Häktade VDn hängs ut på influencers blogg

Igår släpptes bomben att en svensk topp-vd häktats för mord på en kvinna.
Det har även framkommit att mannens företag samarbetat med en av Sveriges mest kända influencerprofiler.
I det pressmeddelande som skickades ut förra året skrev bägge parterna om glädjen med samarbetet, men i fredags fanns inte ett spår av samarbetet kvar, utan all information hade raderats från respektive bolags hemsidor.

Vad som däremot inte raderats, utan snarare medvetet publicerats är kommentarer från influencerns blogg där både VDn och företagets hängs ut med namn.
Den tidigaste kommentaren publicerades på bloggen så tidigt som kl 14.20.
Varför jag skriver ”medvetet publicerats” är för att den här bloggen har för-modererade kommentarer, vilket betyder att alla kommentarer som visas på bloggen har blivit manuellt godkända. Alltså har någon aktivt valt att de ska visas på bloggen.

För att vara helt säker på min sak testade jag själv att skriva en kommentar på bloggen, varpå följande meddelande dök upp.

VDn och företaget han företräder hängs alltså medvetet ut på influencerns blogg.
Varför hen valt att publicera namnen på sin blogg är i nuläget oklart, precis som frågan om vem som är ansvarig utgivare för på sidan.
Eftersom kommentarer måste godkännas så kan det vara så att ansvarsfrågan flyttas från skribenten till bloggens innehavare.
Sidan ”Sveriges Tidskrifter” skriver följande:

Som ansvarig utgivare ansvarar du för innehållet i kommentarsfält som är förhandsmodererade.
I omodererade kommentarsfält står den som gjort inlägget för dess innehåll.

Enligt den här principen så skulle alltså ansvaret falla på influencern, ett spår även  Mårten Schultz, –  professor i civilrätt vid Stockholms universitet är inne på här.
Hur det står till med samma scenarion fast på Instagram vet jag inte, men även där står det liknande kommentarer som på bloggen.

OBS! Inga namn tack!

191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte varför det släppts igenom och skriv en kommentar om det igår på den bloggen. Precis som att jag inte tycker att det ska stå kvar här så borde det inte stå kvar där.

  Svara

   Fast vadå hängs ut? Medvetet hängs ut? På vilket sätt är det en uthängning, medveten?? Medveten uthängning för att kommentarer släppts fram innehållande ett förnamn och ett företagsnamn? Det står ett förnamn och ett företagsnamn i kommentarer, det är väl ingen uthängning som bloggaren gjort? Företagsnamnet har ju dessutom figuretat i denna blogg en hel del innan det syntes i den bloggen, har skrivits här ju senaste dagarna.

   Skulle snarare säga att Du gör en medveten manöver och aktivt vinklat inlägget för att ”hänga ut” någon.

   Svara

   Ja det känns lite konstigt att camilla skriver det här inlägget när exakt samma sak skrivits i den här bloggens kommentarsfält utan att ha raderats.

   Svara

  Bra!!! Älskar när du granskar på det här sättet! Proffsigt. 👏👏

  Svara

   Varför står det ”Sveriges mest kända influencerprofiler” i detta inlägg när den influencern alltid på denna blogg påstås luras med siffror och hen påstås inte alls vara särskilt stor osv i alla andra sammanhang. Undrar om det är så att i detta sammanhang passar det att hen målas ut som ”stor” och inte annars. Märkligt.

   Svara

    Precis ibland skriver C att ”BB som är så stor” om det ska användas i negativt syfte, men då brukar jag reagera och tänka på att ni brukar ju annanrs skriva att ”hon är inte så stor, hennes blogg är ju så liten”. Komiskt i eländet är också att CC skriver att hon testade att skriva en kommnetarer där haha som om inte hon brukar göra det och visste vilken text som kommer upp. Asså.

    Svara

    Jag tror att alla är överens om att det är en stor blogg. Men sen är frågan hur stor?

    Svara

    Ja precis står det på bloggbevakning Sveriges mest kända influencerprofiler så måste ju de siffror influencern det verkar handla om stämma för annars skulle inte hen vara Sveriges mest kända influcenser.

    Svara

     Mest känd är inte lika med störst dock

     Svara

     Kan det bero på att hon gjort sig känd bland annat för sina bedrägliga verksamheter?

     Blondinbella börjar med ett varumäkesintrång och byter namn till Spotlife
     Konflikt med blogg portalens ägare – betalar inte
     Konflikt med bloggare – betalar inte
     Konflikt med lagen gör sliskig smygreklam Osv osv

     All kritik kommer väl alltid bara ur ren svartsjuka?

     Spotlife startades som Spotlight och ett klockrent intrång
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/spotlight-blir-spotlife-efter-hot-om-stamning-6225601
     Spotlight blir Spotlife efter hot om stämning
     Bloggnätverket Spotlife promotar och coachar bloggar i utbyte mot intäkter för annonssälj. Nyligen genomförde bolaget en bloggtävling som marknadsfördes på ett flertal stora bloggar, då under namnet Spotlight.
     https://spotlightpr.se/
     Spotlight är en PR-byrå i Stockholm som sex år i rad rankats som en av Sveriges bästa byråer. Tillsammans med våra kunder skapar vi kommunikation som utmanar, engagerar och driver affärer.

     https://www.dagensmedia.se/nyheter/johan-kinnander-fornekar-smygreklam-pa-blondinbella-se-6224392
     smygreklam på Blondinbella.se
     – När jag satt med Pontus Schultz i TV4 fick jag en väldigt stor summa pengar för att nämna Spotlight i tv.
     Hon ville inte bekräfta summan men sa att det rörde sig om ”mycket pengar”.
     Spotlight, som sedan dess bytt namn till Spotlife, sponsrar redan etablerade bloggare med teknik, coachning och design.

     Bråken får bloggare att lämna spotlife
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
     Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

     Blogg stängdes ner efter annonsbråk med Spotlife
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-stangdes-ner-efter-annonsbrak-med-spotlife-6222413
     Tjänade du mycket pengar på bloggen?
     – När jag drev den själv gjorde jag det. Men sedan Spotlife tog över har jag inte fått ett öre, säger hon.

     ”Blondinbella saboterarbloggarnas affärer”
     https://www.dagensmedia.se/experter/debatt/blondinbella-saboterarbloggarnas-affarer-6218987
     Snart ett år har gått sedan Viktoria Wallin, rektor på Jensen Gymnasium, blev kontaktad av en pappa med en minst sagt udda förfrågan.
     Dealen lät ungefär så här: min dotter bloggar om skolan, i egenskap av ”ambassadör”, och du tackar för marknadsföringen genom att sätta in pengar på vårt konto.

