Damage control a Vimmelmamman

Det kom ett mail:

Hej!

Jag reagerade på Vimmelmammans inlägg häromdagen https://blogg.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/2019/08/29/aqua-dental/ och skrev en kommentar ”Omarkerad reklam, igen?” (eftersom det har hänt tidigare). Fick svar via mail (se bifogad skärmdump) och tänkte att ok, my bad.

Efter att ha läst ditt inlägg om reklam för Aqua Dental blev jag fundersam och gick in på hennes sida igen och ta dah! Helt plötsligt är det visst ett samarbete iaf… Suck…

Lite damage control när man blir påkommen med handen i kakburken.
Att det ska vara så svårt att göra rätt och följa marknadsföringslagen?
Och att rakt ut ljuga när frågan ställs?
Den vanliga är ju att sticka huvudet i sanden men Lotta Gray tar det till en lite annan nivå här genom att först blåneka till läsaren för att sedan gå in och märka ut inlägget som reklam. Busted liksom…
Hon borde gjort det ena ELLER det andra – antingen neka eller tyst gå in och ändra inlägget men inte båda sakerna samtidigt…

Tack för tips!

244 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon mer än jag som sett att IL gjort botox i pannan? Förr rörde hon alltid väldigt mycket på pannan och jag faktiskt rynkor. Nu rör hon den knappt en mm.

  Svara

   Nej. Jag sitter inte och inspekterar henne på det sättet. Och so what om hon gjort det? 😂

   Svara

    Ge Anonym / 15:06 en chans eftersom hon saknar ett liv

    Svara

     Och det har du menar du? 😂

     Svara

      Mer än dig helt klart!

      Svara

       Jag är inte 15:06 om du trodde det! 😂

       Svara

        Min kommentar var menad till 19:42!

        Svara

    Hej! Hittar inte knivmickes IG. Har han tagit bort den tro?

    Svara

     Nej. Du är kanske blockad?

     Svara

   Någon mer än jag som sett att denna 15:06 verkar osunt besatt av IL och skriver om henne i varje inlägg typ, och ständigt letar fel på IL och vänder allt till fel.

   Någon mer än jag som lagt märke till att ”någon” skriver en kommentar om Bellas utseende eller annat skit som första kommentar på många inlägg – för att få igång kommentarsfältet månne och få många kommentarer?

   Såg i föregående inlägg om IL hur det mobbas och häcklas, inte bara mot IL utan någon som skrev att kollektionen var snygg med mera och blev påhoppad med elakheter. Usch. Klimatet här alltså.. egentligen borde man sluta läsa här, tänk om alla bara kunde sluta läsa denna blogg, tror många skulle må bättre då.

   Svara

    Jag har inte sett det men jag har sett alla dina kommentarer så fort någon skriver minsta lilla kritik om IL. Just nu är det du som sprider dåligt klimat. Du är välkommen att sluta läsa här. Ha det så bra.

    Svara

     Då har du missat det, fast det har du nog inte egentligen utan vet precsi vad jag menar. Många har sett det iaf. Men det var tydligen känsligt. Tack så mycket, ha det så bra du också.

     Svara

      Så många ord och så lite innehåll. Det är så man känner igen dina kommentar. En massa ord men inget innehåll.

      Svara

     Haha oj det var visst känsligt.

     Svara

    Vilken önskedröm för dig, men du kan ju sluta läsa om du tycker det blir för jobbigt för dig😉

    Svara

    Jag reagerar mer på dina jättelångaaa försvarskommentarer varenda gång Bella nämns.Jag reagerade också på första kommentaren och skrev ett svar där men DU blir ju helt personligt engagerad känns det som. Du beter dig som att det är du som är Bella och som fått kommentaren mot dig…

    Svara

     Fast jag vet att ni alla sett hennes stela panna. Du kanske har botox själv och mår dåligt över det?

     Svara

      Älskar min botox, främst för huvudvärkens skull. Men sen också för att jag ser betydligt fräschare ut. Botox eller azzalure som det egentligen heter ger även ett glow som ingen kräm någonsin kan åstadkomma. Däremot är det som alltid viktigt att välja rätt person som utför proceduren, det ska inte förändra utseendet – det ska se naturligt ut.

      Svara

       Nervgift insprutat i ansiktet.
       Joråsåatte….

       Svara

       Tycker du på riktigt att du ser fräschare ut när du har botox i pannan?
       En blank panna som det inte finns något som helst liv i är inte fräscht alls i mina ögon.

       Svara

        Kan både röra på pannan och ögonbrynen – som jag sa, det ska göras av någon som vet vad hen gör. Häpnadsväckande va 🤗

        Svara

     Var ser du försvar av Bella i min kommentar? Det är inget som helst försvar av Bella bara andra konstateranden, ser du annars läs det igen. Jag reagerar alltså på andra och annat här, det är inget försvar av Bella. Men jag har också sett dessa mothugg så fort det gäller Bella, snabbt flera liknande härskarkommentarer som nu här.

     Hur får du det till att jag är personligt engagerad? Sen förstår jag inte hur du kan veta om jag skriver varje gång Bella nämns? Nej det gör jag inte kan jag informera dig om. Suck alltså… puh

     Svara

      Detta var alltså till 15:56, 16:32 är inte jag.

      Svara

      Så många ord och så lite innehåll. Det är så man känner igen dina kommentar. En massa ord men inget innehåll.

      Svara

       Det är väl innehåll, annars är det väl du 16.49 som har problem om du inte förstår innehållet.
       Håller med 16:36 att man ser mönstret, det typiska hur någon/några hugger så fort IL försvaras eller C ifrågasätts. Soldater brukar det väl kallas här och riddare. Har sett det övriga du skriver längre upp också, är nog en del strategier här, och osund fixering.

       Svara

        Alltsp du avslöjar dig varenda gång!

        Svara

    Tycker anonym 15:25 verkar mer än lovligt besatt av IL. Sitter dessutom och studerar andras inlägg och kommer med banala hobbypsykologsteorier toppat med lite konspirationer.
    Kanske läge för dig att sluta läsa denna blogg och återgå till Bellas egen blogg där du kan fortsätta fjäska! 😚

    Svara

    Haha känner igen dig när du använder ditt nya favoritord ”häcklar”

    Svara

   Hon har definitivt botox! Reagerade själv för någon månad sedan då hon länge haft små linjer i pannan som jag tyckte var fina men plötsligt var de borta. Aja, hennes panna, hennes val!

