Anna Book och hennes ögonfransar gör reklam för omdebatterade My Flawless

Jag helat enkelt måste ta upp hennes ögonfransar då jag inte kunde fokusera på någonting annat första gången jag såg videon.
Först trodde jag att det var ett filter hon slängt på filmen, men icke! Hon har limmat på de här enorma spindelbenen medvetet. En livs levande Carola-fläkt för den som råkar stå mitt framför henne när hon sätter igång att blinka.

Men…när man väl lyckas slita blicken från dem så kommer vi till reklamvideon för företaget My Flawless – som både Isabella Löwengrip och Marie Serneholt raderat utan ett ord.
Kritiken kring företaget verkar helt ha gått Anna Book förbi för hon försöker kränga på följarna den här produkten med argument som att ett hårstrå på hakan är bland det värsta som kan drabba en kvinna.
Herregud, nästan lika dumt som Anitha Clemence reklaminlägg för Oslo Skin Lab där celluliter är djävulens påfund.

Och som en ”bonus-älsk-bild” i respons på dumheterna så väljer jag Demi Lovatos ärliga bild som alla borde ta del av istället för alla kollagen-samarbeten där gropar på låren likställs med böldpest.

Om man reagerar så här på hårstrån och gropar i låren, vad fan händer den dagen man får ett riktigt problem att tampas med?
Jag tar mig friheten att svara på min egna fråga:
Man lägger förmodligen upp en gråtbild på sig själv i motljus där fokuset ligger på den enda tår som rullar ned för kinden, eller vad tror ni?

 

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fy fanken vad hennes bebisröst skär i mina öron…..

  Svara

  Finner inga ord

  Svara

   Vad är. Anna B jo ingenting.

   Svara

  Tänker ofta på alla dessa mindre skönhetsoperationer som stressar kroppen kanske man råkar ut för något riktigt samtidigt som energin behövs för.

  Hade opererat bort brun fläck som visades sig vara malignt melanom inte så allvarligt men en till operation behövdes. Snubblade samtidigt och slog i pannan med bula och blåtiror som följd. Två mindre stress grejer samtidigt men det var jobbigt.

  Så varför inte ta vara på det goda istället för att reta upp sig på det små irriterande som något härstrå eller en grop i låret.

  Svara

  En allmän kommentar mest men… känns så tråkigt att det finns så mycket negativt hugg i alla inlägg? Du hade typ en positiv anda i en halv dag och sen tillbaka till träsket där det hånas på kenzas parfym, allt med Anna Book mm.
  Och nej, jag vet att jag inte behöver komman här och läsa om jag inte gillar det, men känns tråkigt ändå att det alltid finns något negativt att peka på. Det vägs liksom inte upp av en bild på Demi. Det negativa är ju redan sagt om nån annan.

  Svara

   Men den här bloggen handlar ju om att granska andra bloggar
   Man tar upp det som är lite galet, eller mycket galet.
   Kanske kan du starta en blogg som granskar allt gull gull?

   Svara

    Är detta att granska tycker du?

    ”Jag helat enkelt måste ta upp hennes ögonfransar då jag inte kunde fokusera på någonting annat första gången jag såg videon.
    Först trodde jag att det var ett filter hon slängt på filmen, men icke! Hon har limmat på de här enorma spindelbenen medvetet. En livs levande Carola-fläkt för den som råkar stå mitt framför henne när hon sätter igång att blinka.”

    Svara

     Precis. Det här är ju inte granskning på någon nivå. Det handlar ju om att kritisera utseende och förlöjliga prestationer för att sen försöka ”dölja” det genom att slänga in en positiv kommentar om något. Det var om något mer granskning när det var positivt och neutralt utan egna värderingar.

     Svara

     Va? Du har snott mitt nickname!! Nu måste jag kanske döpa om mig till
     the real 🤓

     Svara

    Den här bloggen tjänar pengar på att sprida negativitet och uppmuntra till mobbning och hat. Det är samma människor som kommenterar samma saker om och om igen. Som en skiva på repeat, samma gamla skåpmat om allt från så kallade luftslott till kommentarer om utseende och om mom-shaming. Och galningarna tröttnar inte, hatet är drogen.

    Svara

     Skönt att du är här och sprider sprudlande glädje då!

     Svara

  Hårstrån på hakan tas enklast bort med pincett. Billigt är det också!

  Svara

   Och håller sig borta längre om man får med hårsäcken🙂

   Svara

    Förutom Herr Albert som är det enda hårstrået på min haka som jag får plocka en gång i halvåret. Han håller sig bort några månader efter noga granskning och sen helt plötsligt så är han där, lång och stilig från ingenstans…

    Svara

     När Herr Albert blir äldre kommer hela hans släkt för att att hålla honom sällskap…

     Svara

      Jäkla män??