     Blondinbella kan stängas av för obetalda fakturor
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/blondinbella-kan-stangas-av-for-obetalda-fakturor-6219166

     Roland Karlsson, vd för Blogg Esse AB, hotar att stänga av Blondinbellas blogg om Spotlife inte betalar sina fakturor. ”De är pirater”, säger han till Dagensmedia.se.
     https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/spotlife-trappar-upp-konflikten-med-blogg-se-6221148

     Dagensmedia.se har tidigare berättat om konflikten mellan Blogg.se och Spotlife. Enligt Blogg.ses vd Roland Karlsson har Spotlife, med Per Rydberg i spetsen, utnyttjat tjänster från Blogg.se utan att betala för sig. Enligt Per Rydberg har man försökt att få en dialog om hur betalningen ska gå till – utan att lyckas.

     Blogg.se säger upp Blondinbella-avtal
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-se-sager-upp-blondinbella-avtal-6219157
     Blogg.ses vd Roland Karlsson har nu skickat en uppsägning av alla avtal med Blondinbellas bloggnätverk Spotlife. ”Vi vill inte ha någonting att göra med dem”, säger Roland Karlsson. Spotlifes Per Rydberg slår tillbaka.
     https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
     Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

     OUTSOURCING GÅR IGEN

     Samma sliskiga reklam med outsourcade personligheter ping pong – Pingis
     Instagraminlägget om champagnevarumärket som hon deläger med Isabella Löwengrip, saknar både reklammärkning och information om riskerna med alkohol.
     https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/pingis-hadenius-inlagg-anmals-till-konsumentverket-6924108

     Ökad hotbild som går igen
     https://stoppapressarna.se/svenskt/b…das-av-livvakt
     Det är naturligtvis helt omöjligt att utifrån veta exakt vad som är vad bland vissa företeelser. Men i samband med dålig feedback på den kommersiella arenan förefaller hotbilden förstärkas och alla känslokalla personer som hatar blondinbella dyker upp ur underjorden, de är bara där för att såra den stackars vackra makeup ikonen Isabella Löwengrip som aldrig gjort några av felen ovan och inte ens vet vad det betyder med hur många bloggbesökare man har.

     Mycket djup kritik uttrycks inte Öppet
     Det här är en bransch som handlar om livsstil, makeup & inte minst om att se bra ut. Det är ofta så att många väljer att inte ta upp allvarlig kritik mot ett företag eller en företeelse där och då, men snacket om missnöje når ändå ofta ut. Många framförallt unga tjejer som inte får vad de har blivit utlovade etc. Och vem tror väl på dem, de kanske bara är systematiska blodsugare som vill åt den fina och vackra Isabella Löwengrip varumärke blondinbella, speciellt nu när hon känner sig så hotad **våran Bella**

     Media Artiklar blottar ett större djup av tveksamheter
     Men bara på rubrikerna här går det också mycket väl att förstå att kritiken är bredare och djupare än så. Artiklar och media skummar oftast bara på ytan, något som vi alla vet, även om en del är skickliga på att framställa sig som offer i samband med just det. Är det hatiskt att sammanställa kritiken, nudå? Eller är det aktivt världsfrånvänt att blunda för den? +ett uttryck för djupt hat mot verkligheten som bärare av allas vår realitet?

     Svara

      Kram.

      Svara

      Alltså du är galen, så galet besatt av att smutskasta Bella. Det är sjukt.

      Alltså snälla – skriv INTE positivt om Bella här, försvara henne INTE och skriv inget negativt om C i samband med Bella för DÅ blir allt värre DÅ kommer allt allt negativt om Bella som hon kan komma på och hitta. DÅ kämpar hon än värre med att smutskasta och förstöra för Bella. Allt ALLT försöker hon förstöra, det FÅR BARA INTE gå bra för Bella. Om Bella omskrivs någonstans i positiva drag då ska det direkt smutskastas här.

      Blir Bella försvarad här då ska det diekt huggas emot och det skrivs en massa om hur dålig hon är och gamla uttalanden vinklas och det häcklas. Så. Skriv inget positivt om Bella här, försvara henne INTE för DÅ rasar någon och den arga björnen väcks…

      Svara

       Jao. det är väl alltid fel på alla andra när de kritiserar Isabella Lövengrip? till och med en enkel sammanställning av den första tiden får en del att reagera. Så visst vem är besatt?

       Svara

       Du är naiv du. Måste vara skönt att kunna leva i total förnekelse och ägna all vaknen tid åt att försvara en chimär.

       Svara

      Alla luftslott rasar ihop förr eller senare.

      Svara

      Fram till Bellas myndighetsdag hösten 2008 sköttes Spotlife av Per Rydberg och Thomas Lindhoff.
      Bellas omskrivna ”miljonavtal” med Spotlife från april 2010:
      https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/bloggnatverk-varvar-blondinbella-6689647

      Svara

    …”samarbetat med EN av Sveriges mest kända influencerprofiler”… Du missade att ta med EN av. Det står ingenting om några siffror på en blogg. En känd profil är en känd person i en viss krets. I detta fallet i influencerkretsen.

    Svara

     Fast i andra sammanhang så anses ju inte personen vara en av de största utan då tar man upp Pewdiepie, Anna Nyström, Bianca Ingrosso, Kenza m fl som har väldigt mycket högre siffror än denna influencer. Det finns väldigt många svenska influencers som har snarlika siffror som den här. Det känns bara som att det vore bra om det var konsekvent. Tex så ifrågasätts det vem som köper kräm. Om detta är en av Sveriges största influencers så är det klart att många köper kräm… För att prata lite luddigt pga namn får ej outas.

     Svara

      Jag tänker att personen är stor/välkänd i influencerkretsen. Tror inte många av gemene man vet vem hen är. Eller ens bryr sig.

      Svara

    Hon skrev att hon är känd. Inte stor

    Svara

     Men är hon så känd då så är det väl fantastiskt att Ellos och alla andra som samarbetar med henne gör det? Om hon är en av Sveriges kändaste influencer. Det är bara det att i andra inlägg ifrågasätts det starkt att hon är känd, då påstås det att ingen utanför bloggbevakning ens vet vem det är, att hon har förfalskade siffror osv. Det blir oseriöst när det hela tiden ska vinklas till vad som passar i stunden.

     Svara

      Jag vet, och jag håller med. Svarade bara på kommentaren ovan..

