Isabella Löwengrips nya, stöttande och peppiga sida…

De har alltid varit som en trygg runt mur kring mig. Men nu är det min tur att vara deras trygga mur och ta oss igenom denna fas. Visa att jag står stadigt som ledare och har en plan framåt. Det kommer att gå. //Isabella Löwengrip

Med tanke på att Isabella lagt ner stor möda på att profilera sig som en chef som får sina anställda att gråtande lämna möten och som vänder på klacken och går från alla samtal som inte direkt gynnar henne så fattar man ju att Isabellas smörande i bloggen enbart handlar om att förhindra ett ännu större manfall än hon redan har. Med tanke på vad Isabella tidigare gjort mot sina anställda så kommer det nog krävas aningens mer än kanelbullar för att övertyga folk om att inte säga upp sig på stående fot men det är ju lite gulligt att hon försöker.
Eller?
Är det kanske mer genomskinligt än gulligt och genuint?

Det finns tre G att välja på – var lägger du din röst?

234 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Genomskinligt

  Svara

   Grandiost? ”Världens mäktigaste kvinna” hunsar sina stackars anställda som får bära väskor, öppna dörrar och passa upp. Behandlar folk som skit och slätar över med en kanelbulle. Sedan är det business as usual.

   Svara

    Sponsbulle också, väl?

    Svara

     Självklart. Utan spons ingen personalvård eller personalaktiviteter i det Löwengripska imperiet.

     Svara

     Självklart är bullarna spons, de anger vilka de kommer ifrån. Har länge känt avsmak för henne som företagsledare. Pinsam är hon och hon ska bemötas på samma sätt som män som är helt skrupelfria. Hon ska granskas hårt då ho n tvärtemot majoriteten av andra företagsledare uttalar sig ständigt. Av senaste stories märktes varken kommunikstionschefen eller vd från varken Invest eller Beauty. Bara väldigt unga tjejer som fnittrade nervöst efter Bellas höga skratt. Otäckt är det.

     Svara

      Mäh alltså snälla haha.. Det är väl inget vidrigt med spons av bullar eller annat det får ju andra också. Hon är inte värre än andra företagsledare alltså vad håller du på med? Ska hon granskas för att inte vd el kommchef var närvarande och syntes i en story. Vad är otäckt med unga tjejer och fnitter? Snälla nån..nej men DU är mer ot*ck!

      Svara

       Är inte du blockad?

       Svara

       Stollis, ta din medicin.

       Svara

        Är ni på riktigt vuxna människor som mobbar och trycker ner människor som inte tycker som er?
        Jag är 25 och har hela livet fått höra att man ska respektera och lyssna på dom vuxna, men jag ser ju här inne att vuxna mänkiskor fan är värre än barn. Hoppas ni inte har barn som sprider era äckliga gener vidare, ni behöver utrotas.

        Svara

         Hatar mobbning- vill utrota .. fin logik.

         Svara

    Men alltså.. vad vet du om hon hunsar sin anställda? Nej det vet inte du och hon har nog inte krävt att de ska bära väskor el öppna dörrar – det har nog simon gjort på eget initiativ. Vad vet du om hon behandlar folk som sk-t? Det gör hon nog inte och det är nog inte ”stackars” anställda, de har det nog bra som får resa och är nog glada över att ha jobb annars är det ju fria att sluta. Det är snarare Bella som behandlas som sk-t här.

    Svara

     Och hur vet du att hon inte hunsar dom? Jobbar du där eller?

     Svara

     St-llis, m*diciiinen..

     Svara

   Väldigt. Hennes strategi verkar vara samma trötta och ältande upprepningar.
   Vem var det nu som sa att hon inte hade tid att höra andra prata om sina problem, att hon bara avslutar konversationen och går iväg? Hmmmmmmmmmm

   Svara

    Teori

    Den stora affärsmöjligheten som Isabella pratade om för någon vecka sedan var att Pingis ville bli utköpt ur Löwengrip Beauty (gissar snudd på att det ställdes ultimatum).

    Erik kanske är med och sponsrar den affären för Isabella?

    Något är på g i deras gemensamt ägda bolag via någon typ av förändring i styrelse.

    Pingis promotar inte Löwengrip på insta.
    Hon visade dock upp Hermine Hold nyligen.

    Isabella gasar dock på med Löwengrip och Pingis lyser med sin frånvaro.

    Något säger att är man delägare i ett bolag i kris är man nog verksam trots att man precis fått en bebis .

    Eller?

    Svara

     Pingis har gjort ett uttalande till en tidning om Löwengrip Beautys problem. Minns inte vilken tidning det var. Hon angav att försäljningen minskat med 40% pga att man valt ha en distributör. Men de har samma volym sålda enheter. Bra mattexempel på högstadienivå = går inte ihop. Kan vara returlager sålt till vrakpris ( ger volym) samt att de måste sänka priset. Lägg till ökade kostnader. Den enda externa styrelseledamoten i L B bolaget avgick i maj i år. Man kan undra varför…

     Svara

      Nej, hon skrev att Löwengrip fick in mycket mindre pengar trots att försäljningen till kund inte minskat så mycket. Det är en naturlig effekt sv att man börjat använda distributör, det blir ju ett nytt led mellan Löwengrip och slutkunden, som också ska ta som del.

      Svara

     Jag tror också att förvärvet handlade om att köpa ut Pingis. Det har kanske redan skett. Var är de två seniora (minst en av dem har uppnått pensionsålder men konsultade och skulle agera t f VD under Pingis föräldraledighet) kvinnorna på bilder/filmer på insta? IL fanns inte på en bild på Löwengrip Beautys instagram mellan 23 mars och 28 augusti. Under den tiden agerade IL i stort sett bara i Löwengrip Invests namn. Det bar inte och nu tror hon att hon kan rädda Beauty trots att de seniora och kompetenta i det bolaget antagligen har flytt skutan. Stor risk att hon betalat mycket för ett blivande konkursbolag då hon tror på att hennes personliga varumärke kan rädda och vända bolaget.

     Svara

      Den seniora som du kallar det var med IL häromdagen på något möte el event, ledsen att säga det men det såg man på story.

      Svara

     Pust alltså… Pingis promotade Löwengrip senast igår på sin insta. Hon är ju mammaledig men verkade jobba in i det sista fram tills födseln nästan. Så… Hade hon varit verksam så snabbt efter födseln så hade ni rasat och gnällt för det. Alltså. Vilka bekymmer ni har… är IL erat största intresse?

     Svara

      Japp. Finns ingen annan än hon.

      Svara

    Hon pratar inte med utan till, i en monolog via sociala media där hon själv modererar svaren. Därför behövs all bevakning som denna blogg.

    Svara

   GENUINT!

   Svara

    Gränslöst?

