Anna Book är inget fan av Magnus Uggla?

Igår kväll stängde Anna av kommentarsfältet under bilden.

Är det här någon typ av eftersläntrande #Metoo-inlägg som Anna Book publicerat på Instagram?
Om någon inte ser vad som står på bilden så är det följande text:

Till min Anna,
Våta, kladdiga pussar från din vän i nöden. //Magnus Uggla

Enligt Anna så är bilden från ett 80-tal hon inte saknar.
Minnet av det får snarare henne snarare att må illa. (Jag undrar om Anna inser hur fyndig hon faktiskt är här?)
Anna var blott 16 år när hon ställde upp och fick sitt genombrott i Schlagerfestivalen 1986 med låten ABC. Magnus Uggla var vid samma tidpunkt 32 år gammal, om någon nu undrade.

Anna har alltså sparat det här minnet sedan 80-talet men planerar nu att elda det så fort tillfälle ges hemma på tomten.
Jag är inte den som tackar nej till en sprakande lägereld, så om Anna står för brasan så tar jag med mig pinnbröd till alla.

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Här håller jag faktiskt med henne om att det är fruktansvärt olämpligt skrivet av en vuxen man till ett barn, och jag förstår om det gör henne illa till mods. Hon har all rätt att dela det även om vi inte är mitt i metoo-dagarna.

  Svara

   Men det är ju som vanligt. Kan hon tala ur skägget? När nån bad henne förklara skrev hon bara att man inte behöver förstå allt. Det är fegt att bara insinuera och inte tala klarspråk.

   Svara

    Dock… Kanske är det klokast? Folk börjar riskera åka dit för förtal nu. Jag blev också lite frustrerad så jag kan ändå hålla med dig – MEN jag förstår henne.
    Om han nu däremot verkligen INTE gjort henne något utan ”bara” skrev den inte helt lämpliga kommentaren är det nog en bra idé att förtydliga detta, så folk inte går och får för sig att han är skyldig till värre saker i onödan.

    Svara

   Ursäkta men ”barn”? Hon var 16 år och hade haft ett förhållande med Felicias pappa i ett år så någon oskuldsfull liten barnunge var hon INTE!

   Svara

    Man ÄR ett barn när man är 16. Även om man har pojkvän och sex med honom.

    Svara

    Gud din kommentar äcklar mig så otroligt mycket. En 16-åring är ett BARN. Var ÄNNU MER ett barn när Anna var 16, dvs 1986. Jag hade pojkvän/”förhållande” redan som 13-åring, men kan lova dig att jag var jävligt oskuldsfull trots det.

    Svara

     Exakt!! Jag hade sex första gången några månader innan jag skulle fylla 14. Inte fan slutade jag vara ett barn för det.

     Svara

     Tråkigt att jag äcklar dig.
     Att skriva den typen av hälsning för 30 år sedan var inte särskilt uppseendeväckande DÅ – men att dra fram det NU tycker jag är uppseendeväckande. Det spekuleras redan om att Magnus utsatt henne för något mer än en ”kletig skriven hälsning” och det är precis det hon vill.

     Svara

      Din kommentar äcklar mig, din lilla offerkofta, men om den är ett tecken på resten av din personlighet så sure. Du skrev att hon inte var något oskuldsfullt litet barn, vilket du har noll koll på eftersom du förmodligen knappt var född då – och OAVSETT hur hon var eller icke var är det inte okej att skriva sånt till ett BARN. Ditt svar handlar ju om något helt annat än det du skrev ovan, dessutom, goddag yxskaft.

      Svara

       Men snälla rara… andas!!!!
       Jag tror att jag är betydligt äldre än du är, vilket innebär att jag upplevt -70 och -80 talet som vuxen!!
       Hur gammal är du?
       Du verkar så fixerad vid att man är ett BARN när man är 16, kanske du då ska fundera på hur Annas mediekåta morsa kunde tillåta henne att kräla runt i bikini i programmet Solstollarna med farbror Ola och Per (som är betydligt äldre än Magnus Uggla) när hon var 15?

       Svara

      Meh hon kanske städade bland sina 80-talsgrejer och fann denna. Är väl inte så jäkla konstigt ändå? Tror inte att hon suttit och väntat på att få lägga upp detta i sin feed bara för att ta fokus från annat. Men vill man verkligen läsa in det som så för att kunna kritisera även det så är det ju lätt gjort lixom. Tröttsamt med så lågt hängande frukt bara. Står på Annas sida i detta. URK på ugglan

      Svara

    Vilket obehagligt sätt att tala om en 16-åring? Som att hon skulle vara mindre värd och mindre trovärdig för att hon hade en pojkvän?

    Svara

    Fast en 16-åring är en 16-åring oavsett vad de gjort, varit med om och hur de beter sig. Ett barn är ett barn.

