My Martens sadlar om. Igen.

Vad hjälper det att försöka hemlighålla sitt nya jobb när det enda avslöjas av en vän på sociala medier?
Åza Brennander – My Martens poddkollega och vän – avslöjar nämligen på sin Instastory att My är ny marknadschef för företaget Lohilo. (Det kan röra sig om en annan rollbeskrivning just marknadschef, men något sånt.)

My ska alltså ha den jobbrollen, samtidigt som hon försöker dra igång till gym?
Kan gymmet kanske vara en del av Lohilos marknadsföring?
Se bara på Nocco där marknadschefen Linus Carlén ofta publicerar bilder från Noccos eget gym i sina marknadsförande kanaler?
Förhoppningsvis har My bättre koll på marknadsföringslagen än Linus, som anmäldes för hundratals inlägg fyllda med smygreklam.

Vi får se, vi får se, vi får helt enkelt se…

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skriv gärna om det är något som hänt som gör att inläggen blir såhär (förlåt men) värdelösa…

  Riktigt tråkiga inlägg nu för tiden, har det hänt något som begränsar tiden du kan lägga på inlägg eller vad är felet?

  Mvh

  Svara

  Hon har redan en tid gjort en massa smygreklam för Lohilo. Marknadschef hehe låter ju bra fast handlar nog mest om att göra reklam på sina kanaler liksom och skriva kommentarer på andras för att ge spridning och att få andra att göra reklam på sina instagram. Är detta hennes drömjobb nu, det andra förra drömjobbet blev inte långvarigt – lifestyle var ju hennes drömjobb som passade henne som handen och var det bästa möjliga för henne, passade henne sååå bra.. mäklare var också hennes drömjobb… gissar att hon gjorde sig ovän med några på lifestyle. Får se hur länge detta varar…

  Svara

   Hur kan allt trams din idol Bella startar vara bra, men inte Mys projekt?

   Svara

    Va???

    Svara

    Var nämner anonym ens sin åsikt om Bella?

    Svara

     Det är ju Stollis?

     Svara

      Trams varenda jävla gång någon skiter något, så gapar någon Stollis bara orka 🤦🏻‍♀️

      Svara

     De kan bara inte låta bli att kasta skit på Bella.

     Svara

   My bättre koll på marknadsföringslagen haha finns det någon som gjort så mycket smygreklam som My.

   Kul att hon får en ”fin titel” igen haha innan kallade hon sig ju vd och allt vad det var och hon har ju själv tidigare satt många olika titlar på sig själv – fake it til you make it 😉 🙈

   Undra om Lohilo har koll på alla vändningar, historier, köpta ig-följare, brist på trovärdighet och kortvariga samarbeten.
   Vad hände med Skip nutrition – det blev inte långvarigt (?), Lifestyle, Sabina, Akho…? Hon kallade sig länge Lic PT men blev hon färdigutbildad, fick hon licens? Manipulationer och oärlighet kan måhända vara positivt om man ska jobba med sälj och marknadsföring men köpta följare not so much. 🙈

   Svara

    En annan fördel (och oftast ett krav hos mer seriösa företag) är om man kan uttrycka sig och stava korrekt om man ska ha hand om ett företags kommunikation…

    Svara

     Hur vet man att någon har köpta följare?
     Jag frågar bara för att jag är genuint nyfiken och förstår inte riktigt det där med att köpa följare? Hur gör man det osv?

     Svara

    Undrar om det är ett riktigt jobb, ett avlönat jobb? Tror inte det, skulle tro att det är mer att utbyta tjänster typ – tror det var så på Lifestyle också, att hon fick exponering genom dem, fick vara med på event och synas och verka viktig, fick vara med på omslag, fick kontakter och fick lite arbetslivserfarenhet och Lifestyle i sin tur fick publicitet genom henne. Troligtvis ungefär samma nu – hon får verka viktig, träffa folk, synas, får kontakter och exponering – och Lohilo får fri publicitet genom henne.

