Varför modd?

Jag skriver detta om det är någon som fortfarande undrar varför jag fattat beslutet att inte längre godkänna eller behålla kommentarer som är skrivna av den person som verkar se det som sin livsuppgift att med näbbar och klor försvara och förklara Isabellas alla lögner. Lögner, som nu börjar bli så många till antalet att det kommer krävas ett nytt excelark för att hålla reda på dem.

Jag tror den här faktaresistenta personen skulle må bra mycket bättre av att hänga på andra forum än här inne, eftersom hen – för varje kommentar –  verkar närma sig den punkt där den bultande blodådern i pannan riskerar att sprängas.
Det är illa nog att kommentarerna nu skrivs med CAPS LOCK och hundra utropstecken.

Personen mår uppenbart mycket dåligt av att vara här inne och därför har jag stoppat hen från att kunna kommentera ytterligare. Det behöver man ju inte vara raketforskare för att inse,  det är ju bara att slänga ett öga på den här senaste kommentaren från början av det här inlägget.

Så nu vet ni…

PS! Du är så enkel att identifiera på sättet du uttrycker dig och även om du skaffar nya ip-nummer (som nyss) för att fortsätta kommentera så kommer jag radera även dessa.

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tack! Stort tack!

  Svara

   Är personen ovan samma person som också tokgillar uttrycken ”häckla”, ”håna”, ”Bellabelackare” och som brukar skriva kalla Camilla ”Cam”? Är det gamla hederliga Stollis eller är detta en annan person som det totalt brunnit i skallen på?

   Svara

    Korrekt!

    Svara

     Vad bra att du tar dig den tiden som andra bloggare (My) säger sig inte ha och tillåter därför mängder av otrevligheter i kommentarsfältet.

     Svara

     Hur skaffar man ständigt nya ip nummer? Verkar väldigt meckigt

     Svara

      För en rättshaverist går det mesta att motivera.

      Svara

  Tack! Rätt beslut!

  Svara

   Varför ägnar du dig inte istället åt att bemöta konstruktiv kritik iallafall någon gång? Du svarar gärna och ofta på ”tokig kritik” bland kommentarerna. Då kan du lätt trycka till personen nedlåtande/hånfullt, och det finns det uppenbarligen en hel del tid för.

   Samtidigt säger du när du får frågan varför du inte svarar på seriös kritik att du inte hinner eller att du inte vill att dina svar ska uppta kommentarsfältet. Hur går det ihop?

   Svara

   Varför ägnar du dig inte istället åt att bemöta konstruktiv kritik iallafall någon gång? Du svarar gärna och ofta på ”tokig kritik” bland kommentarerna. Då kan du lätt trycka till personen lite nedlåtande, och det finns det uppenbarligen en hel del tid för.

   Samtidigt säger du när du får frågan varför du inte svarar på seriös kritik att du inte hinner eller att du inte vill att dina svar ska uppta plats. Hur går det ihop?

   Svara

    Hon är väl bara människa?

    Svara

    Detta är ingen personlig blogg, den bevakar bloggare. Vi begär väl inte att reportrar på Expressen eller Aftonbladet att svara på frågor om det dom skriver.

    Svara

     ”Hjärtat”, du läste inte kommentaren innan du svarade? Du missade poängen iallafall.

     Svara

      Måste alla heta ”anonym”.
      Svårt att hänga med när ni snackar.

      Svara

       De flesta kommentarerna är ju dina under olika namn Elin, så så svårt borde det inte vara för dig.

       Svara

       Älskar när det är långa trådar med debatterande anonyma och någon blir snudd på kränkt när folk inte orkar skicka deras svar på lingvistisk analys hos nfc för att navigera i röran. ”Jag är inte samma person som Anonym 16:39!” NEJ OKEJ MEN VÄLJ ETT JÄVLA ALIAS DÅ SÅ VI SLIPPER GISSA!? 👀

       Svara

      Varför blev du Anonym?

      Svara

    Tycker du Stollis ger konstruktiv kritik? Det är ju samma snack HELA tiden

    Svara

     Gör ett nytt försök och läs ännu en gång. Ru ovan skriver ju något helt annat. Är det så svårt med läsförståelse?

     Svara

      En del har svårt med skrivförståelse.

