Elena Belle byter bilar på löpande band

När jag skrev inägget om Joakim och hans vrålåk så kändes det helt orimligt att han skulle ha spenderat två miljoner på en bil, men efter att ha sett det här inlägget från Elena Belle (Natacha Peyre) så är jag inte lika säker längre.
Hon fick nämligen en sprillans ny Range Rover av sin man i ”gravidpresent”. Vad hennes push present bestod av vet jag inte, men jag skulle kunna tänka mig att hennes man köpt loss Ibiza från Spanien eftersom hans fru gillar att hänga där. Bara för att det inte funkade med Trump och Grönland så betyder det inte att inte Ibiza kan köpas loss.
😉

Hon fick alltså en ny Range Rover 2017 som gravid, en present som inte riktigt verkar duga längre.
”It’s soooo yesterday” kan man säga…
Hennes man har nämligen köpt henne en ny bil igen – en Range Rover 2020 som i runda slängar går på runt $95 000 men då ingår även rosetten. 😉
Huruvida den lilla barnkopian kom med på köpet eller inte framgår inte, men det är väl självklart att dottern ska ha en likadan bil som mamma.
Allt annat vore ju absurt, eller vad säger ni? Den kostar ju ändå inte mer än några ynka tusenlappar så vad är det att vänta på?

Håller ni med om att inlägget om Jocke bil helt plötsligt framstår som betydligt mer rimligt efter att ha läst det här inlägget?
Märkligare saker har ju hänt än att en körkortslös Youtubestjärna köper en Lamborghini för att övningsköra i menar jag…
Ingenting förvånar mig längre…

Tack för tips!

192 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De får ju lite pengar för sin gamla bil. Det är inte så att den andra bara försvinner eller tappar allt värde.
  Sen är ju han svinrik…Natacha da ju själv att hennes garderob var värd runt 2 mille så det går nog ingen nöd på dem.
  Såg någon avsnittet där hon shoppade hundkläder för typ 6000 kr? Det om något var provocerande…

  Svara

   Btw, det är ingen Autobiography , eller hur?

   Svara

   Varför provocerar det dig?

   Svara

   Lugn och fin nu, han är inte svinrik. Han är en manager för en DJ. Han får en liten, liten del av vad Steve aoki tjänar.
   De bor i ett rätt litet hus med knappt ingen tomt och galet nära sin grannar. Majoriteten av kläderna som Natacha har fick hon av killarna hon dejtade innan speciellt en kille från Frankrike som köpte hennes Birkin.
   Hennes man har inte betalat för hela hennes garderob

   Svara

  Hon/hennes familj kommer väl från Ibiza, inte konstigt hon är där ofta 😅

  Svara

   Hennes pappa är från Uruguay men hon verkligen hatar det. Hon ljuger och tar bort kommentarer när någon frågar. Jag vet inte om det är för att hon vill låtsats vara heleuropé eller om hon ser ned på latinamerikaner.
   Man ser ju att hon är latina, fattar inte varför hon döljer det, de är ju snygga som fan :s

   Svara

    Men hon har väl ingen bra kontakt med sin pappa. Hon kanske inte vill ha kommentarer om honom eller hans ursprung. Respektera det bara.

    Svara

     Fast det är hennes ursprung oavsett om de har kontakt eller inte. Tror det hänger ihop med att det är finare att vara europé än latina i USA.

     Svara

      Precis! Min halvsysters pappa är ett riktigt svin, är hon mindre serb för det?
      Är du plötslig icke-svensk för att din mamma misshandlat dig?

      Man väljer inte bort sitt ursprung. Det är fult!

      Dessutom betalade han väl hennes bröst när hon var 17? Hon hälsade väl på honom för ett tag sedan också?

      Svara

      Men hon ser ju ut att vara latinamerikansk. Hon ser inte alls europeisk ut…
      Sjukt att vilja vara något annat. Sydamerikanske tjejer är ju kända för sin skönhet och sexighet. Själv är man ful och europé, hade lätt bytt med henne!

      Svara

       Om det ändå fanns någon koppling mellan latinamerikaner och spanjorer..

       Svara

        Samma språk?
        Annars är de väldigt olika på alla sätt.

        Svara

         Varför pratar de samma språk?

         Svara

          Latinamerika var ju koloniserad men jag hoppas du inte försöker få det att låta som om alla är spanjorer där!
          Många har någon spansk förfäder men de är verkligen inte renrasiga spanjorer!

          Jag…jag hoppas att det inte är vad du försöker komma fram till, att Natasha är spansk/europé även på den Uruguaiska sidan? (Kanske några procent dock men det syns inte utvändigt trots helvit mamma).

