Har influencerna gått på ytterligare en bluffkampanj?

Skämskudden har inte ens hunnit fluffa upp sig igen efter septembers Myflawless-katastrof, och ändå kan det bli aktuellt att använda den igen.
Redan nu!
Den här gången är det svarta Airpods som marknadsförs av bland annat Isabella Löwengrip, Alexandra ”Kissie” Nilsson och Antonija Mandir.
Alla tre har spelat in videos där de höjer produkten till skyarna och prisar allt ifrån färg till batteritid, samtidigt som de delar ut en rabattkod till följarna, men skynda skynda..
Erbjudandet gäller bara i 48 timmar! Följarna ska alltså SNABBT gå in och köpa Airpodsen –  och helst använda den swipe up-länk som finns i deras inlägg.

Så här har det sett ut i deras Instastories under dagen, och vill ni se reklamklippen i sin helhet så finns de i
spelaren längst ner i det här inlägget.

Först reklaminslaget
Sedan Swipe up
Som Öppnas i webbläsare
För att slutligen hamna på sidan www.blackpods.se dit influenserna skickat sina följare i hopp om att de också ska köpa Airpods, och helst då genom att använda just deras rabattkod.
Det länkas även till @blxckpods.se på Instagram där man i story kan se hur det skrollas bland idel positiva omdömen.
Lite märkligt är det dock att blxckpods.se visar upp omdömen som inte är deras, utan som tillhör Blackpods.dk.
En dansk sida som även den säljer kopior av Blxckpods.

Det finns dock ett litet problem med den här reklamen, och jag ska försöka bryta ner det så gott jag kan.

Följarna skickas till www.blackpods.se för att spendera sina pengar, och det är här det..tja….det går lite snett…
Det är nämligen en bluffsida som vid en första anblick verkar vara uppbyggd på ungefär samma sätt som sidan som sålde Myflawless.
Den rätta webbadressen är www.blxcksweden.com och ingenting annat och det HÄR är deras Instagramkonto.
72 500 följare för originalkontot på Instagram och knappa 4000 på fejkkontot.

Om det är någon som fortfarande inte är helt övertygad så talar bilderna här ovan sitt tydliga språk.
Isabella Löwengrip, Alexandra ”Kissie” Nilsson och Antonija Mandir står alltså rakt upp och ner – på Instagram – och försöker få sina följare att handla en piratkopierad produkt med hjälp av just deras rabattkod?

Influencers gnäller ofta över att de själva och deras bransch inte tas på allvar och blir sura när någon säger att det minsann inte är ett riktigt jobb.
Hmm…ni tas inte på allvar?
Vad kan det beror på, tror vi?
KAN DET VARA PGA SÅNT HÄR SOM SKÄMMER UT HELA BRANSCHEN KANSKE!?!?!?

Det här är alltså andra gången på väldigt kort tid som det här händer.
Först var det Myflawless och nu är det Airpods – två samarbeten som enbart verkar ha gått ut på att lura av följarna så mycket pengar som möjligt innan sanningen uppdagades och sidan plockats ner.
Att det händer igen, så här snart är pinsamt. Pinsamt och kanske en indikation på att influencervärlden inte ska tas på mer allvar än så här?

Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice.

Två samarbeten efter varandra, båda med fejkprodukter gör ju inte direkt underverk för trovärdigheten om man säger så.
Vad är det som säger att nästa veckas samarbeten inte också är en bluff? De lärde ju sig uppenbarligen ingenting från Myflawless-debaklet utan klev gladeligen rakt ner i fällan en andra gång, så vad är det som säger att det inte kan hända en tredje gång?
Ingenting.

Det här inlägget skulle kunna användas som en manual i hur man på kortast möjliga tid pulvriserar sin egen trovärdighet och tillit på ett mycket övertygande sätt.
Och vad har nätverken för ansvar här? Det är ju trots allt de som förhandlar fram alla samarbeten för vilket de får en rejäl slant. Jag har hört summor på uppåt miljonen, men det bara ett rykte.
Många går med i nätverk just för att slippa den biten, men om man ändå alltid själv måste dubbelkolla allting för att säkerställa att det inte slunkit igenom fler samarbeten som de här ovan – vad tusan betalar man i så fall en agent eller en plattform för?

Pengar i sjön!

Tack för tips!

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra grävt CamCam!

  Svara

   Faktiskt villig att hålla med. Kvalitativt inlägg. Duktig!

   Svara

    Och självklart skriver hon ”Isabella Löwengrip gör återigen reklam för piratkopierade produkter” haha varför inte Alexandra Kissie Nilsson? 😉 Hon har inte grävt fram det själv dock, det gjorde någon annan.

    Varför skulle det vara bluffsida, vadå bluffsida? För att det finns en annan sida/adress som säljer samma el liknande produkt så behöver väl inte denna sida vara en ”bluffsida eller bluffprodukt”. Vad du vrider till och lyckas få till det. Det är måhända en -ny- sida däremot men produkten kanske är bra och inte alls bluff.

    Fascinerande att du orkar lägga söndagen på sånt här, nu såg jag ju dock att det var en annan Bella-bellackare som grävde fram detta och ville att du skulle uppmärksamma detta och du är såklart inte sen…

    Svara

     🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

     Svara

     Det är bluff, fröken Stollis, eftersom företaget som Blondinbella och övriga gör reklam för försöker mörka att att de har dåliga betyg på TrustPilot genom att visa ett annat företags sida på TrustPilot. De omdömen kunder lämnat visar tydligt att företaget inte skickar den vara kunderna beställt och att man sedan inte får tag på dem för att reklamera.

     Svara

     blxckofsweden på instagram har till och med lagt ut en varning om att folk gör fake sidor på deras air pods

     Svara

     Hej Isabella?

