The power of snygga underkläder?

Blir en del shopping i detta inlägg men dessa är också nya + att jag har handlat massor med mer. Behövde verkligen fylla på lite med underkläder då jag rensade ur rätt nyligen! Älskar verkligen att ha nytt och fräscht undertill! Man känner sig så mycket snyggare helt plötsligt fast ingen ser vad man har på sig där under alla kläder! Men känslan gör ju så mycket =) //GabJoss

Jag förstår aldrig vad folk menar när de skriver så här. Att det är viktigt för utseende och känsla vad de har för underkläder på sig, även om ingen ser dem.
För mig är bekvämlighet A och O och helt ärligt så tycker jag att ”snyggheten” ofta kommer på bekostnad av just bekvämligheten, och hur mina underkläder ser ut under alla kläder påverkar på intet vis hur ”snygg” jag känner mig, dagen till ära.
Vissa underkläder tror jag man mer köper för att ta av, än för att bära eller vad tror ni?

Snygga underkläder – det känns nästan lite som en hobby för de som lägger massor av pengar på det varje månad. .
Lite som min enorma samling scarves och scarfettes som jag älskar att knyta i håret för att matcha det jag har på mig.
Dock hade jag ju aldrig lagt varken tid eller pengar på det om scarfen sen ändå bara ska döljas av en mössa, men ni fattar…
Minns ni förresten när GabJossan ombads visa upp sina underkläder på bloggen och jag baxnade, både av mängden men också av raffigheten på underkläderna? (Raffigt och paljettigt känns inte vidare bekvämt men jag kan ha fel.)
Jag är nog mest ointresserad tror jag, men lägger ingen värdering i hur andra gör, jag tycker mest ämnet är lite intressant att diskutera…

Team GabJoss eller Team CamCam?
Team Trista underkläder eller Team Troslåda?

Ps. Den här bilden dök upp på min Facebooksida som reklam under banderollen ”Saker vi tror att du gillar”.
SCORE!
Riktad marknadsföring när den fungerar som bäst! 🙂

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Team Calvin Klein trosor, både bekväma och sexiga.

  Svara

   Jag älskar snygga underkläder! Men det ska vara bekvämt också, så det ena behöver inte utesluta det andra. Och ja, trots att ingen ser så känner jag mig så snygg!

   Svara

    Nu råkade jag svara under en kommentar istället för att skriva en helt ny men men 😂

    Svara

     Ok känner mig helt ok i de begagnade kallingarna från överskottslagret mjuk bomull med en lätt förformning från den svenska intryckningsstatistikens fysik.

     Bekväma och tvättsäkra upp till 90 grader, sitter skönt runt kulturpåsen och mitt talrör för förökningsfrågor, åsså.

     Svara

  Team bomullstrosor eller ylle på vintern 🙂 skulle aldrig ha dessa plastiga material närmast kroppen. Känner mig tillräckligt snygg när jag har fräscha (ej urtvättade underkläder) som värmer och sitter skönt.

  Svara

   läste ej tvättade.. 🤣

   Svara

  Bekväma trosor, BH som passar och ger fin siluett. Eller bh-lös av ren bekvämlighet.

  Svara

  Jag är precis som Gab-Jossan där, när jag gick på universitetet brukade jag alltid ta på mig mina finaste underkläder dagarna då jag hade tenta, det gav mig självförtroende på något sätt. Haha! Jag har också på mig matchande underkläder varje dag i vanliga fall, och får en sådan ångest om jag har glömt att tvätta och måste ta något som inte matchar.

  Svara

   Självklart är det så för de flesta.

   Svara

    Nej.

    Svara

     Patriarkatet!

     Svara

      Eller Tjernobyl 🤔 jag är feminist och visst kan männens normer påverka oss kvinnor att känna oss fina när vi klär oss som dem behagar, men jag vet inte, jag gillar bomullstrosor och väljer såna som jag tycker är fina, sköna och sitter bra. Obekväma trosor kan ju förstöra en dag och nog känns det bättre att vara välklädd från topp till tå.

      Svara

    Alltså fan vad jag skäms nu. Har samma BH typ två veckor i rad och nya trosor varje dag i typ 10 olika färger, vanligast är röd, blå, vit och svart. 😂

    Svara

     Jag köper endast svarta underkläder så matchar allt 🙂

     Svara

   Håller med, skulle dock inte säga att jag får ångest av det haha. Roligaste shoppingen tycker jag är att se ut ett nytt set med ev. stayups till inför en datenight.

