Hur likt är för likt?

Sminkmärket Caia med Bianca Ingrosso i spetsen har nu släppt ytterligare en ögonskuggspalett till följarnas stora glädje.
Äntligen slipper de gå runt och oroa sig för att inte lyckas spendera barnbidraget innan det är dags att inkassera ett nytt, för givetvis behöver man ha alla produkter som Bianca står bakom för att vara fulländat ”on fleeeek”!!!
Eller?

Givetvis ser jag att det är skillnad på de båda paletterna, men är skillnaden så pass stor att det är värt att lägga ytterligare 575 kr för att ha dem båda?
Jag tycker de ser snarlika ut, med några få större skillnader så jag frågar er, mina kära minioner – vad tycker ni?

Är paletterna fundamentalt olika eller har färgerna mer flyttats om, med några få mindre förändringar?

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skillnaden är väl att den ena är mer Matt och den andra är med Shimmer.

  Svara

   Matt Damon?

   Svara

    Nää, tänkte mer Matt Bomer faktiskt

    Svara

     Åh matt bomer ❤️

     Svara

     Matt Corby!

     Svara

     Matt Damon är min sambos frikort men jag tycker han ser ut som en bebis.

     Svara

   De har lagt till en guldig ser det ut som och några fler som är med shimmer. Fina färger men det jag tyckte var märkligt var att Bianca sa att det är en förbättrad fomula.. men va?! Hur kunde den behöva förbättras då den enligt Bianca redan var perfekt och den bästa ever. Märkligt. Då stämde det då, som en del säger, att formulan inte var den bästa, att den smulande osv.
   Bianca sa även att hon gör hauls för att få en bättre stil, för att lära sig att klä sig snyggare.. hmmm.. Nej du gör hauls för att du tjänar pengar på det, för att du får fett med pröjs.

   Svara

    Klart man försöker förbättra sin produkt! Klart man utvecklar. Allt kommer ju i nya versioner.

    Svara

     Du missade poängen Tia.

     Svara

    Den första paletten är enligt min åsikt inte något att hänga i granen. Den har dålig pigmentering, den smular och är i en prisklass som är alldeles för hög. Hade den varit i en budgetklass som inte överstiger 200kr hade den varit mer ok. Man får alltså inte vad man betalar för, dessvärre.

    Svara

     Tycker pigmenteringen är väldigt bra i paletten, köpte iof borstarna också och tyckte det va stor skillnad med caias egna borstar mot de jag hade innan som också givetvis fungerade bra men, dock så smular paletten men jag gör alltid ögon innan bas så tycker den höll måttet!

     Svara

    Tycker man ska vara tyst ärligt talat om man bara vill gnälla på tjejen ! Vem vill inte tjäna pengar ? Sedan tror jag att det ligger så jäkla mycket mer jobb bakom det hon gör än vi kan se ! Gilla produkten eller inte men man behöver inte trycka ner någon för att den är framgångsrik var glad för andra istället för att vara negativ

    Svara

     Emmelie: Linda sa bara sin åsikt och hon tryckte inte ner någon. Ingen som har kommenterat har tryckt ner Bianca som jag kan se och det är okej att säga vad man tycker om hennes smink så tagga ner gumman.

     Svara

   Mata Hari

   Svara

  Jag är med i någon sminkgrupp på facebook och där är de helt galna i ögonskuggspaletter. De verkar inte riktigt använda dem utan mer köpa för att ha typ. Då snackar vi MÅNGA paletter och där många nog kostar mer än Biancas palett, så tror inte att likheten kommer stoppa dem. 😅

  Svara

   Samma på youtube, de har typ en palett för varje färg. Urban decay 1 för färgen Piska, Urban Decay 2 för färgen Grädde och Huda Beuty för färgen Öken etc. Man ba wtf. Köper en hel palett men använder en endaste färg från varje palett. Resten orörda. Lite sjukt men de får iaf paletterna gratis. Barnen som hänger på Biancas insta får ju pröjsa ur egen ficka. Eller njah, föräldrarnas ficka.
   Hur många använder rosa skimmer? Den lär ju förbli oskuld tills nästa palett släpps.

   Svara

    Använder ofta rosa skimmer, superfint! Men jag håller med om att det är märkligt att äga 10+ paletter. Har haft min från Anastasia i ett år, använder bara den och har ändå inte i närheten av gjort slut på den. Använder dessutom bara typ 4-5 av färgerna.

