Oj vad det är synd om Isabella Löwengrip just nu…

Mitt all turbulens har jag såklart en sorg att bearbeta också som har legat insopad under en matta så som jag så ofta gör på grund av en djup försvarsmekanism. Den firar snart ett år. //Isabella Löwengrip

Ja, det är klart att det måste kännas både sorgligt och tufft att bli påmind om hur man i ett enda slag pulvriserade mannen man påstod sig älska.
Att behöva leva med vetskapen att de hot man fabricerat ihop mot sig själv – i ett desperat försök att inte tappa ansiktet – hamnade på Expressens löpsida och togs för sanning.
Isabellas fd livvakt har i efterhand förnekat att det någonsin funnits en hotbild mot henne och barnen. att den var lika äkta som den hotlapp hon ljög om att hon fått i samband med att hennes faktiska statistik avslöjades.

Sorg?
Absolut, det ÄR sorgligt att behöva inse vilken typ av människa man innerst inne är och vad man är beredd att göra för egen vinning, men jag tänker snarare på känslan skam.
Skam över vad man varit kapabel till att göra för att rädda sitt eget skinn, oavsett vem som krossas på vägen.

Kanske är det dags för Isabella att lyfta på den där mattan och slutligen ta lite ansvar för all skit hon ställt till med?
Men nä, det kommer hon så klart inte göra…who am I kidding liksom…?
Jag gissar att hennes Excelark ser ut ungefär så här just nu:

Jag tycker inte det minsta synd om Isabella, nu när verkligheten slutligen kommit ikapp henne. 
Nu tror jag ju inte på karma, men om jag hade gjort det så skulle jag tro att den förmodligen är och nafsar henne i hälarna med slingbacks från Flattered.

#inteallaslingbacks

429 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så jävla spot on!

  Svara

   Om detta stämmer så blandar hon ihop känslan sorg med skam som måste vara det hon känner, inte undra på att man vill sopa den under mattan.

   Varför går inte livvakten ut med sanningen? Hon har säkert en hållhake kan man ju förstå, men ändå?

   Det var ju ett fullständigt karaktärsmord av Hajen.

   Svara

    Varför kallas han hajen? hon har en sorg nu som funnits ett år skriver hon,troligtvis saknar hon ännu Hampus.Trots att hon är i en ny relation nu och allt.

    Svara

     För att han driver kontot lifeofsharkweek.

     Svara

     Alltså jag skulle inte bli förvånad om det är ett missfall med i bilden…

     Svara

      Det blir nästa bomb! Som hon väntat på rätt tillfälle att släppa. För så sorglig är människan.

      Svara

     Tänk om
     Hon fick smaka på sin egen medicin.

     Att E gör slut med henne för att hennes ekonomiska resurser fallerar.

     Vet åtminstone en liten herre från Skåne som
     Skulle bli skadeglad..

     Svara

    ”Varför går inte livvakten ut med sanningen?”

    Antagligen för att han vill ha jobb imorgon också.

    Svara

     Men om han vill ha jobb… hur i helvete kunde han gå med på hennes version att hon var hotad och var tvungen att fly? Åka med henne till mallorca och hänga där med henne och barnen i en vecka? Sedan erkänna att hoten var uppdiktade.
     Han låter som nån man vill anställa…

     Svara

      Kallas kärlek, det är ingen hemlighet att livvakten var även attraherad av Isabella von Aircastle. Och fick därmed agera hennes trygghet på alla möjliga olika plan. Var sannolikt helt borttrollad av henne och hennes löften och ord.

      Svara

       Proffsigt.

       Svara

    Kan ju vara att hon har psykopat/sociopat drag som gör att hon inte kan känna dessa känslor. Skulle inte förvåna mig.

    Svara

     Anonym du har rätt! En människa som ljuger så här mycket och invecklat år ut och år in har definitivt olika störningar. Isabella är jag jag jag. Och beträffande livvakten så har hans rykte sjunkit kraftigt. Fast egentligen så gjorde han bara sitt jobb, men ändå inte.

     Svara

    Hur menar du att det var karaktärsmord. Alltså, jag tycker synd om honom, mest för att jag tycker att vissa människor inte ska hantera stora summor pengar men han har alltså spekulerat bort nästan 30 milj av pengar som inte är hans? Är det bara jag som i det läget har 100 % förståelse för om flickvännen är rädd för fordringsägare? Jag hade kastat min kille i östersjön på en gång. Förstår ni verkligen inte vad folk är beredda att göra för 30 mille? Folk rånmördar liksom för några tusenlappar.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Din brist på empati inte alltid men ibland skrämmer mej camcam.

   Svara

    Något som är läskigt på riktigt är personer som skriver ”mej”

    Svara

     Har hon gillat kommentaren 180 ggr då kanske? Fjant

     Svara

     😂👍

     Svara

    Googla ”att inte kunna känna skam”. Menar inget illa alltså, men det är bra med kunskap. Ibland ska man inte ha empati för vissa personer. Den läxan har jag lärt mig alldeles för sent och av alldeles för hemska relationer.

    Svara

    Ogillar skarpt när man tvingar på känslor på andra.
    Du får gärna känna empati med henne men tvinga inte andra till det.
    Folk känner olika.

    Svara

   Isabella Ljugengrip!

   Svara

    Ha, ha! Den gamla godingen!

    Svara

  Word 👍

  Svara

  Slingbacks från Flattered, den var bra!

  Svara

   Karma kanske finns ändå. Flattered går ju snarare på knäna än i ett par slingbacks…

   Svara

    De kan ju alltid börja sälja snygga knäskydd, dyrt.

    Svara

   2019-08-09
   Hadenius, Pingis Ingegerd Kristina f. 1978 STOCKHOLM
   Avgick som styrelseledamot

   Flattered AB gjorde en förlust pa -4,972,000 kronor under 2018 och har mer eller mindre garanterat tvingats upprätta en kontrollbalansräkning
   Bolaget ser inte ut att klara 2019, om inte trenden vande redan i början ar aret”

   Svara

    Under 2018 investerade Spiltan i Flattered och gick in som delägare.

    Svara

  Fy fan va osmakligt av henne och FORTSÄTTA ta upp detta då ALLA vet att det va en jävla lögn.

  Vidrigt.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Har du en egen IP-nummerfabrik, Stollis??🤔

    Svara

  Girlpower ✊

  Svara

  Att hoppa på någon människas sorg… kom igen.. bättre kan du.

  Svara

   Patriarkatet!

   Svara

   Tror du verkligen att det är sorg? Vissa människor är bra lättlurade…

   Svara

   Att tro på någons påhittade sorg… Kom igen… Bättre kan du.

   Svara

   Fast såhär: Hampus gjorde fel när han gjorde av med andra människors pengar ja, det är ingen som förnekar. Men Bella hade absolut inte behövt hänga ut honom i sin blogg och framställa honom som den värsta sortens gangster. Det var fel av Bella och hon hade uppenbarligen inga problem att hänga ut sin icke offentliga expojkvän som hon påstod sig älska för att rädda sitt eget skinn, vilket visar vilken typ av människa hon är. Hade du uppskattat att ditt ex skrev om dig och din ekonomi för hela världen att läsa, oavsett vad du gjort? Att hon nu själv råkar ut för skriverier då hon själv skriver om hur synd det är om henne (nej det är inte synd om henne) det är inget konstigt, och framförallt för att hon ännu en gång skriver alla dessa inlägg för att få sympatier. Vi får hoppas att sorgen till viss del handlar om att hon mår dåligt över hur hon behandlade honom.

   Svara

    Hennes live från Arlanda VIP om honom är en verkligt otäck kalkon. Osmakligt med stöd av Pingis. Finns på nätet att se. Bara att googla.

    Svara

     Ja hon är helt gränslös alltså

     Svara

     Länka arlanda vip videon tack, hittar den inte

     Svara

      tiny.cc/w8dmez

      Svara

       Sjukaste jag sett! Fy fan vilken vidrig människa.. 😱🤥👿 Så lät det då, nu är facit något helt annat och man kan bara konstatera att hon är fullblodsmytoman. Balder Balle kommer få sin dos han med nr han inte längre vill synas med en rikskänd looser. Han kommer få serverat till media massa fabulerade saker om hur han är och lever. Att hans bolag t ex är finansierat av ryska maffian, bilar åker utanför hennes hus som tillhör just ryska maffian. Han gillar S&M sex och hon blev brutalt slagen under deras korta romans. Hon dålde de fruktansvärda blåmärkena med hennes Isabella Löwengrip concealer som finns att köpa med 20% rabatt och uppger kvinnorna ”misshandladkvinna2019” så får dom extra 10% i shopen. 🤣

       Svara

        Dolde. Inte dålde.

        Svara

         Tack för påpekandet, skrev lite för ivrigt och fort😘

         Svara

       Jamen hjälp 🤯 om inte det där är förtal undrar jag vad som egentligen är det 🤔😮 oavsett om det är sant eller inte, kan det väl inte vara tillåtet att säga så om någon annan på sina offentliga sociala medier.

       Svara

        Fanns någon här som la en kommentar om Amir, att han tar droger. Det är ju ännu mindre okej att skriva så oavsett.

        Svara

         Oj jag menar filmen som länkades till här ovanför. Jag var nog otydlig.

         Svara

     Kanske har någon mer hunnit skriva samma som jag? Isaak Griplööv gör ett fantastiskt jobb på sitt instagramkonto. Extremt underhållande läsning, men svårt förstås att veta vad som kan tänkas vara sant. Där hänvisas också till det faktum att hon 26 minuter in i den här videon erkänner att HON gav råd åt andra att låna ut pengar till Hajen. Jag vet inte vad som gäller när privatpersoner håller på och leker med varandras pengar, det borde rimligtvis vara en annan femma än när företag gör det. Men enligt Griplööv är det så enkelt som att både värdepappershandel och rådgivning kräver tillstånd. Inget tillstånd = brott. Även när det gäller rådgivningen alltså. Och det antyds att det finns borgenärer som tycker att fler än Hajen borde försöka betala tillbaka. Onekligen spännande, men spekulativt när man inte vet vilken substans det finns bakom. Och hur osmakligt och trist beteendet runt den här Hajen-historien än må vara (”sorg” – suck…!) så kan jag inte hjälpa att jag tycker att den typen av riskaffärer alltid verkar vara som att gasa i 250 på en motorväg. Ibland går det bra och då kommer man fort fram. Men ibland sladdar man av vägen och det slutar riktigt illa. De som lånade ut pengar borde ju ha fattat att de riskerade att affärerna gick åt fanders. Det är väl mantrat för alla som handlar med värdepapper – riskera inte pengar som du inte har råd att förlora? (Märks nog att jag inte håller på med sånt själv.) Det jag menar är helt enkelt att det faktum att Hajens affärer floppade INTE är skäl överhuvudtaget för någon annan att misskreditera honom som hon har gjort. Det är galet fult och borde hamna under rubriken förtal. Tycker jag.