    Svara

   Genuint genomskinligt galet.

   Svara

   Kände inte igen någon av de anställda på IG stories för Invest. Någon som sett dem tidigare?

   Svara

    Ja då dem har vi sett, allihopa. Det var inget helt nytt ansikte men man måste nog följa och ha lite koll. Många här verkar lite vimsiga och både ser, läser och minns fel.

    Svara

   Var är Pingis egentligen? Såg att hon gjorde lite reklam för ett tag sen på insta men annars är det tyst. (Jag är medveten om barnafödandet men som delägare burkar man inte försvinna från jordens yta i tuffa tider)

   Svara

   Varför denna peruk/postisch mitt uppe på huvudet?

   Svara

    Ser ut som ett litet fågelbo.

    Svara

  Gulligt och genuint vore väl att överdriva. Det klär ju inte henne direkt. Sjukt konstigt däremot

  Svara

  Genomskinligt

  Svara

  För att konstant upplysa övriga läsare med hur förutsägbart och excel-riktigt bellsans innehåll är så är du rätt snabb med att hoppa på bellatåget varje dag.
  Samma med läsarna, ni VET att hon leker katt och råtta med er men ändå springer ni där och jagar hennes senaste ståhej.

  Tycker inte om Bellish och vill mest att hon stänger ned bloggen för att fortsätta sitt trista liv offline. Trött på spektaklet. Trött på hur alla ska ”jag visste det, nu sprängs luftslottet” och följer hennes varje steg. Detta är, vare sig vi vill acceptera det eller förneka det, hennes största fanbase (anti-base?). INGEN har bättre koll på henne än vi. Men snart sätter vi dit henne. Snaaaart!! Håll ut!

  Svara

   Förstår vad du menar. Men en skillnad är ju att en ”normal” fanbase är ju stöttande och konsumerande. De köper produkterna som lanseras och bidrar till att generera inkomst för idolen. ”Fanbasen” här är superengagerad, ja, men konsumerar ju inte. Förutom eventuella klick på bloggen….

   Svara

    Detta är ju en ”vad har Bella hittat på idag för skoj”-blogg med lite utfyllnadsinlägg. Trots att stämningen är negativ så är hela fenomenet rätt intressant.
    Hon tjänar nog inget på det ekonomiskt men förblir relevant. Jag vet att jag klickar mig in på hennes blogg och kollar storys trots att jag aldrig brytt mig om henne tidigare.

    Fenomenet Bella fortsätter på denna blogg.

    Svara

     Samma här. Sedan jag började läsa den här bloggen för kanske två år sedan har jag varit inne på hennes blogg fler gånger än någonsin tidigare.

     Svara

      Jag tror att vi är många som nu följer henne tack vare denna blogg. Kanske därför hon överlever, vi ger henne klick och uppmärksamhet.

      Svara

       Det har hon väl sagt själv om jag inte minns fel?

       Svara

        Ja tycker synd om henne. Att hon inte förstår att vi vet att hon har en baktanke me allt bajs hon skriver. Eller att hon inte hajjar att folk vet att hon e en riktigt slug räv..?! Nee, lilla gumman, om hon bara slutade utnyttja folk så skulle de gå bättre för henne.

        Svara

       Självklart är det alla ni som följer hennes minsta steg de som gör att hon kan göra dyra samarbeten och få väldigt bra betalt för reklam. Varför inte sluta med det? Och sluta skriva om henne här. I nuläget är det bara upprepningar hela tiden.

       Fast det skulle nog inte gå särskilt bra för den här bloggen om den inte tillhandahöll ett kommentars-fält under inlägg om Bella, där folk dag efter dag kan kräka fram samma gamla elakheter om samma saker.

       Det skulle nog bli tråkigt för Camilla också eftersom hon verkar finna någon sorts lycka i att skriva flera elaka inlägg om samma person varje dag. Annars hade hon inte gjort det. Sorgligt men sant.

       Svara

        Oj, jag lyssnade inte riktigt. Var det något viktigt du sa?

        Svara

         Snälla höj nivån 22.16. Håller du inte med, argumentera sakligt för varför. Härskartekniker används bara av personer som saknar argument för sina åsikter.

         Svara

          Du mumlar när du skriver. Hör inte riktigt vad det är du försöker säga.

          Svara

      För mig är det tvärtom. 🙂 Gav upp Blondinbella helt när jag av en slump hittade hit för ett år sen.

      Flera har i kommentarsfältet vid tidigare tillfällen konstaterat att vi är rätt många som vandrat just den vägen; börjat som läsare av Blondinbella och sen hittat hit när vi börjat tröttna på henne. Och så går man aldrig mer in hos henne. Typ.🙂

      Svara

       Precis! Läste hennes blogg till och från tidigare, men efter historien med hajen fick jag total avsmak för det hela. Tänker inte sponsra en sådan människa med klick.

       Svara

   ELLER HUR. Det är lätt att förutse dessa poster och blir tråkigt i längden, för längesen!
   Det sjuka är ju alla som sitter här och gör vågen såfort något inte går vägen för IL. Ingen håller sig såhär uppdaterad ens om någon de gillar eller är vän med i verkliga livet.
   Folk behöver skaka av sig de här dåliga vanorna och lämna bellsan ifred så att hon faktiskt kan avveckla sin publika person och leva ett normalt liv i det privata. Det önskar jag henne.

   Svara

    Så sant. Så onödigt att skriva samma gamla upprepningar om henne här varje dag. Skriv gärna om det händer något nytt, men i nuläget läser jag sällan inläggen om Bella.

    Svara

  Bra att hon anställde en pr ansvarig som hjälper henne att skapa en ny image. Det visar på att hon förstår att hon inte klarar av allt själv och att hon inte vet bäst. MEN. Personligen faller jag inte för hennes nya image.

  Svara

  Galet

  Svara

  Ganska oväsentligt

  Svara

  Jag är nyfiken på vad de anställda verkligen tycker. Är de genuint positivt inställda till sin arbetsplats och tror ärligt på allt som kommuniceras till dem? Eller är de superkritiska men vågar inte säga något? Som utomstående är det ju enkelt att se allting tydligt men detta är ju personer som frivilligt sökt sig till den här arbetsplatsen – och stannat.

  Svara

   Som du skriver har de sökt sig dit så antingen har de inte kollat upp IL och företaget innan eller så har de gjort det och visste vad de gav sig in på.

   Svara

   Tänkt samma tanke. Gissar att dom har ”kul på vägen”. Hoppas dom (främst unga tjejerna) fått upp ögonen för chefens falskhet. Marisol, nya vd:n Gustav och de äldre damerna som verkar ha någon HR-roll bör vara så erfarna i arbetslivet att dom från början visste Isabellas metoder.

   Svara

    De äldre kvinnorna syntes väl inte på instastory igår?

