Annica Englund kommer inte inkludera sin relation i sina sociala medier

Inför den stundande flytten till Calgary så svarar nu Annica Englund på lite frågor som de nyfikna följarna ställt.
Annica som inte gått ut med, eller bekräftat på sina sociala medier vem pojkvännen är, planerar att fortsätta med det och skriver att relationen inte kommer vara en del av hennes sociala medier utan att den enbart är mellan dem.
Med tanke på att Annicas förra relation inleddes i Big Brother-huset för att sedan både fortskrida och ta slut inför öppen ridå så kan det kanske vara smart att resonera så här.

Hennes hund Stitch kommer givetvis följa med till Kanada och hennes sprillans nya lägenhet kommer hyras ut i andra hand medan hon är borta, men den som flyttar in får inte göra sig allt för bekväm, eftersom paret planerar att bo i den när de besöker Sverige under sommarmånaderna.
Ett visum för att kunna stanna kvar där borta och inte behöva åka hem har hennes kille fixat, då hon blir inkluderad i hans papper.

Happy travels! 🙂

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ok.
  En tanke från en som inte följer sport på TV, så svara ni som vet.

  Hur svårt kommer det vara att räkna ut vem det är efter det hon redan har berättat?

  Svara

   finns 5 svenskar i laget, varav en är gift

   Svara

    Finns väl bara 2 svenskar i laget?

    Svara

   Inte jätte. Men känns som de flesta redan vet vem han är faktiskt.

   Svara

    Ok. Tack för svar! Förstår då inte varför man håller namn hemligt även om man inte berättar något om deras liv som par.

    Men det är kanske han som har i sitt kontrakt att han inte får ha sociala medier?

    Svara

     Undrar jag med. Varför detta är så hemligt.

     Svara

      Det handlar inte om att det är ”hemligt” utan att hon helt enkelt inte vill dela med sig utav allt i sitt privatliv.

      Svara

       Hur vet du det. Och det är hon som berättar om förhållandet men inte hans namn. Alla frågor raderas. Vad tror du hennes besökare tycker om det.

       Svara

        Tror jag hon skiter blanka fan i faktiskt, med all rätt.

        Svara

     Varför skulle man ha det i sitt kontrakt? Är det vanligt att klubben har sådana krav?

     Svara

      Inte en aning. Men jag kan tänka mig att det är så efter diverse skandaler på twitter mm som sedan har skadat hela laget de spelar för.

      Svara

       Han har öppen Instagram så det lär han inte ha i kontrakten.

       Svara

        Ok. Ja då är det inte därför. 🤔

        Svara

        NHL har tydliga regelverk för vad som får och inte får förekomma på sociala medier. Att en spelares Instagram/twitter är öppen är inget ovanligt, men innehållet styrs av guidelines från såväl NHL och internt i klubben. Ofta inkluderas flickvänner/fruar i kontrakten för spelaren och gör spelaren ansvarig ekonomiskt då böter utgår vid brott mot regelverket.

        Svara

         Och så var vi tillbaka till att det är därför som inte namn nämns. 😊👍

         Svara

     Skrev inte Camilla i sitt förra inlägg om detta med pojkvännen, att det bör respekteras att Annica inte vill ha sin pojkvän på sociala medier. Men nu kommer efter endast en dag ännu ett inlägg här om just hennes pojkvän. Då blir det ju som alltid här spekulationer. Varför posta ett till likadant inlägg?

     Svara

      Häromdagen skrev Camilla:
      ”Till skillnad från förhållandet med Marcelo så har Annica – den här gången – valt att hålla sin pojkväns identitet utanför sina sociala medier, och det kommer jag också göra till den dag hon själv vill berätta”.

      Varför då efter bara någon dag skriva ett inlägg till, nu om bara pojkvännen. Vill du alltså ändå att det ska spekuleras eftersom du vet precis hur kommentarerna funkar här. Annars skulle du väl ändå inte skriva två inlägg i rad dagarna efter varandra?

      Svara

       För att Annica svarat på frågor om just pojkvännen och att som influencer hålla en partner utanför är ganska ovanligt.

       Svara

        Du ville inte skriva om nya pojkvännen mer av hänsyn till Annica som vill hålla honom utanför sociala medier, skrev du igår. Men ändå gör du nu idag ytterligare ett inlägg om pojkvännen, som är som gjort för spekulationer om honom. Du försvarar det med att du skriver om pojkvännen igen för att Annicas beslut att hålla honom utanför är ovanligt?!

        Du skulle ju inte skriva om honom av hänsyn till Annicas beslut skrev du igår.

        Svara

         Om hon skrivit om honom så har jag inga problem med att göra en re-write om det.

         Svara

   Det spelar väl ingen roll att folk vet vem han är? Att hon vill hålla honom utanför sociala medier kan hon ju göra trots att folk vet vem hon är tillsammans med.

   Svara

    Jag håller med. Jag undrade bara mest varför och att det mest troligt bara kommer göra folk nyfiknare.

    Tycker inte det är fel. Eller bra. Jag bara undrar varför.

    Svara

     Släpp det bara. Du måste inte få veta varför och ha svar på allt.

