Marcello kallar Bianca för ”dubbelmoralens morsa”

Bildkälla: Svenska Bloggare

I am not quite following….
Hur är det dubbelmoral att skriva om ett stängt kommentarsfält pga äldre kvinnor?
Vet Marcello om att Bianca ofta går in och lämnar näthat under annat namn hos unga kvinnliga influencers?
DET vore dubbelmoral!

Någon som besitter mer hemlig kunskap om detta?
Om varför Bianca ska noga ska titta var hon sätter fötterna?
För så vida det inte rör sig om stilettklackar på kullersten så fattar jag ingenting av Marcellos inlägg.

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur många här är allmänt trötta på influensers och deras bla! Alla liknar varandra, allt handlar om att konsumera och strategi hit och dit. Sen blir det långa gråtfester om att de bröt en nagel. 🤪 Känns som att influensers börjar bli passé. Jag känner bara snark kring vartenda en.

  Svara

   Du är något på spåren…
   Det kanske inte är BB som blivit dötrist, vi läsare har väl bara matats så mycket strunt att vi nått kräkpunkten. Vi är proppmätta men göds skit ändå.

   Bloggbanta är vad vi behöver.

   Svara

    Haha bloggbanta ja den var rolig 😂

    Svara

    Håller med, stackars olyckliga människor. Det inre i en människa räknas foetfarande,men dom kommer förstå med tiden.

    Svara

    Tror verkligen det ligger något i det du skriver.

    Svara

   Jag har inte tröttnat på denna bloggen (alls), men jo. Jag håller med dig. Influencers är så tråkiga numera. Kanske för att de har genomskådats? Det falska livet som de önskar att leva, som de låtsas leva, fläks ut 24/7. De får aldrig någon paus. De lever i någon real life ”Truman Show” med sig själva och sina närstående som huvudroll. Det måste vara enormt ansträngande för alla involverade parter, tänker jag?

   Bara för att nämna något exempel:
   – Hur orkar Ines, Dani och Kenza alla tre att posera som modeller på sina IG-foton, gå oändligt långa promenader, handla med en nyfödd bebis och låtsas att mammalivet är lätt som en plätt dagen efter att ungen har poppats ut? Kan man inte ens ta det lugnt efter en unge har blivit född?

   Svara

    Och ett annat exempel:
    – Hur orkar Paula konstant att komma på alla sina hittepå historier om vad som hänt i hennes vardag för att kunna skapa grova clickbait – och ”locka” folk till hennes blogg där hon verkar marknadsföra ALLT och alla företag som någonsin hört av sig till henne? Jag har väldigt svårt för Paula, då det är så uppenbart att mycket av det hon skriver är helt taget ur det blå samt att hon konstant försöker framhäva sig själv medan hon indirekt kränker andra. Hon pratar även mycket om girlpower och sunt sätt att förhålla sig till hälsa, men verkar egentligen göra det motsatta själv. Fler som märkt det?

    Ok. Nu hamnade jag lite off topic, tror jag 😉

    Svara

     Jag kräks på sådana som framhäver sig själv ofta. Det är så oattraktivt och dumt.

     Svara

     Varför bodde de på hotell med barnen? Vattenläcka, banken bytt lås? Stackars barn de vill väl hellre vara hemma i sitt hem 🤪

     Svara

     Vi som följt bloggarna länge börjar växa upp (även bloggarna så klart, men lite i en annan värld) och det blir svårare och svårare att identifiera oss med dem, och bloggarna med oss. Tex Paulas inlägg som handlade om att ge tips om hur man trivs på jobbet, hon inledde med att hon aldrig haft ett normalt jobb och sedan diskuterade att bra kollegor kan nog vara viktigt, men hon vet inte då hon inte haft ett jobb med kollegor… 🤦‍♀️🙄 Blir bara krystat…

     Svara

      Fast Paula har ju visst haft jobb innan hon började blogga..