    Svara

     Nä, jag menade hennes personal över lag. Inte personer som eventuellt syntes i sociala medier igår.

     Svara

   Det blir starka krafter att jobba i sådan miljö. Man påverkas snabbt och känner oftast att något är fel men man hamnar i ett tillstånd. Är man då ung och första jobbet har man inget att fälla tillbaka på. Är det då provanställning så sitter man i en svår sits. Det är dyrt att leva i Stockholm.

   Svara

  Hon är rädd att de anställda som är kvar ska lämna bygget eller? Så dags att vara en trygg mur nu.

  Svara

   De stannar så länge de får betalt skulle jag gissa. Rena drömmen att jobba åt en korkad chef som inte kan något. Det är ju som att gå på lekis och få betalt.

   Svara

    Menar inte att just hon är korkad men hon är lite speciell.

    Svara

     Hon är dum i huvudet

     Svara

      Just kommentarer som din är det som drar ned nivån så mycket. Såå onödigt.

      Svara

    Exakt haha…//Anonym 18.13
    De anställda kommer nog höra av sig i pressen så småningom

    Svara

   Personalen undrar förmodligen om de ska behöva leva på sponsrade kanelbullar i framtiden eller om de kan räkna med att lönerna ska utbetalas så de kan betala mat och hyra. Legitim oro.

   Svara

    Själv äter väl Isabella inte kanelbullar? Vad hände med rawfoodbollar, gröna juicer?

    Svara

     Hon gick från ”vegan” till att äta råbiff på en grisblink. Så misstänker att kanelbullar också är ok numera.

     Svara

      Denna helomvändning är mycket märklig. Hände väl i samband med säkerhetsproblemen på nya kontoret?

      Svara

       Eller en ny man i livet

       Svara

        Jag satt bordet bredvid Isabella och två tjejkompisar till henne på Strandvägen 1 när hon var ”vegan på heltid” och visst beställde alla tre in en råbiff var. Jag förstod att det inte går att lita på ett enda ord från henne

        Svara

    Och varför pratar hon engelska med stackarna? 🙄

    Svara

     Den frågan ställde jag mig också.

     Svara

  För att konstant upplysa övriga läsare med hur förutsägbart och excel-riktigt bellsans innehåll är så är du rätt snabb med att hoppa på bellatåget varje dag.
  Samma med läsarna, ni VET att hon leker katt och råtta med er men ändå springer ni där och jagar hennes senaste ståhej.

  Tycker inte om Bellish och vill mest att hon stänger ned bloggen för att fortsätta sitt trista liv offline. Trött på spektaklet. Trött på hur alla ska ”jag visste det, nu sprängs luftslottet” och följer hennes varje steg. Detta är, vare sig vi vill acceptera det eller förneka det, hennes största fanbase (anti-base?). INGEN har bättre koll på henne än vi. Men snart sätter vi dit henne. Snaaaart!! Håll ut!

  Testar för att se om jag sitter på modd. Mina kommentarer kommer inte fram. Är det något ord som är moddat?? Är det ”bella”?

  Svara

   Din kommentar har kommit fram. Två gånger.

   Svara

    Jag vet 🙁
    Ibland kommer de inte fram alls så jag antog att jag satt på modd. Skrev en i förra som inte kom fram .. kanske något triggerord? Aja.

    Jag skriver så bra så det gör inget att ni får läsa två gånger, vi läser ju samma sak om Bella varje dag utan att någon klagar ändå.

    Svara

  Vad är det för kris som bolaget (eller bolagen) går igenom egentligen?
  Jag har inte förstått vad de är för ”oroliga tider” och svårigheter som har drabbat Bellas ”imperium”.
  Är det bara att Expressen hade en artikel om att hon överdrivit antalet följare? Det har väl varit ganska välkänt?
  Sen har hon ställt in etableringen i New York och avlyst en stiftelsemiddag. Men det är väl ingen annan kris än en personlig besvikelse för Bella? Varför ska personalen mobiliseras för att hantera detta kan man ju undra.
  Bella sysslar med någon form av krishantering men hon säger inte vad det är hon hanterar.
  Kan någon förklara?

  Svara

   Det är lite luddigt men jag tolkar det som att pengarna börjar ta slut.
   Vidlyftigt leverne på Rivieran, NY och Lidingö börjar tömma kassan.
   De fick skala ner från dyrt kontor, dyr lägenhet i NY, dyra boendestödjare/kock/livvakt.
   Det är nog bara en tidsfråga innan ”huset” säljs också.
   Men sannolikt kommer en hel del anställda på bolagen få gå också.

   Svara

    Economistan herself 🤪

    Svara

    Anonym 18.20
    Helt rätt, denna Bella yrar jetlag vad hon än gör- började dricka igår och ta piller!
    Inte konstigt att de snurrar.

    Svara

   Hon har ju ställt in alla sina planer som siktade på världens mäktigaste och det dravlet.. Visst, det var nog också en provokation men ”Hej då Sverige” föll väl mer platt och pinsamt än nåt hon tidigare sagt/gjort.

   Svara

    Men det är inte mycket som personalen kan göra åt det. Var väl ingen av de anställda som trodde att Bellas skulle bli världens mäktigaste. Om de inte var oroliga för sina jobb skulle de nog mest tycka att det är rätt åt Bella om hon kommer ned på jorden.

    Svara

     Svarade inte om personalen, utan frågan om själva sk krisen. Som Bella nu även spelar alla kort hon kan på..

     Luftslottet är ju ”skönhetsimperiet” som det har slagits hål på, och henne själv som enormt framgångsrik karriärskvinna, nåt som vissa beundrade enormt.
     Nu är hon tillbaka på bloggnivå.
     I Sverige…

     Svara

      Har hon inte företagen kvar?

      Svara

   Skulle tro att hon knappt har sponsorer kvar, Löwengrip Beauty inte går med vinst (tyska Douglas har hur många märken som helst), hennes fasta utgifter per månad är skyhöga, hon inte blir bjuden på nåt längre och relationen svajar (eller är det slut?). Stopp på utgifter på Löwengrip Invest har nya VD:n anordnat och antagligen har det fuskats (frågan är hur mycket), något som kanske myndigheterna undersöker nu. På Beauty kanske hon inte ens har nåt att säga till om längre (om hon nu nånsin hade det).

   Svara

    Skrattade gott när hon visade från lanseringen i Holland. Inte alls som hon låtit det framstå i förväg – den stora lanseringen – var ett enkelt jippo med stationer för flera företag. Och intervjuerna var på stående fot, några enkla frågor.

    Svara

   Jag tror företaget är otroligt nära konkurs. Hon skrev något om att de visat upp planer för banken, sätter mycket på att det är ett lån de försöker få.

