En smygreklamsmiss av Reklamombudsmannen

Här har Reklamombudsmannen avvisat en anmälan mot Isabella Löwengrip, baserat på att ett av företagen – Coty Inc – förnekat att inlägget skrivits på deras uppmaning. 
Problemet är bara att det inte är för de enskilda parfym-märkerna som Isabella gör reklam för här utan för ”parfym-prenumerationstjänsten” Sniph Perfumes och de har överhuvudtaget inte kontaktats här.
Har RO ens sett Isabellas inlägg eller tagit reda på vilket företag det är hon egentligen marknadsför här? Hon har nämligen flera gånger tidigare marknadsfört den här tjänsten på sina sociala medier.

Jag har ställt frågan till RO som svarade följande:

När Reklamombudsmannen prövar anmäld reklam är huvudregeln att vi utgår från anmälan. I detta ärende hade anmälaren anmält Tom Ford, Chloe och Aerin.

Citat från anmälan; ”Annonsör: Tom Ford, chloe, aerin”.

Citat från beslutet; ”Enligt anmälaren framgår det inte att det är reklam eftersom det inte står i inlägget. Dessutom har influencern en ”konversation” med sina följare där influencern frågar ”vilken är er favorit?”. Anmälaren tolkar det som att influencern vill tipsa om tre parfymer, men när anmälaren läser mellan raderna är det reklam. Influencern har även taggat alla parfymerna i inlägget och skriver ut exakt vad sorterna heter. Anmälaren anser det lite väl utförligt för ett enkelt tips.”.

Bilden, som vanligtvis är det som betraktaren främst ser och lägger märke till, visar endast produkter från dessa varumärken. Utöver företagen bakom dessa varumärken valde vi att även låta influencern yttra sig över anmälan, något vi normalt alltid gör det handlar om reklamidentifieringsfrågor.

Vi ansåg inte att det i aktuellt ärende fanns anledning att gå utöver vad anmälaren hade reagerat över eftersom att bilden endast visade produkter från de tre anmälda varumärkena. Anmälaren hade inte heller bifogat uppgifter som styrkte att det skulle finnas pågående samarbeten mellan influencern och något av de i bild och text angivna varumärkena. Det framstod av anmälan som att detta var ett antagande. Mot denna bakgrund avvisades anmälan. 

Tack för tips!

185 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Problemet är väl att bilden inte visar någon produkt från Sniph Perfumes utan företaget nämns enbart i texten? Jag vet inte hur reglerna ser ut, men det verkar vara därför RO bortser från Sniph Perfumes. Lite konstigt, tycker jag.

  Svara

  CamCam, du kanske kan maximera antalet kommentarer från en IP-adress? Max 20 per dag borde räcka rätt bra. Det skulle din blogg må bra av.

  Svara

   Bra idé, men ihärdiga kommentatorer kör ju olika IP-nummer 🙁 Vi slipper aldrig tjafset

   Svara

    Som du med ditt vpn och snitt på minst 100-200 kommentarer om dagen.

    Svara

     Vet du… den dag jag har problem med att någon lämnar allt för många kommentarer så kommer jag säga till. Du kan alltså tryggt överlåta det till mig att styra upp – den dagen, den sorgen.

     Tack på förhand.

     Svara

      Du har ju också noterat stolliss o den andra personen. Men varför gick du så hårt och stolliss och inte den andra?

      Svara

       Varför tillåter du så mkt kritik av andras utseenden?

       Svara

       Jag frågar här också: Vad är detta med ”den andra personen”?

       Svara

      Tyckte du att det du gjorde mot stollis var att ”styra upp”?

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Nu blev jag nyfiken. Stollis har jag läst om, men inte om ”den andra personen”. Vad har hen skrivit? Kan du ge några exempel.

        Svara

       Jag (23.33) skulle gärna se ett seriöst svar från Camilla på frågan kring hur du i efterhand ser på hur du ”styrde upp” stollis kommenterande. Jag är alltså inte den som kommenterade 23.36.

       Svara

        Dream on hon undviker det här ämnet som pesten självt.