    Svara

     Företagen har hittat ett sett att sälja på oss något dyrt för att vi vill ha 1/3 av produkten. Riktigt smart.

     Jag kan inget om smink så vågar inte använda rosa skimmer haha 🙂

     Svara

  Tycker de är olika. Jag kan i alla fall se olika nyanser och skimmer på färgerna.

  Sen så betyder det ju inte att man måste ha varje palett de släpper? Likväl att man inte måste ha alla paletter som släpps på H&M. Utan man köper den man gillar bäst / passar en bäst.

  Svara

   Exakt!

   Är det här ens något att skriva ett inlägg om? 🤨

   Svara

    Nej förstår inte heller inlägget 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Det här inlägget var så konstigt…!
     Ja, det är skillnad – finns väl mängder av saker i ett och samma märke som inte ”skiljer sig fundamentalt” från varandra…?!?!

     Svara

      Ja… hur många nyanser av läppstift har inte valfritt sminkmärke? Hur fundamentalt skiljer sig de åt?

      Svara

       10.07
       Hur tänker du nu? Man är ju inte tvungen att köpa 12 läppstift för att man vill ha 1 eller 2?

       Svara

      Finns det något inlägg som kan få bara vara utan några sura kommentarer. Tycka får man men man måste inte ifrågasätta allt och alla.

      Svara

       Du vet att det är olika personer som skriver under varje inlägg. Helt enkelt för att vi tycker olika.

       Svara

       Man är inte nödvändigtvis sur för att man ifrågasätter poängen med inlägget 🙂

       Svara

        Nej men varför ska man ifrågasätta? Om inte inlägget passar en, gå vidare, skit i inlägget helt enkelt. På så sätt hade det blivit bra mycket trevligare stämning här.

        Svara

         Sluta ifrågasätta ifrågasättandet! 😤

         Svara

          Sluta gnäll.

          Svara

        Det kanske inte passar dig, men det kanske du kan låta bli att tala om tänker jag.
        Nästa inlägg kanske du gillar, men inte jag. Skönt om jag låter bli att gnälla om det då?

        Svara

        Hade det enligt dig varit bättre att cam hoppade över dagens 12 inlägg istället för att posta detta onödiga enligt dig? För du inser väl själv att det är svårt att göra samtliga läsare nöjda i varje inlägg…

        Svara

       Minna, Nej det kommer det inte va. Igår skrev någon att det roligaste just nu på BB var att basha Kenza.

       Sura kommentarer är vad som får BB att gå runt. Samma recept som IL har. 😉

       Svara

        Jag menar generellt, inte bara detta inlägg. BB kommentarsfält har fått tristare ton.

        Svara

         Nä, det är samma som det alltid har varit.

         Svara

          Det enda som är trist här är alla som dagligen klagar på bloggens innehåll.

          Svara

           Kärlek till alla, glad eller sur❤️❤️❤️Ha en underbar lördag❤️❤️❤️

       Du ifrågasätter själv ju. Genom att du ifrågasätter varför folk måste ifrågasätta allt. Hade du inte brytt dig hade du inte ens skrivit nåt här och folk tycker olika så är det.

       Svara

      Tänkte samma. Alla märken försöker ju göra smink som alla kan använda något utav och som tilltalar de flesta oavsett hudfärg, stil och smak. Så de måste ju göra olika varianter av t.ex. Ögonskuggor för att locka många människor

      Svara

       Kan man ens köpa den första paletten från B längre?

       Svara

      Varför hela tiden klaga på inläggen?
      Allt passar inte alla. Läs eller scrolla vidare.
      Varför ge ut en palett med 12 färger som kostar nästan 600:- och sen ge ut en till som kostar lika mycket med ganska lika färger?
      Bättre att ge ut en mindre med typ 6 färger?
      Men så klart, det blir inte lika mycket stålisar in från tonårstjejerna….

      Svara

       Fast det är väldigt stor skillnad på en palett med 12 matta färger eller en palett med 12 glittriga/skimriga färger.

       Svara

     Men oj vad ni alltid ska gnälla och hitta fel på alla inlägg. Jag har sett flertalet kommentarer om Biancas sminkpaletter i kommentarsfältet på flera inlägg. Så när camcam då skriver om det så attackerar ni direkt? Så trött på kommentarer om att varenda inlägg är onödigt, att varje inlägg innehåller mobbning osv. Gillar ni inte så sluta läs, herregud..

