En snabb fråga

När vi ändå snackar mode…

Vad kallas en sådan här smått opraktisk tröja för? 
Magtröjan fick sitt namn eftersom den slutar mitt på magen, och om vi använder samma logik här så borde detta kallas för ”tutt-tröja” eller möjligtvis ”armhåletröja”.
Den är så där smått ambivalent som tröjan Therese Lindgren visade upp för några år sedan där ena armen av en stickad ärm och den andra var helt bar. 
Du antingen svettades om ena armen eller frös men risken att vara helt bekväm med båda såg svårt ut.
Kanske borde dessa två plagg utgöra grunden för en influencisk ”frys och svettas-kollektion”? Kanske i kombination med Jossan Forsbergs samling av ”under boob-bikinis”?

 1. Vad kallas tröjan?
 2. Skulle du bära den?
 3. Till vad i så fall?

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Absolut fulaste tröjan jag set i mitt liv. Brukar gilla Kenzas stil när hon kör sitt vanliga vardagliga race, men varje gång hon försöker experimentera lite med något lite annorlunda blir det bara sååå fel.

  Svara

   Cissi Wallin är med i P3:s program ”fråga vad du vill” idag. Redan i den tredje meningen kom första lögnen.

   Situationen med barnet hon hängde ut på Gardets sida påstår hon sig nu inte längre minnas, och hennes lögner avlöste varandra.

   Tror hon att alla har iq fiskmås och glömmer allt de läst eller hört som senast efter en dag? Eller är hon så helt uppe i det blå tack vare den avancerade manipuleringen av den mindre intelligenta svansen? Något står inte rätt till iallafall 😉.

   Svara

    Jag tyckte tvärt om att det var ett bra radioprogram. Har känt mig lite tveksam till Cissi efter allt drama men jag tyckte hon var både rolig och saklig i gårdagens program så hon cementerade åter sin position som husgudinna hos oss.
    Man är ju bara människa, verkar som folk glömmer det.

    Svara

     Haha, en falsk manipulerande person är vad hon är. Tycks ju ha lyckats riktigt väl med dig, hon vet vad hon ska säga för att vara likeable om man säger så 🙂

     Hon säger bland annat i programmet att FBI kommit fram till i en rapport att endast 2 % av alla våldtäktsanklagelser är falskanmälda. Som vanligt har hon inte koll på det hon uttalar sig helt säkert om. I FBI:s rapport står att de kommit fram till siffran 8 % falskanmälningar för våldtäkt och 2 % för övriga brott. Varför hon vid ett flertal tillfällen försökt framställa falskanmälningar gällande våldtäkt som mindre vanliga än de är, förstår jag inte.

     Svara

      För att hon utgår från svenska siffror från BRÅ som anger en lägre procent. Kan ju vara smartare att följa en svensk källa än en amerikansk, när man uttalar sig som svensk, eller hur?

      Svara

       Nej hon hänvisade till FBI. Varför uttalar du dig ens när du inte vet vad du pratar om?

       Svara

     Alla är bara människor utom Cissi som ska lyckas minnas ALLT hon sagt, i exakt ordning och till vem, under en period av 15 år, samtidigt som hon nu ska stå för åsikter hon tidigare haft och sagt sig ändra i vuxen ålder och med mer vett… Skulle vilja se NÅGON av Cissis belackare lyckas med samma sak, samtidigt som en förälder dör och de som borde stötta hakar på alla-hatar-Cissi-trenden. Heja Cissi! #jagstårhär

     Svara

      Hej sektmedlem!

      Svara

       Verkligen hej sektmedlem. Cissis ord upprepade in absurdum. Det finns hjälp inom psykiatrin för av programmering för fd sektmedlemmar.

       Svara

  1. Ful
  2. Aldrig
  3. Sopstationen

  Svara

  × Ingen aning
  × Nej
  × Damma bokhyllan

  Svara

  1. Ful.
  2. Nej.

  Svara

  Jahaa.. Råkade faktiskt köpa en liknade stickad historia på second hand för ett tag sedan men trodde att den hade krympt i någons tvätt men alltså icket? Tänker att det måste bli någons slags poncho/sjal/armvärmare? Hade tänkt använda plagget men kändes mest mysko på och fick det inte alls att passa ihop så nej, det blir nog retur i lånekretsloppet 🙂

  Svara

   Släng skiten

   Svara

  Oj ser inte riktigt klokt ut.

