Kiss and make up, med Booken och Myggan

Det är skönt att se att vänskapen fortfarande är intakt mellan My Martens och Anna Book – dagens dumpning till trots.
En kort bakgrund till den som inte vill se videon:
My och Anna hade bestämt att ses utanför Mys arbetsplats, men när Anna kommer dit är det igenbommat och låst. Senare får hon veta att My varit hos frisören istället utan att meddela sin vän detta, och av videon från Annas Instastory att döma så var hon allt annat än imponerad av sin vän.

Jag kan på rak arm säga att jag hade blivit vansinnig!
VANSINNIG!
Inte att någon är sen, det kan hända vem som helst och är oftast helt oavsiktligt. Men att som My här – totalt skita i sin vän som hon bestämt träff med för att istället gå till frisören – är ett högst aktivt och medvetet val som visar på en viss grad av respektlöshet gentemot väninnan, särskilt som hon inte ens bryr sig om att meddela Anna att träffen måste skjutas fram en smula.
Jag hade vänt på klacken och gått, i samma sekund som jag förstått anledningen till varför jag står utanför en stängd butik utan varken sms eller samtal i min telefon.

Anna gör sitt bästa i videon här under för att inte visa hur irriterad hon är, men jag tycker hon har all rätt att vara just det.
Throw a bitch fit baby, you are allowed. 🙂

Tack för tips!

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bloggbröllop i Marbella #ingeborn2019
  Någon som följer någon av bloggarna?

  Svara

   Nej, vet inte vad du pratar om 🤔

   Svara

   Paret som gifter sig har en del influencer-vänner men Victoria själv har väl 4000-5000 följare bara?! Pdotter & margaux man är väl där?! Men verkar bli ett najs bröllop av de man fått se! 🙂

   Svara

    Aha, låter inte intressant 😝

    Svara

     Det är ganska intressant när man kollar

     Svara

      Nej.

      Svara

    Margeaux är på ett annat! Följer Victoria pga fascinerad av all ”lyx å flärd” å undrar som alltid hur fan folk har råd? Som sagt, ingen stor influencer (men ett 8-17 jobb däremot)

    Svara

   Följer inte bloggarna men följer Victoria på instagram. Älskar att följa bröllopshelger på instagram, hoppas det uppdateras flitigt från gästerna 🙂 Ser väldigt påkostat ut, hade gärna gift mig så haha.

   Svara

   Hej Victoria

   Svara

    Nej faktiskt inte.

    Svara

    Men snälla…

    Svara

     ?

     Svara

  Varför kan man inte gå in på Mys blogg?

  Svara

   Har hon stängt ner den?

   Svara

    Undrar det samma

    Svara

   Mysko 😁

   Svara

   Klickfiske. Gå inte på det.

   Svara

    Nej det kommer ett felmeddelande. Fan va du är Jobbig

    Svara

  Dåligt gjort av My.

  Svara

  Det kan ju också vara så att man glömt bort mötet med sin vän och av misstag bokat frisörtid utan att tänka på att man är dubbelkbokad. Det akn hända oss alla. Alla behöver inte alltid ha ett illa uppsåt utan man kan faktsikt glömma, missa och snurra till det utan att medvetet vilja såra någon.

  Svara

   Ja, på Cam låter det som om hon VET att My medvetet sket i mötet med Anna för att gå till frisören. Det är illa ifall hon bara gissar och bygger ett helt inlägg på det.

   Svara

    Mhä… Är någon förvånad?

    Hade LD glömt ett möte hade vi fått två inlägg om hur lätt det är att glömma.

    Sen en rant om att inte skriva något elakt.

    Har uppriktigt svårt för hur selektivt människor behandlas här. Snart 40-åringar som är så ryggradslösa är väldigt ocharmigt!

    //Moa

    Svara

     Vad har hennes ålder med saken att göra? Löjligt att försöka åldersdiskriminera, du kunde fört fram din åsikt på ett trevligare sätt.

     Svara

      Åldersdiskriminera😂 vet du vad diskriminering är ens?

      Svara

       Jag är lite trött i huvudet, insåg att det var fel ordval 😂 hittar inte ordet jag sökte. Men tycker det är så fult när man ska passa på att skamma någon för vilken ålder den har. Det är inte relevant 😝

       Svara

        Fast jag kan hålla med Moa. Hade de varit 14 år hade jag förstått att de betedde sig så här. När man är närmare 50 bör man väl vara mer mogen kan jag tycka.

