Framtiden för Isabella Löwengrips luftslott är smått oviss

Strategin blev då att vi kanske ska fokusera på mitt varumärke istället. Att kanske är det lättare att bygga ett personligt varumärke internationellt än ett skönhetsmärke. Om jag blir större kan jag i steget efter det etablera Löwengrip Beauty.
[…]

Vi stod inför två val: ha is i magen över att säljet på mina kanaler i USA hinner stabiliseras (att ha en fin lägenhet att sälja på var en del av strategin) och vi hinner få kunder till den amerikanska byrån samt tro att försäljningen av Löwengrip Beauty lossnar vi att vi inte blöder pengar. //Isabella Löwengrip

Så om jag förstått Isabella Löwengrips senaste inlägg rätt så var alltså hennes strategi hela tiden ”fake it ’til you make it”?
Att skaffa sig alla attribut som hör framgång till – men utan själva framgången –  och hoppas på att ingen ska se igenom det?
I lägenheten för 150 000 kr/månaden skulle Isabella alltså leka framgångsrik, samtidigt som hon, bakom dimridån,  var tvungen att vända på varenda krona?
Om lägenheten i New York ingick i luftslottet så är det väl ganska troligt att det även gäller huset hon hyrde i San Tropez i somras?
Om huset inte var del av ett samarbete så ska Isabella ha pungat ut med närmare miljonen för att få frottera sig med ”rätt” folk på Rivieran med förhoppningen att någon skulle vilja köpa grisen i säcken innan pengarna tog slut?
Med facit i hand kan man väl dra slutsatsen att det inte fungerade och att hon – enligt sin blogg –  är eller har varit skrämmande nära en konkurs?
Så vad innebär detta?
Förmodligen att Isabella kommer tvingas sminka sig själv på morgonen, och om inte det är ett straff värre än döden, så vet inte jag…

Ni är MÅNGA som undrat när Isabella Löwengrips luftslott slutligen kommer sprängas, och jag kan väl säga som så.
Sprängas eller säcka ihop som en pyspunka, det återstår att se, men sätt på er öronkåporna för säkerhets skull.

OBS! Bilden är ett montage.

486 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Cry me a river. När ska hon be om ursäkt till alla hon har dragit med sig i sin cirkus? HENNES självförtroende har påverkats, hur tror hon att alla andra känner sig? Som har blivit lurade? Som har flyttat till USA, investerat pengar och resurser för att få hennes lilla uppblåsta karusell att gå runt.

  Det här är ytterligare en strategi, den allra mest desperata strategin hon någonsin yttrat. Jag tycker att hon förtjänar att faila totalt. Har noll sympati för människor som trycker ner andra för att lyfta sig själva. Hennes tid är över och allt som finns kvar är unga tjejer som tror på hennes tomma luftslott.

  Svara

   Icke att förglömma – Isabellas kommentarsriddare som förmodligen är på väg hit i detta nu, utrustad med svärd och sköld.
   Innan dagen är slut spår jag kommentarer om att allt det här egentligen är MITT fel och att den här bloggen är den enda anledningen till att Isabellas pengar börjar ta slut.
   Bloggbevaknings makt sträcker sig nämligen runt HELA jorden!!!!! 😉

   Svara

    Ignorera dem CAM! Du har varit den ENDA som vågat lyfta hennes luftslott. Att gammelmedia precis vaknat är det största problemet. Dina granskningar har inte gjort något annat än att lyfta fram FAKTA! To hell with her 10 minions (varav 1 DEFINITIVT är en släktning. ELLER IL själv!)

    Svara

     11:59 du har noll sympati för människor som tycker ner andra för att lyfta sig själva? Syftar du på Cam eller på dig själv?

     Du C gillar ordet luftlott haha, och nu spekulerar du igen… Blir lite dubbelt nu igen att du skriver ett nedlåtande spekulativt inlägg och just innan skrev om näthat – det har inte lite samband, du ser inte sambandet och hur dubbelt och konstigt de blir.

     Ja att det gått sämre för ILs bolag kan såklart ha att göra med att hon hela tiden smutskastas och att det finns personer som gör allt för att förstöra för henne och bolagen. Men nu är väl du och vissa andra nöjda eller… Ni borde väl vara nöjda nu. Sen en sak till, tror inte du och alla förstår hur det går till att bygga bolag och expandera – det kostar mycket pengar, allt kostar pengar och tar tid så är det.

     Svara

      Haha det tog inte lång tid…

      Svara

       Klart hen dök upp. Efter C.C.s spydiga pik hur kunde hen inte? Om det var 95% sannolikhet innan så blev den 100% efter C.C.s inlägg.

       Svara

       Det är ju kanobra att Camilla har koll på Isabella, men jag önskar att vissa andra personer också skulle granskas av Camilla. Men vissa har immunitet känns det som! Eller så är priset för högt att ge sig på vissa lögnare och hycklare.

       Svara

      Vad är en luftlott? Är det en sådan IL borde köpa nu för att rädda sitt kapital? Du är inte helt dum du ändå Stollis.

      Svara

      Hej kompis! Jag har absolut NOLL sympati för människor som trycker ner andra för att lyfta sig själva.

      Jag är heeeeeelt övertygad om att du är hennes lillasyster. För 1) du låter mycket ung och naiv, 2) du verkar lika ignorant som IL. För ärligt talat, luftslott eller inte så handlar hela ILs spektakel om att hon egentligen är väldigt iq-befriad och har försatt sig i den här situationen själv. För ingen håller på så…om inte man saknar någon form av grundintelligens.

      Tack och hej från mig!

      Svara

       ”Jag har absolut NOLL sympati för människor som trycker ner andra för att lyfta sig själva.”

       Precis det camcam gör kl 12:03 så jag antar att du har NOLL sympati för henne också?

       Svara

        Bloggen och hela den här granskningen handlar inte om Cam. Om du vill starta en blogg enbart för att utreda Cams luftslott (?) – hon har aldrig snackat om bolagsbyggande så vitt jag vet ?????? Så får du göra det. Vi bor i ett fritt land och du som är en trogen IL fan får göra det. Bara du tror på dig själv (En riktig härlig och nypa-mig-i-armen känsla) Det bör väl inspirera dig =)

        Men jag fattar liksom inte vad din poäng är…varför du skriver. Däremot är det väldigt uppenbart att du har en personlig relation till IL. Om du är hennes syster, hennes brorsa eller någon annan som hon lyckats manipulera är uppenbart. Jag förstår att det måste vara jobbigt att förknippas med henne men ta inte ut din ilska på oss. Vi ser bara sanningen. Numbers don’t lie honey

        Svara

         Tack!

         Svara

         Nu är inte jag samma anonym som du nu svarade utan den första men NEJ jag är inte hennes lillasyster brorsa eller någon som hon känner. Du är otroligt löjlig, otäck och galen, helt j-la besatt. (T-H el c? ) Scary

         Svara

          HAHAHAHAHA…löljlig? Otäck? Galen? HAHAHAHAHAHA! Säger den som kommer hit och försöker skydda en BEDRAGARE! Tillåt mig småle. Nu blev jag ännu mer övertygad om att du är någon i hennes närhet. Börjar nästan tro att du är IL själv….du skriver ganska likt henne.

          Svara

           Oh herregud

           Anonym 14:12, det låter inte som att du mår helt bra? Hoppas du kan få hjälp❤️

      Jag mår illa över hur camcam utnyttjar stollen för likefikse och vinna sympatier.

      Lite damage control efter tidigare kritik.

      Skäms du inte ens lite camcam?

      Svara

       Men dra härifrån då? Detta är inte public service de är en blogg av en privatperson. Hej. Då.

       Svara

        Samma som ILs blogg då?

        Svara

        Vi låter C bestämma vilka är kvar, hennes blogg.

        Svara

       Hej Moa🙂

       Svara

       Ja likefisket fungerade i alla fall. Över tvåhundra tummar till camcam. 😳

       Svara

      Vi är fler kvinnor här inne som bygger bolag och vet hur det går till. Så bespara oss ”blondinbella är Sveriges mäktigaste kvinna”.

      Svara

      De flesta entrepenörer jag känner snålar för att bygga upp ett startkapital. De flyger turistklass bor på bra hotell i normal prisklass och de är ödmjuka. Den damagekontroll Isabella kör med nu är flera år för sen.

      Svara

       Influencers blir bortskämda med att kunna tjäna stora pengar enkelt och snabbt. De saknar respekt för pengar och pengars värde. En handväska för 50 000 kr är något helt naturligt för dem. Något de måste ha och dessutom förtjänar!
       De flesta influencers är dessutom ganska oinsatta i företagsekonomi, administration och hur ett företag fungerar eftersom de ofta inte har haft ett vanligt jobb annat än sommarjobb kanske. Influencers går ofta från gymnasiet direkt till att bli miljonärer på några år.
       ”Riktiga” entreprenörer och egna företagare har det oftast tufft i början och lär sig spara och jobba. Det är skillnaden. De har ofta bara de pengar som behövs i rörelsen och inga extrapengar till lyxiga resor och flotta leasingbilar.

       Svara

        Bra skrivet. Min personliga dröm är att Bellan måste ta ett städjobb för att få mat på bordet, tänk bara ett sånt liv några månader för att få lite insikt.

        Svara

         Är det på riktigt din personliga dröm? Att en annan människa ska misslyckas? Vad sorgligt. Tycker din personliga dröm ska handla om dig själv och ditt liv istället, så blir du nog mkt lyckligare ska du se.

         Svara

          Är man misslyckad om man jobbar som städare för att ha råd med mat på bordet?

          Svara

          Wow. Du spottade precis på alla som arbetar som städare.

          Svara

          Säger ju mer om dig som ser på dem som är städare som misslyckade… skäms

          Svara

       Exakt! Har kämpat i 10 år med att långsamt och organiskt bygga ett litet bolag jag kan leva på. Det har varit en jävla kamp men tillslut har jag det jag ville ha: frihet. Jag lever på att göra det jag älskar. Rullar jag runt miljoner? Nej. Men jag ger mig själv en normal lön, pensionssparar, är min egen chef, styr min egen tid, får kreativt utlopp varje dag, har inga skulder. Det tog tid och slit men nu är det stabilt och jag är så sjukt nöjd med det!

       Svara

      Ännu en obildad människa som inte kan räkna ?
      När utgifterna överstiger inkomsterna så blir det minus i kassan !
      Har man levt över sina tillgångar en länge tid så är inte den stora fråga …. om det går käpprätt åt helvete .. utan när det gör det .
      Så nej det är ingens skitpratandes fel att Bella snart är bankrutt utan detta har nog lyckats med alldeles själv .
      Hon har blivit granskas i sömmarna och resultatet har varit varje gång …… hon konsumerar mer än hon har pengar till !
      Alltså plus och minus 🤔

      Svara

       Det är klart att om utgifterna överstiger inkomster så blir det minus i kassan det fattar ju även IL men för att lyckas och växa så måste man investera och satsa på saker som kostar pengar, allt kostar pengar – du måste ha pengar för att lyckas tjäna pengar.
       IL säger inte att hon levt över sina tillgångar, inget som säger det men tillgångar börjar ta slut så därför måste det stramas åt och inte satsas lika mycket och inte ta risker längre.

       Att de rest och spenderat är ingen skitpratares fel men vissa misslyckade/inställda affärer/samarbeten och minskad försäljning påverkas såklart av all smutskastning och av att någon sprider lögner med att IL skulle vara bedragare osv och kontaktar olika företag och ev samarbetspartners/inversterare.

       Jag förstår inte riktigt vad bloggbevakerskan menar nu – det har väl varit hennes mål att förstöra för IL, varför annars detta smutskastande och kontakta företag så fort IL gjort samarbeten och så att IL inte ska få göra samarbeten, varför all smutskastning, kränkningar och vända allt till fel om det inte var meningen och skulle leda till något? Hetsjakten och mobbardrevet har väl såklart haft ett syfte, eller?

       Svara

       Det är klart att om utgifterna överstiger inkomster så blir det minus i kassan det fattar ju även IL men för att lyckas och växa så måste man investera och satsa på saker som kostar pengar, allt kostar pengar – du måste ha pengar för att lyckas tjäna pengar. IL säger inte att hon levt över sina tillgångar, inget som säger det men tillångar börjar ta slut så därför måste det stramas åt och inte satsas like mycket och ta risker längre. Att de rest och spenderat är ingen skitpratares fel men vissa misslyckade/inställda affärer/samarbeten och minskad försäljning påverkas såklart av all smutskastning och av att någon sprider lögner och att IL skulle vara bedragare osv och kontaktar olika företag och ev samarbetspartners/inversterare.

       Jag förstår inte riktigt vad bloggbevakerskan menar nu – det har väl varit hennes mål att förstöra för IL, varför annars detta smutskastande och kontakta företag så fort IL gjort samarbeten och så att IL inte ska få göra samarbeten, varför all smutskastning, krännkningar och vända allt till fel om det inte var meningen och skulle leda till något? Hettsjakten och mobbdervet har väl såklart haft ett syfte, eller?

       Svara

    En fråga. Vad hoppas du ska hända med Blondinbella Cam? Att allt går åt helvete? 🙂

    Svara

     Ja.

     Svara

     Varför ska vi mata trollet Blondinbella så mycket?

     Svara

      Det har jag aldrig sagt att vi ska. Kul att någon kallar henne troll för övrigt (appropå trolldiskussionen i förra inlägget)

      Svara

       Bra Trollet Isabella Löwengrip är en livsfarlig förebild på flera sätt och att ge henne en label som feminist är vansinnigt förklenande om feminismen.

       Svara

        Tycker hon är en bra förebild.

        Svara

         Är man en bra förebild om man ljuger, fuskar och bluffar? Framhäver sig själv på bekostnad av andra? Om man pratar illa om tidigare relationer i media? Om man kör över människor i sin omgivning?

         Svara

         Haha för vem? En tonåring som vill bli entrepreneur?

         Svara

     Ni vet väl vad som överlever alla katastrofer inkl kärnvapenkrig?

     Svara

      Bloggare?

      Svara

      Kackerlackor!

      Svara

       Silverfiskar. ”Tillsammans med hoppborstsvansarna anses fjällborstsvansarna, inklusive silverfiskarna, tillhöra de äldsta och mest primitiva insekterna. De utvecklades senast under mellersta devon men kanske så tidigt som under sen silur, mer än 400 miljoner år sedan.” – Wikipedia. Efter att jag läste om dem och deras historia så kände jag att de är rätt coola och inte bara äckliga =)

       Svara

        Hm tycker fortfarande att de är äckliga. Förstår nu varför de är seglivade.

        Svara

         Eller hur? Kände liksom fighten mot silverfiskarna är så gott som förlorad när jag läste det. De har kanske 400 miljoner år av överlevnad i sina små kupade och slingrande kroppar och erfarna känselspröt, medan jag, tillhörande arten Homo Sapiens, bara funnits historiskt i cirka 300 000 år och vi är redan på väg att utplåna oss själva. Så… all hail the silverfish.

         Svara

          Ja, å här står jag med min skål ättika liksom.

          Svara

           😂😂

           Och jag med mina små pappers-tält med klistriga golv.

           Har jag bara tur som ser en silverfisk varannat år? Har blöta handdukar på golvet, våtdräkter, badkläder, gammal disk framme osv. Är de vanliga?

           B: Har bara haft med silverfiskar i lägenheten när jag bodde vid markplan.

        Jag brukar klappa mina silverfiskar. De blir liksom platta då.

        Svara

         HAH! 😂

         Svara

         En annan sorts plattfisk.

         Svara

      Liemannens återfödelse bortom nästa big-bang?

      Svara

     Varför en sådan fråga? Personen i fråga sysslar med gammalt hederligt bondfångeri.

