     Svara

   Är det det norska kollagenet som avses?
   Jag har hört att det har uppstått lagerbrist på The Solution från Oslo Skin Lab sedan Bella började med sin kampanj. Fabriken hinner inte mala tillräckligt med kadaver för att få fram kollagen.
   Helt naturligt eftersom Bellas blogg är en enormt trovärdig plattform där följarna genuint litar på det som kommuniceras.
   Hur ska man kunna motstå det som Bella rekommenderar och vem ska man annars tro och lita på? Skulle Bella narras?
   Bella är som en nutida Robert Lind i Kramfors 🙂
   (yngre bloggläsare får googla).

   Svara

    Fast det är inte bara Blondinbella som marknadsfört det. Flera andra bloggare, influencers och poddare har gjort reklam för pulvret. Det är absolut inte säkert att det är slut tack vare Bella.

    Svara

    Hasse och Tage 💕

    Svara

    Fast nu har ju inte Olso Skin Lab bara marknadsfört sig genom IL, de sponsrar även Rebecca Stella & Vanessa Lindblads podcast.

    Svara

   Haha – det är ju verkligen precis tvärtom. Hon drar varumärken i smutsen, ett efter ett.

   Svara

  Hänger dock inte riiiiiktigt med på problemet – statistiken delas ju med kunder AKA personer som betalar för att synas på hennes blogg? Dom vet ju då alltså vad dom får när dom betalar för sin annons?

  Svara

   Precis!

   Svara

   Då borde ju hennes statistik vara offentlig? Jag som kund vill ju kanske veta innan jag väljer just henne hur stor spridning hon har.

   Svara

    Det lär du också få veta innan du gör ett avtal när du kontaktar dem i fråga om samarbete.

    Svara

   Om statistiken stämmer med verkligheten ja. Eller har siffrorna ”masserats”?

   Svara

    Men skärp dig. Tyck vad du vill om Bella, men det är ett seriöst företag vi pratar om. Inget Bella blaj.

    Svara

     Som att inte ”blaj” förekommer i seriösa företag 🤷‍♀️

     Svara

  Kan inte den personen som visade mejlet också visa statistiken? Om än bara till Camilla.

  Svara

   Tror starkt detta har redan Camilla fått reda på

   Svara

    Det är det viktigaste:-)

    Svara

  ”När jag säljer kampanjer eller när vi kliver in i bolag för att ta minoritetsposter pratar vi att jag når ut till 1,5 miljon människor. Då har vi slagit ihop alla mina sociala medier. Bloggarna, Facebook, twitter, instagram, youtube och LinkedIn.”
  ”Mäter man månadsvis har bloggen alltid minst 2 miljoner unika läsare och det är de internationella kanalerna som växer vilket är kul. Mäter man bloggen sidvisningar varje vecka är det 3,4 miljoner.”
  ”Det är som sagt svårt att mäta min trafik och därför har vi lagt oss på att jag når ut till 1,5 miljon människor. Men jag kanske säga 2,2 miljoner unika i månaden istället? (Statistik från Google april månad). Kom gärna med idéer!”
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/26/mina-kanaler/

  Kom gärna med idéer skriver Bella.
  Tja, en idé är att hon visar upp statistik som styrker de siffror hon nämner.
  Hon kan börja med att definiera ”2,2 miljoner unika i månaden” när det gäller bloggens läsare.
  Är det 2,2 miljon webbläsare som återkommer endast EN gång under månaden eller hur ofta mäter man? Varje dag, varje vecka, eller? Har en väldigt stor betydelse om man ska få en uppfattning om antalet INDIVIDER. Och då måste man tänka på att varje läsare kan använda flera webbläsare på olika enheter t ex dator, mobil, surfplatta…
  Antalet unika webbläsare måste alltså divideras med ett genomsnittligt antal enheter/läsare för att få fram antalet unika individer.

