Alkoholfritt vin?

Ni är MÅNGA som skickat mig bilderna från Isabella Löwengrip och Sheilas middag på Miss Clara eftersom det är vin i Isabellas glas och hon senare på kvällen kör bil hem.
Spontant tror jag inte att Isabella skulle vara så dum att hon skulle posta bilder på när hon dricker alkohol och kör bil, så jag skulle gissa på att detta enbart är för att få en reaktion, så var så god för reaktionen. 🙂

Ren dumhet eller strategiskt reaktions-fiske?
Vad tror ni?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  solklar provokation 😂

  Svara

   Men snälla.. provokation? Hur blir du provocerad, för att hon dricker vin el alkoholfritt vin? Eller för att hon kör bil och umgås med en kompis? Snälla.. hon har inte delat detta själv, men C har snokat hos Bellas vänner. Den besattheten alltså.. och VEM är det som söker reaktionsfiske och har strategier… Jo C som har en strategi här med detta inlägg.

   Svara

    Men… Att nån försöker provocera och att bli provocerad är väl helt olika saker? Jag bryr mig inte om vad bella gör men fattar ju att detta är för att folk ska reagera.

    Svara

     Ja av Camilla ja! Bella har inte delat detta, det är inte hon som lagt upp det, så tror inte hon nu försökt att provocera.

     Svara

    Självklart blir man provocerad/arg om någon kör bil efter att hen druckit.
    Men jag väljer också att tro att det är alkoholfritt. Inte ens Bella hade gått så långt att hon på allvar lagt ut bilder när hon dricker alkohol för att sedan posta när hon kör.

    Svara

     Många dricker ett glas vin och tänjer att det är ok bara de väntar någon timme så det hinner förbrännas. Hon är ju dessutom så internationell nu och i t ex är det mer vanligt än här. Så jag tror det är ett glas vin.

     Svara

     Fast vad är det för problem att dricka alkohol och köra efter ett par timmar? Alkoholen går relativt fort ur kroppen. Jag har både en Dräger och alkolås på bilen. Händer att jag dricker ett par glas och sedan kör efter ett par timmar. Så länge man inte har över 0,2 promille är det helt lagligt.

     Svara

      Man dricker inte alkohol och kör bil i Sverige punkt.

      Svara

       Är det du som säger det eller vem? Lagen säger nämligen inget om det utan endast att promille ska vara under 0.2, så då är det ju ändå det vi får gå efter.

       Svara

        Många missuppfattar lagen, gränsen går vid 0,1 i utandning och 0,2 i blodet. Blåser du 0,16 tar dom körkortet så om du blåser 0,2 åker du direkt på rattfylla.

        Svara

    Det här inlägget åt sidan, tror du på allvar att Bella inte har en strategi?

    Du försvarar henne alltid, blint – har du hört henne själv prata om strategi i Schulmans pod?

    Svara

     Klart hon har en strategi? Det har väl alla influencerrävar? Inget fel med det.

     Svara

      Jo jag vet, frågan var ställd till Anonym 13.25 som ALLTID försvarar Bella.

      Svara

   Om jag hade sett någon dricka mer än ett glas vin och som sedan kör, så ringer man polisen och då hade nog t o m Bellan fått blåsa.

   Svara

   Att dricka o köra det går inte,klart,men att förbjuda alkoholen att säljas fritt som i resten av UE ,detta strider mot friheten! Så vitt jag vet Sverige är inte ngt muslimskt land!?
   Skrota lagen skrotta Systembolaget för gott!

   Svara

  She stands above us all!

  Svara

  blablabla, vem bryr sig.. 1 eller 2 glasvin, PK-sverige
  Tror fan man krockar värre efter smällt i sig en pizza och hamnat i mat-koma.

  Svara

   Har väl inget med PK att göra. Alkohol påverkar bland annat reaktionsförmågan. Det gör även trötthet och vissa mediciner. Okej om du endast riskerade ditt eget liv när du kör efter att ha druckit men du riskerar andras liv och hälsa. Omtanke om och solidaritet med andra är vad det handlar om.

   Svara

   Har ingenting med PK att göra. Man har inte samma kontroll efter ett glas vin, oavsett om man inte känner sig berusad. Nu tror jag dock bara du vill provocera med din kommentar som tur är. Idiotiskt annars!