     Svara

   Nu var det iofs en läsare som grävde fram det (ära den som äras bör) men det är bra att Camilla gör ett inlägg om det så att fler ser det.

   Svara

    Att även detta är en bluff borde vara självklart för alla influensers som haft kontakt med båda företagen eftersom det är samma person som står bakom. VD i både rakapparatshaveriet Styled ApS och hörapparatshaveriet SEP INVESTMENT ApS är Pia Fibiger Jensen

    Svara

     Även denna gången är det https://www.instagram.com/realtimemediaofficial/?hl=sv
     Som ligger bakom kampanjen.
     VD för detta bolag är: https://www.instagram.com/johanandreaslarsson/?hl=sv
     Så ser ni hans kommentarer under inlägg så kan ni räkna med att produkten är skit!!

     Svara

      Gick in på instakontot – och ser att magmuskelapparaten 🙈 som synts hos ett gäng influenser oxå kommer via honom då. Influenser marketing när den är som bäst.

      Svara

      Och han har skrivit till Bella som kommentar på hennes senaste barn bild ”Kolla DM” och så en puss emoji. Haha!!!

      Svara

      Så jäkla sant! Han lämnar omdömen och skriver positiva fejkkommentarer på influensernas sidor.. jag dör 😂

      Svara

      ”Följs av Annatoledanobook”

      Svara

      Ja HÄR finns det absolut mer att gräva i!! REAL TIME MEDIA är ett scam företag bestående av den här Johan som försöker få det att se ut som att han äger ett stort seriöst företag. Men det är bara han som lurar dumma influencers!

      Svara

       Jag har varnat för RTM ett bra tag då jag sett att samtliga ”skräpprodukter” går att härleda till detta företag..
       Samtidigt Beter sig VD Johan som en Bella kopia med sitt ”lyxliv” fast han egentligen bygger luftslott:
       https://www.allabolag.se/5591473102/bokslut

       Svara

        CAMILLA GRÄV MER I DETTA SNÄLLA

        Svara

       Suck nej. United Influencers m.fl har däremot några tvivelaktiga upplägg med sina influencers vad gäller fördelning av intäkter. Finns massor att läsa om detta på Resume. Johan är inget annat än en bra kille som byggt ett bolag från grunden och har nöjda kunder. Förväntar mig inte direkt en hög nivå här men kom gärna med bevis för att Real Time Media skulle vara ett ”scam företag”? Att hej-vilt kalla företag för scam underminerar det arbete/granskningar som görs gentemot faktiskt tvivelaktiga företag (och företagare).

       Svara

    Läs även Griploovs inlägg om detta!
    Tredje danska företaget på ett par veckor. Vad har hon trasslat in sig i? Ska vi gissa vad den fjärde produkten kommer att vara?

    Svara

     Vi vill inte ha henne i Danmark! – och ni vill inte ha det danska produktet om det är skit dårligt! win-win /lose-lose ?

     Hälsningar från Danmark!

     Svara

   Verkar som att influencernas tid i rampljuset håller på att ta slut. Skönt😃

   Svara

   Nej det är inte bra grävt då hon missat hela poängen. Det finns ett företag som heter RealTimeMedia som ligger bakom alla dessa. Hon har inte ens insett det… Så skitdåligt grävt CamCam.

   Svara

  Kundservice står angivet som dansk bolag på den svenska sidan. Är det de här danska riskkapitalnvesterarna IL träffade i våras i Köpenhamn som hon angav vara svåra? Verkar vara ett stort kontrakt med många produkter hon signat. Och har hon inte n försäljningschef C dom fixar detta åt henne?

  Svara

   Någon skrev på griiplovs instagram att hon fått upp reklam i flödet för samma earpods men istället för 20 % som Bella ger i rabatt så fick man hela 50 % om man köpte det via länken.

   Svara

  Pengar i sjön? För följarna som köper ja men inte för Isabella. Konstigt skratt hon har i sin reklamfilm. Ryser.

  Svara

   Ja, så himla tokigt att lyssna på Celine Dion?

   Svara

    “All by myself”

    Svara

     😂

     Svara

  älskar dina granskande inlägg! och äntligen ett tidigt morgoninlägg, wiho❤️

  för övrigt pinsamt hur ingen av dom är källkritiska. är det inte olagligt att sälja/köpa kopior samt uppmana till köp av kopior? som misslissibell råkade göra med sina ”märkesväskor” från kina(?).

  Svara

   Håller med, bra med granskning!

   MEN, snälla ta en kurs i retorik eller liknande för innehållet är bra, men utförandet är mest ett oproffsigt raljerande.

   Svara

   Jag undrar bara ”HUR kan inte i alla fall Isabella ha någon som gör någon form av undersökning innan hon har diverse samarbeten???”. Jag som inte ens har en tå i denna bransch reagerar. Det är ju inte förbjudet att tänka.

   Svara

    Sara – det börjar sina på kontot kanske, tror ärligt att många influensers skiter blanka tusan i vad de är de gör reklam för. Pengar måste in, då tar man det som erbjuds 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Har sett flera mindre influencers som fortfarande marknadsför tandblekingskiten trots att de vid det här laget inte kan ha undgått kritiken eller att de större bloggarna tagit bort inläggen. Eftersom de lägger dem på story dessutom så gissar jag att de mkt väl vet…

   Svara

    Vilken tandblekning äre denna gången? 😴

    Svara

  Vem kommer ens på tanken att köpa andra AirPods än apples egna till sin iPhone? Det är ju inte så att man köper en billighets iPhone för 2000kr från någon nätshop.

  Svara

   Det är ju inget konstigt. Finns många tillbehör till iPhone som inte är Apple som funkar bra.

   Svara

   Någon som inte har råd att köpa både en iphone och dyra air pods? Är väl jättebra att det finns andra alternativ, alla har inte råd med all dyr elektronik.