  Svara

   2 mil unika läsare per månad? Vilket skämt

   Svara

  Finns väl ingen lag på att statistiken behöver vara officiell. Räcker väl med att de uppvisar den för kunder och eventuella kunder som visat intresse.
  Du borde dessutom skriva dina mail mer seriöst, inga smileys och dryga svar. Tror du kommer längre på det. Nu kommer han ju motarbeta dig extra pga din attityd.

  Svara

   Tror alla förstår det. Men om Isabella nu har så många följare som hon påstår borde väl inte statistiken döljas, istället läggas upp så hon kan få tyst på alla som inte tror på henne. Nu har vi andra ännu mer anledning att tro att hon ljuger.

   Svara

    Och jag är helt säker på att även om hon kunde visa upp siffror som exakt överensstämmer med de hon påstått (vilket jag inte tror att hon kan) så skulle det vridas till att vara någonting fel även med det här inne. Och det vet hon nog också om skulle jag tro.

    Svara

     Nej du!
     Skulle hon visa upp sin Google Analytics med
     1.5 oljoner unika besökare i veckan så skulle lägga mig på knä och kyssa ”världens mäktigaste in the makings” fötter. Hail to the queen!

     Svara

      Fast 1,5 miljon ”unika besökare” enligt Google Analytics är ändå inte detsamma som 1,5 miljon unika INDIVIDER.
      Om Bellas påstående att hon har ”1,5 miljon bloggläsare” ska bevisas så räcker det inte att nå 1,5 miljon unika besökare/vecka eftersom Google Analytics mäter webbläsare och inte individer.

      Svara

   Det är väl klart att det inte finns någon lag. Men att först säga att man ska göra statistiken offentlig för att några månader senare vägra ge ut statistik. Det är ju något som är väldigt skumt med det…

   Svara

   Finns en lag faktiskt om hon, som hon sagt att hon ska, börsnoterar. Då får hon faktiskt inte ge marknaden uppblåsta siffror.

   Svara

  Bianca väljer att vara knäpptyst om podden på hennes Intagram de senaste 3 veckorna men när hon pratar till pressen nu så berättar hon att hon och Alice har valt att lägga ned podden..

  Varför kunde inte Alice eller Bianca gå ut med denna informationen i deras kanaler och visa deras lojala följare den respekten? Istället så har dom bara lagt locket på och ignorerat frågan.

  Svara

   Chilla, Bianca har tagit semester i år och knappt engagerat sig alls i sina sociala medier och jobb. Låt tjejen komma tillbaka till jobbet först innan du gnäller. De kanske meddelar det tillsammans om det nu är så.

   Svara

    Alltså Bianca har gått ut med att de har lagt ned podden, hon sa det till Hänt Extra i början utav veckan. Men fortfarande inte ett ord på Instagram.

    Svara

     Jag tolkade inte det som att de lagt ner podden än, men att det kan komma att bli så. Jag tror helt enkelt det hunnit ifatt henne att göra karriär av sitt privatliv. Tror hon har fattat vilket skämt av arbete det är som kräver att man blottar sin personlighet för att ha en lön. Artister/skådespelare/modeller har liksom sin musik, skådespeleri, shoots, att de blir kända är en bieffekt, men influenceryrket är man ju känd för ingenting, man har inget som backar upp det, och för att hålla igång det måste man ju blotta hela sig och ge folk något av sig själv hela tiden. Hoppas Bianca lyckas hålla igång Caia så hon inte behöver fläka ut sitt och sin familjs privatliv.

     Svara

  Hade jag haft ett företag och valt en influencer som promotar det jag gör så hade jag först bett om personens statistik. Spelar ingen roll hur många följare influencern har, hen kan plussa och dividera hur som helst, precis som IL.

  Svara

   Och det är exakt vad de flesta gör. Att de inte skickar iväg den till random person innebär inte att de inte visar statistik till seriösa företag som vill ha ett samarbete med influencern.