          Svara

           Nej, såklart menade jag inte att alla är spanjorer där men att många härstammar från Spanien, därför tyckte jag det var märkligt att du tyckte att sydamerikanska tjejer är snygga och européer fula (något förenklat). Lite långsökt kanske.

           Va! Nej, JAG är ful. Europér är vackra människor, bara inte jag.

           Haha, sorry Anonym 21:04, då missuppfattade jag dig

           Haha inga problem 🙂

          Go back to school…

          Svara

           Oj du trodde att jag faktiskt undrade, synd!

          Christopher Columbus.

          Svara

           Du menar Cristóbal Colón?

    Ok, jag ska inte fråga henne om hennes Uruguay rötter. Men man får väl fråga om hon varit i Uruguay? Eller gillar produkter från Uruguay? Kanske till och med maträtter från Uruguay?

    Lite som en biologisk jeep tillbaka i historiken, eller Range Rover. Wroom wroom. 🙂

    Svara

    Det stämmer och hon heter inte heller Peyre utan Requena i efternamn (innan hon gifte sig alltså, vet inte om hon fortfarande använder det eller hon tagit mannens efternamn), vet inte vart Peyre kom ifrån.

    Svara

     Hamnade lite fel menade att det stämmer att hennes pappa är från Uruguay.

     Svara

   Much prettier! Den ser likadan ut?! 😳

   Svara

  Blir bara äcklad.

  Svara

  Byta bil vartannat/var tredje år är rätt normalt. Bland mina vänner/bekanta så är det det vanliga. Typ ingen har bilar äldre än 3 år. Vi/min vänkrets är väl typ höginkomsttagare men bor i medelklassområde.

  Svara

   Jag är så glad för er skull

   Svara

   Nej, det är inte alls ”rätt så normalt” att byta bil varannat/var tredje år bara för dina vänner och bekanta gör det. Då har du rätt så stora skygglappar på för vad som anses normalt, borde du kanske kunna räkna ut själv eftersom du säger att du och din vänskapskrets är höginkomsttagare och största delen av Sveriges befolkning inte är det.

   Svara

    Men joå… Det är inte ovanligt att man byter bil vartannat/var tredje år.

    Många leasingkontrakt löper på tre år så det är ganska naturligt att man ser över sitt bilägande i samband med det.

    Man behöver inte ha jättestor plånbok för att leasa bilar. Många är ju förmånsbilar också.

    Hade jag råd skulle jag gärna byta bil varje år.

    //Moa

    Svara

     Fast nu var det ju inte specifikt leasing vi pratade om, för det är också mer undantag än regel att svensken leasar. Det är inte normalt att byta bil så ofta.

     Svara

      Belägg för det?

      Du snackar skit! 👍🏽

      Du kan bara inte avstå från att svara på mina inlägg va? 😘

      Som sagt, ditt pris är att du framstår som ofantligt bitter och rent av korkad. Hoppas du tycker att det är värt det! 🤣

      //Moa

      Svara

       Ah, goa Moa i sitt esse.

       Svara

       Och hur framstår du själv? 🧐

       Svara

       Fasen Moa. Oftast tycker jag att dina kommentarer brukar ha en poäng men den här kommentaren alltså…den fick dig att sjunka som ett ankare i atlanten. Så töntigt svar.

       Svara

        Instämmer. Moa hits rock bortom…

        Svara

     Bilägande när man leasar?

     Svara

      Exakt😂

      Svara

    Det är Lovisa Lo som pratar ser jag.. Hon är bättre än oss alla, och hon är rik. Och alla andra är under henne! Känner till hennes kommentarer direkt.. Så genomskinligt och tröttsamt att hävda sig som nåt bättre i varje inlägg.

    Svara

     Nope jag är inte hon som sagt 😁

     Svara

     Var det hon som åt Anklever o årgångsvin på BB? 😂

     Svara

      UH vad äckligt 😫 är glad att jag är vegetarian.

      Svara

      Tryffel och champagne tror jag…

      Svara

     Är det hon som är utbildad jurist men gav upp sin karriär för att vara hemmafru?

     Svara

      Jepp, just hon! Hon är också emot abort och hon tror inte på skilsmässa, och allt möjligt annat hon predikar..

      Svara

       Glöm inte hur viktigt det är med en dyr puschpressent. Diamanter hjälper tydligen riktigt bra mot föelossningsdeppression 😅

       Svara

        Jag har aldrig sagt att det är viktigt. Bara att JAG uppskattande det då min graviditet, förlossning och småbarnstid var jobbig. Jag gillar diamanter. Herregud, så unika är inte mina åsikter?

        Svara

        Hahaha loves this! Vissa människor är ju bara så jäkla ocharmiga o inte inser hur ruttna dom e oavsett storlek på deras diamanter

        Svara

        Gud hur hade jag glömt den! Helt jävla sjukt alltså..

