Skicka lite kärlek över världen

Vem sa att livet skulle vara lätt? 
Livet är allt annat än lätt och kan göra riktigt ont ibland, hur mycket man än kämpar och vill.
Kärlek….fan, det är svårt med kärlek och ändå är det kärlek de flesta vill ha och längtar efter.

Gabriella Joss har skrivit ett inlägg där hon både sätter ner foten för spekulationer kring sin och Fjodors relation och svarar på lite funderingar som ramlat in på hennes plattformar. 
För så är det tyvärr…bjuder man in läsarna och tjänar pengar på ”the good times” så är det väldigt svårt att få vara i fred ”in the bad ones” eftersom följarna är så pass engagerade.

Så nu tar hon bladet från munnen och skriver följande:

Såhär är det! Vi sover tillsammans alla fyra fortfarande, ja. Vi bor ihop, ja. Vi har inte våra ringar på oss just nu. Hur det blir senare med det kan jag inte svara på just nu.

Jag är inte borta mycket hemifrån utan tvärtom. Jag är hemma med barnen mellan 08-16 ungefär när F är i skolan och när han kommer hem så är det min tur att åka och träna eller träffa en vän. Och så jobbar jag mest på kvällarna. Blir lite dagtid med men inte så mycket. Vi pusslar och får ihop vardagen bra tillsammans och båda har utrymme till sitt jobb/plugg och egentid. F är också iväg varje dag och tränar, är ute med sin klass osv. Anledningen till varför jag inte skriver om det är för att det är min blogg och inte hans.
[…]

Men ja, det är en tuff period för oss båda. Men vi älskar också varandra och är världens bästa team på så otroligt många plan. Efter typ 10 år tillsammans. giftermål, två barn och husbygge så är man ju familj på riktigt.

Om vi ska skilja oss eller inte svarar jag inte heller på just nu. Kan jag inte ge mig själv alla svar så kan jag inte ge dom till er heller. Jag vill inte skriva om detta mer än såhär på sociala medier och jag hoppas att ni kan förstå mig i det och respektera mig och oss i det.//GabJoss

I samma veva som jag satte mig för att skriva det här inlägget så såg jag Jonas ”Stylist-Jonas” Hallbergs post på Instagram om att han och hans man ska skiljas.

Sprid lite kärlek om du vill, ett litet hjärta på sociala medier kan värma mer än du anar.
HÄR hittar ju Jonas inlägg och HÄR är Gabriellas inlägg.

 

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men HUR kan du hyckla så Camilla? Har du inte sett allt som sägs om Cissi och Elaine dom senaste dagarna på din blogg?

  Sprid kärlek my ass!

  Svara

   Och glöm inte Isabella!

   Svara

    Samtidigt raderas allt som sägs om Camilla själv. Hon kan bara känna empait när det gäller dom hon gillar. Resten skiter hon i.

    Hänger med på taggen
    #spridkärlekmyass

    Svara

     Verkar vara redaktionen som raderar fortfarande.

     Svara

      Nu vet inte jag men jag tror att CamCam också är inne och raderar.

      Om hon fortfarande har hjälp från redaktionen så gör även de ett mycket dåligt jobb.

      Svara

      Tror jag inte.

      Svara

       Tror jag inte kommentaren var riktat mot anonym 15.34

       Svara

       Enligt Camillas svar längre ner så är det redaktionen som kommenterar så Anonym 15:34 trodde rätt.

       Svara

      Nej lägg ner, men bra damage control, igen. Slug som sagt.

      Svara

    Märkligt att reagera på ett inlägg om Cissi Wallin som det alltid skrivs positivt om här. Verkar vara antingen Cissi eller hennes manipulerade svans som är här och låtsas vara upprörda över mobbing bland kommentarerna.

    Precis samma sak påstådde Cissi Wallin för några år sedan då Camilla skrev granskande kritiska inlägg om även henne. Nu är hela den här bloggen full av mobbing igen. Det enda som ändrats är att det skrivits ett neutralt inlägg om Cissi Wallin.

    Skulle personen på riktigt vara upprörd över mobbande kommentarer borde denne ha sagt något under de snart två år som Bella hånats här dagligen.

    Skulle inte förvåna mig om det är Cissi själv som är här och kallar bloggens kommentarer för mobbing. Precis som för några år sedan reagerade inte cissi på bloggens inlägg förrän det skrevs kritiskt om henne själv.

    Svara

   Instämmer!

   Svara

   Haha så falskt och manipulativt – nu efter att hon fick så mycket kritik om mobbning och annat i Marcello-inlägget så ska hon försöka ”tvätta byken” och verka god och fin genom att ”sprida kärlek” haha.

   Svara

    Tänker iofs att detta inlägger var tidsinställt så jag tror inte det är det som är orsaken.

    Dessutom så tycker jag att det inte verkar som att hon håller med om kritiken mot henne, så jag tror inte att hon tycker det är nödvändigt att polera upp sitt rykte.

    Svara

     Nja många tjatade och diskuterade om GabJoss i det inlägget, och C fick mycket kritik för mobbning och annat. Så jo så är det nog var nog inte tidsinställt nej. Var verkar det som att hon håller med om kritiken? Visst hon kanske ville sprida kärlek plötsligt eller så kände hon sig tvungen, som en slags strategi för att inte bli kallad mobbare osv.

     Svara

   Det som skrivits om Cissi har varit fakta, inte hat. Är man en offentlig person med stor makt kan man inte kalla det hat och mobbing när ens lögner och falska beteende avslöjas.

   Svara

    Nej, är man feminist och mer eller mindre har burit alla kvinnors börda under hela metoo så är man immun mot all form av kritik oavsett hur man beter sig. Är man dessutom ett offer och en tvåbarnsmamma så är det totalt orimligt att ge sig på hen.
    Påstår man annorlunda så är man en elak feminist och kvinnohatare. Annars så tar jag livet av mig!