      Svara

   Sara du gillar när inlägg vinklas eller? Vad är det som är bra granskning här? Proffsigt? C skriver manipuilativt och vinklat. Är det en uthängning verkligen, och medveten, att släppa fram kommentarer som innehåller ett förnamn och ett företagsnamn? Varför skulle hon inte kunna släppa igenom det? Står inget efternamn, och hade hon inte släppt fram så hade det blivit fuzz för det och det hade klagats och skrivits här att IL försöker dölja osv osv….

   Svara

    Råkar företaget ha flera VD med samma förnamn? Annars är det tydligt vem som utpekas även om efternamn inte står med.

    Svara

  Intressant inlägg!

  Svara

  Vad för typ av ansvar skulle kunna falla på influencern? Kommentarerna som publicerats säger ju bara att personen gripits samt vilket företag personen jobbar på. Detta är ju sant och kan alltså inte utgöra förtal.

  Svara

   Det kan vara förtal fast det är sant. Rekvisiten i lagrummet säger, om jag minns det rätt, att det ska vara ägnat att utsätta för missaktning.

   Svara

    Ja, men i 2 st står det följande: ”Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar” (5:1 BrB).

    Svara

    Rekvisiten måste ju iofs vara 1. skyldig att uttala sig eller vara försvarligt, och 2. sant eller skälig grund. Bara sanning räcker alltså inte för att slippa ansvar för förtal.

    Svara

    Jepp, det är det Cissi Wallin har åkt dit på.

    Svara

   Sanningshalten avgör inte huruvida det är förtal eller ej…

   Svara

    Se min kommentar ovan eller gå direkt till 5:1 Brottsbalken 🙂

    Svara

     Eh ja, okej, vad vill du ha sagt? Att sanningshalten kan ha en viss betydelse om personen var tvungen att tala om det. Tror du att de som skriver namn+företag har försvarliga skäl? Vilka skulle de försvarliga skälen vara?

     Svara

      Ja, att sanningshalten _till viss del_ är avgörande. Jag hade för mig att det var ett eget rekvisit och att sanning alltså skulle vara helt avgörande. Där hade jag dock fel insåg jag sen när jag läste lagen igen.

      Svara

       Ok. Men då är vi överens om att sanningshalten inte avgör om det kan bli tal om förtal eller ej då!

       Svara

        Japp.

        Svara

   Ni är häpnadsväckande många som inte förstår innebörden av förtal. Tänk logiskt. Ett övertydligt exempel: om x skriver i sin blogg att y har legat med z, ska polisen då först utreda om det x säger är sant innan det kan bli aktuellt med ett åtal?

   Svara

    Juridik är inte alltid logiskt tyvärr.

    Svara

    Spelar ingen roll om det som sägs är sant eller falskt. Om utsagan är sann kan det faktiskt anses vara ”mer förtal” än om utsagan är falsk 🙂
    Brottet förtal återfinns i Brottsbalkens 5 kap. 1 §. I bestämmelsen återges att den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal.
    Brottet har två rekvisit, dels ett objektivt – någon ska på ett eller annat sätt utpeka någon som brottslig eller dylikt. Medan det subjektiva rekvisitet består i att den som utpekar någon ska göra detta i syfte att den utpekade utsätts för andras missaktning.

    Svara

     Ja, men läs 2 st i 5:1 BrB 🙂

     Svara

      I regel är det inte försvarligt. Skillnad på att säga att någon är ett otroget svin eller mördat sin partner, respektive att x gillar gurka eller att en gör det för att rentvå sitt eget namn. Tänk lite längre.

      Svara

       Men det står inte att VD:n mördat sin partner i kommentarerna ovan.

       Svara

       Men gäller detta med att anmäla för förtal bara om man gör det offentligt? Inte att vanlisar kan anmäla förtal och att åklagare tar upp det?

       Svara

        Det ska rikta sig till en större krets och avgörs från fall till fall. Något som sker internt inom en vängrupp faller normalt sett utanför lagrummets tillämpningsområde.

        Svara

      Försvarligt hade det varit om till exempel en tidning publicerar namn eller bild på en farlig brottsling som är på fri fot, då kan det vara viktigt att upplysa om identitet så hen inte kan höra mer skada. I det hör fallet är mannen redan häktad så det finns ingen sån anledning.

      Svara

     I det här sammanhanget innebär ”ägnad att” inte att uppsåtet är att utsätta någon för andras missaktning, utan att det typiskt sett kan bli följden. Det kan alltså vara förtal om man berättar något som kan medföra att någon blir utsatt för andras missaktning även om det inte var syftet.

     Svara

     Cissi m fl borde nog läsa på lite angående förtal, så som hon tjatar om sitt eventuella åtal och hur ”fel” det är om hon skulle bli åtalad…..

     Svara

      Fast man kan ju tycka att det är fel oavsett vad lagen säger. Lagöigt rätt och fel och moraliskt rätt och fel är inte alltid samma sak.

      Svara

       Ja, givetvis kan man tycka vad man vill, men oavsett det så är det lagen som samhället har att förhålla sig till. Ärekränkning är väl aldrig särskilt fräscht kan jag tycka, men det kan det självklart råda delade meningar om, vissa kan säkert tycka att det är moraliskt riktigt.

       Svara

  ”Varför hen valt att publicera namnen på sin blogg är i nuläget oklart,…”
  Det är förmodligen för att det skapar buzz, klick och kommentarer.
  Varför skulle orsaken vara annorlunda just nu?
  Här kommer ju en en doftande och saftig publicitetsstek flygande helt gratis.
  Marisols mobil är nu ständigt på uppladdning 🙂

  Svara

   Kan det inte vara så att de släpper igenom allt bara helt enkelt, eftersom folk klagar så annars. De har kanske inte läst och sett hans namn i kommentarer, det går väl igenom ett filter troligtvis. Det står inget om att de har manuell granskning, så tveksamt, kan vara att det går igenom ett filter bara och går de igenom där så släpps de på utan att de läses igenom kanske.

   Svara

    Då skulle ju kommentaren gå igenom direkt om dem bara ska genom ett filter… och jag med flera har skrivit kommentarer som inte kommit med alls

    Svara

     Nej de måste nog ändå godkänna, släppa på trots filter. Då har väl dina kommentarer fastnat i filter eller hamnar i skräp vilket tydligen händer, sett andra bloggare som förklarat det. Mina har inte hellerkommit med alla gånger och det har inte varit elakt men ofta svar till andra då, en del missas nog helt enkelt eller hamnar på villovägar.