     Svara

      Jag är faktiskt genuint nyfiken. Jag förstår personen ovanför som kommenterade att hon har noll sympati för människor som blondinbella osv. Tycker att det skulle vara befriande att höra ifall Cam känner samma? På nått sätt känns det som att allt hon gör tyder på att hon känner samma, men ändå vill hon någonstans hävda att hon inte vill Bella något illa, eller att det ska dåligt för henne.

      Svara

       Tror nog att Cam har dubbla känslor här. Hon ogillar ju Isabella och vill att det ska gå åt helvete för henne, men samtidigt försvinner Isabella försvinner ju också Camillas kassako. När det inte finns mer att läsa om IL så finns det ju inget att läsa om här på bloggen heller?

       Svara

        Oroa er inte. Kommer att fortsätta finnas saker att skriva om IL.
        Och andra influencers. Skandalernas tid är aldrig förbi…

        Svara

         Hon måste bli personligt betalningsansvarig. Invests egna kapital lär vara förbrukat och det finns säkert stora skulder till fordringsägare som inte får betalt. Hur ser det ut hos kronofogden?

         Svara

          Det finns två ärenden i registret som rör obetalda fordringar på några tusenlappar. Ingen större sak, men att företag måste kontakta kronofogden för att få sina fakturor betalda, det är aldrig bra. Bör ju rimligen har gått ut rätt många påminnelser, kravbrev och annat innan det går så långt som till kronkalle.

          Svara

          https://www.expressen.se/dinapengar/lowengrips-galna-var-i-lyx-kostar-mer-an-hon-tjanar/

          Den här premiumartikeln kom redan i juni. Dessförinnan hade varje tänkande människa redan fattat att hon levde över sina tillgångar. Att hon inte skulle ha fattat det förrän nu är inte trovärdigt. Istället försöker hon få det att verka som att hennes luftslott, byggda i avsikt att blåsa folk på pengar, varit allvarligt menade. Hon utreds antagligen för ekonomisk brottslighet men försöker få någon att tro att hon verkligen varit så korkad. Stiftelsen var väl annars ett sätt att få folk att sätta in pengar som hon sedan kunde mjölka av utan insyn. Den är väl lagd på is förhoppningsvis.

          Svara

           Men bara lägg av! Blåsa folk på pengar? – Lägg av med dina lögner och manipulationer för att smutskasta IL. Hon kan inte använda några stiftelsepengar för eget bruk så bara lägg av med det snacket! Sluta ljug ”Vanessa”!! (t*h el c förstår jag)

        Sedan kan det ju vara så att Cam vet betydligt mer om Isabellas bluffande och manipulerande än hon kan skriva om på den här bloggen och det är klart att det färgar hennes bild av Isabella. Det är ju fullt begripligt.

        Svara

         Nej hon vet inget särkskilt men hon vill gärna såklart ge ske av det, hon låtsas det men nej och hon förvrider och vänder allt till något dåligt. Även expresen förvränger ju å det grövsta. Helt sjukt.

         Svara

          Ja, allt måste vara ett enda stort hittepå. Klart att allt som Bellsan gör fungerar fantastiskt bra, heeeeeeelt utan problem eller människor som far illa. Så måste det vara, allt annat måste vara fel.

          Svara

          Anonym 13:30
          Och det vet du därför att…??
          Varför skulle inte cam veta mer? För att du blir sekundärkränkt?

          Svara

       Det är skillnad på att vilja en person illa och vilja att personen inte ska kunna ta sig fram i livet ljugandes och bedragandes? Jag vill inte att Isabella ska råka illa ut som person eller att hennes familj ska råka illa ut, däremot vill jag inte att hon ska lyckas framställa sig som framgångsrik baserat på fejk och lögner. Om det innebär att hon mår dåligt när hon inser vad hon ställt till med så är det en del som behövs för att lära sig och mogna som person.

       Svara

        Precis! Känner på samma sätt.

        Svara

        Precis. Jag undrar dock vilket Camilla vill. Om hon vill samma sak som du eller om hon vill att Isabella ska råka illa ut som person.

        Svara

         Jag vill absolut inte att Isabella ska råka illa ut som person, för vad jag än tycker om henne, sättet hon manipulerat och lurat människor med sina strategier så är hon mamma till två barn som är HELT oskyldiga i allt det här, och de ska inte lida eller straffas pga någonting deras mamma gjort eller inte gjort.

         Svara

          Tack för svar 🙂

          Svara

         MEn sluta nu! Camilla har en granskande blogg . Så hon gör det hon ska! Granskar.

         Svara

          Nej Detta är en subjektiv skvallerblogg. Granskningar ska vara objektiva för att vara av något som helst värde, och objektivitet är något det inte ens syns skymten av i den här bloggen.

          Svara

       Jag brukar skilja mellan vad en person tycker och deras handlingar. Jag känner inte IL personligen men en del saker som hon sagt håller jag med om andra inte. Det jag ofta reagerar på är vad hon gör och varför. När hon gör ett kontroversiellt uttalande bara för att skapa uppmärksamhet är ett sådant exempel. Andra att göra utfästelser som hon inte kommer att kunna hålla och förmåga att omforma sanningen för att passa hennes egna syfte.
       Jag förstår att hon har en väldigt jobbig situation att ta tag i. Hon har levt över sina tillgångar och hon har kört hela sitt förtroendekapital i botten. Hon erkänner misstag i sina affärsbeslut.
       Hon vill ge intryck av att vara transparent och ångerfull. Hon blottar sina affärsmässiga tillkortakommande men pratar inget om sina handlingar. IL gör saker som kräver en väldigt speciell moralkompass. En moralkompass som inte tar hänsyn till hur andra påverkas av de egna handlingarna.
       Detta gör att det blir svårt att känna sympati för henne i den situation hon nu befinner sig i. Det ligger mycket i ordspråket ”som man bäddar får man ligga”.

       Svara

        Alltid tyckt att Syster Yster tillför mest djup, skärpa och träffande analyser i Bella inläggen. Hon ger sig aldrig att håna andra som diskuterar, högklassig kommenterare!

        Svara

         ☺️

         Svara

         🙄

         Svara

       fast många här skriver att de bara går in för att läsa om blondinbella.. med andra ord kommer hon då egentligen aldrig gå under eftersom det finns ett intresse att läsa om henne, även om det mest är ett intresse för att läsa om hur hon går under. Men vad händer när hon går under då, borde man inte bara vara nöjd då?

       Svara

    …det är något det där. Unga människor i grupp och en stark ledare. WCPGW

    Instagram är en jättebra platform för att skapa hysteri o förstöra, framtiden.

    Svara

    Hahahhahah bilden med storgalen och Erik 😂😂😂😂 spottade nästan ut min cola Zero när jag såg bilden haha

    Svara

   Kan bara hålla med. Så många människor som Isabella Löwengrip har satt i skiten, sedan fnittrat litet och börjat med något annat. Bella måste rimligen förstå att hon skadar andra, men struntar i det. Karma, Bellsan, karma.

   Svara

    Har hört om folk som blivit anställda i Hermine Hold och som blivit uppsagda innan se ens hunnit börja. Företaget hade inte ”råd att ha kvar dem”. Om detta är sant, stackars människor.

    Svara

     Samma med debaclet i Dubai. En tjej som sade upp sig från sitt jobb för att bli anställd hos Bella, fick ett muntligt löfte om detta, men sedan, ”Nä, vi har ändrat oss. So sorry.”

     Svara

      Men vem är så korkad att man säger upp sig från en fast anställning innan man skrivit på ett nytt anställningsavtal. Då får man skylla sig själv lite.

      Svara

       Ett muntligt löfte är juridiskt bindande.

       Svara

        Ja, fast svårt att bevisa…

        Svara

         Finns SMS, mejl.

         Svara

          Då är det ju iof inte muntligt….

          Svara

       Det fanns kontrakt, men anställningen sades upp någon vecka innan personen skulle gå till sitt nya jobb…

       Svara

      Jag fick ett avtal av jurister på deras byrå. Det var inte bara muntligt. Jag jobbade där 4 månader. Varav en var uppsägningstid. Sedan MAILADE deras försäljningschef mig och beklagade sig om att de ’tyvärr fick avsluta pågående uppdrag’ mitt i allt. 18 mån blev 3. Och ett avslut en fredag kl 17.

      Svara

     Men snälla ni.. så fungerar det på andra företag också. Jag har blivit av med jobb två ggr för att företaget gått dåligt och förlorat pengar. Det har såklart ”skadat” mig och andra men vadå ska vi skamma företagsledare då som inte kunde motverka att vi blev arbetslösa, som satte företag i konkurs eller beslutade för att lägga ner. Sånt händer – överallt – det är alltså inget som endast händer Isabella. Så löjligt det blir här med detta leta fel och skamma Isabella för allt. Tror dessutom att personal är medveten om att saker kan gå käpprätt och att det finns risk att de blir arbetslösa.

     Svara

      Aha, man får skylla sig själv. Tack för din fina input.

      Svara

   Slår vad om att det står i excelarket något i stil med ”skapa god relation till dina följare för att växa i Sverige” och typ ”var ödmjuk, visa dig mänsklig för att få följarna att gilla dig och i slutändan köpa allt du säljer”

   Svara

    Vad som aldrig har funnits i hennes Excel-ark är vad man gör när allt går åt helvete.

    Svara

     Komma krypandes tillbaka med svansen mellan benen. Sverige dög inte för ett par månader sen, då var det kiss and good bye på ett väldigt arrogant sätt men nu passar det minsann. Usch!

     Svara

      Ja hon hade behövt erkänna och be om ursäkt för såna saker för att man skulle tro henne. Fast det hade man nog inte gjort ändå. Hon har bränt den sista av sina förtroendebroar.

      Svara

   11:59 du har noll sympati för människor som tycker ner andra för att lyfta sig själva? Syftar du på Cam eller på dig själv?

   Du C gillar ordet luftlott haha, och nu spekulerar du igen… Blir lite dubbelt nu igen att du skriver ett nedlåtande spekulativt inlägg och just innan skrev om näthat – det har inte lite samband, du ser inte sambandet och hur dubbelt och konstigt de blir.

   Ja att det gått sämre för ILs bolag kan såklart ha att göra med att hon hela tiden smutskastas och att det finns personer som gör allt för att förstöra för henne och bolagen. Men nu är väl du och vissa andra nöjda eller… Ni borde väl vara nöjda nu. Sen en sak till, tror inte du och alla förstår hur det går till att bygga bolag och expandera – det kostar mycket pengar, allt kostar pengar och tar tid så är det.

   Svara

    Hej hej! Visste väl att du skulle göra oss sällskap 👋

    Svara

     Kul att stollen kunde göra dig glad så att ni fick hoppa på hen i grupp. Känner du dig stor och stark nu? 💪

     Svara

      Varför kalla för stolle? Det är väl inget stolligt skrivet alls utan helt sant och klokt? Är itne det näthat och mobb om något att kalla någon stolle?

      Svara

       Jo det är sant men det är så dom vet vem man menar.

       Svara

      Vad i min kommentar är ett påhopp? Känner DU dig stor och stark nu?

      Svara

       Sluta spela dum.

       Svara

      🤦‍♀️
      Du klankar ner på någon genom att kalla någon annan ett nedsättande ord.
      Du behöver inte säga ”stolle” vi vet vem du menar ändå, hen skriver på ett visst sätt.

      Svara

    Ha, ha, ha! Du är då för rolig. Ungefär som när Anna Book argumenterar. Ni kanske är släkt?

    Svara

    Anonym 13:25 – Tror du på fullt allvar att privatpersoner utan koppling till företagsvärlden som snackar skit om IL påverkar bolagens resultat? Samtidigt bagatelliserade du de företag och chefer som berättade att de inte var nöjda med sitt samarbete med Löwengrip. Ledsen men din logik lirar inte.
    Det går inte sämre för ILs bolag det går riktigt dåligt pga ett frivolt slöseri med pengar.
    Nyfiken fråga vet du hur man bygger upp ett företag?

    Svara

     Du är så falsk. Du är inte nyfiken. Du är spydig.

     Svara

      Ja jag är spydig in min kommentar till anonym 13:25 men jag är inte falsk när det gäller min intention. Frågan hade avsedd effekt eftersom du reagerade.
      Var det min fråga om anonym 13:25 vet hur man bygger upp ett företag som triggade dig så starkt? Ifrågasätter du mina motiv till att ställa frågan? Tror du att jag är retorisk?
      Jag ställde frågan som är nyfiket menad för jag synade anonym 13:25 om hen verkligen kan något om hur man bygger företag. Min nyfikenhet handlar inte om förmåga utan om det är auktoritär retorik för att klämma till folk. Om du och anonym 13:25 är samma person så besvarade du just min fråga med ett rungande ja.
      Tack!

      Svara

       Nej jag var inte samma anonym. Tack själv för att du visar färg. Jag ogillar er alla som ger er på stollen i grupp.
       Tack!

       Svara

        Den anonym som färgstarkt kommenterar här på bloggbevakning har en del vettiga synpunkter som tyvärr drunknar i all affekt i form av verbala hot och förolämpningar som dödar budskapet. Jag bryr mig inte så mycket om personliga påhopp som att bli anklagad för falsk och spydig. Det ligger i betraktarens ögon och får stå för hen.
        Det som händer ofta och inte bara från vår färgstarka anonym är att folk blir experter i alltmöjligt. Det är att ljuga för att skaffa sig fördelar eller vinna en diskussion och är inte ett ok beteende.

        Svara

         Din förklaring ursäktar inte att ni i en stor mobb ger er på en ensam person. Hade du varit själv så kunde jag förstå dig men nu är du bara en medlem i gruppen av mobbare.
         Du har en bättre utbildning är stollen och säkert ett bättre jobb. Du sparkar på någon som redan ligger.
         Det jag ser av dig är en falsk fasad som är minst lika förljugen som den du säger att stollen vill förskaffa sig och du vill vinna samma fördelar för att vinna i en diskussion.

         Beskrivningen av dig är inte ett påhopp utan en beskrivning av din retorik och den är falsk och du är orsaken till att andra som skriver rakt och sakligt blir beskyllda för att vara falska i sin tur.

         Ha en trevlig helg!

         Svara

          Jag har aldrig gett mig på anonym som din kommentar avser. Jag har vid något tillfälle ifrågasatt påståenden som saknat vett och reson.
          Om du inte förstår skillnaden mellan påhopp och ifrågasätta är det din förlust.
          Du känner inte mig men drar ändå slutsatser om mig som person. Det kallas att göra diskussionen personlig.
          Nej jag tror att ditt utspel mot mig handlar om något helt annat. Det handlar om dig och hur jag får dig att känna.
          Hoppas att du får en fin helg.

          Svara

           Och jag tror att ditt utspel mot mig och stollen handlar om något helt annat. Det handlar om dig och hur vi får dig att känna och att du vill förnekar att du är en del i ett drev.
           Och du forsätter att vara falsk. Din kommentar om kackerlackor var också välplacerad och andra tjuvnyp mot stollen som du sagt de senaste dagarna.
           Men vi kan anta att det är skönast för dig att blunda för vad du gör och vem det gör dig till.

           Men anonym, sluta kalla personen för stollen!

           Undrar som Emma varför du kallar den du försvarar för det du gör? Ditt utspel är inte trovärdigt.
           Det är tråkigt att jag trampar på en öm tå hos dig. Men kan tyvärr inte hjälpa dig mer.
           PS lär dig vad ifrågasätta betyder.

      Och så undviker man svara på logiska argumenten-bara attackera personen som frågar. Kan man inte tänka logiskt så ska man gå tillbaka till skolan.

      Svara

   Hon kan väl spela in en dokusåpa på Färingsö framöver? Blir väl bra content?

   Svara

    Ha, ha! Färingsö Spa & Fitness Club, kan inte bli så mycket bättre. Bara för medlemmar.

