Bråk mellan Marcelos tidigare och nuvarande flickvänner

Bildkälla: Svenska bloggare

Det stormar en hel Dorian över Bahamas och de två som är ute och svingar vilt i blåsten är Marcelo före detta flickvän – Nina – och Marcelos nuvarande flickvän ”Emilia”.
Det hela började med det meddelande som publicerades på @exonphspoiler2019 där Emilia ska ha messat till Nina för att fråga vad hon håller på med.
Nina i sin tur tar till sitt Instagramkonto och publicerar den här novellen där hon berättar att det inte finns några ”hard feelings” mellan henne och Marcelo och att de gjorde ett jobb tillsammans för den nya säsongen av Paradise Hotel nyligen mm mm.
Vad händer?
Jo, Emilia skriver ytterligare ett inlägg där hon försvarar sig och nämner även hot om polisanmälan, något som även Nina gör.
Det här är nog långt från över, eller vad tror ni?

Nu myser Marcelo ska ni se…
Att kvinnorna slåss om honom kommer göra varenda dörrpost för smal för Marcelo och hans stora huvud. 🙂
Herregud, de borde alla tre kollektivt släppa honom och springa därifrån så fort de kan.
När slutar förresten de flesta tjejer falla för ”bad boys” eller män att på något sätt ”rädda”?
När slutar de vara spännande att vara tillsammans med? När går de från att vara en farlig/trasig man till bara vara en belastande mansfris?

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Låter som förstagluttare som drar varandra i håret för att glassen de vill ha ligger på marken och smälter. Jisses vilka tappade människor.

    Svara

      Det är ganska uppenbart att Nina inte har kommit över Marcelo. Varför ska hon ens avsluta hela sin novell med att poängtera att Marcelo minsann är singel och att han har bekräftat detta, när hon samtidigt säger att hon gått vidare? Vem bryr sig om att han är singel? Hon säger det enbart för att såra den nya tjejen.

      Nina, om du läser med här, önskar jag att klargöra en sak som vi tjejer lätt tenderar att glömma bort i bra stunder: Killen du skriver om förstörde ditt liv totalt, skämde ut dig offentligt, deltog i en dokusåpa medan ni planerade barn och gick vidare med en ny tjej som inneboende, som om att du inte var någonting för honom. Du är, och kommer aldrig, att vara tjejen som ändrar Marcelo. Ge upp tanken om honom och gå vidare i ditt liv. Du behöver inte hans bekräftelse och du behöver inte bråka med hans nya tjejer. Jag tyckte så synd om dig när allt skedde för allmänhetens ögon, men snälla, försök låt bli att falla igen!

      Svara

      Jag antar när folk börjar korrekturläsa sina egna texter innan de publicerar?

      Svara

      Som vanligt när sådant här händer, skänker vi en varmt tanke till Annica som tog ett aktivt vald och lämnade skiten.

      Tänker att det måste svida något förbannat, nu när hon har ett NHL-proffs och flyttar utomlands.

      Svara

    Bara jag som tycker att hans ansikte/huvud har blivit stort på riktigt? Hört att det är en bieffekt när man tar anabola 😂🤔

    Svara

      OM jag någonsin får för mig att ta det. Så skulle min nacke gå av 👤💥💦 Nu är halsen kort o nacken bred men näe…

      Svara

      Nej, inte av anabola men utav HGH (Human Growth Hormone) kan bl.a skallen växa till en för kroppen oproportionerligt storlek.

      Svara

      Han är plufsig hela han..svullen som fasen i ansiktet.Sixpacket han snackar om lyser med sin frånvaro..testovarning på den!!!

      Svara

    Jag orkar inte ens sätta mig in i det 😩

    Svara

    Vad är detta för sörja? Hur orkar dessa människor kliva upp på morgonen fullt vetandes om hur värdelösa de är som människor. Eller så lever de i förnekelse.