      Svara

       Inte alla män!

       Svara

     jag kan inte sluta stirra på
     anna books ögonbryn!!! Majj gadd, bred tuschpenna där

     Svara

     Nej men eller huuuur???? Herr Albert brukar husera på min leverfläck i ansiktet och när han blir vräkt med hjälp av pincett så håller han sig borta i kanske tre månader och PLÖTSLIGEN är han tillbaka, en centimeter lång och bastant.

     Svara

      Vad glad att Albert lever och har hälsan. Var för några år sedan hos hudläkare när jag oroade mig för en leverfläck, med 3 hårstrån, eftersom det ofta kliade i den. Läkare talade om för mig att leverfläckar som har hårstrån är friska, det finns liv i dem.

      Svara

     Haha! Jag har ett enda svart lång hårstrå vid min ena bröstvårta som jag måste plocka lite då och då. Kallar honom Anton.

     Svara

      Ett enda bara? Har ett helt fotbollslag 🙁

      Svara

      Jag har också en som dyker upp en gång i kvartalet!

      Svara

      Har du kännt en påträngande man vid namn Anton? Bara undra hur du kom på namnet?

      Svara

   Hon snurrar runt grejen på ett ganska stort område för att ta bort ett enda hårstrå. Får hon inte skäggstubb sen när alla små fjun växer ut?

   Svara

   Det sista jag skulle göra är att RAKA bort hår från ansiktet. Resultatet blir att du får med fler hår än nödvändigt, dessa blir ”stubbiga” och rakningen triggar igång hårväxten ännu mer. Finns liksom ingen vinst i att, som tjej, raka bort håret där. Använd pincett såvida du inte redan ser ut som skäggiga damen. Herregud.

   Svara

    Det är en myt att man får mer hår av att raka.

    ”En missuppfattning är att håret blir grövre eller ökar i antal efter rakning. Hårsäckarna anläggs under fosterstadiet och kan sedan aldrig bli flera. Rakning eller vaxet kan inte påverka hur snabbt återväxten sker. Håret växer ut i samma mängd som innan du tog bort håret.
    Det kan däremot kännas stubbigt och vasst när det växer ut igen. När hårstråna blir längre känns de mjukare.”

    https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-dig-som-undrar/frageladan/kroppen/beharing-och-rakning/blir-haren-grovre-nar-man-rakar-sig/

    Svara

     När jag har börjat noppa vissa ställen så börjar det helt plötsligt växa två hår i ett hål. Varför blir det så?

     Svara

      Det är två olika hårstrån som hittat samma väg ut 😊

      Svara

  ”Tar enkelt bort oönskat hår i ansiktet”…
  Verkar funka sådär dock med tanke på att spindelbenen sitter kvar…

  Svara

   Haha!! 😂

   Svara

    Ja precis! Jag satt och väntade på det självklara att fransarna skulle bort. Men icke!

    Svara

  Alltså, med ordet ’hårborttagning’ intill bilden av Anna tror man ju att det är ögontuppkammarna som ska ryka – går inte att tänka nåt annat än att hon ska köra den där gräsklipparen tvärs över fransarna…

  Svara

  Demi 😍😍😍

  Svara

  Ögonbrynen är väl ändå ett större problem..

  Svara

   Tycker du ja, och det kan du faktiskt hålla för dig själv. Så onödigt att kommentera andras utseenden på det sättet.

   Svara

    Hej Anna!

    Svara

     Hade vart ca 4 gånger längre och innehållit 8000 emojis av varierande karaktär om det var Anna.

     Svara

      Tycker DU – ja!! Men den åsikten kan du faktiskt hålla för dig själv – JAG bryr mig inte 🙏🏼🙏🏼😘 SÅÅ onödigt att kommentera andras utseenden på det sättet 😂😂😂😂 JAG älskar mina ögonbryn och sminkar dem precis som JAG vill 🙏🏼❤️🔥🔥 vilken tur att alla får se ut som de vill 😉😉👌🏼😘❤️

      Svara

       Märsta-Anna, ständigt lika roande. Blir det något på Harry’s snart?

       Svara

    Anna har naturligt fina drag men nån borde lära henne sminka sig bättre. Grina nån annanstans.

    Svara

     Sluta.

     Svara

   Anna har väl alltid haft extremt mycket av allt.
   Långt löshår, långa lösnaglar, stora fejkögonbryn. långa lösfransar, mycket urringning.