     Svara

    Förstår mig inte på henne. Hon skriver ju massor om honom och detaljer om deras privata relation, hon har absolut inte hållit deras förhållande utanför bloggen.
    Typ varje inlägg är om honom! Jag skulle aldrig skriva så detaljerat och utlämnande om min relation ens på mina stängda sociala medier. Annica verkar ha en mycket konstig idé om vad det innebär att hålla sin relation privat. Att hon inte skrivit ut namnet betyder inte att han är anonym, hur lätt som helst att ta reda på hans namn, bilder osv.

    Svara

     Men precis. Vad är poängen?

     Svara

     Ööööh fler följare? Fattar inte att folk går på sånt här.

     Svara

   Tror många inte vet vem han är.

   Svara

    Är nog rätt många som inte bryr sig nämnvärt också.

    Svara

     Jag vill veta! Vem ääär haaan?

     Svara

      Om det stämmer så är du respektlös.
      Hon skriver att hon kommer hålla honom utanför sociala medier & du droppar namn för öppen ridå?

      Svara

      En hockeykille som Annika är kär i. Det räcker väl för dig?

      Svara

     🙋🏼‍♀️
     Tycker det är mysigt att höra om när folk träffar kärleken och andra fina livshändelser. Men bryr mig inte vem det är. Kan nog känna tvärtom: ”varför skulle hon berätta vem det är?”

     Svara

      Berättar de så ”fläker de ut sig och sina nära” berättar de inte så vill de ha spekulationer. Säljer de kläder så är de giriga och skänker de så skänker de till fel. Visar de upp barnen så är det fel och visar de inte upp barnen så är det fel. En influencer kan bara göra fel.

      Svara

  Tycker hon verkar vara en så fin människa, all kärlek till henne!:)

  Svara

  När jag ändå håller frågelåda.

  På ett visst Instagram så sägs det att det vissa kriterier behövs för att få det visum som behövs för att Bella ska kunna jobba over there. Stämmer det? Finns här någon som är väl insatt?

  ”För att få arbetstillstånd som specialist så behöver man uppvisa en eftergymnasial utbildning. Då Belladonna hoppade av gymnasiet och Schweiz var mer spännande för skidåkning så faller denna.

  Arbetet som ska utföras är så komplext att det krävs en universitetsexamen. Man kan ju knappast hävda, det bär mig emot, att skriva massa meningslösa svador på sin blogg motsvarar en stamcellsforskares kompetens.

  En väg ut är att du kan tillgodoräkna dig arbetslivserfarenhet där tre års arbetslivserfarenhet motsvarar ett års studier. Det skulle kunna funka för Belladonna men eftersom hon kursat åtta bolag och gjort allt och inget samt att det hon pysslat med inte direkt är det som Trump helst av allt vill importera till USA så faller även detta som en fura. Så nu till twisten och sista försöket. Arbeten inom IT eller retail kvalificerar sig inte för ”specialistarbeten” men om du kan hävda att du kommer arbeta med medicinsk forskning, läkemedel eller teknologi så anses dessa yrken vara av specialistkaraktär. Så nu kommer Belladonna bomba oss med samarbeten kring portabla röntgenmaskiner, underlivskrämer och missuppfattningar kring stamcellsforskning. Det blir fortfarande svårt att hävda att Belladonna skulle vara redo att utföra en levertransplantation.”

  Jag gjorde bedömningen att detta inte var skvaller utan saker som är eller kan verifieras.
  Höll jag mig på mattan? 😊

  Svara

   Tex den här meningen …”Arbeten inom IT eller retail kvalificerar sig inte för ”specialistarbeten”… gör mig ändå tveksam då många bolag tar in arbetskraft utifrån USA då de inte har tillräckligt med folk med rätt utbildning och kompetens själv i landet.

   Svara

   Nej då finns inga kriterium att man måste ha vissa utbildningar för att få arbetsvisum nej nej men om man ska starta ett bolag så är det ju såklart en svårare process kanske. Bella ska väl inte jobba som någon specialist heller. Men tro inte på det där svamlet, det är en galen besatt person som hittar på och spekulerar och vill göra narr av Bella, smutskasta henne och förstöra för henne. Fattar inte att hon tillåter det, att hon inte gör något men hon kanske inte vet och förstår. Det är sjukt, mobbing och galet beteende. Märkligt att instagram tillåter mobbing och trakasserier, borde tas bort om det anmäls.

   Svara

    Fast din första mening stämmer inte. Det finns kriterier. Jag är bara osäker på hur de är utformade.

    Svara

    De flesta arbetsvisum i USA kräver utbildning/specialist kunskap inom ett område. Skulle tro att hon har tittat på ett EB-1 visum för executives/managers då ett sådant inte kräver att en amerikansk arbetsgivare sponsrar henne, utan att hon kan ansöka själv. Alternativt ett EB-5 om hon investerar $1m i ett företag som skapar minst 10 jobb tillfällen för amerikanare inom ett år eller så (ej familj). Finns ett max antal för båda att ge ut per år, samt en eventuell backlog som gör att man behöver vänta innan man kan ansöka om det faktiska visumet.