     Svara

      Varför tror du en liten frisörsalong i Upplands Väsby lämnar nästan 11 miljoner kr till Hampus?
      Har man klippt, permanentat och fönat ihop till 11 miljoner efter skatt, moms, hyra och personalkostnader?
      Eller är det pengar som man vill köra genom en tvättmaskin för att sedan kunna använda öppet?
      Jag tror inte att det var meningen att Hampus skulle spekulera med alla pengar som anförtroddes honom. Han skulle möjligen placera pengarna för att få det att se ut som det var syftet men han skulle varken försöka göra några stora vinster och än mindre ta stora risker och förlora alla slantar.

      Svara

       Jag har för dålig koll. Men jag tänker bara rent logiskt att om man inte har rent mjöl i påsen, utan ägnar sig åt uppenbar pengatvätt, så går man väl knappast med sina skulder till kronofogden? Riskerar man inte lite för mycket då?

       Svara

       Om han nu ”förlorade alla slantar”…
       Personligen tror jag att åtminstone en del av pengarna finns kvar.
       Det är en mycket märklig historia allt det där med Hampus kk.

       Svara

       Frisörsalong?

       Svara

      ”Floppade”?

      Svara

    LISA/

    Så rätt, IL hänger upp barnas pappa,H,alla andra som inte gör hon säger!
    Stackars Erik S- som också kommer smaka det när det blir slut med Bella!
    Asså på riktigt hur kan en sån ’ van’ kille vara ihop med IL?🤜🧐
    Han skulle ta de lilla lugnt ett tag och se hur mycke(liten) han verkligen gillar offentlighet.

    Svara

     Fast jag tror inte Erik riktigt var medveten om att han så snabbt skulle paparazzas ut i offentligheten bredvid Bellsan.

     Svara

      Anonym11.50//

      Nu vet han det.. bara springa så fort han kan.
      Tycker synd om alla som möter IL kan bara sluta m katastrof… man behöver ha adhd eller sånt att ’ lite’ förstår hur hon fungerar.

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     Ja usch fy, jag har en så dålig magkänsla. Vad kommer hända Erik när förhållandet är passé.

     Svara

      Anonym 17.09
      Hoppas inget händer med Erik, han måste se verkligheten NU, och drar så fort som möjligt!

      Svara

    Fast… Jag är inte så insatt. Men gjorde Hampus fel? Va inte det hans jobb? Ta folks pengar (frivilligt) och försöka fördubbla? Han stal väl inte pengarna? Och alla vet väl att sånt för med risker. Men rätta mig om jag har fel!

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Enskild firma = personlig konkurs.

      Svara

      Är inte ett smack insatt i finansvärldens regler därav frågan.
      Är det ens lagligt att trada med andra människor pengar som privatperson?

      Svara

       Men om jag ber dig då? Är det olagligt ändå?

       Svara

        Om du inte vet varför kommenterar du?

        Svara

         Tycker den motfrågan var väldigt intressant och relevant!

         Svara

          Snillen spekulerar.

          Svara

          😘

          Svara

          Tack Pluto du besvarade min fråga i din kommentar nedan.

          Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

       Nej inte lagligt utan tillstånd.

       Svara

       Nej.

       Svara

     HJ är trader och hans jobb är att placera andras pengar. Det är inte olagligt att göra dåliga affärer. Men det betyder inte att allt som sker på marknaden är lagligt. Ekobrott kommer i många former. Jag är inte alls insatt i vilka affärer HJ var involverad i.
     Läser man det IL själv skrivit på sin blogg kan man dra slutsatsen att hon insinuerar att hans affärer var i tassemarkerna.

     Svara

      Hampus bedrev tillståndspliktig verksamhet som privatperson.
      Dessutom kan man misstänka att de pengar han anförtroddes skulle tvättas snarare än investeras med stor vinst.
      I konkursen framgår väldigt märkliga summor och fordringsägare. En frisörsalong i Upplands Väsby har inte 11 miljoner kr att investera osv.

      Svara

       Är det offentliga dokument?

       Svara

        Bouppteckningen i Hampus konkurs är offentlig. Du kan få ut den hos tingsrätten i Lund.

        Svara

       Då kan man anta att det pågår en utredning om ekobrott?

       Svara

       Efter lite googling så inser jag att penningtvätt är mycket mer komplicerat än jag trodde. Och trots att lagstiftningen har skärpts på senare år så tycks det fortfarande finnas kryphål kvar här och där. Så jag ska inte säga nånting alls om vem som har gjort fel och rätt. Fast jag tänker ändå att det inte är självklart att en småföretagare som råkar ha mycket pengar nödvändigtvis måste vara kriminell (även om det förstås kan väcka de misstankarna). Jag har själv en god vän som har ärvt en massa pengar av en släkting, men som ändå jobbar med en högst obetydlig liten firma helt enkelt för att det är roligt. Det hör säkert inte till vanligheterna. Men det händer.

       Svara

      Fast det här med att IL insinuerar att Hajens affärer var i tassemarkerna… Just därför så reagerar jag direkt tvärtemot. Ren ryggmärgsreflex. Hon ljuger ju som en häst travar. Varför skulle då detta helt plötsligt vara sant? Först har hon rekommenderat folk omkring sig att låna ut pengar till honom. Sen brakar hans affärer och då helt plötsligt så vet hon att det handlar om något olagligt. Känns som om man vill vara försiktig med att tycka vare sig bu eller bä.

      Svara

     Enligt konkursansökan hade han lånat 30 miljoner som han inte kunde betala tillbaka.

     Svara

     BO exakt. Anser att dom faktiskt får skylla sig själva som satsat pengar. Ett högt spel som kan sluta precis hur som helst.

     Svara

    Precis och jag tror inte ens hon gjorde det för att rädda sitt eget skinn för vad hade hon att rädda sig ur, utan hon såg bara en bra story som hon kunde hitta på helt enkelt.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Jag tycker det är så konstigt att ni tycker att hon behandlat honom illa. Jag är inget bella fan men tycker att hon varit alldeles för snäll. Han har ju riskerat precis alla i hela sin bekantskapskrets, inte bara henne.

    Svara

   Tycker också hatdrevet mot Isabella börjar spåra ur. Ja hon har betett sig jävligt skevt på många sätt under lång tid. Men hur har man mage att fortsätta drivas av sånt hat mot en människa som uppenbarligen mår dåligt? Hon kan ju ha gått igenom fler saker än vad som hänt och oavsett vad ångest eller psykisk ohälsa grundar sig i, är det så jävla jävla idiotiskt att fortsätta driva med henne nu då hon ändå erkänt att saker är åt helvete. Nej, jag är inget stort fan av henne, men det här börjar ju bara vara ren mobbing. Vart vill ni nå? Att alla hennes företag konkar, huset säljs till Underpris, Odd får vårdnaden om barnen, hon själv läggs in på psyket? Ska ni stå där och haha:a då också? Eller vore det också en del av Excelarket? Seriöst, det här är inte roande längre.

   Svara

    Det grundar sig i att det är svårt att veta om hon genuint mår dåligt.
    Hon skriver inlägg där hon vill ha sympatier och hintar om mer under ytan (vad är hennes sorg för ett år sedan?) hon nämnde även Eriks namn i ett inlägg vilket jag tror är första gången hon skrivit att de umgås även om hon visat bilder tidigare.

    Jag tror att hon mår dåligt över att inte kunna leva lyxliv längre MEN jag tror inte hon ångrar hur hon behandlat läsare eller anställda. Inte heller är hon så oskyldig att hon inte vet hur hennes inlägg ska skrivas nu för att få sympatier.

    Svara

    Du verkar glömma att hon själv har berättat kring att allt hon skriver och väljer att framstå som i blogg/sociala medier är en strategi. Hon vill styra läsarna till att känna och reagera över olika saker.
    Lyssna bland annat på vad hon berättade om detta i podintervjun hos Alex Schulman.

    Kom ihåg källkritik!
    Inse att folk reagerar och är kritiska. Det gör mig mörkrädd med dom som tror att det fiktiva är verklighet.

    Svara

     Ja, och vad finns det för källor på att det här som Isabella skriver om nu skulle vara påhittat trams efter excelarket? Om hon nu verkligen mår så dåligt eller ännu värre än vad hon ger sken av, hur shysst är alla elaka kommentarer då? Jag har hängt med i bloggvärlden I 15 år men det här är det värsta näthat jag varit med om. Börjar vara SJUKLIGT. Finns liksom inga gränser längre.

     Jag utgår från att hon verkligen inte mår bra och jag tycker synd om henne, oavsett om det är hon själv som är skyldig till det. Hon är i en pissig situation och ingen tror henne utan hatar bara ännu mer. Vidrigt.

     Svara

      Stormen här inne beror på flera olika saker. Många är arga på IL av olika anledningar och tonen är väldigt hård.
      IL har lyckats vända väldigt många personer emot sig. Det är en blandning av gamla följare, människor som aldrig kunnat relatera till IL och de som inte köper hennes egen bild av sig själv som superentreprenör och företagsledare. På andra sidan har du de personer som fortfarande följer IL och som blir ledsna och arga och inte förstår den hårda tonen mot IL. Sen har du gruppen som inte har någon egentlig åsikt men som tar illa vid sig av den hårda tonen och som reagerar och tar ställning emot rena personangrepp och förolämpningar mot IL. Slutligen finns kategorin allmänt grälsjuka som trivs med att bråka om allt möjligt.
      Jag tror att det bästa för IL är att hon tar timeout från sociala medier. Inget bloggande, IG, intervjuer i pressen, föreläsningar. Låt MSW sköta all kommunikation. Lägg fokus på hälsan, familjen och företagen i den ordningen. Fundera på vad hon vill göra, vänd blad och låt saker lägga dig. Det finns en person som utmärker sig som försvarar IL här på bloggen. Hen skrev en sak för några dagar sedan som jag tycker är en bra reflektion. IL är för öppen och berättar för mycket.
      Mitt råd ta timeout och gå off-line.

      Svara

      Vad tror du rent allmänt är äkta kontra påhittat hos henne? För du verkar inte ”köpa” det som hon själv har berättat om att allt i hennes sociala medier är uttänkt för att manipulera läsaren.

      Självklart kan det röra sig om ekonomiska bekymmer på riktigt, men du används fortfarande som läsare för att manipuleras fram till (som nu) sympati. Kanske inte underligt att källkritiska läsare ser igenom detta och faktiskt kan ha sympati i kroppen men desto mer ifall det är äkta och genuint.

      Hon använder ju såklart kriser strategiskt, för att till exempel fler ska köpa hennes produkter. Inget påhitt från min sida eftersom att hon har berättat om själv hur det går till, med det där excelarket.

      Svara

  Sjukt det Dolly avslöjade om henne och PS.
  Och sen tipsar hon om fruns bok…
  Som sagt, noll skrupler el samvete

  Svara

   Skriv gärna vad det var ”dolly” avslöjade? Missat helt!

