På relationsfronten intet nytt

Jag skojar bara… ”På relationsfronten EN MASSA nytt” vore ett klart bättre namn, men frågan är då hur många som hade fattat referensen till Erich Maria Remarques bok från 1928 som vi tvingades läsa på gymnasiet. (medger att den var riktigt bra men det fattade jag inte riktigt i åk 9)

Det går inte en dag i ”influenza-land” utan att det händer saker som på ett eller annat sätt har med relationer att göra.
Folk gör slut, blir tillsammans, gifter sig, skiljer sig, får barn eller helt enkelt från en klon i form av en klonad AI med likbleka fötter.
I det här inlägget har jag samlat in och buntat ihop några av alla de relationshändelser som ägt rum den senaste tiden.

Hon sa ja! Hon sa JAAA!
Vill ni se hur frieriet gick till så hittar ni videon HÄR.

Caroline Roxy väntar smått tillsammans med sin karl. Deras relation kommer snart gå från två till tre.

Malin Gramer och Carl Falk slog på stort och gifte sig i helgen. En annan som slog på stort (eller på den stora trumman) var Katrin Zytomierska som hamnade i gruff med Carl Falks låtskrivarkollega Ali Payami om vem som skulle få bestämma låt på dansgolvet.

Rebecca Stella gifter sig om lite mer än två veckor, och i helgen överraskades hon av en andra möhippa. 

Plus sizemodellen Ashley Graham är gravid och lägger ut en ofiltrerad bild på sin gravida kropp, med stretchmarks, valkar och allt, något som verkligen uppskattats och rapporterats om.

Annie Lööf går från klarhet till klarhet som blivande influencer och avslöjar sin graviditet på Instagram av alla ställen. Är det månne vännen Isabella Löwengrip som coachat henne?

Sveriges stolthet och Göteborgs kronprins Felix ”PewDiePie” Kjellberg har efter 8 långa år äntligen gift sig med Marzia Bisognin som han bor tillsammans med i England.

Avslutningsvis vill jag nämna den här, smått känsliga situationen.
När Avicii gick bort för lite drygt ett år sedan så klev Tereza Kačerová fram som hans hemliga flickvän, något som inte togs emot allt för väl av fansen.
Nu har hon hittat kärleken igen, i den danska producenten Morten Breum och än så länge är det ju ingenting att lyfta på ögonbrynen för – ingen hade väl förväntat sig att Tereza skulle leva i celibat för resten av livet, eller hur?

Men….så enkelt är det inte, för mannen hon nu är tillsammans med är en fd. kollega till Avicii.
På Instagram ber Morten om ursäkt för om hans relation med Tereza gör någon ledsen, för det var aldrig hans intention, men att det helt enkelt inte finns någon annan kvinna för honom än just hon.

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad är problemet? Att det är en kollega? Kanske vore lite märkligt om det var hans bästa vän. Men detta? Va bara va.

  Svara

   «Ber om ursäkt»?
   För vad?

   Svara

   Tycker det är dels oskönt att kalla sina ex för rester och sen, trots att man gjort slut, får ingen i ens bekantskapskrets ha någon relation med dem. Nu är ju Avicii inte levande längre men att andra människor upprörs över kärlek? Avicii är säkert inte glömd MEN andras liv går vidare, de måste få skratta leva och älska vidare.

   Svara

    Nej det är ju inte ens han som är upprörd utan random folk som inte har en relation med någon av dem.

    Svara

     Nä, det är det jag menar. Tycker folk generellt har en sån oskön syn på ex och relationer. Det är så många oskrivna förbudsregler. Båda två var utan förhållande och fann varandra, toppen! Hon kan väl inte vara singel och sörjande hela livet av respekt för Avicii? Hade han verkligen velat det? Så oskön verkar han inte varit

     Svara

   Ja herregud låt kärleken flöda. Inget att be om ursäkt för.

   Svara

    Men varför har hon hål på jeansen?
    Så j-a fult.