   /En som också har botox (pga migrän) och är jäkligt nöjd 😁

   Svara

    Hon kanske också har det pga migrän, om hon nu har det, hon har ju klagat på migrän så får hoppas hon är nöjd också då isåfall 😉

    Svara

     Jeesus!

     Svara

     Botox till migrän sätts väl ändå inte i pannan?

     Svara

      Jodå. De sätts högt upp i pannan men påverkar de musklerna så man ser lite stel ut. Saknar faktiskt att kunna röra pannan ordentligt. Man kan även få i käken och i nacken. 😊

      Svara

       Aha, bara hört om de som sätter i nacken😊

       Svara

    Men hon har ju extremt mkt rynkor för sin ålder stackarn.

    Svara

     Mår du bättre nu?

     Svara

     Nej! Menar bara att hon pga roacuttanet fått rynkor och därför antagligen känt sig tvungens att spruta in botox i så ung ålder, vilket är sorgligt.

     Svara

      Åldrar verkligen roacutanen? De jag känner som tagit det har sett unga ut för sin ålder flera år senare.

      Svara

      du vet inte vad du pratar om, 21:42.
      Roa åldrar inte huden.

      Svara

       Jo roacutan kan åldra huden genom att det torkar ut. Sen är inte 29 år ovanligt ungt för botox, finns andra influencers som använt botox sedan 20-25 årsåldern t ex Paow, Kissie, Annica. Sedan så har ju Bella lidit av migrän har hon skrivit många ggr på sin blogg så varför skulle inte hon kunna få ta botox mot det utan att det då är ”jeesus”. Inte konstigt heller om det är för att släta ut rynkor eftersom hennes ”rynkor” ofta påpekats här på elaka sätt, om hon nu läst det. Alltså det är sån mobbning här och all denna utseendediskussion om Bella ständigt och hånfullt mot Bella ständigt. Fy alltså, det är sjukt här, galet…

       Svara

        Jo, absolut! De är 100% säkert att hon har botox för migränens skull! 🙄

        Svara

       det torkar ut huden , uttorkas hud = hud som åldras snabbare

       Svara

   Oj ja de syntes väldigt tydligt nu när jag kollade hennes insta-story!

   Svara

    Nu ska jag också kolla! 😄

    Svara

     Såg mest en massa filter och otroligt mycket smink. Gräsligt! 😬

     Svara

      Tycker hon såg jättesnygg ut, jättefin.

      Svara

       Du gillar tjocka kladdiga lager av smink! Mysigt!

       Svara

    Kan ju vara filter annars, det brukar det ju klagas på här och påpekas. Det har skrivits tidigare att ”åh nu har hon gjort botox ser ni” – men då har hon sen sett ut som vanligt på bilder. Möjligt att hon nu el på senare tid gjort botox och det är ju inget fel med det, jättebra ju så hon förhoppningsvis slipper sin migrän.

    Vissa här brukar även påstå att Hannah Graaf har botox men det syns ju tydliget att hon definitivt INTE gjort botox. Folk här alltså.. skrev en kommentar till men den stoppades, var försvar av Bella typ att 29 år är inte ovanligt tidigt för botox, finna andra influencers som gjort det innan 25. Och jo roacuttan kan ge rynkor då det kan torka ut.

    Sjukt med all denna utseendediskussion gällande Bella ständigt och att klanka ner på hennes utseende ständigt, inte konstigt då att hon får komplex och vill släta ut rynkor då folk här tidigare skrivit att hon är så rynkig, men hon kan ju ha gjort det för att slippa migrän som andra.

    Svara

   HALLÅ! Anna Book gör samarbete med coolbrush. Men coolbrush har snott produkten rakt av från Revlon. Inte bara produkten utan även videor från när folk använder Revlon-borsten som coolbrush presenterar som sin egna produkt. Alltså ett riktigt scam-företag. Det fattar man ju när man får 70% rabatt… Flera skriver dock att Bokens rabattkod inte ens fungerar.

   Svara

    Klassiskt Anna Book att hennes rabattkod inte fungerar! Ha, ha!

    Svara

   något hon helt klart har gjort är en ögonlocks op.

   Svara

    Jaså? Hur vet du det?

    Svara

     Det har hon nog inte alls nej, finns vissa paranoida som får för sig både det ena och det andra och letar fel och förändringar på Bella. Vissa drar sig inte heller för att hitta på, gissa och sprida lögner och rykten.
     Kära 22:53 smink kan förändra och en ögonlocksop läker inte på en dag eller två. Så jag är ledsen men du har fel.

     Svara

      Bla, bla, bla, bla, bla…

      Svara

      anonym 00.02. lol

      Svara

  Finns nog inget mer ointressant än alla inlägg om att det är felaktigt markerat för reklam…

  Svara

   Man kan inte gilla allt 🙂

   Svara

   Jag fattar vad du menar. Inte jättekul och inte jättesnaskigt. Men hade jag inte läst bloggbevakning hade jag aldrig blivit uppmärksammad på hur himla utbrett det här är. Och jag tycker på riktigt att det är ett stort problem, ganska ny företeelse och som ingen myndighet är särskilt bra på att hantera. Än, hoppas jag. Det handlar om en massa pengar och en hel massa läsare som faktiskt blir ljuga rakt upp i skärmen. Inte ok!

   Svara

   Jo, än mer ointressant är kommentarer om att det är ointressant med inlägg om att det är felaktigt markerat för reklam.

   Svara

    Oh the irony

    Svara

  Lotta G är ingen bra människa… bara att se hur hon behandlat Threst och hur hon skrev om honom i sin bok.

  Svara

   I tend to agree…bara för att man har haft cancer kan man inte skriva vad som helst och lägga sin egen enskilda värdering i typ ”vem som gjort vad” vid en separation.

   Till saken hör ju egentligen inte att hon har det bästa botoxfacet i hela bloggsvären men det är ändå rätt så kul.

   Svara

   Känner henne inte men retar mig på att hon som yrkesskribent inte skriver bättre. Och att hon kallade sig själv för ’småbarnsmamma’ en gång i bloggen när hennes son var 12-13.
   /Petty, me?

