Isabella Löwengrip krisar vidare

Enligt bloggen går Isabella Löwengrip in i sin tredje krisvecka och jag kan inte låta bli att undra över vad den här krisen handlar om.
Är det Löwengrip Beauty som krisar eller Isabella, privat via Löwengrip Invest? Eller båda två? Den ena som ett resultat av den andra?
Inget av alternativen känns ju direkt osannolikt.
En stor del av personalstyrkan på Löwengrip Beauty har sagt upp sig, samtidigt som Isabella verkat ha fullt fokus på Löwengrip Invest där hon praktiskt taget sprätt pengar omkring sig som om det inte fanns någon morgondag eller botten på sin kappsäck med guldpengar.
Med tanke på att Veckans Affärer utnämnde Isabellas till mäktigaste kvinnan i affärsvärlden förra året så tänker i alla fall jag att Isabella har koll på sin ekonomi och vilka typen av investeringar hon kan göra, men hon verkar ju ha blivit helt tagen på sängen när den nya VDn slutligen drog i nödbromsen.
Det här måste ju ha varit en nedåtgående trend under ganska så lång tid som jag inte förstår hur Isabella kan ha missat. Missat eller vägrat acceptera kanske?
Ni vet så där som vissa gör när de spelar poker eller roulette. Man satsar sina sista slantar på ett bräde för OM man vinner så är man liksom back in the game.
Satt Bella in i det sista och väntade på den storvinst som skulle kunna få henne på rätt köl igen, och när den uteblev så fanns det inga pengar kvar?

Det är så klart rena spekulationer, men lite så här måste det väl nästan ha gått till, med tanke på att Bella pratade lägenhet i New York, privatplan och stora kunder ena dagen för att nästa dag tvingas avblåsa alltsammans som del av en stor kris.

Nu kör vi: tredje veckan. Sälja av i min depå, leta kostnader och jobba för nya affärer. //Isabella Löwengrip

Leta kostnader?
Uj uj, det kan inte vara kul för henne med tanke på att de flesta av hennes kostnader som är rent ut sagt slöseri med pengar kommer från de attribut som hon använt sig av för att måla upp bilden av sig själv som en extremt framgångsrik affärskvinna.
När det nu visar sig att det inte finnas någon framgång, så känns det mest som att Isabella lekt ”dress up” i sitt stora dockhus på Lidingö. En lek som verkar ha kostat henne enorma summor pengar, utan att generera någonting tillbaka och där står hon nu, utan varken pengar eller möjlighet att ens fejka sin framgång längre.

Så tolkar jag det, men hur tänker ni?

418 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Leta kostnader?! Lol om hon på riktigt är så här klantig alltså.

  Svara

   Jag har ett boktips till Bella (!):

   ”Economista : Ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv”, författare Isabella Löwengrip.

   Svara

    alltså det är ju det roligaste ever, att hon har skrivit den här boken. Hela hon är fejk…

    Svara

     Då har du inte haft mycket roligt 😂

     Svara

      Det är ett uttryck, ärthjärna. Personer menar ju såklart inte bokstavligen att detta var det roligaste ever någonsin i dens liv…

      Svara

       Roligt är (förutom ”ärthjärna” – det var något decennium sedan man hörde det sist) att du kände att du måste ta dig tid att förklara för anonym att detta är ett uttryck för att du trodde att hon verkligen trodde att det var bokstavligt menat…

       Svara

        Tänk om GreenB förstod att anonym 18:34 gjorde sig lite lustig. Men kände kanske att kommentarer i stil med ”haha då har du inte upplevt mycket roligt i ditt liv” är både nedtryckande och onödiga och valde att ställa hen mot väggen? Kanske? (Men jag kanske projicerar… Så känner i alla fall jag.)

        Ungefär som när nån drar världens rasistskämt och tror att andra ska skratta med. Och så kliver istället nån fram och konfronterar personen, är det nåt att skämta om, typ.

        Svara

       Tack snälla du för att kalla mig för ärthjärna, det gjorde verkligen min kväll ❤️

       Svara

       Ärthjärna hahaha, bara måste börja använda det igen😂

       Svara

        Ärthjärna
        Dumsnut
        Pucko
        Tråkmåns

        90-talet ringde och ville ha tillbaka sina kränkningar 😂

        Svara

         90-talet❤

         Svara

         Surpuppa! Mupp!

         Svara

         Hallå!
         Det där fanns redan på 80-talet, miffo! 🤪🤪🤪

         Svara

     Hon har nog inte skrivit den. Hennes koncentration skulle inte räcka så långt. Det är nog nån spökskrivare och ett samarbete med någon annan som dragit det tunga lasset..

     Svara

      Jo hon skrev den (tillsammans med Pingis då). Har läst den och språket är precis som i bloggen. Men den är väldigt enkel.

      Svara

       Men det är ju inte Bella som skriver bloggen.

       Svara

        Skojar du nu? Tycker det var väldigt tydligt att hon skrev den. Hon skrev som hon pratade. Numera får hon inlägg spökskrivna ibland och då märks det också.

        Svara

   Lätt – onödiga kostnader = daglig make up artist, påkläderska, kock och ”hemmateam”. Om Downton Abbey klarade att avveckla klarar Bella det med!

   Svara

    Kocken Anna fick gå redan! (also enligt Bemllas sista INLÄGG).
    OCH så är huset nu näst på tur!
    Aj ajaj

    Svara

   Lätt – onödiga kostnader = daglig make up artist, påkläderska, kock och ”hemmateam”. Om Downton Abbey klarade att avveckla klarar Bella det med!

   Svara

   Måste vara plättlätt i det här fallet. Skype istället för privatjet, föna håret själv och köp take-away t ex.

   Svara

    Ellet laga mat själv…

    Svara

     Havregrynsgröt?

     Svara

      Polsrbröd !

      Svara

       Polarbröd

       Svara

        Polarbröd är såååå gott!

        Svara

     Alltså, nu får vi ta det lite lugnt här. Hon kan ju inte bli som vilken Svensson som helst som ställer sig och kokar pasta efter jobbet.

     Svara

    Inte flyga ner assistenten efter svindyra klänningar i Paris.. som använts en gång dessutom..

    Svara

    I BBs fall är det nog bättre med hemmabryggt-kaffe samt termosmugg.

    Svara

    Kan vi komma överens om att kalla det för privatget, plz?

    Svara

   Om man arbetar med affärer så uttrycker man sig inte som bella gör! Jag tycker det är märkligt att hon har kunnat hålla på så här länge. Så tolkar jag det som. Båten tar in vatten, Båten håller på att sjunka! Ungefär så.

   Svara

    Är den båten också ett samarbete?☺️

    Svara

     #finnmaster

     Svara

   Jag tycker hon hintade om den här händelseutvecklingen i sitt sommarprat. ”Jag kör på så länge det går sen är det bara att starta om jag är ju bara 28 år”

   Svara

    Kanske var det därför hon sa hej då till svensk media också? För att inte behöva svara på frågor som skulle komma kring det?

    Svara

     Ja, det låter troligt!

     Svara

   Ett tips från mig;

   Hoppa över Arlanda vip

   Svara

  🏰💥

  Svara

  Lovisa och kocken Matilda ekar tyst för första gången sedan anställning – Har dom fått gå?

  Det blir intressant att se om IL drar ned på stylist, make up artist och generell hjälp hemma nu. Undrar genuint hur hon ska klara det, känns som att hon har blivit daltad och servad så länge nu att det blir som att bli vuxen på nytt…

  Svara

   Matilda slutade tidigare i år.

   Svara

    Den senaste kocken Anna har också fått gå nu

    Svara

   Jag tror kock och städhjälp, samt någon som klipper gräs och sköter pool är tjänster som Bella inte kan klara sig utan utan att braka ihop. Dyson och måla naglarna själv känns ju plättlätt i sammanhanget, och ett och annat knep måste hon ju ha snappat upp av alla muor genom åren.

   Svara

    Fast Dyson fixade hon ju inte alls… även om hon själv trodde det ( ”thi hi I did it!” ). Locka håret var alldeles för svårt för världens mäktigaste.

    Svara

     Hon får kolla sin egen instruktionsvideo.

     Svara

      Hur lyckas hon få alla tidigare anställda att hålla tyst? Antar att det rör sig om någon form av avtal, men anonymt borde de väl kunna börja tala. Vet du, Cam, vad det är som hindrar dem?
      Och vad hände med Dolly (?), den tidigare anställda som kommenterat här. Har hon kommenterat senaste veckornas utveckling?

      Svara

       Ja hon skrev häromdagen, testa att googla Bloggbevakning Dolly 👍🏼

       Svara

  Från 1/10 till 14/10 borde vara 2 veckor, inte 3? Fast Bella är väl inte den som räknar så noga…

  Svara

   Hennes tid går superfort vet du väl!

   Svara

   Hon skriver att hon går in i 3e veckan. 2 avklarade nu börjar 3e.

   Svara

   Hon menar väl att hon är inne på tredje veckan, men ja hennes tideräkning är något utöver det vanliga.

   Svara

   Fast läser man inlägget så skriver hon att det gått två veckor av kris och att hon nu går in i tredje veckan. Så hon verkar ha räknat rätt denna gången 🙂

   Svara

    Hur kan man på 5-6 dagar gå från att ha ”full fart framåt…” till ”mitt modigaste inlägg…”? Vilket spel hon tror hon kan spela med oss

    Svara

  Jag brukar också krisa när jag inte kan bo på det lyxigaste lyxhotellet varje dag. Inget annat känns ok.

  Svara

  Äemen, två helt normala kommentarer i modd 🤦🏼‍♀️ Vad är det som gör att man hamnar i modd ibland utan att något fult ord eller förbjudet namn skrivs CC?

  Svara

   Jag vet inte, jag kan inte se något konstigt med dina kommentarer. 🙁

   Svara

    Kan det inte ha att göra med att t.ex var 20:e hamnar där? För det är många gånger jag hamnat där utan att någonsin ha skrivit elakt eller använt ord som inte får användas osv, särskilt under ÖS och då har jag tänkt att det säkert är för att så många kommenterar. Men det kanske beror på något annat 🙂

    Svara

     Det kan ha att göra med att vissa väldigt vanliga ord av någon anledning är satta på moddlistan, som till exempel h-nande, svartm-la, från och till även ord som krit-k, mo-dd, blogginnehavarens namn osv osv.

     Svara

      Har aldrig skrivit något av de orden här faktiskt vilket gör att jag fortsätter tro på min teori ovan, haha😊

      Svara

      Hånande och svartmålade. Nu ska vi se.

