En fruktdoftande fiffi verkar viktigt för Nicole Falciani

Hon har nämligen inte gjort reklam för en produkt som ska få fiffin att lukta fruktsallad utan två.
Först fick hon ta fram en intimitvål för DeoDoc som skulle lukta som ett somrigt fruktfat i Toscana och nu en kokosdoftande fiffi-ttvål tillsammans  med Libresse – oklart om hon varit med i skapandeprocessen eller bara marknadsför produkten.

Cissi Wallin lämnar en kommentar om att man faktiskt inte behöver en massa tvålar för att göra rent sitt underliv – något om många experter också säger – men Nicole tycker absolut att hennes fiffi behöver den då hon verkar vilja avlägsna mer än bara den traditionella fiffi-doften.
Gör ni också det? Tvättar fiffin med mängder av tvål?

Kanske är Nicole paranoid att hennes fiffi ska lukta som Amy Schumers, på en riktigt bra dag – som ett litet ladugårdsdjur?

#FreeTheFiffi

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker inte att Cissi behöver lägga sig i där. Bara drygt. VARFÖR ska hon vara med överallt oombedd? Gah.

  Svara

   Därför att allting handlar om Cissi Wallin.

   Svara

    Exakt 15:10!
    Det finns många som svettas kraftigt från ljumskar, rumpa samt insida lår och där går vanlig deo/tvål/olja inte att använda utan stor risk för svampinfektioner, eksem, förändrad ph-nivå med bakteriell vaginos som ett brev på posten.

    Det är okunnigt att uttala sig utifrån enbart sig själv och sina behov. Tyvärr är Cissi en person som alltid dömer ut andra alltför onyanserat och hårt, enbart utifrån sina egna upplevelser.

    Produkter som intimtvål och intimdeo fyller en väldigt stor funktion för personer som lider av kraftig svettning. Svettningen leder i längden till återkommande genitala svampfunktioner, eksem, ständigt dålig lukt som känns, och ibland även syns, genom kläderna, blöta märken lämnas på stolar då man reser sig osv. En intimdeo och anpassad intimvål hjälper otroligt många till ett någorlunda mer normalt liv.

    Svara

    Exakt 15:10!
    Det finns många som svettas kraftigt från ljumskar, rumpa samt insida lår och där går vanlig deo/tvål/olja inte att använda utan stor risk för svampinfektioner, eksem, förändrad ph-nivå med bakteriell vaginos som ett brev på posten.

    Det är okunnigt att uttala sig utifrån enbart sig själv och sina behov. Tyvärr är Cissi en person som alltid dömer ut andra alltför onyanserat och hårt, enbart utifrån sina egna upplevelser.

    Produkter som intimtvål och intimdeo fyller en väldigt stor funktion för personer som lider av kraftig svettning. Svettningen leder i längden till återkommande genitala svampfunktioner, eksem, ständigt dålig lukt som känns, och ibland även syns, genom kläderna, blöta märken lämnas på stolar då man reser sig osv. En intimdeo och anpassad intimtvål hjälper otroligt många till ett någorlunda mer normalt liv.

    Svara

     Men både intimtvål och intimdeo bör vara parfymfri. Finns ingen anledning att de ska ha parfym. Inte om de fungerar i alla fall.

     Svara

      Jag själv lider av kraftig svettning i underlivet och är otroligt tacksam för att det finns parfymerad intimdeo och intimtvål. Den är anpassad med rätt ph för de sköra slemhinnorna. Utan den luktar det unken svett igenom byxor och klänningar och jag lämnar fläckar på stolar.

      Enligt min läkare som är specialist på hyperhidros är det många som lider av detta i det tysta. Det är alltså betydligt vanligare än vad man tror.

      Svara

       Vilken deo använder du anonym 15.52? Har du sökt vård för det? Jag har precis samma problem 🙁 Skäms ihjäl

       Svara

        Finns medicin att få. Min son äter det och fungerar utmärkt.

        Svara

         Till Anonym 19:34. Då vet du väl också att de medicinerna som används vid hyperhidros också kan ge allvarliga biverkningar som minnesstörningar/demens, svår muntorrhet med tandproblem som följd, svår trötthet, huvudvärk, mycket svårt att kissa samt att medicinerna inte fungerar på alla eller bara fungerar ett tag varefter effekten börjar avta.
         Det sammantaget gör att många inte vill ta dessa mediciner, biverkningarna kan bli alltför påfrestande. Men svettas mindre eller inte alls, det gör de flesta i början av medicineringen det har du alldeles rätt i.

         Svara

          Antikolinergika ska inte tas om det finns anlag för demens hos någon av föräldrarna eftersom läkemedel som Egazil då ökar risken betydligt för att få demens i tidig ålder ~50 år.

          Svara

        Ellen intimdeo och deodoc intimdeo funkar bra och är milda och skonsamma. De hjälper dock bara till viss del.

        Ett smart tips är att alltid ha med sig intimvåtservetter i väskan. När jag går på toa hemma har jag det så bra att duschslangen räcker till toan, så brukar tvätta med lactasyd eller bara skölja rent med vatten efter toabesök. Har alltid med några trosor så jag kan byta om de blir blöta.

        Man ska försöka undvika att gå omkring och vara fuktig för länge eftersom man då lättare får svamp och eksem.

        Svara

      Nej, det finns jättebra intimdeo med parfym anpassad för underlivet.

      Däremot ska du självklart inte använda vanlig deo med parfym i underlivet.

      Svara

       Varför inte parfymfri intimdeo? Parfymen gör bara skada

       Svara

        Nej det finns intimdeo med parfym som är mild och som inte påverkar underlivet negativt.

        Svara

         Sen är det ju såklart upp till var och en att välja parfym eller inte. I många fall hjälper inte deon mer än kanske 50-procentigt och då är det en fördel med parfym för att slippa lukta unken svett.

         I ljumskarna sitter en speciell sorts svettkörtlar som gör att svetten luktar extra illa.

         Svara

          Det där är nog individuellt, för min svett från ljumskarna lukar ingenting. Däremot i armhålorna luktar jag inte alltid hallon !

          Svara

           Min svett från ljumskarna luktar infekterad navel efter en hel dag på jobbet. Helt naturligt enligt läkarens koll och bara att inse att alla är olika.vad jag använder för att försöka luktar godare eller snarare mindre illa ska ju andra skita helt i. Mitt bekymmer.

        Men va? Hur kan man svettas där nere? Aldrig varit med om

        Svara

      Precis, det finns absolut behov av intimtvål, men den ska vara parfymfri! Att bada badkar med massa tvål och badbombar är för övrigt något av det värsta man kan göra mot sin fiffi.

      Svara

      Helt rätt, sen tycker jag inte det räcker att bli ren där bak med vatten utan då är intimtvål perfekt! Helst parfymfri såklart 🙂

      Svara

   Varför inte? Tycker absolut vi ska lägga oss i, hur ska mänskligheten annars ga framat?