   Svara

  Hitta ett företag där du känner marknadsföringspersonen som låtsas att de villl ha kampanj på IL:s hemsida. Så är saken biff. Det är ju inte hemligstämplad information direkt.

  Svara

   Ja, eller kontakta företag som haft samarbeten med henne och se om det går att få ut något den vägen.

   Svara

  Ingen vettig människa bryr sig om att förfölja, stalka och trakassera Isabella Löwengrip. Fokusera på nån som förtjänar att bli granskad under lupp istället.

  Svara

   Kan inte komma på någon influenser som förtjänar att bli granskad mer än IL!!

   Svara

    Cissi.

    Svara

     Men lägg ner.

     Svara

     Håller med

     Svara

     Så sant. Lyssna på podden haveristerna i senaste avsnittet. Så bra.

     Svara

    Vilken influencer över huvud taget förtjänar” det?

    Svara

  Så nu kallar Bellis NYC lgh för sitt home. Huset på Lidingö är bara ett hus, inte hem. Konstigt.

  Och btw, Insta parodi profilen hade rätt om visumet o strulet. Han sitter på insider info den människan! Vi får nog veta mer 😁

  Svara

   Huset på Lidingö ja.. undrar hur länge hon har kvar det?

   Svara

    Poolen och poolhuset måste bli klara innan hon kan sälja.
    Skulle byggas carport också men jag vet inte om det är på g.

    Svara

   Instagraminlägget kom ju ut för två timmar sen, Bellas blogginlägg skrevs inatt, så personen på instagram läste väl bara bloggen och skrev ett inlägg efter det?

   Svara

    Isak skrev om visumet för två veckor sen…

    Svara

   Ha ha, precis som Anna Book, det är inte lägenheten i spanien utan den benämns som ”hemma” hela tiden.

   Svara

   Men du verkar sannerligen väl påläst på fb-trådar och skvaller om Bella 😂. Trodde du höll dig för god för sådant. Och du har ju faktiskt ingen aning om personen bakom kontot har insiderinformation eller inte, du vet lika lite som alla andra.

   Svara

   Du kan väl förklara hur du vet allt som du påstår, lite sakliga argument, istället för att låta så arg. Jag tycker att kontot är oschysst oavsett vad jag tycker om några av il förehavanden, har dock inte en aning om vad som stämmer eller inte. Jag tänker att du skulle vinna mer mark om du kunde presentera vad som ligger till grund för dina påståenden.

   Svara

  Vet ni vad jag tror.. Jag tror att hon kommer att komma på något sätt att kunna visa dokumenterad statisk som är helt falsk. Urkundsförfalskning kanske? Eller vilken brottsrubricering det nu skulle kunna tänkas vara. INGET kommer stoppa henne *ryser igen*. När det inte räcker med att dölja statistiken på alla sätt kommer hon lösa det.. hon startar väl ett bolag eller nått som ansvarar för att räkna sidvisningar etc och VOILÀ så har hon det problemet ur världen.
  Jag har svårt att hantera detta.. tycker falska människor med stort inflytande, typ Trump, IL (menar inte att det har samma makt.. men beteendet är ju samma) ska kunna genomskådas lättare och oskadliggöras.. detta gör mig så himla nojig, att på något sätt finns det inga hinder för luftslott att växa sig stora. Ärliga och pålitliga människor vill jag ska sitta på stolarna.. inte narcissister som saknar ALLT av ödmjukhet och moral. Kan någon säga några lugnande ord innan jag tar en sobril?

  Svara

   Att använda felaktiga uppgifter i affärslivet i syfte att själv tjäna på det kan anses som bedrägeri eller rentav svindleri.
   Se bara på Ivar Kreuger hur han trixade på slutet. Han behövde dock inte själv stå till svars för sina handlingar.