   Svara

  Jag har alltid matchande underkläder men aldrig spets. Hatar plastiga kläder som inte andas. Blir fuktigt och äckligt. Bomull i typ string-modell och samma färg på bh. Sliter av mig underkläderna så fort jag är hemma. Hatar dom!!!!!!!!

  Svara

  Haha den där gröna rephistorien skulle jag se ut som en vandrande bit kassler i!

  Underkläder ska vara bekväma och sitta rätt. Om mina trosor eller min behå inte samarbetar blir det helt enkelt ingen bra dag. Bomull för mig till vardags, mer obekväma material endast när det planeras för att de ska av fort.

  Svara

  Team bomullstrosor som går att dra upp till naveln. Sexy as fuck👍

  Svara

  Team båda, inget av dem utesluter det andra 🙂 Har trosor för alla tillfällen och i all möjlig design. Har också de obligatoriska (i min vänskapskrets åtminstone) fula menstrosorna som det är ok om det blir en fläck på!

  Svara

  Hur många gånger använder ni en bh innan den åker i tvätten?

  Svara

   Tre-fyra dagar 😊

   Svara

   Lite mindre än en vecka, typ 4-5 dagar kanske? Använder de mörka längre än de ljusa.

   Svara

    Eller menar du i sträck kanske..? Har ju inte samma varje dag för jag anpassar BH efter klädsel.

    Svara

   Två ggr i normala fall. Har jag svettats så åker den i tvätten efter en användning.

   Svara

   Haha kan inte komma på sist jag tvättade min bh. Så sjukt, trosor strumpor och övriga kläder tvättar jag liksom efter en användning. Men inte bhn, konstigt. Borde nog göra det

   Svara

    You said it sista!!!

    Svara

    Det borde du, det är riktigt snuskigt att inte tvätta sin bh då det sitter mycket svettkörtlar i området. 2-3 dagar är absolut max, men av hygienskäl bör man byta varje dag, lika ofta som man byter trosor och strumpor. Fattar inte hur man kan duscha och sen sätta på sig sina smutsiga underkläder igen. Så ohygieniskt!

    Svara

     Äsch, man använder ju samma kläder/jeans ibland också trots att man duschat. Jag känner mig inte äcklig för att jag inte tvättar min bh efter varje användning. Trosor däremot byter jag varje dag såklart 🙂

     Svara

     Var sitter det mycket svettkörtlar i den regionen? Jag tycker aldrig jag svettas där behån sitter? Om jag tränar såklart men inte i vardagen? Ärligt menad fråga, jag försöker inte vara ifrågasättande.

     Svara

    Samma, tvättar bh kanske en gång i kvartalet. Dom blir ju inte äckliga. Det märker man i så fall. På vit bh märker man efter ett tag.

    Svara

   Såklart tvättar jag upp den varje kväll i handfatet! Tvättar i maskin 1 gång i veckan.

   Svara

    Varje kväll?! Hujedamig

    Svara

    Skölja i vasken känns lite meningslöst. Måste vara över 40 grader för att vara någon poäng att tvätta.

    Svara

   tvättar mina 1-2 gånger per år… använder dem dock långt ifrån dagligen så

   Svara

   Rätt länge. Blev helt chockad när jag förstod att det är vanligt att tvätta efter 1-3 användningar 😄 jag använder nog mina sammanlagt 7-14 dagar innan jag tvättar dem. Har det varit en svettig kväll så tidigare

   Svara

    Folk tvättar sina kläder för ofta generellt

    Svara

     På tok för ofta. Tvättar sönder kläder och miljö. Vädra kläder är grejen.

     Svara

   Var 20:e dag ungefär. Och då är jag i övrigt väldigt renlig och tvättar allting annat efter 1 gång användning 😂

   Svara

   Använder samma behå en alldeles för lång tid innan jag tvättar den. Vet inte varför men känns på något sätt inte som att de blir smutsiga så lätt även om den sitter närmast kroppen. Armhålan ligger ändå ganska mycket längre upp liksom. 😅

   Svara

   Länge…

   Svara

   Just bh, rätt sällan. Har många som jag roterar mellan, beroende på humör och outfit. Brukar hänga upp och vädra dem efter användning, sedan tillbaka i garderobssektionen för kläder i rotation.

   Rent generellt tvättar jag rätt sällan. Trosor använder jag Max en dag, men byxor, strumpbyxor och blusar när de är synligt smutsiga eller sunkiga. Men kan nog använda ett plagg 5-7ggr innan jag tvättar det? 🤨 känns så onödigt att tvätta annars.