   Svara

    Hur har hon tid undrar jag

    Svara

     Hur har du tid..? 😂 Ni gör exakt samma sak, bara att Cissi denna gången gjorde liiite mer för mänskligheten än du. Bättre lycka nästa gång ❤️

     Svara

      Det har hon inte. Hon har utgått ifrån en opåläst och snäv ståndpunkt och applicerat sin totalitära syn på andra kvinnors val. Hennes livsverk i ett nötskal med andra ord.

      Svara

       Cissi hänvisar generellt ofta till diverse sakkunniga och forskning som hon inte kan specificera.

       I det här fallet är hon uppenbart okunnig inför att alla har olika förutsättningar och behov av olika produkter.

       Svara

        Hon hade varit med i en panel om bdsm häromdagen och kom dit opåläst som vanligt. Cissi verkar tro att hennes blotta närvaro och hänvisningar till olika sakkunniga (som aldrig nämns vid namn) samt forskning (som aldrig specificeras) ska vara fullt tillräckligt för succe’. Så är det INTE, och var inte heller den här gången.. 😏.

        Svara

         Ni säger att ”allt handlar om Cissi”. Det är ju för f*n ni alla som inte har annat för er än sitta och sprida hat och skit så fort nån öppnar munnen, som gör att det handlar om henne. Tror inte många får 1% gjort av det Cissi gör faktiskt. Är fruktansvärt trött på alla som inte gör annat än snackar skit överallt. Om alla. Detta gäller i hög grad alla sk instafeminister. I grund och botten handlar det om LDs hat/avundsjuka mot Cissi. Den har alltid lyst igenom. Sen hänger alla kompisar till LD på. Kajjan, Stina, Fayme osv.. 😴

         Mondo & com inte att förglömma i allt det här. Ökända mobbare.

         Jag undrar vad som skulle hända om en människa pga hot, hat, vuxenmobbning osv drevs till extrema handlingar.. Skulle nån av alla ens ha vett att skämmas?
         Tror tyvärr inte det.

         Och, nej. Jag följer ingen dem.

         Svara

          Problemet med i stort sett alla dessa instagramfeminister är att dom inte är någonting annat än simpla hatare med för stora egon. Dom tycks ha kidnappat ordet feminism med sina extrema åsikter som också polariserar hela debatten något enormt.
          Jag vill inte ens kalla mig för feminist längre pga dessa, däremot så är jag en ständig förespråkare för jämställdhet.

          Det kommer alltid finnas en grupp mans- och kvinnohatare.
          Det kommer alltid att finnas folk som fortfarande anser att mannen står över kvinnan samtidigt som det kommer alltid att finnas folk som vill beskylla ALLA dagens män för de senaste tusen åren av förtryck och maktmissbruk runtom i världen. Som stänger ute männen från debatten och som vill få allt de gör till förtryck. Men detta är en liten liten grupp feminister och anti-feminister i det stora hela, tyvärr är det dom som också hörs mest. Jag tror att de flesta här inte tillhör någon sådan grupp, jag tror de flesta här vill att det ska vara jämställt – på riktigt. Men så har dessa små grupper skrämt upp oss och förvirrat debatten.
          Även om extremisterna åt båda hållen tycker olika så tycker ju resten mer eller mindre lika, att jämställdhet är något bra.
          Bara för du är en man som inte kallar dig feminist behöver du inte vara kvinnohatare, och bara för du är en kvinna som är feminist behöver du inte vara en manshatare.

          Svara

          Vissi har betett sig riktigt illa mot många och avslöjats med brallorna nere. Nu vänder hon det helt naturliga i att folk inte vill umgås med henne, till att folk mobbar henne för att hon är så fantastisk och de bara avundsjuka.

          Hos vissa Cissihjärntvättade har poletten fortfarande inte trillat ned, men det är nu bara en tidsfråga.

          Svara

          En till som ser det helt samma som du! Patetiska hela högen. Sitter och tror sig vara så stora och bra och gör inte i närheten av det CW gör. Inget stöd, ingenting. Trots all skit dom kastat på henne de senaste månaderna. Skulle nån i min familj frysa ut mig på detdär viset så skulle jag va helt förstörd. Hur skulle LD känna i den sitsen? Hon som är konflikträdd och får knip i magen när nån tycker hon beter sig illa? Egocentriska hela högen och något vettlöst. Trodde mer om alla dedär kvinnorna helt ärligt! Det dom gör nu är bara så jävla lågt. Grupptryck deluxe.

          Svara

           Att Cissi var den som, utan anledning, gick bakom ryggen på de i Gardet som stöttat henne i månader trots hennes egoistiska oseriösa beteende, som förstörde förtroendet helt för Gardet, bortser du bara från?!

     Tycker att intimtvål fungerar bättre än bara vatten (rätt pH?). RFSU gör ju intimprodukter med parfym som också luktar gott och fungerar bra :).

     Svara

    Mänskligheten går inte framåt av att cissi läxar upp folk om fitthygien.

    Svara

     Rätt trist attityd med tanke på att hon har rätt. Det är väl bra om nån får kunskap om att man inte bör använda tvål och parfymer i underlivet. Många skriver om svettiga skrev, men det är ju nåt helt annat och lär tåla vanlig duschtvål.

     Svara

      Många lider av hyperhidros i det tysta. Att någon som Cissi ska gå ut och tala om för dem att de ska tvätta sig med bara vatten eller olja, är ett rent hån. Svettning i området är redan skambelagt som det är bland både unga tjejer och äldre kvinnor.

      Tips till Cissi är att inte uttala sig som expert gällande allt möjligt när du inte är det.

      Svara

      Nej hon har inte rätt. Det finns ett stort mörkertal bland kvinnor som skäms för att svettas från underliv, insida lår, rumpa och ljumskar. Att kända personer som Cissi offentligt gapar ut att det för alla underliv räcker med tvål och olja, förstärker deras skam.

      Många lider i det tysta eftersom det inte är det första man berättar ens för någon närstående.

      Svara

       Så t.ex. lår är en del av underliv nu…

       Svara

        Om du vetat vad du pratar om hade du vetat att om du sprutar vanlig deo där låren möter innerlåret, hamnar den även i underlivet. Det ger eksem, svamp osv. I övergången mellan blygdläppar och innerlår finns en stor mängd svettkörtlar.

        Svara

     Fast jo. Jag önskar att jag i tonåren fattat att det inte är ”äckligt” ifall det inte är totalt luktfritt mellan benen.

     Svara

    Hon har ju dessutom rätt. Ingen gynekolog förespråkar tvål i fiffin eller deo. Ingen.

    Svara

     Nej inte i

     Svara

      Men såklart inte i. Utanpå. På vulvan. Inte bra där heller

      Svara

   Håller fullkomligen med, den rätta tonen på det här inlägget borde handla om Ciccis totala oförskämdhet. Nu kanske Cissi föredrar att lukta fiskebil mellan benen men vi är många damer som vill känna oss fräscha. Hon ska då fasen lyckas vända ALLT till patriarkatet och systerskap. Kräks!

   Svara

    Fast luktar man som en gammal fiskebil mellan benen, bör man nog uppsöka gynekolog.

