Vem bråkar med vem egentligen?

Gunilla Persson, Anna Book, Pernilla Wahlgren.
Alla tre är kvinnor som gillar att höras och synas och som inte räds att uttrycka en åsikt, även om den är allt annat än positiv.
Mest frispråkig har nog ändå Pernilla Wahlgren varit med sina uttalanden om att ”Gunilla Persson är ett vidrigt svin” mm men den stridsyxan verkar nu vara död och begraven – i alla fall om man ska tro Gunilla Perssons Instagram.

Men vad vore en konflikt utan att Anna Book sticker fram plytet och blandar sig i?
Inget! Absolut ingenting! BAM, BAM, BAAAM!
Hon går nämligen in och hejar på den här fredshandlingen mellan Gunilla och Pernilla, samtidigt som hon å det grövsta förnekar att det någonsin funnits något ont blod mellan dem.
Antingen har hon missat de gånger Pernilla pratat om henne i sin podd, eller så är hon bara så enormt storsint men hjärtat fullt av förlåtelse.

Det jag undrar över är på vilka vis Anna Book hjälpt Pernilla Wahlgrens barn när de var mindre?

Däremot har jag alltid varit snäll och hjälpt hennes barn många många gånger när dom var mindre ❤️ And that was pure joy and love from my side 😊//Anna Book

”Pure joy and love from my side”?
Ja, för Anna brusar ju aldrig upp utan är lugnet själv personifierat – särskilt under sina livesändningar på Instagram.
Namasteeeeeeeeee!

Tack för tips!

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  åhh Anna. Du förnekar dig aldrig. Din självinsikt är beundransvärd… #ironi.

  Svara

   Women unit ♀️

   Svara

    *unite

    Svara

  Visa mig en kommentar från Annas Instagram som inte innehåller en #humblebrag om sig själv/sin familj.
  Blygsamt skryt ❤️

  Svara

  Asså jag älskar Anna. Hon är så facinerande. Lite som Hannival Lecter, det går inte att hitta mönster i hennes personlighet. Hon är all over the place. Tycker om henne på riktigt, hon platsar i showbiz.

  Btw har någon sett klippet där Cardi B skäller ut en tjej i publiken? Vet inte varför kag frågar, tyckte det var klockrent när hon sa ”why are you in the audience, what are yoy doing here. Remember when yountold me I’d be nothing but a stripper. Look at now, watching ME”.
  Lite Anna-anda sådär.

  Svara

   Var väl Nicki Minaj som gjorde? Var ju inte ett fan heller, utan en ”vän”.

   Svara

    Har inge sett den med Nicki, bara Cardi. Tycker sånt är skitkul 🙂

    Svara

    Nej det var cardi b inte nicki minaj.

    Svara

   Håller med. Jag har svårt att placera Henne, samtidigt som hon känns ofötarglig på något vis. Klurig känsla.

   Svara

   Mönstret i Annas beteende är faktiskt väldigt tydligt. Hon är all over the place, det är det som är röda tråden! 😂

   Svara

  Vuxna människor som uttrycker sig så om andra! Visst, klart man i sin ensamhet eller till sin partner kan uttrycka att någon är ett äckligt svin i ren frustration men att göra det offentligt? Det är som jag skulle stå upp på ett stormöte på jobbet inför några hundra personer och peka på min kollega och säga att hen ett äckligt svin. Vem gör så? Hade inte varit acceptabelt någonstans.

  Förväntade mig det av Gunilla eller.Anna men trodde mer om Pernilla, hon framstår som mer professionell (ja, jag vet att hon sa så för fler år sedan men hade missat det)

  Svara

   Men det är ju taget ur sitt sammanhang. Gunilla hade gjort väldigt sjuka uttalanden. Klart man kan uttrycka sig så om någon väljer att gå ut offentligt och bete sig som ett svin 🙂

   Svara

    Tala inte illa om grisar! De förtjänar inte att symbolisera vidrighet.

    Svara

     Grisar gillar att bada i lera och smutsigt vatten, och har inga problem att äta kadaver, det är enligt mig ganska vidrigt…

     Svara

   Fast va? Gunilla var ju äcklig i första säsongerna, nu en aning lugnare men provocdrar fortfarande. Har du ens sett programmet? Jag står 100% bakom Pernillas uttalanden.