    Svara

   Håller med dig. Och har en tanke. Det finns nu många artiklar som beskriver olika lögner och till och med ev bedrägerier som BB sysslar med. Vad tror ni om att samla och sedan sammanställa dessa länkar här i kommentarsfältet. Och sen kan de personer som har 2 min över skicka länkarna i mail till företag som BB samarbetar med. Jag är inte svartsjuk på BB men bedrägerier är inte okej och det är dags att hennes befintliga samarbetspartners också tar action och slutar betala för lögner. Viktigt dock att det är riktiga tidningsartiklar så att det inte blir någon förtalshärva eller något oseriöst av det hela. Vad tycker ni?

   ____________________________________
   Exempel på en länk:
   https://nyheter24.se/noje/933568-isabella-lowengrip-vill-dra-tacket-over-huvudet-for-alltid

   ”Expressen tittade närmre på ett av Isabellas uttalanden. I mars -18 gick hon – via Nordich Tech House – in som delägare i börsnoterade Nextcell Pharma. I ett pressmeddelande skrev Isabella att hon ”når ut till 400 000 småbarnsföräldrar i veckan”.
   Det fick Nextcell Pharmas aktie att stiga 20 procent.” Enligt branschkunniga som Expressen pratade med så är siffran om småbarnsföräldrarna orimligt hög.”

   (Och det har senare visat sig att hennes räckviddsiffror är falska).

   ”Det är inte enda problemet. Johanna Kull är sparekonom på Avanza och förklarade för Expressen:
   – Ett noterat bolag ska lämna korrekt information och får inte medvetet lämna vilseledande uppgifter. I värsta fall riskerar det att vara marknadsmanipulation där man påverkar aktiekursen på ett otillbörligt sätt.”

   Svara

   Japp, mitt är ett av flera personers liv som för en period blivit förstört pga Isabellas lögner. Hennes senaste inlägg om ”vad som händer” är inget undantag från försköningar av verkligheten. Jag jobbade för henne långt innan någon USA-satsning gick så pass mycket åt skogen att det riskerade att sätta hela bolaget i konkurs, det här var ett problem långt innan det. Hennes verklighetsfrånvändning och oförmåga att ta råd från andra har bäddat för att det varit ett faktum sen länge. Företagen har blödit pengar länge, månad efter månad, men i förra årsredovisningen lyckades det maskeras någorlunda. Att LCC’s hela restlager köptes upp att Dermarome, eftersom man inte lyckades sälja bort det på egen hand, gjorde att man inte kunde se katastrofen i förra årsredovisningen. Men hade inte Dermarome köpt upp det – så hade vi läst det här inlägget redan förra året.

   Isabella är inget annat än oärlig. Mot läsare, mot kunder, mot sin familj och sina ”vänner” och mot sina medarbetare. Jag ångrar varje dag att jag gick på hennes lögner om vilka förutsättningar som hennes varumärke hade, möjligheter och vad jag skulle kunna förvänta mig från henne som arbetsgivare. Det har kostat mig otroligt mycket tårar och ångest att jag trodde på henne och valde att börja jobba för henne. Men man lär sig av sina misstag. Jag välkomnar allt som händer henne nu, att det äntligen kommer fram. Med lite tur kanske hon också lär sig av sina misstag.

   Svara

    Dolly <3 Jag är ledsen att detta hänt dig. Jag vet hur mycket ångest en dålig arbetsplats kan ge en! Men från den ljusa sida, du kom ut från skeppet innan det sjönk!

    Svara

    Berätta mer. På vilket sätt blev det liv förstört?

    Svara

     Har du själv jobbat på en dysfunktionell arbetsplats? Eller en arbetsplats som inte har rent mjöl i påsen? Isf, hur bra mådde du på en skala ett till tio? Jag mådde fruktansvärt, så på grund av det tycker jag absolut att en del av mitt liv (notera: en del) blev förstört tack vare Isabella. Även en lång period efter att jag hade slutat där påverkade mig väldigt negativt. Jag hade inte upplevt och varit med om det här om det inte vore för Isabella och hennes lögner.

     Svara

      Dolly, jag hoppas att du har det bättre och att du har fått hjälp och stöd att ta dig vidare! Jag har också varit på en arbetsplats som inte fungerade (otroligt giftig, infekterad stämning. Åt lunchen inne på kontoret för att slippa all galla i lunchrummet).
      Om du orkar, prata anonymt med någon av de större tidningarna. Sanningen måste få komma fram. Om du kan utan att bli identifierad..

      Svara

      Dolly jag känner starkt med dig. Tyvärr finns det många dysfunktionella arbetsplatser i Sverige där chefer som knappt borde blivit anställda är just chefer. De har noll ledaregenskaper och ser till sin egen agenda.
      Jag hoppas att du har hittat en ny arbetsplats som funkar. Läkningsprocessen tar tid.

      Svara

     Jag har samma erfarenhet som Dolly, fast från ett annat företag. Jag blev lovad guld och gröna skogar, arbetade nästan ihjäl mig. Var löjligt lojal mot en chef som utnyttjade mig. Jag blev utbränd och förlorade två år av mitt liv. Två år av mina barns liv. Jag är så ledsen över det. Idag mår jag bra men önskar min ex-chef åt helvetet. Företaget konkade när jag slutade, jag gjorde typ fyra personers jobb.

     Mitt råd: gå inte på samma mina som jag gjorde. Livet är inte jobb. Det är inte värt det.

     Svara

      Bra råd!

      Svara

    Enligt lowengrip-insta käkade Löwengrip-teamet idag sponsrade kanelbullar.
    Alla verkade glada och lyckliga.
    Så än lever tydligen hoppet hos de som fortfarande kämpar för Löwengrip Beauty.
    Kanske vändningen kommer nu?

    Svara

    Tråkigt att höra det du har varit med om. Jag jobbar med att sälja hennes produkter i butik men säljer inte det. För mig känns det absurt att man som influenser tar så mkt betalt, för produkter man inte vet så mkt om. När hon dessutom konstant gör reklam för andra varumärken och produkter så känns det raktigenom oärligt, vilket gör att jag aldrig rekommenderar det. Kan säga att det inte säljer så bra heller och det beror nog mkt på henne som person. Hennes leverne och flamsiga stil det senaste året gör nog att många väljer bort henne.

    Svara

  Möjligheten till enormt förvärv i måndags. Nu på konkursens brant igen (förra året också). Talat om Beutybolaget som hon enbart äger det. Inte ett ord om Pingis. Skyller på investerarna inte var rätt när hon får nej. Något är märkligt med denna kvinna. En person som man ska akta sig för, springa av bara katten om man kommer i hennes närhet.

  Svara

   Man undrar ju om Pingis har godkänt de här senaste inläggen. Hur är deras relation nuförtiden? Inte bra misstänker jag. Bella brukar nämna personer hon är på god fot med regelbundet och hon skriver aldrig om Pingis längre.

   Svara

    Jag är lite förvånad över att så många härinne verkar tro så gott om Pingis. Själv tror jag att hon är av samma skrot och korn som Bella.

    Svara

     Pingis är precis samma skot och korn.

     Svara

      Och jag börjar undra om inte ”pojk”vännen är likadan. Obegriplig relation annars!

      Svara

       Det är han, vi var kursare i Uppsala och minns bla att han bjöd in mig till en fest pga de behövde lite snygga brudar där. Minns inte den exakta formuleringen. Under seminarium var han väldigt sexistisk.

       Svara

        Oj nu svarade jag om pingis man, inte Bellas. Bellas man var nog exad långt innan jag föddes.

        Svara

         Han har väl ingen utbildning? Tycker det är rätt coolt ändå, att ta sig fram på riktigt (inte som il) genom att vara autodidakt.

         Svara

    Möjligt, men i fredags 26/9 var bloggens rubrik ”Bebis” där hon grattade Pingis för ett flickebarn, vacker som sin mor.

    Svara

   Ja, Isabella Löwengrip gör man bäst i att inte involvera sig med på något sätt. Det går aldrig att förvandla eller förändra en sådan person. Som du skriver, bäst att springa sin väg direkt.

   Svara

  Tänker hon att detta ska göra att folk tycker synd om henne och springer och handlar hennes produkter? Och så att hon helt plötsligt börjat svara på kommentarer, kan inte minnas när jag såg det hända senast. Hon måste verkligen vara desperat nu, känns som sista utvägen.

  Svara

   Eller hur. Luktar inte genuint alls, snarare desperation som du skriver. Hon är bara så rakt igenom falsk.

   Svara

   Ja hennes beteende har varit märkligt. Varför har hon inte interagerat med sina följare mer, det är väl dom som kan tänkas köpa produkterna som hon säljer och gör reklam för? Och anledningen till att hon varit framgångsrik(?) beror ju på alla som läser hennes blogg, hon har uppenbarligen inte brytt sig. Så dags att börja svara på kommentarer nu!
   Hoppas att hon kan bygga upp sitt varumärke igen, det finns ju kapital och seriösa kontakter så att säga.

   Svara

   Men alla ser ju inte igenom hennes falska beteende! Någon lämnade kommentar i stil med ”vad glad jag blir att du frågar hur vi mår, det värmde i hjärtat”. Alltså snälla nån…

   Svara

    Det är med stor sannolikhet Bellsan själv eller hennes personal som skriver många av de positiva kommentarerna. Ingen nyhet.

    Svara

    Och det är ju inte heller alls säkert att det är hon själv som svarar på kommentarerna. Det ska bara se ut som att hon gullar lite med pöbeln. Att hon haft spökskrivare under lång tid har ju varit uppenbart.

    Svara

    Det är väl samma sorts naiva människor som inte är kapabla att tänka själva som återfinns hos Cissi Wallin.

    Cissi är dock värre eftersom hon är en självisk obehaglig manipulatör ut i fingerspetsarna.

    Svara

   Hon hoppas kanske att folk slutar spekulera och prata om allt nu när hon går ut med till synes ”all” information. Det mesta vi fått veta är sådant som det redan spekulerats/pratats om här inne. Damage control igen? Nu gäller det att börja bygga upp det personliga varumärket igen och det är i Sverige hon kan göra det, för det är här pengarna kommer in. Fullt begriplig strategi. Blev förvånad när hon började skriva personligt igen om sitt privata liv och sina känslor (såsom följarna ville fortsätta läsa om – inte bara business) Men jag vet inte om det är för sent. Det får väl tiden utvisa antar jag. Vill henne inte heller något ont, men förtroendet för henne är onekligen svärtat. Nu för tiden kan jag bara tänka på vad strategin är med de inlägg som görs… varför… och det blir nästan mer som ett detektivarbete för mig själv där jag undrar om jag gissar rätt… hemskt egentligen. Verkligen tråkigt att höra att så många runt omkring henne drabbats/drabbas..

   Svara

   Men fy vad stelt, riktig bukis-bromance.

   Svara

  Pojkvännen då. Var han sista halmstrået? Är han kvar?

  Svara

   Känns väl tydligare och tydligare som att valer av pojkvän är en del Av exelarket eller?

   Svara

  Ser fram emot att få handla av IL i kassan på Ica

  Svara

   😂

   Svara

   Hon skulle inte klara en dag på ett vanligt jobb.

   Svara

   Hon kommer ge sig in i politiken innan det händer. Damma av drömmen att bli statsminister. En redig riksdagslön och pension vid 45.

   Svara

    Tack och lov har pensionsvillkoren för nytillkomna riksdagsledamöter stramats upp ordentligt. Men någon dokusåpa på TV4 kan säkert komma på tal. Det brukar ge en del deg.

    Svara

     Inte tillräckligt många intresserade av henne

     Svara

     Man behöver inte sitta i riksdagen för att bli statsminister.
     Statsrådspension kräver sex års tjänstgöring men ett års avgångsersättning kan man alltid få som minister.
     Blir Bella statsminister så har hon en avgångsersättning motsvarande 12 månadslöner à 116 tkr att hämta ut.
     Även om hon avgår efter en vecka som statsminister! Måste vara lockande.

     Svara

   Vem är ”den nya VDn” som nämns i artikeln? Var inte Pingis VD tidigare eller handlar det om olika företag? Hänger inte med…

   Svara

    Måste säkert vara en ersättare om pingis är mammaledig 🤔

    Svara

     Pingis är/var VD för Löwengrip Beauty medan den Gustav som Isabella skriver om här är VD för Löwengrip Invest – alltså två olika företag.

     Svara

      Men då är det Investbolaget som haft dålig ekonomi? Eller vad gör annars det bolagets Vd med beslut i beautybolaget? Förstår inte..

      Svara

     Under Pingis mammaledighet är det Jeanette van Reis som är tillförordnad VD.
     Hon är vice VD i Löwengrip Beauty (och hon har ett förflutet från både Estée Lauder och L’Oréal).

     Svara

      Ah, är det därför Isabella fått för sig att hon ska bli enorm i skönhetsbranschen?

      Svara

      Jeanette är bra! 👍🏼

      Svara

    VDn i löwengrip invest är det som åsyftas

    Svara

    Han har skrivit om någon ny vd som hade erfarenhet av att starta bolag i USA !! Och i någon artikel idag stod det att vd varit modig som drog i handbromsen det är ju vd:s ansvar att ha koll på företaget och om det är på väg utför. Kan tänka mig att bolaget har tagit massa kostnader för ”huset” dyra hyror varje gång det använts . Känns lägligt nu at hon skulle starta en entreprenörsskola egentligen kanske det är någon som bör delta i grundkurs i ekonomi och styrelsens ansvar.

    Svara

     Om det är tomt på bankkontot så är det inte så svårt att säga stopp.

     Svara

  Har skrivit det innan men skriver det igen. Men vän till mig som investerar i olika bolag träffade blondinbella för att eventuellt investera i hennes. Hon sprang bara runt och gapade och kunde ingenting…så ja, fake it kanske går bra fram tills alla kommer på att man fejkar?

  Svara

   Det är verkligen den uppfattningen jag fått om BB. Hur mycket kan hon egentligen om börsen, investeringar och entreprenörskap? Att det var VDn och inte hon själv som räddade hennes företag från konkurs säger ganska mycket😂😂 Hur kunde hon inte inse åt vilket håll det barkade?

   Svara

    Förra gången var det Simon som var sanningssägaren.
    Då kom han och Bella överens om att själva sälja in reklam när United Influencers sagt upp samarbetet med Bella.
    Det gick ju ett tag innan företagen började tycka att reklam i Bellas sociala medier kanske inte var särskilt bra använda pengar. I synnerhet som hon överdrivit hur många läsare hon når.

    Svara

  Min undran har alltid varit varför ska allt gå så fort?

  Svara

   För att Isabellas förmåga att koncentrera sig på en sak är… kort. Hon gillar att köra igång saker, kasta nya bollar i luften, sen måste nån annan vara där för att fånga dem och driva dem vidare på ett vettigt sätt-

   Svara

    Också att hon gör saker av fel anledningar/motivationer. ”Bli världens mäktigaste kvinna”, bara för att. Hon vill ha status, lyx och flärd. Löwengrip Beauty HADE kunnat bli något okej/bra, men tror tyvärr hon kört det i botten. Så fort de visade på lite framgång så skulle hon direkt vidare till nästa storslagna plan – göra om hela varumärket för att bli lika stora och lyxiga som Estee Lauder. En helt snedvriden verklighetsuppfattning och självbild. Istället för att stanna kvar på Beauty och lägga allt krut på det och bygga upp något stabilt och bra för att man VILL prestera, så skulle hon ”gasa” för att hon helt enkelt ville hoppa över alla mellansteg för att hamna i topp bland de fina namnen och märkena. Det funkar inte riktigt att törsta status som en fjortis som rövslickar sig uppåt. Folk luktar sånt mil ifrån, de som är tillräckligt ”it” vill inte beblanda sig med desperata wannabe’s och de som faktiskt nappar på det är sådana som känner att de kan utnyttja den desperata fjortisen. Typ så.