      Svara

  Bra!
  Det är din blogg, ditt val. Tror många lever i villfarelsen att någon form av yttrandefrihet råder på en privat blogg.

  Kram

  Svara

   Men det är ju värre med de enstaka personerna som sitter här dagligen och bara matar ur sig elakheter om allt och alla. (Speciellt om andras utseenden).

   Den här personen har ju ändå från början vad jag sett, försvarat en person. Sedan tilldelades hon ett öknamn och blev hela bloggens driftkucku på uppmaning av C. Jag kan ha förståelse för att personen då blev mer irriterad i sitt sätt att kommentera.

   C borde fokusera och svara på seriös kritik istället för att ägna mkt tid åt att svara drygt på knaskommentarer för att vinna billiga poänger.

   Svara

    👏👏👏👏👊💝👆

    Svara

  Äntligen!

  Svara

  🙂 Yes!

  Svara

  Längtat efter den här dagen. S tillförde ingenting till kommentarsfältet, inte ens underhållningsvärde. Bara samma tjat dag ut och dag in. Good riddance.

  Svara

   Nej det håller jag inte med om. Personen har haft många vettiga och bra inlägg. Jag tror det är en snäll människa som inte tycker om mobbing och försöker säga ifrån. Även om det handlar om ett nick är det inte juste att mobba nicket så att säga.

   Svara

    Håller med dig 19.34.

    Att ge en läsare ett öknamn och få andra läsare att skriva nedlåtande till personen är fel väg att gå.

    Personen är uppenbart emot mobbing och kanske har egna erfarenheter som gör att hon försvarar Bella mot den ofta elaka alla-mot-en- mentaliteten här.

    Personligen anser jag det betydligt mer störande att läsa negativa och sjukt elaka kommentarer om samma person här varje dag.

    Svara

     Ja det tror jag också. Det är nog mer en person med väldigt mycket empati som relaterar starkt till ”alla mot en”, kanske pga egna erfarenheter än någon som är just ett supermegafan av isabella.

     Svara

     Men det är precis så Camilla jobbar. Och inte bara mot ”S” utan flera här på bloggen. Hon driver m*bben i en viss riktning och utser dagens driftkucku. 😕

     Camilla är den som behärskar m*bbning till perfektion.

     Svara

    Uttrycker sig en snäll människa så som i kommentaren CamCam visar i inlägget?

    Svara

     Hon hade väl kanske känt sig utsatt eftersom hon ofta blev hånad.

     Tror det är en person som av ngt personligt skäl är starkt mot att alla vänder sig mot en person.

     Svara

     Jomen det tror jag faktiskt. Alltså alla kan ha en dålig dag eller flippa ur och säga eller skriva nåt som isolerat ser jättetokigt ut. Men om man läst vad den här personen skrivit ett tag (vad jag sett iaf) så förstår man ju att det egentligen är nån som är väldigt snäll.

     Svara

     Har du helt missat hur Camilla fiskat like och vinna poäng på hens bekostnad? Inte konstigt att det drev fram de kommentarerna till sist. Allt annat hade varit märkligt.

     Svara

    Jag håller absolut inte med dig. Personen ifråga har inte visat sig ha NÅGRA problem med elakheter, förutom när det gäller en enda person. Jag tror att det är bättre för personen att inte läsa här överhuvudtaget.

    Svara

  Ja äntligen! Då kanske man orkar läsa kommentarer igen här. Och som ovan sa: det är din egna blogg och inte public service (som vissa verkar tro)

  Svara

  Eh, nu inser jag plötsligt att all den skiten ja sett bara vara topopen av ett isberg. Trodde inte det kunde vara så mycket mer besatt än så. Hade fel. Ett troll är ett troll och sådana föder flera troll. Blondinbella år ett stort troll och hon har spelat ut sin roll.

  Svara

  Rätt beslut. Personen i fråga kan inte må så bra, då är det sunt att få tid till annat som inte triggar lika mycket.

  Det har varit lätt att skämta om och med dig, vem du nu är, men jag hoppas ärligt att du får en chans till något som gör dig mer vän med livet. Det är du värd.

  Svara

  Synd, rättstavning och stor bokstav på egennamn verkar ju personen ha koll på.

  Men styckeindelning, versaler/gemener samt meningsbyggnad drar ner det hela lite.

  Ja, och budskapet såklart.