    Svara

   Varför kan man, inte istället hylla My? JAG, tycker hon är fantastiskt!
   ( nej känner henne inte)
   I alla sina jobb, hon vågar, hon går i konkurs, sen kravlar hon sig upp igen, så jag blir snarare imponerad av henne, själv har jag haft samma jobb, i 18 år, trivs men ….. ibland skulle man vilja va den som hoppade ut i nya yrken…som vågar …. men är för bekväm….wow säger jag å så mycket skit hon får gå igenom… å mobbing från vuxna avundsjuka människor särskild från denna mobbarbloggen.
   Det roliga är att på insta är det inte alls samma hetsjakt på henne, varför ? Svar enkelt: här tex vågar ej folk stå för sitt namn å är anonyma… jämt å ständigt! Å då menar jag inte just när, bloggerskan skriver om My det gäller dom flesta kommentarer här inne..

   Undrar varför?

   Du kanske borde göra en frågeställning om det, här ?
   Varför skriver man ALLTID ? Anonymt? Säkert även en fejkadress ( mailen) Jo pga feghet! Eller?

   Å ja det kanske finns stavfel, i denna kommentaren, har inte dyslexi, men är i grund å botten en stolt norsk!

   Svara

    Du kommer att ändra åsikt om My med tiden.

    Svara

    Monica du verkar naiv. My verkar absolut väldigt oblyg, orädd, framåt och ”driftig” haha MEN har du missat hennes lögner, överdriv, manipulerande snyft och ändrade historier. Du verkar ha missat hennes tvivelaktiga beteende, påhitt och hennes strategier.

    Vet du om hon gått igenom så mycket skit? Det mesta kanske hon satt sig i själv, kanske medvetet ibland också, kanske med andra syften och mål. Mobbing från avundsjuka? Då är det väl lika mycket mobbning och hetsjakt på andra också här.

    Kanske ska du fråga dig varför du läser en del av det du gör här, varför en del skrivs och om kanske My själv skrivit anonymt el i andra namn både här och på andra ställen.

    Svara

     20:34 Om Monica är naiv? Hur vet du allt om My? Vad som är sant och inte? Känner du henne personligen? Eller läser du andra bloggar som driver en hetsjakt mot My? Nej, jag är inte My, bara en medmänniska med mänskligt perspektiv.

     Svara

      Hej My! Att du orkar… Suck

      Svara

       Det är inte My, hur svårt kan det vara att förstå?

       Svara

    Varför tycker du det är sån skillnad på ”Moniica i Nacka” och Annonym”?
    Man kan ju kalla sig vad som helst, spelar ju ingen roll.

    Svara

    Det mesta hon företar sig verkar gå åt pipsvängen.

    Svara

   Jag kämpar med min utbrändhet (blev utbränd samtidigt som My) men jag har inte tagit mig en fjärdedel så långt som henne 😥
   Kämpar fortfarande med att duscha, klä mig och kunna gå ut. Sen måste jag sova 10 timmar. Hur kan hon ha blivit frisk så snabbt? Vad gör jag för fel? Jag har också ett team på stressmottagningen, men de förbjuder mig att jobba och säger att återhämtningen kommer ta flera år. Men ser vad hon gör och jämför mig såklart och känner mig sämst.

   Svara

    Ullis, man ska aldrig jämföra en utbrändhet med andra människor, utbrändhet är individuellt.
    På min arbetsplats blev en del kollegor utbrända och för vissa tog det mellan 4-5 år att repa sig (långtidssjukskrivna) och för andra tog det 3-6 månader. Jobb, hälsa, familjeliv, fritidsliv, saker som påverkar hur snabbt, eller fort, man repar sig från utbrändhet. Krya på dig och ta en dag i taget!

    Svara

    Du kanske blev utbränd på riktigt.

    Svara

    Hon var aldrig utbränd! Ville förmodligen bara söka sympati! Ingen som varit utbränd blir frisk så snabbt och klarar att gasa på i hennes takt. Tror inte det finns ett team runt henne ang stress/utbrändhet snarare utredning av hennes diagnoser.
    Förstår att det är jobbigt att läsa om andra som blir friska så snabbt. Men jag lovar de har inte varit utbrända på riktigt. Möjligtvis lite vidbrända.. Det har tagit mig många år att komma tillbaka och jag vill aldrig bli så sjuk igen så det gäller att prioritera om helt. Gaspedalen i botten kommer aldrig funka igen!

    Svara

  Detta kommer kanske låta drygt och jag gillar dina inlägg i vanliga fall… men HERREGUD vad det här var ointressant. Åsa? My?

  Svara

   Är böjd att hålla med. Mer fibrer!

   Svara

   Marcelo…..

   Svara

   Dom är ju roliga!