     Svara

    Fast det står ju inget fullt namn, inget efternamn så varför skulle hon inte få släppa fram en sån kommentar? Det är mer konstigt att skriva kommentarerna tycker jag. Släpper hon inte fram blir ju folk arga och klagar, och hade hon inte släppt fram detta så hade nog folk klagat och påstått att IL försöker dölja osv men nu vänds det ist till att hon ”hängt ut”. Att hon ”medvetet hänger ut”. Alltså vissa lyckas alltid hitta fel och lyckas vända allt till fel. Otroligt. Måste vara jobbigt för IL.

    Svara

     Inte svårt att hitta efternamn eller veta vem som åsyftas när man vet förnamn + VD + företagsnamn.

     Svara

   Det är så solklart varför hon gör det att jag inte fattar att ni ens funderar på varför?? Influencern är besatt av att framhäva sig själv och tar varje liten chans att trigga upp sina siffror och inkomster. Att personen saknar moral vet vi ju redan, det har hon bevisat upprepade gånger.

   Svara

    Ja men jag drar paralleller till hur hon hängde ut hajen?

    Svara

  Jag känner mest att hon kommer få detta att handla om sig själv. Kommer vi få höra om en ny hotbild? Time will tell.

  Svara

   Självklart spinner Bella detta till att handla om henne. Här gäller det att få ut maximalt ur detta för Löwengrip Beauty.
   Antar att det är därför som det verkar som det varit full fart på kontoret senaste dagarna. T o m Pingis har jobbat istället för att träna och Bella har vistats långa dagar på kontoret. Händer inte så ofta. Full krishantering.

   Svara

    Säkert därför det kom ett snyft-inlägg om sonen skolstart häromdagen…

    Svara

     Hur tänker du då? Varför skulle hon vilja/behöva ha sympatier för att en affärsbekant eventuellt begått ett m-rd? Eller menar du att hon egentligen var ledsen över det, att hon kanske kände dem båda, att hon kände den avlidna? Så att hon egentligen var ledsen över det och inte en försening till skolan? Hon kanske inte känner dem ens alls men det var nog en chock att höra, fruktansvärt tragsikt ju. Tror inte hon hittade på om försening till skolan dock.
     09:16
     Det är ju andra som mest fått detta att handla om henne, konstigt nog, ganska sjukt.

     Svara

   Vadå du känner att hon kommer få detta att handla om henne själv? Det är ju ni/andra som fått detta att handla om henne.

   Otroligt hur ni lyckas vända allt till fel gällande Bella, allt hon gör och hur hon än gör så vänder ni det till fel.

   Men det är självlart att om hon kommer skriva om detta så kommer ni mena att hon får det att handla om henne själv och det gör det ju självklart så fort hon skriver om något på hennes blogg, på ett sätt handlar det ju om henne, bloggen handar om henne och hon skriver utifrån sig och sitt liv.

   Svara

  Kan du bara sluta tro att du är så insatt i medievärlden? Hade du varit det hade du inte skrivit det här, för då hade du vetat att en enskild blogg inte har en ansvarig utgivare.

  Svara

   Lejla, du måste läsa alla meningarna i ett stycke för att få dra slutsatser om vad någon kan och vet.

   Svara

  Tveksamt om det kommer leda till någon rättslig påföljd dock. Den uthängda brottsmisstänkta mannen har nog annat att tänka på än att driva den frågan. Men det hade varit intressant att följa en sådan rättsprocess.

  Svara

   Tror inte heller det blir någon rättslig påföljd. Tycker dock att det är osmakligt att lämna kvar kommentarerna på bloggen. Allt för att höras över mediabruset. Ändamålen helgar medlen.

   Svara

    Fast helt ärligt, det står inte efternamn och det hade väl isåfall varit mer osmakligt om hon uttalade sig. Hade hon inte släppt fram kommentarer så hade det klagats och rasats och det hade skapats rykten om att IL döljer något och det ena med det tredje. Hon har kanske inte ens sett och läst dessa kommentarer heller.

    Svara

     Det handlar om syftet med att låta kommentaren stå kvar. Att IL har fattat ett strategiskt beslut att moderera sitt kommentarsfält på bloggen lägger jag absolut ingen värdering i. Det är hennes blogg och hon sätter reglerna.
     I detta specifika fall låter man en kommentar som namnger en person som är häktad för brott stå kvar. I länder som inte tar så hårt på rättssäkerhet händer det att tidningar både publicerar bild och namn på misstänkta till brott utan att de dömt för brottet.
     Det är anmärkningsvärt och frågan är till vilket syfte man väljer att låta kommentaren stå kvar?

     Svara

     Står även ”VD” i kommentarerna så det är tydligt vem som menas även i brist på efternamn.

     Svara

  Jag kanske missuppfattar texten, men informationen om att företaget i fråga, vars VD nu sitter häktad, samarbetar med influensern bolag finns absolut kvar på deras hemsida. Det är bland det första man kan läsa på startsidan till och med.

  Svara

   Jag kommer inte in på hemsidan. Det verkar som att de stängt den tillfälligt? Eller kommer någon annan in?

   Svara

    Nej kommer inte heller in.

    Svara

     Jag kom in i morse, men nu verkar det som att den är helt nere

     Svara

  Bara jag som inte fattar vem det handlar om? Jag förstår vem influncern är, men vem fan är vdn liksom som influncern samarbetat med. Kollat flashback men inga ledtrådar där. Hur kan alla andra veta vem det handlar om?

  Svara

   Det finns massa på flashback.. Kolla ”aktuella ämnen”

   Svara

   Står ju också på influenserns blogg, som sagt..

   Svara

   Det är ju topptråden på Flashback och det tog inte lång tid innan namnet på VDn kom fram. Klicka på aktuella ämnen.
   Allt finns alltid på Flashback, bästa stället att hitta info snabbt på.

   Svara

   Ingen direkt känd. Tror inte att han förekommit i hennes blogg eller så ens men är osäker, vet ej. Det handlar om ett stort företag som sköter distribution åt många olika företag inom skönhetsbranschen, inget jättekänt namn eller så. Aldrig hört talas om det innan.

   Svara

  Jag behöver aldrig vänta på att mina kommentarer ska godkännas i hennes blogg?

  Svara

   Jag behöver heller ALDRIG vänta på att mina kommentarer ska godkännas då jag skriver i hennes blogg. Kanske sattes CamCam i mod ..

   Svara

    Förtydligar: CamCam under annat namn (Johanna ) menade jag ..