   Svara

  Jag avskyr fula underkläder, de får mig att känna mig ful, haha. Jag har gamla, urtvättade underkläder när jag har mens eller är sjuk.

  Köper man bara rätt storlek på sina kläder anser jag att det mesta är bekvämt, så länge man själv vill ha de kläderna för sin egen skull och inte någon annans.

  Svara

  Älskar underkläder, har nästan allt från Hunkemöller. Det gör absolut att jag känner mig fin och har inget med att göra om någon annan vet eller inte. Sedan är ju inte min man missnöjd på något sätt med mina underkläder 😉

  Svara

   Hunkemöller 😍👌

   Svara

   Jag älskar underkläder hos Lindex

   Svara

  När man ska på bortamatch så har jag snygga då jag inte brukar klä på mig mellan sexomgångarna så då är det viktigt de är snygga och matchar, vet jag att idag kommer kläder ej åka av då väljer jag efter vilka kläder jag ska ha, t ex balconett till rak urringning och tshirtbh till vanlig tröja, trosorna är alltid string då vanliga skaver i ljumskarna på mig, däremot kan de va typ 5 år gamla o ha tappat/ändrat färg helt men de blir ju skönare ju äldre de är på nåt sätt…

  Svara

  Bekvämlighet först, älskar stora trosor (som inte behöver vara fula) och kastade ut alla bygel-bh:ar för flera år sen.

  Svara

   Jag är tvärtom, avskyr stora då jag tycker de knölar sig och aldrig är sköna under byxor.

   Svara

    Håller med. Bara knölar.

    Svara

   Ja jag har också stor storlek på mina trosor, så att de bara ligger ovanpå huden. Tycker inte om när de klämmer ihop någon del av magen eller rumpan.

   Svara

    En trosa i rätt storlek ska inte klämma ihop något över rumpa eller mage.

    Svara

  Kör nästan enbart Calvin Klein i trosor och string i bomull. Behåar är alltid utan bygel och gärna utan knäppning.

  Svara

  Team snygga underkläder. Känner mig snygg om jag har snyggt under. Och har bara snygga bekväma underkläder. Inga byglar, störiga sömmar eller spets i ljumskarna går jag efter.

  Svara

  Bekvämligheten först! Jag känner mig dessutom snyggast när jag också känner mig bekvämt klädd. Bästa trosorna är höga i midjan och inget som skär in. Däremot får de gärna vara i fina färger eller mönster, med fina detaljer och i fina material osv. Bekvämt behöver inte vara lika med 10 år gamla urtvättade bomullstrosor med mensfläckar.

  När det gäller BH är det ju en hel vetenskap att hitta rätt. Så där kör jag på funktion. Har några favoritmodeller som jag köper i olika färger.

  Svara

  Bekvämt alla dagar i veckan men bekvämt betyder inte per automatik att det är fult. Absolut viktigast är att det sitter snyggt under kläderna.

  Svara

  Underkläder efter tillfälle. Såkallade snygga/sexiga underkläder är sällan de som ger bäst siluett, gör att jag känner mig bekväm och som passar med kläderna. Min standard är för det mesta hudfärgat (beige), utan spetsar och sömmar eftersom det ger bättre passform, behöver inte fundera på hur det interagerar med klädesplaggen eller om de syns igenom ifall ett plagg är lite lätt transparent. Om jag vill ha snygga underkläder så kör jag nog hellre på något jag skulle klassa som sött (inte barnsligt ofc) snarare än svart och spets.

  Svara

  Bekvämt är viktigast.
  När jag var yngre så körde jag klackar, smink, snygga underkläder mm.
  Idag orkar jag inte med sånt. Jag kör bekväma skor, bekväma underkläder och oftast noll smink. 🙂
  Tycker inte att jag ser sämre ut ändå. Snarare bättre.

  Svara

  Har en salig blandning.
  Bekvämt, praktiskt och sensuellt. En trosa för varje tillfälle, typ. Älskar boxertrosor när jag går hemma och skrotar ledig eller sjuk och seamlesstrosor under jobb- eller festkläder. En skön maxitrosa är underbart när man har mensvärk och känner sig svullen.

  Och brazilians med spets är det absolut bästa förförarknepet, min man älskar dem.

  Svara

  Bekvämlighet först. Men det kan vara både snyggt och bekvämt. Dock är det inte superroligt just nu att ens försöka se eller känna sig snygg i underkläder för jag är såpass missnöjd med min kropp för tillfället så då väljer jag bekvämt före något annat.

