Dagens tips från Anitha Clemence


Jag undrar lite över var Anitha drar gränsen, alltså vad som är okej att stjäla från hotell och restauranger och vad som inte är det.
Linneservetter verkar vara helt okej,  å vad tror ni om kuddar och täcken?
Blomsterdekorationer? Toalettpapper? Glödlampor? Tapeterna? De silverfärgade kuporna som room service täcker maten med?

Nu var det längesedan jag publicerade en referens från livets program – Vänner – men det här är ett på tok för klockrent tillfälle för att inte göra det.
Ross är nämligen lite av ett proffs när det kommer till just detta – vad man får och inte få ta med sig från hotell.

Jag har ett tips till Anitha – du får hela två stycken linneservetter på H&M för endast 99 kr. (< ej samarbete)
Jag tror nog att du råd med det!

Jag tror inte Anitha är ensam om att plocka med sig saker hem från krogar, restauranger eller hotell då man har inte så mycket konsekvenstänk när man är runt 18/20 år men Anitha är 40!
Anitha är nog inte den enda som gjort något sådant men jag tror hon är den första som är dum nog att först basunera ut och det sen TIPSA följarna om att göra samma sak. (som jag sett  ialla fall)

Tack för tips!

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bianca har avföljt Alice på instagram. Dom gillar inte varandras bilder längre (sen ett tag tillbaka). En tjej hörde Pernilla prata telefon med Bianca på en flygplats om att ”lika bra ni lägger ner podden om ni bara bråkar ändå” vad kan ha hänt?

  Svara

   De var väl inte kompisar från början, allt var en överrenskommelse för att kicka igång Alices karriär. Märktes på livepodden att det var skådespel..

   Svara

    Vem är den här Alice egentligen?? Hon verkar ha Bianca att tacka för sin ”karriär”.

    Svara

     Ja hon är en nobody utan Bianca.. hon har henne att tacka för att hon kan leva på sin ”blogg”.

     Svara

      Wt beteende!

      Svara

       Fast kom igen. Elakt. Som om inte de båda vetat om det hela tiden, att detta kommer göra att Alice plötsligt blir känd.

       Svara

      Och Bianca har sin mammas kändisskap att tacka för sin…

      Svara

      Alice var väl mest en blond partytjej som hängde mycket ute på Stureplan, och hade målet att bli en influencer. I den mån har hon ju lyckats och grattis, Alice.

      Svara

       Palla använda en hårfärg i nedsättande termer. Väx upp.

       Svara

     Ungefär som att säga att Anitha har Calle att tacka för sin ”karriär”.

     Svara

      Men jag förstår inte folk som tycker det är fel att påstå att vissa enbart blir kända pga vem de associeras med. Dejta Cristiano Ronaldo så kommer du se ditt ansikte i massa tidningar, att då säga att det inte är tack vare honom du är känd då är bara skumt. Så att Alice har en karriär som influencer tack vare Bianca är bara sant. Hon har ju sagt att hon innan podden inte kunde leva på sin blogg.

      Svara

       Vad ska hon göra med den kunskapen undrar jag? Ska hon kyssa Biancas fötter, eller Pernillas, resten av sitt liv? Hade ni sagt samma om det vore en man som blivit känd?

       Svara

    Men snälla.. foliehatt! Överrenskommelse och inte kompisar från början? Vadå från början, klart de var kompisar när de startade podden men hade väl bara känt varandra något år då, de blev kompisar när Alice flyttade till Sthlm eller hade kanske lärt känna varandra lite innan dess. Det verkade ju vara Bianca som gillade Alice och ville bli kompis med henne, och vadå skådespel? Nej de var kompisar på riktigt men såklart är det lite skådespel i en show på en stor scen. Alltså.

    Svara

    Hej!

    Alice var väl känd innan hon träffade Bianca. Bianca har ju nämt att hon tyckte Alice var så coool förut.
    Absolut hon har blivit kändare men det har ju även lukas och Biancas assisten tack vara Bianca.

    Man måste ju få vara kompis med en kändis utan att alla ska skylla på att tack vare bianca bla bla.

    Svara

     Agreed. Alice hade en av Nouws största bloggar pre Bianca. Och är ju helt orimligt att de skulle ha någon form av överenskommelse för att kicka igång Alice karriär, vad skulle Bianca vinna på det? Fattar dock inte varför de inte bara kan gå ut med ett inlägg där det framkommer att podden tar en paus/lägger ner. Tack, hej och slut på spekulationer.

     Svara

      Men Alice själv har sagt att hon inte kunde leva på bloggen tidigare, det är först efter Bianca hon kan leva på den. Så ja, hon är en nobody utan B.

