Det enda kvarvarande beviset på Isabella Löwengrips samarbete med Flawless

Med tanke på att alla Isabellas inlägg om företaget Flaweless har raderats från både blogg och Instagram så kan man väl anta att det inte längre är varor hon vill stå bakom längre.
Så kan det vara, vem som helst kan gå på en nit i ett samarbete, men då tycker jag att det är ens skyldighet att förklara detta för följarna och be om ursäkt till de som litat på henne och således spenderat sina pengar på hennes rekommendation.

Det enda som finns kvar är den här videon från företaget som fortfarande visas på sociala medier.
Det enda Isabella och hennes team inte lyckats radera.
Jag kommer under dagen försöka få en kommentar från Isabella och/eller hennes CSR-ansvariga högerhandkommunikationschef om hur de ser på sättet Isabella missbrukat följarnas förtroende här.
Vi får se om det kommer något svar eller om det är det ”Löwengripska locket på” som gäller.

284 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inget seriöst företag promotar en produkt med 70%rabatt!!!! Räkna då också med att IL ska få pengar för samarbetet, vad blir kvar då??? Nä det luktar skitprodukt! Eller skitföretag!!!

  Svara

   Samma företag ligger väl också bakom Anna Books hårfönborste, som är en kopia av Revlons? Om man kollar på Isabella Löwengrips blogginlägg ”Pippi till Kenya”, så är det en bild där hon har en massa prylar på ett bord – bl a skor (urk!). Där står också en svart påse som verkar innehålla nåt som är misstänkt likt den där hårfönen…

   Svara

    Är det inte fler influensers som samarbetat med det här företaget?

    Svara

    En artikel om Erik i tidningen också..

    Svara

   Om man kollar deras instagram så är det ju några ”kändisar” till som gjort reklam; får de lika mycket skit? Kommer du Camilla skicka mail till tex Marie Serneholt? För att vara konsekvent alltså, annars kan man ju tro att du bara har något emot Isabella? Och det är ju heelt fel ..

   Svara

  Var det det hon gjorde på Autoropa? Fick sitta i en Bentley en stund och spela in ”content” för obskyra varor….

  Svara

   Btw. Älskar att hon i senaste story har tidningen öppen med….Wait fort it….. artikel om Erik Selin 🙈

   Svara

    Men åhhhh….
    Bellisen är kär och vill så gärna berätta om sin lille farbror men får inte. Åhhh….

    Svara

     Det är så skönt att knulla gubbkuken, men ack så trist att inte kunna berätta om det.

     Svara

      Mod please!

      Svara

       Äcklig kommentar.

       Svara

      Men hur gammal är du? Knappast äldre än 14… 🤦‍♀️

      Svara

       Slappna av. Han är 54 år och skäms uppenbarligen över sin relation med BB (se vad Carina skrev nedan), men ska kuken ha sitt… BB fick mersmak av det ljuva livet efter Hampus och började därefter jaga gubbar med pengar på riktigt (PS och ES). Det är det det handlar om. Tycker det är tråkigt för båda då jag inte tror att de har så mycket att bygga sin relation på i längden utöver begynnelsens spänning.

       Svara

        Carina och B, får jag rekommendera lite parterapi? Till er själva alltså, ingen annan. Det är sorgligt att vara så bitter att man kan med att uttrycka sig på det här sättet, pinsamt.

        Svara

         Är min komentar så orimlig? Gubben är 54 år och duktig företagare, BB gör videos med scamföretag där ”håret bara försvinner thihihi” i en hyrbil i en visningshall. Jag tycker det är sjukt, därav min ”sjuka” kommentar.

         Svara

     Men herregud, hur gammal är hon?! Det här är ju något slags fjortisbeteende. Ni som hänger med bättre, var inte den här mannen runt 50 år?! Hur i hela fridens namn skulle han kunna ha något utbyte av en kvinna som beter sig så här? Jag hittar bara ett svar. Eller kanske snarare bara ett utbyte…..

     Svara

      Hur kan såna här riktigt sunkiga kommentarer få stå kvar..?

      Svara

       Jag brukar normalt inte bry mig om när någon reagerar så där med ”sunkigt” eller dyl. Men jag tänkte att jag skulle ta det här lite försiktigt med dig nu och faktiskt försöka förstå vad det är du tycker är ”sunkigt” i min kommentar.

       Jag skriver att jag tycker att IL bär sig barnsligt åt. Sedan tar jag upp att mannen hon påstås ha ett förhållande med är ganska gammal och därför definitivt borde tycka att det är barnsligt. Och då blir min fråga bara vad han kan ha för utbyte av henne. Till slut har jag glimten i ögat lite när jag skriver att jag hittar bara ett svar på vilket utbyte han kan ha av henne.

       Vad är ”sunkigt” med detta? Tänk ett varv till: Om det verkligen finns en man, varför vill han inte vara med på en enkel bild? (För du tror väl ändå inte att IL av alla skulle avstå från att publicera mängder av sådana bilder om det bara var möjligt?) Om det handlar om den här mannen som alla talar om så figurerar han ju flitigt på andra ställen. Han ger intervjuer i tidningar. Han medverkar i webb-tv där han talar om börshandel och företagande. (Japp, jag har kollat upp honom lite för att se om han verkar knepig på något sätt, man kan ju lätt få för sig det med anledning av hur han framstår via IL. Men nej, han verkar helt normal.) Och nu är det ju förstås skillnad på att framträda som företagare och som privatperson. Men han har inte varit helt hemlig med sitt privatliv tidigare. Varför skulle han vilja vara det nu? Om det är som IL vill få det att verka (kan det säkert mycket väl vara, det tror jag till och med), varför vill han inte att det ska framstå tydligt för omvärlden? För att han inte är skild utan bara ligger i skilsmässa? Det blir det ju inte värre av, snarast blir det väl värre för att han eventuellt försöker låtsas som om det regnar.

       Men han vill inte synas med henne och ändå tar hon en sådan här bild i stället. Rimligen märker han att hon gör det och låter det passera. Han låter henne skoja lite, men vägrar vara med på en riktig bild.

       Hur kan du dra en annan slutsats än vad jag gör av detta? Och därmed: vad var ”sunkigt” med min kommentar?

       Svara

        Gode gud. Även om du skriver en roman och ”kollar” upp mannen i fråga på nätet så inser du väl själv att du går över gränsen när du insinuerar (”med glimten i ögat”?) att andra kvinnor duger till sex. Jag misstänker att du inte mår bra och har problem med din man och självbild (om du är vuxen). Är du ett barn får du växa upp.

        Svara

  Jag gissar att företaget ansett att IL brutit mot deras avtal med tanke på hennes annons tidigare.