    Svara

    Hur kan det vara oförskämt när det är reklam? Avsändaren är betald för att uttrycka sig positivt, självklart får då andra uttala sig kritiskt utan att bli nedgjord.

    Svara

   Men du anser ändå att du själv behöver lägga dig i här utan att någon har bett just om din åsikt?

   Svara

    Den här bloggen drivs ju mycket av kommentarerna. Jag tycker det är stor skillnad att gå in på någons instagram och skriva det under dennes bild och börja veva med pekpinnen.

    Svara

     Även influencers drivs ju av aktivitet (som kommentarer) på deras kanaler.

     Svara

   https://youtu.be/TO3hkkzUODY rask live fiskar : swish donationer nästan varje kväll och nu tigger pengar på snapchat meddelande för 100 kr

   Svara

   Håller med.

   Svara

  Men, men, men hur gör man om dajmkrysset ska dofta solvarma smultron då? Minst lika viktigt.

  Svara

   Borde gå att använda likadan deo, men inte samma för då luktar du rumpa i fiffi

   Svara

  Varför ser inte jag kommentaren på Nicoles insta?

  Svara

   Antagligen en block från Cecilia

   Svara

  Använder specialtvål och den får gärna vara lite parfymerad (men ¨måste inte). Förstår inte varför det anses så hemskt? Minns alla deodoc-disskutioner där folk tror man sprejar deo rätt upp. Det är ju i ljumskarna man använder den..
  Skulle själv inte nöja mig med bara vatten, men mellan duschar använder jag gärna lite olja för att rengöra.

  Svara

  Jag klarar mig inte utan Lactacyd som har samma ph-värde som underlivet om jag inte missminner mig.

  Min fiffi kliar av duschtvål som jag förvisso också slutat med utan använder Lactacyds duschtvål till kroppen.

  Skulle inte känna mig ren med enbart vatten.

  Vill absolut inte att mitt underliv ska lukta parfymerat. Känns väldigt onaturligt.

  Svara

   Lactacyd är enligt de gynekologer inte bra för fiffi. Minns ej varför

   Svara

    Ja, det ska ju inte alls vara bra. Är väl just pga fel ph?

    Svara

     PH värdet var det ja. Helt fel för fiffan.

     Svara

    Ööh jag har tvättat fifi med lactacyd i över fyrtio år och har faktiskt aldrig haft underlivsproblem trots tre förlossningar.

    Svara

     Jag har tvättat underlivet med bensin i 30 år utan att få underlivsproblem så det kan inte vara skadligt och den som säger annat ljuger alltså.

     Svara

    Va? Det har jag aldrig märkt. Använder jag vanlig duschtvål så brukar det klia i underlivet men aldrig köpt något med Lactacyd.

    Ska kolla upp det du säger.

    Svara

   Tvätta med tvättkräm Dax, smörjer och rengör utan att torka ut👍

   Svara

   Använder också Lactacyd oparfymerad mellan benen. Ibland bara vatten. Alltid funkat för mig så jag fortsätter. Känns bättre om maken ska ner dit med munnen att veta att det är helt rent från typ kiss (även om jag torkar blött innan jag torkar torrt efter toabesök…) eller dagens svett typ. Inte för att nån av oss är överdrivna på den biten men alltså jag är renlig av mig helt enkelt. 🤷‍♀️ (Obs: Därmed inte sagt att ni som bara tar vatten inte är renliga – tvättar också med bara vatten ibland! Men ni fattar.)

   Men så har jag nog inte så känslig hud heller för ändå uppåt 25årsåldern använde jag bara vilken vanlig hård tvål typ Dove som helst. 😅 Utan problem, aldrig lidit av klåda eller något. Valt att gå på nåt mildare helt enkelt för att det ”känns bättre” eller hur jag ska uttrycka det, det behövs ju inga extrema rengöringsmedel där nere direkt! Så numera som sagt: vatten eller Lactasyd.

   Sen med Lactacyd… är ju inte som att man ska in och skrubba, eller med en mängd tvål. Ett par tag mellan läpparna ”i förbifarten” är ju allt liksom.😉

   Svara

    Olja känns ju som att det bara blir kvar som en hinna sådär som t.ex. babyolja blir, urk på det för mig personligen.😅

    Svara

  Kan inte alla bara få göra som man vill? Enkelt.

  Svara

   För att det i det här fallet finns fakta som stödjer att det bästa är att bara använda vatten. Att kommersiella intressen vill att kvinnor ska tro att vi måste använda speciella intim-produkter och alltid måste dofta gott i fiffin beror på en enda sak – att de vill tjäna pengar – inte att de värnar om kvinnors underliv. Luktar man väldigt mysko så bör man gå och kolla om man har t ex svamp, inte använda parfymerade produkter.

   Svara

    Detta!!!☝️☝️☝️

    Svara

    Tjejer klarar av att tänka själva…

    Svara

     Tack!!

     Svara

    Nej det finns ett stort mörkertal som lider av hyperhidros, överdriven svettning, som kan drabba olika delar av kroppen. Dessa personer klarar inte att leva ett normalt liv utan produkter i form av tvål och deo särskilt anpassade för underlivets ph och slemhinnor.

    Svara

     Tror dock knappast att majoriteten tjejer som använder intimdeo och annat parfymerat lider av detta. Har man allvarliga problem av vad det än är, så är det väl självklart att man kan behöva ”extrema” lösningar men för de flesta kvinnor är det onödigt.

     Svara

      Jag tror knappast att marknaden för intimdeo skulle finnas kvar om det inte fanns de som verkligen behöver produkterna. En liten intimdeo från deodoc är svindyr och knappast något man betalar frivilligt regelbundet om man verkligen inte var tvungen.

      Svara

      Extrem!? Är det så svårt fatta att alla inte är lika?

      Svara

    Trevligt att tala om för andra hur man ska tänka och göra. Trodde endast män gjorde det🤔

    Svara

   Klart man får. Men det känns så skevt att promota produkt efter produkt som ska radera bort allt naturligt. Det är fillers, tuttlyft, hårborttagning, fittdeo och gud vet vad.
   Vi får verkligen inte vara naturliga.

   Tjejer kommer tvätta och parfymera sig i underlivet, rubba den naturliga floran, få flytningar och kli och därefter tvätta sig ännu mer för att bli kvitt obehaget utan att förstå att det är dom själva som parfymerat fram problemet.

   Jag tvättade min fiffi fördärvad som tonåring. Var livrädd att lukta någonting öht. Resultatet vart såklart flytningar och jag vart desperat och började gå med tampong varje dag.
   Jag visste att det inte var bra men jag var desperat, det viktigaste var att inte lukta.

   Det är det jag ser framför mig med de här produkterna. Ett växande problem bland unga tjejer som är livrädda att för sina egna kroppars naturlighet.
   Jag tycker Cissi gör rätt som ”lägger sig i”.

   Svara

    Fast det är väl en bit mellan intimtvål och fillers?