    Svara

     Okej

     Svara

  Fan vad jag älskar Pewdiepie

  Svara

   Kommer inte han från Sthlm?

   Svara

    Nej han är ifrån Göteborg

    Svara

     Partille, om man ska vara nogräknad.

     Svara

      Hoppas du är en av dem som står upp för Anna mot dem som fått det förklarat för sig flera gånger att hon inte bor i Märsta. 😉👍

      Svara

       Fast Partille är en egen kommun, inte en stadsdel om du tror det.

       Svara

        Ja, men hur var det, bor inte Anna i Sigtuna komun? Eller är Märsta en komun?

        Jag har faktiskt inte riktigt hängt med i den rundan annat än att jag såg att någon som påstod att hen jobba i berörda komun gav Anna rätt. Men om det stämmer vet inte jag. 🙂

        Svara

         KoMMun.

         Svara

         Det är inte en ko-mun, vanligare att säga mule i så fall.

         Svara

      Fast han bodde väl bara i Partille ett tag i vuxen ålder med Marzia? Hans föräldrar har/hade väl våning i Vasastan, vet att han bodde där som barn.

      Svara

      Fast detta stämmer inte! Han är inte uppvuxen i Partille. Han och Marzia flyttade dit efter att ha bott i Italien först.

      Svara

   Kan vi prata om hur lycklig han verkar vara just nu? Han verkar älska att spela minecraft på sin kanal, precis gift sig, han verkar tjäna lite mer pengar/mer views på sin minecraft-serie än vad han brukar ha osv.

   W H O L E S O M E

   Svara

    Ja jag håller med. Han verkar befinna sig på en god plats i livet just nu. Kul för honom!

    Svara

     Att tjäna 77miljoner kronor i månaden är nog gött också haha!

     Svara

      Ja och det känns nog gött att kunna tjäna dom samtidigt som man gillar det man gör och mår bra, än att tjäna dom under press, kritik, psykisk ohälsa och alkoholproblem.

      Seriöst förstår jag inte hur kändisar står ut och fortsätter när dom utstår saker som dom nämnda ovan. Antingen älskar man verkligen det man gör, är rädd för att sadla om, eller är otroligt kåt på pengar. Det sistnämnda är såklart inget fel, men som man säger kan inte pengar köpa hälsa eller lycka, även om det underlättar.

      Oavsett är jag glad för Felix skull. Han verkar ändå vara en person med fötterna på jorden.

      Svara

      Riktigt så funkar det inte, han tjänar bra men inte 77 miljoner i månaden.

      Svara

  Tror aldrig jag sett en längre och mer överdriven ”inför” ett bröllop som Stellas… Blir mest lite sorgsen av all lyx som ska visas upp hela tiden, när så många människor har inget. Nej är inte bitter å avundsjuk 😉

  Svara

   Precis så! Man kan kalla det hur mycket avund hon vill, men det går inte förneka att hon är väldigt egocentrisk, ”jag, jag, JAG!!!” ”Titta på mig” ”titta vad jag kan” som ett barn.
   Gäller f.ö. alla influensers

   Svara

    Ja det är något så vräkigt över det hela.. ihop med hennes minimala små festklänningar… blir inte klok på hur många osköna vibbar det ger mig ;p
    0 mysfaktor/äkthetskänsla

    Svara

    Håller med. Lyssnade på hennes podd och tog först hennes och vanessas uttalanden med en nypa salt men efter ett tag blir det bara så hjärndött så jag klarar inte av att lyssna mer.

    Svara

    Samma person igång igen med sina elaka kommentarer. Och jo, man ser att det är Du.

    Svara

    Det har varit semester. Själv har jag alltid en liten putmage, men extra nu efter god mat i sommar och minimalt med träning.

    Svara

    älskar bellas peruk i stories som minst sagt ser lite rufsig ut.

    Svara

    Tänk vad det skulle vara härligt om folk kunde sluta kommentera andras kroppar! Var det viktigt för dig att få kommentera en annan människas mage? Varför var du tvungen att kommentera den? Syftet?