  Svara

   Tror inte detta företaget bryr sig om sånt, verkar sjukt oseriöst och amatöristiskt.

   Svara

   Snarare Autoropa som fick spel när de såg att Isabella Löwengrip sitter och rakar benen i en av deras visningsbilar.

   Svara

    Jag tror samma, inte en chans att hon skulle plocka bort ett samarbete av någon annan anledning.

    Svara

    hade gärna velat höra från Autoropa vad dem tycker om detta. Känns så oseriöst från deras sida, men vem vet de kanske inte visste något?

    Svara

   Marie Sernholt har också plockat bort sitt inlägg…

   Svara

  Men du hör väl även av dig till Alexandra Bring då som har fler följare på instagram?
  Eller Marie Serneholt, som dock inte har fler följare på instagram, men vars inlägg fortfarande ligger kvar och har då hunnits se av totalt fler personer.

  Eller varför är det bara IL du ställer dessa krav på?

  Svara

   Trappan ska alltid sopas uppifrån och ned.
   Och Bella står högst upp på skammens trappa.

   Svara

    +1!
    Bella leker dessutom att hon är nåt annat än influencer/bloggare

    Svara

     Ja hon är en jätte mäktig affärskvinna faktiskt! 😂

     Svara

      Isabella är en världsledande Privatplansfeminist, icke att förglömma!

      Svara

    Saken är väl den att just att nu sopas samma trappsteg gång på gång. Sopningen kommer aldrig nedåt i trappan liksom.

    Svara

     Och vad gör du åt det, mer än att gnälla här?

     Svara

      Alltså lugn i stormen. Framförde en åsikt om vad jag tyckte (är inte samma anonym som 09.08, uppenbarligen tycker flera andra samma sak). Camilla brukar alltid vilja ha våra åsikter. Om du tycker att det är gnäll så är ju det tråkigt för dig.

      Svara

       Så du menar att Camilla inte sågar några andra bloggare än Isabella Löwengrip?

       Svara

        Citera gärna var jag säger det.

        Men för att svara på din fråga så tycker jag absolut att hon många gånger sågar Isabella, men inte andra influencers som gör exakt samma sak. Därmed inte sagt att hon aldrig sågar några andra bloggare än Isabella. I just detta fallet så har hon tagit upp My flawless flera gånger och bara sågat Bella kring det.

        Svara

         Och?

         Svara

          Och du frågade så jag svarade på din fråga. Vet inte vad som är oklart.

          Svara

           Men vad är då problemet med att Camilla uppmärksammar Blondinbellas försök till mörkning?

           Jag har aldrig sagt att det är ett problem att hon uppmärksammar Blondinbellas ”mörkning”.

           Den första anonym frågade varför det BARA skrivs om Bella angående detta (inte att hon ska låta bli att skriva om Bella). Det finns många fler som har gjort samma samarbete, men det är alltid Bella som tas upp. Om syftet är att varna folk så vore det rimligt att ta upp exempelvis Alexandra Bring med fler IG-följare, som lagt upp samma sak utan någon ursäkt eller förklaring. Eller Marie Serneholt som fortfarande har uppe inlägg om My flawless och därmed fortfarande ”marknadsför en oseriös produkt”.

           Min egen teori om varför hon skriver om Bella och inte de andra är för att hon verkligen ogillar Bella och hon vill att andra också ska ogilla Bella. Samt att Bella genererar flest kommentarer, vilket hon tjänar på. Kan såklart ha fel, därför vore det intressant om Camill svarade på frågan.

           10.28, precis vad jag också tänkt.

         rent skitsnack

         Svara

          haha utveckla gärna

          Svara

     Håller helt med dig 09.33.

     Svara

     har du någon vettig statistik som stödjer det du säger? Eller tillhör du bara Bellas betalda hejarklack online som bara klagar och klargar. anklagar besatt och hysteriskt, men vill alltid byta ämnet.
     (undrar jag utan att vara ”tyken”)

     Svara

      Statistik över vad tänker du? Nej, jag gillar inte ens Bella.

      Svara

       Statistik som stödjer påståendet, tycker jag verkar relevant…

       Svara

        Vilket påstående? Att hennes inlägg om my flawless bara kritiserar Bella? Det måste du väl kunna se själv.

        Svara

      Vänta, vill du ha statistik på att Camilla inte har tagit upp några andra influencers som gjort reklam för my flawless? Menar du allvar?

      Svara

    Marie och Alexandra står ju för sambarnetet, medan Isabella försöker dölja att det ens hänt. Skillnad 🙂

    Svara

     Så det är bättre att ha kvar ett dåligt samarbete och fortsätta lura folk, än att ta bort det?

     Svara

      Man kan öppna munnen och låta prat komma ut: ”Hörnini, det här var inte så lyckat kan jag se nu i efterhand. Sorry mina vänner, ibland kan även jag göra fel.” Men det kanske inte gäller för Isabella Löwengrip?

      Svara

       Varför det? Hon har ju isf bara rykten att gå på. Vill inte åka dit för förtal kanske? Låter klokt ta ner reklamen & hålla tyst i det läget.

       Svara

        Men kan folk lära sig vad förtal är nån enda gång och inte gapa om det i tid och otid?

        Svara

         Berätta du Rosa vad det kan vara om man offentligt skriver ner en klient/kund/samarbetspartner? Om inte förtal så kontraktsbrott? Ser ganska illa ut? Eller?

         Svara

          Hur i fridens dagar kan det vara förtal om man säger att ett samarbete inte blev så lyckat som det var tänkt? Är du en sån där snöflinga med curlingföräldrar?

          Svara

           ?

          I Sverige är det bara enskilda personer som kan bli förtalade, inte företag.

          Svara

          Men FÖRBANNADE kommentarer att inte hamna rätt. Svar finns nedan också, men i Sverige kan endast enskilda personer förtalas, inte företag.

          Svara

           Jag ger upp.

           Haha tack för svar 🙂 Men nog kan du åka på nåt avtalsbrott om du öppet dissar ett företag efter avslutat samarbete. Och det vore ju dumt av isabella att ta den risken, eller hur?

        Varför tar bort reklamen om hon bara har rykten att gå på? Och hon behöver inte förtala någonting bara för att hon ber läsarna om ursäkt. Vågar hon inte? Jag trodde hon var mäktig. Har hon ens makt över sina samarbeten eller har de makt över henne?

        Svara

         Därför att hon stoppar huvudet i sanden samtidigt som kapporna vänder sig efter vindarna.
         Det är bara jag jag jag JAAAAG för blondinbella.