   Svara

    Tror du att det blivit ett inlägg här om det var Egoina, Elaine eller Cissi W som såg ut att ev ha druckit vin och sen kör bil? Det går att dricka ett glas i samband med mat och ändå kunna köra senare. Tror inte Isabella skulle riskera att åka dit för rattfylla, eller vara så dum och sätta sig bakom ratten om hon inte var körklar. Kan dessutom vara alkoholfritt i glaset.

    Svara

     Såklart det hade. Tror tillochmed folk hade blivit ännu mer upprörda om någon som anses ”oskyldig” hade gjort en sån sak.

     Svara

      Det blev inget inlägg om Cissis lögner och oprofessionella sätt i Gardet, som fick hela Gardets redaktion att lämna. Inte heller om Cissis lögner där hon baktalade de som hoppat av och kallade dem barnsjukdomar.

      Men att låta Bellahaters spekulera i om Bella kört rattfull, utan att något som helst belägg finns för det, det är värt ett inlägg.

      Svara

       Nej, det kommer inte komma något sådan inlägg i nuläget av flera anledningar, varav den största är privat. (Har ingenting med Cissi att göra.)
       Jag har det inte i mig att ta mig an hela den situation som handlar om Cissi, Gardet, Kajjan och allt annat som hänt där just nu.
       Det är mitt svar och det enda du kommer få i den här frågan.

       Svara

        Pga det jag skrev ovan 15.31 i en kommentar sätter du mig på modd av alla mina kommentarer. Jag förstår inte varför?

        (Denna kommentaren är från annan enhet, så är därför den ev släpps fram).

        Svara

         Det enda svar som DU kommer att få? Som att det bara är en person som undrat över det.

         Och varför stoppa någon från att kommentera på grund av en helt normal kommentar? Det har jag också råkat ut för efter att ha gett Camilla väl formulerad kritik.

         Föreslår att du lägger ned bloggen istället för att posta inlägg likt detta.

         Svara

          Hej på er hyggligt otrevliga surskallar 15:45 , 16:44 mfl utan normal empati: om ni kollar in ett tidigare inlägg så ser ni att Camilla kanske inte har ork med era elakheter. Skärp er. En dag sitter ni själva i samma läge och då fattar ni.
          Re sakfrågan, en gång för alla, nej, man kan inte ta ett glas vin 15 cl och sen köra bil. Det vet alla. Speciellt dem av oss som träffat folk vars anhöriga blivit överkörda av fyllerister.

          Svara

           Jag tycker inte att det är otrevligt att fråga varför man väljer att inte skriva ett ord om en av de största händelserna på länge i influenservärlden, men skriver inlägg likt detta med spekulation tagen helt ur luften om att Bella kan ha kört rattfull. Det är heller ingen anledning att blocka någon.

           Alla följer inte den här bloggen slaviskt eller känner till vad som händer med den som skriver den.

        Bra svar
        Jag kommer heller inte att blogga om Cissi Wallin, hennes pusslande upptäckter i relatationerna med Kajjan FV eller gardet. Jag har helt enkelt ingen lust.

        Svara

    Så jag som adhd medicinerar kan dra i mig ladd och brumma på men den som smuttat på vin och efter timmar kör bil…. då ska man ringa polisen. Som redan har dåligt om resurser för de som faktiskt är i behov…. paragrafryttare, börja TÄNK nu för fan

    Svara

   Blablabla säger du tills du själv hamnar i en olycka pga att någon har druckit och du kommer du istället gnälla om att folk är tokiga som kör fulla.

   Det är inte pk att vara emot rattfylleri. Det är tecken på dumhet att ens kalla det pk.

   Svara

    I Frankrike är promillegränsen ca dubbelt så hög som i Sverige, och det är ca dubbelt så många (per inv.) som dör i trafiken.

    Svara

   Tänk vilken dum kommentar. Var det värt ett-två glas vin för att potentiellt köra ihjäl någon? Snacka om egoistiskt.

   Svara

  Reaktionsfiske… gäsp 😴zzzz

  Svara

  Är detta raderat?

  Svara

   Storys ligger bara uppe ett dygn innan de automatiskt försvinner. Efter ett dygn så försvinner det av sig självt alltså.