     Svara

    Intressant ur den synvinkeln (också) att det är ett tecken på vår ohejdade konsumtionshysteri. Vi hakar upp oss på folk som flyger till sitt semestermål, medan vi vältrar os i prylar av alla tänkbara och otänkbara slag. Vårt konsumtionssamhälle är helt sjukt – och det mesta av shoppandet görs av unga, som påverkas enormt av dessa influencers, som i sin tur tjänar miljoner på det hela.

    Svara

    Det har ju varit flera som kommenterat detta under tidigare inlägg så uppenbarligen finns det ju läsare som är intresserade av det här.

    Svara

     Ja, dom ville ha lite Bianca-bash. 🙂

     Svara

     Exakt! Sen ska alla kommentera att inlägget är onödigt. Uppenbarligen fanns ju intresset för ett sånt här inlägg!? Suck

     Svara

      Olika personer.

      Svara

  Jag personligen skulle inte köpa båda, om jag skulle köpa en skulle det bli den nya i så fall då jag antagligen skulle använda fler av färgerna i den. Skulle t.ex inte ha användning för en kritvit eller en kolsvart skugga, som finns i första paletten.
  Lite samma som med Urban Decays alla Naked-paletter.. Börjar tappa räkningen på hur många som finns av dom nu? Men att det släpps nya versioner hela tiden betyder ju inte att man måste köpa alla. Jag har 1:an och 3:an, och klarar mig bra med dom då det är färger jag faktiskt använder.

  Svara

  Det är ju nya färger, sen har de kanske tagit med några basfärger som är populära/bra att ha. Inte konstigt/ovanligt att man gör så 🙂

  Svara

  Deg kanske inte ät då att man måste köpa båda… utan att färgerna kanske är gjorda för olika. Man ser ju klart skillnad i nyanser. Och de som kan det här medvetna och kalla färger vet ju vad de vill ja.
  De flesta vanliga svenssons väljer väl att köpa en palett som de håller sig till…. inte ha massor som Smink-influenserna har?!

  Svara

   Mmm äta bulldeg…

   Svara

  Smink är ju en förbrukningsvara. Så jag ser inte att det är onödigt om man skulle få med några färger som är samma i sin nya palett (om man nu redan har den andra också)

  Svara

   Fast hur mycket ögonskugga förbrukar man på ett år? jag hade en sån Isadora kvartett som jag använde nästan varje dag i ett års tid, då var den ljusaste skuggan i princip slut, de två andra 3/4 slut och den mörkaste 3/4 kvar. Den här paletten är ju 3x så mycket. Dock så håller ju ögonskugga några år så det är väl ok.

   Det som ju är jobbigast med dessa jättepaletter är väl att man får favoriter som används upp, och sen sitter man där med sju färger kvar som man ärligt inte gillar. Blir ju rätt dyrt i längden. Näe, tror många av de som ”måste ha” denna typ av paletter vill ha dem pga samlarmentalitet. Folk får ju köpa hur många paletter med liknande färger de vill, men tror inte de förbrukas.

   Svara

    Har man en basfärg som man använder till alla sina sminkningar så blir den rätt slut på ett år. Men använder man inte speciellt mycket ögonskugga kanske man inte ska köpa båda ändå 🙂 och sen såklart är det väl alltid en/några färger man inte gillar och som man knappt rör. Men det får man ju leva med. Det är svårt att hitta en palett där man älskar allt smink. Oavsett, tycker man färgerna är för lika så måste man ju inte köpa denna paletten också. Haha

    Svara

     Därför är det ju ganska onödigt att man tillverkar en med 12 färger. Ingen gillar eller använder allt, men den kostar ca 600…

     Svara

    Borde finnas refills för folks favoritpaletter

    Svara

     Body shop har så! Man kan ”klicka” ut varje enskild färg och då bara köpa ny av just den färgen som är slut

     Svara

      Body Shop rullar!

      Svara

       Dumma autokorrigering. Rular.

       Svara

      Finns nåt annat märke som också har så, men minns inte vilket märke det är nu. 😂 Nåt större, ganska välkänt märke var det i alla fall. Nu kommer jag googla tills jag hittat det, annars irriterar det mig hela dagen.

      Svara

       Paris Berlin?

       Svara

       Inglot och face Stockholm kommer jag att tänka på.

       Svara

       Mary key

       Svara

       Anastasia har också så, men bara på hemsidan.