    Svara

    ”Vi får”… nåja det är ändå ganska få tjejer totalt sett som faktiskt gör skönhetsoperationer, fillers, m.m. Typ alla jag känner törs vara naturliga och ja det är nåt vi diskuterat. Det värsta folk gör är väl kanske slinga håret och raka under armar och mellan benen (både estetiskt och hygienskäl för de flesta av oss)

    Svara

     Och du som använde tamponger för att stoppa flytningar måste ju vara undantaget… normal renlighet räcker nog f är de flesta. Dvs vatten och eventuellt parfymfri tvål (gissningsvis det allra vanligaste folk använder ?)

     Svara

  Nicoles svar till Cissi.

  Man behöver ändå inte tvål för att få bort det. Det löser nog oljan bra.

  Olja är fantastiskt♥️

  Svara

  Jag tycker faktiskt det är helt upp till var och en. Jag personligen har problem med att fiffi kan lukta påtagligt om jag t.ex. har haft jeans på mig och varit varm. Tycker inte det är fräscht att stå på kontoret och känna det så fort jag delar på benen, och hade inte uppskattat om mina kollegor doftade så (lika lite som man vill känna svettlukt på tunnelbanan). Därför tycker jag hudvänliga och speciellt framtagna deodoranter för underlivet är en jätte bra produkt för den som vill nyttja den, det är ju valfritt. Tycker alla sekundärkränkta kan lugna sig lite, ni får gärna lukta som ni vill där nere.

  Svara

   Luktar det genom byxorna från ditt underliv har du garanterat något som spökar, du bör uppsöka en doktor.

   Svara

    Eller inte. Har varit till gynekolog om detta och det är inget fel på fittan. Har en stark naturlig lukt och lätt att svettas i underlivet. Naturligt men inte särskilt trevligt.

    Svara

     Exakt det finns många som lider av kraftig svettning från underlivet.

     Svara

     Precis. Har samma ”problem” i vissa byxor (jeans som är riktigt tajta i skrevet t.ex.) men inget i övrigt fel på mig. Helt normalt.

     Du som bad henne ovan söka hjälp typ, låter som såna där som tittar på sin egen fiffi och tror att allas ska funka likadant om de är normala. Typ ”usch blygdläppar som hänger utanför?!?!? Vem har så?! Gå till en läkare, visa dig aldrig för en man, vad ääckligt…”🙄🙄 Så du bidrar till att tjejer skäms för sin kropp så att du vet. Poängen var ju just att det är NORMALT ATT det luktar. Det är individuellt hur och hur mycket. Kan t.ex. även påverkas av vilken tid i menscykeln du är.

     Svara

      Ja eller såna som kollar på sin fiffi och säger ”men jag har ju sprayat parfym och tvättat könet med handtvål hela livet och aldrig haft en svampinfektion så det kan inte vara dåligt!!”

      Svara

       Var ju dock lite poängen ovan att det är individuellt hur man luktar och funkar där nere…

       Och alltså vuxna människor måste ändå kunna förstå att det som funkar för en person kanske inte funkar för en annan. JAG använder bara vatten men nån annan känner sig inte ren kring mensen utan tvål o upplever inga problem med det. En annan får klåda av tvål, då är det ju bara att sluta med tvålen t.ex. Att det är individskillnader måste en vuxen fatta.

       Svara

     Fyyyy vad vidrigt. Jag luktar aldrig där nere, inte ens efter en hel svettig dag. Men ni måste börja tvätta er efter ni kissar, klart ni stinker både skit urin och allt möjligt annars.

     Svara

      åh vilken bra ide! Jag tänker skaffa en liten portabel dusch att ha med mig att använda när jag läcker pga inkontinens! Att jag aldrig har tänkt på att tvätta mig!

      Svara

    Nej, man har inte garanterat något som spökar i underlivet.
    Jag har samma problem som Anna. Mycket flytningar som rinner igenom trosor och sätter sig i byxtyget på nolltid. Med värmen från kroppen, speciellt eftersom man ofta sitter med låren ihop luktar det. Jag har gjort flera gyn-undersökningar och mitt kön mår prima, trots att mina flytningar luktar när de forsar fram.

    Svara

     Men oavsett kommer inte fruktluktande tvål rädda lukten, eller? Isåfall finns andra lösningar, som apoteksköpta intimtvåler, trosskydd utan doft, bra trosor.. osv. Oavsett vad gör inte doftande tvål något gott.

     Svara

      Men låt folk använda det dom tycker hjälper? Varför vara dryg 😂

      Svara

      Exakt. Är ju som att tro att lite parfym döljer svettlukten under armarna.

      Svara

      Anna skrev om intimdeo, inte frukdoftande tvål.

      Svara

       Intimdeo förstör den naturliga balansen, även om deon eller tvålen är pH-balanserad. Bakterier plus tvålrester/deorester = lukt.

       Svara

        Skriv inte om saker du inte känner till 16:02. Det finns flera olika sorters intimtvål och intimdeo som absolut inte påverkar underlivet negativt på något sätt.

        Jag är i princip alltid blöt av svett i hela underlivet. Trosorna blir genomblöta. Jag har fått botoxbehandling och det är det enda som hjälper långsiktigt.

        Sluta skriva när du inte har en aning.

        Svara

   Du luktar för att du använder tvål och underlivsdeo. Prova tvätta dig med bara vatten i en vecka så får du se.

   Svara

    Bullshit, använde enbart vatten i många år och luktade ändå skunk trots helt frisk fitta. Varför uttalar du dig om något du inte har kunskap i?

    Svara

     Du kanske använder stark kroppstvål som rinner ner och ställer till det? Mild naturligt tvål till kroppen är bäst. Om du fortfarande luktar så kanske du borde kolla över din diet. Allergi kanske?

     Svara

     Oavsett, så gör intimdeo saken värre. Tro det eller ej.

     Svara

      Haha alltså det är helt galet vad ni blir provocerade av detta. Precis som Hanna skriver här uppe så mår min vagina alldeles utmärkt – helt plötsligt så verkar ni vara gynekologer hela högen här och dömer med era pekpinnar till höger och vänster. Det som är mest intressant med det är att ni kastar ur er vad ni tror fungerar bäst för någon helt utan medicinsk eller annan bakgrund om mig, ni vet inte vad jag testat och inte eller vad jag redan gör i dagsläget. Ni vill bara kräkas ur er att ni vet bättre och rättfärdiga att ert sätt är det bästa. DET för mig är mer skrämmande för unga tjejer, än en intimdeodorant.

      Svara

       Fast vem är det som blir provocerad 😂

       Svara

        Alla är som rose!

        Svara

        Haha nämner man ett enda ord om ph går ju alla fittparfymanvändare totalt i taket😄😄 underhållande att se hur de blir så provocerade

        Svara

      Sluta sprida osanning! Vanlig deo rubbar helt phnivån i underlivet och leder till svamp, bv osv. Det gör INTE intimdeo och tvål som är tillverkad för att inte skada slemhinnorna.

      Svara

       Exakt. Man ska ju inte direkt ta absolut torr eller rexona och köra upp i fiffin om nån trodde det 😎

       Svara

     Du kan inte lukta skunk där nere och vara frisk, sorry.