         Svara

      Jag säger inte att det är varken bättre eller sämre. Men nu handlar inlägget om att Isabella försökt dölja det. Camcam har ingen skyldighet att leta upp alla som samarbetar med företaget och fråga varför de har kvar det. Det får du göra själv isåfall 🤭😅

      Svara

       Nej men nu var frågan varför hon endast låter det handla om isabella? Hon har ju gjort flera inlägg om My flawless förut och det har bara handlat om Bella då också.

       Svara

         Sluta klistra in din länk överallt 😂 det räcker

         Svara

          Nej.

          Svara

           Jo

         Vad vill du säga med länken?

         Svara

          ?

          Svara

           Vad undrar du över?

         Du ska nog läsa din länk själv. Du verkar inte ha förstått begreppet riktigt.

         Svara

          Nu förstår jag inte. Kan du utveckla?

          Svara

           jag kan förklara, utan att vara samma anonym. ”whataboutism” handlar om att försöka skifta fokus helt från frågan som diskuteras genom att peka på helt andra saker. Det är inte vad folk i det här kommentarsfältet säger, dom säger att dom gärna diskuterar my flawless, men att Isabella inte är ensamt skyldig till att marknadsföra den. Dom säger inte att det är värre att andra influncers marknadsfört den, dom säger bara att diskussionen blir skev om man inte tar upp det. whataboutism hade vart att säga ”visst isabellas reklam, men varför pratar vi inte om ICA-stig som gör reklam för kött?”

        För att nu handlar det om Isabella. Lev med det

        Svara

         Det är just det som är poängen, det handlar alltid om Bella. Frågan är varför? Självklart kommer jag att gå vidare i mitt liv oavsett om hon svarar eller inte.

         Svara

          Känns tryggt att veta att du kan gå vidare i ditt liv. Ha en underbar dag.

          Svara

           Detsamma 🙂

        Nu är ju Bella enligt henne själv den som är närmast solen och med tanke på att hon ska erövra världen så skulle det väl vara konstigt om inte hon av alla divor blir den som nagelfars. Sticker man ut så får man väl räkna med att bli granskad och är man inte mer seriös än det man visar upp så får man väl stå sitt kast. Att inte vara selektiv i sina samarbeten och mera marknadsorienterad när man kallar sig proffs blir ju garanterat något som vänds mot sig. Bara de evigt svurna kommer till försvar;)

        Svara

    Varför då? Varför ska den som avbryter samarbetet efter mindre än ett dygn ha mest skam när de som har marknadsfört det i veckor och fortfarande gör det ska ha mindre.

    Nej, ett seröst företag skriver INTE ner fd samarbetspartner även vad som har gått fel. Det alla förordar är rent influensers dravel där man sitter och kastar skit på varandra

    Svara

   Både IL och MS figurerar med namn och bild i Nyheter 24. https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/ilska-mot-isabella-löwengrip-och-marie-serneholt-jag-skäms/ar-AAH8SH9?ocid=spartanntp
   Oavsett vad man tycker om IL och MS är det ingen bra situation de hamnat i.

   Svara

    Fastnat med fingrarna i syltburken och visar att de inte kollar upp de företag och produkter som de gör reklam för?

    Svara

     Ja det också men tänker snarare på att IL normalt ser sig själv som den som äger nyheten. Nu är hon nyheten. Stor skillnad.

     Svara

    Men man undrar ju varför de ibte gjorde research innan… känns som att Bella rätt snabbt om hon undersökt företaget sett vad alla andra skrivit om det och hur sågade andra influencers blivit över samarbetet hade kunnat tacka nej…Men det är säkert över 100 k det handlar om så det är mycket pengar!

    Svara

    Helt sjukt ju, det låter ju som att my flawless är ILs företag. Hur kan man skriva en då dålig artikel?!

    Svara

   Nu är det väl inte bara det faktum att IL gör reklam för ett oseriöst företag som är problemet, utan att hon tagit bort alla ”bevis” på samarbetet utan att med ett enda ord beröra varför.

   Svara

    Hur är det ett problem att hon avbrutit samarbetet? Hon förklarar väl när hon vill/OM hon vill.

    Svara

     Nu är det ju sällan IL förklarar några konstigheter alls. Först går hon ut med buller och bång om att något ska bli av, skryter och skrävlar och sedan när hon ändrar sig, eller om något går fel så är hon bara tyst. Typ med kontorsflytten där säkerheten helt plötsligt blev ett oöverstigligt problem, fast på nåt märkligt sätt går det bra att sitta i lokaler med noll säkerhet istället. Tror hon skulle vinna på att förklara att nu blev det fel, det gick lite fort här etc. Istället berättar hon mer (sanning eller ej) när det passar hennes Excelschema om ett år eller så, när hon behöver lite sympati eller extra uppmärksamhet. Nu hade det ju gett henne lite extra pluspoäng om hon hade förklarat att det visat sig att det var ett samarbete hon inte kunde stå för.

     Svara

    Ja en ursäkt vore på sin plats!
    Alla kan gå på en bluff, men stå för den och tala om att detta företaget är inget jag längre vill befatta mig med för att..

    Det ser väldigt illa ut att promota en produkt för att få ens följare att köpa denna när det sedan visar det sig att företaget är oseriöst.

    Svara

     Men ni vet ju inte varför hon avbrutit samarbetet….ni kan liksom inte avkräva nån en ursäkt. Det är ju NI som hittar på att hon gjort det för att företaget är oseriöst men ni har ju ingen aning.

     Svara

      Men kära du, då är det inget som hindrar dig att köpa produkten och sedan försöka få tillbaka pengarna.

      Svara

       Exakt. Om jag nu velat ha en rakapparat.

       Svara

      Nej antagligen vet ingen i detta kommentarsfält varför hon tagit ner inläggen från sina plattformar. Vi vet inte ens om hon faktiskt avbrutit samarbetet med företaget. Men allt detta spelar ingen roll för tillräckligt många människor är missnöjda med produkten och en del undrar hur IL kan göra samarbeten om produkten. När hon dessutom plockar ner inläggen blir det en bekräftelse på att något inte står rätt till. Detta luckrar upp ILs trovärdighet och de som är missnöjda kommer att förknippa känsla av att ha blivit lurade med både produkten och med den som fått dem att köpa produkten, IL.

      Svara

       Word!

       Svara

       Fattar absolut din poäng men tror de flesta liksom jag själv rycker på axlarna. Kan lika gärna vara företaget som avbrutit samarbetet som IL & lite mer ansvar som konsument har man än att gnälla på influencern om man är missnöjd med företaget. Vi har en jättefin konsumentlagstiftning i Sverige, bara att använda sig av den.

