Är Instagram nya tv-shop?


Först var det Myflawless, sen Airpodsen (vars danska partner Mads i ett ilsket mail hävdar visst är den äkta varan) och nu den här magmaskinen från mymuscle.se som bland annat Katrin Zytomierska gör reklam för.
Vad har alla dessa tre gemensamt?
Jo, att man får ytterligare 20% rabatt på ett redan halverat pris. Om inte det får en liten varningsklocka att ringa som en uppmaning att dra öronen åt sig så vet jag inte riktigt vad som skulle kunna krävas faktiskt.
Helt okända företag som helst plötsligt slumpar bort sina produkter för tack ska du ha och ingenting med hjälp av okritiska influencers, som gladeligen verkar villiga att associera sig med de mest obskyra av företag så länge det utgår betalning.

Detta är alltså den tredje produkten på väldigt kort tid som följer exakt samma mönster med exakt samma typ av erbjudande.
Tv-shop fast på Instagram, kan man säga.
Hur många till ska vi behöva se innan branschen slutligen självsaneras och dessa samarbeten blir ett minne blott?
Jag trodde det skulle hända efter Myflawless, men ack så fel jag hade.

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ska till Bali över jul och nyår (resan kostade ett par hundra tusen enligt henne) – nu måste cashen in!

  Vore faktiskt kul att se om hon har nån gräns för vad hon gör reklam för, jag tror inte det. Hon bryr sig bara om pengar.

  Svara

   Hennes oätliga produkter med mängder av aspartam kanske inte säljer!!! 😂
   Så cashen måste in på annat sätt och vad vore då bättre än att lura aningslösa följare…

   Svara

    Bättre aspartam än socker…

    Svara

     Socker är inte livsfarligt! Aspartam däremot.. går igenom kroppen ofrändrad. Vem vet hur det påverkar vår insida. Blir så trött för alla som fått sockerfobi och typ avstår från en frukt för att de är rädda. Cellen drivs av enkla sockerarter om du inte visste det.

     Svara

      ÄR det farligt med ämnen som går igenom kroppen oförändrat??? Det måste väl vara optimalt? Ingen påverkan alls. Är för övrigt innerligt trött på alla som talar om det LIVSFARLIGA sötningsmedlen som bara ligger och lurar och väntar på att ge igen på våra kroppar. NÄR skall det ske??? Finns inga så väl testade livsmedel som sötningsmedel.

      Svara

       Nu är ju inte alla sötningsmedel likadana, Aspartam är inte bland de bättre.

       Svara

       Jag har inte sagt att det är skadligt, DÄREMOT smakar aspartam 🐒

       Svara

   Många kändisar gör allt för att slippa ta ett vanligt arbete.
   Wahlgrens tjänar pengar på att bli filmade.
   Nu ska även Hannah Graf och Magdalena Graf köra detta.
   Kändisar hatar vanliga arbeten. 🙂

   Svara

    Hatar och hatar…. en del av dem kan ju ingenting annat än synas och kassan på Lidl känns väl inte så lockande.

    Svara

     Nej men jag tror inte det handlar om bara kassan på Lidl.
     Jag tror det handlar om vanliga jobb överlag.
     De vill tjäna mkt genom att göra så lite som möjligt.
     Och sen självfallet så har de stora egon.
     Det krävs ju.

     Svara

   Om jag hade ett par hundra tusen att lägga på en resa så skulle jag åka till nån annanstans än Bali. Bali är bara en smutsig turistfälla där fulla australier härjar.

   Svara

    Passar ju Katrin Z utmärkt då! Hon kommer passa in som handen i handsken!

    Svara

   Nu är ju just elstimulering av muskler något som faktiskt fungerar och används både i vård och rehabilitering. Då för tunna ostimulerade eller skadade muskler som man inte ska belasta i onödan. En frisk människa, som i annat INTE tränar, kommer inte få ett sexpack av denna produkt. Därmed inte sagt att den inte fungerar, bara att målgruppen är fel.