        Svara

        Haha Du, den kommentaren, 23:36, togs nyss bort. Togs bort ca 01:05.

        Svara

         Som jag sagt innan så kommer jag radera alla kommentarer som påstår att jag skriver kommentarer under Kreti och Pleti mm för jag är så jävla trött på dem.

         Svara

          Det vet jag väl, fast jag förstår inte varför det är tröttande.

          Något viktigare: I onsdagens (21/8) Uppdrag granskning, berättades om en handbollstränare som varit eller är verksam i Stockholmstrakten. Han har varit tränare i flera handbollsklubbar och även domare. Ta och se det programmet, för ni har ju anknytning till handbollsklubbar via sambon och hans dotter.

          https://www.svtplay.se/video/23369250/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-den-domde-tranaren

          Svara

           Ett otroligt viktigt program. Min dotter spelar också handboll och jag hade rivit upp himmel och helvete om jag fick reda på att ”vår” klubb hade varit så slapp i sina kontroller.

          En annan sak: Hur blir man uppdaterad om hur det går mellan hunden och katterna. Det måste ha hänt dråpliga situationer och annat kul. Det hade varit roligt att ta del av.

          Svara

          När jag ändå håller på, kan jag ju kommentera inlägget (vilket de flesta INTE gjort):
          Alltså vilken klantig anmälan. Vet inte folk hur ett statligt organ fungerar.
          I det sista stycket redogör RO för varför man avvisar anmälan och det ger en fingervisning om hur byråkratin fungerar. I princip måste man leda en myndighet/förvaltning ända fram, så att de ”snubblar” på ärendet. Visa på saken, helst ur flera vinklar, så de inte kan missförstå.

          Man ska utgå från att de flesta myndigheter är trögtänkta. Någa undantag finns: Skattemyndigheten och Försäkringskassan (om de får någon liten spark i arslet först).

          Svara

      Bra svar CC 🙂

      Svara

    Hur vet ni att samma personer använder olika IP?
    Vilka är det som kan se IP egentligen?

    Förstår inte varför det diskuteras med en sådan stringens där man mer eller mindre säger sig veta att den ena eller andra döljer sig bakom olika IPn.

    Tycker gott att en förklaring vore på sin plats när det gäller hela snacket om olika IPn, dess betydelse och vem som sprider besökarnas och kommmentatörernas IPn i så fall. Kom igen nu!

    Svara

   hur ska folk då kunna diskutera olika saker i Öppet spår bland annat? 🤦

   Svara

    Eller hur. Dålig idé

    Svara

    Anonym 18.12 är nog en sådan som inte vill att andra ska komma till tals, och som själv sitter med 3 olika enheter och ip-nr och kommer således själv kunna härja och orera fritt om något sådant går igenom

    Svara

     Nej. Men jag störs av att en del inlägg kommenteras sönder fullständigt av en del som absolut måste ha sista ordet, typ.

     Svara

      Hur vet vi att det inte är du? Den som ska ha sista ordet till varje pris är alltid ”anonym”. Jo, alltid.

      Svara

      Jag med. Men då stänger jag ner fönstret och gör något annat en stund. Eller scrollar ner till en annan mer intressant diskussion.

      Svara

    Räcker det inte med 20 kommentarer?

    Svara

     Tror du verkligen du skulle klara dig på det? ☺️

     Svara

    Vissa tomtekommentarer får ofta typ 150 likes jättesnabbt, så måste ngn enträgen person med vpn som sitter hela dagarna och likar och skriver kommentarer. Märks ju ofta att det är samma personer, stolliss och en till med motsatta åsikter. Båda utmärker sig markant.

    Svara

    Bara jag som har problem att kunna läsa kommentars fälten när de är så många kommentarer? Min telefon/dator låser sig i kommentarerna så kan aldrig gå igenom alla/scrolla vidare. Känns som det blir för mykt aktivitet i bloggen.

    Svara

   Du skulle må bra av att inte bry dig så mkt om ett kommentarsfält på internet, verkar det som.

   Svara

   😂😂😂👍

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vi?
    Du och dina löss?

    Svara

     Några fler än så är vi nog. Men du menar att du tycker att det är roligt med hundra kommentarer från en och samma människa?