     Svara

  Helt klart upp till var och en att bestämma hur de bäst vill skada sitt underliv med knasiga tvåler och annat skrot. MEN att bygga på normen om att kvinnor inte luktar annat än fruktsallad och sommarbris är så sjukt skadligt för alla som växer upp just nu. Alla Nicoles följare som precis börjar upptäcka son kropp, lära känna den och försöka acceptera den. Då är det inte hjälpsamt eller på något vis värdefullt att Nicole ska promota sådant strunt. Gör som ni vill, rubba er pH-balans hur ni vill, men sluta prata om det öppet.

  Svara

  Att det fortfarande finns folk som kallar vaginan för ”fiffi”… Usch!

  Svara

   Eller hur, köttros heter det ju!

   Svara

    Vad som helst förutom ”fiffi”. Låter bara som dagisspråk när man lär barnen om dess underliv och ska ge det ett ”gulligt” och ”odramatiskt” namn

    Svara

     Mus är det värsta jag vet. Därefter kommer snippa (när endast vuxna är inblandade) och sen fiffi.

     Svara

      Kom på ett nytt ord idag, Mufflan!
      😚

      Svara

    Bevare mig väl……

    Svara

    Framstjärt.

    Svara

    Köttros? Det trodde jag var för rövhålet

    Svara

   Vilket ord använder du själv? 😊

   Svara

    Vagina skrev jag i första kommentaren tex

    Svara

     En vagina är ju enbart insidan. Vulva är väl mer rätt då? Hemma säger vi snopp och snippa. Helt odramatiskt 🤷‍♀️

     Svara

      Ja vulva om är rätt namn på den, så föredras ju vulva än ”fiffi”

      Svara

    Hopsisnuskan

    Svara

   Hellre fiffi än fitta.

   Svara

   Fiffilito heter min

   Svara

    Ibland snippeluring

    Svara

     Kissen

     Svara

   Snippa när det ska vara barnvänligt annars använder jag mig alltid av benämningen fiffi.

   Svara

    Punani är också fint, och fiffi är gulligt.

    Svara

     nej USCH

     Svara

     🤮🤮🤮 vad fasen är en punani!

     Svara

     Fyyyyyyy ryser

     Hörde de där tjejgänget i förra Bachelor använda det ordet.

     Usch

     Svara

   Skriver fiffin här för att vulva och vagina låter vulgärt i mina öron. Fit ta är en svordom inte ett namn på mitt kön.

   I tal säger jag inget av det. Bara ”mellan benen”.🤷‍♀️

   Svara

  Är de bara jag i hela världen som ALLTID tvättar fiffi och stjärt med rikligt med tvål?
  Gärna rituals då det är det jag använder på resterande av kroppen?
  Skrubbar mig alltid i stjärtskåran också, för det finns få saker som är så satisfying som att veta man är riktigt ren där.
  Använder orimligt mycket toapapper både vid nr 1 och nr 2.
  Och min snippa mår och har alltid mått – utmärkt.

  Svara

   Exakt samma här! Fast använder helt Body Shops duschtvål. 🙂 Hade inte känt mig ren om jag bara tog lite vatten tror jag.

   Svara

   Jag med. Har rövsvett som sprider sig till underlivet och luktar, så jag använder vanlig jäkla duschcreme och fick senast igår veta att jag har så fina slemhinnor och att allt ser jättebra ut. Så ofantligt trött på alla som tror sig vara expert på både sitt eget och andra kvinnors underliv.

   Svara

   Samma här. Har aldrig använt intimtvål utan kör med samma som till resten av kroppen. Och tvättar mig med babyvåtservetter efter toabesök. Har aldrig haft problem med svamp, dålig lukt eller liknande. Man är väl olika känsliga och har olika behov.

   Svara

   Samma..
   Fått höra att ens slemhinnor osv är så fina.

   Rikligt med tvål av de man har hemma,allt från Barnängen, till något billigt på ÖOB, både fram och bak. .

   Både epilerar och rakar mig.. (tro mig, man vill inte epilera sig supernära själva allt för det för svinont om man nyper sig själv i skinnet🤣)

   Haft 3 svampinfektioner hela mitt 30 åriga liv.. Det var vid samtliga antibiotikakurer….

   Svara

   Jag kan inte använda vanligt två. Det svider så in i norden i många h efter vanlig tvål. Nu lukar inte min fiffi något fastän jag svettas där när jag tränar. Men om jag inte har duschat på 1v ja då luktar den , men det gör ju hela jag efter att inte duschat på 1v. Ibland har jag vatten vi fiffi tvätt och vid mens underlivs tvål.

   Svara

   Men grattis tjejer, ni har precis kommit fram till vad vi alla egentligen vet…alla fittor är olika.

   Svara

  Fitta ska lukta fitta!
  Så sa iallafall min största idol genom tiderna, Somliga feta kvinnor!
  Synd att hon försvann från www

  Svara

   Så sa även en man jag kände för många år sen

   Svara

   Vad hände med henne?

   Svara

    Oklart.. hon började nog prioritera det verkliga livet istället. Vilket antagligen var ett helt rimligt beslut. Men jag saknar henne ofantligt mycket. Blev tomt utan hennes knivskarpa analyser, för att inte tala om hennes humor, den var i världsklass!
    Jag hoppas verkligen hon mår bra!

    Svara

   Var tog hon vägen? Minns henne väldigt väl

   Svara

  Jag använder olja. Antingen olivolja eller kokosolja. Lider av hyperhidros och svettas som om jag tömt halva blåsan (använder inkontinensskydd till det), går dock lätt att bli av med både svett och svettlukt, samt även stark snippdoft efter en varm dag med bara lite olja och vatten

  Svara

   Vet du, jag vet att du hittar på.

   Hade du på riktigt lidit av hyperhidros i underlivet hade du vetat att olja INTE tar bort den extremt fräna stanken underlivet och rumpans svettkörtlar producerar. Eller så lider du av starkt nedsatt luktsinne och då beklagar jag situationen för de runt om dig.

   Underlivets svettkörtlar producerar en oljig svett som definitivt inte tas bort med olja 😏.

   Detta är ett riktigt jobbigt problem för många, mörkertalet är stort.

   Svara

    Men gud vilken nedlåtande kommentar. Det kanske visst funkar med olja för anonym, även om det inte funkar för dig. Du är medveten om att alla kroppar är olika och sjukdomer etc kan ta sig olika uttryck på olika personer? Det verkar inte som att du är medveten om det om man läser din kommentar, men innerst inne tror jag du förstår det.

    För övrigt: Fett löser fett, dvs olja löser olja. Så ditt påstående om att oljig svett inte skulle kunna tas bort med olja är felaktigt.

    Svara

     Olja tar inte bort den starka lukten. Den gör dessutom att en fuktig yta blir kvar på huden efter dusch som tillsammans med kraftig svettning bäddar för en miljö gynnsam för bla svamp.

     Svara

      Alltså, du är medveten om att gynekologer världen över rekommenderar just olja i underliv va?

      Svara

    Woah sicken dåre du är.
    Olja tar bort olja. Ta en kurs i kemi eller något kanske?