   Svara

    Nej han tog ju livet av sig innan 😶

    Svara

   Du borde hitta ett nytt ord för ”smutskasta”…

   Svara

  On that Note. Det måste vara jobbig för Book att d längst upp på hennes blogg ligger rörlig reklam för ”Wahlgrens Värld”. BanBamBam

  Svara

  Det spelar ingen roll vad statistiken visar för hennes Blogg, hon har så pass många etablerade kontakter som håller henne om ryggen, då alla tjänar pengar på att ljuga så bra, i synnerhet Bonnier…

  Svara

  Men är det inte offentlig handling? Är man inte tvungen att lämna ut det? Har dålig koll, men låter inte som att man får hålla inne på den här infon.

  Svara

   Både offentliga och allmänna handlingar är sådana handlingar som förvaras hos myndigheter.
   I detta fall är det siffror som finns hos kommersiella företag så de behöver inte lämnas ut till andra än de som företagen själva bestämmer.

   Svara

    Tack för svar Pongo 🙂

    Svara

   Nej? Varför skulle det vara det för? Det är en handling företag kan begära ut i samband med samarbeten, men inte ens då behöver hon ge ut statistiken. Och vill hon inte ge ut den är det fritt fram för företaget att säga tjenixen, vi väljer att jobba med någon annan.

   Svara

  Lyckan är kort ! Nu måste Bella åka hem igen till Sverige , hennes visum är inte klart så hennes advokat sa till henne att åka tillbaka till Sverige medans . Så teamet och Bella får packa ihop och åka tillbaka 😂😂😂 underbart är kort .

  Svara

   Min advokat sa till mig att köpa mer toapapper då det är slut.

   Svara

    Vad kostade det rådet? Måste ha krävt ganska mycket funderande. Minst ett par timmar.
    Räckte 75 000 kr plus moms eller blev fakturan högre?

    Svara

  Visumfrågan en bra anledning att senarelägga den stora US satsningen och att man inte har pengar till hyran av lägenheten. Blir som flådiga kontoret som inte hade tillräckligt med säkerhet. Mönstret känns igen.

  Svara

   Ingen hade väl krävt att Bella skulle börja dra igång hela denna USA-cirkus?
   Det är något som hon hittat på helt själv för att hon blivit sur på några ifrågasättande tidningsartiklar på hemmaplan.
   Nu när hon committat sig så hårt blir det förstås pinsamt att backa ur.
   Nekat visum till USA är i alla fall en bättre ursäkt än dålig säkerhet på kontoret 🙂

   Svara

   Dock ej förvånad av hennes visumkrångel mm. Svårt tro att hon ens får på sig trosorna rätt på morgonen.. Allt hon behärskar är cooontäänt

   Svara

  Bonnier säger väl allt.. Usch…

  Svara

   Lite antisemit eller?

   Svara

    Men va?🤦‍♀️ gick det fel när du tänkte eller

    Svara

     Nope.

     Svara

     Vad menade du då? Förklara snälla.

     Svara

   Har dåliga erfarenheter av Bonnier, jobbat med dem som frilansare på olika sätt och de vill alltid komma undan så billigt som möjligt, att man arbetar gratis osv. Deras nya avtal är inte direkt poppis.

   Svara

  Tycker att det säger rätt mycket när Bonnier inte vill delge information om Bellas blogg.
  Om Bellas ord om 1.5 m läsare per vecka stämde så hade de mycket väl släppt den infon med stolthet,
  istället så gör de allt för att de rätta siffrorna ska döljas.

  Jag tror att Isabella ljuger sig fram i NYC på falska siffror, förmodligen lockar hon till sig kunder med sina 1,5 miljoner i Scandinavia.

  Sen fattar jag inte att hon åker iväg, hyr en svindyr lägenhet utan att ens ha ordnat med visum först, det visar väl hennes intelligensnivå tycker jag.

  Svara

   Så nu måste hon alltså hem?? Vägrar läsa hennes blogg, men ja hon verkar ju inte ha koll på nåt….