    Svara

  Men folk verkar köpa hennes snyfthistorier? Nu hyllas hon ju närmast för att hon är ärlig om sina misslyckanden… vilket hade varit naturligt för andra människor utan att det skulle bli en stor grej av det

  Svara

   Flesta andra hade aldrig hamnat där, hybrisen och narcissismen tog över och ingen vågade säga stopp.

   Svara

   Hennes ”ödmjukhet” är lika fejk och tillrättalagd som allt annat.

   Svara

   Jag FATTAR inte hur en del människor kan vara sådana puckade nickedockor och hylla Bella för hennes ”mod”. Allt som hon skrivit om/publicerat senaste åren har ju mestadels varit rent fejk, hittepå, sagor, och dessa fans har suttit och läst, kommenterat och kallat henne ”powerwoman” och ”förebild” och allt möjligt. Trots att hon aldrig svarar på frågor, aldrig visar att hon på något sätt bryr sig om sin publik. Och som nu visar sig ljugit dem rakt upp i ansiktet under lång tid. Om jag vore ett fan som gått på detta skulle jag känna mig dragen vid näsan och riktigt jävla arg. Men Berith och gänget bara peppar vidare….🤯

   Svara

    Men tänk om det inte är så många människor som du nu tror, tänk om det bara är max en handfull människor, eller mindre, som skriver flera kommentarer för kommentarernas skull. Det är fullt möjligt. Faktiskt mycket mer troligt än att ”folk” är så blåögda som du tror. Kanske är det bara Isabella själv skriver alla kommentarer, vem vet…

    Svara

     Ja, låt oss hoppas att det är så. Annars tappar jag hoppet om mänskligheten.

     Svara

     Om man tittar på historiken av antalet inlägg/kommentarer på hennes blogg så har det varit sjukt lite kommentarer för att vara en blogg med ”sååå många följare”. Men nu, när hon börjar skriva personligt igen, då har kommentarsfältet fyllts upp igen. Antingen måste det bero på de urbota tråkiga inläggen tidigare har bytts ut mot mer personliga igen (sådant som engagerar), eller att man inte brytt sig om att släppa igenom mer än 25-30 kommentarer om dagen vilket i sig skulle kunna ses som arrogant och nonchalant agerande mot sina följare. Jag tror hon kommer få svårt att sälja in sig igen för att få upp reklamintäkter och vad hon nu tjänar pengar på. När LCC lanserades köpte jag gärna hennes produkter, men nu känns det inte alls aktuellt. Det finns så många bra märken och jag är inte märkestrogen när det gäller hudvård.

     Svara

  Och jag undrar hur hon tillåtits fortsätta??? Att ingen i hennes närhet dragit i bromsen? Vi är ju många här som förundrats över det liv hon levt, och vi borde ju knappast vara de enda… Men kanske att hennes fall gör att branchen granskas mer, att färre nya luftslott byggs.

  Svara

   Timida timanställda ja-sägare som behöver de timmar de kan få. Då säger man inte emot chefen.

   Svara

    Är man minion, så är man.

    Svara

     Handlar nog mer om att vara rädd om det jobb man har.

     Svara

   Hennes pappa drog i bromsen först, det slutade med ingen kontakt under flera år med varken henne eller barnbarnen..

   Svara

   Vem skulle det varit? Vad jag har förstått så har det aldrig funnits erfarna personer i hennes krets. Erfarna kunniga, allt från logistik, marknadsföring, controller, VD. Allt har varit Bella med sina praktikanter.

   Svara

   Folk är rädda för henne eftersom hon helt saknar moral och empati, hon slänger vem som helst under bussen om de inte säger ”ja ja ja underbaraste vackraste Bellsan, du är bäst i världen”. Kombinerat med en stor plattform där hon kan hävda vad som helst gör det henne till en mycket farlig person, jag förstår gott att folk som jobbar för henne inte vågar säga emot eller berätta sanningen om hur de behandlats. Hennes far försökte ju få lite styrsel på det skenande tåget, då hängde hon ut honom som galen p*ykopat. Kolla all skit hon sagt om exmannen och hajen, hon förstörde hans liv fullständigt när pengarna var slut. Blondinbella är en sån som man gör bäst i att hålla sig långt bort från, båda privat och i affärer.

   Svara

  Så många frågor…Exempelvis:
  Hur lyckas så många bellaföljare missa det uppenbara spelet bakom de senaste snyftinläggen, kommentera gulligull och tänka att det handlar om styrka, plötslig personlighetsförändring till det bättre o s v?
  Vad tänker herr Selin (med) mitt i denna falskhetssoppa?

  Svara

   Eller hur. Folk borde spara sina ”styrkekramar” och utrop om hur hon är så stark och fantastisk, (om det nu är sådet låter i kommentarerna, läser inte hennes blogg, kanske folk är kritiska även där) till någon som faktiskt förtjänar det.

   Svara

   Han kanske skiter i hennes ekonomi och är mest intresserad av att få sätta på en yngre blondin ett tag.

   Svara

    Så kan det absolut vara.

    Svara

   Han tänker med den södra lilla hjärnan. Midlife crisis kallas det. En relation baserad på ömsesidigt utnyttjande av varandras attributer.

   Svara

  Alltså för nån månad sen sa hon hejdå till Sverige, skulle sluta blogga på svenska och inte vara så personlig. Och nu allt detta? Shit vad hennes agenda lyser igenom på hennes senaste inlägg. Luftslottet sprängdes tillslut

  Svara

   Engelska bloggen togs bort i veckan. varför?

   Svara

    Ja och det kanske hon själv borde förklara närmare varför… alltså detta med att bara undvika att ta tag i saker hela tiden… respektlöst. Är pengarna slut och fakturan obetald för adressen så kan man bara säga det så VET folk…. nu lämnas ju dom som faktiskt läste den.

    Svara

     Haha otroligt vad ni hittar fel i allt och vänder allt till fel… Ja tänk allstå att hon MÅSTE ju förklara allt ALLT i varje detalj och inte missa inte glömma att ta upp något – alla andra berättar precias om allt i detalj och råkar inte uteläma eller missa att berätta vissa saker nej alla andra berättar alltid om allt direkt och i detalj eeh eller… alltså. Innan har ni ju påstått att ingen läste den? Och hon har skitit i sina läsare TROTS att den översatts till engelska och trots att hon bloggat typ varje dag och besvarat frågor i sina inlägg OCH låter folk skriva skiit och smustkasta.

     Svara

      Du hittar fel i allt man skriver. Jag skrev inte att hon måste förklara ALLT. Jag skrev det om just .com att det skulle vara en bra idé att tala om att den ligger nere och den är snart tillbaka eller att den ligger nere och kommer aldrig tillbaka.

      Svara

      Hon har också struntat i att publicera en hel del frågor, och att hon skulle svara på frågor i bloggen har varit ett minne blott i flera år. Det är först den här veckan som hon svarat på några inlägg.

      Jag tycker det är synd att en så driven person som Isabella är så i avsaknad av ödmjukhet och kontakt med verkligheten. Skulle hon haft kontakt med omvärlden på ett genuint sätt, hade hon kunnat gå rikigt långt.

      Svara

    Förmodligen för att hon inte vill sprida detaljerna om sina misslyckanden till den internationella publiken. Hennes instastory har ju inte heller varit på svenska på evigheter men hon repostar svenska hyllningar nu. Hennes flöde är på engelska men väldigt kryptiskt.

    Svara

    Troligen för att minska kostnader. De deltidare som översatt bloggen är antaligen uppsagda. Enkel kostnad att skära ned på, speciellt om hon bara ska satsa på skandinavien. Det är ju ändå bara i princip svenskar som läser bloggen.

    Svara

    Troligtvis för att det kostar pengar att ha en engelsk domän OCH kanske för att det tar tid att sitta och översätta allt till engelska. Hon skalar ner som jag förstod det.

    Svara

     En domän kostar typ 150 spänn om året. Måste vara riktigt kasst i bolaget om hon inte ens har råd med den.

     Svara

    Hon har väl inte längre råd att betala den stackars lågstadieelev som av språket att döma översatte bloggen i sömnen för en pingvinstång per inlägg.

    Svara

     😂

     Svara

    Kan varit så att hon tänkte efter för sent. Antagligen pga visum processen som drar ut på tiden och i ett försök att hindra US immigration att granska stories där – för de har ju inte möjlighet att översätta den svenska blajan….

    Svara

  Men vad ska den här bloggen handla om då? När Isabella inte gör någonting alls intressant att skriva om…

  Svara

   Knepig fråga. Till och med Anna Book verkar ha lugnat ner sig litet.

   Svara

   Jag funderar på att lägga upp, antingen mina bästa virknålar eller instruktioner på hur man knypplar en fallskärm.Tror det skulle uppskattas enormt faktiskt…

   Svara

    Tvångsknyppling är underskattat.

    Svara

     Nja, spinnhusen överlevde väl i alla fall i hundra år…

     Svara

     Älskar ordet tvångsknyppling!! ❤

     Svara

    Jag vill lära mig att sticka, sägs vara avkopplande. Tips, tips.

    Svara

    Trodde det skulle bli en kattbevakning 🙁

    Svara

    Intressant hur det som traditionellt är kvinnligt hantverk återigen används i förminskande syfte genom att insinuera att det är ointressant och oviktigt. Rätt talande för synen på kvinnors kunskap, skicklighet och intressen.

    Svara

     Det är ganska ointressant med knyppling. Eller måste man tycka det är svinkul bara för man är kvinna?

     Svara

      Nej, du är fri att tycka att det är hur trist som helst oavsett könsidentitet. Fråga dig dock varför det var just knyppling som togs som exempel (på att syssla med något oviktigt) när frågan om friår diskuterades i nyheterna för någon vecka sedan och varför Camilla använder det här som ett exempel som ska väcka skratt.

      Svara

       Det är ett sånt väldigt icke-problem? Finns det inte viktigare könsdiskriminerande saker man kan fokusera på än att någon säger knyppling?

       Svara

        Jag klarar av att ha flera saker i huvudet samtidigt men eftersom det är ett ämne som berör mig reagerar jag. Jag ser det dessutom som en del i något större: hur kvinnors intressen och arbete förminskas och förlöjligas.

        Finns det inte viktigare saker att protestera mot än att påpeka att jag borde låta bli att bry mig? Eller besitter du liksom jag förmågan att tycka till om många ämnen?

        Svara

       Haha – det är såna kommentarer som sabbar för feminismen.

       Svara

     Inte menat så från min sida i alla fall.

     Svara

  Psykologbesök och sömntabletter hjälper inte när man ljuger sig igenom hela sitt liv. Stackars lilla förortsflicka vars enda dröm i livet är att bli ihågkommen. Måste vara förödande att misslyckas gång på gång. Och dra med sig så många andra på köpet. Åtminstone för någon som har ett samvete. Hon hade lyckats bättre utan.

  Svara

   Word.

   Svara

   Den gamle pojkvännen anklagade hon för att vara fejk att han inte var så rik som han verkade. Vad gör hon själv? Jo fejkar.

   Svara

    Kanske fick inspo

    Svara

  Det finns ett ord för den personlighetstypen hon tillhör och det är inte optimist utan storsvindlare.

  Svara

   +1

   Svara

   Hon påminner om Runar S och hans affärer och vi vet ju var han hamnade tillslut…

   Svara

  Det mesta av målen för 2019 har redan missats:
  https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/
  Årets felprognos:
  31 december 2019:
  ”Löwengrip Beauty lanseras i Australien, vi fortsätter etablera oss i USA och UK och till hösten får vi kanske chans att doppa tån i Kina. Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. ”
  4 oktober 2019:
  ”Förra året hade Löwengrip Beauty en omsättning på 84 miljoner och detta år kommer vi att backa till runt 40-50 miljoner.”
  Så istället för en ökning med 50% så är det en minskning med 50%.
  Inte så ofta en företagsledare lyckas missa en prognos med 100%.
  (Att Löwengrip Beauty inte skulle klara sig så bra 2019 begrep var och en som såg att nya serien floppat. Man gjorde ett dåligt andra halvår 2018 eftersom återförsäljarna inte köpte om de produkter man tagit in vid lanseringen första halvåret. Att försöka sig på en trading upp och lansera en dyrare serie utan att begripa vilken målgrupp man har är ett fel som bara amatörer gör.
  Under 2019 har det bara varit negativa nyheter kring Löwengrip Beauty bl a att produkterna reas ut överallt och nästan inget säljs på de nya marknaderna som skulle vara räddningen.
  Ett halvhjärtat försök att lansera en billigare serie kallad Löwe har avbrutits eftersom pengarna är slut ).

  Svara

   Bellas mål för 2019 är förstås daterade 31 december 2018.

   Svara

   Men asså snacka om att gapa över för mycket. Kina, UK, USA – det är liksom sjukt stora marknader, man kan inte bara ta sig an alla samtidigt om man vill gōra det bra…uppenbarligen…

   Svara

   Löwengrip Beauty hade förra året en omsättning på 84 miljoner som detta år kommer att backa till runt 40-50 miljoner.

   Det går bra nu …

   Svara

    Fast måste säga att jag ändå är fascinerad att så många människor köper produkterna.

    Svara

     Vi produkter är bra.

     Svara

   Ja det är onekligen lite ”Musse Pigg företag” över det hela.
   Jag kan inte komma på något exempel överhuvudtaget där en liten, tämligen okänd aktör på den egna hemmamarknaden försöker sig på en global expansion, (USA, Australien och Kina), dessutom med en konsumentprodukt på en redan mättad marknad.

   Svara

    Hon fortsätter att glömma reklammarkera sina inlägg på IG…

    Svara

   Problematiken ligger väl också i VILKA marknader de valde att försöka expandera i. Istället för att jobba med Norden och Europa (som är inom EU samt kulturellt och fysiskt närmre) så ska man satsa på australien (så långt bort man kan komma + import tullar och fraktkostnader) USA (samma) och Saudi Arabien (don’t get me started) och Kina (ännu mer komplicerat) det är också marknader med vilt skillda lagar och regler. varför inte jobba med en stor distributör som täcker markaderna de vill lansera i och hjälpa dem med införsäljning och distribution?

   Jag är chokad över hur man kan sköta ett bolag så här. Undrar också över det faktum att en extern VD kommer in och behöver berätta att det håller på att gå åt skogen. Han räddar sitt eget anseende här också. Snyggt jobbat!

   Svara

   100 procentenheter?

   Svara

  Men oj vad det raderas kommentar härinne! Nyss var det 25, nu är det 21…

  Svara

   Tror kommentarer som raderas alltid syns ändå fast utan sin urspungliga text så det är nog något annat

   Svara

    Nej jag såg kommentarer om Bellas bild (i och för sig inte så snälla) men också kommentarer om var bilden längst ner till höger kommer från (samt att någon länkade till den) men de är också borta.

    Svara

   Ja, jag tog bort alla som handlade om Isabellas utseende på bilden som var högst upp.

   Svara

    Varför tog du bort kommentaren om bilderna på ditt montage? Den med ”männen”? Det var ju inte angående ILs utseende.

    Svara

     Den måste ha åkt med av bara farten – jag tog bort alla kommentarer om bilder.

     Svara

      Vill jättegärna veta vad som var på den bortplockade bilden, kan du återberätta? 🙂

      Svara

      Bra gjort av Dig, annars hade halva fältet bestått av Bellas utseende. Du skrev ju uttryckligen att inlägget har fokus på Isabellas business, ej hennes utseende.

      Svara

  Så nu ska hon låtsats vara trevlig?! Fattar hon inte att hon är körd?? Så pinsamt!
  När till å med tidningarna skriver att hon väljer byta fasad… Bara de mest korkade sväljer detta!