   Svara

    Ja men då är det väl en jättebra idé att de köper dessa av kissie via länken om de nu inte själva vill beställa från wish för 100kr

    Svara

   Andra AirPods än Apples egna är såklart omöjligt eftersom AirPods är Apples registrerade och skyddade varumärke.

   Däremot kan du ju köpa en Android-telefon för 2000kr som har 95% av funktionerna och funktionaliteten hos en iPhone (Apple-fanboys bring it on..) på samma sätt som dom här lurarna. Till 1/4 av kostnaden.

   Svara

   Till exempel någon som inte kan ha air pods i öronen pga designen?

   Svara

    Ehh, men dessa kopior har ju kopierat designen… så varför skulle fejkpodsen då plötsligt passa öronen bättre menar du??

    Svara

   Jag har inte råd med Apples och köpte därför Sudio Niva och är mkt nöjd!

   Svara

  ”Pecunia non olet (”money does not stink”) is a Latin saying.” Det där stämmer bra in på de flesta inom branschen.

  Svara

   C.R.E.A.M 😎

   Svara

  Är det inte tredje märkliga produkten i rad för Löwengrip. Nej fjärde collagen och Smilet vita tänder mokkapären.

  Svara

   När jag var liten, pre-internet, kom det konstiga små kataloger i brevlådan med den här typen produkter: näshårsklippningsmaskin, koppar som skiftade färg efter om innehållet var varmt eller kallt och annat stolligt.
   Har hon fått tag i ett restlager som ska säljas av?

   Svara

    vitasmileapparaten hade väl samma upplägg med 50% och är väl oxå danskt?

    Svara

     Danskt smil ska man vara försiktig med. Danskar är inte att lita på – se vad som hände med Kalmarunionen.

     Svara

      *långsint*

      Svara

      ha, ha, ha och vi som tycker att ni svenskar är vort broderfolk 🙂

      Svara

    Influencer marketing har ersatt rabatthäftena med div krafs som kom i brevlådan pre IoT.
    Samma krafs som krängs i ny kanal allt annat är det samma.

    Svara

    Ja! Minns dessa kataloger med obskyra produkter! 😃

    Svara

     Vi hade som kvällsunderhållning att läsa högt ur dessa kataloger och skratta på oss – härliga tider!

     Svara

    Jag tänker också på TV-shop där det såldes alla möjliga produkter. TV-shop finns väl inte längre men våra influencers verkar har tagit vid. 😜

    Svara

   Och ögonfranskletet som man kan ha även när man är gravid och ammar 😇

   Svara

   Icke att förglömma; CBD-oljan

   Svara

  Mycket bra spaning Camilla! Att det endast är 48 timmar det gäller måste vara för att piratföretaget hoppades komma undan med det, innan nån upptäckte.

  Dessa inlägg kommer influenserna att plocka ner pronto. Nu måste trovärdigheten vara kraftigt skadad.

  Uselt att lura sina följare så!

  Svara

  Allt för pengar. Dags att skrota fenomenet?!

  Svara

  Dessutom har originalbolaget samma pris som fejkföretaget erbjuder med influencernas rabattkod, illa! Och usch vad blondinbella har läskigt skratt i sina storys, tycker hon är en sjukt obehaglig människa.

  Svara

   Ja, som någon skrev tidigare. Det är något som inte riktigt lirar med Bella! 😂

   Svara

  På tal om reklam, Kenza börjar göra reklam för allt möjligt nuförtiden känns det som. Bara inom en vecka har hon redan gjort reklam för bland annat Rapunzel, nordicfeel, Aco.

  Svara

   Läste någonstans att de vill flytta. Gäller att tjäna extra stålar då.

   Svara

   Det är dyrt med barn. Barnbidraget räcker knappast till alla kostnader.
   Något köper de väl själva, Kenza och Aleks eller får de allt de behöver från sponsorer nu för tiden?

   Svara

    De får nästan allt från samarbeten nog.. Hon är ju ambassadör för babyshop så 💁🏼‍♀️

    Svara

   Hon rider på vågen kanske, hon har fått massa nya följare efter hon fick barn. Kanske inte i antal följare, gissar att många avföljt i samma takt som nya börjat följa, men många som gillar mamma bloggar som dragits till henne.

   Svara

    Ja, och de nya följarna är säkert en mer köpstark grupp också.
    Smart av Kenza att kapitalisera på nya möjligheter.
    Säkert mer lönsamt än Ivyrevel (fram till den dag hon och Aleks blir utköpta förstås).
    Och i den takt barnet växer så kommer förstås nya produkter och tjänster att bli aktuella.

    Svara

     Håller med! Nu i ljuset av allt detta som uppdagats kring influencers så kommer man på en massa sånt som de promotat & hypeat sönder som sen bara försvunnit från radarn, minns ni Kenzas coded couture satsning? Detta skulle ju bli det nya revolutionerande inom modevärlden men det bara försvann utan att hon någonsin nämnde ngt om det. Visserligen förstår jag om man inte vill prata om ngt som misslyckats men ändå, folk signade ju upp sig på appen och skulle få chans till det unika plagget.

     Svara

      Hon har visst nämnt det och förklarat sig.

      Svara

       Var?

       Svara

      Vad var idén med ”coded couture” egentligen? Förstod aldrig det där riktigt..

      Svara

       Förstod aldrig heller den grejen, istället för att man själv skulle välja/designa plagg man tkr är fint så skulle datorn själv designa tex en klänning åt en, beroende på vad man gjort i en vecka/livsstil…? Kul om man liksom knegar på industri & äter spaghetti & köttfärsås till matlåda, lär bli glammig klänning.

       Svara

        😂😂😂

        Svara

      Jag har frågat flera gånger vad som hände med ”coded couture” och Kenza tar alltid bort kommentaren/väljer att ej publicera den.