   Svara

    Tycker ändå hon är cool. Inte så lätt att ha haft cancer 2 gånger som mamma.
    Kan så relatera!

    Svara

    Det retar mig till vanvett att hon nästintill skyter om att hon gick ut skolan med 1.9 i snitt…vet faktiskt inte varför det stör mig.

    Svara

   Lotta och jag delar område och skola i barndomens Örebro. Hon gick några klasser över mig men minns hur hon var en av de ”coola” äldre tjejerna. Väldigt populär, hängde med rätt klick, hade de snygga pojkvännerna och för övrigt ofta anlitad i mediala, lokala modesammanhang. Lätt snorkig mot andra tjejer. Blir brydd när hon ibland hintar om att det skulle på något vis varit svårt I hennes barndom/skola.

   Svara

    Det ena utesluter inte det andra.

    Svara

  Jag har inte sett det men jag har sett alla dina kommentarer så fort någon skriver minsta lilla kritik om IL. Just nu är det du som sprider dåligt klimat. Du är välkommen att sluta läsa här. Ha det så bra.

  Svara

  OT:

  Varför är det så viktigt för Kenza att visa bilder när hon ammar? 4 bilder spridda över 2 inlägg. Är hon så desperat att hon börjat provocera?

  Sen att hon ska nämna hur stor Nikola är i varenda-förbaskade-inlägg.

  Svara

   Det är ju en stor del av dygnet för ammande mammor. Jag ammade oftare än jag inte ammade, och när jag inte ammade bytte jag blöjor och torkade spya eller vaggade och lekte med bebisen. Vill du hellre se henne byta blöja och torka spy?

   Kort version: hon är småbarnsmamma.

   Svara

    Hon verkar varken desperat eller provocerande tycker jag. Hon lägger väl upp bilder från sin vardag. Blir du verkligen provocerad av amning?

    Svara

     Jag blir provocerad av att hon vet att vissa provoceras. Det är som att hennes karaktär skiftat 180 sedan Ivyrevel började knaka. Nu vill hon mest ha reaktioner för att förbli relevant, det skriker desperation.

     Svara

      Men det är ju hennes jobb. Hon jobbar med det. Det är ingen hobby.

      Svara

      Har Ivyrevel någonsin varit lönsamt?

      Svara

       Tycker hon är modig som vågar försöka!! Istället för att bara sitta o klaga på andra o ta hand om sitt eget liv istället

       Svara

      Men herregud.. det är ju de som blir provocerade som har problem? En tanke kan ju vara att Kenza lägger upp dessa bilder för att visa precis hur jävla naturligt det är att amma – och som någon annan skrev – praktiskt taget dygnet runt den första tiden.

      /L

      Svara

       Men varför säger folk inte samma sak om blondinbella? Det verkar vara norm att hata blondinbella här, varför anser man inte de ha problem istället utan det är alltid hyllningarna som går till den som hatar bb mest.

       Svara

     En del blir tydligen provocerade av allt, det är märkligt. Tycker inte heller hon verkar varken desperat eller provocerande.

     Svara

      Tycker inte heller det är konstigt. Sedan håller jag inte heller med om kommentarerna igår om att hon verkar dryg och missunnsam på podden med Dani. Lyssnade på det sista avsnittet för jag var nyfiken men höll alltså inte alls med. Nu lyssnade jag iofs inte på hela av den anledningen att jag inte är intresserad av att höra om deras liv eller av barn. Igår skrev folk att hon inte ställde följdfrågor och så, men det gjorde hon visst en massa 🙂

      Svara

       Tycker det verkar som att någon/några försöker starta drev mot Kenza av någon anledning. Extremt tröttsamt med människor som inte tycks ha något liv utanför Internet.

       /L

       Svara

       Om du bara hört en liten del av ett avsnitt är det nog svårt att få hela bilden… Jag har lyssnat på varje avsnitt av deras podd i kronologisk ordning och kan konstatera, utan minsta tvivel, att Kenza i regel är:
       1. Extremt självupptagen
       2. Extremt ointresserad av ALLT som Dani berättar
       3. Avundsjuk på allt positivt Dani berättar från sitt liv

       Svara

        Vad kan man förvänta sig av någon som raderat ett helt inlägg för att läsarna kommenterade hur snygg hennes kompis var på en bild Kenza laddat upp. Hon har uppenbarligen inte växt upp.

        Svara

         Eller bilderna med Hanna edwinson haha. Hon hade klippt ut Hanna i varje bild från plåtningen trots att de två frontade kampanjen. Helt sjukt vilken osäker människa.

         Svara

          Fyfan va Hanna var snygg! Kan inte ha varit lätt för Kenzas ego att lägga upp en bild med henne.
          Haha så pinsamt egentligen… hittar dock inte kampanjen 🙁

          Svara

         Haha det förvånar inte mig ens! Vilken bild? Och när?
         😂🤦🏼‍♀️

         Svara

        Har du några exempel på hennes reaktioner på Dani? Är väldigt nyfiken men orkar inte lyssna igenom någon tråkig podd hehe.

        Svara

         Nej men det hör man genom hela podden. När dani pratar ställer hon aldrig några frågor, det är alltid stt gå över till ”men jag”, när hon pratar om typ framtiden och exempel att de ska resa tillsammans hennes och danis familj säger hon bara att då är nikola si och så gammal, men inget om vienna. Nämner dani vienna byter hon ämne för att prata om nikola medan dani liksom pratar om och till nikola. Öven när dani hade med sitt barn i podden var hon väldigt off gentemot när dani pratade med henne. Det är bra att det lägger ner det där skräpet till podd. Många irriterar sig på henne och det känns som att hennes popularitet gått åt helvete sedan hon startade podden.

         Svara

      Håller med. Jätte många provoceras ju av IL för minsta lilla. Måste vara jobbigt att vara så lättprovocerad.

      Svara

       Men Kenza har en green card. Hon skulle kunna körs blackface och föll hade tagit henne i försvar. Hade il promenerat ute med barnen när hon har en stalker i knutarna hade folk sagt att hon ljuger, Kenza kommer aldrig få höra nånting sånt. Tack och lov dock men det är bara för olika hur dessa två döms.