  Svara

  Jag tror att vi bevittnar en tragedi. Ambitionerna var höga och drivkraften inget fel på. Sen hände ngt, en livstil inleddes som går helt emot allt vad det gäller miljömedvetenhet & klimathot. Och många (unga) människor som förblindas och dras med i racet. Inte lätt att bygga trovärdighet utifrån ”fake it til you make it” inställningen. Att dessutom planera för att starta en businessutbildning för att coacha andra…självinsikten finns inte…
  Hoppas det finns vänner & mentorer kvar som backar upp.

  Svara

   Ja jag tror att det där låtsaslivet hon försökte sälja hade gått bättre fram för säg 20-30 år sen, hos oss som var unga ca 90tal och början 00. Idag står inte Blodninbella för värden som är inne längre, ungdomar såväl som vuxna idag ser inte upp till nån bloggande lögnerna som försöker ta över världen utan nån konkret plan och som är så totalt obrydd om hur läget ser ut i världen, missar att ingen längre tycker det är coolt med privatjet liksom.

   Svara

    Hon har ju flera gånger skrytit med sin berömda magkänsla och känsla för timing. Inget kunde vara mera fel. Hon verkar fullkomligt sakna självinsikt och förmåga till analys och djupare reflektion.

    Svara

   Tyst om stiftelsen. Starta den nu och något bidrag till den då är de också körda. Starta eget kurser, kan man inte ge henne näringsförbud för denna typ av verksamhet.

   Svara

   Hon har fått så jäkla mycket kritik och ifrågasättanden kring det absurda lyxlivet hon helt plötsligt skulle leva att det fanns hur många tillfällen som helst att omvärdera det hon höll på med. Om hon var helt blind för kommentarerna så borde ju någon av de närmaste medarbetarna sagt att det verkar som att detta inte tas emot väl. Istället höll hela hennes hov på med diverse tillställningar där det sjöngs ”Sensuella Isabella”, de måste ju ha varit helt hjärntvättade som tyckte att det var rimligt på något som helst plan. På vilken annan firma förekommer detta beteende utan att man skäms som en hund dan efter istället för att lägga ut det på sociala medier? Men det fanns ju kommentarer här också om oss som är torra och tråkiga som inte tycker det känns ok att sjunga ”hyllningssånger” till chefen på företagsfester (t.o.m. med externa parter närvarande), och framför allt så var vi ju så omåttligt avundsjuka på IL:s liv och det roliga livet som anställd hos Löwengrip.

   Svara

  Inte ett ljud om den anställda som FLYTTADE till NY på BBs räkning?

  Vad händer med henne?
  Kommer BB be om ursäkt? Jag menar fatta pinsamt att säga hejdå till familj och vänner här hemma för att man ska jobba i NY men står i farstun och säger ”Hej, jag är tillbaka nu…….” efter en sketen månad. Fy fan.

  Någon som läst någon ursäkt eller förklaring från BB?
  Nej?
  Inte?

  Nej, för ”förlåt” finns inte i BBs kropp.

  Svara

   Extremt oansvarigt. Helt jävla sjukt också.

   Svara

   Men det jag undrar då; hur han hennes anställda kunnat ”flytta” till new york för att jobba om Bella inte ens har visum, som ska driva allt? Hur har de anställda fått visum då? Man måste väl ha ekonomisk trygghet och ett faktiskt jobb för att få visum? Förstår ej.

   Svara

    En av kvinnorna är amerikansk medborgare och den andra tror jag redan hade ett arbetsvisum.

    Svara

     Men har man arbetsvisum så är det bundet till ett jobb, så om en redan hade det så betyder det ju att hon redan har ett annat jobb, för det finns inget heltäckande arbetsvisum som man kan jobba med vad som helst. Jag har för mig att jag tidigare läste att en av tjejerna har green card, så kanske den ena är medborgare och den andra har green Card, och då kan man ju jobba med vad som helst.

     Svara

    Hon har väl amerikanskt medborgarskap om jag minns rätt.

    Svara

   Shit happens, alla misslyckas ibland. Om man vågar chansa från början vill säga 🙂
   Jag flyttade till Kapstaden och vinkade hej då till alla med målet att bo där minst ett år. Blev deprimerad, jobbet var skit med en knäpp chef, oerfarna kollegor och ett ”kontor” med svarta sopsäckar för fönstren och jag bodde i ett nedgånget hus i ett rum på 6 kvm med sju andra personer. Dessutom hade jag så dålig självkänsla och blev sjuk hela tiden för att jag mådde psykiskt dåligt så jag orkade inte bygga några djupare relationer. Dessutom tappade jag lusten för att jobba och gjorde inte mitt bästa. Efter fem månader sa jag upp mig och flyttade hem till Sverige. Utan jobb eller självförtroende för att söka något. Men jag vågade åka och lärde mig från det, även fast det kändes som ett misslyckande när jag kom hem med svansen mellan benen.

   Nu har Isabella ett ansvar för andra som chef och bolagsgrundare men med åren kommer mognad och självinsikt. Vem är likadan hela livet? Om folk inte får en andra chans till följd av deras misstag så finns det en hel hög personer i kommentarsfältet, med till synes osympatiska värderingar och personligheter, som är dömda för all framtid.
   Hur mycket bättre är det att vara skadeglad och önska en person man inte känner olycka?

   Svara

    Jag tror inte att du utnyttjade människor på det sätt som Isabella Löwengrip har gjort. Det är många som har farit illa på grund av hennes djupa nonchalans.

    Svara

    Ljög du för att ta dig fram? Att visa att man kan göra misstag och fatta fel beslut – ja, en del av entreprenörskapet. Bygga sin framgång på att ljuga och visa upp en fasad, aldrig förklara varför man helt plötsligt gör tvärtemot vad man säger etc – inte en person som gör misstag utan en person som tar sig fram på falska premisser.

    Svara

    Absolut förtjänar de flesta en andra chans. Problemet är att Bella gjort såhär Många gånger. Så hon har fått både en andra, tredje och fjärde chans utan att hon har lärt sig av sina misstag. Men visst 7:e gången gillt. Finns ju uppenbarligen fortfarande folk som går på det.

    Svara

   Isabella har svarat bland kommenterarna att den anställda än så länge bor i lägenheten och har kontoret där…

   Svara

    Kontoret är ett av alla ”nypa-mig-i-armen”- moments som gått i kras. Jag skulle aldrig kunnat njuta av dessa moments när jag VET att jag inte har täckning. Nyss sa hon att hennes liv var som en film, låter mer som en Lars Norén-pjäs inom affärsvärlden.

    Svara

     😂

     Svara

  Gällande att lägenheten skulle användas som en form av scenkuliss pratade hon öppet om i en SvD-intervju i somras. Hon sa något i stil med att det måste vara ett fint ställe för att tunga varumärken ska vilja associeras med henne och hennes boende, där produkterna ska visas upp. Jag kan ändå tycka att det finns någon smart i det, men då gäller det ju att ha en buffert så att man kan gå back den första tiden innan pengarna rullar in.

  Svara

   Samma tanke med huset på Lidingö.
   När Bella inte är i bilutställningar och filmar så skapas ju allt content nu för tiden i kåken på Lidingö.
   Man blir väldigt trött av att ständigt se den där boaserade DDR-inredningen i alla filmsnuttar på Bellas stories.

   Svara

    DDR-indredning – i brun, brun, brun – älskar utrycket ”DDR-indredning” 🙂

    Svara

     HAHA! Veckans bästa kommentar!

     Svara

   Det blir väl uttjatat till slut med samma kuliss. Här i Sverige har hon ju ofta fotat reklaminlägg på hotell. Det finns väl en gräns för hur mycket man kan fotas i samma hus på liknande sätt för olika grejer.

   Svara

  Jag förstår bara inte.. eller jo, hon måste ha storhetsvansinne som prompt ska jaga dessa drömmar om att bli Sveriges mäktigaste kvinna osv. FÖR egentligen skulle hon kunna leva sjukt bra i Sverige med sina barn, i ett normalt fint hus, och tjäna bra med pengar på att vara enbart influencer? Precis som många andra mammor som är influencers.. typ göra samarbeten på insta, göra gäst-kollektioner osv. Varför ska hon liksom ha lyxhus i St Tropez, flera olika Porsches och starta bolag i New York?! Hon överskattar sig själv och missat livet för att hon inte uppskattar vad hon har.

  Svara

   Verkligen, hon hade kunnat leva ett riktigt bekvämt liv genom att utveckla och ta hand om bloggens varumärke men istället så har hon nu kört varumärket i botten och står i ruinens brand, for what? Att hypotetiskt sätt någongång i framtiden kunna bli världens mäktigaste kvinna, som hon ändå innerst inne vill bli för helt fel orsaker. Vem är det hon försöker bevisa något för?

   Hela situationen hon har satt sigsjälv i är otroligt pinsam. Kommer aldrig någonsin tro på ett endaste ord som kommer ur hennes mun.

   Svara

    Bloggen och Instagram har ju varit riktigt dåligt skött – aldrig nåt svar till den trogna följarskaran. Men nu ska det satsas på Sverige minsann, så nu fick Berith äntligen ett tack och ett hjärta.

    Svara

     Så fruktansvärt falskt.

     Svara

     Exakt, och så påstår hon sig vara bäst på sociala kanaler, så bra att Hollywood behövde hennes kunskaper. 😂 It’s called social for a reason…

     Svara

      Hahaha! Men man sätter lätt skrattet i halsen när man inser att hon menar allvar med allt galet hon påstår 🙈

      Svara

     Var inne på hennes blogg häromdagen för första gången på nåt år för att läsa ett inlägg och ja… fy vad B bloggen ser ut. Hela uppbyggnaden. Reklam ÖVERALLT. Inte alls så snygg som den var på United. Dåligt skrivna inlägg m.m. Hennes ig är, och har varit ända sen hon skulle leka lyxkvinna, definitionen av cringe.

     Svara

  Kan bli spännande om hon använt sina företag som garant för egna lån.

  Svara

   Det tror jag definitivt. Hon får inte bolån att köpa ett hus för 23 miljoner som singelhushåll med 2 barn grundat på hennes bloggs intäkter, så starka siffror har bolaget inte. Bianca Ingrosso har mer än dubbelt så starka siffror än blondinbella bolagsmässigt och hon kunde köpa en lägenhet för 10 miljoner.

   Svara

    Kan det inte vara så att Bianca Ingrosso hade kunnat köpa dyrare men tänkte att det inte var så smart att uttömma alla resurser på sitt boende?

    Svara

   Jag tror hon antytt att hon använt aktierna i natural cycles som säkerhet

   Svara

   Man får inte använda företagets tillgångar som säkerhet för egna lån.
   Finns regler om förbjudna lån mm.
   Aktierna i Natural Cycles är Löwengrip Invests egendom.
   Däremot kan Bella förstås använda privata aktier som säkerhet t ex aktier i Löwengrip Invest eller ISPI Holding.
   Men ingen bank tar onoterade aktier i privata bolag som säkerhet för lån. De omfattas ändå av personlig borgen som låntagaren är tvungen att ställa.

   Svara

    Har läst i någon artikel, DI eller SvD att hon 2018 hade en privat aktieportfölj värderad till 10M SEK. Kan mycket väl vara denna portfölj som används som säkerhet för lån.

    Svara

     Ja, hon värderade ju Löwengrip Beauty till en halv miljard kr för några år sedan så man vet ju inte vad som är sant.
     Det gick åt en del aktier i samband med att Bella köpte ut Odd ur första huset och sedan själv gick in med fyra miljoner i nya huset. Vill minnas att Bella sa att hon sålde av aktier för hon trodde mer på fastigheter än börsen.

     Svara

     Det har hon inte.

     Svara

  Det jag tänker när jag läser hela hennes inlägg är, vad är det för mjäkiga inkompetenta mähän hon har omkring sig? Må så vara att Isabella själv är mest en idéspruta med huvudet bland molnen som vill springa på alla bollar, det är hon ju också rätt öppen med. Men en hel bolagsgrupp?? Deras strategier om att först använda Löwengrip Beauty för att sälja in Isabella, och när det inte funkar, använda Isabella för att sälja in Beauty för att kunna sälja in content?

  Och så blir det alltså stackars nya VD:n som alltså av förklarliga skäl sett så sammanbiten ut på alla bilder, som får ”dra i handbromsen” då Isabella inte verkar ha några problem med att bränna bolagens och eget kapital till ruinens brant. Allt för att få leka businesswoman som bygger sitt empire? Stod de andra bara och nickade brevid? ”Ja hyr lägenheten du Isabella, det blir bra content att visa upp, då kan vi anställa folk till agencyn för eventuella inkomster från eventuella uppdrag sen!”

  Ska man skratta eller gråta? Finns ju UF-företag som har bättre affärsplaner. Nu förstår man varför folk med något mellan öronen började överge skeppet här i våras iaf.

  Svara

   Inte synd om honom… vuxen man som bör ha gjort research om företaget innan han sökte jobbet!

   Svara

    Ja vänder han denna skutan har han verkligen en guldstjärna i sitt CV sen

    Svara

    Det kan jag hålla med om. Men tanken på att lockas in i ”Sveriges snabbast växande Beautytech-företag” som drivs av ”Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018”, för att inom en månad sitta och behöva förklara för denna kvinna att hon är på väg mot konkurs, jo då kan jag faktiskt tycka det är synd om honom. När alltså ingen annan gjort det tidigare. Nu vill ju Isabella framställa det som att hon upptäckte det själv, och det var ett gemensamt beslut, men det tror jag inte mycket på.

    ”Men nu i september insåg jag att sparkapitalet började tömmas i en för hög hastighet till alla projekt vi hade påbörjat och jag och min VD Gustav bestämde oss för att dra i handbromsen. (…) hade vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och tillslut hade vi gått i konkurs. Det hade gått fort eftersom vi är så många nu som är beroende av mig.”

    Hon inser det nu i september, hon verkar ju inte ha någon koll på deras utgifter/omkostnader öht. Låter ju mellan raderna som att han fått förklara att det inte bara handlar om henne, att hon faktiskt har anställda som förlitar sig på henne som inte vill krascha och börja om.

    Svara

     Undra om hon vet vad man har en budget till mer än att sätta vinst och omsättningsmål!

     Svara

   det var en utomstående som hoppade av styrelsen för beutybolaget i våras. man har nga andra utomstående i styrelsen. Pingis pappa tror jag finns i beuaty.

   Svara

   Fast vi vet ju inte vad som hänt bakom kulisserna. Det vi vet dock är att när IL kläckt en idé kör hon som tåget. Jag tror att hon struntade i vad Pingis sa, som måste ha insett hur det låg till.

   Svara

  Förstår inte. Det är väl i Löwengrip Invest den här Gustav är VD i alla fall enligt Allabolag. Inte i beautybolaget. Hon kan ju inte slussa pengar fritt emellan. Det är något som inte stämmer med hennes redogörelse. Hon blandar äpplen och päron. Blir en god fruktsallad 🍏🍎🍐 Någon som vill lägga lite pengar i hennes stiftelse så kan hon ju fritt slussa dom vidare också 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Det var väl väl i våras hon skulle börsintroducera sitt bolag. Frågade följarna på bloggen om de ville köpa aktier och det var ush ush många som sade ja.

   Svara

   Löwengrip Invest är ju det som finansierar hennes varumärke, så det är väl det som fått stå för kostnaderna. Hon skrev ju att de vände på strategin och att hennes varumärke skulle stötta Beauty. Försäljningen av Beauty har gått dåligt och vissa kostnader har nog dragits där med, men förhoppningsvis bara om hon promotat produkterna.