      Svara

   Dock kör ju Kenza på lite bättre samarbeten med etablerade företag. Inga MyFlawless här inte 😊

   Svara

   Nordicfeel är ju dock inte så konstigt då de är enda återförsäljare av Kenzas parfym.

   Svara

   Tror Pingis vill bli en mammainfluenser nu också. De är bara reklam kopplat till babyn hos henne nu hela tiden.
   Hon kan väl nischa in sig som 40+ första gångsmamma eller ngt? 🤔👶🏼

   Svara

    Pingis är väl så illa tvungen nu när Isabella Löwengrip lyckats radera värdet på det gemensamma företaget.

    Svara

   Tror snarare att det är ett ”arbete” som är lättare att kombinera när hon är mammaledig. Det håller henne synlig, hon tjänar pengar, men behöver inte lämna varken hem elr son.

   Svara

    Och hon anser uppenbart inte att hon ska reklammarkera inläggen heller.

    Svara

  IsabElla Löwengrip visar inga kommentarer på sitt senaste inlägg. Dolda nu gör att hon får negativa om hörlurarna tror jag. Nån som ser kommentarerna?

  Svara

   Jag kan se kommentarerna men de kritiska kommentarer som fanns i går är bortplockade.

   Svara

    Ahhh, damage control! 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️

    Svara

  Har större företag slutat marknadsföra sig genom influencers, eller har mindre företag börjat betala bättre? Det känns som att de största influensorna gått från typ Saab, Ikea och Dior till fejkade öronploppar och okända märken.

  Svara

   De som en gång var de största är nu helt passè, de är för gamla, för tråkiga, osympatiska och har gjort dåliga val som påverkat deras varumärken väldigt negativt. Kissie och Blondinbella är helt ute, och ju fler skitföretag de samarbetar med ju mer drar sig riktiga företag för att ha kopplingar till dem. Att göra reklam för privatjet, silikontuttar och att dricka pulveriserade skelett från stackars lidande djur år 2019 är spiken i kistan för dem. De duktiga och smarta influencerna får fortfarande bra samarbeten. Tex JanniD har en lång kampanj med Lancome som säkert är värd flera miljoner.

   Svara

  BRANSCHEN (det saknas ett s).

  Dessutom är det korrekta uttrycket: https://idioms.thefreedictionary.com/Fool+me+once%2C+shame+on+you%3B+fool+me+twice%2C+shame+on+me

  Svara

   Jag citerar en LeAnn Rimes låt på engelska, och den går just så. 😉

   Svara

    Fast det står fortf in där det bör stå on. 😊

    Svara

  Är det Bellas försäljningschef Charlotte som ordnat dessa samarbeten?
  Hon kanske medvetet gillrar fällor för Bella eftersom det inte blir något med New York.
  Charlotte skulle ju bli partner i Bellas ”agency” och bo permanent och flott på Upper East Side.
  Charlotte är säkert hämndlysten nu. Eller?

  Svara

   Reklamen finns även som sponsrad reklam. Hu hu. Introduktionserbjudande. Hu hu.

   Svara

    Va?

    Svara

   Det är Johan på mellanhanden Real time media AB som fixar dessa samarbeten till diverse influencers. En riktig scammer.

   Svara

  Så sorgligt egentligen. Blondinbella blev Isabella Löwengrip som ville vara seriös affärskvinna, men med ett stort magplask förvandlades hon åter till Blondinbella. Hon vill förmodligen ta sig ur det danska avtalet, men har inte råd.

  Svara

   Där har vi de magiska orden: ”Hon har inte råd”. Så synd om dig, Bellsan. Karma.

   Svara

  Varför gör Blondinbella detta? Hon sa ju att hennes bolag är värda 500 000 000 kr.

  Svara

   Löwengrip Beauty var värt en halv miljard och Löwengrip Invest skulle börsnoteras. Bellas varumärke var bara det värt en miljard 🤮
   Och så fick man kritik om man påpekade att det bara var tomt säljsnack.

   Svara

    Hennes bolagsgrupp sa hon var värd en halv miljard.

    Svara

     Inte nu mera… ”host host”

     Svara

     Ja, med hennes andel av Löwengrip Beauty som är 50%, Löwengrip Invest och minoritetsandelarna i övriga bolag inkl NTH och Flattered.
     Hur som helst, så är det hitte-på-siffror.
     Löwengrip Beauty är knappast värt något i dagsläget.
     Möjligen om någon skulle vilja betala för varumärket är använda det för andra produkter än de befintliga.
     Men då får man nog sätta dit en dalahäst på förpackningen som Sephora föreslog 🙂

     Svara

  Hon ska väl till Köpenhamn idag så kanske försöker ta sig ur avtalet nu när det jobbas på anseendet.

  Svara

   Verkar som att hon sitter fast i ett jobbigt avtal dör hon ska gör reklam för skitprodukter. Gick väl an förut när hon kunde blanda upp det med bilder av mera lyxkaraktär.

   Svara

   Ja, vad ska Bella hitta på i Köpenhamn tro?
   Hon har väl något samarbete med Hotel d’Angleterre?
   Då får vi snart se bilder på deras spa och vilken fin room-service de har.
   Plus välkomstbukett med kort från PR-chefen, choklad, frukt och en flaska skumpa.
   ”Välkommen Isabella att göra reklam för vårt hotell!”
   (fast på danska som är nästan samma men olikt).

   Svara

    Och femtio instastories med panoreringar över lobby och hotellrum, content så tråkigt att klockorna stannar…

    Svara

     Det är så sjukt skevt, hon har ju pratat om att hon vill bli nästa Estée Lauder (det är dock inget fel i att ha stora mål) men jag menar kontrasten mellan att sikta på ett varunamn så classy som Estée Lauder och i samma veva göra reklam för Ali express/wish produkter är ganska så enorm. Men i slutändan är det vi som måste ta ansvar att INTE följa dessa influencers och sluta bidra till deras kassako.