   Svara

  Jag har haft svårt att sova i natt och har legat och surfat runt. Jag har som alla andra läst dom här inläggen som har kommit senaste veckorna och dömt företaget som oseriöst. Sen inser jag plötsligt att på Instagram så dyker den här reklamen upp (Instagram reklam alltså, inte hos influenser) den dyker upp när jag spelar iPhone spel som har reklam. Då inser jag att jag måste vara lite källkritisk, är det verkligen ett blufföretag eller bara ett företag som säljer billiga hörlurar. Är det så att ett oskyldigt företag kommer gå ner pga. av en blogg som bedriver hetsjakt på influensers? Jag undrar om vi kommer sitta om något år och läsa granskningar i expressen om företag som denna blogg och hur de tjänar storkovan på att lura och manipulera människor med vinklade nyheter. Mycket spännande

  Svara

   Ja det har varit flera inlägg med tvivelaktig sanningshalt på senaste tiden.

   Svara

   Bara så jag förstår.
   De under de senaste veckorna omskrivna företagen som säljer produkterna för tandblekning, rakapparat och nu EarPods är reko företag eftersom de annonserar via direktreklam på IG?
   De blir utsatta för en konspiratorisk attack av expressen och bloggbevakning som då är anledning till att de går i konkurs?
   Är det så du menar?

   Svara

   De är dock bevisligen ett blufföretag eftersom många kunder fått fel produkt. De gör reklam för en produkt, exempelvis hörlurar, men när kunder får hem produkten så är det en annan sorts hörlurar med ett annat utseende och en annan låda. När kunder sedan klagar är det nästan omöjligt att få tag på företaget så vägrar att betala tillbaka pengarna till kunden.
   De här företagen har gjort business av att marknadsföra en snygg, cool produkt men sedan sälja en billig undermålig kopia till kunderna.

   Svara

    Det finns många små företag vars verksamhet går ut på att köpa in olika konkurspartier av allt möjligt och sedan sälja det till konsumenter för en billig peng. Dessa företag kan väldigt lite om lagstiftning kring konsumentköp och bryter ofta mot lagen mer eller mindre avsiktligt.
    Den andra gruppen är lurendrejare som enbart har som mål att lura av konsumenter på deras pengar. Dessa företag är ofta utlandsägda och inte helt ovanligt också att de är brevlådeföretag.
    Både kalla fakta och uppdrag granskning tar upp sådan företag och det finns även kommuner som blivit rejält blåsta.
    Jag förstår syftet med din fråga samtidigt som den inte bidrar till något annat än att rikta bort blicken från ett oärligt företag med en suspekt affärsidé. Det gagnar inte konsumenten och inte heller influencern. Influencers blir utnyttjade av mindre seriösa företag och har mycket mer att förlora än företaget själva då det är influencerns personliga varumärke som står på spel. Min personliga reflektion är att våra Svenska influencers är för naiva och orutinerade eller för penningsugna och bortser därför från att det alltid finns en risk när man lånar ut sitt namn till ett företag.

    Svara

   Vem som helst kan köpa reklam i ett iPhone spel. Det är inte en garanti för trovärdighet…

   Svara

   Jag får upp massa reklam på produkter från wish osv när jag spelar mobilspel eller är inne på instagram, så tycker inte en sån sak avgör hur seriös man är.

   Svara

   ja reklam i ett iphonespel/insta är ingen garanti för att varan/företaget är seriöst. De som säljer reklam är inte intresserade av att granska företagen, de vill bara ha in pengar. Hur mkt oseriösa företag finns det inte som försöker sälja alltifrån pordammsugare till rakapparater. De vinner bara på att der numera finns så många kanaler inom soc media att annonsera på. Det gäller att vara kritisk

   Svara

   OK, tandblekningsprodukten innehöll skadliga mängder väteperoxid än tillåtet och rakpryttelföretaget visar upp en produkt i sin reklam men skickar en annan, men det är Bloggbevakning som är problemet? Känner att den sömnlösa natten kanske inte skärpte ditt kritiska tänkande. På vilket sätt att reklam på Instagram kvalitetsgranskat?

   Svara

   Tror man ska vara extremt kritisk till all reklam, och faktiskt läsa recensioner innan man beställer. Varesig du sett det hos en influencer, i ett spel eller på tv.
   Sen tror jag man ska vara källkritisk till vissa nyheter också. Finns flera exempel där journalister skrivit artiklar som grundat sig på falska artiklar. Artiklar som cirkulerar på nätet som är fake news etc.
   Och ja, klart du ska ta denna blogg med en nypa salt också. Det är en bevakningsblogg/skvallerblogg med egna reflektioner av skribenten. Bara för att hon tycker en sak är det ju inte sanning.
   Men jag har svårt att se att folk inte förstår det, själv är jag här inne för att läsa om lättsamma saker och en sammanfattning av vad som sker på sociala medier.