   Så alla svångremmar och reducerande utgifter är för att banken ska bevilja ett lån till att betala löner, fakturor osv.

   Svara

   Halverad omsättning i Löwengrip Beauty.

   Svara

    Vart har du sett det? De siffrorna finns ju inte än.

    Svara

   Hon blandar uppgifter om båda företagen hej vilt. Duckar alla frågor om stiftelsen. Beautys intäkter för 2018 var tydligen inte så bra och nu har de per 06/19 tappat minst 40% av intäkterna plus högre kostnader. Bellas Invest har sedan starten av 2019 enorma kostnader. Som ökat lavinartat under sommaren. Plus att hennes privata levnadsomkostnader ökat rejält.

   Svara

    Har du någon insider eller hur har du fått reda på siffror för första 6 månaderna i år? De syns ju först på nästa års deklaration som blir offentlig runt nästa sommar.

    Svara

   Krisens kärna är att att hon var tvungen att ge upp fake it til you make-itstrategin. De stora sponsorerna gick inte på att hon var miljardär och struntade i att hälla pengar över henne. Blondinbellas pengar tog slut och därför är det nu oerhört synd om henne. Kris alltså.

   Svara

  Bellas lista av osmakliga uttalanden är ju riktigt lång.. Undrar om de som smörar för henne nu bott under en sten senaste året, annars förstår jag inte varför man släpper in en sån person i värmen igen.
  Mutor, hotlappar och hatar djur räckte bra för mig iaf (fanns mycket sjukt innan detta också). Hon är obehaglig.

  Svara

   Märkligt k/ att du följt henne så länge trots att du tycker att hon är obehaglig?
   Obehagligt beteende av dig tycker jag.

   Svara

    Fast folk följer seriemördare också, man är inte obehaglig för det. Blondinbella är obehaglig och det är uppenbart att något inte står rätt till och hon är beredd att gå över lik för att nå framgång. Det är läskigt.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Hahahahaha! Tack! Jag har en riktig s.kitdag och så ser jag denna kommentar. Oväntat rolig…

      Svara

      Redan tillbaka alltså?

      Svara

      Camilla har du släppt igenom Stollis i modd igen?

      Svara

    Följt henne? Det står om hennes grodor typ varje dag i Expressen. Läser ej hennes blogg längre.

    Svara

     Fast där står inte sanningen där är det vridet, då bör du läsa hennes blogg om du ska uttala dig.

     Svara

      Haha excelarket menar du, har följt henne tidigare och vet exakt hur raljerande hon låter där och jag köpte inte ett ord av det då heller.

      Svara

      Bör läsa hennes blogg för att få ta del av sanningen? Tillåt mig småle….

      Svara

       Haha, är nyvaken: tog mig 1/10 sekund att förstå😂😂😂

       Svara

    Det är fan mer obehagligt att man använder sig av en seriemördares efternamn. DET är obehagligt.

    Svara

     Ld är lika obehaglig.

     Svara

   Tror nog att många påverkas av utmärkelsen Veckans Affärer gjorde, helt galet men hon hyllades utan kritik. Samt nu en pojkvän som är tät och har kontakter. Som även har makt i en nischebank.

   Svara

  Oroväckande

  Svara

  Genomskinlig är även Universum som ska börja lotta ut saker från de företag hon får betalt av. Ännu fler som ska konsumera mer och mer och fixa till allt i utseendet för de är inte bra nog som de är. Genomskinligt.

  Svara

   Tycker det även är obehagligt att Tant Universum lägger inlägg hos andra bloggare.
   Även om det handlar om något bra så vill jag inte läsa Tant Universum inne hos någon annan. Och det är ett väldigt tjatande om Toftby?? Hon gör reklam för hennes bok hela tiden.

   Svara

  Genomskinligt. Min kommentar hos henne blev inte godkänd. Men skrev något om om att hon måste backa. Låt nån annan vara front face för Beauty. Hon hade en modell på gång ,varför blev det inget? Hon är inte trovärdig som frontar Löwengrip. Så mycket spraytan, samarbeten med andra produkter…..osv…så onaturlig.

  Svara

   Ytterligare en satsning som inte blev av.

   Svara

    Modellen ville väl ha betalt.

    Svara

   Jo de har haft en annan modell så du har fel. Ofta många som har fel här och mycket lögner och ljug förekommer här. Jo det är trovärdigt att hon frontar eftersom att det är hon som är löwengrip ju. Varför skulle inte det vara trovärdigt? Hon har haft dålig hy och då brinner man för hudvård, då har man passion för det, hon har dessutom varit med om att utveckla produkterna.

   Svara

    Men suck, det var ett tips för att hon ska bli mer trovärdig.

    Svara

   18.05 Nej hon MÅSTE inte backa.
   Så klart att det är trovärdigt att hon frontar sitt eget märke.

   Svara

    Medså mycket spraytan?

    Svara

     Vad har spraytan ens att göra med hennes märke? Så alla som använder hudvård ska aldrig spraytanna sig och måste ha perfekt hy? Hur orkar vissa?!

     Svara

      Men det blir ju inte trovärdigt. När hon använder och samarbetar med andra produkter.

      Svara

       Som alla är de bästa och de enda hon använder.

       Svara

        Nej det säger hon inte, det är en miss BI som brukar säga att allt är det bästa och enda hon använder. Att IL visar även andra produkter visar på att hon inte är rädd för konkurrens. Men kanske är det bättre att hon bara visar löwengrip tänker jag också. Det är väldigt bra produkter måste jag erkänna.

        Svara

   Jag förstår vad du menar – ska hon vara fronfigur för ett skandinaviskt skönhetsmärke är det optimalt att vara vacker, med perfekt hy, ha mer minimalistisk stil och låta sin naturliga skönhet tala om för köparna att man blir så vacker om man använder produkterna. Spraytan och Dallas-hår hör inte hemma där. Dock kan jag tycka det är rätt befriande att hon ändå kör med extra allt och inte låter sin hy – som många skriver om -stoppa henne. Att hon gör reklam för andra produkter samtidigt är förkastligt och känns väldigt kortsiktigt tänkt.

   Svara

  Jag lägger min röst på att du är – galet – besatt av att smmuttskasta Isabella, du ger inte upp med att vrida och skriva så hårt och manipulerat som möjligt om henne för att svartmåla henne och få henne att se dålig ut. Vad driver dig? Du själv är genuin? Du är genomskinlig skulle jag säga, och förutsägbar, falsk och utstuderad. Du tog bort kommentar i föregående inlägg om en viss dam som tidigare kritiserat dig men som gjorde en märklig vändning… och nu kommer detta, hennes vändning kom f. ö. när du började med din ”skamma-bella-kampanj”. Och du bara fortsätter och fortsätter… Pinsamt.