        Svara

         Men vad är så omoget med detta inlägg att en 40åring inte kan skriva det?🤔🤔

         Svara

          Läs om läs rätt!

          Hur svårt kan det vara, om man har svenska som modersmål att förstå texten?

          Skrämmande låg bildningsnivå här bland läsarna ibland.

          Förstår du inte så säg det då. Annars faller ju dumheten rakt ner i ditt egna knä.

          //Moa

          Svara

           Men gud Moa, chill..

           Du är alltid så trevlig Moa 🤥

           Tagga ner med attityden. Din åsikt är inte automatiskt den rätta. Jobba på ödmjukheten Moa för du börjar bli värre än TRH

           Anonym 12:10 jag tar hellre TRH alla dagar i veckan över Moa. Moa hugger på ett ”hej”.

           12:10
           Åsikt. Vadå åsikt? Det står vad där står, punkt. Du kan inte ha en åsikt om vad där står. Du har heller inte tolkningsföreträde till vad Moa menade.

           Och exakt samma sak drabbade TRH om och om igen. Ni ville få det till att hon sa något som hon aldrig sagt eller menat och det för att ni saknar vettiga argument.

           Du har ett svar i modd kl 12:10

           Men sluta tro art ni vet något om mig. Det fattar ju tom en femåring att ni inte gör.

           Är svårt trött på hur ni framställer er själva. Eftersom ni uppenbart inte förstår vad ni läser så börjar ni attackera med personangrepp. Hur tror ni att ni uppfattas?

           Jag är den jag är. Ni känner inte mig öht. Om jag låter grinig så gör det mig ingenting.

           Jag är däremot inte grinig. Är aldrig det mot okända. Däremot kan jag tycka att en del är dummare än tåget och uttrycka det.

           Kom med något vettigt som omväxling. Ni kanske blir trevligt bemötta av mig… Fast kanske lite dumt förslag, när jag tänker efter, ni vill ju inte göra något annat än provocera mig.

           Ödmjukhet?!? Duktigt att du kan stava till det iaf.👏🏽

           Det går bra nu, eller nå’tt sån’t! 🥴👍🏽

           //Moa

           My är ju M-a. Ingen tvekan, har man sett och förstått för längesen.

           Moa.
           Lär
           Dig
           Skriva
           Hela
           Meningar
           För
           Det
           Är
           Sjukt
           Jobbigt
           Att
           Läsa
           Dina
           Kommentarer

           //Tack

           Förhand

      Ålder=oftast lite mer erfaren och lite mer mogen och framför allt lite mer tolerant mot andra människor. Uppenbart gäller inte det här.

      Som vanligt, här i bloggen måste man påpeka: #inteallaunder40äromognaintolerantaoerfarna #Inteallarunt40ärmognaerfarnatoleranta

      Det är skrämmande hur ofta, gäller inte bara mina skriverier, kritiseras för det ” som inte är skrivet”. Alltså någon slags baklängeslogik, som aldrig stämmer med det som verkligen är skrivet. Vilken skola lär man sig det i? Trodde man ff lärde sig att kritiskt granska text? Inte misstolka text!

      Tycker om när andra bemöter oavsett om man ” gillar lika eller gillar olika”. Att bemöta något man varken tycker eller anser är som att vara med i en Monty , surrealistiskt!

      //Moa

      Svara

       Tycker du överreagerar 😂

       Svara

        Hur menar du nu?

        //Moa

        Svara

         Trh återuppstånden som Moa.

         Svara

       Mooa = My eller Book. Har man sett tidigare, hur ”Mooa” ständigt försvarar My med full kraft, så uppenbart så genomskinligt, men hon kastar gärna skit på vissa andra. Men när My hade gjort bort sig och fått något inlägg här då var Mooa först där och försvarade en massa sen i inläggen efter så var hon där och tyckte att man ska sprida kärlek och inte döma och allt var det var… haha så uppenbart att det är My eller Anna B, har man sett inte minst på Mys blogg förrut av vad hon skrivit där.

       Svara

     Moa = My

     Svara

      Nä för Moa skriver ordentligt det gör inte my pga dyslexi

      Svara

       Jodå My kan skriva ordentligt när hon anstränger sig och inte slarvar. Hon har nog inte dyslexi det är bara en bortförklaring och försök till uppmärksamhet. My har kunnat skriva ordentligt många ggr och förr när hon skrev kommentarer härinne så skrev hon likadant som denna sk Ma. Det är My och/el Book för det sättet att försvara My ständigt och de kommentarer hon skrivit på hennes blogg tidigare så råder ingen tvekan, samma humör och härskartekniker också och de andra hon skriver skit om tyder på det också. Sen skriver hon annat om man, barn osv för att förvilla så man inte ska tro att det är hon.