   Svara

   Exakt, varför förstöra ett annars vackert ansikte med dessa hiskeliga ögonbryn. De ser inte naturliga ut alls, Jag säger inte att Anna är ful, för det är hon absolut inte, men såna ögonbryn är inte vackert på nån.
   Jag tror jag skulle skratta åt mig själv om jag hade såna och tittade mig i spegeln.
   I övrigt vad gäller reklamen så förvånades jag över att hon tydligt måste missat att andra dragit sig ur.
   Sen är ju Anna specialist på att smygreklama i sina andra inlägg, det har hon köpt där, och det har bästa den sytt osv. Jag vet inte, jag kanske inte begriper mig på,,, ??? Men nog är det reklam.

   Svara

  Har Annas ögonbryn fastnat halvvägs upp mot hjässan? Ser likadant ut på varje bild.

  Svara

  Ögonbrynen!!! Vad gör man med dem för att se ut sådär? Rakar bort sina egna och ritar dit ett par 10 cm högre upp?

  Svara

  Varför bor inte Bellas Louise i ”lägenheten” i New York?

  Varför är Erik Selin med på resan till Kenya? Är det kanske i själva verket så att Bella följer med honom på hans första (har enl uppgift inte ”haft tid” tidigare) besök på plats där han välgör? NÄR får vi information om vad hennes stiftelse egentligen kommer att jobba för?

  Hon kommer hem till barnen, visar bilder/filmer på hur barn i Kenya lever och övergår sedan till att be barnflickan spela Svarte Petter(!), äta mat som kocken har lagat (mycket humblebrag i inlägget) och hinta lite lämpligt om att hon snart flyttar från ”Huset”.

  Det mest fascinerande är kanske hur svårt hon anpassar sin egen persona/utseende efter den man hon för tillfället dejtar. Men Hajen var det sexig Bardot. Med Erik är det konservativ (utåt sett) version av Marilyn Monroe.

  Svara

   Hon har väl inte råd med huset. Trea i orten nästa.

   Svara

   Jösses denna bellabesatthet… Hur vet du att Louise inte bor i lägenheten, varför skulle hon inte göra det? Du vet att man kan hänga på ett hotell för en middag, en drink, barhäng, möten osv va?

   Svara

    Klart att man kan. Men du har kanske missat Bellas stories där man överhör vad som är lämpligt/olämpligt att filma? ”Ok, då skippar jag det” och så vidare till nästa vy över ytterligare ett stageat sovrum.

    Svara

   Fast spelet heter ju svarte Petter p.g.a. sotare.

   Svara

   Vet du ens något om spelet svarte Petter?

   Svara

   Brukar inte lägga någon tid eller energi i Isabellas liv men blev så pass nyfiken att läste senaste blogginläggen.
   Verkligen läste och inte bara skummade igenom, kan inte läsa någonstans att hon hintar om att flytta från huset. Visserligen tycker hon att huset är stort jämfört hyddorna i Kenya men konstaterar att övergången var ändå snabb till verkligheten.

   Svara

    Wait and see…

    Svara

     Ja, vad som händer i framtiden kan ju ingen veta, kanske inte ens Isabella. Kommentaren var enbart riktat mot påstående att hon hintar om att flytta, vilket inte var sant.

     Svara

  Men vill hon ha såna fransar så låt henne. Man måste inte se perfekt ut.

  Svara

   Precis vad min 12-åring säger; ”man måste inte se perfekt ut, jag får se ut hur jag vill”. Måtte den inställningen hålla i sig för alltid.

   Svara

    Vet inte om du är seriös eller försöker göra dig lustig över det jag skrev. Men klart man borde få se ut hur man vill utan att bli utskrattad och uthängd.

    Svara

     Hur lyckas du tolka min kommentar till att försöka göra mig lustig över det du skrev? 🙂 Du skrev att man måste inte se perfekt ut varav jag inflikade att min 12-åring säger samma sak, är stolt över henne och önskar och hoppas att hon fortfarande känner så om 10 år.

     Svara

      Ja jag tolkade det väldigt fel. Förstår det nu när jag läser den igen. Förlåt ❤️

      Svara

       Ingen fara ♥️😊

       Svara

  Alltså, jag har faktiskt inte varit den som tyckt att denna blogg är en så kallad mobbarblogg, jag har varit lite kluven då jag tycker att kritikerna har varit lite för hårda i sin kritik och helt enkelt överdrivit.

  Men nu måste jag hålla med. Första stycket i detta inlägg hade lätt kunnat skippas, det är högstaidet och jäkligt elakt faktiskt. Jag har svårt att förstå varför man som mogen vuxen väljer att publicera något som bara kan liknas vad andra ungdomar får utstå när t ex klasskamrater mobbar dem via sociala medier. Jag tappar respekten för Camilla och undrar vad drivkraften är. Nä, jag börjar förstå kritikerna och tycker att det inte är värdigt en mogen vuxen att sjunka till denna nivå.

