Klart killen ska ha cash

Bildkälla: Gina Tricot

Margaux Dietz är en av få influencers som transparent berättar hur hon ser på sonen Arnold och det faktum att det sedan hans föddes blivit ett rejält klirr i hennes kassa.
2016 gjorde hennes företag en vinst på 100 000 kr, en summa som knappt täcker en tur och returresa med privatjet. Två år senare, nu med sonen Arnold som ett ofta återkommande inslag på mamsens plattformar så omsatte bolaget hela 8.1 miljoner med en vinst på hela fem miljoner enligt DI.

Man skulle kanske kunna säga att mycket av Margauxs framgångar är kopplade till, eller i alla fall har att göra med hennes son, då de gjort reklamkampanjer tillsammans för bland annat Gina Tricot.
Trots att Arnold endast är två år gammal så betalar Margaux ut lön till honom, något jag inte tycker är mer än rätt då karriären för de flesta influencers blomstrat så fort de avslöjat sina graviditeter.
Hur mycket lön Arnold får utbetalat framgår inte av artikeln, inte heller om det är hans pengar att redan nu göra vad han vill med – typ köpa sin egen vikt i sockervadd – eller om de ska samlas på hög inför framtiden.

Borde alla influenciska föräldrar betala ut lön till sina barn, eller är det konstigt?
Att barnen ändå får ta del av pengarna via sina föräldrar och deras val?

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ingen vet ju dock om hon faktiskt _gör_ det eller bara säger det.

  Svara

   Haha eller hur. ”Gör en Margaux” dvs säg att du gör/gjort saker som inte stämmer TEX gift dig 😜

   Svara

    Ja kan man bluffa både bekanta, följare och sponsorer med ett låtsatsbröllop, så är det ungefär lika bedrägligt som det Bella pysslar med.

    Svara

    Minns jag fel? Tungårdens vigsel i Frankrike var inte heller giltig, vigselförrättaren hade inte rätt att viga dem, men de ordnade det juridiska när de kommit hem (gifte sig då borgerligt).

    Svara

     Det är ju inte helt ovanligt att ha en vigselceremoni som inte är juridiskt giltig, men ganska ovanligt att inte fullfölja giftermålet relativt omgående efter ”bröllopet”

     Svara

    Kolla hennes blogg, trubbel i paradiset?!

    Svara

     Hon kallar sin killkompis Maximilian för hennes soulmate…inte Jacob..

     Svara

      Jag har också en soulmate, och det är inte min sambo… 🙄

      Svara

       Vaa?

       Svara

        Varför måste ens partner vara ens soulmate? Det betyder ju inte att man inte vill dela livet med sin partner.

        Svara

     Jag förstår inte hur alla dessa influencers har jobb och uppdrag. Det finns ju hur många som helst! Och det är ju inga småpengar dom tjänar precis som Camilla skrev om denna! Vad får unga tjejer för intryck och uppfattningar om dessa? Dom är ju som idrottstjärnor!

     Svara

    Precis, det viktiga är ju att hon sagt att han får lön!

    Svara

     ”Det _känns_ som om jag betalar ut lön varje månad.”

     Svara

      Haha tänk om ens chef gjorde så ”nä du får ingen riktig lön men det KÄNNS som att jag betalat din lön så det räcker”.

      Svara

  Det konstiga är att exponera sitt barn. Arnold kanske hellre kommer vilka ha en privat barndom än pengar på banken.

  Svara

   Tänker du på samma sätt angående barnskådespelare i filmer och tv serier?

   Svara

    Ja

    Svara

    Ja. Det är ett faktum att de allra flesta barnstjärnor har mått och mår mycket dåligt psykiskt vilket ofta leder till drogmissbruk och livslånga trauman och stora psykiska problem. Drew Barrymore, Macaulay Culkin etc.

    Svara

     Adderar Lindsay Lohan och Britney till listan.

     Svara

    Tycker de flesta i vuxen ålder sen säger att de inte skulle låta sina egna barn jobba i branschen. Tänker på tvillingarna Olsen, Lindsay osv. De har sagt ungefär samma sak i efterhand.
    Barnskådisar överlag verkar ju tycka att det är jobbigt i efterhand, lyssna på vad Astrids barn säger.