    Svara

      De är väl dock inte mer värdelösa än vad du eller jag är. Men nej, förstår inte heller hur man orkar hålla på med denna sörja 🧐

      Svara

        Vi är värdelösa bakom stängda dörrar. De basunerar ut sin värdelöshet öppet.

        Svara

        Men snälla, varför tar folk allt så seriöst och bara måste märka på ord. Jag anser inte att dessa människor är VÄRDElösa men det tror jag inte ts gör heller, men deras sätt och allt de håller på med är värdelöst, tacky och bara blä.

        Svara

          nu skrev ju personen ”värdelösa som människor”. Hade inte uppskattat att läsa det om mig själv 🙂
          håller dock med om att beteendet är värdelöst

          Svara

            Nu skrev jag inte om dig. Du är ingen. Jag vet inte ens om du finns.

            Svara

              Jag är någon. Du förstod nog min poäng.

              Svara

                Men du söker inte uppmärksamhet på ett lika patetiskt sätt så därför gäller detta inte dig. Du är värdelös i ditt eget hem inte online så jag bryr mig inte.

                Svara

                  Jag är inte värdelös över huvud taget, that’s the point. Man kallar inte någon annan värdelös.

                  Svara

            Men snälla lär dig sluta märka på ord.

            Svara

              Vadå märka ord? Märka ord gör man väl när man anmärker på ett felaktigt ord trots att man fattar vad personen vill ha sagt. Nu har det ju skrivits två helt olika saker

              1. De är värdelösa som människor
              2. De är ju såklart inte värdelösa, men deras beteende är värdelöst

              Ja, det är ju inte samma sak, hur ska man veta vad som menas utan att ”märka ord”?

              Svara

              Om du inte menar vad du skriver så använd inte den typen av ord isåfall. Klart att man anmärker ord om någon använder respektlösa uttryck när de beskriver andra. 🙂

              Svara

          Folk vill bara bråka känns det som. Självklart har de ett värde, jag hade räddat Marcelo om han höll på att drunkna men som du sa så ska det märkas på ord. Allt ska missförstås och så ska det tas illa upp så fort möjligheten ges.
          Jag orkar inte bry mig om dessa människors känslor så jag kör på med mitt icke-pk-snack.

          Svara

            Ja, folk har inget bättre för sig än att märka på ord. Det är fan helt sjukt. Undrar hur de gör i verkligheten, analyserar de varje ord någon säger? Folk pratar ju mycket mera fritt och icke PK i verkligheten.

            Svara

              Jag tycker att er reaktion är sjukare. Är väl inget sjukt med att någon påpekar att ingen är värdelös som människa. Menar man inte det, så bör man också tänka efter hur man uttrycker sig.

              O angående din fundering, om någon i min omgivning i verkligheten skulle kalla någon annan värdelös så japp, då hade jag förmodligen sagt ifrån.

              Svara

                Marcelo är inte helt värdelös (han är lite som en pajas, det finns lite värde indet) men visstfan finns det värdelösa människor. Det kryllar av dem!

                Du är naiv och rent av blåst om du anser att alla har ett värde.

                Svara

                  Det var dock inte Marcelo som diskuterades. Detta gäller hans ex.

                  Svara

                  Jag har inte sagt att det inte finns en enda värdelös människa i världen. Nu diskuterades två tjejer som båda är kära i en kille som behandlar dem dåligt, som antagligen ingen av oss känner. Jag tycker inte att man skriver att de är värdelösa. Om du tycker det så får det stå för dig.

                  Sedan är jag för övrigt varken blåst eller naiv, det finns många människor som i mitt tycke är dumma i huvudet. Min poäng var inte att alla människor på jorden är goda.

                  Svara

              Jag har en känsla av att de ”ryter ifrån” lite hela tiden. Detta är människor som är otrygga i sig själva och därflr antar att allt handlar om dem och att alla vill dem illa. De saknar inre styrka. Rätt synd om dem..