     Svara

      Den här diskussionen är inte heller så rolig eller givande måste jag säga.

      Svara

    Vilka är du talesperson för?

    Svara

    Vad har TRH egentligen gjort?

    Svara

     Det beror på vem du frågar. Men jag tror alla kan vara överens om att TRH är den otvetydigt mest aktiva i bloggbevakningens kommentarsfält.

     Svara

      Nej, majoriteten skriver som ”anonym” och vi kan omöjligt veta hur många som gömmer sig bakom att inte skriva något namn.

      Svara

       Sant, jag menade av personer med ett nick av unikare slag, jag var lite otydlig med det vilket var dumt. Ett tag verkade det t.ex. finnas fler Karin men det är ju mer generiskt så då antar de flesta inte att alla ”Karin” nödvändigtvis är samma person, samma sak med Anonym.

       Svara

        Jag vet vad du skulle säga iaf om du vågade stå till antigen till sanningen eller din missriktade åsikt. 😉

        Svara

         Vad fint att du kan läsa tankar, dessutom de som en helt okänd människa med ett relativt slätstruket nickname tänker. Var har du lärt dig den konsten?

         Svara

         Fast, det är ju inte som att du är mer anonym än en ”anonym” ditt nick råkar bara vara av en annan karaktär men det är ju ändå helt anonymt vem du egentligen är.

         Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Vilken onödig kommentar. 😒

      Svara

       😘💕

       Svara

    Varför togs den kommentaren bort?

    Svara

  Hur ointressant kan ett inlägg vara…

  Svara

  Kan vi inte diskutera inlägget istället? Snälla?
  (Jag hör inte till dem som spammar kommentatorsfältet)

  Svara

   Ja du kan ju börja. Skriv en kommentar om inlägget som vi kan diskutera vidare på i stället för att….skriva om något annat🤷‍♀️

   Svara

    Anonym 18.30: Det här jag så klart resan gjort. Första inlägget är mitt.

    Svara

     Alla var så upptagna med alla irrelevanta kommentarer så vi missade det. Sorry 😘

     Svara

      Gött mos: Ingen fara 😊 Det finns intressantare saker att diskutera 😚

      Svara

   Okidoki
   Men känner spontant inget alls för inlägget, mer liksom ”ok”.

   Däremot kan jag rekomendera Fazers mjölkchoklad med salty toffee crunch!
   Satan i gatan vad god!!!

   Svara

    Åh är det den som finns med dumle också för den dumlen är ju guds gåva till gommen!!😍😍

    Svara

     Aha!! Måste testas
     Den med turkiskpeppar är ej att rekomendera, fått hem den av misstag, stor besvikelse..

     Svara

      Tack för varning. Ska testa den med toffee

      Svara

     Håller med! Fullkomligt älskar dunken!!! 😍

     Svara

      Men herregud, DUMLEN

      Svara

       Dunken är iofs också roligt!

       Svara

     Vaa jag tyckte den var så dålig! Så dålig att förpackningen legat orörd i kylen sen jag smakade en bit för ett halvår sen, då är det illa om det inte ens går åt under de värsta sötsugen 😂 Tyckte chokladen smakade ungefär som den choklad man fick i julkalendrarna som liten, typ gammal chokladsmak, urk! (ja jag ska slänga den nu då den förmodligen är gammal på riktigt vid det här laget)

     Svara

      Vaaaa, julkalender choklad är ju den bästa chokladen. Fazer blå smakar som det ungefär. 😍

      Svara

      OMG slänga choklad.
      Är. I. Total. Chock.

      Svara

      Du är ju sjuk. Jag litar inte på någon som slänger choklad. Till och med blockchoklad av billigaste sort mumsas det på hellre än att slänga.

      Svara

       Nä, hallå, och de som får choklad ÖVER eller hittar choklad som blivit GAMMAL. De orden kan inte kombineras med ordet choklad.
       Näveräver.

       Svara

        Jag har en teori om att det bara är ensambarn som kan glömma att de har godis. En annan har ju vuxit upp med vetskapen att om inte jag trycker i mig detta illa kvickt så kommer något av mina glupska syskon att rycka det ur händerna på mig.