       Svara

     ”Moa” är ju My själv (eller Book) det har man ju sett och förstått för längesen. Alltid försvarar hon My och skriver skit om vissa andra. Så som hon skrivit på Mys blogg förr råder det ingen tvekan (ja bloggare kan skriva kommentarer på sina egna bloggar i andra namn). Hon skriver på exakt samma sätt också. Så genomskinligt. Pinsamt My.

     Svara

      Fast nej. My kan inte stava och uttrycker sig inte som Moa gör

      Svara

       JO hon kan stava när hon inte slarvar. JO hon uttrycket sig exakt som Ma gör, det är ju just det hon gör fast hon skriver en del annat för att förvilla bort det också. Hon är slug, och du M är troligtvis också My.

       Svara

   Precis, hände min väninna en gång. Hon glömde bort och dök aldrig upp. Men vi pratade om det och sen var allt bra. Förstår inte att allt ska bli en sån cirkus 🥴

   Svara

    Här är en som tom dubbelbokat jobb. Haft missförstånd om vem som hämtar på fsk. Glömt att hämta pappa på sjukhuset och fikat m min man istället.

    Allt har löst sig. Ingen fick skador för livet och ingen hatar mig.

    Livet som pågår! Vi är människor och gör fel ibland. Den som inga fel gör, gör oftast inget alls!

    //Moa

    Svara

     Kanske dags att skaffa en kalender?

     Svara

      Jag har c:a sju uppbokningar per arbetsdag. Kalender finns.

      99,99 % av det fungerar och flyter på. Ibland blir det fel.

      När jag ber om ursäkt/kompenserar/rättar till säger de flesta att det hänt dem också.

      Menar du att du aldrig gjort samma typ av misstag? Bra gjort av dig isf.

      Man är helt klart olika. En del är perfekta och andra, som jag lite mindre perfekta.

      //Moa

      Svara

       Du
       Är

       Duktig
       Moa
       .
       Klapp

       Axeln

       //Puss

       Svara

       Ändå har du tid att kommentera flitigt. Starkt!

       Svara

        Jag är nyopad…

        Så ja, jag har tid. Vad har du öht med det att göra?

        //Moa

        Svara

         Är du alltid nyopad då när My får någon form av kritik här eller gjort bort sig DÅ är du alltid i full gång ju, både här och på hennes blogg. Och du verkar nyopad ofta annars också för du verkar hålla koll här om du eh menar My behöver försvaras eller hyllas eller om det skrivs om någon du ogillar så du kan skriva skit. Sen ibland så skriver du om annat för att verka bra o kanske för att förvilla, eller vill du bara diskutera lite ibland kanske. Du har skrivit olika om dina barn och annat bara hehe så det känns lite skumt.. och genomskinligt.

         Svara

          Ge dig nu!

          Det finns hjälp att få mot paranoia!

          //Moa

          Svara

    Jag glömde bort min bästa väns sons dop och bokade en resa den helgen. Ooops😬

    (Dock ljög jag för henne och sa att jag glömt bort att jag bokat resan när jag osade till dopet. Hade inte hjärta att vara ärlig..)

    Svara

   Man glömmer inte sina vänner.

   Svara

    Hon glömde inte sin vän. Hon glömde vännens sons dop.

    //Moa

    Svara

     Det var inte dopglömmaren jag svarade, utan TS.

     Svara

    Det kan mkt väl hända om man glömt skriva upp det och har fullspäckat schema.
    Men det är inte schyst.

    Svara

  Nonchalant

  Svara

  Varför pratar Anna som en bebis?

  Svara

   tänkte exakt samma sak, får panik av hennes bebisröst

   Svara

   Det har med heliumballonger att göra, men det är hemligt.

   Svara

   Ja men eller hur? Det låter på riktigt inte friskt.

   Svara

   Får man inte bebisröst av Lohilo? Särskilt Unicorn tears?😂🤣

   Svara

  Anna Book som fick ställa in jobb och annat igår p.g.a ungdomarna som skrev på hennes Instagram, hon mådde för dåligt för att orka med jobbet.
  Hon såg rätt glad ut tycker jag!