        Svara

      Ja, jag är utbildad jurist och när jag och min man bestämde oss för att skaffa barn så ville jag vara hemma med dem. Inget konstigt. Jag är hemmafru just nu, men i framtiden kanske jag vill jobba igen.

      Jag skriver för övrigt inte det minsta likt Lo. Jag tror inte jag använt mig av förkortningar en enda gång.

      Vad gäller bilar så har vi en ganska ny Volvo. Är totalt ointresserad av bilar. Vill bara att den ska vara så säker och stor som möjligt.

      Svara

       Lovisa Lo och Lo, tänk att ni är härinne exakt samtidigt och har möjlighet att vara med i diskussionen båda två. What a coincidence!

       Svara

        Ja det är söndagskväll och jag har gjort klart veckans alla to do. Så då kan jag chilla och slösurfa. Din lilla foliehatt 😁

        Svara

       Vem säger ens hemmafru nuförtiden? Lever du på 50-talet?

       Svara

        Många, lever du under en sten?

        Svara

       Lovisa Lo:
       Underbart att höra att det fortfarande finns kvinnor som prioriterar sina barn, det viktigaste någonsin i livet.
       Heja dig!

       Svara

     Vi är inte särskilt rika, det har jag aldrig hävdat. Vi prioriterar familjen och har valt bort andra saker för att jag ska kunna vara hemma med barnen. Vi reser till exempel aldrig utomlands utan besöker olika sevärdheter i Sverige istället. Allt går om man vill.

     Svara

      Bra jobbat till er, tycker det är helrätt att fokusera på familjen istället. Vill också vara hemma så mycket som möjligt med barnen o stärka upp äktenskapet i början istället för att jobba. Sen när barnen börjar skolan kan man lägga mer tid på arbetet.

      Svara

    Alltså.. Jo, köper man en helt fabriksny bil så är det normalt att byta efter tre år. Det är helt enkelt mer ekonomiskt. Tar du hand om bilen och får en ordentlig peng när du säljer den, lägger du de pengarna i den nya bilen. De försäkrings, service och nybilsförmåner du får försvinner efter de åren, och då kan kostnaderna helt plötsligt skjuta iväg mot att ha en fast kostnad där allt ingår varje månad.

    Svara

     Hur mycket tror du att bilen sjunker i värde bara du kör hem den från bilfirman?
     Hur mycket tror du bilen har sjunkit i värde på tre år?

     Svara

      Jag köpte en ny bil från firma förra året tackar som frågar, så jag vet mycket väl vad som händer med värdet på den. Men om två år blir det en ny igen.

      Svara

       Inte ekonomiskt alls.

       Svara

        Klart det hade varit mer ekonomiskt att köpa en halvtaskig gammal Volvo och hoppas på att den aldrig går sönder, men nu har vi råd och intresse för bilar. Känslan att varje dag få sätta sig i en sprillans ny, fräsch bil som ingen annan har petat snorkråkor eller fisit sönder sätet på, det är värt den ekonomiska förlusten.

        Vi har förresten en företagsbil som vi leasar också så det är inte så att vi aktivt valt bort det ena alternativet.

        Svara

   Va? Varför inte bara köpa en ordentlig bil från första början då, istället för att byta hela tiden?

   Svara

    För att bilar uppgraderas hela tiden? Nya modeller släpps? Klart vi köper en ”ordentlig” bil varje gång men på tre år hinner det hända en del. Eftersom att vi har råd ser jag det som självklart att vi byter ut den efter 2-3 år.

    Svara

     Självklart skall du konsumera när du nu kan. Och planeten?  Är det självklart att ni byter ut den också efter 2-3 år, eftersom ni har råd?

     Svara

      Väntar på en bättre, uppgraderat modell…

      Svara

      Jag hoppas du själv inte äger en bensindriven bil. Jag hoppas man lever upp till det man lär.

      Svara

       Nix, ingen bil. Cykel eller tunnelbana.

       Svara

     Ja man vill ju inte köra en 3-årig, gammal skrotbil när man kan ha en fabriksny med de allra senaste funktionerna, det hade aldrig gått

     Svara

     Min enda tröst är att era barn och deras avkommor också dör i klimatkrisen. Så grymt att säga, inte mindre sant för det.

     Svara

      Tönt

      Svara

     Uppdaterar med vad, det är en bil som ska köra dig dit du vill inte städa ditt hus, måla dina naglar eller laga mat.

     Svara

     Hej Lovisa Lo! Kul att du ändrat ditt nick! Jag är inte alls förvånad att du gjort det dock.