    Svara

    Och ?? Det är en mage, magen är inte alltid platt, ibland aldrig

    Svara

    Titta vad jag kan? Vad kan hon?

    Svara

     Tänkte också mer ”titta vad jag har!” än ”vad jag kan”.

     Svara

   Hoppas inte att detta blir den nya trenden. Två möhippor…

   Svara

    Jag har en kollega som ska ha fyra, lol

    Svara

     ”Ska ha”? Vet hon det redan?

     Svara

     Haha fyra!? Varför? Fyra olika kompisgäng som inte tål varandra? 😅

     Svara

      Hahahah, hon är bosatt i ett annat land än där hon är ifrån, så hon har en med sina vänner i London, en med sina vänner i Indien, en ”lugnare” där även kusiner och systrar är bjudna, och den fjärde vet jag inte riktigt hur hon justifierar, haha!

      Svara

       Rättfärdigar*

       Svara

    Jag fick två pga två olika kompisgäng som inte kunde komma överens… Tack och lov, för hon som ville bestämma och inte samarbeta lyckades med konststycket att sabba vår vänskap på möhippan hon ordnade.

    Svara

     Berätta mer (om du vill)! Hade hon planerat något som var helt utanför din comfort zone?

     Svara

      Japp. Hon utsatte mig för min absolut största rädsla. Jag hade vid flera tillfällen under åren nämt den och sagt att ”om någon skulle göra så, jag skulle säga upp vänskapen”. Det var ett sånt stort svek och hon märkte det inte ens och bad inte om ursäkt. På bröllopet höll hon tal och sa att jag var en av hennes absolut närmaste vänner vilket kändes som ytterligare ett slag i ansiktet, för så behandlar man inte sina närmaste vänner.

      Svara

       Vad var det?

       Svara

   Tycker det gäller rätt många brudar bland oss vanliga också.

   Svara

   Nä ni är inte bittra eller avundsjuka, ni är dömande. Varför?

   Svara

   Ja.. Alltså det skriker så ”rik amerikan” om henne att det finns inte. Stort, dyrt och fläng. Bara det att hon också ska ha tre brudklänningar? Och special designat åt alla (de är inte få) brudtärnor?

   Det börjar bli för mycket. I podden är detta bröllop så stressigt och jobbigt för dem båda! Vanessa ska ju se ut som bruden själv. Varför är Vanessa så otroligt otacksam för allt angående bröllopet? Hon verkar inte nöjd med nåt! Hon ska liksom ha Rebeccas mua och sminka henne också, när Rebecca får sminkningen som bröllops gåva. Sån sjukt äcklig attityd, och otacksam känner jag.

   Svara

    Jag slutade lyssna för ett par månader sen, började tröttna redan då. Vet inte om jag kommer palla lyssna på deras podd igen.

    Svara

    Rebecca Stella aka Simonson är en av de vidrigaste människor som lever. Ja, jag vågar uttrycka mig så. Har haft flertalet ”dispyter” med henne genom åren…. innan hon var det minsta känd för någonting utöver att vara vän med värdinnan till nattklubben collage i Sthlm.
    Hon är en hemsk människa, okänd som känd.
    Hon blev avundsjuk på mig för att hennes dåvarande kille skrev till en av mina tjejkompisar och klippte av henne håret I baren på Sturecompagniet. Hon dök upp bakom oss och tog tag i hennes hår som när man sätter upp det i en hästsvans. Poff sa det med saxen.. (NB min vän hade aldrig ens svarat hennes kille)
    Hon har även spottat mig rakt i ansiktet.
    Förstår inte alls hur och när och varför hon blev ”känd” men i mina ögon är hon ett whitetrash som inte har något öht innanför pannbenet.

    Svara

     PS kan vara en kul idé om man har en tråkig kväll att Googla hur hon såg ut för ca 10- 15 år sedan (ca när hårincidenten skedde) utan alla operationer osv. Är inte en ytlig person och tycker inte att hon ser bra ut nu, men bara kul grej.