       Svara

        +100000

        Svara

    Varför är bajs, spya och tutte de enda alternativen? Kan hon inte ta ett foto när Alex håller barnet? Det var precis som när hon rökte och alltid skulle ta ett foto just då.

    Svara

     Hon har ett foto när aleks håller barnet i det senaste inlägget? Herregud, kvinnor får skit när de ammar offentligt för att det är äckligt av vissa och nu tydligen av vissa andra för att det inte är en grej och man vill provocera vissa? Hon visar upp sin vardag, låt en kvinna leva

     Svara

      Men hon är ju såååååååå privat.

      Svara

       Ja det är ni som säger det hela tiden

       Svara

        Hon påpekar det dock oftare än alla här inne

        Svara

      Haha alltså folk försvarar Kenza med näbbar och klor. Hade il hållt på som Kenza hade det kallats för strategi och falsk. Usch hon är så självgod så jag orkar inte. Och ja, ivyrevel knakar i fogarna så det är inte konstigt att hon börjar göra saker som
      Hon vet kommer diskuteras men som är helt normala.

      Svara

       Jag menar varför skulle nån som är så privat lägga upp sin förlossning, dete det mest privata man kan göra efter typ att filma när man har sex och visa upp det.

       Svara

       Fast om vi skulle diskutera alla bloggare så som vi skulle diskutera IL så skulle vi ju kalla allt för strategier. Men varför skulle vi göra det, det är ju liksom i ett sammanhang av att IL upprepat gått ut och sagt att ALLT är strategier som hon får kritik för just det.

       Jag läser inte ens Kenzas blogg men tycker det är tramsigt att ifrågasätta att någon lägger upp mycket amningsbilder första spädbarnsperioden. Man ammar ju typ 8h/ dagen. Hon är väl både mentalt och tidsmässigt ockuperad av att ha blivit mamma, och det är vän toppen, så som det ska vara. Låt henne leva ut moderskapet hur mycket hon vill, de kan ni gott unna henne och hennes familj.

       Svara

        Men att tro att det inte ligger strategier bakom de flesta influencers är att lura sig själv.
        Man måste förstå att kenzas +alex hela ekonomiska tillvaro hänger på att hon är relevant, och det kan hon bara göra genom att fläka ut sig då det finns aktörer som drar mer uppmärksamhet än vad hon gör. Så det är klart hon måste göra vad som krävs men på ett ”fint sätt” och inte så genomskinligt som il. Kenzas utfläkande kommer att gömmas bakom ”vill hjälp andra”, ”ingen är ensam” och liknande floskler som ska rättfärdiga att hon lägger ut det mest privata om henne själv. Många, inklusive hennes man och svåger är beroende av att ivy revel rullar, och det är ju hennes märke och därmed upp till henne att marknadsföra det rätt. Tror att hade hon varit på den punkt hon egentligen vill vara, alltså att ivy revel rullar och hon kan halv-lägga ner bloggen, hade vi aldrig fått se hälften av det privata hon delat med sig.

        Svara

     Haha jag kan gilla bilder på mig när jag röker, jag är snygg (tycker jag). Men man får lägga ut dom sällan och i rätt sammanhang…

     Svara

      Vem gillat bilder på sig själv och sitt konto ? Eller menar du rent allmänt..?
      För i så fall är jag med dig 🙂 Finnns väl ingen människa dom lägger upp bilder (oavsett om det är på en själv eller en stubbbe) som man inte själv gillar.

      Svara

    Håller aldrig pappan i barnet?

    Svara

     Jag vill se fler bilder på Aleks 😊

     Svara

      Flörtigaste mannen around!

      Svara

       Förtar han runt?

       Svara

       Såg honom vid Fridhems för ca. 4 år sedan. Jag kände ju självklart igen honom pga Kenza. Kollade lite extra och han såg det. Han kollade tillbaka och log sådär fint och snällt. Uppfattade inte det som flörtigt mer att han verkar vara en glad människa. Sen att jag är ful som stryk är inte helt irrelevant.

       Svara

        Sista meningen förklarade allt

        Svara

    Ja vad är grejen att hela tiden nämna hur ”stor” hennes son är. I allmänhet ska mammor jämföra o skryta om hur stora deras bebisar är, hur många timmar de sover osv. Rätt löjligt.

    Svara

    Ja men det är även en del av dygnet att skita, och träna, och äta, måste man lägga upp bild på varje gång man gör det? Jag bryr mig inte om hennes amningen eller att Hon ammar offentligt, såklart ska hon göra det, men att behöva lägga upp det varje gång för att hon vet att folk går igång på ämnet är pinsamt. Det var precis som när hon första gången tog en bild där hon hade tutten ute och skrev titta vad assymetriskt mitt ansikte är men hon förväntade sig att folk skulle kommentera nått helt annat (och då ansågs de sjuka) just för att ingen är van vid att Kenza leker ”sexig”. Man ser henne bara inte på det sättet, hon har liksom ingen sån image. När ivy revel började dala började hon prata öppet om allt privat, lägga upp videos på sin förlossning och barnlöshet, hon som aldrig ens pratat om sjukdomar tidigare. Sen när hon nämner att det enda jobb hon orkar med är instagram, alltså seriöst, inse bara att er heliga Maria är precis same shit som alla andra influencers.

    Svara

     Exakt så!

     Svara

   Tänkte på samma sak idag. Och så la hon upp på storys när hon sitter och pumpar, man ba jaaaaa vi fattar att du är mamma nu!!! Du ammar! Du pumpar! Du behöver inte lägga upp en bild varje gång du gör det!

   Svara

    Du är inte mamma va?

    Svara

     Är mamma om 2 månader cirka. Känner inget behov av att lägga ut bilder på min mage var och varannan dag heller, eller att filma varje liten rörelse som syns utanpå. Kommer säkert lägga upp bilder på barnet på IG nån gång, men kommer inte sitta och ta en massa bilder på när jag ammar eller pumpar för vem bryr sig?

     Svara

      De får det att låta som om alla kvinnor lägger upp bilder när de pumpar/ammar. Har nog aldrig sett en vän göra detta på varken snap, instagram eller fejjan. Vore skumt :s

      Svara

      Men vem bryr sig vad du kommer lägga upp eller inte. Låt människan göra som hon vill. Hon är väl sin egen person eller hur?