   Svara

    Han hade sagt (lovat?) att han skulle lämna frugan för Bella. Som bekant vet vi alla att det inte hände. 🙂

    Jag är väldigt glad för Dollys skull och att hon numera ser sanningen om Bella komma fram för allmänheten också!

    Svara

     Man är ju rätt besviken på PS, som iaf jag trodde var en schysst kille. Verkar vara motsatsen tyvärr.

     Svara

      PS borde lära sig att vara tyst emellanåt. Och andas och tänka.
      Klart han lovade Bella guld och gröna skogar. PS är en driven säljare.
      Och Bella ville ju ha in Löwengrip på alla Nordic Choice-hotell.
      Det var därför som hon limmade på PS sedan flera år.

      Svara

   Vad var det Dolly avslöjade? Måste missat det!

   Svara

    Om deras förhållande… finns i kommentarerna under förra bellainlägget

    Svara

     Men kan du inte bara skriva kortfattat? Istället för att skriva ”finns i kommentarerna under förra inlägget”?

     Svara

      Det blir sånt himla ältande då… eller denna ”källa tack” är du fundersam kan du ju googla själv..

      Svara

       Ja, det ska inte gå att surfa in på Bloggbevakning någon gång då och då och förvänta sig sammanfattningar av allt som skrivits här de senaste dagarna. Vi som är här hela tiden kämpar för att ständigt hålla oss uppdaterade.

       Svara

        Haha kämpar med att hålla sig uppdaterad.. jaja, hoppas det går vägen!

        Det jag menade var att det tar ju lika lång tid att skriva kort sammanfattning ist för att hänvisa till kommentarer. Meeen det kanske va för mkt begärt 🤷🏽‍♀️😂

        Svara

         Ja, det var det faktiskt Fia. För inte är det särskilt jobbigt att klicka sig in på det andra inlägget och scrolla, eller hur?

         Svara

        Haha ja vi kämpar på som sagt, för att vara uppdaterade.

        Svara

   Vem är Dolly??? Och PS?

   Svara

    Dolly = anonym tidigare anställd hos IL.

    PS = Petter Stordalen.

    Det talades om deras affärer. Dolly sa att IL dumpade Hajen för att hon hade ihop det med PS och hoppades på att han skulle lämna sin fru för henne. Det gjorde han dock (givetvis) inte och det tog slut.

    Svara

     Dolly UTGER sig för att vara en f.d anställd hos IL. Vem som helst kan ha skrivit Dollys kommentarer i denna blogg.

     Svara

   Samtidigt har PS öppet förhållande som jag förstått det. Men han är en liten luring.

   Svara

    Gå in och läs Blondinbellas tre blogginlägg om hennes 48 h o Frankrike: 25 juli 2018 ”FS cap Ferrat”, 26 juli 2018 ”semester…” och tillsist 27 juli 2018 ”Hemma!”
    Sen kör vi en gissningslek! VEM tror ni hon var där med? Jag vet.

    Svara

     29 juli var PS på franska rivieran enligt sin insta. Är jag på rätt spår?! 🧐

     Svara

      Ja det börjar brännas! Kolla Gunhilds instagrambild den 26 juli…

      Svara

       26 juli 2018

       Svara

      Kollade fel år! Det var 2019 inte 2018. 🍿

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    camilla har verifierat att dolly är en fd anställd, hon vet vem hon är. pilutta dig.

    Svara

     14:19 = Stollis, och då spelar ingen roll vad du säger. Helt immun mot fakta.

     Svara

    Anonym 14:19
    Du kanske ska sluta vara så naiv och lättlurad själv. Vad är det som gör att det omöjligt kan finnas en person bakom ett alias som har jobbat för Isabella? Tror du att alla som slutar där är superglada och tacksamma? Att INGEN har något dåligt att säga? Och så är det alla andra som naiva?… Vi är inte hundratals fd anställda, men vi finns. Jag vet knappt någon som slutat hos Isabella som inte gjort det på dålig grund. Varför skulle man då fortsätta upprätthålla hennes fasad genom sin tystnad? Isabella behandlade mig och många andra som skit. Hon var fruktansvärd. Jag är inte skyldig henne min tystnad.

    Svara

     Jag har haft sådana som Isabella som chef, och jädrans vad nedtryckt man blir i psyket. Tog litet för lång tid för mig att ta steget att sluta på det jobb jag hade för några år sedan, men kan fortfarande bli arg.

     Svara

     Bra Dolly! Du är sannerligen inte skyldig henne din tystnad. Det är dags att sanningen får komma ut. Alla upplevelser är välkomna. Jag är vän med en person hon förminskat och förlöjligat vid flera tillfällen.

     Svara

     Dina bidrag till tråden och ämnen om Isabella Von Aircastle är ovärdeliga!❤️ Tror alla med mig tycker likadant👌

     Svara

      Det här lät i stil m kontot vi ej ska nämna hihi

      Svara

   Fast det är ju P som är gift, han verkar ju enligt skvallret dessutom ha ett öppet förhållande. Tycker att IL blir alldeles för hårt dömd för deras eventuella affär här.

   Svara

  Undrar om psykologen vet om vad som skriver på sociala media. De måste väl tro på vad patienten säger men veta vad skrivs om henne kan ju vara svårt att undvika.

  Svara

   Psykologer vet nog att allt patienter säger inte alltid är 100% sant, ibland får dom (precis som vi andra) nog bara spela me 🤔

   Svara

    Då är det en mycket dålig psykolog.

    Svara

  Haha, åh kan inte få nog av hennes extraordinära existens. Hon är ju beyond allt och alla. Inte bara har hon en försvarsmekanism som kallas att ignorera problemen och undertrycka sina känslor, nej för henne är det en DJUP försvarsmekanism. Efter allt hennes trauma i barndomen förmodligen. Djupa trauma. Förlåt, jag menar inte att låta raljerande. Har bara så svårt för hennes vitt-svart sätt att skriva.

  Vet vi att ”sorgen” handlar om Hajen (eller de ”hot” hon var utsatt för?)

  Svara

   Det är antagligen något nytt hittepå. Hon måste ju hela tiden ha en cliffhanger så åtminstone alla i Umeå (Berith o Stollis?) går in o läser så det blir några besök o klick

   Svara

    Hörrudu, som Umeåbo tar jag mycket illa vid mig att du antar att Stollis skulle bo just här! 😉Berith känner jag inte till, men skulle tro att inte heller hon tillhör den halva miljonen bloggläsare i Umeå.

    Svara

     Exakt! Känner mig också kränkt.
     Umeå United is in The house!

     Men jag läser inte hennes blogg… 🙄 Men gissar att exakt alla andra gör…. Och några till.

     Flyttade hit för snart ett år sen… Kanske är därför hon känner sig sorgsen. Måste vara så, va!? 🤨

     Svara

     E/
     Vilka är Berit och Stollis??????
     Uppdatera missat not!

     Svara

      Det är två läsare som alltid är så pepp/tar i försvar å det kraftigaste. Vilket man ju såklart får göra. Även om de har utmärkt sig lite i mängden och än mer numera.. Men jag har inget agg emot dem och känner att min kommentar var för hård 🙄

      Svara

       Moa också!

       Svara

      Berith med H.

      Svara

       Herith

       Svara

    ” Men mer om detta senare”

    Svara

   Sympatifiske på hög nivå.

   Svara

  Blir mer o mer cringe. Man tror det slagit i taket men icke. Märker hon inte det själv?? Vilka skriver hon för? Kan ingen be henne att stänga ner o sluta skicka sina sår offentligt. Spec efter att man skrutit om att man kan provocera fram de stämningar o känslor man vill ha genom ett excelark som styrt inläggen på ens blogg etc i åratal(?)

  Svara

   Hon arbetar hårt för att få upp sin statistik ju…

   Hon måste få in fler samarbeten men först måste hon få upp statistiken irl eftersom bolagen gissningsvis börjar kräva det inför samarbeten…

   Svara

    Ja, självklart är de senaste veckornas forcering ett sätt att återuppbygga statistiken på Google Analytics.
    Utan bra räckviddssiffror i kanalerna blir det svårt för Bella att få in bra och lönsamma samarbeten.
    Att hon kunnat få skräpsamarbeten är en sak men hon behöver stabila inkomster som klickar in under längre tid. Som hon hade förut med t ex American Express. Nu är det väl bara Ellos som verkar vara beständigt om det fortsätter vill säga.

    Svara

     Det avslutades väl nu med kollektionen? Har för mig att hon skrev det förut. Ngn annan som minns detaljer?

     Svara

    Hon har inga å samarbeta med😂😂
    Dom flesta 98% har ju vänt henne ryggen😂😂😂
    Om tre år sitter hon i kassan på ICA
    För att få ihop till avbetalningarna till skatteverket
    Eller skakar hon galler😂😂

    Svara

     Nä hon har ju Erik…

     Svara

      Har hon verkligen det?

      Svara

       Han kommer aldrig att sprätta iväg några miljoner till behövande ensamstående morsor i Elfvik, never ever.

       Svara

        Bella får väl likt andra ”lyckade” influencers tigga pengar via swisch 😅👌

        Svara

         Swish. Inte swisch.

         Svara

   Hon har ju fans som uppenbarligen tycker mycket synd om henne. ”Alla gör vi misstag”, ”du kommer igen starkare än någonsin”, som om Isabella hade gjort vanliga misstag, och inte medvetet ljugit och förvrängt sanningen, hängt ut folk, gjort samarbeten med tvivelaktiga företag utan att be om ursäkt, osv osv i all oändlighet.

   Svara

  Måste vara jobbigt med en matta som ser ut som ett väggupp. Säkert en del saker som ligger gömt därunder.

  Svara

   Har hon inte heltäckningsmatta?

   Svara

    Jobbigt om det är parkettgolv.

    Svara

  Jag hade älskat en intervju med den fd livvakten och hajen här i bloggen. Det hade varit ljuvligt (som B brukar säga)!

  Svara

   Måste nypa mig i armen om det händer!

   Svara

    Verkligen! Hoppas C gasar på…

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vet du varför han slutade?

    Att det inte fanns en hotbild kunde man lista ut – speciellt som Bella dokumenterade sin flykt på sociala medier med både ort och hotell.

    Svara

    I bellasoppan litar jag inte på någon, inte livvakten heller. Han kan lika bra ha egna anledningar att få Bella att se sämre ut än vad hon redan gör.

    Missförstå mig inte, är inte alls ett fan av Bella. Tar bara allt som alla inblandade säger med en näve salt.

    Svara

    Även kladdkakor kan övergräddas och bli torra /Gammalt djungelordspråk
    Gör den och skriv den torr och saklig 🤓

    Svara

     Ja, du skulle ju tydligt kunna poängtera att det är dennes version. Sen kan du söka Isabella för en kommentar. Då har du gjort ditt.