    Svara

     Hmmm, låter då ändå som att det kommer bli svårt. 10 jobb. Hennes kunder kan ju knappats räknas in under det. 😉

     Fast hon har ju tagit in amerikanska partners. Underlättar det?

     Svara

      Vi får se om den där Kyle Otto dyker upp igen.
      Har varit tyst om honom ett tag i Bellas kanaler…

      Svara

       Ah, ja där har vi iaf en. Bra där. 😊👍

       Städerska? Ett nytt home team? 😁

       Svara

      Jag är inte expert på området, men om jag förstått så spelar det ingen roll om hon tar in partners. Hon måste själv ha $1m att investera ($500k om hon gör det i ett rural område) för ett EB-5 visum. Huruvida hon kan räkna in kunder som 10 anställda (jobbtillfällen) eller inte är jag osäker på. Immigration law är klurigt i USA och med den nuvarande administrationen blir det inte lättare

      Svara

      Och var är stiftelsens generalsekretare, Marisol Was??

      Svara

       Stiftelsen ska inte registreras i USA utan i Sverige.
       Så Marisol ska nog i första hand hålla sig på det svenska kontoret (som snart ska få knarrande parkett på Strandvägen).

       Svara

   Fast hon har ju inte kursat 8 bolag då hon alltid ser till att dra sig ur innan de kursat.

   Svara

    Ja det är sant. Det var en klar överdrift.

    Svara

    Det är bara två verksamheter som det gått riktigt illa för och det är Bellme och Egoboost Magazine.
    Bella har dock inte själv varit involverad i något bolags konkurs.
    Däremot har ett antal projekt och företag hon varit inblandad i avvecklats eller åtminstone delvis floppat.
    Några sådana är Bellashop, Classified, Spotlife och Style Level.

    Svara

   Hej The Real Hmm, det finns som du skriver en mängd krieterier som måste uppfyllas för att få arbetsvisum till USA, bl a gällande utbildning. Finns att läsa här https://www.ustraveldocs.com/se_se/se-niv-typework.asp
   Instagrammaren har gjort en parodi på detta dokument som ligger ganska nära originalet men med en twist.t

   Svara

    Hej hej! 😊

    Så vad tror du? Kommer hon ens lyckas få ett visum?

    Tack för länk!

    Svara

     Skulle hon kanske kunna ansöka om ett typ P-visum? 😉😄

     Svara

     Jag tror att Bella kommer att få sitt visum så småningom, hon är envis och ger sig inte i första taget. Men inte inom 5-6 veckor som hon så lättsinnigt påstår i bloggen. Förstår dock inte vad hon har som är så unikt att tillföra det stora landet västerut.

     Svara

      Mem tror du inte att hon har påbörjat processen tidigare och att det bara är 5-6 veckor kvar nu? Vi vet ju inte när hon påbörjade processen

      Svara

    Men hon har tydligen redan jobbat i ett år på andra sidan pölen, utan visum då eller? På turistvisum? Hur tas det med i beslut runt ett korrekt visum? Lurat USA så länge liksom.

    Jag kan inget om dessa regler men är nyfiken!

    Svara

     Så länge hon inte tagit betalt för något så är hon ok.

     Svara

     Beror inte det på om man är anställd i usa eller Sverige?

     Svara

     Du kan göra en del jobbrelaterat på ett B-2 visum, men det är väldigt relegerat. Har du jobbat på ett sett som det visum du har haft inte tillåter så kommer det att påverka din ansökan, detsamma om du brutit mot andra delar av ditt visum. Exakt hur det påverkar visumansökningar i framtiden är svårt att säga. Nuvarande administration är mycket striktare än vad tidigare har varit, vilket gör det svårare nu att söka visum. Dock kan hon redan ha ett visum som tillåter henne att jobba på det sätt hon vill, är svårt att säga då jag inte vet vad för visum hon haft tidigare och vad för typ av jobb hon har gjort där, samt vilket visum hon nu söker. Är heller inte expert på något sätt, men ovan är som jag har förstått att det funkar. USA är också generellt väldigt strikta när det kommer till att följa de regleringar som finns för ens visum och det är aldrig bra att bryta mot dem då det kan leda till att man inte kan besöka landet på flera år.

     Svara

      B-1*

      Svara

  GRATTIS Camilla 🌷🌷🌷🌷

  Fina ord i ”Brexit”

  Svara

  Varför kan hon inte ens ta en bild ihop med honom. Tror hon hittar något annat att göra änn att blogga. Så lite som hon skrivit på bloggen på sistone. Tycker det är så rätt att våga ta steget. Kanada verkar så fint och fin natur. Bara hört bra om Kanada. Är det han som inte vill att hon säger något om honom på bloggen. Jag tror det.

  Svara

   För att hon vill hålla honom utanför sociala medier, ska hon inte få kunna göra det?

   Svara

   Hon behöver förmodligen inte hitta något annat att göra då han är ett hockeyproffs och förmodligen kommer att försörja henne.

   Svara

    Förmodligen, förmodligen! 😱🤦‍♀️🤷‍♀️

    Svara

    Inte är hon den som vill bara gå hemma. Själv skulle jag aldrig vilja bli försörjd av en man. Men visst har han råd till det.