              Svara

                haha lol, det var en intressant analys av personer som står upp för andra.

                Svara

              Det är väl verkligen inte konstigt eller sjukt att man reagerar på att någon uttrycker sig nervärderande mot andra? Snarare sunt och bra. Handlar inte om att man är PK eller söker bråk. Jag skulle reagera om någon jag pratade med kallade andra människor för värdelösa irl också. Det finns gränser.

              Svara

    ”Jag är inte van vid drama och är världens mest konflikträdda person”. Fast vad trodde du skulle hända när du blev tillsammans med Marcelo? 🤦‍♀️

    Svara

      Konstigt det där… Jag har alltid varit lugn o lyckats akrobat mig o förhandla mig o vyssjat o schyssat mig ut ur konflikter. Nu för tiden hinner jag inte ens med ett halvt steg innan tornado är ett faktum. Hatar fortfarande konflikter men är så paranoid så jag ser dem överallt 🧐🦹‍♀️🧙‍♀️🛀🛌👥👈👉👆👇

      Svara

    Fast grejen är ju att Marcelo är ju inte bad boy mot tjejerna, i alla fall inte direkt! Bara att se i första och andra avsnittet av denna ph säsong hur han vet och säger exakt det som krävs för att tjejerna ska falla, sen säger han helt tvärtemot i synken och till sina grabbar. Sluta lägga skulden på att tjejer faller för bad boys utan lägg skulden på Marcelo som är ett manipulerande as!

    Svara

      Jo men alla vet ju det vid detta laget. Jag antar att årets ph-deltagare har sett förra säsongen, han gjorde ju samma sak då. O gången innan och gången efter, helt öppet.

      Sen tycker jag iofs inte att man kan döma honom utifrån PH (att han däremot verkar vara likadan irl är en annan femma). Att han säger andra saker till tjejerna jämfört med i synk beror ju på att det är ett spel. Självklart kan han inte gå till tjejerna och säga ”vet du vad, jag är egentligen inte ett dugg intresserad av dig, men jag vill ju gärna vara kvar i programmet så därför vill jag få dig att tro att jag är intresserad. I själva verket har jag tänkt ligga med alla här inne.”

      Svara

        Såg hans första gång. Visste om en av dem som var med. Var som att han fick ett aha moment. Såhär funkar hon, såhär får jag henne dit jag vill. Blandat med en riktig förtjusning i Annica. Han var ett svin rakt igenom. Inte på det allra intelligentaste sättet. Mest som alla andra i dessa program ’nyttiga idioter’ (inte allt de är, Marcel verkar dock tycka det vara värt att fortsätta med det.) Gör inte grimaser ansiktet kan fastna! 😋

        Svara

        Fast Marcelo verkar vara exakt så i verkligheten också, Nina har ju tillexempel berättat att dom planerade barn ihop och så helt plötsligt drar han iväg till ph! Han är ju rar och gullig mot sina tjejer men egentligen helt vidrig. Handlar inte om spel han är bara manipulerande som fan.

        Svara

          Ja, det påpekade jag ju också. Att han faktiskt verkar vara så irl, men det känns löjligt att blanda in saker han gör på paradise hotel, som är ett spel, mot människor han inte ens känner.

          Svara

      Men det här handlar ju inte om det utan om att de tjafsar öppet via instagram, det får de själva ta skulden för. Och seriöst jag har svårt att ta såna människor på allvar så det är inte konstigt att de blir lekta med så hårt.

      Svara

    Alla kvinnor vet om Marcello’s uderbara kraft i totempålen och samlas därför och slåss om den enligt honom själv. Vilket egentligen inte säger någonting alls.

    Svara

      Marcelo och Jesper satt igår och sa att om man vill vara tillsammans med dem så får man acceptera att de är som de är,inte försöka ändra eller styra dem..dvs de skall fortfarande få leka som de vill,brudar,party och att man plötsligt drar iväg får man helt enkelt stå ut med…Marcelo jämförde sig också med ZLATAN!!!..Herregud…killen har tappat det helt!!!

