Rebecca Stellas långa bröllopsklänning

Här har vi förklaringen till att alla – inklusive brudgummen – var tvungna att bära Rebecca Stellas bröllopsklänning ut ur kyrkan.
Den var helt enkelt för lång, trots att designerns flugits över till USA för en fitting.
TÄNK om hon tagit saken i egna händer och klippt av den med en kökssax innan hon klev in i limousinen?
Då hade nog modeänglarna gråtit blod, tror ni inte?

Nu hade hon ju två andra klänningar att byta till så hon slapp snubbla omkring på fållen hela kvällen. 
Hur förvarar man förresten en klänning med ett släp stort nog att täcka en mindre fotbollsplan? Inte ihopknögglad väl?
Om jag inte minns fel så har Becky Stell och hennes man dubbel takhöjd på vissa ställen i sitt hus. Där kanske hon kan hänga den och låta släpet extraknäcka som draperi?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ha lite snopet ändå. all denna planering och sen är klänningen för lång..

  Svara

   Minst sagt. Förstår inte hur man kan missa en sådan viktig sak som klänningens längd. Helt sinnes haha! Det är ta me tusan de första jag skulle se till var on point månader i förväg… skulle aldrig förlita mig på någon endast ett dygn innan bröllopet eller som Rebecca, att prova klänningen SAMMA DAG. Geeeezz

   Svara

  Jag dör av skratt, efter allt skryt om hur ömäjsing klänningen var, hur många som jobbade med den, hur många kvantiljoner den kostade och med den influgna designern så lyckades de inte sy en klänning som passade? 🤣 Kanske om hon fokuserade mer på uppgiften framför sig och mindre på att producera ”drömmigt” content till sina sociala medier hade hon inte sett ut som en baby michelingubbe som dragit på sig pappas utstyrsel på sin stora dag! Money can’t buy brains.

  Svara

   Fast nu var ju problemet att tyget var fast i tullen. Tiden blev knapp för den sista touchen på överklänningen (eller vad det kallas?). Designer flög över för fittingen av underklänningen. Men gotta du dig, du är säkert en av de där moraltanterna som tycker systemet ska fortsätta art vara stängt på söndagar.

   Svara

    Fittingen blev fittig.

    Svara

     😂 älsk på den

     Svara

    Borde vara stängt fler dagar din alkoholist.

    Svara

     Där jag bor har de drive through och hemkörning. Jag är var vid annat helt enkelt haha.

     Svara

      Alkohol och bilkörning hör inte ihop.

      Svara

      Ååh drive through bottle-o’s ❤️ Saknar Australien!

      Svara

       Australien har sina guldkorn 🙏

       Svara

       thirsty camel 😭❤️

       Svara

    Moraltant fpr att man tycker bolaget ska vara söndagsöppet? Har du levt med en människa som kämpar varje timme på lördagen för att inte gå upp handla någon alkohol till helgen. Som när bolaget stänger kan andas ut. Lördag kväll och söndag är räddat.
    Alla är inte fullfjädrarde alkoholister som får tag på alkohol till varje pris. Eller som köper folköl för att iallfall få i sig lite alkohol. De som kämpar i smyg är så många fler än folk tror. Men de ser sin egen lilla bubbla, och sen ser de alkisarna. Men ingenting däremellan.

    Svara

     I see your point, ett bra argument. Jag inser att min sista mening var oväsentlig och vet faktiskt inte varför jag blanda in det. Antagligen för att jag satt och drack vin och läste vad som sker i Sverige just nu och kände “typiskt svenskar”. Mer förnekelse att det är jag som är alkoholisten men inte vill erkänna. Ber iaf om ursäkt för onödig kommentar 🤦🏼‍♀️

     Svara

     Förstår vad du menar.
     Jag drar också en suck av lättnad kl 15 på lördagarna då jag vet att jag inte kommer att kunna köpa ut något förrän tidigast på måndagen. Då vet jag att lördagen och söndagen kommer att bli bra och jag vaknar på måndag morgon utan ångest och illamående. En dag i sänder 🙂

     Svara

      Bra jobbat!

      Jag kan rekommendera forumet på Alkoholhjälpen som jag vet hjälpt många som kämpar i det dolda.

      Svara

      Likt tjänsten Svenska spel har, där en kan banna sig själ från spelsajter, borde inte bolaget kunna ha en likadan tjänst? De kollar ju ändå så mpnga ID’n. Bara att införa koll vid varje kund 🙂

      Svara

     Löjligt, ska apoteken stänga 15 på lördagar med så inte jag kan hämta ut starka tabletter jag missbrukar? Ska alla mataffärer stänga för helgen lördag kl 15 för att bulimiker inte ska kunna köpa saker att hetsäta? Ta ansvar för era egna problem.