  Svara

  Det är två olika tröjor. Ett linne och sen en stickad ”tröja” över.
  Kombinationen är visserligen hiskelig och omöjlig på alla sätt och vis, men den stickade tröjan separat är i särklass något av det märkligaste jag sett:

  https://www.ivyrevel.com/se/kollektion/stickat/cropped-pointelle-stickad-tr%C3%B6ja-svart/0000287-001.html

  Svara

   399 för en halv tröja?
   Kenza försöker för mycket, hon kan inget om mode!

   Svara

    I akryl dessutom, inget trevligt material.

    Svara

     Inte ens bomull…folk får fan skylla sig själva.

     Svara

     Ryser… avskyr verkligen akryl, polyester, etc 😛

     Svara

  Det är en bolero

  Svara

   Bolero är en jacka och inte en tröja.

   Svara

    Bolero är en spansk jacka, men också detta plagg. Du vet att olika plagg kan heta samma sak, tex är en cardigan inte samma sak beroende på vilket land man är i?

    Svara

   Har också för mig att det hette bolero på 90-talet eller om det var början av 00-talet när det var populärt.

   Svara

   Heter nog inte så(tydligen) men tämligen säker på att det kallades så ur folkmun.

   Svara

    Jag tänkte också bolero, hade såna jämt till små linnen när jag var typ 10-11 år! Älskade det ❤️

    Har en liknande sån som Kenza har nu faktiskt fast en hoodie-variant. Jag har den över mina träningslinnen på gymmet eftersom jag brukar frysa om armarna i början av passet innan man är uppvärmd, sen kan man ha den på utan att svettas allt för mycket eller ta av den efter ett tag 👋🏼 Tycker den är snygg och frän

    Svara

   Ja, det är en bolero, ännu en trött 90-talsgrej som kommer tillbaka, som var ful redan då och som alla influencers tror de är först med.

   Svara

  Tycker det är snyggt, roligt istället för typ en tun kofta eller kavaj om man har nåt ärmlöst. So sue me. 🤷‍♀️

  Svara

   Ja jag håller med, tyckte också det var rätt snyggt! Top-en passade bra under.

   Svara

    Top-en? 😅

    Svara

     Ny nivå 😅

     Svara

    !!! Tyckte också den var snygg, och måste allt vara praktiskt? Ska vi enbart gå i funktionsbyxor och regnjacka 🤷🏽‍♀️

    Svara

  Tvärtom, den är ju jättepraktisk om man ska amma?
  Ingen aning om vad den heter dock.

  Svara

   Men ska inte tuttarna hållas varma och goa när man ammar? Kanske funkar med inlägg i beehååån. 😉

   Svara

  Var inte såna, eller iaf liknande, väldigt inne på 90-talet?

  Svara

   Ja tillsammans med en tubtopp så blev det en liten glipa. Fattar inte att ni glömt det?! Gärna i neonfärger

   Svara

    Åh gud ja! Hade flera sådana set i olika grälla färger. Kände mig så snygg!
    Tycker förövrigt att det är snyggt och jag skulle också kalla den för en bolero. Däremot kliar det över hela ryggen när jag ser hur hon har stoppat in håret.. O.o

    Svara

  100% amningskompatibel. Jag hade köpt den alla dagar i veckan under brinnande amningstid!

  Svara

  Less på fröken K.

  Svara

  Kan man inte visa brösten på annat vis får man klippa hål i tröjan så de syns. Det vore ju förfärligt annars, om man skulle riskera att inte se sexig ut för ett ögonblick. Man kunde ju mista lite uppmärksamhet och bekräftelse och sånt viktigt.

  Svara

   Men vad är sexigt med det här? Heltäckande, fula breda jeans, kängor? Haha herregud… jag måste se ut som att jag är till salu då.

   Svara

   Känner mer att en sån här tröja är likt en accessoar, typ en keps eller ett bälte. Man behöver de inte alltid för själva syftet men det hottar upp ens outfit och ger lite edge. Självklart gillar inte alla det men man klär sig ju oftast för sin egen skull? Jag tycker det va skitsnyggt, extra snyggt till boots

   Svara

  Jag diggar den men inte så som Kenza bär den. Jag skulle ha den över en långärmad, icke urringad tröja eller långt linne med mindre urringning.

  Svara

   👍

   Svara

  Hennes parfym är inte slutsåld än. Snacka om att hennes popularitet gått ner. Med Bianca kraschade ju nordicfeel och sålde slut på typ två timmar. Det märks vem makten ligger hos.