    Svara

    Beror väl på omfattningen. Barnskådisar i Hollywood har det ju inte gått så bra för, av förklarliga skäl. Att svensk unge medverka i en tv-serie behöver inte innebära några som helst problem. Sådana barnskådisar brukar få ha ett privatliv och slipper få hela sin tillvaro exploaterad av giriga mammor med enorma bekräftelsebehov.

    Svara

   Precis. Det etiskt riktiga är att inte utnyttja sina barn för att tjäna pengar! Barn ska inte arbeta och de ska definitivt inte få sin integritet och sitt privatliv kränkt av sin egen mamma. En mammas viktigaste jobb är att skydda sitt barn. Men vad händer när det är mammans grådighet och dåliga omdöme barnet behöver skyddas från? Vem står på barnets sida?

   Svara

    Socialtjänsten (i teorin).

    Svara

     Ha! Ja i teorin i alla fall.

     Svara

      I verkligheten också. /socialsekreterare barn och unga 0-18 år

      Svara

   Underbara Clara använder ju också sina barn som rekvisita/reklampelare i sin blogg och har som jag minns det ”förklarat sig” genom att påpeka att det inte är konstigare än att barn till lantbrukare hjälper till på gården osv

   Svara

  Hon kan ju ta hans pengar lika lätt som hon ger dem eftersom hon är vårdnadshavare. Vi vet inget heller om sanningshalten i detta.
  ”Klart han sa ska ha betalt för att han jobbar”
  Sjuka är ju att ett barn inte ska jobba, och han vet ju inte ens att han jobbar…
  Tycker detta är obehagligt på flera nivåer, vet inte..

  Svara

   Tycker mkt med margaux är obehagligt. Hur ofta hon har barnvakt (det är olika personer), hennes exploaterande av skvallret kring en relation med Viktor (japp han mjölkar oxo denna kossa), hennes oändliga girighet, allt i hennes liv sponsras o hon pröjsar inte ett enda öre för något som ska vara genuint. Varken förlovning giftemål, smekmånad eller annat. Vilket får mig att undra, tröttnar hon inte på detta eviga säljandet av sig själv o bara vilja leva/njuta utan att exploatera varje moment?

   Svara

    Följer Margaux och har ingen aning om vilka alla de här olika barnvakterna är – vilka är de? Han är väl mest hos mormor när han inte är med föräldrarna?

    Svara

     han har en ”nanny” som margaux inte visar upp alla i bloggen men som i princip är där på heltid. min kompis är vän med nannyn.

     Svara

      Då är det i alla fall inte olika personer som 15:13 vill påskina.

      Svara

       Låter påskina? Haha du e ju inte normal om du tror att man hittar på sånt. Hon har flera ggr själv, framförallt i början när A var liten, skrivit om kompisar som barnvakter, en från förskolan, gudföräldrar och såklart en formell avlönad nanny.

       Svara

        Jag tänkte att det kanske är en barnvakts-service? Hon kanske betalar en firma som skickar ut tillgänglig och passande barnvakt.

        Svara

      Så Margaux låtsas klara mammalivet själv men i själva verket så gömmer det sig en heltidsnanny bakom kulisserna? Men såklart, hon hade inte velat att det kommer fram till ytan då hon mer eller mindre försakar tid med sin son för att vara ute på resande fot med jobbet heltiden eller för att gå på events och festa..

      Svara

      ”Din kompis kompis” Låter som en helt 100%-ig källa 😂

      Nä, men kom igen. Heltid? Arnold går på förskolan om dagarna och Margaux, Jakob och mormor turas om att hämta. Har själva bevittnat det x antal gånger. Så någon nanny på heltid låter orimligt. Möjligtvis några timmar här och var.

      Svara

       Står ju iof ”min kompis är vän med”.. inte ”kompis kompis”

       Svara

        Ja, kompis kompis 🤷‍♀️

        Svara

    Jag är uppväxt med aupair på heltid och ofta barnvakt på helgen. Fullt fungerande vuxen människa 25 år senare. Sluta skamma att ha barnvakt/nanny! Har betydligt bättre minne av min uppväxt än många av mina vänner då mina föräldrar var 110% närvarande när de var där. Allt är inte så svart eller vitt.