     Svara

      Haha naj är icke Lovisa Lo. Hon är hemmafru har jag för mig? Det är inte jag, jobbar alldeles för mkt.

      Svara

       Religiös?

       Svara

        Haha wut? Religiös, jag? Nä, min unge är inte ens döpt 😂

        Svara

     Att du inte byter karriär till bilförsäljare med dom realistiska resonemangen, Lo!
     Nu är inte bara den vanlige svensken en höginkomsttagare som kan byta bil var och varannat år utan nu är även pöbeln med bilar äldre än 3 år helt obrydda om sin och andras säkerhet eftersom ”på tre år hinner det hända en del”.
     Lägg till det på listan för WT, alla med bilar äldre än årsmodell -16!

     Svara

      +1!

      Svara

      Fast jag tycker det är wt att byta bil ofta och att använda bilen som statusmarkör är lika illa som att använda tvn som statusmarkör.

      Svara

       Håller med. Jag tänker att de som har behov av att skryta med att de har fin bil och ”dyra vanor” gör det eftersom de inte har någonting annat att komma med…

       Svara

       Det var nog ironi med tanke på att det pratats WT här inne innan med någon sorts lista som innehåller allt från att va WT om man leker på gatan, inte har vantar på vintern och har kvar klisterlapparna på iittala-glas har jag för mig.

       Svara

   Min bil är från 2008. Älskar den och känns himla ny och lyxig, eftersom min förra var från 1997 😛

   Svara

    Haha, jag kör 1993 års modell och tänk det går helt ok. Betald och billig i drift/försäkring. Finns massor av annat som är skojigare att lägga pengarna på🤭

    Svara

     Fast hur miljövänlig är den?

     Svara

      Mycket mer miljövänlig än en ny bil. Det bästa du kan göra är att köra en gammal bil så länge som möjligt.

      Svara

       Med utsläpp och allt? Jag har ingen aning så undrar genuint

       Svara

        Med tanke på alla utsläpp som krävs för att bygga en ny bil så är det definitivt miljövänligare att köra en äldre bil till den behöver kasseras.

        Svara

         Killgissar du nu eller finns det några belägg för ditt påstående?

         Svara

          Tänk efter litet själv, nu.

          Svara

           Det är precis det jag gör. Men det spelar ingen roll hur mycket jag än tänker, för jag har ingen aning om hur mycket utsläpp som krävs för att bygga en ny bil. Eller vilka sorts utsläpp vi pratar om.

           Jag har heller ingen aning om hur mycket en 26år gammal bil (bara 3,5 år kvar till att bli veteranbil) släpper ut. För jag tänker som så att det borde kunna variera extremt. Står bilen i garage under hela året förutom när man ska ta sig till släktingar på midsommar? Ja, då borde inte utsläppen vara så farliga. Jämfört med om bilen dagligen används för 17 mil..

           Du som redan verkar kunna det här kan väl hjälpa mig att tänka då?

   Håller verkligen med. Bland de jag känner i Stockholm så byter de flesta bil efter två år. Oftast är försäkringen betydligt mycket dyrare när vagnskadegarantin försvinner.

   Svara

   Det sjukaste med tjänstebil eller förmånsbil är att Skatteverket inte gör skillnad på ny eller begagnad bil. Om jag väljer en begagnad bil som tjänstebil blir jag beskattad som om det vore en ny bil. Helt sjukt eftersom det gör det helt oattraktivt att välja begagnad bil jämfört med ny bil.

   Svara

   Jag är höginkomsttagare och min bil är från 98.
   Rullar på, funkar i alla väder.
   Varför ska jag byta bara för att byta?
   Jag är ingen klimathysterika men jag lever ta mig fan mer klimatsmart än de flesta.
   Trots det brukade min klimatdåre till ex skälla på mig när jag tog en plastpåse på ICA.
   Själv hade han två bilar, varav en bensinslukande sportil.
   Sila mygg och svälja kameler..

   Svara

   Ni är inte så högutbildade va? Ingen jag känner byter bilar hela tiden. Det känns som arbetarklasslyx att dra på sig nya skulder varannat år.

   Svara

    Leasing är inte skulder

    Svara

    Jag har dubbla examen, min sambo har dock inte det men han tjänar ändå 70k/mån 🙂

    Vi har inga skulder dock. Och är inte arbetarklass. Du vet vissa av oss har såpass mycket pengar att vi har råd leva gött utan att dra på oss skulder 🙂

    Svara

     Ett arv va?

     Svara

      Är det verkligen vanligt med arv? Jag undrar verkligen.
      Jag har levt på mitt barnbidrag, sedan csn tills jag fick mitt första jobb. Slitit som en häst och aldrig fått ett öre av mina päron. Ni som fått, vad fick ni?

