Mer pyspunka i det Löwengripska luftslottet

Processed with VSCO with dog1 preset

Idag fortsatte processen att bromsa in. Jag fick maila ut till 150 gäster inom Svenskt näringsliv som har hunnit få inbjudan till min galamiddag med stiftelsen att vi har fått blåsa av.

Det var ett beslut som behövdes göras. Det är fruktansvärt att behöva dra av varenda plåster men det är bara att göra. Fler ska dras av. Det är min tuffaste period hittills som entreprenör men jag behöver gå igenom det. Min skärseld. Fixar jag det och kommer ut på andra sidan kommer jag att växa men det är en bit kvar. //Isabella Löwengrip

Först ställdes New York-satsningen in och nu meddelar Isabella att hon avbokat den middag hon skulle ha på Villa Pauli för att lansera sin nya stiftelse.
Känns det inte lite som att livet och karma är i full gång med att spela ett parti Blondinbella-bowling?
Snart har hon inga käglor kvar att spela med, för som så ofta i bowling – ramlar en så ramlar flera.

Ingenting förvånar mig längre när det kommer till Isabella Löwengrip, förutom en sak kanske…
Varför övrig media, kunder och följare låtit henne att hållas så jäkla länge?

Jag undrar vad stackars Marisol Was tänker om allt det här?
Hon gick ju från CSR-manager till kommunikationschef till generalsekreterare för Isabellas stiftelse och om när den nu inte blir av så försvinner ju många (eller alla?) av hennes arbetsuppgifter.
Det går snabbt i hockey.

529 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad är det för konstigt i det Bella skrev? Tycker hon erkänner sig besegrad.

  Svara

   Nej, klart hon fick skriva om att det är inställt. Men oj så dålig koll hon har. Det är inte länge sedan då hon skrev inbjudan, hon hade uppenbarligen ingen insikt i att kassakistan var tom. Kommer hon att betala någon avbeställningskostnad nu? Eller var det ännu värre att allt för många plötsligt tackat nej. Vi kommer inte få veta sanningen av henne.

   Svara

    Någon måste ha ruskat om henne rejält. För bara några veckor sedan var hon sitt normala ”skiter i allt”-jag.

    Svara

     Troligtvis är det Erik som har gjort det.

     Svara

      Ja jag tror hans råd blir hennes räddning. Snubben har ändå gjort nått rätt i och med hans bankkonto, och han fattar väl hur man ska förvalta sitt varumärke. Vad han gör med henne vet jag dock inte, men han kanske är korkad på andra områden.

      Svara

       Isabella är extremt lik hans ex fru till utseende, Isabella är som en yngre version. Han tycker troligtvis att hon är ett kul projekt och underhållning mot att vara gift och småbarnslivet etc

       Svara

        ”vältränad utan PT” 🙄😂

        Svara

         -Solbränna med BUS
         -Lösfransar
         -Förstoringar och fillers

         Allt bara fejk som inte räknas som ”snygg på riktigt”, och nu, hur vågar man fejka och vara stark och vältränad med hjälp av PT?? Då är man ju inte stark på riktigt! Fejkade muskler…

         Svara

          Haha är du seriös ???

          Svara

          Hahaha, nej verkligen inte! Jag tyckte bara att det var så absurt. 🙂

          Svara

          För PT är fjolligt. Mer imponerande med folk som rör på sig själva och håller sig i form utan en pt som dirigerar.

          Svara

         Sånt syns!

         Svara

        Hej Eriks exfru

        Svara

      Varför är det troligtvis han? Det där är bara en ren gissning

      Svara

      Är det inte nåt tyngre än så? Skatteverket eller nåt

      Svara

     Expressen gjorde ett repotage om henne så ingen vill anlita mer.
     Och har man fått sitt rykte förstört så kommer ingen ge pengar till nån välgörenhetsorganisation.
     Det är en väldigt ytlig branch och många tacka nog nej.
     Hon slätar endå över skiten istället för att ta tag i den.
     Så bella gör som alltid gjort… snackar skit.

     Svara

      Ändå*

      Svara

       Oj vad det störde dig?

       Svara

     IL har själv skrivit om att det var nya VDn Gustav i Löwengrip invest som drog i handbromsen. Att spekulera i att det skulle vars någon annan känns därför bara fånigt.

     Gustav började i augusti så det känns som att han agerade så fort han skapat sig en bild av verksamheten och planerade projekt.

     Stiftelsen är inte ”skrotad” utan kommer starta upp på ett annat sätt än med en middag. Låter klokt tycker jag. Håller med IL om att det inte alls varit rätt läge för en stiftelse-middag.

     Jag tror IL kommer fixa detta till skillnad mot C och hennas drev.

     IL har ett beundransvärt driv och ” never give up – mentalitet ” men behöver bra rådgivare kring sig för att hitta balans gällande sin egen impulskontroll. Gustav verkar vara en sådan.

     Tiden kommer visa vem som har rätt gällande framtiden för IL och .. Vill tillägga att jag har ingen som helst anknytning till IL. Har bara följt hennes spännande karriär genom sociala medium.

     Svara

      Ska givetvis vara Medier och inte medium .. 😊

      Svara

       Hade ju varit jättekul om du hade ett gäng riktigt sociala medium, som du sitter och surrar med över en kaffe och en kristallkula och som ger dig ”andrasidan”-information om hennes karriär. 😂👌👌

       Svara

      Driv har hon säkert, men till vad? Efter alla dessa år som företagare, förlåt, „entreprenöööör“, är det samma tomma floskler som i början av denna resa. Jag tror ärligt inte att hon har lärt sig nånting, hon har nog inte läst på ett skvatt eller ens lyssnat uppmärksamt på folk i sin omgivning som har nåt att lära ut. Jag tror inte att hon kan sätta sig ner och räkna ens.

      Svara

       Tycker det är riktigt komiskt att blogg-inlägget om avundsjuka och missunnsamhet kommer efter inlägget om IL .. 😀😭

       Svara

      Hon har framgångsrikt under flera år skapat en hype kring saker och sen övergivit de. Inget annat.

      Svara

      Tiden kommer utvisa att konkursen är ett faktum

      Svara

      Fast vad intressant att någon som vill bli världens mäktigaste Inte ens har koll på sitt företags ekonomi. Hon är bara en korkad bloggare utan någon verklighetsförankring.

      Svara

       Just det där överraskar mig också: Hur kan hon inte ha sett det komma (om vi förutsätter att allt annat hon säger är ”sant”)? Om man nästintill fördubblar sina intäkter (från ca 40 Mkr till ca 80 Mkr) och fortfarande får samma resultat (ca 4 Mkr) på sista raden, då är inte företaget hälsosamt! Det behöver man inte vara ekonom för att förstå.

       Svara

     Det är få saker som får människor att ändra beteende lika effektiv som när pengarna är slut och kritan är förbrukad. Det är knappt då luften är gratis i dessa dagar…

     Svara

    Tror Bella är ute i kylan i de ”finare” kretsarna som hon så desperat vill tillhöra. Var nog många som tackat nej skulle jag tro.

    Svara

     Var nog många som inte osa:de alls.

     Svara

     Tror du har väldigt rätt där. Hon blåser snarare av middagen för att inte tillräcklig många har tackat ja.

     Svara

   Hon leker ett offer, det är vad som är problemet. Grejen är att allt som hänt är tack vare henne själv. Orsaken till att det gått åt helvete är pga hennes egna lögner och hittepå-liv. Hon skyller däremot på väldigt mycket annat, förutom sig själv

   Svara

    Nä? Citera där hon skyller på andra

    Svara

     Det är tyvärr inte alla som har en förmåga att läsa mellan raderna.

     Svara

      Att ”läsa” mellan raderna är att sätta sin egen tolkning på någonting som inte är sagt eller skrivet. Kan leda till hur fel som helst.

      Svara

       Att läsa mellan raderna är att ha intellekt och erfarenhet nog att inte gå på allt vad andra säger.

       Svara

        Sant men det kan också vara så att vi tolkar saker olika. Vi läser av folk olika. Hur du tolkar mig är ju enbart din tolkning. Du kan tolka mig rätt men också helt fel. Just saying. 😊

        Svara

     Det står faktiskt annat och inte andra.

     Svara

    Exakt. Den här offerkoftan hon dragit på sig ser väldigt fel ut. Hon pratar också om motgångar som entreprenör, när det i själva verket är hennes hittepå-liv (i egenskap av influencer som vill leka affärskvinna och barbie) som satt henne i sk*ten.

    Så ofattbart verklighetsfrånvänd.

    Svara

     Exakt.

     Svara

     Precis!

     Svara

     Ja vad är det egentligen som ändrats förutom att hon slutat ljuga. Fortfarande något som inte stämmer.

     Svara

    Offerkoftan tog hon på sig redan som tonåring. Det var ju så synd om henne då pappan och hon gick ut och åt middag varje kväll. Det fanns en burk med pengar att ta ur till mat ute.

    Svara

     Bättre att ha en egen kock hemma och aldrig äta samma mat som barnen.

     Svara

    Hon skriver ju bara om tuff period i entrepenörslivet och ingenting om hur hon lirat följare med dåliga samarbeten eller erkänner att siffrorna är manipulerade för att få fler samarbeten med med cash. Och folk köper den här historian med ”kämpa på, du klarar det!”

    Svara

     Helt obegripligt att nån öht vill göra samarbeten med en så oseriös aktör inom näringslivet, som ljuger, överdriver statistik och låtsas vara nåt hon inte är. De som försvarar hennes agerande måste totalt sakna verklighetsförankring.

     Svara

    Håller med dig till fullo. Kvinnohat utan dess like på denna sidan. Ni bara gottar er i det. Så elaka kommentarer från så många. Inte minst ovan där hennes utseende återigen ska kommenteras negativt. Mycket dåligt.

    Svara

   Nej det kan hon omöjligt göra.vip, mua mm.Allt som vanligt.

   Svara

    Ser dötrist och tråkigt ut i den där Arlanda ’Vippen’. Halva nöjet med flygplatser är ju känslan ute i Terminalen. Men hon kanske är för känd för att visa sig bland folk… snarare ökänd nu efter fiasko.

    Svara

     Fast många som reser mycket vill bara komma fram snabbast möjligt, så ser inget nöje i själva flygplatsen. Det är mer ett nödvändigt ont.

     Svara

     Reser man över dan med bara handbagage inom EU går det fortare att ta fast track. Ingen bryr sig om henne på flyget det finns verliga vip ombord och riktiga rikingar om hon inte börjar med sitt gapflabb då blir medpassagerarna rädda.

     Svara

      😂😂😂

      Svara

      Hon har skrivit att det finns möjligheter till att nätverka genom att flyga business. ” lättare att nätverka i ett par Chanel” enligt Bella. Låter bara så desperat efter att få umgås med rikt folk

      Svara

     Alltså, flygplatser är ju rena mardrömmen. Vad är det för känsla du gillar? Inte ironiskt eller elakt undrat utan jag är genuint intresserad då jag avskyr flygplatser. Har jag tillgång till lounge går jag direkt dit och sitter där till sista sekunden.

     Svara

     Alltså, flygplatser är ju rena mardrömmen. Vad är det för känsla du gillar? Inte ironiskt eller elakt undrat utan jag är genuint intresserad då jag avskyr flygplatser. Har jag tillgång till lounge går jag direkt dit och sitter där till sista sekunden. Oftast lugnt och skönt med saker att äta och dricka.

     Svara

   Det jag inte förstår är att hon inte tar timeout. Hon är inte den första som gjort felsatsningar, bränt pengar och överskattat sin egen förträfflighet i företagsvärlden. Hon är i gott sällskap och det är inte sista gången det händer.
   Varför göra som IL att offentligt dra av plåster dag för dag i bländande strålkastarljus?
   Jag brukar inte kommentera människors privatliv men i detta fall gör jag just det. Det är inte juste att spekulera i att det är hennes nya kärlek som fått henne att dra i bromsen. Det förminskar IL på så många plan. Inte ok.

   Svara

    Men hon har ju skrivit att det är VDn i Löwengrip Invest som dragit i handbromsen?

    Svara

     Ja precis därav min kommentar att det inte är ok att folk spekulerar att det som händer har med hennes nya relation att göra.

     Svara

      Nya relationen är inblandad i stiftelsen.

      Svara

       Det är han antagligen genom hand in hand. Men hans roll i hennes stiftelse vet vi inte något om.

       Svara

     Är inte Vd bara ännu en oerfaren 25-30 åring som smickrats av att få jobba med världens mäktigaste kvinna?

     Svara

      Är inte så säker på det. Han gör mycket för att inte hamna i ILs offentliga ljus.

      Svara

       Finns han på riktigt?

       Svara

        Ja han är registrerad hos Bolagsverket som extern vd på löwengrip invest

        Svara

         Bortsett från formalian På papper finns han på riktigt ?

         Svara

     Dags för vd att tipsa henne om att det är mera lönsamt att vara ICA handlare. Större omsättning med. Samt tipsa henne om att titeln årets affärskvinna 2018 delade hon med en annan kvinna som inte gör något väsen av den utmärkelsen.

     Svara

      För övrigt så är tidningen som gav ut titeln nerlagd! 😂

      Svara

      Och denna andra kvinna, Kerstin Hessenius, säger:
      ”När jag hör ordet makt tänker jag ansvar. Ansvar har du om du har rätt kompetens och kan sätta dig in i andra människors liv. Tyvärr finns det många som missbrukar sin makt.Har du inflytande ska du använda detså du kan sova gott om natten”
      Detta sade hon i ett samtal med IL. ( pik?)
      Tror inte IL förstod innebörden i detta då hon har gjort precis motsatsen.

      Svara

    Det enda som är förstorat med hjälp av andra är väl brösten. Sin självbild har hon själv skapat. Ingen av de mäktigaste kvinnorna har innan de blivit mäktiga haft just det på den publika agendan.

    Svara

     Ja just d. Jag tycker brösten håller på att gå helt bananas.
     Minns bilden från Venedig på båten, hmmmmm

     Svara

    Därför att offentligheten har varit hennes trumfkort sedan start. Trots hennes idoga försök att bevisa motsatsen tror jag de flesta kan vara överens om att det här inte är någon stjärnentreprenör som kommit långt tack vare sitt skarpa företagande allena. För hur långt hade hon egentligen kommit om det inte vore för bloggen? Hade hon hittat någon som gått med på att jobba nästan gratis om det inte vore för bloggen? Hade hon hittat någon som velat investera? Betala för samarbeten? Nej, att bli ”vanlis” igen är inget alternativ, hennes hävkraft ligger till stor del i att vara offentlig.

    Svara

    För att om hon tar lite i taget har hon content till ”sina kanaler” och kan fortf dra in pengar på något.