      Svara

       Men varför ha de orden på moddlista om de ändå, som i ”stollis” kommentarer, släpps igenom. Det är ju ändå ex på flera vanliga ord som väldigt många fler än stollis använder. Varför inte bara ta bort alla vanliga ej otrevliga ord från moddlistan?

       Svara

     Ibland om man skriver för snabbt och trycker för snabbt på kommentera kan den fastna.

     Svara

   Att kommentarer hamnar i modd utan förklaring är ett flera år gammalt problem på bloggen som ingen verkar vilja fixa….

   Svara

    Innan dess var det istället ”du postar för fort”, tror detta blev kompromissen.

    Svara

     Camilla väljer ju själv precis vilka ord hon sätter på modd.

     Svara

  Säljer hon av aktier kan inte kapitalet öka mer, låter tufft. Dra ner på kostnaderna är nog enklare, eller har hon redan skurit ner vad hon kan. Spännande om hon/bolaget kan betala löner nästa vecka annars är det nog riktigt illa.

  Svara

   Men hon sålde väl aktier för att kunna köpa huset? Hon skrev ju själv att det var smartare att satsa på fastighet, då aktiemarknaden var på väg ner. I själva verket så har juaktiemarknaden återhämtat sig rätt bra sedan dess.

   Svara

    Hon tog ut pantbrev på max så vet inte hur mycket hon behövde sälja aktier för. Men livsstilen hon har är nog kostsam.

    Svara

     Tror hon sålde för runt 2 miljoner. Skulle tro att hon fick ca 2 m över på gamla huset efter att ha köpt ut Odd. Och hon har satt in ca 4 miljoner i det nya.

     Svara

      Hon gick back på huset.

      Svara

       on sålde det gamla för 11 millar ,backade 500 000 för utgångsprisetoch det nya för 29 millar..det nya är toppbelånat..ett klart överpris då exkt likadant grann hus gick för 17 millar

       Svara

   Nordea kanske vill ha in mer kontantinsats på huset? De borde efter skriverierna ha gjort om sin riskbedömning av hennes lån.

   Svara

    Kan de komma med sånt i efterhand om hon inte lagt om ngt lån?

    Känns som om de får stå sitt kast med den riskbedömning såvida hon inte vill förhandla om? Rätta mig gärna om jag har fel, hade varit intressant att veta vad som gäller.

    Svara

     Om förutsättningar förändras kan banken kräva mer i säkerhet.

     Svara

      Fast huset är ju säkerheten?

      Svara

       Upplever de att huset minskat i värde eller att hennes kreditvärdighet är sämre så kan de begära att hon ställer mera säkerheter eller amorterar rejält på skulden. Eller både och.

       Det verkar som förra huset i samband med separationen från maken skrevs över på Invest för 2017 och 2018 hade bolaget plötsligt anläggningstillgångar på runt 6,7 resp ca 6,9 miljoner kronor. Hon har bokslut per sista juni.

       Svara

  Som 14-åring bloggade Isabella Löwengrip om sina tonår under namnet ”Blondinbella”. Nu drivs hennes blogg som ett mediehus, varje bild hon förmedlar är utstuderad in i minsta detalj.

  https://www.dn.se/ekonomi/isabella-lowengrip-ett-offentligt-liv-ar-en-psykisk-utmaning/

  Svara

   Och eftersom hon så många gånger påtalat hur hon utnyttjar media och VET Exakt vad de ska skriva om när hon uttalar sig om olika saker – så borde hon väl i allra högsta grad förstå att det här kommer skrivas om! Särskilt eftersom hon in i det sista skrivit om hur bra allt gör och vilket kanonliv hon lever med personal hemma och ett team i USA osv. Så nej, tvivlar på att media (trots hennes hint i bloggen) kommer hålla sig undan… Nu blir det liksom riktiga saker att skriva och granska. Som man bäddar får man ligga…

   Svara

    Hehe ja precis, hon kan ju manipulera och styra journalister exakt dit hon vill ha dem så hon borde ju kunna styra journalisterna att inte skriva/skriva det hon vill kan man tycka.

    Svara

     Jag tror bara hon försöker förmedla denna bild av ”ekonomism krasch” för att folk ska få ett intresse, men i själva verket sitter hon på en fet investering av sin miljardär-boyfriend som kommer dyka upp när vi minst anar det. Hon skulle aldrig öppna sig såhär om det var fara på riktigt, det är jag övertygad om. Plan B existerar och detta är excel-ark alltihop.

     Svara

      Jag tror inte alls det. Jag tror att hon fmrsöker bygga sympati från folk innan hon avslöjar den riktiga skandalen/konkursen.

      Svara

  Men alltså är du på riktigt, vad är ditt problem?! Du bara fortsätter och fortsätter med ditt raseri, skammande och vridet om Bella? VAD driver dig och VARFÖR?!? Är det så konstigt om de upptäckt att saker och ting blir för dygt och kostsamt, eller att inkomster minskar. Du kanske kan tänka också att samarbetspartners drar sig ur och att inkomster då minskar i o m dina sk-tinlägg och sm-tskastningar och till och med tidningars vridna och vinklade rubriker och skriverier. Då är det klart att framgång kan bli till motgång istället, inte konstigt när hon motarbetas så. Är det konstigt? Nej. Alltså vart vill du komma och vad är det du låtsas? Varför denna ilska??

  Svara

   Andas!!

   Svara

   Stollis, Var inte du blockad?

   Svara

    Tröttsamt. Hitta på ngt nytt

    Svara

     Varför?

     Svara

   Varför så mycket ilska hos dig?

   Svara

   Är du själv på riktigt? 😳😳😳 hur kan du bli såhär upprörd över något som inte gäller dig själv?

   Svara

   Skulle så gärna vilja veta vilka ni är som skriver dessa inlägg? Komplett hysteriska inlägg där ni är så sekundärkränkta att ni nästan kissar på er.

   Svara

    Jag undrar varför så många, har ett behov av att vara taskiga mot varandra. Bloggbevakning skulle vara bra mycket trevligare utan skitkastning.

    Svara

     Patriarkatet!

     Svara

   Patriarkatet!

   Svara

   Om DU nu vet vad sanningen är, varför skriva på den här lilla bloggen? Vore det inte bättre om du kontaktade DN, DI, VA, Expressen och Aftonbladet och förklarade för dem hur det egentligen ligger till? Du kanske t o m ska kontakta IL direkt och erbjuda din hjälp för att ge mediesverige den rätta bilden av Löwengripimperiet?

   Bara ett tips.

   Svara

   Öppöpöp Hörödu, vännen kasta inte sten i glashus. Förstår du inte hur lätt det är för dig att inte gå in på denna sida? Du har ett val. Helt upp till dig. Häng inte här om det gör dig färdig för en hjärtattack. Massor med styrke kramar

   Svara

    Tillägnad ”anonym” 18.13

    Svara

    Hahah älskar din kommentar. ❤️

    Svara

   Is it you?
   Is it you?
   Is it you?
   Is it you, you, you, Stollis?

   Svara

   O så blev man blocka nu hahaha och drevet med soldaterna satte igång direkt hahaha alltså Camilla lilla, är du en medelålders? Men vilket övertag du har, du har det bra som kan styra så, bokka, radera, manpulera och påverka så som du gör men jag vidhåller DU BORDE SKÄMMAS och jag hoppas du faller snart. Tycker på sätt o vis synd om dig för du kan inte må bra, tror du mår ganska dåligt… känns liksom inte normalt friskt eller sunt som du håller på.

   Svara

    För du är helt frisk och mår bra?

    Svara

     Nej mår absolut inte bra, mår sjukt dåligt av att se det som c håller på med och det som pågår här, hur folk håller på och mob bar och dre var.. det är sorgligt, obehagligt och skrämmande och inget man mår bra av att se. Så bättre att låta bli att titta in här. Tror ingen mår särskilt bra av denna blogg, inte minst bloggaren själv – att bära på så mycket ilska och sitta hela dagarna på sociala medier och nätet och leta fel och reta upp sig – det är nog inte hälsosamt.

     Svara

      du är obehaglig

      Svara

      Jag tycker att det du skriver nu låter väldigt klokt och råder dig verkligen att lyda ditt eget råd. Det är uppenbart att du tar väldigt illa vid dig av dessa inlägg, mer så än någon annan. Det kanske har sina förklaringar, vad vet jag, men oavsett: var en vän mot dig själv och sluta läs här. Få personer tycks dela din upplevelse av hur fruktansvärda dessa inlägg och diskussioner är så jag tvivlar på att de kommer upphöra oavsett hur mycket du protesterar. Det bästa du kan göra är nog att sluta utsätta dig för både inläggen och kommentarerna. Lägg energin på något som får dig att må bra istället.

      Svara

      Fast det du skriver är ändå sant, och jag håller med om att det här ibland kan vara en mobbarblogg med bittra kommentarer, men ser du inte hur det är annorlunda när det gäller blondinbella? Hon har ju ljugit och provocerat sig fram och gjort såna vidriga uttalanden att folk helt enkelt inte har sympati för henne längre. Jag tror verkligen inte folk hade varit glada om det plötsligt gick dåligt för en ärlig kvinna med sitt företag, visst finns såna men de är sjuka Missunnsamma människor. Bella har ljugit och provocerat och hittat på hela sitt liv för att tjäna pengar, det är svårt att respektera en sån person.

      Svara

       Nej Bella har inte ljugit och provocerat sig fram mer än andra, finns andra som ljuger och provocerar mer. Bella är nog den som är ärligast. Hon borde inte ha varit så ärlig som hon varit för det får hon ju tyvärr sk.t för. Nej hon har inte gjort några vidriga uttalanden heller, inte varit ras.stisk och inte mob.bat anställda och inte skrytit om det, att berätta om saker är inte att skryta. Här ljugs det däremot och det som pågår här är vidrigt.

       Svara

      Anonym/ 18:46

      Ok, hejdå. Lycka till med allt!

      Svara

      Men när du skriver att du blir blockad men vi andra kan se vad du skriver? Är inte det lite konstigt?

      Svara

    Oj va, nähe var inte blockad då, men det jag skrev efter detta stoppades? Då får vi hoppads den kommentaren också går fram längre nere.

    Svara

   Ja det är konstigt att kostnader ”upptäcks”. För oss som driver seriösa företag är det en stor del av jobbet; att ha kontroll över kostnaderna.

   Att sedan inkomster skulle minska på grund av skriverier i media är ju rent nonsens. Produkterna står sig ju inte i konkurrensen på en redan överetablerad marknad.

   Svara

    Fast vadå nonsens? Klart att inkomsterna kan minska pga det som står i media.. folk vill inte handla av små aktörer som är knutna med sin person till sina varumärken om personen beter sig som ett svin. Är ju anledningen till att stora vd-ar får avgå om de gör uttalanden eller något som inte anses etiskt.