      Svara

   Hm, vad jag kan se följer de fortfarande varandra på IG.

   Och vad som kan ha hänt? Det är väl ganska vanligt att det kan blir tjafs med en kompis?

   Svara

    Ja precis, och var inte många dagar sen som Bianca kommenterade på en av Alices selfies. Känns som B bara ville starta något som inte ens stämmer.

    Svara

     Ja men det kan också vara så att Bianca gjorde det då för att dessa snack redan börjat om att de eventuellt är ovänner och någon skrev att de inte följer varandra – vips så gillade Bianca OCH la en kommentar.

     Svara

     Inte första gången här på Bloggbevakning som någon skriver att X har avföljt Y och Y följer inte längre X på Instagram.
     Antingen så är det medvetet som felaktigheter skrivs eller också är det någon som inte vet hur Instagram fungerar 🙁

     Svara

      Exakt, väldigt vanligt här. Kanske för att få igång spekulationer och kommentarer. Obs att det är den första kommentaren i inlägget – kanske en strategi för att få igång kommentarsfältet?

      Svara

    Dom har ju också haft semester så inte konstigt att podden inte uppdateras.

    Svara

   Hur hörde hon att det var Bianca? Hade hon på högtalare? 😂 Ibland går det inte att göra annat än att skratta åt alla rykten.

   Svara

   Kommentarer likt denna har fel nästan varje gång av någon anledning? Bianca följer forfarande Alice, och hon kommenterade en av Alice bilder för senast tre dagar sedan.

   Svara

   Dom följer visst varandra. Vad är det du försöker få ut med att ljuga? Dra statistik till dom?

   Svara

   Bianca följer Alice? Kollade nyss. Så sluta hitta på!

   Svara

   alltså om de nu inte avföljt varandra, varför skriver du det och försöker starta något som inte finns? Har inte IG men enligt andra stämmer inte det du skriver. Om inte ens det är ärligt, varför ska nån tro på ditt påhitt om pernillas telefonsamtal? herregud.

   Svara

    Tror personen kollar Alice följare istället för vilka Bianca följer. Då kommer inte alltid alla som heter tex Bianca upp.

    Svara

   Men vilka lögner, påhitt och skitsnack som vanligt här. Jo de följer fortfarande varandra på instagram och Bianca har gillat Alice bilder senaste dagarna MEN jag tror också att det har skurit sig mellan dem. Och Bianca verkar ju tagit beslutet, hastigt och lustigt i en intervju (?), att podden läggs ner eller tar paus, eller var det ett gemensamt beslut dem emellan? Det verkar ju vara mycket på en gång så att säga så något har ju hänt, och allt står nog inte helt rätt till mellan dem.

   Svara

   Men hahahah folk har ju inget liv….
   De följer fortfarande varandra, ge er.

   Svara

   Hur kan man lita på att ”en tjej sa”? finns ju ingen sanning i det alls?

   Svara

   Hur kan man på riktigt lita på att ”en tjej sa”? Det finns absolut noll sanning i det. Skit snack

   Svara

   Bianca följer visst Alice?

   Svara

   Bra, nu behöver Bianca bara göra av sig med sin assistent och få nya vänner som verkligen bryr sig om henne och inte trycker ner henne hela tiden.

   Svara

   Var har du fått det ifrån? Hon följer visst Alice! Och gillar/gillat hennes bilder. Varför sprida falska rykten?

   Svara

   Sluta ljug!

   Svara

   Alice skrev precis detta på sin blogg
   ”Någonting jag märker spekuleras om överallt är vad som händer med podden… Jag LOVAR att jag ser er alla och vill inte på något sätt att ni ska känna er bortglömda. Det har varit två veckor då vi inte släppt poddavsnitt men på tisdag kommer det ut ett nytt avsnitt där ni kommer få svar på era frågor. Så länge kan vi kanske sluta spekulera och hitta på historier om vad ni tror försegår bakom kulisserna. Bianca och jag har inte gjort slut med varandra och vi värdesätter varenda en av er! Håll ut till tisdagens avsnitt <3”

   Svara

    Snacka om att alla influencers är här inne och spökar i bakgrunden

    Svara

  Hon vill ha fler följare

  Svara

  Jag åkte fast för snatteri när jag var tio år. Butiksinnehavaren var inte nådig, vilket var bra, för jag har aldrig snattat igen.

