Anna Book är på hugget…

Anna Book har samma tradition som My Martens att skriva milslånga inlägg om hur hon kommit ut på andra sida, haft en uppenbarelse, kommit till insikt och har så många visdomspärlor att internet knappt räcker till. 
Samma sak tuggas om och om igen med en slutkläm om att de minsann aldrig varit så harmoniska och tillfreds som nu och att livet sannerligen är goalz. YOLO.
Jag vet inte hur många gånger jag läst om det, men mängden gånger gör att det är busenkelt att förutspå vad som kommer komma…

Nämligen det här – som alltid följer samma mönster:
1. En kommentar som inte håller med Anna i hennes insikter.
2. Ett svar från en Anna som är arg som ett bi, samtidig som hon vidhåller att ”trollkommentarer” oftast absolut inte berör henne.

Vissa saker kan man inte tiga ihjäl, där håller jag helt med Anna men det här munhuggandet som pågår under hennes senaste inlägg känns verkligen bara som en rejäl jäkla dos av bortslösad tid.
Ut och lukta på blommor eller lägg dig och tugga på ett grässtrå, för det här är ju att spela trollen RAKT i händerna.
Det är ju allt de vill ha. En reaktion – och den serveras dem ju med både potatismos och sparris på det Bookiska silverfatet.

Se efter här nedan – Anna får ju trollen att dansa jenka av ren glädje med sina svar. 

 

Tack för tips!

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ok.

  Svara

   Hon har ju en poäng. Det är INTE sunt att följa någon man inte gillar!

   Svara

    Nej precis. Många här som följer Bella känner till alla små pyttedetaljer i hennes liv. Det är pga dem, hatarna, Bella tjänar pengar.

    Tänk vad mycket tid vissa lägger på att läsa hennes blogg, kolla instagram och sitta och gnälla på Bella här varje dag. Slutade själv läsa hennes blogg för ca 8 år sedan, när jag sen en tid märkt hur mycket hon hittar på. Precis som C.W som konstant säger det som gynnar henne bäst för stunden, utan att bry sig om att hon ljuger.

    Kan inte förstå varför man lägger så mycket av sin tid på att läsa om Bella och kommentera elakt, när man hatar henne. Att ta av sin tid till något som är så negativt på alla plan, är så otroligt onödigt. Gör något positivt och bli glada istället. Många här verkar osunt besatta och det märks i ofta väldigt bittra kommentarer.

    Svara

     Precis som My M då som hittar på mycket och som konstant säger det som gynnar henne bäst för stunden, utan att bry sig om att hon ljuger. Och hon köper instaföljare och likes, det tror jag inte Anna gör iaf.

     Svara

      Källa på det 23:38

      Svara

  Hon är min favoritseriefigur! På andra plats kommer Isabella Löwengrip.

  Svara

  Hur orkar hon ens?

  Svara

   Hon är för dum för att fatta att hon gör bort sig. Tycker man ser detta särskilt bland medelålders kärringar på sociala medier som ständigt delar visdomsord som låter bra men sedan agerar precis tvärt om, hela tiden. Noll självinsikt med andra ord.

   Svara

    Suck!

    Svara

    Finns ju det som är värre. Att inte kunna släppa taget tex.

    Svara

     Åh, the ironi 😂😂😂🙄🙄

     Svara

     😹😹😹😹😹😹😹😹😹

     Svara

   Ja för arga kvinnor är ju i klimakteriet. Såvida de inte är yngre för då beror det på mens eller PMS. Kvinnor kan ju inte bara vara förbannade i största allmänhet. Klart det är hormonellt betingat!

   Svara

    Tack o amen Agneta!! Så trött på att det alltid måste finnas en hormonell orsak till kvinnors ilska!

    Svara

   Varför har du fått för dig att man blir totalt rabiat och galet elak för att man kommit in i klimakteriet?
   Irritation ja, vallningar ja, gråtmildhet ja.
   Anna Book har andra problem. Tro mig.

   Svara

  Precis som här på BB, tjafs och tugg mest hela tiden.

  Svara

  Tänkte väl att huset från ”fartblinda” är Isabellas 😂😂

  Svara

   I en scen har huset pool…?

   Svara

    cgi😊

    Svara

    Man kan faktiskt filma på flera olika ställen. Man kan använda sig av flera olika hus, man kan filma i olika städer, länder, miljöer trots att i filmen ska allt utspelas på samma plats. Mvh scenografen

    Svara

     Lögn!!

     Svara

      Vilket är lögn?

      Svara

       Det var nog ett skämt🧐

       Svara

        Aha. Kul!!!!!