    Svara

    Sponsorerna är väck, klart det hänger ihop med skriverierna.

    Svara

   Men alltså sluta. Alla fattar att du är en och samma galning som drävlar runt här jämt.
   Du skriver på ett så tröttsamt sätt som vi alla känner igen.

   När ska du sluta? Har du inte förstått att Camilla inte kommer göra som du vill?

   Svara

   Jösses. De kanske Isabella ska tänka på själv? Hon har ju ett litet finger med inspelet till alnt det här, förstår du? 😉

   Svara

   Dags att ta sin medicin…

   Svara

   Svara

   Men jössenamn..IL bäddade för det här på egen hand. Ingen annan. Luftslott kallas det. Hon skrev om det själv i sitt första inlägg.

   Svara

   Var inte denna person svartlistad här?

   Svara

  Oj läste behå men det stod depå. Hon kanske sålt båda. Invest är reggad för bokutgivning. Var det inte hela 7 anställda på Invest senast? Låter mycket då det måste vara en del rutkvinnor med dätr. Tror att hon tagit mycket som Skatteverket anser vara privata utlägg på bolagen.

  Svara

   Det var anledningen till att det skar sig med hennes pappa.
   Han försökte få henne att fatta att hon inte kunde använda bolagets pengar som sin egen plånbok.
   Det gillade inte hon vilket ledde till 4-5 år bajbaj.

   Svara

  Om hon säljer av depån för att täcka vardagsutgifter måste det vara kris på riktigt. Kan inte tänka mig att en Hagströmer eller Wallenberg skulle göra det.

  Svara

   Kan vara för att fylla på kapitalet i bolagen om det egna kapitalet är mindre än 50%.

   Svara

  Gissar att hon säljer av aktierna i Löwengrip Beauty AB och förbereder en flykt till Afrika med hjälp av Erik och Hand in Hand.

  Svara

   Hon behöver i alla fall inte säga upp något netflixkonto 😂

   Ska en annan spara lite är det typ såna saker som försvinner först hehe. Abonnemang osv menar jag.

   Svara

  Det här är jag nyfiken på men det är för premium kunder och det är inte jag, någon?
  expressen.se/dinapengar/isabella-lowengrips-nya-projekt-med-karleken-erik/

  Svara

   du kan göra ett konto på expressen-premium, det är gratis till nyårsafton 🙂

   Svara

   Stod mest om att pojkvännen gjort stora köp av fastigheter samma dag som hon aviserat sin ekonomiska kris och att han hade introducerat henne för Hand in Hand. Kommunikationschefen bekräftade detta och att hennes stiftelse ska finansiera en by. Konstigt att Expressen inte tog upp mer om stiftelsen men det kanske kommer senare.

   Svara

    Har han köpt en villa på Lidingö?

    Svara

     Lite större än så. Stor fastighet tillsammans med Stordalen i Göteborh och ett annat stort projekt i Stockholm. Vi pratar många hundra miljoner kronor.

     Svara

  jag vet inte, men det känns inte äkta någonstans. Hon förvirrar med flit och blandar ihop bolag och allt möjligt. Hon försöker hela tiden hustla sig fram, även när hon påstår att hon är ”öppen” och ärlig.

  Svara

   Det är ju du som försöker förvirra och få folk att tro att hon hustlar – när hon ju faktiskt är ärlig. Hon behöver ju faktiskt inte alls vara så ärlig och öppen med detta. Sen är det ju läsare som förväxlar bolagen och inte förstår vissa saker. Ni belackare vrider ju allt till fel och lyckas få allt till fel och något dåligt. Att ni orkar… tycker synd om Isabella, att hon orkar med allt klagande, gnäll, lögner och sk-tsnack.

   Svara

  Leta kostnader betyder kanske att hon letar nytt boende?

  Svara

   Har någon av er sett/hört något av hennes barn numera?
   Kan det va så att pappan har dom heltid🧐

   Svara

    Haha du får läsa hennes blogg och kolla hennes story så behöver du inte ha fel och fråga här. Men å andra sidan vänder ni ju det till fel att hon visar el skriver om sina barn också. Allt är fel vad hon än gör och inte gör. Asså.. galet.

    Svara

   Har någon av er sett/hört något av hennes barn numera?
   Kan det va så att pappan har dom heltid🧐

   Svara

  Och trollet fortsätter att trolla! Vad kan vara mer förvånande?

  Svara

   Vet du vad trolla betyder? 😝 inget av det hon skrivit räknas som trolla

   Svara

    Ha ha ha
    Bara den ljuger och påstår sig ha läst ALLT hon skrivit kan dra den slutsatsen och låtsas.
    -Är du Isabella Löwengrip själv?
    -Eller någon av de besatta projicerarna som säger att all kritik är tyken?
    LÄS på vad ett troll är och sedan rocka ut din roll!

    Svara

     Cam kan du snälla ta bort det här med scientologin, osmakligt

     Svara

      Ja vi behövet inte fler galningar här

      Svara

       Så länge den skriver sk-t om Isabella och är emot Isabella så är det ju okej, då får galningarna hållas men inte om det är tvärtom.

       Svara

     Scientologi är lite väl mycket 1985…gäääsp💤💤💤

     Svara

      Ja det är väl därför folk länkar till anti-scientoilogy sajter, gissar jag. men det är OT.
      Rock n roll på er troll 🙂

      Svara

       Anti eller pro, gör det någon annanstans! Fel forum!

       Svara

        Får jag inte länka vart jag vill troll?

        Svara

         Vad utmärker en kult mer än löften som aldrig uppfylls och en hårt sminkad yta liksom. Förutom själva trollandet då liksom?
         +en massa besvikna människor

         Svara

          Hur kan detta vara så påhejat med tanke på ”likes”. Anses det vara roligt? Jag missar med tanke på användarnamnet helt att läsa innehållet i dina kommentarer. Trodde det var personliga hemsidor som skulle länkas till, inte reklam, propaganda o s v. Hur ser du på detta Cam? Är propaganda i olika former tillåtet?

          Svara

           Väldigt märkligt med så många likes…. Något är skumt och luktar misstänkt. Undra vem det är som trollar. Just saying.

           Influencers och propaganda, hmm bra frågeställning! En jävlig massa propaganda, lindad och virad för beteendeförändring med länkar och uppmärksamhet. Kanske är det också min starkaste poäng, att bra och nyttigt är det nog inte alltid. håller verkligen med om det!

           Bra med eftertranke, men nu är ju länkarna här i kommentatorsfältet mer eller mindre värdelösa för SEO, tack och lov.

           En del tidningar tolkar andra som ren propaganda osv. Vad ger vem den rätten att säga att det ena är propaganda och det andra är det inte? En nyttig fråga, tycker ja.

  Finns flera alternativ tänker jag. Antingen överdriver hon (som vanligt) för att få stoff till sin nya bok och för att skapa buzz kring sig själv igen efter att ha haft den absolut tråkigaste bloggen av alla influencers någonsin de senaste två åren. Hon har insett att det är den som genererar pengar och behöver återfå sympatier. Därför målas ett till drama upp likt hajendramat förra hösten.

  Sen finns ju möjligheten att det är på riktigt och att det faktiskt är kris och då tänker jag att det är så sjukt att hon har fått hålla på så länge utan att någon (Pingis, Gustav) satt stopp. Eller som Sveriges mäktigaste affärskvinna borde hon ju kunnat fatta det själv, om det nu hade varit så att hon faktiskt förtjänade den titeln vill säga…

  Svara

   Tror på att hon behöver ”content”

   Svara

   Ja apropå titeln Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018 som hon delad med Kerstin Hessius. Det är inte första gången som VA utser personer som kanske inte riktigt kan axla titeln. Det har hänt förr och kommer garanterat att hända igen. Syftet med priset är bra. Det handlar om att lyfta fram kvinnligt ledarskap. De senaste åren finns även en trend att lyfta fram ungt kvinnligt ledarskap. Jag tror att VA ville visa att det finns unga förmågor i nya branscher. Det som tyvärr är tråkigt och tar udden av VAs arbete är att de inte lagt tillräckligt med energi på att göra en ordentlig granskning av de nominerade kandidaterna.
   För IL har utmärkelsen gjort mer skada än nytta. Det är helt klart. Hon fick en exponering i en värld som är helt okänd för henne själv och även för hennes traditionella läsarbas. Istället exponeras hon för en helt ny grupp som bedömer henne utifrån hennes affärsmässiga prestationer, erfarenhet och kunskap. Tyvärr står hon sig helt slät i den världen. VA gjorde henne en björntjänst och jag undrar hur hennes verksamheter hade mått utan utmärkelsen 2018. Löwengrip Beauty var redan i full gång. Kanske att mer fokus lagts på det företaget. Företaget är inte nischade på något vis och de säljer generiska produkter på en väldigt svår marknad. Ändå gick det bra för företaget 2018 vilket i alla fall i mina ögon imponerar.
   Jag länkar den intervju som VA gjordes 2018 med de två vinnarna.
   https://www.va.se/nyheter/2018/03/06/naringslivets-maktigaste-kvinnor-2018-vi-har-vagat-kliva-fram-och-ta-plats/

   Svara

    Det som gör 2018 ändå ganske o-imponerande är att,Dermarome (distributören) köpte upp lagret som inte hade sålts och det var runt hälften av lagret som inte såldes. 2018 var därförett år med artificiella siffror.

    Svara

    ”Förstås inga pengar att tala om jämfört med en AP-fond, men när det gäller en viss typ av inflytande slår hon lätt Kerstin Hessius på fingrarna. Varje vecka når Isabella Löwengrip genom sina egna mediekanaler runt 1,5 miljoner skandinaviska kvinnor.”

    alltså..

    Svara

     Fast vad var alltså med det? Det stämmer ju, hon når ut till fler än KH och runt 1,5 milj står det, till exakt hur många varje vecka varierar ju förstås.

     Svara

      Nej.

      En (1) läsare kan följa fler av hennes kanaler samtidigt.

      1,5 milj skandinaviska kvinnor syftar på 1,5 milj enskilda läsare/följare vilket inte har kunna strykas av henne.

      Om Tex 500 000 av dessa delas upp på 4 kanaler; linked in, fb, insta, blogg så minskar påståendet med en fjärdedel.

      Och då räknar vi ändå högt iom att hon inte ens har verifierat 1,5 m.

      Att ha 1,5 m under några fåtal veckor under tex förlossningsdag/hotlappsdag ger INTE ett lika högt snitt över den faktiska tiden som hon använt siffrorna som försäljningsargument.

      Det handlar om att ljuga.