        Svara

         Du, jag är ensambarn och skulle ALDRIG glömma choklad!

         Svara

          Alla ensambarn glömmer inte godis, men alla som glömmer godis är ensambarn. Gammalt djungelordspråk.

          Svara

         Som mellanbarn i en ständigt hungrig trio med minimalt lördagsgodis att tillgå är jag nöjd att hålla med till 100%

         Svara

          Och jag har två syskon, är mellanbarn och kan ha choklad liggandes hemma till den blir för gammal)))

          Svara

           Ingen som låter choklad ligga och bli gammal går att lita på = du ljuger 😜

           Till anonym nedan, går inte att svara på kommentaren under; du får komma och bo här så ser du om jag ljuger eller ej😏

           Skulle aldrig – ALDRIG! – bo med någon som påstår att den låter choklad bli gammal.

           Fast om du gjorde det skulle den inte bli gammal😁

    Åh låter smarrigt! Är dock försiktigt skeptisk till all choklad som inte är Marabou, det känns liksom inte rätt 😜

    Svara

     Marabou innehåller allt förutom choklad.

     Svara

      Haha där tänkte du inte igenom vad du skrev va.

      Svara

      Du kanske tänkte på kakao. För det är ju inte så mycket kakao i Marabou. Men choklad har i allafall jag lyckats spåra fram

      Svara

      Marabou ska börja med ny märkning: OBS! Kan innehålla spår sv choklad…
      🤣🤣🤣🤣

      Svara

     Det tog mig över 10 år före jag kunde äta choklad igen efter att ha jobbat på marabou, och då enbart andra märken. Jag blir så lycklig varje jul när jag får alladinaskar, de åker rakt ner i soporna om jag inte lyckas hitta någon som kan tänka sig att adoptera en låda eller fem.

     Svara

      Varför? Vad är det för skit i?

      Svara

       Lite larvigt långt, men en väns bekant arbetar på glassfabrik i Sverige och han skulle aldrig äta glass. Mera får man inte reda på. Inga detaljer och det skrev inte heller Dama Llama om chokladfabriken. Synd att de inte berättar mera i detalj vad det är för snusk.

       Svara

        Tillägg: Detta var för 15 år sedan, så det kan ha ändrats.

        Svara

  RO är Sveriges lamaste myndighet… 🙄

  Svara

   RO är absolut inte någon myndighet.

   Svara

  Mycket bra Camilla! Det här börjar likna någonting…

  Svara

   Ironi när den är som bäst.

   Svara

  Det är ju som att säga att det är okej att göra reklam ICA utan märkning om man bara i samma veva nämner Arla, Pågen och Kungsörnen och dessa sanningsenligt förnekar att de skulle ha ett samarbete med influencern.

  Svara

   Eller så får man vara tydlig med vem hon gör reklam för när man anmäler henne.

   Svara

   Mer som att anmäla en influencer för att ha gjort reklam för arla när det är ica som köpt platsen.

   Svara

  Det verkar vara dags att ifrågasätta om marknaden verkligen klarar av en självreglering?
  Det är inte bara rökare som suger utan även RO

  Svara

  Nu klarar paow ner på Isabelle Strömberg på Instagram, Isabella gör tillbaka, påstår att paow inte har råd med schampoo och balsam utan att jobba på sin pappas mataffär. Men ser då inte paow be om donationer så tycker isabelle ska va tyst ta bort och erkänna att det är pinsamt

  Svara

   Lol, varför skulle det vara pinsamt att jobba på en mataffär? Håller med om att Isabelle borde vara tyst, det enda som är pinsamt är att tigga på instagram.

   Svara

  Är ju anmälaren som gjort en miss och inte ro.

  Svara

  Haha, tänk om hälften är fejk-spons. Som alltså verkligen inte måste reklammarkeras …

  Svara

   Ja man börjar ju undra

   Svara

  Har ni sett att Isabelle Strömberg har börjat tigga pengar nu? Haha. Gick inte bra att få sponsringar så nu tigger hon pengar direkt istället.

  https://isabellesrealface.tumblr.com/post/187192819532/isabelle-has-taking-it-to-new-levels-and-is-now

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Lägg ner, Anna. Det räcker nu.