  Svara

  PS! Du är så enkel att identifiera på sättet du uttrycker dig och även om du skaffar nya ip-nummer (som nyss) för att fortsätta kommentera så kommer jag radera även dessa. /CamCam

  Svara

   Men om man tycker sig ha ett så stort behov av att boosta Isabella så kanske man ska starta en BoostaBellaBlogg?

   Du kan vara ansvarig utgivare och de andra 2 kan klappa i takt?

   Seriöst, vad gör ni här om denna blogg höjer ert blodtryck till hisnande nivåer? Häng hos Isabella.

   Svara

    🙂
    Javisst eller blogga själva! Men det passar tydligen inte
    Det är så helvetes mycket enklare att bara klaga

    Svara

     Värre att läsa elaka kommentarer under varje inlägg än kommentarer som försvarar någon. Särskilt när det rör sig om mängder av elakheter författade av en person som alltid glömmer bort punkten i slutet av meningen…

     Men det verkar inte vara så viktigt att ta upp?

     Svara

      Ja, det är en person som också uttrycker sig väldigt utmärkande, samt dessutom oftast har så bråttom att skriva massa kommentarer att hon glömmer punkten i sista meningen. Personen skriver oftast elakt om andra. DET borde uppmärksammas om något.

      Men det kanske är C själv som skriver dem 😂? Annars borde DE kommentarerna, som dessutom är betydligt fler och även ofta elaka, ha stört henne mer kan man tycka.

      Svara

       Det är väldigt märkligt att C inte ens nämner ett ord om den personen.

       Svara

   Ta en promenad. Läs registreringsskyltar eller räkna löv eller samla pant. Gör något som är mer värdefullt än att bråka.
   Vissa borde gå om förskoleklass och lära sig hyfs och hänsyn all over again.

   Svara

   Tycker du bör spara skiten om du kan, det är nog viktigt forskningsmaterial för framtiden att se, vem och vad som drev den här skiten & Varför.

   Svara

   Är dåren inne igen?

   Svara

    Så är gruppen igång igen och attackerar flera mot en. 🤢

    Svara

     Stackars.

     Svara

  Åh herregud, det finns en till!

  Svara

  Finns det inga andra ord än VINKLA och VRIDA? Think outside the BOX!

  Svara

  Så skönt! Nu blir det förhoppningsvis roligt att läsa kommentarerna igen.

  Hoppas att du inte tar åt dig av orden hen skriver ❤️

  Svara

  Camilla, kan du inte vara snäll och lära Booken skattereglerna för gratisprodukter? Reagerade redan för flera månader sedan då hon ”unpackade” Ideal-prylar i sin story och tjöt av glädje över ”presenterna” hon fått av dem och jag vet inte hur många gånger hon sa hur snälla de var som tänkt på lilla henne. Eh, yeah right, självklart inga baktankar från företagets sida. Hon var då vääääldigt noga att påpeka att det inte var ett samarbete. Nu har hon fått fler ”presenter” som inte heller är något samarbete, men som hon gladeligen visar upp på bloggen. Såvitt jag kan utläsa ur Skatteverkets regler ska väl alla dessa gratisprylar skattas för? Om man inte returnerar dem. Just Booken har liksom misslyckats lite i skattesammanhang tidigare och helt ärligt tror jag inte hon fattar att hon måste skatta. Vore ju rätt trist att bli upptaxerad ännu en gång menar jag. Hon har tillräckligt många bekymmer som det är just nu.

  Svara

   Det stämmer, man ska betala skatt på värdet av alla bud man får och som man väljer att behålla.
   Oklart än så länge hur detta ska gå till i praktiken dock.

   Svara

    Tack, då har jag läst och förstått rätt. Och som sagt, jag tror faktiskt inte Anna förstår detta. Men man kan ju liksom inte skylla på sin okunskap heller den dagen Skatteverket knackar på dörren och följderna blir inte kul. Sedan att det är otroligt naivt att tro att företag skickar presenter ”för att vara snälla”, men i hennes lilla bubbla hon lever i har jag upphört att förvånas för länge sedan.

    Svara

     Det var väl en mini mikroinfluenser som nyligen fick tillägg på 14000 + 4000 kr för en Daniel Wellingtonklocka. Har ingen aning om vad de klockorna kostar men det verkar vara billigare att köpa än att få sponsrat.