     Svara

    Looord ha en intervju med honom!! 😩😩

    Svara

    Har Bella någon hållhake på Hampus och livvakt? Varför snackar de inte???

    Svara

     På H kan hon nog ha. Livvakten kanske skrev på nåt avtal som anställd? 🤔

     Svara

      Eller förresten, livvakten kunde ju tänka sig att prata med C? Däremot på H måste ju Bella ha någon hållhake? Eller vilken är annars orsaken till hans tystnad (om inte loov-kontot är en slags pysventil)

      Svara

       fast hajen har ju pratat med media i samband med allt det här, och försvarade sig. Orsaken kanske var att han gick i personlig konkurs, försöker bygga upp sitt liv igen, inte vill vara offentlig och känner att han redan försvarat sig och pratat klart om det här.

       Svara

      Kan man ens skriva såna tystnadsavtal? Känns som att någonstans måste de sluta gälla.

      Svara

     Anonym 09.13
     Haha dom är här inne(:) varje dag och skriver.
     Lite playbacks liksom✊
     Både H och livvakten

     Svara

      Och det vet du för att? 🙂

      Svara

       E/
       💂‍♂️O🐬
       Lunch

       Svara

    Det säger ganska mycket att folk runt omkring Bella spelar in och/eller sparar bevis mot henne. Hon kan inte vara frisk när folk blir såhär paranoida efter att ha umgåtts med henne.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Hajen och livvakten: om det är sant att ni håller till här på kommentarsfältet, release the tape :p

     Svara

      Och ge oss mer dirt! Jag väntar bara på en orsak att poppa mer popcorn. 🍿

      Svara

      Eller skriv en lapp. 😬

      Svara

    Om jag var Hampus skulle jag anmält henne för förtal.
    Särskilt med tanka på konsekvenserna av kvällspressens rubriker.

    Alltså hon gjorde ju ner honom fullständigt om det visar sig att allt var en lögn, jag undrar på riktigt hur han mår.

    Svara

     Jag undrar också hur stackarn mår! Jag önskar att han kunde gå ut och ge sin version, om det nu finns en annan. Då skulle han kanske få lite upprättelse!

     Svara

      Jag förstår inte varför han inte gör det?

      Svara

       Det är inte alla som vill ha sin sk*t uthängd för allmänheten. Tycker snarare att det hedrar H och Livis att de dragit sig undan ”bellasörjan”.

       Svara

        Håller med! För övrigt skulle jag vara rädd för hur hon skulle betala tillbaka SAS utifrån att hon inte drar sig för ngt o ljuger en hel del.

        Svara

      Jag hoppas att stackaren är ok, lider som fan med han och på det sättet han avrättades medialt av henne. Och jag hoppas verkligen att han framträder och lägger korten på bordet för tajmingen är rätt nu. Hon har bevisligen ljugit om 1000 saker, USA flytten som skulle ske ”bye bye Sweden” och nya flotta kontoret som plötsligt inte funkade för att ”säkerhetsteamet” kunde inte garantera hennes säkerhet från P-plats till hissarna i garaget. Så därför drog dom sig ur flytten enligt henne då, men det var sannolikt ebb i kassan mer skulle jag tro. Lögnerna om lappen med hot på bilen, alla lögner om hur framgångsrik hon är och att hon numera flyger enbart Privatjet. Hon trodde personligen att hon var Cannes festivalens stora ”star” genom satt köpa en framsida på en gratistidning. Hur hennes alla inlägg om hur framgångsrik hon är i U.S och visade bilder på shopping av Chanel väska och Cartier klocka, förmodligen med bolagets pengar. Hyra huset på franska Rivieran för en miljon enligt tidigare uppgifter är ju bara helt sinnesjukt. Hon hade kunnat flyga och bo på ett 5 stjärniga hotell för en 4:e del av pengarna i en hel månad för hela familjen och en påhälsande Balder Balle ibland.
      Jag tror att om Hajen framträder snart och berättar exakt om hur det var att leva med henne och hur hon hittar på saker så är hon körd för all tid och evighet i Sverige, och OM Balder Balle fortfarande gillar hennes mjuka kropp efter det så kanske han kan köpa henne en skönhetssalong på fina gatan i Göteborg och låta henne hållas där med alla indoktrinerade hemmafruar och tjejer som går på hennes skit.

      Svara

       Det är därför det finns så många små skönhetssalonger, inrednings- och antikvitetsaffärer på Östermalm som går med garanterad förlust. Det är mannen som låter sitt företag betala så att hustrun har något att pyssla med. Men jag tror inte att Göteborgs-mannen känner sig hågad att ha så mycket med Isabella Löwengrip att göra, det lilla roliga han kan få uppväger inte det negativa på sikt.

       Svara

       Hahhhaa det krävs inte mycket för att män ska gullas med här inne. Till och med en som svindlat bort 30 mille och sitter och snyftar i offerkoftan får era sympatier bara för att han lämnade Bella.

       Svara

      Konkursrapporten är ju offentlig. Jag föreslår att du läser den. Den förklarar ju bra varför han är tyst…jag tycker mycket mer synd om isabella än om honom.

      Svara

     Jag tror han och blondinbella kommit överens om något, typ delat på pengarna och hon har fått stå för historien

     Svara

    Varför skriver du inte en bok o Bella? Med intervjuer och bevis kring händelser. Även exempel på alla lögner… en bästsäljare!

    Svara

    Now is the time.
    Om inte innan, så nu.

    Svara

    Sjukt nyfiken, en fråga att ställa honom är ju det här med självinsikten? Han har alltså bedrivit tradingverksamhet utan tillstånd med andras pengar och spekulerat bort 30 milj. HUR är det möjligt med detta fokus på ex flickvännen? Fattar han inte vad han gjort och vilken risk han inneburit för sina anhöriga. Jag fattar inte hur folk kan sympatisera med den här killen 🙂

    Svara

     Han är man och det här kommentarsfältet kryllar av daddy’s girls.

     Svara

      Och daddys boys…

      Svara

     Varför är han ”en risk” för det? Skulle inte påverka mig ett dugg om en anhörig förlorade någon annans pengar, inte så det innebär en risk för mig.

     Svara

      Tror du verkligen att en anhörig till dig kan förlora mycket pengar till fel personer utan att det drabbar dig? Har du helt missat att 2 kvinnor mördats denna höst, på grund av sina relationer med män som har konflikter med fel människor.

      Svara

   Anonym 09.13
   Haha dom är här inne(:) varje dag och skriver.
   Lite playbacks liksom✊
   Både H och livvakten

   Svara

  Vänta va jag måste ha missat det om livvakten. Var sa han det?

  Svara

   Det har han nog inte. CamCam påstår att han har sagt det till henne, men presenterar inget mer att gå på. Dåligt.

   Svara

    Det kommer kanske? Jag tackade nej till att publicera intervjun tidigare men det kan ha ändrats. Ska prata med min chefredaktör igen.

    Svara

     Ja, snälla! Bättre läge blir det inte. Historien är i rullning. Lika bra gå all in – Hampus, livvakt, Dolly och fler som du känner till. Då har de stöd från varandra. Tror ingen skulle se ned på dem som ”tjallare” då alla vet vad Bella går för.

     Svara

  Bella har oflyt nu.
  Inte bara visumansökan som avslagits utan Bella har fått avslag på sin ansökan om att bli helgonförklarad redan under sin livstid.
  Marisol skickade för någon vecka sedan en utförlig motivering till Vatikanen. Genom sin andliga förändring och nya ödmjuka framtoning skulle Isabella ha kvalificerat sig för omedelbar kanonisering till Santa Isabella den Sensuella.
  Vatikanens Kongregation för helgonförklaringsprocesser skickade tillbaka ansökan med motiveringen att Isabella fortfarande var i livet och att hon ännu inte hade utfört några mirakel.
  Marisol invände bl a att Isabella utfört många mirakel bl a genom att ha 940 000 läsare i Umeå och bevisligen blivit Sveriges mäktigaste kvinna i Veckans Affärer. Vatikanen ansåg dock att det fanns naturliga förklaringar till dessa händelser.
  Blir att kämpa på för Bella. Jobbigt med sorg och kris men hennes styrka är ju förnekelse och överlevnad . Heja!

  Svara

   hon har ju redan utsett sig själv till ikon… så nästa steg är väl helgon.

   Svara

    Eller återuppstå som Marylene Monroe eller Audry Heppburn.Den förstnämnde har hon försökt med i alla fall.

    Svara

     Marylene låter som en norsk Marilyn.

     Svara

   😂😂😂

   Svara

   Hajen..? Är det du?

   Svara

  Har livvakten förnekat hotbilden? Källa tack!
  Sedan, alltså jag började ”följa” Isabella för kanske ett år sedan, pga sjukskrivning pga graviditet och fick massa tid över (hade ju så klart koll på henne sedan tidigare), min fråga till er, vad handlar detta excelark om egentligen, jag fattar noll och Camilla tar upp detta typ hela tiden, haha!

  Svara

   Allt är utstuderat

   Svara

   Hon har offentligt berättat om att allt hon gör är utstuderat – varenda sak är uttänkt för att få fler läsare och för att få läsarna att tycka och tänka som hon vill. Bland annat har hon berättade i Schulman show om att hon kan ta med sig barnen till biblioteket och ta bilder där, för att läsarna ska bli mer positiva. Hon har också berättat att hon har ett excel-ark i detta syfte.

   Svara

    Hon måste ju ångra att hon erkänt sån skit! Ibland är tiga guld ändå…

    Svara

    Haha, vilken människa. Fast ja, det är ju hennes jobb och andra har ju också excelark med jobbsaker uppskrivna (så man inte riskerar att glömma viktiga saker)…

    Svara

   Först skapade livvakten hotbilden genom att googla på bilnummer och namn. Hotbilden gjorde att de av säkerhetsskäl måste gömma sig ett tag för att inte bli kidnappade.
   När han väl fått Bella och barnen till Mallorca och tröstat henne där nyanserade han bilden – i synnerhet sedan Bella dumpat honom efter hemkomsten.
   ”Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt” förklarade Bella. Och det var inte bara deras personligheter som kom för nära varandra om man så säger 🙂

   Svara

    Gömma sig? Hon åkte väl Norwegian och lade ut bilder från hotellet på Mallorca? Måste ha varit världens mest publika gömställe?

    Svara

     Ja de är ofta det om det aldrig fanns en riktig hotbild

     Svara

     Ja, hotbilden bleknade redan på Arlanda. Då hade livvakten bara annat i kikaren.
     Sicken filur.

     Svara

      Precis så var det! Livvakten blev tydligen kär i henne.

      Svara

       Det var nog lite ömsesidigt. Magnus betyder faktiskt Den Store.
       Och livvakter har väl en redig batong?

       Svara

      What, detta har jag ju heeelt missat. Men du/ni säger alltså att livvakten bara lurade med Isabella till Mallorca för att få vara hennes riddare i nöden…Typ?