       Svara

        Läser man om vilka som följer influencers generellt är de en begränsad och rätt liten målgrupp. Nu är IL känd i ett större sammanhang då hon jobbat stenhårt med att exponera sig som världens mäktigaste affärskvinna. Den målgruppen rycker mest på axlarna och få av dem skulle köpa hennes produkter. Hon behöver sina gamla trogna följare och vända dem emot sig är inte ett framgångsrecept.
        Får hon dessutom dåligt rykte spelar det inte så stor roll vad som orsakat det. Då är skadan stor och det spelar ingen roll om det är en följare eller någon i mängden.

        Svara

         Tvivlar dock på att fans av IL (så till den milda grad att de köper en rakapparat av okänt märke…) sitter och härjar på den här bloggen? Aldrig hört talas om företaget, mycket möjligt det är uselt men har svårt att tro att nån som på riktigt är missnöjd med produkten vänder sig till Camilla i stället för till KO? Det är isf riktigt dumt gjort. Mitt intryck är att de som sitter härinne och hetsar mot influencern gör så av andra anledningar än just missnöje med produkten. Som jag inbillar mig att extremt få har köpt eller vet hur den funkar…

         Svara

          Men kanske att nuvarande och blivande uppdragsgivare kollar runt litet, innan de bestämmer sig för att lägga marknadsföringspengar på Isabella Löwengrip? Tror att så redan sker, och att det är därför hon får B- och C-uppdrag.

          Svara

       Trovärdigheten bör väl rimligtvis vara lägre hos de som fortsätter göra samarbete med ett blufföretag?

       Svara

        Inte nödvändigtvis. Trovärdighet handlar om det totala antalet lik som spolas ut ur garderoben och hur följarna fyller i alla luckor som de inte får tillfredställande svar på.

        Svara

         Nja.. vad som anses trovärdigt är ju inte en objektiv definition i det här fallet.

         Svara

          Trovärdighet bygger sällan på fakta och objektivitet utan på hur människor tolkar det som sägs, hur de fyller i luckorna och hur personen får dem att känna.

          Svara

          Trovärdighet och trovärdigt är två olika saker.

          Svara

   Varför måste hon höra av sig till alla?. Nu handlar det om Isabella och det är hon som valt att radera alla spår av samarbetet och inte står för det längre.

   Svara

    Gör man bort sig står man för det. Men det kanske inte gäller miljardärskvinnan Isabella Löwengrip?

    Svara

     Det gäller ju uppenbarligen inte Kissie och dom andra

     Svara

    För att det är flera som tagit bort reklamen utan att säga något så klart. Om det nu är det som kritiseras här (vilket bekräftades i förra inlägget). Då tycker jag det är bra belysa att det är fler som gjort det annars kanske deras stackars läsare också blir ’lurade’

    Svara

   Tycker också du borde göra en sammanställning av alla influencers som gör detta tveksamma samarbete. Många har ju tipsat om vilka det är. Tycker absolut influencers har ett ansvar för vad de gör reklam för och det är rätt lätt att göra lite research och se att detta inte är ett seriöst företag.

   Svara

    Ja är det blufföretaget det handlar om så är det ju intressant att se hur många som gör reklam för denna skitpryl.

    Just nu känns det ju inte som att det är företaget, produkten och hur de samarbetar med exakt alla influencers (som inte alls verkar bry sig om vad de gör reklam för) som kritiseras, men det kanske aldrig var tanken.

    Svara

  Nu går vi vidare från My flawless, please 🙂

  Svara

   Nä, jag tycker Camilla gör helt rätt i att inte släppa förbi det här; men som någon ovanför dig skriver borde hon även höra av sig till de andra som gjort (betald?) reklam för produkten. Det här är ju Bloggbevakning i sitt esse!

   Svara

    tycker inte heller hon ska släppa förbi det, jättebra att hon tar upp det, men nu har vi ju haft tre inlägg om i princip samma sak på kort tid 🙂

    Svara

   Hoppa över så länge 🙂 man måste inte läsa allt 🙂

   Svara

    Ja, men saker är ju att jag gärna vill läsa 🙂 Inläggen om my flawless tar ju upp plats för något annat potentiellt inlägg. Detta är bara min åsikt, ni får gärna tycka något annat.

    Svara

     Ehhhhhhhh, testa att läsa en tidning.

     Svara

      Alltså vad är det för argument? Hade jag velat läsa en tidning så hade jag läst en tidning.

      Svara

       Netflix?

       Svara

       Bok?

       Svara

        Book?

        Svara

   Ja, precis så tänker Bella. Gå vidare och glöm.
   Klarar hon två dygn utan att kommentera denna fadäs så har stormen blåst över.
   Bara att kontra med bilder från Kenya så glömmer alla att hon förorenat en Bentley och försökt pracka på följarna en värdelös produkt från ett skumraskföretag.

   Svara

    Klart att stormen blåser över. Men med tillräckligt många stormar förminskas grunden till seriösa samarbeten, vilket redan nu är rätt tydligt. Så synd.

    Svara

  Och ja, fler gjort reklam för den…. innan folk klagar. Men bella är ju the ”most powerful” karriärskvinna!

  Svara

  Många gör reklam för produkten.
  En väryimpårtant våman TAR BORT reklamen.
  Hade mest varit kul att höra varför 🙂

  Svara

  Camilla, lyssna gärna med Autoropa om vad de tycker om att bloggare sitter i deras visningsbilar och rakar benen.

  Svara

   Tidigare gällde ”I’d rather weep in a Rolls-Royce”.
   Nu gäller tydligen ”I’d rather shave in a Bentley” 🙂

   Svara

   Alltså ja! För jag tror det är där skon klämmer.

   Svara

   Lyssna gärna ? Hör gärna med heter det. Lyssna gärna med. Vad är det för konstig mening

   Svara

    Du får gärna avsluta dina meningar med punkt.

    Svara

    Tror vi förstod..

    Svara

    Har du aldrig pratat med någon som tex inte har svenska som modersmål? Då kan man få höra lite konstiga uttryck och ordval men som man ändå förstår i sammanhanget (om man är normalbegåvad).

    Svara

    Typiskt obildat.

    Svara

     Typisk navelskådande icke-kreativ person.

     Svara

      Säkert mer kreativ än dig!

      Svara

       ÄN DU!

       Svara

        Piluttan allahopa!

        Svara

  jag spelar ett quiz via Messenger appen och mellan omgångarna kommer det upp reklam…. bla med Blondinbella och flawless

  Svara

   Same fast ett annat spel.

   Svara

  Filmen är dock klippt jmf med Isabellas version! Tidigare kunde man bl a se en man passera bakom utanför butiken, och även fnittret är bortklippt

  Svara

   Det beror på att den skumma uppdragsgivaren är mer seriös än Isabella Löwengrip.