    Svara

    Känns som du inte ens har koll på vilken blogg det handlar om. Den har varit moderad ett bra tag och folk brukar gnälla här över att deras kommentarer inte godkänns

    Svara

     Bekräftar härmed att jag självklart vet att det handlar om BBs blogg. Vem är det som är dum? Jag har gett information om den erfarenhet jag har av BBs blogg och har aldrig hamnat i mod de fåtal tillfällen jag kommenterat däremot har jag flera gånger hamnat i mod i denna ( förtydligar .. Camillas blogg). Sedan får givetvis alla göra sin egen tolkning av detta.

     Svara

    Den bloggen godkänner alla kommentarer först. Ingen kommer igenom direkt.

    Svara

     Fast hur kan du veta det? Det kanske är så att vissa går igenom direkt och andra inte. Kan också vara så att granskningen inte är på dygnets alla timmar.

     Svara

      Nej. Den är moderad. Inga kommentarer går igenom direkt. Hade du vetat vilken blogg det handlar om hade du också vetat att så är fallet. Senaste inlägget har bara 11 kommentarer

      Svara

       Men snälla.. klart jag VET vilken blogg det handlar om, sluta med härskarteknikerna. Och de andra vet också självklart vilken blogg det handlar om! Trots att den är modererad så betyder inte det att BB läser alla kommentarer innan de kan skåds utåt.

       Svara

        Om du vet vilken blogg det handlar om så vet du också att kommentarerna måste godkännas före publicering. Annars spelar du bara dum. Det är ingen härskarteknik. Det är så det är bara.

        Svara

        Väldigt märkligt om inte kommenteras skulle läsas först. Tror inte hon skulle riskera att det skrivs olämplig Info om hennes barn osv. Hon/dem har nog koll.

        Svara

         Det står inte manuell granskning, inte säkert att allt granskas och läses manuellt men att det går igenom ett granskningsfilter, och sen måste de tryckas på/godkännas för att skådas på bloggen utåt. Jo hoppas de har koll men känns inte som det med tanke på allt elakt folk skriver och klanar ner och skriver ner hennes produkter och allt, inget positivt liksom. Men släpper hon inte fram allt så klagas det, och släpper hon fram så klagas det. Inte lätt att göra rätt, inte lätt att pleasa alla. I detta fall står det ju inget efternamn eller så och det är IL som ifrågasätts enbart.

         Svara

      och vadå ”vissa kanske går igenom direkt, andra inte” 😂 så funkar det inte. Antingen godkänner man kommentarer eller så gör man inte.

      Svara

       Vet du hur de har inställt och hur de gör verkligen? De har antagligen ett granskningsfilter på, inte säkert de har manuell granskning. Och att de kanske granskar manuellt en del av det som fastnar i filtret kanske.

       Svara

        Har varit många gånger ett inlägg haft 0 kommenterar i flera timmar. Jag är väldigt säker på att det krävs ett godkännande först 🙂

        Svara

         Ja de måste ju släppa på kommentarerna, de går inte in direkt så de visas utåt. MEN det innebär inte nödvändigtvis att hon eller någon sitter och läser igenom alla kommentarer manuellt, det kan vara så att de släpper på de som godkänns genom filter. En del läser de nog, ibland mer ibland mindre beroende på tid och antal. Det är ju väldigt många kommetarer där ibland så tar ju tid att läsa allt. Men just i detta fall – det stod inget efternamn och varför skulle ett företagsnamn inte få skrivas ut, hade väl varit märkligare om hon mörkade ett företagsnamn – då hade det säkert klagats för det och hon hade då anklagats för ”fiffel”. Men nu vänds istället detta till ”fel”, såklart.

         Svara

       Camilla sätter vissa nummer på ”hold” och väljer sen om hon vill radera eller publicera. Vore inte otänkbart om Bella gör så med många kritiker här inne?

       Jag har kommenterat en gång där, den gick igenom direkt.

       Svara

        Så kan det vara att de har vissa okända, kända, nya ipnr på hold och vissa granskas. Jag har skrivit positiva kommentarer där ibland som inte gått fram, alltså då har jag på en gång kanske skrivit två el tre stycken och då har en inte kommit med, då är det ofta svar till annan kommentar. Så tror de/hon kan missa vissa, vissa kan hamna av misstag direkt i skräpkorgen har jag sett annan bloggare berätta om. Så en del missar hon nog bara. Troligtvis är det vissa ord som hamnar i skärp också kan jag tänka mig.

        Svara

   Nu är bloggen modererad… ingen kmr igenom direkt.

   Svara

   Jag kommenterar då och då på den bloggen och har alltid fått upp samma ruta som Camilla fick.

   Svara

    Samma här. Är 100% säker att den är moderad. Och har så varit ett bra tag

    Svara

  Rekvisiten måste ju iofs vara 1. skyldig att uttala sig eller vara försvarligt, och 2. sant eller skälig grund. Bara sanning räcker alltså inte för att slippa ansvar för förtal.

  Svara

  ”Samarbetat”? De samarbetar väl fortfarande i högsta grad då företaget har i uppdrag att sköta all distribution av influencerns produkter?

  Svara

   Luftslottets portar har nu öppnats upp för totalt haveri 😱😱😱

   Svara

   Ja, det är ju ett svenskt aktiebolag med ett norskt moderbolag som de har avtal med.
   Aktiebolag är en juridisk person som inte kan häktas. Förmodligen rullar avtalet på även om det inträffade har vållat uppståndelse både bland kunder och leverantörer.

   Svara

    Exakt Lovisa

    Svara

    Ah fast hur många återförsäljare tror du vill samarbeta med ett företag vars vd är häktad för mord? Alltså denna vd är ju yttersta ansvariga för distributionen av alla Löwengrips skönhetsprodukter….
    det är liksom inget litet samarbete.

    Svara

  Någon som är snabbare på bollen att radera blogginlägg är hudspecialisten, ägaren av skincity webshop. De har ju nära samarbete med företaget i fråga och hon hade en massa blogginlägg får fester som hon varit på som företaget i fråga har anordnat, inlägg som redan raderats men finns kvar på Googles förslag och bildförslag. Men BB låter kommentarsfältet ligga öppet. Fuffens.

  Svara

   Fuffens? Eller så har BB själv inte ens sett det. Varför håller någon envist på att skriver hans namn då på henns blogg och insta? För att jävlas antagligen. Ett tragiskt mord har begåtts och det försöker man nu använda mot BB. Helt sjukt.

   Svara

    Måste hålla med, förstår inte vad BB ska behöva svara på. Är inte hennes fel, ingen kunde veta innan vad som skulle hända. Det är inte heller företaget i sig som mördat någon utan VDn (som privatperson) så förstår faktiskt inte varför folk ens skriver dessa kommentarer på hennes blogg.