        Svara

  Med tanke på vad som hänt tidigare (och kommer snart att hända igen – bli väldigt påtagligt) i hennes liv pga hennes ”välartade” barn så tror jag att hon nu …. precis som hon gjorde för några år sedan… retirerar till sitt eget ”la la land”. 🦄
  I det landet är hon såååå älskad av Roberto (och alla andra är avundsjuka på deras käääärlek). Hennes barn är fantastiska, har aldrig gjort några fel, älskar sin mor enormt. Om något, trots det, går åt pipsvängen är är det ALDRIG familjen Book Toledanos fel…. never… för de är ofelbara!!!

  Svara

  När hade du tänkt radera alla elaka kommentarer om den här Molly hammars rumpa? Fattar inte att du ens lägger upp ett inlägg med en bild på en röv bara för att folk i kommentarerna ska bli galna. Vad förväntade du dig? Att folk ska kommentera vattentemperaturen på Ibiza?

  Först kommer du med något falskt inlägg om att ”tonen” måste bättras, för att verka bättre, för att i nästa sekund lägga upp en bild som du vet kommer att resultera i elaka kommentarer, och inte en enda kommentar plockar du bort. Du verkar verkligen hata kvinnor som tillåter denna skit.

  Svara

   Rustas var det visst men ändå.

   Svara

  Trigga igång Anna att berätta om hon vet något om systrarna Graaf’s bravader.

  Svara

   Ja ja mera om det !! Undra om deras män vet ? Hanna har ju skilt sig men Maggan ??

   Svara

    Hoppas ngn tar bladet från munnen !!

    Svara

     Undra om det raderas kommentarer från bloggen ?

     Svara

      Man märker hur du är en och samma person som skrivit dessa tre kommentarer ovan. Obs, det ska inte vara mellanrum innan ett fråge- eller utropstecken.

      Svara

       Inte heller kommatecken efter ”obs”.

       Svara

    Men Jeeezus.
    Googla Magnus H, Hanna G, otrohet.
    Är inte så förtjust i My men här talar hon faktiskt sanning. Det var ”snubben” själv som berättade.
    Anna vet inget … hon bara hjälpte Magnus att ”rensa huset” 💰

    Svara

     Kommer inte upp ett jota om det om man googlar? Lite löst på flashb men inget/ingen som bekräftar något?

     Svara

      Nej precis men AM3 verkar tro att vad dårar skriver på fback är sant eeeh. Nej allt som skrivs där är inte sant utan en del gissar hej vilt där, skvaller och spekuationer. Och nej My har sjävklart inte legat med Ilmruds och Mirkas män som någon, kanske du, skrev häromdagen som du läst på fback också som någon gissat.

      För att My skriver att en ”snubbe själv har berättat” så betyder inte det att det är sant eller att något hon skriver är sant. Tror säkert någon av dem varit otrogen någon gång MEN tror absolut inte det har något som helst att göra med att de vänt My ryggen. Tror de upptäckt sidor hos henne helt enkelt och saker hon gjort. Men hon lyckas vända det till att det är synd om henne och andra som har felat.

      Svara

       Till anonym 01.29
       Jag betackar mig för insinuationer om var jag läser och vad jag skriver. Det har du ingen aning om.
       Vem My har legat med, hur mycket hon ljuger, vem hon utnyttjar struntar jag i.
       För mig handlar det här om att hon blivit beskylld för något hon inte har gjort (skvallrat om otrohet).
       Hon påstår dessutom inte att ”EN snubbe har berättat”, hon skriver att det kom fram att ”det var SnubbeN själv som pratat”.

       Svara

     Hanna G? Magnus var ju gift med Maggan

     Svara

      Japp

      Svara

     Det skrev jag oxå under My inlägget, men det försvann av någon anledning. Kul iaf att ditt får vara kvar. 👍

     Som man bäddar får man ligga systrarna G.

     Svara

     Men snälla AM3 du har ju ingen som helst koll, och inget förstånd. Nej du vet inte o My talar sanning, hon har tidigare insinuerat flera ggr och skrivit som att MG skulle ha varit otrogen, och det kanske hon har, och nu skriver My som att båda systrarna har varit otrogna.. hmm liite märkligt, det vanliga med My att hon ändrar sina historier.

     Och du tror att det handlar om att HG varit med Hedman för det har du googlat fram från flashack? Och därför tror du My talar sanning? Alltå herregud, för det första så är ryktet om Hedman och Hannah många många år gammalt så jag tror knappast det har något att göra med, sant el osant, deras skilsmässa och inget med att MG och HG tagit avtånd till My.