   Svara

  OT/tips

  Lovisa Lojsan Wallin har statts för ”mom shameing” efter att ha skrivit detta i sin blogg:

  ”Käkat lunch med en favorit. Längtar lite till att T också går på förskolan så vi kan äta lunch och frukost fler dagar i veckan haha”

  Citatet genererade en kommentar om att den delvis skattefinansierade (och TUNGT belastade) förskolan inte finns till för detta ändamål och hon försvarade sig genast och får kommentarer om att det bara är mom shameing.

  Svara

   Grejen är väl att hennes jobb är att äta frukost och lunch 😂

   Svara

   Alltså, varför ska man vilja umgås med sitt barn 24/7, ingen pappa som förväntas det. Skulle 100% behöva lite ombyte då jag uppskattar intellektuellt utbyte.

   Svara

    Det är inte någon kontroversiell uppfattning. Problemet är att förskolan hon syftar på sannolikt inte betalas ur egen ficka. I offentlig verksamhet finns regler och dessa måste följas. Förskolan är ingen generell barnvakt. Om du behöver barnomsorg under din fritid får du bekosta den själv.

    Svara

    Problemet är INTE att hon vill ha barnet på förskola, herregud? Problemet är föräldrar som utnyttjar kommunal barnomsorg för att kunna utföra privata ärenden. Allmän förskola finns för att föräldrarna ska kunna arbeta (+ ta sig till och från jobbet) och absolut inget annat enligt lagar och regler.

    Svara

   Arbetslösa har rätt till barnomsorg 8-16 i Stockholm

   Svara

    För att kunna söka jobb, ja.

    Svara

  Känns ju som Isabella äntligen kommit överens om att få betalt från Löwengrip för reklam igen. Helt plötsligt syns produkterna överallt igen efter att lyst med sin frånvaro ganska länge.

  Svara

   Hon är sams med Pingis igen efter osämjan, där Pingis ställt flera ultimatum om Löwengrip Beaty.

   Svara

   Vad har hänt?

   Svara

    VD:n misstänkt för grovt brott. Företaget som sådant har inte gjort något fel.

    Svara

  Meningslöst att göra en anmälan om smygreklam om man inte ens fattar vad det är smygreklam för? Självklart är det inte Tom Ford som köpt reklamplatsen, utan Sniph; det står ju t o m i texten. Så varför inte skriva det i anmälan då? Slöseri med folks tid.

  Svara

   Någon var lite för ivrig i att anmäla Bella verkar det som.

   Svara

    Den som anmält, eller någon annan, borde anmäla inlägget igen och denna gång ha med Sniph. Då kommer RO garanterat ta upp det.

    Svara

  Stjäl inte mitt nick för att göra meningslös reklam för ett ointressant konto.

  Svara

   va du är ju bara anonym finns hur många som helst som är anonym 😛

   Svara

  _xoxo_0001_ Isabella Löwengrip får denna jämförelse 2 gånger på raken men kolla vem de jämför henne med 😀 😛 tror inte det var menat som snällt 😛
  Wow du är så lik gemma Collins ni skulle kunna vara systrar!! @gemmacollins1 verkligen lika som bär 😱😍👏🏻

  Svara

   shappyheart
   Kopia av Gemma Collins 😃

   Svara

  Det går mer och mer utför här på BB trist.

  Svara

   Här under var det några svar nyss, varför raderades de? Det var vad jag kommer ihåg inte ett dugg otrevliga 😲

   Svara

  så elakt*

  Svara

  Vad är det för donering som Isabelle Strömberg har nu?

  Svara

   Alltså, förlåt, insamling menar jag.

   Svara

  Detta var det bästa kommentarsfältet ever, så många chokladälskare som gått samman och enats på ett ställe.
  Peace out

  Svara

   Svara

   Va fan förväntar du dig. CC har skapat ett monster där hon tillåter mobbning.