    Svara

     En sextonåring är också ett barn. Man är barn tills man är 18. Frågor på det?

     Svara

      Nej, biologiskt eller moraliskt sett är man inte ett barn när man är sexton. Man är ungdom (minderårig).

      Svara

     Anna såg mycket äldre ut än hon var på den tiden. Håret, klädstilen och hon var redan då väldigt ”tantig” och välutvecklad.
     Jag är 70-talist och man skämtade på det där sättet då och det anspelades mycket på sex. Det hade aldrig gått idag.
     Självklart är det inte ok att skriva så som han gjort, men det var inget ovanligt att det gjordes. Ingen som höjde på ögonbrynen. Då.

     Svara

      Sant- och man talade heller inte öppet om mobbning, ätstörningar och homosexualitet-som jag skrev i en tidigare kommentar. Knappast något att känna sympati och nostalgi inför idag.
      Det gör dock inte att Anna inte har rätt att känna obehag och äckel idag-hon fattade kanske inte då som femtonåring exakt vad han syftade på.
      Han var en känd artist, respekterad. Hon en tonårstjej som många ansåg ”inte så oskyldig som hon såg ut” med mera. Förneka henne inte hennes rätt att som snart 50-åring med annat perspektiv att känna obehag.
      Jag är definitivt inget Anna-fan, men hon är ändå människa.

      Svara

      Ps, jag är också 70-talist (1973) bara så du inte antar att jag inte ens var född då med mera.

      Svara

   Jag håller med om att det var en mindre lämplig hälsning. Men jag skulle inte kalla en 16-åring för ett barn. Sedan har värderingarna ändrats sedan 80-talet då man betraktade tonåringar mer som vuxna. Det här var vid samma tid som en 50-årig Rolling Stones-medlem kunde ha en 13-årig flickvän utan att bli helt socialt utfryst. Att en 32-åring skriver en milt ekivok dedikation till en 16-årig kollega är liksom i en annan liga.

   Det kan förstås ligga annat bakom Annas inlägg som gör att hon känner som hon gör, men själva hälsningen har jag svårt att se som så förkastlig.

   Svara

    Växte upp på 80-talet och barn fick då vara barn, till skillnad från nu då de ska bli vuxna vid sju – det du skriver stämmer helt enkelt inte. Sluta hävda att ”samtiden” på något sätt skulle rättfärdiga mäns äckliga beteende.

    Svara

     Hur förklarar du då fenomen som Bill Wymans groomande av Mandy Smith som av samtiden sågs som ett (visserligen skandalöst) förhållande mellan två vuxna?

     Jag växte också upp på 80-talet och synen på tonåringar var VÄLDIGT annorlunda. Många 16-17-åringar var redan ute i arbetslivet, något som knappt existerar idag. Lagstiftningen kring sexualbrott såg helt annorlunda ut. Antalet tonåriga föräldrar var mycket större jämfört med idag. Andelen 15-åringar som drack var mycket större än idag. Anna Books eget genombrott i Solstollarna visar på en syn på tonåringar som inte hade varit acceptabel idag, i alla fall inte i public service.

     Varför skulle samtiden INTE påverka människors beteende?

     Sedan kan det vara på sin plats att konstatera att det inte är brottsligt för en 32-åring att stöta på en 16-åring, vare sig nu eller då. Om än olämpligt och klandervärt.

     Svara

      Tillägg: Sedan vet vi så klart inte vad som hänt. Jag försvarar inte äckliga män i allmänhet, utan försöker bara belysa att vad som kan ha setts som ett mer oskyldigt skämt för 35 år sedan kan se annorlunda ut med dagens glasögon.

      Svara

      16-17 åringar var ute i arbete oftare för att det FANNS arbeten att få även om man inte ens gått ut gymnasiet då. Det var ett okej alternativ att ta ett lågavlönat jobb efter nian.
      Idag kräver nästan allt gymnasiekompetens MINST. Brottsligt? Nej. Lämpligt? Inte det heller. Allt som strikt talat är lagligt är inte önskvärt eller lämpligt.
      Åttiotalet var bra på många sätt, men snälla-romantisera inte för hårt. Man talade inte om homosexualitet, mobbning, ätstörningar eller andra viktiga saker heller-mobbning var bara en del av skolgången man såg som ”normal” oftast. Inte vill vi ha det tillbaka?

      Svara

       Ja? Det fanns arbeten och därför var fler unga ute i arbete. Det påverkade hur man såg på unga och på hur unga såg sig själva.

       Exakt vad var det du tyckte lät romantiskt i min beskrivning av 80-talet? Groomandet av 13-åriga modeller? Tonårsgraviditeterna?

       Jag konstaterar att det var en annan tid, på gott och på ont. Mest på ont faktiskt. Därför kan man inte döma efter samma måttstock som idag.