    Svara

   Fattar fortfarande inte hur det kunde vara ”gasa, gasa, gasa” bara för typ en vecka sedan. Det Måste ha funnits indikationer tidigare?!
   Det här är ju som Lyxfällan live. Hon har kört på, spenderat långt över vad tygen håller. Förra veckan stod hon inför budgettavlan och skämdes. Talade ut om hur det känns, hur jobbigt det är att inse. Efter helgens ”reklampaus” kommer vi till dag 2 med Lyxfällan-loppis och att försöka strypa onödiga utgifter, lämna tillbaka och ställa in.
   Nu saknas bara en träff med kick-ass coachen så är det komplett.

   Svara

    Snart kommer Erik med din check och räddar henne ur det här ska ni se. Han skulle kunna ge henne en halv miljard utan att det skulle påverka hans ekonomi, typ. Låt oss hoppas att han är smartare än så. Jag tror faktiskt att hon försöker snylta till sig hans pengar och att det är därför som hon helt plötsligt erkänt att hon har tajt med pengar. Vad är sannolikheten att man helt plötsligt från ingenstans berättar att plånboken ekar tomt och söker sympatier, ”tyck-synd-om-mig”, i samband med att man dejtar en miljardär.

    Svara

     Att dejta en miljardär betyder ej att du får pengar. Och vad vet vi om deras relation? Ingenting. Kanske de redan gjort slut?

     Svara

      Nej precis, det är inte pengarna Isabella ser hos honom.

      Svara

       Skojar du? Det är precis vad det är. Tror inte många inne på detta forum åtminstone tror att hon skulle dejta denna man om han var en medel-Svensson. Kalla oss cyniska men efter så pass många år vet man vad som ’gets Bella going´.
       Om han skulle förlora hela sin förmögenhet imorgon så skulle Bella göra slut dagen därpå – precis som med Hajen. Hon skulle nog inte våga sig på en repris om hotbild men säkert ngt i stil med ’själsligt lidande’ eller liknande.

       Svara

        Jag var ironisk.

        Svara

      Berätta mer om hur det är att dejta en miljardär?
      Hans barn tycker nog det är intressant hur unga kvinnor tänker som dejtar miljardärer.

      Blondinbella:
      – Han kunde va vilken kille som helst. Men vet ni, tänk det var en gubbe + miljardär. Sjukt hur det kan bli…

      Svara

     Aha, klassisk golddiggers beteende!

     Svara

    Så träffade träffande beskrivning! 🙈😂

    Svara

    Målande och träffande beskrivning!
    Förklarar varför hon inte är en seriös och professionell företagsledare och varför det är väldigt svårt att ta henne på allvar.
    När VA utsåg henne till Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018 gjorde de IL en rejäl björntjänst.
    Det boostade hennes ego och hon blev “untouchable “ i sitt eget universum och blev oförmögen att se din egen hybris.

    Svara

     Precis, det var en utmärkelse baserad på falsk information och helt plötsligt trodde hon att hon var ”it”.

     Svara

     Sant och har tycker fortfarande den utnämningen är så ofattbar. Hur kunde de? De kan inte gjort vidare research.

     Svara

      Tidningen ägdes av Bonniers och där finns Martina Bonnier…
      Say no more! 🥳

      Svara

    Och hennes prat om att bolagen ”växer så det knakar” när sanningen är att de krympt och personal har droppat av stadigt. Vilken seriös företagsledare gör så?

    Svara

     Fast försäljningen har ju gått ner, det har hon själv erkänt.

     Svara

    Kan inte nån anmäla henne till Lyxfällan?

    Svara

    Som en sann economista

    Svara

   Hej skriver i tråden här så det syns bättre.
   Har en fråga. Vad exakt kostade pengar som gjorde att hon nu nästan gick i konkurs? Exakt vad kostade pengar i USA förutom lägenheten?

   Svara

    Det handlar väl inte bara om USA tror jag, köpt en villa för 30 miljoner med lån, levt över sina tillgångar, allt hon köpt som inte varit sponsrat.. Hon sitter väl på ett berg av skulder?

    Svara

     Man får komma ihåg att influensers som reser på massa resor, har massa dyra prylar osv det är för dom fått det gratis i spons i utbyte mot reklam, det är inte för att dom är rika o har kunnat köpa det. Det blir som en lånad rikedom som tar slut så fort följarna sinar bort.

     Svara

     Hon har ju t ex folk anställda i LI som nanny, kock, stylist, assistent osv.
     Om hon verkligen flög privat så betalades det väl med medel ur LI. Hon har köpt ett stort hus. Hon hyrde ett asdyrt hus i Frankrike (säkert med lite rabatt men ändå). Hon har dyra bilar. Hon har konsumerat för ett mindre lands BNP.
     Jämför man henne med de andra stora så går inte ekonomin ihop. Ingen annan lever som hon trots att vissa är större och tjänar mer.

     Svara

     Plus villan hon hyrde i somras….
     Det ångrar hon nog ganska bittert just nu……kostade mycket men gav lite….

     Svara

    troligen hennes egna kostnader, flyg resor, mat, taxi, kläder, de andra som följde med

    Svara

    Hon gillade ju mål som ”känns i magen”, tror det känns rätt ordentligt nu 😂

    Svara

    Jag tippar på att alla resor fram och tillbaka till NY, hotell, middagar med mera har kostat multum förutom lägenheten. Det är inte en billig stad och hon har ju bott flådigt. Plus alla kostnader för villan, huset hon hyrde i Frankrike, privatflyg, poolbygget som sket sig, hemmateamet med sminkös, frisör, påkläderska, kock och barnflickor och allt vad det har varit som svindyr klänning till en dyr välgörenhetsmiddag, den där som Elton John ordnade. Hon har ju levt mer kungligt än kronprinsessan Victoria och det kostar. Och så lägg på alla felsatsningar på företag som t ex Hermonie Hold, försöka sälja scrunchies för 299 kronor kan ju inte vara årets bästa affärsidé med tanke på vad de kostar i andra butiker och den idiotiska idén att försöka starta en byrå i USA för att sälja content till filmbolag i Hollywood. Jag misstänker starkt att de kände till instagram innan hon dök upp faktiskt. Plus planer på en stiftelse utan att kunna förklara vad stiftelsen ska jobba med. Utsatta kvinnor? Starta eget föreläsningarna? Buden har varit många så att säga.

    Svara

    Hon har levt över sina tillgångar helt enkelt. Hennes livsstil kostar och hon har inte velat anpassa det efter sin inkomst utan dragit på sig skulder.
    Hon byggde upp ett luftslott och hoppades kunna skapa hype och få fler att ropa ”Heja heja” och ”Power Woman” efter henne.
    Nu har hon väl insett att den hon egentligen lurat är enbart sig själv. Det stör mig att hon tänker så lågt om sina medmänniskor, sina läsare. Bara en sån grej. Och visst har hon en baktanke i det här erkännandet också. För i alla hennes intervjuer så har man förstått att det bara handlar om att manipulera sina läsare och bli rik på dem, allt till hennes egen vinning.

    Svara

     Yes. Man känner sig minst sagt cynisk när inlägg som sommarbilden med barnen och meningen att man inte kan omfamna ett minne, känns välplanterad och inte genuin någonstans. Hon har ju erkänt att det är precis så här hon jobbar men jag kan verkligen inte förstå vilken typ av människa som använder sina barn för att rädda sin ekonomi.

     Svara

   Från att ha varit en tjej jag såg upp till, blev hon ett sensationsmonster som sket i alla sina läsare och bara frotterade sig i lyx och flärd som imponerade föga, iaf inte på mig. Fick mer avsmak.
   Nu ska allt skäras ner och stramas åt…hur kan det ha gått så långt? Jag tycker det är skämmigt faktiskt att bräka som en nyrik ryss, för att sedan offentligt skriva snyftinlägg..det måste vara väldigt illa för att skriva så öppenhjärtligt helt plötsligt.
   Det blir bara falskt. Tycker hela Bella-karusellen känns så skämmig. Gränslöst liksom.

   Svara

    Ja, men passar bra in i hennes grandiosa personlighetsstörning!

    Svara

    Känner exakt samma.

    Svara

    Jag förstår inte. För mig är hon samma Bella som hon alltid har varit. Jag har följt henne sedan hon var med i debatt och lobbade för att bära päls. Jag minns uttalanden som hon har gjort om att hon inte tror på välgörenhet, om att inte åka buss för att någon äcklig tjockis suttit där, om att inte nedlåta sig diska/städa själv, -ha städerska. Sen hade hon en period där hon blev liite mer folklig och tog avstånd från sig själv och menade att tonårsbella var en hittepåperson. Precis som hon försöker göra nu. Men jag tror att det här är den äkta Bella och den som tonårsbella alltid har velat vara.

    Svara

     Samma här

     Svara

    Du måste vara släkting, anställd eller mycket, mycket naiv.

    Svara

   Tycker hon slätar över det, ”idag fortsätter processen att bromsa in” ”det var ett beslut som behövdes göras” ”jag behöver gå igenom detta, fixar jag det kommer jag växa” Hon får det att låta som frivilliga val. Bra hon är positiv kring det iaf.

   Svara

    Hon måste ju hålla den sidan utåt för att inte helt lose face.

    Svara

     Förlora ansiktet är annars ett bra svenskt uttryck…..

     Svara

      Absolut, men jag valde engelska. Är det okej med dig?

      Svara

       Folk verkar störa sig på att man blandar språk. Jag har rört mig i otakukretsar och då använde vi japanska uttryck ibland, även om -ve och fasa!- inte en enda av oss hade japanskt påbrå. 🤷‍♀️

       Jag och alla mina kompisar använder engelska uttryck ibland. Man tar ju det uttryck som first comes to mind så att säga, och det är inte alltid svenska. Trots att man är svensk.

       Svara

        Lustigt det där som du skriver, om hur vissa blir kränkta eller retar upp sig på folk när de använder andra språk.
        Tex mig själv som har bott utomlands i 10 år, men varit i Sverige i mer än ett år nu. Fortfarande kommer det automatiskt vissa ord, svordomar osv på de andra språken.

        Samtidigt som man ( el jag )kan störa sig på folk som inte behärskar språket men ändå tramsar på med sina ”maajj gaadd” eller som IL i sin live efter ”Hajen-dramat” sa 758 gånger ” He was playing with money”
        ” He liked to play eh, games, with money” ”He also have debts, debts”
        Det uttalas med ett tyst B gahhh!
        Ännu mer märkligt var att PH som satt bredvid inte rättade stackarn en enda gång och hon pratar ju bra engelska..?
        Ok, jag inser att jag här och nu skall sansa mig, hålla fingrarna borta från tangentbordet och ge mig ut o springa istället :// Sorry
        // V

        Ok, jag går ut i skogen och springer nu

        Svara

       Haha vad sur du blev över att du inte kom på det svenska uttrycket då…

       Svara

        Haha, varför skulle jag bli det? Är det viktigt att man i en bloggkommentar måste praktisera exakt, kärnfull svenska alltid?

        Svara

      Tappa ansiktet, är ännu bättre…
      😉

      Svara

       Bättre? How? Skulle min kommentar blivit bättre av det? Why?

       Svara

        Hur*
        Varför*

        Svara

         😱

         Svara

          *😱🇸🇪

          Svara

    Jag såg det uttalandet och det låtet banalt. Hon är inte en rutinerad företagsledare. Det är dags att sluta prata och rädda det som räddas kan. Gruppera om och landa i den egna kompetensnivå.

    Svara

     Men kommunikationschefen Marisol, hon borde kunna rodda Bella bättre.

     Svara

      Marisol Was är bara ännu en ja-sägare. Om man inte håller med Isabella Löwengrip, så får man ”söka sig till nya utmaningar”.

      Svara

      För att vara ”kommunikationschef” kommuniceras det väldigt lite utåt..

      Svara

      Ja det skulle man kunna förvänta sig.

      Svara

   St-llis, tänkte väl att DU sk-lle d-ka upp igen..??! Ta din j-vla MEDICIN..

   Svara

   IL är din egen största fiende. De flesta käppar i hjulen är hon själv orsak till.

   Svara

  Hm, så det blir INGET mer med något alls? Precis allt som hon hypat om det senaste halvåret blåses av nu?
  Vad är det som blir kvar för henne då, för jag har fortfarande svårt att förstå vad hon egentligen gör. Bestämmer utseende på krämtuber?

  Svara

   Det är tydligt att Bella inte heller vet vad hon gör. Vem var det som drog i handbromsen när de insåg att ha en galamiddag för en oregistrerad stiftelse kanske inte är en så bra idé?

   Jag undrar om Marisol ångrar att hon hoppade på Luftslottsexpressen?

   Svara

   Kränga Guldkula på Instagram.

   Svara

   Hon är bara en influencer. Det som kvarstår är att ha en livsstilsblogg/IG fyllda med dåliga samarbeten. Det är pengarna från bloggen som möjliggjort att hon kunnat lajva framgångsrik entreprenör. Uppenbarligen har hon inte förvaltat de pengarna väl. Hon hade haft mer pengar om hon visat barnen och gjort samarbeten som Margaux.

   Svara

  Var ganska dålig timing nu att starta ”fundresning” för stiftelsen (om den nu finns).
  Först skulle man betala 2000 kr för biljetten till ”galamiddagen” (hoppas ingen hunnit göra det!) och sen skulle man skänka pengar till något som man inte ens vet om det existerar. Låter verkligen som svindleri.
  Kan tänka mig att intresset varit begränsat för Bellas tillställning. Lika bra att ställa in än att köra på och stå med några dussin gäster när det är en vecka kvar.
  Klart att alla misstänker att detta är en Bella-scam som bara syftar till att håva in cash. Finns säkert många hål att täcka nu – t ex poolen som dock verkar vara täckt i väntan på varmare tider (eller försäljning).

  Svara

   Eller så är det så enkelt att väldigt få köpte biljetter.

   Svara

   Låter lite som vänstern, som vill vara generös – med andras pengar.

   Svara

    Eller som högern som vill vara generösa mot sig själva.

    Svara

    Är ju det som är skatt? Pengar från alla till nytta för alla. Är det fel?

    Svara

   Tänkte lite som du där. Vet att man gjorde så inom Hillary Clinton Foundation. Man gav hennes foundation pengar för att sen kunna få något tillbaka via politiken. Hon hade makt förut. Kallas för pay and play.

   Svara

  Jag får lite lyxfällanvibbar över det hela, precis som när deltagarna får stå med mössan i handen och sälja av allt de har på loppis. Rädda det som räddas kan och de har inte råd att vara kinkiga längre.

  Svara

   Alltså ot men åh lyxfällan! Har normala Svensson generellt så mycket prylar hemma att det går att göra en egen loppis? Om de skulle komma hit skulle de inte hitta nånting, har en tv från 2008 och en dator från typ 2011.

   Svara

    Ibland funderar jag på om jag skulle sälja alla mina grejer och flytta till Bali. Sen kommer jag på att jag max skulle komma till Eslöv för min skit.