      Svara

    Vem är det?

    Svara

    ”Baby I’ve got a plan, runaway as fast as you can.”

    Svara

      Älskar den låten ❤️

      Svara

    Jag fattar ingenting.

    Svara

    Alltså förlåt men dessa människor är så pinsamma så jag orkar inte. Hade skämts ihjäl om det här var nån familjemedlem till mig. Hur lågt kan man sjunka och hur pinsam kan man vara, fläka ut sitt privatliv på nätet såhär? Bläää

    Svara

      Håller med.

      Svara

      Inga hjärnor!

      Svara

    Dessa brudar är dumma i huvudet. Sorry. Tycker inte synd om dem för fem öre. Noll integritet, trånar för alla att se över en skitstövel som behandlat de, plus alla andra kvinnor han kommit i kontakt med som skit. Alltså så länge såna här korkade människor existerar kommer rövhål som den här Marcelo alltid kunna mata sitt ego.

    Svara

      *Så länge rövhål som Marcelo existerar kommer alltid naiva unga tjejer med hopp om kärlek luras av sagda rövhål – FTFY

      Svara

    Det är spännande att vara tillsammans med en ”Bad boy”. Förra veckan blev två kvinnor ihjälskjutna på grund av att de gillar stygga pojkar. Inget nytt under solen ☀️

    Svara

      Och dessa bad boys går sällan länge som singlar. När en tjej lämnar står nästa stackare på kö.

      Svara

        Jag förstår varken såna män eller såna kvinnor.

        Svara

      ”Förra veckan blev två kvinnor ihjälskjutna på grund av att de gillar stygga pojkar” – hissen gar inte inte ända upp här inte….tror fasiken inte ens dörrarna stängs!

      Svara

        Indirekt har de ju det. Väljer du att bli tillsammans med en kille som är kriminell är det som bäddat för problem tyvärr 🙁

        Svara

          victim blaming….

          Svara

            Absolut inte. Jag skrev att det är bäddat för problem om man blir tillsammans med en kriminell kille, varken mer eller mindre. Det är inte deras fel att de blev skjutna, det är en konsekvens av att just de två är tillsammans, om än en otroligt olycklig sådan. Ingenstans victim blaimar jag, så håll käften rent ut sagt.

            Svara

              Trevlig ton hörrudu! Det uppfattades som victim blaming i detta fall 🙂 Och inte bara din kommentar utan även 13:14! Ibland kan man ta ett steg tillbaka och se över hur man själv uttrycker sig och inte bara bli förbannad på andra för hur det uppfattas.

              Svara

                Det handlar alltså om vuxna människor som väljer väg i livet själva. Något eget ansvar har till och med dessa kvinnor.

                I vilket fall finns det en stor risk att socialtjänsten ser hotbilden som olämplig för ett barn att växa upp i.

                Svara

                Victim blaming to state the obvious?

                Svara

                  And then what? You win and everything is good, pathetic.

                  Svara

    Jävlar vad skickligt att få in en bild på en röv i det hela. Man har mycket att lära om instagramstjärtande alltså… Det är en bransch under ständig utveckling.

    Svara

      Eller hur, some bitchy drama with a side order of butt!

      Svara

    Hmmm, Nour El-Refai dömdes ju för blottning för hon visade brösten. Kvinnoförtyck att inte få visa brösten!

    Svara

      Var väl fittan hon visade? Eller har hon blivit dömd mer än en gång kanske.

      Svara

      Nej såklart man inte ska få visa brösten bland folk. Äckliga gubbar som blottar sig. Blä.

      Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Ot men är det nån som verkligen kommer sakna kenzas och danis podd? Herregud lyssnade på 4 minuter av sista avsnittet och det är ju bara barnljud, att de inte kunde hittat annat tillfälle att podda.