     Svara

  Apropå på västfronten intet nytt. Att tvinga elever att läsa en viss bok är det bästa sättet att förstöra en framtida läsupplevelse när människor är äldre och mer redo. Varför språklärare inte ha en lista på böcker att välja på istället?

  Svara

   Ursäkta va?

   Svara

    Vad förstod du inte?

    Svara

     Förklara istället för att vara dryg.

     Svara

      Fast vad ska man förklara? Allt står ju i kommentaren. Så då får man väl berätta vad man inte förstod 🙂 eller läsa en gång till.

      Svara

   Så om mina elever ska exempelvis genomföra en analys, så ska jag som lärare förbereda/hjälpa till inför den till 5 böcker istället för 1?

   För att eleverna ska få välja själva?🙄 Svenska skolan kanske ska övergå helt till valfrihet inom undervisningsmetod och betygsgrundande uppgifter, det verkar ändå gå åt det hållet 😌

   Svara

    👍

    Och ibland är det inte alltid läslusten som ska stå främst utan att viss litteratur tillhör allmänbildning och ökar även annan djupare förståelse för tex då eller samtiden.

    Svara

    När jag gick i högstadiet hade vi 2 h läsning/vecka med valfri bok, varje gång vi läst ut en bok så fick vi göra en analys/recension av boken. I 8:an och 9:an så gjorde läraren en helhetsanalys av alla våra inlämnade analyser för att bedömma det momentet.

    Svara

     Fast jag är hyfsat säker på att du förutom det hade en lista på litteratur du skulle läst också och att det inte bara var fritt val.

     Svara

      Vi hade inga särskilda böcker vi skulle läsa? På varesig högstadiet eller gymnasiet. 🤔 Inga som alla i klassen läste eller som läraren valde ut. Utan vi fick ta med en egen bok eller så låna på biblioteket och så skulle läraren bara godkänna den (så att man typ inte tog en barnbok 😉), sen skulle man, ja, recensera, analysera, jämföra, eller vad nu uppgiften kunde vara.

      Svara

       Eller yngre år. I grundskolan var kravet bara att det inte fick vara serietidningar eller bilderböcker. Jag valde att läsa hästböcker och Katitzi minns jag. Men alla valde sina böcker. Har kvar läselistor från tidigare skolåren i en pärm med smörpapper så det är inte så att jag bara minns fel heller.

       /Anon 14.12 ovan

       Svara

        *skolpapper 😂 inte smörpapper haha.

        Svara

       Vi var tvungna att läsa Hemsöborna i nian för att få MVG.

       (Cool som jag lekte var jag den i en systembolsgspåse, läraren såg och ringde hem för att berätta för mamma att jag hade köpt alkohol. Va gött att slänga upp påsen framför henne innehållande MVG-krav då hehe)

       Svara

      Vet inte hur det är idag, men jag vet att när jag gick i skolan så fanns det inget litteraturkanon som svenska elever skulle känna till.

      Svara

       Så det fanns inga klassiker som ni skulle ha läst och känna till?

       Ja det förklarar isf en hel del om hur det står till med allmänbildningen i samhället.

       Svara

        Haha, fast du sa ju just att man INTE skulle tvinga barn att läsa vissa böcker!
        Eller var det Ƭĥe real Hmm №X?

        Svara

         Det var fejken ja. 🙂

         Svara

        Vi hade ”Fråga Alice”. Så bra bok! Glömmer aldrig den. 🙂

        Svara

       Hmm, hamnade i modd igen. Börjar tro att jag har ett svar på gåtan om varför en del hamnar i modd.

       Svara

      Jasså? Vet du ens vilket land jag är född i? Vilket lands skola jag gått i? 😊

      Svara

    Jag tror att TRH syftade på yngre barn och inte på 14år+.

    Svara

     Jag tror inte fejken (kl12:08:) menade något alls. 😉

     Svara

   Känns som att det fattas ett ord (eller flera) i sista meningen…?

   Svara

   Fast om inte vissa ungar blev tvingade skulle de nog aldrig läst en bok… Allt kan inte vara kul.