   Svara

   Om jag har förstått rätt så är det Invest som stått för alla satsningar i NYC och Gustav är VD, Invest blöder och kassakistan är tom. Där har Gustav satt ner foten att nu är det stopp.
   Beaty i sin tur har blivit så dåligt skött p g a alla satsningar som misslyckats, och backar rejält.
   Om jag tolkar rätt så nu blir fokus enbart på Beauty.

   Svara

  Man kan tycka vad som helst om Greta, men i mina ögon är hon 100 falt mer trovärdigare än Blondinbella. Vilket kanske inte säger så mycket då Isabella Löwengrip har noll trovärdighet.

  -Annat än i att manipulera journalister med sitt trollande…

  Svara

   Greta är 100% trovärdig, att nån annan är med och dirigerar lite gör henne inte otrovärdig, för mig. Hon står för sina åsikter och är häftig.

   Däremot är hon en 16åring…. Och ungdomar i alla årtionden, ja genom historien till och med, har alltid funnits som gapat högt om hur generationen före förstört allt deras hopp och deras framtid. (Lite andra sidan till gamla som alltid suckat om ”dagens ungdom”.) Somehow lyckas de här unga domedagsprofeterna växa upp utan att världen gått under, varje gång. 🤷‍♀️😉 Så blir det givetvis med Greta också.

   Människor gillar att ha nån att följa men hon är en fluga och såna lever inte så länge. Snart kommer nån ny som man ska tycka om och lyssna på. Blondinbella är en sån gammal fluga att ingen egentligen brytt sig (en liten klick här och i hennes eget kommentarsfält, men det är ändå rätt få i det stora hela) på flera år. Och hon är definitivt inte känd i världen som Greta är.

   Skillnaden i att fake it till u make it, och att faktiskt ha nåt att säga. Även om det du säger inte är unikt (funnits protesterande ungdomar förut som fått tala inför folk precis som Greta, hennes stuff bara sprids lättare tack vare Internet, inte för att hon själv är ”bättre”) så är det i tiden. Blondinbella har noll koll på klimatfråtogorna och det märker folk, såklart. Är ens enda mål att ”bli Oprah och få ha en lyxig lägenhet i NYC och fint hår varje dag” så blir man inte världskänd. Punkt.

   Svara

   I min värld är Greta autentisk! What you see is what you get… <3

   Svara

  Löwengrip har tappat det heeeeelt alltså.
  En daggmask hade kunnat räkna ut att hennes så kallade USA-satsning skulle gå åt skogen.
  Jag var tidig med att flagga att det sista landet företag väljer att gå in i är just USA då det krävs extremt mycket pengar och en extrem träffsäkerhet för att lyckas. Även om de har pengarna kan det kosta mer än det smakar. Samt att det är EXREMT mycket juridiskt material att ta hänsyn till.

  .. och det här snacket med att bli ”världens mäktigaste kvinna”, det är inte något man har som mål – det är något man bara blir. MVH Angela Merkel, Oprah och Greta Thunberg

  Svara

   Hon får väl slå sig ihop med Cissi Wallin som också fick hybris i New York.

   Svara

   Hon trodde på fullaste allvar att hon skulle bli en one night wonder. Hon tryckte extra på sin hemska uppväxt för hon tänkte att det säljer bra i USA, att vara en underdog från typ ghettot som nu är vår tids Marilyn Monroe plus Sveriges mäktigaste affärskvinna. Vad kan gå fel med den block bustern liksom? Sen verkar hon inte förstå att leka rik inte funkar i USA bland dem som hon ville impa på. Hennes hus är typ vad de har som gäststuga på tomten och hennes bil är något som de ger nannyn för att hämta barnen.

   Svara

    Teamet spekulerar: Hur ska vi göra för att lyckas i USA? Några förslag? Någon i Teamet: Jag vet, i USA är nästan alla framgångsrika människor self-mad med arbetarklassbakgrund, vi låtsas att du också har det så kommer det gå jättebra. Isabella: So Fun!

    Svara

  För några månader var hon för stor för Sverige och skulle aldrig mer medverka i svenska medier.

  Idag: ”Fokus blir på Skandinavien och Tyskland.”

  Snart sitter hon väl utanför 7-Eleven på Stureplan: ”Hej hej!”

  Svara

   ”Tjena, tjena! Har du ett par klick du kan ge mig?”

   Svara

   Hejdå Sverige för hon VISSTE att media skulle börja granska och skriva om hennes luftslott. Sedan kunde hon inte hålla sig till sin plan eftersom hon inte ens, under all denna tid hon vetat om att hennes sätt att göra business kommer att komma ut, kunnat fixa sitt visum i tid. För att inte tala om att hon inte skulle haft något sätt att finansiera sin vistelse i USA och allmänt lyxiga livsstil genom att stänga ute svensk media och sina läsare (hon skulle ju bara blogga på engelska, remember?). Så genomskinlig är hon.

   Lite nyfiken på ryktet om att skatteverket granskar henne också. Om det stämmer, kan något sådan ha inverkan på visum och att resa ur landet? (OBS spekulationer)

   Svara

  Och hennes agency som skulle skapa content i Usa? Hon kan ju fan inte ens skapa content här i Sverige. Om nåt så är hon ju typ sämst av alla på content! Raka benen i en Bentley hos en bilhandlare? Bli filmad när hon går stelt och gapskrattar? Barnvagnen, Dyson and the list goes on. Alltså på riktigt, hon är ju urusel på content, vad trodde hon skulle hända? Plus att det är hennes badwill som har kört Löwengrip i botten.

  Svara

   Men visst är väl reklamen för det norska kollagenet bra?
   Där gör Bella ett trovärdigt intryck, eller hur?
   Man blir verkligen sugen på att börja dagen med en slurk slakteriavfall.

   Svara

    Dom klipper precis när hon har tagit en klunk… man får aldrig se att hon sväljer det ens. Hon ser inte ut som att det smakar särskilt gott….

    Svara

     De har överlag med ganska ofta när hon pratat klart och både leendet och ögonen slocknar. Tilten med huvudet hon alltid gör när hon pratat klart, typ ett tic, får de också med.

     Svara

    Är det bara jag som reagerade på att ”hon” skriver : slippa KÅNKA i reklamfilmen … så illa svenska !

    Svara

  Återstår väl att se om Isabellas pojkvän dumpar sin fattiga flickvän lika snabbt som Isabella dumpade Hampus när hon insåg att han inte hade några pengar…

  Svara

   Det är väl iof EXTREMT stor skillnad på att inte ”ha” några pengar alls och vara minus 30 milj till ett antal fordringsägare..

   Svara

    Vi har inte sett sista raden för detta året än så .

    Svara

   ES struntar nog fullständigt i huruvida hon är fattig eller rik. Däremot kanske han har synpunkter på att hon inte riktigt är den hon utgav sig för att vara. Eller, det hoppas jag i alla fall. Så mycket som hon ljuger, förskönar och försöker manipulera så tror jag knappast att hon skulle vara annorlunda i deras relation.

   Svara

    Inte en chans att deras relation kommer klara sig efter förälskelsen dött. Om det nu finns nån sån för jag tror mer på att det är ett ömsesidigt utnyttjande. Tror inte alls Blondinbella är kär. Honom vet jag inte för jag känner inte till honom.

    Svara

     Bella blir kär i kontoutdrag.
     Vem de tillhör är sekundärt.

     Svara

    Han borde ju inte vara helt nöjd med hennes utveckling senaste tiden..

    Svara

  Förutom den patetiskt genomskinliga damagecontrolen så är det jag saknar i hennes uttalande en insikt i hennes eget agerande. Ingenstanns får jag känslan att hon tar ansvar för hur hon drivit sitt företag nästan i konkurs, utan det var mest att ”jag hade massa ideer som jag hoppades skulle bli bra”. Och när det inte blev bra så är det massa ursäkter om hur investerarna inte känns rätt.

  Inga ursäkter heller att hon har framställd en bluffbild över sin framgång. Enda anledningen till att hon ”talar ut” är för att förekomma artiklarna i media samt att hon inte kan dölja det längre.

  Det senaste årets idiotiska satsningar och utspel har seriöst skadat hennes rykte som en ”mäktig affärskvinna”. Hennes business school kommer ju aldrig lanseras heller.

  Tyvärr kommer hennes krämföretag devalveras i takt med hennes eget fallande varumärke. Löwengrip beauty har bara en IP och det är varumärket. Inget annat, vare sig krämerna själva, deras processer, logistik eller någonting annat är värt ett skit på egen hand.

  Svara

   Problemet är ju också att om man ljuger om allt hela tiden bygger man ju inte förtroende. Det innebär ju bland annat att man inte kan lita på kvaliteten i något hon kommunicerar om tex krämerna. Så känner i alla fall jag personligen. Jag vill inte betala dyrt schampo som visar sig vara klister från kina med ny paketering. Det går inte att bygga ett uscale beautybolag genom att ljuga. Det är en förtroendebransch.

   Svara

   Så sant!
   Inte en ursäkt till någon? Hon borde slut skylla ifrån sig och inse att det är hon själv som är bromsklossen.

   Svara

  Gamalt ordspråk:
  Man ska inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten.
  Man kan bruka säja om framgångsrika: gått från klarhet till klarhet. Isabella, tycks sista tiden iallafall gått från oklarhet till oklarhet.
  När man läser att hon håller på att växa ut sitt kontor och flyttar till ett större, då tror man att det går bra. Undrar om hon tar tag i fall folk förlorat pengar på hennes affärer. Att inte vara ärlig med sina följarsiffror, är en fräckhet. Undrar om hon nu måste laga mat nån gång.

  Svara

   Vart håller teamet hus?? De som sminkade och allt det där

   Svara

  Att hon på riktigt inte kunde förutse vart detta barkade?? Och hon kallar sig entreprenör, powerwoman och allt det där, och samtidigt så totalt clueless …
  Fascinerande.

  Svara

   Jag minns att hon kände sig som en powerwoman när hon självständigt fick ratta en båt i Venedig…

   Svara

   Jag minns att hon kände sig som en powerwoman när hon självständigt fick ratta en båt i Venedig…

   Svara

  Såhär tror jag det ligger till: Hade Bella fått visum snabbare hade hon absolut inte kommit till denna ”insikt” och fortfarande varit gamla Bella (den gamla Bella hon var för en vecka sen Dvs), fortfarande inte brytt sig ett skit om sina läsare och fortfarande blåst upp luftslottet. Detta gör hon bara för att inte ertappas med byxorna nere, Dvs enbart bara för sig själv. Hon bryr sig inte alls om sina läsare även fast hon nu börjar låtsas att de plötsligt är viktiga. Skulle allt gått som hon ville med USA hade hon inte på något sätt blivit ödmjuk igen. Så snälla, köp inte den offerkofta hon stickar i XXXL. Det.är.inte.synd.om.Bella

  Svara

   Tack! Och exakt. Hennes ödmjukhet är lika fejk och tillrättalagdt som allt annat, som jag skrev lite längre upp.

   Svara

  ”Epic fail. Because ordinary failure just wasn’t good enough”. Den som vet, vet.

  Svara

  Jag har fått känslan av att hon inte haft någon aning om vad hon sysslat med på ett bra tag. Det var nog därför hon aldrig kunde på djupet beskriva ändamålen med hennes affärsidéer.

  Svara

   Blir så när Simon slutar, och när Pingis efter flera år med Bella inte orkar längre.

   Svara

    Vet inte varför folk tror att Simon hade något positivt inflytande? Han jamsade med och showade på kontoret och diverse tillställningar? Helt rimligt, han är ju ung och oerfaren. Pingis borde kunna bättre men har mer och mer blivit lik Bella, och drog uppenbarligen inte heller i nödbromsen när IL spårade ur. Hon har nog njutit av alla utlandsresor, gratisgrejer och spons och att kalla sig nån form av superentreprenör, precis som Bella.

    Svara

   Har en nära vän med ADHD och Blondinbella påminner mycket om henne i detta. Hon får allt hon gör att låta stort och häftigt. Men ber man om detaljer får man ALDRIG ur henne nåt konkret. Efter två timmars snack har man ändå inte nåt att så att säga ta på. ”Vad GÖR du på ditt nya jobb då, rent praktiskt?”, men man får bara svävande svar om hur viktigt det är. Typ.

   Min kompis vet om att hon är sådan, och jag accepterar henne precis för den hon är, och… har lärt mig att ta mycket med en nypa salt. 😉

   Blondinbella gör det här men på mycket större skala. Skulle inte tro på ett ord som kommer ur Blondinbellas mun.

   Svara

    Jag har en vän jag starkt misstänker är mytoman. Vi lärde känna varandra när vi studerade. Hon kunde sitta och skryta om hur hon drev ett företag med en läkare men när man frågade om detaljer så bytte hon ämne. Alltid när hon började nya jobb så beskrev hon att hon hade så mycket ansvar och alla såg upp till henne, men efter en månad vände det och alla ”mobbade” henne och var avundsjuka så hon kände sig tvungen att byta jobb. Äntligen började hon arbeta på ett jobb där jag har en annan vän och – äntligen fick jag veta sanningen! Allting hon påstod om andra (att de ej skötte jobbet, alltid kom försent, m.m.) stämde snarare in på henne själv. De som anställt henne var förtvivlade och visste inte hur de skulle bli av med henne. De märkte efter bara några dagar att något var grymt fel och att allt hennes skryt varit lögner. Jag tycker synd om henne men samtidigt får jag Bella-känslan…. Att man får skylla sig själv när allting skiter sig och man bara ljugit sig fram.

    Svara

     Oj, det där låter riktigt likt min kompis så du anar inte. Tror dock inte hon är mytoman men det är ibland som om hon tror på sina egna historier. Eller liksom att hennes hjärna tolkar situationen precis så, men utifrån ser man att hon helt enkelt har fel. Ljuger till och med. (Men aldrig av illvilja.)

     //Jag som skrev om min kompis med ADHD, igen

     Svara

  Men är någon förvånad? Har ju varit uppenbart att detta varit hennes strategi. Pinsamt bara alla som inte fattat och utsett henne till diverse saker.

  Svara

   👍 precis.

   Svara

  OT: måste tipsa om Margaux bok, väldigt fin och rörande. Känns äkta.

  Svara

   Hej Margaux!

   Svara

    This is getting old. Jag är en lärarstudent från Göteborg, även fast alla inte gillar Margaux finns det såklart ett par stycken.

    Svara

     Tycker det är ganska mycket fasad där med dock. Fejkar ett bröllop, festar mest och tjänar pengar på lilla sonen i utlämnande situationer 🙁 skulle aldrig köpa boken iaf

     Svara

      Har inte köpt boken, lyssnar på Book Beat :). Respekterar dina åsikter, men med tanke på hur mycket unga tjejer som ser upp till henne tycker jag hon använt sitt inflytande rätt i denna bok, där hon pratar om relation, övergrepp, att våga tro på sig själv etc.

      Svara

       Så hon försöker vara Grynet?

       Svara

   Bara för att något känns äkta behöver det ju inte betyda att det är det…
   Finns ingenting äkta i Margaux heller, allt är bara business as usual.

   Svara

    Så upplever inte jag det. Tycker hon känns mer äkta än Bianca, Kenza etc. Visst, det är ju hennes jobb så pengar är väl också i fokus – men tycker det känns som hon vill väl.

    Svara

    Vem är äkta när det kommer till influencers? Eftersom Margaux inte är det?

    Svara

    Varför ger Margaux ut en bok? Jo, hon vill tjäna mer pengar och då ska hon givetvis ge ut en bok. Hon visste ju inte ens vad boken skulle handla om, och då hade hon redan fått ett bokkontrakt…Säger en hel del..

    Svara

     Exakt så. Alla influencers väljer samma mönster.
     ”Designa en kollektion” för valfritt b-märke, ge ut en produkt, skriv en bok…

     Svara

     Har jag påstått något annat? Självklart är pengar inblandade, innebär det att resultatet blir dåligt?