     Svara

  Fattar inte, inget av företagen säljer väl original produkter? Jag tror att du får samma vara oavsett vilken sida du beställer ifrån.

  Svara

   Japp samma som du beställer från kina via Ali och Wish för 90 spänn

   Svara

   Det tror jag med.

   Svara

  Isabella hade möjligheten att vända om, och byta riktning. Istället väljer hon att inte nämna det faktum att hon gjort reklam och lurat en massa människor att köpa myflawless. Hon går ut med snyfthistoria om att bolagen och hennes idéer tyvärr inte funkar. Inte ett PIP om hennes uppblåsta siffror eller en ursäkt till de följare som gått på hennes reklam. För att hon ljugit och arbetat oprofessionellt är ju inte samma sak som att företagen för dåligt (vilket tydligen är lättare att skriva om)

  Sedan har hon mage att göra OM detta? Med samma bluffbolag??!! Skämtar hon eller??

  Hon är så lite ångerfull så det finns inte…

  Svara

   Och Hand in Hand har med henne på event som förebild för kenyanska kvinnor som ska starta eget. De verkar heller inte göra sin hemläxa.

   Svara

    Är det sant? Men ingen av dem kan väl rimligen inspireras i sitt företagande, givet deras förutsättningar, av henne? Svassande i sina stiletter mer kavajen över axeln, entreprenör inom att tjäna pengar på konsumtion och fejkföretagande?

    Svara

     Event i Göteborg och i Stockholm med Percy. I Sto hade de flugit hit några som hon träffat i Kenya. Hon talade i Stockholm. Kan vara att herr Selins pengar gör att Hand in Hand inte kollar upp henne. Money talks. Tror dock inte att kvinnor i Kenya vill förknippas med henne när de upptäcker hur hon jobbar.

     Svara

      Hon är ju en duktig talare och en drivande entreprenör.

      Svara

  Vad hände med produkten som Bellas ”agency” skulle introducera någon vecka sedan? I hennes stories verkade det som att de hade panik för att kunden hade ångrat sig och Bella skulle hålla extramöten med dem om det (för att kunna senarelögga introduktionen)? Jag har för mig att det var Butterfly-bolaget och att detta hände samma dag som Expressen publicerade sin artikel om Bellas uppblåsta siffror?

  Svara

   Fjärilen har flugit sin kos…

   Svara

  hahaha Gud vilken soppa, blir bara mer och mer transparant att det måste in pengar i plånboken, spelar ingen roll hur/var bara det rullar in cash.

  snacka om att sjunka lågt

  Svara

  Hon borde anmälas!
  Det måste finnas gränser för hur man kan lura sina följare.

  Varför raderar hon kommentarer som påtalar denna bluff??

  Hon måste vara desperat.

  Svara

   Hon? Dem menar du väl. Är ju flera stycken.

   Svara

    DE!

    Svara

  Intressant granskning i grunden, men din disposition av inlägget och språket i texten gör det svårt att ta till sig informationen. Det känns rörigt och hattigt. Tror denna typ av granskande inlägg skulle dra nytta av en tydligare struktur, inte så mycket talspråk osv.

  Svara

   Håller fullständigt med!

   Svara

  Det riktiga företaget har tom behövt göra ett förtydligande om att det finns företag som uppger sig för att vara dem, men som inte är det.

  Be aware! Finns bland deras sparade ig-stories.

  Svara

  Har hon inte haft möjlighet att stoppa reklamen tills vidare med tanke på de löften hon gett för bara några dagar sedan? Förutom de lättövertalade och godtrogna i hennes kommentarsfält kommer de flesta att kräva ”bevis” för att hon verkligen tagit lärdom och gjort/gör betydande förändringar. Den möjligheten har hon verkligen men hon är naiv om hon tror att en snyfthistoria ska vända opinionen och förändra bilden av henne. Hennes inlägg med Percy var något opassande för en kvinna som precis erkänt en pågående kris för att inte säga alla inlägg hon re-postade på instagram med beröm från de godtrogna, förlåt stöttande, läsarna.

  Svara

  Blev även väldigt förvånad över att Katrin Z gjorde reklam för en sådan där magmaskin ala tvshop 😳😳 Börjar det sina i kassorna eller varför hoppar dom på dessa oseriösa ”jobb”??

  Svara

   Jag såg också någon som gjorde det, minns inte vem men blev full i skratt. Det kan inte vara på riktigt 😂

   Svara

   Zyto var ju iaf ärlig med att hon inte använt den en tid utan sa att nu ska jag testa denna – till skillnad från Madeleine Ilmrud som skrev att denna har hjälpt mig, som om hon använt den en tid – nej tror inte hon använt den alls innan hon gjorde ett reklaminlägg om den, så fort hon fått hem den, och då var det nog första gången hon använde den. Dock är den kanske bra och kanske fungerar det vet jag inget om.

   Svara

  Jag är så jävla trött på hela influencervärlden!!! Och det värsta är att dom ALDRIG står för felen dom gör heller. Ingen av dom som gjort reklam för dom här grejerna kommer svara på kritiken, och det blir jag så jävla irriterad på. Skaffa er riktiga jobb istället för att få folk att köpa köpa köpa!!

  Svara

   Du satte ord på vad jag känner. Förstår inte varför folk fortfarande följer alla dessa?? Vad kan man få ut av det överhuvudtaget

   Svara

   Och svarar de så gnäller de om ”haaaat”, ”dreeeev” osv istället för att fatta att det handlar om befogad kritik. Sköra egon….