      Svara

      Det har avsöjats att hon bluffar de siffrorna. Som mest når hon ut till 400,000 besökare men då kan en stor andel av dem vara samma person som har besökt bloggen från olika enheter.

      Hennes tidigare arbetsgivare (United Screens?) avslöjade också att det rör sig om cirka 250,000. Det är alltså mindre än 20% än Bellas egna bluffsiffra på 1.5 miljoner besökare.

      Svara

    Svara

     Bra! Det var en skittidning.

     Svara

    Veckans affärer är väl nedlagd?
    https://www.dagensmedia.se/medier/tidskrifter/bonnier-lagger-ned-veckans-affarer/

    Så kan det gå när man inte har substans i det man gör 😂

    Svara

   Säljer hon villan är nog krisen på riktigt, men bor hon kvar… ja då är det här bara en handling till kommande bok + sånt hon kommer predika under sina utbildningar i vinter 🙈

   Svara

  Hon var ju inte ensam med att utnämnas till näringslivets mäktigaste kvinna år 2018. De var ju två stycken eller hur? Hon och Kerstin Hessius delade ju på förstaplatsen. Hon croppar ju ut den andra kvinnan ur bilder och refererar till sig själv som att hon var den enda som fick utnämningen. Eller är det jag som har missuppfattat?

  Svara

   Stämmer. Hon har aldrig nämnt att hon delade utnämningen med Hessius.

   Svara

    JO det har hon visst! Du har fel 19:15 som så ofta.

    Svara

  Apoteket säljer produkterna
  med 25 procent rabatt.
  😢😢😢😢

  Svara

   Tur att Sephora börjat sälja dem 😊

   Svara

    Nej?

    Svara

     Haha nej, jag tycker inte heller att det är tur. Ett platt fall i ett försök att vara rolig. Förlåt!

     Svara

      Men tror inte sephora börjat sälja dem? Eller så är jag för trött för att inse ironin

      Svara

       Som jag fattade det är det bara svenska Sephora. Och det var menat som ett ”åh nej det säljs billigt för att försvinna” ”fear not, de finns här!” är inte alls roligt

       Svara

        Haha jahaaa 😂 nu fattade jag.

        Svara

     Jo, Sephora Sverige säljer dem på sin hemsida. ”Löwengrip do beauty, the way they do business – honest, effective and caring”, skrev de i helgens mailutskick. Jag skämtar tyvärr inte.

     Svara

      Hahahah!

      Svara

      HAHAHAAH

      Svara

       Ja, man kan skratta åt det men är det inte sjukt? Hur mycket skämmer inte Sephora ut sig här?

       Svara

    Isabella behöver inte landet lagom. Löwengrip finns i USA, Kina, Australien, England och Dubai. Hej då, Sverige!

    Svara

   Apotea erbjuder just nu 20% på Löwengrips produkter. In och köp!

   Svara

    Nej köp inte.

    Svara

    Jag vill inte ha produkterna, om jag så skulle få dom gratis.

    Svara

   Åhléns har rabatt på dem hela tiden också

   Svara

   Tack för tipset
   Men köper ändå inte

   Svara

  Shit vad onödigt det måste vara att veta att man lagt så många hundratusen på att leka ”rik” (hotell, businessklass osv), medan ens företag håller på att gå under. Hon hade klarat sig så bra om hon hållt kostnaderna till ett minimum, slutat leka imperium-byggare med kick-offer utomlands och bara satsat på vanliga lcc för det sålde ju, det var inte ens där problemet låg. Snacka om att hon körde sitt varumärke i botten helt. Men nu vet folk hennes rätta färger och jag i alla fall kommer aldrig mer handla just pga hon visat vilken elak person hon är som blir ”snäll” när det går dåligt.

  Svara

   Fast de flesta som kunde något om ekonomi förstod ju att allt var ett spel för gallerierna.

   Svara

    Ja absolut men tror att det lätt avfärdades som avundsjuka när det mest cirkulerade på bloggbevakning och typ nyheter24. Tror inte en stor del av befolkningen och speciellt inte de ”storspelare” som hon vill ha ett gott anseende hos läser bloggbevakning … Fick en lite annan innebörd när det kom upp i expressen.

    Svara

   Ja det är verkligen så galet att det inte finns ord 🙄🙄

   Svara

   Hon körde den rika stilen för att kunna knipa sig en rik karl. Alla vet ju att för att kunna komma åt dom snubbarna måste man först komma in kretsarna där dom florerar.
   Funderar själv på att köra damsel in distress vid nästa golfrunda, gubben jag har nu tjänar inte tillräckligt nämligen.
   Det var kärlek först men jag har faktiskt en hobby som innebär att bränna pengar.

   Svara

    😂

    Svara

    Hon har skrivit att hon åkt busines class eftersom att hon får tillfälle att nätverka med medpassagerare. Det lät väldigt desperat

    Svara

     Tycker inte det låter ett dugg ”desperat”.
     Låter professionellt.
     Nån måtta på gnäller går det vara.

     Svara

      Professionellt att försöka knyta kontakter med ”viktiga” personer på flygplan och i business lounger med folk som antagligen bara vill fokusera på sina jobb ifred och komma till sin slutdestination. Jaja.

      Svara

     Hur rimmar det med att hon inte klarar av small talk narar undrar

     Svara

    🤭🤑🙃🤪

    Svara

   Dock – hade hon inte lekt rik hade hon kanske varit out för flera år sedan?

   Svara

  hon skriver i bloggen;
  ”Jag hoppas få det lugnare i media så jag kan få jobba på mer ostört. Jag är van med rubrikerna men för alla anställdas skull hoppas jag det blir lugn och ro.”

  men det hon menar är;
  ”oh my god, sluta granska mig, nu är jag snart påkommen med allt mitt fuffens”

  Svara

   För några månader var hon ju för stor för både Sverige och svenska medier. Det går fort i hockey …

   Svara

    Media bevakar väl Allramålet som nu kommer vara i domstolen fram till jul.

    Svara

    Fast hon har aldrig sagt att hon är för stor för sverige eller svenska medier! Sluta tönta er med era fåniga ljug och hittepå!

    Svara

  Oj. Bara jag som tyckte att det här inlägget inte är okej?

  Svara

   Ja?

   Svara

    Det skrivs ju aldrig något nytt, det är samma gnällande på Bella om samma saker under varje inlägg.

    Svara

   Det står ju inget som inte Bella själv har skrivit om egentligen. Sen lägger Camilla ihop två och två (inte säkert att det stämmer dock såklart). Men självklart kommer det spekuleras när Bella skriver som hon gör på bloggen. Tycker detta inlägg var ett av de bättre om Bella faktiskt, konkret och inte så mycket personliga åsikter som lyser igenom vilket jag ibland kan tycka tar udden av vissa inlägg och minskar det seriösa. Tycker sådana som Bella som lurar till sig fördelar och ljuger behöver granskas och det är bra att någon gör det.

   Svara

    Men var det inte fel stt spekulera och dra högtravande felaktiga slutsatser för en vecka sen? Eller förlåt det gällde kanske någon annan som avhandlades i ett inlägg då

    Svara

   Ja. Bara du. Jag tycker att det är ett oerhört viktigt och bra inlägg! Absolut något av det bästa Camilla har skrivit. Hoppas på mer av detta! 😊

   Svara

  Leta kostnader är rena skitsnacket. För en som är det minsta kunnig inom ekonomi tar det högst 4 timmar att kartlägga problemet. Isabella, läser du det här kan jag med lätthet hjälpa dig om ni har en fungerande bokföring. Problemet är hennes extravaganta leverne. Inget annat.

  Svara

   Exakt, det är hon själv som blöder pengar ur företagen pga att hon leker rich and famous och vältrar sig i lyx likt en rysk oligark. Hon har aldrig haft råd med den livsstilen eftersom hon är en usel affärskvinna som styr alla sina företag i konkurs.
   BOOM! 🏰 💥

   Svara

    Boom! 👊🏼😃

    Svara

   Haha ja jag kan komma på väldigt många saker som är betydligt svårare att hitta än saker som kostar pengar i Blondinbellas leverne 😂

   Svara

   Bara genom att använda ordet ”leta” kostnader i det företaget betyder att hon aldrig kommer hitta några. Jag hade inte behövt leta många minuter.

   Svara

  Expressens artikel gjorde henne inte gott och då var den tunnare än ett löv. Fanns så mycket journalisten hade kunnat skriva och istället kom bara några mediokra påståenden när man istället kunde ta upp hennes lögner, hennes falska statistik och 100 andra grejer. Det här var snällt gjort V expressen med tanke på att de kunde begravt henne levande.

  Svara

  Hon kanske kan fråga Paow om den där sms-lånetjänsten.

  Svara

   😏

   Svara

   Eller om det finns några lediga tider på strippklubben?
   Snabba Cash!

   Svara

  Bra av hennes VD, man kan ju undra vad den förra VDn höll på med? Hon kommer repa sig.

  Svara

   simon som var vd för löwengrip invest sa ju upp sig i maj, sedan dess var bella själv vice vd. den nya gustav anställdes nu i september (eller augusti). så man kan ju spekulera i varför det gick som det gick…. xD

   Svara

    Simon var aldrig vd. Den tjänsten är ny från augusti

    Svara

  Tomma tunnor skramlar mest.

  USA!!! Unicorn-bolag!!! Bygga bolag!!! Privatget!!! Kock nanny hushållerska. Snacka om att hon flög högt och föll jävligt hårt. Det måste finnas ett namn på folk som inbillar sig ett helt liv.

  Svara

   Privatget! Ha ha ha ha!

   Svara

    Vart kommer privatget ifrån?

    Svara

     På Isabellas Flashbacktråd finns en snubbe som inte kan stava, han/hon skriver privatget när det ska vara privatjet. Finns fler stavfel som hela tiden återkommer.
     Det har blivit som ett skämt och nu skriver folk fel med flit. 🤷‍♀️

     Svara

      😭😂

      Svara

      My?

      Svara

      Nej. Det är väl för att Bella utkallar det PrajvateGett ?

      Svara

      Men alltså venta her, menar du på fullaste allvar att det sitter folk på en flashbacktråd der Isabella diskuteras? Der ni har fått insidejokes med varandra?
      Kan vara bland det sorgligaste jag har hørt om.

      Blir i øvrigt mørkredd hur otroligt elaka majoriteten av er er, saknar all form av empati. Skadegledje er inte mycket smickrande.
      ”Sparka på den som redan ligger” – har ni hørt om det uttrycket?

      Skam.