       Svara

     MAC har tomma paletter som man kan köpa refills till också! Och alla MACs ögonskuggor finns som refill, så man har ett mycket stort urval av skuggor och kan verkligen komponera en personlig palett ☀️

     Svara

    Jag fick en hm palett från en kompis med kanske femton färger, ingen är slut, har använt den men bara sporadiskt. Det är alltså minst fem år sen, skulle gissa på åtta år. Nä, har väldigt svårt att använda upp viss typ av smink. 🤣

    Svara

  Tycka vad man vill om Bianca men hennes produkter är både fina och enligt många kvalitativa… Men måste säga att hon sminkar sig själv mycket finare än vad hennes sminkös gör… Varför ser alla så fettiga och översminkade ut när Emelie sminkar dem?

  Svara

   Tycker inte mascaran är särskilt bra och vet många som tyckte att ögonskuggan var kass. Men fina färger och ja Bianca är duktig på att sminka sig, och duktig på att smöra, lisma, hylla och övertyga sina följare att köpa, duktig på att manipulera… och hon älskar alla och allt.

   Svara

    Så du menar att folk som lyssnar på henne tror på att hon älskar dom???
    Och att dom då spenderar pengar på hennes grejer???

    Svara

     Det är nog så det är tänkt iaf och det fungerar nog i vissa fall, tyvärr.

     Svara

   Jag fattar inte att Bianca som verkar så noga vill se ut som hon gör i ansiktet.
   Det är ju som en blank glittrig kaka.
   Precis så som man verkligen inte vill se ut?

   Svara

  Det är en specifik kundgrupp som köper såna här paletter och uppenbarligen är efterfrågan tillräckligt stor. Du eller jag behöver inte förstå varför, gör vi inte det hör vi inte till deras målgrupp.

  Svara

  Såg hennes sminkvideo av denna palett och reagerade starkt på att den var väldigt lik den förra. Varannan mening i videon löd ”det här är den BÄSTA borsten jag någonsin ägt, den här MÅSTE ni alla bara ha. Den här skuggan, alltså wow wow wow, NI MÅSTE KÖPA DEN HÄR DEN ÄR SÅÅÅÅ BRA”. Ibland undrar jag om influencers ens hör vad de säger?? Det är väl självklart att hon tycker det hon har producerat är så jäääävla bra. Usch blir äcklad av detta konsumtionshets.

  Svara

   Men det gäller väl inte bara influencers. Alla som jobbar vill väl att det ska gå bra för sitt företag 😝 det är vad business går ut på. Så länge man inte jobbar inom vården m.m

   Svara

    Fast nu syftade jag specifikt på influencers:)

    Svara

  SameShitDifferentDay

  Mvh
  En som slutade sminka sig för 7 år sedan och egentligen inte borde uttala sig.

  Svara

   Samma här, hände typ 3 ggr förra året och 0 ggr det här året…

   Svara

  Fast man behöver kanske inte båda, utan de som inte gillade första paletten kanske kommer gilla den nya.

  🙂 Eller så kanske man vill ha båda, de är faktiskt olika i både nyans och shimmer.

  Svara

  Smink är bajs
  Nu när ja blir vackrare blir alla andra fulare. så håll hårt i rutinerna. Tänk inte för mycket
  Life & then you die

  Svara

   Tidigt att börja dricka 10:16 redan

   Svara

    😂

    Svara

    Tackar för din spirituella projektion. Den gör dig vackrare och mig fulare.
    -Låter du bli att sminka dig någon dag, eller är du helt beroende?

    Svara

    Asså det är att sånt här får förekomma på BB som gör att jag tvivlar på varför jag hänger här. En så sjukt taskig kommentar. 🙁

    Svara

     Och nästan 60 som har gillat den redan. Vem är ni? Hur mår ni?

     Svara

      Jag mår jättebra, tack för din fråga ❤️

      Svara

      Den vanemässiga sminkaren reagerar inte ens på att det är och alltid kommer att vara en förfulning av verkligheten runt omkring. Därför kommer sådana förfulande kommentarer nog ofta helt utan reflektion.

      Smink förfular omgivningen mer än det låter.
      -Att bli vacker på andras bekostnad.

      Svara

      Men snälla, hur känslig är du?

      Svara

     Slappna av

     Svara

  Samma på youtube, de har typ en palett för varje färg. Urban decay 1 för färgen Piska, Urban Decay 2 för färgen Grädde och Huda Beuty för färgen Öken etc. Man ba wtf. Köper en hel palett men använder en endaste färg från varje palett. Resten orörda. Lite sjukt men de får iaf paletterna gratis. Barnen som hänger på Biancas insta får ju pröjsa ur egen ficka. Eller njah, föräldrarnas ficka.
  Hur många använder rosa skimmer? Den lär ju förbli oskuld tills nästa palett släpps.

