Hur trovärdig är Andrea Hedenstedts reklam?

På sin blogg har Andrea Hedenstedt publicerat en video där hon bland annat gör reklam för rakhyvlar från Estrids.
Två saker kan ha hänt här.
Antingen ljuger Andrea sina följare rakt upp i ansiktet eller så är en reklamation (med pengarna tillbaka) på sin plats.
Andrea Hedenstedt ska nämligen inte ha något hår under armarna eftersom hon vid upprepade tillfällen besökt en salong för att göra sin armhålan lika hårlös som Tjocka Hetsätarkattens mage med hjälp av laser.
Jag fick så mycket träffar när jag sökte på ”Andrea Hedenstedt laser” att det är enklare att ge er en översikt av resultatet så här än att länka till en herrans massa av Andreas inlägg.

Om man ska se saker från den ljusa sidan så kommer hon i alla fall inte få stopp i avloppet pga en masa slemmigt hår som skulle göra flickan i The Ring grön av avund.

Tack för tips!

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har använt mig av laser – resultatet är såklart individuellt men hårlös är jag definitivt inte även efter över 10 behandlingar. Uppfyllde alla kriterier för en lyckad behandling – ljus hud med mörka strån. Visst är det glesare och växer långsammare men hårlös blir man aldrig.

  Svara

   Samma här!

   Svara

   Jag har gjort 5 behandlingar och blev nästan, men inte helt, hårfri. Nu efter sju år är dessutom en del av håret tillbaka. Jag har använt rakhyvel för att ta bort det lilla som fanns kvar under hela tiden, så tycker inte alls det är konstigt att hon gör reklam för rakhyvlar.

   Svara

   Men orka lägga pengar på sånt om man ändå ”behöver” fortsätta raka för att inte allt försvinner. 😛 För jag antar att om man gjort flera behandlingar och det fortfarande växer hår, om än lite, så vill man väl få bort det med? Då behöver man ju ändå utföra samma arbete som förut 😅

   Svara

    men alltså jag har gjort 5 behandlingar och jag är i princip hårfri men det måste underhållas, och då gör jag det hemma med min philips lumea två ggr per år. Sen går det inte att jämföra, får jag hår nu är det typ 5 hårstrån och thats it, det är liksom att vara i princip hårfri jämfört med hur det var förr. Bästa jag gjort ändå.

    Svara

    Jag har också gjort laser. Innan rakade jag mig under armarna två-tre gånger i veckan, nu (åtta år senare) rakar jag mig under armarna typ var tredje vecka. Det är så sjukt mkt mindre hår och det är ljusare och fjunigare, så det är stor skillnad.

    Svara

  Självklart blir resultatet bättre om man rakar bort obefintligt hår.
  Lika trovärdigt som att mensblod är blått.
  Eller att rynkor försvinner med kollagen.

  Svara

  Vem? Aldrig hört talas om denna människa

  Svara

   Googla

   Svara

    Strunta i att svara?

    Svara

   Finns väl ingen som hört talas om exakt varenda svensk influencer.

   Svara

    Nej, då får man väl googla? Vad ska man ens svara på frågan? Andrea Hedenstedt är Andrea Hedenstedt? En influencer uppenbarligen eftersom hon skrivs om på den här bloggen. Vill man se hur hon ser ut och vad hon gör får man väl söka upp det.

    Svara

     Fast jag tänker att en insatt person istället kan ge en kort beskrivning om förslagsvis:
     Influencerns ålder
     Influencerns målgrupp
     Influencerns huvudteman
     ”Kända” händelser kring influencern

     Tex: ”Karin är 23 år och riktar sig främst till tjejer som studerar på universitetet. Karin brukar skriva tips om effektivt pluggande, tentastrategier och billig öl. Det var livat kring Karin förra hösten, när det kom fram att hon slagit kårens ordförande på käften under en sittning”.

     Svara

  Har sedan länge en inbyggd naturlig misstro mot influencers och allt de gör reklam för. Tycker dock synd om alla småtjejer som tror på sina idoler och inte ser att de bara försöker tjäna pengar på dem.

  Svara

   Håller verkligen med. Jag tröstar mig med att tänka att de förhoppningsvis har vettiga föräldrar.

   Svara

   Håller så med! Jag kommer aldrig att köpa en klocka från DW, en nappflaska från TwistShake eller beställa kläder ifrån bubbleroom.