     Svara

      Alkohol är inte på ett begränsat recept. Mat är en överlevnad. Mer tid orkar jag inte lägga på ett svar till dig.

      Svara

      Alkoholen påverkar ju inte bara den som dricker den.

      Svara

      Jag, som hetsätit och minns känslan av att klockan blev 10 i 22 och det var för sent för att gå till Ica, unnar gärna de som kämpar med alkohol att få en dags vila.

      Svara

    Det kanske jag är, eller inte alls. Hur som helst är det hysteriskt roligt att århundradets skrytigaste klänning blev en epic fail.

    Svara

    Fast tullen var inte klänningen utan de som satt under, har inget med själva klänningen att göra. Personen som sydde klänningen ska ha gjort korrekta mått från första provningen av klänningen samt från första måtttagning. Det är midjan och rygg man justerar i sista sekunden, sällan längden. Fattar inte hur hon litade på någon så blint

    Svara

   Haha..precis. Det är nästan så att jag tror att ”hon kunde gifta sig med vem som helst” bara hon fick möjlighet att skapa sin egen drömbröllopsklänning.

   Svara

    Där slog du huvudet på spiken. Det är som de skriver i boken why men Marry bitches, män vill känna att kvinnan gifter sig med dem, inte bara gifter sig för status och för att få ha ett bröllop. Finns ett helt kapitel om just detta och Rebecca är exakt som författarens exempel på hur man inte ska vara. Jag skulle inte vilja att min man behövde bära ut bröllopsklänningen från kyrkan

    Svara

  Men alltså varannan kommentar fastnar i modd, himmel… sorry bli inte för arga nu för att jag skriver det.

  Svara

   Jag har i princip slutat kommentera. Ingen idé att försöka föra ett ”samtal” när mina kommentarer ALLTID fastnar och ibland dröjer det timmar innan de godkänns.

   Svara

  OT men är det sant om J Lunndell? Kommer inlägg om det kanske.

  Svara

   Berätta

   Svara

    Något eventuellt brott.

    Svara

    Läs på svenskabloggares.se för att se vad det handlar om

    Svara

   Akta dig för OT så inte Sofie kommer och tar dig!

   Svara

    Är du krenkt anonym?

    Svara

     Nä bara kränkt.

     Svara

      Kreeeeenkt

      Svara

  Hur länge har hon bott i USA? ”These Pictures means so much / my tallest shoes wasn’t enough”.

  Svara

   Så förfärligt, vem tror hon att hon är som inte kan stava?

   Svara

    Stava? Det ör grammatik som används i talspråk också

    Svara

     Ja, ja jag vet att det är grammatik du menar, men vad spelar det för roll. Vi förstår vad hon menar. Det är instagram och inte en uppsats hon skriver.

     Svara

   Finns infödda amerikaner som inte behärskar sitt egna språk, även svenskar har problem med svensk grammatik och stavning. Så vad är din poäng? Hon gör sig förstådd och pratar bättre engelska än många andra.

   Svara

    Sitt eget språk?

    Svara

     Nu är ju inte min egna observation den enda sanningen men de flesta jag har tex på facebook alt jobbar med skriver knackligare engelska än vad de flesta svenskar gör. Min man och mina kamrater blir ofta förvånade över att jag kan ord som de inte ens vet. Det är ta mig fan bara svenskar som klagar på andra svenskars engelska!

     Svara

  Hennes klänning IGEN haha. Jag doftade på hennes parfym den doftade inte alls så gott som flera influencers påstått, beddrägeri, oseriöst. Jag köpte en mascara från Caia också och blev så besviken, den var inte alls så bra som de säger och mina fransar såg inte ut som Biancas. Oseriöst. Jag vill att du skriver om det. Men jag känner mig iaf älskad av Bianca, trots att vi aldrig mötts, hon älskar var och en av oss det känns fint och äkta.

  Svara

   Ummm okej?

   Svara

    Stollan är i farten och hennes helg är förstörd igen för att Isabella har kritiserats.

    Svara

   Sista meningen – haha!

   Svara

   Sluta trolla. Smink är individuellt, vad som passar en annan kanske inte passar dig. Och att du inte tycker att parfymen doftar gott betyder inte att den är skit. Vi föredrar olika dofter helt enkelt.

   Svara

    Men du kanske luktar skit när du öppnar munnen?

    Svara

     Baltazar kanske behöver lite av Biancas fina ömsinta kärlek, eller är det b…..
     Oh the irony, flyger över huvudet på vissa…

     Svara

      Ironi eller inte, man kan inte bli förvånad i detta kommentarsfält.

      Svara

      Tar gärna emot kärlek från frivilliga ❤️❤️

      Svara

       Denna Baltazar måste ju vara RS hehe se längre upp.