   Svara

  Vem är hennes pt? Vill veta vad han heter på instagram alltså

  Svara

   Robergarn

   Svara

    Tänker alltid att hans konto heter ”Robertsgarn”

    Svara

     Typ som att han stickar koftor och virkar kaniner

     Svara

     Jag läser RoberGARN och undrar varför han glömt ”TS”. Det var först när jag faktiskt klickade in på hans sida efter ett års Bella-reklam som jag fattade att det nog ska sägas RobergARN för att han heter Roberg 🙄 Sämsta insta-namnet 😂

     Svara

  Men brukar inte Wahlgen kunna ta ett glas och köra bil efteråt eller minns jag heelt fel?

  Svara

  Och du hugger varenda gång! 😉 🙂

  Svara

   Du också Emelie 😉 och det var väntat. Jisses…

   Svara

    Haha jaså? 😉

    Svara

    Fast Emelie högg väl ändå inte? 😂 överkänslig.se

    Svara

  Hade varit glad om samma ifrågasättande görs ang småbarnsföräldrar med upphackad ev två timmar sömn per dygn också gjordes när de sätter sig i bilen och skjutsar barn till förskolor.

  Livsfarligt!

  Svara

   Ser man det på det sättet så är det ju många som inte borde köra bil. Exempelvis så tycker jag att alla pojkar/män under ca 25 borde bli av med sina körkort. Och alla människor som fyllt 80 också. Eller förresten så tycker jag nog att medelålders män borde hålla sig ur trafiken också, de är fan en fara på riktigt med sin jävla störst bäst attityd… Sedan tycker jag att alla a-traktorer (eller vad heter det? Epa?) borde få körförbud också. Och så tycker jag fan inte att folk borde cykla heller.

   Svara

    Skulle dock bli liiite jobbigt om mer eller mindre alla män försvann ur trafiken.. inget livsmedel i butikerna, inget bränsle på macken, inga blommor, inga läkemedel eller mediciner. Kul 😃👍🏻

    (Givetvis finns det kvinnor inom branschen, jag är en 🙋🏼‍♀️)

    Svara

     Jag tror vi snabbt skulle komma på fötter med alla pigga starka och arbetsvilliga kvinnor vi har i landet som ju då per automatik får avlastning hemmavid

     Svara

      Haha…spot on! 😃

      Svara

    Vi kan börja med att bannlysa hantverkarbilar och taxi. Sen plockar vi bort alla Audi och BMW så har vi nog sänkt riskerna i trafiken med rätt många procent… Plockar vi bort alla män så börjar vi närma oss nollvisionen. Källa: pendlar på E4:an mellan Norrtull och Knivsta varje dag. Man blir fan i mig mörkrädd när man ser hur livsfarligt många kör. Kategorierna ovan är klart överrepresenterade.

    Svara

     Haha så sant. Vi ses i kön!

     Svara

      Har börjat köra in mellan 06 & 06:30. Då slipper jag köerna och kan åka hem tidigare. Men jag har ett jobb som är flexibelt. Men även då kör ju folk som idioter. Hur många gånger har man inte sett en taxi vingla mellan filerna och när man kör om för att komma bort från galningen ser man att föraren (manlig…) har en mobil i handen? Eller jeppen häromdagen som inte fäst gipsskivorna ordentligt på taket så att de singlade ner över hela körbanan… För att inte tala om ”coola snubbar” som kör rally mellan övriga bilar i 200 knyck och tvingar alla andra att bromsa och väja…

      Svara

       En gemensam nämnare!
       Nämligen män! 🤮

       Svara

        Och Audi och BMW. Har man det dåliga omdömet att köpa en så dyr bil så hänger samma dåliga omdöme med när man kör tydligen. Eller så har jag missat att de har en slags förkörsrätt i rondeller och korsningar, och har rätt att köra 40 km/h för fort. Det kanske ingick i priset.

        Svara

         Jag har läst i officiell statistik från försäkringsbolag att just Audi och BMW är kraftigt överrepresenterade i bilolyckor. Även män är ju överrepresenterade men det är väl ingen skräll direkt 😂.

         Svara

    Haha. Enig med 🌸

    Svara

    Fast det är lika olagligt att sätta sig trött bakom ratten som det är att sätta sig full bakom ratten. Problemet är bara att trötthet inte går att bevisa vid en utandningskontroll därför är det svårt att sätta dit någon för det. Än så länge är det inte olagligt att köra bil om du är man under 25, förutsatt att du har körkort förstås.