   Svara

  OT/Tips, Cissi Wallin är i blåsväder igen. Laddade upp en bild igår kväll där hon skrev/kommenterade på ett sätt som många tolkade som att hon gav sig på barn med diagnoser. Bland annat ifrågasatte hon i kommentarerna att barn kunde ha sin egen kö i skolmatsalen eller få anpassad kost. Hennes argument ”men hur ska Kalle klara sig i vuxen ålder om han får pannkakor till lunch och skippa kön” samt ”jag har ADHD och klarar av att stå i kö” folk försökte väldigt tålmodigt förklara att 1. alla med ADHD fungerar inte på samma sätt och tex köa kan ge så mycket ångest att resten av dagen är förstörd, 2. många barn med diagnos kan inte få i sig mat då medicinen sabbar aptiten, då är det bra med specialkost som är lättare att få ner samt selektivt ätande. Många förklarade även att Kalle i vuxen ålder kan välja vad han äter, när han handlar och äter lunch osv. Hon vägrade ta till sig alla kloka argument och nu har hon raderat alla kommentarer och låst alla inlägg där hon angriper barn så de inte längre går att kommentera. (följde tråden till slutet och det var inga personangrepp eller påhopp utan alla argumenterade väldigt pedagogiskt)
  Tycker det är så sjukt lågt av henne, trodde inte hon kunde sjunka lägre i mina ögon men att ge sig på utsatta barn som redan är i en svår situation tar priset. Hon har verkligen inte empati för någon annan än sig själv och hennes enorma hybris gör att hon inte kan ta till sig saklig kritik. En person som vägrar lära sig och ta in nya perspektiv är ingen förebild, det är en sektledare.

  Svara

   Samtidigt har ju diagnosindustrin fullkomligt exploderat. Sverige har en av världens mest diagnosticerade folk.

   Svara

    Ja, och? Hur är det relevant?
    Diagnoser ges inte lättvindigt, för oss tog det nästan ett helt år innan vår dotter fick hjälp och då låg vi ändå på vården annars hade det tagit mycket längre. Hon har fortfarande inte den hjälp i skolan hon har rätt till, men nu får hon i alla fall anpassad kost så att hon överhuvudtaget kan få i sig näring under skoldagen.
    Finns ingen förälder som slåss för att barnet ska bli diagnosticerat av ren hobby eller för att få gräddfil i livet som Cissi påstod.

    Svara

     Cissi kan verkligen inte ta att andra inte håller med henne. Nu blev det för många att radera och blocka som inte tyckte som henne, då stänger hon kommentarerna. Hon behåller alltid endast positiva kommentarer som håller med eller hyllar henne. Det är som ovan skriver som en typ av sekt där diskussion är förbjuden. Det är framförallt förbjudet att ifrågasätta Cissis synpunkter.

     Svara

   Men snälla nån. Ni tolkar det cicci skriver helt fel!!
   Morons

   Svara

   Du behöver inte ta åt dig eftersom hennes inlägg inte är riktat till dig, utan till pojkföräldrar som antingen vägrar se/hantera sina söners beteenden, alternativt skyller på en diagnos. Om du läser in något annat är du blind.

   Svara

    Det stämmer ju inte. Hon slår mot barn med Diagnoser generellt och visar sin okunskap genom att ifrågasätta anpassningar så att dessa barn får en chans att klara skolan.

    Svara

     Som vanligt har Cissi glömt bort vad hon tidigare sagt.

     Svara

    Tror vi som har flickor känner stor solidaritet med diagnosticerade pojkar och deras föräldrar. Vi går igenom samma kamp för våra barns rättigheter.

    Det man ska oroa sig för är hur livet hade kunnat vara för alla de som växt upp utan diagnos, och det stöd och ibland medicinering som följer av det. Att lära sig läsa, räkna, skriva, klara grundskolan ger en helt annan självbild och framtidstro än att ständigt misslyckas.

    Svara

   Utsatta barn? Hon skrev att det inte är rimligt att föräldrar och skolpersonal accepterar att barn med diagnoser slår och kränker andra barn i skolan och att diagnosen används som en ursäkt för att beteendet får fortgå. Tycker jag är en mycket rimlig synpunkt. Klart Kalle ska få hjälp och stöd men Kalle får faktiskt inte slå andra för att han har ADHD/autism/Aspergers. Eller tycker du att det är ok att du blir slagen på jobbet av Nisse och alla bara hummar att det tyvärr inte är något att göra åt eftersom nu Nisse har en diagnos?

   Svara

    Naturligtvis. Vi som motsätter oss Cissis sjuka angrepp på barn är helt okej med, och uppmuntrar, att barn slår andra barn. 🙄

    Svara

  När lämnar hon Sverige??????

  Svara

   Idag!
   Hon ska till Afrika. Bävar för filmer och kort därifrån.

   Svara

    Hon ska bota fattigdomen i Afrika.

    Svara

     Nya moder Theresa!

     Svara

    Undrar hur hennes outfits kommer se ut. Svassa runt i högklackat med tantkavaj över axlarna? Stylat hår och makeup?

    Svara

  Bella 2018 års mäktigaste affärskvinna.
  Bella 2019 års kvinna för skräpföretag.

  De går bra nu…..
  Joråsåatte….

  Svara

  Isabella Löwengrip kommer att hamna i samma kategori som Refaat El-Sayed (fuskande företagsledare som blev vald till årets svensk, innan han konkursade och blev rättshaverist).

  Svara

   Fast Refat hade väl ändå riktig makt innan det rasade, men ja, jag håller med dig.

   Svara

  Men vad är det som säger att företaget inte är seriöst? Jag hänger inte med. Bellan tar bort samarbetet- men vad har det med produkten i sig att göra? Vet alla något som swoshat mig förbi?

  Svara

   Produkten är skräp, fungerar inte bra för någon som köpt den. Dessutom kommer den i en annan förpackning och utan företagets loga på så de som köpt den misstänker att influenserna fått prova en annan produkt och den produkten de själva fått hem är någon billig och värdelös kopia.

   Svara

   Finns ingen riktig logik i den här diskussionen. Det grundar sig i ett mail från igår där nån köpt en rakhyvel och sen känner sig lurad av isabella som inte gör reklam för rakhyveln längre. Typ som att hon skulle vara tvingad att fortsätta med reklamen så länge personen använder sin rakhyvel…obegripligt tramsigt med andra ord.

   Svara

   De anmäler sina dåliga omdömen på trustpilot så de hamnar under granskning vilket gör att potentiella kunder just nu inte kan läsa dom. De svarar inte på Mail/chatt. Hemsidan ser väldigt oseriös och oproffsig ut. Osv

   Svara

    Fast va? ALLA företag ber om verifiering av dåliga recensioner hos trustpilot. Brukar inte ta år för trustpilot att verifiera dem heller (om de är äkta alltså). Tar det lång tid för trustpilot att verifiera recensioner brukar det vara ett tecken på att de inte är äkta. Dessutom kan man visst läsa recensioner under tiden verifiering pågår. Så har trustpilot verkligen raderat recensioner som du verkar antyda är det tecken på fejkade recensioner. Det är trustpilot som verifierar om det är fejk eller ej, inte företagen.