    Svara

   Självklart så måste det ju finnas en gräns på hur mycket ett barn arbetar och hur mycket det pressas av vuxenvärlden. Men om barn att inte får jobba så skulle vi ju inte ha några barnskådespelare, barnmodeller.

   Svara

    Och det skulle vara en dålig sak? Tror världen klarar sig utan barnmodeller.

    Svara

    Det är ju inte som att barnskådespelare och barnmodeller är samhällsviktiga yrken. Det kanske är lika bra att vi inte har barnskådespelare och barnmodeller?

    Svara

   Nej faktiskt inte. Om hon sätter pengarna i hans namn på banken får hon inte plocka ut dem som hon vill utan de tillfaller honom när han fyller 18. Nu slår inte Margeaux mig som speciellt principfast så ”lönen” handlar nog om överföring till transaktionskonto i hennes egen bank snarare.

   Svara

    Det där beror på hur kontot är skrivet. Huvudregel är att vårdnadshavare disponerar gemensamt, det kan vårdnadshavare skriva bort. Ärver ett barn mycket pengar kan det stå under överförmyndare och då blir dispositionsrätten begränsad för vårdnadshavarna. Skulle tro att samma sak gäller vid stora gåvor.

    Svara

     Huvudregeln är att vårdnadshavarna disponerar kontot var och en för sig – om man vill ha gemensam disponeringsrätt får man skriva det!

     Svara

      Nja, kopierar in lite text här
      ”Vem disponerar över barnets konto
      Om ni är barnets föräldrar måste ni bestämma om kontot ska disponeras av er gemensamt, vilket är det vanligaste när det finns två föräldrar, eller om ni vill kunna disponera kontot var och en för sig. Det görs oftast via en fullmakt. Ibland medger banken enbart ett av alternativen. Hur föräldrarna kan disponera barnets konto – enbart tillsammans eller var och en för sig – kan ha särskilt stor betydelse om ni inte lever tillsammans men ändå har gemensam vårdnad. Som förälder får du bestämma hur ditt barns tillgångar ska användas. Pengarna får användas för sådant som gagnar barnet, exempelvis för barnets uppehälle, utbildning eller nytta i övrigt. Du får inte använda barnets pengar för något som bara är av intresse för dig, inte för barnet.”

      Svara

       Sen ska nån kontrollera det oxå. Vem gör det?
       Min mans exfru for utomlands med deras barn, barnen fick ”bekosta sin egen resa” tyckte mamman och använde de pengar hon sparat åt dem sedan de föddes.
       (Den gemensamma besparingen från föräldrarna som de delat upp vid separation).

       Svara

   Fast om man gör 5 mille i vinst efter man tagit ut lön etc så är det väl ganska naturligt att man sätter undan/sparar/betalar ut lön eller hur man nu väljer att formulera det till sitt barn. De allra flesta föräldrar vill sina barn väl och ge dem en bra start i livet rent ekonomiskt. Tror de flesta som kan sparar till sina barn faktiskt. Inget speciellt konstigt i det.

   Svara

  Jag kan inte läsa artikeln på grund av plusartikel. Men betalar hon ut lön som i lön, med avgifter osv? Eller bara för över pengar till honom.

  Svara

   🤣 Vad tror du själv?!

   Svara

   Kan inte heller läsa artikeln men inlägget väcker frågor.
   Var går gränsen för barnarbete?
   Tar man hänsyn till sitt barns integritet genom att exponera någon som inte förstår vad det innebär eller kan säga ifrån?
   Är det moraliskt försvarbart att tjäna pengar på sitt eget barn?
   Är det en ny form av skatteplanering att betala ut lön till sitt eget omyndiga barn dom inte har laglig rätt att disponera pengarna?

   Svara

  Om det varit Bella som skrivit eller sagt att hon ger barnen lön så hade du skammat det, rasat, häcklat och varit tusen tunnor rasande och skrivit så nedlåtande du bara kunnat haha. Du hade varit rasande om hon involverade och använde sina barn så öppet och ofta i reklam. Tror väl för övrigt att de flesta influencers sparar pengar till sina barn, eller alltså en del av el hela arvodet som de får där barnen involveras.