     Svara

     Därför alla bloggare skriver böcker , det hör till ! Och det handlar om att de blivit mobbade som barn , var tjocka , töntiga med fula glasögon ! Plötsligt en dag blev slog de näven i bordet , plötsligt förvandlades den fula ank ungen till en svan , och sedan vet vi ju alla hur boken slutar ….. det shoppas , shoppas , spons resor och shoppas !!!! Slutet gott allting gott 👍

     Svara

   Kan influencers snälla sluta spotta ur sig ”böcker”?

   Svara

    Pekböcker för vuxna skrivna av spökskrivare.

    Svara

  Nu har jag iof inte orkat läsa alla de senaste inläggen men är det bara jag som inte förstår dramatiken? En del av hennes företag har gått dåligt men hon har ju fler än ett. Lite överdrivet? Sånt händer tänker jag men nån egenföretagare får gärna rätta mig.

  Svara

   Hon har väl bara Löwengrip Beauty kvar tror jag. Kanske någon minoritetspost i något av dem andra bolagen. 🤔

   Förutom Löwengrip Invest.

   Svara

   Dramatiken består av att nu även etablerade medier skriver om BBs lögner. Att hon ljugit för annonsörer när hon sålt in sig själv. Att hon ljugit för läsare och för media. Att hon ljugit och påverkat en aktieutveckling i ett börsbolag vilket också är olagligt. Att hon målat upp en bild (som medierna tuggat i sig) som inte alls är sann. Att hon fått det att se ut som att det går jättebra när företaget snarare är på ruinens brant och alla olika projekt gått åt skogen. Tycker hennes insta säger allt. 460 000-något följare (om jag minns rätt) och cirka 3 000, 4 000 likes på ett standardinlägg. Jämfört med Margaux som har 359 000 följare och 18 000 – 35 000 likes per bild.

   Svara

  Hahaha nu såg jag vilka gubbarna på bilden är 😂

  Svara

   Hotellet de bygger ihop skall tydligen heta Trekanten.

   Svara

    HAHAHAHHAA seriöst??

    Svara

     Hört talas om ironi?

     Svara

    Det finns en liten, liten sjö i Stockholm som heter så …

    Svara

  Vad händer med Charlotte nu tro?

  Svara

  Ja, ja, bortsett från det här undrar jag när stiftelsemiddagen blir av? Jag har ju nästan tänka betala 2 000 kronor för att få äta litet mat och få umgås med framgångsrika människor som kan visa mig vägen till lycka och rikedom.

  Svara

  Om hon börjar skriva och lägga ut bilder på pojkvännen på bloggen så tror jag det blir ett uppsving. Många bilder på hans hem och på hur alla barnen kommer överens och så vidare. Jag försöker tänka som blondinbella hehe.
  Sorry för att jag skriver som en kratta…

  Svara

  Miljafärsfru på heltid nu då… Han dök ju upp lämpligt i tiden. Någon måste ju betala så att hon kan bo kvar i huset och få hjälp att torka sig i röven!

  Svara

  Detta har väl många varit på spåren. Jag har jämfört det med boo.com och framfab flopparna. Det var exakt den känslan jag fick. Att blåsa upp varumärket IL så det ser ut som hon tjänar en massa pengar. Då måste det ju vara företagen som går bra?! Och då får man publicitet, reklamintäkter, följare osv och det ena leder till det andra. Det är planen. Men sen är det ju inte raketforskning att balansräkningen inte går ihop. Löwengrip Beaty är ett litet företag ff det blir inga pengar där för att rädda detta. Plus att man suger på marknadsanalys. Suger. Dålig kombo.

  Svara

  Nu förstår man varför så många sa upp sig ifrån bolaget i våras! Dem ville inte vara med om denna krisen. Dem lämnade ett sjukande skepp.

  På ngt märkligt sätt känns det som att bellas utläggningar i bloggen är hennes svar till expressen? Hon har ju ingen kommenterat bluffsiffrorna och samarbetena. Det är som att bara för att HON säger att bolaget är nära en konkurs så rättfärdigar det hennes beteende? No way! Kmr aldrig i hela mitt liv köpa ngt från LCC igen……

  Svara

   Dessutom närmar vi oss lågkonjuktur = folk håller i pengarna och vill inte köpa dyrt skräp såsom LCC…..

   Svara

   Fast du missförstår, som många verkar göra.. Detta handlar mest om utgifterna, allt kostar mycket pengar. Det kostar t ex pengar att få sälja produkter i olika butiker, att framställa, frakta, marknadsföring, resorna, allt allt kostar mycket pengar… är främst att det blivit höga utgifter/kostnader. Har ju inget med expressens vinklade och vridna artikel om ”bluffsiffror” och ”missnöjda” kunder att göra. Detär iaf bra produkter löwengrip beauty säljer tycker jag.

   Svara

    Men allting hänger ihop. Som vanligt när det handlar om Bella är allt utstuderat. Klart hon släpper denna ” nyheten ” efter att expressen har droppat sin artikel.

    Svara

   Gud… jag känner mig lite… skadeglad? Är det hemskt? Är det ”svenskt” av mig att känna att denna hycklande, ljugande, fejkade, egocentriska och arroganta primadonna förtjänar att hennes bolag går åt helvete? Ja, det är såklart synd om de anställda (där typ alla flydde skutan förresten? Eller blev de avskedade p.g.a. minskade intäkter??), men hon har varit så världsfrånvänd och falsk att jag är glad att det inte gick vägen. Att hon inte fick ännu mer bränsle på elden att hennes sätt att bete sig och göra affärer ”fungerar”. Hon vände ryggen åt sina läsare (aka hennes kunder) och det är det sista man bör göra som företagare. Dina kunder är ditt allt. Stay grounded, people.

   Svara

    Det är inte svenskt, utan ett allmänmänskligt fenomen. Kallas ”comeuppance” på engelska.

    Svara

     Nej, det stämmer inte. Det finns kulturer där det här beteendet anses för ”fult”, det är inte alltid socialt accepterat att vara glad över nån annans problem.

     Svara

      Schadenfreude, joie maligne – det finns hur många exempel som helst från andra kulturer än den svenska.

      Svara

       Var skrev jag att det överhuvudtaget inte existerar utanför Sverige..?

       Svara

        Anonym 13:42 skrev att det är ett fenomen som inte bara existerar i Sverige utan i resten av världen. Comeuppance betyder betyder att få ett straff man förtjänar, typ.

        Vad menar du då med ”Nej, det stämmer inte.” ? Vad är det som inte stämmer med kommentaren ovanför dig? Verkar som att ni alla har missförstått varann eller så är det jag som inte hänger med.

        Svara

         Att en känsla (avundsjuka, skadeglädje, etc) kan existera betyder inte att den tar sig uttryck eller ”får” ta sig uttryck på samma sätt i alla kulturer. Vad som kan vara socialt accepterat i Sverige måste inte vara socialt accepterat nån annanstans och vice versa. Hoppas det blev tydligare.

         Svara

    Tror tyvärr väldigt ”svenskt” även om det finns massa undantag bland svenskar. Inte svensk själv men jfrt med kulturen jag föddes i (som har andra problem Sverige inte har) uppfattar jag svensk kultur generellt som extremt missunsam. Bland det tristaste med svenskar som är supertrevliga på massa andra vis.

    Svara

     Varför tar du upp missunnsamhet? Vet du ens vad det betyder? Ska lära dig: det betyder att man inte kan glädjas åt någon annans framgång/lycka och kanske till och med trycker till personen ifråga.

     Svara

      Ja? Brukar vara en förutsättning för skadeglädje, inte sant.

      Svara

     Lol du tycker att det är missunsamt att kritisera en svindlare 😭😂👍🏼

     Svara

      Nej, diskussionen handlade (såvitt jag vet) om skadeglädje och hur den yttrar sig.

      Svara

     Men alltså nä jag tycker inte det har med kultur att göra. Jag unnar Bianca varenda miljon hon har, Kenza likaså, Therese osv… för de har inte byggt sina företag på att vara fake. Även om de nu spelar så är de inte direkt vidriga mot följare och samarbetspartners medan Isabella gjort karriär på att ljuga och slänga andra under bussen. Därför är jag glad att hon går under.

     Svara

    Känner detsamma. Rätt åt henne. Grejen är att jag gärna unnat henne framgång om hon varit ärlig och framåt. Att vara bloggare som startar skönhetsmärke javisst, kör på och lycka till! Men allt detta vidriga skryt, provocerande falska utspel.. Nej då skiter jag i om hon så måste flytta tillbaks till pappa i Stockholms fulaste höghus…

    Svara

     Och äta något så hemskt som en polarkaka till frukost istället för en köpefrukost (läs färskpressad grön juice).

     Svara

  Så här går det när man bara gasar och gasar….

  Svara

   So fun!!!

   Svara

  Är det inte dags att ta fram tårtbitarna igen?
  Eller vänta, tårtan är nog uppäten.

  Jag HOPPAS att hon för första gången är genuin och att det går bra, säger inte att jag tror att hon är det men det vore skönt.

  Svara

  Bilden från inlägget där hon berättar att det inte går bra: Hon står hopsjunken inträngd i ett hörn.
  Bilden på henne och Percy Barnevik: De sitter vända från varandra. De vrider bara överkropparna mot varandra.

  Svara

   Varför måste hon typ krypa upp i knät på Barnevik? Är det enda sättet hon kan kommunicera med äldre män? Kuttra och puta?

   Svara

    Förstår inte alls den korta lilla kjolen. Varför vill hon framställa sig så? Så 80-tal Working Girl att trippa runt i 12 cm höga klackar och kort kort. Vem gör det längre 2019? Hon verkar tro att det utstrålar styrka, power och kapital. Pju!

    Svara

  Blondinbella hade kunnat varit väldigt framgångsrik om hon hade haft en annan strategi. Bloggmässigt lite mer som Odd-tiden. Då kunde vi läsare relatera till henne och se upp till henne.
  Företagsmässigt är det inget fel i att vara en idéspruta snarare än en utförare men då måste man se till att omge sig med kompetenta personer som kan förvalta hennes idéer på ett bra sätt. Som vågar säga ”nej” när det krävs. När hon istället har omgett sig med ungdomar utan erfarenhet som enbart är ”ja-sägare” så blir det tillslut platt fall.

  Svara

  Hej, kära styrelse i Isabella Löwengrips bolag (Löwengrip Beauty, Löwengrip Invest, Löwengrip Social Relations, Economista Sweden, ISPI Holding, Blonde Capital). Ni vet att ni är skyldiga att upprätta en kontrollbalansräkning när det finns skäl att anta att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet? Annars kan det bli liiiiitet tråkigt:

  ”Underlåtenhet att antingen begära bolaget i likvidation eller upprätta en kontrollbalansräkning genast när det blir känt eller borde ha blivit känt för styrelsen att halva aktiekapitalet förbrukats brukar medföra att styrelsen blir personligt ansvariga för bolagets skulder vid eventuell konkurs.”

  Ha det så roligt på styrelsemötena.

  Svara

   Aaaahh var det därför vd drog i handbromsen ? Hoppsan!

   Svara

   Man måste betala för att läsa det där 😉

   Svara

    Hamnade fel. Gällde inlägget om hur mkt influencers tjänar

    Svara

   Därav mötena med pwc såklart 😉

   Svara

    Det tror jag faktiskt inte. En av kvinnorna som BB träffade på PwC är Petra Stenqvist (googla, finns ett reportage om henne i Elle), och hon jobbar snarare med varumärkesbyggande. Jag är dock väldigt nyfiken på vad de pratade om!

    Svara

  Ja, snart får vi väl se huset på Lidingö till salu ute på Hemnet.

  Svara

   Antagligen för mindre än hon köpte det för i och med att till och med poolbygget har havererat.

   Svara

   Då får ni hurra och fira för det är ju vad c och några har önskat så länge, det har ju sålänge skrivits om att snart säljs huset, snart sprängsluftslottet osv osv.. Och det vore väl ganska klokt med tanke på att hon inte är där så mycket ändå och har haft påhälsning av stalkers i huset osv.

   Svara

    Det kan du haja att vi ska fira! Oj, oj, oj, det är många som korkar upp.

    Svara

   Letar hus på Lidingö 😆

   Svara

   Trist för kidsen tänker jag. Dom hade det väl rarare borta i gamla kåken iofs, mer Bullerbyn, men just att kanske behöva flytta igen och så

   Svara

    Hallå, barn behöver inte en Bullerbyn-idyll för att få en bra uppväxt. För mig som kommer från en fattig familj spelade det ingen roll hur vi bodde (lägenhet, hus, radhus, litet, stort) så länge jag kände mig trygg och hade tak över huvudet, mat på bordet, kunde leka och hade åtminstone en förälder som tog hand om mig.

    Svara

     Jag menade jämfört med nu. Mkt barn i området etc

     Svara

    De har en stabil farsa.

    Svara

  Hennes LCC hade kunnat bli bra men hon har förstört det själv med hennes strategi 🤷‍♀️

  Svara

   Ja hon kan inte skylla ifrån sig. Det är hennes storhetsvansinne som satt käppar i hjulet.

   Svara

  Innan jag gör en affär tänker jag alltid: hur förlorar jag på detta. Inte hur vinner jag på detta.
  Lite annan strategi än vad luftslottsägarinnan har! 😆

  https://m.youtube.com/watch?v=9zA79U3GvrQ

  Svara

   Han måste ha missat det tänket när det blev läge för bortamatch.

   Svara

   Fan så sexig han är. Fattar varför Bella gillar honom.

   Svara

    Hoppas på ironi

    Svara

    tänker att han ser ut att vara en gölli göbbe .. är förmodligen inte så för han är vass på affärer osv.. men uppsynen.. gölli göbbe

    Svara

  Hela hon skriker desperation. Nu är hon tillbaka där hon började, försöker vara öppenhjärtlig i bloggen, svara på kommentarer. Så genomskinligt att jag kräks.

  Svara

  Efter skilsmässan såg man ju direkt vartåt det barkade. Storhetsvansinnet och lögnerna kom igång på allvar då. Hon har varit helt i det blå sedan dess och totalt impulsstyrd. Det intressanta är ju alla jasägare och hejjaropare som inte förstått hur galet och fel hon har betett sig både privat och affärsmässigt. Ännu intressantare är de som fortsätter att hylla henne trots att hon ljugit dem rakt upp i ansiktet. Hej Berith och Stollis. Tack CamCam för ditt engagemang och för att vi får diskutera fenomenet IL här inne.

  Svara

  OK, hur många är det som redan har tipsat Skatteverket om att det är dags att göra en revision av Isabella Löwengrips bolag?

  https://www.skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaommisstanktfusk

  Löwengrip Beauty AB
  Org.nr: 556902-1982

  Löwengrip Invest AB
  Org.nr: 556798-8927

  Löwengrip Social Relations AB
  Org.nr: 556987-1725

  Economista Sweden AB
  Org.nr: 559135-7859

  ISPI Holding AB
  Org.nr: 556995-2277

  Blonde Capital AB
  Org.nr: 559183-5219

  Svara

   Japp! Har tipsat, ser fram emot kommande avsnitt i denna dramaserie.

   Svara

  Gillar att hon ändå skriver att alla vc-firmor förutom en ”känts fel”. Eller så ville de inte investera..

  Svara

   Alla ska nog ta allt som kommer från henne med en stor nypa salt…

   Det är väl problemet med notoriska lögnare att verkligheten kommer ikapp, pga att man kan inte komma ihåg vad man sagt till vem osv… hon berättar givetvis bara saker ingen kan kontrollera.