    Svara

     Haha 😃

     Svara

  Nej, jag fattar inte vad det är Gabriella håller på med. Hon hintar om relationsproblem på sin blogg, men när folk börjar undra ,då måste ” hon lägga ned foten”? Hon är ute efter ngn annan, så är det bara. Därav alla rumpbilder osv

  Svara

   Ner*

   Svara

    *sätta

    Svara

   Säger detsamma – vadå sätter ner foten? Hon tjatar ju om detta och hintar och tar själv upp det hela tiden – ganska uppenbart att hon vill få uppmärksamhet. Är förmodligen klickfiske som jag sett andra skrivit. Visst det kanske är dåligt mellan dem och/eller så är det ett knep för att få klick, sympatier, uppmärksamhet och många kommentarer – och det funkade uppenbarligen. Kris i förhållande har flera kört med på sistone, så kanske pr-trick. Hon verkar väldigt uppmärksamhetstörstande just nu med alla rumpbilder och visar ständigt upp beröm och komplingarer som hon får. Märkligt.

   Svara

   Som jag skrev i den tidigare tråden så är allt påhittat. Det finns ingenting som kommer att ta slut. Hon kör enbart en Isabella-taktik, och mjölkar ut situationen. Befinner man sig i en livskris postar man inte foton på sin instagram med text som ”Skilsmässa på gång, eller? Se blogg!” 😊

   Svara

    Nej och inte med adlinks till en mysdress i samma inlägg🤢 så uppenbart ett pr trick och inget som bör uppmärksammas överhuvudtaget. Hon har väl inte råd att stanna hemma längre utan tar till sitt förhållande för att håva in lite småpengar.

    Svara

     råd har hon nog de får ju ut 80k på bolaget som hon har skrivit om iallafall, som dem delar på.

     Svara

      Mycket vill ha mer.

      Svara

   Ja jag tror inte de är så mkt trubbel som hon vill få de att verka som utan att de är jobbigt pga att maken är så mkt på skolan nu och hon är mkt med kidsen själv samt de ska snart på hjärtkontroll, då blir hon alltid så där hysterisk. Hon borde få prata med någon psykolog om det där, inte för att va elak men de skulle hon förmodligen behöva. Mkt för att få drama där. Tror jag.

   Svara

    Instämmer i det du skriver. Maken borta och hon skapar drama.

    Svara

   Vadå hintar, jag tycker hon känns rätt öppen iaf i detta inlägg om att hon har relationsproblem? Är väl ingen tko stihy med att inte börja gå in i detalj på vad de bråkar om, snarare sunt.

   Svara

   Kanske drygt tänkt av mig, men Gabriella har ju ofta sagt att hon och Tove är typ varandras kopior, de har skaffat barn någorlunda samtidigt, klätt sig likadant och gjort nästan allt ihop, och vad jag sett så har Tove och hennes man(eller sambo, osäker på om de var gifta) gått skilda vägar. Kanske Gabriella påverkas av det?

   Svara

    Har Tove och hennes sambo separerat???

    Svara

  Känns bara som hon är otroligt krävande.. alltid är det något som är fel. F kan bli singel och ready to mingle. Vet många tjejer som tycker han verkar så hjälpsam, händig och kärleksfull.

  Svara

   Klockrent exempel på att dom som hänger här inne har noll emapti och följer sin ringledare för inte ens när hon ber om att sprida kärlek kan ni det.

   Svara

    Men det väljer man väl själv.

    Svara

    För det brukar ju du vara så bra på ööh, iaf när det gäller vissa personer.

    Svara

    ”Dom som hänger här inne” = även du?

    Svara

    Varför ska man följa Cam? Vi är inga fans till henne likt vissa hjärntvättade sinnesslöa följare till tex CW som ledsagar varje kommando.

    Svara

     Haha visst? Vem läser här inne för att de bryr sig om C 🤔

     Svara

     Hur ledsagar man kommando?

     Svara

   Men ja. Postar min kommentar här också: Man gör inte en sådan deal utav det och mjölkar alla kanaler om man verkligen genomgår en livskris. Jag tror varken på otrohet (Gabriella har ju redan försökt vara otrogen och blev påkommen tidigare, vilket hon bara ”skrattade bort”) och jag tror inte heller på att det är något annat grovt. Det beror troligtvis bara på att hennes man har börjat studera och inte längre kan umgås med henne 24/7, vilket nog gör henne upprörd, då hon blir lämnad för mycket och länge med barnen. Dessutom har det framkommit mycket information bland åren om att tidigare kollegor och vänner har upplevt Gabriella som oerhört svartsjuk, vilket kan ha blossat upp igen nu när hennes man (enligt henne själv) hänger mycket i skolan, med sina nya ”vänner”. 🙂

   Den teorin stämmer väl överens med att hon konstant måste ”visa upp” att hon får komplimanger och slänga upp foton på sin kropp konstant.

   Svara

    Mitt i prick! Plus att det är klickfiske!

    Svara

    Exakt vad jag med tror. + att de ska snart på hjärtkontroll med, då blir hon med så där sårbar och ledsen, vilket iofs är förståeligt, men jag tror allt hänger ihop.

    Svara

   Jag tror F är en riktigt bra man, både till sin fru och deras barn, men att hon är otroligt krävande och ställer strikta krav till honom, på grund av att hon känner att hon har ekonomiska makten.

   Svara

    Äh. Det är väl det klassiska ”Vi gifte oss superunga och nu har vi växt åt olika håll”-fenomenet.

    Svara

  HAHA så nu vill du sprida kärlek och skicka hjärtan efter all kritik du fått om mobbbning och annat under Marcello-inlägget. Du är så slug hehe manipulativ som Elaine skrev 😉

  Svara

   Det blir väldigt fel när Camilla både klappar och slår samtidigt på bloggare. Vissa spyr hon ut sitt hat på andra slickar hon r*ven på. Så skenheligt och falskt.

   Svara

    Vad fick dig att komma på det just nu?

