Ofrivilliga relationsråd med Katrin Zytomierska

Podden Freakshow med Messiah Hallberg och Jacob Öqvist pratar i avsnitt 116 ”Pumpa Tore” om Malin Gramer och Carl Falks bröllop i Spanien som Katrin Zytomierska försökte förvandla till sin egen lilla Gladiator-arena redan första kvällen.
Så här går snacket i podden:

Redan första kvällen hamnar Katrin i lite tjafs då hon går ut på Instagram och förklarar krig mot en annan gäst – en världsberömd låtskrivare, producent och DJ som även är kollega till brudgummen Carl Falk. HÄR kan ni läsa om det.
Klara Doktorow, som gästar det här poddavsnittet och även var gäst på bröllopet, berättar om hur hon vaknar upp på lördagen,  ser inlägget och omedelbart börjar skicka det till alla hon känner innan Katrin vaknar och själv tar bort det.
Till denna dag så är det oklart om personen Katrin förklarar krig mot i DJ-båset även var anlitad som DJ eller om han, precis som Katrin, bara var en gäst som ville välja musik.
Det framgår alltså inte om Katrin ville sparka en inhyrd DJ ur DJ-båset eller bara en gäst med dålig musiksmak (enligt henne).
Dock vet jag att mannen i fråga varit en hett anlitad DJ innan han blev framgångsrik låtskrivare så det vore ju inte helt orimligt om brudparet bett honom att spela på fredagen.
Men..problemet var ju att hon hängde ut honom med namn och bild på Instagram tillsammans med ett öknamn som hon hittat på själv, att läsas av alla på Malin och Carls bröllopsdag.

Messiah Hallberg drar sig till minnes där på lördagsmorgonen – med hjälp av sin flickvän – att de haft ett snack med Katrin där på fredagkvällen och att allt indikerat att Katrin var (så att säga) på gång.
Katrin träffade Messias flickvän för första gången på fredagen och delade spontant med sig av sina bästa relationstips till paret utan att de behövde fråga.
Hon inleder med orden: ”Det som ni gör…att hålla ihop…det hade jag aldrig pallat med…” för att sedan går vidare till själva testet.
Till sin hjälp har hon tre stycken relationsfrågor (där vissa mer framstår som påståenden mer än frågor) som hon verkar turnera med:
1. Brukar ni knulla fortfarande?
2. Du borde sätta in en spiral.
3. Om ni inte vill det så gör ni så här: Då tar du henne och så sprutar du henne i ansiktet för det är den säkraste metoden.

När hon är klar med frågorna säger hon till Messiah ”Vad stel du är”…och när väl Katrin lämnar samtalet hör hans flickvän henne säga till en annan gäst ”Fy fan vad stel han är, jag kunde inte stå kvar där ute..”

Ah, Katrin Zytomierska alltså!
Making friends everywhere!

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  CAMILLA! det är virus på din blogg . Nån telia tele 2 utlottning. Går det inte att få bort den????

  Svara

   Kanske är på din dator? Jag har inte fått upp nåt.

   Svara

    Nej, det är bloggen. Får också upp popup om att jag vunnit.

    Svara

    Jag får inte upp något, men är inne på mobilen så kanske därför🤔

    Svara

     Alltså så där säger man inte. Så plumpt.

     Svara

      Va? Vad var det för fel med att säga det?

      Svara

      Hemsk mänska den där Katrin

      Svara

      Fattar inte vilka som vill gynna Katrin genom att köpa maten hon säljer. Mycket är polska varor tillverkade i Polen – Hur hälsosamt är det? Mycket tungmetaller och skit i miljön där.
      Och tro inte på hennes ord om att hon säljer så hälsosam mat, är mån om svenska folkets hälsa osv.
      Det är bara marknadsförings trix.

      Själv har jag faktiskt köpt en påse av hennes kryddor. Inte ett dugg gott. Smakar spån! Helt värdelöst.
      Det bär mig emot att kasta mat, men detta åker i sopen.