   Svara

    Eller att man är avundsjuk på deras ”framgång”. De inser inte att många människor inte vill sälja sina själar, sälja ut sina barn och basunera sin förlossning online för att få pengar.

    Själv arbetar jag inom vården och kommer aldrig tjäna storkovan men känner att jag gör något meningsfullt, bidrar till samhället samt lönen betalar mina räkningar och hyra.

    Svara

     Det är därför jag pluggar till sjuksköterska, DET om något är ett riktigt jobb! Det är fan en skam att ”influencer” ens är ett yrke.

     Svara

     Jag har varken karriär eller jobb, så har eg. Ingen talan om detta. Men håller verkligen med er.
     Tycker ni som satsar på riktiga jobb och kämpar hårt är de som bör tjäna stora summor. Inte influencers.

     Svara

   Jaaaa!!!! Och hela denna influencertrenden känns som den symboliserar mänsklighetens förfall med konsumtionshets, statusjakt, högmod mm. Detta levnadssätt är inte hållbart varken psykiskt för den enskilde individen eller för vår stackars natur :/

   Numera blir Jag blir snarare avskräckt av märken som Daniel Wellington, CHIMI och andra som sålt ut sig till influencers.

   Svara

  ”Jag väljer mina samarbeten med stor omsorg.” = ”Shit, jag måste få in pengar för att bygga klar poolen så att jag kan sälja villan och stoppa tillbaka deg i aktiekapitalet i mina företag som jag förbrukat på lyxstrunt innan konkursen blir ett faktum.”

  Svara

   Ja det där med att det skulle varit ett företag som inte höll sin del av avtalet känns ju mindre och mindre troligt. Lutar ju mer åt att byggföretaget inte fick sina pengar och därför lämnade poolbygget…

   Svara

  Vad var det Blondinellan hade för rubrik häromdagen? ”Gör om gör rätt”? Oj hoppsan, det blev visst ”Gör om gör fel igen”.

  Svara

  Nu är mina inklusive andras kommentarer gällande bluff på antonija mandirs sida bortplockade. Vet inte varför jag tar så hårt på detta men hela grejen med influencers ska ju vara att känna ett förtroende för de personer man valt att följa. Sen ignoreras man och blir varken sedd eller hörd! Vill att alla ska läsa detta inlägg!

  Svara

   Antonija är drottningen på dåliga samarbeten. Tycker det är så tråkigt då hennes följare är små barn som tror på allt hon säjer.
   Sen är hon inte så gullig och trevlig som hon försöker framställa sig utan gör vad som helst för att bli ”känd”

   Svara

   Antonija Mandir är den värsta av ALLA – en ren katastrof! Tar bort alla kommentarer och lurar sina följare hela tiden. Tror inte på ett ord hon säger!!

   Svara

  You see my problem is this
  I’m dreaming away
  Wishing that heroes, they truly exist
  I cry, watching the days
  Can’t you see I’m a fool in so many ways
  But to lose all my senses
  That is just so typically me
  Oh baby, oh
  Oops, I did it again

  Svara

  Jag fattade direkt att det var något som inte stämde när jag såg att Antonija skrev ”De är redan på 50%, med min kod får ni ytterligare 20% rabatt”. INGET seriöst företag ger 70% rabatt bara sådär. Att hon/de inte inser de själva?

  Är influencers så dumma/pengakåta att de inte ens bemödar sig att tänka en extra gång på samarbeten de gör?

  Svara

   20% på 50% nedsatt vara är inte 70%, utan 60% av originalpriset.

   Svara

    Du tycker att DET är det viktigaste att påpeka?

    Oavsett har inget seriöst företag så mycket rabatt hur som helst.

    Svara

  Isabella Löwengrip, är det sant att du inte längre kan ta ut någon utdelning från dina företag?

  Är det därför du gör reklam för rakapparater utan kvalitet, skadlig tandblekning, kinahörlurar, collagen gjort av slaktavfall?

  Har du förbrukat mer än hälften av aktiekapitalet och är nära konkurs?

  Hur länge kan du behålla villan?

  Blir det verkligen ekonomiskt bistånd från Göteborg, eller är det villkorat på ett sätt du inte kan acceptera?

  Poolen som aldrig blir klar, är det för att du inte har råd att betala med egna pengar?

  Svara

   Tror det är bättre att du frågar på hennes blogg om du vill få svar. Hennes pool är nästan klar, hon har anlitat nytt företag till det efter att de andra gått i konkurs. Hade du sett och vetat om du läst hennes blogg. Samma sak hände Gynning, hennes poolbygge stannade för att företaget gick i konkurs så hon fick också anlita annat företag för att göra klart så det blev en stor kostnad för henne. Otur de hade.

   Svara

    Som om sådana kommentarer skulle publiceras på hennes blogg? Ehhhh, tror inte det.

    Svara

    Men vi vet inte om byggföretaget gått i konkurs. Finns inga framlagda bevis för det så sprid inte data som kan vara falskt.

    Svara

  I blogginlägget från igår kväll skriver Isabella att hon tillbringat dagen hos sin mamma och gosat med mammans nya hundvalp. Lång utläggning om hur ljuvlig den är och hur välgörande det är att kela med djur samt en nostalgisk tillbakablick på när hon hade hunden Christian. Trodde Isabella hatade djur? 😂 Såå uppenbart sympatifiskande sliskinlägg helt enligt excelarket.

  Svara

   Isabella Löwngrip adopterade väl bort hunden hon hade för att det liksom blev hundhår i huset? Eller om den inte matchade inredningen.

   Svara

   Oh jesus… kan hon bara sluta. Det är så pinsamt.

   Svara

  Jag är intresserad vad dessa så kallade ”influäncers” tjänar på detta samarbete. Någon som vet?