      Svara

      Du är ju ingen influencer heller. Vad hade du klämt ur dig för spännande innehåll när du var uppe i bebisbubblan? Inte särskilt mycket antagligen. Nu är du inte influencer utan kan låta bli att uppdatera din insta i några månader.

      Det är en naturlig reaktion att föräldrar går upp i föräldraskapet första tiden. Lev med det, kika in på hennes blogg igen om några månader om ni tycker det är tråkigt. Mer bekymrade om man inte fokuserar på sin bebis och sitt föräldraskap när allt är nytt.

      Svara

       Skulle allra minst som influencer fläka ut mitt barn!

       Svara

      Hur många tror du är intresserade av vad du gör och inte gör?

      Svara

     Bara för att man är mamma betyder inte det att man förlorar allt vett i skallen och integritet, privatliv osv.

     Svara

     Förlorar man automatiskt all verklighetsuppfattning utanför sin egen babybubbla och följaktligen tror att hela världen måste få se bilder på när du ammar/bilder på ungen varje dag?

     Svara

      Om man är mamma alltså haha. ”Du är inte mamma så du kan inte förstå att ALLA MÅSTE FÅ VETA OCH SE ALLT”

      Svara

       Amen! Så trött på detdär argumentet. Som att man tappar hjärnan när man fått barn.

       Svara

    Jamen Nikola är ju såååäå stor så hon lever i princip med tuttarna i vädret för att han ska kunna sluka i sig mat när han känner för det. Vi måste få se detta, det är viktigt!

    Svara

     Ja precis, Kenza är den enda på jorden som fött barn och haft mjölk i sina bröst, det är ju historiskt.

     Svara

   ”Varför är det så viktigt för Kenza att visa bilder när hon ammar?”
   Svaret är simpelt.
   1. Hon vill desperat försöka hålla sig aktuell och tar upp det populära ämnet amning offentligt.
   2. Hon vill visa upp sina nyblivna stora boobs på ett ”diskret” sätt

   Svara

    Glömde..
    3. Hon har helt glömt bort den ”fruktansvärt jobbiga tiden som ofrivilligt barnlös” då alla la ut bilder på sina bebisar, hon kunde inte ens unna sina vänner detta erkände hon.
    Och nu öser hon ut sin mammaroll över hela sina sociala medier – helt bortglömt är den jobbiga tiden som många fortfarande lever i.

    Svara

     Men snälla… det var hennes känsla då och det är många som absolut kan relatera till det. Tyvärr kränker man eller sårar man någon hela tiden..
     Jag blev lite ledsen i somras när alla var iväg o gjorde roliga saker osv. Så mitt val var att stänga ner Instagram en period tex!

     Svara

      Jag skulle svara egosen men det hamnade fel

      Svara

      Ja det är inte lätt att vara platt och sen få tuttar. Hon kan göra en brazilian butt lift medan hon är igång så kanske hon blir relevant igen då hon klagat på sin brist på bakdel tidigare.

      Svara

       Bort med denna. Elakt.

       Svara

     Hade varit jätteintressant om hon skrev ett reflekterande inlägg om det idag

     Svara

      Nä snälla, inget mer skitsnack för henne. Hon är precis som blondinbella men spelar på sin ”good girl image”. Minns hur äcklig hon var mot programledaren på elle galan som berättade att hon heller inte kunde få barn, noll känsla, och så spelar hon någon helig människa. Blää

      Svara

       Vad sa hon till henne? Sjukaste jag hört. Alltså fattar inte att folk ser henne så oskyldig

       Svara

     Ja, och hon sa till och med att om ni vill berätta att ni är gravida, gör det inte på julafton eller någon Annan viktig dag om nån ofrivilligt barnlös är med. Haha alltså allt ska handla om henne. Men att hon kapade sin julafton för att visa vilket kön hennes barn kommer ha var ju helt ok? Vem fan bryr sig om hennes barns kön på julafton? Orka.

     Svara

      Haha exakt! Tänkte exakt samma. Inte alls upp i sig själv.. Väldigt ödmjuk 👏🏻

      Svara

    Amen! Du förstod precis min frågeställning till skillnad från de som svarat att ”det är hennes jobb” och ”ska hon visa bajs istället eller”.

    Man kan vara för jämställdheten och se på kvinnor kritiskt. Det ena utesluter inte det andra. Men detta är Kenza, allas vår heliga Maria.

    Svara

     Ja, hur fan kan folk kritisera Sveriges Beyonce! The queen.. Alltså vartifrån har folk fått för sig att hon är jordnära? Och genuin? Hon förväntar sig att alla runt henne sopar golvet framför henne där hon går, och själv ska hon inte behöva ge nåt tillbaka. Det är bara hon som betyder nåt, och bebisen.. Hon är den enda som fått barn också!

     Och Alex är världens snyggaste man.. Det ska hennes vänner också konstatera varje gång Kenza pratar om honom 🤦🏼‍♀️

     Svara

      Jomen exakt!

      Minns ni när hon förklarade att hon inte kan använda glasögon för att fransarna är fööör långa?
      Eller när hon sa att hon var en 9.5 på en skala 1-10.
      Eller när hon inte kunde klippa lugg för att hennes hår växer som ogräs?
      Eller när kvinnan från ur&penn-kampanjen vart helt förbluffad över hur vacker Kenza var.
      När hennes läppar minsann inte var fejk för att enda operatipnen hon kan tänkas göra är tuttarna när de hänger ned till naveln, hon är en naturlig skönhet. Eller när hon behövde tips på att gå upp i vikt för att hon verkligen inte kan gå upp hur mycket pizza och chips hon än äter.
      Osv i all evighet.
      Hon har aldrig varit jordnära. Dessa exempel kommer från Kenzas första bloggår. Nu är hon 10000 gånger värre.

      Svara

       Haha och när hon sa att hennes systerdotter tror hon är beyonce.. alla är vackra på sitt sätt men varför jämföra sig med någon som är världskänd för sin skönhet och kropp?

       Svara

        Alltså det är så jävla sjukt! 😂 Så ödmjuk! 💃🏼

        Svara

      Snälla förnedra inte beyonce så.

      Svara

       Exakt! Det finns bara en Beyonce!