      Svara

       Kan tillägga att jag började få mitt barnbidrag som 15 åring och då sparade jag mycket av det till framtida körlektioner.

       Svara

        Jag har inte fått av mina föräldrar (trots att dom väl räknas som höginkomsttagare). Fick dock största delen av min första lägenhet betald av min mormor (hon betalade 85 % och jag 15 %, sen skänkte hon sin andel till mig). Sån lyx att slippa bo i studentkorridor efter nåt år när jag tröttnat på det, plus att det ju har varit en förutsättning för att jag sen skulle kunna köpa lägenhet i Sthlm. Sjukt privilegierad, jag vet.

        Svara

       Min pappa lånade mig pengar till en bostadsrätt i Stockholm. När jag säljer lägenheten får han tillbaka sina pengar. Mamma lånade mig pengar till en yrkesutbildning utomlands, som jag betalar av varje månad.

       Svara

        Gud vad skönt det hade varit att kunna låna såna summor av sina föräldrar. Missunnar inte er som har gjort det men det verkar vara vanligt så jag är lite avundsjuk.

        Svara

       Svar: ja.
       Det är vanligt med arv. I alla fall om man vuxit upp i kapitalstarka kretsar. Men även om man har föräldrar utan förmögenhet men som köpte en villa i Stockholmsområdet eller lantställe i skärgården för 20-30 år sedan.

       Förstår däremot inte riktigt vad du menar med ”ni som fått, vad fick ni?”
       Många får ju vänta väldigt länge på sina arv och hinner själva komma upp i 60-årsåldern innan båda föräldrar avlidit. Eller menar du förskott på arv?

       Svara

       Tja, har man föräldrar som ägt en villa i Stockholmsområdet i några decennier kommer man lätt ärva några miljoner när de dör. Själv väntar jag på ett arv från en stenrik äldre släkting, exklusive försäljning av diverse fastigheter.

       Svara

       När folk dör ärver någon närstående om det finns så jo, det är väldigt vanligt med arv😂

       Svara

       Arv och arv, min mamma lånade oss pengar till att köpa hus, inte hela summan men en stor del för att slippa räntor på banken m.m.. Har inte lagt upp nån plan på att betala tillbaka än så kanske kan se de som ett förskott på arvet. Och vi tillhör väl ingen rikemanssläkt direkt. Så tror de är vanligare än man tror, bara gissar nu dock!

       Svara

      Nä inget arv. Kommer från en fattig familj. Vi hade inte ens varmvatten när jag växte upp. Vi har slitit för det vi har.

      Svara

       Ok Lo, vi fattar. Oliver Twist växte upp, skaffade dubbla examina och byter nu bil var och varannan vecka. Rags to riches!

       Svara

        Har inte läst oliver twist så den gick över huvudet 😳

        Svara

         Gick du inte gymnasiet innan dina dubbla examen?

         Svara

          Vi läste aldrig den 🙂

          Svara

       Synd att ödmjukheten försvann någonstans på vägen. Jag menar det, uppriktigt. Det finns få saker som förfular en människa som avsaknad av empati, sympati och ödmjukhet.

       Svara

       Lustigt, Lovisa lo skrev samma sak under ett annat inlägg 😏

       Svara

        Nä däremot har jag skrivit det under ett annat inlägg. Med antingen signaturen Lo eller anonym, beror på om jag orkade fylla i namn eller inte 🙂

        Svara

     Du verkar ha ett väldigt behov av att hävda dig själv, Lo.

     Svara

      Det är Lovisa Lo, vad mer kan man säga? Hon njuter av det så himla mycket och gottar sig i att se ner på andra!

      Svara

       Tro inte på allt du läser på Internet.
       Har känslan att ”Lo” brer på ganska rejält. Finns en del små detaljer som avslöjat henne.

       Svara

        Hate to break it to you men nä inget bre 🙂

        Svara

     Oh herregud

     Svara

     Trams. Du är troligen frisör alt har egen städfirma och kränger aloe vera på fritiden. Och har din företagslogga skriven i comic sans på sidan av din leasade suv.

     Svara

      😂 jag kan inte ens locka mitt eget hår så hade varit en kass frisör 😘 varför är du så sur Hanna, man ska inte vara missunnsam. Jag hoppas du har ett fint liv ändå, trots att du är lite grinig idag ❤️

      Svara

       Läsa kan jag inte heller, vet inte var jag fick Hanna ifrån 😀

       Svara

    Pls vi som är arbetarklass har inte råd att han en så ny bil. Om man inte som du säger älskar skulder förstås, men då är man bara dum.