    Svara

  Alltså jätte sorgligt men gud vad svårt jag har för allt detta utfläkande av privatliv. Men det är nog jag som är lite för privat kanske.

  Svara

   Förlåt, men vad gör du ingen här typen av forum om du har så svårt för att läsa om andras privatliv? Det är väl lite det folk vill. Detta är dessutom en ganska skvallrig sida…?

   Svara

  CamCam, såg din insta i veckan. Beklagar och hoppas att det trots allt blev en fin stund. 🕯🥀

  Men nu är det dags att du tar din uppmaning ovan på allvar och börjar att fundera på om du sprider kärlek eller vad med din blogg och vad du låter stå kvar och inte.

  Jag gillar verkligen inte Bella, tror jag inte någon har missat, men det du låter folk säga om henne är under all kritik. Känner du att du inte hinner med ditt kommentarsfält, ta in hjälp. Det tar mig mindre än 30 minuter att skumma igenom alla dina inlägg med kommentarer under en dag och jag skulle förmodligen hitta mer än 90% som är olämpliga under den tiden (nej jag vill inte ha jobbet).

  Vad du låtit folk säga om Cissi är också under all kritik. Allt från att du låter folk spekulera i hennes våldtäkt till hennes psykiska ohälsa.

  Eller som nu under inlägget om Anna. Du skrev det neutralt och det förra var uppmuntrande såvida du inte var ironisk. Svårt att veta om du var uppriktig eller inte.

  Du säger själv att du beskrivs som att du har ett hjärta av guld, när ska vi börja att se det på din blogg igen? Sist jag säg det var insamlingen till Kattfan, men det var ju iosf inte din idé från början.

  Svara

   Förtydligande, jag skulle förmodligen hitta minst 90% av de olämpliga kommentarerna under 30 minuter.

   Svara

    Trh varför reagera först när det skrivs om Cissi? Vad jag sett har du försvarat Camcam mot de som reagerat mot de mobbande kommentarerna mot Bella.

    Är det någon som mobbats här så är det Bella.

    Svara

   Jag vet inte helt varför, men har jag så svårt att förstå er som tycker att Camilla är skyldig er saker. Denna kommentar känns ganska osympatisk. ”Jag förstår att du är ledsen men nu tycker jag att du kan ha sörjt klart och ge oss det vi vill ha”.

   Svara

    Långt svar i modd.

    Svara

    Håller med Sara.

    Svara

    Fy så fult att låta kritk stå kvar men inte släppa fram hennes svar. Usch!

    Svara

   Känner att jag för en gångs skull är helt enig med vad TRH säger! Helt enig

   Svara

   Gah, skulle skrivit mer om Anna också.

   Jo även om du är neutral eller snäll (ironisk?) så är kommentarerna inte det. De är allt annat än snälla. Vill du ha det så?

   Svara

   Håller med dig om att tonen här inne bland kommentarerna stundvis är otäck. Känns ibland som att detta blivit en samlingsplats dit man kan komma för att skriva skit utan att varken bli upptäckt eller behöva stå till svars för något man skriver. Jag fattar att det som skrivs är under eget ansvar, men det egna ansvaret brister allt för ofta just nu. Det är inte okej längre.

   Svara

    Jag kan ha fel, men det känns också som att alla dessa ”önskningar” om olika sorters inlägg ibland också handlar om att delta i ett elakt/rått kommentarsfält. Vissa önskningar om inlägg känns bara så ”utstuderade” i brist på bättre förklaring, som att hen som önskar vet vilka kommentarer som kommer komma och därför vill ha inlägget..

    Svara

     Och när det kommer ”önskeinlägg” så står kommentarsfältet still, vips vilket bra tillfälle att dra igång en bellahat-tråd som s k ”OT”, är förresten totalt neutral avseede Bella men får ibland känslan att ointressanta inlägg är som skapta för Bella- kommentarer.

     Svara

    Varför kommer den här reaktionen först nu? Bella har varit utsatt här i flera år utan att någon reagerat.

    Är det cissisvansen eller Cissi som är här och är upprörd över att sanningen om Cissis lögner kommit fram?

    Svara

     Jag hann se ett svar från henne innan Camilla raderade. Camilla släpper inte fram några svar från henne längre och raderar när hon gick in via wifi på hennes gym.

     Svara

    Men TRH dina kommentarer om Bella har ju stundtals varit otroligt elaka. Är inte det mobbing tycker du?

    Svara

   Men tänk om folk här inne kan ta lite ansvar själva och tänka till fler gånger innan de publicerar sina kommentarer.
   Men nej det är så jäkla lätt att sitta anonym och vara nedlåtande och elak.
   Ni som klagar på Camilla är inte ett dugg bättre själva.

   Svara

    Håller helt med om att alla borde ta ansvar för vad de själva skriver. Men det utesluter inte att den som har bloggen också har ett ansvar. Betydligt större än det du har över ditt instakonto. Där är det dessutom Instagram som har huvudansvaret och som också försöker ta det.

    Vet inte vad du menar att klaga på eller hur jag är lika illa när jag gör det. Vill du utveckla och ge ett exempel så kan jag kanske bemöta det.

    Svara

     Och jo, precis som små barn så verkar vissa här inne testa gränserna för vad de kommer undan med och för mig är inte att få lov att vara elak eller sprida rykten som sanningar det som kallas att ha högt i tak.

     Svara

      Trh, du är inte så trevlig själv här inne. Känns inte som att du är rätt person att klaga på andra.

      Svara

       Jag har faktiskt kommit på hur man ”hanterar” real Hmm: Är man själv trevlig, bemöter Hmm en hövligt. Är man däremot otrevlig och elak, får man det bemötandet tillbaka. Helt rätt av Hmm att inte ta en massa skit.

       Svara

        Du menar: håller man med så är hon trevlig. Argumenterar man emot så får man otrevligt och elakt bemötande tillbaka.

        Svara

         I normalfallet hade jag trott att du ville vara rolig, men med tanke på den dåliga läsförståelse en del har här i kommentarsfältet, så vet jag inte hur jag ska tolka ditt idiotsvar.