    Svara

     Läs vad 17.23 skrev. Vid hyperhidros som personen ovan påstår sig behandla med enbart olja, är det viktigt att hålla en så torr miljö som möjligt. Läkare rekommenderar tom babypuder vid hyperhidros i underlivet eftersom risken för svamp och eksem är överhängande vid en konstant våt miljö.

     Svara

      Fast olja är ju inte vått på samma sätt som vatten? Det repellerar ju vatten alternativt stänger inne vatten i huden så det blir ju inte fuktigt på samma sätt.

      Svara

     Hehe dåre? Slut på argument? Det brukar vara så att de med minst att säga använder personangrepp som argumentationsmetod. Grattis till att inte bli tagen på allvar.

     Svara

    Fyfan vilken osmaklig kommentar av dig.
    Jag har lidit av den satans sjukdomen sen jag var 3 år gammal.
    I 10 års tid har jag behandlats med botox, ditropan och oxybutynin. 2-3 gånger per år sedan 2012 (fram till nedläggning 1/9-2019) har jag pendlat mellan Stockholm Köpenhamn för behandling hos Calle på Hidroskliniken.
    Sluta tro att alla andra kroppar och sjukdomar funkar som hos dig.
    För MIG funkar olja och vatten alldeles utmärkt.
    Jävla dumhjärna rent ut sagt!

    Svara

     I din första kommentar skrev du att olja och vatten löser alla problem med svetten. Inte konstigt att flera reagerade på det uttalandet. Hade du som nu berättat att du fått botox och även antikolinergika är ju behandlingen en helt annan än endast olja och vatten.

     Svara

      Ni får nog lära er att läsa i så fall. Jag skrev INTE att olja och vatten löser alla problem med svetten.
      Jag skrev att det går lätt att bli av med både svett, svettlukt och stark snippdoft efter en varm dag.
      ALLTSÅ, när jag svettats så det rinner floder mellan benen en hel dag kliver jag in i duschen, på med vatten, ”tvåla in” med olja, skölja av. Svett, svettlukt, stark snippdoft borta.

      Svara

  Har alltid ”savette” engångs torkisar på dass som man kan dra över om man varit extra svettig eller någe annat. Men de finns inte i engångsförpackningar som typ de till händerna. Någon som vet ngt märke som har det? Svettas ORIMLIGT mycket i ljumskar och under skinkorna på sommaren och hade önskat ha med sådana till jobbet…

  Svara

   Jo, de finns i engångsförpackning! Savette Fresh & Clean heter de. Har alltid i handväskan.

   Svara

   Libresse har jättebra intimservetter som är lätta att ha med sig i väskan. Annars har deodoc intimservetter som är engångsförpackade. Jag använder libresse om jag känner mig svettig under dagen och är supernöjd 🙂

   Svara

    Tack båda för svar ❤

    Svara

  Ingen som reagerar på att Maggan (Margaux) posar med cigg? På sin egen insta och på bild i Bisses blogg?

  Sjukt ofräscht som förebild till många unga tjejer…..

  Svara

   Hon har en riktig rökarröst så det förvånar knappast.

   Svara

   Har letat och letat, hittar inte ens bilden? Länka gärna

   Svara

   Såg inte ciggen förrän du skrev det.

   Svara

   Det är ju inte ens en cigg hahahahaha. Det är dragdelen på dragkedjan längst ut på ärmen på jackan. Hänger ju en likadan på andra sidan närmare kameran.

   Svara

    Eh jo. Om du kollar i Bisses blogg så är det helt klart en cigg…….

    Svara

  Självklart finns det folk som lider av sjukliga svettningar i ljumskar och underliv men hur många av de som köper influencers fittdeos tror ni gör det och hur många gör det för att ”man ska tydligen lukta fruktsallad i fittan nu och det gör ju inte jag…”?

  Svara

   Det är väldigt vanligt med svettningar i jnderliv, rumpa och ljumskar och mörkertalet är jättestort. Fråga tex Carl swartling på Svettmottagningen Stockholm, specialistläkare med stor erfarenhet av hyperhidrospatienter. Eller läs åtminstone lite om svettning i underlivet på deras hemsida. Det verkar som att en och annan här verkar ha stora kunskapsluckor, men ändå ska uttala sig väldigt bestämt i ämnet..

   Svara

    Men själv verkar du ha svårt att läsa de kommentarer du svarar på.

    Svara

     Som sagt det är mer vanligt med kraftig svettning i underlivet än vad många, och även du, tror. Det finns ett stort mörkertal pga skam. De företag som tillverkar intimdeos gör det med fokus att ta bort svettlukt. Annars hade de inte behövt tillverka intimdeos utan en billigare variant av typen intim doftspray.

     Svara

      Du har ännu inte läst rätt ser jag…

      Svara

       (Ledtråd: att tro att majoriteten av de som köper influencers fittdeos har normal lukt i underlivet betyder INTE att det inte är vanligt att svettas mellan benen)

       Svara

        Oj vad spydig du är mot personer utan anledning 22.47 och 22.49.

        Precis som hen ovan betonar flera gånger är det ännu relativt okänt exakt hur vanlig svettproblematik i underlivet är bland kvinnor. Nya rön visar att det är vanligare än vad man tidigare trott och det beror till stor del på ett stort mörkertal som ej söker vård pga skamfyllda känslor. Hudläkare rekommenderar olika produkter, däribland intimdeodoranter och skonsamma rengöringsprodukter anpassade för det kvinnliga underlivet.

        Vad jag känner till finns ingen forskning som visar att de flesta som använder intimdeodorant är kvinnor utan egdnglig svettproblematik som endast är ute efter att lukta parfym i underlivet. Ändå drar du den slutsatsen? Grundat på vad?

        Jag har även svårt att tro att unga tjejer lägger upp mot 200kr på en deo innehållande 50ml med ingen, eller en svag parfymdoft, för att lukta gott. Betydligt enklare vore väl då att spruta några få droppar av sin vanliga starkare parfym utanpå trosorna eller på låren?!

        Intimdeodoranterna sprider ingen stark doft även om vissa sorter innehåller parfym. Deras syfte är att minska mängden svett.

        Svara

        Nu säger du emot dig själv 22.49.

        Svara

  Fattar inte varför det är så provocerande…är det ok använda parfymerad tvål? Schampo? Handcreme?Så fort någon nämner de använder en tvål kommer folk galopperande på sina fitträddarhästar. De ska bara upplysa lite. Jodå. OK om någon använt yes diskmedel, men nu är det ju ändå tvål avsedd för underlivet???

  Svara

   Därför att de lurar unga tjejer till att tro att deras underliv måste lukta parfym och blomsteräng.

   Svara

    Tillägg: fråga dig varför det inte finns fruktig tvål till snoppen så att den inte luktar snopp utan fruktsallad.

    Svara

     Exakt! Tjejer ska lukta fruktsallad men till killar görs bara manliga produkter som inte behövs för penis eftersom den redan luktar ”man”. För att inte tala om flensost och allt annat som är vardagsmat för manliga kön.