       Svara

     Jag är lite tveksamma till att barn ska vara vuxna nu när de är 7 år. Min far född 1943 , från han var 9 år jobbade han all tid som han inte var i skolan i jordbruket med sin far. När han slutade skolan vid 14 års ålder jobbade han heltid i metall industri. Restän va tiden jobbade han som tidigare i jordbruket. Så Nej han hade ingen tid till läxor eller lek.
     Jag tror inte att det är några barn i dag som behöver jobba så mycket i dag .

     Svara

    En gubbe är en gubbe är ett slem om han stöter på en ung flicka oavsett decennium. Trettio plus uppfattas alltid som en äcklig gubbe av tonårsflickor. Hur kan någon försvara Ugglas äckelmeddelande.?

    Svara

   Om hon var 16 år så är det ju enligt lag okey även om dom skulle haft sex, ser inget problem alls.

   Svara

   Skivan är från 1986-hade den i min ungdom. Anna var alltså KNAPPT 16 fyllda, så jo… klart olämpligt. Han borde haft bättre omdöme. Jag gillar Magnus skarpt dom artist, men jag förstår henne faktiskt här.

   Svara

    Men varför säger visar hon detta efter över 30 år?! Varför sa hon inte åt honom då?
    Ärlig och rak som hon är.
    Tycker inte detta är ok alls från honom, men varför visa detta nu? Förstår inte. Det måste ju ha betytt något då hon sparat det så länge? Man sparar väl inte saker man inte tycker om?

    Svara

     Hon hittade väl den när hon städade bland sina åttiotalsminnen och minnena vaknade till liv-minnen hon kanske trängt bort under 30 år. Hon var som sagt bara 15 då och var förmodligen lite osäker på vad som menades med hälsningen egentligen. Inte så lätt för en 15-åring att ”säga ifrån” till en vuxen man heller, tillika en känd artist.
     Men det vet inte jag exakt svar på, dock finns flera tänkbara svar.

     Svara

     Han kanske var en idol för henne då och hon först blev smickrad av uppmärksamheten för att med åren se det på ett annat sätt. Se formuleringen han gjorde på ett annat sätt. Man ser saker ibland lite annorlunda med ålder och erfarenhet.

     Svara

   Lyssna på ”Fula gubbar” från samma platta (Den döende dandyn) …tragisk ironi.

   Svara

  Äckligt. Påminner mig om min ungdoms tid när alla skrev ”smek”. Uäääää. Har fortfarande svårt för det ordet även i tal..

  Svara

   Äntligen någon mer än jag som hatar det ordet! Jag vägrade använda det t.o.m. som liten.

   Svara

    Haha åh får såna playahead-vibbar av ordet smek. ”Kyss och smek ;)” var vanligt att man skrev lite KUL bland tjejerna i min klass…

    Svara

   Som när alla ”sköna snubbar” skrev ”puss i ljumsken” som hälsning… Vidrigt.

   Svara

    Eller att varenda kille i skolan tog en hårt på brösten och samtidigt skrek ”Ratta in Tokyo” Det var helt andra tider då.
    Lärarna såg, men skrattade bara.

    Svara

  Känns lite som med Isabella, att hon kan ljuga och hitta på för att rikta ifrån sig kritik gällande annat..

  I vilket sammanhang fick hon detta? Är det en viss ironi bakom detta då hon var väldigt omtalad för sin figur osv. Var en helt annan tid som man är glad är över.

  Självklart äckligt och gubbsjukt om det är Magnus som skrivit detta till AB.

  Svara

   Vad då om? Det är väl rätt uppenbart att det är Magnus som signerat en skiva åt henne på detta sätt. Att Anna som 16-åring sexualiserades OTROLIGT mycket i press bland annat pga sina bröst gör väl ändå inte saken bättre?

   Svara

    Tydligen har hon ju sparat skivan i alla år.

    Jag vill höra Magnus version innan för jag litar helt enkelt inte på Anna och syftet med att lägga ut detta just nu.

    Svara

     Vad spelar det för roll att hon sparat den? Hon var 16 och han var en stor artist, i en tid där man inte såg på den här typen av beteende på samma sätt. Vem kan förvänta sig att hon skulle ha sagt ifrån eller visat ogillande då?

     Svara

      Som sagt nedan..

      Hon gör nog bäst i att inte kasta sten i glashus.

      Det här är nog mest ett försök att rikta bort all kritik hon fått sista tiden.

      Det var en annan tid då och jag tror inte dagens unga förstår hur samhället såg ut då. På 90-talet gick Tutti-frutti o likn.

      Svara

       Samhället var MER oskuldsfullt 1986 än vad det är idag. Fattar inte hur du inte kan fatta att alla nakna rumpor, bröst, sex i PH som barn matas med KONSTANT osv osv leder till en skevare omvärldsbild än vad ett redan då omtalat och nedvärderat snuskprogram som gick en gång i veckan och som barn inte fick se gjorde.