  Svara

   Går dagligen förbi ivy revel butiken i MoS och det är alltid tomt där. Var inne en dag och ett par byxor kostade 999, så inte konstigt att det går så dåligt.

   Svara

    Tycker de har en del snygga kläder, men för mig är de svåra att hitta tillfälle att använda dem på. På hm kan jag plocka på mig 10 plagg och alla kommer användas, Ivy revel skulle jag kunna köpa typ en klänning till speciellt tillfälle.

    Svara

    Ivy revel är till för folk utan minsta tillstymmelse till bröst och rumpa. Deras bikiniöverdelar går typ upp till en stor B kupa, och för oss med stor röv men en 36a i magen funkar inga byxor, inget är gjort timglasfigurer utan bara raka människor.

    Svara

     Jaaaa!! Tack! Har aldrig sett ett plagg som skulle kunna passa mig där pga stora tuttar och ännu större röv. Får typ panik på deras kjolar och klänningar för de är alla så sjuuukt korta och skulle liksom inte kolla över min bakdel även om det var rätt storlek. Känns som att kläderna är gjorda för att passa typ Kenzas kroppstyp och ingen annan. Inget fel med det, säger inte att alla företag måste göra kläder som passar varenda en, lite tråkigt och enformigt bara och du lär förlora en enorm kundbas.

     Svara

      Vart hittar ens vi med smala ben mage armar men stora bröst o rumpa o höfter kläder? Jeans är svårast!!! 😭

      Svara

       Det är väl typ idealet idag, så kolla på valfri influencer från USA. Fashionova, good American

       Svara

        Ja jag brukat beställa på fashion Nova men kvaliten är lite sådär. Ska kolla good american och only, tack!

        Svara

       Kolla Only! Där handlar jag jeans 🙂

       Svara

       Har alltid tyck bikboks jeans varit värdelösa och inte haft plats för rumpan men nyligen köpte jag bikboks peachy variant och dom är såååå bra för oss med mer rumpa/höfter men mindre midja ☺️

       Svara

    det går inte alls bra för företaget se bara på alla bolag det lyser rött samt stod det i tidningen om detta, nu är inte 2018 års siffror med på alla bolag men ex 2017 hade bolaget en förlust på ca 2,6 milj, åren innan är också rödmarkerade….

    Svara

   Jag trodde faktiskt att parfymen skulle säljas slut inom ett dygn, men nu har Kenza knuffats ner från tronen

   Svara

    Hon är nerknuffad för länge sen.

    Svara

    Vi vet väl inte i vilka kvantiteer respektive parfym blivit inköpta i? Därför vet vi ju faktiskt inte om Biancas parfym sålt fler ex än Kenzas.

    Svara

     Ella, hur vågar du komma in här och vara positiv? 😉 Men vilken tur att Kenza-haters fick en möjlighet att kräka ur sig lite till dårå…

     Svara

   Kenza gjorde ur dålig reklam inför släppet. Bianca hintade, la upp bilder, gjorde reklam för parfymen. Kenza ”släppte” nyheten när nyheten redan var ute….

   Svara

    Men Bianca är mycket mer ”inne”. Kenza känns liksom lite ute.. sen har hon aldrig haft samma effekt utanför nätet som Bianca har. Så oavsett hur hon gjorde reklam tror jag inte det hade varit annorlunda hur hon än pushat för den.

    Svara

     Jodå, det har hon visst haft. Allt Kenza tipsade om sålde slut i butikerna. Men var ju 10 år sen hon var så stor.

     Svara

      Jag minns det men kan inte minnas att hon nånsin var lika stor som Bianca. Men jag tror det har att göra med att Bianca är i tv och därmed når ut längre, jämfört med kenzza som bara finns på nätet.

      Svara

       Njae, tror snarare det har med youtube att göra. En annan målgrupp idag än det var då.

       Svara

        kända föräldrar och född i kändislivet har hjälpt till på vägen

        Svara

       Skillnaden kan ju också vara att Bianca glidit in på en räkmacka med tanke på hennes familj/släkt.

       Svara

  ”Vad kallas en sådan här smått opraktisk tröja för?”

  Svar: fjolårets mode.

  Diggar Kenza som fan, men hon är ofta sen med att haka på trender. Har aldrig kunnat se henne som en inspiratör i den bemärkelsen.