    Svara

   Köp den, testa den, försök få pengarna tillbaka. Återkom sedan med en rapport.

   Svara

    Nej det vill jag ju inte göra. Vill inte lägga en krona på benrakningsapparater.

    Svara

  Ot men ändå influenser

  Är Margaux singel nuförtiden?? Var så himla viktigt med familjetid förut och att man måste ha alla delar osv. Nu är det BARA kompistid, inte en dag utan Viktor frisk..

  Svara

   Bara för du följer henne på instagram/youtube så har du ingen koll på hur mycket tid hon spenderar med sin man 🙂

   Svara

    Fästman, hon har fortfarande inte lyckats gifta sig.

    Svara

     Vad menar du ”inte lyckats gifta sig”?

     Svara

      Alla vet väl att en kvinnas enda värde sitter i om hon är gift eller inte.

      Svara

      Det jag menar är att de hade ett bröllop, men de är inte gifta. Juridiskt sett.

      Svara

     Men va? Följer inte henne men är säker på att hon hade ett pyjamasbröllop? 🤔

     Svara

      Det stämmer att de hade ett bröllop, men jag tror att ”Anonym 10:03” menar att de ännu inte registrerats som gifta hos Skatteverket av någon anledning. Kanske var vigseln inte juridiskt bindande av någon anledning eller så finns det något annat administrativt skäl.

      Svara

     Va? Dom gifte sig ju i somras.

     Svara

      Lördagen den 13 april 2019.

      Svara

       Ja för omvärlden ser det ut så men inte är de gifta på papper. Känns mer och mer som ett pr-jippo

       Svara

   Har också känt det på senaste tiden, men hoppas att allt är bra mellan dom 🙂

   Svara

   Har också tänkt på det. Såklart, man ser bara en viss del men det är väldigt mycket Viktor Frisk. Men kanske Jakob jobbar väldigt mycket eller liknande just nu.

   Svara

    Han är ju något år äldre än henne, inte mycket men hon kanske fortfarande vill ”festa/leka av sig” medan han är klar med den biten?

    Svara

  Bara en fråga? Varför går du inte på Marie Sernholt som gjort samma samarbete och dessutom inte tagit ner sin video? Är det bara Isabella som är skyldig eller går du efter de andra med?

  Svara

   Det konstiga här är ju just att Isabella försökt dölja alla spår av samarbetets existens 😝

   Svara

    Okej, vi fattar att du är stolt över denna fantastiska upptäckt ”whataboutism”, men i detta fall är frågorna legitima. Vi snackar om ett eventuellt riktigt bluff-företag där CC har stora möjligheter att göra bra granskning och publicera högkvalitativa inlägg. I denna granskning bör givetvis andra stora influencers som marknadsför bluffen ifrågasättas och ges utrymme till kommentar. Liksom företaget i fråga borde kollas upp. Samma sak som borde ha gjorts med hela hårfönsborstehärvan som tyvärr föll ganska platt.

    Svara

     Känns mer som att Bella-kramare vill flytta fokus från sin älskling till andra som gjort reklam för samma företag.

     Svara

      Men vad ska vi diskutera? Bellas samarbete eller att samarbeta med uppenbara blufföretag?

      Svara

      Fast vad konstigt att tro att man är Bella-kramare, är verkligen inte det men tänker att en bloggbevakare ska bevaka alla bloggar inte bara en.

      Svara

       Jo, fast nu handlar just det här inlägget om Bella!!!

       Svara

        Ja, och det är det många reagerar på. VARFÖR handlar det återigen bara om Bella? Det är liksom ingen slump att det här råkade handla om bara Bella IGEN.

        Svara

         Vad tror du ger flest besökare? Någon random C-bloggare, eller Isabella Löwengrip?

         Svara

          Nu handlar det ju inte om någon random C-bloggare. Alexandra Bring har 588 000 följare på instagram exempelvis… mer än vad isabella löwengrip har. Marie Serneholt, tror de flesta känner till vem det är. 263 000 följare på instagram om inte annat.

          Svara

       Samma här. Läs kommentarerna igen, det är typ ingen som har försvarat blondinbella. Bara för att man kritiserar Camilla också så betyder inte det att man är på bellas sida.

       Svara

    coolt visste inte om detta ord, det ska jag köra med 🙂

    Svara

     Ja! Hurra!

     Svara

     Jag med!

     Svara

   MS har väl inte samma professionella stab runt och kring sig och är inte Sveriges mäktigaste kvinna. Vi förväntar oss mer av IL. Du borde ta det som en komplimang.

   Svara

  Jag har uppenbarligen inte hängt med – men på vilket sätt är Flawless oseriösa? Vad har de gjort? Är produkten kass? Får man inte det man beställt?? What?? Att de erbjuder 70% rabatt kan ju bero på att den inte är värd mer än så, eller nåt. Det kan ju inte enbart bygga på rabatten, denna uppståndelse??

  Svara

   Psst. Hemlis. Det finns ingen riktig substans i den här diskussionen…flawless är skit men ingen vet varför, håll med bara!

   Svara

    Du kan scrolla lite längre upp där det framgår att alldeles för många har fått trasiga produkter, billiga kopior eller inget öht från Flawless.

    Svara

   Jag tyckte att man klart och tydligt hör det i filmen att produkten bara är skit. Hur högt låter den liksom!!! 😱

   Svara

  Släpp det och gå vidare.

  Svara

   Släpp det och gå vidare.

   Svara

  Detta är väl exakt det som du skrev om i ett inlägg för ett tag sedan?
  https://bloggbevakning.se/2019/03/06/resume-insikts-experiment-med-mikro-influencers-visar-pa-en-forodande-trend/
  Med tanke på att flera hoppade på ett samarbete de i alla fall borde ha varit misstänksamma mot.

  Svara

  Kanske någon annan som skrivit detta (orkar inte läsa 90+ kommentarer), men jag får hela tiden upp flawless med henne i mitt facebookflöde, så även om hon raderat inlägg på bloggen finns det ändå på andra sidor.

  Svara

  Isabella har en tidning uppslagen på sin senaste instastory där ES synd längst ner. Jäävlar vad det måste klia i henne att inte få basunera ut för världen att hon skaffat sig en miljardär! 😅

  Svara

   *syns

   Svara

   Ser också ut som om det är ES som sitter mitt emot… det är i alla fall en man i skjorta

   Svara

    😄👍

    Svara

   Samma fjortis inställning som Catrin Hedlund. Knappt har de träffats förrän alla skall få veta och barnen presenteras.