  Svara

   Vi mörkhyade lär använda den i alla fall.

   Svara

   Använder rosa skimmer hela tiden.. Använder mest olika bruna nyanser till ögonen och tycker rosa skimmer är bra att ”sudda” med eller bara för att ljusa upp lite.

   Svara

  Tycker båda paletterna är fina och att Bianca brukar vara snyggt sminkad!
  Sen visst är det mycket pengar, men ändå ok om det är riktigt bra kvalitet.
  Ögonskuggor från billiga märken är oftast rätt värdelösa med nästan inget pigment, man märker direkt skillnad om man använder ögonskugga från Lancome, Dior eller Clinique.

  Svara

   Öh nej. NYX anser jag är av bra kvalité.

   Svara

    Öh jo

    Svara

    Ja faktiskt! Har iofs inte testat deras ögonskuggor men deras contour – svinbra!

    På ögonskuggor har jag Isadora och Maybelline, just för att jag inte velat köpa stora paletter där 1/4 av färgerna används. Men det finns noll pigment i dessa?? Maybelline har bra pigment, men de faller ner under ögat istället efter en dag, och då har jag ändå primer🤷‍♀️

    Svara

   De sämsta ögonskuggorna jag nånsin haft kom från Dior xD men älskar Anastasia 🥰

   Svara

  Den ena paletten ser ut att vara i varma färger och den andra i kalla. Så de är olika, den ena är för personer som sminkar sig i varma färger och den andra för personer som sminkar sig i kalla färger.

  Svara

  Skriv om hur Margaux inte blev vigd av Ebba Busch Thor (som tydligen inte är registrerad vigselförrättare!) utan hur allt bara var ett PR-jippo 🤨
  https://www.dn.se/ekonomi/margaux-dietz-gifte-sig-men-blev-hon-gift/

  Svara

   Hatar båda brudarna! 🤮

   Svara

   Kan inte läsa artikeln, kan någon som läst den berätta mer om vad som skrivs?

   Svara

   Åh spännande, fan att den är låst, vad står det?

   Svara

    Svara

     Tack! 🙂

     Svara

     Det innebär ett nytt jippo när det är dags för den ”riktiga” vigseln med middag och fest.

     Svara

     Så de är alltså inte gifta? Precis som det har spekulerats om här i någon månad nu?
     Trodde jag faktiskt inte, gick helt på att de gift sig. Aldrig hört om att man har ett bröllop för vänner och familj i Sverige och sen gifter sig på riktigt i stadshuset. Okej om man gift sig utomlands och det inte är giltigt i Sverige.

     Svara

     Å gud vad pinsamt. Snacka om att pissa ner allt vad ceremoni och tradition står för. Jag blir helt less.

     Svara

   Och om Emelie Walles skilsmässa, är den på riktigt? Dom var på en gala tillsammans i torsdags där Emelie skulle intervjuas, gör dom detta bara för publicitet är det riktigt sjukt!! Det är inte första gången de går skilda vägar och sen blir tillsammans igen, fattar inget..

   Svara

    Man kan väl fortfarande vara vänner och stötta varandra trots att man skiljt sig? Jag och mitt ex bodde tillsammans i ett halvår efter att vi bestämde oss för att separera pga bostadsbrist. Eftersom vi har barn gjorde vi ändå familjesaker. Vi kommer alltid vara en familj, fast vi båda har nya nu.

    Svara

     Känns bara märkligt att de går på publika galor tillsammans en månad efter de gått ut med att de ska separera.. Om man nu är så goda vänner varför separerar man från varandra då? Känns som en PR grej..

     Svara

      Du menar alltså att man ska fortsätta vara gift bara för att man är goda vänner? Trots att kärleken dött ut?

      Svara

  Inte undra på att planeten går under…är så trött på onödig konsumtion

  Svara

  Hur ser förmånsbeskattningen och regler kring reklam ut för den nya iphonen som kändisarna nu tackar 3first för?

  Får de den helt gratis bara sådär? Den är ju värd 12 000 minst.

  Svara

   Vilka har fått den? Du kan alltid anmälla ifall de förelägger misstanke om utebliven samarbetemärkning eller vem man nu anmäler till.

   Svara

    Gå in på #3first så kan du själv se, lättare än att någon ska rabbla upp alla namn.