   Svara

    Jag tar även recensioner med en nypa salt. Vem har skrivit den och varför? Ofta är vi bättre på att gå in och kommentera en produkt på hemsidan om vi är missnöjda tex.

    Svara

     Både och här. Om det är många negativa så påverkas jag absolut. Var sugen på att prova ett schampo och balsam som en ingluencer tipsade om, men när jag läste recensioner från andra så var det så många negativa att jag valde att inte köpa.

     Svara

  Tänk på att dansken gör allt för att lura den dumme svensken. Verkar vara något de lär sig med modersmjölken. Finns ett par undantag som bekräftar huvudregeln.

  Svara

   Det är väl svensken som går på det gång på gång som det är fel på. Vi är kända för att vara naiva får.

   Svara

    Nej, dansken kommer! Ta skydd!

    Svara

    Som dansk uppväxt och bosatt i Sverige vet jag plötsligt inte riktigt vilken fot jag ska stå på…

    Svara

     En bra start är att plugga svenska, vi förstår inte ett ord när ni öppnar munnen tyvärr..

     Svara

      Bra tips till alla som pratar andra språk!
      Dessutom verkar personen här kunna uttrycka sig mycket väl på svenska.
      Och vilka vi? Vi är också många som förstår en del danska.

      Svara

      Mitt tips till Ehh och andra svenskspråkiga som inte förstår ett ord danska/norska är: plugga svenska!

      Vi med stort ordförråd, stor språkflexibilitet och god dialektförståelse har inga som helst problem med andra skandinaviska språk.

      Svara

  I tvshop har de väl bara vanliga människor inga kändisar som lovar guld och gröna skogar. Kändisar som säljer ut sig borde ha högre krav på sig. Som med tobaksreklam och liknande.Verkar dock lönsamt. Gräv fram ersättningen de får!

  Svara

   Förr kunde det väl hända att gamla amerikanska såpastjärnor var med i sånt här.

   Svara

   Nej det var kändisar med där också.

   Svara

   Alex DeRosso som är typ PT och tränat i fitness har också gjort reklam för denna muskelgrej i veckan.. Så SJUKT löjligt och otrovärdigt! xD

   Svara

  Men nej! Människan är inte gjord för att sitta stilla, utan för rörelse. Måste man uppmuntra folk till att bli ännu mer bekväma och röra på sig ännu mindre. Suck alltså!

  Svara

   Men jo!
   Människan är gjord för att sitta stilla i en soffa med en plast-och-elström-manick på magen!

   Svara

  Ännu mera fel med reklamen, företagen följer inte svensk konsumentlagstiftning.

  Svara

  Typ allt är skräp som dom gör reklam för och har alltid varit de.
  Fattar inte hur folk kan gå på de. I början när bloggare var mer privata och gav en mer ”jag har testat och den är bra” känsla över skiten så förstår ja att man gick på det.
  Men nu?
  De är ebay saker som kostar 5ggr mer för du beställer från ett ”svenskt” företag som lovar garanti och fria returer som du för kriga för om du behöver höra av dig till kundservice om det ens finns nån, i vissa fall beställer företaget till dig från ebay så du även åker på tull. Dvs du betalar 500kr för att nån nisse i danmark gör en beställning på en pryl värd 20kr.
  Ägarna är medvetna om att det inte är lagligt men hallå, sverige/norden med sina kassa lagar gör det enkelt att fula sig samt att straffet ofta blir ekonomiskt. Bara att sälja mer skräp och skita i bötern.
  Och snälla, sluta köpa så mycket. Varje liten pryl har skadat jorden när den skapades.

  Svara

  Men på riktigt? TramsFrans drog exakt detta skämt, med exakt denna bild på Zytomierskan på sin egen insta igår. Har du inga egna idéer?

  Svara

   Var nyss inne på TramsFrans Instagram, och förutom detta inlägg är det ljusår från Bloggbevakning, det handlar mest om TramsFrans själv som reser runt och pimplar vin…precis som de influensers som han gör narr av.

   Svara

    Ne han la upp inlägget och liknade det med tv-shop

    Svara

    Han har väl aldrig påstått att bloggen endast ska handla om andra än han själv?

    Svara

     Jasså!

     Detta står på hans Tvitter.