   Svara

    Visst, hon kanske betedde sig vidrigt men Pernilla hamnar ju på samma nivå när hon uttrycker sig så. De är vuxna, inte yngre tonåringar. Pernilla hade lätt kunna säga ” tråkigt att Gunilla vill hoppa på mig. Jag blir förvånad över att vuxna människor uttrycker sig så. Jag har egentligen inga kommentarer kring det hon sa, jag vill hålla mig utanför den typen av drama och bråk”

    Man måste inte ge tillbaka med samma mynt bara för att man kan.

    Svara

     Kul när människor blir sams. Mer love till varandra. ❤

     Svara

     Den typen av uttryck brukar ju förekomma här också, men du kanske inte brukar hänga här så mycket så att du har sett det.

     Svara

  När Pernilla pratade om Gunilla som ett svin så var det för många år sedan när Gunilla ville att dottern skulle sjunga trots feber eller förkylning och sa att det är gud som gör så att du kräks – tror jag det var, något liknande.

  Anna brukade lägga upp klipp på Gunilla på ett nedvärderande sätt på sin instagram förr med tykna kommentarer.

  Kul att se Gunilla och Pernilla ihop på bild hehe Gunilla verkar ha blivit lite mer lose och gladare, trevligare mot folk och börjat klä sig i korta kjolar och höga stövlar, bytt stil på många plan typ. Tror det är Siv som förändrat Gunilla, kul att de är vänner.

  Svara

   Ja, Gunilla var väldigt extrem på den tiden. Hon betedde sig som ett svin.

   Svara

    Svin beter sig väl inte illa? De är bara vanliga, oskyldiga djur, ju!

    Svara

     Men herre gud… 🤦‍♀️

     Svara

     Har du någonsin träffat och vart nära grisar? dem är väldigt buffliga, vill gärna smaka på allting och älskar att välta foderkärran/skottkärran, ja helt enkelt allt dem kan välta vill dem välta, det är väl ett svinigt beteende?
     ps: jag älskar grisar som djur, dem är nyfikna, sociala och snälla djur, men dem är djur har beteende som uppfattas som dåliga enligt människors regler.

     Svara

      Som katter då.
      Jag har inget emot katter, de är mina favoritdjur och jag beundrar att de är så buffliga, själviska, egocentriska osv. Önskar att jag var likadan

      Svara

     Hahaha jag läste ”Siv beter sig väl inte illa? De är bara vanliga, oskyldiga djur, ju” 😂

     Svara

   Alltså jag gillar Gunilla, tycker hon är rolig och skön sen att hon haft lite sidor tidigare men överlag och numera väldigt skön. Hon har ju varit trevlig mot folk tidigare också alltså, iaf de som är trevliga mot henne, men hon har förändrats på senare tid. Hon är kul att se på i serien.

   Svara

   Anledningen till att Pernilla reagerade så starkt är väl för att hon och Gunilla tekniskt sett varit i samma situationer, men agerat olika.

   Båda har döttrar som försökt sig på en musikkarriär, men när Bianca inte klarade av det så ”lät” Pernilla henne lägga av, medan Gunilla hetsade sin dotter över gränsen

   Svara

  Antonio och Benjamin spelade i samma musikal när de var små tror jag, kanske även Bianca var med, kanske då som Anna menar att hon hjälpt dem.
  Det var väl just Books livesändningar på instagram som Pernilla ifrågasatte och sa varför lägger hon inte bara ner, var väl typ dessa långa livesändningar hon menade?

  Svara

   Nej det var i Pernilla och Sofias pod som de tog upp det vidriga som sonen till Anna gjort och hur Anna därefter härjade runt med olika kommentarer osv och då så Pernilla att Anna skulle lägga ner dvs stänga ned Instagram och sluta härja runt.

   Svara

  Men detta modd så tröttsamt, skrev väl inte ett enda olämpligt ord. Är det ett namn kanske som moddas som börjar på A. Aah så är det nog.