    Svara

      Nej inte jag i alla fall. Kenzas självgodhet är bara för mycket. Lyssnade också på podden och det är bara för mkt, ”tutten ut och springa här och där” som om hon vore den enda som fött barn. Så trött på deras tutte mutta snack, alltså vi alla har muttor och tuttar, inte behöver man hela tiden poängtera dessa.

      Svara

        Och gör alla bebisar såna äckliga ljud? Blää

        Svara

          Jag hade kväljningskänslor rakt igenom och kunde inte lyssna mer än några minuter. Så jobbigt. Först kenzas munljud och sen den här ungens ljud.

          Svara

        Dani har en väldigt mycket mer chill inställning till sitt moderskap. Kenza tappade det helt när hon blev gravid.

        Svara

          Alltså precis så, hon har tappat det helt. Lyssnade på podden efter denna kommentar och tänkte först att ni överdriver men efter typ en minut fattade jag. Shit vad irriterande med sina ”neeeee mamma tar det””neeeee lilla gubben” och ”ni seeeer ju” verkligen som om hon vore den enda som nånsin haft barn. Sen verkar hon ha noll intresse av danis unge och när dani pratar om sitt barn utan verkar så ivrig att bara få prata om sin son. Newsflash, ditt barn är inte så intressant för andra som det är för dig. Och ja, de där bebisljuden är jobbiga, men inget går upp mot kenzas självgodhet, blä på henne.

          Svara

      Jag kommer sakna den men det är nog bara för att jag till slut älskade att irritera mig på Kenza. Det var nog inget smart drag för hennes image att dra igång podden.

      Svara

      Är Kenzas tid förbi? Ivy revel går utför, podden läggs ner efter några avsnitt, bloggen uppdateras mer sällan. Håller (har?) Bianca, Tanbyklara, Alice, osv på att ta över?

      Svara

        Bianca har tagit över för länge sen. Tanbyklara och Alice? Nää, inte riktigt, de är liksom inte ens i närheten av Bianca men Bianca ör större än Kenza och har en genomslagskraft som inte ens Kenza haft tidigare. Hon funkar liksom utanför nätet, i och med att hennes företag går så himla bra.

        Svara

    Ja Nina visade brösten och sen sprang hon till Marcelo fnittrande och visade bilden.
    Det ska väl vara Emilia som är nuvarande flickvän. Men ena stunden är de singlar och i nästa ihop. Så det vet i fasen.

    Varje tjej efter Annica har ju trott att de kan ”tämja” Marcelo och få honom att vara trogen. Men ack så fel de alla har haft. Så länge hans kompisar är singlar så kommer han också bete sig som singel, flickvän eller inte.

    Svara

    Jag skulle fira med champagne om det var slut på en romans med en egotrippad kille. Men skulle aldrig gå in i ett sånt förhållande.

    Svara

    Kan vi bara sluta döma tjejer för vilka killar de blir kära i och istället ifråga sätta KILLEN som behandlar tjejerna dåligt! Alla kan inte välja vilka de blir kära i, men man kan välja hur man behandlar andra. Den som har mest val i det här Marcelo och det är uppenbart att han är den som ska beskyllas och inte tjejerna

    Svara

      håller med om att han är idioten, men det är ju inte utan att man blir lite fascinerad över hur någon kan bli kär i honom och sedan fortsätta springa efter honom gång på gång trots att man vet att han är som han är

      Svara

        Smaken är som baken. Hitler hade enormt mycket tjejer efter sig, lika så kända mördare i fängelse osv.

        Svara

          Enormt mycket är väl att ta i. Och se bara hur det slutade.

          Svara

            Nej men det är sant 😂 hade stora svärmar som sprang efter honom. Finns bilder och video.

            Svara

              Ja och han hade en hel armé av män som följde honom och mördade familjer och barn. Det kallas psykologi.