  Svara

   ’Cause I’ve been acting like sour milk all on the floor
   It’s your fault you didn’t shut the refrigerator
   Maybe that’s the reason I’ve been acting so cold’

   Svara

    Va?😂

    Svara

     Gissar som svar på ditt namn.

     Svara

     The sweet escape – Gwen Stefani. Men ja, är nog ditt namn 😂

     Svara

      Money for nothing – Dire Straits kommer min rad från, så jag förstod inte alls😂

      Svara

       Bästa låten ju!

       Svara

  Team snygga.
  Men jag tycker också spets och string är skönt. Har aldrig tyckt det är obekvämt.

  Svara

  Team Sloggi Zero feel. Känns på riktigt INGENTING. Jag är sån som får klaustrofobi om det sitter åt eller åker omkring. Skönaste jag varit med om och går med stolthet in i Sloggi-åldern.

  http://se.sloggi.com/bralette/sloggi-zero-feel/10186738.html?color=7352_Dark%20Leaf%20Green

  Svara

  Föredrar bekvämt men ändå snyggt som sitter bra.
  Jag hör nog till minoriteten men jag matchar aldrig. Tycker oftast om silkaktigt material på bh men bomull på trosor.

  Känner mig fin när jag är bekväm och bryr mig inte nämnvärt ifall någon kille skullle påpeka att jag borde ha på mig någonting annat.

  Svara

  Bekvämt och snyggt! Känner mig ofräsch när jag inte tvättat på länge och blir tvungen att använda trosorna längst ner i lådan som kanske har lite hål i sidan och sådär passform. Bekvämt för mig betyder inte stora trosor. Hatar såna! Vill ha trosor som slutar på halva skinkorna, tycker att det är både snyggare och skönare. Inga sömmar som skär in förstås. Bh kan jag använda samma hur många dagar som helst, har insett att jag tvättar dem väldigt sällan jämfört med många i kommentarsfältet här ovanför 😬😄 Men de är fräscha och luktar inte svett så jag antar det är ok! Tvättar förstås dem ibland!

  Svara

   Varför har du ens kvar de trosorna? Jag kör en rensning till sommaren och en till vintern och köper nytt de gånger jag slängt.

   Svara

    Bra fråga! Rensar nog också ibland, men alltid ligger där något slitet, tråkigt par längst ner ändå tycker jag. De som är gamla och slitna har ju inte legat där och varit gamla och slitna i många år, utan de slits ju efterhand. 😄

    Svara

  Väljer helst snygga och bekväma underkläder, det behöver inte vara varken eller. Jag känner mig piggare, fräschare och får bättre självförtroende om jag har på mig snygga underkläder, på samma sätt som jag känner mig piggare om jag sminkar mig och klär mig i vanliga kläder om jag är hemma en hel dag istället för att sitta med oborstat hår i pyjamasen hela dagen.

  Svara

   Helt med dig där. På alla punkter. Sminkar mig faktiskt mer om jag ska skrota hemma än om jag ska till jobbet. Just för att annars känner jag mig mossig och får mindre gjort. Helskum psykologi i det där.

   Svara

  Både och!
  Har billiga trosor som säljs i typ fempack från Bonprix som mina favoriter, men nästan alla bhar e från Mymuse.se just för att dom e i en klass för sig 👌 Har även matchande trosor därifrån men dom sparar jag till speciella tillfällen 😆

  Svara

  Mina senaste trosor jag köpte var så stora att dom fungerade som täcke till min katt…. typ

  Svara

   Var köpte du dem? Jag vill ha!

   Svara

    3 pack från hm i hipster modell, 149 riksdaler. Assköna och katten nöjd dessutom 👌🏼

    Svara

  Håller med dig, det måste vara skönt att ha på sig sina undekläder. Och ärligt små, smala, spetstrosor som skör in i röven och en liten mini bh som frvinner in bland ryggvalkarna är sällan skönt, i allefall inte på mig! Jag vill ha bommull eller likande som andas längt in mot kroppen inte hård, tajt spets som skaver. Nej det borde verkligen göras mer sköna men ändå inte tantiga underkläder för det är svinsvårt att hitta! Antingen är det snyggt men totalt oanvändbart eller skönt och bekvämt men då asfullt.

  Svara

   Har man rätt storlek tycker jag inte några underkläder är obekväma 😊 skär bh-n in i ryggen har man garanterat tagit en storlek för liten.

   Svara

   Om du köper underkläder i rätt storlek så kommer de inte skära in.