   Svara

    Seriöst. Jag tror inte fejken menade ett ord hen sa. Hen skrev bara vilken goja som helst för att få använda mitt nick. Samma med Egoina . Hen läser garanterat inte hennes blogg ens. Syftet är att trolla och skapa förvirring så att man slutar att se på mig som en person som man vet var man har och vad jag tycker eller inte. 😉

    Svara

    Det kan jag hålla med om. Våra lärare har löst det så att om inte de mindre läsvilliga valde en egen bok så plockade läraren ut en lämplig. Men läsa skulle alla, och göra uppgiften efter vad den än var, DET var inte valfritt. Men boken var.

    //anonym 14.12 strax ovan

    Svara

   Fast den boken är ändå en del av allmänbildningen. Första världskriget ingår i undervisningen i nionde klass och då är krigslitteratur en del av undervisningen.

   Svara

   Hade inte jag tvingats läsa Brott och Straff hade jag inte tagit mig igenom den. Nu är jag glad att jag läste den och tackar min Svensklärare. Håller alltså inte med. Fram för mindre valfrihet för barn och unga i skolan. Det har gått överstyr.

   Svara

    *Brott och straff* *svensklärare*

    Svara

     Tack. Var ju helt obegripligt innan du rättade..

     Svara

      😂👍

      Svara

     Idiot måste vara stort I?

     Svara

  Haha blev förvånad av att Rebecca Stella inte var gift än! Tycker att det känns som att hon har haft bröllopsupptaktning i typ… 2 år? HÄRLIGT MED KÄRLEK hursom ♡

  Svara

  Har Caroline Roxy alltid haft så spetsig haka/käke? SEr så opererat ut.

  Svara

   Ser ut som fillers i halva ansiktet. Käken ser överdrivet skarp ut, nått har säkert gjorts.

   Svara

    Det är inne nu med såna fillers, men det kanske är naturligt på henne. Hon är lika fin ändå.

    Svara

    Måste alltid utseendet på alla kommenteras negativt? Såå trött på gnäll över andras utseende! Jag tror inte att du själv är särskilt bildfager.

    Svara

     Alltså.. Du klagar på att folk kommenterar negativt om andras utseende, och så avslutar du kommentaren genom att göra precis samma sak själv. Men det kanske är okej när du gör det?

     Svara

     Du borde helt klart skippat sista meningen. Kasta inte sten i glashus när du vill få din poäng

     Svara

      Det var just det som var meningen, grädden på moset så att säga. För att få personen här som alltid klagar på andras utseenden att förstå hur det känns för dem hon klagar på. Detta för att hon aldrig slutar med sina elakheter.

      Svara

       Så om någon annan är elak så får du också vara det? Föregå med gott exempel istället för att själv göra det du uppenbarligen vet är fel.

       Svara

        Man kan till slut svara med samma metod för att visa personen som uppenbarligen inte fattar annars, att det inte är acceptabelt att alltid kritisera andras utseende.

        Personen fortsätter trots tillsägningar av väldigt många här. Vad krävs för att budskapet ska gå fram undrar man. Upphör aldrig att förvånas…

        Svara

         Nej man behöver faktiskt inte alltid svara tillbaka med samma mynt. Jag brukar tänka att jag inte vill sänka mig till deras nivå.

         Svara

          Personen verkar ha stora problem eftersom hon sitter varje dag här och skriver massa kommentarer, de flesta med elakheter. Det verkar vara hennes nöje i livet så antagligen därför hon inte slutar.

          Svara

       Bra efterkonstruktion 🙄

       Svara

   Tänk vad härligt det skulle vara om folk kunde sluta kommentera andras kroppar!

   Svara

    Tänk vad härligt det skulle vara om folk inte retuscherade sina bilder till omänskliga dockkroppar som ökar psykisk ohälsa, kroppsbesatthet och dysmorfofobi hos unga tjejer!

    Svara

     Fast personer som gör på det sättet mår nog knappast speciellt bra själva. Har själv gjort liknande när jag var yngre och bloggade. Jag mådde jättedåligt över min kropp och kunde inte sluta med det förrän jag insåg det och började må bättre.