  Reagerade redan när hon gjorde den första kollektionen för Ivy Revel och samtliga plagg var knock offs av sådant som var trendigt säsongen innan.

  Svara

   PS. trots risk för att låta taskig så måste jag ändå säga att det snällaste jag kan säga om Kenzas tolkning av sagda trend är att det på sin höjd gör min förbryllad. 😶

   Svara

  Nej alltså bara nej. En trend jag icke kommer följa, lika väl som jag aldrig skulle ha en magväska som axelremsväska… 🙂

  Svara

   Säg aldrig aldrig…tänkte jag också men nu reser jag i Sydamerika och det är väldigt praktiskt med magväska på axeln om man inte vill bli rånad. Mycket lättare att ta ut saker än om det sitter på magen.

   Svara

  Jag har en seriös undran: vad får du ut av att skriva denna typ av inlägg?

  Svara

   F du är inte seriös, varför skall C vara det? Detta är underhållning! Jag tycker fotboll är skittråkigt men det finns människor som tycker det är kul. Inte fan ifrågasätter jag varken spelarna eller publiken! Seriöst!

   Svara

   Seriös följdfråga: vad får du ut av att undra?

   Svara

  Nån annan som sett Bellas tuttar på senaste instabilden, ge är ju helt gigantiska! :O Borde inte vara en nytagen bild men wtf..

  Svara

   DINGDINGDING! 🔔

   GRATTIS!!!

   Du är den hundratusende personen som nämnt Isabellas bröst!

   Du har nu chans att vinna en årsförbrukning av kramar. Maila namn, kortnummer, och cvv-kod till: zerofucksgiven@rightnow.com.

   Svara

    Trying too hard

    Svara

    alla är inte inne här lika ofta som du, kanske dags att ta en paus

    Svara

   Stora bomber

   Svara

   :O:O:O:O:OOOOO

   Svara

   Jag tänkte också på det men jag tror också hon medvetet pressar fram dem på den bilden. Hon sitter tillbakalutad med hela bröstet framskjutet i en väldigt tight tröja.

   Svara

   Bilden är från maj i år. När Bella och Sheila var i Venedig.

   Svara

  Alltså, Kenza klär sig rätt illa rent generellt? Ingen fingertoppskänsla för att vara modebloggare menar jag. Tycker hela hennes look alltid känns Gina Tricot 2010 oavsett vad hon bär? Så skumt, för det är ju inte kläder från Gina 2010. Måste ha något att göra hur hon sätter ihop outfits eller så är jag själv ute och cyklar.

  Svara

  Men nej, INTE HÅRET.INNANFÖR.POLOTRÖJA!!

  Svara

   Alltså så fult

   Svara

  Så okvinnligt.

  Svara

   Skönt! Palla va kvinnlig.

   Svara

    hur ska vi som älskar tight och urringat lyckas klä oss moderiktigt? Det som
    Kenza har på sig känns som herrmode, jag klarar inte av det, men vet inte riktigt hur jag ska klä mig som jag tycker om utan att vara helt ute…

    Svara

     Varför bryr du dig om ifall du är ute eller inne? Klä dig som du vill bara.

     Svara

      Jaa jag gör det men vet inte hur jag ska klä mig till typ sammanhang där jag måste vara mer ”proper”..

      Svara

  Jag tycker att det var ganska snyggt, haha! Både skorna, byxorna och tröjorna var en cool outfit liksom. Lite punk/metal-aktigt blandat med 90-tal. Men det hade dock varit snyggare om hon bygge ut tröjan mot en ”vanlig” svart tröja.

  Svara

  1. Om den inte varit så anskrämlig hade jag kallat den lisös, den får heta bäddtröja istället (ett plagg man har i sängen, googla bäddkofta)
  2. Om det hade varit bättre material.
  3. En höstkväll på landet när jag ligger i sängen och läser.

  Svara

  CamCam! Kan du inte uppmärksamma Ida Wargs vlogg ”Köper allt Elvis pekar på” hon handlar alltså saker för 7674 kr på Åhlens. Saker som hon inte ens är i behov av. Allt för en ”rolig” video. Så omodernt att uppmana till konsumtion.

  Svara

   Är ju en trend på youtube. ”Min hund får allt den nosar på”, ”Mitt barn får allt det vill ha i affären” osv.
   Cam kan absolut skriva om konceptet, men skyll inte enbart på Ida när halva youtube gjort samma sak. Margaux, Ribecka och Kammi är bara några av de svenska youtubers som gjort det.