     Svara

     När jag var på Skatteverket för att diskutera detta så framgick det att Skatteverket vet vad de vill göra, men inte hur, och det tror jag behöver vara helt utrett innan man börjar jaga influensers med upptaxeringsblocket.

     Svara

    Du borde ha en sidoverksamhet att hålla kurser för så kallade influenser i reklam- och skatteregler. Du är den enda som håller koll och du gör det bra. Du behövs! Du kan börja med Löwengripskan som idag har glömt reklammarkera den enklaste reklamen. Ta med hunden på kurserna han verkar vara respektingivande.

    Svara

     Don´t feed her EGO

     Svara

  Bra, CamCam!
  Jag gillar din blogg och stödjer dig till 100%.
  Det är ingen rättighet att kommentera här utan det är du som bestämmer.

  Svara

  Åh herregud…

  Svara

  Tror inte att vi läsare fattar vidden av allt skit du får ta. Du kanske skulle göra ett eget inlägg om det?

  Svara

   Mycket bra ide. Men det kan också vara lämpligt att låta skiten multna lite först, att låta komposten bränna av sig lite tills det blir jord och mylla inte bara ord och fylla.

   Först då kan de få vackra blommor att växa

   Svara

   Är det mer uppmärksamhet vi ska ge hen verkligen?

   Svara

  Bra beslut 👍

  Svara

  Har kanske missat något, men var har The Real Hmmm tagit vägen?

  Svara

   Undrar jag med :-/ Saknar hen ❤

   Svara

    Nej tack

    Svara

   Förvisad pga oegentligheter med ip-adresser.

   Svara

    Trist! TrH var en sån del av nöjet med den här bloggen.

    Svara

     Kör man fulspel är det inte mer än rätt.

     Svara

     Nej.

     Svara

    Huh? Hurdå?

    Svara

   Så glad att trh är borta (för stunden iaf)

   Svara

   Människan svarade ju på sina egna kommentarer! Ganska knasigt

   Svara

    Det finns det fler som gör. Som du till exempel.

    Svara

    Hur vet du att hon svarade på sina egna kommentarer?

    Svara

   Åå jag tycker det är så skönt utan

   Svara

  Anna Books Instagram är borta!

  Svara

   Jepp

   Svara

    Men Bloggen är kvar ännu, men inga kommentarer längre.

    Svara

     ”Mysteriöst”, sade Bill. ”Mycket mysteriöst”, sade Bull.

     Svara

   Men den finns ju fortfarande. Dock inga inlägg. Kanske var det du menade?

   Svara

    Jag menade att bloggen är kvar men det kommer inga svar, Instagram är borta.

    Svara

   Det verkar som F ligger i klammer med rättvisan. Man vill ju bara ruska om Anna och hjälpa ”barnen” ifrån galenskaperna.

   Svara

   Tror det blev för jobbigt med alla kommentarer vad en närstående gjort.

   Svara

    Svårt att blocka 24/7.

    Svara

  Men hur skriver människan?
  Svårt att ta någon eller något på allvar av den texten 😂

  Svara

  Skönt, det började bli riktigt obehagligt, inte för mig, men att tänka på vad du får utstå 😩🤦‍♀️ hoppas det lugnar sig för dig nu och att kommentarsfältet blir lite trevligare för oss alla att hänga i 🙌

  Svara

  Vi som inte hänger med så bra här inne.
  Jag läser inte allt.
  Varför är personen så förbannad?
  Någon som vet?

  Svara

   Varför är ALLA här inne så förbannade undrar jag? Bloggaren själv samt dem som kommenterar. Hur orkar man vrida allt till konspiration och vara så negativ. Inspireras istället av framgångsrika människor eller gå ut och ta lite frisk luft. Vilket som är bättre än bitterhet.

   Svara

    Vem menar du?

    Svara

    Vem menar du är framgångsrik?
    Förstår tyvärr inte alls.

    Svara

     Jag tror du på ett väldigt bra sätt just illustrerade hennes poäng 🙂

     Svara

      Hon skriver ju att bloggaren är förbannad.
      Under min fråga om personen som lämnat en kommentar.
      Uppenbart inget svar på min fråga.
      Så jag tycker bara det är märkligt att lägga den under min kommentar.

      Svara

    Ja det där undrar jag också!