    Svara

  Fattar inte. Jag har en anastasias light to medium contourpalett, den agerar lätt contour varje dag och ögonskugga kanske tre av sju dagar i veckan. Har haft den i över ett år och sminkar mig dagligen, den är långt ifrån slut. Behöver man mer än en palett? Alltså, jag ser sällan någon som har ögonskugga utöver jordfärger i verkligheten? Åker både röda och gröna linjen varje dag och verkligen ingen sminkar sig som en youtuber ändå? Det är ju bara konsumtion och känslan av att ha folk vill åt. Om man nu köper en palett och det finns en skugga man vill åt som inte finns i paletten finns ju möjlighet att köpa en singelskugga.

  Tips på bra ögonskuggspalett (använde även som bronzer vid kris) matte nude från the balm, hade den i tre år och kastade sen för tänkte ohygieniskt. Men sjuka pigment och bra hållbarhet.

  Svara

  Jag köpte den första, kvalitén är under all kritik. Har på känn att de släpper den andra för att justera det men det känns inte som något jag vill lägga nya pengar på, även om jag tycker den andra paletten är finare och färgerna skulle passa mig bättre.

  Svara

  Mammor som ammar och drycker vin är det ens bra för barnet. Trots att man hävdar att man pumpar innan. Alkohol är ju känd att vara ett tag i kroppen.

  Svara

   Sök på google. Finns en massa info. Eller vänta på ÖS.

   Svara

    Gäller inte mig utan rn mammasom visar på stories att hon drycker fastän hon har ett spädbarn.

    Svara

     En influenser eller bloggare? Berätta i så fall vem. Om inte, vänta till ÖS.

     Svara

   Alkoholen går inte till mjölken. Så full rimligt att ta nåt glas samtidigt. Utan att bli full såklart

   Svara

   Är detta en fråga eller?

   Svara

   Barnet får inte i sig någon alkohol nej.

   Svara

  Tycker det hela blir väldigt osmakligt. Hela upplägget. Bianca vet att hennes målgrupp är yngre tjejer som inte tjänar sina egna pengar. 575) för en palett med 12 färger.. inte ens mina från Anastasia Beverly hills kostar det och de har 14 färger. Jag skiter i att paletterna produceras på samma ställe som Dior. Caia är ett ungt märke och det känns inte seriöst att lägga sina priser högst upp på marknaden.

  Svara

   Men eller hur. För det priset köper jag hellre ett etablerat märke.

   Svara

  Varför ger inte Bianca sin hustru misshandlande pappas nya fru Åsa en hel låda med sådana. Hon lär vara i stort behov för att täcka över alla blåmärken och skador som hon får av låtsas Italienaren. Åsa gick ju all in enligt tidigare händelse till försvar av Emilio med full kraft och beskyllde Pernilla för att ha bäddat till alla gånger hon blivit misshandlad och med tanke på hennes engagemang i frågan och att stöta sig med Pernilla på det sättet som levde med skitstöveln så är man helt säker på att hon agerar som alla misshandlade kvinnor i en destruktiv relation.
  Så Bianca är på rätt linje, ta fram smink som döljer blåmärken etc på misshandlande kvinnor för det han hon ju egen erfarenhet av til 100%. Måste varit jobbigt att se mamma sminka över sina under alla år!!

  https://mama.nu/mamaliv/stjarnmammor/jag-har-skyddat-honom-i-hela-mitt-liv/

  Svara

   Kan varit det vidrigaste inlägget här någonsin?

   Svara

    Håller med. Varför får det syå kvar?

    Svara

   Sjuuukt att Camilla låtit denna kommentar stå kvar i över 8 timmar! Där personen i fråga tom hänger ut Emilio och Åsas hemadress!

   Svara

   Camilla?! 🙄

   Svara

   Men ta bort!

   Svara

  Du ifrågasätter själv ju. Genom att du ifrågasätter varför folk måste ifrågasätta allt. Hade du inte brytt dig hade du inte ens skrivit nåt här och folk tycker olika så är det.

  Svara

  Bara jag som precis såg Philippe och Bianca i Lovisa Worges Stories? Publicerat för några timmar sen.

  Svara

  Fast vad spelar de för roll om dom är snarlik? Vem har sagt att man måste köpa båda? 🤔 finns läppstift i flera olika röda nyanser, för att man ska hitta den man själv vill ha, så varför är de skillnad? Här kanske den ena paletten passar vissa bättre än andra. Inte så svårt 😬

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.