    Svara

     Men det är väl det hon gör nu, bloggar lite, går o fixar håret, tar en massage, fixar naglarna, en liten ansiktsbehandling, promenader med vovven, träna träna träna, kanske göra lite musik. Hur ska hon hinna ha ett ” vanligt jobb”?

     Svara

      Vi får säkert se henne snart i Playmakers. Det är väl därför allt är hemligt då det ska visas i TV sen.

      Svara

   Du tror det? Har du bestämt dig för att du tror det?
   Läs hennes svar så kanske det blir lättare för dig att förstå.

   Svara

  Alla vet väl vem det är vid deta här laget, en snygg och rik kille, men är väl bra av henne att hålla det utanför sociala medier. Men varför kan man undra – är det för att han vill det, vill han inte vara så offentlig? Eller en strategi för att skapa mer nykikenhet, eller är det för att slippa typ golddigger-snack eftersom att han tydligen tjänar mååånga miljoner per år. Hon är säkert kär men pengar attraherar ju också förstås, hon har väl sagt förr att hon vill bli hollywoodfru hehe kanske är hon ett steg på väg mot det nu 😉 Grattis och lycka till!

  Svara

   Han kanske har kontrollbehov. Hoppas inte hon träffat en kille som kommer bestämma över henne. Jag får lite av den känslan.

   Svara

    Fattar inte varför folk är så jävla nyfikna på vem man är tillsammans med?!?! Jag och min sambo gör likadant. Vi postar nästan inget om varandra el bilder. Varför? För att folk följer mig och inte min pojkvän. Jag följer folk på sociala medier för att se just den personen. Inte deras pojkvän, mamma eller morbror hela tiden.

    Svara

     Fast de vet väl hans namn och vem det är?

     Svara

      Vad. Spelar. Det. För. Roll? Varför har hon en skyldighet att gå ut med vem det är och ba ”Ja ni har gissat rätt, det är XX”? Jag antar att det är viktigt för dig att förstå hennes resonemang bakom det men kan du nöja dig med att leva i ovisshet eller?

      Svara

       Haha, kan inte du fundera på varför det spelar dig någon roll varför jag funderar på det. Du verkar dessutom ha missat vad det är jag undrar. Hint, det är inte vem det är.

       Återgå nu till att försvara Bella igen. 😊

       Svara

        Jag förstår att du vill förstå resonemanget bakom, inte få reda på VEM det är. Ang. din lilla pik mot mig så har jag nog aldrig försvarat Bella faktiskt.

        Varför är du jämt så djupt osympatisk?

        Svara

         Hej igen!

         Ser du någon annan här som har fått ett liknade svar som du fick? Kan du kanske fundera på varför just ditt ser annorlunda ut?

         Svara

         16:16 tycket du är osympatisk. Och jag tycker TRH är sympatisk. 😚

         Svara

          😘🌸

          Svara

           Camilla SNÄLLA blocka den här clownen (trh) förpestar varje jäkla kommentarsfält på den här sidan

           Ja, lägligt nog kommer alltid en ”Anonym” till undsättning när Trh känner behov av uppbackning 😂! Dygnet runt, även runt två-tretiden på natten finns det alltid en ”Anonym” redo att bedyra sina ömhetsbetygelser gällande Trh 😉😁.

           F Ja visst är de snälla. 😊

        Hur kom Bella in i det här..?🤔

        Svara

       Varför stör du dej på att en del vill veta. Det är naturligt att vara nyfiken. Underligt att du blir triggad av det 16:08?

       Svara

        Naturligt, snarare sjukligt

        Svara

         ‼️👆

         Svara

      Till TRH… ja mina närmsta vet vad min kille heter. Övriga 80% som inte känner mig men som följer mig på Instagram/FB vet alltså inte vad han heter.

      Men om det ska va så. Jag säger vad min kille heter och så skriver alla här vad sin kille heter? För och efternamn vill jag veta. Plus en bild (synd att det inte går att lägga upp bilder här) Jätteintressant info va? Eller måste bara Annica säga och visa hennes kille? Ni vill inte säga er killes fulla namn och adress och lägga ut bild på honom????????

      Capish? 😉

      Svara

       Och en sak till TRH….dom flesta av mina (okända) följare, ca 80%, vet inte om jag är hetero, bi, singel el i ett förhållande…

       Svara

        Vilket också får dig att ytterligare inte falla in under samma kategori som Annica.

        PS Jag tycker att du gör helt rätt, men du verkar skilja dig helt från Annica.

        Svara

       Nej faktiskt inte. Jag förstår inte din poäng alls.

       Lever du på din insta? Varför följer resten av dina 80% dig. Har du berättat om att du är ihop med en kändis som alla kan räkna ut vem det är men utan att skriva ut namn och raderar alla som skulle nämnt det bland dina kommentarer.

       Mao, hur är din situation jämförbar med den Annica har själv byggt sig?