       Svara

        Har jag ens påstått att samhället är mer oskuldsfullt idag?

        Vissa saker har blivit till det bättre andra saker ännu värre.

        Det var en annan tid då oavsett..
        Man beställde ”n-bollar” på fiket utan att tänka hur fel det var t ex.

        Snarare håller jag med dig om att 80-talet var mer oskuldsfullt.

        Svara

         Du skrev ”en annan tid då”, som att det skulle vara mer okej med sånt här då. Ännu ett hjärntvättat försök att ”rädda” slemmiga män.

         Svara

          Det går inte vinna en argumentation här för allt ska misstolkas.

          Svara

       Och Linje Lusta med Malena Ivarsson 😂🙈 Ni som inte var födda då, googla och ni kommer att ha förståelse för vad vi 70-talister fått utstå.

       Svara

     Det finns mycket som hänt mig när jag var yngre som jag inte ens förstod var opassande. Hon behöver ju inte haft skivan framme utan kanske hittade den när hon rensade gamla lådor eller något

     Svara

      Jo det är sant. Men som sagt hon kastar sten i glashus.

      Svara

       Varför kastar hon sten i glashus? Detta var äckligt skrivet av Magnus Uggla, spelar ingen roll hur Anna betett sig på sistone, detta var inte okej.

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         [Borttagen kommentar]

         Svara

          [Borttagen kommentar]

          Svara

           Ja, det är mycket allvarligare. Men det är en helt annan sak, och hur Anna betedde sig då har inget att göra med det här. Även människor som beter sig som vidriga svin har rätt att säga ifrån när de själva blir utsatta.

   Det är tydligt att folk fortfarande för skillnad på kvinnor och kvinnor.

   Svara

  Bara jag som inte förstår poängen med att stänga av kommentarsfunktionen på ett enda inlägg? Då går man ju bara till en annan bild och skriver av sig.

  Svara

  Men hur ska man veta att han inte skrev detta på skoj till henne på den tiden, ingen vet ju bakgrunden. Magnus Uggla verkar inte vara någon tjejtjusare precis, och Anna kanske var ett efterhängset fan som ville ha lite stjärnglans.

  Men det borde visa sig om Magnus Uggla uttalar sig, Anna kan vända det mesta till att hon är drabbad och att alla är elaka mot henne.

  Svara

   Det är 2019. Kan vi sluta hitta på ursäkter för killar som beter sig illa, och sluta skylla det på tjejerna nu? Jag tror inte heller att uggla menade nåt illa med det, men han behöver inte försvaras. Det är ok skrivet till en 16-åring, det är inte ett roligt skämt.

   Svara

    INTE ok menade jag naturligtvis.

    Svara

    Tack snälla! Fick leta länge efter lite vett och inte bara ”skylla sig själv”.

    Svara

   Fast stopp här.

   Anna må ha minus på sitt förtroendekonto men det är inte upp till oss att utreda vad som har hänt. Än mindre är det upp till ngn av oss att förmildra ett eventuellt övergrepp med kommentarer som ”hon ville ha uppmärksamhet”. Offret har ingen skuld i ett övergrepp, förövaren däremot har ett val; begå brott eller inte.

   Folk är så snabba med såna här kommentarer. Byt ut Annas namn mot en annan kändis – hade man varit lika snabb med att förkasta ett övergrepp då?

   Svara

    Fast stopp här!
    Det var väl ingen som pratade om ett övergrepp.
    Med all sannolikhet stod Anna i kö för att få Magnus Ugglas autograf, han skojade väl till det eftersom det var just hon. Man kan inte gå ut och insinuera att Magnus Uggla förgrep sig på Anna Book när vi inte vet hur detta gick till.

    Svara

     Hon insinuerar inte alls att han förgrep sig på henne, hon likställer texten med ett övergrepp, vilket väl i ärlighetens namn är lite att ta i, MEN det är högst jävla olämpligt och vidrigt att skriva till ett barn.

     Svara

      Jo det gjorde personen, vet du att det är en hon bara på namnet om det inte var du som skrev detta försvar?

      Hon insinuerade i princip att det var ett övergrepp och att Anna var ett brottsoffer.

      Svara

       90% av alla härinne är hon, inte direkt raketforskning. Hon skriver dessutom ”eventuellt övergrepp” och syftar på texten – hur du kan tolka det till något annat är ju enbart trams.

       Svara

        Hur vet du det?

        Svara

        Glömde att säga att 90% är anonyma och då blir det svårt att veta kön.

        Svara

   Det är ju inte kul? Spelar ingen roll om någon skojar när mottagaren inte uppskattar det. Gissningsvis skulle även han tycka att det är över gränsen idag. Är ett annat läge idag än då.

   Svara

   Har du hört Magnus Ugglas gamla låtar? Han verkar tänka rätt mycket på tjejer 😝 oavsett, detta var äckligt skrivet till en ung tonåring när man själv är över 30.