  Svara

   Är det verkligen frågan om lön, har vi läst på hur lagligt det är med barnarbete, kan rimligtvis inte vara lön och något som Margaux betalar arbetsgivaravgift på eller att Arnold betalar skatt på inkomst av tjänst. I bästa fall sätter Margaux väl av pengar på en långsiktig investering.

   Arnold är knappast gammal nog att ens förstå vad han utsätts för. Tänk när han är i värsta puberteten och någon plockar fram mammas gamla blogginlägg, spännande …

   Svara

    Men snälla du. ”Barnarbete”? Att springa runt och i stort sett ovetandes vara med på bild/film? Det är inte som att han ränner runt och tvingas bära hennes väskor och gräva upp all mat. Hur tror du barnskådespelare får lön?

    Svara

  Det är en sak att som förälder sätta in en summa sparpengar åt sitt barn varje månad, som barnet sedan får när hen fyllt 18 och får göra vad hen än vill med. Jag försöker alltid sätta in runt en tusenlapp varje månad på ett sparkonto jag har för min dotter som hon sedan kan plocka ut när tiden är kommen. Men i Margaux fall känns detta bara.. hemskt. Stackars barn blir exponerad inför en stor publik som mamman i sin tur tjänar multum på. Det känns inte okej någonstans.

  Svara

   Neeej inte sparkonto. Har man en så lång horisont ska du definitivt spara aktiefonder. Det handlar om så stora pengar. Ta en timme på Avanza och sätt dig in i det hela. Rekomenderar också artiklar om ränta på ränta och dyl. Googla spara till barn.

   Svara

    Och spara i ditt eget namn! Finns inget värre än 18 åringar som hamnat snett och får en stor summa pengar. Som förälder kan man inte göra något för att förhindra att pengarna går till droger eller annat destruktivt.

    Min man söp upp 300 000 på krogen när han blev 18 🙄

    Svara

     Låter som en riktigt vettig kille! Grattis.

     Svara

     Håller verkligen med. Jag var hyfsat ordentlig, gick nv och allt. Fick en rejäl slant när jag fyllde 18. Tror det var ett arv. 2-3 hundra tusen. Mina föräldrar tjatade och tjatade att det skulle gå till en lgh. 10 år senare när jag köpte lgh hade jag 20 tusen kvar. Vad gick 280 000 till?!?! Jag skäms än idag när jag tänker på det.

     Svara

      min syster hamnade snett ,missbrukade och plockade ut sina sparpengar när hon fyllde 18 och knaprade &rökte vidare för de som skulle gå till hennes lgh..

      lärde mig då att mina framtida barn ska inte ha något spar i sina namn ,även om jag ska göra mitt bästa för att de inte ska välja en sådan väg lr slösa på annat strunt

      Svara

  Gör rejäla avsättningar till framtida terapibesök för alla bloggbarn och tv-barn som ofrivilligt har visats upp.

  Svara

  Undrar hur hon skulle göra om hon om några år är irrelevant igen, och får ett till barn. Ska Arnold då har mycket mer pengar på sitt sparkonto än sitt syskon?

  Svara

   Margaux tjänar tillräckligt för att kunna ge ett barn till lika mycket. Så det behöver du nog inte fundera på.

   Svara

    Kommer ju inte vara för evigt. Hon kommer ju behöva komma på ngt annat sätt att försörja sig inom några år.

    Svara

     Vad får dig att tro att hon spenderar allt?

     Svara

      Ska pengarna räcka hela livet räcker inte en vinst på fem miljoner före skatt…

      Svara

       Hon kanske köper aktier och skapar sig en egen trisslottsvinst, 25 000 kr/mån i x-år? Hon behöver ”bara” en aktieportfölj på ca 7 miljoner för att kunna få ut 25 000 kr, räknat med en utdelning på 8% årligen

       Svara

      Min bror hade mycket större kapital än mig när han fyllde 18. Mina pengar satt på sparbanken gripen konto medan hans satt i aktiefonder. Inte så Mina föräldrar kompenserade för det. Livet är inte rättvist så det är väl bara att vänja sig? 🤷‍♀️

      Svara

    Men blir inte det också konstigt, då blev det ju egentligen ingen lön till Arnold om hans syskon fick lika mycket pengar utan att få hela sin barndom exponerad.