  Svara

   Hur man mår syns ju dock inte alltid på utsidan. Många kan skratta osv med vänner/familj ändå, men samtidigt känna oro och ångest inombords.

   Svara

   Vilka jobb då? Harry’s?

   Svara

    Hon påstod dock inte att det var jobb, bara att hon bokade om och ställde in allt hon bokat in på tis-ons 😝

    Svara

     Men hon verkar ju vara väldigt känslig så jag kan tänka mig att hon blev ganska ledsen och tog åt sig ganska mycket, även om hon passar på att synas lite i media.

     Svara

       ”Då hände det som inte får hända” 😂

       Svara

       Ja. Vad säger man? Vissa kämpar med cancer och ALS. Anna går under pga av hårtrassel och dessutom står det i tidningen också. Var tidningen där eller ringde badvakten dit dom? Förstår inte riktigt…
       Kan det vara möjligt att hon gråter över detta? Vuxna människa skäms.

       Svara

      Hon bokade dock inte av sin solsemester och åkte hem när sonen gjorde det han gjorde. Men kanske det var värre med kommentarer på Insta av några gymnasieelever? Vart är världen på väg?

      Svara

   Offerkoftan på – som alltid! Helt otroligt att människan är 50 år och beter sig som mig när jag var 13. Avboka jobb pga några skolungdomars kommentarer på Insta? Hon skäller ju själv, är hård i tonen, kallar en ung flicka för smuts på Insta osv. När en bloggläsare ger henne konstruktiv kritik ang hennes stavning, meningsuppbyggnad och dåliga svenska på bloggen, så svarar hon att hon inte är intresserad av framgång?!? Det måste hon väl vara då hon kränger värdelösa locktänger och rakapparater utan att prövat på ens och insett att det är lurendrejeri och oseriösa företag. Hon skulle faktiskt vinna på att ha en korrekturläsare på bloggen eller lära sig att stava/skriva.

   Sen att älta och aldrig gå vidare. Hon mådde så dåligt i Arga Snickaren att hon inte ”orkat ta tag i något hemma” eller ens ringa samtal pga att hennes mamma dog för 7 år sen. Dags att ta tag i livet kanske? Grät sig igenom HELA avsnittet. Vi skämdes så mkt att vi blev tvungna att stänga av en stund.

   Själv kan jag inte sluta följa Stoledanos-Took. Cirkusen bara fortsätter.

   Svara

   Ja du,där önskar jag att ungdomarna frågar om Antonios domar när hon anländer. Skall Anna Book läxa upp ungdomar? Undrar hur det ska gå till. Skolan borde kanske kolla lite. Anna Book tigger om uppmärksamhet.

   Svara

    Ja! Efter att ha läst domarna är jag tveksam till om hon verkligen är rätt person att uttala sig om dagens ungdom och deras föräldrars uppfostran osv.
    När folk påpekar vad A gjort, så går hon ut och försvarar honom till 110% med kommentaren: ”Saker är inte alltid som det ser ut” . Sopa rent framför sin egen dörr först kanske? Varför valde de att attackera Anna och inte Pernilla Wahlgren? Jo, för att Anna går till motattack som en kulspruta och ringer Expressen för rubriker (uppmärksamhet) Andra kändisar låter det vara och nonchalerar. Ingen bensin på elden funkar bäst.

    Svara

  Jag tror att både My och Anna är överlyckliga över reklamen du gör för drycken som de båda nu marknadsför och gör reklam för. Varför du valde den bilden är för mig en gåta då den inte har med inlägget att göra utan är uppenbarligen en reklambild för en produkt.

  Svara

   Hon kanske inte tänkte på drycken, jag la inte heller märke till den förrän jag såg din kommentar 🤔

   Svara

   Dricker aldrig sportdrycker, men testade denna: Helt otroligt god, jag är fast!

   Svara

    Visst, tror dig…

    Svara

   Det var den enda bilden som visade Anna på kontoret och att hon då inte hade stormat iväg, trots att My var så sen.

   Svara

  Kenzas parfym är fortfarande inte slutsåld och nu ser hon till att flera länder kan köpa den. Några i recensionerna säger att doften är identisk med en känd parfym

  Svara

   Tror inte parfymen finns i begränsad upplaga utan säljs tills den inte säljer längre.