  Svara

   Antecknat.

   Svara

    Du behöver inte anteckna någonting. Så onödigt och drygt svar.

    Håller med om att första stycket var ganska elakt. Man behöver inte gå på hur någon ser ut och sminkar sig. Att sitta och peka ut sånt får mig också att tänka på hur elaka folk kunde vara i högstadiet om man hade ”fel” tröja, ”fel” frisyr osv. Kan inte folk få ha det dem tycker är snyggt utan att bli utskrattade och retade 🤔

    Svara

   Håller med lite. Om alla inlägg kunde skippa att ta upp utseendet på den de handlar om hade bloggen blivit bättre. Detta gäller även kommentarerna. Sluta kommentera folks utseenden liksom, så svårt är det inte. Klarar man inte en sån enkel grej så klarar man inte mycket i livet känner jag.

   Svara

   I varje inlägg Camilla gör så är det en stackare till som upptäcker att hon tycker att Camcam är elak och mobbar, antagligen är det samma person/personer som låtsas ha upptäckt detta.
   Dom har aldrig tänkt på det tidigare bara…hur trovärdigt är det?

   Svara

    Faktiskt inte. Jag brukar tvärtom tycka att folk överreagerar. Men just när man ska reta någon för hur den sminkar sig, ser ut osv tycker jag är över gränsen. Det är inte schysst. Och nej, jag är ingen stackare.

    Svara

     Den som måste påpeka något och/eller göra sig lustig över andras utseende är sällan nöjd med sitt eget.

     Svara

    Jag är Anonym / 09:31.

    Jag kommenterar rätt flitigt överlag och detta är första gången som jag påtalat detta. Tråkigt när ens åsikt ska förminskas till att vara en stackare som låtsas. Du är väl samma stackare som försvarar bloggen i varje inlägg? Och låtsas vara ett hjärta? Inte särskilt trovärdigt. Hepp!

    Också ett effektivt och välkänt sätt att flytta fokus från buskapet till något annat.

    Svara

     ”Och låtsas vara ett hjärta”?

     Svara

      Låtsas vara en njure

      Svara

       22.22 önskar mig en potatis!

       Svara

    Jag har kommenterat här sedan bloggen startade, dock under ett annat nick tidigare. Jag har länge tyckt att de som ansett denna blogg är en mobbarblogg vara aningens överkänsliga. Sedan började jag fundera på var mitt dåliga humör kommer ifrån. Jag tror inte att den här bloggen är källan, men den gör den gör mig inte direkt på bättre humör. Ja, jag ska sluta, när jag blir kvitt mitt beroende, haha.

    Svara

     Faktiskt, när jag läste din kommentar, så rannsakade jag mig själv en del. Jag kan vara j*vligt bitter över andras framgång (bättre hus, lyckas bli gravid på en nysning typ, pengar, kompisar), hur kul är det liksom? Men jag gör inget annat än matar mig själv med negativitet och bitterhet, inte bara här givetvis men överlag inser jag nu.
     Hm. Ska ändras på!

     Svara

   Håller till viss del men uppfattar inte detta inlägg som mobbing. Onödigt dock att kommentera ngt som i det här fallet personen själv, dvs Anna antagligen tycker är snyggt och trivs med.

   Det som stör mig lite just nu på bloggen är att många inlägg känns som utfyllnad när det är såå mycket annat som borde bevakas: Bella förstås, hur står det till med bolagen?? VAD exakt gör hennes stiftelse? När skall imperiet falla?

   Svara

    Tänker att en enskild händelse aldrig är mobbning. Det blir det när samma person upprepade gånger utsätts för elaka kommentarer och/eller trakasserier.
    Om man ser på denna blogg som en skolgård finns här definitivt personer som tidigare har blivit och personer som i detta nu blir mobbade.

    Vuxenmobbning är knepigt, jag tror många tror att det inte riktigt existerar. Bland annat, tror jag, för att vuxna tänker att andra vuxna ska tåla att höra lite elaka saker om sig själva. Gör man inte det så är man bara känslig. Ribban för när en vuxen utsätts för mobbningen verkar ligga betydligt mycket högre än vad den för barn. Vilket jag tycker är väldigt olyckligt. Upprepade elaka kommentarer riktade mot en person är alltid mobbning, varesig personen är vuxen eller ung. Definitionen är den samma, oberoende av ålder.