    Svara

     Det är det jag tänker, om Marguax ger sitt andra barn lika mycket pengar försvinner ju själva grejen att Arnold har fått ”lön”.

     Svara

   Ja, varför inte? Det är han som gjort arbetet så det är hans pengar. Jag vet att Calle Schulman i en podcast pratade om att ge Tom Allan en del av Pennys intjänade pengar. VARFÖR? Det är ju hennes pengar. Att man sedan kan tycka att det är orättvist, är en annan sak. Men allting är inte rättvist här i världen. Sedan förstår jag inte varför man väljer att spara en massa pengar till sina barn för att de ska kunna ha när de är vuxna. Ja, just det, de är vuxna då och kan börja tjäna sina egna pengar. Om man nu vill hjälpa sina barn tycker jag man ska göra det på annat sätt. Hela livet har man försörjt dem.

   Svara

  Tycker det är fullt rimligt om det avsätts lön till barnet (om det nu görs det). Inte konstigare än att betala lön till barnskådisar/modeller.

  Svara

   Håller helt med dig

   Svara

  Vadå transparent?

  Svara

  Har tröttnat på henne för länge sen. Hon har total hybris och gör allt för pengar och säljer ut sig till vad och vem som helst. Springer bara runt och festar och pussar på killar som inte är hennes man. Känns extremt oansvarigt och barnsligt. Plus använder sitt barn som ett sätt att tjäna mer likes och pengar.

  Svara

  Har tröttnat på henne för länge sen. Hon har total hybris och gör allt för pengar och säljer ut sig till vad och vem som helst. Springer bara runt och festar och pussar på killar som inte är hennes man. Känns extremt oansvarigt och barnsligt. Plus använder sitt barn som ett sätt att tjäna mer likes och pengar.

  Svara

  Både Margaux och Ida utnyttjar sina barn för att krama ur så mycket det bara går ur småbarnstiden.

  Såg att Penny Parnevik också börjat med pratbubblor i Atticus första blogg.
  Finns det verkligen fortfarande NÅGON som roas av dessa otroligt tråkiga pratbubblor?!!

  För mig var det en starkt bidragande orsak till att jag helt slutade kolla på Ida och Margaux vloggar.

  Svara

  Äckligt!

  Svara

  Från vilket land kommer hon svenska kan hon inte vara namnet är inte alls svensk. 🤔

  Svara

   Hon är svensk vad jag förstår. Svensk/brittisk pappa och mamman ursprungligen från holland dock.

   Svara

   Och??

   Svara

   Så alla som heter Liam, Kevin, Charlie, Robin etc etc etc kan inte vara svenskar eftersom de inte har svenska namn?
   Är du på riktigt eller trollar du?

   Svara

    Det är antagligen efternamnet personen syftar på. Sluta dryga dig.

    Svara

     Nej, jag kommer inte att sluta ”dryga” mig. Spelar ingen roll om man syftar på förnamn eller efternamn. Namn, oavsett om det är förnamn eller efternamn, säger ingenting om man är svensk eller inte.

     Svara

      Vad är definition av en svensk? ”När” är man svensk? Hur många generationer? Jag har bott här sen jag föddes, med svenskt namn, mamma är svensk men inte pappa. Räknas jag som svensk? Förmodligen. Min kompis med mellanösternklingande namn, har bott här hela sitt liv, föräldrarna är inte svenska utan kom hit som flyktingbarn en gång i tiden. Är han svensk? Detta är så himla komplicerat, tror inte det finns något rätt…

      Svara

       Min definition: Känner man sig svensk, är man svensk.

       Svara

      Jag tror tyvärr att många drar sina slutsatser beroende på hur man ser ut och ens namn.

      Svara

    Namnet Margaux Dietz är inte direkt svenskklingande sekundärkränkt.