      Svara

    Jag vet, det är så uppenbart en fasad. Har man lyssnat på Dani och Kenzas podd hör man att de är helt mänskliga (som vilka föräldrar som helst) och tycker att det är svinjobbigt emellanåt. Dani erkände bland annat att hon ville lämna tillbaka sitt barn en skör stund några dagar efter förlossningen med extrem sömnbrist och Kenza har i alla avsnitt efter sin förlossning varit öppen med att det inte är en dans på rosor. Även i bloggarna tycker jag att man kan urskilja en mer relaterbar verklighet i inläggen.
    Det känns som att det är just plattformen Instagram som lockar fram behovet av att visa en så ofattbart tillrättalagd och polerad yta? Tror det skapar en stress för morsor som följer dem på IG, men kanske inte lusläser bloggarna och lyssnar på poddarna, då tror man nog att det är så glammigt och lätt som det ser ut för dem.

    Svara

   Dom var mer intressanta när dom enbart bloggade. Nu ser man dom i varenda app och kan speciellt via Instagram följa dom dygnet runt.

   Isabelle Strömberg brukar posta en bild på Instagram och sen lägger hon upp samma bild i sin story, det blir upprepning. Kissie lägger upp en video på youtube och påminner sedan sina läsare både på bloggen och instagram att gå in och titta på videon.

   Svara

   Influencers är SÅ mycket 2018. Snart helt ute och exakt ingen är intresserade av dem.

   Svara

   Håller med till punkt och pricka 👻

   Svara

  Fast man fattar väl vad Marcelo menar – att Bianca ofta snackar skit om andra offentligt, och det då liksom kan bidra till näthat eller kan likställas lite med det typ. En liten poäng har han faktiskt här Marcelo.
  Det förekommer ju ofta dubbelmoral här också, kasta sten i glas hus liksom.

  Svara

   Jag har väldigt svårt att ta någonting som Marcelo säger om andra kvinnor seriöst, med tanke på hur han behandlar dem.

   Svara

    Jag har svårt att ta kvinnor som, fullt medvetna om hans förflutna, ändå väljer att inleda relationer med honom. Han kan ju inte bete sig svinigt om inte kvinnorna i hans omgivning ger honom ovillkorlig kärlek, lojalitet och uppmärksamhet.

    Svara

    Marcelo är en kvinnohatare så jag instämmer med 16:43 – går inte att ta på allvar. Partisk.

    Svara

     Är Bianca en manshatare då? Med tanke på vad som sägs är anledningen till att hennes förhållande tagit slut eller har en fnurra så kanske hon inte ska säga något om Marcelo, lite samma skrot o korn i så fall ju så blir ju lixom att kasta sten i glashus….

     Svara

      Tycker det är en del hyckel på Bianca, hon är ofta ganska motsägelsefull.

      Svara

   Exakt! Bianca spydde ju galla över den här Marcelo för ett tag sen. Så det är ju inte konstigt om han skriver som han gör.

   Svara

  Svara

   Det förstod nog egentligen Camilla också tror jag.

   Svara

    Min hjärna är inte riktigt med tyvärr… =(

    Svara

     Det viktigaste är att du orkar ta hand om dig själv. Det är svårt nog att komma ihåg att andas när man förlorar en familjemedlem.
     Hjärnan behöver tid på sig att återvända.
     Tack för att du fortsätter skriva blogginlägg. 💖

     Svara

      Tack! <3

      Svara

   Första gången läste jag ”Bianca vill sparka Marcelo i pannan” från mobilen…

   Svara

    Funkar bättre mellan benen.

    Svara

  Säg när Marcelo sög på flaskan i PH. usch. 😕😛

  Svara

   Åh vilken gottegris han är!

   Svara

  Såg skulle det stå!

  Svara

  Många ”äldre kvinnor” är en kassako för Bianca då deras döttrar köper alla Caia-saker, globen-biljetter mm.

  Svara

   Hon menar ju självklart inte att hon har emot alla som är äldre eller att det är åldern i sig som är problemet.

   Svara

    Näthat ”drivs” av äldre kvinnor skriver hon. Även i podden drar hon äldre kvinnor över en kam. Så nyanserat är det inte.

    Svara

   Men varför tror Bianca att det är ”äldre kvinnor” som skriver hatkommentarer? Vet hon åldern på folk som kommenterar?