      Svara

     Tack för tipset
     Men köper ändå inte

     Svara

    🤣 🐐

    Svara

   ”Folk undrar hur man kan ha ett helt hemmateam, bo i en 30 miljonersvilla, hyra hus i Troppan etc. För mig går det jättebra – men folk verkar ha svårt att ta in att man faktiskt kan leva så här och ha två barn”. Haha, ja Bella – det har ju verkligen gått j-ä-t-t-e-b-r-a 😉 Kanske skulle lyssnat på media och alla andra som undrade hur f*sen ekonomin gick ihop. Men, just, det var ju bara det att den inte gjorde det….whoops

   Svara

    Helt otroligt. Det som är det sjukaste är att det inte var många veckor sedan hon skröt om det livet. HUR kunde hon inte se att Det bara går utför? Eller är hon så blåögd att hon blundande in i det sista? Förstår verkligen ingenting, det är inte som att allt gick åt helvete över en natt.. eller så gjorde det det när expressens artikel kom ut. Hon kanske trodde att så länge ingen ”seriös” nyhetsbyrå skriver om vilket misslyckande hon är kommer ingen tro på det. Men det kom.

    Svara

     26 september var allt som vanligt. Sen den 2 oktober rasar det. Noll koll?

     Svara

      Jänkarna hoppade av. De kom samma dag som hon var på löpet. Hon var utförbannad på fredagen. Syns även idag på ögonen att hon är arg.

      Svara

       hur märktes det att hon var urförbannad på fredagen?

       Svara

     Fast det är verkligen otroligt vanligt i affärsvärlden att låtsas vara framgångsrik. Problemet med Isabella är att hon varit usel på att fejka, tagit i för mycket, helt utan spärrar och trovärdighet. Det funkade dock ett litet tag. Men även för att folk (på Expressen bla.) spelade med.

     Svara

  En privatget lät inte så fel, en sån vill jag ha själv🐐

  Svara

   Du kan köpa en eller flera som stöd via Action Aid som är stora i Kenya. Jag har givit många privatgetter på det viset. Jag känner mig mycket rik på annat än pengar.

   Svara

  Hennes miljardär kommer rädda henne. Hur lägligt att hon träffat en miljardär när hon går igenom sitt ”livs största ekonomiska kris”?

  Svara

   Hela hon är genomskinlig

   Svara

   Har verkligen så svårt för folk som leker business och powerwoman blabla men tar sig fram genom att kopplas ihop med en viss typ av män.

   Svara

   Hon har väl sagt att hon inte vill vara beroende av en man?

   Svara

    Men lägligt att hon då ska göra ett affärsprojekt ihop med honom nu?

    Svara

     Inget affärsprojekt i artikeln stod det att pojkvännen hade tipsat henne om hand in hand och att hon via stiftelsen skulle stödja en by. Dvs ett projekt som kostar pengar.

     Svara

      Aha okej snacka om att gå på rubriken 😂 tur då att han inte fundar hennes galna idéer. Nått måste han väl ha i skallen med alla dessa miljarder.

      Svara

      Hon har inga pengar att ge. De pengarna som Isabella har lagt på välgörenhet i år har gått till kuvertavgift. Jag kan inte se henne frivilligt skänka pengar om hon inte tjänar på det. Jag är väldigt säker på att den avgift hon ville att hennes gäster skulle betala för den nu inställda galamiddagen hade gått rakt ner i hennes egen ficka.

      Svara

       Vidrigt. Tjäna pengar på att leka ”god”.. herre…

       Svara

       Hon budade och vann på ngn trip till Antarktis eller ngt sånt? Skulle se isbjörnar, undrar hur det går med det.

       Svara

        Arktis. Isbjörnar finns inte på sydpolen.

        Svara

         Var det inte Svalbard?

         Svara

         Det är därför isbjörnar inte äter pingviner.

         Svara

         Ordet Arktis kommer från grekiskans arktos för björn, Antarktis kommer på samma sätt från anti arktos, alltså typ ”motsats till björn”. Det syftar egentligen på stjärnbilderna, men funkar lika bra som kom-ihågregel för var det finns/inte finns isbjörn 🙂

         Svara

          Där lärde jag mig något nytt, tack! 😊

          Svara

          Men vad coolt! 🙂

          Svara

    I en norsk intervju (länkad i inlägget) sa Bella att hon väljer karriären före kärleken. Det gäller dock inte om kärleken är en miljardär eller en kvackare 😉

    https://bloggbevakning.se/2019/05/01/isabella-lowengrip-ater-upp-de-flesta-man-enligt-norsk-intervju/

    Svara

     Tror hon hade sagt upp sig från hela sitt liv för en miljardär.

     Svara

      Ja, tror ni hon hade haft blogg/helguppehåll om Odd bad henne?

      Svara

    Hon har även sagt att hon älskar sina påsiga bröst… Och brunsås

    Svara

   Men är dom verkligen ett par?

   Svara

    går du hand i hand vid flera tillfällen med dina kollegor/affärspartners och spenderar lediga helger med dom?

    Svara

     Kanske symbolisk bild för hand i hand. De 2 ska stödja hand i hand.

     Svara

      hahahahaahahaha

      Svara

    Ja men enligt vissa öppet förhållande

    Svara

     Ja mer det jag menar. Par eller kk är väldigt olika saker för mig

     Svara

      Ingen aning det har varit flera kommentarer här om att han setts med andra men självklart är det mesta som står här bullshit… nån som visst jobbar på Balder också som sett henne där och även honom med andra. Som sagt, finns inget förutom tomt skvaller. Dock har hon ju sagt att hon alltid vill vara i öppet förhållande så..

      Svara

     Man ska aldrig lyssna på andras skit 🙂

     Svara

   Han har ju inte blivit miljardär på att göra dålig investeringar, så skulle verkligen bli förvånad om han kastar pengar i sjön och kommer till Bellas undsättning.

   Svara

   Om ES var som IL skulle han ghosta henne som hon gjorde mot H.

   Svara

   Tror inte det. Han är väl vice ordförande i Collector banken. Skulle inte vara bra för Collector att kopplas ihop med hennes affärer.

   Svara

   Hoppas verkligen att sugadaddy drar så fort han kan
   IL osar skam på hans bitnes också Usch ja

   Svara

   Sommarflörten är över nu, vintern är här. Han kommer gå vidare.

   Svara

  Hon är verkligen en superwoman. Träffar en miljardär när hon behöver som mest pengar, lagar inte sin mat själv, tar inte hand om sina barn själv, och med all den tid och kunskap hon besitter lyckas hon ändå köra sina företag i botten. Till och med det som gick bra. Tror hon på riktigt behöver hjälp, det kan inte vara friskt att vilja spela en roll som gör en hatad för att tjäna pengar.

  Svara

  Obs jag tycker man varken behöver laga sin mat själv (det gör jag aldrig) eller t hand om sina barn själv. Men att hon lyckades förstöra för sig själv när lcc ändå gick bra genom att göra så folk hatar henne så mycket att de inte vill handla är ändå otroligt.

  Svara

  Men leta kostnader Ta och läs ett av blogg inläggen så ser man direkt vilka kostnader som finns. Mua, kock nageltjej huset som hyrs av företaget kläder som sys upp säkerhetsteam poolbyggande . Antar att det mesta av dess kostnader ligger i bolaget sen är det väl vip Arlanda alla utelunchen med företaget och de anställda. löner till ägare. Att sköra i kostnader måste vara det lättaste i bellabolagen. Man kan inte leva efter devisen ” Leva som rik så blir jag det” eller var det det som ekonomistan lärde ut?

  Svara

   Plus all välgörenhet! I London, Franska Rivieran, Milano och nu i november två till.

   Svara

    Välgörenhet = köpa biljett till dyra välgörenhetsgalor som kräver uppsydda kläder undra hur mkt av pengarna som investeras i detta som går det det som är målet med galan.

    Svara

   Poolföretaget försvann nog inte.
   Bella hade helt enkelt inte råd att slutföra bygget

   Svara

   Jag har mycket svårt för att se att hon kan dra ex kostnader för nannyn och kocken på företaget. Det kan inte revisorn gilla. Sen mua kan kanske vara ett gränsfall. Går kanske att få igenom. Men det är mycket som skattemyndigheten inte hade sett mellan fingrarna med. Dom kan ha åkt på en granskning och då blir det dyyyyyrt. Tänker på alla dessa resor överallt. Hur många har varit befogade? Det blir förmånsbeskattning på det…. ajabaja

   Svara

  Men asså tror ni verkligen att miljardären kommer ge henne pengar? Jag tror inte det. Han är alldeles för smart och ekonomisk för det.

  Svara

   Man blir inte rik på sina utgifter…

   Svara

    Man blir inte rik på stora inkomster utan på dom små utgifterna

    Svara

   Jo det tror jag. Eller alltså räcker egentligen att de startar projekt ihop som det gör nu och att det går bra så har hon sitt på det torra. Att sen förknippas med en av Sveriges mest framgångsrika män är också mycket bra för hennes image. Hur han tänker dock har jag ingen aning om.

   Svara

    Han tänker väl med 🍆

    Svara

     Oj, det var en stor en.

     Svara

     Men tror inte kvinnliga motsvarigheten till 🍆 ärså svår att få när man är miljardär.

     Svara

     Lågt

     Svara

    ”Hur han tänker dock har jag ingen aning om.”

    Jodå, om du funderar lite så kommer du nog på vad medelålders män tänker på.

    Svara

   Inte jag heller… han vill nog absolut knippas med IL affärer, våre mycke dumt annars.

   Svara

  Tycker inte hon behöver vara så öppen och ärlig och berätta allt – det utnytjas ju av andra att kassta sk-it och skriva inlägg och artiklar. Bella har ju varit öppen med att de ville försöka satsa mer på löwengrip invest för att få mer pr för löwengrip beauty också. Tycker hon tänker smart många ggr MEN det är inte lätt att lyckas med allt om hon hela tiden blir motarbetad, fortalad, häc klad och svartmalad. Det kan ju ha varit så att de blivit blasta av vissa i usa och att vissa blast av och dragit sig ur samarbete efter elaka kvällstidningsskriverier och andra som försökt förstöra.
  Att det inte finns någon framgång säger du? Nja fast det har det ju funnits och beaty säljs i flera länder numera. Sedan måste man ju satsa stort för att vinna, och pengar rullar lätt och försvinner lätt, de har ju lagt pengar på galor och välgörenhet bl a. Dockhus säger du? Du narrade hennes förra hus (antagligen därför hon köpte det nya) och nu narrarr du det nya… och ja du skriver ner allt Bella gör, du hittar fel i allt och vänder allt till fel med ett syfte att sanka henne…

  Svara

   Häckla häckla häcklaaaaaa

   Svara

   Haha du glömde ”sluta ljug!”. 😬

   Svara

    Älskar att Camilla moddat ditt favoritord häckla 😂

    Svara

   räckte det inte med ett inlägg kl 18:13? xD

   Svara

   Du narrade hennes förra hus (antagligen därför hon köpte det nya).