    Svara

     En man som är straight och är vd för ett skönhetsföretag för främst kvinnliga produkter och typ bara kvinnliga anställda är fuffens nog om du frågar mig…. något lurt med att vilja ha sådan kontroll över kvinnor och kvinnliga produkter.

     Fuffens är att BB har vetat detta i 2 dagar och låter sitt kommentarsfält vara öppet.

     Svara

      Är det öppet nu, var det inte fel just för att hon har granskning? Eh.. ? Menar du att det är BBs fel att en straight man var vd för att skönhetsföretag, eller att folk borde förstått att han var framtida m*rdare, att något måste vara fel på mannen eftersom han jobbar ihop med kvinnor och kvinnliga produkter?

      Svara

      10.18
      ”En man som är straight och är vd för ett skönhetsföretag för främst kvinnliga produkter och typ bara kvinnliga anställda är fuffens nog om du frågar mig…. ”

      Jag baxnar.

      Svara

       10.18 Det var en riktigt udda åsikt….
       Berätta gärna på vilket vis du anser att han bevisar att han är ”fuffens”???
       Tänk till nu lite så kommer du nog på en hel del män som likt honom har dom kvalifikationerna. Jösses människa.

       Svara

        Jag tycker inte män ska tjäna pengar på kvinnors skönhetsshopping, känns bisarrt att män ska sko sig på kvinnliga ideal och kvinnliga produkter. De kan gott och väl producera och sälja saker för män istället.
        Precis om vd för Victoria secret med sina förlegade kvinnoideal har kört hela varumärket i botten och orsakat hundratusentals kvinnor kroppsångest och ätstörningar. Bara för att en gubbe är vd för ett kvinnligt underklädesmärket och bara visat upp ett ideal han tycker om, dvs sjukligt smala långa kroppar där inget annat duger. Inte ens Tyra banks när hon var smal med pyttelite kurvor. Hoppas du förstår min poäng.

        Lite som att män ska designa och sälja tamponger eller bindor.

        Svara

         Och kvinnor ska inte designa bilar som män kör, eller hur? Ge mig styrka.

         Svara

          Vaddå bilar som män kör!!! Bilar är en produkt som används av både män och kvinnor… smink är för kvinnor, trans och gays, straighta män kan hålla sig borta från sminkindustrin!

          Svara

      Nej, din ”analys” håller inte. BB har fortfarande inte något med detta att göra, inte heller företaget i sig. Att kommentarerna skrivs från första början är konstigt från de som kommenterar, att BB låter kommentarerna vara kvar kanske är onödigt på sin höjd men inte något fuffens. Du borde ta av dig foliehatten, du låter konspiratoriskt.

      Svara

     Nej precis, helt otroligt löjliga kommentarer, och att fråga när kommer du uttala dig? Asså… man kan ana att en viss c och vissa här varit där och skrivit detta. Att C ”testade att skriva en kommentar där” haha tror knappast hon skrev där för första gången…

     Svara

      Hade varit sjukt respektlöst om hon hade gjort uttalande om det inträffade. Är ju verkligen ingenting hon har och göra med

      Svara

       Men varför låter hon hand namn ligga kvar bland kommentarerna?

       Svara

        Har hon ens sett det, vet hon ens om det? Varför skriver någon hans namn där och undrar när BB ska uttala sig? Varför skulle hon göra det? Den/de som skriver om detta till henne gör det av ett syfte, med att mål att trycka ner och j*vlas typ. Sjukt att använda ett mord, en tragiskt händelse till att svartmåla BB. Hon har ju inget med det att göra.

        Svara

         Bella har tagit bort alla kommentarer om det på Instagram, det var typ 10+ stycken förut. Men bloggens kommentarer som hamnar på googles sökresultat låter hon ligga kvar. Självklart läser hon alla kommentarer

         Svara

        Varför låter Camilla samma information ligga kvar i sitt kommentarsfält?

        Svara

      Även om man skrivit kommentarer på Isabellas blogg förut, så måste man ju kolla för att se om det verkligen är modererade NU.
      10.24 Inte så himla smart som du tror?

      Svara

     Instämmer helt. Hade ägaren/VDn på det bolaget jag jobbat för mördat sin sambo hade jag inte haft något problem med att jobba kvar (sålänge VDn slutade såklart). Det är ju inte VDn som privatperson Influencern gjort business med.

     Svara

  Du/ni som skrivit dessa kommentarer har väl gjort det med det syftet kan man täka, för att kunna ”sätta dit”. Släpper hon inte igenom kommentarer så klagar ni, släpper hon igenom så klagar ni… MEN att ”någon medvetet valt”, ”aktivt valt att publicera” är så manipulativt skrivet av dig, i vanlig ordning – den som släppt på kommentarer kanske inte läst så noga, skulle tro att de ser kommentarer går igenom ett filter av fula ord och går det igenom så släpps de på snabbt utan att läsas – kan vara ett granskningsfilter bara helt enkelt.

  Helt sjukt hur du försöker med ALLT för att sänka och ”sätta dit” Isabella.

  Svara

   Helt sjukt att du hugger VARJE GÅNG.

   Svara

    Vid det här laget är jag övertygad om att det är någon som vill jävlas.

    Svara

    Står ju inte något efternamn i kommentarerna så varför skulle det inte kunna släppas fram, ett förnamn och ett företagsnamn som är väldigt stort. Är det att hänga ut verkligen? Då har det väl isåfall hängts ut här också, skrevs ju här om det först, och DÅ var det kanske medvetet HÄR.

    Svara

   Du är ju naiv. Du vet om att IL lever för drama och reklam? Hon vill ha uppmärksamheten.

   Svara

    Tror inte hon vill ha negativ uppärksamhet alls, inte klokt hur ni håller på. Förstod att du skulle hugga direkt, och du stoppade mig… alltså.

    Svara

     Hon lever för att provocera och få negativ uppmärksamhet. Hon vet vad hon gör, all publicitet är bra publicitet.

     Svara

      Nej all publicitet är INTE bra publicitet!!!

      Svara

       Nej, men i hennes ögon är det så.

       Svara

        NEJ! Hon vill nog ha lugn och ro ibland tror jag, och tror inte hon vill ha anklagelser om allt och en massa negativa osanna skriverier som påverkar henne och hennes bolag negativt.

        Svara

   Ta det lite lugnt människa. De flesta här hade inte klagat på att såna kommentarer inte släpps igenom. Så lägg ner det snacket.