  Svara

   Det är inte hon som är galen, kvinnan ger läsarna vad majoriteten efterfrågan. Hennes inkomst baseras på vad som genererar flest klick. Idag är det blondabellan som ligger högst upp på listan.

   Vi ser två alternativ inför denna bloggs framtid:
   1. Bellas luftslott sprängs upp i 1000000 bitar. Alla jublar och händelsen mjölkas för fullt tills alla fått nog. Eller tills det inte finns någon mjölk kvar.

   2. Bella fortsätter jobba enligt gamla mönster och folk ger upp när inget händer. Jag ger horden några månader till. Sen bör man tröttna, annars är det något som inte ligger rätt till i skallen. Såvida Bella inte hittar på något helt fantastiskt som gör så att horden går igång på nytt.

   Om alla ville läsa om Egoina då hade denna blogg skrivit om henne lika regelbundet.

   Svara

    Nej… så är det inte. Hon har en förmåga att haka upp sig på vissa, att bli besatt, och hon är fixerad av att sänka IL. Tidigare var det en annan som var utsatt och som knäcktes totalt, tyvärr. Nu är det IL som är måltavlan. Andra bloggare/entreprenörer har tur som slipper utsättas för det påverkar ju bolag och varumärke negativt såklart, och självklart personligen, det måste påverka självkänslan. Men så klart är det även för att få många kommentarer och klick, finns fler som använder IL till det. Det är vid rigt. Förstår inte att de låter det fortsätta, hur kan de tillåta det.

    Svara

   Båda är galna och obehagliga på olika sätt. En är bedragare den andra mobbare

   Svara

  Alla fattar att hon försöker ljuga sig till en snäll image, men det skiter tänkbara uppdragsgivare i. Makalöst dålig press och omtalat fusk med siffror gör att allt färre ens tänker tanken på att slänga iväg marknadsföringspengar i Isabella Löwengrips riktning.

  Om ett par år kommer man att använda Isabella Löwengrips uppgång och fall i studier om influenser marketing.

  Svara

   svar i modd. Ja det är dålig press med påståenden om ”fusk” och ”bluff” vilket var förvridet och inget de hade bevis på. Klart att det påverkar henne och hennes bolag negativt för många tror ju på vad de läser i tidningar fastän det ofta inte är sanning som står där. Men då behövs ju inte mer svärta-ner-bella-raid här mer, nu har ni ju lyckats.. men det fortsätter här.

   Kanske denna blogg kommer använas i sådana studier.

   Svara

   Samt att företag uttalar sig vilket är mycket ovanligt. Saknar granskning av hennes stiftelse. Märkligt att den inte granskas.

   Svara

    Hennes så kallade stiftelse består av luft.

    Svara

    Fast företagen uttalade sig ju inte särskilt kritiskt men reportern vände det så, pinsamt. Stiftelsen finns ju inte ännu, den skulle lansers den 21 okt men är uppskjuten. Varför ska den granskas? Stiftelser kollas alltid noga upp så det går inte att mygla vilket någon här velat få det till och sprida elakt rykte om. Tycker synd om IL för vad hon utsätts för av galningar.

    Svara

     Nu är det så- IL har själv satt sig i denna sits. Vad gör henne rätt fuska, ljuga osv?
     Både hon och företaget borde granskas på riktigt av myndigheter- är det ens lagligt att hålla på vilseleda konsumenter?
     Gamla talesätt- så man bäddar får man ligga- passar bra som skrivning av hela härvan. Uschh

     Svara

  Stabil o trygg jaja

  Och första raden var bullarna kom från antar att de inte behövde betals

  Svara

  Näe ”Anonym 18:17” det är faktiskt DU som är pinsam som med näbbar och klor försöker försvara IL.
  Rekommenderar dig att besöka en annan sida som heter FB och försvara henne där.
  Ingen eller få som bryr sig härinne.
  Ps och när du ändå håller på så kan du kolla upp stavningen på ”sm(m)ut(t)skasta”…;-) Ps

  Svara

   Mm mm, trevligt Cecilia
   Varför skulle ingen bry sig här om man försvarar Isabella?
   För att det här är en Bellahatersclub?
   Många av er är så obehagliga med ert maniska haltande av Isabella.
   Ert tvångsmässiga följande av henne, för att sedan kunna kaskadspy elakheter.
   Vad är ni för människor? Hur orkar ni med er själva?

   Svara

    Säger detsamma, undrar detsamma men det är inte så många utan det är några få som är Bellafixerade och vill kaskadspy elakheter i olika nicks för då känner de en tillfredställelse och en gemenskap. Det är sjukt. Tragiskt.

    Svara

     Det är faktiskt så att man undrar varför ni inte tröttnat. Samma saker mals och mals under alla Bellainlägg.

     Svara

     Varför svarar du på dina egna inlägg?

     Svara

  Var det jobbigt för dig att Alexander P berömde Bella och att hennes kommentar fick många gilla, det tålde du inte. Och du tål inte att Bella har någon som helst framgång, som nu med Nederländerna – då måste du direkt ge dig på henne med så mycket skammande och manipulativt skäll som möjligt. Du är väldigt genomskinlig, och du verkar ha fått en kompis och partner in crime i Quetsala B nu också.

  Svara

   Är du stabens nya försvarare när Stollis blivit blockad? Du uttrycker dig liknande, men betydligt lugnare, vilket får mig att tro att jobbet gick till dig istället.

   Svara

   Är ju dock inte Bella som gillas utan att Pärldroppen fick mer stött & pepp.

   Svara

   Åh, var hittar man Quetzala!?!! Inte sett/hört på länge.

   Svara

    Skriver på Nyheter24 tror jag!

    Svara

  Girigt.

  Svara

  Vem bryr sig om Bellas företag! Vad gör de egentligen? Säljer krämer på rea? 🙄
  Personalen ser ut som hämtad från en gymnasieklass, lika unga och oerfarna!
  Vad tänker Pingis nuförtiden? Har hon sjappat helt eller (oavsett graviditet och barn)?

  Svara

   Pingis är och tränar…

   Svara

    Hur mycket kan någon som driver så ”framgångsrika” företag ha så mycket tid över till träning egentligen? 🤔

    Svara

     Hon är väl mammaledig?

     Svara

      Ja, och återhämtar sig efter kejsarsnitt.
      Pingis gör förmodligen avbrott i gymnastiken för närvarande.

      Svara

       Kejsarsnitt? Varför?!

       Svara

    Gör mest omärkt reklam tycker jag och låtsas som om det regnar i Löwengrip Beauty.

    Svara

    Och nischar in sig på babyprylar.

    Svara

  Get.
  Ni som vet ni vet…

  Svara

   Yup, en get som vet

   Svara

  Är det inte just för att hon är så urusel chef & ledare som det nu ser ut som det gör i bolagen….