    Svara

     Och att ursäkta det med att ”det är vår typ av humor, tråkigt för dig om du inte förstår det roliga!” gör det inte mindre till mobbning.

     Svara

    Att göra sig lustig över en annan människa gång på gång och hänga ut henne i en blogg bara för att få andra att skratta och haka på är faktiskt mobbning och fruktansvärt elakt. Det är ingen hemlighet dessutom att Anna inte gillar Camilla/denna blogg heller vilket gör det ännu värre.

    Svara

   Men hallå? Du kan ju inte anklaga Camilla för mobbing när hon, precis som tusentals andra, reagerar just över att AB gör reklam för en pryl som ska ta bort oönskat hår i ansiktet SAMTIDIGT som hon har jättelösfransarna Orvar som ser precis allt annat än naturliga ut. Det enda man/jag/uppenbarligen många andra ser är ju just spindelfransarna. AB gör rookiemisstaget att flytta fokus i sin reklamfilm till helt fel sak. Det behöver man inte vara reklamare för att begripa. Sedan tycker AB säkert att hon är flawless i sina fransar. Fine! Likaså ögonbrynen. Kommentarer om dessa är givetvis onödiga och hör inte hemma i kommentarsfältet. Men det kan du knappast anklaga Camilla för. Camilla har humor, liksom väldigt många av hennes läsare. Vi såg humorn i kombinationen lösfransar och pratet om ”oönskat hår i ansiktet”. Ledsen att din humor inte är densamma. Take a chill pill. Gå en promenad. Sluta uppröras över andra människors glädjeämnen i livet.

   Svara

    Vilka tusentals andra?

    Svara

     Jag tex. Som köpte den där värdelösa manicken. Tar inte bort ett hår ens. Och varför är den i 18 karats guld? Är inte guld dyrt? Köp INTE!! Du får en billig kopia från Wish och företaget går inte att nå.

     Svara

     Bellas följare i Umeå…

     Svara

    Problemet är inte humor eller att man inte får tycka att fransarna ser roliga/fula/whatever ut. Det handlar omger man beter sig mot andra människor. Det är okej att ha en åsikt men man behöver inte uttrycka den på ett hånfullt sätt och skratta/gå på någon bara för man tycker personen ser rolig ut. Det är elakt.

    Svara

    Den kopplingen mellan oönskat hår i ansiktet och långa ögonfransar görs inte i inlägget, det är ni som kommenterar som gör det.

    Camilla inledde helt enkelt inlägget med fokus på ögonfransarna: ”Jag helat enkelt måste ta upp hennes ögonfransar då jag inte kunde fokusera på någonting annat första gången jag såg videon.Först trodde jag att det var ett filter hon slängt på filmen, men icke! Hon har limmat på de här enorma spindelbenen medvetet. En livs levande Carola-fläkt för den som råkar stå mitt framför henne när hon sätter igång att blinka.”

    Sen fortsätter inlägget med kritik mot att Anna gör reklam för ett oseriöst företag och en produkt som tar bort hår då ett hårstrå på hakan inte är det värsta som kan hända en kvinna. Inte ett ord om den makalöst roliga kopplingen som du och tydligen tusentals andra har gjort. Snarare du som behöver ett chill pill.

    Svara

   Håller med, väldigt onödigt. Finns ingen granskning i att driva med någons utseende, det är bara taskigt.

   Svara

  Du glömde Alexandra Kissie Nilsson som gör samma reklam som Anna.

  Svara

  Alltså ögonfransarna är inga jag själv skulle klistra på mig då de är alldeles för fejk för min smak, men är det verkligen något att ta upp här undrar jag? Alla gillar olika, finns de som tycker om när det inte ser äkta ut och då får de väl göra det. Du tycker att cellulitbilder är bra för att vi inte ska skämmas för våra kroppar men skammar andra kroppsdelar? Vart är logiken?

  Svara

   Precis. Vad är syftet med att gå på någon man tycker har gjort ”fel” med sitt utseende?. Att Anna ska ändra sig och tänka att ”oj men det är ju deras smak som är rätt, inte min” eller bli ledsen? Lika illa båda alternativen 😫

   Svara

    Absolut är det det. Måste säga att jag har mer respekt för folk som vågar vara sig själva och se ut som de vill oavsett vad folk tycker än folk som skrattar åt att andra. Så Anna Book 1 – Camilla Gervide 0 i denna match iaf.

    Svara

     Hade Anna inte haft en sån märklig personlighet och ljugit så mycket om precis allt, så hade det inte skrivits om henne är min teori. Hon upprör egentligen inte genom att se ut som hon gör och ha sin egen stil. Det är hennes sätt som får människor att undra om hin är på riktigt.