     För det andra låter det helt ologiskt att de skulle vara sura på My för att hon ”vet saker” och att de tror hon berättat. Nej det är nog hennes manipuativa försök att skydda sig själv tror jag, tror de tagit avtsånd till henne av andra orsaker, det finns ju andra som tagit avstånd till henne före Maggan liksom. Tror de är rädda för att säga något om My med tanke på att de inte vet vad hon kan få för sig att hitta på, hon verkar oberäknelig, så arg, maniulativ och skyr inga medel.

     Svara

      Tror faktiskt inte 01:20! Att My skulle hitta på det som du skriver. Hon har blivit hårt påhoppad i sociala medier när osämjan började för något år sedan. Då svarade My att hon inte ville berätta varför osämjan uppstått, då det var barn med i bilden. Det finns ju gränser till påhopp från höger och vänster. Nu när hon återigen fick en spydig kommentar på sin blogg så fick hon väl nog. Tror inte heller att hon skulle våga skriva saker och ting om hon inte har fog för.

      Svara

       Tror inte heller hon hittar på att någon varit otrogen MEN nu säger hon systrarna, så lät det inte innan. Och jag tror inte systrarna och andra vänt My ryggen för att någon eventuellt varit otrogen. Att My sagt att hon inte vill berätta pga barn är ju för att rädda sitt eget ansikte också, och sen har hon börjat skriva om otrohet. Lågt av henne, hon är obehaglig. Sen är det ju andra som blivit värre påhoppade i sociala medier pga My och My har fått det att låta som att hon är mobbad och lyckats påverkar sina läsare att tro saker. Maggan blir nog påhoppad nu igen pga Mys utspel, och även Hannah, och de kan inte hjälpa om My blivit påhoppad i sociala medier.

       Svara

    Men det verkar ju som att vi inte får kommentera om systrarna? Utan nu ska vi kommentera om My…

    Svara

     Håller med precis som My har sagt innan ! Hen har ju en stor plattform nen my växer ju hon med !

     Svara

      Vad är grejen med att ha mellanslag innan skiljetecken? Är det samma person eller är det flera olika personer? Är det en generationsgrej, tex personer som aldrig skrivit en text på dator på skolan och därmed fått lära sig?

      Svara

       Ah the memories ! När jag gick i högstadiet tidigt 2000-tal var det liksom en stil att ha extra mellanrum där.. skrev också mycket ”puzzåkjam”, ”*kjamiz*”, använde 0 istället för o typ ”Hall0oo0o” så det blev lite fräckt grafiskt… Men kunde såklart skriva skolarbeten med mellanrum och skiljetecken på rätt plats.

       Svara

      My har Magdalena att tacka för mycket, vad vore My utan henne – hon vore nog inte särskilt känd eller stor bloggare. Magdalena hjälpte att få hennes blogg större och komma in i kändiskretsar, och Ilmrud hjälpte henne också genom att ständigt länka till Mys blogg. Och nu har My ist draghjälp av Anna Book och Bobby och kommit in i andra kändisfamiljer, och blir relevant med hjälp av denna blogg, Hänt, påhitt och köpta instagramföljare 🙈

      Svara

       Hon blev känd i samband med Ensam mamma söker på TV3. Så varför skulle hon tacka dem? Somliga valde att bli vän med My, det var väl deras val. Kan tycka att det är udda och inte proffsigt när en ”programledare” blir ”bästis” med deltagarna. Tycker att Jessica Andersson är professionell i sin roll för programmet.

       Svara

        Idag ångrar de nog att de blev vän med henne. Ja My tog sig framåt med hjälp av Magdalenas vänskap, Graaf hjälpte nog henne en hel del. Visst blev My lite känd av ensam mamma söker men hon fick skjuts sen av andra som hon började umgås med. Men sen har hon hittat andra som hon också kan dra nytta av så att säga.

        Svara

    Nä 18.35 det är baaaara du som vet.

    Svara

    Vad skulle Anna veta, hon vet väl det som My säger men man kan inte veta om det My säger är sanning eller påhitt.

    Svara

   Om Mys påstående om att systrarna varit otrogna är sant eller inte lär vi aldrig få veta till 100% om inte systrarna själva berättar. Vore intressant om My kunde gå ut med vad hon mer hon ”vet” som enligt henne är MYCKET värre. Undrar om inte Mys uthängning kan klassas som förtal i och med den stora spridningen via bloggen där hon hänger ut systrarna som klandervärda…

   Svara

    Svar till 21:14
    My svarade på en kommentar i sin Blogg, så det var inte hon som tog upp saken i fråga först. Tystnaden från systrarna är ju också ett svar, att inte väcka björnen som sover. De vill säkerligen inte ha dålig publicitet i media nu när de ska bli någon Tv-show om deras liv.