     ”Visste ni att jag har en blogg som handlar om kändisar?”

     Citera Tweet

     Svara

      Om du går in på nämnda blogg och läser så ser du att den i högsta grad handlar om kändisar. Du kan väl inte ta en instagramprofil som bevis för vad en blogg handlar om?

      Svara

      Bloggen ja

      Svara

    Prova läsa Tramsfrans blogg! Pricksäker och fyndig, så den skulle jag säga verkligen är långt ifrån bloggbevakning 😏

    Svara

     Vad gör du här då håll dig till Tramsfrans!!. Jag giller både Tramsfrans och bloggbevakning den ena förtar inte den andra.

     Svara

      Bam, bam, bam👍

      Svara

      Du säger det ju själv, man kan gilla båda!? Att den ena är mycket bättre betyder ju inte att man hatar den andra. Varför alltid så svart eller vitt här inne?

      Svara

   Åh jag älskar tramsfrans!! 😄😄❤

   Svara

    JAAA!

    Svara

   Svara

    ?

    Svara

     Om någon undrar när jag skrev och tidsinställde inlägget eftersom jag ska ha kopierat Frans. Det var någon fyndig person här inne som benämnde Instagram som nya tv-shop, därav formuleringen. 🙂

     Svara

   Inte konstigt att de har samma bild.

   Svara

  Tycker mest det är ett tecken på att influencergrejen sakta håller på att dö ut.

  Försöken till att göra det till en seriös bransch har totalhavererat. Känns som att folk generellt ser ner mer och mer på influencers och att de seriösa försvinner mer hela tiden.

  Svara

   Dock behöver inte alltid en produkt som visas upp av en influencer uppfattas som trovärdig eller en särskilt BRA för att marknadsföringen ska vara lyckad… Det räcker egentligen att produkten syns, omnämns och namn/logga fastnar någonstans i vårt undermedvetna. Då ökar chansen att vi ”råkar” välja den vara vars namn vi känner igen om vi t.ex ska handla nya hörlurar, sminkborstar eller hudkräm. Företagen har då alltså lyckats med det de ville, trots att influencern kanske gjorde pannkaka av hela sin kampanj.

   Svara

    Exakt detta som gör att det är så viktigt att detta fortsätter granskas/lyftas upp istället för ”åh vad tjatigt med reklaminlägg nu igen”.

    Svara

    Jag menar mest att de måste nedlåta sig till att göra reklam för sån här skit.

    Tror färre och färre seriösa och bra företag kommer välja reklam via influencers framöver.

    Svara

  OT! Har någon inside info om vad som händer med Margaux? Syftar på hennes två senaste blogg inlägg

  Svara

   Hon är nog ute och festar

   Svara

   Varför skulle något hända med henne?? 🤔

   Svara

   Folk är ju inte nådiga i kommentarerna heller.

   Svara

  Grattis influncers, ni har gått från pinsamma till urpinsamma.
  Fanns en tid då de fortfarande hade en gnutta trovördighet. Allt sånt här kommer äta upp den lilla gnuttan och sen sinar cashen..

  Svara

  Haha, som de skämmer ut sig! 😂

  Svara

  De säljer ut sig men till vilket pris? Något måste kunna tipsa om vad de får för ersättning. 5000, 10 000,15 000, 50 000, 75 000,100 00 danska som är värt mera eller svenska. Får de per dag reklamen går eller för ett koncept?

  Svara

  Förlåt men haha. Therese lägger upp en video på youtube ”25 saker jag slutat köpa” varav en grej är rakhyvlar så berättar hon att det är inget samarbete men rakhyvlarna från Estrid är sååå bra. 9 timmar senare lägger hon upp ett samarbete på instastory tillsammans med Estrid… förstår att det inte är ett samarbete på youtube men kom igen

  Svara

   Slutat köpa betyder inte slutat använda. Therèse behöver knappast betala för något alls utan budet ringer på så fort hon lyft luren till företaget och lovat visat upp och göra reklam i sociala medier 🤮

   Svara

    Nej hon sa att hon slutat köpa engångshyvlar för att istället använda Estrids. Fattar väl jag med att hon inte behöver betala men tycker det är löjligt att sitta och lovorda en produkt och säga att det inte är ett samarbete för att senare samma dag göra ett samarbete med dom i ett annat socialt medie