         Svara

        Fast vet du, jag trodde exakt som du förut. Tills jag blev totalt motbevisad en gång när jag skrev en kommentar till en annan person (en trevlig sådan) och TRH helt plötsligt hoppar in och är totalt oprovocerat otrevlig. Detta har hänt mig två gånger, så det var inte ett engångsmisstag.

        Svara

    Absolut är det så. Allt börjar med ett eget ansvar och det är rent förjävligt att människan inte tänker längre innan man klickar på ”Skicka kommentar”. När elakheter börjar få sippra igenom helt obemärkta skapar det i det långa loppet en miljö där det som undermedvetet sägs är att det är okej. Det som började med en eller två vidriga kommentarer om Bellas utseende växer snabbt till 20, 30 kommentarer, för att signalen är att det släpps igenom. Det har blivit en miljö att vara elak i tillsammans helt enkelt.

    Svara

     Skulle faktiskt inte säga att det börjar med en eller två elaka kommentarer. Det börjar med tonen som sätts i inlägget! Trh har helt rätt!

     Svara

      Ja. Det var ju en måndag här för något tag sedan då det var ett helt positivt inlägg och i princip alla kommentarer under var också positiva när jag var inne och läste. Tror att tonen i inlägget gör en hel del.

      Svara

       Det var det bästa inlägget på länge!

       Svara

      Absolut. Missade att nämna det, håller helt med. Blir ingången i ett inlägg om Bella att skämta kring huruvida hon använder peruk eller inte är det ju rätt givet vilka kommentarer som efterföljer…. bara för att ta ett exempel. Och det bjuder också in till att hennes och andras utseenden är helt fria att gladeligen diskutera.

      I mina ögon är det bara så onödigt att inläggen och kommentarsfältet så ofta hamnar i det tramset. Särskilt när bloggens syfte ju är att granska och bevaka. Syftet stämmer inte överens med verkligheten så ofta.

      Svara

      Fast det är i princip bara Bella som drabbats av mobbing här. Detta med flera inlägg varje dag, med samma elaka kommentarer varje gång.

      Att Trh reagerar först när det kommit 2 inlägg om Cissi Wallin är skumt. Bella har fått ta hat jättelånge, men har aldrig någonsin sett Trh annat än försvara Camilla mot de som ifrågasatt alla ständigt negativa inlägg om Bella..

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Fast det är vi många som gjort. Hon kan ta paus om det är svårt, men vissa har hon tydligen gott om tid för ändå. Ingen skulle klaga på henne om hon tog paus, det har hon all rätt till.

    Svara

     Vad är det för kommentar 16.14? Du känner ingen annans sorg. Denna mentaliteten att det inte skulle vara okej att må dåligt för det är minsann andra som också förlorat något, eller haft det värre.

     Svara

      Var står det att det inte skulle var okej? Du verkar missförstå med vilja. Om hon mår dåligt så har hon ju ändå haft tid och ork att hänga här och med elakheter mot vissa, mår hon dåligt så får hon ta paus utan klagomål.

      Svara

    Det är väl ingen ursäkt för det som TRH så riktigt formulerar.

    Svara

     Håller verkligen inte med Trh. Trh sprider väl minst trevlig stämning av alla här med sina ständiga onödiga härskatekniker.

     Svara

      Många och långa tirader. Men Trh har tack och lov taggat ner.

      Svara

       Inte märkt det.

       Svara

      Så skönt när thr taggade härifrån efter dispyten med Camilla.. synd att friden återigen är förstörd

      Svara

       Men lägg ner någon gång! Just nu är det enbart ni som tjatar om TRH som skapar dålig stämning. Tagga ner litegrann? Ta ett par djupa andetag? Gå till en annan blogg om ni blir så väldans provocerade?

       Svara

   Det kom ju från rätt käft…

   Svara

   ”fundera på om du sprider kärlek eller vad med din blogg”.. trh, den här bloggen har aldrig spridit kärlek. Är man ifrån den en dag eller två och kommer in igen inser man hur sjukt ohälsosamt det egentligen är här inne. De flesta kommentarer är kritiska/negativa till allt och när det gäller Isabella är de bara elaka. Jag tror inte nån(hoppas iaf) är så ständigt negativ och kritisk i verkliga livet, men här inne verkar alla vara på hugget. Aldrig är något positivt, det är alltid bara skit på skit vem det än handlar om.
   Det är en skvallerblogg och att driva en sån kräver en viss typ av person. En riktigt bra människa med lite etik och moral och som inte spenderar sina dagar med skitsnack är inte kapabel till att ha en sån hör blogg, så det är inte konstigt att det är som det är här.

   Svara

    ((Såklart är inte alla såna, de flesta av oss tror jag läser bloggen med distans och förknippar oss inte som nån av de elaka, men menar bara att innehavaren antagligen drar med sig många elaka pga hur hon själv är)).

    Svara

    Är det Cissi som är sur på Camilla efter inlägget hon skrev om dig?!

    Finns liksom ingen annan anledning att just idag klaga på Camilla?

    Hade du som klagar brytt dig om mobbing hade du reagerat på inläggen om Bella när de varit som värst 😉😏

    Svara

   Såg den här nu så svarar på den.
   Jag har bett redaktionen hantera kommentarerna sedan över en vecka tillbaka så jag vet inte vad du pratar om och får hänvisa dig dit om du har synpunkter. Tack!

   Svara

    Det är ju ditt ansvar. Din blogg. Ditt ansikte som dras i smutsen.

    Svara

    Din redaktion raderar kommentarer om spelreklam, kritiska kommentarer och knappast det som borde raderas.

    Svara

     Då ska jag ta över kommentarerna igen.

     Svara

     Fast det är nog hon själv som raderar och blockar. Det där är nog bara ett försök till bortförklaring, det är ju och har varit som vanligt, precis som annars. Köper inte det där riktigt.