    Svara

     😂 Samma här, men jag tror att jag kanske kan ta en billig weekend i Köpenhamn.

     Svara

     inget fel med eslöv.

     Svara

      Mycket fel med Eslöv men det är i alla fall inte Bjuv.

      Svara

       Men nostalgi! Eslöv har man spenderat många timmar i sin uppväxt ❤️ Tur dock att jag flytta därifrån 😂

       Svara

     😂😂😂

     Svara

     hahahhah va rolig du är!

     Svara

    Så har du kanske inte behov av Lyxfällan heller?
    Många som man sett där verkar leva efter mottot shopp till you dropp. Handlar mycket som man inte behöver och inte har råd med. Därför finns det ofta grejor att sälja. Pengar slösas också på tatueringar, resor, alkohol,cigg, snus så de pengarna har gått upp i rök.
    Finns förståss undantag otur i form av arbetslöshet, sjukdom separation och många har helt enkelt inte få lära sig husshållsekonomi. Göra en budget, betala räkningarna och spara till det man vill köpa. Lånefällan är grymm.

    Svara

    Vi har en del tekniksaker som skulle ge en del men problemet med Lyxfällan är att folk där ofta köpt på avbetalning så de får inte loss pengar för de måste ändå betala av rena konsumtionslån.

    Svara

     Tekniksaker sjunker extremt mycket i värde varje år

     Svara

      Swooosh…..

      Svara

       Nej inte swooosh. Gå tillbaka to the skolbänk om du inte kan använda uttrycket rätt.

       Svara

        Swish?

        Svara

         Ja tack

         Svara

  ”…för som så ofta i bowling – ramlar en så ramlar flera…” Bara jag som är duktig på att endast få ned en kägla längst ut på kanten? #kränkt

  Svara

   Jag är jättebra på att inte få ner nån alls, och att få ner alla på en gång är typ det allra bästa har jag hört #strike 😉

   Svara

   Och i hockey är det en domare som blåser i visselpipan och allt sker inför publik.

   Svara

   Undrade om någon skulle kommentera alla sportreferenser, både pyspunka, kägelfall och hockeykontring.

   I bowling är ju målet att få ner alla käglor, medan det här framställs som dåligt att alla faller?

   Svara

    Nästa sportreferens (tips till CC!):

    ”Gå in i väggen!”

    Svara

    Eller hur. Dominobrickor hade varit en bättre liknelse.😁

    Svara

     Eller korthus.

     Svara

      Eller ”luftfasad” – favoriten.

      Svara

  Alltså vad trodde hon skulle hända? Att hon bara kunde fortsatt skita i svenska folket när hela hennes inkomst baseras på hur hon förvaltar sitt personliga varumärke bland svenskar och fortsätta låtsas leva ett liv hon inte lever? Förstår liksom inte hur hon inte fattade att en krasch skulle komma? Och den här vill bli ”världens mäktigaste kvinna”? En person som inte ens inser att det är väldigt svårt att ljuga ihop ett helt liv när allt finns på nätet. Helt stört.

  Svara

   Blir typ äcklad av tanken på vad folk kom undan med innan internet och all denna transparens kom.

   Svara

   Svenska folket? Menar du att det är av nationellt intresse om hon går i konkurs? Så många arbetsplatser är det inte.

   Svara

    Nä jag formulerade mig olyckligt, menar att hon inte är stor internationellt och är beroende av sina svenska följare för att ha en inkomst. Genom att bete sig som hon gjort och provocera och prata om hur hon manipulerar sina följare har hon gjort sig en otjänst och många har vänt henne ryggen.

    Svara

    Snacka om att missförstå med flit

    Svara

  Upp som en sol… Bella har alltid försökt uppmana folk att alla klarar allt. Nu visar det sig att hon inte klarar ut nåt. Ner som en pannkaka när ingen nånsin vågar följa sina drömmar igen tack vare Bella. 😂😂

  Svara

  Oj oj oj nu är konkursen nära. Det är ju Erik S som sponsrar hennes stiftelse så detta betyder att han dragit in sitt ekonomiska stöd och de därför inte kan genomföra middagen på villa Pauli. Samtidigt hade det nog varit brutalt för henne att möta 150+ seriösa affärsmän och kvinnor efter allt som avslöjats här och av henne själv…

  Är förvånad över hur hon vågar dela med sig av allt då det har varit smartare att skala ner i smyg, nu kommer ju alla associera henne inte bara som myglare med falsk fasad utan även någon som gör dålig affärsbeslut = någon man inte vill göra affärer med.
  Hon konmer få det extremt svårt att ta in kapital efter detta.
  Hon skulle hållit sig till LCC, hon har inte kunskaperna att driva ett riktiga internationellt skönhetsmärke. Hon säger att Sephora nekade dem för att de var för små, lilla gumman Summer Friday LANSERADES hos sephora i hela USA och de är skapat av en influenser och hennes kompis.
  Skillnad är att de jobbade i smyg med märket och lanserade endast en riktigt bra produkt och sedan utökade de långsamt med en produkt till, efter flera års jobb bakom kulisserna. Medans blondinbellan skryter om företag och produkter som inte ens är i produktion.
  Geez..

  Jag spår att hon kommer sälja huset snart och flytta till en mindre lägenhet i stan alternativt flytta ihop med Erik. Rika män kan älska att vara riddare i nöden och hjälpa till om man har det svårt så jag tror att med hennes blogginlägg om hur tufft allt är, så försöker hon fiska hos Erik. Nu återstår det att se hur bra de kommer att gå!

  Svara

   I ärlighetens namn var det väl Conde’nast som tyckte de var för små. Sephora ansåg väl att de inte var skandinaviska nog ( läs bra nog ).

   Svara

    Jag älskar hur fullkomligt blåst Isabella var angående svenskheten där! Om jag blev ombedd att visa det svenska i min produkt hade jag inte tolkat det som klistra dit Sverigelappar, utan typ använda granskott, björksav, hjortron osv. och visa upp det svenska på det sättet. Det var nog det roligaste på länge!

    Svara

    Jo jag läste det men det var bara en bortförklaring från sephoras sida. Vaddå skandinaviska nog!? Snarare att det är ett dåligt intetsägande märke och de ville vara schysta när de tackande nej.
    T ex huda beauty har ju inte direkt arabiska symboler på förpackningar för att visa att märket är från Dubai. Kan ge 100+ andra exempel där man inte har en aning om vart de kommer ifrån. Att de säger att de inte var skandinaviska nog är att säga ”ni har intetsägande produkter utan säljande ingredienser, ändrar ni det hör av er så kan vi tacka nej igen.”

    Svara

    Det var LMHV som tyckte de var för små. Sephora ägs av LMHV 🙃🙃🙃🙃

    Svara

  Äsch då – Bella repar sig…släpper snart en kollektion myskläder, en egendesignad näsduk i siden (att torka tårar med) och ett beige/guldigt anteckningsblock (ca 700kr) för kvinnliga entreprenörer att skriva ner alla idéer i (idéer som gärna kommer på natten så det måste alltid ligga på sängbordet)!

  Svara

   Näsduken lär snarade bli i 100% polyester a la Stylein och HH

   Svara

   Gumman ge henne inga fler idéer 😂😂😂

   Svara

  Hennes sommarprat som avlutas med ”så nu säger jag hejdå till Sverige- hejdåååå”😂😂😂😂

  Svara

   …å hej igen!

   Svara

    😂😂😂

    Svara

    You say, ”Goodbye”, and I say, ”Hello, hello, hello”
    I don’t know why you say, ”Goodbye”, I say, ”Hello, hello, hello”
    I don’t know why you say, ”Goodbye”, I say, ”Hello”

    Svara

     Alltså på riktigt. Min bebis sover (äntligen). Kan ni sluta vara roliga.

     Svara

     Yesterday all my troubles seemed so far away…

     Svara

      Picks up the rice in the church where a wedding has been
      Lives in a dream

      Svara

   Rose i Titanic: come back, come back Sverige!

   Svara

   Ja… jag står inte och hejar på någon sorts personlig kollaps. Men fascineras av hela spektaklet med hur strategin som ”funkat” i flera år plötsligt back fires, och framförallt att det inte verkar funnits något säkerhetsnät bakom den aggressiva taktiken. ”Vi tar dem på tempot”, ”gasa” etc, men aldrig säkrat bakom.

   Men, det jag egentligen skulle säga på tal om sommarpratet var det där om att hon då också visste att allt skulle rasa, men tog även det med en klackspark och gasade vidare med Edit Piaff.

   Svara

    Helt klart. Hon tog ju till om med upp ”Om jag förlorar allt börjar jag bara om”

    Svara

    Men alltså Bella under hennes heydays åkte ut som nummer två i Lets Dance. Denna ickeskara fans skulle alltså köpa hennes shampoo?

    Svara

   det är verkligen skäms-kudde på hema ”hej då Sverige” grejen…..

   Svara

   Sa hon så?? 😀😀😀

   Svara

    Ja. 🙊

    Svara

    🙈🙈🙊 hjälp vad skämmig

    Svara

   Ja, så obehagligt och begripligt hela grejen med att hon fick sommarprata överhuvud taget och sätter hon presenterades! Hur fasen tänkte SR, har de verkligen noll koll och gör ingen riktigt bakgrundskoll alls?!

   Fast det är ju som sagt inte bara där källkritiken lyst med sin frånvaro, Skavlanframträdandet och i princip alla reportage och intervjuer i media, innan avslöjandena nu sista veckan, har ju varit helt oprofessionella, med noll ifrågasättande och bara upprepanden av hennes egna ihopljugna fakta och historier.

   Skulle vilja att alla media som rapporterar om henne ber om ursäkt och pudlar! På allvar stör jag mig oerhört på det!

   Svara

    Kunde inte ha skrivit det bättre själv. Exakt mina tankar också! Be om ursäkt kära ”oberoende” SR/SVT, och även alla ”seriösa” tidningar också. Däremot så förstår jag att skvallerpressen är som de är, där har jag inte samma förväntningar.

    Svara

   Redan en klassiker 🤭

   Svara

  Det sjukaste är ändå hur maniskt hon betett sig. Typ hejdå Sverige!! Privatplan, balmain, unicornföretag, ”jag är för känd”, Hus i st tropez, lansering i hela världen, nannyn, pendla mellan new york och Sthlm, starta pr byrå i new york, och sen så bara krasch? Inget är sant, inget existerar.. alltså kan man verkligen vara helt normal och bete sig såhär? Det som hänt har ju inte hänt över en natt. Man måste vara döv och blind för att inte fatta att det kommer massa skit om man beter sig på ett visst sätt. Och om hon var så vidrig som person medan det gick ”ok”, hur hade hon då varit som miljardär? Ryser typ.

  Svara

   Lägg till att se ut som Marylin Monroe och Birgitte Bardot. Nämns också på sidan där hon säljer sina kläder. Någon mer än jag som får rysningar?

   Svara

   Saken är väl den att hon hela tiden vetat vad hon håller på med. Hon har vetat att det skulle ta stopp förr eller senare. Nu har hon mjölkat ur så mycket hon kunde ur den här omgången. Nu tar hon fart igen som den ”nystartande entreprenören” och folk blir av med satsade pengar än en gång.

   Svara

   Samma hybris som Cissi Wallins New York-satsning.

   Svara

   Jag tror att hon satsade. Att slå i USA genererar ju mer pengar. Hon ville ha mer. Hon fick hybris. Hon ville väl testa? Men jag antog att ingen i USA skulle bry sig. USA har egna kändisar och är inte alls som Sverige. De har noll behov utav henne.

   Svara

    Därborta är hon bara en ytterligare golddiggers med fakeboobs som vill ha en del av kakan! Men konkurrensen är stenhård! 😂

    Svara

  Antagligen för få som anmält sig för vem vill betala för att äta middag med någon som fyller år .

  Det är väl mer än pyspunka ? Nu är hon tillbaka på golvet för att sälja sina krämer.

  Och alla som ifrågasatte hennes liv i våras får nu svar när fakturorna skall betalas. Det var inget riktigt liv. Men gjordes inga analyser inga budgetar, Och fanns pengarna antar att alla bankkrediter är utnyttjade till max .

  Nyfiken på vad nästa nedläggning blir? Försäljning av huset nu när hon inte har råd att hyra det för att skapa content.

  Svara

   7 oktober var väl sista dag för anmälan?

   Svara

   Hon är ombytlig och är nog rätt trött på huset ändå. Just att flytta tror jag inte hon sörjer. Däremot är väl huset svårsålt så det blir nog en liten förlust även där.

   Svara

    Lite passande att serien ”Fartblinda” använde sig av hennes hus vid inspelningen.

    Svara

     Precis vad jag sa när jag såg den med min sambo! Han fattade nada..😅

     Svara

  Här för kommentarerna.

  Svara

   Hetsäter popcorn

   Svara

    Haha!

    Svara

    Hahaha!

    Svara

   Har godisskålen på magen

   Svara

  Jag tror det mer handlar om hennes personliga ekonomi än att företagen går uselt. Hon erkände ju i en live att hon fick flera att ”investera” i trayderhajen, trots att hon annars varit noga med att poängtera att hon inte hade någon aning om vad H sysslade med. Jag tror att dessa investerare vill ha tillbaka sina pengar och eftersom H är pank så kräver de istället pengar av Bella.

  Hoppas Erik kan hålla känslorna i styr och låter henne ta ansvar för hennes egen ekonomi.

  Svara

   Kan det vara därför hon tackat ja till alla möjliga och omöjliga samarbeten på sistone, för att betala tillbaka skulder till någon? Det låter ju onekligen så om man läser på Griploovs konto på instagram.

   Svara

    Jag tror snarare att hon behöver betala av sina skulder.

    Svara

   Verkar som Erik och ägaren av Villa Pauli sitter i stiftelsens styrelse att döma av vad Bella har visat på bilder. Nordea skulle lägga upp den. Ändå finns den inte att hitta. Vem fxxn sänder ut inbjudan till att spendera pengar på något man bara kan hitta nämnas på hennes sociala media? IL tycker tydligen att det räcker med att hon skriver att hon startat en. Inte normalt beteende. Intressant om någon tidning granskar detta.

   Svara

    +1

    Svara

   Även om investerarna kanske är arga över förlorade pengar så var det ändå deras eget val att investera, inte Isabellas, så några pengar kan dom inte komma och kräva av henne. Jag tror alla konstiga samarbeten bara beror på att pengar måste in till henne själv och hennes företag till varje pris pga total överkonsumtion.