              Svara

        Ju mindre uppmärksamhet man far som liten flicka av sin pappa, desto mer tror man som vuxnen kvinna att man maste sta ut med för att fa lite uppmärksamhet ifran en man. Dvs en flicka som har en pappa som interesserar sig för henne och överröser henne med kärlek, skulle aldrig sta ut med nagon som Marcel.

        Finns forskning pa det (du kan leta upp källan själv).

        Sa SLUTA skamma tjejerna.

        Vi är inte det andra gör mot oss utan vad vi gör.

        Svara

          Man kan ha två tankar i huvudet samtidigt utan att det räknas som att skamma.

          Svara

          Detta har du inte helt rätt i. Jag är inte så alls o många av mina vänner vars pappor som varit frånvarande är inte så alls. Det handlar om egen värde vilket dessa tjejer inte har för tillfälet. Hoppas de jobbar på det. Om man inte vill bli sårad så väljer man att skydda sitt hjärta ordentligt. Blir man blåst så e det den killen man aldrig skulle tro var kapabelt till sånt. Underskatta inte starka tjejer vare sig de har en pappa eller inte

          Svara

            #inteallatjejer snark och whoosh

            Svara

      Men alltså man får väl använda sin hjärna med.

      Svara

      Man kan inte välja vem man blir kär i men man kan välja vilka känslor man agerar på. Man måste inte följa varje känsla man har.

      Svara

      Jag tycker att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt: killen är den som gör fel och ska skuldbeläggas, tjejen ska inte skämmas för att hon blev kär. Vad hon däremot borde göra är att vara uppmärksam och inte ignorera stora varningsklockor som t.ex. att killen varit otrogen mot ALLA sina fd flickvänner och till och med visat upp detta grisbeteende i TV. Det är inte att skuldbelägga henne, det är att uppmana till kritiskt tänkande, se om sitt eget hus liksom. Människor ändrar sig ytterst sällan (undantag om det rör sig om terapi/mediciner etc.) och vi måste sluta tro att vi tjejer kan ändra en badboy med hjälp av vår ”kärlek”. Det är nåt förbannat påhitt från Hollywood utan någon förankring i verkligheten. Att låta bli att lägga något ansvar på tjejen är att göra henne en björntjänst för i så fall lär hon sig aldrig utan går på samma nit om och om igen. Drar man sig till badboys kan förändringen bara börja hos en själv.

      Svara

    Kommer det ett inlägg om Linnéa Claesson och det som sägs om henne, att hon fejkat en del för uppmärksamhet och för karriären?

    Svara

      Ja precis. Fan att folk kan göra karriär på att rätt och slätt blåljuga!! (Har fler in mind ockås om man säger så…)
      Kolla hur Linnea skriver om sig själv (nu senast på Kristallen), vilka foton hon lägger ut (99,9% på henne själv). Att hon själv följer 34 (!!) pers på ig. Helt j***a sanslöst vilken fullblodsnarcissist.

      Svara

        Haha vissa vill inte ha fakevänner på knsta, har med bara 30 stycken som jag verkligen bryr mig om. Alla är inte likes horor!

        Svara

      Det har ju länge varit känt? Tror dock inte Camilla kommer skriva om det. Hade varit ett intressant inlägg dock. 🙂

      Svara

        Inte hos majoriteten att döma av ig-kommentarerna. De är ju 100% lyriska

        Svara

          Har hon fejkat könsbilderna och hoton eller vad är det hon har fejkat? Jag är en av dom som inget vet, haha.

          Svara

            Klart hon inte har. De som tror det och skriver det här är män, och kvinnor som är springpojkar till patriarkatet.

            Svara

              Nädu kära du, jag är ingetdera. Bara inte helt galet naiv & lättlurad

              Svara

        Fast härinne har inte så många förstått det och velat tro det, har mest varit hyllningar härinne och hos C är väl L lite av en idol.

        Svara

      Har ju varit ganska uppenbart att en del historier varit extremt kryddade.