   Svara

    Den omskrivs på Nordicfeel som limited edition och finns i ”begränsad upplaga”

    Svara

     Begränsad upplaga säger ju dock ingenting om hur stort lager de har. Begränsad upplaga kan vara både 100, 1000 och 100000 osv 😝

     Svara

      Precis, många kör med limited edition och begränsad upplaga just för att det säljer mer när köparen känner att de måste ”passa på”.

      Svara

      Nej, det är klart. finns väl inget standard mått på vad en begränsad upplaga är, men jag svarade på kommentaren som sa att det nog inte var en begränsad upplaga, och det står det ju, oavsett storlek, att det faktiskt är. Hur vida Kenzas parfym borde sålts slut eller ej, hur stor upplaga det rör sig om, det har jag ingen aning om och uttalar mig inte om.

      Svara

     Det betyder väl bara att den inte finns i evighet typ.

     Svara

   Är väl inte konstigt att den är slutsåld. Kenza har ju en del internationella följare så planen har nog varit hela tiden att nå ut på den marknaden, och därav tar inte parfymerna slut så lätt eftersom de har så många. Att en influencers produkt säljer slut innebär automatiskt inte att de sålt mest.

   Svara

    Inte konstigt att den inte är slutsåld * skulle det stå.

    Svara

   Är det nån här som köpt den och kan beskriva doften lite mer?
   Blev faktiskt lite sugen på att beställa den då jag läste beskrivningen på Kenzas blogg.. Men skulle gärna provsniffa i butik först, är så kräsen med dofter. 😅

   Svara

    Om du kollar recensionerna så kan du lukta på den parfymen som ska dofta väldigt likt

    Svara

   Detta är nog fjärde kommentaren under olika inlägg som har samma inehåll och som börjar med ”Kenzas parfym” osv.
   Är du samma person?
   Varför så intresserad av parfymförsäljning?

   Mvh undrar

   Svara

    Kenza är ju aktuell med sin parfym just nu och detta är en blogg om influencers, så inte jättekonstigt om det är olika personer som nämnt det. Är ju bara en handfull kommentarer, så vore ju inte helt otroligt. Tror dessutom inte dessa personer är intresserade av parfymförsäljning bara för de skriver om kenzas och hennes parfym 😂

    Svara

    Nej, jag är inte samma person. Det är samma OT som det är under alla inlägg med olika influencers, skriver du samma sak till alla som nämner Isabella?

    Svara

  Jag har haft vänner som varit generösa med min tid. Men inte längre.

  Svara

  Men jiiises, varför lägga ut ett öppet meddelande om det? Jag menar med de där ögonfransarna borde hon kunna vifta dit i ett litet nafs om det inte vore för att hon ville göra lite reklam för Bobby också.

  Svara

  Annas nya mantra TÅLAMOD? Är det något ord hon fått i uppgift att lära sig så att hon ska kunna praktisera det lite bättre själv?

  Svara

  Borde inte mu tipsa om denna fina kampanj, https://www.skip.se/produkt/gronsaksboost/

  Svara

   Mu😂

   Svara

   Varit halva priset på den skiten länge nu.

   Svara

  Barnsligt att ta det i en story i stället för att ta det i ett meddelande till my.

  Tycker i och för sig att det allra oftast är löjligt när folk lägger ut öppna meddelanden som är direkt riktade till deras mamma/barn/sambo/whatever. Säg det till den det berör.

  Svara

   Hon såg det nog bara som ett bra tillfälle att nämna att hennes ’nya’ låt släpps imorgon….

   Svara

   Hon gör det ju för att få uppmärksamhet, och det fick hon ju, det fick båda nu haha. Men jag håller med, löjligt.

   Svara

    Men Anna som inte vill ha uppmärksamhet enligt henne själv 😂🙈 Jo…tjena! Hon hör ju en grej av precis allt.

    Svara

   Som om inte hela grejen är fejk…

   Svara

   Hon vill väl visa alla att hon faktiskt HAR kompisar 😂

   Svara

  De gör ju det här för att få uppmärksamhet/utrymme/exponering.
  Varför annars göra det offentligt. De måste ju vilja bli omskrivna.

  Svara

  BREAKING NEWS
  Pingis & Davids dotter har anlänt 🙂
  Allt verkar ha gått väl. 31 timmar. Puh.
  Grattis!

  Svara

   31 timmar?? Hur orkar folk föda barn.. 😬

   Svara

    Om det var möjligt att backa ur mitt i förlossningen skulle nog inte många barn komma till världen.

    Svara

   31 timmar låter som en dröm!