     Svara

      Jag har inte märkt någon skillnad alls i modereringen här, den har varit som vanligt. Trh är uppenbart upprörd över att Cissi Wallin omskrivits, och låtsas plötsligt bry sig om elaka kommentarer om Bella.

      Svara

   Jag håller också med TRH här. Har tänkt det många gånger vad det gäller vissa personer som är återkommande ”mål” här på bloggen. Själv följer jag ingen annan blogg än den här eftersom jag inte känner att bloggvärlden är så pass intressant att jag vill följa enskilda personer och vad jag vill ha sagt med det är att jag inte vet så mycket alls om dem.

   Men som exempel kan jag nämna Bella – jag var för första gången inne och läste på hennes blogg idag – då jag är ledig kunde jag ge det 1-1,5 timme för att försöka förstå. Kan inte säga att jag blev mycket klokare, säkert ligger det en del i kritiken som lämnas mot henne – men, vad som var väldigt tydligt är att många som kommenterar på denna blogg saxar och gör lösryckta påståenden, utlämnar delar för att det ska passa dem själv osv. Känns ganska drygt kan jag tycka.

   Camilla, du behöver modda kommentarsfältet hårdare. Jag förstår att intäkterna delvis ligger i att många söker sig hit för att spy galla, följa dramat, avlasta sin egen skit härinne men kom igen? Lika lite som det kan vara värt för bloggare att promota skräp för lite pengar, torde det vara värt för dig att tjäna pengar på ren och skär mobbare mentalitet?

   Tycker själv inte att det är svårare när man hoppar in i en diskussion än att fundera över vad man faktiskt skulle kunna säga till personen/personerna, öga mot öga. Kan jag inte stå för det ir – då ger jag fan i att skriva det på nätet.

   /L

   Svara

    Har du missat att många redan flera gånger tidigare under ett år reagerat på mängden inlägg med negativ ton om Bella? C har också sagt att hon ska bättra sig två gånger, men ingen förändring har skett.

    Det är ju bara Bella som är utsatt dagligen på den här bloggen.

    Vet inte varför någon här verkar väldigt upprörd över ett enda inlägg om Cissi Wallin?!?

    Svara

   Trh, du reagerar först nu när Cissis beteende och lögner kommit fram i ljuset. Det gillar du inte, eftersom du verkar vara en av hennes hjärntvättade följare som fortfarande inte sett mönstret, och förstått att hon inte är den hon utger sig för. Det tar uppenbarligen tid för vissa att inse, Cissi är en sjukt skicklig manipulatör.

   Kommentarer om Bella har du tidigare inte sagt något om trots att de funnits här dagligdags i snart 2 år, och har varit väldigt grova. De flesta kommentarer om Cissi har inte varit över någon gräns, och har de det är de borttagna.

   Svara

    Har bara sett dig försvara Camcam då hon tidigare kritiserats hårt för de frekventa inläggen om Bella.

    Men nu verkar du reagera hårt över ett inlägg om Cissi Wallin? Väldigt konstigt i mina ögon.

    Svara

  Det är något jag inte kan sätta fingret på här. Hon skriver att de har problem, det är inget konstigt alls, ett förhållande går upp och ner och ibland känns det extra motigt men de har bara haft det så här under drygt 1 månads tid, då börjar man inte tänka på skilsmässa om man verkligen älskar varandra som hon skriver att de gör. Ringarna tar man ju definitivt inte av, då har någon av dem gått över gränsen för vad som är tillåtet och inte tillåtet i deras äktenskap. Antingen fiskar hon efter uppmärksamhet eller så…. nej, oavsett vad anledningen är till deras kris så fiskar hon efter uppmärksamhet känner jag.

  Svara

   Precis vad jag tänkt, jag och min man har krisat sen i våras men ringarna har inte åkt av, då måste det liksom hända något mer än att man krisar lite. 🤔

   Svara

   Jag använder inte min ring just nu eftersom jag fått jobbig handeksem på vänster hand och ringen skaver upp huden. Så atte

   Svara

    Gud vad såna här kommentarer är konstiga. ”Jag brukar faktiskt inte ha min ring när jag bakar, diskar eller jobbar så jag antar att jag också har problem i äktenskapet…..”

    Det var ett par såna kommentarer på något annat inlägg också. Det är ju helt irrelevant? Hon har ju skrivit specifikt att ringarna är av pga äktenskapsproblem. Så jo, att ta av ringarna av DEN anledningen är ett rätt stort statement.

    Hur kan man inte förstå skillnaden?

    Svara

  Är det fler än jag som omdirigeras till en typ lottosida när man scrollar på bloggen? Det har hänt två gångerna nu när jag varit härinne. Är inne från mobilen, iPhone.

  Svara

   Nej, testade via min iPhone, ingen omdirigering. Brukar inte använda den utan datorn eller Samsung när jag är här men gjorde det nu för din skull.

   Svara

   Ja det händer mig. Surfar via mobil och Android.

   Svara

   Ja! Typ ”Telenorkund du kan vinna….”

   Svara

   Jag med, idag var det någon vinst hos Elgiganten 😑

   Svara

  Varför har gardets.nu gjort sin insta privat?

  Svara

  Va synd med små barn i bilden … Var ändå lite impad av dem över att träffas så unga, fått barn och ”fått det att hålla”….

  Svara

   Statistik från SCB 2015 visar att var tredje par med småbarn skiljer sig. Det är många par som väljer att skaffa barn tätt och med flera blöjbarn och alla vakna nätter och allt annat småbarnsåren bjuder på så är det inte konstigt.

   Svara

  Nu är det så många som tjatat i flera inlägg att de önskar ett inlägg avseende Gabjoss, nu har ni fått önskan uppfylld, var är ni? Var så goda och diskutera.

  Svara

   Men du stoppar oss ju?

   Svara

    Nähe se där, längre då som stoppas av någon anledning?

    Svara

    Vem stoppar diskussion?