    Svara

     Mjo förvisso påstår My att ”alla” vet. Men mig veterligen har ingen av dessa ”alla” hängt ut på en stor plattform som når många läsare tidigare. Tycker inte att My gjort rätt trots att hon säger att hon inte kommer med några nyheter. Det My påstår är väl i högsta grad privat för familjerna det berör och att My lägger ut informationen för allmän beskådan på sin välbesökta blogg är inte ok. Gissar att hon gjorde det med baktanken att få mer besök till sin blogg i marknadsföringssyfte nu när hon har sin nya affärsidé i startgroparna.

     Svara

     Och det är inte förtal om det är sant.

     Svara

      Jo det kan klassas som förtal om de väljer att anmäla det, spelar ingen roll om det är sant eller osant. My har tagit upp saken i flera blogginlägg tidigare för längesen, detta var inte första gången fast tidigare har hon insinuerat att Magdalena skulle ha varit otrogen – nu skrev hon systrarna, och tydligen en och samma snubbe efterom hon skrev att ”snubben själv har snackat”. Låter väldigt skumt.

      Tror kanske att någon gjort ett snedsteg men tror inte det är en anledning till att systrarna vänt ryggen mot My. Det bästa vore att Magdalena pratade och berättade sin version om varför hon vände My ryggen. Nu blir det istället Magdalena som får skit och har fått skit tidigare pga Mys skriverier.

      Svara

       Har aldrig läst på MM blogg att hon påstått otrohet, du kanske läser hennes blogg mellan raderna.

       Svara

        Jo det har hon skrivit i kommentarsfältet för längesedan. Och tjatat om det i inlägg efter inlägg dock kanske inte skrivit ut just otrohet då men insinuerat. Tror kanske någon gjort ett snedsteg på fyllan någon gång och att My använder det som ett skydd/förklaring till varför de är ovänner men tror inte de vänt My ryggen pga det utan av andra orsaker, och det vill såklart inte My berätta något om.
        Tror inte någon vågar hänga ut My, men det borde väl egentligen Graaf göra.

        Svara

   Eller att hon bor i märsta och inte Sigtuna stad?

   Svara

  Ja inte vet jag, jag tyckte book var tämligen underhållande förut men i över två år (måste det väl vara..) sedan hon blev Sveriges viktigaste looser har hon slutat lyssna på andra, börjat om, sett till sig själv, slutat lyssna på andra, rensat, organiserat och sorterat .. påminner och Joeys giving and recieving 🙃 börjar bli tjatigt som fan. Ingen bryr sig längre. Märks på fb då hennes tråd till största delen består av ”näeeej va tjock du har blitt”

  Svara

   Haha Sveriges viktigaste loser!

   Svara

  Att hon orkar! Blir helt matt

  Svara

  Igår skrev Anna Book ett långt hyllningsinlägg om sig själv som mor på Camilla Läckbergs IG,idag var det borta.Vet inte om Anna kanske förstod det olämpliga och tog bort det,eller troligast kanske att Läckberg blockade.
  Har sett det förr att Anna skriver långa kommentarer på andra kändisars IG och försöker få uppmärksamheten till sig själv,lite sorgligt kan jag tycka.

  Svara

   Jisses, så obehagligt. Så gör ingen mentalt frisk person.

   Svara

    Kan inte familjen se till så hon får hjälp?
    För det är väl alla ense om att hon behöver?

    Svara

  Hon har endast 2 celler i hjärnan, o dom är ständigt i luven på varandra.

  Svara

   Usch, det var inte snällt 18:49.

   Svara

    Men kul.

    Svara

  Tycker My har kämpat sig tillbaka på ett rätt beundransvärt sätt. Ser faktiskt ingen likhet med Anna Book.

  Svara

   Kämpat genom att ljuga, snyfta och mamipulera. Hon skyr inga medel. Imte ett dugg imponerande i min bok.

   Svara

    Källa på det 20:18

    Svara

    Men i Annas Bo(o)k.

    Svara

   Kämpat sig tillbaka?? Säger detsamma kämpat med att ljuga, snyfta, manipulera och kasta andra under bussen. Hittat på historier för att bli känd, passa agendan, få sympatier och tjäna pengar har hon ju förvisso kämpat med. Människan går över lik, skyr inga medel… Anna är nog också en bricka i hennes spel, en hjälp för att själv få exponering. Ser likheter mellan henne och Anna, väldigt lika på flera sätt – snyftandet, ljugandet, skrytandet, manipulativa, verkar obalanserade och går till arga attacker med kaxigt översitteri… men något olika också.