   Svara

   Lite intressant skulle det vara att få reda på varför J Toftby, M Ilmrud, samt Mirka svansade runt Graafs.

   Svara

    Antagligen för att Graaf är högre upp på kändisskalan och de hoppas komma dit själva? Eller för att de gillar Graafarna och vill vara vän med dem?

    Svara

    Var det inte så att det var My som var länken där, det sägs ju att hon ska haft ihop det med alla deras män? Tror inte att de ”svansade” efter Graafs

    Svara

     Nej, hon var inte ihop med deras män, däremot dejtade hon vissa kändismän när hon var singel. Passade väl inte Drottningarna….

     Svara

     Visst svansar de efter Graafs

     Svara

     Men hon har självklart inte haft ihop med alla deras män för att någon skriver det på flas*back, snälla nån. Anser du 16:15 att My och Åza svansar efter Book då eller, är det intressant också? Anser du att My svansade runt Graaf också och svansar efter andra?

     Svara

      Nej.

      Svara

    Instressant också varför så många tagit avstånd till My. Hon verkar ha många ovänner lite här och var och många samarbeten verkar avbrytas. Men det beror väl inte på henne, säkert inte hon som gör något fel det är nog alla andra. 🙄

    Svara

    Graaf har ”högre status” i bloggvärlden.
    Det är lite coolt att hänga med om omge sig med en Graaf. Hon länkar till deras konton= gör så att de får fler följare osv.

    Sen är hon ju en jäkla trevlig och rolig människa också som en bonus.
    Men hon har hjälpt många att ”klättra” i bloggvärlden genom åren.
    Att hålla sig ifrån konflikten eller ta Mys parti hade ju inte gagnat damerna som alla har ett bekräftelsebehov de luxe.

    Svara

     Det är väl My som Maggan hjälpt att ”klättra” i bloggvärlden. Maggan länkade ständigt till Mys blogg och många började därför följa My. Det är väl mest My som har bekräftelsebehov de luxe och är törsig på uppmärksamhet. Drama, konflikter, påhitt, lögner, överdriv, uthängningar, snyft, clickbaits och cliffhangers verkar ju vara hennes grej mest.

     Svara

      Jag menade precis så! Maggan har varit draghjälp för många. Inte bara till My. Sen har de ett stort bekräftelsebehov allihopa. Tycker att My har mognat och förändrats om man går bara något år tillbaka. Hon svarar inte sådär Anna-Book-aggressivt på precis alla inlägg, hon bemöter inte allt och hon börjar kunna ta konstruktiv kritik.
      Maggan däremot har gått åt andra hållet. Hugger på exakt allt.
      Men hon blir väl jäkligt less, antar jag.
      Jag följer båda och tar inte parti för någon i kriget som fortfarande verkar pågå i det dolda. Bara dom vet sanningen, oavsett vad som skrivs.

      Svara

    Har Toftbys stekarjanne varit otrogen ?

    Kom bara att tänka på att det var en väldans spektakel med förlovning , slott och bröllopsplaner för ett par år sedan .

    Svara

     Vad grundar du din undran på?

     Och du, skippa mellanslaget innan skiljetecken. Det ska inte vara så.

     Svara

   Det pågår ju krig bland influencers, varför rapporterar du inte? LD, CW å gänget… skriv åtminstone varför du inte vill bevaka så vi slipper undra.

   Svara

   My.
   Åsa.
   Den där LD.
   En till arg kvinna…. vad heter hon… mhhhh Cissi W. var det visst.

   Osv osv osv –
   RIKTIGT TRÅKIGA människor.

   Svara

    Just det. Systrarna Graff också😱 zzzzzzzzz

    Svara

  På vilket sätt är det avslöjat? Att hon taggar ett företag vars burk ses på bild…?

  Svara

  Riktigt tråkiga inlägg på senaste tiden, har det hänt något som gör att du har mindre tid eller liknande? Otroligt låg standard…

  Svara

   Läser själv en del bloggar och det händer ingenting annat! Alla är så vansinnigt beige att man kräks.

   Ja, vi har ju hela härvan med Gardet men CC skrev ju tidigare idag att hon skulle sammanfatta det.

   Svara

   Jag kan möjligtvis vara den enda som inte tycker inläggen är tråkiga?

   Svara

   Det är ju sommar! Kanske inte finns lika lyckat att skriva om?