  Svara

  Alltså jag tror att Bella är en snäll gullig och genuin tjej i grund och botten, men någonstans tappade hon bort sig själv när hon i så många år skådespelade att hon var störst bäst o vackrast. Så jag tror verkligen det blir svårt att nu försöka vara genuin och down to earth och få folket att köpa hennes nya jag.

  Svara

   Hon vill inte vara snäll och gullig. Hon har fått för sig att det är bättre att vara rationell, hård, kalkylerande och kall. Lite sådär manliga chefsdrag inom större företag. Tyvärr är hon sämst på att leda med en järnhand, hon kommer längre på att leda med sin sanna mjuka personlighet-om hon inte tappat bort den i lögn-djungeln.

   Det är trots allt ett tramsföretag hon frontar, inget inom tung industri där alla anställda är män som ska veta sin plats i hierarkin.

   Svara

   Tror också hon är snäll och gullig, annars skulle hon väl inte ha så nära vänner och vara omtyckt av tidigare anställda. Hon är ganska härlig och charmig tycker jag. Sen finns det såklart alltid folk som ogillar och blivit sura av olika anledningar. Förstår dock inte snacket om hennes nya jag? – Vadå nya jag, hur försöker hon vara ett nytt jag? Folk har skrivit ”välkommen tillbaka” haha vadå välkommen tillbaka, som om folk gillar när någon visar sig svag och inte lyckas med sina mål för då är det hyllningar och välkommnen tillbaka.. ganska sjukt egentligen, det säger en del – man får inte ha höga visioner och mål för då ska man komma ner på jorden. Märkligt. Ganska tragiskt. Hon har ju visat svag förr och pratat om olika misslyckanden.

   Svara

    Vilka nära vänner?

    Svara

     Lite lustigt att en av de som kommenterar negativt på Isak Griplöövs instagram är en 60+ kvinna som är namne med den f d grannen M*k**l* Gru*t. Denna äldre kvinna bor också på Lidingö men verkar inte släkt med en av hennes ”bästa väninnor”.

     Svara

      Ja hur har hon mage, skäms hon inte. Hur kan folk öppet med namn och bild vilja betee sig så och mo.bba och kränka öppet. Småbarnsmammor och farmödrar och mormödrar.. den kvinnan är väl en av de som kräks här säkert. Skrämmande.
      Sheila och Mikaela är ju nära vänner sen kanske några till. Hon verkar omtyckt av en del iaf.

      Svara

       Det visar mera ryggrad och ärlighet att kommentera öppet än som anonym. Har man en åsikt ska man stå för den, ibland har man fel och då kan man välja att erkänna det och stå för även det.
       Kommentarerna här skulle minska med 90% om det innebar transparens. Typ alla här gömmer sig bakom ”anonym”.

       Svara

      Svärmor till Bellas ”nära vän”. Eller så var inte heller den vänskapen något värd?

      Svara

    Hon har inga nära vänner mer än Shiela. Alla andra vänner har bytts ut under åren. I en takt som är väldigt ovanlig efter man slutat högstadiet.

    Svara

    Det var ju Erik Selin som skrev detta 🤣🤣
    Han läser här!! Vad spännande!!

    Svara

  Jaja OT igen men det måste ut!! ALLTFUCKINGTING HANDLAR OM CISSI WALLIN as fucking usual. Sara Danius har alltså gått bort idag, så otroligt tragiskt, och CW postar ett inlägg om hur hon o några andra organiserade en knytblus-manifestation. Alltså, hur kan man vända på den här tragiska bortgången till hur bra och eminent man är som ordnar en manifestation. Varför inte bara för en gångs skull inte göra så att allting handlar om sig själv.

  Svara

   Ja, den var av de mer bisarra ”jag och en död kändis”-inläggen.

   Svara

    Cissi har inte kvar ens en tå nere på jorden. Hennes lågbegåvade sektsvans har fått hennes ego att explodera. Hon går över lik för uppmärksamhet. När ska svansen inse vem deras sektledare är? Osmakligt!

    Svara

   Därför att människan är narcissist. Klockrent drag att inte kunna göra annat än att ha sig själv i centrum

   Svara

   Men sluta följa cissi om du nu hatar henne. Det där är fan inte sunt! Sjuk är du. Och dum i huvudet. Sök hjälp

   Svara

    Haha! Det är ju sjukt underhållande att följa henne! Jag är varken sjuk eller dum i huvudet, jag råkar bara ha CW som mitt guilty pleasure 🙂 CW och Anna Book!

    Svara

    Oj, överreaktion. Heter du möjligen Cissi Wallin?

    Svara

   Cringe.

   Svara

   Helt otroligt. Pinsamt.

   Svara

   Cissi Wallin har gått i Anna Books ”Så snyltar du på offentliga begravningar”-kurs.

   Svara

  För några månader skrevs här gång på gång om anställda som sökte nya jobb. Kommer alla dem som är kvar att stanna till det bittra slutet eller är fler namn ute på LinkedIn m fl sajter och letar?

  Svara

   Kör du en tesla? Nöjd?

   Svara

  Hon har försatt sig i en situation där det inte går att lita på något hon säger, varken när det går bra eller när det går dåligt. Skulle inte vilja samarbeta med henne eftersom det inte finns någon tillit kvar..

  Svara

  Usch vad ni är på Bella. Det är obehagligt. Det är över gränsen. Jag gillar inte allt hon gör men ert gnäll och er ”mobbing” är ledsamt att läsa. Tror ni älskar att ha en ”syndabock”.
  En kanal, någon att projicera era egna misslyckanden och tillkortakommanden på.
  Men jag föreslår terapi i stället.
  Isabella är naturligtvis inte fläckfri, men vem är det?
  Inte jag eller du i alla fall.

  Svara

   Här på bevakning tycker vi om Lockes utelitariska synsätt. Mässans nöje är viktigare än individens. Vi som massa vill ha kul, då är det ok att Bella – som är ensam- får mobbas hejvilt. Det blir liksom 20000 pers som får ha kul på en persons bekostnad. Vi tycker inte om den gyllene regeln 🙂 välkommen, hoppas du ska trivas.

   Skriv något om Bella så att du officiellt blir en del av mobben. Nyckelord: luftslott, excelark, misslyckad, bröst.

   Svara

    Vilka fina egenskaper du har. Du måste vara omtyckt!

    Är jag nu en av dom som får stå på skolgården och peka på vem som är cool och vem som är tönt med C i spetsen?

    Svara

     Jag var ironisk. Tycker att drevet börjar bli uttjatat och på gränsen till sorgligt. Tänk om vi bara slutade följa, skriva och läsa om henne. Det hade nog påverkat henne mer.