    Svara

    ”Ser man det på det sättet”…. hmm, jag håller faktiskt med om allt du säger (utom cyklisterna). Iaf vad gäller framförande av personbil. Det är så många otäcka incidenter med samtliga dessa grupper varje vecka. Pendlar 10 mil per dag så hinner se mycket 😅

    Svara

    Ja Blomman. Att vara trött har samma effekt som onykter – man blir rätt slö.

    Och ja. Skulle män försvinna från trafiken skulle folk också sluta dö i trafiken 🙌🏻

    Svara

  Att dricka ett glas vin med maten och sedan köra hem är ABSOLUT inget problem! Man hittar alltid fel om man söker efter dem. Sluta söka efter små skit att skriva om.

  Svara

   Alltså va? Vi har nolltolerans på vin.. gränsen för rattfylleri går på 0,2 promille, vilket typ motsvarar ett glas vin (såklart beroende på kroppsbyggnad).

   Svara

    Men ett glas vin eller ett halvt funkar ändå, beror också på hur lång tid efter som man kör, om man ätit samtidigt osv osv så var nog ingen fara, men här vill man ju till varje pris sätta dit och smutskasta Isabella. Går ju alltid att hitta fel och vända allt till fel om man vill det. Och anklaga andra för fiske, strategier och vinklingar när det är just det man gör själv.

    Svara

    Ja jag personligen skulle aldrig våga köra efter ett glas vin. Det går rakt till huvudet på mig. 😅

    Svara

    Vadå nolltolerans mot vin när gränsen går vid 0,2 promille? Det är inte nolltolerans. Jag anser dock att det borde vara nolltolerans.

    Svara

     Nej, det vore fruktansvärt rättsosäkert med nolltolerans. Olika typer av livsmedel kan ge lite utslag på alkoholmätare utan att man för den skull är berusad.

     Svara

     Nej vi har inte nolltolerans i Sverige, vi ville ha det, men mätosäkerheten gjorde att gränsen sattes vid 0,2.
     Ett glas vin förbränns på typ 2 timmar, och oftast brukar ju en middag vara runt 2 timmar.

     Svara

   Det kan absolut vara ett problem att köra efter ett glas vin. Hjärnan påverkas även om du känner dig helt nykter.

   Svara

   För att vara på den säkra sidan så har jag principen alkohol i glaset = ingen bilkörning. Att själv dra gränsen för när man känner sig påverkad säger ingenting om när omdöme och reaktionsförmåga faktiskt har blivit nedsatt.

   Svara

   Lustigt.
   Med den inställningen kör du förr eller senare rattfull. Du tänjer och flyttar gränsen för vad som är ok eller rimligt.

   Och ja, kör du med alkohol i kroppen och polisen inte tar dej, så är du fortfarande rattfull. Med tanke på den låga bemanningen på trafiken hos polisen är det INTE en slump eller otur att någon blir tagen på RF, de har bara haft ”tur” alla de andra 100 gångerna de kört fulla.

   Svara

   Jag hoppas verkligen att du inte har körkort med den inställningen!!

   Svara

  Siröst camcam, du raderade min kritiska komentar mot dig men låter detta stå kvar?

  Svara

   Vilken var din kritiska kommentar? Skriv den igen!

   Svara

    Jag påstod att ett sådant här inlägg är en bra taktik för camcam. Först ett inlägg om att hon inte kan lägga tid på bloggen, direkt efter ett inlägg om bella som är upplagt för spekulationer. Folk kan ju skriva vilken skit som helst om bella o camcam behöver inte bry sig. Eftersom komentarsfältet ofta ballar ur kring bella. Att camcam är i en tuff situation nu tvivlar jag inte på. Men lägg inte du på ett inlägg där man direkt än räkna ut att komentarsfältet kommer hålla ur och bör rensas (vilket sker när det skrivs om andra)

    Svara

     Den kommentaren står kvar – andas.

     Svara

     Men varför gissa sig till vad hon dricker. ??

     Svara

  Har hon gått ut med det eller gissar du bara?

  Svara

   Hon har inte gått ut med det nej, och är troligtvis inte gravid, personen här gissar bara. Eller ja hen tror nog inte det utan ville skapa rykte och få igång kommentarsfältet. En strategi.