     Svara

      Men då kan man ju skriva om det istället för hennes utseende?

      Svara

      Håller så med dig 12.03.
      När hon hade sin förra blogg, så följde en bekants dotter den för hon gillade Anna.
      Hon skrev kommentar till Anna, och fick såna sjuka svar. Det var så elakt, så galet.
      Anna fick för sig att det var en annan människa som som skrev.
      ”Jag vet nog vem du är…”
      ”Du ska inte tro att jag inte förstår…” och liknande.
      Tjejen har andra idoler idag kan jag säga.

      Svara

    Fick slå på mitt VPN nu eftersom Camilla moddat mig efter denna kommentaren (09:53) men svarade i korthet att jag i sådana här situationer respekterar folk som vågar vara sig själva mer än folks om skrattar åt andra. Anna Book 1 – Camilla Gervide 0 i denna matchen iaf.

    Svara

   Jag tänker att logiken ligger i att lösögonfransar inte är en kroppsdel.

   Svara

  Hur lyckas du tolka min kommentar till att försöka göra mig lustig över det du skrev? 🙂 Du skrev att man måste inte se perfekt ut varav jag inflikade att min 12-åring säger samma sak, är stolt över henne och önskar och hoppas att hon fortfarande känner så om 10 år.

  Svara

   Svarade Anonym 09:52.

   Svara

   Förlåt jag hade precis läst hur andra inte förstod varför man reagerar på att camcam går på utseende och varför det är fel, så började tappa hoppet på folks medmänsklighet. Ber om ursäkt igen.

   Svara

  Hmm..kommer på mig själv att hoppa över alla inlägg som inte handlar om IL.

  Tycker faktiskt inte det är så stor skillnad på Anna Books spindel fransar som tex vimmel Lotta eller Mona i sitt märkliga Universum.

  Lika löjligt och skitfult.

  Dessutom är klistret ofta allergiframkallande.
  Kan uppträda efter flitigt användande och då tappar man de naturliga fransarna.

  Svara

   Det finns ett ämne i franslim som framkallar allergi, och själv har jag utvecklat en allergi efter att flitigt ha använt fransar i ett par år.

   Men inte stoppar det mig, utan det var då jag upptäckte magnetiska ögonfransar. (Tips till alla er som också utvecklat allergi men inte vill ge upp ”fake looken”! 👍🏻)

   Svara

   Ja, går de i närheten av ett element är risken stor att de smälter

   Svara

  Det är så lågt att göra sig rolig över andras utseende. Kan inte alla bara få se ut precis som de vill? Det skadar ingen att någon vill ha långa ögonfransar, lika lite som någons celluliter skadar någon. Hur kan man ens hänga upp sig så pass på hur någon ser ut att man skriver ett blogginlägg om det.

  ”Man lägger förmodligen upp en gråtbild på sig själv i motljus där fokuset ligger på den enda tår som rullar ned för kinden, eller vad tror ni?”
  Det var ju exakt det du själv alldeles nyss gjorde på bloggens instagram, men tåren på kinden ersattes med en sorgsen och ytterst kryptisk textrad.
  Det är inte första gången under åren som du slänger ut en känga för något som du själv har gjort eller gör. Mycket märkligt beteende.

  Svara

   Ja, hon tittade sorgset ut genom ett tågfönster och skrev ”livet blir aldrig som man tänkt sig”. Och när folk kommenterade och undrade så svarade hon inte.

   Svara

    Märkligt…du måste ha missat mina svar här på bloggen.

    Svara

     Jag undrar varför du igen har börjat använda bloggens Instagram för att lägga upp saker om dig själv och ur ditt privatliv?
     Du sa innan att allt sånt skulle bort och så öppnade du en privat Instagram för allt det istället. Men det tog inte lång tid innan det privata kom tillbaka på bloggens Instagram.

     Svara

      Det kom enstaka privata saker på Instastory, men aldrig i form av inlägg.
      Varför? För att jag ville, helt enkelt.. Ett enkelt sätt att kommunicera ut vad som pågick utan att det skulle bli permanenta inlägg någonstans. Det var många som undrade…
      Och jag fick en fantastisk fin respons från följarna vilket värmde enormt.

      Svara

       Jag tänkte först lägga till att jag inte menade bara kring det som har hänt nu. Men jag tänkte att du själv förmodligen måste vara medveten om att du länge publicerat saker om dig själv, din hund, ditt liv på kontot och att ett sånt tillägga därför skulle va överflödigt. Men så svarade di precis så som jag först tänkte att du skulle.
       Har du glömt att du länge nu har lagt upp saker om dig själv på kontot, eller gör du dig dum?