    Svara

    Nu ska jag precis sälja min bil (min första bil och jag är ändå 35+ så jag har ingen klimatångest) som är från 2016. Vet inte hur många högskolepoäng jag har då systemet byttes under tiden men i år räknat är det nog 8-8 år. Läste alltid minst dubbla kurser. De personer jag känner som byter bil kan nog inte räknas som arbetarklass heller. Många är högutbildade och driver egna företag. Även om de är utan examen så är det människor med höga löner alternativt egna företagare.

    Varför tror att det rör sig om människor utan universitetsexamen? Din kommentar känns för övrigt sjuk dömande. Har du något mot arbetarklassen?

    Svara

   Ja, min fästman har kollegor som håller på sådär med det här orimliga konsumtionsamhället där allt bara ska vara nytt hela tiden. Materiella statusmarkörer i kubik och fabriksnya bilar och segelbåtar, flyger för 40000+ kr år. Fyfasen att inte kunna uppskatta de små tingen i livet, glädjen i att reparera saker, gå ut i skogen och plocka bär, volontärarbete etc.

   Svara

   Åh den ängsliga medelklassen och deras ihärdiga behov att försöka visa upp något. En av de mer förmögna affärsman jag känner kör en Mitsubishi från 2015. Vet en och annan inkomstmiljonär i Djursholm som kör Volkswagen polo också.

   Men de har en sak gemensamt, de behöver inte bevisa något.

   Svara

    Och jag har jobbat för ett företag där ägarna var miljardärer. De var de värsta statuskåta människorna jag träffat, trots att de var miljardärer och inte borde behöva ”bevisa” ngt.

    Svara

     Naturligtvis. Finns alla sorters människor. Men tvivlar på att de miljadärerna lider av ett ängsligt behov att hävda sig på Bloggbevakning…

     Svara

      Nä de äcklade sig på krogen med småtjejer istället 🙂 40+ var de och skrävlade om hur de just äcklat sig med småtjejerna (köpt sex osv). Men klart, skriva här som lite tidsfördriv är så mycket värre :)) hävdandet får stå för dig 🙂

      Svara

   Att inte ha bil är rätt normalt. Bland mina vänner har i princip ingen bil. Alla höginkomsttagare och bor i centrala Stockholm. Med dina resonemang borde mitt också vara sant lr?

   Svara

    Ja vi bor inte i Stockholm så hur det ser ut där vet jag inte 🙂 så du har säkert rätt i hur det ser ut i dina kretsar. Precis som jag har rätt hur det ser ut i mina kretsar. Nu borde jag ta tag i måndagens jobb, men det är härligt att prokrastinera lite.

    Svara

  Men ni ser ju att den första har silverfärgad grill? Skulle också kunna byta för att slippa det, så mycket snyggare med svart 👌🏽

  Svara

  Första bilen kan lika gärna varit leasad på två år och att man sen teckna nytt avtal med ny bil. Vanligt i Sverige iaf, kan inte amerikanska marknaden. Är väl inte ovanligt heller att folk skaffar större och nyare bilar när de får barn (utifrån en säkerhetsaspekt).

  Svara

   Precis, jag skulle t o m påstå att det är ännu mer vanligt på den amerikanska marknaden att leasa en bil och uppgradera den efter några år.

   Svara

    Jag skulle snarare säga att de flesta köper bil här. Har de inte råd med en ny och fin bil köper de en lite äldre bil:)

    //Någon som bor på den sidan av Atlanten

    Svara

     Jo, jag bor också i USA, men har inte alls den erfarenheten du har. Här i LA så leasar de flesta sina bilar eller köper på avbetalning men byter in den då och då för en nya modell, men som sagt så kan ju marknaden se annorlunda ut beroende på vart i landet man bor också. Det är ju ett enormt stort land

     Svara

   Tror det är supervanligt. När de säger ’getting a car’ så menar de leasa en bil.

   Svara

   Skulle aldrig leasa en bil!

   Svara

    För att du har blivit hjärntvättad med att man måste äga sin bil.
    Marknaden har sett till så att man slipper den huvudvärken utan några direkta extrakostnader.

    Svara

  Vad spelar de för roll? Har man orimligt mycket pengar så varför inte..

  Svara

  I USA är det ju dock OTROLIGT vanligt att antingen leasa bilen eller köpa den på avbetalning (t ex genom att byta in sin bil och bara betala en högre månadskostnad), så vore inte helt orimligt att det är så det är i det här fallet, speciellt eftersom det bara är en uppgradering på samma märke och modell….

  Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=huO47zcnRDU
  Expressen intervjuar Isabella och ställer frågan ungefär när klippet är 1.32 minut lång.
  Vi tittade på dina bolag, då hittade vi ett eget bolag på 10 miljoner.
  Hur kommer det se ut nästa år.
  sen kommer frågan hur mycket pengar du är god för när hon svarar med hennes bolag ca 1/2 miljard svenska kronor :DDDDDD

  Svara

   Påminner inte Isabellas nya samarbete om det hon hade i Bentleyn? 50% och ytterligare 20%, danskt företag, produkt med Wish-aura, kommentarer på deras Instagram om att varan inte mottagits, oklara kostnader om varan ska returneras, kundtjänst 10-16. Kan företagen ha med varandra att göra, någon som kan kolla upp?

   Svara

  Är väl inte konstigt. Har en kompis som jobbar som barnskötare och som inte tjänar jättemycket men hon leasar och uppgraderar till senaste modellen ttp var tredje år (minns inte exakt hur länge hennes kontrakt är på)

  Svara

   App app app! Enligt PK-maffian får man inte säga barnskötare för det är nedlåtande och förminskande. Nu för tiden heter det blöjterapeut alternativt fruktstundpedagog

   Svara

    Tönt

    Svara

    Fast det heter ju barnskötare?

    Svara

  Den är väl leasad som alla andra influencerbilar. Blondinbella äger tex ingen flashig Porsche, den har hon hyrt. Kissie har heller ingen egen bil utan får låna en VW mot att hon gör reklam. Allt på Instagram osv är fake, har ni inte lärt er det än?

  Svara

   Blä ska aldrig köpa VW pga henne

   Svara

    Du kommer inte kunna köpa några bilmärken för alla har ambassadörer.
    Om du inte ska köpa VW kan du heller inte köpa Audi, Porsche, Soda, Seat,
    Om du ska dra det riktigt långt kan du inte åka bussar som är från MAN, provköra en lambo, Bentley, Bugatti eller Ducati.

    Volkswagen äger nämligen alla dessa märken.

    Svara

     VAG äger dessa märken, varav VW är ett

     Svara

      VAG är inget företag. Volkswagen AG däremot, är moderbolag till resten.

      Svara

     Oh, jag glömde ju. Du kan inte heller åka med bussar från Scania.
     Tråkigt hursomhelst att exkludera mer än hälften av alla Europeiska märken bara för att en Influencer som du inte gillar är ambassadör.

     Svara

  Blev lätt sömnig men vacknade med ett ryck för att glömma alltsammans igen.

  Svara

   Är ”vackna” ett nytt ord för att ”vakna med ett ryck”?
   Bra i så fall!
   ”Jag somnade på tåget men vacknade av att det bromsade häftigt.”

   Svara

  Från gold digger till troohy wife, well done👏

  Svara

  Men kan man raka benen i den?

  Svara

   Bästa kommentaren 😂😂😂

   Svara

  Helvete vad jag tycker hon är snygg. Det är verkligen emot alla mina principer (det mesta med henne) men kan inte låta bli att tycka att hon är så in i helvete het. Obs. Är straight tjej. Eller…jag har iaf varit i 34 år😂

  Svara

   🙄🙄🙄🙄

   Svara

   Vaaa…???

   Svara

   Smaken är som baken

   Svara

    Opererad?

    Svara

  Tråkig överkonsumtion.

  Svara

  ”We are forever twinning”
  Herregud vad patetiskt.

  Svara

  Jag citerar The Rock: Trust me.. never buy a depreciating asset. If it drives, flies, floats or f*cks – lease it!
  Det är 100% garanterat att bilen byttes ut för att leasingavtalet gick ut.

  Det är så man gör nu för tiden.

  Svara

   Men varför?
   Kolla Swedbanks ”smartalånet” som tillåter en bolånekund att inkludera bilen i bolånet. Den räntan är mycket lägre än på genomsnittligt leasingavtal.

   Om jag köper en bil så kan jag ju sälja den och få tillbaka några tusenlappar. En leasad bil går ju bara tillbaka sen och man får varken behålla bil eller sälja vidare den.

   Svara

    När du äger en bil så måste du också tänka på värdeminskningen.
    Ja, du kan sälja den vidare och få tillbaka några tusenlappar. Men om du använt den på det sättet de flesta använder sina bilar, dvs kör den och verkligen _använder_ den istället för att mecka, uppgradera och polera så kommer det inte vara i närheten ens av vad du köpte bilen för.

    Med en leasad bil ”slipper” du betala för försäkring, värdeminskning, skatter, service, nya däck, byte av däck osv osv osv.