   Svara

   Som de andra kommenterat, ha rätt storlek då?

   Svara

    Hahaha jag skrattade rakt ut åt tanken på hur en sån där trosa med bara snören skulle se ut i min storlek… hahaha å gud. Skulle gå åt mycket snören.

    Svara

     Är väl inte så mycket string som bara är snören..? De flesta är ju mer tyg än så.

     Svara

   Vad då oanvändbart? Om du köper en storlek som passar dig kan du ju använda sakerna.

   Svara

  Bekväma underkläder. Svarta hipsters i microfiber och en skön bh utan kuddar.

  Svara

  Har en tvångstanke att jag måste ha snygga underkläder ifall jag skulle råka ut för en bilolycka eller dylikt och räddningspersonalen måste klippa upp mina kläder hahahah. Dock tycker jag att ett par sköna hotpants och cubus bh är snyggt så det är mina vanligaste underkläder jag har, men de måste matcha. Tänk så är det en singel läkare som ska operera mig lixom?

  Svara

   Haha jag tänker samma sak!

   Svara

   Men gud vilka tvångstankar du ger mig! Så har jag aldrig tänkt förut 😮

   Svara

   Tänker likadant 😅

   Svara

   Så tänker jag också men med fokus på att tånaglarna inte får vara för långa, fötterna fnasiga eller benen jättelurviga 😂

   Svara

   Räddningspersonalen bryr sig nog inte vad du har på dig 🤷‍♀️ Dom ska rädda ditt liv. Sen så har du inte på dig dina underkläder om du ska opereras…

   Svara

   Jag hade tyckt det var pinsammare om jag hade på mig den där snör-historian på fotot om de klippte upp mina kläder. Känns som om de börjat fundera på om man finns på Pornhub då…

   Svara

   Själv går jag rund med urtvättade trosor, totalt omatchade bh, orakade ben och rub on tatueringar på benen som barnen har roat sig loss med. Att klippa upp mina kläder skulle vara som att öppna en bok och upptäcka att alla sidor är nedklottrade och hälften utrivna 😭

   Svara

  Känner mig ganska ensam med att endast äga stringtrosor och inte ett enda par ”vanliga” trosor. Tycker bara string är
  Så mycket skönare, sexigare plus så funkar dem under alla sorters kläder

  Svara

   Nej du är inte ensam. Har bara string. 🤷🏼 Mina vänner med (Delat lägenhet, rotar inte henma hos nån haha.).

   Svara

   Vägrar string och att se min cellulitröv 😂

   Svara

    Varför? Inget fel med celluliter 😊

    Svara

  Varför finns det inget snyggt svenskt ord för underkläder? Engelskan har ju lingerie åtminstone (även om det kommer från franskan). Tycker det låter så osexigt med underkläder. Att säga underbyxor istället för trosor är ju ännu värre haha.

  Svara

   Småbyxor är ju garanterat bäst haha

   Svara

  Team Lindex trosor med hög midja och bh eller topp utan båge, nästan alltid omatchat 😁

  Svara

   Ja precis! Vi är underklädes-tvillingar!

   Svara

  Jag känner mig som snyggast de dagarna jag knäcker en bygel.

  Skoja ba. Men en av mina favoriter har nyknäckt bygel och jag måste köpa nytt. Har ni tips på var man kan hitta stora storlekar till vettigt pris? Och som ger BRA stöd! Breda axelband, 4 hyskor osv.

  Svara

   Mymuse.se!
   Dom har nästan alla storlekar, dock lite högre pris. Men det jämnar ut sig i längden då dom håller mkt högre kvalitet. Jag har flera bhar i bara tunn spets med dom ligger ändå i topp på att ge stöd trots mina 75G boobs ☺️

   Svara

   Haha när jag har knäckt byglar på favoriter har jag transplanterat en bygel från en annan bh!

   Svara

  Jag har ganska stor, naturlig byst (65E) och tycker att vanlig t-shirt-BH är det enda som ger en snygg siluett när man har kläder ovanpå. Modellen som visas på bilden (den i rosa spets) fungerar verkligen inte på mig! Kanske snygg om jag inte har något annat på överkroppen, men med tröja över ser mina bröst ut som två strutar i en sådan BH. Tänk hemmafru på 50-talet. Inte snyggt!
  I övrigt är jag för bekvämlighet före utseende. String fungerar verkligen inte på mig, usch så obekvämt! Boxer, gärna seamless, är mina favoriter! De flesta av mina BH:ar är i färgen nude (till min mans besvikelse, han tycker det är skitfult), den färgen fungerar under alla typer och färger på kläder.