   Svara

    Har dom investerat pengar för att hon ljugit och visat falska siffror kan det nog vara värt en stämning mot IL för någon med mycket pengar. Hon känns ju väldigt vilseledande med tanke på allt som kommit fram. Men vad veta jag, har inge juristexamen direkt

    Svara

  Jag gillade Isabella förut. Tyckte hon verkligen kom igång efter skilsmässan. Företaget växte och hennes liv kändes häftigt. Sen blev det för mycket..
  Minns när hon skrev förra julen (tror det var förra) att hon inte hann och tyckte det var tråkigt att köpa julklappar till barnen. Så ”hemma teamet ” fick gå online och klicka hem julklapparna. Jag är själv mor och älskar att köpa det som jag vet att man få min dotter att bli extra glad. Men tydligen känner inte alla föräldrar så?
  Och sen har vi hennes privata flygningar och businessen hon ville göra. (Vad hände med det?)
  I min värld har hennes livsstil i varje fall varit helt absurt och min syn på Isabella började förändras för ett tag sedan . Testade hennes produkter.. de var absolut inte något speciellt blev snarare besviken. Sen dök de bara upp mer och mer överflödig lyx på Bellas kanaler. Och när alla konstiga samarbeten dök upp, då la jag av att läsa. Följer henne på bloggbevakningen istället (vem gillat inte lite skvaller).
  I slutändan känner jag mig lurad av henne. Faktiskt. Kan inte känna någon sympati nu när luftslottet håller på att sprängas. För hon har ljugit om så mycket. Utåt har fasaden sett så bra ut, när den egentligen varit kaos. Hade hon varit ärlig från första början hade hon kommit mycket längre idag.

  Svara

   Tycker mkt med Bella är bisarrt men det där med julklapparna…. hur många pappor gör inte exakt så? Deras hemma team består dock av enbart en fru som förväntas sköta allt med glädje. Inte alla män osv men verkligen en hel del. Tycker vissa grejer Bella har gjort faktiskt är uppfriskande. Hade hon haft en snopp så hade hon inte fått alls lika mkt sån här skit. Troligtvis så hade hon enbart fått skit för saker som handlar om hennes affärer.

   Svara

    Kanske hon i fortsättningen får handla presenter själv ist för massa spons??

    Handlar ju inte bara om det, utan hur hon liksom njutit av att visa upp och skriva om att hon inte fixar nåt åt sina barn själv

    Svara

    ja min man har inte koll på många presenter eller julklappar.. så absolut är det så. men det som stör (iallfall för mig) är Isabellas stolthet över det… hon skryter om att hennes team ordnat presenterna. Antingen kan man skippa att nämna det eller så kan man vara lite med ödmjuk över det faktum att man inte ”hinner” fixa det själv.

    Svara

     Har man uppnått nåt som man är nöjd med så blir dom flesta stolta o många gillar då också att berätta om det för andra. Även fast det i detta fall verkar vara uppnått lite genom ett luftslott…..

     Svara

     Tror det där med julklapparna bara följde excelarkets provokationsinlägg.

     Svara

     Ordnat presenter är nyckelordet. Teamet fixade gratis presenter.

     Svara

    Har varit ensamstående sedan mitt barns födsel, så kan inte relatera till hur andra pappor gör. Men du har nog helt rätt.

    Svara

    På vissa sätt är Bella mer feminist än de sk Instagram-feministerna.
    Bara för att man inte köper presenter själv till sina barn betyder ju inte att man älskar dem mindre.

    Jag är säker på att hon älskar sina barn precis lika mycket som alla andra mammor.
    Men att hon i sin iver att bli världens mäktigaste kvinna prioriterat dem mindre än vad hon annars kanske hade gjort för att drivkraften varit att bygga upp något som de en dag skulle få ta över. Är inte det också kärlek till sina barn?

    I grund och botten är det nog bra för Isabella att hon blev tvungen att komma ner på jorden i kontakt med verkligheten.

    Jag önskar henne all lycka till och hoppas innerligt att vi får se mer av ärlighet och transparens framöver.

    Svara

     Förvänta dig inte för mycket! 😂

     Svara

     …du vet att det som räknas är vad man gör för och tillsammans med barnen.

     Sen kan man istagramma hur mycket man vill om hur mycket man älskar sina barn.

     Och för övrigt gäller, som man bäddar får man ligga. Eller som man raggar får man ligga.
     Vill man ha en man som delar på sysslor så får man ragga efter de egenskaperna.

     Svara

    Det där är knappast upplyftande. Vem fan vill ha eller vara en sån pappa?

    Svara

     Påstår någon att det är upplyftande?

     Svara

      Nej det har jag aldrig påstått heller. Ovan skrivs det att det många pappor är sådana och att det är uppfriskande att Bella då är lite som män i vissa avseenden, och JAG tycker inget av det är särskilt upplyftande.

      Svara

       Ok. Otydligt skriv.

       Svara

        Eller svag läsförståelse, eller trollande, vad vet man? Hoppas jag kunde förtydliga för dig så det blev tydligt skriv.

        Svara

         Tonen.

         Svara

          Men ge dig ”B”, hon ovan var inte minsta otydlig.

          Svara

          Den bjuder jag på som tack för fina påpekanden!

          Svara

    Tycker dock att män oftast fråntas sådana uppgifter. För att ”de inte kan”, för att ”de inte gör det rätt”. Eller så tar kvinnan helt enkelt hand om allt utan att ens reflektera över det. Likvän som att mannen (i många utav dessa förhållanden) automatiskt tar hand om att fixa bilen, olja gångjärnen på en gnisslande dörr eller klippa gräsmattan. Eller vet du många förhållanden där kvinnan är först med att hämta oljan? Folk sätter sig själva i dessa stereotypa förhållanderoller.

    Om man nu är i ett förhållande och båda parter är ok med det så har det ju ingen betydelse hur man gör. Men jag har ännu inte stött på en frånskild man som betalar någon annan att köpa presenter åt sina barn.

    Svara

     O varför är det så tror du? Hört talas om patriarkatet?

     Svara

      Ja, nu skrev jag ju faktiskt inte om _varför_ det var på detta viset i många förhållanden. Tyckte att det kanske hörde till en annan diskussion.

      Svara

      Patriarkatet!

      Svara

   Och hon har aldrig varit någon framgångsrik entreprenör. Det är bara påhitt. Ja hon har haft olika företag. Men alla företag bygger på hennes blogg ovh namn. Ingenting har varit nån särskild bra eller unik business. Och inget av företagen har gått bra. Hon har inte tålamodet och drivet som krävs för att bli framgångsrik. Ta LCC, man kan inte bara starta ett sånt företag och sen inte prata om det på månader. Byta förpackningar hit å dit osv. Man måste jobba stenhårt varje dag i flera år för att etablera ett sånt varumärke. Särkilt när produkterna bygger på hennes namn, då är det svinviktigt att hon inte bara kränger produkterna varje dag, hon måste dessutom vara omtyckt och där har hon ju gått tvärtemot och blivit mer å mer hatad av folk. Hon verkar liksom inte förstå sin egen business utan göra lite för att det SER kul och ballt ut. Hon verkar inte förstå hur allt funkar. Och då är man ingen ”business woman”

   Svara

  Alltså det är så många lögner med henne att det känns som att alla dessa lögner till sist blir bortglömda pga att det inte går att hålla reda på dem.

  Svara

   Haha exakt. Och alla provokationer om mutor och hatar djur mm. Hur kan man ens släppa in en sån människa i värmen igen?? Folk e korkade

   Svara

   ja, alltså det skulle inte förvåna mig om även kraschen är en lögn, typ att hon inte ens har bokat nåt inför galan, eller skickat inbjudningarna, utan hon har byggt upp det och försökt hitta någon bra anledning att lägga ner, och nu passar det in i hennes ”stackars mig allt faller”- narrativ. Tror liksom aldrig det ligger så mycket bakom det hon stora hon säger, så kan inte låta bli att tänka att hon bygger upp ett större fall än vad det egentligen är…

   Svara

  Hon är utskriven ur styrelsen i Hermine Hold nu. Och det är förändringar på gång i styrelsen för både Löwengrip Beauty och Ispi Holding.
  Pys pys!

  Svara

   Och Löwengrip Invest tvättar på Instagram Ny mera sofistikerad look som starkt påminner om krämföretagets dvs säjer ingenting men ska se elegant ut.

   Svara

    De tvättar för att det inte ska synas vilka inkomster som funnits i det egna bolaget.

    Svara

   Kan vara Pingis på väg ut ur soppan.

   Svara

   Fattade aldrig riktigt detta med Hermine Hold… några hårscarves och plastiga hårspännen…(i hyfsat snygg förpackning) Kan man köpa billigt överallt. Kostar 25 öre att tillverka i Kina…Har en mkt bättre ide om hårscarves, men behåller det för mig själv så länge. Som de flesta ave er har jag ett vanligt fast heltidsjobb, just nu trivs väldigt bra
   med det 🙂

   Svara

    Hon trodde hon skulle göra en Daniel Wellington…

    Svara

  Hur detta haveri kan vändas till att hon är ”klok och modig” är ju helt barockt.
  Det har varit tydligt i åratal för utomstående betraktare att ekonomin inte går ihop.
  Man behöver varken ha insyn i hennes bokföring eller vara en nationalekonom för att räkna ut att hon lever över sina tillgångar.
  Men det har ändå gasats på. Nu dras handbromsen åt…..Dessa vältaliga liknelser, som om självaste Strindberg lagt sin hand på bloggen.
  Nu är hon den ömma, skogspromenerande modern som kontemplerar livets svårigheter. HAHAHA!
  Vem lägger sin tillit och sina pengar på denna ”businesskvinna”? De måste vara galna.

  Svara

   Strindberg har återuppstått, den var bra. Någon annan skriver nu det märks.

   Svara

   Just det, hon kallas klok modig och inspirerande, hon har uppenbart lurats, vad gäller siffror, ska det kallas modigt och inspirerande. Man blir arg när man blir lurad.

   Svara

    Snarare vårdslös och dumdristig

    Svara

  Hur många roller kan en människa spela utan att ha en diagnos? Småbarnsmamma, Volvo-villa-dam, stureplansmänniska, maskrosbarn, internationell jetsetter? Alltså det är helt sjukt.

  Svara

   Vi utvecklas, stureplanstjej – > småbarnsförälder – > förortsmamma i villa – >nyskild tillbaka på Stureplan /liknande på halvtid är egentligen inte en jättekonstig utveckling. Men tempot det är gjort i och hur extremt Bella varit efter skilsmässan är märkligt.

   Svara

   Du glömde filantrop och välgörenhetsstöttare.

   Svara

    There can be only one, Bellabång!

    Svara

  Så, eftersom du slirar på sanningen som vanligt så är det bäst att förtydliga, middagen är inställd men inte stiftelsen. Marisols jobb finns alltså kvar

  Svara

   Hon säger så. Har du sett att stiftelsen är registrerad?

   Svara

   Eller så slirar du på sanningen. Stiftelsen är inte registrerad så den har (hittills) inte existerat. Lurendrejeri i mina ögon.

   Svara

   Marisol, c’est toi?

   Svara

  @Annie:
  Isabella meddelar att hon vill hålla taktpinnen i den nedåtgående trend som nu råder för kvinnligt företagande:
  Nästa satsning är starta-eget-kurser för kvinnor under ILF:s namn!

  Ska vi gissa att planen är att skattebetalarna ska stå för notan och målgruppen är arbetslösa som är berättigade till diverse stöd 🤔?!?

  Svara

   Bella är nästa Bert Karlsson som tjänar pengar på invandrare.
   Även Bellas pojkvän har ju tjänat bra på flyktingboenden.

   Svara

   Arbetsförmedlingen ska väl privatiseras? Nästa kap för IL?

   Svara

  Huset lär ju vara nästa plåster som ska av.

  Svara

   Aj aj aj

   Svara

   Ja, därför var det så viktigt att få poolen klar denna höst.
   Var knappast någon stress för att hinna bada i den före nästa sommar.
   Men då tror jag inte längre Bella äger huset.
   Svårt att få tillbaka 26,5 mkr för det huset. Dels för dyrt från början, dels svårt att få bra betalt när man säljer under press.
   Köparen utnyttjar det. Risk att Bella tappar de fyra mkr hon själv satt in i huset utöver lånen.
   För så mycket pengar hittar man bättre boende – även på Lidingö. Bella skulle tänkt på att hennes hus faktiskt inte är vad folk med mycket pengar egentligen vill ha. Lätt att köpa, svårt att sälja.

   Svara

    Jag säger inte emot, men jag undrar vad du menar med att folk med pengar inte vil ha hennes hus.
    Det är väl ett fantastiskt skrythem. Och naturen runt om är det bästa säljargumentet.

    Svara

     Så alla med mycket pengar letar efter ”ett fantastiskt skrythem”.
     Det är inte mitt intryck. Den som måste låna 85% till sitt ”skrythem” är inte någon som har mycket pengar.

     Svara

     Folk med mycket pengar vill ha kvalitet och säkerhet, inte ett akvarium där alla kan se allt.

     Svara

     Husets arkitektur skriker nyinflyttad stockholmare som varit i new york en gång och vill bo modernt. Old money and smart money people vill ha sekelskiftesstil, klassisk och välbyggda hus som håller både i stil och värde i många, många år framöver. Det är därför sekelskifteshusen i innerstan kostar mest och nybyggda moderna hus kostar mycket mindre. Se bara på pyspunkan Oscar engelbert som lånat så mycket pengar av släkten Bonnier att han inte kommer kunna bygga klart de andra norra tornet och ännu mindre få det slutsålt, det är redan skräckhistorier från de boende i de första byggda huset om hur hemskt det är.
     Oscar Engelbert är fastighetsbranschens blondinbella. Båda fejkar och investerat i svårsålda fastigheter 🙂

     Svara

      En del som köpte i tornet och i Chokladfabriken köpte för att tjäna pengar på en uppåtgående marknad.
      Nu när marknaden är sämre än när de köpte för två-tre år sedan är de förstås besvikna. Köper man av annat skäl än för att bo kanske man inte har funderat så mycket över boendet utan bara över klippet man tror att man gjort.

      Svara

       Fast tornet som ärnybyggt känns faktiskt inte säkert. Redan har man bytt ut fönsterpartier.

       Svara

       Norra tornet som är färdigbyggt har ENORMA problem, folk har fastnat i hissar med sina småbarn i flera timmar pga av att hissarna nötts ut då de använt som bygghissar av byggarbetarna per Oscar engelbert instruktioner.
       Rören i huset är inte korrekt installerade och det har varit översvämningar och flera våningar har folk tvingats flytta ut pga av STAMBYTEN! I ett helt nytt hus.
       De har även haft många, många andra problem.

       Personligen tycker jag tornen är groteskt fula i sin design, absolut groteska. Man kan bygga coolt och modernt utan att göra det så fult (googla T ex Chelsea creek London) lägg till att tornen är dåligt byggda total katastrof.
       Oscar engelbert har varit läran konkurs och inställda projekt kommer rad på rad. Vore spännande om någon vågade gräva mer i hur lika han och Isabella är. Han har ju Bonnier familjen som gett honom enorma belopp för att kunna göra klart sina projekt. Problemet är att numera vill inte ens nystockholmare köpa hans lägenheter och där försvann hans målgrupp.