       Svara

        Rätt komiskt men min situation är VÄLDIGT lik Annicas måste jag faktiskt erkänna. 😂
        Japp jag lever rätt mkt på min insta! Har flera stora sponsorer. Är ingen influenser men är ”stor” inom idrott.
        (Rätt många därute som inte bara har 84 följare som består av vänner och släkt.)
        Själv har jag ca 80.000 följare. Min kille är kändare än mig. Själv bloggade jag även mkt förr men det har jag slutat med nu då jag fick stallets efter mig…

        Jag gick ut i början av vårat förhållande med vem jag var tillsammans med och det tog ”hus i helvete”. Folk som hörde av sig till både mig och min kille och ville ”förstöra” vårat förhållande. Så jag kan absolut förstå kändisar som Annica som aktivt nu väljer att inte inkludera hennes pojkvän i hennes sociala medier. Lilla Nellie Berntsson har dessutom berättat att så fort hon lagt upp sin kille så kommer det folk som ska förstöra eller tjejer som bjuder ut sig till den killen.

        Jag och min kille visar vår kärlek bakom skärmen och inte öppet utåt på internet. Det finns ingen poäng med det så att säga och därför blir jag så förundrad över varför folk tycker det är konstigt att hon/jag inte vill dra in en annan människa i våra sociala medier.

        Kan inte våra partners få vara utanför detta? Precis som våra föräldrar är? Dom är ju troligtvis viktigare än våra pojkvänner men det är tamejfan ingen som tjatar om att dom vill veta namn och se bilder på Annicas föräldrar! 😂😂🙄🙄

        Svara

         Men saken är väl den att jag håller med.

         Men just pga att hon berättat så mycket så har hon ju gjort motsatsen.

         Aja, du ser kanske logiken när jag missar den.

         Svara

     Jag och många är vana vid att bloggare även visar upp sin respektive. Tycker det är fint och kul. Men mej spelar det ingen roll alls.

     Svara

   Han kanske bara helt enkelt inte vill vara en del av ”influencerlivet”, det kanske är tillräckligt med all uppmärksamhet han får genom sitt yrke.

   Svara

    Ser att Annica gillar hans bilder på instagram men aldrig tvärtom vad jag sett. Jag gissar och det här är bara min magkänsla, kan ju såklart ha helt fel. Men jag tror att Annica vill att man spekulerar och hon hade nog gärna basunerat ut hans namn, men har lovat honom att hålla han utanför sina sociala kanaler. Hon har skrivit i en kommentar att hon ska flytta till Calgary, och då var det ju inte så svårt att räkna ut vem killen är.

    Svara

     Eller för att han skiter i Instagram och att gilla var och varannan bild.

     Svara

   Alla är inte lika kåta på uppmärksamhet och pengar som du verkar tro att folk är… Min sambo är mycket välkänd i en viss bransch, influenser med stora sponsorer etc. Men vi har hållit vårt förhållande utanför sociala medier i fem år nu för varken han eller jag har behov av att visa upp våra liv på det sättet. Hans karriär gör att han hamnar i rampljuset men det betyder inte att han måste visa upp hela sitt liv för de som följer honom, han håller det mesta privat. Och jag har definitivt inget behov av att granskas av alla hans hundratusentals följare! Det finns så många knäppgökar på nätet som helt saknar filter och jag har full förståelse för att hennes nya kille inte vill vara en del av det.

   Svara

    PRECIS SÅ!! Bra förklarat!

    Vissa människor äääälskar att lägga upp bilder på allt annat än dom själva. Det kan vara stackars aningslösa bebisar som exponeras utan att dom har fått säga sitt eller så kan det vara 100 bilder på väääärldens bästa pojkvän. Jag skiter fullständigt i att se bilder på din bebis el pojkvän. Noll jävla intresse…

    Svara

    Jag instämmer helt med vad du säger.

    Men eftersom att flera här säger att det är lätt att ta reda på, hon har redan sagt tillräckligt, så förstår jag inte längre tanken bakom.

    Svara

     Kan ju vara han som inte vill vara en del av hennes influencer-liv eller vad man ska säga. De kanske bestämde att helt hålla honom utanför för att slippa otydliga gränser (kan jag skriva om det här om jag inte lägger upp bild? Etc)

     Svara

     Nej vi har förstått att du inte förstår. Allting måste inte ha sin förklaring, du måste inte få ett svar på precis allt. Om Annicas resonemang inte låter så logiskt så acceptera det and move on.

     Svara

     TRH, bara för att folk vet vem det är behöver han ju inte vara med på bild i hennes sociala medier? Och hon behöver varken bekräfta eller dementera vem det är. Kort sagt, hon, och han, behöver inte göra någonting bara för att nyfikna människor vill ha svar.

     Svara

      Hej!

      Om du läser vad jag skriver längre upp så ser du att jag varken tycker det ena eller det andra och framförallt så har jag ingen åsikt om vad hon behöver eller inte behöver göra.

      Jag har alltså skrivit det rätt ut och därmed varit supertydlig.

      Men även om jag inte sagt det ordagrant, att jag inte har någon åsikt ang, så antar du saker helt utan någon grund, för även utan den kommentaren så finns där inget sagt som ger dig orsak att säga något av det du gjorde just.