    Svara

     Nej men det innebär ju inte att man inte är svensk för det.

     Svara

      När är man svensk?

      Svara

       Ja, säg det. Det enda jag vet är att det inte hänger på namnet.

       Svara

     Finns ju massvis me svenskar me icke svenskklingande namn. Min killes farfar hette Karlsson men tog ett tyskt efternamn, dom är ”väldigt svenska” om man kollar släktträdet. 🤷🏼‍♀️ Svenskklingande namn eller ej, ens namn säger ju inte alltid så mycket om ens ursprung

     Svara

   Med det resonemanget så kan du inte heller vara svensk, med tanke på hur dålig svenska du skriver.

   Svara

  Om man helt åsidosätter debatten om huruvida rätt eller fel att influencers använder och tjänar pengar på att exponera sina barn – för den kan vi stöta och blöta inoändlighet – så tycker jag absolut att de inkomster som är på Arnolds förtjänst skall tillfalla honom.

  Svara

  Inlägg nu på hennes blogg om att hon och Jacob har det lite svårt just nu.. Förstår inte varför allt ska gå så fort, var samma sak den här tiden förra året och sen två månader senare förlovning och fyra månader senare ”bröllop”. Kanske bra att de inte gifte sig på riktigt då 🤷‍♀️

  Svara

   Men enligt Margaux så är hon ju kärare än någonsin efter deras ”giftemål” och dom känner sig som ett så otroligt stark team? Var det bara lögner?

   Svara

    Kan man inte få det tufft efter en sån period? De är ju ändå småbarnsföräldrar och Margaux är ju borta en del.

    Svara

     Margaux berättade att de hade haft en rejäl kris ca 3-4 månader innan hon bestämmer sig för att fria till Jacob…också en väldigt märklig tankebana hos Margaux, dom har varit otroligt nära separation men låt oss nu gifta oss istället för att separera?! Sen så ville dom ju hetsa fram ett bröllop, antagligen så dom fick allting sponsrat, så då kunde Margaux även kapitalisera på att ha ett låtsasbröllop som hon kan skapa massa content på för att öka intäkter på Youtube och Instagram. Men i själva verket så gifter som sig aldrig och nu 6 månader senare så är det prat om att gå skilda vägar igen…förlåt men det känns som Margaux gör precis allt för content och inte så mycket efter vad hjärtat egentligen säger åt henne att göra..vad som är moraliskt rätt att göra..

     Svara

      Prat om att gå skilda vägar? Så uppfattade jag ej inlägget. De har de tufft, vilket alla par har ibland. Sen är det ju tråkigt att de verkar ha det så tätt.

      Svara

       Jag och min sambo har varit ett par i fem år (har ett barn på 3 år) vi har aldrig haft det tufft. Klart vi varit med om typ dödsfall i familjen och sjukdomar hos anhöriga men vi har ALDRIG tjafsat, bråkat, ”haft det tufft” osv. Bara varit ett team sen dag ett.

       Svara

        Gud vad härligt för er! Inte alla som lyckas med det när man har barn. Jag har inga barn och varit tillsammans med min kille i 7 år, vi har haft tuffa perioder när det övriga livet varit hektiskt. Tror det lät händer under hösten efter en fantastisk semester, reality hits you och alla måste + stress.

        Svara

        Du känner väl till den berömda 7-års krisen? 😉 Med det sagt, ropa inte hej förrän du är över ån. 🙂

        Svara

         Vilken peppande kommentar Petra! Självklart finns det dessa berömda ”årskriser”. Samtidigt går ett förhållande inte alltid spikrakt för alla. Fantastiskt för de som har de så. Samtidigt tänker jag att det handlar om att välja varandra varje dag.

         Svara

  Arnold borde vara den som betalar ut lön till Margaux..

  Svara

   Ja undrar om han gör semesteravsättning. Det blir ju en jävla smäll i juli annars.

   Svara

  Vet ngn var hennes skor är ifrån? :p

  Svara

   Det första jag tänkte bör jag såg bilden var ”fy fan, är såna där skor poppis igen?!”
   Nu har vi alltså gått ett varv i skomodet sedan jag var 20.