   Svara

   Tror du ens att han kommer ihåg detta?!

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Word!

   Svara

   Jäklar! Spot on 🙏🏼

   Svara

   Fast CamCam, varför tog du bort den kommentaren? Den är helt klart relevant i sammanhanget. Personen den handlade om är myndig och dömd för sina handlingar i flera instanser. Booken har försvarat förövaren och smutskastat offret offentligt.

   Svara

    Jag var noga med att inte nämna rubrikerna på domarna. Inte nämna några namn och det är ju bara att läsa Fru Toledano-Books instagram så kan man se tydligt att hon ifrågasätter offrets sanningshalt. Enkla fakta.

    Svara

  Strategiskt av henne att dra upp det nu. Hon har alltså suttit och hållit på den där gamla hälsningen i 35 år?
  Hon valde att vara tyst under hela tiden Metoo-stormen drog fram över landet men väljer att plocka fram hälsningen NU?
  Lägligt, nu när hon desperat behöver något som strategiskt riktar fokus från Karolinska gymnasiet.

  Man bör också komma ihåg att hälsningen skrevs på åttiotalet när man inte reflekterade över sådant här överhuvudtaget (det kan man ju tycka vad man vill om, men så var det då). I TV-programmet Solstollarna visade man upp en väldigt ung Book i bikini för att hon var välutvecklad och det visste man skulle gå hem hos gubbarna. Idag hade det blivit ett himla liv om man exploaterade halvnakna unga tonårstjejer på samma sätt.

  Hälsningen är slemmig och man kan ifrågasätta den men jag finner det mer anmärkningsvärt att försöka fiska sympatier för det nu 35 år senare. Särskilt då hon sitter i en sits där hon borde se om sitt eget hus först, ett plötsligt metoo-engagemang klingar falskt med tanke på hennes agerande gällande sonens bravader.

  Sorry, men hon har absolut noll i trovärdighet.

  Svara

   Eller hur!

   Svara

   Hon hittade den ju NU?

   Svara

    Mmmmm. Det gjorde hon säkert.

    Svara

     Tror faktiskt på att hon hittade den nu. Finns inte en chans att hon hade hållt tyst under metooperioden annars och missat tillfället att få riktigt mycket uppmärksamhet.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      Hon gjorde väl ett stort nummer under vintern/våren av att hon satt i källaren och rensade klipp i flera veckor i en spara- och en slänghög.

      Svara

     Ja? Hur många har de där gamla skivorna framme liksom? Eller ens cd skivor? Skärpning nu.

     Svara

    Hon som satt i sitt källarförråd i Solna i dagar och berättade hur hon rensade igenom allt som var där i detalj, speciellt gamla minnen från karriären som hon inte ville ha med i sitt nya liv. Nä, denna skiva sparade men plockade fram lämpligt för att ta bort fokus från lögnen med skolan. Hon har lärt sig från Blondinbella.

    Svara

     Nä det tror jag inte. Anna är för impulsiv för att strategiskt kunna planera sånt här.

     Svara

      Planera är väl det sista hon gjort. Hon undrade impulsivt vad hon skulle kunna göra för att få bort fokus och kom på skivan och grävde fram den snabbt som attan. Inte smart gjort att börja ett krig med Magnus Uggla för något han skrev för 35 år sedan. Väldigt impulsivt snarare.

      Svara

      Hon satt ju i timmar och dagar ja rentav veckor och rensade i källaren och bla LP skivor.
      Hon satt ju och sade att hon gått igenom ALLT från minsta kvitto och lapp och uppåt. Så denna skiva tog hon med sig för att använda. Och se nu så skyndade hon sig att slänga fram detta på instagram för att lägga ut ett villospår för att ta fokus från Schoolgate.

      Hon började säga saker vid Me Too men precis då hände ju allt med våldtäkten mot barn, så då tystnade hon snabbt.

      Svara

   Det är väl förmodligen just eftersom man inte reagerade över sånt här på 80-talet som hon sparat skivan i alla år. Hon har fått veta att det inte är nåt att bry sig om, lite roligt, hon ska vara glad att hon fått den signerad. Om det är först nu som hennes känsla i magen säger henne att det här var fan inte ok, då är det så, och då har hon all rätt att reagera på det nu.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Det diskuteras inte hennes son. Det diskuteras hälsningen på skivan. Vill du googla whataboutism ett tag så hjälper du världen.

     Svara

      Här får man diskutera annat en enbart bilden på inlägget.

      Svara

       Åh FÅR MAN?! Tack!!!!

       Svara

    Eller hur!

    Svara

  Mja. Tror inte att Uggla menade det på något sexualiserade eller sexuellt vis alls. Tror inte heller att Anna uppfattade det så. Förrän nu.