   Du tror alltså att Isabella sålde sitt gamla hus och köpte ett nytt för 25 miljoner för att JAG skrev att hennes hus var mindre än Jon och Jannis nya?
   Jag vet inte vad som är mest oroväckande egentligen…att du tror att JAG har den makten eller att du tror att Isabella bryr sig o vad jag tycker…

   Det här måste vara det mest sinnessjuka du någonsin skrivit här inne..

   Hej då, Stollis!

   Svara

    JA det tror jag, och jag tror hon skippade realityserien för att du dissade och totalsågade det också. Om du tänker efter så har hon ställt in alla planer och projekt som du sågat – hon litar tydligen på dig och förstår väl inte att du gör det för att du inte vill se att hon lyckas och får framgång, och att du förlöjligar och gör narr av henne. Du är så feg när du blockar och inte vågar stå för sanningen, det säger en del om dig… alltså, skääms. Och en sak till – det är väl ditt mål att sänka och förstöra för henne vad är annars ditt driv och din mening med allt? Och det var inte bara att hennes hus är mindre än jon o jannis – du försökte nedvärdera henne. Sluta låtsas. Och nu ska ni förlöjliga om hon eventuellt inte har råd att bo kvar. Elaka s-tar.

    Svara

     Inte nog med att du framstår som spritt språngande galen med dina teorier, de är även extremt kränkande mot Isabella måste jag säga.
     Jag tror nog hon skulle betacka sig ditt ”stöd” med tanke på att du verkar tro att hon är min lilla marionettdocka utan egen vilja.

     Hej då Stollis, sluta skaffa nya ip-nummer.

     Svara

     Oj då, nu är plötsligt Camilla ansvarig för allt 😂 Fort det gick.

     Svara

      Ni kan kalla mig ”Queen and head of fucking everything” från och med nu…

      Svara

       Eller hur 😁👍

       Svara

       Du är nu en verklig Power Woman.

       Svara

       Hahha, you are Queen of my world!

       Alltså. Skriker av skratt åt denna tokiga personens kommentarer, personen har inget att kontra med till dina fantastiska svar. 😂

       Svara

     😂😂😂
     Det här va din roligaste kommentar någonsin haha.
     I början när du skrev kommentarer så lekte jag en gissningslek med mig själv om jag kunde se vilka kommentarer som va dina, jag hade rätt varenda gång✌️😝

     Jag tror faktiskt inte du är allvarlig heller, men du spelar bra🙂

     Svara

     Du måste tro att Isabella är totalt jäkla blåst och att hon inte kan tänka själv om du tror att hon köpte ett nytt hus för att Camilla skrev ett inlägg om hennes gamla. Vem är det egentligen som ser ner på Isabella mest? Jo, det är du Anonym 19:08. Herregud…

     Svara

    Kan du narra min chef att jag har för liten lön så hon höjer den?

    Svara

     Absolut! Jag sitter i detta nu och tar fram en mall till ett narrningsbrev där syfte och adressat lämnats tomt för dig att fylla i själv.

     Svara

      Skicka ett exemplar till mig också 😊 om det kan vara till fördel kan du gärna skriva att jag numera tillhör patriarkatet och därför ska lönesättas därefter 👍😆

      Svara

    Hen 18:50 måste ha utsett dig till den nya mäktigaste kvinnan i världen 😂. Du snodde väl inte platsen från IL utan att fråga va?!

    Svara

     Kan någon skicka min pokal med posten?

     Svara

      Bloggbevakning
      Den kommer på posten fort som attan
      🏆🏆🏆

      Svara

   Hur narrar man ett hus?

   Svara

   Men det är aldrig Isabellas fel själv, eller? Det är alltid någon annans fel att det går dåligt för Isabella. Antingen är det Camillas fel som skriver dåligt om Isabella, eller så har hon blivit blåst av amerikanerna, eller så är det Expressen. Men aldrig Isabellas eget fel att det går dåligt, enligt dig. Hur kommer det sig att Isabella inte kan göra något fel i dina ögon?

   Svara

   Du har helt rätt i att IL berättar för mycket om sina planer. Det är det som är problemet att försöka kombinera influencer rollen med affärskvinna rollen. Som influencer måste du skapa hype runt din egen person. Det viktiga är vad du tänker göra här och nu. Som affärskvinna vill du först vara säker på att du faktiskt kan leverera, dvs att du kan visa att du gör det du säger att du ska göra. IL försöker kombinera två roller som är omöjliga att kombinera. Ska hon lyckas måste hon välja en.
   Löwengrip Beauty visade 2018 upp bra siffror och verkade må bra. Tyvärr gav man sig på en expansionsplan som var orealistisk. Att tro att ett litet företag som behöver växa sig mycket starkare på sin hemmamarknad kan etablera sig på några av världens tuffaste marknader är inte modigt. Det är orealistiskt. När du väljer att lätta på plånboken i den utsträckning som en investering kräver måste du ha gjort din hemläxa och du måste börja med att testa din plan i mindre skala.
   Jag skriver denna kommentar i ett försök att ge dig ett annat perspektiv som inte handlar om IL som person utan tar fasta på de utmaningar som IL har som influencer och affärskvinna.
   Risken att bli lurad ökar när du expanderar i en marknad som inte är din egen. Så är det. Att kvällstidningsskriverierna förstör affärsmöjligheter tror jag inte på. Det är ingen i affärsvärlden som tar råd från tabloidpressen. Tror inte heller att uppretade bloggläsare minskar Löwengrips försäljningsmål. Prognosen för den minskade omsättningen beror på annat.

   Svara

    Att hon skriver så här tyder nog på att det är det enda som återstår: komma med en story hon kan sälja. En ny story som berättar hela den skamlösa sanningen (not) om hur hon fejkade sig till ett otroligt liv i lyx och överflöd, hur hon lärde känna den svenska eliten, lite smaskigt skvaller på det … hon har trots allt gång på gång fått folk att läsa hennes blogg, det är faktiskt en förmåga hon har på riktigt.

    Svara

   Nånting säger mig att du är hennes pappa.

   Svara

  OT men vad har hänt med Bookens instagram? Har jag missat något?

  Svara

   Nej, du har inte missat något. Allt är som vanligt. Fast mer av allt.

   Svara

   Det är mycket nu för Tooken (Örebro-gate och Flizan-gate), så hon hann inte radera och blocka så hon stängde av sin Insta istället. Hon kommer dock inte kunna hålla sig borta för alltid, så hon kommer nog snart tillbaka.

   Svara

    Vad är Örebro-gate?

    Svara

     Det handlar om sena biblioteksböcker. Eller om det var att någon gick mot röd gubbe. Typ.

     Svara

  Tänk om detta bara är et PR?

  Svara

   Riktigt dålig pr i såfall

   Svara

    Beror på vad man har som mål… Tänk om hon vill att vi skall tro att det går dåligt? Tänk om hon har något bakom kulisserna? Svarta pengar? Spekulationer så klart men med Bella vet man aldrig.

    Svara

     Eller bara kunna visa hur jävla bra hon är som ”lyckades vända den här krisen”. Så stort att hon kan skriv en bok om det! Så bra att hon kan undervisa alla som vill gå entreprenörskolan som ska startas genom stiftelsen i vinter. Usch, kan se allt framför mig…

     Svara

      Eller tänk om de tömt bolaget på pengar och nu skall lämna det.

      Svara

  Någon som är med i hennes fb grupp? Hur är stämningen där? Sägs det något?

  Svara

  Men ärligt! Om hon hade lite pengar kvar tror jag absolut inte hon skrivit om det. Jag tänker att hon har massa pengar men att det är en ”kris” för att det inte var lika mycket som innan typ… för tror inte hon skulle erkänt om det var skralt på riktigt. Hon vill ha klick nu och sen går hon ut med siffror och så var det inte så farligt?

  Svara

   Har också snuddat vid tanken att detta också är strategi, som en ny gren av alla hennes tidigare (sjuka) metoder..
   Men samtidigt, kvinnan har personal, att hålla på och ljuga om kristider på sin blogg, inför dem, vore ju verkligen ett lågvattenmärke som jag inte ens tror hon skulle sjunka under… Eller ja…

   Svara

  Hur jag tänker? Jo, låta henne vara! Bortse från allt hon gjort fel och försöka stötta henne i att bli en bättre människa! Inget blir ju bättre av att njuta av andras fall

  Svara

   Hon kan inte bli en bättre människa. Hon är helt enkelt sån som hon är. Hon är liksom inte 12 år att man kan lära henne vara ”god”. Hon är elak och går över lik för att nå framgång, inse det bara. Och om nån visar vem de är, varför ska man inte tro på dem? Varför tror någon att man plötsligt i 30 års ålder ändrar sig från iskall, elak och beräknande till snäll och god om det inte har med pengar att göra? Naivt.

   Svara

    Exakt! Särskillt om personen aldrig själv uttryckt viljan om att ändras.

    Svara

   Varför ska vi tycka synd om henne och inte låta henne stå till svars för pengarna, uppdragen och jobben hon lurade folk på? Rätt åt henne. Synd om många runt omkring henne – det är dem du egentligen borde tycka synd om än en sol- och vårare som Isabella Löwengrip.

   Svara

  Jag kan tycka att hon borde gå ut mer exakt å förklara sig. Såklart inget hon är skyldig något att göra amen d hade underlättat för henne själv. Men, att göra det utan offerkofta eller superhjältemantel, verkar vara stört omöjligt för henne.

  Och jag kan tycka att hon, likt My härominlägget sen, får lite kredd för att hon är öppen (kanske inte helt ärlig eller håller sig helt till sanningen) men ja, lite mer sakligt och kanske lite mindre ’VAD VAR DET JAG SA?!?! Moahahshaha! *Skadeglädje*’ mellan raderna.

  Gräv lite i vad som händer de anställda nu, hemmateamet (gröt till middag?), Kommer hon kunna bo kvar? Hur mår barnen i det här; Frankrike ena sommaren, ingen semester alls nästa?

  Att hon fått hålla på så länge utan att nån sagt: ’är d en bra idé att fake it til you make it genom att göra av med miljoner på köpet? HUR kan INGEN ha sagt ifrån?!

  Svara

   Oerfarenhet!

   Svara

   Tycker du verkligen att hon ska gräva i hur barnen mår i det här? Hur hjärtlös får man vara?