       Svara

        På Instastory lägger jag upp lite allt möjligt då det försvinner efter ett tag, men inte i själva bildflödet.

        Svara

        Camilla gör sig ALLTID dum när hon svarar på kommentarer.

        Svara

     Svaren kom bland kommentarerna flera dagar efter så det är en sanning med modifikation.

     Svara

   Visst får man, självklart, se ut som man vill. Men just nu råder ju en hype vad gäller fransförlängningar. Unga tjejer lägger masssssor med pengar på dem – vilket givetvis, igen, är deras beslut – men om hypen inte fanns hade man inte haft denna önskan. Det är kommersiella krafter som dels vill ha våra pengar, dels spelar på kvinnorns oro att inte vara snygga nog, sexiga nog, passa in nog. DET är ledsamt.

   Svara

    Ja men då kan man kritisera företeelsen i sig. Kan man inte kritisera en sak utan att dra in specifika individer behöver man öva på hur man diskuterar på ett vettigt sätt. ”Diskussioner” som dessa är nästan för låga ens för att sägas ligga på lågstadienivå.

    Det är aldrig okej att öppet håna hur någon ser ut. Det finns inga ”om personen ser ut så eller så, då är det okej att skratta åt denne.”

    Det är aldrig någonsin okej att vara elak mot någon på grund av hur denne ser ut.

    Svara

    Håller med dig. Idag är det vanligt att köpa bröst för lånade pengar istället för att ta körkortet. Tjejer opererar sina kön pga av porridealet. Många får bestående men då känseln försvinner. Vad är det för värld vi lever i? Om jag börjar göra om allt på mig själv, så sänder jag ut de signalerna till min dotter som också kommer tycka att hon inte duger osv. Jag har varit naturell (förutom foundation, lite massvarslat och deo) Min kompis har mixtrat med utseendet så länge jag kan minnas . Hon har en dotter med ätstörning och den andra med svår ångest över utseendet.
    Jag är säker på att mammarollen och vad vi sänt ut spelar en stor roll just i detta fall.
    Sen är det klart att sociala medier och skolan påverkar. Men att ha en trygg plattform/förebild hemma är nog viktigare än vi har trott.

    Svara

   Ja hennes inlägg igår visar mer och mer på att hon kastar sten i glashus och dessutom bara strör floskler vaddå mer kärlek när man gör sådana här inlägg som uppmuntrar till elaka kommentarer.

   Svara

  Om vi nu ska rikta fokus mot reklam för My Flawless som en oseriös aktör så gjorde ju även Alexandra Nilsson reklam för den där mojängen I helgen på sin insta om jag inte är helt ute och cyklar.

  Svara

  Det är inte sällan bärare av lösfrallor går bananas efter ett tag: det blir liksom bara mer och mer, tjockare och längre tills det inte ser klokt ut. Sen finns det nog mer eller mindre skickliga utövare också: en kunnig och seriös sådan skulle knappast rekommendera spindelbenslooken?

  Svara

   Har man ögonbrynen så högt upp som Anna måste man ju ha jättelånga fransar, annars blir avståndet mellan bryn och öga enormt.

   Svara

  Varför väljer du att fokusera på ögonfransarna istället för det viktiga – att hon gör reklam för ett scam-företag? Den här bloggen har blivit så oseriös och elak.

  Svara

  In på:

  Prince_ea

  på insta! Han är grym!

  Svara

   På tal om all utseendehets. Kolla senaste videon i flödet!!!

   Svara

    Nej!!!

    Svara

     Jooooo

     Svara

  Det här kommentarsfältet senaste två veckorna är sjukt. Sjukare än vad vad det någonsin har varit. Så mycket osköna människor, ni måste vara sämst att vara polare med. På riktigt, har ni vänner?

  Klart man håller diskussioner och klart det kan och ska bli vasst emellanåt, men nu verkar det mest hänga arbetslösa troll som lajvar stora härskartekniksboken utan att förstå sig på den?

  Svara

  Jag väljer att fokusera på Demi Lovato. Det andra blir man inte klok på.

  Svara

  Kan folk sluta skriva ordet ”flöde”?! Det är det äckligaste ordet jag vet. Får på riktigt äckelkänslor och illamående varje gång jag ser det och det går fan inflation i ordet här. Ser bara flytningar och diverse kroppsvätskor som långsamt rinner nerför skärmen varje gång ni skriver det.

  Internet bör anpassa sig efter mig.

  Svara

   Flødeskumskage. Flødekartoffler. Flødesovs. Piskefløde. Flødebolle. Flødeis. Flødeost. Flødefarvet. Flødekaramel.

   Hilsen fra Danmark

   Svara

    Rødgrød med fløde.