   Svara

  Kommer de olika bolagen granskas nu? Eller vad händer? Varför drog vd i handbromsen. Känns som att anledningen hon nämner inte är helt täckande

  Svara

   Hon satte stopp när det blev tal om att använda det egna kapitalet. Bella vill helst göra av med andras pengar.

   Svara

  Hur går det för det andra luftslottet då? Systrarnas Livsstilsimperium?
  Verkar vara på det sista desperata på klädfronten när man nytillverkar gamla plagg ur tidigare kollektioner för att älsklingarna frågat efter dem = går att sälja…
  Och är det verkligen dålig Feng Shui som gör att Lady Mandy vill byta våning ännu en gång? Trots den älskade terassen. Eller behövs det helt enkelt pengar för att köpa ut Bonniers?

  Svara

  Om Löwengrip Beauty kan man läsa följande på merinfo.se:

  ”Företaget har minst ett av följande:

  Ansökan hos Kronofogdemyndigheten (KFM)

  Kontrollerat 2019-10-04”

  Verkar minst sagt vara nära konkurs!

  Svara

   Nä det betyder inget.
   Stora företag får såna hela tiden.

   Svara

   Två småsummor, tyder snarare på slarv och dåligt skött admin.

   Svara

    Krävs rätt många påminnelser och kravbrev innan det går till Kronofogden. Samma nonchalans som alltid, hoppet om att fakturautställarna ska tröttna.

    Svara

  Det här tyckte jag var intressant, hade ingen aning om att de tjänade SÅ sjukt mycket 😳 och att IL verkar vara den som tjänar minst
  https://www.expressen.se/dinapengar/ilskan-vaxer-mot-influencers-metoder-for-att-tjana-pengar/

  Svara

  Men liiite hade hon ju rätt i sitt tänk: berömmelse säljer produkter. Varenda svensk influencer säljer ju produkter med hjälp av sin berömmelse, fastän de inte gjort nåt annat än att se sexiga och likadana ut. Man säljer inte så mycket om man är en no name. Så jag förstår hennes strategi. Omän den var ganska våghalsig med tanke på hur hårt hon gick ut. Men – i övrigt gör hon ju samma sak som alla influencers – omän i större skala och kanske på bekostnad av x antal medarbetare-

  Svara

   Problemet är ju att hon gjort detta med andras pengar, lurat till sig samarbete med falska siffror. Företag betalar grundat på hur många en influencer når. Och hon har struntat i sina följare samtidigt, varför har hon gjort det? Jo, hybris, hon trodde verkligen själv på att hon var så framgångsrik och att hennes eget varumärke och kommunikativa kompetens var så unikt att hon kunder tjäna så mkt pengar på det att det skulle täcka lyxlivet. Hon hade ju inte behövt bli arrogant och annonserat ut att Sverige var oviktigt pga av denna påstådda strategi, det är bara damage control!

   Svara

    Hon kör fortfarande med uppblåsta siffror.

    Svara

  Hon borde lägga ner skiten och göra nåt vettigt istället. Kanske hoppas på sjuksköterskeutbildningen. Fast har hon ens gymnaisebehörighet?

  Svara

   Bella följer den tunga influencern Catrin Hedlund …

   Svara

   Tror hon är för lat. Hennes arbetsdagar har i ett decennium bestått av att fixa naglarna, går håret fönat, ta bilder på sig själv… Kan inte tänka mig något mer oväntat än att se henne blöda igen om tampongen för att hon inte hinner gå på toa under sitt kvällspass på infektionsavdelningen…

   Svara

   Isabella Löwengrip kan alltid börja med att gå klart gymnasiet.

   Svara

   Det sista hon borde bli är sjuksköterska. Det går inte att lita på henne…

   Svara

   Bella är nog dåligt lämpad för ett yrke som går ut på att möta andras behov. Men jag förstår din poäng, att hon skulle lära sig ”ett riktigt jobb”. Jag försöker komma på något hon skulle passa för. Kanske någon slags ”event hostess”? Ha ett team bakom sig som sköter all eventplanering som hon bjuder in till och är kvällens galavärdinna för. Hon får bära klänning och le mot kameror. På så vis kanske fundraisingmiddagar för stiftelser ändå kan vara nåt som passar henne? Det här är inte som jag försöker vara taskig, jag menar på allvar att det kanske är den typen av jobb som skulle passa henne!

   Svara

    Ja, det var mer det jag tänkte på, att hon skulle kunna bidra till samhället på ngt sätt annat än med lotions i en redan övermättad marknad och plastsjalar från Kina. Men som sagt, det är inte att bara bli sjuksköterska, man måste dels ha gymnasiekompetens och kunna bemöta andra människors behov-

    Svara

   Inte rätt yrke om man måste köra in barnen till kontoret för att få hjälp av senior kollega som dessutom är sjuksköterska i botten för att ta bort en fästing på dottern.

   Svara

  Hon dubbelpostar vissa kommentarer under senaste blogginglägget (även det före) så att det ser ut som fler – räknar nog med att de flesta bara läser senaste kommentarerna och inte trycker på ”visa fler”. Kolla själva ordet ”ångest”

  Svara

  Jag tror inte på hennes plötsliga ödmjukhet för fem öre men kan ändå tycka att det är lite synd att det gått som det gått med skönhetsbolaget. När hon hade startat LCC kändes det som att hon hade hittat sin grej, produkterna blev väl mottagna osv. Men vid skilsmässan förändrades något, hon började leva lyxliv och trodde säkert på allvar att löwengrip skulle ta över världen. Det är också uppenbart att hon har haft för stora utgifter och det är inte klokt att ingen har berättat det för henne.

  Svara

  Snälla kan vi gemensamt enas om att bojkotta henne! Sluta köp hennes kladd, sluta läs hennes blogg, avfölj henne på insta.

  Time out

  Svara

   Sluta köpa kladdet: Aldrig gjort.
   Sluta läsa blogg: Done, sen ett år tillbaka.
   Insta: Aldrig följt henne där

   Jag har dragit mitt strå till stacken. 💪

   Svara

  Bra inlägg men onödigt att ha med PS och ES på bilden tycker jag.

  Svara

   Återigen rykte som startade här.

   Svara

    Bella ansvarar för sina egna handlingar.

    Svara

   Tvärtom tycker jag!
   Brutalt rolig bild 👍🏻

   Svara

  Inte förvånad alls….. dom som skryter mest:)
  Kanske också se över all privat hjälp.
  Har det dragits av på firman så är ju det inte heller bra.
  Man kan inte gasa på och nypa sej i armen hur länge
  som helst.

  Svara

   ”Gasa på och nypa sig i armen hur länge som helst” Hahahaha!

   Svara

  Kan inte hjälpa att jag tycker synd om hennes barn, som snart är stora nog att förstå och ta del av vad deras mamma sysslat med. Nog har hon offrat mycket av tiden med barnen under småbarnsåren för uppbyggandet av sitt luftslott. Tid som inte går att få tillbaka.

  Svara

   Det är de värsta i allt i denna soppa!
   Tiden hon offrat från barnen för att, ja vadå??? 😯

   Svara

  @Laila Bagge, snart kan du köpa ditt drömhus.

  Svara

  Jag hade haft en sådan brutal ångest om jag varit i Blondinbellas skor.. vetskapen att man bränt igenom tiotals miljoner de senaste 2,5 åren på helt felaktiga projekt samt massa totalt onödig tjänster för att massera hennes egna ego.. hon hade kunnat spara så sanslöst mycket pengar och fortsatt utveckla LCC i en normal takt men hon fick lite för blodad tand på det ljuva livet och istället så har hon hamnat på ruinernas brandt..

  Svara

   Jag tror ärligt talat inte hon ångrar en sekund av sina år i lyx och flärd. Hon har inte den insikten. Hon försöker vinna lite sympatier nu. Få ngt företag att sälja in ett samarbete. Få några tusenlappar så hon kan betala en hårstyling eller nagellackering.

   Svara

    Jag kan få intrycket av att hon trott att läsarna vill läsa om liv i lyx och därför har hon fortsatt måla upp den bilden. Personligen tror jag att läsarna egentligen varit mer intresserade av sakfrågor, vad hon verkligen pratat om då hon varit talare på olika business forums, hur livet är genuint och påriktigt som entreprenör osv… En blogg där unga kvinnor kan läsa om karriär och affärer hade kanske varit det hon skulle satsat på helt enkelt, men nu har hon istället bara fokuserat på att verka så himla VIP…

    PS. Tänk om hon egentligen har nåt på gångs? Erik kanske har investerat… Who knows…

    Svara

  Omg. Bilden är on fleek 👌🏼😂
  Bara Hajen som ev. saknas.

  Svara

  Är hemmateamet borta nu då tro? Var det inte så att det nämndes här tidigare i veckan (bland kommentarerna) att det verkade eka rätt tomt i den enorma villan?

  Svara

   Lovisa verkar finnas kvar. Bella nämnde henne för någon dag sedan.
   Ida skulle ersättas av någon Lisa men jag vet inte hur det blev.
   Har någon sett en meny för denna vecka? Bella brukar lägga upp en meny på måndagarna men det finns ingen denna vecka.
   Inte heller någon bild på Kock-Anna. Man kan knappast vänta sig att Bella självmant ska tala om när någon slutar. Men om Anna bara är ledig en vecka skulle det nog stå. Kanske hon har avgått?

   Svara

  Vad jag fått höra så fanns lägenheten aldrig ”på riktigt”. Dvs det fanns aldrig några planer på att de skulle bo där utan det var just ett spel för gallerierna.

  Svara

   Bella skrev ju under ett hyreskontrakt mellan Löwengrip Invest och ägarna till lägenheten. Det visade hon i bild på bloggen.
   Varför skulle de inte bo i lägenheten om hyran ändå var så hög? Vill minnas att de sprang och köpte grejor till lägenheten eftersom den var ganska tom på husgeråd, sängkläder, handdukar osv.

   Svara

  Jag tror att hon kommer klara sig ur detta och innan jul är hon på banan igen.

  Svara

   Jag tror på tomten.

   Svara

    Vi får väl se vem som har rätt.

    Svara

  Det sjuka är att det inte finns en enda ursäkt någonstans. Allt är någon annans fel.
  Kolla bara hur t.ex Therese Lindgren hanterade hela Arbetsförmedlingen grejen. Även när tanken var god, så bad hon om ursäkt för att hon inte visste bättre.
  DET är att på riktigt komma till insikt, att vara ödmjuk.
  Finns ingen sanning i hennes inlägg, bara damage control.

  Svara

  Men nu skriver expressen att det enligt blondinbella höll på gå åt helvete och att hon höll på förlora allt sitt kapital i och med usa-satsningen, och att försäljningen i Sverige samtidigt gick ner. Hon har därför nu insett att ”den skandinaviska marknaden är hennes viktigaste”…..
  Så, vadå? Att hon erkänner att allt var lögn bara för hon är tagen med byxorna nere gör att allt bara ska glömmas och förlåtas och hon nu återigen ska fortsätta tjäna pengar? Anledningen till att hon gör det här är ju för att de svenska konsumenterna vänt henne ryggen och hon nu måste göra något för att få tillbaka dem, och självklart ska hon göra det genom att leka ödmjuk. Men hon har ju visat VEM hon är under de senaste 15 åren, och hur vidrig och falsk hon är som människa.

  Det enda hon vill är att folk ska tycka synd om henne och tro att hon egentligen bara är ”normal” när hon i själva verket varit så här falsk under hela sin karriär, dock kom hon undan med det och kunde därmed behandla sina konsumenter som skräp och leka ”businesswoman”. Nu kan hon inte det längre och då är plötsligt den svenska marknaden så viktigt? Snacka om att hon flugit alldeles för högt och nu faller riktigt hårt. Rätt åt henne, jag hoppas verkligen inte folk ger henne en 120onde chans.

  Svara

   Vojne vojne, hur ska det nu gå med privatgeten?

   Svara

   Folk pratar (som vanligt) för mycket om Isabella och alldeles för lite om de som dessutom har eller har haft ansvar. Tycker framställningen i DN pekar på det. Jag tror att artiklarna i DN och Expressen går ut på att ändå visa att Isabella verkar eller verkade så pass kompetent att det var rimligt av de andra att låta sig luras. Folk har investerat. Hur mycket pengar har Bonnier tex. gått in med i hennes olika förehavanden? Nån (Martina?) har trott på det här liksom nån på Bonnier trodde på Perfect Day.

   Svara

  Personligen känner jag att jag inte påverkas så mycket av dessa artiklar som skrivs om henne just nu.
  Jag är mest förvånad att det här kommer som en överraskning för många. Jag vill inte tro att människor är så naiva som har gått på tramset i så många år…

  Svara

  Var tvungen att kika in på hennes senaste inlägg ”Det här har hänt”. Just nu står det att inlägget har 85 kommentarer men går man igenom kommentarerna är det ganska många som publicerats flera gånger. Det hör med att blåsa upp sina siffror..

  Svara

  https://youtu.be/huO47zcnRDU
  Kanske redan någon som länkat klippet, lite humoristiskt vid 3 minuter in i klippet där hon avfärdar det hela med ”svenska avundsjukan”, när nu sanningen kommer fram..

  Svara

   Konstigt att kommentarerna har inaktiverats … Mysteriöst, rent av.

   Bellsan, shit vad folk omkring dig skrattar! Oj, oj, oj. Årets skämt.

   Svara

    Men gud, hon gör ju tvärt emot det hon säger att man ska göra? Hon vill inspirera folk till att hand om sin egen ekonomi..ehh okej, medan du själv kör sin egen ekonomi till ruinens brant samt dina bolags ekonomier? Alright. Samt att hon säger att det är så roligt att dom är så lönsamma i deras tillväxtbolag…ehmm..Ni har halverat er omsättning från 87 miljoner till ca 45 miljoner? Och det blir intressant vad sista raden kommer säga.

    Samt att hon estimerar att hennes varumärke är värt 500 miljoner kr… Verklighetsförankring much?

    Svara

     Svårt att veta vad man ska tro gällande ruinens brant. Hur mycket fakta finns kring hur det verkligen är ställt?

     Svara

  Bra jobbat Bella!
  Du har nu på några månader lyckats bränna ditt förtroende kapital i Sverige och inför hela svenska folket via P1 Sommar arrogant vinkat av Sverige! Och nu har du även bränt broar till utlandssatsningen?!?
  Wow! Verkligt imponerande av ”Sveriges mäktigaste företagskvinna 2018”
  Dessutom har ditt högmod gått före ditt fall och alla har sett på.

  Svara

  Så om jag förstår det hela rätt vill hon nu att vi skall göra henne tillräckligt känd och hjälpa till att bygga upp ett stabilt skandinaviskt märke för att hon skall lyckas i usa och in på sephora? Vi, som hon var för stor för. Vi, som var för jante för henne. Oss som hon var klar med. Hon vill alltså få en till chans för att återigen säga hejdå till Sverige om ett antal år? Och för henne är det ett misslyckande att behöva göra det. Tror ni Sverige vill ge henne en till chans? Jag tror inte det. Bella klarar inte av att bygga långsiktiga, ömsesidiga och hållbara relationer, vare sig med vänner, kollegor, män eller konsumenter.

  Svara

  Man ska inte leva över sina tillgångar.

  Svara

  Jag tycker inte Isabella är världens bästa person. Men att sitta här och kommentera hur värdelös hon är och ett skämt det är ren mobbing. Jag kan nog sätta en miljon på att ingen av er lyckats med så mycket som hon har gjort. Jag är tjej och hade aldrig klarat det hon gjort.Ni är medelmåttor som sitter hemma på kammaren och nu kan ni gotta er va? Det beteende ni uppvisar är bland det lägsta som finns hos mänskligheten.Först sen kan ni redogöra för ert liv, hur perfekta är ni? kom sedan tillbaka och kritisera någon som gick sin egen väg. Jag blir så irriterad att jag kokar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.