       Svara

      Fast vem faaaan bryr sig om nåt jävla Old Money och vad de tycker och värderar. Finns inget vidrigare än att dela upp folk i old vs new money. Så du är fattig och inte värd nåt. Så du tjänar ihop pengar men du är fortfarande inte värd nåt. Because Old Money!!! Bläää.

      Svara

       Bellas hus är perfekt för nyrika som vill vräka ut sina pengar och sin framgång till allas betraktande.
       Men så trevlig miljö för en barnfamilj är det väl inte?
       Men även för en nyrik så finns det bättre boenden på Lidingö i prisklassen 20-25 mkr.
       I synnerhet om man har barn.

       Svara

       Det handlar om att old money oftast inte alltid (!!) har bättre smak. New money vill skryta och tänker oftast kortsiktigt, se på blondinbellas fula hus bara. Ingen bra investering.
       Ett annat exempel är hur axwell och dåren bakom Spotify har flyttat till Djursholm och total förstör kulturmiljöer som är oväderliga.
       Daniel från Spotify har liksom köpt ett av Sveriges häftigaste och kulturrika villor i Djursholm och dåren vill riva allt! Det verkar som att han kommer stoppas men det är förkäkligt att han ens försöker.

       Typiskt new money, de vill ta över anrika miljöer och totalt rasera dem. Varför köper man då istället inte bara en obyggd tomt och bygger sig ett hus exakt som man vill ha det!?
       Jag drar inte alla nyrika över en kam men majoritet i Sverige har dåligt omdöme och dålig smak.

       Svara

     Skrythem eller inte så är det fult.

     Svara

      Rejält fult.

      Svara

    Alltså, för det första så är det ju inte många som har den typen av pengar att röra sig med. Stilen på huset är förvisso rätt mycket i min egen smak, men långt ifrån alla gillar ju arkitekturen då den ändå är rätt djärv. Poolen är frågan om den gör det lättare eller svårare att sälja, tror många hellre hade haft tomten som den var utan pool, tycker själv den förstörde den vackra naturtomten och vi bor i Sverige så den kan ju inte användas speciellt länge. Sen är en stor nackdel att huset inte har sjötomt och har en delad brygga, det är definitivt något som är attraktivt om som man kan få för de summorna med ett annat hus. Huset hade väl varit ute länge till försäljning när Bella köpte så redan där var det ju knappast ett lättsålt hus. Och som nämnt, ingen kommer kunna undgå att det är Bella dom säljer och att hon gör det under press = potentiell köpare fattar att de kan få en bra deal om de bara har lite is i magen. Men visst, har hon enorm tur kommer det någon som verkligen suktar efter huset och betalar fullpris, det krävs ju ändå bara en köpare.

    Svara

     Har för mig att ESNY hade huset listat till 29,5 mkr innan säljaren bytte mäklare.
     Gadelius som tog över satte 24,9 mkr som utgångspris i hopp om att få mer.
     Var inte så lätt att sälja. Bella köpte för 26,5 mkr.
     Om det fanns någon annan spekulant (Laila Bagge?) till det priset är tveksamt.

     Svara

    Hon kanske kan höra av sig till Laila Bagge för ett direktköp 🤭 var det inte hon som också ville ha huset men att Bellan hann före?

    Svara

   Det här gjort sitt som inspelningsplats för hennes reklam.

   Svara

    Ja, det där med att under en dag spela in ”content” för flera veckor på samma plats kanske kan te sig praktiskt men duger inte. Då kan man lika gärna stå i en studio som Tv-Shop.
    Och Bellas samarbeten har verkligen gått från halvdåliga till usla de senaste månaderna.
    Efter diskmedlen och kollagenet har det bara blivit värre t ex med de usla danska varorna på senare tid.
    Den lilla trovärdigheten som Bella hade gentemot följarna är nu borta. Åtminstone för den som har ögon att se med.

    Svara

    Hon har förflyttat sin studio till baksätet på bilar..

    Svara

     Är det därför hon är portad på Autoropa? (Som för övrigt har lokalen bredvid den bakre entrén till kontorshotellet på Birger Jarlsgatan 18.)

     Svara

      Källa?

      Svara

  Jag tippar också på att anmälningarna till middagen uteblivit eller varit väldigt få. Det är inte alltid lätt att få folk att punga ut med pengar för något som är helt nystartat och som inte ens finns registrerat. Resan till Kenya måste ju ha varit en del i marknadsföringen av den här stiftelsen men varför skulle inte folk kunna skänka till Hand in Hand i första hand? Tror de tänkt lite fel med hela det här upplägget.

  Svara

   Skulle hon inte kopiera Anders Walls stiftelse?

   Svara

   Hon har nog inte tänkt fel. Mer: ”Försöka duger”,

   Svara

   Skulle inte hon till Svalbard och titta på isbjörnar med. Vad hände där?

   Svara

  Intressant att titeln på tv-serien som spelades in delvis i Bellas hus är ”Fartblinda”.
  Det är något som gör att den som bor i det huset förlorar sin verklighetsförankring och markkontakt.

  Svara

   Det är väl det som kallas ödets ironi!

   Svara

  HUR är det möjligt att hon inte haft någon i sin närhet som sagt till och varnat om detta i förtid? Jag förstår verkligen inte. Har man inte det? Vänner? Kollegor? Folk inom företaget?

  Svara

   Helt ofattbart faktiskt. När siffrorna på min arbetsplats sviktade marginellt i våras drogs fredagsfikat in.
   De var proaktiva och ”drog i handbromsen” även för en sådan struntsumma.
   Men inte Löwengrip inte, där vaskades champagne i Troppan, Trustor-style!

   Svara

    Ja men precis. Ett sådant stort företag måste väl ha någon anställd som jobbar med ekonomin? Obs, jag kan inget om att driva företag men det känns konstigt att inte någon har reagerat och typ ”vi måste göra något för att förhindra att köra företaget i botten”.

    Svara

     Pingis kan knappast skylla ifrån dig, hon har utbildning och borde veta bättre!

     Svara

    På min arbetsplats blir folk varslade så fort det diffar med typ 2% 😂

    Svara

    Företaget jag jobbar på går också rätt dåligt men istället för att se till varför anställer man fler mellanchefer, sänker en redig dålig kvalité, outsourcar till utlandet och varslar folk på golvet 🤷‍♀️ lite vaska champagne samtidigt som man byter till billigare toapapper för att spara kronor på saker (eller folk i det här fallet) som behövs.

    Svara

     Jobbar vi på samma företag? 😂

     Svara

     Klassiker! Chefernas förmåner består, fruktkorgen till personal utgår.

     Svara

      Haha, jag vill typ starta eget företag och bli chef ENDAST för att INTE bli just en sån chef ni beskriver. Tycker det är så jävla idiotiskt och fisförnämt.

      Svara

    Fast sådana besparingar kan ju ha motsatt effekt tror jag. Det ska sparas uppåt för att ge de som arbetar i företaget en känsla av värde. Tex så flyger chefer oftare i ekonomiklass om det är aktuellt, där kan man snacka besparingar ustället för någon hundralapp på fredagsfikat. NKS gick nyss ut med besparings-”tips” till anställda, att ej ringa genom växeln och köpa mindre kanelbullar. Här snackar vi en verksamhet som nyligen kunde säga upp omkring 500 (minns ej exakt siffra?) Anställda inom administration. Att ej tinga genom växeln innebär några extra minuter för att ta reda på ett nummer, dessa minuter blir till timmar i slutändan och bekostas av patienterna. NKS är värsta bygget ekonomiskt, pengar äts upp i verksamheten.
    Inhen kritik till dig ang fredagsfikat, tycker bara att företag ska spara på rätt saker.

    Svara

     Så känner jag som för det första röstar vänsteråt i skalan, men ändå känner att kommuner ska spara 20k här och 15k där för småsaker (jobbar på kommun och vi har stora sparkrav och alla vi tjänstemän får komma med vad vi kan spara på – är ibland summor som typ fredagsfikat..) Men ingen törs nämna hur många fler nollor man får lägga på, för kostnader kring invandringen.

     Problemet med invandring är inte människorna som kommer hit eller som man sa på 90talet (typ?) att ”de tar våra jobb!”. Utan att hela cirkusen kostar oerhörda pengar. Jag jobbar nära detta och det är inte måttligt vilka summor. Men det har inte staten tänkt spara på… Det som gjort oss fattiga till att börja med. För inte är vår kommun nära konkurs på grund av att biblioteket har två timmar öppet på söndagar ungefär.

     Svara

   Bella har tydligen aldrig lyssnat på någon som ifrågasatt eller sagt emot.
   Sanningssägare har hon stängt ute och hennes krets av verkliga vänner tycks ha varit mycket liten.
   På senare tid är det väl bara Sheila man hört talas om.
   Det är nackdelen med att alltid fokusera på sig själv som allsmäktig och aldrig ta råd av andra.
   Man känner igen detta från andra entreprenörer som tycker att alla som ifrågasätter och för in realism är negativa och inte platsar i gänget där optimism och framgångsanda ska råda. T ex Jan Stenbeck och Steve Jobs (inga andra likheter med Bella dock).

   Svara

   det har hon visst haft men hon har gjort sig av med alla dom människorna.

   Svara

    Lyssnar man på intervjun av henne på Anders Wallstiftelsen 2018 så får man kalla kårar. Finns på webben eller youtube .

    Svara

   Men hon gillar ju inte folk som är negativa och försöker hålla henne nere!

   Svara

  Så, när lämnar hon Sverige?? Som ju är för litet för henne. Lol.
  Ser fortfarande att hon tar noll ansvar för hur hon betett sig. Noll insikt.

  Högmod går före fall!
  Har nog aldrig sett ett så klockrent ex på det.

  Svara

   Den engelska bloggen har legat nere mer än en vecka… Vad ska alla hennes internationella följare göra nu!? :O

   Svara

    De måste ha gjort fel, inte kunnat läsa ordentligt, lade ner den engelska när det var den svenska som skulle läggas ner efter sommaren. Efter sommaren är nu.

    Svara

    En webbplatsdomän kostar typ 1 400 kronor att hålla registrerad per år. Om man inte har råd med det, då har man problem. Än värre är det om det inte finns någon som håller koll på att domänen håller på att släckas ner.

    Svara

     Men det är ju någon som varit anställd för att översätta den till engelska. Det är ju där kostnaden ligger. Sannolikt har den nu blivit uppsagd.

     Svara

      Anställd?! Av språket att döma var det en dement chimpans på LSD som satt och översatte.

      Svara

       Ha, ha! Eller en dement ADHD-chimpans på LSD utan sina apsbergermediciner.

       Svara

        Asperger stavas det. Och finns inga specifika asperger mediciner.

        Svara

         Fast nu var det ju en chimpans och då är det klart den äter ap-sbergermedecin stället 😝🤣

         Svara

       Men bananer är inte gratis om man saknar ett samarbete så man får dem gratis.
       Någon slav har missat att rigga ett samarbete rörande översättarens föda.

       Svara

    Kan också ha att göra med att hon inte vill att någon i utlandet ska få kännedom om hennes pyspunka och totala misslyckande. Hon försöker begränsa det till Sverige.

    Svara

    Eller så kanske Hon inte vill att alla hennes utländska Followers ska få veta hennes fail? Så har hon fortfarande en möjlighet att fly utomlands, when the shit hits the fan. Igen.

    Svara

     Alla utländska KÖPTA followers.

     Svara

     Eller så vill hon hellre ha dom få klicken in på den svenska sidan för att höja statistiken? Med tanke på att nog en hel del fler klickar sig in på hennes blogg nu så kommer hon kunna visa upp bra mycket bättre siffror ett tag framöver.

     Svara

   Jag tror på riktigt att hon lider av en personlighetsstörning (Om jag går över gränsen här nu så förstår jag om min kommentar inte godkänns)
   Får en känsla av att hon har lyckats dölja ”sin person, den verkliga) länge eller snarare lyckats maskera den.
   Hon är inte ”intellektuellt intelligent ” men har en ovanligt bra förmåga att manipulera, övertala, charma, samt att få ”hennes verklighetsbild”och affärsidéer att låta fantastiskt och spännande i öronen på de runt omkring henne…
   Nästan lite som en ”sektledare” ok, kanske fel ord .
   Jodi Arias, ni som känner till henne och hennes sätt att manipulera, dupera människor runt omkring henne samt att även hon är en patologisk
   lögnare.
   Dessa typer av människor tappar alltid till slut bort sig i antingen deras egna nystan av lögner, eller att de slinter och råkar visa folk vad som finns där under masken..
   Observera att ovanstående är mina tankar, enbart samt med en eventuell nypa fantasi! ;//

   Svara

    Tillägg , naturligtvis så är det enklare att omringa sig av människor som är ”följare” av naturen.
    Sådana som låter sig imponeras , behöver beröm osv.
    Inte ofta man ser som i IL närmsta team, att de har samma frisyrer, kofta/jacka på axlar mm.
    Eller är jag helt ute o surrar?

    Svara

    Storskojaren Refaat El-Sayed blev vald till årets svensk när det begav sig. Finns, ja, vissa likheter mellan honom och Isabella Löwengrip.

    Svara

    Det tror jag med. 100%.

    Svara

  Herrrrejävvlar va ni gottar er 😁

  Svara

   Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

   Svara

    So fun!

    Svara

    Jag tycker det är vidrigt med skadeglädje men i det här fallet är det mer bara rättviseglädje, typ äntligen får hon det som hon förtjänar.

    Svara

   I normala fall så hade nog många känt sympati men eftersom Bella ägnat sig att vara snobbig, ljugit, överdrivet och totalt skitit i allt så ja…då blir det detta som blir svaret.

   Svara

   Är du Göteborgare? Du låter som Loket när du skriver 😁

   Svara

  Kan tipsa om två poddar:

  Swindled: avsnittet som heter ”The Socialite”
  Och BBC podden The Missing Crypto Queen.

  Får Bella-vibbar av båda!

  Svara

   Älskar podcasten Swindled!

   Svara

  Alltså Therese Lindgrens smygreklam… I hennes video ’25 saker jag slutat köpa’ nämner hon Estrid rakhyvlar flertal gånger, om varför hon slutat köpa raklödder och engångshyvlar m.m. Orkade inte se färdigt. Uppenbar smygreklam, säkert spons.

  Svara

   Flertal gånger?? Jag såg videon igår. Såvida jag minns så hörde jag det bara en gång.

   Svara

   Reagerade också på att hon sa att det inte var spons – för att typ dagen efter publicera stories på Instagram där hon berättade att de hade ett samarbete. Hmm ok.

   Svara

  Men mailet hon skickat ut… ”Det går uselt, vi låtsades som att allt är frid och fröjd men det var det ej så nu får ni ändra era planer. MEN vi ska dra igång starta eget kurser och DET hörni DET kommer bli SUCCÉ big time var så säkra DÅ ska vi fira!” Det är ju just denna överdrivna självsäkerhet och naiva optimism som let till kraschen.