   Svara

    Herregud. Har Camilla skapat ett ”monster”? Att människor inte kan bete sig och skriver olämpliga saker är alltså Camillas fel? Cam kan inte ansvara över andra människors beteende, det får man stå för själv. Problemet ligger hos de som skriver elaka kommentarer, inte hos Camilla.

    Svara

     Fast jo jag håller med. Om hon raderat alla påhopp som gjorts och görs och absolut inte bara mot mig, jag är långtifrån ensam om det, så hade det här klimatet på bloggen varit mycket bättre.

     Jag gillar inte hur hon låter folk bli tilltalade och tvingar var och en att stå upp för sig själv utan att hon stöttar och säger sin mening. Hon är bara tyst och tar inte ens bort de inläggen.

     En enda gång har det mig veterligen skett och det var mot och till mig under ett inlägg ang spelreklam där jag berättade om en nära till mig som försökt ta livet av dig pga sitt spelmissbruk. Då var det ensidigt (vilket gör mig var ofattbart) jag som blev ombedd att lugna ner mig.

     Så som jag sagt till henne tidigare. Anonyma troll spelar ingen roll. De kan säga och tracka mig bäst de vill. Men att hon som är i kontroll låter det stå kvar gör faktiskt ont på riktigt.

     Och hon har skapt det här hårda klimatet där man får klara dig bäst man vill ifall man står för smala åsikter.

     Svara

      Det har funnits flera personliga saker du berättat, men de försvinner i den allmänna röra som uppstår när folk börjar trakassera dig. När sedan någon ställer sig bakom dig, så är ”slaget” igång. Ja eller man kanske ska säga slakten – på dina antagonister, alltså. De hamnar fan alltid i underläge.

      Den där Milly sticker alltid upp och bråkar, men får på tafsen varje gång. Likt förbannat kommer hon fram igen och igen och igen i all evighet. Liksom på tivoli, de där figurerna som dyker upp ur hål och man klubbar ner dem. Då dyker de upp ur ett annat hål och man klubbar ner dem och de kommer ur ett annat hål och man …

      Svara

       💚🌸

       Svara

       Gollum? Överlevde du?

       Svara

      Vill bara säga till dig trh, att jag gillar dig(nu är jag nyvaken så orkar inte gå in på detaljer varför). Och det är många andra som gör det också. Se bara på hur många hälsningar du får i kommentarsfältet. Din kommentar här känns verkligen. Det är stort av dig att vara ärlig om dina känslor, det behöver världen mer av♥️

      Jag får en känsla av ånger i mig. Att jag aldrig, när jag har läst trådar och känt att jag vill gå in och försöka sätta stopp har gjort det, utan har alltid tänkt ”det är ändå så många som backar henne”.

      God morgon och kram🌻
      Du är inte ensam.

      Svara

       Tack fina du!

       Men det är inte meningen att du ska känna att du ”måste” ta av din energi.
       Så snälla ha inte dåligt samvete. Jag känner att du finns där i bakgrunden ändå. 💕🌸

       Svara

        Det tar inte energin! Hjärnan funkar bara inte detaljerat utan kaffe😊
        Men tack🌻
        Vi är många med dig, som uppskattar dina kommentarer. Hoppas inte du försvinner!

        😘

        Svara

       Ett tack mm i modd. 🌸

       Svara

      Tror CC vill ha diskussioner här gärna livliga och håller sig för att säga ifrån. Hennes principtänk är väldigt inkonsekvent, hon uttalar principer hon säger sig hålla fast vid men hon applicerar dem godtyckligt vilket gör det svårt att veta vad som gäller. Där hon är riktigt påläst som gällande reklammarkeringat är hon tydlig o rak. Men i andra frågor som kroppsideal feminism osv lförefaller hon ha starka åsikter men resonemang vacklar. Hon blandar även in känslor i principapplicering som tex gällande IL.

      Dessa godtyckliga principer skapar oklarhet i kommentarsfältet och folk utnyttjar det. Du kommer i kläm TRH. Tror hon inte ”vågar” försvara dig.

      Svara

       Jag tänker att det hade räckt långt med att radera mer friskt. CamCam behöver inte ens säga något med egna ord. Och som sagt, det gäller inte bara mot mig utan även dem som får en skopa under nicket anonym eller vad det än må vara.