      Svara

     Hon satt på Rad 1 i planet dvs längst fram och på höger sida om du tittar i planets färdriktning. Livvakten längst ut, Isabella Von Aircastle i mitten och ett barn vid fönstret. Bakom henne barnflickan med andra barnet på rad 2.

     Svara

   Hon utgår från ett excel-ark för att planera hur hon ska driva trafik och intresse om och kring henne och hennes blogg. Ex. har hon erkänt att hon gör ett biblioteksbesök med barnen när läsarna börjar ifrågasätta henne och hennes tid tillsammans med barnen. Och vill minnas att hon i samband med ett produkt släpp också har en strategi för hur hon dagarna innan släpp ska skriva för inlägg.

   Svara

    Vilken nyhet! Aldrig hört tidigare.

    Svara

    Manipulativt. Och tydligen gäller somliga personer för sånt. Jag tror Bella är narcissist, hon gör aldrig fel. Urk.

    Svara

   Skulle också vilja se källa på att livvakten har förnekat att det fanns en hotbild mot Bella…?

   Svara

  Börjar bli lite väl tjatigt med allt ”vad var det jag sa”.

  Svara

   Du talar verkligen för dig själv…

   Svara

    Grrr talar för mig också. Så två är vi i alla fall 😊😊

    Svara

   Jag håller med! Borde inte läsa men kan inte låta bli.

   Svara

  Igår gick Butterfly ut med att man kan köpa deras manick om man bor i Norden. Den som hon skulle marknadsföra. De klarar sig bra utan henne.

  Svara

   De klarar sig bättre utan henne.

   Svara

    Det hade varit en katastrof att anlita henne.

    Svara

  OT, men folk är lite arga på Paula efter hennes nonchalanta uttalande om svensk sjukvård. En del kommentarer. Just an idea.

  Svara

   Okej Paula.

   Svara

   Vad var det för uttalande?

   Svara

    Att svensk sjukvård suger efter att Molly inte blev prioriterad på akuten för ett icke-akut öronproblem som kunde väntat till dagen efter på vårdcentralen eller till kontakt med den öronspecialist som satt in hennes rör.

    Svara

     Ändå sjukt hur det hade gått en hel vecka utan att hon hade tagit kontakt med sjukvården. Varför inte ringa öronspecialisten efter en eller två dagar?

     Svara

  Jag är egen företagare och många av mina vänner är det. A och O när man är företagare är att känna och kunna sin målgrupp, sin marknad och ha koll på sina siffror. Man behöver inte ha koll på varje krona men man har bra koll och slirar eller slarvar man lite så har man iaf ett hum om hur det går! Det som jag höjer mest på ögonbrynen åt är att hon inte verkar ha någon koll öht! Hon missbedömde sin målgrupp helt och hållet både när de gjorde om flaskor och innehåll på LCC och på HH. Folk var ju uppenbarligen inte beredda att köpa och betala för hennes produkter.
  Hennes VD drog i nödbromsen….alltså men förlåt det är nog något av det tramsigaste jag har hört! Hon måste ju själv ha kunskap och insikt i hur företagen har gått. Speciellt Löwengrip invest som är hennes ”eget”.
  Det har varit uppenbart för alla runt om kring att hon levt över sina tillgångar och hon kan omöjligt varit så naiv och okunnig att hon inte insett det. Känns mer som hon kört ett högt spel och ”lekt” företagare. Ingen seriös företagare uppför sig på det här sättet.
  Att kalla det kris gör mig oxå full i skratt, att leva över sina tillgångar och slarva bort pengar är ingen kris, det är dumdristigt.

  Alla företagare kan missbedöma, få kämpa, gå med förlust mm. Inga konstigheter, men man att försöka få sympatier för att inte engagerat sig och haft koll på sina siffror är ju direkt pinsamt!

  Svara

   Tror hon haft koll men chansat kanske. Eller verkligen trott att hon skulle ro hem det och få rull på det. Fake it till you make it.

   Svara

   Instämmer till fullo! Hon är pinsam. Och skrämmande är alla de kvinnor som skriver stöttande ord. Dags för ny utnämning typ årets kalkonföretagare? Årets kalkoninfluencer?

   Svara

    Tror inte en sekund på att kommentarerna är ”riktiga”
    Lägg märke till att mer än hälften är skrivna med lite samma”ton”, meningsbyggnad,ord som : WOW, Hejja, du är stark, du är en förebild osv osv J
    Jag har sagt detta flertalet gånger men verkar som om jag är ensam och att notera ovanstående :// Kanske är ute o cyklar…

    Svara

     Ingår säkert i de anställdas arbetsuppgifter två positiva inlägg per dag minst

     Svara

      Menade dock kommentarerna 😉

      Kan inte någon, Camilla?? titta och analysera likheterna / tonen osv i kommentarsfältet ?
      Jag är 99 % på att jag har rätt ( Arrogant, någon? Skäms lite )

      Svara

     Jag har också tänkt på det. Går inte på BellaBluffen.

     Svara

      Tack Eva!!!

      Svara

   Bra sammanfattat. Det finns så mycket att skriva om IL och hennes affärsverksamhet. Jag tror att det är svårt att kombinera influencer livet med affärsverksamhet på det sättet som IL försökt. Sen går det inte att komma ifrån att många influencers saknar relevanta kunskaper och utbildning i att driva företag.

   Svara

   Ja, Löwengrip-produterna är på tok för dyra! I Isabellas blogg är det en bild på handtvålen i en beige pumpflaska, och bloggläsarna undrar var den finns att köpa. Undrar om de kommer att köpa den när de ser att priset är 265 kr för 300 ml! Har nån sett en dyrare handtvål?

   Svara

    Molton Brown brukar ligga runt det priset, lite under kanske? 20 pund för 300 ml, borde väl vara runt 250 kronor. Skulle ju dock inte likställa dem med varandra, eller sätta Löwengrips handtvål snäppet högre till och med?!

    Svara

     Skillnad på MB och Löwengrip.

     Svara

     Priset för Molton Browns flytande handtvålar är ca 200-230 för 300 ml.
     För Rituals handtvålar får man betala 100-120 kr , och det finns billigare refill att köpa.

     Svara

   Handen på nödbromsen har ju varit där tidigare?

   https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/09/stolt-over-var-resa/

   Svara

   Hon verkar iofs tro att hon har kontroll. Tyvärr verkar det som att många av dem hon har i sin närhet inte riktigt tar henne på allvar. Det är väl svårt när det räcker med ett inställsamt och jakande svar som chefen sväljer oavsett vad frågan egentligen kräver för svar. Det går inte att driva ett företag utifrån ett drömscenario, verkligheten gör sig påmind förr eller senare.

   Svara

  Ena srunden är hon världbäst och i nästa är det snyftsnyft, beroende på vad arket säger.
  Att det är nån kvar som ens köper detta?

  Nåt är slint i kolan, finns liksom inga spärrar eller äkta eftertanke hos henne (vad som än händer i hennes egenskapade kaosliv)
  Läskigt.

  Svara

   Solklar narcissism tyvärr.

   Svara

  Jag tyckte Anna Book och Cissi Wallin hade fluffiga offerkoftor….

  Men BB offerkofta är en hel jäkla päls… 😂
  Nej jag tycker inte ett dugg synd om henne heller..

  Svara

   Kallas även offerall.

   Svara

    en riktig liten kokong

    Svara

    😂😂😂

    Svara

    😂😂

    Svara

  Men har det verkligen kommit ikapp henne? Hade poletten verkligen trillat ner hade väl inte all damage control och alla lögner fortsatt såhär? Väntar fortfarande på den dag då poletten verkligen trillar ner..:

  Svara

   För vissa händer det nog aldrig att poletten trillar ner… Man hoppas ju det gör det för barnens skull om inte annat

   Svara

   Polletten. Med två l.

   Svara

  Hon är helt otrolig! En patologisk lögnare, hon gör verkligen vad som helst för att få vad hon vill. Att fejkade hotlappar och påhittade kidnappningsförsök är vardagsmat säger allt. Ytterst tveksam till att blondinbella känner någonting, vare sig sorg eller kärlek. Hon försöker spegla sånt som hon tror normala människor känner för att vinna deras sympatier. Allt är ett spel, inget är på riktigt eller äkta. Precis som hon lekt affärskvinna och spelat någon konstig hybrid mellan Trump och Krystle Carrington senaste året, spelar hon nu rollen ”stackars lilla mig som förlorat allt pga att alla andra varit så dumma mot mig”. Tänk, hon har även förlorat sin kock! Kan ni föreställa er något så hemskt?! Snyft. Låt er inte luras. Det enda blondinbella har förmåga att känna ”sorg” över är hålet i plånboken och nu tar hon till alla medel för att laga det.

  Svara

   Det sägs att vissa personlighetstyper blir mera manipulerande dvs värre om de går i terapi.

   Svara

    Jag har en väninna som menar att alla hennes stora problem livet igenom beror på att hon är Särbegåvad och att omgivningen inte befinner sig på samma höga nivå som hon. Hon går regelbundet i terapi hos psykolog – och det hela blir INTE bättre, så att säga…..

    Svara

     Hon kanske är särbegåvad åt fel håll?

     Svara

    Har en släkting som hade fast jobb (högskoleutbildad) som hon trivdes med och en fungerande relation med sin mamma och syskon. Relationen var inte på topp pga diverse barndomshändelser men de umgicks och det funkade. Sedan började hon gå i terapi vilket resulterade i långtidssjukskrivning (hon ”kan inte jobba längre för att hon bär på så många trauman”) och sagt upp kontakten helt med mamman och syskonen.

    Och hon blir bara konstigare och konstigare.

    Svara

   Hon saknar helt empati och alla som kommer i närheten av en sådan person borde snarast vända på klacken och springa så fort de kan.
   🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

   Svara

  Ditt sista Stycke är verkligen spot on!

  Svara

   Svar till Företagaren.

   Svara

  Undrar över hennes kryptiska inlägg.
  Sorgen? Pga? Nej, tror inte att det handlar om Hampus.
  Något djupare än så är det.

  6 månaders turbulens? Lättar vid årsskiftet men fortsätter sedan 3 månader ytterligare att sätta sig in i den nya situationen?
  Gåtor…

  Svara

   Var skriver hon om 3 månader? Ett halvårs turbulens handlar väl om att rensa upp i alla företag med ekonomi m.m., och möjligtvis att hon skaffar ett nytt boende, skulle jag gissa.

   Svara

    Inte bokstavligen, nej, skriver om 6 månaders turbulens, största faran över vid årsskiftet och sen börja på ny kula som också tar tid, för att få detta till 6 månader så kalkylerar hon väl första kvartalet 2020 som turbulent.

    Svara

     Hyreskontraktet på lägenheten går ut vid årskiftet

     Svara

     Den här 6 månadersgrejen hon kör med nu kan bero på att Es kanske avslutat deras relation. Om han inte gjort det så bör han göra det av många orsaker.