   Du kanske kan komme med tips?

   Svara

    *mycket inte lyckat

    Svara

    Lady Dahmers påstådda pikar mot en annan influencer kanske?

    Svara

   CAM har ju antytt att något har hänt. Have a heart! ❤️

   Svara

    Vem bryr sig

    Svara

    Har hon? Det har jag helt missat! All styrka till Cam.❤

    Svara

  Ja hon ska ju sälja den drycken i sin träningsstudio. Är väl därför hon nu kan få kalla sig marknadschef, började väl med att hon kontaktades som influencer att göra reklam för Lohilo kan man tänka sig, som många andra influencers gjort ju. Men Linus var väl marknadschef från början eller, var han inte ägare också? Så lite skillnad ändå.

  Svara

  Vet inte vem denna människa är men herregud vad lohilos brownie glass är god. Var bara tvungen att säga det. Fattar inte att den är ”nyttig”, köper hellre den än vanlig glass.

  Svara

   Nyttigt är ju inte synonymt med äckligt.

   Svara

    Nej men oftast är det synonymt med ”mindre gott”.

    Svara

     På vilket sätt då? Tycker det finns mycket nyttigt som är gott?

     Svara

      ”nyttiga” substitut för godis/fika/glass är oftare mindre gott än det onyttiga tycker jag. Det är bara min åsikt, inte vedertagen fakta. Frukt är inte godis osv.

      Svara

      Kan ju vara gott även om det inte är lika gott.

      Svara

      Men sluta 😂😂

      Svara

      Som vad?

      Svara

   Jag skulle aldrig kalla något med sötningsmedel för nyttigt…

   Svara

    Sötningsmedel är egentligen värre än socker, på vissa sätt.

    Svara

     På vilka sätt?

     Svara

      Alla sätt

      Svara

      Vissa

      Svara

     Eller inte

     Svara

    Stevia är ett sötningsmedel som är en växt precis som socker.

    Svara

     Mmm, så naturligt:
     ”Framställningsprocessen består av två huvudfaser: Den första fasen innebär vattenextraktion ur bladen från växten Stevia rebaudiana Bertoni och en första rening av extraktet genom jonbyteskromatografi, vilket ger ett grundextrakt av steviolglykosid. Den andra fasen innebär omkristallisering av steviolglykosiderna från metanol eller vattenlösning av etanol, vilket ger en slutprodukt som huvudsakligen (minst 75 %) består av steviosid och/eller rebaudiosid A. Tillsatsen kan innehålla rester av de jonbytarmassor som använts i framställningsprocessen. Flera andra besläktade steviolglykosider som kan bildas i framställningsprocessen, men som inte förekommer naturligt i växten Stevia rebaudiana, har påvisats i små mängder (0,10–0,37 % (vikt/vikt)).”

     https://www.blomsterlandet.se/Fraga-experten/Ute/Kokstradgarden/Stevia/

     Svara

      Och exakt vad är onaturligt i den processen?

      Svara

   God är den kanske men den sätter tyvärr fart på min mage på ett sätt som inte känns positivt 😂 även om jag inte äter mycket.

   Svara

  Tror vi amirs storytime om en pH deltagare är sann och isof vem?

  Svara

   Vem????

   Svara

   Haha är det den där grejen med Marcelo och täcket? Gud jag följer ingen av dem och vet knappt vem de är men läste en kommentar här om det och gud vad sjukt om det är sant

   Svara

   Vad skrev han egentligen som får folk att tro att det är marcelo

   Svara

    Inget. Tror inte ett dugg på att det skulle vara Marcelo. Tror knappast Amir behöver googla Marcelo för att veta vem han är.

    Svara

    Att han har wow kropp, vart med i pH och han följer inte honom längre på Instagram… Så smail faller bort. Men är inte ens säker på att det hänt, han följer inte så många och han påstår att han inte visste vem det va först och jag antar att det borde stått ett namn på dörren.

    Svara

     Vet inte vad han skrivit, men armin ska ju vara med och han är gay. Kan inte handlat om honom?

     Svara

      Amir sa ju även att han sökt på hans namn på instagram (efter att ha läst på hans dörr) men hittade inget. Marcelo heter ju amarelloo på instagram så.

      Svara

  Förra inlägget om My o hennes känga till systrarna G togs bort varför?