       💕🌸😘

       Svara

        Fast då radera konsekvent vissa vidrigheter får ju stå kvar liksom vissa inte…

        Svara

         Instämmer!

         Samt att inte konsekvent radera dem som snor andras alias ink Bellas.

         Svara

     Långt medhåll till anonym kl 21:57 i modd. 🌸

     Svara

    ??
    Vad menar du? Jag var seriös. Älskar choklad.

    Svara

  Flavia Vanilla är min favorit också. Gillar Sniph orimligt mycket. Beställde stora flaskan av FV och sedan prenumererar jag vidare på de små flaskorna, det är riktig roligt att få en ny doft varje månad. Heja Sniph! Att man sedan kan panta flaskorna tillbaka till dem gör det ju inte sämre direkt. *** okej, hade inte med inläggets fråga att göra, så om Bella gör smygreklam så ska hon väl granskas som alla andra, eller?***

  Svara

  Raderas hejvilt bland kommentarer här men att Bella ser drogad ut får stå kvar hur länge som helst. Finns det någon logik bakom vilka kommentarer som raderas? Eller handlar det enbart om vem kommentaren handlar om?

  Svara

   Verkar så.

   Svara

  Man kan inte direkt säga att det finns ngn logik eller förutsägbarhet i raderandet. Verkar mer godtyckligt och lite beroende av dagsform. 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Verkar så.

   Svara

  Bråk mellan kattpaow och Isabelle på insta stories igen. I rigger pengar och vill att folk ska skicka via PayPal, paow lägger ut det på sin story som hån och fajten är igång!

  Svara

  Isabelle strömberg och paow bråkar på instastories. Kallar varandra pundare och fattiga.

  Svara

   Nu på natten?
   Kan du inte lägga upp länk, så att man kan klicka härifrån?

   Svara

  Jag har tänkt på en annan sak som handlar om Isabella. Sedan jag började läsa denna blogg (sen 2016 har jag läst till och från hittade hit från bellas blogg genom pingback tror att ett av de första inläggen handlade om Isabella och en cykelhjälm :-)) så dyker det upp kommentarer om att hennes liv är ett luftslott och att det kommer att rämna. Men är det verkligen så. Jag tycker att hon tuffar på bra!

  Svara

  Den som skickade in anmälan gjorde ju inte ett så bra jobb. Tydlighet vad en anmälan gäller är a och o. Det är sedan gammalt!

  Svara

  En uppenbar MISS av ANMÄLAREN som inte anmält Sniph Perfumes
  Citat:
  När Reklamombudsmannen prövar anmäld reklam är huvudregeln att vi utgår från anmälan. I detta ärende hade anmälaren anmält Tom Ford, Chloe och Aerin.

  Svara

  Snälla kam vi diskutera att Isabelle och knivis tigger pengar på insta? Hade inte ens till ett cigg paket ? Okej att knivis gör det men Isabelle? Varför slänger hon inte ihop lite videos lr nått? Helt tomt med det ju?

  Svara

   Herregud hur många inlägg har du skrivit om det? Intresset för dem är inte så stort verkar det som.

   Svara

  När kommer inlägget om att Micke tigger pengar till cigg, varpå Isabelle ber om donationer till hennes paypal, men säger inte vart donationerna ska gå till? Paow, har svarat på Isabelles stores, och säger hon knarkar igen, medan Isabelle kontrar med att det är paow som pundar. Finns även en tråd på reddit med screenshots där en snubbe swishat Isabelle 1000kr i förskott för en tatuering knivmicke skulle gjort, men att knivmicke skrivit att han inte kan göra tatueringen. Pengarna har inte återbetalats.

  Svara

   vill också se den inlägget

   Svara

  Jag tycker det är jättesvårt att anmäla smygreklam! Vilken kategori ska det in i? Vem är drabbad? Gäller det vara eller tjänst? Inte alls förvånad över att det blev fel. Säkert flera av mina anmälningar (gjort 4/5 st) som åkt iväg åt tjotahejti…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.