    Svara

   Herregud, alla kanske inte är här inne varenda vakna sekund på dygnet. Ge det lite mer än 40 minuter…

   Svara

   HÄR! I love it

   Svara

  Fint att du vill skicka kärlek ist och inte påpekar det bekräftelsebehovet hon verkar ha nu med alla rumpbilder. Eller att du påpekar all hennes smygreklam och alla samarbeten. Tror inte hon äter så mycket choklad som hon låtsas, vill ge sken av och tjatar om. Hon är väl förmodligen sponsrad, just nu med Smash och tidigare har det varit Delcato och Maraabou gissar jag.
  Minns en tid när du skrev hånnfulla inlägg dagligen om henne, det där med ”otroghetsspekulationerna” och uppvisad konversation var lågt, ganska sjukt. Hoppas det löser sig, kriser har alla då och då.. om det nu så, eller om det är klickstrategi vilket man kan ana. Varför ens prata om det offentligt alls? Hade det varit vissa andra så hade det nog kallats dåligt, viidrigt, strategi, integritetskrännkande etc här.

  Svara

  Fint att du vill skicka kärlek ist och inte påpekar det bekräftelsebehovet hon verkar ha nu med alla rummpbilder. Eller att du påpekar all hennes smyreklam och alla samarbeten. Tror inte hon äter så mycket choklad som hon låtsas, vill ge sken av och tjatar om. Hon är väl förmodligen sponsrad, just nu med Sm*sh och tidigare har det varit Delicat* och Marab*u gissar jag.
  Minns en tid när du skrev nedlåtande inlägg dagligen om henne, det där med ”otr*hetsspekulationerna” och uppvisad konversation var lågt, ganska sjukt. Hoppas det löser sig, kriser har alla då och då.. om det nu så, eller om det är klickstrategi vilket man kan ana. Varför ens prata om det offentligt alls? Hade det varit vissa andra så hade det nog kallats dåligt, viiiddrigt, strategi, integriitetskr*nkande osv här.

  Svara

  Alltså ja, nu vet jag ju inte vad som har hänt men Gabriella har ju bedyrat i flera år att deras kärlek är så stark, den klarar aaaaaallt etcetc. Och så har de en kris (verkar ju vara en brutal en) under en månad och de tar av ringarna och pratar skilsmässa…

  Svara

  Jag hoppas att du själv här kommit till någon slags insikt och börjar leva mer efter detta och blir lite mer klarsynt kring vad detta har blivit för typ av plattform.

  Svara

  Jag tyckte om Gabriella, för mig vad hon den söta glada tjejen med 2 barn, kul att följa. Sen läste jag om hennes ”affär” med kompisens man, ja, all respekt försvann. Följer henne då och då, mest för att se hur lillflickan mår. Och F forlät snällt och fint? Och skrattretande att hon inte fick mannen, en eloge till kompisens man 😎

  Svara

   Vart har du läst det?

   Svara

    Hon ”busringde” fd kompisens man. Och bombade honom med sms.

    Svara

    Här. Det är camcam som sett till att sprida det och hon serverade popcorn till smasket.

    Svara

     Det var Gabriella som ringde och undrade om mannen var ”sugen”.

     Svara

      Skrev ett längre svar, som dessvärre fastnade i modd. Men precis! Det var Gabriella som klängde på sin kompis man och flörtade med honom. Det är ingen annans fel än hennes, att hennes sanna jag visades för hela världen.

      Svara

     Nej, det var hennes fd kompis som spred att hennes nyfunna vän Gabriella Joss höll på och ville ”umgås” ensam och privat med tjejkompisens man, medan tjejkompisen ifråga var på semester, vilket Gabriella mycket väl visste om. Camilla fick sedan kontakt med tjejen som valde att dela det med Camilla. Jag tyckte det var helt rätt gjort att dela det, och precis som ovan, så tappade jag all respekt för henne där och då. Jag hade kontakt med Moa (tjejkompisen) som mejlade hela ljudklippet och det går inte att bortförklara på något sätt ens – Gabriella försökte göra något, och det var inte en ”fyllegrej”, hon satt och upprepade gång på gång: ”Så, ska vi ses? Är du inte sugen på mig också?! Hihi”. Hon smsade även en massa opassande meddelanden med honom under sena nätter. Något hon senare (damage control) påstod att hon och F hade gjort ”tillsammans”, dvs. Medan F låg på hennes knä mitt i natten hade de två suttit och skrivit flörtande meddelanden till en tjejkompis man… Mycket troligt. Icke!

     Svara

   Jag håller verkligen med. Den där inspelningen var bara för konstig. Det finns liksom ingen rimlighet i att det var en busringning. Hon flörtade med killen på andra sidan tråden, ingen tvekan. Det hade nästan varit mindre pinsamt att bara erkänna att hon sökte bekräftelse. Jag har undrat sedan dess om F faktiskt tror på den förklaringen. Eller om det var något de sa tillsammans för att hålla fasaden utåt. Hursom, hon verkar ha ett otroligt behov av bekräftelse.

   Svara

  Näe jag läste StylistJonas’ inlägg på instagram om att dom ska skiljas så blev jag faktiskt lite glad. Absolut inte glad över att dom ska skiljas utan jag blev glad för att det var så fint skrivet. Det var ledsamt och ärligt men ändå fyllt av vördnad för partnern som han delat så mycket glädje med i så många år. Riktigt fint sätt att avsluta ett förhållande på offentligt tycker jag.

  Svara

  Tycker det är jättemärkligt att börja skriva om skilsmässa när hon för bara någon månad sedan funderade på att bli gravid igen.

  Antingen har något hänt eller så hittar de på.

  Svara

   Hittar på och söker uppmärksamhet. Samma som Blondinbella.

   Svara

   Och funderade på nytt hus.

   Svara

  DU uppmanar andra att sprida kärlek? Du är inte rätt person för det.

  Svara

  Misstänker också att ”krisen” inte är så allvarlig som hon vill få det att låta. Herregud, ska man hålla på och skilja sig så fort det är lite vardagstrubbel i relationen eller vad är frågan om? Vad kan de ha för allvarlig kris liksom? Otrohet tror jag inte det är.