      Svara

    Får också upp det

    Svara

    Jag har fått det med!

    Svara

   Jag har också fått upp sånt. Något om att jag är telenorkund och har vunnit nåt.

   Svara

   Varför har inte alla isblock..? 🤔

   Svara

    Haha. Bra autocorrect. Adbock!

    Svara

     Adblock…………..

     Svara

    Undrar jag med!
    Mhv Klimakteriehaggan

    Svara

   Fått 2 gånger sen igår

   Svara

  Jag får oxå upp Telia!!!😩

  Svara

   Använd Adblock istället.

   Svara

  Tänk att det kunde man ju tänka sig att du skulle vara snabb att skriva om haha. Du är ju sååå mycket bättre själv än Katrin, undra vem som är mest omtyckt och har mest vänner av er två 😉

  Ska du inte skriva om Jocke Lundell, det sägs att han är åtalad för olaga hot? Du missar så mycket annat i din Bella-fixering, i din smutsakasta- Bella-kampanj, bra för andra influencers som då kommer undan med mycket, de kan göra sygreklam och behålla sina samarbeten och få fler 😉 Varför granskar du inte Rask eller Gunilla Persson? Vågar man inte det kanske.

  Svara

   Hejdå ”analytikern! Ha en nice friday!

   Svara

   Detta är en blogg som Camilla driver, hon behöver inte vara helt rättvis och skriva likadant om allt och alla. Har man en blogg så bestämmer man själv.

   Svara

    Men vi brukar väl få önska, du brukar väl vilja ha tips. Stoppades man nu? Haha.

    Svara

     Haha nej. Du missförstod nog min poäng 😂 personen/du verkar ju upprörd och tycka det är konstigt att bloggen ibland är vinklad och handlsr mer om vissa

     Svara

      Haha DU verkar tycka att bloggen är vinklad och handlar mer om vissa, eftersom att du skriver det 😂 och JA så är det ju. Det är ofta hennes personliga agenda också så att säga.

      Svara

       Men orka 🤦‍♀️

       Svara

       Haha va?😂😂😂 vad var det för svar? Påstod inte att jag inte tyckte den är vinklad/handlar om samma personer ofta, den är ju det. Men det stör inte mig. Jag förväntar mig inte att det ska vara på något annat sätt

       Svara

    Hennes åsikter varierar verkligen beroende på vem det handlar om och beroende på hennes agenda. Trovärdigt 😂

    Svara

     Var är det konkretiserat att hon har en skyldighet att vara på något vis alls?

     Svara

      Era försvar är för roliga haha soldaterna. Riddarna till undsättning 😂 😂 😂 Lika bra att bloggen bara handlar om Isabella, och Katrin. Inga andra, ge inga tips, kom inte med önskemål för f-n för DÅ blir någon arrrggg… det är något nytt, eller var det för att Isabella nämndes i kommentaren, då var det extra känligt 😂 😂 😂 😂 😂 eller var det för att det önskades inlägg om personen som någon kanske är rädd för att skriva om 🤷‍

      Svara

       Du skriver som Anna Book när hon går i försvar!

       Svara

        Ännu en härskarteknik för att försöka förminska det som skrevs haha. På tal om riddare 😉 Verkligen riddare som rider fort in till försvar och som verkar bli kränkt. Komiskt. Både bloggerskan här och eventuellt andra är lite som Anna Book i den bemärkelsen ju.

        Svara

         Nej bryr mig inte om att vara riddare överhuvudtaget. Säg vad du vill, jag tycker bara du överdriver

         Svara

        Det ÄR nog Anna Book 🤣😆😂😂😂😙🙂😃 Attack, missförstånd och 1550 emojis (som här ovan) Addera lite offerkofta och ”jag ska prioritera mig själv nu) vilket hon sagt i 20 år 🙈

        Svara

       Mår du bra? 🤔

       Svara

   Men lägg ner, du är ju helt fanatisk i hur du skriver om Camilla och Blondinbella. Ser du inte hur besatt du låter?