  Svara

   Typ samma här.. Var med en kompis på ica (vi var 9-10), vi skulle handla och hon passade på att sno på sig några tablettaskar(jag visste inte om det, på riktigt). Innan vi skulle lämna butiken blir vi stoppade, hon fick tömma sin väska, till mig sa han att ”du har inte tagit något va?”. Jag behövde inte tömma men händelsen har fan ärrat mig för livet

   Svara

   Samma här. Snodde en BH på Lindex när jag var 13 och åkte fast. Det mest skämmiga jag varit med om i hela livet. Nu går jag knappt mot röd gubbe haha.

   Svara

  Hon och schulmankvinnorna verkar så osympatiska, bella light allihopa. Fattar inte vad nån får ut av att följa dem.

  Svara

  Varför snodde hon servetten? Vad skulle hon ha den till? Eller tog hon 8-10 st

  Svara

   Ja precis 😊 det blir ganska dyra servetter om hon måste äta ett dussin middagar för att samla ihop dem 🤭 jag vet för övrigt en kvinna i 50-årsåldern som sägs ta med sig hela rullarna med de tunna små plastpåsarna längst ner i kassan från matvarubutiker. Personen i fråga tjänar omkring 60 000 per månad.

   Svara

    Jag jobbar i butik, och vi har ett OTROLIGT svinn just när det gäller plastpåserullarna.

    Svara

     Jobbar också i butik och de är ju vanligare än man tror. Riktigt pinsamt beteende!

     Svara

  Vidrigt beteende. Stöld som stöld, och allt kostar.

  Svara

   Obegripligt att man som 40plussare dessutom skyltar med det. Och som förälder.

   Svara

  Men chilla

  Svara

  Men så sjukt att sno linneservetter från krogen. Hon tjänar nog tillräckligt för att kunna köpa sig själv en uppsättning. Inte så hon kan gå tillbaks nu och sno 10 till för få nog för en middagsuppsättning???

  Svara

  hatar verkligen serien vänner. hatar alla sånna där serier där publik skrattar i bakgrunden (kommer inte ihåg vad det heter) och karaktärerna spelar över

  Svara

   Sitcom

   Svara

   Vänner är väl också den mest platta serien någonsin.. var den ens kul när den kom? All humor bygger på homofobi, fettfobi, transfobi och sexism, men det kanske är roligt.

   Svara

    Jag tyckte den var rolig då. Älskade den. Men nu? Nä den har inte åldrats bra. Som du säger, homofobi, fettfobi osv – inga skämt som går hem nu för tiden. När jag ser Vänner känns 90-talet som stenåldern.

    Svara

     Gillde också Vänner förr. Men kollade om serien för några år sen.
     Satt mest och funderade på vad det var jag tyckte var så roligt då?

     Svara

    Kul på fest

    Svara

     Eller hur.
     Skämt ska inte vara politiskt korrekta.
     Håller dock med om att Vänner suger.
     Tacka vet jag Family Guy! ❤️

     Svara

      Haha håller med! Jag älskar Family Guy, samt The Simpsons.

      Svara

     Nja, jag har ingenting emot BRA skämt som är över gränsen. Jimmy Carr är min absoluta favoritkomiker. Men vänner är ju knappt humor utan mer bara ”titta vad tjock och misslyckad hon var håhåhåhå”

     Svara

      Men tillägger att den platta ”humorn” gäller de flesta sitcoms, vänner är inte ensamt usel.

      Svara

      Älskar Jimmy!

      Svara

       Älskar Jimmy och Vänner!

       Svara

    Ja det verkar som att vi skrattade åt det på 90-talet! Jag har inte sett serien sedan den slutade sändas men tyckte mycket om den då, har liksom inte reflekterat över det du nämner, mer att de gjorde sig lustiga över exempelvis homofobi. Det var mycket ironi i deras humor. Men jag kan ha fel också, det är längesedan och jag var yngre då. I så fall är det bra att tiderna förändras (om det är till det bättre).

    Svara

     Upplevde inte alls det som om det var mycket ironi i vänne-humorn, tyckte det var väldigt karaktärsburen humor, mer ”haha, kolla Monica, vad tokig hon är som städar hela tiden” eller ”hoho, där kommer joey och är lite dum igen”.

     Svara

      Ja du har säkert rätt 👍

      Svara

    Chocken när jag såg om den och insåg att Ross inte alls är nån fin kille utan bara jävligt svartsjuk och kontrollerande..

    Svara

    Serien är fortfarande ENORMT populär. Att den skulle bygga homo, fett och transfobi? Vilka glasögon har du då använt när du tittat på serien? Kommer de från Södertörns lekskola?