  Det handlar om att ”skapa content” som det heter på influencerspråk. De kanske har bråkat lite så ska det bres på lite extra så det blir till en kris.

  Och det värsta är att hon gång på gång hintar och clickbaitar om sina relationsproblem. Så fort en ”nyfiken” läsare ställer någon fråga om det då minsann ryter hon till om att folk går över gränsen och att hennes privatliv inte respekteras. Dubbelmoral så det skriker om det.

  Vill poängtera att jag egentligen inte har något emot gabjoss men tycker att sättet hon hanterar en ev relationskris i sina sociala medier är under all kritik (gäller iofs flera influencers).

  Svara

   Exakt och nu kommer hon skriva sen vad alla är hemska som skriver om henne så här inne hos cam cam. Lol

   Svara

   Precis. Det är så konstigt att lägga upp bilder på händer utan ringar, skriva om krisen och vid någon fråga så ballar hon ur. Herregud, lite självrespekt. Den enda som faktiskt gjort en grej av detta är hon själv. Jag tycker att det är absurt att på riktigt skriva om en eventuell skilsmässa för att locka trafik. Hoppas bara att Fjodor får ha något att säga till om gällande hur situationen luftas på internet.

   Svara

  HELVETE vad ledsen jag skulle bli om min man tog av sig ringen för att vi ”krisade lite”. Vi är inte ens influensers utan vanliga människor med kollegor och några hundra följare på Instagram. Inte vill jag att de ska de det innan vi bestämt oss? Ringarna tycker jag borde sitta på tills skilsmässan är ett reellt beslut.

  Svara

   Tänker samma.

   Svara

   Ja, min kille hade på sig ringen på jobbet och i offentliga sammanhang fram tills skilsmässan hade gått igenom. Tänker att om vi gifter oss och hamnar i skilsmässa är det precis så jag vill hantera det.

   Svara

   EXAKT! Vart finns respekten för den som man byggt upp ett helt liv med. Saker och ting kan förändras, men jag hade aldrig kunnat lita på någon som betedde sig så vid varje motgång.

   Svara

   Hon skriver ju att ”vi” inte har på ringarna just nu. Dvs inte bara han.. eller?

   Svara

   Äh. Är väl inte så viktigt om ringarna är på eller ej. Gift är man ju ändå. Tar av ringarna på kvällen då jag sover på magen med händerna under mig, annars vaknar jag med ett bultande och svullet ringfinger. Brukar ofta glömma att ta på mig ringarna på morgonen.. kanske går folk runt och tror att vi har kris eftersom jag ofta går utan? 😂

   Svara

  Jag måste säga att jag är förvånad över vissa härinne – är ni for real? Att inte vara vänligare mot någon som är i sorg är vidrigt beteende. Att som någon först beklaga förlusten och hoppas begravningen blev en fin stund, emojis emojis, för att sedan kräva att Camilla ska ändra sin ton, sina inlägg etc är ett uppförande som är under all kritik. Det är inte läge just nu. Skärp er omedelbart. Och nej, du som står för 10% av alla kommentarer som vanligt:jag vill inte höra ett ord till från dig.

  Svara

   Men varför är hon/du inte vänligare själv då? Hon/du ändrar ju inte sitt beteende trots sorg tydligen. Beklagar dock.

   Svara

    Varför är det någon här som plötsligt just idag från ingenstans fått en sån hangup på att den här bloggen skulle vara mobbing?!

    Svara

  Taskigt att du inte la in en bild på hennes snygga rumpa när du ändå skrev ett inlägg om henne och ville sprida kärlek, det hade hon nog blivit glad av.

  Svara

   Åh, tänk hur jävla nöjd hon hade blivit med en stor bild på hennes rumpa i allas fokus. Oh yeah, den rumpan är hon allt bra nöjd över.

   Svara

   Ja hon har ju blivit rätt duktig på att redigera den så lite utdelning lär hon ju få 😁

   Svara

    Är den photoshoppad? Har inte tittat så noga, trodde nog hon hade tränat upp den. Pinsamt ifall bilden faktiskt är redigerad..

    Svara

     Bilderna…
     Såna redigeringsappar kan ju vem som helst få tag i och många använder dem.
     Men jo hon tränar men är ju inte förrän nyligen hon börjat träna lite tyngre.

     Svara

  Först och främst vill jag beklaga din sorg 🖤. Men jag vill även ge dig ett råd som kanske inte är populärt men jag personligen har väldigt svårt att ta dig seriös i ditt sprida kärlek inlägg. Du kan göra spe av en del förhållande raljera och hålla på och hos vissa andra är det gulligull. Det blir inte trovärdigt. Jag är flitig läsare av din blogg för jag är nyfiken lagd men jag känner ibland att det känns som att du vill få din stjärna att lysa starkare när du släcker andras. Jag tror att du skulle tjäna på att vara mer konsekvent i ditt sätt att hantera influencer. Jag tror att många är som jag läser här för att vi är nyfikna men inte gillar ditt sätt att skriva om vissa samt tillåta andra skriva elaka kommentarer.

  Svara

   Av det mail jag precis fick av berörd part så togs inlägget emot precis som det var tänkt och då nöjer jag mig med det.

   Svara

    Wow vad du är inkapabel att ta konstruktiv kritik. Håller med Grannflicka till 100% i det hon skriver.

    Svara

     Det verkar vara en person som är väldigt irriterad över något Camilla skrivit.

     Kan det kanske möjligtvis vara Cissi Wallin in person?!

     För flera år sedan då den här bloggen var ny skrev Cissi att hon gillade den flera gånger på sin instagram. Sedan kom kritiskt skrivna inlägg även om Cissi och Elaine och då hängde Cissi och Elaine ut den här bloggen som en mobbingblogg och kallade Camilla allt möjligt elakt. Sedan dess har det bara skrivits positivt här om Cissi. Tills häromdan då Camcam skrev ett ärligt och välformulerat inlägg om att Cissi bör ta ledigt från instagram.