   Svara

    Jag kommer aldrig att köpa träningskläder av märket Stronger. Kommer inte heller att ta emot om jag fick gratis.

    Svara

     Jag är dock väldigt nöjd med mina plagg från Stronger. Köpta helt utan rabattkod. Snygga och sköna och ”squat proof”. Genuint tips alltså.

     Svara

     Men strongers byxor är fan outstandig. Synd att du missar riktigt bra träningskläder pga influencers.

     Känner ni er någonsin begränsade av att göra era livsval och sätta upp regler för er själva baserat på andra människor som ni inte ens känner?

     Skulle ALDRIG orka leva mitt liv på det sättet.

     Svara

      ”Regler” < "ALDRIG"?

      Svara

  2015?
  Håret är ju inte borta för alltid för att man går på laserbehandling några gånger

  Svara

  Influencer är ett utdöende yrke. För det var aldrig ett riktigt jobb. De som kallar sig influencer är inte bra på sitt jobb, de klarar sig enbart för att gemene man är för dum för att fatta hur dragna bakom ljuset de verkligen blir.
  Förhoppningsvis blir de flesta lite klokare med tiden

  Svara

   Alltså, jag tror att det kan vara det. Tyvärr är många bara riktigt dåliga på det.

   Svara

   Finns det trovärdiga influencers? Nämn någon tack…….

   Svara

   I nästa lågkonjunktur (som snart står för dörren) blir de snabbt bortvalda.

   Svara

    👏🏻❤

    Svara

    Äsch de kan nog överleva ändå. Reklam körs ju även i lågkonjunkturer. Visst de där stora samarbetena för flera hundra tusen kanske inte är lika vanligt men att ta många samarbeten som var och en ger en mindre summa pengar går ju också att leva på.

    Svara

   Känns knappast som att det är ett utdöende yrke, tvärtom

   Svara

    Precis. snygga it-girls (som populära tjejer) kommer alltid att vara reklampelare för varumärken och nu när vi har lärt oss hur det går att tjäna ordentligt med pengar på det så lär det fortsätta.

    Svara

   Jag tänker tvärtom. Eftersom mer traditionelle jobb byta ut mot tekniska lösningar/robotar/datorer så blir efterfrågan på ”riktiga” människor större.

   Svara

  Haha kul att folk vet sånt här. Jag brukar också minnas random saker, men känns ändå roligt att tänka sig att nån satt o läste o bara ”Neeej vänta nu här, app app app. Vill jag inte minnas att hon lasrade bort håret i armhålorna för fyra år sen. Jojomen det stämmer, vilken orm”

  Svara

  Det var ju dock flera år sedan hon skrev om att hon tar bort med laser enligt dina träffar på google, håret försvinner ju inte för all evighet

  Svara

  Estrid är dock de bästa hyvlar jag testat
  #ingeninfluenser

  Svara

   Den är bra ja! Men den har något jäkla klet (aloe vera:ish) som typ ger mig som är känslig klåda. Även gilette har detta på sina rakblad men har inte alls reagerat på deras. Så den kanske inte är för de med känslig hy.

   Svara

  Lite halvt OT men någon som vet om estrid rakhyvlar är bra för intimrakning?

  Svara

   Det är de! Min sambo lånade min estrid och tyckte det var det bästa han någonsin använt till intimrakning. Jag kan tycka att köp en egen då.. 😏

   Svara

   ja!! både jag och min kille (som lånade min med) tycker den är sjukt nice.

   Svara

  The Ring-tjejen borde använda Isabella Löwengrips torrschampo. Tippar på att det snart finns ett konkurslager på ÖoB, Dollar Store och Gekås i Ullared.

  Svara

  Är inte det minsta konstigt tycker jag. Finns det EN reklam för kvinnlig hårborttagning där kvinnan faktiskt har hår innan?

  Svara

   Det vore ju konstigt om jag, som aldrig rakar benen, skulle göra reklam för rakhyvlar och i reklamen låtsasraka benen. Då tror jag företagen hellre lägger sina pengar på sånna som vill ha hårlösa kroppar av nån anledning.

   Svara

   Samma med redan silkeslena ben som rakas i reklamen.
   Inte ett hårstrå så långt ögat kan nå 🙂
   Men det är förstås naturligt för ingen fotomodell går väl runt med ”oönskad hårväxt”?
   Går inte att få några jobb då.