    Svara

  Att en kvinna på 50-år inte kommit längre i sin utveckling och med sin självkänsla. Varenda bild är ju photoshoppad intill igenkännlighet. Vad sänder vi ut till kommande generationer med all denna fixering vid yta, kroppshets och ”vi duger inte som vi är” mentalitet?
  Hon har opererat brösten två gånger, bukplastik, tagit bort gäddhäng, löshår (trots de bra kapslarna från Bobby) vita porslinsgaddar och en spraytan i nyans chiliconcarne. Ändå är det något som skaver?
  Lägg pengarna på en psykolog istället och då inte någon bekräftande psykolog, utan en som verkligen får henne att inse att hon har stora problem.

  Att hon nu står och pratar om en värdelös produkt blir jag inte ett dugg förvånad över. Hon har ju tackat nej till samarbeten förr enligt henne själv och sållar noga. Saken är den att hon inte erbjudits några samarbeten förr och det är därför hon nappar på all skit nu som lurar av småtjejer månadspengen.
  My flawless är värdelös! Företaget oseriöst. Det behöver man inte vara raketforskare för att inse vid första anblicken.

  Beundrar de kvinnor som faktiskt gör något vettigt av sin plattform.
  Gör om och gör rätt Anna! Du lurar människor till att konsumera på ren dynga.

  Svara

   Bra ändå att hon redigerar intill igenkännlighet.

   Svara

   Eller hur! Det är nästan som om det skulle vara svårt på något sätt att utveckla sin självkänsla när man vart i offentligheten sen tonåren?? nästan som om att bli kritiserad och bedömd i så känslig ålder skulle ha några konsekvenser? Jag menar, herregud, vi har ju kritiserat kvinnans utseende sen åttiotalet, att hon aldrig lär sig?

   Svara

  Men jag tror fransarna ser värre ut pga fotoshopad video. Hela ansiktet är ju utdraget på längden, då bör väl även fransarna hänga med på det, eller har jag fel för mig?

  Svara

   Men varför drar man ut sitt ansikte på längden? Mvh Nyfiken kärring-73

   Svara

    För att det ska bli smalare.

    Svara

  Bloggrelaterat OT:

  Tycker att IL är så rolig i sin benhårda envishet att VÄGRA lära sig engelska. I en instastory nyss berättade hon om en ”läpp pencil” från Charlotte Tilbury som hon köpt. Vad är det med människan? Har hon tvångstankar och ba jag får inte lära mig engelska, får inte lära mig engelska, får inte lära mig engelska…?

  Svara

   Haha i love you

   Svara

  Har varken tid eller lust att läsa alla kommentarer.
  När man är på andra sidan klimakteriet så får vissa ibland oönskade hårstrån i ansiktet.
  Kvinnor från Mellanöstern får detta ofta redan i barndomen/ tonåren.
  Kan vara jobbigt för många.
  Men att försöka kränga vissa produkter är dåligt.

  Svara

   Vi är nog många både unga och lite äldre som har just det problemet. Anna pratar om det som pinsamt och skämmigt, vilket jag tycker är fel. Normalisera istället. Vi kvinnor har hår på alla ställen där män har hår. Ansiktshår är ingen konstigt, men det är reklam som slammar detta fenomen som blir konstigt.
   Ett hårstrå på hakan eller lite mursing har de första och det behöver inte vara pinsamt alls.

   Svara

    Det är liksom ingen slump att vi inte ser rakapparater för män i en reklam där mannen står och skäms över sina strån

    Svara

  Genuint nyfiken. Har det någon hänt er att ni har vart ute och plötsligt tänkt ”Fanken och Helsinke, de håret måste väck!!”

  Det har ALDRIG hänt mig och i Annas video låter det som något som händer lite då och då.

  Har jag bara tur eller?

  Svara

   Jo, nog har det hänt att man suttit på jobbet på ett möte och känt ett vasst hårstrå på hakan som säkert syns för de övriga. Men jag har dock aldrig upplevt att jag måste ta bort det genast, fått panik eller tyckt att det var skämmigt. Vi alla har hår mer eller mindre. Det är idealen som är skeva.

   Svara

  Alltså, inte särskilt mycket celluliter på den där bilden? Tycker hon ser ut som vem som helst på benen. Blir provocerad när folk är ”modiga”, så har de obefintliga skavanker.

  Svara

  Hur kan människan som är snart 50, låta o bete sig som en ”fjortis” Vill bara gråta när jag ser hur dessa personer har fastnat nångonstans i utvecklingen mentalt.

  Svara

  Den funkar inte. Om ni ändå vill ha så kostar dem hälften på Wish.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.