       Svara

    Har sett henne föööör många gånger på nordiska kliniken för att tro att hennes boobs är ”nyblivna” så att säga. Men implantat +mjölk blir ju såklart ännu större.

    Svara

     Haha ja hon har ju opererats där, men förnekar det.

     Svara

    Äh det finns ju en amningskultur. Lite powemamma-aktig sådär. Massor av inlägg varje dag i typ Amningshjälpens facebookgrupp där folk lägger upp bilder där de ammar.

    Är det ens så himla provocerande? Tycker det verkar rätt accepterat.

    Svara

     Så dina kollegor, vänner, systrar, släkt och familj lägger upp bilder när de pumpar mjölk och ammar? Där hela tutten syns?
     Jag hade blockat.

     Svara

      Känns som att alldeles för många gömmer sig bakom någon sorts ”kamp” för att egentligen få uppmärksamhet. Gillar Rebecca Stella i drt fallet, hon gör vad fan hon vill och struntar i vad folk tycker. Gömmer sig inte bakom varken feminism eller PRO-amningsrörelser. Jag själv tycker folk ska få amma vart de vill men jag förstår verkligen inte att Kenza ens gjorde en grej av det när inget ens hänt henne.

      Svara

   Men bruden har tappat det helt. Lyssnade på sista avsnittet och hur hon pratar med barnet och berättar för lyssnarna ”jaaa men så här är det, och tutten och muttan jaaaa lille gubben tar du micen i munnen, jaaa du vet han är i den åldern nu”, alltså jag höll på spy. Helt besatt av sig själv och sitt barn och totalt ointresserad av dani och det hon säger om vienna.

   Svara

  Hennes telefonnummer och mail kanske borde döljas i bilden?

  Svara

  Det var omärkt inlägg, hon gör så ganska ofta så att leka oskyldig är bara löjligt. Hon lägger också upp okända människor och som hon filmar på gatan eller t- banan, filmar hemma hos folk som hon gästar och lägger ut på sin story (nej, jag tror inte hon ber om lov med tanke på det hon skrev om sin ex-man i boken och hur hon filmar okända). Hon känns helt enkelt självgod och samtidigt oerhört bekräftelsesökande, kolla in hennes storys valfri dag så förstår nog de flesta vad jag menar. Något skaver med henne, energin hon ger ut känns inte genuin helt enkelt.

  Svara

   Men hur mår du? Mycket som skaver i dig? Då gör hon väl som de flesta andra då.

   Svara

    Anonym 15:54 – Hej Lotta!

    Svara

     Nyss var jag tydligen Bella längre upp, jag har tydligen dubbla personligheter här… Alltså.

     Svara

      Jag hade en jobbarkompis en gång i tiden som hade som självändamål att alltid säga emot och tycka tvärtom – i allt. Och alla andra hade alltid fel, men inte hon. Detta ledde till att hon blev illa omtyckt och hamnade lite utanför gemenskapen.

      Du påminner mig så mycket om henne att jag ibland undrar om ni är samma person.

      Svara

    ”Då gör hon väl som de flesta andra då.”

    Verkligen inte. Är du så ointelligent eller låtsas du bara?

    Svara

   Lite hårt kanske men jag kan till viss del hålla med. Följde henne tidigare, i samband med att hon var sjuk. Sen vet man väl inte vad som var sant eller inte ang hennes exman? Minns bara att det var något skumt att hon inte fick ta lån?

   Svara

    Sant eller inte – hon hängde ut honom, han tog illa upp och skrev ett inlägg om det på Facebook. Inte snyggt gjort av henne att avslöja djupt privata saker när de dessutom har ett litet barn tillsammans. Hon verkar vara lite okänslig helt enkelt.

    Svara

    Just nu väntar hon på ett arv från sin Afrikanske far som hon nästan aldrig träffat. Jag tror att hon krigar med hans fru om det eventuella arvet. Gnidet som bara den kan jag tycka.

    Nu säger jag något tråkigt men jag tycker faktiskt att svensk arvsrätt borde gälla globalt. Ett barn ska aldrig kunna sätta en maka/make/sambo på bar mark bara för att dom själva ”behöfver” nya klongvaser eller ögonbryn.

    Svara

     Ge dig!

     Svara

     Men om svensk arvsrätt skulle gälla hade ju frun inte fått en krona av arvet, om inte den som dött skrivit ett testamente, då hade frun fått hälften.

     Svara

     Fast det är ju inte så svensk arvsrätt fungerar. Särkullsbarn har alltid rätt till sin laglott direkt.

     Svara

   Vad har hon skrivit om sin exman? Är boken värd att läsa?

   Svara

    Lyssnade på den och den var helt ok. Fick en hel annan bild av hennes liv än den hon visat på bloggen.

    Svara

    Nä👎 . Bara hur ensam och hur lite manen ställde upp under hennes sjukdom. Vet att exmaken blivit väldigt sårad när deras son kommit och konfronterat han om det. Finns nåt inlägg på bloggbevakning .

    Svara

   Precis, tyckte om hennes blogg i början och började följa hennes Instagram. Men börjar bli lite trött på Lotta naken mellan lakanen och katten, Lotta leker med mobilen och gör olika grimaser, Lotta tycker synd om sig själv när hon tänker…

   Svara

    Anonym 18:30: Det där var lite elakt. Och mycket kul.

    Svara

    Samma som hos Hannah Graf, Hannah naken mellan lakanen..

    Svara

  Hennes kompis Åza har fått samma fråga och svarat samma sak och vips så gör hon reklam. Mys drickeblask var dock omarkerat hos Åza. Skulle vara intressant om du orkade kolla alla resor det gänget gjort och lånat bilar och bott med massor av hotell. En del markerar aldrig, en del markerar olika resor. Här sjönk Vimmelmamman.

  Svara

  Va många ”glada” barnlösa som verkar provoceras så av Kenzas mammaskap ”måste hon aaaammma i bild”, ”varför pratar hon om sin son hela tiden”
  Ja Jisses.

  Svara

   Vi som läst Kenzas blogg/följt henne i nästan 15 år vet att hon gillar att provocera eller skapa reaktioner minst lika mycket som IL.

   Svara

    ….själv uppfattar jag hennes blogg just nu som lika oprovocerade som en råglimpa. Folk här har ju så otroligt nära till känslan provocerad att det måste vara svårt ens ta bussen utan att gå i taket.