    Svara

     Beror på vad man använder den till. Jag kör ca 4500 mil om året så leasing kommer inte på fråga för mig. Men nu när min bil fyllt 3 och garantin gick ut fick jag sålt den för lika mycket som det var lån kvar på den. Så nu har jag nollat lånet och beställt nästa bil, också med lån. Kontantinsatsen sparar jag ihop under tre år. That’s how I roll 🙂

     Svara

      Med en leasad bil slipper du också ammortera på ännu ett lån.
      Ditt svar säger absolut ingenting om det är fördelaktigt att äga sin bil. Om du amorterat kraftigt och bara hade 100kr kvar på lånet när du sålde den så har det ju varit en sjukt dålig och tråkig affär för dig

      Svara

       Eller så köper man bil kontant? 🤷‍♀️ Skulle aldrig ta lån på en bil eller leasa för den delen. Har man inte råd med det får man väl spara?

       Svara

        Låt mig gissa, du tycker också att den som håller på att spara ihop till en bil ska ta cykeln till jobbet? Även om de bor 8 mil från arbetsplatsen, utan tillgång till kommunaltrafik?

        Svara

       Nja, leasingavtal har ju en övre gräns för hur många mil som ingår och det är väldigt dyrt att överskrida så det vore väldigt oekonomiskt att leasa om man kör så mycket som jag.
       Att ha bil är en nettokostnad, det kommer aldrig vara en lönsam affär hur man än gör så det är bara att acceptera och hitta den bästa lösningen för ens egna behov. Jag prioriterar att alltid ha garanti och en ny bil som är konfigurerad precis som jag vill ha den. Andra har andra behov.

       Svara

    Har haft en golf på privatleasing, jämförde med tidigare privatägd bil och då gick det relativt jämnt ut. fördel med leasing är att du slipper ev reparationer, kan lämna tillbaka efter leasingperioden utan tjafs. i vårt fall så hade vi flera dyra fel på golfen, bytte växellåda, distansradar inkl alla komponenter etc. Hade vi ägt bilen utan garanti så hade det kostat minst 30 000 ur egen ficka. Idag när folk inte vill eller kan meka, men ändå vara flashigt och enkelt så är det självklart att bilbranschen lyssnar och erbjuder paketerade tjänster.

    Svara

  Nya bilen ser ju dessutom ut att vara offwhite. Inte fint.

  Svara

   Eller hur, lite äggskalsfärgad. Den lär ju bli gulaktig snart.

   Svara

  …va?

  Svara

  Först blev jag otroligt kåt och glad, sedan blev jag jättelessen. Efter två sekunder hade jag glömt alltsammans och somnade helt känslokall utan att förstå någonting. Varför blir det så?

  Är det livet, andetag för andetag på ett löpande band?
  När jag vaknade hade någon hällt tapetklister på min mage. Är det mitt undermedvetna som vill tapetsera min framtid?

  Svara

   Men grattis världen, Jesus röker på!

   Svara

  Låt dom köpa nya bilar om det gör dom lyckligare. Kunde inte brytt mig mindre, blir inte ett dugg imponerad av dyra bilar, hus eller andra matriela saker.

  Svara

  Svenska avundsjukan alltså…. 🤮

  Svara

  Shit vad man ska klaga och klaga på andra.
  Varför bryr ni er om andra? Är ni svartsjuka?

  Folk är framgångsrika.
  Finns något som heter index 100, stocks osv a.. Man kan göra snuskigt mycket pengar på kort tid om man tänker rätt.. Så snälla sluta klaga o ta tag i ert liv istället

  Svara

  Bryr mig inte om vilka bilar människor har. Jag har inte körkort men om jag skaffar det så vill jag ha en rosa bil.

  Det är gulligt. Hoppas intresseklubben antecknar 😉

  Svara

   Då tycker jag du ska skaffa en rosa Suzuki Alto. Jag har en sådan och kan varmt rekommendera den modellen, den är underbar och very affordable 🙂

   Svara

  Hon lade ju även ut bild inifrån hennes mans nya sportbil också. En dyr modell de med. Mustang lr nått liknande.

  Svara

  Elenas man har själv en Lamborghini och en svart Jeep som han rattar till vardags.
  Tut Tuut på den 🚘💲💲💲

  Svara

  Patetiskt att ens bry sig vad andra väljer att lägga sina pengar på… så ni själva hade lekt Jesus o lagt allt på välgörenhet om ni hade haft mer pengar? Knappast, för då hade ni kommit på nya grejer ni ”behöver” och det finns ju alltid människor med mer pengar…
  Trams

  Svara

   Den enda lyxgrejen jag vill ha är en tävlingshäst för msv A med adekvat utrustning, en hyfsad villa med svenskt tenn soffa och sedan en bil som kan dra mitt hästsläp. Samt pengar till kläder i prisklass flippa K och hyfsade parfymer och skönhetsprodukter. Ja, om jag sedan hade pengar över skulle mycket gå till välgörenhet. Men å andra sidan så är det jag räknar upp apdyrt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.