   Om det nu är så väldigt viktigt för dig att andra influensers lyfts fram så står dig det fritt att starta en egen blogg där du kan skriva vad du vill inom lagens gränser. Det var så Camilla startade den här bloggen…

   Saken är dock den att jag tror inte du är så intresserad av andra influensers… Du vill bara inte att någon skriver negativt om Blondinbella och påpekar alla oegentligheter hon håller på med. Finns ju några alternativ till varför du håller på som du gör. Antingen är du på riktigt besatt av Blondinbella och är hennes största fan. Eller så är du nära släkt eller vän med henne och vill försvara henne. Om du är vän eller släkting, hur lång tid tror du innan hon slänger även dig under bussen och klipper alla band? Vi lär ju märka när du slutar skriva här….

   Svara

    Alltså du är otrolig med dina hugg och härskartekniker så fort du känner dig lite ägd och får minsta kritik. Börja tjata om Bella och att en som ger kritik är besatt av henne. Ge dig för f-n!!

    Hur var jag fanatisk för att jag tycker det är fånigt och mycket märkligt med hennes/din Bella-besatthet, och kom nu inte och påstå att hon/du INTE är det. Jag tycker det är märkligt att inte annat lyfts fram och märkligt med hennes/din Bellabesatthet. Om du tycker det är att vara fanatisk så låt gå då.

    Nej tyvärr är jag inte släkt med Bella eller vän eller superfan men DU är släkt med denna blogginnehavare eller nej du är henne själv, det fattar alla. Sjukt hur du ska svartmåla Bella i till o med kommentarer för att du får kritik, men nej du är inte alls besatt. Skärp dig! Pinsam är du men kör på du så länge det varar…

    Svara

     Anonym 13:14: Andas…. Jag kan riktigt se hur du tuggar fradga när någon sätter fingret på hur besatt du framstår.

     Nej, jag är inte Camilla eller någon i hennes närhet men det lär ju du aldrig tro. Men jag vill bara att du tar ett steg tillbaka från bloggen och läser vad du skrivit under veckorna här och försök se vad vi andra ser. Eller låt en vän läsa vad du skrivit och låt någon som bryr sig om dig säga vad de tycker om det du skriver. För det låter som att det här med Blondinbella gått lite för långt för dig och att du har svårt att släppa debatten?

     Svara

    JA vilken bra idé – kan inte någon starta en blogg som handlar om olika influencers och inte bara Bella, och som handlar om c-milla så kan vi diskuterar henne där, diskuterar hennes utseende och ingrepp och hennes eventuella s-x – kärleksliv, vilka hon kastat under bussen och klippt band med, att hon kopierat inlägg av annan bloggare, skriver massa kommentarer här och på andra bloggar och f-b i andra namn/nicks, hennes sjuka fixeringar och hatet, hur hon kämpade med att sänka stackars Tyyra, hur hon dagligen kränkte en bloggare och hennes lilla barn och senare lade ut sms-konversationer och telsamtal och insinuerade att bloggaren varit otrogen el ville vara otrogen.

    Dessa anonyma mail vi ibland får se – hur vet vi att dem är äkta och skrivna av andra än bloggerskan här själv – sånt kan vi diskuterara i den nya bloggen.

    Svara

     Jamen, gör så. Men av någon konstig anledning händer det inget mer än rabiata kommentarer här. Säger en del om din handlingskraft.

     Svara

   Akta dig för OT annars kommer Sofie och tar dig!

   Svara

   Ge dig!

   Svara

    Varför?

    Svara

   Är det inte du som sprider Bella-kärlek i vanliga fall? Men var inte blyg, dina kommentarer är så roliga!

   Svara

    Men är det att sprida Bella-kärlek verkligen att skriva att bloggbevakerskan är för besatt av henne haha ni är för roliga. Snabbt till undsättning när Bloggbevakerskan får minsta lilla kritk eller ifrågasättanden. Denna blogg och folket här alltså HAHA ett mycket märkligt och lite skrämmande fenomen, att de inte diskuterar det i poddar, att inte fler reagerar på det.