    Svara

     Jag tycker inte alls att det är konstigt att jag tyckte den var jättekul när jag såg den i tidiga tonår. Vilken dröm att hänga med sina roliga polare hela dagarna liksom, och vad fint att ha en pojkvän som vill vara med dig hela tiden.
     Sen tycker jag att det är skönt att jag har växt upp, fått nya glasögon och idag ser serien på ett helt annat sätt. Minns inte om jag skrattade högt åt Monica i fat suit, men det gjorde jag säkert. Eftersom jag själv har tyckt jättemycket om den fattar jag ju att folk gillar den idag, men själv står jag inte ut med den. Samma grej hände mig med Lars Winnerbäck hehe. Står inte med skiten.

     Svara

  De flesta gäster på hotell känner nog spontant på sig vad som man kan ta med sig när man checkar ut och vad som ska lämnas kvar i hotellrummet.
  Allt som man kan förbruka under vistelsen kan man ta med sig t ex toalettartiklar som finns att gratis använda i badrummet.
  Men ibland kan det finnas dyrare grejor där t ex hudkräm eller parfym där det kan sitta en lapp om att de kostar.
  Sen kan man naturligtvis äta upp frukt och dricka upp något som finns med ett meddelande om att man är välkommen till hotellet osv. Eller ta med sig förstås.
  Minibaren brukar de flesta fatta att man inte kan tömma utan konsekvenser.
  Brevpapper, anteckningspapper och en enklare penna kan man plocka på sig. De är ändå reklam för hotellet.
  Tofflor brukar vara engångsgrejor på hotell som städas bort efter varje gäst så de är ok att packa ned.
  Men sen är det nog inte så mycket mer man kan ta med sig utan att det blir stöld.
  Morgonrocken kan man direkt glömma att ta med sig för hotellen brukar kolla rummet när man checkar ut. Samma gäller förstås handdukar, sängkläder, kuddar och allt sånt. Bättre hotell kan ha en prislista på saknade grejor. En fin morgonrock kan debiteras med både 1000 kr och 2000 kr.
  Och låt bli att stjäla batterierna i fjärrkontrollen till tv-apparaten. Pinsamt för nästa gäst som ska kolla på tv om hotellpersonalen glömt att kolla att fjärrkontrollen fungerar 🙁

  Svara

   Detta håller jag inte med om. Skulle aldrig få för mig att ta med tex brevpapper, anteckningsblock eller pennor. Inte heller toalettartiklar jag inte använt eller tofflor. Enligt min uppfattning är det till för att användas på rummet, tex om man behöver skriva upp något. Inte att ta med för att man i allmänhet behöver ett block och en penna eller en förpackning tvål. Tycker det är riktig ”snål-varning” på det beteendet. Hade dock varit intressant om det är någon som arbetar på hotell som kan uttala sig?

   Svara

    Jag har tagit med penna och block någon gång men det är när jag inte har någon i väskan och behöver en på tåget hem tex. Inte bara för att plocka på mig för sakens skull. Skulle inte ta hem toaartiklar som jag inte öppnat på rummet, men har jag öppnat och använt exempelvis tandborste så tar jag med den hem och använder fler gånger i stället för att slänga den där.

    Svara

    Hade en vän när jag var liten som hade blivit intalad av sin familj att man måste ta bokstavligen allt som går från hotell, för det är vad man betalar för. Han hade nog tagit med sig telefonen om han kunde lista ut hur man fick loss den…
    Jag använder inte ens tvålar och sånt som man ”får” under vistelsen för jag är för nojjig med såna produkter men sen får jag alltid ångest och tänker ”tänk om de tror att jag har använt tvålen och slänger den efter? SLÖSERI!”.

    En gång på ett hotell hade minibaren ett kit med sexleksaker som jag och min sambo bara MÅSTE pröva, de sög allihop, men vi tog ändå med dem hem för fan vad de kostade hahah…

    Svara

    Jag skrev inte att man måste ta med sig vissa grejor. Självklart behöver man inte länsa korgen med gratis toalettartiklar om man inte har användning för prylarna. Ibland kanske man tar med sig några nagelfilar för det är bra att ha och nästa gång tar man en liten flaska schampo för det är praktiskt om man bara behöver till en hårtvätt osv.
    När det gäller ”brevpapper, anteckningsblock eller pennor” så fylls de på om de saknas inför nästa gäst. Det brukar inte vara några större mängder som läggs fram. Jag menar att man kan ta med sig utan konsekvenser eftersom det är reklamartiklar egentligen med hotellets namn osv.
    Ang tofflorna så lämnar man dem om man inte öppnat förpackningen men vill man ta med sig dem är det ok om det är fråga om ”engångstofflor”. Öppnade tofflor städas annars undan eftersom det är ohygieniskt att tofflor skulle användas av flera efterföljande gäster.