   Svara

  Någon som vet hur kollektionen för Ellos gick? Inget skriveri om det… Tror att Ellos inte är jätte nöjda…

  Svara

   De rear ju ut de flesta plagg.De sålde inte slut som det brukar göras då bloggare marknadsför så dåligt..

   Svara

   Var ju ändå bara mest skitplagg i polyester!

   Svara

   Bella svarar nu på bloggen att kampanjen gick ”väldigt bra”.

   Svara

  Åh jag vill så gärna att någon ska komma med lite insider info! Hallååå alla ni som sagt upp er. Var är ni?!! 😅

  Svara

   Om inte ens Bellsan har pejl på vad som händer, så har inte några nyanställda ja-sägare det heller.

   Svara

  Isabella kan ingenting om ekonomi. Pingis har övergivit det till synes sjunkande skeppet.

  Svara

   Hur inkompetent är Pingis egentligen? Högskoleutbildad men låtit detta luftslott fortsatt år efter år…

   Svara

    Tor hon har sitt på det torra. Det skeppet kan nog sjunka bäst det vill
    Medan hon hänger på gymet 🙂

    Svara

    Undrar också det.

    Svara

  Är det bara jag som misstänker att hon kanske spär på denna story och förstorar sitt fall för ett eventuellt filmmanus? ”Storbloggerskans uppgång och fall” – hade hon inte kontakt med en massa filmbolag? ”Based on a true story” säljer ju alltid och första filmen om en self made miljonär som (Kommer från enkla förhållanden, bryter kontakten med sin pappa osv) flyger privatjet och har lägenhet på Manhattan tills en dag när luftslottet sprängs – låter det inte spännande? Och så slutar det med att hon är tillbaka med fötterna på Jorden och en god människa med en välgörenhetsorganisation. Just me or could this happen??!

  Svara

   Lika sannolikt som att Löwengrip Invest hamnar på börsen.

   Svara

    Vem hade velat se den filmen…?

    Svara

  Måste ju vara oerhört förnedrande för Bella med all denna röra när hon är tillsammans med någon som är så vass affärsmässigt. Måste ju vara pinsamt att blivit någon man pratar om bakom ryggen bland pojkvännens affärsbekanta.

  Svara

   Har en känsla av att Petter Stordalen får skratta sist.

   Svara

  Och hur går det egentligen för Hermine Hold? Känns som nya erbjudanden och rabattkoder varje vecka?

  Svara

  Cissi kritiserades i helgen för att hon bara några timmar efter att S. Danius dött, skrev ett inlägg där hon berömde sig själv för att ha varit med och ordnat en knytblusmanifestation till Danius ära förra året.

  Cissi svarade i kommentarsfältet på kontot Allting handlar om Cissi Wallin på ett sätt som tydligt avslöjade att hennes människosyn lämnar en hel del övrigt att önska;

  ”F.ö sjukt kränkt över att du gjort det här fula bildmontaget efter 3 glas vin (som säkert inte ens var dyrt) mitt i natten en lördag. Ser ju förjävligt ut, som att mitt svindyra frisörfönade hår i London lider av någon märklig Lepra. Kunde du inte lagt ner lite mer kärlek och engagemang på detta projekt? Har du ingen drivkraft, typ nån bokstavskombination som en superkraft? Ska jag behöva ta över det här kontot och levla upp så både satir-nivån och bildkvalitén håller nån slags lägstanivå som inte är Samhall på fyllan?”

  Någon påpekar att hennes sätt att använda människor som kämpar för att kunna arbeta som alla andra, trots olika hinder, som slaggträ och för att såra visar på en dålig människosyn. Cissi svarar;

  ”Inget fel på Samhall, men de säljer ju inte tjänster på reklambyrå-nivå, oftast”.

  ”du vet ju lika väl som jag att all merch med mitt ansikte i färgtryck sys av medelålders män på Samhall som pga social fobi och incel-tendenser stått utanför arbetsmarknaden för länge.”

  Senare drar hon till med samhall igen, trots kritiken mot det uttalandet och blandar även in fördomar om att de som arbetar där utöver olika hinder i livet, även ska ha social fobi och ha incel-tendenser, dvs vara män som inte klarar av att träffa kvinnor och ha förhållanden. Trots att hon får påpekat för sig att det är fel att skriva så, inser hon inte det själv.

  Vad hände med hennes egna uttalanden för tio år sedan om psykisk ohälsa och att det är viktigt att tala öppet om det? Alla hashtaggar och intervjuer om det under flera års tid? Hon sa sig då till och med själv lida av social fobi i någon intervju. Uppenbarligen var det mediatid och uppmärksamhet hon egentligen var engagerad i, inte de med psykisk ohälsa eller olika hinder i livet.

  Hennes ironiserande om ADHD som superkraft nu, är också intressant, eftersom det förr var just det Cissi själv talade ut om att det var.

  Svara

   Man undrar när hennes skock med får ska öppna sina ögon?

   Personer i grupp
   – som inte längre tänker själva
   – som tar allt, helt urskiljningslöst, som ”ledaren” säger för sanning
   – som direkt är otrevliga, och avvisar oliktänkande ihop med sin ledare med lågintelligenta kommentarer som ”stick härifrån j-vla idi-t”
   – som gör och tycker precis som ledaren eftersom de sett att andra annars direkt blivit utfrysta ur gemenskapen och illa behandlade (blockade och verbalt attackerade av ledaren och resten av skocken).
   – som finner glädje och lycka i att tillhöra en grupp som skapar drev och är otrevliga mot enskilda personer på uppmaning av ledaren (en ledare som dessutom inte anser källkontroll vara viktig)
   – som inte längre ifrågasätter eller diskuterar ur andra vinklar än ledarens
   – som blundar för att ledaren avslöjats med många lögner som i flera fall är allvarliga- trots bevisning
   -som försvarar sin ledare blint med fraser de lärt sig av denne (de kan dock ej själva argumentera eftersom de inte längre tänker själva, utan bara kan upprepa de inlärda fraserna/härskartekniker som svar på precis allt)

   är på riktigt skrämmande.

   Svara

    👌!!!

    Svara

    21:18: Du beskriver CamCam och hennes blogg på pricken! 🙂

    Svara

   Cissi vägrar svara på under vilka förhållanden de t-shirtar hon säljer med sin bild och ”jag står här”- texten, är tillverkade. Hon använder härskartekniker och är spydig istället för att svara.

   En person skrev att hon lätt borde kunna svara eftersom hon tidigare kritiserat de som låter sina egendesignade kläder tillverkas av lågbetalda kvinnor i u-länder. Varför inte bara svara? Vore jättelätt om det nu är så att det är så viktigt för henne som hon tidigare hävdat.

   Inte heller vad hon ger sina två aupairs för lön svarar hon på. Något för Cam att undersöka. Så det blir lite variation i vem inläggen här handlar om. Cissi är ju tusen ggr värre än Bella på alla områden.

   Svara

   Hon har adhd och hade antagliget druckit några glas vin själv och kände att hon kunde raljera ut lite frustration på en lördag. Hatar när människor beter sig som människor när de blir mobbade och biter ifrån. Det blir så klandervärt

   Svara

  Tjejen har adhd precis som jag har. Ibland tror man att man har stenkoll fast man inte har det. Jag är glad att det stoppas nu och inte när det är helt försent. Hon kommer få en svacka men återhämtar sig. Hade det inte stoppats skulle hon förlora allt och det önskar jag ingen. Hon har drivet från adhd vilket är en fördel men hindret blir att hon inte har koll.

  Jag själv kommer förlora allt eftersom jag gjorde några missar och trodde jag hade koll. Det resulterade i en ekonomisk förlust på ca 20000 kr. Mycket pengar när man har varit långtidssjukskriven och utslängd ur systemen och måste gå på försörjningsstöd tills man hittar ett arbete som kroppen klarar. Dessutom insåg jag att det inte finns något skyddsnät om man bor ensam utan barn. Man får max 3500 till hyra oavsett vilken hyra man har. Taket varierar i komnunerna.

  Min enda dröm är att hitta en arbetsgivare som vill hjälpa mig med anpassat arbete så jag slipper leva på bidrag. Jag vill inte det. Men har man neuropsykiatriska funktionshinder är man inte önskvärd någonstans. De som har möjligheter arbetar ofta hos någon de känner eller startar eget företag. Både af och fk dumpade mig så möjligheten att starta eget sprack fort. Om några månader kommer jag ha så mycket skulder att jag inte får möjligheten att driva eget företag.

  Men jag ville berätta hur illa en konsekvens kan bli med adhd i kombo med depression. Var glada att ni har koll och njut av ett bra liv. Spara massor med pengar och lev era drömmar för man vet aldrig när de krossas. Hjälp era barn så mycket ni kan med utbildning och annat. Mina föräldrar hade inte den möjligheten så jag fick en sämre start som påverkat mig hela livet samt min funktionsnedsättning.

  Tro mig det som inte dödar det härdar.

  Kram alla fina där ute och var inte så hårda mot varandra ❤❤❤

  Svara

   Förlåt men du får folk med adhd att låta som helt dumma i huvudet. Att köp ett hus man inte ha råd med och att spela en roll för att bli hatad och tjäna pengar+ leva som om man vore miljardär när man gör 600,000 i vinst är inte adhd, det är något annat.

   Svara

   Svara

   Minns en intervju i Nyhetsmorgon med Isabella och Pingis. Pingis berättade om att hon var den som var duktig på ekonomin och Bella var ide’-sprutan. De pratade om att Pingis kunde hejda Isabella ibland och tvärtom och att de därför arbetade bra ihop. Då pratade Isabella också om att ADHD:n gör att hon ibland gör slag i saker för snabbt och att det var bra ibland med en bromskloss som Pingis.

   Svara

    Nja, tror Pingis har överskattat sig själv å det grövsta.
    Att hon inte skulle ha en del i att luftslottet nu brakar är ju helt uteslutet!

    Svara

     Pingis har väl inget med Invest att göra?

     Svara

   Jag säger inte att många med adhd inte har det kämpigt, men jag vill bara nyansera det du skrev med att säga att jag har adhd och depression och ett jobb jag älskar (och med bra lön, om det nu är viktigt) på ett helt vanligt företag med bra chefer som vet att jag har adhd.

   Hoppas det kan lätta för dig snart och att du får ett sånt jobb du vill ha!

   Svara

   Monica, du är bra på att uttrycka dig och jag önskar dig lycka till! <3

   Svara

  Jag förstår vitsen med svartmålningen men börjar likna en besatthet ser märkligt ut … just saying:o Ha de !