   Svara

  Anna book behöver hjälp.
  Hon är så vilsen. Hon gör allt för att få uppmärksamhet. 3 timmar utan ngt och hon är rädd att folk glömt henne.
  Kan ingen hjälpa henne. Detta är inte normalt beteende. Det är ett rop på hjälp och genom att hjälpa henne i hennes galenskap så uppmuntrar ni henne. Låt henne vara och se till att hon får psyliatrisk hjälp

  Svara

  Håller med, men du kanske inte borde snacka så mycket om andra människors barn med tanke på din histora och situation.

  Svara

   Om endast felfria personer för uttala sig får nog både du och jag lägsna av oss. Och typ alla andra. För INGEN är felfri, eller hur anonyma anonymis? 😘

   Svara

    Vem sa felfria?

    Svara

     Du
     DU antydde att den med egna laster ej skola hava synpunkter å andras liv och leverne.

     Det är ett mycket vanligt beteende att avkräva andra total renhet för att de skall få uttala sig. Vanligt hos personer som själva är genomblöta av synd, skam och skuld dvs.

     Svara

   18:58

   Just for the records, du vet inget om min historia och jag antar att du inte vet vem fejken är heller. 😂

   Svara

    Vem vet, inte du, vem vet, inte jag…

    Svara

  Ja.
  Och jag undrar om hon förstår när någon driver med henne och varför.
  Jag tror inte det, men hon måste ju i allafall bli mycket ledsen av det.

  Svara

   Jag har inte så bra koll på Anna B så fej-hmm får tala för sina egna känslor.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Tror nog trollen trivs bäst här hos dig ändå….Camcam. Det du gör nu kallas prpjicering vilket är ett välkänt begrepp inom psykologin. Du överför dina problem och tillkortakommanden på andra och får dig därmed framstå i dina egna ögon som lite bättre. Projiceringsfasen visar på sjukdomsinsikt vilket såklart är bra. Man måste ha sjukdomsinsikt för att kunna ta i tu med sina problem. Det dåliga med projicering är att det kan liknas vid kiss i byxan. Skönt först men sen bara stickande kallt och klibbigt. För de problem du har, och som du är medveten om att du har, med den här bloggen, blir varken mindre eller försvinner för att du skriver om hur illa Anna Book hanterar sina troll. Det som krävs för det, få bloggen se anständig ut, idag liknar den ett skämt, är att du fortsätter radera all ot och även blockera de som upprepat skriver ot. Hårt arbete till rening är enda vägen för dig. Så sluta nu kissa på dig så kommer du må så mycket bättre sen.

  Svara

   😂😂😂
   Är du 5 år eller???
   Kisselikiss

   Svara

    Moget 😏

    Svara

     Instämmer.
     Mycket omoget av anonym 19.09.
     Kiss-referenserna tyder på en ung skribent, alternativt ofärdig vuxen.

     Svara

   Men hur går det med din styckeindelning? Det kanske finns någon kvällskurs du kan gå?

   Svara

    Skrivkurs menar du? Nej det finns inte.

    Svara

     Varför är alla anonyma .Törs dom inte tala om vad dom heter.

     Svara

      Ska du säga?

      Svara

      För att man inte får ha vilket nick man vill 🤷🏻‍♀️

      Svara

   ???

   Svara

   Vilken dålig kommentar.Varför försöker du göra en ”halmgubbe”,dvs flytta fokus från inlägget om Anna Book?
   Förstår att det kanske inte är så roligt att bli uppmärksammad här,men Camillas jobb är ju att bevaka andra som skriver bloggar och gör märkliga utspel på IG.

   Svara

    Visst är det så. Men jobbet kräver ett visst ansvarstagande jag inte tycker C tar. Man måste visa en viss lägstanivå av respekt för den man väljer att kritisera. Annars blir det mobbing och det vill vi inte ha. Det här är jätteviktigt och jag tar gärna ett sånt här utmärkt tillfälle i akt att visa det.

    Svara

     Anonym 19.22,så du menar att det är brist på respekt att kritisera Anna Book?
     Vilka bloggare ligger på lägsta nivån enligt dig att skriva om och som inte bör kritiseras?

     Svara

      Anonym19.48 skulle det vara.

      Svara

      Nej det menar jag inte. Jag menar att C inte tar sitt ansvar när hon kritiserar bl. a Anna. I det här fallet kritiserar hon A för hennes trollhantering. ”Ska du säga” säger jag i mitt förstainlägg. Var finns ödmjukheten? Visa respekt för andra som har liknande problem som du själv. Framförallt ta i tu med dina egna trollproblem först innan du börjar raljera över hur andra gör. Avslutar där. Ha det bra.