     Svara

    Bloggen 2019-10-15
    ”Jag har ställt in mig på sex månader av turbulens. Nu har det gått tre veckor. Det största faran ska vara över vid årsskiftet om vår plan går som planerat och sedan börjar en ny kula som också tar tid.”
    Den största faran ska vara över vid årsskiftet…
    Nu förstår jag. Det är jultomten som har kommit då och det fanns bara tjocka sedelbuntar i säcken. Tack snälla tomten!

    Svara

     Inte för att vara den men får det till 15 april 2020.

     Svara

      Hon skriver ju att det gått 2 veckor av dessa 6 månader så hon räknar väl från 1.oktober, men vem vet..

      Svara

       Oj oj oj, 1a april berätta IL att allt är ett skämt 😂

       Svara

  Sorgen när hon blev tvungen att lämna tillbaka Patek Philippen hon fått av Hajen samt när hans Bentley visade sig vara på låtsas så att hon nu får raka benen hos en bilfirma… Stor sorg indeed!

  Svara

  Åh kan inte nån kortfattat berätta vad fasen som hänt med Bella? Jag har missat allt totalt? Vilka har hon lurat? Vad är fejk? Var hennes fd pojkvän som var galen också påhittad? Varför går allt åt skogen?
  🤔😅

  Svara

   Mycket kortfattat: allt är fejk.

   Svara

   Men va? Började du precis läsa här idag eller?

   Svara

    Men sluta, bra att fler hittar hit och ser sanningen

    Svara

    Nej för nån vecka sen… Visste inte att man var tvungen att ha läst denna blogg i alla år för att få vara med. 🙄🙄🙄

    Svara

     Det behöver man inte men att kortfattat förklara allt som hon har hållit och håller på med går helt enkelt inte.

     Svara

   Kortfattat – omöjligt. Du får poppa popcorn och börja läsa alla inlägg här i kategorin Blondinbella. Börja från sommaren 2017.

   Svara

    Det borde bli ett ämne på universitetet med Bella-studier.
    Frågan är bara inom vilken disciplin man ska lägga ämnet.
    Det är ganska tvärvetenskapligt.
    Borde till stor del ligga inom psykologi men också sociologi, idéhistoria, litteraturhistoria och folklivsforskning.
    Kanske säkrast att lägga in det i läkarutbildningen också?
    Inom företagsekonomi kan man lägga in en liten kurs på tre poäng som avskräckande exempel.

    Svara

     Det förtjänar en föreläsningsserie och gruppövning i kursen beteendeekonomi.

     Svara

     😂

     Svara

     Hahaha 😂😂

     Svara

    Nä jag börjar förstå det. Därför jag fattar noll just nu.. verkar ha hänt en del som sagt 😅

    Svara

  Numera spelar det väl ingen roll hur mycket hon tillfälligt kan pumpa upp statistiken, inga seriösa uppdragsgivare vill lägga några marknadsföringspengar på henne ändå.

  Svara

   Ne precis. Och det spelar väl ingen roll hur mycket hon än försöker få oss att köpa hennes hudvårdsprodukter då det endast är för att få in pengar..

   Svara

  Det roliga är att hela hajdumpningen skedde i slutet av november förra året, så det är extremt krystat att ta upp nu som att årsdagen närmar sig. Hon vill väl smida medan järnet är varmt och spela ut alla sympatikort hon tror att hon har i rockärmen.

  Svara

   Ja hon är kanske rädd att han ska börja prata på riktigt snart

   Svara

    Eller så försöker hon kasta glitter i ögonen på honom för att han INTE ska prata…

    Svara

  Skriv aldrig en bloggpost i affekt! Skriv hellre inget alls än att skriva något utan nyhetsvärde.

  Svara

   Nyhetsvärdet här är att Bella fortfarande bara är en mediak*t bloggare som inte kan låta bli att skapa rubtiker och distrahera folk från sin bluffkarriär som entreprenör genom att skriva om en påhittad sorg. Det är på något sätt nästan patologisk, hur Bella beter sig just nu.

   Svara

   Allt i detta inlägg är ju sant?

   Svara

    Fast inget är nytt, en jättelång ”vad var det jag sa-text” och konstig bild som kommentar till ett mycket kort och inte speciellt informativt blogginlägg.

    Svara

  Efter allt detta, är den här människan – Bella – ens en frisk människa?

  Jag blir inte förvånad om det inte finns någon psykolog heller.
  Att allt eller absolut det mest är en påhitt.
  Sorg…jag det är bara slänga ur sig orden när det passar.
  Hon kan ju hittar på vad som helst nu.
  Jag tror inte det är Hajen hon menar nu. Hon är ju med Erik nu.
  Eller är hon det?
  Sorg..vad skulle hon hitta på som är nytt och synd. Hmm.
  Jag vet..hon kanske var tvungen att göra abort, för Hajen ljög.
  Där har vi det. Nytt och rubriken är där.

  Svara

   Hennes födelsedag närmar sig. Nu på måndag. Ingen stiftelsemiddag och barnen är då hos deras pappa. Förra året blev hon firad av H på hotellrum fyllt med enorma ballonger. I år nada. Tala om pyspunka och luften gått ur.

   Svara

    Hos vems pappa?

    Svara

   Jag är säkert hon kommer på något saftig och personligt.
   Also sorg som är fyller ett år- så brukar kvinnor säga om just abort.
   Ljuger man kan man ljuga stort.

   Svara

    Cysta som någon annan nämnde kan det oxå vara. Excelarket plus hennes övriga agerande gör mig dock misstänksam. Berätta om påtvingad abort alternativt cysta som medför inte kunna få fler barn och därefter om någon månad bli mirakulöst gravid, en gåva från skyarna? Ja, jag misstror henne om allt.

    Svara

     Det är miraklet som behövs!
     Då blir Marisol säkert glad.

     Svara

   Du skrev det som jag inte vågade, kommer ni ihåg tiden i slutet av oktober med svullen mage och cysta. Samt hon skrev någonstans att under Dubai semestern sa Hampus att de kunde bli en familj och då fick Isabella panik, hon ville inte bli fångad i en familjefälla igen.

   Svara

    Precis! Hon har även pratat om att hon kan tänka sig att ha barn med Hampus. Och sen hängde hon ut honom.

    Svara

  Personligen är jag mer rädd att den ”sorg” inte handlar om Hajen överhuvudtaget.

  Finns andra saker som skulle kunna vara sorg i oktober-november förra året.
  – IL: s kontakt med pappa som dök upp i ett kort blogginlägg och sedan försvann igen.
  – Stordalen sa tack och adjö till samarbete
  – Tv-serie om IL:s li avskrevs
  – Cysta på äggstock – inte fler barn?
  – Stackern
  – Den där klonen gick åt skogen
  … finns säkert fler som kan vara EN STOR SOOOOOORG i det Löwengripska hemmet…

  Svara

   ”samarbete”

   Svara

  Sorgen, handlar inte den om att hon måste ge upp ambitionen att bli ”världens mäktigaste kvinna/en ny Oprah”?

  Svara

   Troligen

   Svara

  Tycker ändå att hon lyckas klockrent med hålla igång intresset kring sig själv som person.

  Svara

   Man blir ju fascinerad av crazy manniskor.
   Man tänker hela tiden: ser dem inte själva hur galna dem är?

   Svara

    Word!

    Svara

    De, inte dem.

    Svara

     Du är otroligt oskön med dina rättande kommentarer. De är irrelevanta, personernas budskap framgår klart och tydligt trots diverse stavfel och grammatiska fel.

     Svara

   Hålla igång intresset, ja. Blir det business av det? Nej, hon förlorar allt förtroende och förstör sitt varumärke i längden bara för att få några rubriker idag. She can’t help herself.

   Det enda hon har visat är att hon är en avdankad bloggare som har passerat sitt bäst före-datum.

   Svara

   Exakt! Just detta är hon ju verkligen jättebra på. Säkert det som kommer att bli hennes räddning också.

   Svara

    Nej, hennes konstanta jakt på uppmärksamhet är det som har orsakat denna kris. Det kommer inte vara hennes räddning. Till och med Paris Hilton tog en lite längre paus efter sin stora kris för att ”hitta sig själv igen” men Bella är endast content så vad finns det egentligen att hitta? Hon kan inget annat än att skapa rubriker men det gör hon på bekostnad av sitt varumärke. Hon är passé.

    Svara

  Vilket inlägg. Du antar ju bara att sorgen handlar om H? Varför tusan skulle hon sörja honom? Om man nu utgår från hennes perspektiv där hon tror att det hon sagt är sagt så varför skulle hon sörja någon som enligt henne lurade henne?

  Jag tycker att du börjat gå över gränsen tidigare, men detta är helt klart långt över gränsen. Du har ju inte en aning om vad det är för sorg, som någon skriver ovan kan det tex handla om en familjemedlem etc.

  Hur kan du ha så lite empati i kroppen överhuvudtaget? Jag fattar verkligen inte.
  Och om detta inte ska vara en spekulerande skvaller blogg så varför hittar du då på vad hennes sorg gäller?
  Gjorde du samma när Kenza skrev att hon var nere (vilket senare visade sig vara tidigt klimaterie)?
  När Margaux nu uttalar sig om att de har det tufft i sin relation så skriver du inget?
  Men du tar dig rättigheten att hitta på vad ILs sorg handlar om?

  Du skriver jätte många bra inlägg, men detta är faktiskt inte okej. Och ni som hejar på detta inlägg och kommenterar en påhittad anledning till sorgen – vad är ert problem?

  Svara

   Ps. Glömt skriva att jag alltså inte stollis eller Bella-fan innan ni går igång på det….

   Svara

   Nu är du bara naiv! De är Bella vi pratar om liksom, the master of manipulation!

   Svara

    Nej jag tycker faktiskt inte att jag är naiv. Och i så fall missar du helt min poäng.
    Men egentligen, vad spelar det för roll? Nu har ju c hittat en en anledning till ILs sorg utan att veta vad som ligger bakom och många här köper det direkt. Mer fejk news än så kan det ju inte bli.

    Svara

   Fast det är väl upp till Bella själv vilken bild hon vill att vi ska ha av henne och att vi spekulerar istället för att hon talar ur skägget. För oss läsare hände hajen för ett år sen. Har hon nämnt något annat? Vänner, släkt, familj och andra verkar hon inte bry sig om nämnvärt. Det är ju inte som att hon framställt sig själv som en varm omtänksam person när hon själv säger att hon vänder på klacken på den som inte ger henne rätt energi.

   Svara

    Innan H gate hände ”cystan”.

    Svara

    Ja om du tycker att det är okej att det skrivs spekulativa inlägg så absolut, kör på det dom känns bra för dig. Jag förväntar mig bloggbevakning. Men om upplägget är så här så är det ju fritt fram att hitta på vad som helst.