   Svara

    Det är väl inte svårare än att man tittar på personernas egna Instagramkonton? Innan hon stängde ner kommentarsfältet kunde åtminstone jag se, av deras profilbilder att döma, att väldigt många av de som skrev saker som var långt över gränsen var kvinnor som åtminstone var 40+ år. 🙂

    Svara

     Vad betyder ”väldigt många”? Knappast att majoriteten av de som kommenterar hos Bianca är ”äldre kvinnor” med instakonton? Väldigt osannolikt.

     Svara

      Nej det påstod ingen heller. Majoriteten av dom otrevliga kommentarerna var från äldre dömande kvinnor.

      Svara

      Snarare är det så att Bianca själv TROR att de som ställer sig på Pernillas sida, när Bianca beter sig som en idiot mot sin mamma, är ”äldre kvinnor”. Men man behöver inte vara en äldre klokare kvinna för att inse att Bianca ständigt kastar skit mot sin mamma och lindar in lille pappsen i bomull.

      Svara

       Hennes pappa hade inget med saken att göra i detta fallet. Och jo, både när Bianca bloggade samt nu på instagram så får hon rätt otrevliga kommentarer från äldre personer. Ovanligt många om man jämför med andra unga influencers konton.

       Svara

        Sen finns det ingen anledning att lägga sig i Bianca och Pernillas relation. 🙂 men det känns som det är vanligt bland just 40+ kvinnor att tycka att de behöver tycka till om andra människors liv på det sättet. (Unga människor är såklart inte alltid oskyldiga heller, men kritiken från det hållet brukar handla om andra saker)

        Svara

         Näe, jag tror att det handlar om vad Bianca själv vill tro. Inte många ”äldre kvinnor” som är intresserade av Bianca eller som hänger på insta.

         Svara

         Nu är det ju så att just relationen mellan Pernilla och Bianca väljer dom ju själva att lägga ut till allmän beskådan i en TV serie. Så jo, folk lägger sig i det och det är inte konstigt.

         Svara

        Hur vet man att de är
        Äldre ? Är äldre verkligen intresserade av Bianca?

        Svara

         Verkar inte sannolikt att äldre kvinnor skulle följa en 24-åring på insta. Vad skulle de ha för gemensamt med Bianca, haha? Ännu mer osannolikt att äldre kvinnor, som ofta själva är mammor, skulle skriva ”hatkommentarer” till en ung tjej. Nej, nej det är bara Biancas inbillning.

         Svara

        16.48 Ja troligen är det en del ”äldre kvinnor” som ser hur Bianca behandlar sin mamma och dessa kvinnor är själva mammor och vet att 24 åringar normalt inte ska beter sig så.

        Svara

    På instagram är det rätt lätt att se om det är en äldre kvinna/ungdom eller ett barn, om man inte har ett trollkonto.

    Svara

  Marcelo vet nog inte vad som menas med dubbelmoral.

  Svara

   Eller moral i största allmänhet? 😉 (Baserat på vad jag läst här, kanske är långt ifrån sanningen)

   Svara

  Jag blir mörkrädd när jag tänker på att det finns massa Biancas i Sverige… Outbildade, obildade, utseendefixerade och allmänt oanvändbara för samhället

  Svara

   Vad bidrar du med då tänker du?

   Svara

    Jag har ett riktigt jobb där jag betalar skatt. Jag är inte beroende av Instagram där jag postar bilder på mitt ytliga och ”lyckliga” liv bara för att få likes. Jag bidrar inte till att hetsa unga, framförallt tjejer till att dom duger bara dom förstorar röven och läpparna, är smala, spray tanade och galasminkade. Jag sprider inte korkade åsikter i en podd som 2 miljon unga tjejer lyssnar på. Jag köper inte en nyrenoverad lägenhet för ett antal miljoner som jag sedan totalt river ut och gör om. Jag använder inte så mycket el att jag måste bygga om hela husets elkonstruktion. Shall I go on?

    Svara

     Mitt i prick!

     Svara

     Eh jag är ganska säker på att Bianca betalar MYCKET mer i skatt än vad du gör.. influencer är också ett riktigt jobb tro det eller ej.

     Svara

      Du får nog läsa om kommentaren, alltså den som 16.08 skrev.