   Svara

   Tja, jag antar att det är så hon ser det – om det är så det är. Hur var det nu? En ”självständig” kvinna? ”Feminist”?

   Men det mest intressanta är varför hon finner sig i att bli så förnedrad. För hon blir ju det. Jag kikade faktiskt på hennes blogg för ett tag sedan och i april i år hade hon något om att ”det killar i magen” (eller hur det nu var). Och så, som hon så ofta höll på även när jag läste, något clickbait om att ”ni får snart veta mer” eller dylikt.

   Jaså? Det enda vi hittills fått se är några smygtagna bilder. Det verkar som om mannen, vem han nu än är, inte alls är road av att synas offentligt med henne och det talar för mig sitt tydliga språk. En man som älskar och respekterar en kvinna gör inte så. Jämför med när Anders Borg och Dominika Peczynski gick ut med sin romans. Anders Borg skötte ju det där så sanslöst snyggt och så att ingen inblandad part behövde bli förnedrad. Han var tydlig med att han träffat Dominika, att det var allvar men att det var nytt och man fick se hur det utvecklades. Och så berättade han hur han och frun långsamt glidit isär men att hans fokus nu var att se till att hans familj hade det bra, han ville bygga en god relation till sin snart före detta hustru och ta hand om sina barn i första hand. Och såvitt mig bekant satt heller inte Dominika Peczynski och clickbaitade bilder på Anders Borg och hans händer.

   Fler jämförelse är kanske överflödiga?

   Svara

    Sen spårade de dock ut rejält för att säga det minsta för Anders Borg.
    Omg! Ett större prestigefall tror jag det är svårt att hitta. Tror väldigt många med mig tänker på bara en sak nuförtiden när de ser honom. ☺️

    Svara

  Hur många inlägg går det att mjölka ur ett samarbete för en rakhyvel?

  Svara

   Jag satsar på fyra ytterligare om isabella & flawless före söndag. 100 kr. Hur mycket vill du sätta emot?

   Svara

    Jag sätter min hundring på tre inlägg till innan söndagen. Plus en lång kommentarstråd under varje öppet spår.

    Svara

    Låga odds för att sätta emot. Du vinner.

    Svara

  Men herregud vilka dramatiska uttryck du använder. Man kan tro du är ironisk. ”Missbrukat följarnas förtroende” och ”skyldighet att förklara” – jisses! Det är inte statsministern det handlar om och rikets säkerhet är vad jag vet inte hotat.
  Hon har kanske bara ett parallellt samarbete med en liknande produkt och det företaget har ställt krav att hon avbryter de andra samarbetet. Att hon raderar allt är för mig inte alls ett tecken på att inte längre stå bakom produkten utan mer en affärsteknisk uppgörelse. Får hon bättre betalt för något annat arbete men kravet är att hon avslutar o raderar det andra är det väl inget konstigt.
  Dessutom – vem köper en produkt BARA för att IL promotat den, när dessutom hela influencervärlden samtidigt gör reklam för samma produkt? Vem köper ens en produkt BARA för att över huvud taget någon influencers gjort reklam för den?
  Jag kan ha fel om de affärstekniska detaljerna men poängen kvarstår – vadan denna dramatik i uttrycken i inlägget?

  Svara

  Och nu IL inte svarar, ska bloggbevakning polisanmäla??

  Svara

   Det kan väl du göra?

   Svara

    Nä, struntar fullständigt i vem gör reklam och för vad. Som konsument söker jag de bästa recensioner om jag nu skulle behöva något, influencers kan inte påverka mig, nästan tvärtom.

    Svara

     Mendåså.

     Svara

   Hihi, den här tråden blir bara roligare och roligare. Klart bloggbevakning ska polisanmäla! Nu är frågan bara vem och för vad…

   Svara

    Tex ”Isabella Löwengrip” vägrar svara på frågor, grip henne!!

    Svara

     😂😂

     Svara

      Hindra henne innan hon flyr till Kenya.

      Svara

  Mer intresserad av vad bilföretaget har att säga…

  Svara

   Isabella Löwengrip sänker hela begreppet ”influencers”. Sitta och raka benen i en av bilfirmans visningsbilar, finns det ingen gräns i människan?

   Svara

    Nej, och det har det heller aldrig funnits!
    De är inte så att hon blivit personlighetsförändrad de senaste dagarna, utan bara påkommen att hon kränger skit!

    Svara

  Maries inlägg är också borta nu

  Svara

   App app! Det är Bella vi diskuterar här, Marie har inte gjort något fel när hon har tagit bort inlägget och sopat under mattan.

   Svara

    😂

    Svara

  Kanske ska Camilla även fråga hur det går för Hermine Hold, mtp att folk som anställts blir lösgjorda från sina kontrakt…

  Svara

   Hur ser företagsstrukturen ut för HH? Men när Isabella är inblandad sitter man rätt löst till som frilansare (Ego Boost), nyanställd (Dubai), delägare (Nordic Tech House), anställd (hur många hinner bli fast anställda innan deras sex månader har gått?).

   Svara

    Ingen, ens innan de börjat…

    Svara

  Har ni sett hennes senaste insta? Hennes hand täcker hennes biljett, man skymtar handen av en man OCH tidningen är lite slugt framlagd med en Intervju med Erik Selin hahaha

  Svara

   Haha, ja, rätt uppenbart att ES inte vill synas men Bella kan bara inte låta bli att hinta…

   Tror allt hon kommer göra framöver är relaterade till hans nätverk och affärer, tex Handinhand.

   Svara

  Är det bara jag som köpt därifrån och faktiskt fått det jag förväntat mig?
  Den ser ut som den ska, fungerar som den ska och jag är supernöjd. Kan tyvärr inte säga motsatsen.

  Svara

   Tydligen har det ju inte gått så bra för alla. De kanske inte har förmågan att göra alla nöjda, tänker att de kanske tagit sig lite vatten över huvudet och inte klarar av alla nya kunder

   Svara

   Och du är inte anställd på företaget i fråga? Inte alls? Men tur att du är nöjd, jämfört med alla andra som uttryckt sitt djupa missnöje.

   Svara

  Nu är Isabellas video borta från https://myflawless.se/ också.
  Man kan undra om hon fick betala dom för att ta bort den eller om det var så att Isabella inte fick sin andel för samarbetet med Flawless och det var därför alla hennes inlägg om Flawless försvann.
  Snart försvinner väl Flawless hemsida också så alla stackare som redan har beställt inte har någon möjlighet att returnera.