      Vad du gjorde var att bygga mig en halmgubbe.
      Kan du för hela kommentarsfältets trevnad vara snäll och sluta med dylikt?

      Svara

       Jag läser inte alla dina kommentarer ”TRH”, du är lite för över aktiv här för att det ska vara möjligt. Och jag varken antar något om dina åsikter (men jag antar mycket annat om dig) och jag skrev inget om vad du tycker.

       J

       Svara

        Som sagt, i vilket fall fanns där ingen orsak att skriva vad du skrev till mig och med mig som mottagare. För du fick det att se ut som att det var ett svar på något jag sagt eller tyckt.

        Du formulerade också det som en fråga som du ville få svar på, aka byggde mig en halmgubbe, för du ville jag skulle stå till svars till en åsikt jag inte har.

        Ville du få ha sagt det du ville så borde du gjort det som en självständig kommentar och tanke. Lämna mig utanför.

        Tack på förhand!

        Svara

         Jag har aldrig skrivit det här till en person online förr, men….skaffa dig ett liv THR. Du hänger här ohälsosamt mycket och lägger alldeles för mycket tid på att svara folk som inte håller med dig.

         Svara

        PS ang meningen innan parentesen. I call bullshit.

        Och jag varken antar något om dina åsikter (men jag antar mycket annat om dig)”

        Svara

        Aaaand here we go again….

        Svara

     Måste du förstå tanken bakom då?

     Svara

      Jag menar alltså att om det var viktigt för Annica (och honom) att läsarna förstod tanken bakom då hade hon väl valt att förklara den..

      Svara

      Precis lika mycket som du behövde ställa den frågan till mig.

      Svara

       Nu hamnade ett tillägg till den kommentaren i modd. Men jag tänker att om det hade varit viktigt för Annica och honom att läsarna förstod tanken bakom beslutet så hade hon nog förklarat den. Min fråga var inte drygt menad, det var därför jag la till ett tillägg. Jag vet inte varför det är så viktigt för en del att förstå allt om alla andras val. Men det är också något jag inte behöver förstå kanske.

       Svara

        Ok.
        Ja eftersom att din var en av flera i raden som hamnade i kategorien att jag borde släppa det och inte fundera på det tillsammans med att ditt tilläg fastnade i modd så blev mitt svar som det blev.

        Men det stämmer ändå lite ändå. Klart att jag inte behöver veta. Men när folk beter sig ologiskt i offentliga forum så undrar jag hur de tänker? Har de ens tänkt? Och vad är syftet?

        Jag gillar att förstå hur folk tänker. Och när de beter sig ologiskt så blir det ofta så att jag undrar hur det blev så.

        Svara

         Tillägg. Så klart är det inte viktigt. Inget jag heller antytt.

         Svara

         Jag tycker väl bara att det är intressant hur många måste förstå varför någon har en sån tatuering, flyttar till Borås, inte vill berätta vem de är ihop med, färgar håret rosa… ja du fattar. Det är ju inget som påverkar någon ändå. Och många verkar tycka att andra som gör dessa ”oförståeliga” val har någon skyldighet att försvara eller förklara sig. (Nu överdriver jag lite då din kommentar inte direkt faller in under dessa krävande kommentarer, du fick ta lite extra generellt kring detta i den här kommentaren)

         Svara

          Förstår hur du menar men som sagt just här lägger jag ingen värdering i hur hon gör.

          Jag fattar bara inte logiken.

          Och det gör jag lätt ang en hårfärg eller tatt. 😉😊

          Svara

         Vad är det i Annicas beteende som är ologiskt? Hon har berättat att hon träffat en kille och är lycklig men vill hålla honom utanför sociala medier….

         Vad är det som är ologiskt??
         Måste hon svara folk som skriver hans namn att ”Ja det är *****”???
         Är det ologiskt att hon inte svarar dom alltså?

         Det är ju bara en liiiiten del av hennes följare som antyder att dom vet vem han är. Ett fåtal har skrivit ut lite olika namn dessutom. Väldigt många vet alltså inte vem hon dejtar.

         Så…hon hsr sagt att hon vill hålls hennes kille utanför och vill således inte svara varken ja el nej när det kommer upp namnförslag.
         Som jag kan förstå utav det hela så spelar det ingen roll om 100% av hennes följare tagit reda på vem hennes kille är ”bakvägen”/genom rykten/egna spekulationer…hon vill hålla honom utanför detta.

         Svara

          Och varför kan hon inte benämna honom ”pojkvännen” istället för ett namn?? Är det så viktigt att det står ”Jag och Rutger är så kära”?

          Varför är det viktigt att hon skriver att ”Jag och Rutger är nu tillsammans”??

          Svara

           Allt detta håller jag med om.

           Men hon säger ju redan vem det är bara inte att hon skrivit det rent ut, men så gott som.

           Och det är inte viktigt. Jag tycker hur hon gör varken är fel eller bra.

           Jag förstår bara inte gränsen hon drar.

    Fast killen är inte en vanlig Svensson. Han är redan känd inom sin sport.

    Svara

     Och? Min sambo är känd inom sin bransch. Det betyder inte att de som följer honom, eller som följer mig, behöver veta att vi är ihop. De har inget med vårt privatliv att göra.