  Svara

  Känner mer att folk sitter hemma i mjukiskläder i soffan medan de laddar upp bilder på sig själv i de ”snygga” underkläderna de tog 10 minuter innan i spegeln.

  Eller Vara lite sexig för sin partner innan sex.

  Eller ta bilder för att kunna skicka/visa för bekräftelse eller stundens upphettsning.

  Kan inte tänka mig att folk går med en trosa med mycket volanger av spets och rosetter under sina arbetskläder.

  Av alla bilder man ser på sociala medier så har alla sexiga underkläder. Inte ofta man ser något annat.

  När kompisarna ska skicka bilder till sin partner så frågar de vilken bild som är finast med deras sexiga underkläder. Deras vardagliga svarta tråkiga trosor och bh fungerar inte i sammanhanget just då.

  Förstår ni vad jag menar? Eller blev allt för rörigt igen.

  Jag själv älskar bekvämlighet. Därför har jag ingen nytta av sexiga underkläder även fast jag tycker det är fint att ha på sig bara för att man kan. Har själv tagit bilder i spegeln men aldrig använt det under mina kläder. Som du skriver, det syns ju inte ändå.

  Svara

   Varför skulle jag inte ha mina spetsunderkläder under mina arbetskläder? Eller hemma i soffan i min pyjamas? Varför skulle sexiga underkläder vara obekväma, köp rätt storlek så blir det mesta bekvämt?

   Svara

   Fast jag har bara ”sexiga” underkläder. Äger liksom inget annat. Funkar finfint under allt, de är ju bekväma. Köper ju inget obekvämt.

   Svara

   Jag köper bara underkläder jag tycker är fina 🙂 så har dom under allt. Köper ju inte fula underkläder bara för att kunna ha dom under mjukiskläderna/arbetskläder (vilket jag sällan använder, har samma typ av outfit varje dag)😂 och jag tycker inte att string, spets osv är obekvämt

   Svara

  Nu är jag en stringtjej och en spetstjej, så jag undrar rent generellt över er som säger att string och spets skär in, trosor med sömmar som skär in och så vidare… Har ni provat rätt storlek på produkterna? Ni får självfallet tycka vad ni vill om grejerna, men om jag har för små stövlar på mig blir de ju obekväma och svåra att få på… En undran bara 😊

  Svara

   Jag använder bara string, inte alltid spets, men jag brukar undra samma sak haha. String ska inte kännas. Mina känns inte alls.

   Svara

    Samma här. Så länge man inte köper för liten storlek så tycker jag inte det känns alls 🙂

    Svara

   Jag använder bara string, inte alltid spets, men jag brukar undra samma sak haha. String ska inte kännas. Mina känns inte alls.

   Svara

   Jag antar att kvinnokroppar helt enkelt är olika. Det spelar ingen roll vilken storlek eller vilket material, string är för mig obekvämt oavsett vad! Kanske har jag känsligare nervändar mellan skinkorna än sådana som du. Vad vet jag?

   Undrar för övrigt om ni som gillar spets köper spets i något särskilt material? De gånger jag testat spetstrosor (oavsett modell) tycker jag att spetsen blir hård och obekväm efter tvätt. Tänker om det finns något särskilt spetsmaterial som är mjukare än andra.

   //Hon med uppenbarligen känsligt och kräset underliv 😉

   Svara

    Jag köper från Gina eller Lindex, överdoserar sköljmedel när jag tvättar haha

    Svara

   Blir ju korsdrag när man fiser och har string, 😬

   Svara

   Jag föredrar också string men inte spets, för ja, det kliar på mig. Har massa hanky panky tex jag aldrig använder pga det, främst eftersom jag rakar mig och de skaver på den huden. Händer inte med släta trosor. Kanske finns speciella jättemjuka spetstrosor utan de där kanterna jag tycker de alltid har, men jag har iaf aldrig provat ett par såna. Sedan använder jag alltid tajta kläder för att jag gillar det, och tycker inte det är snyggt med spetstrosor som syns igenom då..

   Svara

   Var provar man stringtrosor, jag bara undrar om trosor ens får provas i butik.

   Svara

  Team CamCam!

  Svara

  Jag har både och beroende på humör och aktivitet.

  Blir intressant att följa Gabjoss som singel. Redan nu viftar hon på höften så mycket att jag undrar om hon kommer tippa till vänster och gå av snart! Måste ju göra ont i kroppen.