    Svara

     Ha, ha, du är alltid så underhållande!

     Svara

   Hej katrin

   Svara

   Du är ta mig tusan helt besatt av att klanka ned på att CamCam skriver om Bella.
   Det är ju du som borde ta ett break. Ett långt ett!

   Svara

   Men detta inlägg handlar väl inte om Bella, skaffa glasögon!

   Svara

   Hoppas ni inser att Katrin är här och skivar positiva inlägg om sig själv.

   Svara

  Kan du inte fixa bort den där spel-reklamen här, den är så störande och det är omoraliskt av dig att ha den här. Usch, allt för att tjäna pengar. Bedrövligt.

  Svara

   Annonserna som kommer upp kan Camilla inte göra något åt. Ni som får upp dom får höra av er och klaga till Nyheter 24.

   Svara

    JO Camilla kunde göra något åt det en gång efter att många klagat på den, då hade hon iofs påstått tidigare att det kan hon inte påverka men se det kunde hon sen när många hotade med att sluta läsa bloggen – Nu är de tillbaka, ger maximal inkomt gissar jag, en stor inkomst så de vill ha kvar spel-reklamen antagligen. Allt för pengar.

    Svara

     Det var inte Camilla som gjorde något, hon framförde våran åsikt till nyheter24 som minskade det. Men nu har de väl valt att lägga in mer igen. Det är de som lägger in annonser, tror ju inte camcam sagt till ”lägg in allt igen”

     Svara

      Då får hon väl framföra åsikten igen. Men jag tror att pengar väger mer tyvärr.

      Svara

       Men guuuud lägg ner!

       Det är faktiskt inte olagligt. Kanske omoraliskt men sluta hacka på CC som inte kan kontrollera det mer än att ta upp det med Nyheter 24.

       Svara

        Fast kom igen. Om Camilla kan kritisera influensers och anse att de har ett ansvar för sådant de gör samarbete med så har väl Camilla också ett ansvar för det är ju faktiskt hon som valt i vilken plattform hon ska ha sin blogg.

        Svara

         håller med. lite skillnad på spelreklam och reklam för rakapparater

         Svara

     Men klaga direkt till nyheter 24 istället för att gå omvägen via camilla. Om det nu är så störande.

     Svara

    Camilla bryr sig inte om spelreklamen.
    Sen kan ni ge upp med att säga att det är någon annan som sköter reklamen och att Camilla har noll och ingenting att säga till om. Camilla själv har tagit bort reklam som handlat om plastikoperationer. Tydligen är de värre än spelreklam enligt Camilla.

    Svara

     Ja hon har ju aktivt valt att ha sin blogg på en plattform som har mycket spelreklam.

     Svara

  Katrin är märklig, det känns som att något inte stämmer hon henne.

  Svara

   Tycker hon är skit rolig.. älskar folk som bara häver ur sig sådana sjuka saker. Hade skojat med helt klart

   Svara

    Vad är det som är roligt!

    Svara

    Bestäm dig – är hon skit eller rolig?

    Svara

    Tycker också Katrin är härlig, hon är kul att följa och bjuder på sig själv. Finns andra som är märkligare.

    Svara

    Jag hatar folk som bara häver ur sig saker utan att tänka på hur det påverkar andra. Ohövligt och ouppfostrat.

    Svara

     ”Men jag är ju bara ääärlig!”

     Svara

   Får man inte sprida K-atrin-kärlek här? 😂 Får man inte skriva att man tycker hon är härlig och kul? Det försvann? Testing testing

   Svara

    Lite väl tidigt att börja supa, va?

    Svara

    Ja vad kul att hota sin 2,5-åring att hon ska kasta honom i havet.
    Vad kul att låsa ute samma lilla unge på balkongen.

    Vad kul att vara så fejkad och fixad i ansiktet, biöst mm
    Och vad kul att vara ute på krögarna och supa.
    Brinner för hälsa? Ha ha! Hon är inte det minsta trovärdig.