     Svara

    Hoppas du var sarkastisk

    Svara

     Ja, eller ironisk. Vet inte riktigt skillnaden. Orkar inte googla.

     Svara

      Haha nåt sånt

      Svara

  Ett troll är ett troll

  Svara

  Less på alla insinuerande inlägg om isabella. Det är inte roligt för de allra flesta, en del härinne tycker säkert mobbing är kul men alla gör inte det och vill väl mest bara ha nåt att diskutera. Ang isabella känns det verkligen som att det är för mycket och vinklat på sämsta tänkbara sätt aldeles för ofta.

  Svara

   Ja det är så gjort och förlegat. Bara C som.bryr sig såhär mycket och man undrar lite varför..?

   Svara

    Men skulle inte du bli blockerad? Camilla, kolla …

    Svara

     Kan ju vara så annars att de finns mer än en person som inte håller med om allt C skriver.

     Svara

  Fundering: (Obs jag följer henne inte så jag är ingen blondinbellaförsvarare)
  Hur mycket påverkas hon av den här bloggen, tror ni? Hade det varit lika ostadigt för henne nu, som det verkar som att det är, om det inte skrivits om henne här?

  Svara

   Klart det påverkar på nåt sätt om en stor plattform med svans dagligen mer eller mindre dagligen (?) i tre års tid hamrar ut att nån är ”dum i huvudet.” Människor som inte är så bra på källkritik tror ju lätt på vad som skrivs här. Så visst har bloggbevakning skadat hennes varumärke. Däremot är inte det anledningen till den sämre omsättningen för skönhetsprodukterna.

   Svara

    Är det inte? Det verkar vara jättemånga som inte vill köpa hennes produkter🤔

    Svara

     Kanske kan vara en faktor men jag tror inte den är ensam, måste vara mer som spelar in.

     Svara

      Undrar hur många klick extra hon får tack vare den här sidan? Hur många bevakningsläsare som blir del av Bellas RIKTIGA statistik. Ändå tänkvärt.

      Svara

   Hennes ”ostadighet” just nu beror till 100% på pengabekymmer.
   När hon flög högt över oss plebejer i sin get struntade hon högaktningsfullt i denna blogg.
   Jag vill också minnas att hon dealade med Camilla om vad som skulle skrivas eller ej under Hajendebaklet.
   Det här är bara ytterligare en kanal för henne. Faktum är att ILs största skräck och fasa är att ingen pratar om henne.

   Svara

    Exakt var min tanke oxå…

    Svara

   Att leva över sina tillgångar i den utsträckningen som Isabella gör i ett start-up läge är aldrig sunt. Hon tror på ”fake it and you will make it” och när det genomskådas och allt man gjort blir till lögn går det inte längre.

   Svara

   Kanske hade hon kunnat skala löken lite mer i tystnad, avbokat grejer med de vanliga ursäkterna ”fel tajming”, ”kändes inte rätt” eller liknande. Hade säkert inte märkts att hon blivit pank utåt på ett bra tag och om någon kommenterat varför satsningar uteblir eller den dagen huset säljs så är det ju bara att ej publicera på den egna bloggen. Så jag tror nog att hon kunnat hålla skenet uppe lite längre utan skriverier.

   Svara

   Klart att Bella mår dåligt av det, hon visar det bara inte. Märks ändå på henne att hon inte verkar må så bra psykiskt. Jag tror inte det finns en enda person som inte skulle må dåligt av att att behandlas som Bella gör här fleraggr dagligen i flera år. Vad tänker Camilla undrar jag?

   Svara

    Självklart mår hon dåligt av det, hon m.o.b.bas ju och h å nas från alla håll och kanter.. när till o med kvällspressen förvränger hennes ord och försöker hitta fel, letar fel och vänder till fel, vill svärta ner och hä.cklar då är det såklart jobbigt. Och att det klagas på allt hon gör , hur hon än gör vad hon än gör så är det fel och det klagas och rasas och allt vänds till fel här. Det måste vara fruktasnvärt påfrestande, och att utsättas för f.ö rtal – och ha tdr ev. Bevakaren höll på på nästan samma sätt med en viss yra sjostedt tidigare och verkade vilja knäcka henne – och hon lyckades tyvärr.

    Svara

  OK – en ärlig (not mobbing fråga). Pingis dotter är snart 2 månader… varför har inte bästa vännen, business partnern, her friend in crime varit och hälsat på? En tamt allmänt inlägg är det enda hon kostat på sig.
  Oj vad jag hoppas att Pingis stoppat ”Isabella gullar med mitt barn” möjligheten för att stillsamt markera var hon står.

  Svara

   Det måste ju ha skurit sig rejält. Bella hypade ju upp Pingis bebis något otroligt med Sally, som visst var SÅ exalterad. Konstigt nu när det inte ens kan hälsa på? Ytterligare en människa i raden som kommit väldigt nära för att sedan poff försvinna.

   Svara

   Bebisen är inte ens tre veckor gammal.

   Svara

    Men hallå… Hört talas om världens äldsta 3-veckors bebis?! Jäkla party pooper….

    Svara

   Föddes inte barnet för bara ett par, tre veckor sedan?

   Svara

   Hur vet ni att hon inte hälsat på???

   Svara

    Precis, och det är klokt att inte tränga sig på för snabbt då den som fött ofta är trött en tid och inte orkar med besök.

    Svara

  Tänk på Pingis. Isabella levde I lyx och halverade omsättningen. Bolaget gör förlust och värde har krashat. Pingis ville sälja…

  Svara

   Men hennes lyxliv finansierades av Löwegrip Invest inte Beauty

   Svara

   Vet du ens vad omsättning är? Satsar man hårt ett år på att expandera och utöka i flera länder så ökar omsättningen, för att sedan behöva minskas nästa år. Det är alltså både utgifter och inkomster. De har gjort en vinst iaf. Sen så är inte Pingis involverad i löwengrip invest utan bara i löwengrip beauty. Vi får väl se om Pingis kommer sälja, so what om hon vill det, är det ett br o t t?

   Svara

    ”Med omsättning avses ett företags eller en organisations totala försäljning (såväl kontant som fakturerad) under en viss tidsperiod, vanligen per år. Notera att omsättning inte är samma sak som vinst då utgifter ej räknas bort från omsättningen.” Från Wikipedia, vä formulerat.
    Med tanke på Hur Bellan levt och lever har hon nog blandat begreppen.

    Svara

  Manipulativ skulle jag säga. Förstår att bloggen är bloggen och att jag inte känner henne personligen, men bara det faktum att hon t.ex. åker och besöker sin mamma så fort det krisar, samtidigt som hon ytterst sällan verkar ha tid för det annars, eller hur hon skriver ett inlägg om hennes fantastiska bästa vän dagen efter att hon ställt in en träff med henne (annat skoj fanns det ork för), säger väl en del. Kram på er, stor kram avslutas inläggen nu. Alldeles nyligen tog hon stort avstånd. Ska hon driva en blogg på det här sättet, enligt excelarket, så borde hon väl iallafall kunna hålla andra, sin familj utanför? Håller mig långt borta från denna typ av människor i verkligheten.