      Svara

    Jag har utbildning och haft ett riktigt det som är skillnad idag ingen vill arbeta de flyter omkring i Stockholm och tror de äger värden och ser kläder smink och shots som är det viktigastr de kan inte äta svensk mat den är farlig men har en mycket liberal inställning till alkohol

    Svara

   Hon är en outbildad, otrevlig 24-åring, som har blivit tyvärr en förebild för.unga människor. Tror inte de flesta unga är så otrevliga och oförskämda mot sina mammor. J-la bitch är vad hon är.👎

   Svara

  Är det bara jag som inte riktigt får ihop någon helhet i bilder och text i det här inlägget?

  Marcello nämns inte i bildtexten öht. Texten under handlar om var M sagt/skrivit?

  Rörigt, minst sagt!

  //Moa

  Svara

   Första bilden är biancas story. Den högra är marcelos, där han tagit biancas text och lagt till kommentaren om dubbelmoral. 🙂

   Svara

   Marcelo kopierade Biancas story och la upp den och skrev ”dubbelmoralens morsa”

   Svara

  Ähh tycker just ordet ”dubbelmoral” blivit ett intetnetsk trendord. Tror de flesta influensrar inte ens vet vad det betyder.

  Svara

  Ska vi prata om att IL’s toastmaster på sin foundation-middag är F av Klercker?
  Verkligen världens bästa kvinnosyn…

  Svara

   Vad har han gjort eller sagt?

   Svara

  Varför tar du nuförtiden så många inlägg av svemska bloggare? Hon har haft fler av dina senaste veckors inlägg någon dag före dig och sedan skriver du precis samma, plagiat.

  Svara

   Vem?

   Svara

   ?

   Svara

   Vi lånar ibland bilder av varandra om den ena missat dem – men givetvis källhänvisar man då så som jag gjort.
   Anledningen till att jag ibland ligger efter Madde med vissa inlägg är för att jag går igenom en familjetragedi just nu.

   Svara

    Vi tänker på dig Camcam❤️
    Stressa inte med bloggen, vi finns kvar.

    Svara

    Jag beklagar verkligen det du går igenom nu, C! Ta det lugnt med bloggen och låt bli att försvara dig här. Gör bara det du orkar och ta resten av tiden med Selma, Thk och Snöbollen. Där finns din energi. Kram! ❤️

    Svara

   Vi som inte läser svenska bloggare vet ju inte det. Så för oss spelar det ingen roll om det är ”plagiat” eller inte

   Svara

  Perfekt att det finns fler än en! O andra sidan träffas sällan såkallad ungdom (till 30 år?) vi äldre. Självklart tjafsar, blablar mot så kallade ungdomar. Går i skolan och är så äckligt bara bäst. Nä Taskigt läge Bianca, skärp dig som en vuxen qwinna. Tjäna nu pengarna sen går det undan. Kul om jag någon gång hör att du mår bra och har roligt 😂

  Svara

  Influencers börjar man verkligen tröttna på. Särskilt när de ofta gör reklam för samma produkter. Som nu senast nån self-tanning mojäng ( både Kenza och Bianca bla) Hur går det månne för Alice nu när hon inte poddar längre? Tappar hon följare? Iaf försöker hon febrilt få oss att ”swipe up” till hennes youtube-kanal på IG-stories. Blir ganska tjatigt tycker jag… Hon är en vacker tjej men kan hon inte ta några andra bilder på sig själv än de med halvslutna ögon och plutmun? ( elakt sagt av mig? Lovar att aldrig skriva nåt elakt på hennes konto!!)

  Svara

  Marcelo skrev nog så för att Bianca uttryckt massor av ”hat” mot honom dom senaste månaderna. Hon skriver om folk som hatar och han tycker det är dubbelmoral för att Bianca själv hatar mycket.

  Svara

  Vet inte var influencers är, vill inte veta är definitivt inte ett dugg intresserad av att börja följa nån heller, läser bara alla kommentarer och fasar över hur många som lägger ner tid på att följa och sen skapar negativ energi i sina liv utifrån andras. Om alla slutade följa influencers och ägna, sig och lägga positiv energi åt sina egna liv skulle människor må mycket bättre, just my opinion ❤️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.