   Svara

    Åh fyyyy vilka skor, hemska är bara förnamnet!

    Svara

  Tänker på Claudia gallo concha. Hon lämnar ut sina barn rätt mycket i sin blogg. Bland annat var det om ena flickans språkproblem. Flickorna gör ofta reklam för hennes kläder, och mycket prat om hur de är som personer.

  Svara

  Är helt fascinerad av att hennes namn är så lång – Margaux Stéphanie Oceana Puck Persson Dietz. Skulle Liebermann passa som ett namn till?

  Svara

   Var har du fått Oceana Puck från? Står ej med på Ratsit/folkbokföringen iaf.

   Svara

    Wikipedia

    Svara

     Hon heter Margaux Stephanie Persson Dietz. Att hon sedan PÅSTÅR att hon heter något annat kan hon ju få göra, men det är inte det som står i folkbokföringen.

     Svara

      Hon känner väl att hon heter det.

      Svara

       😂

       Svara

  Blondinbella har lagt upp ännu ett samarbete på Instagram (stories) med ett tveksamt företag. Jag har aldrig hört talas om dem men enligt Blondinbella är deras hörlurar superbra…. Företaget heter BlxckSweden och har 2 stjärnor och många negativa recensioner på TrustPilot så jag kan ju inte låta bli att undra vad det är för ny scam job säljer på sina läsare?

  https://www.trustpilot.com/review/blxcksweden.com

  Svara

   Två anmälningar hops Konsumentverket.
   En för dålig produkt (hörlurar gick sönder direkt)
   En för vilseledande information

   Svara

   Camilla, du bör granska företaget bakom Blondinbellas senaste reklaminlägg, det är något som inte stämmer!
   Den svenska Instagramsidan, som Blondinbella hänvisar till, är blxckpods.se
   Hemsidan är blxcksweden.com
   Det företaget har urusla betyg på TrustPilot.

   MEN de har på sina Instastories lagt upp ett inlägg där någon scrollar en TrustPilot sida med massa positiva recensioner. De scrollar dock supersnabbt förbi namnet på företaget högst upp. Men om man kollar några gånger ser man att det är TrustPilot sidan för ett företag som heter Blackpods.dk…. Inte det det svenska företaget blxckpods.se
   Alla svar från företaget är på danska också.

   Det danska företaget finns på http://www.blackpods.dk och jämför man blackpods.dk med blxckpods.se ser man att logotyperna inte är identiska men förvillande lika. Varför har de inte samma logga om de är samma företag? Och om det inte är samma företag, varför visar den svenska Instagramsidan danska recensioner?

   Dessutom, söker man på blackpods på Instagram finns många olika sidor, bland annat ”original blackpods och Blackpods Official.

   På TrustPilot sidan för det svenska företaget https://www.trustpilot.com/review/blxcksweden.com är det många kommentarer om att företaget är en scam, att man inte får vad man beställt och att man får en undermålig kopia från Kina och tvingas betala tull för importen.

   Det verkar som att företaget Blondinbella gör reklam för utger sig för att vara ett danskt företag som säljer den verkliga produkten men att de i själva verket säljer en billig kopia.

   Svara

    Låter ju precis som den där värdelösa hårborttagaren My Flawless Legs.
    Det var väl också ett danskt företag som sålde billiga kopior?
    Kanske samma som nu säljer hörlurar?

    Svara

     Samma sak med tandblekningsgrejsimojsen väl? Danskt hittepå…

     Svara

   Ååå det är dom som är 100% rippade från apples air-pods herregud blir det wish nästa nu.

   Svara

   Duschar någon samtidigt som hon gör sin ”inspelning”? Dammsuger? Fönar håret med Dyson?

   Hon har lagt ner sin själ på bra content i detta samarbete.

   Svara

   Såg att Alexandra Nilsson gör samma reklam på sin Instastory.

   Svara

    Antonija Mandir också! Ett inlägg i flödet.

    Svara

  Var har du fått Oceana Puck från? Står ej med på Ratsit/folkbokföringen iaf.

  Svara

   Hamnade fel.