   Svara

   Känns oklart i min värld vem i USA som ska gå igång på 1,5 miljoner (icke-unika) kontakter i Skandinavien. Speciellt med tanke på att hon själv i sin resa stolt talat om att den marknaden är ”ointressant”. Det finns etablerade räckviddsmedier i Sverige som kan garantera många fler kontakter än så. Bryter man ned hennes (dubbel- och trippelräknade) 1,5 miljoner i målgruppsdata så är nig Fb mer träffsäkert för ett brand i USA, om det är så hon försöker sälja in det.

   Svara

    Ja USA är stort med många invånare, 1,5 miljoner är knappt en tiondel av New Yorks befolkning.

    Svara

  Tror att visumet ordnar sig, Isabella har ju en sådan gullig och snäll pojkvän.

  Svara

   Vad menar du att han skulle göra?!

   Svara

    När det kommer till den personliga intervjun så är det såklart bra att ha en pojkvän som är respektabel och mycket förmögen affärsman. Hon är ju också vän med en Bonnier, Wall, P.S(?) och Ehnbom finns på plats och hjälper henne.
    Det blir nog inga problem.

    Svara

     Glömde nämna svenska handelskammaren.

     Svara

     Hade varit en sak om han bodde i USA och var involverad i hennes företag och arbete, vilket han inte är.

     Svara

     De har skärpt reglerna mycket bara de senaste månaderna. Det hjälper inte bara att kunna bevisa att man inte utnyttjar sociala resurser i USA/inte är en ekonomisk belastning utan de vill också att man ska ha en viss summa på sin tax return som ska gå tillbaka in i landet som skatt. Tror det blir svårt för Isabella att förklara sin business model på ett tydligt nog sätt för detta. De kommer ifrågasätta om inte detta arbete kan göras från Sverige istället och också om det inte finns någon annan i USA som redan täcker samma marknad osv. Och det gör det ju. Att vara influencer i USA är inget unikt.

     Svara

      Det där med att man i visumansökan till USA ska ange vilka sociala medier man har (alltså typ konton på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn) har knappast förenklat processen för influencers. Vill man hitta något negativt så finns det säkert att gräva fram i vars och ens sociala medier.

      Svara

      Ja vi får väl se helt enkelt, skriver bara vad jag tror.

      Svara

  Om statistiken kom ut nu skulle den inte bara bevisa att hon blåst upp siffrorna (som vi alla vet), utan även att hon saknar internationella följare. Isabella har inte mer än någon enstaka procent utländska följare. Hon har fler läsare i Gävle än vad hon har i New York, LA, Paris, Dubai, Sydney och hela Kina – tillsammans. Skulle fokus riktas mot detta förstörs ju hela bilden av den ”internationella framgången” som hon försöker tuta i förmögna män i Amerika just nu.

  Svara

   Är du tillbaka, Dolly som säger att du jobbat med IL? Eller är du en annan Dolly?

   Svara

    Jag har aldrig lämnat 👋🏼

    Svara

     Kan du inte berätta nåt för oss då om hur det var? Har Bella gett dig munkavel? Jag är nyfiken! 😀

     Svara

      Vad vill du veta? Att det var en fruktansvärd arbetsplats med tveksamma arbetsmetoder både internet och externt vet du ju redan om du är bekant med mina tidigare kommentarer.

      Svara

       Berätta gärna mer om vad som gjorde det till en fruktansvärd arbetsplats, ge exempel på vad som hände och vad Bella och Pingis gjorde/inte gjorde.

       Svara

  Sluta förfölja människan, börjar likna trakasserier.
  Det hela är helt sjukt!

  Svara

  Jag frågade i Bellas blogg om detta med visum, varför hon/någon i ”teamet” inte fixat det direkt när det blev klart att Bella skulle flytta dit. UNDRAR VAD som nu sker. Min kommentar kom inte in 🙂
  Vem ska stå för hyran när Bella tvingas vara i Sverige 5-? veckor. Ska tjejen som bor där betala hyran eller gör hennes Foundation det, men de har väl inga pengar ännu, eller Löwengrips företag, eller Bella själv (men hon har ju hoppat av tidigare hyror så … det är inte omöjligt det blir lika här.)
  Jaja, det visar sig, men märkligt att en ”SÅ framstående yrkeskvinna” som Bella inte förstår att det krävs visum för att bo och arbeta i US!