    Svara

  Katrin uppför sig som hon har syfilis när hon krökar. Helt galen och oberäknelig.

  Svara

   Här uppför sig vissa som galen och oberäknelig hela tiden, förhoppningsvis utan att ha krökat.

   Svara

    Fast om man är påverkad är ju lite förmildrande, skrämmande om de är helt nyktra och beter sig som galningar.

    Svara

     Precis, håller helt med. Kanske många här som är påverkade 😂

     Svara

   Alla vet ju en tjej bara ska vara tyst och se söt ut 😝😝😝😝 Fler Katrin tack!!!

   Svara

    Jättekul med en alkoholist som kan häva ur sig vad som helst till främmande människor.

    Svara

    Behöver dock ingen som tycker att jag ska bli sprutad i ansiktet.

    Svara

  Hahaha 🙂 Katrin beter sig ibland så udda att det faktiskt blir ganska charmigt. Messiah med fru måste ju trots allt vara glada över den här historien, den gör sig bra återberättad!

  Svara

  Katrin pratade om i sin pod hur hon har stängt ut Falke på balkongen för han skrek och sagt till honom att han inte får komma in förrän han slutat skrika. Vad håller hon på med?

  Svara

   Hon har tappat det helt!

   Svara

    Ja jag förstår att hon provocerar och är inne på det spåret, men detta är ett väldigt stort steg över gränsen för vad som är ok att provocera med…

    Svara

     Nej 🙂 Det var ju jätteroligt ju! Just därför det är kul.

     Svara

      Förstår att du tycker K är rolig när hon berättar en sådan sak.

      Men kan du förstå att det kan upplevas obehagligt, skrämmande, kränkande och läskigt för ett barn att bli utelåst?

      Om du inte förstår det så förklarar det mycket hur du tänker.

      Svara

      Vad var roligt?

      Svara

   Hon skulle ställt sig själv på balkongen och sagt att hon kommer in igen när Falke slutat skrika. Man kan inte ställa ett barn på balkongen. Fy tusan. 🙁

   Svara

    Klart barn kan vara på balkongen en stund. Han har ju inte flyttat dit.

    Svara

     Eftersom historien inte förtäljer höjd på balkongräcke, längd och ålder på barnet, tillsyn från ansvarande vuxen, bredd mellan spjälor, höjd från marken, stressnivå hos barnet, orsak till skrik och dyl. utgick nog Siri från att det var en potentiellt farlig situation.

     Svara

      Helt klart ett försök att bli av med barnet för gott, eller vad tror du?

      Svara

       Ja men det vet vi ju sen gammalt. Ramlar ett barn från nån balkong så är det den som hittar som måste ta hand om den.

       Akta er för fallande barn alltså.

       Svara

        Eller så dör barnet?

        Svara

         Nej jag har aldrig hört om barn som dött.

         Svara

          Va?

          Svara

           Nä aldrig hört om. Tror nog inte barn kan dö.

          Jag gillar dig, beaälskare 💛

          Svara

    Nej, vilken vettig förälder som helst sätter barnet i sitt rum eller så lämnar man rummet själv, inte f*n stänger man barnet utomhus. Men så är det ju Katrin, hon är ju inte vettig någonstans. Hade jag varit hennes förälder hade jag undrat vart och när jag misslyckades med mitt föräldraskap.

    Svara

     Men vad är skillnaden? Han var väl på balkongen och inte i sitt rum. Sedan var det nog varmt så ingen risk att han skrulle frysa eller svälta ihjäl eller så. Alltså jisses.. ge er!!

     Svara

      Min första tanke var att hon bor i en vindsvåning och det är lätt att klättra upp på möblerna och falla ner på trottoaren. Hemska tanke!

      Svara

     Fattar inte. Klart ungarna kan vara på balkongen eller utomhus, sluta sjåpa er. Hon har liksom inte låst ut barnen i snö och minus 35 grader i 4 dygn. Blir provocerad av den här automatiska ”stackars baaaarn mentaliteten.”