      Svara

        Haha japp, typ som att hon fick snuskbilder när hon var 12 på MOBILEN. Linnea är född 92, precis som jag. När jag var 12 så kostade det satan att skicka MMS och det var inget som gemene man gjorde, tror jag skickat typ 2 stycken. Dessutom hade man VGA-kamera, och upplösningen var… sådär. De få bilder jag har kvar från den tiden som är fotade med mobil är små som frimärken och det går knappt att urskilja vad de föreställer.

        NÅVÄL. Åter till saken. De flesta kidsen i min ålder hade dessutom kontantkort och våra nummer fanns inte någonstans, abonnemang var iallafall där jag bodde (Stockholm) väldigt ovanligt och hade man det så var de skrivna på målsman då vi var minderåriga. Så, hur kom Linneas nummer ut? Vilka var snuskgubbarna med god ekonomi som dränkte henne i dickpics (ett fenomen som inte var så överdrivet stort 2004)? Att ge ut sitt nummer till en okänd på nätet var nämligen ett big no-no då eftersom det betydde kidnappning och ond bråd död :))))

        Svara

          Jag är 93:a och jag fick snuskbilder skickade till mig på mobilen via Bluetooth. Dök upp en notis på mobilen om att någon ville skicka bilder och jag trodde det var en kille i min klass, men tji fick jag..

          Svara

            Hade du kontantkort?

            Svara

            Haha så ok Linnea satt alltså och accepterade massa bluetooth-förfrågningar från snuskgubbar i närheten? Vet inte riktigt om den storyn håller… Du säger ju själv att du trodde det var en kille i din klass som skulle skicka bilder till dig.

            Btw, vem hade ens Bluetooth igång jämt? De flesta drog väl igång det när man skulle skicka/ta emot en bild eller när man skulle skicka en låt eller något.

            Svara

          Hon är ju så ÖVERJORDISKT VACKER så det är klart att hon blivit hundrafalt mer stalkad än andra 🙄

          Svara

          Håller med i allt i din kommentar. MMS förekom ytterst sällan (bilder bestod dessutom av typ 4 pixlar, som om någon tagit bilden med en potatis). Hela Linneas story är skum, det går inte ihop riktigt. Det jag tycker är allra märkligast är ju att om hon hade kontantkort (mycket sannolikt), hur sjutton fick snuskhumrar tag i hennes nummer? Nä, hon är en mytoman som började småljuga och sen kom på att hon kunde göra en hel karriär av det.

          Svara

            Haha exakt, och sen att hon säger att varje gång hon var med på tv som handbollsspelare så dränktes hon i dickpis och förfrågningar. Alltså korrigera mig GÄRNA men hur ofta går amatörhandbollsmatcher på tv, och hur många ser dessa? Och vilka orkar sedan leta upp henne på nätet, hennes namn är ju inte direkt ovanligt?

            Tjejerna i hennes lag har dessutom gått ut och sagt att de inte får bilder. Sjukt att detta bara händer henne….. 🙂

            Svara

      Var hittar man den infon??

      Svara

        Haveristerna pod, Daddyissues pod, Hannapee pod

        Svara

      Hur kan du hitta pa sadan skit? Varför? Pinsamma människa.

      Svara

        It speaks for itself

        Svara

    Börjar tappa hoppet för den här bloggen, folk blir bara taskigare och taskigare mot varandra, och skiten får stå kvar också.

    Svara

      Det är alla Anonym (= killar som låtsas vara tjejer i många fall), som gör att det blir vidrigt. Som Anonym kan man ju skriva vad som helst.

      Svara

    Känner ingen i det här dramat personligen så jag kan, såklart, ha fel.