       Svara

   Bedrägeri? Oseriöst? Lägg av.
   Alla har olika preferenser gällande lukt, smak och likaså smink.

   Jag vet att parfymen YSL – Opium är en storfavorit bland många men jag totalt avskyr den. Är det bedrägeri då om andra rekommenderar den då de älskar lukten? Nej.
   Många älskar även mascaran ”Better than sex”, men den ser helt bedrövlig ut på mig medans på andra ser det jättebra ut.

   Svara

    Haha, älskar att du nämner två av mina favoriter. mvh basic bitch

    Svara

    Tror nog att den där kommentaren var lite av ironi, en del av det, men tyvärr har ju många svårt att förstå ironi. Kanske behöver man ha hängt med här också för att förstå det.

    Svara

   Är du en av de äldre ?

   Svara

  OT men såg att Marie Serneholt tagit bort ett reklam-inlägg från sin instagram utan att säga något, utan att ge någon förklaring. Det känns som bedrägeri, usch tycker det är dåligt att inte säga något och bara ta bort. Kan du be henne om en förklaring tack.

  Svara

   Be om en förklaring själv? är du samma bedragande anonym som ovan?

   Svara

    Tror detta är ironiskt skrivet, efter Cs inlägg igår om att hon skulle kräva IL på svar.

    Svara

     Aha, nu hänger jag med. Lol på mig själv.

     Svara

      Vi kan skratta åt det ihop 🙂

      Svara

   ”Kan du be henne om en förklaring tack.” Haha det här blir en bra helg!

   Svara

   Akta dig för OT annars kommer Sofie och tar dig!

   Svara

    Ojoj är alla krenkta i farten idag 🤣🤣

    Svara

   Stilla är sekundärkreeeenkt

   Svara

  Man förvarat den i en stor klänningspåse. Utan underkjol.

  Hon fixade längden innan hon gick från rummet- tyckte jag hon sa men att de fick lyfta upp den för att den var så otroligt tung.

  Svara

  Ok men vem fan vill ha en bröllopsnatt med en tjej som åbäkat sig så helvetes med det yttre bara för att visa inre egenskaper?

  Garantibeviset för snabbkommet strul i pottan … jajja låt oss se.

  Svara

   Garantibeviset för snabbkommet strul i pottan

   Faktist en ganska bra mening, efter att ha läst den ca 10 ggr

   Svara

  Nu fick jag upp den här rakapparaten som IL gjorde reklam för men tog bort. Alltså företaget använder IL:s video när hon klämt in sig i en bil och rakar benen. Helt surrealistiskt alltihop. Helt övermejkad.

  Svara

   Japp, den reklamen får jag upp i mitt instagram flöde. Har aldrig och kommer aldrig klicka in mig på IL eller ”hennes” reklamkampanjer.

   Svara

   Menar du den som Serneholt också gjorde reklam för och Alexandra Kissie Nilsson, Alexandra Bring med flera? Tycker du hon ser så inkämd ut? Brukar hon inte vara lika mejkad annars också? Det har redan varit inlägg om det här, videon lades såklart upp här, har du missat det eller ville du bara skriva om IL? Skulle nog inte säga att det är helt surrealistiskt att ha smink och raka benen i en bil hahaha

   Svara

    Nix ville inte bara skriva om IL. Bara påpeka att det något oseriösa företaget nu använder hennes instavideo i sin mf. Det känns konstigt.
    Sen ja, hon är galet mejkad, och ja hon ser inklämd ut, och ja maskinen låter som en häcksax. Ingen bra reklam… enligt mig då.

    Svara

  Isabella Löwengrip har aldrig fått så mycket uppmärksamhet för sin bröllopsklänning och inte heller för sin bok. Vi i Bondinbellas besatta hejarklack online kräver mer uppmärksamhet till henne. Camilla detta inlägg har du skrivit bara för att du är besatt av bella. Hon är verkligen en Jesusfigur som aldrig kan få nog med uppmärsamhet och allt annat är bara för att alla andra är sjuka av avund, svartsjuka och kronisk besatthet. Den jävla klänningen toppar bara svartsjukan på IL. Hon borde skänka pengarna till Löwengrips fond i stället för att slösa …. obegripligt oansvarigt

  Svara

   Isabella brukar dock få uppmärksamhet för vilka klänningar som helst här och om hon ätit en sallad, hon får maximalt med uppmärksamhet för allt och inget här, hon får det hela tiden, allt hon gör vinklas och allt hon gör vrids till fel.
   Lägg ner bara, du är sjuk! Sök vård!!

   Svara

   Du verkar bara må dåligt av att läsa den här bloggen. Varför fortsätter du? Pina dig själv?
   Du skulle må bättre om du ägna dig åt något helt annat.