  … Eller så kanske det slutar som hennes forne vän och flirt som separerat men nu är på romantic vacay i Maldiverna!? Snart är det Gabjoss som putar med rumpan för Fjordingen i en turkos havspool. Remember where you heard it first

  Svara

   😴😴

   Svara

   Gabjoss verkar ha lånat Bella Löwengrips excelark om skilsmässa. Först ska man bara meddela att nu ska vi skiljas och ska inte prata mer om det. Sedan gör man inget annat än att prata om skilsmässan och utnyttjar den till sista smulan.

   Svara

   Nånting är det dom hänt med henne. Från familjelivsälskare och ” huslivet är det bästa livet” till vild och skild och ” är kär i sitt nya liv”. Hon verkar ju enbart hänga på gymmet och planera festresor med sina tjejkompisar. Känns som att allt plötsligt enbart handlar om henne. Får nästan känslan av att hon inte riktigt mår så bra innerst inne men vill skriva om hur härligt allt är nu när hon ska leva varannanvecka liv.

   Svara

    ELLER så är det en pr kupp. Nu får hon, hennes insta o bloggen såå mycket uppmärksamhet, nya följare och klick…
    Tror inte att de tänker skiljas. Hon tappade följare och var ganska bortglömd och ointressant. Klickbaiten om nytt husbygge och ev, graviditet failade o sen tror att att de (hon) tröttnade på huset/det blev för dyrt mm därav flytt till lägenhet…
    Om nån månad eller så så har de ”hittat tillbaka” till varandra igen på något magiskt sätt 🙂

    Svara

  Alltså det här men menstrosor för att det inte ska bli fläckar… tvättar man i 60 grader försvinner ju fläckarna? Hur kan man inte vilja tvätta sina trosor i 60….. kör även mina finaste spetstrosor i 60 och inte blir de förstörda trots 30 grader på tvättrådet (varför man nu säljer underkläder som inte ska tvättas varmare än 30)

  Svara

   Personligen upplever jag att mina underkläder blir rena vid 40 grader, men den största anledningen är att jag inte orkar tvätta srx maskiner tvätt istället för fyra. Miljön blir också glad av mig då.

   Svara

  Jag har verkligen gjort det lätt för mig, nästan alla mina trosor och bh är svarta, eller nude. Så jag kan kombinera i oändlighet och ändå matcha, och 90% är bekvämt. Fixar inte för mkt spets då jag upplever att det kliar.
  Min kille ser typ inte färg, men han ser absolut skillnaden på mina skönaste underkläder och special-occasion varianten (läs string)

  Svara

  Tidigare så la jag inte många kronor på underkläder, hade ingen lust att pynta upp mig eftersom jag trots lyft+förminskning hade brösten nere i knäna och fick panik bara av tanken på en bygel bh..

  Men sen valde jag att betala lyft, förminskning + inlägg för egna pengar (fick förra OP betalad av landstinget) och då var jag ju tvungen att gå med bygel bh så jag vande mig, och nu är jag för första gången i mitt 30-åriga liv exalterad över underkläder, jag kan köpa de där fina bh:arna man tidigare var tvungen att ”rulla” upp brösten i och inte ens då var det fint.

  Så från att ha gått runt i slitna trosor med flera år på nacken, samma med bh:n från sloggi jag råkat missfärga och att kasta av det sekunden jag kom innanför dörren, så går jag nu runt i fina Simone Pérlè underkläder i olika färger och modeller med matchande trosor till och känner det är nästan synd att ta på mig kläder och gå till jobbet.. 😂 Älskar fina underkläder, alltid gjort men nu kan jag äntligen känna mig fin i dom! (Sen att sambon är överlycklig över uppgradering av underkläder är en annan femma…😂)

  Svara

  Jag går helst utan underkläder.
  Förr va jag som Gabriella, sen va jag som Camilla. Och nu är jag som Camilla om jag måste😝

  Svara

  gillar minimizer från Twilfit , trosor blir rejäla bomullssaker,gärna lite högre.. dock måste ja alltid ha samma färg på bh och trosor iaf men inte samma märke 😊 de ska lixom inte kännas.. nu knallar ja runt i amningsbh och hatart,någon som sitter inne på tips på bra sådana ?? de är väl D nu så behöver bra stöd.. känner mig ful i den här skapelsen men vanlig bh gör för ont nu med dessa svullna bröst (aaaj)

  Svara

  Jag kör stenhårt på boxertrosor och en bh
  Har verkligen noll intresse i underkläder och därav en bh.. Jobbar enbart i sport bhar så har därför en tre fyra st såna 🙈
  Trosorna kommer jag inte på vart dom kommer ifrån, Body nånting? Och ja jag ska köpa en ny ”vanlig” bh, har väl haft den jag har nu i två tre år 🤷‍♀️

  Svara

  I trosor är jag 100% bekvämlighet. I BH storlek 90P får man varken snygghet eller bekvämlighet. Fan vad jag längtar efter att ha råd att förminska 😭

  Svara

   Det kan vara värt ett banklån.