  Svara

   Men vad bra, då har du svaret själv. Sluta skriva om den personen om det nu inte är tillåtet.

   Svara

    Men jösses alltså alla dessa hugg så fort det är minsta lilla kritik, soldaterna. Kanske inte visste eller tänkte på att en visst namn moddas. Chilla, så farligt var det väl inte, att det var så känsligt.. och så säger ni om Anna.

    Svara

     Jag är ingen soldat och högg inte 🙂 tycker bara det är så jäkla löjligt när folk gnäller för att de hamnar i modd. 😀

     Svara

   Chilla. Kommentaren godkänns ju om den är lämplig.

   Svara

    Eller hur. Jag har aldrig hamnat i modd, men förstår verkligen inte hur man kan bli så upprörd över det, haha.

    Svara

     Men Du blir upprörd över att du tror att någon annan blev upprörd när det endast skrevs att det var tröttsamt. Asså..

     Svara

      Men lugna dig. Om du nu själv är så chill så borde du inte fortsätta i samma spår som oss😂

      Svara

   Vaknat på fel sida? ;))))))))

   Svara

  Varför nämner Anna att hon tagit hand om Pernillas barn? Och varför ska hon alltid kommentera alla kändisars bilder med konstiga svar som oftast handlar om hur fantastisk hon är, Roberto och att hon är så lyckligt lottad med allt. Brukar ni kommentera era vänners eller överlag folks kommentarer som Anna Bok gör?

  Svara

  Blir fan aldrig tråkigt med Anna.

  Svara

   Girl PWR!

   Svara

  Tycker Boken är sjukt underhållande! Så lättkränkt och på noll sekunder rasar hon ut. Mellan fjäsk och ilska är det verkligen inte långt. Hon lyckas dessutom alltid ta allt högst personligt.
  Pernilla tycker jag oftast är chill och cool och väldigt rolig!
  Gunilla, finns hon ens på riktigt?!?

  Svara

  Omoget av Pernilla att skriva så om Gunilla.

  Svara

   Verkligen inte. Gunilla var ett svin mot sin dotter i programmet.

   Svara

  När vi ändå är inne på familjen Wahlgren/ingrosso och Book..
  Så sjukt ändå hur F Book totalt misslyckats rida på den räkmacka (pga sitt efternamn) hon så lätt borde ha kunnat utnyttja för en karriär som influencer jämfört med barnen Wahlgren/ingrosso.

  Svara

   Man kan inte jämföra Book med Wahlgrens/ingrosso.

   Svara

   De där två familjerna är inte ens i närheten av varandra så det är inte så konstigt att Felicia Book fortfarande är en nobody.

   Svara

    Fast det finns ett allmänintresse så fort man har ett känt efternamn.
    Hon skulle säkerligen aldrig kunna nå upp i biancas nivå. Men hon borde utan problem kunna ha 20K följare och kränga reklam för mobilskal och klockor. Nu gör hon ingenting?

    Svara

     Kan det bero på att hon bor hemma, och har Anna Book som mor?

     Svara

  Anna Book och Isabella Löwengrip, mina två favoritseriefigurer.

  Svara

   Glöm inte Linda Rosing, sjukt underhållande då det begav sig. OT men vad gör hon nuförtiden. Hur försörjer hon sig? De bor väl i en lägenhet i Djursholm om jag inte minns fel.

   Svara

    Hon turnerar och sjunger väl i samma band som My Martens pojkvän(/ex?) spelar i?

    Svara

     Mimar

     Svara

    Hon hängde väl med en kriminell snubbe förr?

    Svara

     Hon är gift, har barn, mimar i hans band Badic element och bor i lgh på Djursholm typ.

     Thelenius heter de.

     Har varit i någon drogskandal.

     Svara

      Hon jobbade också extra i hemtjänsten i Danderyd för några år sen.

      Svara

    Hon hoppar skuttar och slänger med håret på scen när hennes mans band Basic Instinct giggar….

    Svara

     Basic Element, så klart.

     Svara

  ”Jag bråkar faktiskt väldigt ogärna med folk i allmänhet”. Tror Anna råkade slinka dit ett extra o i meningen.