  Svara

   Det är Löwengrip Invest AB som hyr lägenheten (står som ”Tenant” i kontraktet)
   https://www.isabellalowengrip.se/2019/07/05/lagenheten-ar-var/
   Det är istället för hotellrum så det är företaget som betalar för sin personal eftersom det är i tjänsten.
   När (om) det finns ett amerikanskt bolag (”agency”) bildat och operativt så kan förstås kontrakt och betalningar övertas av det företaget.

   Svara

  Isabellas följare på insta säger det mesta om hur dåligt det går för henne. Till och med Åsa (@jellydevote) som jag följt länge har fler följare än henne och hon är nischad inom träning.
  Bella har ju bara lite drygt en fjärdedel av Kenzas följarskara och Kenza har inte fått någon USA-hybris…

  Svara

   Till C

   Familjen Wahlgren har fler följare än Bella på insta. Bianca i topp men mamma Pernilla kommer strax efter och snart har vi Benjamin där också. Bellas antal följare ÄR verkligen värt att kollas!!!

   Svara

  Haha hur orkar dom. Varför inte vara öppen.

  Kolla drömmar istället!

  https://youtu.be/2QMWQWTMyBs

  Svara

  Bellas visum är försenat (suprise?!?) och hon får inte vistas i USA under tiden!

  Buhuu…. 😭 så nu måste hon vara i HUSET i flera veckor och slå dank!

  Hjälp, huuur skaaa det gå! 😱

  Svara

  Det faktum att Isabella Lövengrips blog fortfarande använder bloggportalen och regelbundet pingar bloggportalen men inte låter bloggportalen ta del av besöksstatistik, talar också sitt tydliga språk, Blondinbella har helt enkelt inte siffror som klarar av att jämföras med toppbloggar som Bloggbevakning och Kenza.

  Varför har Isabella blivit så rädd för verkligheten med all sin fakta och statistik?

  Svara

   Därför att hon är är nobody nuförtiden!

   Svara

    Tyvärr har du nog rätt i det stora hela
    -Jag sätter mig ner och ber för Isabellas PR trick managments och hoppas att hon kan lyckas någonstans samtidigt som jag smeker mig själv sakta över hjässan.

    Svara

  Nått jag tycker är intressant är att på socialblades brukar man anse att en bra engagement rate är 8 eller mer IL ligger på 1,77%

  Svara

  Var är du Berith…………? Berith….hallå? Saknar att du likt en blixtsnabb tangenternas riddare dyker upp och försvarar din idol i vått och torrt.
  Tycker nästan din besatthet är mer intressant än fenomenet Ljugengrip.

  Svara

   Hon kommenterade hos bellan igår iaf som vanligt

   Svara

  Hur kan hon ha råd att köpa en lägenhet på upper East side i New York? Hon bygger seriöst en inomhuspool i lägenheten. Så förvirrad.

  Svara

   Hon hyr och poolen tillhör föreningen i huset hon bor i

   Svara

    Hon hyr dessutom i andrahand.

    Svara

     Hon hyr av ägarna till lägenheten. I USA äger man oftast sin lägenhet med lagfart
     (finns även condos som liknar svenska bostadsrätter).
     Den aktuella lägenheten köptes av Löwengrip Invest hyresvärd för motsv 52 milj sek i början av 2018.
     Inte undra på att hyran blir hög.

     Svara

   Hon har inte köpt lägenheten. Hon hyr.

   Svara

  Han svarade säkert i god tro de första gångerna. Sedan förbjöd Isabella honom att publicera hennes siffror och det kan han förstås inte berätta. Tycker lite synd om honom faktiskt.