     Svara

    Vad härligt det skulle vara om folk inte hela tiden la ut sina kroppar för att visa diverse bröst, rumpor, hårförlängningar, make up, opererade näsor, botoxade ansikten, fixade läppar osv osv
    Det blir ju ganska självklart kommentarer på det.

    Svara

     Ja, det vore ju härligt om det inte alltid lades ut såna bilder och härligt om folk slutade kommentera varandras utseende. Men vad har det med varann att göra? Eller rabblar vi bara härligheter?

     Vad härligt det skulle va om inte normer existerade och folk ba kunde få må bra och va nöjda med sig själva som vi är.

     Svara

     Om du slutar följa dessa personer och lägga så mycket tid på det så lovar jag dig att det inte blir något du upplever som något problem.

     Jobbar man till ex heltid och har en meningsfull fritid är det ett otroligt stort ickeproblem. Åh vad härligt. Prova det!

     Svara

      Förtydligande;
      16.01 var alltså skrivet till 14.34.

      Svara

      Oj då 16.01 Vilket märkligt antagande från din sida.
      Jag kan försäkra dig om att jag inte följer dessa personer.
      Men här diskuteras just detta fenomen. Så för mig är det inga problem, det har du missuppfattat.
      Min tanke är att lägger man ut bilder så får man kommentarer.
      Vad du menar med ”jobba ex heltid” och ”meningsfull fritid” får mig att undra hur du tänker? För du har väl ingen aning om hur jag jobbar, och vad jag gör på min fritid bara för att jag skriver en kommentar?

      Svara

       Du kritiserar andras utseenden här väldigt ofta, så bryr dig gör du verkligen.

       Svara

        Hahahaha det kan jag tala om att jag defenitivt inte gör.

        Svara

   Är hon så där deppig för att hon är gravid?

   Svara

    Carolineroxy alltså…..

    Svara

  Waow skönt med lite nya influenser att flasha ögona med

  Svara

  När jag ser frieribilden tänker jag att det kan inte vara lätt att vara partner till en influncer!! Allt måste göras storslaget och inför publik!!
  Undrar om alla ”influencersmän” gillar det eller gör det för kärlek eller inte bryr sig??
  Jag tänker att mycket av deras privatliv fläks också ut.

  Svara

   Fast var det så ”storslaget” då? Blir genuint glad av att se videon. Hon både skrattar och gråter, och frieriet verkar ha skett inför vänner. Tycker det var ”skönt” att se ett inte så uppsnofsat frieri! ☺️

   Svara

    Jag kollade inte videon eller hennes instagram, vet inte vem hon är. Noterade bara att de var minst två som tittade på och då slog tanken mig det jag sedan skrev om 👆🏻 Så det var en allmän fundering bara.
    Sen upplever jag att de flesta frieri görs mellan paret i fråga och inte bland vänner. Men där antar jag att vi alla har olika erfarenheter.

    Svara

     Vad sägs om att kolla videon innan du uttalar dig. 🙂

     Svara

   ooh ja, det finns avigsidor med allt
   För att inte säga när det tagit slut och man får läsa om hur dålig man var och hur fantastisk den nye är …. kan bara tänka mig vanmakten i just det…. men antagligen förstår de flesta vilket verktyg sociala media är …

   Svara

  Sharareh Hoss har gift sig också!

  Svara

   Vem?!

   Svara

  På tal om Rebecca Stellas vänner så undrar jag om hon fortfarande umgås med sina gamla vänner från Borås?
  För en massa år sedan, innan hon blev såpass ”känd” som hon är idag jobbade jag tillsammans med flera av hennes vänner, någon av dem titulerade sig även hennes bästa vän.

  Svara

   ja en del av dem är väl ”till och med” brudtärnor?

   Svara

   Vadådå? Är väl dessutom helt naturligt att man byter umgängeskrets när man flyttar/växer upp.