   Svara

   Fast nej, jag tror inte folk klagat om hon låtit bli att släppa förbi kommentarer. Det hade snarare ansetts som professionellt.
   BB behöver inte uttala sig om detta, det är inte hennes ansvar men genom att behålla kommentarerna blandar hon sig in.

   Svara

  filter av fula ord…
  Smutskasta måste vara ett fult ord 🙂

  Svara

  Svenska Dagbladet har skrivit att det är en förlust att IL flyttat från Sverige då hon gjort mer för feminismen än feministiska initiativet. Så klart delar IL detta på sin instastory. Snacka om att provocera återigen och skapa drama för att få mer uppmärksamhet. Pengakåt monster.

  Svara

   tack för dagens skratt 😂😂😂

   Svara

   Svär hon hon måste ha ringt SVD ”kan ni skriva så om meeej”?

   Svara

    Det är MUFs ordförande Benjamin Dousa som har skrivit artikeln om BB.

    Svara

     issa joke

     Svara

      Bli inte komiker.

      Svara

       Kan väl inte du bestämma? Jag blir vad jag vill!

       Svara

        Bestämmer inte. Det var ett råd.

        Svara

         🙄🤦🏼‍♀️

         Svara

   Fast tror du inte hon delar det för att hon blev glad och stolt? Är det för att provocera och skapa drama verkligen? Ja men du blev tydligen provocerad, vissa blir ju provocerade så fort någon säger el skriver något positivt om IL. Och vissa till o med för varje steg hon tar eller att hon skriver att de ätit nutella.

   Svara

    Det ÄR provocerande när man försöker förminska FI:s hårda arbete. Vad har IL gjort för feminismen? Förutom att göra karriär?

    Svara

     FI har väl inte heller gjort särskilt mycket för feminismen.
     Hade varit mer tänkvärt om SvD påstått att Bella har gjort lika mycket för miljön som Greta Thunberg.
     Bella har i alla fall gett flygskammen ett ansikte.

     Svara

    Eller komma ner på jorden lite och tacka för artikeln men samtidigt lyfta upp FI

    Svara

   Ursäkta VA??

   Svara

   Skulle stiftelsen jobba med kvinnligt företagande? Var det inte barn?

   Svara

    Bellas stiftelse ska jobba med kvinnligt företagande.
    Sen ska tydligen hennes ”agency” jobba bl a med olika välgörande ändamål. Därav hennes kontakter med Elephant Family och den där Paul Hutchinson som driver The Child Liberation Foundation.

    Svara

     Men skulle inte agencyn jobba med hennes kunskaper som influencer? Och privatflyg?

     Svara

  Intressant är ju att när man googlar företagsnamnet och ”mord”, så är bloggbevakning det fjärde resultatet i listan, men inget från den blogg du hänvisar till i detta inlägg.

  Svara

  Måste säga att jag inte förstår mig på folk som kräver att influencern ska kommentera. Företaget mannen är vd för hade 57 anställda förra året, omsatte närmare 300 000 miljoner och samarbetar med en mängd företag bland annat Bare Minerals som är oerhört mkt större än influencerns. Ska BM också kommentera? Vi kanske kan fokusera på att ytterligare en kvinna har mördats av en anhörig man, ett tyvärr väldigt vanligt brott. Som oftast knappt blir en notis och inget som riksmedia tar upp. Här har vi en rik man som är vd och samarbetar med en känd influencer, då är det plötsligt intressant. Kvinnor som offer har alltså olika värde beroende på vem de mördas av. Helt sjukt.

  Svara

   Är väl inte att hon ska kommentera som är problemet? Hon låter hans namn stå kvar bland kommentarerna. Det är väl märkligt?

   Svara

    I detta inlägg ja, i inlägg från dagarna som varit har inte detta diskuterats överhuvudtaget. Utan det är influencetn och hennes bolag och kopplingen till VDn som kommenterats. Med namn också. Som tur var raderat.

    Svara

    300 000 miljoner ??
    Det är 300 miljarder.
    Verkar som det blivit tre nollor för mycket.
    Svenska Volvo AB omsätter 400 miljarder kr. Bara som jämförelse 🙂

    Svara

     Vd:ns företag omsatte 282 675 tkr i fjol, tkr = lägg på tre nollor lika med 283 675 000 kronor lika med närmare 300 miljoner kronor. En miljard är tusen miljoner inte hundra så Volvo är i en HELT annan liga. 🙂

     Svara

      Det var du som skrev ”…omsatte närmare 300 000 miljoner”.
      Det motsvarar 300 miljarder alltså tusen gånger mer än 300 miljoner.
      Har jag påstått att en miljard är hundra miljoner?

      Svara

    Flera av dem som kommenterat på influencerns blogg skriver ”när ska du kommentera mordet” och det var det jag syftade på.

    Svara

    Det står ett förnamn dock inget efternamn. Så hon har inte släppt fram någon kommentar med något fullständigt namn utan endast ett förnamn. Företagsnamnet har fått stå kvar här i flera dagar ju.

    Svara

   Håller helt med. Men istället väljer folk att fokusera på en kvinnlig influencer när det är en manlig privatperson som utfört brottet och har inget alls att göra med influencern, varken privat eller med dennes bolag.

   Svara

   Eller hur. Så konstigt resonemang att någon annan än VDn själv ska stå till svars för detta. Företaget i sig har inget med detta att göra och det är inte konstigt om någon fortsätter att samarbeta med företaget. Byt ut VDn så är problemet löst.

   Svara

   Tycker inte heller att hon ska kommentera detta. Men hon borde också ta bort kommentarerna, hon söker indirekt uppmärksamhet genom att ha dem kvar.

   Svara

    Fast Emma, det hade väl inte blivit någon större uppmärksamhet om det inte skrivits om det här? Tänker du då att denna blogg söker uppmärksamhet, och kanske indirekt har andra syften med inlägget?

    Svara

  matriarkatet hatar mäktiga män

  Svara

   Tips!
   Kajjan är nu trött på CW:s lögner om varför de andra i redaktionen hoppade av och berättar sanningen på sina stories.

   Hon bekräftade exakt (!) allt det som alla som följt Cissi i många år redan visste. Att Cissi är en djupt obehaglig manipulativ person.

   Svara

    Tänkte precis kommentera om Karins storys. Detta gör att jag har ännu mer respekt för kajjan nu, som ändå tagit sig igenom och ur detta med värdighet.

    Svara

     Skönt att Cissi äntligen får känna på karma. Till slut kommer den när man beter sig som hon gör.