   Svara

   Just märket Estrid har faktiskt håriga personer i flera av sina reklamer, titta på deras Instagram tex. 👍

   Svara

   Ja, Estrid?

   Svara

  Förra inlägget raderades i vanlig ordning då C gjort bort sig.
  Varför inte stå för dina misstag?

  Du rider på höga hästar. ”Alla andra” ska sota för sina gärningar, men du är så fantastisk. Kallas egocentrisk fyi.
  C är ett mobboffer som mobbar andra – klassiker.

  Svara

   Okej.

   Svara

   Vilket inlägg om vad?
   Tala om det istället för att gapa.

   Svara

    Gapa. Vem har gapat?

    Svara

   Bla bla bla. Tyst tack.

   Svara

   Vilket?

   Svara

   Det är inget inlägg som raderats, vad pratar du om?

   Svara

    HUR orkar du bemöta S gång på gång? Jag hade bara blockerat, det är samma tugg heeeela tiden

    Svara

     Strategi Sickan, strategi. Cam behöver hålla kvar någon på bloggen som är unlikable för att vinna sympatier till sig själv. 🤩

     Svara

      Ja det är så uppenbart, hur kan folk inte fatta det?

      Svara

      *suck* vad snällt mot henne att du skriver här då 🤦‍♀️

      Svara

  Vilket inlägg har raderats?

  Svara

  Har lasrat mer än 10 gånger både under armar och mellan ben. Långt ifrån hårlös och då hade jag alla dom kriterierna man ska ha för bäst resultat. Och det var även den ”bästa maskin”
  Men till rakhyvlarna så är det den bästa jag haft. Jag hade en tendens att få hårsäcksinflammation med gillette både under armar och mellan benen. Men sedan jag började med dessa så har dom försvunnit till 90% säkert. Bölderna var stora som en 10e krona. Nu är det mer som en finne när dom väl kommer. Aldrig mer gillette. Estrid känns inte ens att man rakar sig. Tyckte det gjorde lite ont med gillette.
  Så om hon är hårfri eller ej så är det bra reklam.

  Svara

  Vilken tölp. Det sagt Estrid är en GRYM rakhyvel. Supernöjd!

  Svara

  Vad är det för skillnad på Estrids hyvlar och andra med samma utförande?

  Svara

   Om man ska jämföra med andra fembladiga hyvlar så är Estrid väldigt mycket billigare.
   Vegan.
   Ergonomiska.
   Fina? 🤷🏽‍♀️

   Svara

    Veganska rakhyvlar haha alltså jag orkar inte. Är vegan och alla mina rakhyvlar har alltid varit veganska (PLAST!)

    Svara

  Men snälla nån🤦🏽‍♀️ Hon kan väl använda rakhyveln på andra ställen som man kanske inte vill visa i video eller? Tycker hon är den bästa och finaste influensern Sverige har och anser henne mycket trovärdig!

  Svara

   Och jag tycker hon verkar gapig, skrikig och otroligt uppmärksamhetstörstande. Trovärdig, absolut, men inte den bästa och finaste.

   Svara

  Hej Camilla och alla andra. Jag har lasrat mig, det stämmer till 100%. Aldrig någonstans har jag skrivit att allt mitt hår är borta, speciellt inte i och med att jag enbart lasrat mig 4-5 gånger. Det kan krävas upp till 10 gånger för att få bort allt hår. Jag tycker Estrids hyvlar är superbra för mig. Har fortfarande har cirka 40% hår kvar om man jämför med när jag började lasra mig 🙂

  Svara

   Hej Andrea! Jag fattar vad du menar, jobbade med en tjej som hade gjort laser typ 100 gånger men ändå fick raka. Laser är veeerkligen inget löfte om att vara hårfri för resten av livet, allt beror på person och vilken hårväxt man har från början. Fint av dig att du kommer in och bemöter tycker jag 🙂

   Svara

  Så onödigt inlägg, självklart kan hon ha hår kvar trots att hon har lasrat. Hoppas hon får många klick av detta inlägg iaf!

  Svara

  Hur vet man att laser inte är skadligt? Finns det forskning på det?

  Svara

  Enligt din sökning verkar hon ha gjort IPL-behandlingar, inte laser. IPL är intensivt pulserande ljus med massor av olika våglängder på ljuset medan vid laserbehandling av hår används en specifik våglängd på ljuset som bränner hårsäckarna.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.