    Svara

   >Om man nu utgår från hennes perspektiv där hon tror att det hon sagt är sagt så varför skulle hon sörja någon som enligt henne lurade henne?

   Kan väl känna sorg över sveket, av att ha blivit lurad av den man älskade?

   Svara

    Fast hon har inte skrivit överhuvudtaget att det har med H att göra. Det kan ju handla om precis vad som helst förutom det.

    Svara

     Anonym 10:01 skrev ”Varför tusan skulle hon sörja honom? Om man nu utgår från hennes perspektiv där hon tror att det hon sagt är sagt så varför skulle hon sörja någon som enligt henne lurade henne?”

     Visst kan det handla om något annat men det är inte uteslutet att det handlar om H.

     Svara

   Håller med dig, tycker detta inlägget bara var taskigt.

   Svara

  Tror hennes galenskap eskalerade från när hon började påstå att hon skulle bli världens mäktigaste affärskvinna!
  För det första i exakt vaddå?
  Och för det andra varför då?

  Tror det är rätt mycket i huvudet på henne som inte lirar rätt!

  Undrar rätt mycket över Pingis också som varit Bellas parhäst genom åren. Hur är hennes omdöme?!? 🤪

  Svara

   Tycker Pingis verkar lika skum helt ärligt. Hon ser typ tom ut.

   Svara

   Helt fascinerad över att folk tror att Pingis är bättre? Hon har ju dels plagieringshistorien att dras med, sen är hon utbildad ekonom men har tydligen inte lyckats styra upp Löwengrip Beauty alls? Hon har bara rest runt med mannen som sällskap, tränat, tränat, tränat och spelat superentreprenör. Jaha, varför är det kris i ditt bolag nu då? Expert på smygreklam, främst på stories, antagligen för att det blir svårare att bevisa i efterhand. Precis när bebisen kom så var det ju så smockat med reklam så det var rent fascinerande att se att en nyförlöst orkade ligga i så hårt.

   Svara

    Exakt!

    Svara

  Hon skriver att barnen alltid har prio före allt annat.
  Hon har väl aldrig prioriterat barnen?! Fy satan vad provocerad jag blir.

  Svara

   Det är som ett mantra det där med ”Barnen har såklart prio för allt annat”.
   Vad Bella än skriver så nog får hon in att barnen går före allt.
   Om hon så har åkt iväg under sin barnvecka och istället för att natta barnen sitter hon på en gala någonstans och dricker champagne så nog prioriterar hon ändå barnen högst av allt. Trolleri.
   Kanske tror hon på det själv men mer troligt är att hon skriver det för att det förväntas av henne och dessutom blir säkert många läsare provocerade också.
   Ungefär som Cato d.ä. som alltid avslutade sina tal i senaten med ”För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras”
   (fast på latin förstås).

   Svara

    Praeterea censeo Carthaginem esse delendam.

    Svara

  En sak jag undrar. Bella har ju berättat att hon har varit mobbad som barn. Stämmer det verkligen? Finns det ingen här som har gått i skola med B som kan ge sin bild? Såhär beskriver mamma Löwengrip Bella: ”När Bella var liten var hon precis som nu: framåt, charmig, orädd och jättegullig. Hon var alltid den självklara ledaren på gården, som styrde och ställde”.
  https://www.amelia.se/relationer/familj/hur-ar-det-att-vara-mamma-till-blondinbella/

  Svara

   Tänk om det var tvärtom! 😨

   Svara

   Det var nog hon som mobbade andra. Redan som 14 åring var hon ju riktigt otrevlig och osympatisk, hon skrev elaka saker och hängde ut allt från familj till andra bloggare. Blev mobbad och hade en svår uppväxt är något hon hittat på för att det låter bättre än att hon var en dryg liten medelklassunge.

   Svara

   Hon satt hemma och fabricerade saker hon gjorde, tror alla i skolan insåg lögnerna och agerade utefter det.

   Svara

    Finns det ingen från skoltiden som kan berätta?

    Svara

   Jag hade en kompis som umgicks i samma kretsar som Bella i tonåren. När vi frågade henne om Bella så sa hon att Bella hade förändrats massor när hon började bli känd och folk slutade umgås med henne då de började uppleva henne som konstig. Så jag antar att hon var utanför i gymnasiet, men hur mycket mer än det, I dunno.

   Svara

   Bella har själv skrivit att hon mobbade en klasskompis som barn, och att hon senare bad om ursäkt till offret. Det ligger kvar i hennes gamla blogg, blondinbella.blogg.se. Tyvärr går det inte att länka enskilda inlägg.

   Svara

  Har så otroligt svårt för att IL ofta refererar sitt betedde åter och åter igen pga sin ”svåra uppväxt” och att hon tex har en ”djup försvarsmekanism”. Det finns barn som växt upp under de mest mardrömslika förhållandena som inte är i närheten att bete sig som IL, hon ljuger konstant, kör över människor utan att blinka, sårar personer hon ”kommit nära”, känner ingen som helst empati osv. Nej vet du vad, IL kanske hade ett komplicerat förhållande till sin pappa men KOM IGEN det är inte i närheten av vad vissa går igenom. Detta är inte en frisk människa, det är något psykopatiskt över henne och det börjar äntligen synas igenom. Jag hoppas alla unga människor som ser henne som ”förebild” och ”stark” även kommer inse vad för typ av person hon är.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Sjabbla bort ?
     Investerarna visste riskerna.

     Sometimes you win, sometime you loose..

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      Lose. Inte loose.

      Svara

      Enligt konkursansökan hade han lånat 30 miljoner. Skillnad på att låna för att investera själv och att investera åt andra då långivare räknar med att du ska betala tillbaka.

      Svara

     Får jag karaktärsmörda min bank om fonderna jag valde går dåligt? 🤔

     Svara

   Oavsett hade inte Bella någon som helst rätt att hänga ut honom i sin blogg så som hon gjorde . aAtt överdriva på det sättet hon gjorde var inte ok, trots att han gjorde fel.

   Svara

   Fast det är inte hennes jobb att skriva om det offentligt? Det är liksom inte HENNES ekonomi, så vad fan har hon med saken att göra? Nä, hon såg bara ett tillfälle att hitta på en story.

   Svara

  XLNT Bildspråk f.ö 🙂 Man tackar!

  Svara

  OT mys kommentarfält är i farten igen. Men gå inte in där. Samma tjat som innan. Otrevlig My, molllan och gud vet vad. Folk undrar helt trevligt hur hon ska kunna fara och flänga nu när hon har ett skolbarn. My verkar tro att hon kan fortsätta med det för det kunde hon när hon hade han innan. ( Att var liten och inte hade skolplikt då verkar gått henne förbi)🤦.

  Svara

  Är Anna Books instagram raderad eller är det jag som plötsligt är blockad?

  Svara

   Anna Book har stängt butiken ett tag framåt, för att hon inte kan radera kommentarer 24 timmar/dygn, sju dagar i veckan. Litet familjetrubbel, om man säger så.

   Svara

   Raderad

   Svara

  Känns som om Hajen verkligen har något på henne och hon är rädd att han ska börja prata nu därför sympatifiskar hon lite vagt och tror att han ska fastna på kroken. Jag tror absolut att hon hade känslor/var attraherad av H (och hans pengar) De spelade i samma liga,han var ung och charmig. Men hon hoppade väldigt snabbt på ES (men glöm inte bort att det fanns en livvakt med i bilden däremellan)för han var ett säkert kort och var garanterat rik. Hennes känslor för honom är förmodligen inte lika stormande som de var för H utan han känns trygg och erfaren. Och ja visst är det Daddy issues i hans fall för det kommer knappast att bli några barn gjorda el något familjemys. Få se vem som tröttnar först av dem IL för att han är trist och inte vill spela med och skapa drama och content el ES som inser hur blåst och manipulerande hon är. Fortsättning följer…..

  Svara

   Men ES är way efter Hajen. Hajen blev dumpad till förmån för PS. När det sedan sket sig med PS, så togs väl Hajen tillbaka? Sedan dumpades han igen när det framkom att han var fattig som en lus. Hon verkar rangordna potentiella killar efter deras plånboksstorlek.

   Svara

    Exakt så.
    Hon har bara känslor för deras pengar och ingenting annat.

    Svara

    Ja, storleken har definitivt betydelse 🙂

    Svara

   Minns någon att hon va på ett hotell med en man, som inte va hajen, i samband med att hon pratade om öppna förhållanden och va polare med Stordalen. Jag tror att det kan va Erik hon var där med och kanske träffade hon Erik genom Stordalen? Och sen vips hände det med hajen.

   Svara

  Jag känner no pitty alls för henne. Hon smakar en liten dos av sin egen medicin och råge på allt vill hon vara en förebild för andra kvinnor. Hon gör narr av sig själv och främst av industrin Influenser tyvärr. Jag menar, hur mycket lögner och skit kan man skriva offentligt och hur många påhitt kan man göra…? Sen hoppa jag verkligen inte (vilket hon säkert gjort) att hon gör skatteavdrag på alla hennes såkallade ”lyx”levende. Skatteavdrag är bra för företags utveckling men ska inte användas för att Endast boosta en galens persons ego.

  Svara

   Pity. Inte pitty.

   Svara

  I går frågade jag Isabella om hon sörjde att Hampus inte var den hon trodde att han var.
  Kommentaren publicerades inte. Sanningen svider uppenbarligen.

  Svara

   Hon sörjer att hans söta rumpa inte kom med ett fett bankkonto.
   Tänker osökt på Hugh Hefner och hans 19-åriga ”flickvänner”.
   Stackars flickor. De fick blunda och tänka på Justin Timberlake.

   Svara

  Vänta bara, hon har fler gamla trauman att dra upp. Gissar på att inlägg om hennes tidigare problem med sin pappa samt om att hon inte har läkt från skilsmässan är på gång. Båda är såklart riktiga händelser som definitivt varit mycket jobbiga för henne men tror att de kommer mjölkas i detta sammanhanget.

  Svara

  Bellas sorg…är det ”cystan” som egentligen var en graviditet som fick avbrytas 🤔Bara en fundering….

  Svara

   Cysta? Vem var pappan till den graviditeten?

   Svara

   https://www.isabellalowengrip.se/2018/10/27/cysta/
   Snart ett år sedan…
   Var det en graviditet så var det väl under tiden med Hampus.

   Svara

    Kolla bilderna okt 2018 isabellas blogg. T ex Halloween och Semester Dubai.
    ”Cystan” orsakar kraftig svullnad.

    Svara

   Tror som du, närmar sig snart 1-årsdagen.

   Svara

   Vi precis diskuterade den möjligheten lite längre upp!

   Svara

   Det är säkert något som hon vill att vi ska tro. Hon sörjer inte ett skit.

   Svara

  Läste nyss tramsfrans ”krönika ”.
  Fick mig att dra på smilbanden.

  Svara

  Jag tycker faktiskt lite synd om IL.
  Hon är inte den smartaste flickan?
  Eller är hon det? Manipulativ som ingen annan.