  Svara

  Där fick du till det, du lyckas få till det – ”Isabella Löwengrip gör återigen reklam för piratkopierade produkter” ojoj ja piratkopierat låter ju illa och varför inte Alexandra Kissie Nilsson gör återigen reklam för…. ? Nejdå haha. Och varför skulle det vara bluffsida, vadå bluffsida? Bara för att det finns en annan sida/adress som säljer samma el liknande produkt så behöver väl inte denna sida vara en ”bluffsida eller bluffprodukt”. Vad du vrider till och lyckas få till det. Det är måhända en -ny- sida däremot men produkten kanske är bra och inte alls bluff. Fascinerande att du orkar lägga söndagen på sånt här, nu såg jag ju dock att det var en annan Bella-bellackare som grävde fram detta och ville att du skulle uppmärksamma detta och du är såklart inte sen…

  Svara

   Fick inte riktigt fram vad du ville säga med din kommentar? Att hon orkar lägga sin söndag på vad, sitt jobb? J

   Svara

    Jobbar du också 7 dagar i veckan Kika? 24//7 kanske? 😉

    Svara

     Typ, är student och jobbar i butik på helgerna 😊. 24/7 jobbar nog inte Camilla heller. Men varför blir du upprörd över hur hon väljer att lägga upp sitt arbete?

     Svara

   ”Hej Isabella, titta vad duktig jag är som försvarar dig fast du gör bort dig mest hela tiden och gör andra illa. Hallå? Hör du mig?”

   Stollis, hon bryr sig inte. Skaffa dig ett liv.

   Svara

    Säger du skaffa dig ett liv till c och till dem som hela tiden diskuterar och häcklar Bella här, dagligen i varje inlägg, de som verkar mist sagt besatta av Isabella och typ stallkar och bevakar varje steg hon tar? Ska inte de skaffa sig ett liv? 😉

    Svara

     C driver denna blogg som sitt yrke, det är lite skillnad. Och Bellas liv är ju en sådan cirkus i jämförelse med andra influencers så det är inte konstigt att det handlar mycket om just henne i denna blogg. Materialet om Bellis skriver ju sig självt, med allt stolligt hon tar sig för. Men du är själv kanske heltidsanställd som Bellariddare? Får betalt av Bella i billiga rakapparater och frätande tandblekning? Kanske därför du hänger här 24/7?

     Svara

  Bra att du ibland skriver om Bella och andra influencers som gör samma (oetiska/olagliga) fel så att folk inser att Bella inte på något sätt är ”bättre” än någon annan småbloggare.

  För övrigt får hon skylla sig själv att hon får så mycket kritik: hon har lurat anställda, kunder, jobbpartners och läsare och har även visat sitt förakt mot läsarna på olika sätt. Hon fick hybris och trodde att hon var för stor för Sverige när det sedan visade att hon inte har kunnat åstadkomma något utanför Sverige. En flopp.

  Svara

   Hehe jösses.. fast du vet att hennes produkter finns att köpa i ett antal länder va? I fysiska butiker i Australien bl a. Lurat kunder anställda och jobbpartners?? För att de ändrar planer och drar ner på satsningar och kostnader? Så gör många företag, det kan behövas ibland. Anser du att andra ”luras” också? Anser du att andra företagare som drar ner på personal, på kostnader, på utgifter/omsättning, eller går i konkurs är dåliga och usla människor som luras? Det kostar pengar att satsa och försöka växa så är det. Bella har haft många smarta och kloka ideér sen är det inte lätt att driva bolag och lyckas bra med allt då hon hela tiden smutskastas, motarbetas och häcklas. Hon får betydligt mer kritik än andra, oförtjänt, när andra gör samma saker och kommer undan, och andra gör värre saker än Bella men hon ska få skiit för allt – vad hon än gör och inte gör…

   Svara

    Jag orkar aldrig läsa dina kommentarer. Det är synd om dig på något tragiskt vis 💖 Andas…

    Svara

    Undrar vad du säger när konkursen kommer? Att det är orättvist att uppmärksamma det för att det finns minsann andra som också gör konkurs?

    Svara

  Om influencers bara är rena idioter som säljer lösnummer utan eget ansvar så förstår jag formuleringen ”Har influencerna gått på ytterligare en bluffkampanj?” Visst kan vi alla gå på nitar men något annat än utseendet måste väl man ändå kunna kräva av en riktig influencer. Tex att de odlar långvariga relationer med sambarbetspartner som de själva är bekanta med och inte huxflux går till första bästa …

  Någon fördel bör det väl kunna vara att köpa en grej på en influencers inrådan?
  -De bör kunna vara förebilder och inte efterblivna trollfabriker

  Svara

  När jag nyss spelade ett spel på min IPad , dök denna fejksida upp som reklam. 🙄

  Svara

  Antonija Mandir tar bort alla kritiska kommentarer under blackpod inlägget. Alltså skiter hon fullständigt i sina kunder och att hålla sitt egna varumärke ”rent” från sånt här.

  Svara

  Camcam: kan du inte intervjua Stollis nån gång (om Stollis är okej med det också)? Det skulle vara intressant att se varför hen (och andra) luras så mycket av bluffbloggaren Bella.

  Svara

  Det första jag kom att tänka på när jag såg henne göra reklam för dessa, är att hon själv använder apples egna AirPods och inte denna kopia. Det liksom minskar hennes trovärdighet. Hon gör så mycket reklam för produkter ect som hon aldrig personligen skulle använda eller sätta på sig. Dessutom är det så mycket reklam, hela tiden, finns det liksom inget stopp. Vad hände med CBD oljan hon gjorde reklam för som var såå bra som hon då ens inte hade testat? Sen då när hon har gjort reklam för produkter som visat sig sen vara bluff eller oseriöst företag så raderar hon bara allt, inte går in och talar om för sina följare vad som skett, tar inget ansvar alls. Sen kanske hon i sin tur blivit lurad, men hon kunde i alla fall gå ut med någonting, att hon beklagar eller liknande, nu skiter hon ju i sådant totalt. Skulle aldrig köpa en enda produkt hon gör reklam för.