   Svara

  Varför ens spekulera när man inte vet?

  Svara

  DU är väl den sista som ska anklaga någon för att vara besatt av Bella 😂 snacka om att kasta sten i glashus. Du är här och försvarar henne på ett sjukt märkligt sätt varenda gång hon nämns, förstår verkligen inte hur du kan ta allting så personligt när det inte ens handlar om dig 😳😳

  Svara

   Men jösses I du vet väl inte om någon är här och försvarar Bella så fort hon näms, och du vet väl inte om någon tar det persoligt. På vilket sätt var försvaret ovan märkligt och sjukt? Var det så sjukt verkligen? Alltså herregud…galenskaperna här alltså.

   Svara

    Men för tusende gången: personens sätt att skriva känns igen omgående. Det krävs inte ett geni att räkna ut när det är den här personen som skriver.

    Svara

    Jo, det vet jag. Det är extremt lätt att se att det rör sig om samma människa. Och det är alltid bara Bella som får dessa försvarskommentarer. Det känns ganska konstigt att man kan bli så upprörd och känna att man måste gå in här så ofta bara för att försvara och bli provocerad av allt folk skriver om Bella. Det blir ganska uppenbart för oss utomstående, men jag förstår om du har svårt att se det själv. Men det måste vara rätt jobbigt att lägga ner så mycket energi på att bli upprörd åt en människa man inte ens känner… släpp det. Isabella klarar sig. Du behöver inte bli känslomässigt involverad i hennes kritik osv. Det gör dig inget gott.

    Svara

   plot twist – personen är bella!🤪

   Svara

   Tror C är upptagen med annat just nu så du kan ta det lugnt.

   Svara

    Ja det är vad hon vill att vi ska tro. Häromdagen fanns hon i ett kommentarsfält under ’anonym’

    Svara

     Du har glömt foliehatten igen…

     Svara

   Jag är inte camcam 🙂

   Svara

   dessutom, du är ju precis lika besatt, så visst kastar du sten i glashus 😂 Jag påstod inte att camcam hade en sund relation till sina Bella-tankar. Tyckte bara det är lustigt att DU av alla pekar ut någon som besatt av Bella.

   Svara

  Kör verkligen Bella? Hon sitter ju på höger sida eller är bilden spegelvänd? Ser ingen ratt heller och även om hon kör så är det ju inte helt ovanligt att folk som ska köra efter restaurangbesök väljer alkoholfritt vin för att lyxa till det lite mer än att dricka vatten eller läsk.

  Svara

   Du har rätt. Alla som har körkort ser att det är Sheila som kör.

   Svara

    Nej, det är ju Sheila som sitter på höger sida. Hur får du det till att Bella skulle sitta till höger?

    Svara

     Ja man vet skillnad på höger och vänster till att börja med?

     Svara

   Är det inte Bella som kör så är det här inlägget ganska pinsamt…

   Svara

    Det är Bella som kör. Sheila är på bildens högersida och det är där man hamnar om man är till höger när bilden tas på instagram/snapchat.

    Svara

     BS

     Svara

      Nej? Testa själv att ta en selfie så ser du att du hamnar på den sida du sitter på.

      Svara

   Det är Bella som kör. Jag har sett storyn, filmen blev spegelvänd som så ofta.
   Själv tror jag att hon druckit ett glas men inte varit helt synkad med Sheila som postat storyn där Bella kör. Jag tror inte hon letat reaktioner.
   Jag tror inte det är alkoholfritt vin då alla som testat alkoholfritt rödvin vet att det smakar saft. Det är Bella helt säkert för fin för att dricka.
   Till sist så tycker jag att det är sjukt ofräscht att sätta sig bakom ratten efter ett glas vin oavsett om hon kan väntat så lång tid som det krävs att alkoholen gått ur.

   Svara

    BS, du har inte sett något, gå och göm dig,

    Svara

     Va?
     Jag såg storyn på Sheilas insta, det är en video där man ser Bella hålla i ratten. Osäker vad ditt ”BS” syftar till?

     Svara

  Har Isabella vänsterstyrd bil?? I mitt tycke ser det ut som att Sheila kör

  Svara

   Sheila sitter på höger, det ser du ju på bilden. Dessutom ser man ju även att hon tar bilden och den läggs upp på hennes instagram.

   Svara

  Nä, det är inte Isabella som kör.