     Svara

     Män har inte samma problematik med ph värde. De flesta jag känner tvättar sig dock grundligt med vanliga tvålen

     Svara

      Tror inte heller pitten är lika känslig. Men deodoc har även produkter för män.

      Svara

      Men de luktar ju kön trots det. Varför inte parfymera bort snopplukten?

      Svara

       Pratar inte folk med sina sexpartners… det gör då jag. Och informerar om hur man funkar, hur ens kropp reagerar, inte bara i sexet utan öht. T.ex. att man föredrar att vara där med munnen när det är rent, men att det INTE får dofta tvål har vi ofta kommit fram till. Så så snart man är i ett förhållande HOPPAS jag att unga tjejer snabbt lär sig att parfymlukten inte är normal eller ens önskvärd för de flesta…

       Att INTE LUKTA SVETT är en annan sak. Det vill väl ingen. Men lite kön får man ta att fejset luktar om man ska dit ner.😂👌 Förlåt att kommentar än blev lite sexuell men poängen handlade om parfymen!

       Svara

      De har väl ljumskar och röv precis som oss, folk verkar ju påpeka att det är ljumskar det handlar om.

      Svara

       Finns massa deos för män om du googlar. Kanske inget man pratar om på fikat bara.

       Svara

       Det är inte ett dugg mer fräscht om en man luktar svett. Sen tror jag som den ovan att männen bara pratat om det mindre. Nog spenderar de tid på att ansa och lukta gott osv de med.

       Svara

  Är det inte lite konstigt att ta med sig sin bebis till ett parfym-event? Eller så är det bara jag som är töntig och inte vill utsätta min bebis för starka dofter.🤷‍♀️

  Svara

   Bara du.

   Svara

   Bara du i hela världen. Duktiga du.

   Svara

  Ni som testat!
  Vilken intimdeo tycker ni är den bästa?

  Svara

   Ellen och deodoc.

   Svara

   Deodoc! Älskar Jasmine Pear! 😍

   Svara

  Kan någon förklara det här med launch lunch som Kenza hade idag? Får alla gästerna en parfym gratis? Om det är så- går man inte back med pengar om man bjudit in typ femton personer? Eller som när Rebecka Stella skickade sin parfym till flera influencers- igen, får dom parfymerna gratis?

  Svara

   Det är ju reklam, gästerna sprider info om lunchen och därmed parfymen på sina sociala medier. Mycket billigare att ge gästerna varsin parfym än att köpa soc med-kampanjer.

   Svara

    Men det är Kenza? Även om hennes storhetstid är över så skulle hon sälja slut på sin parfym genom att bara göra ett inlägg på sin blogg. Uppenbarligen såldes den inte slut på en timme (som Biancas grejer gjort) men det känns ändå konstigt att Kenza skulle behöva hjälp

    Svara

     Den har fortfarande inte sålt slut efter två dagar

     Svara

   Det kallas marknadsföring.

   Svara

  Vi kan konstatera ett faktafel i hennes inlägg; Fiffin är INTE bortglömd!
  Jag tror att de flesta vuxna kvinnor har hyfsad koll på att den behöver tas om hand om efter behov.

  Svara

  Har riktigt svårt för när vuxna använder ordet ”fiffi”. Finns det verkligen inget bättre ord?

  Svara

   Fitta säger jsg.

   Svara

   ”Mellan benen” föredrar jag. Alla fattar ju från kontexten vad man syftar på. Fitt a är bara en svordom för mig liksom k u k t.ex.

   Svara

  Att använda deo i ljumskarna om man svettas ser jag inget fel med? Det är väl inte direkt så att man tar deon direkt på vajayjay?

  Svara

  Hur många av er har känt lukten av någon annans underliv i vardagslivet på tex jobb, spårvagnen eller i kön på Ica? Jag har aldrig gjort det och jag har ändå traskat omkring här på jorden rätt så länge och lever ett väldigt socialt liv. Så var finns alla ni med stinkande kön??

  Svara

   Hahah😂😍♥️

   Svara

   hahaha, precis vad jag också satt och tänkte när jag läste inlägg efter inlägg där personerna tydligen var dränkta i svett och speciellt i röv och mutta. En aning orimligt också när vi inte direkt bor i ett varmt land utan snarare halvkallt året om. Men visst, alla svettas tydligen floder så man måste köpa hårdparfymerade, konstgjordsfyllda tvålar att skrubba underredet med…

   Svara

    Fan vilken osympatisk okunnig kommentar. Blev tyvärr uppgiven och ledsen på riktig av den.

    Vem som helst kan drabbas när som helst i livet. Det gjorde jag.

    Jag är aldrig torr i underliv, rumpa, venusberg eller ljumskar. Detta orsakar kronisk svamp i hela underlivet med fjällande utslag.

    Gör jag en lättare ansträngning som att gå en promenad på fem minuter är hela trosorna så blöta att de helt ändrat färg ( tex från ljusgråa till mörkgråa). Jag känner mig konstant jätteäcklig även fast jag byter trosor och byxor flera ggr per dag.

    Jag kan inte sitta på de svarta plaststolarna i fikarummet på jobbet, den svarta läderstolen hos frisören mm, eftersom det blir en stor blöt fläck efter mig, både på sitsen och på ryggen där svetten också rinner som vatten.

    Jag kan bara ha svarta kläder i flera lager men blöter ändå igenom i rumpan och på ryggen så det syns stora mörka fläckar. På jobbet har vi tunna ljusblå byxor som snabbt blir mörkblå mellan benen och insida lår där svetten rinner ned mot knäna om jag stått med låren mot varandra en stund.

    Jag kämpar på med väldigt skonsamma tvättprodukter x antal ggr per dag, och jättedyr intimdeo.

    Förut ingick botox, som är det enda som hjälper, i ända upp till ett år, i försäkringskassans vård. Nu har de mot gällande lagstiftning dragit in på det för att de ansåg kostnaden för hög. Detta trots att det finns tydlig evidens för behandlingen.

    Vilken patientgrupps vård blir för dyr nästa gång det ska sparas pengar? De med förlossningsskador?

    Svara

     Det du pratar om tillhör inte vanligheterna, jobbar ändå inom vården och de som svettas så ymnigt är inte i majoritet. Har du sökt vård för det? Låter som du behöver det.

     Svara

      Ja självklart har jag det! På en mottagning specialiserad på enbart Hyperhidrospatienter. Ingen har påstått att vi som drabbats av det är i majoritet. Tro mig, okunskapen man möter, som bland ovanstående i den här bloggen som skrattar och skämtar åt att de aldrig känt någon lukta illa mellan benen, är minst sagt jobbig. JAg byter trosor och byxor flera gånger dagligen just för att bespara andra lukten, det är ett helvete kan jag säga.

      Som det skrivits om ovan har landstingen beslutat att den enda vård som hjälper, botox, är indragen pga att de anser att den är för dyr. Forskning visar klart och tydligt att det är det enda som hjälper. I dagsläget överklagas beslutet till högsta instans- Europadomstolen. Tills dess finns ingen riktig hjälp. Det finns tabletter men de ökar risken för att få demens före 50 markant.