    Svara

    Det har jag gjort! Kan säga dig att de flesta underbetalada städarna som jobbar på hotell och som också är de som fyller på prover, anteckningsblock etc inte kunde bry sig mindre. De tycker gäster är sjuka i huvudet, absolut (för det blir många när de checkar in på hotell, något annat checkar liksom ut) men de skiter i om du tar balsamet eller inte. Det gjorde vi iaf, var värre när någon hade smetat bajs på väggarna eller kissat i papperskorgen eller så… och då jobbade jag på 5-stjärnigt spa hotell många känner till.

    Svara

    Jag jobbar på hotell (har jobbat i Europa, Asien och Nord Amerika) och vi förväntar oss att gästerna tar med sig grejer. Sen beror det helt på från hotel till hotel om du behöver betala och på housekeeping. Oftast vill de att man städar rummen så fort som möjligt och då kollar faktiskt inte housekeeping på vad som finns i rummet eller om någon har tagit en handduk. När jag jobbade för FS så hade vi inventering var tredje månad ungefär.

    Svara

   vem stjäl batterier? herregud, trodde jag hört allt.

   Svara

    Då har du inte hört mycket..

    Svara

   Om jag använt tvålen eller lotion i de där små förpackningarna och jag tycker om doften så kan det hända att jag tar med dem hem (de som jag öppnat då) annars stannar allt annat på hotellet. Skulle aldrig få för mig att sno hem en handduk eller morgonrock. Sådant har man ju hemma själv och är man på något superfint hotell och man faller pladask för morgonrocken så brukar de ju finnas att köpa.

   Svara

    Hotellet vill att du tar med dig shampot och tvålen, det är presenter till dig för att du valde deras hotell. Dessutom är hotellet namn på förpackningarna, så att du ska komma ihåg deras hotell nästa gång du reser till samma ställe.

    Svara

     Precis! Alternativt så samarbetar de med något hårvård/skönhetsföretag, och då vill även dem att du tar hem produkterna. De skiter i om du använder de på rummet eller hemma. De vill att du använder produkterna, gillar dem och kommer ihåg dem till du ska köpa schampo nästa gång.

     Svara

  Jag förstår mig inte på och blir så jävla less på vuxna människor som inte kan tänka längre än näsan räcker. Tänk om alla skulle göra så? Även om det ”bara” är en linneservett skulle det bli väldigt dyrt om alla ansåg sig ha den rätten att ta saker som inte är ens egna.
  Lite sunt konsekvenstänk och respekt vore på sin plats.

  Svara

   Det värsta är ju när folk ser det som ”spartips”. Jävligt lätt att spara pengar när man tar från andra🤦‍♀️

   Svara

    Hahaha, så sparar du pengar: börja stjäla saker istället för att betala för dem.

    Svara

     Varför stjäla? Råna en bank på en gång vettja🤷‍♀️

     Svara

  påminner lite om bellas sascha som skrev på sin stories att hon alltid ”råkar” få med sig fluffiga hotelltofflor hem.. och hintade på att det är det bästa som finns att sno dom. vad är det för fel på folk? tar ni tvålarna och shampoot också?! handdukarna?

  Svara

   Ja

   Svara

   Hotelltofflorna slängs om de används, dvs de förbrukas, så det händer att jag tar med dem. Skönt att ha på långflygningar om man inte vill ha skor på sig. Ett resesyskrin och småflaskorna med schampo mm on jag använt dem kan också åka med.
   Lämnar kvar vattenpistolen på HOBO för det nöjet vill man inte ta från någon. På AtSix finns det trosor och strumpor och de ligger också kvar.

   Svara

   Nu tycker jag att det är sjukt att sno med sig saker från restauranger eller hotell, men just hotelltofflorna är ju inget som återanvänds. Om jag inte använt shampoot/balsam/hudcream så kan jag ibland ta med dem då det är praktiskt att ta med sig när man är på resande fot. Dvs, när jag vet att jag ska någonstans där det inte finns just detta och inte orkar släpa med mig stora förpackningar. För mig är det inte att sno utan just de sakerna är ju till för att förbrukas av mig när jag bor på hotellet. Om jag förbrukar dem under min vistelse eller tar med mig förpackningen hem påverkar inte hotellet.

   Svara

    Det påverkar ju visst hotellet om du inte förbrukar dem under din vistelse och istället tar med dem. De tvingas ju köpa in nya produkter för att människor är snåla och tänker ”här är en schampoflaska, den behöver jag inte just nu men kanske om tre månader när jag ska till Kreta”.