  Svara

   Hann i nte se. Förtalsrisken får väl sitta
   som en keps på myggans blogg.m namn och allt komplett.

   Svara

   Tror inte CC vill stöta sig med Grafarna. Här kom ett utjämningsinlägg om My.

   Svara

  Lite väl många ”platta/trista” inlägg i rad nu, man tappar sugen att gå in här. Blev det för mycket på något sätt med Gardet, CW och Kajjan eller vad händer?

  Svara

   Vad tycker du hon ska skriva om? Det kanske är lite nyhetstorka just nu?

   Svara

    Det är väl just det som det inte är. Hon väljer bara att inte skriva om det.

    Svara

     Kan tro att Camilla sitter och gräver i någonting djupare nu så därav mest struntinlägg ett tag

     Svara

    Knappast nyhetstorka när hela feministgänget bråkar med varandra offentligt.

    Svara

   Sluta tjata om att det är tråkigt. Alla tycker ju olika.

   Svara

  När ska My öppna sitt gym egentligen?

  Svara

   Antagligen, när det är dags? Vad jag förstår så har hon börjat…lite smått..

   Svara

   När nån vill gå dit.

   Svara

  Samtidigt pågår ett mindre ”krig” på instagram som inte berörs här…

  Svara

   Det måste ju vara ett krig som inte innefattar CW då för det är ju det enda som det skrivs om här så vilket krig menar du?

   Svara

   Är väl för att IL inte är delaktig. Går väl att hitta någon långsökt koppling till henne om man hemskt gärna vill, kanske är det Camilla sitter och klurar på.

   Svara

   Men vad finns mer säga? Det som skrivs det skrivs och det kan man ju läsa själv om man vill. Just nu är det ju mest pajkastning.

   Svara

    Så kan man ju säga om allt som det görs inlägg om här. Allt kan vi ju se på deras egna plattformar, det som skrivs det skrivs, varför göra inlägg om det?

    Svara

     Så varje dag ett inlägg med bilder från stories. Hm, underhållande….

     Svara

      Tja, det funkar ju i andra inlägg. Biancas omelett hade vi ju kunnat läsa om på Biancas story om vi ville, några sprättben kan vi se om vi går in på deras flöden, margaux bröllop kunde vi följa hos henne….

      Svara

       Om samma saker?

       Svara

   Menar du kriget mellan LD och CW? Men det kommer förhoppningsvis ett inlägg som reder ut allt.

   Svara

   Camilla svarade ju på en kommentar tidigare idag om det, hon håller på med ett sammanfattningsinlägg!

   Svara

    Vi är nog en hel del som inte lusläser varenda kommentar under alla inlägg och då kanske missar något

    Svara

  Tror ni det är Annica E som StyleElin syftar på i sitt senaste blogginlägg?

  ”Jag fick veta bara för ett tag sedan att en person som stått mig nära förut snackade mest skit om mitt förhållande. Konstigt nog har den personen just nu valt att göra precis som jag gjorde…”

  Svara

   Fortfarande dåligt med klick till Elins blogg? Ingen är intresserad.

   Svara

    Ja, det var därför jag länkade till hennes blogg.

    Svara

     Skriver man som du gjorde så är det ju för att du vill att folk ska läsa hennes blogg. Är folk intresserade så har de redan läst. Tjohej!!

     Svara

  Har man eget företag behöver man inte reklammarkera (källa:My Martens) och gör man reklam för det man kränger av egna prylar behöver man inte reklammarkera (källa:universum).

  Svara

   Alltid bra att höra fakta från experterna inom området

   Svara

    Ja, de här experter fick dock tänka om.

    Svara

  Och vem tror hon har det jobbet kvar om ett år? Sen lite snyft om dyr lokalhyra och nedlagt gym. Åter ge bort katterna. Vara tillsammans med Jonas lite fram och tillbaka. Säkert ny flytt, trafikbrott, fler operationer. Krasch 3.0 och fortsatt dåliga tänder.

  Svara

   Dåliga tänder?

   Svara

   Hon är allt bra märklig , och pinsam. Bo med sin son varannan vecka blev det inte mycket med. Häromdagen skrev hon att det var dåligt mellan henne och Jonas, någon dag senare tittade de på gemensamt hus. Hennes snyft – och klickfiske alltså, och alla vändningar och ändrade historier beroende på vad som passar agendan bäst för stunden. Så manipulativ och beräknande hon är, blir nästan mörkrädd.. Flera bloggare har pratat om tänder och operationer på senare tid, samtidigt, började därför misstänka samarbete och idag så ser jag en annan som skriver samarbete då hon är på samma tandklinik som de andra varit.