  Svara

  OT. Vad lever Foki på nuförtiden?

  Svara

   Hon har ett eget företag som heter Zoirak

   Svara

   Hon har väl ett eget företag som äger mark och hus i Thailand (likt sin mor) som säkert ger någon inkomst samt att hon sysslar med välgörenhet. Tror hennes fästman (?) Bill även har företag vilket säkert hjälper om de har delad ekonomi.
   Jag har för mig att jag har läst att hon har/har haft något samarbete med Hello Kitty där hon designat parfymflaskor och Hello Kitty är ju inget litet märke.
   Obs, kan ha helt fel då jag förlitar mig helt på mitt minne : )))

   Svara

  Ganska kul ändå med dessa avdankade kändistanter som gör allt för att vara kvar i rampljuset!

  Svara

  Camilla, jag är satt på modd. Vet inte riktigt varför, men om det handlar om Cissi så är ju den historien överspelad och bortglömd nu så jag kommer inte att skriva något mer om just det iaf. Tycker det är trist att inte kunna delta i diskussioner.

  Svara

   Jag vet inte varför, för varken ip-nummer eller adress är moddad. Jättekonstigt…

   Svara

  Som vanligt kvinnorna får all uppmärksamhet och Offferrollen.

  Svara

  Jag verkar också vara satt på modd och förstår inte alls varför. Jag kommenterar sällan och skriver aldrig någonsin något otrevligt till någon. Men senaste veckorna kommer inte en enda av mina kommentarer igenom utan modd. Känner som personen ovan, jättetrist att inte kunna delta i diskussioner och extra tråkigt när det känns omotiverat.

  Svara

   För tillfället är det redaktionen som sköter kommentarerna, men påminn mig om någon vecka eller så så kikar jag närmare på vad som hänt.

   Svara

  Camilla, vad betyder satt på modd? Kan du förklara.
  Arr enstaka kommentarer plockas bort?
  Att man inte kan kommentera alls?
  Att kommentarerna granskas innan de släpps igenom?
  Eller kan det vara olika?
  Undrar då några nu skriver och frågar varför de är satta på modd och att de inte kommentera men de verkar kunna sälla frågor?

  Svara

  anna book, kvinnan som väl har bråkat med de flesta, ja det har ju aldrig varit hennes fel såklart utan endast alla andras. Anna Book, kvinnan som inte klarar minsta lilla ifrågasättande eller kritik , då åker bloooockeeeringsfingret fram fort som tusan. Anna Book som raderar kommentarer men låter sina svar stå kvar. Varför inte bara söka hjälp? Något är ju uppenbart helt galet hos henne. Undrar om hon missat det Pernilla E och Sofia W sa i sin podd om just Book. Sorglig människa den där kärringa Book men man läser ändå för var gång man säger ” nä men nu har det gått för långt”
  så kommer det nåt nytt.

  Svara

  Gunilla Book, Anna Wahlgren och Pernilla Persson alltså…

  Svara

  Gunilla Persson, ett kapitel för sig det. Henne kan nog vem som helst bli ovänner med. Pernilla Wahlgren utan resten av klanen kan jag nog tänka mig skulle kunna vara både ödmjuk och trevlig.
  Anna Book som ska blanda sig i och dra hela kränkt kortet och svordomsboken så fort nån säger minsta emot, henne skulle jag nog akta mig för.
  Men när det gäller Anna är det en sak jag skulle vilja fråga ( eller på nåt vis få reda på ) men på hennes sida törs man väl inte fråga.
  HUR ser egentligen hennes äldsta dotter ut? På de sist bilderna Anna har henne med på ser hon ut som en jättesnygg tjej, men på sina egna bilder på insta ser ju tjejen ut som hon blivit tiodubbelt getingstucken i läpparna. Vore verkligen intressant få se en riktig NUTIDA bild av tjejen.

  Svara

   Hon är söt !
   Men ser ut som en helt annan person på bilderna de lägger upp .

   Svara

  fler än jag som såg anna books livesändning igår? helt makalöst gaaaaalen alltså. tyvärr kunde jag inte spela in

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.