    Svara

     Där ser vi det olika då jag anser att det är förbrukningsmaterial som de redan räknat med ska användas av betalande gäst. Så där tycker jag att jag har rätten att välja när jag ska använda denna engångsförpackning av schampo/tofflor/whatever…. Ungefär som att man kan ta med sig en doggybag med rester, då det är något man betalat för. Dock så tar man inte med sig ketchupflaskan eller servetten hem, då det inte är något som jag har betalat för.

     Svara

     Nja, de hade ju fått köpa in nya om de användes på rummet av samma gäst.

     Svara

      Fast jag tar med egna produkter och använder, hade jag då inte tagit med detta hade jag förbrukat hotellets saker. Nu när jag inte gör det så anser jag att jag kan ta med sakerna om jag känner för det. Dessutom så är det oftast så dåliga produkter så jag tar inte med samt tror att jag bott på hotell minst 30 nätter senaste året så skulle inte ha plats för alla produkter.
      Senast jag tog produkter var det riktigt bra saker i överflöd (de bytta handdukar och fyllde på saker minst två gånger om dagen) och jag tycker att betalar man över 5000 kronor natten så kan jag allt få ta med mig lite schampo. Det hotellet lämnade för övrigt små fina inslagna paket dagligen med godis och annat på kudden. Ska dessa gåvor endast få förtäras på hotellet eller har jag rätt att äta/förbruka gåvorna utanför hotellet?

      Svara

       Ja hotellet räknar ju med att schampo och balsam mm går åt under vistelsen och att de får fylla på vid städ eller inför nästa gäst. Jag tror inte att hotellet bryr sig om jag tvättade håret innan jag åkte hem eller om schampoflaskan ligger i min väska. Schampot är förbrukat i vilket fall som helst, precis som de räknat med.

       Svara

        Instämmer! Du har redan betalt för de sakerna när du betalade din räkning för rummet.

        Förbrukningsvaror är inte samma sak om man tar med sig som att stjäla det som kan återanvändas.

        Lite samma som om att Anitha hade tagit med sig en pappersservett = ok, men verkligen inte en av linne. Inte heller duken. 😏

        Svara

     Fast grejerna byts ju ut efter varje gäst…

     Svara

     Fast med tanke på vilka överpriser många hotell tar ut per natt så tror jag att de klarar att man tar med sig en liten bodylotion ( som dessutom ofta är samarbeten mellan skönhetsbolag och bättre hotell ) även om man inte börjat använda den.

     Svara

      Den lotion är ju redan inräknad i priset du betalar för rummet ändå. Så du har betalt den även om du inte använder den

      Svara

     Toalettartiklarna som finns att användas gratis är sponsrade och alltså egentligen reklam för tillverkaren. Företagen är väldigt intresserade av att få kontrakt med de stora hotellkedjorna så de kan ställa ut sina produkter. Hotellen betalar ett självkostnadspris på ett par kronor per produkt så de räknar kallt med att vid varje utcheckning så kan det försvinna toalettartiklar för 10-20 kronor som måste fyllas på. Då är det värre om gästerna plockar med sig något som inte är tänkt att lämna rummet.

     Svara

     Vadå snåla? Man har ju betalt för dem då det ingår i rummet.

     Svara

    Bara att ta sånt! De är dina eftersom du köpt rummet för x antal nätter. Har jobbat på hotell och tro mig detta är minsta problemet!

    Svara

  Ser fram emot moralpaniken som kommer explodera här inne nu.

  Svara

   Hoppas innerligt att du har något roligare att se fram emot också.

   Svara

  Lågt….billigt..och unket beteende.
  Vilket föredöme för sina barn…………

  Det är ju inte vad vi säger utan mer vad vi gör som påverkar barn.

  Svara

  Yay, ikväll är det ÖS. So fun! 🤗

  Svara

  Läste om någon som vid restaurangbesök tog med sig askkoppen för hen samlade på dom. Vet också dom som samlar på tändsticksaskar och brukar ta med från hotell.

  Svara

   Fast både askfat och tändstickor har väl nu för tiden helt försvunnit från hotellrum och restauranger och det utan att bli stulna?
   Åtminstone i Europa och USA.

   Svara

  Hört talas om vett och etikett? Tydligen inte.

  Svara

   Hon trodde tydligen det var vett och servett!

   Svara

  Hoppas det fanns någon poäng med stjälandet, vem f-n tar annars med sig tygservett från en restaurang? Och skyltar med det i sociala medier? Orkar inte med idiotnivån på folk ibland. Tycker alla restauranger och hotell ska gå igenom hennes väska nästa gång hon är på visit.