     Svara

  Detta är andra inlägget på kort tid om att Annica vill hålla sin nya pojkvän utanför sociala medier. Varför då skriva de här två inläggen om just detta? Givetvis kommer det leda till spekulationer osv.

  Camilla den här bloggen omnämns i podden Haveristerna där de diskuterar Cissi Wallins, Gardet och mer om Cissi. De säger så mycket bra saker, så väl värt att lyssna på! Skriv gärna ett inlägg om detta.

  De pratar bl a om Cissis lögn i en kommentar i den här bloggen där hon påstod att Gardet aldrig uppgett att de skulle syssla med granskande journalistik. Hur Cissi kan med att ljuga om en sån sak är riktigt pinsamt, när det tom står på deras sida att de ber om ekonomiskt stöd för att bla utföra granskande journalistik.

  De pratar även om grupp nio som Cissi för ett år sedan lanserade som bla en feministisk revolution, en röst för kvinnor som inte får komma till tals, att patriarkatet skulle se upp för nu kommer grupp nio, precis som Gardet nu skulle vara.

  Cissi ljuger också om grupp nios status och påstår att de verkar i det fördolda, och att det är viktigt. Saken är att Cissi aldrig gör något i det dolda, och grupp nio är inte aktiv.

  Att Cissi inte tycker att de ca 450 personer som månatligen, och övriga som swishar till Gardet, förtjänar sanningen, är så nonchalant. Hela redaktionen utom Cissi har lämnat, och de har ingen ansvarig utgivare längre, och det är enligt Cissi inte något konstigt.

  I podden tipsar de om att googla ”Cissi Wallin startar”. Då får man svart på vitt hur mycket Cissi startat och gett många intervjuer om inför uppstart, som sedan aldrig blivit något alls. Cissi verkar trivas med uppmärksamheten, men när jobbet sen ska göras blir det inget. Vad hände med bla produktionsbolaget av och för kvinnor, grupp nio, en revolutionerande standupklubb för kvinnor (blev 4 föreställningar), Cissis och Lolo Carters stödsite för utsatta kvinnor, prata om det-hemsida, våga anmäl-hemsida mm mm. Utöver den stora initiala mediala uppmärksamheten händer oftast inget mer.

  Detta och mycket mer tas upp.

  Skriv gärna om det!

  Svara

   Japp och nu ligger namnet här också. Precis som väntat.

   Svara

    Vill också ha inlägg om det de diskuterar i Haveristerna. Så klockrent rätt har de verkligen 👌👍🏻!

    Svara

     Jag också! Väntar på inlägg Camilla 😊

     Svara

      Jag ska vara helt ärlig med er om varför jag i nuläget inte kommer skriva om det…
      Jag gick HÅRT åt Tyra när hon mådde som sämst, något jag idag ångrar och har bett om ursäkt för. Jag borde inte ha gjort det, alltså sparka på den som redan ligger ner, och i detta fallet är det Cissi som ligger ner.
      Hennes mamma dog precis och jag tänker inte strö extra salt salt i såren.
      Jag ångrar att jag gjorde så mot Tyra, så givetvis kommer jag inte göra samma sak mot Cissi.

      Det är min förklaring.

      Svara

       Fint skrivet av dej camcam. ❤

       Svara

        ???

        Svara

         Släpp gärna fram min långa kommentar och svara på varför du satt mig i konstant moderering.

         Svara

       Tycker du gör helt rätt i det C!💖

       Svara

        Hur kan du ens jämföra hur du skrev om Tyra med Cissi som du alltid skrivit positivt om?

        Bella ligger ner så sluta skriv om henne nu när du lärt dig av situationen med Tyra!

        Svara

       Bra beslut för en gångs skull. Förstår inte varför du känner att du har rätt att gå hårt på någon, oavsett om de ligger eller står.

       Svara

        Ganska komiskt att Camilla inte själv fattar att hon med den logiken inte ska skriva ett ord till om Bella. Eller möjligtvis ett ord; förlåt 🙄.

        Svara

  Fick tips om Måndagsvibe här för någon vecka sen. Precis lyssnat mitt första avsnitt och är helt såld, fan dom är ju sköna! Helt ny bild av tjejerna.

  Svara

   Svara

   Jag gillar den faktiskt också. Trodde absolut inte att jag skulle göra det, men tycker den är kul att lyssna på. Lagom lättsam och avslappnad.

   Svara

  Första ggn nånsin jag ser bellis svara på en kommentar på sitt Insta! En kille som i sin bio nämner biotech, Harvard mm som bellis skriver till.

  Svara

   Tänkte på det med, snubben verkar ha något med Butterfly att göra. Så då är det kanske mer intressant att svara än när gemene man kommenterar.

   Svara

    Exakt och visa till de som sköter visum handlingarna att hon verkligen har engagemang i detta

    Svara

  Är det verkligen någon som tycker att Annica är intressant?

  Svara

   Nej

   Svara

   Jag har alltid tyckt att hon verkar väldigt tråkig men alltid intresserar det någon. Jag gillar att läsa om Isabella och Kenza, finns säkert de som tycker om dem vad jag tycker om Annica.