  Svara

  Hur orkar du?

  Svara

  Det glädjer mig faktiskt att det är strul med visumet och hon måste resa hem igen. Äntligen lite hårdfakta som hon inte kan dribbla bort!
  Dessutom visum eller inte, tror jag hon kommer hem med svansen mellan benen fortare än hon tror. Och då är hon även rökt i Sverige.

  Svara

  ”Allt är relativt”, som Einstein sa!

  Använd en tredjepartstjänst och jämför Blondinbellas blogg med Bloggbevakning (som du vet exakta besökarantalet för).

  Enligt Alexa.com så rankar Blondinbella på plats 1789 i Sverige. https://www.alexa.com/siteinfo/isabellalowengrip.se

  Medan Bloggbevanking rankar på plats 1162! https://www.alexa.com/siteinfo/bloggbevakning.se

  Dvs, Blondinbella kan inte ha mer besökare än Bloggbevakning. Ser faktiskt ut som att Bloggbevakning har mycket mer besökare än Blondinbella!

  Svara

   Och det kan hon komiskt nog tacka sin antagonist Bella för! 😎😜😚

   Svara

  Skrev precis den här kommentaren hos Bells, men den blir väl inte godkänd, så skriver här också, då jag är nyfiken om någon vet vad som gäller….

  Bella säger att hon inte kunnat jobba och tagit betalt…. Så alla möten hittills har varit pro bono får man ju anta….
  Gäller väl även Charlotte, för hon har väl inget visa heller, men har tydligen flugit till Denver på möten, men det kanske inte räknas som jobb att gå på möten… Men enligt Bella så jobbar hon ju 15 timmars dagar och 80 procent är ju just möten.

  Svara

   Man kan nog gå på möten utan att ha ett arbetsvisum. Jag har varit på konferens i USA några gånger, där det ingår möten och sådant, med ett vanligt turistesta. Det viktigaste är nog att du inte är avlönad i USA eller har en amerikansk arbetsgivare.

   Svara

    Fast mötena har väl med hennes nya företag som ska verka i USA…. Eller har jag missuppfattat det och det är hennes svenska företag som mötena gäller.

    Svara

  Alla är alltid orättvisa mot Isabella som bara är söt och hjälper klimatet genom att lugna ned massorna. Beror det bara på att de är övergeneraliserande som mobb betraktat eller finns det andra element av överjordisk fulhet inblandat?

  Svara

  100% av all influencers fuskar med köpta följare, likes och trafik. VARFÖR tas inte detta upp i alla tidningar? Finns massor med verktyg som visar sanningen. Det är bedrägeri på hög nivå.

  Blondinbella har varit fejk ända sen hon bodde på amfetaminhöjden i Jakan. Favoriten är när en film har 100 visningar, men 5k likes!

  Svara

   Har du några bevis för det eller fantiserar du bara?
   Isabella skiljer sig på flera sätt från flera av de stora influensah. Bland annat låter hon inte längre bloggportalen visa hennes besöksstatistik, vilket är intressant för att Isabella pingar ändå bloggportalen regelbundet som en åsna.

   Svara

    Jupp, det är fakta.
    Har dock vare sig lust eller behov av att förstöra någon annans liv. Fokuserar på mitt egna och fascineras över hur hon klarat sig så här länge. Går alltid att skylla på någon diagnos istället för att ta följder av ekobrott när det börjar hetta till.

    Hon har klarat sig så här länge för att företag är rädda för att bli svartmålade eller bombade av dåliga recensioner av hennes fjortissvans. Hon är nog bort runt årsskiftet och då är det lägligt att ha hittat en nödutgång i t ex USA innan dess 🙂

    Svara

  Är det så viktigt att skydda sanningen från att komma ut, då kanske både Bonniers och Blondinbella bör se över vem som är slutkunder till deras produkter? Eller helt enkelt möta sig egna spegelbild i marknadens lag.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.