    Svara

    Bara för att någon är framgångsrik så måste man inte gilla den personen.
    Bara för att någon tjänar pengar så måste man inte respektera den personen.
    Finns ingen lag på att gilla allt och alla.
    Vi väljer själva.
    Om du talar om Bella nu så kan jag bara säga att jag absolut inte inspireras utav en sådan människa.
    Finns betydligt bättre människor då.
    Handlar ej om att vara negativ. Handlar om åsikter.

    Svara

     Så en person med fel åsikter enligt dig har du svårt för att respektera? Typisk fjortisattityd i mobbingmod. Av snoppkön ska tilläggas. Varför har du tagit nicket ”Elin”?.

     Svara

      Wtf, vad snackar du om?

      Svara

      Väljer du att missförstå med flit för att du är grälsjuk och känner att du vill starta ett bråk eller är det ett behov du har att trycka till någon annan för att du gillar att mobba andra?

      Svara

   Jag tror personen egentligen är en väldigt fin människa. Men hen har tagit på sig en omöjlig uppgift, dvs uppfostra kommentatorerna på bloggbevakning i rättvisa och mänsklighet 🙂 Och säkert blivit lite utbränd på kuppen.

   Svara

    Exakt 19.54!

    Svara

    En fin människa skulle aldrig skriva en sådan kommentar, lite självbehärskning har man väl.

    Svara

     Men verkligen. Hur är man själv funtad om man anser att snälla människor skriver så?

     Svara

    Tror du verkligen på det själv?

    Svara

     Japp!

     Svara

      Ok

      Svara

    Fin människa som uttrycker sig sådär? Knappast… det finns betydligt bättre sätt att få fram sina åsikter på än vad den skribenten hittills har visat. Personen verkar ha problem med att kontrollera sig själv och sina känslor – tycker också att C gjorde rätt som blockade hen.

    /L

    Svara

  I typ förrgår gjorde Bella reklam för dom där svarta ”Airpodsen”, i morse när hon filmade på Arlanda VIP så ser man hennes vita airpods som ligger på laddning… 🤦🏼‍♀️

  Svara

   En helt vanlig influencer med andra ord, ljuger så att almanackan går baklänges.

   Svara

   det där med trovärdighet existerar inte…

   Svara

  Tänk er ifall män skrev bloggar likt Blondinbella.
  Brunett-Tompa.
  Han säljer hårsnoddar för 500 kr styck.
  Han säljer krämer till män för 700 kr styck.
  Skulle männen köpa det?
  Skulle ändå vara rätt komiskt.

  Svara

   Nej. Män är korkade på ett annat sätt.

   Svara

    Sant. De är inte korkade på ”det” sättet.
    Men på andra sätt..
    😉

    Svara

     Ja. Män köper också svindyra ansiktskrämer, kläder, klockor och hårvårdsprodukter. Män skönhetsopererar sig också.
     De är precis lika korkade på så sätt. Och mer korkade på alla andra sätt.

     Svara

   Skulle lätt följa brunett-Tompa och Kenta

   Svara

   Detta roade mig något så orimligt. Vem är Brunett-Tompa, egentligen? Tänker att han har en hederlig hockeyfrilla som han också omnämner med det klassiska ”Bussiness in the front, party in the back” varje gång han instagrammar från frisörstolen. Sen dricker han mycket energidryck och säljer toffsar till män med samma stil som honom till hutlösa priser. Tänker att det går sådär men han kommer aldrig svälja sin stolthet och säga det rakt ut. Och så säljer han rakvatten med, gärna något som liknar Old Spice grejer för han tycker deras reklamer är asroliga och så true på samma gång. Det är Brunett-Tompa tänker jag.

   Svara

    Värt en egen blogg!

    Svara

  För rätt många år sedan hade jag hade en pensionerad granne (säkert en gammal portvakt, må han vila i frid) som hade som livsuppgift att göra livet så surt som möjligt för så många som möjligt. (Någon som känner igen sig från Bäckvägen 117, Hägerstensåsen?) Det kunde ibland vara ganska roligt när han stod vid 147:ans busshållplats och hoppade upp och ner med käppen i vädret och skällde ut bilarna som åkte förbi. Ungefär som den nu bannade personen.

  Gå vidare, du som är bannad, lägg din energi på något som gör nytta och glädje för andra. (Nej, inte Bellsan.)