   Svara

    Ok tack för svar!
    Måste erkänna att jag drabbats av storartad ironi efter att ha läst så mycket av den besatta hejarklacken så jag undrade helt enkelt om det gick att vrida upp ett steg till. Sjukt och galet, visst jag instämmer till fullo. Tack!

    Sjuka IL anhängare som gnäller på allt och alla och verkar ha betalt för det. Det är lite svårt att överdriva det hela men jag lyckades tydligen.

    Svara

     🙌🏻😂

     Svara

     Det är inte så att vissa Bella-belackare verkar mer besatta och sjuka tycker du, t ex du själv, och de verkar betydligt fler här eller ja förstås så många är det nog inte utan det är nog en el några få som är så galet besatt och skriver all skit och om Bella under olika namn och nick. Galet.

     Svara

      🙂 Tack där var du! 🙂

      Svara

   Härligt när ingen hajar ironin 😂😅

   Svara

    Tönt

    Svara

  OT men uppenbart att Bella använder sin Nairobi-resa som anledning att börja posta bilder med ES 😉
  Hon vill att alla ska se vem hon dejtar, snarare än att fokusera på resans innehåll.

  Svara

   Ser hon inte dessutom väldigt lite ut som ”hon burkar”?

   Svara

    De är ocensurerade.

    Svara

   Men hon vet ju att alla redan vet vem hon dejtar eftersom det stått i tidningen så finns väl ingen anledning att dölja det nå mer.

   Svara

    Haha ja exakt, det har ju skrivits om till leda och getts uppmäksamhet här och på andra sidor och tidningar. Någon gång måste de ju visa sig tillsammans offentligt, ingen anledning att dölja det längre. Varför skulle hon behöva göra en resa till Nairobi för det, kunde hon väl lätt gjort hemme. Men ja det är säkert därför hon gör resan, bara därför Öh eller inte. Alltså haha

    Svara

   Akta dig för OT annars kommer Sofie och tar dig!

   Svara

    Kreeeeeeenkt

    Svara

  Jo hon bär den normala kosmetiska burkan

  Svara

  Alltså Isabella Löwengrip s Instagram 😂

  Svara

   Alltså förlåt men gud ES ser ju så gubbig ut så det finns inte. Sex appeal lika med noll

   Svara

    Tycker han ser snäll ut 🙂 och IL ser väldigt lycklig ut tillsammans med honom.

    Svara

     Lika lycklig som med hajen tills hon upptäckte att han inte hade €$£

     Svara

    Tycker han ser rätt trevlig ut men skulle vilja styla om honom i jeans och T-shirt, då skulle han genast se 10 år yngre ut.

    Svara

     Ja! Byxorna, byxorna!
     Det enda par han äger?

     Svara

   kollade in BB stories, blir äcklad, känns som hon sätter fattiga människor på display (uppenbart att vissa är obekväma, tex några som dansar) och de vita finansiärerna står uppradade och ler.

   Svara

    Håller med helt

    Svara

    Det går alltid att hitta fel om man vill, det går alltid att vända allt till fel… men du behöver nog inte oroa dig, människorna där lider nog inte av att BB är där, tvärtom kanske.

    Svara

  Varför gör Bianca reklam för ideal of sweden, det är väl ett ocreddigt samarbete för sveriges största och mest kända influencer? Jag förstår inte, varför gör hon dessa lågvatten-samarbeten? Hon borde väl få tillräckliga inkomster av alla andra samarbeten och genom sitt sminkmärke, väskor, youtube och tv-program? Tjänar hon inte så bra eller? Hon får ju dessutom hem knäckebröd, snacks och massa annat, hon verkar inte behöva handla så mycket själv.

  Svara

   Akta dig för OT annars kommer Sofie och tar dig!

   Svara

    Kreeeeeenktelikrenkt

    Svara

     Är du det Sofie?

     Svara

   Finns det någon ”influencer” som INTE gör samarbete med ideal?

   Svara

  Gud vilken vidrigt inlägg och förstår inte hur mycket hatiska kommentarer folk kan lägga. Svenska avundsjukan skriker! Vi kvinnor ska fasen hylla varandra. Usch för detta beteende ! Stellz såg amazing ut och vilket bröllop! Hoppas alla ni hittar den kärleken så ni kan sluta sprida skit på nätet. GMN var glow och lyzz !!! GMN lyste upp mer än själv solen! Queen ❤️ Trevlig helg råttizar 😘

  Svara

   Klara inte av detta hittepåspråk (gmn, lyzz osv). Otroligt löjligt för alla över 14.

   Svara

  Jag undrar hur bröllopet hade sett ut om det inte vore för sociala medier. Det känns som Manny var en statist på sitt eget bröllop och Rebecca var ”the star of the show”. Well, jag hoppas att hennes uppdateringar kring bröllopet avtar snart 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.