    Svara

     Ja, oavsett om en influencer har avtalat reklam endast i viss kanal och betalning för det så ska naturligtvis allt annat omnämnande av produkten/tjänsten i andra kanaler också reklammarkeras. Samarbetet ”smittar” självklart till alla andra kanaler som influencern har.
     Kenza t ex har ofta hänvisat till att hon inte avtalat eller fått betalt för viss reklam t ex i bloggen när hon reklammarkerar samma reklam i en annan kanal som Instagram där hon tydligen får betalt. Hur ska läsaren/följaren veta vad som är avtalat?
     Det där att det bara är betald och avtalad reklam som ska märkas ut är bara hitte-på. Regeln gäller att all reklam som inte direkt kan identifieras som reklam ska ha reklammärkning. Och reklam är det när man talar sig varm för en vara eller tjänst i syfte att andra ska köpa. En spade är alltid en spade även om en del hävdar att den är en kratta 🙂

     Svara

  Jag vet inte om jag börjar bli vuxen (är 28 hehe) men jag har gått från att vara beroende av att läsa bloggarna varje dag (BB, Kenza, Angelica Blick, Sandra Beijer… etc) till att sakta men säkert tappa intresset nästan helt. Avföljer på instagram, orkar knappt läsa Floras blogg längre? Som länge känts genuin? Inga influencers känns genuina längre. De vill att vi ska respektera och erkänna deras yrke, men det känns som 99% inte ens respekterar sig själva. Hade de gjort det hade de valt ett annat yrke. Så känner jag.

  Svara

   Känner så igen mig! Knappt jag går in på denna bloggen längre också. 🙈

   Svara

    Men du lyckades hitta hit idag också!

    Svara

   Jag känner lite samma sak, när jag var yngre letade jag konstant ”inspiration”, till kläder, livsstil, vem man ville och skulle vara, men ju äldre man blir, ju mer man hittar sig själv, desto mer har det behovet avtagit och vad andra gör och har på sig har blivit mindre intressant. Däremot fascineras jag fortfarande av fenomenet influencers och enstaka händelser: som Kenzas inlägg om kampen att bli gravid, eller ILs företagande (eller brist på), men då läser jag här.

   Svara

   Jag förstår precis. Jag avföljde Bianca i veckan. Jag blev plötsligt så trött på snapchatfilter med pipig röst, ”succe” och att allt är ”sååå sjuukt” och ”det… enda… jag… använder.”

   Svara

   Ja, har nästan helt slutat läsa Elsa (sååååå trååååkig nu med småborgerliga lampval til Moooooosebaaaaaacke), Sandra B någon gång i veckan (men oftast väldigt trött där inne också, även om det blänker till ibland), LD aldrig när skarpa analyser och intressanta diskussioner ersatts av mojitos och flams med Fajjjjmee.
   Sådana jag tidigare läste någon gång per vecka är det åratal jag var inne på: UnderbaraC, Flora, JonnaJ, MalinW…
   Till och med KatrinZ var ju underhållande där någon gång för ett par decennier sedan, nu kan jag knappast tänka mig något mer ointressant. BB har aldrig fått ett enda klick från mig, ingen förändring på den fronten…

   Svara

    Hahaha eller hur ”OMG köpt ny lägenhet för 10 miljoner ja det är bara en tvåa ja det är helt orimligt men vem bryr sig det är på mooooooseeebackeee och det är sååå mysigt och det ska inredas i lantlig vintage modern borgerlig stil och detta är så fantastiskt viktigt att följa kolla in mina tusen kollage och långa haranger om hur viktigt det är att allt är så mysigt och viiintage”

    Svara

     Sist skrev hon om ”alla rum i fil” i nyläggan, och jag tänkte ”alla två rummen?”

     Och ”pampigt med de fyra fönsterna (sic!) i rad”?
     Ja, det är ett fönster i sovrummet, två i vardagsrummet och ett i köket.
     Ganska vanligt, men ”pampigt”?

     Svara

      Hon måste väl intala sig själv att hon köpt en våning för 10 milj och inte en simpel tvåa! 😂

      Svara

       Haha, skojigt när hon skrev att lägenheten måste vara ’magisk’ eftersom det kom in solljus trots att den vätter mot norr – det var typ en reflektion från nåt fönster från huset mittemot.
       10 mill också är man superdupernöjd när allt ljus man får är speglat via en annan byggnad…

       Svara

     Men vilka är det som kommenterar där?
     27 kommentarer om ”wow, du valde rätt soffbord!”