  Svara

   Smart och smart. Det handlar nog mer om att IL har asperger och inte förmår att kunna göra annorlunda än det hon gör. En grund i företagande är att fråga sig vilket slags problem man kan lösa för sina kunder i och med sin produkt. Att helt enkelt kunna gå i sina kunders skor. Det misslyckas IL med gång på gång. Istället framgår det snarare att kunden ska lösa hennes egna problem (att kunna bli den hon drömmer om.) Kunderna får någon slags statistroll. Lyckas man inte förstå sina kunder och deras behov och önskningar så kommer man misslyckas.

   Svara

    Återigen, IL har absolut INTE fått diagnosen asperger!

    Svara

     K.L 12.35 Hon har inte Asperger, det har hon aldrig sagt! Dessutom använder du diagnoser som du inte vet något om.

     Svara

      Svar 13:54: Du har fel i båda fall. 1. Hon har sagt det själv. Bevis: https://m.facebook.com/skavlantalkshow/videos/1218725141624996/

      2. Vad jag vet och inte vet om Asperger har du ingen kunskap om. Du gissar. Och du gissar fel. Granska det jag påstår med av vetenskapen vedertagen kunskap om Asperger , och skaffa dig en uppfattning utifrån det, istället för att gissa.

      Svara

       ”vet att jag inte har Asperger men vissa saker känner jag ändå igen”
       https://www.isabellalowengrip.se/2014/10/26/bron/

       Svara

       Dessutom finns inte Asperger som diagnos längre.

       Svara

        svar Angelica 15:43. Ditt sätt att försöka ogiltighetsförklara mitt resonemang som bygger på det IL säger i Skavlan intervjun 2018, genom att på ett besserwisser-sätt påpeka hur man korrekt uttrycker sig kring Autism/ASD/Asperger visar att din argumentationsförmåga är rätt svag.

        Svara

         Din argumentationsteknik att totalt ignorera citatet och istället kommentera min argumentationsförmåga är desto bättre menar du? Okej, noterat.

         Att läsa på om asperger när diagnosen inte längre används tycker jag är lite skevt, därav flikade jag in att diagnosen inte längre finns. Att du skulle ta så illa upp för det lilla kan ju knappast jag ta ansvar för då inflikningen var en parentes till det du skrivit och ingen attack mot dig, i så fall skulle jag skrivit det.

         Svara

        Jo, de som en gång har fått diagnosen har kvar den.

        Svara

         Det vet jag, jag sa bara att den inte finns som diagnos längre.

         Svara

  Jag blev så illa berörd över hur hon berättade om sin pappa i sitt sommarprat, hon känns verkligen empatilös…

  Svara

   Det är en svårighet vid asperger att kunna förstå andra personers känslor, tankar, beteende etc. Så empatilös ja. Elak? Nej, det vore elakt att påstå

   Svara

    IL har inte fått diagnosen asperger…

    Svara

    Ja visst skyll att vara en kall beräknande sjuk människa på Aspergers

    Svara

     Precis, kall och beräknande! Något personer med asperger absolut inte är! Inte pga diagnos i alla fall.

     Svara

      Hon har inte Asperger och här sprids dessutom fördomar om diagnosen. Hon lär ha sagt något om ADD eller ADH D dock osäkert om hon är utredd, hon lär ha sagt något om medicin för ADHD. Även om hon skulle ha säkerställd ADHD så har det inte något med hennes beteende att göra men har för mig att hon använt det som ursäkt. Hon använder även att hon är entreprenör som ursäkt för hon beter sig.

      Svara

       Källa på att IL är på Asperger -spektra: https://m.facebook.com/skavlantalkshow/videos/1218725141624996/

       Svara

        Autismspektrumet är ett ord man använder, inte Asperger-spektra.

        Svara

         Svar anonym 14:34: Anledningen att jag skrev Asperger-spektrat är för att det är det ord som IL själv använder i uttalandet. Som du själv kan höra i klippet.

         Svara

       Hon har diagnosen ADHD och har i alla fall tidigare fått medicin för det. Aspergers är något hon själv säger, samt liknar sig själv vid Sara i Bron, för att ursäkta sitt beteende när hon hellre skickar present till en sjuk släkting än att behöva prata med personer hon inte får ut något av. Allt enligt intervjun i DN i våras.

       Svara

        Svar Anonym 15:11: Det är vad hon säger ja. Läkaren kan ju knappast yttra sig för att ge dig mer bevis. Att DU inte är övertygad om vad hon säger har inget med mitt resonemang att göra. Mitt resonemang bygger på det hon yttrar sig om i Skavlanintervjun.

        Svara

     Svar 13:41: Att ha asperger innebär inte att man är diskvalificerad från att vara psykopat, laktosintolerant, neurotisk eller ens pälsdjursallergiker.

     Svara

      KL 13:58 kan du vidimera den diagnos du sätter på henne? För övrigt så räcker det med att vara människa för att vara det som du anger i din kommentar.

      Svara

    Haha man är inte empatilös om man har asperger. Snarare tvärtom, det är väldigt vanligt att vara överempatisk. Att man har svårt att förstå VARFÖR andra känner som de gör och beter sig som de gör är en annan sak.

    Svara

  Nu framöver kommer Hemnet att upptäcka att det är väääääldigt många som dagligen ser om det finns några nya objekt till salu i Elfvik …

  Svara

  Köper om det kommer ut till vrakpris 😆

  Svara

  Anonym 14:01: Bra! du förstod min poäng.

  Svara

  Kan inte Bonnier, Brodin, Schuterman eller Wall hjälpa henne? Hjärtan och larviga ordspråk kommer man inte långt med.
  Herregud vilken soppa alltså!

  Svara

  Hur ska man tolka griploovs senaste inlägg på insta idag, har Was fått gå?

  Svara

   Befogad fråga…

   Svara

   Oj. Då måste det knaka rejält om Marisol Was ”får söka sig till nya utmaningar”. I och för sig kommer det inte som någon överraskning.

   Hur många finns det kvar? Och hur många av dem letar efter nya jobb?

   Svara

   Om det inte blir någon stiftelse så finns inte jobbet som generalsekreterare kvar.
   Och en generalsekreterare omfattas inte av anställningsskyddet.
   Och någon tjänst som CSR har aldrig funnits som vi vet.
   Återstår då tjänsten som spin doctor som Marisol iklätt sig då och då.
   Den kan väl inte vara mer än 10-15% av en full tid?
   Där kan det bli ett avgångsvederlag om tjänsten dras in på grund av arbetsbrist.

   Svara

   Det är så oerhört spännande att följa Griploov! Dessa små hintar om vad som kommer att hända! När berättar Blondinbella att Marisol ska sluta? Hon har väl inte gjort det redan?! (Försöker undvika hennes blogg.)

   Svara

  Går inge vidare för familjen Rosas heller man ser på alla bolag 😨

  Svara

   de har ca 1 milj i eget kapital & ca 600 tkr i obeskattade reserver så riktigt illa är det inte…än i alla fall…

   Svara

    Kolla in clean

    Svara

     ja det bolaget ja men dom är flera st där

     Svara

  Jag har aldrig kunnat förstå eller tro att Löwengrips produkter skulle kunna säljas utomlands. Varför? Ja, de förpackningar som används är sååååå tråkiga, verkligen jättefula, säkert de billigaste som finns! Trodde Isabella att hon kan bli en ny Estée Lauder, och sälja produkter som ser ut som de gör? Att rika människor i Dubai, eller Saudi, eller var det nu var, skulle köpa dem. Nej och nej och nej. Sedan är det också de dofterna….
  Man kan jämföra Löwengrip med t ex Apoliva eller Aco, de har väldigt bra produkter och flaskorna etc ser mycket snyggare ut. Och har bra kvalitet, och låga priser.

  Svara

  Vad var det för inlägg Gunhild Stordalen la ut 26:de juli? Kan inte se det då jag inte har ett instagram konto, och nuförtiden krävs konto för att kunna kolla på profiler. Hade uppskattat om nån kunde berätta eller lägga ut en screenshot. Tack 🙂

  Svara

   Varför skaffar du inte ett Instagramkonto?
   Du behöver inte göra det i eget namn och det kostar ingenting.
   Jag har ett konto bara för att kunna kika på andra. Själv lägger jag aldrig upp något och kontot har jag öppnat under ett alias med en bild som inte går att härleda till mig.

   Svara

   Har för mig att hon var rejält ledsen.

   Svara

    Läs Isabellas blogginlägg från sommaren 2018 med datum 25, 26 och 27 juli. Gissa vem hon är med i Frankrike i 48 timmar… Kolla Gunhilds bild 26 juli 2018.

    Svara

     Ni är för unga för att veta hur äktenskap funkar. Tror inte ett ögonblick GStordalen var ledsen, hon vet vad hon gift sig med. Han har andra fördelar och deras äktenskap är nog mycket starkt. Att IL däremot, med sin begränsade erfarenhet av män/players, på allvar trodde att han skulle lämna sin fru är så naivt och godtroget att det är sorgligt.
     Bättre lycka med ES. Ett tag till.

     Svara

  Säger som Isabella säger till alla oss andra:
  Fastna inte i en negativ tanke. Det är ju hennes ena styrka att hon aldrig gör det.
  Nu kan hon ju ta lärdom av sig själv o alla hennes visdomsord hon haft genom åren…

  Svara

   Anonym 18.02

   IL är känslokall- kan inte älska andra( enligt hennes utsago)
   Sedan bryr hon sig inte vem blir mobbad, lurad- när hon väl är ifarten🤜🤜
   Total empatilös ÄR Bella mot sina barn oxå( dom förstår mer än hon fattar)
   Hoppas verkligen att deras pappa säger i från,- och tar ensam vårdnad!

   Svara

  VART ÄR LIVVAKTEN? Och all securetyyyy!

  Svara

   Anonym19.03
   Det du… vill du veta😉
   Kommer kommer-✊👍

   Svara

  Han var väl en bedragare?

  Svara

  Många trevliga och matnyttiga kommentarer här! Och mycket mindre knepig skit, tackar alla för kvaliteten!

  Läsvärdheten ökar stort utan de mest besatta kommentarerna

  Svara

  Tidigare Assistenten och närmste betjänt Emma (ofemma) på Instagram publicerade för ett tag sedan: ”när man får frågor från media om tiden hos Isabella löwengrip, no comments!”

  Vad sitter hon inne på? Det måste ju finnas massa gamla anställda som kan sjunga ut nu.
  Eller har de skrivit på tysthetsavtal?

  Svara

   Underbart nick PR 🤣🤣 Det är väl denna Emma som var Camillas påstodda källa som C nämnde i tid och otid en period

   Svara

   Klart de skrivit avtal.

   Svara

  Den som haft riktig sorg sopar det inte under mattan i ett år punkt.
  Inget synd om Isabella som hon vill att alla ska tycka. Hon har ljugit för alla.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.