   Har jag skrivit fel ang. de och dem så snälla grilla mig inte. Svenska är inte mitt modersmål.

   Svara

    Du har använt både de och dem helt korrekt.

    Svara

    Synd att man ska behöva lägga till disclaimer om ens stavning här inne. Du skriver och stavar jättebra! Våga kommentera trots att en del hugger. Alla får vara med, även om ett ord blir fel 😊🌼

    Svara

  Hon verkar ju vara lite av en medberoende personlighet, ialla fall när det gällde exet. Glömde bort sig själv och fokuserade mkt på honom. Hoppas att hon inte gör likadant nu. Lite synd också att flytta nu när hon just verkat ha fått igång den nya karriären som DJ, kanske blir svårt att underhålla den där bortifrån. Samtidigt är det såklart att satsa på kärleken, önskar henne lycka till. Verkar vara en schysst tjej.

  Svara

   Tyvärr är det ju ofta kvinnor som ”lämnar och ger upp” för att flytta efter männens karriärer. Ja, alla gör som de vill och ja, det finns undantag. Hör du ofta en framgångsrik man som ger upp sin karriär för att flytta dit kvinnan fått jobb?

   Svara

    Alltså, hon ska vara borta ett par månader bara…?

    Svara

     Nu pratade jag ju inte om Annica specifikt. Och hon får vara borta hur länge hon vill för mig. Jag gav en generell kommentar om att (eventuellt då) lämna en karriär för kärleken.

     Svara

      Det påverkar alltid mycket mer än folk själva tror och säger när man flyttar utomlands, oavsett om det gäller privatliv och relationer eller ens karriär. Naivt och tro något annat, gnsksa dumt också eftersom man lär bli besviken.

      Svara

     8 månader är väl inte ett par…

     Svara

     Ja man kan ju undra varför inte han kan vara borta ”ett par månader bara” från hockeyn i Kanada för att satsa på kärleken då hon har sin karriär här…

     Svara

      Var du sarkastisk nu? Han har ju signat ett kontrakt som binder honom, men precis som Annica själv har skrivit är hon inte bunden till någon plats så länge hon har en dator och en internetuppkoppling. Sen har hon väl kontakt och haft lite collab med någon nordamerikansk, hyfsat etablerad DJ (Tigerlily?) som säkert kan öppna någon dörr in till den amerikanska marknaden.

      Svara

       Öppna någon dörr till den amerikanska marknaden? Sorry men alltså nej…hon hade kunnat jobba upp en hyfsad karriär med några egna låtar och klubbspelningar i Sverige. Att flytta från Sverige gör absolut ingenting gott för den karriären. Det är hon säkert också medveten om får vi hoppas.

       Svara

   Håller med, extra sorgligt när vissa kommenterar verkar implicerar att det här är något som man lyckas med??? Det kommer vara omöjligt att underhålla den karriären, finns inte i närheten av de möjligheterna i Kanada.

   Svara

  Å vem vet, till våren kanske Annica har bättrat på sin engelska och iom det lärt sig att det heter ”Thank God” och inte ”Thank good”!
  Det här kommer att bli bra.

  Svara

  Undrar om hon verkligen förstått hur mycket han kommer att resa i jobbet och hur upptagen han kommer att vara? Förstår att hon är taggad och lycklig, det låter bara som om hon tror att de ska vara han och hon hela tiden. Tror att det är väldigt tufft att vara partner till en hockeyspelare i NHL

  Svara

   Knappast, hon ser allt genom rosa glasögon just nu. Att sitta ensam i Calgary större delen av vintern kommer nog inte bli sådär jättekul för henne, hon är inte den självständiga typen som trivs ensam, hon är beroende av att ha folk runt sig. Jag tror tyvärr hon kommer få en riktig käftsmäll när de rosa molnen skingras och han aldrig har tid för henne. Karriären kommer alltid komma först. Jag har gjort samma misstag och tröttnade snabbt på att vara second fiddle till hans karriär.

   Svara

  Hoppas att det inte är den fd brynässpelaren.

  Svara

   Varför hoppas du inte det. Utveckla gärna.

   Svara

  Känns väl sunt av henne att hålla relationen privat. Jag hade aldrig pallat dejta eller vara tillsammans med en offentlig person där den är offentlig just med det privata.

  Svara

  Ja, det kostar ju verkligen på att skriva om sin kärleksrelation offentligt. I alla fall i början, innan relationen formats. Och sen framför allt om det tar slut. Dock så kommer ju de bästa texterna utifrån kärlek och trassliga känslor. Så för egen del väljer jag oftast att publicera.

  Svara

  ”Flytta till Kanada” 😂
  Hon skriver som att hon ska sälja allt hon har, ta sina 3 barn och man och starta ett nytt liv någon annanstans för evigt.

  Hon ska hyra ut sin lägenhet och vara borta i typ ett halvår.
  Är väl inget ens att vara nervös över. Det Är ju bara jättekul!

  Svara

   Man flyttar väl ändå? Hur länge måste man bo i en stad för att få kalla det för att flytta?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.