  Svara

   Instämmer. Spring så snabbt man kan.

   Svara

   Men alltså är ni på riktigt?! Ni tjatar om excelark, är ni coola då? Jösses… hon kan inte göra någonting – får inte besöka sin mamma med barnen, inte nämna sin kompis.. vad får hon skriva om? Blir svårt för henne att blogga om hon inte får/kan skriva om något i sitt liv. Ni är ju inte k l o k a som ni håller på… Får inte andra heller blogga om sin familj, vänner, sina dagar och sitt liv? Lever du ens i verkligheten S?

   Svara

   Fast kan förstå om man vill åka till mamma när det krisar…tröst och trygghet, gosa med hund, hänga med syskon, osv.

   Svara

  Jag har skrivit det i två inlägg tidigare:

  Jag tror Isabella fejkar denna kris. Jag tror det är en del av hennes ’strategi’. Förra hösten hade vi hajen-situationen och denna höst har vi ’min värsta kris någonsin’.

  Men hon tar sig ur detta som den fantastiska entreprenören och ledaren hon är. En riktig förebild.

  Sen kan hon repetera det i evigheter och skriva böcker och starta kurser och hålla intervjuer.

  Svara

   Ja. Känns inte som Bella vill erkänna sina misslyckanden såhär, lägga sig helt platt utan att ha någon strategi för det. Något är i görningen, mark my words….. kanske planerar hon en helomvändning, något som nya ”killen” är inblandad i. Men för att kunna satsa på det måste hon välja bort annat. Så nu stänger hon ned vissa saker, beklagar sig, och sedan dyker någon ny möjlighet – större än någonsin – bara upp sådär från det blå som hon hoppar på. Men allt är planerat in i minsta detalj….

   Svara

   Håller inte med. En ”nu rämnar imperiet”-framsida på Expressen kan knappast finnas med i hennes Excel-ark.

   Svara

    Att media skriver om henne (både positivt och negativt) har väl alltid varit en del av hennes planer och med i excel-arket?

    Svara

   +1👍

   Svara

  Nä, hörnini, nu är det dags för ett nytt ordspråk:

  ”Fake it ’til you’re broke”.

  Minns var ni läste det först.

  Svara

  ”I’m always at my best behaviour. It just so happens that my best behaviour isn’t very good …”

  Den som vet, vet.

  Svara

   Tihi, jag vet!

   Svara

    Skrattar!

    Svara

  Tänk att hon erkänner nu!! Helt plötsligt var många saker dåliga😏

  Starten av ett personalbolag: ”En jättedålig idé”.
  Lägga alla investeringar i Nordic Tech House: ”Alla innehav kom för långt ifrån mig. En jättedålig idé”.
  Investering i en plattform för kryptovaluta: ”Också en jättedålig idé”.
  Satsningen på filmindustrin: ”Har än så länge resulterat i några möten, en rundtur på Paramount och att jag fick sitta på Forrest Gumps bänk.”
  Flytten till nya lokaler i Urban Escape-kvarteret i centrala Stockholm: ”Tyvärr levde det inte upp till förväntningarna och vi lämnade snabbt.”
  Realityserien Being Bella: ”Insåg efter piloten att det inte var rätt.”
  You tube-kanalen ”A quest for success”: ”I dagsläget har kanalen lyckats skrapa ihop cirka 3500 prenumeranter. Ingen succé direkt”.
  ”Hon vet att alla bara väntar på att hon ska misslyckas. Så i hela sitt liv har hon lyckats och lyckats och lyckats igen. Ända sen genombrottet med bloggen, blott 14 år gammal, har hon varit mästaren av fasader. ”Svackan” kan mycket väl vara den lilla spricka Isabella faktiskt behöver”,

  Svara

  https://www.expressen.se/noje/lowengrips-besked-nu-borjar-en-ny-fas-i-mitt-liv/

  Alltså på riktigt.. hon som hånat alla ”vanliga” Svenssons som tittar på Netflix och inte orkar jobba på kvällarna… hon har haft alldeles för stark tro på sig själv och tryckt ner andra på köpet… nu har hon själv ångest.

  Svara

  Någon som vet om någon myndighet granskar henne just nu? 🧐

  Svara

   Jag har hört att Rymdstyrelsen i Solna dels har börjat kontrollera om Isabella Löwengrips högtflygande planer kan bli ett problem för telekomsatelliterna som cirklar runt jorden, dels hur spridningsområdet ser ut när hennes låtsasplaner kraschar.

   Svara

  Är ganska övertygad om att Simon lämnade sitt jobb pga att han såg att hela skiten höll på sjunka ! Han räddade sitt namn och rykte genom att gå istid innan skeppet började ta in vatten .

  Svara

   Han flyttade dock till H&A vars bolag tydligen också har pengaproblem vilket var mindre väntat då de verkade mindre flashiga/slösaktiga än IL.

   Svara

  Grisigt

  Svara

  Genant.

  Svara

  IL kan väl knappast bli drabbad av ett par hundra kommentarer här på BB som har en 1,5 miljoner läsare som gillar henne. Så ni som försvarar henne kan vara lugna hon påverkas inte av detta drev.

  Svara

  Tycker det är ganska låg nivå på kommentarerna här inne. Varken ogillar eller gillar Isabella Löwengrip. Jag läste bloggen under några år, under tiden då hon var med Nils och Odd. Jag blev varken ett så kallat superfan eller en som vill se henne lida på något sätt. Jag tycker noll och ingenting om henne. Jag anser dock att mentaliteten här inne är skrämmande. När jag läser vissa kommentarer tänker jag på den gamla sortens medborgargarden, där man i grupp hetsar upp varandra och till slut ger sig av mot hatobjektet med facklor och högafflar.

  Börja inte tjata om att jag skulle vara ”Stollis” eller att jag är ett stort fan. Jag kommenterar här ca 1-2 ggr per vecka. Däremot är jag socionom sedan flera år tillbaka och intresserad av sociologi och människors beteende (både på grupp- och individnivå). Kommentarsfälten härinne fascinerar mig, därför att de visar mänsklighetens sämsta sidor.

  Svara

  Som socionom bör du veta att det finns alla sorters människor både här och i verkliga livet. Sätt dig i valfritt fikarum så får du höra både det ena och andra om ej omtyckta kollegor.

  Svara

  Är det bara jag som noterar att rosorna i bakgrunden på bilden håller på att vissna? I den annars så perfekta bilden…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.