     Svara

     Men herregud, tagga ner!!!! Det var ju inte så att hon stängde ut honom och gick därifrån och lät honom vara kvar!!! Hon stod ju kvar och tittade på honom för att se om han tystnade, när han inte gjorde det så öppnade hon dörren o släppte in honom. Det är väl för fasen inte värre än att låta barnet gå in på sitt rum och säga att barnet inte får komma ut förrän det är tyst!!!! Idioter!

     Svara

      Så du ser inte skillnaden på en rum och en balkong? Det är rätt farligt att ramla ner från en balkong medan ett barnrum förhoppningsvis är säkert. Men med tanke på hur hjärnlös Katrin verkar vara så är väl rummet lika illa som balkongen.

      Svara

      Är du från vettet? Hur hade du själv reagerat om du tittade ut genom fönstret och en unge stod och gallskrek utstängd på balkongen? Jag hade blivit förbannad på den idiotrn till förälder.

      Svara

   Jag skulle inte bli överraskad om det var nån Anna Wahlgren-metod. Katrin har ju tidigare kört med hennes metoder.

   Svara

    Förut hängde man ju ut ungarna i burar utanför fönstret. Det kan ju kanske vara nåt?

    Svara

     Hahaha
     Tack, du fick mig att skratta högt här hemma framför surfplattan med värsta huvudvärken

     Svara

  Tycker att Katrin är så underhållande. Jag håller nästan aldrig med henne om något men det är uppfriskande med en person som har väldigt starka åsikter och vågar stå för dem. Hon verkar inte heller bli kränkt när någon ifrågasätter henne vilket känns sällsynt idag.

  Svara

  Maggan Graaf tokdissar Anders i avsnittet om Hannah! ( i kommentarsfältet på sin blogg)

  Svara

   Verkar bara var Maggan själv som dissar programmet.

   Svara

   Konstig reaktion av Magdalena, dissa sin systers program liksom. Tycker det var ett bra avsnitt, Hanna framstår som ödmjuk och stark, systern som divig dock…

   Svara

   Maggan var inte direkt till sin fördel i programmet.

   Svara

    Framstod som det är Maggan som bestämmer drm emellan, men det kanske inte är så.

    Svara

   Vilka kan det vara tro som Annika Leone skriver om i sin blogg angående falsk marknadsföring:
   ”Det finns många stora kändisar/influencers som faktiskt sprider en riktigt falsk bild av verkligheten, vilket jag tycker är SÅ sorgligt. Som hen som påstår i reklamen att hen fått sitt tjocka hår av ett visst medel men egentligen har massor av löshår. Eller hen som påstår att hen gått ner i vikt med hjälp av ett kosttillskott men i själva verket har genomgått en helt annan ”kroppslig process” för att tappa massor av vikt. Snacka om falsk marknadsföring”

   Svara

    Anna Book o Maggan Graaf kanske?

    Svara

    Hanna Widell.

    Svara

  klara var inte gäst på bröllopet. och hon tyckte att katrins inlägg var så roligt och ville driva med det så hon la upp en bild på en killkompis som var på samma fest som klara, och skrev en text om honom på samma sätt som katrins text

  Svara

   Exakt såhär!
   Varför gör inte Camilla en und av research innan hon skriver felaktigheter på sin blogg??

   Svara

  Var gång Katrin nämns tänker jag på det blogginlägg hon skrev för evigheter sen. Att hon kissar i duschen varje morgon.

  Svara

   Vilken pingla!

   Svara

   Miljövänligt!

   Svara

    Är väl inte värre än att kissa i toaletten ur miljösyfte?

    Svara

     Men hur fräscht är det!
     Använda badkaret som toalett! 🤢

     Svara

      Det gör jag också, det är ju just det det är – fräscht då du direkt spolar ner kisset och tvättar bort det ordentligt. Man sparar på vatten, alltså på miljön så det borde du också göra. Tro mig det är det många som gör, inget konstigt alls.

      Svara

     Suck en extra spolning ist för att passa på då man lix duschar

     Svara

   Gör jag med. Och?