     Och vips, plötsligt är det någon som reagerat just efter det inlägget på att den här bloggen ” mobbar”.

     Svara

      Folk har gett kritik ang klimatet här länge, länge. Sen går det också lite i vågor, ibland mycket kritik och ibland knappt ingen. Har du följt denna bloggen i flera år har jag svårt att förstå hur du missat det. För bara någon månad sedan fick C massiv kritik för hur hon skriver om Bella samt vilka kommentarer hon tillåter.

      Svara

       Det har skett efter att det varit extra mkt inlägg och dumma kommentarer om Bella, vilket inte är fallet nu. Någon här har plötsligt sedan igår gått all in för att framställa Camcam som en mobbare. Igår var det det första ej enbart positiva inlägget om Cissi på flera år.

       För flera år sedan hände exakt samma sak när Camcam skrev granskande inlägg om Cissi. Cissi basunerade ut allt möjligt fult om Camcam som person, att hon mobbade andra kvinnor. Cissi skrev dock innan det skrevs om henne att hon tyckte att bloggen var rolig. Nu när Camcam bara skrivit positivt om Cissi har hon inte sagt ett pip om att bloggen mobbar kvinnor.

       Förrän nu efter gårdagens inlägg om att hon bör ta en paus. Som vanligt maskerar Cissi det som att hon bryr sig jättemycket och främst om andra kvinnor, före sig själv. Men det är bara när det skrivs om henne i mindre postiv anda som hon reagerar.

       Svara

    Din förmåga att inte bry dig om något och ge ickesvar är beundransvärd.

    Svara

  Vad är det Fjodor studerar till?

  Svara

   Civ.ing

   Svara

    Krävande och svår utbildning, tycker jag. Inget man bara kan ”lalla” sig igenom och tro att man klarar. Troligtvis det som irriterar Gabriella… Nu har hon helt plötsligt en man som inte kan vara lika delaktig i slavjobbet han forceras hemma.

    Svara

     Tror också hon blivit förvånad över vilka långa dagar han plötsligt fått. Han pluggade ju förut och jag var förvånad över hur mycket tid han kunde spendera hemma. Så att hon kunde umgås med vänner.

     Svara

      Hon skulle ju kunna ta städhjälp /nanny etc. Klart att hennes man måste plugga? Nåt annat vore ju konstigt. Hade han haft ett 7-16 arbete hade han ju varit borta ännu mer…

      Svara

     Vilken utbildning kan man lalla sig igenom menar du?

     Svara

      Ekonomi, beteendevetare, historia, filosofi, socionom, sjuksköterska, lärare. I jämförelse med civilingenjör de allra flesta förutom läkare (pga att det mest har obligatorisk närvaro) samt juridik (eftersom du faktiskt behöver bra betyg där, betydligt enklare att bara klara godkänt dock i jämförelse med de flesta civilingenjörsprogram).

      Svara

    Har han bytt? Var det inte civilekonom förut?

    Svara

  Vad trött jag blir när jag läser här inne, ni klagar på allt Camcam skriver. Detta är hennes blogg och ni kan klaga på precis allt, men hon skriver inläggen och det är ni alla som kommenterar. Ni som skriver de kommentarer som andra tycker är otrevliga.
  Tänk er för innan ni klickar på skicka så blir det bättre.

  Och bloggarna och influencers fläker ut sina liv t.o.m in i sovrum och förlossningssalar, ljuger och skryter och är otrevliga mot sina följare, dom förtjänar att någon faktiskt granskar det dom gör. Ironi och en skämtsam ton lättar upp, men elakheterna står ni själva för…så titta er i spegeln innan ni fortsätter att gnälla här.

  Svara

   Word!

   Svara

   True ❤️ Camilla for the win.

   Svara

  Tycker faktiskt synd om Fjodor. Han verkar vara en fin kille som gör allt för henne och barnen. Men enligt henne gör hon allt hemma samt försörjer familjen.

  Svara

  Reagerar på att hon helt plötsligt ska lägga upp hur mkt hon stääääädar?! Som hon vill visa upp hur ”good wifey” hon är… sen hur kan hon ens tillåta ungarna stöka ner sådär.. på storie la hon upp hur hon storstädade i helgen klockan 07, några timmar senare var de kaos! ”Men tur mamma älskar att städa” 🙄🙄

  Svara

  Det var väl ett typiskt ickesvar. Kan du inte svara lite mera utförligare?

  Svara

   Ovanstående kom fel. Provar att rätta till.

   Svara

  Det var väl ett ickesvar. Kan du inte svara lite mera utförligare?

  Svara

  Förstår inte behovet över att lufta allt på internet. För det gör hon ju, även om hon nu tycks satt ner foten. Den enda som gjort en stor grej av detta är Gabriella själv. Tycker det är så konstigt att ta av sig ringarna och prata om skilsmässa som om det vore ingenting.
  Undrar så hur Fjodor har det i detta, har fått uppfattningen av att han är så omtänksam mot henne. Tycker också att det känns så orättvist att hon har en stor plattform som används för att visa hennes sida, vilket hon också gör enligt henne själv. Hon skrev häromdagen om hur mycket hon bidrar med hemma och tryckte samtidigt ner Fjodor.

  Svara

  Jag tycker att det är ganska fint att Gabjoss delar med sig av krisen. Tror många kan känna igen sig och finna någon sorts tröst. DOCK är min teori att de faktiskt har en kris. De har alltid kört fullt ös framåt, flyttat runt flera gånger, fram till att de köpte huset. Och även nyligen ville de ha ett nytt hus. Det känns som det alltid varit ute efter ”något nytt”. Kanske har de hela tiden jagat efter något nytt för att slippa tänka på att det kanske inte har samma känslor för varandra längre. Tanken har slagit mig flera gånger, och det kändes ganska uppenbart vid Gabjoss-tapes perioden.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.