  Svara

   Oj, tänk vad mycke du kunde läsa ut av de orden.
   Ledortet i din kommentar är Just ”tror”. Vi vet ju faktiskt inte någonting egentligen. Vi kan bara anta att Magnus är den som skrivit autografer. Vi kan anta att det skett i tiden kring sent 80-tal.
   Men vi vet inte. Någon. Ting.

   Svara

   Magnus är ju en schysst snubbe! De gör aldrig något fel, och när de gör fel gör de egentligen inte fel, utan det är andra som missförstår och kan inte ta ett skämt.

   Svara

  Mitt första minne av Anna Book (jag är 23) är att hon var med i någon kvällstidning för att hennes mage hade spruckit, tyckte det lät så dramatiskt (jag var typ 8 eller nåt) så det är liksom något som etsat sig fast 😂

  Svara

  En snabb googling och jag hittar den här artikeln: https://www.expressen.se/nyheter/anna-books-mage-sprack/ Jag var tydligen sju, starkt barndomsminne det där.

  Svara

   ”Vad minns du från din barndom?”
   ”Att Anna Books mage sprack”
   😂

   Svara

    Haha mitt första riktigt minne av Anna Book förutom ABC är det där med hårtofsen som fastnade i hennes hår och det blev kaos. Vilka rubriker hon gett oss genom åren!

    Svara

    Klart Ugglas dedikation var vidrig och opassande. Såna här obehagliga saker får en tonårstjej höra från äckelgubbar jämt och ständigt. Mina döttrar klagade ofta över kommentarer gubbar fällt när dom gick förbi.

    Svara

  Ugglas ”storhet” var/är (välj själv) att namnge kändisar eller välkända företeelser i sina låtar. På så sätt kan kändisen gråta ut om hur elak han är, men samtidigt åtnjuta gratis exponering och publicitet… Dock har väl Ugglan hållit sig rätt lugn på den fronten i 15-20 år, så hon lär nog inte få reaktionen som hon hoppas på.

  Svara

  Har en väninna som i 20-årsåldern blev förföljd av Magnus Uggla i öppen sportbil. Han hade svårt att ta ett nej.

  Svara

   Ha Ha

   Svara

   Det var på den tiden han hade ordentligt med hår och ofärgat. Tyvärr är det så glest numera att han ofta har hatt. Skulle ändrat sitt varumärke med krullhår när tid fanns.

   Svara

  Är hälsningen alltså från 86? Eller är det bara ett antagande?

  Svara

  Jaha så kom det jag väntat på! Något nytt som flyttar fokus från annas klavertramp med skolan i örebro. Fram med offerkoftan igen!

  Svara

   Anna Book, sååå genomskinligt. Du har väl haft den där skivan i 35 år i beredskap för den dag du gör bort dig stort. Igen.

   Svara

    Alltså vilken töntig antagelse, ge dig nu!

    Svara

  Till saken hör att Magnus Uggla även häcklade Anna Books mamma i låten ”Jag mår illa”
  ”Presskåta mammor, som inför fotografer står och ger autografer” anspelar på hennes mamma som vid något tillfälle skrev autografer till ungar för att hon var ”Anna Books mamma, en stor stjärna”😁

  Svara

   😂🤣😂

   Svara

   Jag tycket inte alls om magnus uggla o hans låttexter. I jag mår illa namnger han ju många ”kändisar” o skriver illa om dem. Var nån låtom hotta brudar oxå. Nej usch, så sexistiskt o otrevligt. 🤢

   Svara

  Apropå trovärdighet, IL fortsätter att använda Arlandas VIP trots att hennes bolag står på konkursens rand. Hon har ju verkligen noll fingertoppskänsla. Hade hon varit seriös hade hon ju börjat dra ner på alla kostnader nu.

  Svara

   Ett sant tecken på att inte förstå hur man driver framgångsrika företag. Ser fram emot konkursen.

   Svara

   Kanske ES är med och betalar flygresan..Men det kan hon ju såklart inte skriva, och att beblanda sig med oss vanliga dödliga ens i tuffa tider skulle ju aldrig hända 😂

   Svara

   Men hon gjorde ju en stor uppoffring igår och gosade med en valp hela dagen – trots att hon är allergisk och hatar djur!

   Svara

   Hon ska väl till Danmark för att ragga fler samarbeten.

   Svara

   Tror hon får det eftersom de har hennes produkter där.

   Svara

   Enligt bloggen så är tydligen VIP-avgiften redan betald för hela året (står i en svarskommentar av Bella). Men svårt att veta vad som är sant med henne…

   Svara

   Hon kanske är sponsrad av vipen

   Svara

  Metoo-rörelsen hade inte haft en lugn stund på 80-talet.
  Det var andra tider då och mycket av underhållningen var gubbsjuk.