   Svara

  Kollade precis på Biancas house tour vlogg. Superfin lägenhet men jag förstår inte det här med att man vill att ens sovrum ska ge hotell känsla, och köket tyckte jag såg ut som en lounge på en flygplats. Hemma vill jag ska kännas hemma och vara personligt, inte någon offentlig miljö. Kanske är det för att jag reser mycket som jag känner så. Vad tycker ni andra som sett vloggen?

  Svara

   Tyckte hela lägenheten var opraktiskt och skryt…
   Känds mer som en lägenhet byggd för att se fin ut på bild än att bo i..

   Svara

   Jag håller helt med. Älskar att bo på hotell för att det är annorlunda än hemma, men hemma vill jag ska kännas och vara som just hemma, och inget hotell.

   Svara

   Kan inte annat än att hålla med dig.
   Idag ska alla hem se ut som exklusiva hotellrum med sammetsgardiner perfekt veckade, kritvita handdukar, sängar med bäddset från Dirty Linen och kronärtskocka i marmorfat. Allt tillrättalagt och fläckfritt. Alla hem ser dessutom likadana ut med ljusning från Klong, zebramatta, coffeetableböcker med Chanel, vass i kruka och posters från Desenio. De personligt inredda hemmen med lite stök (verkligheten) är ett minne blott.
   Detta skapar stress hos många, då hemmet idag ska visas upp. Förr hade man sitt stök och det viktigaste var att man träffades och åt något gott (enkelt) och umgicks.
   Idag går inte detta, då folk inte har en tom ruta i sina fullbokads agendor. Sorgligt.

   Svara

   Men jag förstår verkligen inte det här ”jag förstår inte….”. Smak är något subjektivt, det går liksom inte att argumentera för vad är bättre. Jag tycker biancas lägenhet är galet snygg, men för mycket bokhyllor och platsbyggt skräp, men annars så wow. Förstår inte vad det är som folk inte förstår med att VISSA tycker det trendiga, superlyxiga, med hotellkänsla är personligt och mysigt. Jag gillar att ha det typ superrent utan några prylar runt om mig, är jag tråkig då? Jag lovar att jag har massa personlighet, men om jag då gillar trendiga lyxiga grejer har jag alltså ingen personlighet? Sen är det ingen av oss som ska bo där, så vi behöver inte direkt ”förstå” hennes smak.

   Svara

    Jag har inte sett Biancas lgh. Menade bara lägenheter i största allmänhet (på Hemmet)
    Precis alla ser ju likadana ut. Ingen sticker ut särskilt och bostäder ser idag ut som hotellrum istället för hem. Gillar man det så är det okej för mig 🙅‍♀️ Jag tycker också det är snyggt, men passar inte ihop med min vardag med småbarn och djur. De här kritvita hemmen där det sitter en ettåring i Madicken-klänning och äter en perfekt skuren vattenmelon utan att kladda visar ju inte upp en normal vardag/verklighet. Det ÄR bara ett spel för gallerian. Något att visa upp och fiska efter likes på Instagram. Hur vore det om vi la tiden på viktiga saker istället för att luras om att allt är så perfekt?
    Psykisk ohälsa ökar, människor har aldrig mått sämre och jag är helt övertygad om att detta ”perfekta” med hem, kroppar, hår och all annan yta är en bidragande orsak.
    Ungdomar som flyttar hemifrån tar dyra krediter för att de känner att de måste ha ”den rätta/trendiga looken” på sina lyor.
    För att det blivit viktigt. Förr (innan sociala medier) samlade man ihop lite begagnat och ärvt och det fick duga tills man hade cash på kontot. Nu är det för många unga otänkbart. Det viktigare är att ”passa in”.
    Jag tycker det är tråkigt, då alla inte har samma förutsättningar.
    Blir jag lyckligare över en stol för 6000 kr?
    Tveksamt.

    Svara

     Jag håller med dig i allt du skriver i denna kommentar, men den tidigare handlade om att du inte kunde förstå varför vissa vill leva i hem som ser ut som möbelaffärer eller hotell. Jag förstår inte hur folk kan ha gamla grejer, vintage och inte byta lakan var femte dag. Alltså smaken är verkligen som baken, det finns inget att förstå.