   / hon som hade värkar i 82 timmar

   Svara

   Det känns som att hon har varit gravid i 17 månader.

   Svara

    Ja 😂 Känns som Bella hade babyshower för Pingis för iaf 9 månader sedan.

    Undrar hur det är ställt mellan Pingis och Bella nuförtiden. Någon som vet? Tycker man hör så lite om Pingis sedan iaf 6-7 mån tillbaka. Känns som om de tröttnat på varandra men Pingis kan ju liksom inte bara byta jobb under mammaledigheten, de äger ju bolag ihop och om hon lämnar bolaget operationellt och bara äger sin % vet hon ju att Bella antagligen kommer lyckas konka skiten. Pingis umgås fortf med Simon och andra fd anställda men Bella är inte med då. De som var så tighta?

    Svara

  Jag hänger inte med. My har en butik, och ett gym? Och butiken stänger hon för att gå till frisören, eller för att träffa Anna som inte vill vänta och sen kastar de snö på varandra?

  Svara

   Bättre att inte förstå. Dagisnivå är inte alltid lätt att greppa som vuxen.

   Svara

  Vad skönt att lämna världen med alla dessa problem och utmaningar för att läsa om folks stora och ibland olösliga problem.
  Ibland önskar jag att alla gick in i tänkeboxen en stund bara för att påminna sig själv om vad som kan var viktigt, mindre viktigt och totalt oviktigt.

  Svara

  Alltså

  Svara

  Det där bebis-språket Booken kör med, hur fan står det till egentligen. Kommer ”nya”låten att sjungas med det tonfallet tro😂

  Svara

  Kommentarer fastnar/stoppar/går inte fram… så tröttsamt.

  Svara

  Annas bebisröst SKÄR i mina öron! Är det bara jag som fullkomligt häpnar över att man som 50-åring pratar och beter sig värre än en fjortis?! Hon verkar ju mentalt omogen så det bara skriker om det eller känner ni andra folk som pratar och beter sig på samma sätt som hon? Jag har faktiskt ingen i min bekantskapskrets som liknar henne. Jag är snart 46 år bör tilläggas med ett rikt kontaktnät. Att jämföra med en fjortis känns dessutom i det närmaste taskigt. Ingen tonåring eller barn jag känner uttrycker sig på samma sätt som hon. Är jag och mina vänner och bekanta unika? Eller tillhör fru Book helt enkelt inte landets begåvningsreserv? Jag undrar på riktigt.

  Svara

   Nä det kan inte va vanligt..

   Svara

   Jag känner en (lärare 50 +) som ofta tar till bebisrösten, speciellt när hon pratar med sin man. Creepy.

   Svara

  Men att du ens ger dem uppmärksamhet…då blir de glada och nöjda att få synas lite haha. Jag fattar inte att Anna ens umgås med My, varför låta sig utnytjas för att andra vill få mer exponering, få synas mer, få fler följare och därmed tjäna mer pengar osv.. Men klart Anna är glad att ha kompisar och få göra samarbeten och få vara ambassadör. Men du ska inte låta dig utnytjas Anna. Reagerar hon inte på Mys följare, att hon ev köper, ser de inte hur misstänkt det ser ut med så många utlänska i rad med märkliga namn och konton.. och reagerar inte Anna på hur My ökar så mycket dagligen medan hon själv inte ökar något.
  Såg att My lät en tjej vinna Lohilo-drycker som redan är Lohilo-ambassadör, en tjej My förmodligen känner också. Lite märkligt att en vinner Loholi-drycker som redan får gratis drycker för att marknasföra. Vilken bluff. Sett att My förr låtit sina vänner vinna i hennes tävlingar, samma kille flera ggr dessutom. Asså…

  Svara

   Jag fattar inte att My vill umgås med Anna Book.

   Svara

   Anna köper sina följare. Och betalar för att få egenskrivna kommentarer inlagda.

   Svara

  Observera hur mycket REKLAM VAROR man lagt fram på bordet på inledningsbilden. Så att LOGGORNA = märkena tydligt ska synas. Så fakturerar de företagen sedan för att de visat ”produkterna”.
  Så de kan håva in pengar till sin försörjning.
  Men ”produkterna” är bara kemikalier och skit. Inte nyttigt alls.

  Undras när företagen ska fatta att vettigt folk ALDRIG köper skit som bloggare gör reklam för. Själv tittar jag medvetet bort, för att inte omedvetet få in produkten i hjärnan.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.