   Svara

  Hon gör stålar på ett barn, så pengarna bör fonderas och lyftas av ungen när den själv är vuxen nog att bestämma. Sen kan hon sitta och influenca sig själv.

  Svara

  Har ingen aning vad hon påstår men kollar man i Wikipedia så är det även Oceana Puck med där.

  Svara

   Även? Var mer?

   Du vet att vem som helst kan lägga in info på Wikipedia?

   Svara

  Tycker att Gina Tricot borde betala ut lön till Arnold. Så är det väl för andra barnmodeller?

  Svara

  Tror inte att det finns någon influencer som är mer girig och falsk än Margaux. Undrar verkligen om hon inte tröttnar på att totalt sälja ut sig själv (och ännu värre sin son)?

  Svara

  Ja allt lär ju vara för barnets bästa.

  Svara

  Tycker absolut att han borde få det, men kanske lägga undan så att han kan få när han är äldre

  Svara

  På tal om Margaux så såg jag att hon la ut några bikinibilder på instagram nyss där jag tyckte det syntes väldigt tydligt att hon har silikonbröst. Är det något hon är öppen med?? Såg så många barn kommentera typ ”ååh du har världens finaste kropp”. Tycker det borde stå en varning högt upp i inlägg som med reklam typ ”obs skönhetsingrepp!!”. Tycker det är så hemskt om hennes unga följare tror att det är ”normalt” att vara jäääättesmal och ha stora, runda, fasta bröst. 🙁 Jag kanske har fel, länka gärna om Margaux faktiskt har varit öppen med det!

  Svara

   Fast det syns ju inte alls tydligt? Tror verkligen inte hon har det!

   Svara

    Googlade runt lite och hittade bara att hon har nämnt det en gång i den här frågestunden från 2015; http://www.devote.se/margaux/svar-paa-fraagestunden-29793308
    ”Har du silikonbröst? Om ja, hur gammal var du när du opererade dig?
    Japp, jag var 21 år när jag gjorde dem :)”
    Och jo jag tycker det är enormt tydligt i bikinibilden hon la upp för ca 10 timmar sedan med två killar på var sin sida om sig. De flesta (finns såklart undantag) som är så smala har absolut inte så stora, runda bröst. Tycker förövrigt inte det är fel att hon har gjort det, hon får göra som hon vill! Men tycker kanske hon kan vara lite mer öppen med det, känns som hon undviker frågan. Har sett frågan ställas en del bland kommentarerna men aldrig något svar.

    Svara

   Hon är öppen med att hon har opererat brösten.

   Svara

    Länka gärna var hon är öppen om det, är det på youtube och därmed inte sökbart? Har nämligen inte hittat någonstans att hon är det (förutom från typ 2015 då hon inte hade särskilt många följare). Och det verkar vara oroväckande många som inte vet om att hon gjort brösten, kanske framförallt barn/unga!

    Svara

     Hon har inte varit öppen med att hon gjort en plastikoperation sedan hon blir stor. Senast hon besvarade frågan var 2015 och då hade hon några tusen följare.

     Svara

      *sedan hon blev stor

      Svara

   Margaux har silikonbröst och hur menar du när du säger att de inte alls syns? Dom är ju som två klot med 1 dm mellanrum?

   https://www.instagram.com/p/B3KF5XbIb7j/

   Svara

  Känns som hon gör allt bara för pengar, samarbeten hon inte står för bara för strålarnas skull.. Jacob ser iallafall inte glad ut på deras senaste bild snarare övergiven och ledsen!

  Svara

  Men snälla!! Arnold är inte så gammal än så har svårt att se hur han ska lida av att ha blivit ”exploaterad” i framtiden. Absolut om hon skulle hänga ut hans problem som 12-åring men ongen är ju två då typ alla ungar är ganska precis likadana…. Skulle va skitglad om mina föräldrar filmat mig när jag var liten och gett mig cash för det. Hade någon retats hade jag skrattat hela vägen till banken.

  Svara

  Har aldrig förstått tjusningen med henne. Retar mig på henne och hennes utseende. There I said it.

  Svara

  Vad har egentligen hänt mellan Margaux och Jacob?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.