   Svara

  Har kört på New Body trosor och sockar i flera år. Dock verkar de ha ändrat kvaliten på dom det senaste vilket suger för dom är verkligen de skönaste trosorna jag använt plus åker aldrig in i rumpan. På brösten går jag 99% utan något alls, men på vintern använder jag en tunn bomulls bustier så inte bröstvåtorna går av. Seriöst ett av de bästa besluten jag tagit är att inte använda bygel-bh längre. En sådan åker bara på om jag nu skulle gå på något finare/festligare!

  I början kände jag mig ”okvinnlig” utan bh och tänkte typ att ingen skulle kolla på mig för hade ju inte puffiga bröst i bh längre. Men nu tänker jag aldrig så, jag är sexig även utan push up + känns så jävla skönt att ha slutat tänka på hur brösten ser ut i varenda vinkel.

  Svara

  Ni som bär sexiga underkläder i samband med sex, hur gör ni egentligen, klär ni av varandra eller står ni framför er partner och strippar typ? Inser att det låter som att jag fiskar efter nån sorts tantsnuskberättelse 😂 men det är en genuin fråga. Själv drar jag för det mesta av trosorna under täcket, bh:n har jag tagit av tidigare innan jag lagt. Så då ser ju inte min man mina underkläder. Och ja, vi har nästan bara sex i samband med att vi precis gått och lagt oss…

  Svara

   Ibland har jag bh:n på mig under sexet, ibland även trosorna. Man kan ju dra undan dom lite bara.

   Svara

    Gör samma med min beg överskottskallingar. Bomullen är så mjuk och fin att det inte skaver alls.

    Svara

   Ta med fina underkläderna in i badrummet och byt om innan du går in i sovrummet och förför? De underkläder man haft hela dagen är väl lagom sunkiga vid läggdags oavsett, men mina finaste skulle jag aldrig ha på mig dagtid. De har jag när de behövs, sällan mer än 5 minuter per gång…

   Varför tar du av trosorna under täcket? xD var gör du av dem, ser framför mig att du viker dem prydligt och lägger på nattduksbordet haha

   Svara

    Haha 😂 jag brukar kasta trosorna på golvet så länge.
    Tack för tipset, ska testas 👍🏼

    Svara

  Älskar Björn Borgs boxertrosor i bomull!
  Sitter på plats, skär inte in och ger extra snygg rumpsiluett! 😘
  Bh i t-shirtsmodell med bygel från Triumph.
  Sen när jag bara är hemma och softar har jag underbart sköna bh från Uniqlo utan byglar men som ändå stödjer.

  Svara

  Med mina beg kallingar från överskottslagret kan jag snabbt klippa fram en string-kalling & lite snabbfärgargade kallingar i retromodell med skönt avslappnad barkbrun kuilör.

  Känner mig halvsexig när jag sitter i dem vid fönstret och kamar mitt stubbade hår.

  Svara

  Jag jobbar inom vården. Vita byxor. Stor rund rumpa 🍑 . Kan inte ha annat en ’vanliga’ trosor som täcker minst 70% av rumpan så har blivit rätt tråkig i vardagen. Inbildar mig att alla stirar på min rumpa annars. Förstår inte hur mina kollegor kan gå med string, gladfärgade och mönstrade trosor på jobbet …

  Svara

  Nakna män som tvättar fönstren med sina underkläder, ger starka och vädertåliga män och rena fönster.
  -Kvinnor vill ju kunna se ut och se bra ut.

  Svara

  Spillde ut lite rödbetor en gång, så mina Överskottsbolagskallingar blev lätt rödtonade mellan det barkbruna. Fungerar alltid lika bra att putsa fönstren med för övrigt. Låtsas alltid att de är värsta microfibern och det har gått bra hitintills. Däh äh bare att Gno…

  Svara

   Brukar ni också putsa fönstren med underkläderna?
   Ett par välanvända undies gör underverk för det genomskinliga

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.