    Svara

     Du saknar väl analysförmåga, eq och har svårt att finna mönster intext. För oss som kan läsa mellan raderna så har den röda tråden bara blivit rödare av provocation och desperation.

     Svara

   Så sjukt att störa sig så mkt på en människa.
   Mitt tips är att ifall de stör sig så mycket, sluta följ personen och gå inte in på den bloggen…

   Svara

    Men blondinbella får folk störa sig på? Men inte heliga Kenza?

    Svara

     Jag fattar inte heller. När kenza dessutom öppet behandlar folk skit! De är så manipulerade och ser K så oskyldig angående allt!

     Svara

   Haha jag har 3 barn men ser igenom hennes sätt.

   Svara

   Vad kul att du vill trycka in barnlösa i din mening. Kommer alltid som försvar. Behöver inte vara barnlös bara för att ifrågasätta vissa beteenden på nätet, framför stor följarskara!

   Svara

  Pengar, pengar. Bara pengar.
  Pengajakten som den värsta kulten.
  Tar bort äran och spolar ut redbarheten

  Svara

  Fel i rubriken…igen.

  Svara

  Har ingenting emot Kenza och tycker att hon är cool på många sätt, men jag undrar vad ni tycker om förklaringen till varför de exponerar Nikola? Hon skriver att hon vill visa upp honom för att hon är så stolt, vilket säkert stämmer. Men är det inte för egen vinning också? Hon nämner ingenting om betalda samarbeten, att fortsätta vara intressant som influencer osv. Hon skriver att hon gjorde plåtningen för Mama gratis som en kul grej och för att få fina bilder, men hade inte hon kunnat boka en privat fotografering och inte visat upp bilderna i så fall? Tycker inte att inlägget kändes helt genuint.

  Svara

   Håller med dig!

   Svara

   Hon känner av att folk blir mindre och mindre intresserade av henne.

   Svara

   Hennes förklaring är fake. Hon var privat när det gick som bäst för henne och hon ”kunde” det. Nu dalar hennes popularitet och ivy revel går jättedåligt, hon måste komma på ett sätt att stay relevant.

   Svara

  Har aldrig läst hennes blogg men gick in nu. Läser i första inlägget ”Och Charlie med en en tjej som började jobba efter att jag slutat så vet faktisk inte vad hon heter.” Kan hon inte bara fråga vad hon heter? Verkar vara en rätt osympatisk person..

  Svara

   Läste några sidor och alltså määäh. Läste lite underbaraclara istället, hon skriver om svenska rotsaker som är så goda just nu, och om sina kaffekoppar och hur de låter när porslinet klirrar.
   Är på bra humör igen👍

   Svara

    Jag blir också glad av Clara 👍

    Svara

   Haha reagerade på samma. Shit presenterar sig inte folk?

   Svara

  Alltså carolina gynnings instastory där hon gör reklam för de där kollagenpulvret 😅😅😅😂😂😂 så söt

  Svara

   Gynning håller på med så mycket humbug. Det och småporriga bilder på sig själv och sin bantade kropp. Operationer, botox, filler, filter och andlighet. Nu förknippar jag även henne med collagenpulver. Underbart.

   Svara

    Lever hon inte som i en enda maskerad?

    Svara

  My Martens fotograferade sonen som car ledsen på Arlanda och la ut på bloggen.

  Fick kritik och tog bort.

  Men herregud vad gränslöst………

  Svara

   My är väl känd för att vara gränslös?! För inte länge sedan tyckte hon det var en bra idé att hänga ut föredetta vänner som otrogna mot sina respektive. ”Alla” vet redan var hennes förklaring till uthängningen. Integritet och vad som är privat är inget som upptar my martyrs tankeverksamhet.

   Svara

   Det konstiga är när hon får kritik om det han sagt och skrivit om andra så svarar hon ”lagt kort ligger” dvs hon tart inte bort det även om det gör andra människor illa.
   När hon tagit knepiga bilder på sig själv så försninner de och hela inlägg. Tex fotar när hon kör, visar fingret, fotat pojken naken(var visst ett misstag) och som nu ledsen pojke, kan inte ha varit ett misstag, bara dumt.

   Svara

  Nu bekräftade PT-Fia vad som varit på känn länge, att hon och Kim ska separera. Känns oerhört sorgligt på ett konstigt vis iom att jag inte känner henne personligen, men jag har alltid sett dem som ett så grundstabilt par.

  Svara

   Samma här! Känner mycket medlidande

   Svara

  HALLÅ!!! Anna Book gör samarbete med coolbrush. Men coolbrush har snott produkten rakt av från Revlon. Inte bara produkten utan även videor från när folk använder Revlon-borsten. Alltså ett riktigt scam-företag. Det fattar man ju när man får 70% rabatt… Flera skriver dock att Bokens rabattkod inte ens fungerar

  Svara

   Anna är nog glad nu när det äntligen kom ett till erbjudande om samarbete som hon kan STÅ för. Hon är ju väääldigt noga med vilka hon samarbetar med.
   Synd hon bara väljer samarbeten om skitsaker och får några tusenlappar för besväret.

   Svara

    Nu tar hon bort alla kommentarer om detta! ANNA BOOK ÄR ALLTSÅ MEDBROTTSLING!!! När kommer inlägg om detta???

    Svara

     Hon skriver även fina svar under ”positiva” kommentarer nu för att få det att se bra ut. Spyyyyyr!

     Svara

  Har Carolina Gynning blivit shadowbannad?

  Svara

   Va. Vad är det?

   Svara

   Gick in och sökte, ja det verkar inte bättre. Undra för vad?

   Svara

  Alltså, var tvungen att kolla Kenzas blogg och hon nämner verkligen att han är såååå stor i väldigt många inlägg. Sååå stor är han väl inte? Tycker min dotter var ungefär lika stor i hans ålder och hon låg 1,5 kurvor över snittet ungefär, så absolut större men inte OMMMG vilken bamse.
  Har hon skrivit vad han väger o hur lång han är?

  Svara

   Men Kenza ska ju alltid vara så märkvärdig. Hon är den enda kvinnan på jorden som fött barn.