      Svara

       Förstår inte riktigt vad du menar,,,.Skall Camilla vara ödmjukt och ta upp sina egna problem i samma inlägg som hon tar upp Anna Book?
       Detta är ju en blogg om andra bloggare,så varför skulle Camilla ta upp sitt eget privatliv?
       Är nog inte första gången du läser här och då har du väl läst kritiken hon fått när hon har skrivit om sin katt mm?
       Vi som går in här är nog mer intresserade av att hålla oss lite orienterade om bloggvärlden.

       Svara

        Exakt. Folk har gått hårt åt henne när hon varit för personlig. Förmodligen för att de inte vill veta att det är en riktig människa de skriver till för då hade de förhoppningsvis inte kunnat värka på lika mycket som de gör idag.

        Hoppas jag iaf.

        Svara

         Fast jag håller också med anonym. Radera mera till tonen blir den som hon villa ha den till.

         Korta meningslösa kommentarer som bara är till för att trycka till istället för att tillföra ämnet något borde bort. Bara den lilla grejen skulle lyfta stämningen här med 60%.

         Svara

        Jag tolkar det som att hon tycker att A och C är lika goda kålsupare och genom att C inte tar itu med sitt beteende, men gärna kritiserar A för hennes beteende.

        Svara

         – genom

         Svara

     I det här fallet talar väl fru Book för sig själv?

     Svara

     Bra skrivet 19,48!

     Svara

   Hej M* M*****s eller ska vi säga M*a. Projicera finns det någon annan också som är bra på hrm hrmm…

   Svara

  Åh, vad jag önskar att jag hade hittat denna bloggen när Anna var i högform. Får trösta mig med att man kan se klipp och inlägg i efterhand:)

  Svara

   Det var en riktigt rolig tid 😊😊

   Svara

   När var höjdpunkten? Vill också se.

   Svara

  Jag började undra om My och Anna samordnat sina arga inlägg, Anna släpper inte fram några otrevliga inlägg om det inte passar henne.

  Det är lätt för henne att anklaga personer för saker dom skriver, men så släpper hon inte fram svaren och då ser det värre ut än vad det är och hon får fler läsare. Jag förstår inte att dom både My och Anna bloggar hos vill ha dom kvar med sina otrevliga bloggar.

  Svara

   Det finns många bloggare som inte släpper fram otrevliga kommentarer.

   Svara

    Det blir bara lite konstigt när Anna skriver ett argt inlägg utan att det syns att hon får otrevliga kommentarer, dom visar hon upp efter inlägget…dom hon inte spärrat.

    Svara

  Framgångsrik? Källa på det?

  Svara

   Tror det menades att det är den bilden Anna har av sig själv. Eller åtminstone så hon vill vara.

   Svara

    Fejken driver. Tror inte hen menar ett ord om vad där står. Bara kollar ifall CamCam tycker att det är ok att sno mitt nick.

    Svara

     Du har ju ett nytt nick?

     Svara

      Nej då. Bara ett liter tillägg för husbehov. 😊

      Svara

  Anna är inte rätt person att kommentera och påpeka andra människors stavfel…

  Svara

  Väljer du, Camilla, att blunda för all jävla smygreklam paula rosas gör på sin blogg och instagram? Eller har ni någon överenskommelse i smyg? Du har fått flera frågor om detta och ignorerat. Så det sistnämnda verkar rimligt. Jisses!!!

  Svara

   Det är ju inte så att det är Camillas ansvar att göra något åt all smygreklam.
   Dålig attityd har du också.

   Svara

    Nej, men av den kalibern så borde bloggbevakning ändå höja på ögonbrynen och upplysa. MEN jag ska göra som alla säger, sluta läsa dennes kanaler helt enkelt 👍

    Svara

   Men VEM bryr sig om smygreklam??? Tråkigaste ämnet ever!

   Svara

  Munhuggande finns det gott om här. Under varje inlägg. Sen tycker jag att ”välmenande råd” som ut i solen, ät en glass, ta en promenad bla bla bla känns som tendenser på passivt aggressivt beteende. Såna välmenande råd ges ofta här.