  Svara

   Vilket mail?

   Svara

  Isabellas story på Instagram just nu….

  Säger Löwengrip på det mest absurda sättet OCH filmar sina Airpods från Apple?! Vart är trovärdigheten i hennes reklam för bara några dagar sedan då hon inte ens använder dem, utan istället använder de vanliga från Apple. Oh herregud, allt för lite pengar i kassan.

  Svara

   Jag gillar hur handkrämstuben låg/stod i pennburken på skrivbordet i VIPen på Arlanda. Trovärdigt.

   Svara

   Lauu-ään-gripp 😂

   Svara

  Får en känsla av att ni är riktigt lyckliga nu när allt brakar! Tragiskt faktiskt

  Svara

   Gasar man på i 180 med lögner och provokationer, och samtidigt pekar finger åt all sans och förnuft och utnyttjar folks godtrogenhet, då blir det karma på det.

   Svara

   Bella har uppisat 0 skrupler. Menar du man ska känna sympati nu?

   Svara

   Vi konstaterar bara fakta och många här kan mera om sociala media och företagande än IL.

   Svara

   Men du är god nog för oss alla!

   Svara

   Det enda jag är lycklig över är att hon spridit så mycket felaktig fakta, som hon själv kallar vetenskap (NC/Oslo skinlab/alla populärvetenskapliga böcker som hon läst och trots sig vara expert på), och som många har trott på. Det har stört mig så otroligt mycket, därför är jag glad över att folk kanske kan inse att man inte kan lita på det hon säger.

   Svara

   Isabella Löwengrip har gjort så många människor i sin närhet riktigt illa. Bra att det tar slut nu, så att inte fler skadas. På ett tag.

   Svara

    Har du insider-info?;)

    Svara

   Man kan inte bete sig som ett arsle under så lång tid och sedan vänta sig sympatier när man själv kört allt i botten. Däremot känner jag sympati för hennes barn och familj och de oskyldiga människor hon lurat.

   Svara

  Anställda på Hermine Hold har fått informationen av sina närmsta chefen att ”det kan vara bra om de börjar leta efter andra jobb”:

  Svara

   Och vad får leverantörerna för meddelande?

   Svara

   Är icke förvånad. Kommer så många dåliga affärsidéer hela tiden och överprisad alibaba snoddar var en av dem…

   Svara

   Men där är väl IL inte ens majoritetsägare?

   Svara

    Pingis och Bella ägde sin andel av Hermine Hold indirekt genom Nordic Tech House.
    Men både Pingis och Bella har nu lämnat NTH så de har inte längre något med Hermine Hold att göra.
    Även iDeal of Sweden verkar ha hoppat av HH – de har iaf ingen representant i styrelsen längre.
    Styrelsen består nu av Hege Lee Mandt Norberg (ny norsk ägare?) och Linus och Viktor från NTH.

    Svara

     Fast det intressanta tycker jag är att Isabella tycker att hon är ett föredömme för hon är entrepenör och sprutar ut nya företag. Hermine Hold är ju ett exempel på hur hon startar något, tröttnar och släpper det när det inte direkt gör supersucce som sedan lämnar till andra att städa upp och få ordning på. Hermine Hold hade ju den perfekta produkten för influncerförsäljning enligt Isabella. Skulle bli stort direkt. Inget av detta hända. Denna typen av affärer är ju vad som ligger i hennes portfolio. Inte konstigt att det inte blev något av lanseringen i USA. Där för övrigt en person skulle bli partner (vilket ju inte händer nu) och en annan har investerat i en flytt och dessutom till en lägehet som inte verkar finnas så länge till. Att hon ska undersvisa i entrepnörskap är en gåta för mig. Det enda hon gör är ju att driva fram olika företag som andra sedan får röja, rensa, lägga ner eller försöka få lönsamma efter att hon lämnat. Inte ens det företag hon själv aktivt arbetat med dvs Löwengrip Beuty går ju bra. Halvering av omsättning är stort.

     Svara

      Very well put som man säger på utrikiska.

      Svara

      Tror hon sa i Framgångspodden att det redan var planerat att hon skulle lämna Hermine Hold efter ett kort tag.. Typ som om det vore en smart strategi från hennes sida.

      Svara

       Det säger hon alltid när det går dåligt.

       Svara

       Men herregud. Lyssnade precis om på det avsnittet där hon medverkar, nr 214. Sjukaste citaten nu när man vet hur saker och ting har gått till:

       ”Många entreprenörer lägger mycket tid på fel saker. Man är ju bara människa, man lägger ner mycket tid på det man tycker är kul. I mitt fall kan jag se att just det, nu har jag kanske lagt ner för mycket fokus på det som inte genererar så mycket pengar. Sånt ser jag vid reflektion.”

       ”… En sak jag lärt mig är att se i långa loppet, kan även handla om en person man dejtar, att man är så fokuserad på att bli tillsammans med den här personen, men att man måste tänka att det kan bli en bra relation om tio år.”

       Alexander pratade om Laila Bagges hälsning till Isabella gällande huset, att hon bör lämna det i samma skick för ”det är Lailas hus”…

       ”Jag tjänade min första miljon när jag var 19…. har investerat… har lagt mycket i mina bolag… så detta hus är en investering…”

       liksom inget svar på tal. Tyckte det var sån skum övergång? Hade inget o göra med citatet? Sen blir hon sjukt utfrågad gällande hur fan hon tänkte där att hoppa från ett hus för 11 milj till 30 milj, att hon måste vara extremt belånad.

       Avsnittet är verkligen värt att lyssna på.. Sjukt vad hon var duktig på att hålla denna fasad.

       Svara

     Tycker seriöst synd om NTH

     Svara

   Men Bella kommer ju bara säga att hon gick ur styrelsen i våras och att hon inte har något med den konkursen att göra… Haha

   Svara

   😳

   Inte oväntat.

   Svara

   Bella ”nu kör vi mot miljarden” Löwengrip… Var inte hon en expert på timing och att komma på nya idéer? Att bete sig som en nyrik yuppie från 80 talet och bara sälja en massa onödiga produkter på redan mättade marknader när trenden går mot mer hållbarhet, gör bara någon som inte är expert på timing. Och denna person ska lära ut entreprenörskap??

   Svara

   Hur går det generellt i hårsnoddsbranschen?
   Finns det många scrunchiejobb att söka?

   Svara

  Suck vilket misstag av henne att få det storhetsvansinne hon fick och ”storsatsa” i utlandet och fullkomligt rådissa sin svenska publik/svenska köpare. Sa det från början – vilka har hon om hon inte har de svenska följarna? Nu ska hon försöka få tillbaka deras förtroende. Haha. Vilket skämt.

  Svara

   Hon sa väl oxå att det är i Saint Tropez allt händer och att Almedalen är passé?

   Svara

   Och det stör mig så ofantligt mycket hur hon nu kryper och fjäskar för bloggläsarna och svarar på deras frågor på ett sätt som hon fullständigt skitit i de senaste åren. Men nu ska de luras tillbaka i Bellas nät igen, då passar det minsann.

   Svara

    Hon svarar inte på frågor om var man kan hitta information om stiftelsen. Detta trots att hon har haft över 12 timmar på sig att svara och svarat på två andra frågor.

    Svara

     Ja, det är sant. Hon svarar mest på gulligullfrågor.

     Svara

    Är typ chockad över att denna kommentar släpptes igenom. Jag går aldrig in på hennes blogg men gjorde det för några år sen och då släpptes aldrig något negativt igenom.

    Tina skriver: 9 oktober, 2019 kl. 06:03
    Fast tror du folk är så dumma att de inte fattar att det här är ytterligare en strategi? Du sa hejdå till Sverige, tyvärr sket det sig och expressen avslöjade din bluff, så ditt enda val för att rädda dig själv var då att vara ödmjuk, annars blir du ju levande begravd. Men du är precis samma uträknande person som bara spelar en roll för att tjäna pengar, skiter i dina följare och hittar på saker för att förbli relevant (som kidnappningen). Och även om det inte var påhittat var det väl inte din roll att prata om någons privatekonomi… rannsaka dig själv och sluta ljug. Se på kenza, Therese, du kan inte möta dig med dem, du har 460k följare nedan kenza har 2 mil och aldrig har hon provocerat eller hittat på saker. Lär dig istället.

    Svara

  Tolkade hennes inlägg som att stiftelsen är kvar, men att middagen ställs in? Och att de just nu har kvar lägenhet i NY men utvärderar situationen?
  Men kan ha förstått fel.

  Svara

   Lägenheten är förhandsbetald så klart, självklart att man får göra det som okänd dyrare av ett så pass dyrt objekt.

   Svara

  Egen gissning är att det kommer en bok/serie med ”den nakna sanningen” med en osminkad Bella på framsidan i svartvitt.

  Jag hoppas hon lär sig och repar sig från det här för familjens skull.

  Svara

  Lite gamla citat:

  ”Antingen ska jag inspirera med sådant som är onåbart, som privatjet eller lansering i Sydney. Eller så ska det vara extremt relaterbart, som att ha barnen varannan vecka eller känna sig ensam ibland. Det gäller att hoppa mellan de sakerna”, säger Isabella Löwengrip.

  ”Planen är att ha ett ekosystem av bolag med målet att nå kvinnor från 30 år. Det handlar dels om investeringar, men också om fler egna varumärken. Senast startade Isabella Löwengrip håraccessoarbolaget Hermine Hold, som hon liknar vid Daniel Wellington. I dag är det totalt 70 anställda i de befintliga bolagen.”

  ”Samtidigt jobbar Isabella Löwengrip intensivt med att försöka skala upp Löwengrip Invest, som omsatte 7,5 miljoner 2017. För det brutna räkenskapsåret 2018 beräknas omsättningen landa på 16 miljoner kronor. Målet är att 2020 komma upp i 100 miljoner kronor och i planerna ligger också att börsnotera bolaget.”

  100 miljoner i omsättning låter mycket, men det är ungefär som en ICA-butik. (Den genomsnittliga omsättningen för en ICA-handlare 2018 var 92 miljoner SEK.)

  Svara

  Hon skulle ju tidigarelägga köp av hus i Troppan. 😂
  Och förresten, stackars Marisol? Hur en vuxen kvinna kan vara så dum och jobba för Bella övergår mitt förstånd. 🤔 Inte ett dugg synd om henne.

  Svara

   Kanske finns en anledning till att hon fick sluta på sitt gamla jobb?

   Svara

   Ja, just det 😂. Och det var ju alldeles nyss som hon sa det dessutom. Fortsätta bränna pengar som inte finns för att glassa på Rivven… Snacka om totalt världsfrånvänd människa!

   Svara

  Får du använda hennes bild från bloggen när det står copywrite och all rights reserved?

  Svara

   Ja när man visar källan får man använda vilken bild som helst.

   Svara

    nej, det får man verkligen inte!

    Svara

   Nej hon får inte använda den utan tillåtelse.

   Svara

   Man får använda bilder som faksimil. Dvs använda en tidigare publicerad bild utan att på något sätt ändra den, en exakt kopia. Dock måste man så klart ange källan.

   Svara

    – Alla bilder på bloggen är faksimils från respektive bloggare och tillhör vederbörande om inget annat uppges. Står klart och tydligt.

    Svara

  Om ett par år kommer tv-serien ”Blond Business – från noll till noll”.

  Svara

   ”From hero to zero”

   Svara

  Har ens inbjudningarna skickats ut? När det gäller BB kan man inte vara tillräckligt säker. Det är inte ett litet event hon försökte sig på och det största hon hostat innan är väl en lunch för branschfolk, förutom 18-årsfesten. Det är inte omöjligt att hon inte har hittat någon som velat sponsra tillställningen eller ens ordna med allt. Hon har inte haft någonting konkret att visa upp än en förhoppning om att få upp antalet kvinnliga entreprenörer. Hon borde inte ha kommit så långt i arbetet med kurserna eftersom hon så sent som i juni stod på röda mattan och sa att hon skulle ”hjälpa barn med trafficking”. Lite arbete måste ändå göras på förhand om ett förslag till potentiella investerare ska vara trovärdigt. Om inte annat var det klokt att lägga planerna om välgörenhet åt sidan tillsvidare medens hon ser över sin redan existerande verksamhet. Med klokt menar jag såklart nödvändigt.

  Svara

   Tror knappast att det finns 150 personer som betala 2 000 kronor per skalle för att äta middag med Isabella Löwengrip.

   Svara

  Tycker inte om folk som luras, det är en fräckhet att tycka att man kan bara luras, och att även om folk fattar det inte stämmer så ska man ha någon slags överseende med lögner och inte ta upp.

  Svara

   Hur vet du det?

   Svara

    Det finns andra kanaler än Bloggbevakning och ”den andra sajten”. Låt oss säga att plånboken inte är intresserad av ett exklusivt ”samarbete” med Bellsan.

    Svara

  ”Den som ropar efter mycket mister ofta hela stycket” -ordspråk

  Svara

   Ordet du söker är gapar. Inte ropar.

   Dock har Isabella ropat hej lite väl tidigt och plumsat rakt ner i bäcken.

   Svara

    ”Man ska inte ropa hej …”

    Svara

     …förrän man satt sig i bäcken

     Svara

   ”Sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten” passar också bra i sammanhanget.

   Svara

   Eller spy aldrig i motvind.

   Svara

    Inte kasta vatten i glashus.

    Svara

     ”Som man bäddar får man ligga” eller på ”änglish” ”What comes around goes around”…

     Svara

      ”Om man bäddar får man ligga.”

      Svara

       Bäddar varje dag och inget händer.
       Fel lakan kanske?

       Svara

       ..och få två flugor på smällen!

       Svara

      Den man ligger med får bädda.

      Svara

  Camilla, jag undrar om du har läst deh här brevet som delades i inlägget där hon avboka middag.
  Om man läser den noggrant då förstå man varför hon gick ut och berättade om sina misslyckande.
  Allt är ”according to plan”.
  Änligt henne så gör misslyckande henne till ännu bättre förebild och det var darför hon delade av sig.
  Brevet är så märkligt skriven, som om det våre en blogginlägg och inte en serios brev. Hon försökte hela tiden vitmålad det hela….

  Svara

   Hoppas det kommer ett inlägg om brevet eller att ni kan skriva mer ingående om det! Vill ICKE ge kvinnan klick :’D

   Svara

    Det är lugnt. Jag går in en extra gång från min andra mobil så jämnar det ut ditt icke-klick.

    Svara

   Läck brevet den som kan!

   Tänker inte ge henne ett enda jävla klick. Ville inte göra det 2007 och tänker inte göra det nu heller.

   Men om allt nu var planerat att inte bli något … Hur fick hon med dessa gubbar på att spela teater? Vad tänker Sockergubben egentligen om denna cirkus?