   Svara

   Man tömmer blåsan bättre stående.

   Svara

   Vem gör inte det?

   Svara

    Nej men fy. Alltså fattar ni vad det luktar urin efter ett tag? Hade en gammal släkting som pissade i duschen och det stank apa på dennes toa. Annars måste man skrubba hela vattenlåset som du städar toan och det lär ju ingen av er kissduschare göra 🤮

    Svara

     Skrubbar du ofta vattenlåset på din toalett?

     Svara

   Så länge hon inte bajsar i duschen är det rätt OK.

   Svara

  Har Isabella tagit bort alla inläggen om sin resa? Det om Pippi-boken är borta t ex. Senaste inlägget är från 9/9 och handlar om kvällsjobb ”sena kvällar”.

  Svara

   Damagecontrol!

   Svara

    Fast den om pippi har åkt fram och tillbaka..

    Svara

    nej det är kvar, senaste inlägget är från igår kväll

    Svara

     Ja nu är det tillbaka. Verkar svajigt med bloggen.

     Svara

      Nej det verkar vara något som strular sedan igårkväll, varannan gång jag går in så har de två senaste inläggen försvunnit, nästa gång tillbaka igen så verkar vara någon bugg eller något fel, tydligen strul på flera bloggar. Vad skulle det vara damage control för?

      Svara

    Sjukt att det ska behövas. Kanske bättre att tänka till en sväng innan istället. Nu har hon lagt upp bild på sig och Erik på insta förresten, så nu är det väl officiellt kanske?

    Svara

   Nej, rensa chachen i din läsare. Jag ser att senaste inlägget är Nairobi från i går.

   Svara

    Sitter man på en PC kan man trycka på F5 så tvingar man webbläsaren att läsa in senaste version av den sida man besöker.
    Om man nu inte vet hur man rensar cachen.
    Motsvarande på Mac är Command + R.

    Svara

   Men ni har ju minst 10 inlägg om Isabella den här veckan!? Måste ni tjata sonder precis alla inlägg…?

   Svara

   Suck, blir så trött på vissa som klagar titt som tätt att inläggen är borta, det kommer upp 12/9 Nairobi, 11/9 Pippi, 10/9 Resfeber osv.. Vad har ni för skräp i era datorer??? Rensa cacheminnet.

   Svara

    +1000 på denna. ”MeN jAaaAg SeR jU iNgEt”

    Svara

  Tycker katrin är obehaglig. Minns från skolan, tuffa tjejen som alltid skulle slänga ur sig något ’roligt’ när man gick förbi. hacka på klädsel, namnet, utseendet, för vad som helst. Bara hon fick vräka ur sig något elakt och få lite skratt från sin svans.
  Nu börjar hon väl få panik när hennes tid snart är förbi. Kommer andra som är elakare och har längre svans.

  Svara

   Tror verkligen inte Katrin har panik inför att ”inte vara aktuell”.

   Svara

    Tycker hon tar i mer och mer för att provocera

    Svara

     Tror det är hennes typ av humor bara.

     Svara

      Det här var inte humor, det var intigritetskränkande. Vad har hon med det att göra? Det är helr ouppfostrat att tala så med folk. Hon tror att hon är allvetande och att hon måste få hela världen att veta om det.

      Svara

   Tourettes?

   Svara

    Det är inte så tourettes funkar😣

    Svara

   Katrin är en av mobbarna som aldrig växte upp och slutade med sin mobbarmentalitet. Synnerligen obehaglig människa.

   Svara

   Karma. Får se hur hon hanterar om någon i skolan skulle bete sig mot hennes barn som hon gjorde mot sina klasskamrater i alla år? Svårt för henne att reagera när hon har varit och är exakt likadan själv.

   Svara

  Älskar Freakshow!

  Svara

  Älskar Katrin är likadan, sjukt skoj vi skulle ha ihop! Folk är bra törrrrrt!!!

  Svara

  Liten rättelse: Klara var INTE på bröllopet men Messiah var.