  Svara

   Jag har oxå fått det, då skulle jag tydligen ut i solen… (det var mulet ute) …sen stod det ’gör vad du vill’, det gjorde jag ju redan- hängde här😃

   Svara

  Men shit… Anna är ju läskig och har problem😱. Läser bara Anna här. Men hade jag fått så mycket kritik som är Konstruntiv…. då hade jag tagit mig en funderare på vad folk faktiskt tycker om mig. 🤔

  ( jo jag hade brytt mig om jag fick SÅÅÅ mycket konstruktiv kritik)

  Svara

  Annas blogginlägg är ngt som borde visas som exempel på hur man INTE ska skriva. Kommatecken lite här och där, verkar vara nån slumpgenerator inblandad. Att börja meningar med ”och” verkar vara en annan favorit och maken till meningslöst dravel får man leta efter.
  Ibland får man nästan för sig att hon bygger sina blogginlägg på nåt talesätt hon läst nånstans och därefter bakar in sig själv och familjen i det.
  Man bör nog ta all lycka och framgång som förmedlas med en nypa salt, finns ingen familj i världen som är så felfri och lycklig som
  Bookedanos. Att hon sen inte fattar hur mkt hon talar emot sig själv är en gåta. Ena sekunden skriver hon om den fantastiska pausen hon hade från IG förra sommaren i nästa sekund går hon banans i sitt kommentarsfält.
  Den dagen Anna kommer till insikt om att hon borde leva som hon lär så är hela matchen vunnen.

  Svara

  En sak jag tänk på är ofta avundsjuka-kortet. Håller man inte med en influenser så är man avundsjuk, vill jag inte leva Bella NYC-liv så är jag avis. Har även hört här, att jag är avis på någon influenser.

  Nä, jag är bara nöjd med mitt liv och jag vill inte basunera ut mitt liv till random människor på insta eller blogg. Jag har inte samma drömmar som Bella och hon har inte samma drömmar som mig- och det är ok.

  Så nä jag är inte avis på någon. Jag är inte avis på Boken.

  Svara

   Nej man är särskilt inte avis på Booken.

   Svara

  Som du då. Tröttnar du inte?

  Svara

  Undrar vad som skulle hända om hon istället struntade i att bemöta kommentarerna. Kan tänka mig att det är en del som tycker det är kul när hon svarar tillbaka och därför fortsätter.

  Svara

  Lopez och Anna var ju typ bästisar – vad gick snett?

  Svara

   Minnas att Lopez anklagade Anna för stöld av ett halsband ?

   Svara

    Anna stal halsbandet (som inte var något massproducerat krafs) och blev fotograferad bärandes det. Oops! Denise var heller inte den enda hon stal från.

    Svara

     Ah ok! Undrade var det var som fick dem/Denise att bryta helt (de hängde ju typ jämt). Jag hittade ngn gammal Expressen artikel från 2013 om deras storbråk där båda uttalade sig. Känslorna var inte jättevarma, om man säger så.

     Svara

  Ögnar igenom sista blogginlägget hos Anna och förstår inte alls hennes ilska och förtäckta vänlighet i slutet?! En läsare sätter precis pekfingret på Annas största problem här i livet genom ett vänligt och snällt inlägg och får en rejäl uppläxning tillbaka. Helt oförtjänt om du frågar mig. Anna lägger alldeles för mycket tid och energi på att misstolka och missförstå de flesta inlägg på både Instagram och på bloggen. Vi alla ÄLSKAR ju när Booken går igång på alla cylindrar (!!!!) Det är sen gammalt. Hon vänder ju precis ALLT till något negativt, även tips och goda råd.

  Andra mogna bloggare med högre IQ och EQ som får betydligt mycket mer hat, bemöter inte kommentarerna och därmed kastas ingen bensin på elden och den slocknar.
  Anna går här igång på en faktiskt schyst och välmenande kommentar som på inget sätt är varken hotfull eller kränkande. Hon lyssnar inte in vad läsaren har att säga och väljer som vanligt att misstolka och gå till ful motattack.
  Väx upp nu, lyssna in andra utan att se kritik som faktiskt stämmer till 100% som något som till varje pris måste bemötas med en miljard emojier och motattack de luxe.
  Snacka om att lägga sin energi på helt fel saker. Googlar ni Anna så är hon föralltid den kränkta/missförstådda. Grinar på alla tv-program hon medverkar i. Alla!!! Blir ovän och stöter sig med de flesta och det är ALDRIG hennes fel. Tänk allt hon sa efter Biggest Looser när människor påpekade hur det gått för tidigare deltagare osv.
  Nu är hon där. De hade rätt. Trots otaliga skönhetsoperationer av det mesta, så mår hon sämre än sämst. Tio år hos en psykolog där hon får lära sig att lyssna, ta ansvar för sina handlingar och lära sig säga förlåt vore bättre än allt detta skönhetsfix, som inte tar bort allt det hat och den ilska hon bär inom sig. Narcissism går att jobba med.
  Hon blir bara mer och mer sorglig.
  Synd om barnen som är medberoende utan att själva förstå detta.