   Svara

    ”Sockergubben” 😂😂😂

    Svara

  Varför låter hon som att det hänt något och inte som att hon slösat bort allt sitt kapital på ’den sämsta strategin någonsin’?

  Svara

  Alltihopa känns lite som i Kevin Costners Field of Dreams – ”If you build it they will come!” Bara med den skillnaden att här fungerade det inte. Det hade (nästan) lika gärna kunnat fungera, det var en gigantisk chansning. Väldigt mycket idag säljs ju tack vare en galjonsfigur som har rätt utseende, karisma och kändisskap. Ta bara alla dessa parfymer med kändisars namn. Hade Isabellas namn blivit så stort även utomlands som hon hoppats, hade detta mycket väl kunnat bli en success story.

  Jag hoppas hon kan komma tillbaka och bygga business igen, fast på ett mer genomtänkt och mindre chansartat sätt. Isåfall är ju det som händer nu en fantastisk lärdom.

  Svara

   Eller som nån i ett tidigare Bella-inlägg relaterade till: fyre festival!

   Svara

  Jag tycker verkligen att Isabella verkar skummare än skum och att allt, precis allt, hon gör är medvetet. Inte alltid smart, men medvetet.

  Men hur är det med Pingis? Har hon varit, eller är fortfarande, med på alla turer hit och dit? Jag tycker det känns som om Pingis tar sin hand från Isabella och att det nu är en rejäl spricka mellan dem. Överlag verkar Isabella väldigt ensam i det som sker för närvarande.

  Svara

   Pingis är, liksom Isabella, känd för att köra över människor. Men visst har de gått skilda vägar, är själv förvånad över att Pingis stod ut med Löwengrip under så många år. Inte en lätt person att ha att göra med, särskild inte när verksamheten vuxit som den gjort. Men nu är det slut.

   Svara

  Jag tycker att du kan byta namn på din blogg till ”Bellabevakning” då det verkar vara den enda bloggare som du bevakar. Man kan tro att det är något personligt, börjar bli lite tröttsamt. VI HAR FATTAT!!

  Svara

   Lol Det skämtet är gammalt. Hitta på ngt nytt.

   Svara

   Det hade varit perfekt! Störta anledningen till att jag går in och läser här är för att läsa om Bella! 🙂

   Svara

    ENDA anledningen till och med, för mig 😊

    Svara

     Mig med…

     Svara

   Om Bella inte hade gjort så mycket märkligt så hade hon inte behövt bevakas lika mycket.

   Svara

   Gumman, hon är allra mest aktuell just nu

   Svara

  Vem som helst med en gnutta insikt och intelligens såg ju det här komma. Bella cirkusen har ju snurrat på inför öppen ridå och hon har helt och hållet satt sig själv i skiten genom att leva över sina tillgångar. Är ju inte så mycket som skiljer hennes och Hajpojkens agerande bara att han var bättre på att gasa bort stålarna. Hon är och förblir Skryt och Ljugbella och jag skulle aldrig som företagare vilja förknippas med henne.

  Svara

   Hajen, inte hajpojken. Hajpojken var Nils!

   Svara

  Hört att företaget Balder har mkt fastigheter om hon behöver sälja huset och skaffa hyresrätt😆

  Svara

  Tycker lite synd om henne samtidigt som hon får skylla sig själv… blev hon fartblind på vägen? Hon kunde ju haft det riktigt bra om hon inte dragit allt så jäkla långt hela tiden. Varit lite mer ödmjuk gentemot pengar.. och andra. Denna fasad som hela tiden skall visas upp är så tröttsam…framförallt när alla vet att det bara är en fasad!!hon själv med.. kanske??

  Svara

  Bella erkänner alla sina motgångar nu när hon blivit trängd, målat in sig i ett hörn. Men istället för att folk tappar förtroendet för henne, hyllas hon för sitt mod? Så verkar det i alla fall i hennes egna kanaler.

  För shit vad kommentatorsfältet modereras! Inte en enda kritisk kommentar släpps förbi.

  Igår skrev hon att Count on me är deras mest sålda produkt. Jag frågade vad det egentligen säger om en produkt. Jo, att det är den mest uppskattade Löwengripprodukten, men hur bra säljer den? Jag tog som exempel: Om det säljs 10 deodoranter/vecka och det endast säljs 5 produkter/vecka av det övriga sortimentet är det ingen lyckad produkt. Men om det säljs 1 miljon deodoranter/vecka är det en mycket lyckad produkt. Jag frågade hur mycket produkter Löwengrip egentligen säljer i Sverige. Hur går det för dem? Någon som vet? Min kommentar släpptes inte igenom.

  Här, där det faktiskt kommer fram både ris och ros i kommentarerna. Vilka gillar deodoranten Count on me och vilka gillar den inte? Jag personligen tycker den är bland de sämsta på marknaden.

  Svara

   Den är nog bland billigaste i hennes produkt serie. Darför säkert.

   Svara

   Jag gillar den. För mig fungerar den mycket bättre än andra deodoranter. Och blev glad när det kom en sensitive.
   Men alla är ju olika. Vichy är för stark för mig och har gett mig utslag men vet att det är en favorit i öppet spår 🙂

   Svara

   Jag älskar doften! Men det är svår att få den att torka och den blir lätt blöt i armhålan under dagen. Den kan tyvärr upplevas något ”muggig” efter några timmars användande efter att den initialt goda doften avtagit.

   Svara

   Hon har väl sagt att de säljer en deo varannan minut eller något sånt? Tvivlar dock på det😂

   Svara

   Jag skrev också om deon och bekräftade en negativ kommentar om att den inte höll måttet. Den gick inte igenom. Däremot gick alla hejarop om deon igenom… man undrar ju hur många kritiska kommentarer som blev nekade…

   Svara

  ser isabellas instastory nu… det blöder pengar överallt skriver hon men att flyga från aralanda-vip prioriteras ändå? logiskt…………..

  Svara

   hon skrev att vippen redan var ett betalt årsabonnemang.

   intressant dock att hon visar upp nya örhängen. spenderade hon dyra pengar igår eller är det omarkerat samarbete? 😉

   Svara

    Hon har nog sålt diamantörhängerna hon ”köpte” i samband med någon gala typ gazell och bytt ut den mot billigare pärlor. Hon har visat upp Lynggaard nu i 2 dagar så samarbete är det. Hon gör ofta så här. Samma med rakapparaten hon ”hittade” i New York.

    Svara

     Stämmer bra. Hon lägger nästan alltid upp om olika varumärken långt innan hon går ut med att det är ett varumärke. Typ som med Lavazza som var med i var och varannan Instastory innan hon reklammarkerade….

     Svara

    Samarbete antagligen. Igår visade hon ju upp när hon träffade någon danskt smyckesföretag.

    Svara

    Men så bra!
    Då kan hon ju flytta in på Arlanda-vippen när det blir tvångsauktion, nära till allt och gratis kräm och kaffe!

    Svara

  hahaha dagens skratt, 150 gäster? omg hahahaha inom svenskt näringsliv dessutom?? hahaha gud storhetsvansinnet fortsätter ända in i det sista

  Svara

  Jag vet, jag vet, men nu kan jag inte hålla det inom mig längre: So fun!

  Svara

  Ironin i att ”Fartblinda” spelades in i hennes (sjukt snygga) villa.

  Svara

  Både intressant och sorgligt. Jag kämpar lite med att jag viil känna en sympati för henne för att hon i grund och botten, bakom ”Isabella Löwengrip, mytomanen” är människa också – Men hon har gjort och gör det så oerhört svårt att känna något annat än en roande känsla. Jag vill också tro att hon genuint lär sig något av allt det här och att det skulle göra henne mer ödmjuk på riktigt, men jag tror tyvärr att Isabella ens är kapabel till att känna något sådant. Allt är ett spel för galleriet, varenda känsla och vartenda ord.

  Svara

  Det är en förmodligen en omfattande polisutredning på gång, det förekommer sjukt mycket oegentligheter så man baxnar i bolagen misstänker jag. Det ryktas om att Svd skall publicera en artikel om polisutredningen dagen efter middagen som hon skulle ha. Nu kanske dom tidigarelägger det ifall ide har något att berätta.
  Men jag tror helt sonika att pengarna är slut, lagren är överfulla med produkter som ingen köper. Det är fritt fall i bolagens redovisning och historiken med pengar så nu är det nog full fokus på att rädda det som räddas kan. Men det kommer vara en omöjlig uppgift om bolagets nytillträdda Vd godkänner något sådant, då kommer även hen åka med i fallet och riskera åtal.
  Jag skulle tror att polisen har all historik om USA flytten, alla inlägg om hus på rivieran, privatjet, shopping i N.Y och allt annat falsk som hon lagt ut på sociala medier för att vilseleda. Skulle gissa att rättsmakten kommer se det som vilseledande uppgifter för att vilseleda personer att investera och samarbeta med henne. Kanske till och med man kan se det hela som ett avancerat pyramidspel som vars enda uppgift har varit att utåt sett visa det perfekta livet för att få rika personer att investera i stiftelsen samt bolagen.
  Herr Balder har all anledning att känna sig orolig, det blir inte lika roligt att se celluliterna på en PMS tokig 30 åring som drar sista draget och som ser till att bli gravid med han som grädde på moset och för att i hopp om det kunna bärga några hundra miljoner kronor i underhåll genom utpressning för att inte leverera en ny fiction story på hennes flöden om han med smaskiga detaljer som kan få hans liv att rasera på några löpsedlar i kvällstidningar.
  Hon har inga skrupler för något, hon flyr till Palma via en Norwegian flight och med livvakten som hon påstås behöva för att spä på den fars och fiction historien till max.

  Svara

   Men Bella har ju inga celluliter. Oslo skin Lab fixade den biffen på Bellans lår vet du väl 😂

   Svara

   Men allt det här gör ju inte Bella något för som hon sa i sommarpratet: om allt kraschar börjar jag bara om!
   Kanske inte ordagrant citerat.

   Svara

  Jag är nyfiken på vem som finansierat denna lyxcirkus? Alla resor, hennes hus, sommarhuset i St Tropez, privatjet, biljetter till välgörenhetsgslor, dyra märkeskläder, hennes ”hemmateam”, lägenheten i NY etc. Har hon tagit ur egen ficka? Använt sina aktier? Eller har hon tagit det via företagen? Om hon har tagit det på företagen, så mycket under så lång tid, hur kan då de låtit henne hållas? Det är ju deras företag med (Pingis, VD med nåt att säga till om och med insyn etc). Investerare som de måste ta hänsyn till? Eller har hon varit så duktig på att övertala att de ok:at allt? Helt makalöst.

  Hade varit så intressant att få reda på ALLT som skett bakom kulisserna. Vad hände med stordalen? Med SPAet hon skulle öppna? Vad var den egentliga anledningen till att det inte blev något bokförlag? Hade passat väl in i hennes bluffarstil att gå in i något sådant för att få uppmärksamhet och framstå som Entreprenören med stort E. Varför bjöd han med henne av alla på Balmain-visningar etc?

  Svara

   Bokförlaget är dock på gång. Bara inte med Blondinbella inblandad. Stordalen intervjuades om det i DN i våras.

   Svara

    Exakt, och skrev inte IL att hon hade chansen att vara med men att det ”inte kändes rätt” – jag vill veta mer om vad som hände där

    Svara

     Jag tror att Stordalen insåg (kollade upp) att det var helt åt helvete med hennes finanser och att hon är oseriös, han är smart.

     Svara

      Ja, något sånt tror jag med men gud vad jag hade gett för att vara en fluga på väggen. Givetvis är typ allt IL säger falskt, och hon fick det ju att låta som att hon personligen tackat nej för det inte var rätt tidpunkt, vilket jag inte tror på. Hade varit kul att veta mer exakt: hur gick det till. Vad sa han. Var Bella ens någonsin på tapeten att vara med? You catch my drift

      Svara

       Klart som korvspad att Bella inte tackade nej till miljardären och den streetsmarte Stordalen!
       Hon fick nobben helt enkelt om hon överhuvudtaget någonsin vart aktuell.
       Och nu är Stordalen partner med Erik Selin
       Verkligheten överträffar sannerligen dikten!
       Måste poppa mer popcorn nu! 😜

       Svara

   Läs Isaak Griplööw på insta.

   Svara

    Det gör jag. Återstår många frågor

    Svara

   Tror att det är en orsak till paniken nu, att hon tagit massor med privat konsumtion på bolagen och nu granskas av Skatteverket

   Svara

    Det finns inte längre någon flyktrisk (kan Skatteverket ha något att göra med att det aldrig blev något visum till USA?), så de tar god tid på sig. Skulle tippa på åtal under första halvan av 2020.

    Svara

     Undrar också det – ryktena om skatteverket som granskar – om det stämmer så kan det haft med att visum dröjer / ej blir av?

     Svara

    Ja, det är troligtvis så. Kanske även polisutredning…

    Svara

  Om nu denna ödmjuka sida ska skina en stund framöver så undrar jag fortfarande varför hon ställer ut sina egna produkter i Vip:en på Arlanda. En gång för alla, de har ett samarbete med KERSTIN FLORIAN!

  Svara

   Borde inte det märket kunna protestera då? Till arlanda? Som i sin tur får tydliggöra för Bella att hon kan få hyra in sig i VIP:en men inte låtsas som att hennes varor är där 🙂

   Svara

    Jag tycker verkligen att dom ska protestera!

    Svara

    De kanske inte vet att hon gör det men jag har iaf informerat dem om detta nu.

    Svara

   Camcam: är det något du kan bekräfta och lyfta fram i ett inlägg? Bella har gjort så här tidigare: lagt sin första bok på hyllan med bästsäljare och påstått att hon sålde bäst i Sverige osv.

   Svara

  ”Hej, det är Isabella.”
  ”Hej, Isabella! Jag ringer från TV-Shop, och har en idé jag vill bolla med dig.”
  ”Ah, det låter intressant.”
  ”Vi tycker att du är som gjord för att leda ett av våra program.”
  ”Ja! När kan jag börja? Och kan jag förskottsfakturera två års medverkande?”
  ”Oj, nu fick jag ett samtal på andra linjen, men jag hör av mig.”
  ”Men, men, men …”

  Klick.

  Svara

   Åhhh hon vore klockren!

   Bella: ”Med Super Trouper 250 Mega Microfiber Space-moppen når du in i ALLA HÖRN utan att behöva nåt annat städverktyg! Se vad den här kvinnan *i ett annat klipp* i intetsägande kläder och flottigt hår stönar och ser bitter ut när hon städar med en VANLIG mopp. Så vill ingen ha det. Men se nu på mig! Nyper mig i armen och skrattar såhär varje dag jag får använda min nya Super Trouper 250 Mega Micro Spacemopp! *gapflabbet*

   Och du! Om du beställer en inom femton minuter skickar vi med en hårklämma och scrunchie UTAN EXTRA KOSTNAD! Det enda du betalar är frakten!