   Svara

    Skylla på Ida? Var gör jag det? Jag bad Camilla uppmärksamma Idas video men självklart finns det fler att uppmärksamma.

    Svara

     Precis. Du ber henne uppmärksamma Ida för något så många gjort.

     Svara

      Man kan uppmärksamma en eller så kan man uppmärksamma alla. Huvudsaken är väl att det uppmärksammas. Spela roll vilken influenser det är. Att uppmana till konsumtion känns bara så fel.

      Svara

       Tycker det spelar roll. Man kan uppmärksamma grejen utan att lägga det på en viss person.

       Svara

        Men herregud, du verkar fan ta det personligt!

        Svara

        Hej Ida haha

        Svara

   Tror inte hon behåller allt. Somnde flesta haulsen så lämnas det mesta tillbaka.

   Svara

    Precis. Men fortfarande sjukt onödig video.

    Svara

  Är detta dagens mode?
  Fan, så gammal jag är nu då. Och ja, jag är det.
  Byxorna är alldeles för korta till alldeles för stora Martens-kängor. Och tröjan, maj gad.
  Lullar runt i mina mysbrallor med t-shirt. 😉

  Svara

   Mysbrallor med t-shirt är längre ifrån dagens mode än Kenzas outfit.

   Svara

  1. Axelvärmare
  2. Bara när jag…
  3. …målar taket

  Svara

  1. Ventilationströja med lufthål
  2. Kanske
  3. After’-noon tea på Grand hotell

  Svara

  Tycker alla föräldrar att ens eget barn är det sötaste barn som nånsin funnits i denna värld? Oavsett liksom. Jag tycker t ex inte att kenzas bebis är det minsta söt men antar att hon tycker han är världens sötaste. Hur funkar det där eg? Eller är man störd om man inte tycker att alla bebisar är söta?

  Svara

   Ja alla mammor tycker nog det. Hon poängterar ju ständigt att det är världens sötaste unge. Eller gjorde i alla fall tidigare, följer inte henne längre. dock tycker jag inte det är på sin plats att kommentera bebisars utseende.

   Svara

   Jag tycker deras unge ser ut som vilken utlänningsbebis som helst.

   Svara

    Utlänningbebis?

    Svara

     Ja wtf?

     Svara

    Haha Kenza sluta betala skatt!! Du är bara en utlänning ändå. Sorgligt.

    Svara

     Verkligen. Stackars Kenza betalar flera hundra tusen i skatt per år för att omnämnas som en utlänning. Herregud.

     Svara

   Man är nog ganska störd om man ens funderar på söta vs icke söta bebisar som du gör. Låt bebisar vara utan kommentarer om sitt utseende.

   Svara

    Klart man inte är störd om man funderar på det, en del bebisar är sötare än andra. Har tom fått den kommentaren fr en annan mamma (att min bebis va sötare än hennes) men det är ju inte direkt så att man skulle gå fram till mamman och säga att hennes bebis inte är söt, det skulle väl vara det störda isf.

    Svara

    Äh ge dig. Man kan väl reagera och känner vad man tycker utan att man aktivt behöver fundera över det. Ingen analys som behövs direkt. Särskilt när föräldrar eller nån annan skriver ut det/säger det, då känner man väl om man håller med eller inte bara.

    Svara

   Ja det tror jag de flesta tycker. Och nej, självklart inte stört att inte tycka alla (eller någon!) bebisar är söta. Det är en larvig hang up jag har btw. Att jag ska få en ful bebis, tro att den är skitsöt och alla i smyg egentligen ba ”nää vad ful!” 😄 (Inte för att man måste va söt och yada yada).

   Svara

    ”Det tro jag de första tycker” avser din fråga om föräldrar tycker sin egen bebis är sötast alltså.

    Svara

    Jag fick en så otroligt söt dockbebis som nr 1 att jag var orolig för att nr 2 skulle bli ful och alltid vara ”Det fula syskonet”. Som tur är så blev båda söta som socker 🙂

    Svara

     Men det kanske bara var du som tyckte det?

     Svara

      Nej, alla tycker att de är supersöta.

      Svara

       Fast det säger man ju alltid till folk vad man ön tycker.

       Svara

   Ja, man tycker automatiskt ens egen bebis är det sötaste som finns.
   Jag tycker ofta andras bebisar inte är speciellt söta vid första anblick, men så fort man träffat dem några gånger och byggt en relation till dem tycker jag alltid de blir urgulliga.