  Svara

   Verkar som Isabella avbrutit samarbetet efter den massiva kritiken.
   Då får hon inte heller betalt även om hon gjort jobbet initialt och lagt upp reklamen i sina kanaler.
   Om kunden redan betalt så kommer pengarna att återbetalas. Annars förmodar jag att fakturan krediteras i sin helhet.

   Svara

  Men Emelie, det där var väl onödigt, du har missat poängen, här gäller tala om att produkten är skräp och det är Isabellas fel.

  Svara

   Jag kan tyvärr inte tala för något som jag inte står för. I detta fall att den (min) är skräp.

   Svara

    Ironi från min sida, hjärtat.

    Svara

  Nu har MS tagit bort sitt inlägg med

  Svara

  Visst var det många fler influencers som gjorde reklam för denna produkt? Är det inte mer intressant att se hur alla dessa nu ställer sig till samarbetet och produkten?

  Svara

   Nej uppenbarligen verkar det bara vara intressant för en del av oss som kommenterar. Så vi får nog nöja oss med korståget mot IL, storslaget är vad det är.

   Svara

  Men kan vi inte strunta i det här nu, att Bella sålt sig till ett skitföretag.
  Vem är förvånad egentligen?
  De ligger ju bara i linje med henne i övrigt!

  Nej, desto roligare att diskutera buksvågrarna, ES & PS, nya hotellprojekt!
  Tror ni Bella blir deras gemensamma snsikte utåt?!? 😂

  Svara

   De har ju en del att prata om …

   Svara

    Varfor skulle tva vuxna man diskutera en genemsam kvinna dom haft?

    Svara

     Varför skulle människor inte dela gemensamma erfarenheter?

     Svara

      Eller det är klart, kanske killarna skäms inför varandra och finner det naturligt att inte berätta för varandra om sina absoluta bottennapp med den bedrägliga influencern?

      Svara

     Du vet inte hur vuxna män kan diskutera med varandra … Klart man jämför upplevelser.

     Svara

      Alltså män är verkligen riktiga bottenskrap. Fattar inte hur man kan respektera en man.

      Svara

      Haha!!!! Det är väl klart att de kommer att diskutera sina respektiva upplevelser av IL. Det är som Anonym säger – så gör män. De skäms inte, de diskuterar. Hon får väl skylla sig själv, helt enkelt. Hade hon inte umgåtts med båda så hade det inte blivit några erfarenhetsutbyten. 😀

      Svara

       Att din kille diskuterar din pussy med kreti och pleti får stå för dig.

       Svara

        Jag har ingen ”kille”, jag är gift. Dessutom har han ingen att diskutera med, stackarn. Jag ligger nämligen inte runt med män han känner.

        Svara

         Alltså om det nu är så som du säger, att män gärna diskuterar sitt sexliv med andra män, varför skulle det enbart gälla de som haft sex med samma tjej? Din man pratar troligtvis om hur ni har det i sängen med sina polare, och får höra hur polarnas fruar känns, låter och gillar. Så gör män – de diskuterar.

         Svara

          Vi kan väl fråga några män, om det finns sådana här? Det vore faktiskt kul att få en mer exakt beskrivning. 🙂

          Så här har jag uppfattat det (och det stämmer onekligen med min livserfarenhet att det skulle kunna vara så):

          Man diskuterar inte den man har ett seriöst förhållande med och särskilt inte om man är gift. Däremot diskuterar män ofta ett viss sexuell företeelse i sig, ett visst sätt att ha sex. Män diskuterar också ofta hur det allmänt är att vara tillsammans med kvinnor. Till exempel det klassiska ”Vad gör hon i badrummet så länge?”.

          Ju mindre seriös man är med en kvinna, ju mer kan man diskutera henne. Ju fler män en kvinna har haft, desto mer okej är det att diskutera henne. Det är det gamla vanliga madonna-hora-fenomenet, alltså. Som jag på intet sätt försvarar.

          Så nej, jag är tämligen säker på att min man inte diskuterar vårt sexliv med andra män.

          Killar? Är ni här? Och då menar jag killar och inte kvinnor som låtsas vara män.

          Svara

   Är det inte bara rytkten att hon haft ihop det med PS?

   Svara

  Han är ju något år äldre än henne, inte mycket men hon kanske fortfarande vill ”festa/leka av sig” medan han är klar med den biten?

  Svara

   Hamnade fel :/

   Svara

  Självklart bör hon förklara hur det hela gått till. Be om ursäkt och ersätta de drabbade för utläggen. Annars så har hon ju fortfarande tjänat pengar på affären och det är väl ändå inte rimligt?

  Svara

  Jag skickade en länk med reklamen till Bentley, de kanske inte uppskattade Bellablondins benrakande i en av deras bilar 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Bra! Handling väger mer än ord.

   Svara

  ”Nu väntar veckans sista jobb innan jag får ta helg. Jag ska faktiskt få låna en ny Bentley Continental GT över helgen. Jag fick ju testa en i veckan när en vän till mig köpte sin.”
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/07/rekord-2/
  Those were the days 🙂

  Svara

   ”I helgen fick jag låna Bentlys nya Continental GT från Autoropa på Grevgatan. Den nya modellen har precis börjat rulla ut så det kändes extra roligt. Personalen på Autoropa hade valt en färg som kändes ”Isabella” och jag håller helt med. Jag tror att den heter White sand.”
   https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/08/nya-continental-gt/

   Svara

    Ok Curre. Du behöver inte länka vi klarar oss bra ändå.

    Svara

     Jag har hört något om att man ska ange källan till det man citerar eller påstår.
     Den som vill läsa källan kan alltså klicka på länken.
     Den som inte vill läsa källan behöver inte klicka på länken.
     Bra så?

     Svara

    Tack Curre för länkarna!

    Svara

  Jag hörde av mig till My Flawless angående ett samarbete förut men har tvärångrat mig nu. De verkar inte seriösa för fem öre. Jag har hunnit se hur de raderar kommentarer från upprörda kunder som inte fått vad dem lovat. Som någon som jobbar med sin instagram tycker jag det är så ansvarslöst att pracka på sina följare det.

  Svara

  De går utför. Bianca gör kampanjer med puma & Gina tricot. Bella med tvivelaktiga oseriösa företag.

  Svara

  Svara

   och isf är det säkrare att beställa därifrån eller från det danska företaget som influencers gör reklam för??

   Svara

  Hjälp !

  Spelar ett spel på Facebook som heter World blitz och eftersom jag använder gratis versionen så dyker det upp reklam emellan varje spel. Och idag är det Isabellas reklam för denna rakapparat… Varenda gång ! Jag blir snart tokig ! Måste jag sluta spela nu för att slippa detta 😥

  Svara

  Har någon fått sina pengar tillbaka????

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.