  Svara

  Hon är inte klok…

  Svara

   Håller med!
   Läste en intervju med henne för flera år sedan där hon berättade om sin uppväxt. Tror det var mormor eller farmor som skrattade åt henne när hon slog sig bland annat, för att hon skulle härdas.
   That turned out well! 😕

   Svara

  Messiah? For real?

  Svara

  Dessutom är väl Messiah Hallbergs fru Christina Nordhager? Hon var tillsammans (gift?) med Alex Schulman.

  Svara

  Men åhh så himla larvigt. Oooccch om hon ger relationsråd!! Inget de behöver ta till sig. Chilla lite! Vad töntiga de verkar! #teamkatrin

  Svara

  ”Ofrivilliga råd”? Menar du kanske ”ovälkomna råd” eller”oönskade råd”?

  Svara

  Dessutom tycker om denna blogg men inlägg likt denna för att förstärka föreställningen av någon i detta fall katrin som gränslös, galen etc, är lame!

  Överraska oss! 😘😘

  Svara

  Vem ’tjejen’?
  Och ’åkt av vägen’?
  Närmsta väg är 40m bort.

  Svara

  ?

  Svara

  Vilket poddavsnitt, skrattade så sjukt mycket. På något sätt är ju Katrin så jävla skön och oberäknelig. Hon verkar säga och göra lite det som faller henne in. Älskvärd samtidigt som man kan irritera ihjäl sig på vissa av hennes åsikter.

  Svara

  Oj! Jag råkade trycka! Blir jag hackad nu???

  Svara

  Modd test

  Svara

  Såg att Marie Serneholt tagit bort ett reklam-inlägg på sin instagram utan att säga något, utan en förklaring. Tycker det är dåligt att inte säga något och bara ta bort, bedråägeri. Kan du kontakta henne och be om en förklaring tack.

  Svara

   Åhh, vad jag önskar att någon lika behaglig och intelligent person som du skulle flyga till Maries försvar då!

   Svara

    Me om någon försvarar Marie kommer du inte hoppa på hen då och bli arg som du blir när någon försvarar IL? Kommer du inte bli arg, kaxig översittare och skrika Stollis då?

    Svara

     Nejt

     Svara

  Jag älskar allt du skriver om, bästa underhållningen. Fortsätt 😀

  Svara

  Katrin, en av Sveriges vidrigaste människor. Hon erkände ju att hon sysslar med psykisk barnmisshandel i en podd också (utöver allt annat skit hon utsätter dom för). Att sabba ett bröllop är ju ytterligare ett bevis på att Katrin är psykopat och inte har förmågan att bry sig om någon annan än sig själv. Jag försöker att alltid tro det bästa om människor, men Katrin har ju bevisat vilken sunkig person hon är upprepade gånger…

  Svara

   Det är så konstigt ändå att ingen tar avstånd från henne, hon är väl kompis med Malin Gramer, Anitha och Ann Söderlund mfl…de verkar ju mer normala? Men de kanske inte är kompisar utan mer bekanta och kan acceptera att hon inte är helt 100%…

   Svara

    Ja, eller så har Katrin fina sidor som hon inte visar för resten av svenska folket som dessa tänker väger upp? Oavsett är jag lika förbryllad över att någon vill dejta henne, umgås med henne eller ens förknippas med henne…

    Svara

  Tror att damer över 40 inte ska supa till, det krockar med hormoner i kroppen. Katrin är ett tydligt exempel på att borde dricka mindre specifikt vid högtidsstunder som bröllop.

  Svara

  Sååååå cringe hela den grejen 😂🙈🙈Katrin skämdes ju ändå dagen efter o tog bort inlägget o skrev att hon hjort fel bland kommentarerna…
  Så inte har hon alltid rätt som hon tycker i stundens hetta 🤣 minns när hon blev arg på personalen på kryssningsfartyget också för att Ringo var för kort.
  Hela jorden stirrar runt henne verkligen… 😆

  Svara

  Den gemensamma nämnaren för alla otrevliga människor verkar vara Bröderna Schulman!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.