      Lite empati och förståelse vore trevligt…

      Svara

   Jag har känt flera. Mest från vänner o bekant

   Svara

   Nä aldrig varit med om det 🧐 Jag tycker ibland att det kan lukta om jag suttit med benen i kors länge och ska dela på dem (precis som nån däruppe beskrev det) och mitt underliv mår prima. Jag misstänker att jag inte är den enda som känner så, och ändå har jag inte stött på att det luktar från någon annan? Inbillad lukt eller är jag den enda vars flytningar luktar genom kläderna?? Don’t get it.

   Svara

   Jag tränar MMA och det händer ofta att man hamnar i olika konstellationer där man har huvudet nära könet. En del luktar mer än andra, både män och kvinnor. Nu är vi iofs rejält svettiga. Har bara hänt en gång att jag brottades med en som luktade riktigt illa annars är det mest ett konstaterande att kön var det här.

   Svara

    Vill tillägga att inte ens den som verkligen stank från könet kände jag någon lukt ifrån förrän jag var typ i midjehöjd. Bär jag stod när och bara sparkade så kände jag inget så jag tror många är orolig i onödan att andra ska känna lukten.

    Svara

   Jobbade med en kvinna som i princip alltid luktade gammal mensbinda.

   Svara

    Min fostermamma återanvände trosskydd. Så äckligt! Kanske var hon?

    Om det bara var ”ljust” så stoppade hon tillbaka dem i förpackningen och använde nästa dag.

    Svara

  Förstår inte problemet. Hon skriver ingenting om hur tvålen luktar. Det är ju bara bra att hon informerar om att det är bra att använda produkter som är anpassade för underlivet.

  Svara

  Jag har under ca 20 års tid använt vanlig, parfymerad duschcreme för tvätt av underliv. Jag har också lika länge använt vanlig deo i ljumskarna. Jag har mängder med vänner, partner och ex som alla gjort detsamma.
  Jag har aldrig haft problem med underlivet, inte ens svamp etc. Så jag kör vidare som alltid iom att det för mig uppenbarligen funkar.
  Har nu fått produkter från Ellen som har bla intimtvätt, intim-deo etc. Funkar toppen de med! De är dock utan parfym.

  Svara

  Att ni tvättar era underliv med tvål är ju en sak, men att det på riktigt skapas produkter ENBART för underlivet med starka dofter är bara fånigt och bara för att företagen ska tjäna pengar. Att inte vuxna personer förstår det är ju skrämmande. SÅKLART ska man tvätta sig i ända och underliv men på ett sunt vis, dvs INTE massa parfymerad, konstgjord skit. Varmt vatten och mild tvål duger utmärkt. Och sist men inte minst, detta spär på kroppshets och ångest. Flickor som växer upp i tron om att de måste löddra in underlivet med någon specialtvål som stinker parfym. Fan vad folk är insiktslösa och inte tänker ett enda steg längre. För män finns inte ens hälften av dessa tvålar och pryttlar, -men inte ens det verkar säga er något.

  Svara

   Starka dofter?

   Svara

    ? vad är det du inte förstår? Starkt parfymerade såklart.

    Svara

     Men vad är det Som säger de är starkt parfymerade?

     Svara

      De finns både med och utan parfym. Parfymen är mild och är, som intimprodukter i övrigt, anpassad för underlivet.

      Svara

  ”Med vatten får man inte heller bort vissa vätskor såsom oljiga glidmedel och silikonbaserade kondomer” 🙂
  Se där, nu vet vi vad som försiggår i sänghalmen hos Nicole och Eric.
  Förlåt om vi var negativa till att hon behöver rengöra fiffi med starka grejor.
  Fiffi är ändå hennes ”käraste ägodel” skriver hon. Jag säger då det.

  Svara

   Folk har sex. Visste du inte det?

   Svara

    Men man tvättar väl inte fiffi med fotogen för att få bort ”vissa vätskor”?

    Svara

     Va?

     Svara

   Men vad säger du? Hade aldrig kunnat gissa att dom hade sex med varandra! 😱

   Svara

  Nej, jag tvättar inte fiffin med ”mängder av tvål” men ja, använder intimtvål (flera gånger i veckan, men kanske inte varje dag) om jag t ex känner mig extra svettig eller ofräsch. Och inte INUTI själva underlivet utan i ljumskar och lite utanpå så att säga.

  Skulle absolut kunna tänka mig att testa intimdeo då jag ibland svettas rätt mycket i t ex ljumskar och det är inte så himla skönt, både kliar och känns ofräscht. För övrigt så himla skönt att läsa att jag inte är ensam om dessa svettningar.

  Däremot är jag inget för parfym även om det säkert finns anpassade produkter som är skonsamma. Är superkräsen och tycker det mesta i parfymväg luktar blä, så använder bara enstaka produkter med dofter jag gillar, annars oparfymerat.

  Sådär ja, hoppas intressetklubben antecknat flitigt 😉

  Svara

  Wallins kommentar får mig mest att typ vilja köpa aktier i deo-parfym-företaget!
  Så.trött.på.henne!

  Svara

   Stackars dig

   Svara

   Agree 19:46!

   Svara

  Kan inte folk få göra som de vill…. orka

  Svara

  Cissi är nog avundsjuk för att ingen vill samarbeta med hennes pussy 😤

  Svara

  Jag kan förstå att man kanske vill lukta lite extra gott i fiffin om man är i början i en relation, är på första dejterna, eller planerar för ett 1 night stand efter en utekväll. Men att det är så viktigt att lukta så gott där nere när man är i en relation man varit i länge är för mig lite konstigt faktiskt

  Svara

   Då bör man inte bli förvånad när ens stackars partner börjar föredra andra…

   Svara

    Om min sambo skulle föredra andra enbart pga att jag luktar kön från mitt kön så är han nog heller inget att ha, känner jag.

    Svara

    Har aldrig använt doftande tvål på fiffin, har varit med min sambo i över två år och han föredrar iallafall fortfarande mig. Samma med mitt ex jag var tillsammans med i åtta år. Tror inte någon vettig kille skulle vara otrogen eller göra slut på grund av tjejen inte använder luktade tvål på sitt kön. Min sambo använder inte doftande tvål på sitt kön och aldrig har jag tänkt tanken på att jag hellre skulle vilja vara med någon annan för det

    Svara

  Använd ordet SNIPPA eller VAGINA eller Fitta.

  ”Fiffin” alltid så jävla sött och puttninutti, nej men vadå det är ett kön. Kvinnor behöver inte alltid tas ner till söta små sårbara individer.

  Och sen, nä man behöver inte sådan skit. VARFÖr kommer det inget till män som luktar kön ? Vrf ska de få lukta kön och inte kvinnor?

  Svara

   Va?! Snippa är ju ÄNNU puttinuttigare och barnsligare än fiffi!!! Har inte med att man gör kvinnor sårbara och söta, är för att vagina och vulva låter vulgärt eller för formellt kanske.

   Lovar att män också tänker på sånt de bara pratar mindre om det. Är väl inte fräschare att deras kön stinker än nån annans liksom.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.