  En liten OT-anekdot från 80-talet: det fanns en artist som hette Dan Tillberg och när han var i 30-årsåldern blev han ihop med en 14-åring som hette Malin. Men alla låtsades att hon var 15 när de träffades och det var också det som skrevs i tidningarna. 
  Men hon var bara 14. Vi kände familjen, så jag vet att det var med deras godkännande. 

  Svara

   Mandy Smith och Bill Wyman, Woody Allen och hans styvdotter Soon-Yi är också några exempel där det idag hade blivit ramaskri.
   80-talet var en period då ingen höjde på ögonbrynen över något.
   Det fanns ett band som hette Sha-Bom där sångaren Dag Finn ligger i ett badkar i tidningen OKEJ och snoppen flyter upp till vattenytan och visas helt. Detta i en tidning som lästes av mig och jämnåriga kompisar på 11 år pga att man ville ha planscher och klistermärken av idoler.
   Anna poserar i en av tidningarna i en vit baddräkt som var genomskinlig.
   Ingen tyckte det var ett dugg konstigt.
   Svårt att förstå för er som inte var unga och minns 70-80-talet. Men det var så.
   Med detta menar jag inte att det var rätt.

   Svara

  Jag tror Anna Book kände sig smickrad att Uggla flirtade lite,varför skulle hon annars spara på en gammal skiva som hon fått av honom ?

  Svara

   Håll käft bara

   Svara

    Hej Anna

    Svara

     Nä, då hade det varit många fler 🤬🤯😡😠😤🤢🤮🖕🖕🖕

     Svara

   Kan mycket väl vara så. Vem hade inte blivit smickrad om en man som är ens idol skrivit så. Och är man ung så ser man heller inte det olämpliga i det. OCH med det sagt så vet vi fortfarande inte om den signerades förra veckan eller för 15 år sedan.

   Svara

   Kolla på alla avsnitt på Solstollarna där Anna medverkade så kan man ju diskutera sen 🤭
   Det hade aldrig fått sänts idag när allt ska vara så PK.

   Svara

  Uggla må vara en snuskgubbe men Anna Book ör bara så pinsam! Jämt ett offer för omständigheter hon inte kan rå på.
  Yeah right! 😂
  Hon borde sopa rent hemma innan hon sticker it hakan igen!

  Svara

   ”Anna Book är pinsam så hon får inte uttala sig om något”. OK.

   Svara

    Hur står det till med läsförståelsen?

    Svara

     Den är alldeles utmärkt tack, full pott på svenskan och ordförståelsen alla gånger jag skrivit högskoleprovet, hur går det själv?

     Svara

      Behövde du skriva högskoleprovet flera gånger? 🤔

      Svara

       Baam baam baam 🤣🤣🤣

       Svara

       👊🏼👍🏻😂

       Svara

   Pucko.

   Svara

    Hej Anna! 😃😂

    Svara

   Hon ger ju själv olika ”sexistiska” kommentarer med en glimt i ögat mot pojkar som intervjuat henne i poddar osv.
   Uggla och A kanske hade en jargong som många av oss andra hade på 80-talet när man skojade om lite vad som helst och det fanns inga gränser som nu.
   Mycket jag sagt till andra på skämt skulle jag aldrig komma på tanken att säga idag.
   Bara vad man kallade chokladboll för får mig att skämmas.

   Svara

  Vilka här kommer gå på Blondinbellas Meet and Greet på Åhléns i veckan för att få lära sig hennes beautyhacks och veta mer om hennes produkter 😂😂😂?

  Svara

   Är hon där själv också? 😂

   Svara

    Japp. Hon skrev att hon nu känner att det är helrätt att satsa på den skandinaviska marknaden 😂😂😂. Några månader efter hon dumpat hennes svenska följare för att gräva guld i USA. 🙄

    Svara

     Ja, jäklar vad det svänger i Bellaland! 😂
     Nu kelar hon med hundvalpar hos mamma också! Hon som sa nyss att hon hatar djur! 🙄

     Svara

      Fast det är inget vi hört henne säga, det var något en tidning skrev – så det kanske inte var så hon sa, kanske att hon hatar att hon blir allergisk av djur, och kanske hatar djurhår på möbler t.ex eller liknande. Vad vet vi.

      Svara

       Det var i en stor, fjäskig intervju i Expressen med hemma-hos-reportage hos Bella. Hon sade själv där att hon hatar djur, som svar på en fråga om något djurrelaterat (minns ej vad). Tror knappast tidningen hittat på det. Och jag tror inte hon menade något annat heller, är man allergisk eller liknande uttrycker man sig knappast så.

       Svara

     Hur dumpade hon sina svenska följare menar du? Det gjorde hon väl inte, hennes svenska följare får väl följa henne lika mycket fastän hon arbetar från usa eller från sverige. Det var ju ingen dumpning av svenska följare.

     Svara

   Hack: ha MUA, hårstylist, stylist, osv.

   Svara

  Undrar om det framkommit vilket år Anna fått den här skivan signerad?