  Svara

   Jo. Sheila är till höger. Testa själv att ta en bild med selfiekameran på snapchat/instagram, sitter/står du på höger sida så hamnar du också på bildens högersida.

   Svara

   Haha, jag tycker det ser ut som om de sitter och tramsar i baksätet. Taxi kanske?

   Svara

    Då hade det ju varit ett säte imellan 😝

    Svara

  Hon är inte gravid, de som vet, de vet.

  Svara

   Om jag var en snorrik man som kände att jag var klar med barnalstrandet hade jag steriliserat mig direkt jag ens tänkt tanken att börja ligga med golddiggers. Väldigt billig försäkring för att hålla förmögenheten ”inom familjen” och inte dela den mellan önskade barn och barn som man fått med personer som ”äter p-piller” eller använder NC.

   Svara

  Det ser ut som att Sheila har vitt vin i sitt glas så det är inte bättre om hon är den som kör.

  Svara

  klart hon inte är gravid! Hon använder ju NC 🙂

  Svara

   Naturligtvis.

   Svara

  Tror absolut att Bella kan tillhöra skaran som tänker att ”äh, ett glas vin är ju inte så farligt, vi har ju ätit till”.

  Svara

  I bildmaterialet ser jag två kvinnor som avnjuter mat och dryck på restaurang och en bild tagen i en bil, som jag med stöd av tillhörande bildtext antar är tagen efter restaurangbesöket. Kvinnan i randigt ser ut att vara bilföraren. Många tycks provocerade, men jag kan inte se något att uppröras över.

  Svara

   Håller med dig Henrik, kvinnan i randigt, Sheila, kör.

   Svara

    Fast kvinnan i randigt sitter på höger sida. Ratten sitter på vänster sida.

    Svara

     Men hade bilden däremot varit tagen framifrån så är det helt rätt att Bella hade suttit på höger sida. Men nu är det en selfie, och då hamnar man på höger sida på bilden om man sitter på höger sida, vilket sheila gör 🙂

     Svara

      Det är lika förvirrande som klänningen!! Är den vit eller blå 😀

      Svara

       Nja, är man en van selfie-tagare(eller vad heter det haha) har man rätt bra koll 😁

       Svara

     Beror nog på var msn står. Är det ditt vänster eller deras vänster du menar camcam? För det måste ju vara du som dragit igång den här konversationen om huruvida bella sitter till höger eller vänster bara för att generera kommentarer, du känner dina läsare väl, de skulle aldrig tillåta någon att komma undan med ett fel till höger och vänster 😉

     Well played, playa!

     Svara

      Nej det är inte camcam som dragit igång det 😂 Och att det blir typ 5-6 extra kommentarer tjänar hon ingenting på. Hon får inte betalt efter antal kommentarer 😂Och nej, det betor inte var man står. Tar man bild med selfiekameran där fram så hamnar man alltid på höger sida om man är på höger sida.

      Svara

  Med tanke på att alkoholfritt vin/öl har blivit så pass vanligt tycker jag det är konstigt att direkt anta att det rör sig om en provokation

  Och let’s face it. Om man dricker ett glas vin och kör hem 4 timmar senare är man med största sannolikhet inte rattonykter.

  Rekommenderar jag att göra det? Nej. Framför allt för att många har svårt att hålla sig till bara ett glas vin. Men det är fel att kategoriskt anklaga någon för rattonykterhet på de grunderna.

  Svara

   Tror du på allvar majoriteten som dricker snällt väntar fyra timmar efter sista glaset innan de kör hem? Folk äter middag, dricker vin, kanske tar en kaffe och kör hem efter någon timme.

   Svara

    Tja, ett glas till middagen kl 18. Efterrätt och kaffe runt 19. Sedan sitter man kvar och pratar ett par timmar. Den/de som inte kör tar ett par glas till och strax innan 22 bryter man upp.

    Men jag vet inte hur det går till när andra träffar sina vänner. Ni kanske stjälper i er maten och vinet för att sedan skynda iväg så snabbt som möjligt utan någon social samvaro.

    Dessutom tar det snarare 2-3 timmar att förbränna ett glas vin. Jag tog i lite med 4 timmar för att få marginal.

    Och återigen, jag rekommenderar ingen att ta ens ett glas vin innan bilkörning. Jag bara konstaterar att utan att veta mer om omständigheterna kan man knappast anklaga någon för rattonykterhet.