  Svara

  Tycker att Magdalena Graf har samma attityd i kommentarsfältet mot sina läsare, ifall någon ifrågasätter något hon skrivit om, då blir det ett långt svar, värsta bokkapitel. Hon fick ju värsta spelet förra året och skällde ut sina läsare som en hund. Klargjorde vilka idioter de är och skrattade gott åt att hon tjänar pengar på alla ”idioter” som klickar in på hennes blogg. Inte speciellt seriöst eller trevligt. Förstår inte att somliga fortsätter att kommentera hennes inlägg efter det utspel som hon hade. Finns ju faktisk trevligare bloggar att läsa, recept, inredning, och de bloggare som kan hålla en god ton blir aldrig ”påhoppade” i sina kommentarfält.

  Svara

   Indianhistorien var väl ett ” meddelande” till My! Hon verkar riktigt crazy till och från…

   Svara

    Men snälla..Foliehatt. Nej indianhistorien var inget meddelande till My, det var till en annan tjej vid namn Alexandra. My vekar riktigt scary tycker jag. Magdalena beter sig absolut fånigt ibland men inte alls på samma sätt som Booken och Myggan som verkar ha ett sjuhelsikes upp och ner-humör och skäller ut, lismar och har sig. Magdalena gör det på att annat sätt och med all rätt.

    Svara

  De verkar leva i perfekt symbios Anna och kommentatorerna. Båda får ur sig mängder av ilska och tillsammans ger de och tar och håller varandra vid liv.

  Svara

  Anna Book kommer aldrig få ett uns av mitt medlidande! Hon kastar sten i glashus om o om igen! Sen blockera/spärra, allt för att bara få fram sitt! Läskig va ordet

  Svara

  Jag funderar över följande ang Anna Took:
  Hon fascinerar/gör mig skräckslagen på samma sätt som Donald Trump 🙈 Är hon på riktigt liksom?
  Ni verkar veta en del, så jag frågar här.
  (Ja, jag har inget liv. Gipsad och sängläge 6 veckor med grov adhd)

  * Har hon aldrig haft ett ”vanligt jobb” på 30 år? (borträknat dubbning)
  * Är det sant att andra A-kändisar skyr henne som pesten och inte vill ha med henne att göra?
  * Hur kunde hon få lån till huset med massa kronofogdsskulder i bagaget? Sällan att maken fick ta lånet själv, då han enligt taxeringskalendern inte alls tjänar särskilt mycket.
  * Vad hände med hennes vänskap med Lopez, Hedman och alla andra hon rört sig med?
  * Varför bor barnen hemma när de är mer än vuxna?
  * Tror ni att hon använder narkotika? Verkar ju manisk/psykotisk i de klipp på YT där hon sitter i källaren, samt när hon säljer trosor och kör bil med sammanbiten min under tystnad?
  * Var det F som åkte dit för narkotikainnehav sist? Ser ju att det är deras hus.
  * Var hon även ovän med alla på Pomonagatan och polisen besökte familjen Took ggr flera? Varför?
  * Om hon är så aggressiv nu…. Hur tror ni att hon kommer att bli i klimakteriet? (Hemska tanke)
  * Skyddar hon även sina barn om de skulle ha mördat? (Dela in er i grupp och diskutera)
  * Varför har hon slutat gråta? Kan det vara strategi (tårtbitar)?
  * Varför klipper och klistrar hon med sina bilder nu när hon helt plötsligt blivit nyfrälst ”kroppspositiv”?
  *Har hon varit nära döden under sina bukop eller är det för bekräftelse hon säger det?

  Så många frågor ~ och inga svar.
  Lyssnade på henne i Nemos podd igår och fick lite (läs mkt) ont i magen. Han får ju inte en syl i vädret, trots att han ska intervjua.
  Tips för otäck monolog: Lyssna.

  PS. Jag är såklart blockad av Tooken, då jag ställde en vänlig fråga som hon inte var sen med att missuppfatta (as usual)

  Slut på frågor 😂 🙈

  Svara

   Asgarv

   Svara

   Läs hela tråden på fb .. där får du alla svar

   Svara

  Har ni sett att Isabelle Strömberg har börjat tigga pengar nu? Haha. Gick inte bra att få sponsringar så nu tigger hon pengar direkt istället.

  https://isabellesrealface.tumblr.com/post/187192819532/isabelle-has-taking-it-to-new-levels-and-is-now

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.