   Svara

    Hörde hennes podd och hur hon pratar till ungen är ddt värsta jag hört. Verkligen förklarar för lyssnarna att hon är den enda som nånsin fött barn. Så konstigt.

    Svara

     Jah tror det är för att hon inte öyckats med något annat än sitt barn?
     Vad har hon nu 10-13 år efter sin framgång? Ett bolag som knakar, en blogg som inte uppdateras, en podd som läggs ned, ett insta konto som kretsar kring objektifering av hennes kropp o.s.v. Pengar på banken är inte att ha lyckats.
     Nikola är det enda som går bra och inte ens det var lätt. Hoppas han ger henne lycka och självförtroende.

     Svara

      Objektifiering av hennes kropp? Inte alls, finns massa konton där folk följer bara för kroppen men det är inte så i kenzas fall, hon har liksom en publik utanför Sverige och har visst lyckats med sin blogg. Men jag ör också en av dem som tycker hon tappat det totalt och jag gillar inte hennes personlighet alls.

      Svara

       Fast jag håller med, alla bilderna är ju på henne och hennes kropp?

       Svara

   Min dotter var så stor så hon inte ens fanns med på kurvan. Hon kom med sen när hon fyllde 7 ungefär. Roligt nu. Inte lika roligt på förlossningen. .

   Svara

   Det sjuka är ju att hon jämför hela tiden. Sist bredvid den andra ungen. Typ ”mitt barn har aldrig varit SÅDÄR litet höhö” som om det är något fel på den andra ungen.
   Jag tog åt mig för att mitt barn var mindre och det oroade mig. Känns bara trist att hon alltid ska lyfta sig själv/sin baby genom att trycka ned andra. Samma med bruna ögonfärgen. Man ba du och din man har bruna ögon, det har Dani och hennes man också. Kul att klanka ned på bruna ögon när Vienna just var född med bruna ögon. Så okänslig.

   Sen tror jag på onda ögat-ish, så jag blir lite rädd när hon skryter om Nikolas vikt.

   Svara

    Tror också på ögat! Man måste vara försiktig.

    Sen med att ”han har aldirg varit så liten blalbla” är så vanligt känns det som. Fick höra det HELA tiden i början ”oj är hon inte lite liten” ”så små var aldrig mina barn”
    Tror det handlar om stt folk snabbt gömmer hur små deras barn faktiskt var, även om det bara var 11 veckor sedan.

    Svara

     Det är stressigt att höra och känna att ens barn är onormalt (vilket det inte är) och sen att en influncer som tydligen kämpar för kvinnor (genom att plocka fram brösten hejvilt) inte fattar det är bara sorgligt.

     Svara

     Ögat!? Haha ni måste vara från Mellanöstern.

     Svara

      Är enligt DNA-test 98,5% svensk. Men nice try.

      Svara

    Barn som föds några veckor sent är ofta stora och ligger högt på viktkurvan eftersom de helt enkelt redan tekniskt sett är två veckor gamla redan när de föds. Så inget konstigt med det. Kenza verkar gå igenom den där fasen en del förstagångsmammor har då deras huvuden är bland molnen och deras barn är ett underverk. Det brukar lugna ner sig med tiden. Min man brukade brösta upp sig med våran stora son, han hade tillräckligt hyfs att aldrig någonsin nämna något runt andra föräldrar, vilket jag uppskattade.

    Svara

     Allt kretsar kring Kenza och alla andra är konstiga. Visst att man har huvudet bland molnen men man kan väl låtsas bry sig om sin väns barn också och inte bara prata om sitt eget.
     Jag skäms å hennes vägnar.
     Snubben min ville också plocka fram ungen när vi var ute men aldrig klanka ned på andras barn. Hyfs, kallas det.

     Svara

    hur funkar onda ögat?

    Svara

     Tex någon nämner varje dag till ett barn med fint hår ”ååh så fint hår!!” då kan man råka öga (typ jinxa) det tillslut så håret ramlar av.
     Ovan är såklart en överdrift men så du förstår grejen.

     Svara

  OT tips

  Veckans affärer läggs ner av Bonnier. 1 år efter IL blev utnämnd till mäktigast. I min mening bekräftar det att IL vinst var ett försök på att skaffa nya läsare. Funkade ej.

  Svara

   Alltså… Snacka om att beskylla IL för allt.

   Svara

    Du jobbat tydligen inte in marknadsföring. Det är absolut en möjlig strategi.

    Svara

     Tror jag med!

     Svara

      De visste att nar…..en skulle orata vitt och brett om sin utmärkelse för alla i tid och otid.

      Svara

   Lex Bob Dylan.

   Svara

    Haha touché!

    Svara

   Haha haha Longterm, ska man skratta eller gråta?
   Du tycker du är smart nu va?
   Jisses…..

   Svara

  Jag är 150 cm lång

  Svara

   Ja det har väl sina fördelar det med

   Svara

  Svensk Damtidning har ett reportage om IL och hennes pojkvän ES.

  Svara

   Pojkvän? 😂

   Svara

    Manvän?

    Svara

     Bankman

     Svara

      Plånbok.

      Svara

       🤑

       Svara

  Kan man lämna Kenza och IL till öppet spår.

  Svara

   Svara

   Absolut inte. IL platsar alla dagar, hon är då för rolig.

   Svara

    Värt ett försök😉

    Svara

  Camilla! 🙂 Hoppas du skriver om Anna Books scam-sammarbete, det finns sjukt mycket att gräva i där!

  Svara

   Även Kissie har samarbete just nu med samma företag.

   Svara

   Ointressant

   Svara

    Uppenbarligen inte då det är flera som påpekat samarbetet och att produkten är en scam.

    Svara

   Ett riktigt B-företag. På deras hemsida ser man på bild 2 att det är Revlons borste. Fingret täcker inte riktigt namnet LOL https://coolbrush.mymuscle.se/
   Vi får hoppas att plagiatborsten är elsäker i alla fall!

   Svara

    De skriver på förstasidan att man har rätt att skicka tillbaka borsten om man inte är nöjd inom 30 dagar, och 100 % nöjdhetsgaranti. Tittar man i deras FAQ står det returtid 14 dagar. Det står inget om att man har rätt att använda produkten och därefter returnera den. Dessutom får man betala returen, som ska skickas spårningsbar, själv.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.