  Svara

  Nu tror ju jag hon gjort detta pga att hon vet att det kommer bli uppmärksammat.

  Svara

   Så konstigt att man är så sugen på uppmärksamhet att man outar sig själv som tjuv.

   Svara

  Det enda jag någonsin har ”stulit” är ett shotglas från en klubb i Amsterdam. Det var en grymt kul kväll, jag var full och tänkte: ”Souvenir!!!”… 🤷‍♀️ Men spenderade väldigt mycket där både vid tillfället och senare, så har inga skuldkänslor för det idag.

  Svara

   Jag ville gärna ta med ett fint ölkrus från en uteservering i Tyskland men personalen var väldigt observant och krusen stora och svårutsmugglade. Ölmadamerna var väl medvetna om att det var stöldbegärlig egendom.
   Så det blev inget krus för min del. Synd för det hade varit en fin souvenir. Var i min ungdom så stölden hade varit gott och väl preskriberad om den genomförts…

   Svara

  Anitha försöker väl vara lite tuff och cool men nej inte coolt alls. Själv har jag aldrig tagit något med mig varken från restaurang eller hotell. Tycker Anitha blivit lite märklig, mobbarbeteende ibland när hon lägger upp en massa bilder på olika personer och gör narr av och driver.. Tycker dessutom att hennes samarbeten blir mindre och mindre trovärdiga, en del rent av pinsamma.

  Svara

  Ni som anser att man inte kan ta de som byts ut mellan varje gäst tänkt på att hotellet redan tagit betalt för shampoo. De är ju inte bara rummet som ni betalar för. De är el, städ, tvätt,tv kanaler mm som kostnaden täcker haha
  De är helt ok att ta tofflorna oxå, ni har betalat för dom redan.
  Men att ta linneservetter, handdukar, porslin eller möbler inredning mm är lågt gjort.
  Brukar se såna människor som mindre intelligenta samt ego när man måste roffa åt sig fast de är nått värdelöst. Kul att ha dig på fest liksom, kan du snälla tömma väska på all min öl du tog som färdmedel.
  Du tjänar mer på att leta burkar och får frisk luft på köpet!

  Svara

  Nu har det börjat komma en mängd kommentarer om ultraljudsapparater på Bellis ig. Lagom till att hon nu måste bevisa att hon behöver visum för att göra marknad i USA. Så himla obehagligt genomskinligt allt är!

  Svara

   Snälla du, hon har visat denna apparat länge, flera gånger tidigare, sedan de var i NY förra gången eller förrförra, så det är inget hon börjat med just nu.

   Svara

    De är några svenskar som startat detta framgångsrika företag i USA, så nu försöker såklart Bella sola sig i glansen och åka snålskjuts i vanlig ordning, eftersom hon själv är fake rakt igenom.

    Svara

  Fy för tjuvar. Hon snor väl ihop sitt glamorösa liv. Synd om alla hon snor saker ifrån. Botten

  Svara

  Haha älskar att det finns Vännercitat till i stort sett alla situationer i livet! Diskuterade idag på jobbet en kollegas dejt och det faktum att han inte äger någon tv. ”Then what is all of your furniture pointed at?”

  Svara

   Har du sett oklippta Vänner?
   När jag nu ser det på Netflix saknas sååå mycket! Tidigare hade jag det nedladdat på datorn. Tex i avsnittet du nämner så gick Joey och Rachel på apotekar-konferans under fejkade namn, de låtsades göra research för en film. I Netflix version – borta!

   Svara

    Netflix har tyvärr den omklippta blurayversionen. Har man dvdn av Vänner så finns allt med men på bluray saknas saker. Ibland saknar jag vissa repliker i netflix, de är bara bortklippta. Hatar det. Nu senast tänkte jag på det med pheobes ”what kind of bitch hangs up on a doctor?!”
    Men jag har märkt att jag börjat vänja mig och har börjat glömma. 🙁

    Svara

     Men guuud detta visste inte jag, men den scenen med Phoebe känner jag igen!!! Hade dvd-boxen som jag plöjde och nu när ni säger det, det är ju småsaker som fattas. Måste gräva i detta mer!

     Svara

    Oj det har inte jag fattat! Följde serien slaviskt förr och ser nåt avsnitt då och då på Netflix – håller med om att det mesta i livet går att referera till vänner.

    Svara

  Har Samir tagit bort sin Instagram? Hackad?