   Svara

   Han är ju skitsöt tycker jag! Och ja man tycker sina egna barn är det finaste som finns..
   Konstig kommentar om en liten bebis för övrigt..

   Svara

    Håller med. Jättesöt är lille nikola. De flesta bebisar är söta, något så oskyldigt med dem.

    Svara

   Jag vet inte, dels tror jag det är det där hormonet som gör att alla tycker att deras barn är bäst i världen typ. Sedan verkar många kvinnor ha någon fetisch för spädbarn och tycker se är söta. Jag tycker själv bebisar är rätt fula och tråkiga, men börjar bli söta och trigga igång mitt engagemang när de är lite över ett år eller så.

   Svara

    Ja det är klart det är. För artens överlevnad liksom.
    Haha jag är tvärtom, tycker bebisar (oftast) är gulliga, sen tappar jag intresset och tycker de är lite jobbiga mellan typ 8 månader och 2-3 år sen är de kul igen. (Och nej, har inte barn så ni behöver inte va oroliga) 😄

    Svara

  Ser förjävligt ut

  Svara

  Såna kängor är det absolut fulaste jag vet på en tjej/kvinna.

  Svara

   Jag älskar sånna kängor på tjejer. Fast gärna till en feminin klädsel i övrigt. Kängor, söt klänning och en skinnjacka på det. Goals.

   Svara

    Kul att man kan tycka så olika. Jag vill ha tunna diskreta sandaletter till feminina kläder, inga kängor för mig 🙂

    Btw, jag är nog den enda i det här kommentarsfältet som faktiskt gillade Kenzas tröja haha.

    Svara

   För mig som har stl 45 på fötterna har en inte så mycket annat till val än att ha manliga kängor på fötterna, tycker förövrigt skorna med byxorna (tröjan var väl inte direkt det snyggaste jag sett) ser väldigt bra ut 👌👌👌

   Svara

    men du är ju man

    Svara

     Onödigt, Nora är en fin tillgång i det här kommentarsfälytet ❤️

     Svara

     Va? Vilken idiot. Nora är väl ett kvinnonamn. Finns kvinnor med större storlekar på det ens och andra.

     Svara

  OT (ber om ursäkt om det redan nämnts) men här är förklaringen till varför Margaux Dietz inte är registrerad som gift, vilket tagits upp här flera gång er. EBT är inte behörig vigselförrättare och de har tänkt gå till stadshuset för att bli gifta även juridiskt men det har varit kö hela sommaren. https://www.dn.se/nyheter/politik/margaux-dietz-gifte-sig-men-blev-hon-gift/

  Svara

   Men gud så onödigt att ha henne då istället för en riktig. Eller var det för mer uppmärksamhet? Dumt att inte gifta sig lagligt innan eller snabbt efter…

   Svara

   HAHAHA kommentarerna på den intervjun är fan det roligaste jag läst. Rolf, Anders och Lasse kommenterar i stil med ”Aldrig hört talas om denna människa o glad för det” ”läste bara rubriken” ”vem är denna människa och varför är hennes bröllop ens intressant”…. osv. Måste säga att jag är förvånad, DNs ”journalistik” går stuprakt nedåt

   Svara

  Tänker på Robyn 1999, (Electric?) hon var den första jag såg med den typen av topp. Åh, oljuvliga högstadie-tid…

  Svara

   Haha tänkte på Leila K när du skrev Electric.

   Svara

    Åh Leila K ❤️

    Svara

    Nej Robyn har också gjort en låt som heter Electric. Bra men inte lika legendarisk som Leila Ks.

    Svara

  Äh, låt en mamma vara. Jag körde flera liknande tröjor när jag ammade för nåt år sen. MYCKET praktiskt!

  Svara

   Blir man befriad från precis allt för att man har ploppat ut en unge? Min granne, en småbarnsmamma, parkerar sin bil jäkligt snett typ hela tiden samt struntar i att plocka upp efter sin hund, jag kanske inte ska säga något till henne? Jag menar, hon är ju en mamma.

   Svara

    Ellerhur! Blir så jäkla trött på detdär! som att man är ett helgon när man fått barn. Bara sluta med det

    Svara

     Att ha lite överseende med nyblivna mammors klädstil är väl knappast detsamma som att helgonförklara någon. Du låter bara missunnsam.