   Svara

  Haha ibland måste man bara skratta åt sitt egna elände. Jag gick in här i hopp om att distraheras från den enorma smärta jag genomgår just nu då jag efter 7 års förhållande just blev dumpad. Så möts jag av detta inlägg.

  Svara

   Kanske har dessa personer också blivit dumpade tidigare och fått hjärtat krossat men hittat kärleken igen och det är det du nu ser i deras inlägg? Försök att se det som inspiration och bevis på att kärleken kan hittas igen och att du kommer bli lycklig igen. Ta hand om dig ❤️

   Svara

   <3

   Svara

   Haha samma. Satt precis o försökte distrahera tankarna från mitt ex och så kommer det här. Oh well…

   Svara

   ❤️❤️❤️❤️

   Svara

   Åh det gör så ont! Men jag LOVAR dig att det kommer kännas bättre så småningom. Hjärtekross-svackorna (du kanske upplever konstant nu) kommer bli färre med större mellanrum och inte vara så djupa som i början. Jag lovar, har varit med om precis samma sak (dumpad efter 8 år, bott i hop i 7) för några år sedan. Fokusera på att göra det som får dig att må bra – om så bara för stunden; köp något gott att äta, ta en promenad, se en serie du gillar, umgås med nära och kära, le lite extra åt någon du tycker du är söt osv. Ta liksom de små guldkorn du ser/vet finns så kommer det bli lättare att andas med tiden. Lita på att tiden är din vän (fast det inte känns så nu – och man mest vill be de som säger ”det blir bättre” att dra åt…) Kram <3

   Svara

    Fint! Och hållet helt med! Tiden läker alla sår 🙂

    Svara

     Nä, tiden läker inte alla sår

     Svara

   Smärtan är brutal, men försök att vara glad ändå, över att bli av med honom. Någon bättre kommer. Styrka.

   Svara

  Cam-Cam har kanske också bröllop på gång snart!

  Svara

   Hon skall gifta sig med mig
   och jag är den elaka krokodilen
   på Skansen. Nästa sommar skall
   jag rymma och bita publiken på
   Allsång på Skansen. Särskilt dom
   som sitter på de finare VIP-platserna
   längst fram och fjäser…

   Svara

   Jag gissar att det var på gång men har kommit av sig pga att någon som hon ville ha med inte mår så bra. Men det är bara vad jag gissar. 💚

   Svara

    Varför ska du spekulera i det?

    Svara

    Du spekulerar verkligen loss nu fast du sagt till andra att inte göra det. Ifall jag kan hålla mig från att kommentera det uppenbara som hänt så kan du nog låta bli att komma med hintar.

    Svara

  Och han tjänar 77 miljoner i MÅNADEN! Pewdiepie alltså

  Svara

  najj basic mens mage

  Svara

  Emelie Walles har skiljt sig och flyttar till Marbella!

  Svara

   Skilt

   Svara

   Skulle hon kidnappa Dexter från sin Pappa som bor i Sverige… knappast.

   Svara

  Det enda viktiga i detta inlägg var pewds ❤️

  Svara

   Är SÅ glad för att han och Marzia äntligen gift sig <3

   Svara

  Jag älskar såna här inlägg.

  Svara

  Pewdiepie, hur kan han kallas stolthet? Ja han har många följare, men har alla glömt bl.a. antisemismen han blev anklagad för? Tycker att han kom undan alldeles för lätt med sin osköna människosyn och vägrar stämma in i nån hyllningskör.

  Med Aviccis ex så var det ju också en del som skrevs om hennes personlighet,hela hon verkade skrika efter uppmärksamhet. Enligt familjen så sträckte de ut en hand men fick noll respons, samt att hon lade ut totalt olämpliga filmer på sin insta (film som familjen ville ha bort. ) Tänker att folk reagerar starkare just för att hon inte uppfattas som sympatisk.

  Svara

  Så ärligt GLAD för Felix och Marzia, de verkar så himla fina och rätt ihop. <3 Så kul att se ett mer "normalt" bröllop också än alla superflådiga influencerbröllop.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.