    Svara

  Men om man tänker på hur de sitter i bilens körriktning så tycker jag fortfarande det ser ut som det är Sheila som kör. Men skit samma, var det vin i bådas glas skulle ingen av dem ha kört och det är bådas ansvar eftersom den andre satte sig i bilen och lät den som kör köra trots alkohol. Men om föraren bara tog några klunkar vin eller drack alkoholfritt är ju det här inlägget av samma intressekaliber som berätta att det är väder utomhus i dag med. 🙂

  Svara

   Fast sheila är ju på bildens högersida, ratten sitter till vänster

   Svara

    Det är hon ju inte

    Svara

     Eh jo? Kolla på bilden, hon är på bildens högersida.

     Svara

      Fast sitter man i bilen och tar en selfie med kameran på telefonens framsida kommer bilden att bli spegelvänd.

      Svara

       Med telefonens kameraapp ja. Men med Instagram och Snapchat vänds inte bilden, testa själv.

       Svara

  Sen när kan man inte köra efter ca en timme efter ett glas vin i Sverige?

  Svara

   Det tar ca tre timmar för ett glas vin på ca 3 dl att gå ur kroppen på en normalstor person.

   Svara

    Ett glas på 3 dl? Det var inget dåligt glas det. 😄🍷

    Svara

     Schkååål! Tar ett til glaash vin tack, 3 deciliter!

     Svara

    På restaurang får man knappt en deciliter i glaset. Så efter en middag kan man definitivt köra bilen hem.

    Svara

     Ett standardglas på restaurang är 15 cl, dvs 1,5dl

     Svara

    Hur stor är en normalstor person?

    Svara

  Nu måste alla som alltid skrivit att IL visst bryr sig om miljön för att hon äter inte kött komma med ett nytt argument

  Svara

  Men hur vet ni ens att hon körde hem? Har hon lagt upp det så är det klart hon provocerar. Sluta gå på skiten bara, hon är ju inte frisk nånstans.

  Svara

   Men sänk garden lite. Det är knappt någon här som tror att Bella kört efter att ha druckit alkohol. De flesta är rätt överens om att hon bara provocerar.

   Svara

  Tror att de flesta med några hjärnceller inser att alkohol och bilkörning inte hör samman. Alltför många har fått sätta livet till eller sitter skadade för livet kvar efter dessa rattfyllon som sätter andras liv i fara. Att du sätter ditt eget liv i fara kan så vara men när oskyldiga måste lida för en annan människas dumhet är lågt.

  Svara

   Har aldrig läst om någon som fått sätta livet till för att föraren druckit ett glas vin till maten. Har du någon källa?

   Ett glas vin till en middag ger knappast 0,2 promille i blodet och knappast en sämre förare än någon som druckit ramlösa.

   Svara

   Du blir inte ett fyllo på 1 glas vin.

   Svara

    Ingen påstod att man blir en fyllo. Men man har inte lika snabb reaktionsförmåga.

    Svara

  Men ett glas vin kan man definitivt köra på! Vad larvigt. Beror ju helt och hållet på hur lång tid efter man ska köra. Testa med alkomätare får ni se. Har druckit flera glas vin, känt mig berusad, väntat ca 5 h och därefter haft 0,0 i promille enl kalibrerad alkomätare.

  Svara

   Hemmamätare ger knappast ett korrekt resultat.

   Svara

    Fast om det är exakt samma modell som polisen har och dessutom nykalibrerad så är det klart det är tillförlitligt nog. Jag romantiserar inte, men man måste ju va realistisk om vad som är en risk och inte.

    Svara

     Fast den som polisen har med sig ut är inte ett mätverktyg på det sättet utan används endast för att sålla positiv eller negativ. Den räknas inte som säker nog att använda som bevisgrund utan man får blåsa i en svinstor maskin när man tar det riktiga provet

     Svara

      Samma modell som polisen har visar absolut promillehalten om du har en inköpt för privat bruk. Polisens visar bara röd eller grön lampa. Get your facts…

      Svara

  Kan ju faktiskt vara alkoholfritt vin 🙂

  Svara

   Ja, är ju precis det som står i inlägget 😂

   Svara

  Alla rattfyllor jag har tagit har alltid bara druckit en öl. Trots att de blåst över gränsen för grov.