     Svara

      Cissi är så manipulativ. Får rysningar.

      Svara

    Det kommer tyvärr aldrig avhandlas i ett inlägg på denna blogg.

    Svara

     Nu kom ett inlägg men helt utan analys från Cam som antagligen inte vill bli ovän med Cissi.

     Svara

    Cissi Wallin har väl aldrig lyckats med något hon tar sig för, varken relationer eller annat? Allt verkar gå åt skogen för henne, hon är verkligen en sorgesam figur. Skönt med folk som ser igenom ytan och lögnerna.

    All respekt till Karinkajjan som berättar hur det är/var! Synd bara att hon gör det i stories, för visst förvinner det efter en tid då? (Inte så hemma på Instagram) Hade nog varit bra för alla om det hade fått finnas kvar

    Svara

  Saxat ur Dagens Nyheter – Greta Thurfjäll om tv-serien ”Euphoria”
  Uninfluencers. Perfekt ord. Influencers har snurrat hela varvet runt och nu har deras rekommendation en avskräckande effekt 🙂

  ”Amerikanska tv-kritiker (och helt nyligen svenska podden ”Daddy issues”) har jämfört serien med Instagram eftersom den är så snygg, så snabb, så scrollvänlig. Kanske är det därför jag kommer att tänka på den igen när jag läser en artikel i magasinet The Cut med rubriken ”Meet the unfluencers”.
  Skribenten har noterat hur Instagramkonto efter Instagramkonto i hennes feed har gått från inspirationskälla till ”person som får mig att vilja göra motsatsen till vad hon än gör, och slänga vad jag än äger som hon har lagt upp en bild på”. I kontrast till influencers fungerar unfluencers alltså som direkt avskräckande exempel. Hon listar saker som de förstört för henne: krukväxter, författaren Rachel Cusk, rotting, hudvårdsmärket Aesop, utlandsbröllop…”

  Svara

   Kul! Vilka saker har era unfluencers ”förstört” för er? För mig är det Clarins, Lyko.se, Ellos, Skincity, Chanel-väskor, klong-vaser, mässing/marmor och Busnel jag kan komma på på rak arm.

   DW, iDeal osv var jag inte intresserad av från början.

   Svara

    Allt som Carola Wetterholm gör reklam för skulle jag säga, värre unfluencer får man leta efter. Skulle aldrig handla från Matsmart, Ellos, Cellbes mm tack vare hennes inlägg…..

    Svara

     Är ni på riktigt så beroende av vad bloggare säger och tycker så ni väljer att inte köpa saker bara för att det görs reklam på en blogg?
     Det är ju helt sanslöst hahaha. Ni lever verkligen ert liv utifrån bloggvärlden.

     Svara

     Du gillar inte henne men du läser hennes blogg?
     Gör något annat vet ja, träffa någon du gillar och ta en fika.

     Svara

    Håller med om alla som B listat ovan (även om jag har ett par äldre Busnelplagg i garderoben och några gamla favoriter från Clarins).

    Dessutom skulle jag aldrig köpa någon produkt som influencers ”skapat”. Oavsett om det är böcker, vin, hudvård, BUS eller glas och kuddar som någon klottrat fula ansikten på. Eller kläder (Daisy Grace-polyester *rys*)

    Så skönt att inte bidra till stolligheterna.

    Svara

    Känner UGGHH Euw och blä numera för: NK (efter gräsliga renoveringen och Michaela fornis lunch i skyltfönstret) Mathem, Strandvägen 1, Chanel, Nathalie schuterman butiken som en gång i tiden hade lite klass, också Lyko.se, ellos, NA-KD, Nelly, Gucci och alla företag som Daniel redgert eller margaux & co samarbetar med.

    Blev så besviken på kicks som började samarbeta med Petra tungården… kicks känns seriöst innan, men Petra önskar hon var en skönhetsbloggare men det är hon inte. Hon kan inte sminka snyggt, hon tar dåliga sminkbilder, blurriga korta videos på insta stories, Sämsta reklamen EVER för kicks. Så besviken……

    Svara

  Hemskt med mord men det är väl inte företagets fel? Samarbetet kan väl kvarstå medan vdn hamnar i finkan?
  Ps, var tvungen att kolla blonda kvinnans kommentarer för att lista ut vilket företag det rör sig om som säkert massa andra, så lite klick får hon efter detta inlägg iallafall

  Svara

  Människan visar verkligen tecken på psykopati.

  Svara

   Cissi tänker bara på Cissi och hur Cissi ska få uppmärksamhet. Gardet var som många misstänkt bara ett sätt för Cissi själv att få synas efter att hon fick sparken från Metro. Det gjorde hon stort liv av för att några månader senare när Metros dåliga ekonomi blåstes upp i media, hävda att det var ”tur att hon valde att lämna det sjunkande skeppet i tid”.

   Det finns nu hur många bevis som helst på hennes ständiga lögner. Undrar när hennes svans ska vakna upp och inse att de blivit rejält manipulerade och att inte ens hälften av vad de matats med från Cissi är sant.

   Svara

    Uppmärksamhetstörsten är verkligen såååå påtaglig. Jag kan skratta så jag gråter åt hennes inlägg där hon ifrågasätter andras tyckanden med frågor om de verkligen har TÄNKT. För hon har ju TÄNKT. Eller att andra ska TÄNKA igen, för nu tycker de ju helt fel. Oerhört komisk människa!

    Svara

  Nej, influencern har inget ansvar vad gäller personen som är häktad för mord. Däremot är det väldigt konstigt att hon låter kommentarer med den häktades namn ligga kvar när kommentarerna modereras.
  Jag vet inte om någon kan polisanmälas för detta, men jag är ganska säker på att ett betalt reklaminlägg snart dyker upp. För det hon är delägare i eller något utanför.

  Svara

   Nej och åter nej.

   Svara

   Det står ett förnamn bara inte efternamn, tycker inte det är så konstigt. Vad skulle ett betalt reklaminlägg ha med detta att göra, de dyker så klart upp med jämna mellanrum oavsett. Tror inte dessa kommentarer är någon polissak nej.

   Svara

  Isabella är obrydd, hon delar bara artikeln om att hennes flytt är en ”förlust för feminismen”.

  Svara

  Jag som inte ”bryr mig” om BB 😅 råkade skumma igenom FBtråden…gravid med Erik Sellin är the issue med lgh i NYC och inte Visum… ja vad ska man nu vänta sig blir fortsättningen…?
  Denna eviga dokusåpa a la BB som man /jag inre kan släppa!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.