  Svara

  Klänning från Balmain + Chanelväska + piratkopierade earpods = perfekt match. 😂

  Svara

  Har Bella själv ställt upp sina produkter i badrummet på Arlanda VIP (i hennes senaste story)?

  Svara

  Är detta verkligen piratokipor? Nej säger jag, renommé-snyltning möjligen. Men det är inte samma logga och inte samma namn
  Lite som att säga att https://www.pensonic.com/ är en piratkopia av https://www.panasonic.com/

  Svara

  Men stämmer detta verkligen? När jag klickar på länken som du menar är äkta och skriver in ISABELLA20 så dras rabatten av. Skulle rabattkoden funka om det hela var en scam?

  Svara

   Rabatten är inte en scam. Men företaget bakom dem är en scam. De försöker lura kunder att de säljer originalet Blackpods men säljer i själva verket billiga, liknande hörlurar från Kina. Om man läser på deras TrustPilot, den de själva inte länkar till…så ser man att flera kunder påpekar att de fått momskrav från PostNord för att paketet kommit från Kina.

   Svara

   Det är samma bluff företag som låg bakom MyFlawless.
   Även dom hade ett samarbete med olika bloggare där man fick 20% om man uppgav en kod.
   Så ja koden fungerar. Men du kommer säkert få en billig kopia av vad dom annonserar ut. Precis som med MyFlawless.
   En sida som numera är nedstängd. Och helt plötsligt ploppar den här sidan med earpods upp istället.
   Om du verkligen vill beställa så försök att komma i kontakt med företaget FÖRST INNAN du beställer.
   MyFlawless gick det aldrig att få kontakt med. Dom svarar inte på e-mail eller chatt. Inte heller svarar dom på Facebook.
   Och får dom någon negativ kommentar på Instagram så blockerar dom användaren.
   På Trustpilot så anmäler dom alla negativa omdömen och får dom bort plockade.
   Det är inte att rekommendera att köpa av ett företag som man inte kan kommunicera med.

   Svara

  Jag sökte efter airpods på wish och första träffen jag fick fram var exakt dessa för 75kr

  Svara

  My flawless säljs på apoteket hjärtat, är inte det konstigt?!

  Svara

   Det är originalet Flawless Legs från Tvins som Apoteket Hjärtat säljer. My Flawless, som Isabella gjorde reklam för, använder original bilderna men skickar en billig kopia som heter bSmooth Legs. En produkt du kan hitta på Wish för runt 200:-
   https://myflawless.se/ har tagit ner sin hemsida nu. Förmodligen är den nedstängd av Konsumentverket då dom fått många anmälningar.

   Svara

   Jag vet inte hundra men det varumärket heter enbart flawless, kanske är det orginal tillverkaren och myflawless billig kopia? Som sagt jag vet inte, utan bra en vild gissning

   Svara

   Verkar vara originalprodukten. Inte den billiga vi fick 😂

   Svara

  Det är sååå tydligt att Blondinbella inte accepterar en enda kritisk kommentar. Hennes senaste inlägg om samarbetet med Ellos har bara 4 kommentarer hahaha jo, tjena!

  Svara

  Men vågar man lämna 2 års garanti och 60 dagars ångerrätt på en vara som sägs vara bluff och värdelös?
  Någon som har dom och kan recensera?

  Svara

   Ja de kan lova vad som helst! Du får inte tag på dem när du vill reklamera.

   Svara

  Antonija Mandir är en stor BLUFF! Hon har lurat mig först att köpa Myflawless kopian och nu detta! Ska ALDRIG köpa något som hon rekommenderar. Hon gör vad som helst för pengar vilket verkar vara samma som dessa andra influensers. Förstår inte hur dum jag varit att jag gick på detta.

  Svara

  och här har vi en som är dum nog att beställa ett par bluffpods.
  insåg mitt misstag ca 2 minuter efter jag genomfört ordern och mailade direkt om att få den annullerad. Någon som har bättre koll än mig på hur bluffsajter fungerar? kommer dom ens annullera ordern eller har jag satt mig själv i skiten fullständigt? SUCK!!!!

  Svara

  Problemet här är att inte ens originalet är original, och det skulle inte förvåna mig om alla dessa copycats i själva verket är samma person. Samtliga av dessa sidor erbjuder en billig dropshipping-produkt från Kina, du kan beställa en för 70 kr på Alibaba. Man ska ALLTID vara försiktig om det låter för bra för att vara sant. Inget seriöst företag skulle erbjuda 50% rabatt på sin produkt, såvida de inte har en rejäl vinstmarginal (dvs om produkten är billigt skräp).

  Svara

  Jag blev luran av Kissie genom hennes falksa reklam… när mina pengar 927kr försvunnit och hemsidan nu är borta så skrev jag till Kissie Alexandra B Nilsson om händelsen och att jag köpte dom genom hennes inlägg, och att hon måste ta sitt ansvar så fick jag som svar. Hej va tråkigt, dessvärre är jag en marknadsplattform, kontakta blackpods hoppas det löser sig.
  Så Kissie tar emot en massa pengar för reklam utan en tanke på att hennes följare blir lurade tack vare henne. hon stoppar pengarna i fickan och skiter i konsekvenserna. jag kommer polisanmäla Kissie och hela hennes företag för bedrägeri…
  det här är helt sjukt!!!! ÄCKLIGA BLOGGARE HOPPAS NI FÅR SÅ MYCKET OLYCKA!! SE PÅ BLODIN BELLA; CIRKELN ÄR RUND NI KOMMER FÅ SMAKA PÅ ERAN KARMA!!!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.