    Men rent krasst känns det som att det är långt ifrån omöjligt att det Emilia säger stämmer ang Nina, från vad jag har sett i PH så är Nina definitivt lite eldig och kan nog gå över gränsen i drama. Kändes ännu mer så efter hennes långa novell där hon i princip bara trycker till Emilia och gång på gång påpekar att hon och Marcela har haft ett liv ihop, att DOM försöker göra det bästa av situationen nu och konstant uttrycker det som att dom har varit gifta i 56 år och tillsammans är och alltid kommer att vara ett team, att dom fortfarande ”har” något ihop. Viktigt också att nämna att M själv har sagt till henne att han inte är tillsammans med någon – Förmodligen sant, men vad har det med saken att göra i om Nina did och did not rörde Emilia fysiskt? Det var ju återigen endast en nedtryckning från Ninas sida.

    Det är säkert skitjobbigt att se sitt ex, oavsett hur vidrig han må vara, gå vidare med någon annan så snabbt efter att man gjort slut och dessutom med någon som ser ut som Nina försökte se ut under deras förhållande (hon har nämnt att hon blev ljusare och smalare för att Marcelo gillar smala, petit blondes). Ingen av dom beter sig särskilt moget, men Emilia är nyss fyllda 19 år och Nina är 25… I’ll leave it there.

    Svara

      Menar förstås Marcelo, inte Marcela 😂

      Svara

      Ja Nina vekar väldigt eldig av vad man sett, betett sig lite crazy nästan ibland ju. Hon ser nästan ut som en docka numera alltså hon är jättevacker men ser snudd på overklig ut, hon har väl gjort en del fix och ingrepp men som sagt jättevacker.

      Svara

        Vad har din sista mening med allt detta att göra?

        Svara

          Min eller Anonym 15:18? 🤷🏼‍♀️

          Svara

            Menar Anonym 15.18 😛

            Förstod inte vad hennes utseende, oavsett negativt eller positivt, hade med saken att göra 🙂

            Svara

              Okidoki 😘

              Svara

      Word! 🙂 Tror även mer på hans nya tjej än Nina.

      Svara

    Fick upp honom på tinder häromdagen! Marcello alltså, swipade ja BARA för oss här på BBs kommentarsfält men verkar inte som att jag är hans typ för ingen match. Känns absolut ok, men liiiite kul hade det varit om jag gick på en date med honom i undersökande syfte och sedan rapporterade tillbaka hit? Eller är det ”fel”?

    Svara

      Han kanske inte har hittat dig än 🙂 Hittar han dig och ni matchar kan du väl arrangera en date och dokumentera allt? Lite av en modern version av John Tucker Must Die hehe.

      Svara

      Haha åh vad kul det hade varit!!

      Svara

      Jag gjorde samma… matchade och fick panik för vill fan inte snacka med honom och avmatchade direkt! 😂😂 Har även matchat med Sean Banan! 😂

      Svara

    Folk tror på riktigt att någon orkar att läsa så mycket BS.

    Svara

    Han är plufsig hela han..svullen som fasen i ansiktet.Sixpacket han snackar om lyser med sin frånvaro..testovarning på den!!!

    Svara

    Hur kan hans nya tjej Emelia godkänna att han är med i live date, dom är ju sambo, han har haft fyra förhållande de kanske inte hon vet det var en före Annica. Emilia tror inte på rykten, utan bildar sig en egen uppfattning, hon säger att hon är konflikträdd då kan det vara svårt att vara tillsammans med Marcelo, Jesper så i går på TV att hon har Marcelo i ett koppel, hoppas hon förstår och flyttar och se vad tiden har att ge, hon är ju endast 19 år har nyss tagit studenten inget fast jobb och ingen utbildningm och bor hos Marcelo och sköter hans hund för marcelo jobbar ju heltid!

    Svara

    Min känsla av det hela är att Nina är den som talar åtminstone mest sanning. Det ser ju ut som Emilia enbart skrev det där DM:et för att kunna screenshota det och lägga upp på sin instastory för att typ ”bevisa” något. Men det känns bara ännu mindre trovärdigt då.

    Svara

    Great post i must say and thanks for the information.

    Svara

    I’m excited to uncover this page. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!!

    Svara

    Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates.
    Data Science Course in Bangalore

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.