     Svara

    Nej, självklart kan man inte ursäkta någon allt möjligt beteende för att den är mamma. Men vad gäller utseende och kläder är man fan ursäktad som nybliven morsa.
    Anser mig vara rätt modemedveten men det första halvåret som mamma tror jag inte att jag bar något annat än gravidleggins och amningslinne från h&m, kombinerat med håret i en ruffsig knut på huvudet… La typ 0 minuter per dag på utseende och 0 kr på kläder till mig själv.

    Svara

  Margauexs bröllop var ett PR trick. För henne och ebba Busch Thor:

  https://www.dn.se/nyheter/politik/margaux-dietz-gifte-sig-men-blev-hon-gift/

  Svara

   Ligger bakom betalvägg så du får gärna sammanfatta vad det står.

   Svara

  Ett vant öga kan se att det där är en ”tänkte-dyka-ner-i-svart-färg-men-ångrade-mig-tröja

  Svara

   Dock är den väldigt praktisk när man går på konsert. Tänk att stå och svettas i ett varmt publikhav, men fryser om armarna när man har dem i luften. Perfekt

   Svara

  Oskönsomsatantröja

  Svara

  Alltså Bellas senaste inlägg. Hon behöver prata PROBLEM med kollegorna. Så då är det en nödvändighet. Men om någon av dem skulle komma på samma tanke en annan dag vänder Bella på klacken. När Bella behöver köra på så är alla energitjuvar. När Bella behöver kolla på Netflix är det ett medvetet val och när Bella åker till Afrika kan hon klara två dagar om hon får bo på lyxhotell. Den enda människan Bella kan känna för är Bella själv. Sådana som hon utnyttjar fattigdom för sin egen vinning – boosta varumärket Bella. Fy fan för att bli bjuden på lunch av en narcissist. Hade hellre käkat lunchlåda än suttit med henne och pratat PMS. Eller så hade jag tagit tillfället att fråga henne vem hon är egentligen bakom allt köpt. Köpta vänner och köpt liv. Egon är egon och hur människor kan vilja föda dem är lika begripligt som en ihoplimmad rubiks kub. Slut på rant.

  Svara

   Jag tror detta inlägg ”Vissa dagar” är ett Bella-trick för att verka mänsklig och sårbar.
   Brukar följas av någon nyhet i form av samarbete, lansering el dyl.
   Bella använder lockbeten för att få uppmärksamhet och sen följer det hon vill att folk ska läsa och köpa.
   Vi får avvakta och se om det kommer något som kan förklara beteendet även denna gång.
   Bella brukar inte visa sig ynklig utan baktankar.

   Svara

  Ot, någon som märkt att Rebecca Stellas honeymoon tyks allt va via samarbeten?! Hur jävla sjukt att man väljer att vara köpt på sin egna honeymoon!! Mycket vill ha mera helt klart.. Får bara en så sjuk snål känsla av att inte ens kunna stå för sin egna bröllopsresa själv. Fattas bara att hela bröllopet var ett enda samarbete..

  Svara

   Allt e bara så to much. Jag jag jag och lyx å superfixad konstant. Å vart tog hennes son vägen?

   Svara

    Hemma med mormor? Varför ska barnet följa med?

    Svara

  Får nog ändå säga att ovan person som röstade på ”bäddtröja” bör vinna här.

  Tänk er en decemberkväll i sängen, ni har fått en perfekt temperatur under täcket och bara myser. Du vill inte addera ytterligare ett plagg men du vill ta ut armarna ur täcket för att läsa/hålla på med mobilen.

  Då tar vi fram bäddtröjan och allt är i sin ordning.

  Svara

  Svara

   Fy…vilken ångest det måste vara att leva i skräck för en sådan människa..

   Svara

   Men fy vad otäckt. Vilken mardröm.

   Svara

  Men varför har hon håret instoppat i kragen? så sjukt obekvämt… *ryser*

  Svara

   Hur går det för parfymen? Den är redan ihopparad och rabatterad med andra produkter på Nordic Feels hemsida.

   Svara

  Älskar det!
  Hade majoriteten av surkärringar här sett hur jag ser ut och klär mig hade de förmodligen velat dra ut sina trötta ögon med en rostig sked.

  Hur orkar man ens med att bry sig så mycket om hur andra klär sig? ”Ser förjävligt ut”, ”fulaste jag vet när en kvinna klär sig så”. Som om allting cirkulerar kring dem.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.