  Svara

   Han skrev ju om att ta en paus från sociala medier och bli en ”vanlis”. Bloggbevakning skrev om det för någron vecka sedan om jag ibte mins helt galet?

   Svara

  Äckligt er beetende

  Svara

   Va? Äckligt att inte tycka stöld är okej? Vad är du för en människa?

   Svara

   Utveckla gärna.

   Svara

  Gud så
  Pinsam hon är👎🏻

  Svara

  Jag har arbetat som städare på hotell, det var iofs säkert 18 år sedan, men jag hade nog ingen koll på om gästerna lämnat rätt antal handdukar eller inte. Allt slängs bara ihop i en hög och ner i tvättskrindan.

  Jag tar engångsgrejerna när jag sover på hotell, och drar av sängkläderna, viker ihop täcket och städar undan skräp osv. När man en gång slitit med att städa hotellrum känns det bra att underlätta för dem, för gudarna ska veta att folk kan svina ner rummen.

  Svara

   Bodde på hotell i Japan. Jag och min pojkvän hade sex. Trodde mensen var över men.. nä. Skulle checka ut dan efter och vi sa inget.. skämdes så jävla mycket. Städade fint upp allt annat. Tänker att jag var nog inte den värsta gäst de haft, men ville verkligen be om ursäkt.

   Svara

    Jag blev magsjuk och utan att gå in på allt för mycket detaljer så satt jag på toaletten och spydde i handfatet. Blev totalt stopp i handfatet. Jag brukar undanbe städ om jag bara ska bo få nätter vilket jag nu också hade gjort. Ljög när jag checkade ut och sa att det var något fel på avloppet i rummet och att de kanske ville kolla på det. Mest troligt förstod de väl ändå att det var jag som orsakat det men jag skämdes så mycket.

    Svara

     Hehe jag spydde i handfatet på en klubb en gång, det var skämmigt men jag var så full att jag vågade gå och säga till och be om ursäkt.

     Svara

  Hittar inte klippet, vet någon varför hon uppmanade till stöld?

  Svara

  Ryktas om att det försvinner både det ena och andra från Nobelbanketterna…

  Svara

  Det enda jag tänker på är att om man har snott en så behöver man sno fler och då från samma ställe. Skulle kännas konstigt att endast ha en, eller kanske flera udda om det är så att man stjäl från flera olika ställen.
  Jag vill helst ha en uppsättning och då av ett antal lika linneservetter.

  Svara

  Jag tar med badtofflor(i frotté), penna ibland, sy-kit och bathroom-kit.

  Svara

  Har ni tänkt på det att alltid när en influencer får frågan om hur mycket de tjänar så berättar dom alltid vad deras bolag tjänar och sen vad dom tar ut i lön? Jag som egen företagare svara aldrig ”Mitt bolag drar in såhär mkt, men jag tar ut en månadslön på…”
  Varför är det så vitkigt för dom att påpeka det?

  Svara

   Kanske för att de misstänker att om de bara svarar vad företaget drar in så kommer en drös läsare missuppfatta och tro att det är vad de ”har i lön”. Jag vet inte, men spontant tänker jag att det kan vara därför som de också nämner vad de tar ut själva i lön. Det är väl också kanske det man oftast syftar på när man frågar vad någon tjänar.

   Svara

   I regel tar dom ju inte heller ut lön, utan utdelning.

   Svara

   Tänkte mer att man svarar väl sin lön på frågan vad man tjänar. Inte vad bolaget tar in

   Svara

  Har hon stängt av sina instakommentarer?

  Svara

  Roligast med klippet va att de va reklam för massa hudprodukter hon fått. Så tipset va att sno linneservetter från restauranger för att ta bort smink med…. blir man inte sponsrad med linneservetter får man helt enkelt sno.

  Svara

  Haha, Anitha som jobbat så hårt för att framstå som östermalmsfru och få frottera sig i de fina kretsarna och så faller allt platt på att hon är en simpel tjuv som stjäl servetter från restauranger. Hahahahahahahaha, faktiskt hysteriskt roligt.

  Så oerhört genant.

  Svara

   Är i och för sig inget ovanligt att sk. ”fint” folk norpar prylar på löpande band. Sjukt snåla en del trots sina rikedomar… 😬

   Svara

    ”Mycket vill ha mer, och satan vill ha fler!”

    Svara

  Jag tror hon helt enkelt vill intala världen att hon är lite ”spexig” och wild and crazy, jag har inte fått något annat än ett konstlad intryck av Anitha. Och dessa klipp hon lägger upp med Joel, säg till när jag ska skratta! De känns båda onaturliga. Samma sak med Calle Schulmans flickvän.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.