  Svara

   Skivan kom ut 1986.

   Svara

    Japp, skivan kom då,,,innebar det att det var det året hon fick den signerad? 🙂

    Svara

   Just det, hade varit snyggt om det visade sig att hon fick den signerad för typ 10 år sedan…. 😅

   Svara

  Hon kom på i efterhand att detta var ett övergrepp som är lägligt att dra upp nu för att få bort fokus på skola och en inte helt aktuell låt som släppts. Varför annars ta upp det nu? Kanske samma som att i efterhand komma på att hon blev illa behandlad av Tilde och klöste sig kvar på löpsedlarna 15 minuter till med sina uttalanden om det. Jag vet inte ens om jag tycker det är tragiskt, löjligt eller sorgligt längre. Huvudsaken är nog dock att det skrivs och att hon inte försvinner in i den gråa glömskan hos oss alla. Ett öde värre än något annat.

  Svara

  Men varför i hela friden har hon sparat den i 20 år om hon nu mår så dåligt över den?
  Varför elda upp den vid nästkommande brasa, och inte den brasa som redan var. Hon har nyligen flyttat, och säkerligen gjort det många gånger sedan 80-talet. Varför åkte den inte i papperskorgen vid flyttarna? Jag blir då inte klok på den kvinnan.

  Svara

   Men precis!!!
   Om något får en att må illa…dåligt så hivar man den ju direkt.
   (Hon har ju haft ett antal år att göra det på också)
   Särskilt vid flytten när hon bara skulle ta med sig fina saker, bra minnen och lite saker, och allt annat som fick henne atr må dåligt åkte hon ju till sopen med…sade hon, men se där är historien ändrad igen

   Näe hon var nog smickrad och har behållit den i alla år men nu enbart för att ta bort fokus från skolan så kommer hon på den här snilleblixten, suck

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Intressant, få se hur det här utvecklas…

  Svara

  Head of kommentarsfält har börjat släppa igenom alla negativa kommentarer mot Bellsan som ett led i excelarket ”projekt stackars Bella”.

  Svara

  Anna Book ligger först av bloggarna på allt för föräldrar. Så allt skvaller här hjälper henne ju bra 😊

  Svara

   Anna blev nog besviken på att det blev magert intresse för hennes nygamla
   låt som hon la upp, all publicitet är bra publicitet får jag anta är Annas motto..
   oavsett vad det handlar om.
   Anna har aldrig varit känd för att vara en stor talang.
   Det är hennes tuttar,fettet,hennes morsa och all gråt som är Annas hits i karriären…

   Svara

   Och My och Åza skriver i kommentarerna att deras statistik inte har räknats på en vecka. Schyssta klubben😬

   Svara

    Fjortisklubben.

    Svara

  Om nu Anna lägger ut denna bild och stänger av kommentarsfältet, varför diskuteras det ens. Vill hon ta upp detta för att vi ska tycka synd om henne?
  Hon vill ju bara att vi ska spekulera och det har hon lyckats med. Nä har hon något att säga så lyssnar jag men inga jäkla hitte på grejor.

  Svara

  Lite obehaglig hälsning ja, speciellt till ett barn. Men att ”råka hitta skivan” 30 år senare och hänga ut Uggla på Instagram känns lite långsökt..

  Svara

   Anna Anna ,,,,,,,,,,,,,Vad ska du nu hitta på härnäst
   Vad dyker upp i ditt huvud NU ?

   Svara

  Försöker hon hitta på något som ska snackas om så inte det senaste om den kriminelle anhörige blir en snackis?

  Svara

   Ja, precis…

   Svara

  Aftonbladet nu! Anhörig åtalas efter tillslag i artistens hem…

  Svara

   Man undrar ju hur det står till i den familjen… 👀

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Inga namn eller utpekanden av berörda parter kommer godkännas.

   Svara

  Anna Book är bara avundsjuk för att Uggla fortfarande är en stor artist, medans hon själv (musikaliskt sett) är helt bortglömd och nu mest får uppmärksamhet för stolligheter hon och hennes familj ställer till med.

  Ang. olämliga saker att göra så vet vi alla vad en viss person i hennes familj gjort och hur Anna då försvarade denna…

  Svara

   Spot on! 🎯🎯🎯

   Svara

  Klart Ugglas dedikation var vidrig och opassande. Såna här obehagliga saker får en tonårstjej höra från äckelgubbar jämt och ständigt. Mina döttrar klagade ofta över kommentarer gubbar fällt när dom gick förbi.

  Svara

  Kom på en sak så här i elfte timmen.

  Om jag förstått rätt så var Anna Book inte helt okänd vid den tiden eller?

  Om den där är skriven till en tindrande autografjägare är den en aning sliskig. När man kallar sig ”din vän i nöden” och är en kollega så kanske det finns en historia bakom?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.