     Svara

      Du har rätt! Jag tar igen just det.
      Självklart får alla ha precis som de vill och trivs med. Uttryckte mig luddigt och orätt.

      Svara

  Okej, jag kanske är sist på bollen. Men vad händer mellan lady Dahmer och CW? Följer inte CW och lady D verkar försvunnit från insta? Kan man få en svinsnabb resumé?

  Svara

   Gå in på Karin kajans insta

   Svara

   LD finns kvar på instagram men verkar shadowbannad. Du får skriva ut hela ladydahmers för att hon ska dyka upp.

   Svara

  När en trodde att hon kanske lärt sig något?
  Hon har redan gjort en MASSA smygreklam för Lohilo så det var nog ingen stor grej att det var dem hon skulle arbeta med. Jaja, lycka till My ännu en gång.

  Svara

   Precis haha det kunde man räkna ut med lilltån, stod ganska klart innan detta inlägg.

   Svara

  Tips på inlägg: Vanja Wikströms kille verkar ha fått en riktig utmattningsdepression. Kanske något att jämföra med alla som behöver vila en helg och sen är tillbaka? Vanja verkar ta ett jättelass med barnen och har flyttat så killen kan vila upp sig. <3

  Svara

  Svårt att ta My på allvar när hon skriver om sin utbrändhet/utmattningsdepression.
  Att en läkare under en sådan sjukdomsperiod skulle tycka att det vore en bra ide att hoppa en mäklarutbildning verkar inte troligt. En tuff utbildning som innebär att du måste kunna ge allt och lite till.
  My skrivit att under perioder har hon inte kunnat ta sig ur sängen. Hur går det ihop med att jobba som PT,VD m.m ?
  om man är sängliggandes?
  Går liksom inte ihop när man försöker lägga pusselbitarna.

  Hon skulle säkert säga att hon jobbade från sängen med sociala medier m.m. Verkligheten funkar inte så för utbrända. Då är man både fysiskt och mentalt utslagen och det är inte något som går över på några dagar. Krävs ofta långa sjukskrivningsperioder.
  Även om de flesta kan bli återställda igen, om inte alltid på 100% av sin tidigare förmåga.
  Man får skilja på att bli lite ”vidbränd” som de flesta blir en eller flera ggr under sitt liv och bli utbränd.
  My kör nu på för fullt igen och verkar ro med alla åror, om det är det bästa för henne lär visa sig med tiden.

  Svara

   Hoppa på en mäklarutbilning skulle det stå. Heller aldrig varit sjukskriven? Kanske så då hon drev eget men i samband med anställningar?

   Svara

  Hmm, det där ser gräddigt och gott ut men är läpparna kyssäkta
  ***VDN Funderingar i sinnelagen om dagen***

  Svara

  Lohilo. Ännu en DYR sak man INTE behöver.
  Proteinmässigt finns det som är billigare. Svälj ett ägg t ex.
  Jag har mina funderingar om lilla My.
  Studion. Om det är samma ägare som det var när Schollin hyrde så tror jag inte den får hyras ut i andra hand? Kan inte någon kolla det?
  Jonas allergi? Han var allergisk mot katterna så de fick flytta och han kunde inte vara i hennes lägenhet?
  Lilleman, hon hyrde ju en sommarstuga på Öland för att kunna ha killen varannan vecka. Nu då? Nu kommer killen till henne över helgen och då får han vara med Jonas för hon har annat för sig? Tur att hon inte har hel vårdnad för då skulle väl ungen stressas ihjäl.
  Utmattningsdepression? F-n trot. Man får ju det genom att läsa hennes blogg. Hennes ADHD utredning? Den har tydligen stannat av.
  Ako? Vad var tanken med honom och all äggätning? Hon faller väldigt fort tillbaka i gamla mönster.
  Jaa, det är mycket mer man kan undra om Lilla My.
  Men när de här onödiga produkterna slagit igenom (eller floppat) för folk kan väl inte gå på vad för slags skit hur länge som helst, vad ska hon då få för toppjobb? HUR får hon ens såna jobb?
  Studion, Lilleman, Jonas, träningshelger och träningsresor, jobb, boende. Blogg och instagram.
  Hur länge kommer hon orka?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.