   Och INTE NOG MED DET..!.!”

   Ja okej jag har tittat för mycket tvins och tvshop bullshit i mina dagar.😂😂

   Svara

  Det värsta är att hon skrev i bloggen ”Jag har länge tänkt mig att jag måste visa upp min framgång för att vara en förebild men jag har nu insett att jag även måste visa baksidan. Det är så man blir en förebild på riktigt.”. Hur kan man ens tänka på att vara ”förebild” om man inte klarar av att göra rätt för sig?

  Svara

   Har ”hon” insett det nu. Såhär är det. Hon behöver pengar för att hon har slösat bort sina pengar på onödiga saker. Hon trodde att hon kunde få mer pengar i USA men nu inser hon att ingen bryr sig om henne där borta. Så nu behöver hon smör för de svenska följarna som hon totalt struntat i de senaste åren och inte trott var viktiga för hennes framgång. En del tror på henne och fattar inte att hon fortfarande inte bryr sig utan enbart vill åt deras plånbok. En del tror inte på henne och jag hoppas att den kategorin kommer öka, för som sagt it’s all about the money. Bella tänker nog redan i termer på hur hon kan tjäna pengar på sin snyfthistoria.

   Svara

    Hon skriver för fullt på sitt manus till kommande Hollywood produktion. Kommer bli den största filmen på Cannes Festivalen 🤣

    Svara

    Skriva en bok, jaaaaaaa…

    Svara

   För vem är hon en förebild? Mammor? Nä. Hur man lever lycklig i alla sina dar med en karl? Nä. Hur man tjänar pengar och behåller dom? Nä. Hur man behåller och vårdar vänskapliga relationer? Nä. Hur man lagar mat? Nä

   Svara

    Hon skrev att Erik ofta är i Stockholm i tjänsten. Funderar över hur det funkar när han kommer hem till henne och vill ta en kvällsmacka efter en lång dag med möten. Kylskåpet ekar tom av något ätbart. Färska bär, Loka och annat spons.

    Svara

     Erik har säkert med sig delikatesser från staden när han kommer ut i mörkret där ute vid Elfvik.
     Hoppas han aktar sig för rådjuren bara så det inte blir till att stycka läbbigt roadkill där i fina köket hos Bella.
     Undrar om Erik är jägare?

     Svara

      Precis Bella kastar sig hungrigt över Eriks medhavda polarbröd och prickig korv när han kommer ut för att spendera kvalitetstid i det insynsskyddade sovrummet där enbart skatorna kan se vad som försiggår enligt artikeln om Bellas husköp i stoppa pressarna 😅

      Svara

    Exakt. Men framför allt blir man ju en förebild som följd av att man gör det man trivs med och är bra på något under en längre tid och inspirerat andra. Men Bella vill alltså först bli en förebild, bli gillad, hyllad och omtyckt och det spelar ingen roll för vad? Den ekvationen går inte ihop för mig. Det är ju där problemet ligger: hon hoppar på allt och alla som kan hjälpa henne bli omtyckt på ett eller annat sätt och känd för nästan vad som helst. Liksom att hon vill bli ”number 1”. I vad? I tennis? Få Oscar för en roll? Varför? För att inspirera? Skitsnack. Om man vill inspirera så gör man det där man är idag. Men en liten grupp. Man behöver inte ha miljarder följare för att börja inspirera. Det låter hela tiden som om hon säger ”gör mig störst och mest känd i världen och jag skall göra bra saker”. Men gör det nu då? Och! Är det inte vi, hennes läsare, som skall avgöra ifall hon är en förebild eller icke?

    Svara

  Jag litar inte på något som Bella säger!
  Tror hon nu på ES inrådan ska göra en nystart och en tvättning, för att sen komma ut dom pånyttfödd. För att få hänga med honom behöver hon uppdateras och det gör hon då gärna (läs: suktar efter hans miljarder).

  Svara

  Tror ni verkligen att det är Hampus som driver kontot Griploov? Han skrev att han fortfarande var kär i henne efter hon hade dragit alla lögner om honom och i någon q&a sa han att visste att BB inte var en lögn, att hon bara kommer växa och antagligen lyckas med att skapa ett unicorn-bolag…

  Svara

   Jag tror det är Hajen.

   Svara

    Men om det som står stämmer hur kan han isf veta detta nu. De bröt ju för ett bra tag sedan

    Svara

     Han fick säkert en hel del info om henne när de var tillsammans. På sätt och vis var/är de nog samma skrot och korn. Målet i deras liv var lyx, status och materiell flärd. Var det någon som Bella kunde vara sitt deceiving själv med, så var det nog honom. Han var ju med på hela Lapp-gate. Jag tror han vet MYCKET om henne och hennes förehavanden. Annan info om bolag som kanske inte fanns när de träffades kan han ha;
     A) luskat ut genom att redan veta hur hon jobbar
     B) kontakter med folk som arbetar med Bella eller är nära henne på annat sätt, och som inte gillar henne.

     Svara

      kan han ha fått genom*;

      Svara

   Hajen är uppenbarligen inte den skarpaste kniven i lådan. Jag skulle inte bli förvånad om han driver kontot som någon sorts hämndaktion.

   Svara

   Det är inte bara en som står bakom det kontot.

   Svara

    Nej, det är flera. Det märks också att att stilen på inläggen varierar, de skrivs inte alltid av samma person.

    Svara

    Kanske står författarna bakom kontot att finna hos gänget på Nordic Tech House?
    De har kännedom som insiders och de är knappast Bella-fans (längre).
    Bara en idé. Om man nu söker ett kollektiv som sitter och blajar likt redaktionen för Blandaren.

    Svara

     Det känns som att det är någon från insidan, verkar veta vad som händer innan hon ens själv går ut med vissa saker

     Svara

   Hon är ju en mästarinna på att manipulera, så det är väl inte konstigt om han trodde på hennes framgång

   Svara

    Jo, jag och många här har aldrig trott på henne. Inte ens när det begav sig. Hade jag fått studera cirkusen på närmre håll hade jag nog fattat vidden tidigare. Hennes siffror och svammel har aldrig gått ihop. Han verkar inte SÅ korkad, funderar på om han rentav sa det ironiskt, antigen för att vara komisk eller så att folk skulle bli skeptiska och ogilla henne ännu mer?

    En unicorn alltså… Hon är en bloggande småbarnsmorsa som kan generera lite klick, inte en Seriös KarriärsKvinna 3000.

    Svara

   Tror också det är flera. De som kommenterar inläggen ser typ ut att vara i samma ålder och de verkar fatta alla inlägg till 100%. Jag fattar knappt vad Gripen skriver??? Så röriga inlägg, konstiga ordval och meningsuppbyggnader. Tror det är ett litet Bella-hatar kollektiv som ligger bakom.

   Svara

    Tror det är skrivet mer som ledtrådar. Gissar att Hajen är pojken etc

    Svara

     100% är Haj.en=pojken.

     Svara

  Tror inte ens att det fanns någon middag inplanerad öht. Dom bokade Villa Pauli ifall någon skulle kolla upp det, sedan avbokar dom ca 2 veckor innan ”eventet” för att slippa betala avbokningsavgift.

  Svara

   Börjar också fundera i de banorna. Kanske inte ens fanns några planer för stiftelsen? Den är ju inte ens registrerad … Det här kanske bara har varit ett move för att hålla snacket uppe och ta bort fokus från något annat … Vad vet jag dock inte, tiden kanske förtäljer. Bella kan man iaf inte lyssna på, det har vi väl alla ändå förstått nu (nej, uppenbarligen inte…).

   Svara

  ”Ett misslyckat företag är också ett företag” — trist bara att det börjar bli rätt många företag som ramlat omkull när Isabella Löwengrip varit inblandad. Finns det något alls som är kvar och mår bra?

  Svara

  Känns som pinsamma scener i lyxfällan där man måste ringa banker och spärra sina betalkort, samt kontakta anhöriga och göra upp en avbetalningsplan för pengar man lånat men aldrig betalat tillbak

  Svara

  Ett uttryck jag sett allt oftare i media är ”Dunning-Kruger-effekten” = den som är inkompetent är också oförmögen att förstå att denne är inkompetent. Isabella Löwengrip är uppenbarligen ett utmärkt exempel på detta.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-effekten

  Svara

   Eller ”Hanlons rakkniv”; Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.”

   Svara

  Jag tycker det känns som en dålig idé att vara både influenser och entreprenör. Meningen med influensers är ju att dela med sig (och påverka oss att konsumera varor och tjänster för att passa in/apa efter) och jobbar man som entreprenör bör man vara återhållsam och aldrig outa nått som inte är 110% säkert. Det känns ju inte som det går ihop sig för någon.

  Svara

  Spännande ordval i rubriken.. pyspunka

  Svara

  Är det inte bara så enkelt att alla inbjudna har tackat nej?

  Svara

   Alla tre?

   Svara

    😂

    Svara

  En liten fågel kvittrade något om att minst en uppdragsgivare vill ha tillbaka sina pengar. (Tips: var tyst när ni åker hiss, prata inte i telefon så att andra kan höra eller tar en fika på kontoret.)

  Svara

   kontakt@bloggbevakning.se Skicka gärna! =)

   Svara

    Det är sin sak att vara glad att någon som fuskar åker fast. Ren och skär skadeglädje är en annan. Du döljer din dåligt. 🤢

    Svara

     Det här bara bekräftar det jag skrivit om ända sedan jag fick hennes faktiska statistik av United Influencers och insåg magnituden av hennes lögner. Det får man tolka precis hur man vill…

     Svara

      Det är inte vad du säger. Det är hur du säger det. Vad jag vill tolka har föga med saken att göra.

      Svara

     Anonym 1332: det här är en blogg som bevakar bloggare, även en bloggare som bluffar så stort som Bella. Det hade varit väldigt märkligt om denna skandal inte bevakades av bloggbevakning.

     Svara

      Läs igen vad där står. Och vad jag inte är förvånad över är intelligensnivå på BB, vare sig på blogginnehavaren eller läsarna. 😘

      Svara

       Det där med att avsluta en kommentar med 😘 är ganska larvigt. Diskutera sakfrågan som en mogen människa (som du verkar vilja ge sken av) istället för att bli så kränkt att du svarar med en barnslig kommentar.

       Det här är en blogg som bevakar bloggar och att ignorera denna skandal är att ignorera en stor nyhet. Bella har skrytit i flera år om hur stor, viktig och framgångsrik hon är men så visar det sig att hon har bluffat det nästan hela tiden. Detta verkar vara ganska typiskt inom influencervärlden (fake it ’til you make it) men Bellas misslyckande är riktigt allvarligt. Folk håller på att fölora pengar, jobb och anseende pga hennes bluffmakeri. Det är helt förståerligt då att läsare är mer kritiska mot Bella.

       Svara

        Väldigt likt The Real Hmm att avsluta drygt med 😘…..

        Svara

   Intressant! Man tycker ju att det rent logiskt borde finnas någon som blivit förd bakom ljuset av henne och vill ha tillbaka sina pengar, eftersom de är rätt många….

   Svara

  Bella har slutat apflabba på IG och ser bara apdryg istället. Tror hon försöker se olycklig ut.

  Svara

  Ska bli spännande och se om villan ochså följer med som ett av plåstren ? Bilarna ? Det blir nog till att kliva ner från sin höga häst nu och börja använda hjärnan och kroppen …. laga mat och städa , sminka sig , föna håret , fixa storslagna fester och köpa presenter åt barnen kommer nog att ge Bella träningsvärk .

  Svara

   Bilarna leasas på företaget…

   Svara

  Alltså hennes sista Instagram story ”short introduction to the stuff” hahha
  super proffsigt med ”stuff” 😂😂
  Hon är bara för pinsam.

  Svara

   Det står ”staff”, dvs personal.

   Svara

  Varför skrivs inget om Pingis roll i detta; hon är ju 50% delägare i Beauty delen som jag förstår det och iom att IL varit frontperson så måste ju även hon till viss del varit delaktig i strategin hur IL agerat (med utlandslansering ffa) samt framställt sig senaste tiden? Hon är visserligen mammaledig men behöver ju eg inte fronta något av det som hänt. Fattar att många saker i IL’s sfär nu har mkt med hennes andra ”egna” projekt att göra men hon är så pass stor del av Beauty’s varumärke att det känns konstigt om Pingis inte varit delaktig på något vis (broms/push osv)

  Svara

   Merparten av de märkliga, utflippade saker som Blondinbella sysslar med gör hon inom ramen för Löwengrip invest som Pingis inte har någon inblandning i. Så om Pingis har bett BB att skärpa dig har hon nog fått till svar att hon ska skita i vad BB gör när hon jobbar med sitt eget.

   Svara

    Tror ni verkligen att Pingis är så mycket bättre än Bella? Det är samma skrot och korn!

    Svara

  Kan ju lika gärna vara en PR – grej det här med och det verkar ju funka för mer publicitet får hon ju

  Svara

  ”Fanns det ingen som kunde säga ifrån och hejda detta tidigare?”
  Asså sorry men jag orkade bara inte säga ifrån jag hade annat för mig.

  Svara

   Tränade?

   Svara

  Men att ha kvar sminkös, stylist och hänga i SAS VIP avdelning har hon råd med konstigt nog!

  Svara

  Fake it til you make it…..

  Att betala för att frottera sig med kändisarna hjälpte inte.
  Det blev ingen Kardashian status med paparazzi.
  Om hon inte styrde upp det själv.
  Så kan det gå.
  Denna gång gick det inte hela vägen.

  Bara ladda om 💪🏻👍🏻

  Svara

  Varför får jag en känsla av att detta är iscensatt av Isabella?

  Det känns liksom FÖR dåligt för att vara sant. Det känns regisserat.

  Jag får starka vibbar från förra hösten då det på samma sätt vände hennes liv upp och ner och det var fara för både hennes och barnens liv.

  Denna höst har hon kastats in i sitt livs värsta kris. Det har aldrig nånsin varit såhär illa. Allting är precis så illa som de värsta kritikerna har misstänkt. Eller det är till och med ännu värre.

  Och klok som hon är ger hon nu tips och råd på hur man hanterar sådana här extrema situationer.

  Hon har redan sagt att hon bara startar om igen om allt skiter sig och hon pratar ju redan om planer för framtiden med föreläsningar i januari. Är det gräns till personlig konkurs så är det inte alls rimligt att vara tillbaka redan i januari.

  Jag tror alltså att hon har hittat på det här och fått inspiration från alla kritiker. När den påhittade krisen är över så kan hon nöta på om hur hon återuppstått ur askan och vilken fantastisk förebild hon är som delade hur tufft det var och visade hur man kunde ta sig igenom det.

  Och jag vet inte vad jag hoppas på, att det hela är sant eller att det är ännu en lögn.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.