  Svara

  Slut med möjlighet försvara Bella med näbbar o klor på denna blogg men verkar nu ha invaderat My’s blogg😱

  Svara

  Snömos i modd
  Äntligen

  Svara

  Så nyfiken på vem personen är. Det måste ju vara någon som står Bella nära. Varför annars skall man ha en så pass emotionell ton. Eller kan det vara självaste Bella? Någonstans måste hon ju få ut sin ilska och agression iom hon aldrig visar det annars.

  Svara

  Ojojoj…Blockad. Där fick hen minsann. Ni är ju så jävla dumma i huvet och socialt inkompetenta på den här bloggen så klockorna stannar. Det är knappast denna typ av missförstådda stackare till skribenter som är problemet här. Det är alla små kalla mobbingtroll som trivs så bra under Camcams omsorg och beskydd. För övrigt så borde inte du exemplifiera en skribent med en kommentar som knappast är typisk för personen ifråga. Varför gör du det? Kände du ett behov av att legitimera din handling? Det behöver du inte göra isf. Du gör som du vill med din blogg. Men vill du ha annat än äckliga mobbarslynglar här så borde du blocka betydligt mer och annat också.

  Svara

   😴😴😴

   Svara

   Ta du och stäng ner din dator och gå och lägg dig.

   Svara

   Du mår inte bra. Snälla, sök hjälp innan du skadar någon eller dig själv.

   Svara

   Trevlig ton, verkligen. Sluta kalla alla vars beteenden inte faller dig i smaken för mobbare.
   Har du någonsin frågat dina vänner och familj hur de uppfattar dig när du vräker ur dig spyor som du gör här?

   Svara

   Fegt och fjantigt att blocka de fåtal påstådda ”Bella-försvararna” i denna blogg när Bella-hatarna här ändå är så många. Och det sistnämnda borde väl räcka för den skadeglada, förtalerskan och mobberskan CamCam? Tydligen inte…

   Svara

    De påstådda Bellaförsvararna kan inte skilja på sak och person. De vräker ur sig vad f** som helst för att få rätt till varje pris. Långa obegripliga svador som de flesta inte pallar läsa.
    Vet man med sig att man är lättstött, lättkränkt, aggressiv och utåtagerande, saknar folkvett och är allmänt folkilsken så kanske man inte ska läsa bloggar överhuvudtaget. Bättre med illustrerad vetenskap. Men vem vet då kanske man går igång på ett reportage om att jorden är rund.

    Svara

    Jag har försvarat Bella här när det varit på sin plats och jag har aldrig varit blockad eller ens i modd, det har inte med det att göra det handlar om hur man uttrycker sig och hur besatt man blir. Precis som i riktiga världen så får man inga vänner om man inte kan bete sig på nätet, tycker inte det är så himla svårt att ta till sig.

    Svara

     De enda som är besatta och vräker ur sig vad skit som helst, i syfte att mobba och visa sin genuina mänskliga elakhet, är Bella-hatarna inkl Cam i den här bloggen. Det är inte friskt att reta upp sig på en främmande människa på det sättet som ni gör med Bella.

     Svara

      Ser att du skrev fel. Förstod att du menade Bella-fans.

      Svara

  Vad har TRH med de aggressiva kommentarerna att göra? Och varför tycker folk att det är skönt att hen är borta? Jag har aldrig sett TRH vara aggressiv.

  Svara

   Folk gillar inte att bli rättade och få svar på tal. TRH var/är ordentligt allmänbildad och visste vad hon svarade.
   Sen vad det var som gjorde att hon blev avstängd vet jag inte.

   Svara

   Jag tycker TrH är en frisk fläkt som kom med andra och nya infallsvinklar. Jag kan förstå varför folk blev förbannade på hen eftersom hen inte själv gillade när andra utmanade och ifrågasatte hen och då blev otrevlig och dryg tillbaka.

   Svara

   TRH verkar lätt manisk och har en ganska dryg ”luften är fri”-attityd men kanske inte skulle kalla hen för mobbare. Dock som jag skrev över så är det ju samma på nätet som irl, retar man allt och alla så får man inga vänner.

   Svara

   Kommenterade från olika ip-adresser och utgav sig för att vara fler än en person (som jag förstod det). Lite mer besserwisserfritt här inne nu, skönt. Alla kan googla liksom!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.