     Svara

   Är 31 här och avföljde de flesta för 1 år sedan. Det var rätt skönt. Nu läser jag tre bloggar (varav denna är en) kontinuerligt och vissa andra kan jag gå in på om något nytt hänt.

   Svara

   Håller med och är i samma ålder. Börjar se ner på bloggare och influencers allt mer och mer, även Kenza och andra bloggare som kändes mer genuina i början av sin karriär. Nu känner jag mest, snälla skaffa ett riktigt jobb

   Svara

  Madelene Ilmrud gör oxå samma reklam.

  Svara

   Inte så konstigt, hon gör ju vad som helst för pengar! Tjänar 100 000kr i mån enligt egen utsago men ändå har hon föreläggande hos kronofogden, står varken på sitt hus eller bil. När kommer nästa barn som inbringar pengar tro?

   Svara

  Har ingen märkt att Sara Montazami gjort silikonbröst? Kolla på hennes ig…jättesynd tycker jag då hon är slank och atletisk naturligt, varför måste alla ha stora tuttar 🙁

  Svara

   För att attrahera en efterbliven hane.

   Svara

    Läste ”hare” och kommentaren blev mycket lustigare 🙂

    Svara

    Kan nog finnas en sanning…hon verkar dökär och väntar bara på ringen och han verkar igen lite barnslig.

    Svara

   Jag kände inte igen henne? Hennes ansikte ser så annorlunda ut nu? Jättesnygg nu som då såklart men vad har hon gjort för ingrepp?

   Svara

    Åtminstone fillers, det har Maria avslöjat. Så synd eftersom Sara faktiskt är en naturlig skönhet…så kan det tyvärr bli när man bor i LA.

    Svara

    Fick en chock när jag gick in på hennes konto nyss. Trodde först det var en syster som jag inte sett tidigare.

    Svara

   Men nu får de ju fan ge sig. Om 10 år kommer vi titta tillbaka på den här fillers-trenden och garva. De ser inte kloka ut!

   Svara

  Kan någon förklara varför Michaela Forni i sitt senaste inlägg måste påpeka att hon har en OSMINKAD heldag på kontoret? Alltså, fattar verkligen inte. Det ordet var verkligen helt malplacerat.

  Svara

   För mig hade det tyvärr varit en stor grej att vara helt osminkad, även om jag knappt bär smink men min färgade dagkräm vill jag verkligen inte gå utan. Fler som känner så?

   Svara

    Jag går aldrig utan smink ute! Trivs inte annars.

    Svara

  TV-Shop är nog en mycket bra liknelse
  Något som plötsligt blommar upp och sedan ganska snabbt försvinner.
  Dagens trollande influencer uppvisar de flesta tecken på en ytterst kortsiktig omtanke om marknaden som helhet men en större omtanke om den egna penningpungen på kort sikt

  Svara

  CAMILLA, GRÄV I DESSA INFLUENCERS MELLANHAND: REAL TIME MEDIA AB

  Svara

  Ironiskt och ganska kul att influencers med snabb hastighet håller på att gräva sin egen inkomstgrav. Som vanligt tar det mycket längre tid att bygga upp än rasera. Och raserar gör de. I rasande fart.

  Svara

  Mamma hade något liknande för flera år sen. Använde maniskt en period för att få lite muskler, blev inte några rutor MEN fantastiskt mot mensvärk.

  Så ändå värt.

  Svara

  På tal om två andra influensers har dom vanliga jobb -Anna Pankova och Kristian eller lever de enbart på sin youtube kanal?
  Antonija från ex och the beach har också fått massvis med hybris

  Svara

  Hon stönar och suckar och försöker se sexig ut, vare sig hon äter knäckebröd eller gör någon annan reklam.
  Mww. Mmm. Åh, åh, suck, stöön! Så låter hennes reklam. Med ett trånande ansiktsuttryck.
  Kärringen är ju snart 45 år! Pinsamt värre! Vad tänker stackars äldsta sonen, han är ju gammal nog att kunna läsa detta.
  Vet nästan ingen äckligare än henne.

  Hennes polska säljer nog inte så bra, för vem vill ha mat där ingredienserna vuxit i smutsiga polska luften?
  Nej, det är sån här skitreklam hon försörjer sig på. Undrar vilka puckade företag som anlitar henne för det.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.