  Den klassiska, ”det måste varit en jävligt stor öl”, har man sagt några gånger.

  Det finns inte många personer som jag avskyr så mycket som de som medvetet kör bil på fyllan. Att vara alkoholist är en sjukdom, men det är faan ingen sjukdom att köra bil.

  Med det sagt så anser jag INTE bellis vara varken alkis eller RF.

  Hej hopp

  Svara

  Utifrån hur bilbältet sitter så är BB passagerare och inte den som kör.

  Svara

   Smart ! Därmed bevisat att det inte är IL som kör.

   Svara

    Nej, för Sheila tar bilden och kan därmed inte köra.

    Svara

   Hur sitter bältet menar ni? Ni är väl medvetna om att bältet sitter fäst bredvid dörren? På både förar- och passagerarsidan? 😅

   Svara

  Jag beklagar att du är i den situationen som du är i nu enligt ditt inlägg tidigare. Men jag undrar varför du var tvungen att lägga upp detta inlägg där du får igång människor och samtidigt inte kommer ha tid att ha koll på vad som skrivs. Du vet att inlägg om IL ger många kommentarer så är det en strategi från din sida?

  Svara

   Detta ständiga klankande.

   Svara

   Håller med! Nu kommer du dock bli blockerad från att kommentera mer här. Börjar bli som hos Cissi, minsta kritik -block.

   Svara

   Och varför kan då inte folk tänka både tre och fyra ggr innan de skriver något ”olämpligt”. Lite ansvar har man faktiskt själv och inte bara Camilla.

   Svara

   Vem fick hon igång? Ingen verkar upprörd eller arg på Isabella.

   Svara

  Har inte Bella ett veganskt och alkoholfritt liv?

  Oavsett, man kan faktiskt dricka ett glas vin och köra bil ett tag senare. propagandan från staten har fan fått det att slå slint i huvudet på folk i det här landet.

  Svara

   Nej, hon har bytt livstil igen.

   Svara

    Och det är väl ok, vore hemskt om alla körde i samma hjulspår från 20-80 år. Man måste testa olika variationer i livet, det är berikande.

    Svara

   Nej, det kan man inte, anonym 17:19. Det är ingen propaganda från staten, skitprat. Vin är vin, det påverkar reaktionsförmågan. Läs på, dummer.

   Svara

  Korkade korkade svenskar. Nej man får inte vara påverkad när man kör bil, drick ett glas vin ät en middag och testa blåsa. Ni kommer ha 0.0 i promille. Klart som fan man kan köra på ett glas. Tvek att hon klunkade glaset, sprang till bilen och gäsade därifrån.

  Så jövla less på fölk som inte gör några efterforskningar själva. Apropå det, CRAZY GREJ. Dricka alkohol och ta antibiotika kan man också göra, utan att effekten avtar. Galet va?

  Svara

  Ja men något måste hon ju göra eftersom det inte kommer fler bilder med Erik…Hur ska man annars tjäna pengar liksom..?

  Någon mer än jag som reagerat på att ansiktet ser ”fluffigt ” ut i gårdagens instastorys..?

  Svara

  Nej Sheila kör inte. Skulle hon köra och ta en selfie samtidigt? Tror inte hon är så dum.

  Svara

   Hur vet du att bilen var i rörelse? Om du kollar på sheilas story nu så har hon ju en selfie från sin bil där hon sitter på exakt samma plats, dvs där hon kör bilen. Om du kollar på Bellas bälte så ser du att hon sitter på höger sida.
   Skulle de ha svept ett glas vin på 15 cl och sedan direkt satt sig i bilen och kört så hade de legat precis ovanför 0,2. Hade de gått en timme så skulle de ligga på runt 0,1-0,12, och efter ca två timmar så skulle det där glaset vara ute ur systemet så att säga.

   Svara

    Är bilen parkerad är diskussionen överflödig. Då kör ingen. Är bilen i rörelse har jag svårt att tro att Sheila skulle köra och ta bilden från den vinkel utan att hålla i ratten. Då skulle de ha krockat. Men nej, jag tror nog nu när du säger det att bilen står stilla.

    Svara

     Jag har sett storyfilmen, den rörde sig och BB höll handen på ratten och körde.

     Svara

  Det är inte Isabella som kör din k0rkskalle.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.