  Svara

  Ponera att Löwengrip Invest konkar, kan hon då fortsätta blogga om bloggen är LIs verksamhet? I så fall i vilken form, aktiebolag, personlig firma? Skulle ett nytt bolag behöva köpa loss bloggen ur LI? Kan privatpersonen Bella bara fortsätta blogga hur som helst? Jag tänker att varumärket Isabella Löwengrip måste ju ägas av LI? Eller?

  Svara

  Är det karma som slår tillbaka efter att hon lämnade sin ”livs kärlek” då han blev pank? Tror dock inte hon blir lämnad, känns som att Erik bryr sig mer om kärlek än om vad andra ska tycka och tänka om han stannar med någon som går i konkurs, till skillnad från vad Bella gjorde när det begav sig med hajen..

  Svara

  Hos Bolagsverket finns ett ärendet på Beauty med rubriken ” ändring av befattningshavare/revisor pga avisering från myndighet”. Nån som vet vad det betyder? Nån revisor som inte gjort sitt jobb?

  Svara

   Man har fått uppmaning att tillsätta revisor eller ledamot då styrlesen inte är fulltalig.

   Svara

    Har nån revisor då hoppat av? Slutat innan man tillsatt nån ny? För styrelsen är ju Pingis och Bellsan.

    Svara

  Hej alla som är anställda hos Bellsan. Jag hoppas att ni har en plan B, annars får ni snart flytta hem till mamma och pappa igen.

  Svara

   De flesta har väl inte flyttat hemifrån ännu iallafall?

   Svara

  Ödets ironi!
  Fartblinda på tv just nu, och scen i Bellas hus där en käraktär blir hämtad av polisen till förhör om ekonomisk brottslighet! 🤔

  Svara

  Jag begriper inte hur hon kan ses som en lyckad affärskvinna när absolut inget håller. Hon har ju uppenbarligen varken timing eller känsla, och kan ej bygga bolag som fungerar över tid. Att vara en skojsig idéspruta på vilka
  märken man kan härma härnäst kan ju ungefär vem som helst, det är ju att med skärpa, strategi och tålamod göra om idén till ett framgångsrikt koncept som är grejen?

  Svara

   Plus att hon tar ut i utdelning istället för att låta pengarna jobba i bolaget. För att kunna leva lyxigt. Och hon ville börsnoteras. Carnegie måste ha haft svårt att hålla sig för skratt.

   Svara

  Nytt blogginlägg hos Bella nu där en del nytt framkommer. Hon ska sälja delar av sin aktieportfölj, för att bli mer likvid samtidigt som hon verkar trycka på att hon har en del besparingar. Kockan har fått sluta, men hon jobbar för att inte behöva säga upp fler. Verkar också som att hon öppnar för ett eventuellt husbyte. Tror krisen åtminstone till viss del handlar om Bellas egen ekonomi.

  Svara

   Blir nog en försäljning av huset snart oxå.

   Svara

   Hon verkar också vilja avvärja spekulationer om att Erik ska hjälpa henne ur situationen när hon skriver att hon ska komma igen ”med egna pengar” och att hon är själv ansvarig för att reda upp det hon ställt till.

   Svara

    Hon får det är låta som att han erbjudit sig men att hon tackat nej.

    Svara

    Indirekt klargörande att hon skadat även Beautybolaget och därmed även hennes kompanjon. Alla hennes bolag går dåligt.

    Svara

   Kan det va så att Invest betalat rätt maffig hyra på huset som nya VDn nu sätter stopp för, och att Bella nu måste punga ur egen ficka? Samt att skatteverket/vdn/revisorn förhoppningsvis inte godkänt kocken och tropez kåken som avdragsgilla företagskostnader?

   Svara

   Och hon svarar friskt på frågor på bloggen i detta nu. Passa på!!

   Svara

    Fast vilka svar sedan, de är inte trovärdiga, hon säger emot dig själv. Det finns läsare där som läser lusen av henne. Intressant.

    Svara

  Bella skriver nu på Bloggen är kocken fått gå och är det är nemas problemas. Kan ni se B laga tre olika maträtter till sig själv och barnen eller kommer de alla bli low carb vegetarianer nu?

  Svara

   Nä det är inga problem att laga mat. Människor världen över gör det dagligen utan att göra en grej av det.

   Svara

   För att det enligt henne är lätt att gå tillbaka på sin levnadsstandard. I call BS!

   Svara

    Det finns forskning inom konsumentbeteende som säkerställt att det är lätt att höja sin konsumtionsnivå men när pengarna sinar så fortsätter man ändå på den högre nivån så enkelt att ställa om är det inte.

    Svara

     Utgifterna = inkomsterna plus 10 %

     Svara

     Japp, i „Primates of Park Avenue“ lärde jag mig att folk ogärna gjorde sig av med hushållerskan när de flyttade till mindre lägenhet.

     Svara

   Där har vi boken hon ska skriva!

   Svara

  Nu hintade bluff-Bella om att hon kanske förlorar huset…

  Svara

  Tycker det är dålig stil att inte stå fast vid sitt löfte att lämna Sverige, man kan inte lita på någon.
  Inte ens världens(snart) mäktigaste kvinna..

  Svara

  Börjar mer å mer faktiskt tro att det bara är ett pr-stunt med ekonomisk kris. Låter helt otroligt att hon fått härja fritt utan att andra i bolagen satt stopp.
  Nä, snart kommer bok/tv-serie/whatever om uppgång o fall. When blogging goes bad…

  Svara

   Hon har ju haft ett filmteam med sig det senaste. Hon skrev om det också, att hon ska filmas men berättade ej vad det gällde

   Svara

    Där ser man. Det förklarar ju isf jättehoppet mellan economista – totalt omdömeslöst konsumtionsbeteende på så kort tid. Content content content.
    Sorgligt att det finns folk som inspireras och idoliserar såna personligheter.

    Svara

    Det är en riktig kris men jag tror att hon kommer att försöka mjölka den med någon larvig dokumentär.

    Svara

  Får en känsla av att pojkvännen satt relationen på paus. Hon var i Göteborg en kväll i veckan och inte i helgen som hon sagt. Därav det nervösa skrattet i fredags och oron i helgen plus migrän idag.

  Svara

   Hon skriver ju att hon flög från Göteborg i morse…..?

   Svara

  Bella säger upp kocken och skriver sen följande: ”Mitt största mål genom krisen är att inte behöva säga upp personal (mer än ovan) så det är det jag kämpar för. Jag har inget problem heller att byta bostad och börja om. Precis som jag sa i mitt sommarprat. Min styrka är att jag inte ger upp, jag kommer igen tack vare min ork. Men däremot så måste jag få göra det på egenhand med egna pengar. Jag är ansvarig över att situationen blev som den blev och då är jag också ansvarig över att ta mig ur den på egen hand.”

  Hon fetade de två sista meningarna för att riktigt förstärka vad hon skriver. Jag fattar inte riktigt vad hon menar. Menar hon att hennes pojkvän inte kommer betala gör henne? Är det liksom inte självklart att hon fixar allt med egen ekonomi? Väldigt knepigt skrivet.

  Svara

  Hur kan Bella ha varit helt ovetande om att hennes ekonomi går åt helvete och att bolagen går dåligt, när ALLA andra har vetat det länge? Herregud, hon borde väl fattat att det är illa när det t.o.m står i tidningen om det.

  Svara

   Hon underskattar vi här och sina läsare. Pinsam är hon.

   Svara

  Jisses vilket kaosliv. Hur orkar hon.. Stackars barn. Flytta igen? Hoppas de slipper alla rubriker hon skapar..

  Svara

   Men dom får chansen att gå på Liseberg lite oftare kanske.

   Svara

  BB erkänner att hennes ekonomi går åt skogen. När kommer motsvarande erkännande av gamla misstag från Linnea Claesson?
  Efter dagens Haveristerna-avsnitt är det inte längre en fråga om hon ljugit om enstaka saker. Hela hennes influencerkarriär är byggd på systematiska eller tvångsmässiga lögner och halvsanningar.

  Svara

  Ok enligt senaste blogginlägget är det nu tydligt att hon läser här, ska sälja huset och göra slut på sina besparingar. Hon kastar bara bort dem på Löwengrip. Det kommer dö.

  Svara

   Det var ett korthus

   Svara

    Barbie förlorar sitt dockhus

    Svara

   Hon kan ju skaffa en lägenhet i Göteborg. Det är nästan som New York.

   Svara

  Nu kommer jag vara bitter och skit enligt många MEN jag undrar egentligen hur mycket kärlek det ligger hos blondinbella mot/för/till Erik och hur mycket som faktiskt är utnyttjande av pengar.
  Och säg inget om att ja tror hon är en golddigger, meen han dök upp när hon behövde visa en lyxig fasad utåt med privatjet, dyrt hus utomlands, dyr lägenhet i New York. Men också nu när de krisar, ja tror den där kärleken är ett spel för galleriet ja och ingenting annat, hade hon inte behövt någon som täcker för henne rent ekonomiskt så hade han aldrig funnits med i bilden.

  Svara

   Tror inte hon har förmåga att känna riktig äkta nära kärlek mer än till sig själv. Och kanske DELVIS barnen, som är en del av henne själv.

   Svara

  Alltså någon måste sätta stopp nu. BB verkar ha blivit spritt språngande galen. En renodlad narcissist, nedvärderande och med totala kroppskomplex. Jag tycker så synd om hennes små barn. Jag menar det verkligen. Barn mår inte bra av den här typen av uppväxt. Blondinbella kan skriva tusen gånger om i sin blogg att hon är en bra mamma men dessvärre tror jag inte att det stämmer. Jag hoppas innerligt att hon börjar se till barnens bästa och genast slutar med ”världens mäktigaste kvinna”-käbblet. Stackars, stackars små barn.

  Svara

  Jag försöker verkligen att sätta mig in i hennes situation men inser varje gång att vi aldrig kommer att ha det liknande. Visst, hennes utgifter är högre än mina pga bättre ekonomi men hon kommer inte att bli pank och gå på a-kassa.

  Jag har två barn i samma åldrar som hennes, ensamstående och jobbar 100%. Bor i hyreslägenhet och pga rådande ekonomisk kris i samhället riskerar jag att bli varslad. Trots 4 års studier vid uni och bra jobberfarenhet finns det inte jobb på högar att få. Det är ångest, som håller mig vaken om nätterna.

  Försöker känna mig in i hennes sits men får inte till det alls.

  Svara

  Camilla kan inte du göra en liten ”cheatsheet” om anställda och styrelse på Isabella’s bolag. Vem var tex förra VD:n; varför såg inte hen vad som pågick och drog i ”handbromsen” mycket tidigare? Blev den VD:n avskedad eller avgick hen självmant? Eller var detta scenario hela tiden planen av Isabella?

  Svara

  Snorta kola kostar flis

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.